פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבויה
    רוני
    07/04/2011

אשתי החליטה להתגרש ממני לאחר 14 שנות נישואין ו-2 ילדים.מאז אינני מוצא את עצמי וחש אובדן גדול מאוד.כל חיי עם אשתי האהובה פירגנתי לה עזרתי לה תוך ביטול אני עצמי.תמיד הילדים ואשתי היו הראשונים לדאוג להם ואני בסוף.ניסיתי ואפילו התחננתי למען לא נפרק את החבילה אך היא נחושה בדעתה.קשה לי להבין את החלטתה לאור העובדה שאני יודע בוודאות שאין היא יכולה לקבל החלטות בכל נושא שהוא שהן כבדות משקל.היא טוענת שהיא כבויה ואיבדה את שמחת החיים.קשה לי להבין אותה וביקשתי ממנה שנלך לייעוץ.תחושתי היא שמכוונים אותה לבצע את תהליך הגירושין וזאת לאור העובדה כשאני אומר לה שהיא אינה מסוגלת לקבל החלטה שכזאת היא מייד מתחמקת מתשובה.אני נמצא באבל מתמיד ולא מפסיק לבכות.קשה לי עם העובדה שבבוקר לא אראה את ילדיי ובערב לא אוכל להיות איתם-אני מאוד מאוד מחובר אליהם.אני מרגיש כאילו שהעולם חרב עליי ולא מוצא מרגוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבויה

הוספת תגובה

• רוני-

בני
    08/04/2011

מדבריך ניתן להבין את הצער שאתה עובר בימים אלו, ואפי' להזדהות איתך בכאב האישי שלך ושל משפחתך, אני רוצה להוסיף שגם לי זה כואב שעוד בית בישראל עומד להחרב, באופן שהצגת את הדברים באמת לא מובן מדוע היא מתעקשת לפרק את החבילה, אבל מעניין לשמוע ממנה על מה ולמה,,,
    בכל אופן אם אתה נחוש להציל את הזוגית שלך, אתה יכול לנסות כמה דברים, ראשית תבקש שלום בית בי"ד מחוייב לשלוח אתכם לגישור, תנסה למשוך זמן ולא לוותר ולטעון כל הזמן שאתה רוצה שלום בית גם כי זה לטובת הילדים,
    במקביל תבדוק מי זה היועצים שלה שאתה טוען שמובילים אותה לפרידה, תנסה להפוך את הקערה,
    אולי היא נמצאת במשבר כלשהוא ובעצם כל מה שהיא צריכה זה טיפול אישי, או הפסקה להתרעננות,,, תבדוק גם את זה,
    מה שלא יהיה, אל תלחם איתה על גבם של הילדים, אל תפעיל סנקציות כדי לא להמאיס אותה עליך, ולגרום לה להאמין שבאמת אין לה מה לחפש אצלך,
    עוד טיפ קטן, אל תרדוף אחריה, אל תתחנן, רצונו של אדם זהו כבודו ! תכבד את הפרטיות שלה גם אם זה מאוד קשה לך, נכון שאתה לא מסכים איתה, אבל תנסה להבין מה עובר עליה, זה יכול לעזור לך לחשב את צעדיך,
    ואולי יש לה מישהו אחר בראש ?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איתך!

דני
    08/04/2011

הנה תגובה שהגבתי למישהי בפורום אחר:
    (לא פירטת את סיפורך ולכן הדברים להלן אינם באופן אישי אלייך אלא כמשל לכל המעוניין לקרוא)
    האם התחתנת לכתחילה באופן זמני? האם הוצעו לך או שהצעת נישואים זמניים או ארעיים?
    האם הגבר שנישאת לו חשב שאת מתכוונת למשהו זמני ושביום בהיר תחליטי לפרק בלי סיבה רצינית ומוצדקת? האם זה בגלל שיש מישהו חדש שמחכה לך? או סתם בגלל שנמאס לך מחיי נישואין? אם כן, האם זה לא עוול? זו לא הטעייה וגנבת דעת? זה לא מקח טעות? האם זה לא צריך לפחות להיעשות אך ורק אם תהיה הסכמה? שהרי כל החוזר בו ידו על התחתונה! ואת בית הדין או בית משפט תמיד אפשר לרמות ולתת סיבות שקריות אבל את עצמך לעולם לא.
    או שמא חמור מכך: כוונת "נישואייך" מראש הייתה במרמה לשם סחיטה גרידא - "להשתמש ולזרוק"? ואולי את עכשיו מבקשת לעבור לקורבן הבא?
    אולי טעיתי ואת מרגישה שאם יש כמה בעיות קטנות זו כבר עילה לקריעת המשפחה והריסת הילדים, בהנחה שהאביר על הסוס הלבן של פרק ב' כבר ממתין ומצפה לך ובהנחה שאיתו לא יהיו לך את אותן בעיות שיש עם הנוכחי.
    האמת שהזכרת את המילה "גישור"; האם הגישור מהווה מחסום או מכשול בפני פירוק המשפחה, או שהוא מהווה גשר לחיים טובים יותר במשפחה הקיימת?
    (שוב - אם זה לא הסיפור, ראי דברים אלו או חלקם כמבוטלים לגבייך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריי שנה
    זין
    06/04/2011

שלום לכולם
    אז לפניי פחות משנה תפסתי את אשתי עם משהוא אחר כתבתי בפורום וקיבלתי סוגים שונים של עצות.
    תדברו
    תתיעצו.
    תעזוב את הזונה
    וכו"
    ליעוץ לא הלכתי שיחות רבות היו לנו נסיון לשקם היה וישנו .
    הבעיה הגדולה היא שמאז ובכל יום הנסיעה לעבודה לוקחת לי שעה וחצי והמחשבות עולות כל יום על שיקום על פרידה (הפרידה רק מצידי )
    בקיצור בלגן בראש ולא יודע מה עושים.

לקביעת תור
    סגירה
    אחריי שנה

הוספת תגובה

• אויש אתה.....

רון
    07/04/2011

דביל !!!!

עץ עקום לעולם לא יוכל להתיישר !!

בוא נאמר שהיא עברה עוד כמה מאז שתפסת אותה

פחדן !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז-

בני
    08/04/2011

למה לא הלכת לייעוץ? אתה חושב שדברים מסתדרים לבד ? או שאין לך כסף ?
    אתה נראה לי מיואש מעצמך בעיקר, ואולי אני טועה, ולכן אני מבקש ממך מייד סליחה, אבל אם זה נכון, כדאי מאוד שתלך לטיפול אישי תלמד על עצמך כמה דברים, ואח"כ תחליט מה אתה עושה בקשר לזוגיות,
    סתם רעיון, אתה יכול לדבר איתה במהלך הנסיעה, לפחות חלק מהנסיעה ואז תרוויח 2 ציפורים במכה אחת, סילוק המחשבות הטורדניות, ו- חיזוק הקשר עם אשתך,
    ישנם זוגות שלקחו את הבגידה כמנוע צמיחה שמצעיד אותם עד היום לקשר שונה וחדש, אם החלטת להשאר ויש לך פרטנר אז תעשה זאת מייד,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריי שנה - תגובה

סיגלית גלאי
    09/04/2011

שלום לך

אתם יחד כבר שנה אחרי הבגידה, לא סיפרת על הקשר ביניכם, האם הוא טוב אולי אפילו השתפר? או שאתם רבים כל הזמן? וכו'..
    בקיצור שאלתי, מדוע אתה עדיין מתלבט, האם רק בגלל עניין הבגידה שהתרחשה לפני שנה או שישנם דברים נוספים שמעיבים על הקשר שלכם?
    כדאי שתבחן את מחשבותיך, ותבדוק מה בדיוק מטריד אותך ולמה, כדאי שתשתף את זוגתך בהתלבטויות ותבין גם את עמדתה. אולי תקבל תשובות/תגובות שיגבירו את הביטחון שלך בקשר הזה. ואם תצליחו ללכת לייעוץ זוגי זה עשוי בהחלט לעזור לך לגבש את דעתך ולחיות בשלום עם עצמך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    מ.פ
    04/04/2011

היי,
    הסיפור שלי מתחיל לפני כשש שנים שנה לאחר נישואיי. הייתי אז בהריון עם הילד הראשון וגיליתי שבעלי מנהל "חיים כפולים" עם משהי שלא יודעת שהוא נשוי. הוא שיקר לה ולי במשך כמעט שנה. לאחר שגיליתי הוא יצא מהבית, התחלנו בתהליך גירושים לא קל. שנתיים גידלתי לבד את בני. לאחר שנתיים, במהלך תהליך הגירושים, חזר בעלי ורצה לחזור הבייתה ולשקם את הנישואים. היה לי קשה מאוד, לא רציתי כלל, עד שלבסוף החלטתי לתת לזה סיכוי נוסף. חשבתי שהוא היה צעיר שנישא, הילד הבהיל אותו ושעכשיו הוא מעריך מה זו משפחה.
    חיכיתי 4 שנים להריון השני כדי לדעת בוודאות שהוא לא יעשה זאת שוב ולצערי כאשר נכנסתי להריון בילד השני, שוב ניהל רומן באותה מתכונת עם מישהי שחשבה שהוא גרוש. לאחר חודש אחרי שילדתי גיליתי זאת ושוב נפלתי נפשית. לא האמנתי שזה קורה לי שנית, לא האמנתי שלאחר התקופה הקשה שעברנו עם טיפול זוגי וכדומה עד שהוא חזר הבייתה בפעם הראשונה וכמעט הפסיד את המשפחה שלו, הוא שוב יעשה זאת.
    בפעם הזאת הוא הגיב שונה, הוא אמר שנלחץ מההריון והוא אוהב אותי ואת הילדים ומוכן לעשות הכל כדי לתקן את היחסים. הוא לא מוכן לשמוע על גירושים וטוען שהיה צריך לקבל עוד סטירה כדי להבין מה יש לו.
    קשה לי מאוד, אני לא מאמינה לו וכל הזמן עצובה. הייתי רוצה להתחיל הכל מחדש ולמצוא לי בן זוג שיעריך אותי, ישר וכנה. אולם, אני חוששת מבדידות לאחר הגירושים, ההתמודדות עם הילד בן ה-6 והקטן בן שלושה חודשים. פתאום אין לי ביטחון שמישהו ירצה אותי עם שני ילדים ואולי אני אשאר גרושה בודדה. כי מאוד חשוב לי משפחה, זה הכל בשבילי ולכן אני מפחדת לפגוע בילדים שלי. חשוב לציין כי אני אדם חם, ביתי, פתוח ורגיש. בת 31, נראית טוב ומשכילה. לא יודעת מה לעשות, חשבתי ללכת לטיפול זוגי ואולי שם אמצא תשובות, גם לשאלות מה היה הצורך של בעלי למעשים אלו ואולי זה לא צורך אלא משהו ריגשי עם עצמו וכמובן האם אני יכולה להתגבר על זה בכלל?
    אשמח לעצות והפנייה למטפל בירושלים.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• מ.פ-

בני
    04/04/2011

צרת רבים חצי נחמה,,, לצערנו זה קורה במשפחות הכי טובות, כל הכבוד לך שנתת לו צאנס, יעוץ טוב גם כדי לסדר לך את הראש לעתיד, ולדעתי את צריכה לגרום לו להזיע והרבה כדי שהפעם זה יעבוד, קחי שליטה על המשך דרכך אל תפחדי, את זו שקובעת אם הולכים בכלל לייעוץ ולמי הולכים, אל תשדרי לו שאת צריכה אותו מטעמי נוחות ושאת חוששת לצאת מהקשר הזה,
    אי אפשר להמליץ כאן בפורום על מטפלים, תצטרכי לחפש לבד.
    מה שלא תעשי שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

מיכל פאטל
    04/04/2011

שלום לך מ.פ

אני יכולה להבין שעברת וגם עכת את עוברת תקופה לא קלה ואף כואבת ומשבר אמון חריף.את באמת נשמעת מאוד נבונה ומודעת, אך יתכן כי למרות שהייתם בטיפול זוגי לאחר הבגידה בפעם הראשונה, לא הצלחתם לזהות את ה'באגים' במערכת הזוגית שלכם: מהוא שורש הבעיה? כמו שציינת יפה - מדוע בעלך היה זקוק ל'רומן' נוסף על אף שיודע מהי הרגשתך ומה דעתך? מה חסר בזוגיות שלכם? על איזה צרכים היא איננה עונה? אגב- גם רגשות הם צורך.....המון שאלות צריכות להישאל הפעם שקשורות אלייך ולדפוסי החשיבה שלך . אני בעד לעשות טיפול זוגי אך עם מטרות ברורות, יעדים ובדיקה לעומק של גורמי המשבר הנוכחי.
    יתכן כי לא יהיה מנוס מפרידה, אך שווה לנסות ולברר מה שם קרה, כיוון שאם אנו לא מודעים לדפוסים שלנו - טעויות דומות עלולות להתרחש גם במערכות היחסים הבאות שלנו.

בהצלחה- רבה- מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגרי סיפור

דוד
    05/04/2011

אני מצטער שזה קורה לך." זנב עקום לא מתישר". מצטער לומר לך את זה אבל סגרי את הסיפור איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה רגשית של בן הזוג
    דניאל
    03/04/2011

שלום רב אני מרגישה במלכד.
    אני עם חבר כשנה ובת 30ץ
    בן הזוג שלי בקשר עם קולגה שבעיני מאוד מטריד .מראשיתהחברת שלנו שמעתי את שמה אישה נשואה עם ילדים בגילנו .אבל משהו הריח לי רע. התחללתי לבדוק סמסים, מיילים ואכן ראיתי התכתבויותמאוד רגשיות חלקן מלפני הכרותנו ובימים האחרונים ראיתי מיילים שנכתבו ממש לפני כמה חודשים.
    אין שוםדברחד משמעי של בגידה אבל ההתנסחות מלחיצה. הבעות אהבה כמו נכנסת לי ללב , אני מתגעגע לזמן איכות שלנו וכו.
    את זה לא פתחתי בפניו כי אני יוצאת חטטנית , אבל בעבר שראיתי סמסים כגון חלמתי עליך התעממתי איתו נפרדנו אפילו לתקופה קצרה ובסוף השתכנעתי שזה ידידותי . הוא טוען שאוהב ושרוצה להתחתן מתי שהוא .ושאני פרנואידית ושלא היה מבזבז את הזמן אם לא היה מאוהב.
    אני לא בטוחה ברמת האמינות שלו הרי המיילים הם הוכחה , בנוסף נודע לי מגורם שלישי שבעבר בגד בחברה שהיתה לו ..
    אני מפחדת שהוא אינו אמין אבל אין לי הוכחה . אני מפחדת לעזוב ושאולי אני טועה .
    וגם לפתוח את זה בפניו תמין מזמין תקיפה כי הוא חושב שאני משוגעת .
    מה לעשות? אני לא ורצה לפתוח את חיים בשקר

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה רגשית של בן הזוג

הוספת תגובה

• בגידה רגשית - תגובה

מיכל פאטל
    04/04/2011

היי דניאל,

לפי דרך תרואך את הבעיה נראה כי יש סיבה לכך שאת מוטרדת.לצערי את לא מקבלת תגובה הולמת,רצינית ובוגרת מחברך.פה הדגש- את לא אמורה ללקט פירורי מידע מידיד/מכר משותף או להגיע למסקנות על סמך חלקי עובדות ופרשנות אישית.
    אני מציעה לך לדרוש מחברך יחס רציני ובוגר בשיחותיו עימו, לדבר עימו גלויות ובאופן אסרטיבי לציין את העובדות, להסביר מה את מרגישה ומדוע לא נוח לך להתעמת עימו
    (כיוון שבמקום לתת לך תשובות רציניות הוא תוקף ומבקר אותך) ומה את מצפה שיקרה מעתה בתקשורת ביניכם. במידה והוא יתייחס ברצינות לדברייך ותגיעו להבנה והסכם שמכבד אותך ואת דעתך אוקי. במידה ולא , תשקלי האם נוח לך להשאר במצב כזה עימו, כיוון שסביר להניח שתמצאי עצמך שם גם בעתיד.
    זו בחירה והחלטה שאת צריכה לקחת.

בהצלחה- מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוגי מאוכזב ממני
    אני
    02/04/2011

שלום רב, אני בת 27 ויש לי בן זוג כבר 10 חודשים. גרים יחדיו. לצערי, יש לי בעיה בתפקוד המיני: ווסטיבוליטיס או ווגיניסמוס. אני התחלתי לקבל ייעוץ אצל סקסולוגית, אך עשיתי הפסקה של שבועיים בגלל שזה נורא יקר וגם לא קל להתמודד. בן זוגי תומך בי ואנחנו מדברים על הכל. לי יש בעיה נוראית של ביטחון עצמי ודימוי עצמי שהוא מתחת לרצפה... לאחרונה בן זוגי טוען שהוא כבר לא יכול לחכות משום שאנחנו לא מקיימים יחסי מין אלא רק עושים "דברים אחרים" : מין אוראלי וכד/ בגלל הבעיות שיש לי בחדירה. לאחרונה הוא אמר שכבר אין לו סבלנות. זה נורא מתסכל אותי, אני מפחדת שהוא יעזוב אותי, אני מתמקדת בפחד העזיבה שלו אותי, במקום לטפל בבעיה שלי. אני לא מפסיקה לבכות, אני חושבת שאם אאבד אותו, עולמי ייחרב עליי. הוא הציע לי לבוא איתי לטיפול אצל הסקסולוגית, מה שמראה שהוא אוהב ותומך בי, אבל אני נורא כועסת עליו, כי הוא לא מבין שזה לוקח זמן.... מה אומרים לו? איך ארגיש בטוחה יותר בקשר שלנו? עד עכשיו הייתי מאוד בטוחה, אבל מאז שהוא אמר שהוא רוצה שזה כבר ייפתר, זה מפחיד ומערער אותי בצורה היסטרית.
    אודה לתשובתכן.

לקביעת תור
    סגירה
    בן זוגי מאוכזב ממני

הוספת תגובה

• לציין

אני
    02/04/2011

שאנחנו חברים מאוד טובים, מאוהבים ומפרגנים זה לזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי..

אני
    03/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני-

בני
    04/04/2011

ידוע שהטיפול לבעיה שציינת ווסטיבוליטיס/ווגיניסמוס. הוא שימוש במאמנים/מרחיבים, אמור גם לסייע בהרחבת המקום וגם/בעיקר להרגיל אותך, את הנרתיק ואת המוח שלך שאין חסימה שם והכל יכול להיכנס ללא בעיה כאשר את לומדת להרפות את המקום.

לשם כך דרוש המון סבלנות וכוח רצון, אל תסתכלי כל רגע מה הוא חושב כי אז לא תצליחי להתקדם, תזרמי עם הטיפול ותתמידי בו בעיקר בגלל שזה חשוב לך כאשה ולא בשביל לספק מישהו אחר, כדי שתוכלי להכניס שם כל מה שתרצי בלי כל קשר לבן זוגך, אז נכון שתמיכה בשניים יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית בשבילך וגם בשבילו, אבל מאוד ייתכן שהוא במשבר ופתאום עולות לו מחשבות של מה אני צריך את כל זה,,, אבל זאת הבחירה שלו להיות או לא להיות איתך, ומכיוון שהוא בחר בך למרות הכל, ומוכן לפי דברייך ללכת ביחד לטיפול אז תמשיכו עם כל הפרצופים שלו, הרי עוד מעט הוא יהיה הנהנה הראשי והראשון !!! תדגישי לו את זה כל הזמן, מה רצית שהוא יגיד שהוא מקווה שזה לא ייפתר ??? בטח שהוא לחוץ ורוצה כבר להיות אחריי, אבל בלחץ משיגים בדיוק את התוצאה ההפוכה,
    -
    מי שאמר לך שהבטיחון שלך ברצפה, את ? או מישהו אחר ? תחשבי על זה !
    בהצלחה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה לפתרון
    ליאורה
    02/04/2011

שלום.
    אני נשוי 10 שנים +2 .
    בגלל בעיות מין מתמשכות ביננו חוסר חשק של אשתי , חוסר השקעה , עושה סקס לספק אותי בלבד , לא צריכה מין , מוותרת על זה , תדירות מאוד נמוכה וכו"י הצלחתי לגרור אותה ליעוץ זוגי שנמשך מספר חודשים שבמהלכו הבנתי שאשתי משקרת בשטח המין וכל מה שהרגשתי ואני מרגיש הוא אמיתי למרות שבכל השנים היא הכחישה זאת וגם בתקופת ההכרות .
    שאלתי :
    אני מצטט דברים שנאמרו והובנו במהלך השנים ובמהלך היעוץ המיני
    אשתי את מטרתה בחיים השיגה - יש לה 2 ילדים, הצורך האימאי סופק במלואו .
    אשתי לא זקוקה ואין לה צורך לסקס / למין ולסיפוק מיני.
    המין אצלה הוא לצורך שמירה על המסגרת ושלא אבגוד בה .
    בקיצור היעוץ הכפול שעברנו ועשינו זאת פעמיים אצל יועצים שונים וזה לאחר לחץ לאיומים לפני פרדה ביוזמתי בלבד , זה לא בה ממנה .
    באם לא העלתי את הנושא ניתן להמשיך כל גם עוד 20 שנה , לה לא מפריע כלום היא לא מעלה את נושא המין כי היא לא צריכה זה לא חסר לה , הגוף שלה לא צריך את זה , היא יכולה לחיות גם בלי מין וסקס , היא השלימה את משימתה(ילדים) .
    סירובה להתגרש אפשר הליכה ליעוץ .
    גם היום היא מסרבת להתגרש (למה לא מה רע לה) .
    מה המלצתכם : לבגוד בה , לנהל מערכת יחסים מחוץ לבית , להתגרש ממנה ?
    קשה לי לחיות עם השקרים והמצב , באם הייתה בעבר יוזמת הליכה ליעוץ או הייתה זורמת איתי יחד על מנת לפתור את בעיית החוסר חשק הנמוך שלה הדבר היה נראה אחרת מבחינה רגשית שלי אליה , היום אני מרגיש ששיקרו אותי , נכנסתי למערכת יחסים גרועה ובלתי מספקת לחלוטין , אומלל , כלוא במערכת יחסים בלתי מספקת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה לפתרון

הוספת תגובה

• מצוקה לפתרון - תגובה

דליה שוורץ
    02/04/2011

DUDE שלום,
    אתה מתאר מצב שלא מעט זוגות נקלעים אליו, ומתוך נסיוני אני יכולה להגיד שמעטים מאוד המקרים בהם האשה באמת לא רוצה סקס כי אין לה צורך בכך. נשים יכולות לחיות ללא סקס יותר בקלות מאשר גברים אך מקרים מהסוג שאתה מתאר לעיתים רבות חוסר הצורך בסקס אינו הסיבה העיקרית.
    אני מניחה שאם תחפרו עמוק פנימה תמצא את הסיבות האמיתיות מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך... יכולות להיות לכך הרבה סיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו' ....
    באמת שהסיבות רבות ומגוונות אך לרוב קיימת סיבה אמיתית לחוסר החשק וצריך למצוא אותה כדי שאפשר יהיה להתחיל לטפל בבעיה.
    אני מבינה מדבריך שהייתם אצל יועצים זוגיים ולכן לא אמליץ לכם שוב לפנות אבל אולי פני לסקסולוגית שעובדת גם כיועצת זוגית תוכל לעזור יותר..
    שאלת מה עליך לעשות וכמובן שהפתרונותת שכתבת הן אופציה שאתה יכול לבצע רק עליך להבין שזה לא פותר את הבעיה עם אשתך אלא פותר את בעיית חוסר הסקס שלך.
    עליך להחליט איזה בעיה יותר חשוב לך לפתור.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך

ליאורה
    02/04/2011

תודה ליעוץ ולכיוון שאני אשם:
    מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך... יכולות להיות לכך הרבה סיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו'

נתתי להבין בשאלתי כי אשתי שקרה אותי אם אינני טועה , השקר הגיע ממקום של חוסר צורך בסקס , חוסר גופני ותתפלאי עם הנסיון שציינת שיש לך , יש המון נשים כאלה שמטרתם בחיים להקים משפחה , להביא ילדים , להמצא במצב כלכלי טוב וכו"י .
    הסקס אצלן הוא מטרה בלבד ולא הנאה, כפי שציינת יש הרבה נשים שיכולות לחיות ללא סקס , אשתי לא הייתה מוכנה לטפל בנושא אף פעם ולהודות בכך אף פעם כי חששה שאעזוב אותה ברגע שתגיד את האמת , הרי היא ורק היא מכירה את גופה והצרכים שיש לה .
    אשתי שיקרה אותי כבר בתחילת הנשואין וההרגשה שאין לה צרכים הרגשתי לצערי כשיצאתי איתה ולמרות זאת התחתנתי איתה וכבר בשנה הראשונה הסיפור התעורר "הבדלי צרכים " וזו כנראה הייתה טעותי בחיים כי "מי שאוהב סקס שיתחתן עם מי שאוהבת סקס " אחרת יגיע להיכן שאני הגעתי .
    צר לי שלא הבנת את הבעיה לעומק ואת מושכת את הכיוון למקום לא אמיתי , האם את באמת מאמינה שניתן לעורר את מה שלא היה קיים לא היה קיים אי פעם .
    זה נכון שאני רוצה לפתור את הבעיה שלי עם הסקס איתה כי כל נסיונותיי לפתור את הבעיה איתה לא עזרו עד היום והיא אשתי בגישתה "הוא ישלים עם המצב עם חוסר החשק שלי ויחיה עם זה " .
    זהו המצב ולא נראה לי שסקסולוגית או עוד יועצת תעזור לי או לנו או לאשתי כזו היא ויש המון נשים כאלה וחבל שאת מגלגלת את הכיוון מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך לסיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו' .....ולא ציינת אפשרות אחת שאולי היא באמת כזו .
    חבל .
    דודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה לפתרון - תגובה

דייב
    03/04/2011

ליבי ליבי איתך על הסבל שאתה עובר ולא רק ברמה הפיזית/ביולוגית בעיקר על הסבל הנפשי והמנטלי שאתה עובר.
    ראוי לשבח אותך שאתה מנסה ועושה כל שניתן על מנת להציל את חיי הנישואין שלך יישר כח
    הלכתם לייעוץ ולא עזר.
    כפי שהמלציה דליה לכו גם ליועצץ סקסולוגית
    במידה וגם זה לא יעזור אזי עומדות בפניך שתי אפשרויות :
    1. להפרד לתקופה ואם אשתך לא רואה בזה בעייה אזי להתגרש מאשתך-ומיד חבל על הזמן - ולבנות לך חיים חדשים המתאימים לך יותר.
    2. לנהל מערכת יחסים מחוץ לנישואים אולי אפילו בידיעת אשתך ואולי בהסכמתה ??

חבל על הזמן שלך זה הזמן לקום לעשות מעשה.

בברכה,
    ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידות לא ברורות מצד בת הזוג..
    יהודה
    31/03/2011

אז אני יהודה בן 24..
    כשהייתי בן 21, יצאתי עם מישהי למשך שנה ו4 חודש.. היו לנו עליות וירידות כמו לכל זוג- בין היתר חיכוכים עם ההורים, ולא הסתדרתי עם חברות שלה, היינו מסתגרים בבית רוב הזמן ומתראים פחות- בגלל שירות צבאי שלי והתחלת לימודים שלה..

בסופו של דבר הקשר נגמר לי במפתיע כשהיא טענה שהיא לא יודעת למה- אבל היא פשוט הפסיקה לאהוב אותי..

זה ממש שבר אותי- והרגשתי כאילו עולמי חרב עליי- מהיותי אדם פרקטי שמאמין שלכל דבר יש סיבה.. אבל עד היום אני לא יודע אותה..

למזלי אחרי 7 חודש הכרתי מישהי אחרת- מקסימה ומדהימה פי אלף מקודמתה- המשפחה שלה ואני קרובים מאוד, חברות שלה ואני מסתדרים בצורה מטורפת, אני והיא עברנו מלא חוויות- צימרים, מלונות, אירועים, פאבים ומועדונים, אפילו טסנו למזרח לחודש ביחד.. כל הזמן הזה כשהיא לומדת ואני עובד בקשר לטווח רחוק..

.....ופתאום אחרי שנה ו4- שוב.. היא לא אוהבת אותי יותר..
    השתדלתי הרבה יותר מהפעם הראשונה, נתתי מעצמי המון ורציתי לשפר ולעבוד על הקשר הזה כמה שאפשר- אבל נראה שהדברים בחיים האלה ממש לא בשליטתי..
    וזה הורג אותי כי זה כבר קרה לי פעם- ואני לא לומד מטעויות שאני עושה- אני פותח את עצמי בפני מישהי והיא אחרי שנה ו4- מחליטה לנפץ לי את הלב בלי טיפת התחשבות או ניסיון להבין איך אני מרגיש כלפיי העניין...

ועכשיו ממש ממש קשה לי- אני לא רוצה לצאת לשום מקום, אני לא רוצה להכיר בנות ואין לי חשק לכלום- איבדתי את העבודה, כל הביטחון העצמי הלך לי לפני בחינות למכללה שחלמתי ללמוד בא- אני מרגיש חסר אונים מכל כך הרבה בחינות- ולמרות שיש לי משפחה נפלאה וחברים יחסית תומכים- אף אחד מהם לא מבין כמה באמת כואב לי- לא משנה כמה הם מנסים לעזור- הם רק מכעיסים אותי יותר בתגובות שלהם...

אני מודה שאני מבין את זה שאסור לי לתלות כל כך הרבה האשמות על מערכת יחסים כי אין ערובה שזה יצליח- אבל שום דבר לא הכין אותי לזה פעם שנייה כשעשיתי הכל אחרת ונתתי לבחורה שוב את הלב שלי רק כדי לקבל אותו שבור עוד יותר מהפעם הראשונה..

מה אני אמור לעשות?
    יש לי זכות לדרוש לסיבה לגיטימית? צריך לעזוב אותה לנפשה ולשבור את הראש בסיכון שאני הולך להתפרק לתקופת זמן ארוכה מאוד? .. אין לי תשובות ואין לי סדר במחשבות מספיק בשביל להבין בעצמי מה הדרך שצריך לפעול בה- ואני מבולבל מאוד ואני צריך עזרה... מאוד מאוד צריך..

הוספת תגובה

• פרידות לא ברורות מצד בת הזוג.. - תגובה

מיכל פאטל
    04/04/2011

שלום לך יהודה,

אתה בחור צעיר עם המון רצון טוב שהכל יצליח ושהכל יהיה בשליטתך.אבל מה לעשות לחיים יש דינאמיקה משלהם . אין זה באשמתך שהקשר נגמר, הקשרים הזוגיים שלך נמשכו לאורך זמן והיו כפי שניתן להבין מספקים מאוד (בעיקר במערכת השנייה)- אבל מה לעשות לעיתים אחד מבני הזוג ולעיתים שני בני הזוג מרגישים תחושת מיצוי ואין אף אחד ש'אשם' בכך.אני חושבת שמה שמחבל לרגשות ולתחושות הקשות שאתה חווה קשור למחשבות שמתרוצצות לך בראש והן ברובן שליליות לצערי (כמו אצל כולנו אגב).
    אני ממליצה לך לגשת לטיפול קוגניטיבי- התנהגותי שהוא קצר מועד ,ושם יעזרו לך להבין כיצד מחשבותייך משפיעים על הרגשות שלך טעל התנהגותך,וילמדו אותך כיצד לשלוט בהם ולהשיג לעצמך חזרה שליטה וביטחון בחייך ,וכמובן הרגשה טובה יותר.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים קשים נורא...
    יסמין
    30/03/2011

שלום,אני נשואה ואם לילדה קטנה,בעלי מבוגר ממני ב13 שנה וגרוש+1.אני כותבת מתוך יאוש כי אני מרגישה שאף אחד שמכיר אותנו לא יכול לתת לי עצה אמיתית.הכרתי את בעלי בתחילת שנות ה20 שלי ועכשיו אני בת 27.התחתנו כשהייתי בהריוןלאחר שנתיים של מגורים משותפים וסה"כ 4 שנים יחד.אני סובלת מהפרעות שינה,נוטלת כדורים באופן קבוע.כשהכרנו בדיוק התחלתי ללמוד לתואר ולצערי במשך הזמן משפחתי נקלעה לצרות כלכליות קשות כולל פשיטת רגל של עסק שהיה על שמי.עבדתי בשתי עבודות כדי לממן לימודים ומחייה ותוך כדי עשיתי שתי הפלות משיקולים כלכליים(הריונות מבעלי) ובשלישי השארתי והתחתנו.בהריון הייתי בשמירה בגלל הבעיות הרפואיות ולאחר מכן נשארתי בבית עם הילדה שנה וחזרתי לעבוד וללמוד.אני מרוויחה מעט מאוד ולומדת בקצב של צב כי אני לא יכולה להרשות לעצמי.בעלי עובד והוריו עשירים,תומכים בו...ובגלל שאני פושטת רגל החשבון בבנק הוא רק שלו.בעלי בזבזן נוראי ויש לו גיבוי כלכלי.בשבילי לא נשאר כלום.לא נוהגת,לא קונה כלום,לא הוצאות טיפוח,לא בילויים ולא בזבוזים.המשכורת שלי משלמת כמה חשבונות ומעבר לזה אני חסרת כל,אפילו טיפול שיניים עולה לי בפרצופים ועוקצנות.אם אני מתלוננת שחסר לי אז אני מקבלת מסכת השפלות ו"נו נו נו" על כך שלא הצלחתי בעסק,שלא בחרתי תחום לימודים קצר יותר(לומדת פסיכולוגיה),על כך שההורים שלי "לא יוצלחים" וכו.זה תמיד מצליח לעבוד עליי כי אני נורא מתביישת בעצמי על החוסר הישגים.אני לא מקבלת שום תמיכה באף תחום ועושה הכל לבד גם עם הילדה.הוא לא היה כזה לפני הנישואים,גם ההורים שלו משפיעים פה לרעה ואני מרגישה כלואה כי אין לי כלום חוץ מחובות בהוצל"פ.אני חוששת מאוד שלא אצליח לספק את צרכיה של בתי ולא יקבע לי סכום מזונות גבוה אם נתגרש כי בעלי לא מרוויח הרבה(הכסף של הוריו).ממש אין לי למי לפנות,אני עוברת התעללות רגשית בעוד שזרים דווקא מאוד מעריכים אותי על תכונות אופי טובות ויופי חיצוני.שום איום לא משנה את הגישה כלפיי,ניסיתי הכל ועכשיו אין לי מושג מה לעשות ולמי לפנות.אני חושבת שאני אישה טובה,תמיד תמכתי בו מאוד,אני מגדלת את הבן שלו וכלואה.אני אשמח אם למישהו יש פיתרון...תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    החיים קשים נורא...

הוספת תגובה

• החיים קשים נורא... - תגובה

מיכל פאטל
    31/03/2011

שלום לך יסמין,

אפשר לחוש את התיסכול שאת חשה מתוך דברייך.לכאורה התחתנת, אך לפי תאורך את מנהלת אורח חיים נפרד וללא שיתוף ותמיכה מצד בעלך.יתר על כן הוא 'נשוי' למשפחתו.מתוך דברייך ניתן להבין שחסרים בחייך מרכיבים בסיסיים של מערכת יחסים זוגית והורית.כמובן שאיני ממליצה להיפרד בשלב זה.אתם זןג צעיר.עם זאת, חשוב שבעלך יבין שכדי שאתם תוכלו לקיים זוגיות בריאה עליו 'להיפרד' /להתרחק מעט ממשפחתו לטובת התקרבות אלייך.כדאי שתנסי לשוחח עימו בפתיחות על קשייך ורגשותייךותנסי להגיע עימו לפיתרונות והבנות אחרות.במידה ולא תצליחו אני מאוד ממליצה על טיפול זוגי מיקצועי.דבר נוסף, אני ממליצה בכל מיקרה שלא תפסיקי לימודייך ותישתדלי לסיים אותם.הדבר יאפשר לך בעתיד להשתכר יותר,לחוש עצמאות ותחושת ערך עצמי גבוהה יותר.

בהצלחה!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגשות אשם
    ד
    29/03/2011

שלום,
    אני נמצאת בזוגיות כבר 5 שנים, אוהבת את בן הזוג , היו כל מיני עליות ומורדות בקשר במהלך השנים כמובן.
    לפעמים אני מוצאת את עצמי נמשכת\מפנטזת על אחרים, לא מישהו ספציפי או משהו מתמשך אלא באופן אקראי. אני לא רוצה להיות בקשר עם מישהו אחר לא פיזית ולא רגשית ולכן מרגישה ממש אשמה כשזה קורה. האם לדון בכך עם בן הזוג? אני חוששת שהוא לא יבין את זה למרות שזה לא ממש נשלט ואני לא יודעת איך להסביר לו שזה לא אומר שאני לא נמשכת אליו או לא אוהבת כי אני כן..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רגשות אשם

הוספת תגובה

• לא הייתי ממליץ לפתוח משהו כזה

יוסי
    29/03/2011

הי ד',
    אישית לא הייתי ממליץ לפתוח משהו כזה כי זה יכול לגרום לו לחשוב שהוא
    לא מספיק טוב כגבר ולכן אישתו חושבת על דברים כאלו, למרות שזה לא נכון.

גברים הם מוזרים בצורה הזו וזה ייתן לדעתי מכה קשה לאגו שלו.
    אני לא הייתי רוצה לדעת דבר כזה והייתי מעדיף שאישתי תשאיר את זה
    בפנטזיה האישית שלה שכן אין לי הרבה מה לעשות עם המידע הזה.

זו דעתי האישית כמובן :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות

דני
    30/03/2011

פרויד דיבר על כך באחת התיאוריות שלו ה-ID שלנו אחראי על הפנטזיות והחלומות הכי פרועים וזה בסדר גמור כל עוד האגו שלך מצליח לשלוט בדברים ולמנוע אותם.אין טעם לשתף את בעלך ואין טעם להתוודות על משהו שהוא בסדר גמור.הסירי דאגה מליבך,גם לבעלך יש לא מעט פנטזיות שממש לא בטוח שהוא משתף אותך בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות בחיי הנישואין
    ליבנת
    28/03/2011

שלום!
    אני לא יודעת מהיכן להתחיל מרוב שאני כבר מיואשת,מבולבלת אז ככה,אני בת 38 ניראית מעולה אמא לשלושה וביתי הגדולה מנישואים ראשונים בעלי היה רווק ,כשנולדו הילדים הקטנים הכל היה ממש כיף הייתי מאושרת ,אני לא עובדת ובעלי מפרנס לבד (עצמאי)אני אישה של בית ,הבית תמיד מתוקתק ,בישולים ,אפיה ,מפנקת כמה שאפשר ,אבל מרגישה בודדה במערכת היחסים ,הוא מתקשר במהלך היום להתעניין בילדים ,אני מרגישה כמו פיליפינית ששומרת על הילדים כשהוא מגיע הביתה הילדים קופצים עליו הוא קורן מאושר יש לציין שהוא מגיע בסביביות 8-8.5בערב שהם כבר אחרי מקלחות ,אין חיבוק אין נשיקה איך עבר עלייך היום?כלום ,גם שאני מכינה לאכול או אופה עוגיות אני מחכה כבר לתגובה שלו שיגיד לי אם זה טעים לו ושהוא לא אומר כלום אני שואלת והוא אומר שטעים לו ,אבל שלא כ"כ טעים לו הוא דואג להגיד את זה מהר מאוד ,אני מרגישה חרא שאני ממש מנסה לרצות אותו בהכל,הוא נותן לי הרגשה שאם הוא עובד ואני לא אז אני קטנה ככה אני מרגישה ,ואין לי עזרה מאף אחד עם הילדים ,אני ממש רוצה לעבוד שיהיה לי סיפוק עצמי ,הוא לא מפרגן ,לא מחבק ודיברתי איתו הרבה פעמים על הנושא שאני מרגישה שאין לי גבר שמתייחס אליי בבית הזה ,אין לי כתף להישען עליה ומה שיש לו להגיד שמשעם לי בבית,ואני מתחילה להתחרפן זה מה שהוא עונה לי,ואני ממש בחורה מחוזרת בחוץ תמיד מחייכת ואני לא אישה של לבגוד ממש לא זה לא מה שאני רוצה ,אני רוצה את הגבר שלי ,אבל אף אחד לא יודע מה קורה בתוך נבכי נשמתי ,המוסיקה זה מה שמרגיע אותי והילדים אבל אני ממש מרגישה לבד.

לקביעת תור
    סגירה
    בדידות בחיי הנישואין

הוספת תגובה

• ליבנת,לבי לבי לך

עפיפון
    28/03/2011

גם אני הייתי בסרט הזה. אני מבוגרת ממך, נשואה פעם שניה. והגעתי למסקנה שאני מושכת אלי גברים שבמשך הזמן מתגלים כגברים מתעללים פיזית או נפשית או גם וגם. גבר אשר מתעלל באישתו,גם אם אינו מכה אותה פיזית, לעתים זלזול, התעלמות, חוסר פירגון,ביקורת משפילה והטחת האשמות מגעילה! גבר שכזה, הוא גבר שבאיזשהו מקום לא מאמין בעצמו ובגסבריותו ומטיל על האישה שאיתו אחריות לחולשותיו. האישה פתאום לא מספירק טובה בשבילו. אם לא טוב לה או רע לה זה כאילו סימן שהיא " התחרפנה"???? אומר משהו בוטה, מי שחיה עם מין גבר כזה וואינה מתחחרפנת מהמצב הבלתי נסבל לחלוטין שיכול לשגע פילים. ואינה משתגעת מזה אז סימן שהיא מתכחשתת למצבה ושאיבדה לגמרי את התיקווה. ליבנת. הייתי מציעה לך, מנסיוני. פני לייעוץ בויצו או בנעמת. או לכל ייעוץ זוגי או ממשפטי ותראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפיפון

רון
    29/03/2011

בשביל מה ויצו או נעמת? סהכ יש קשיים בנישואין !!

לבנת - אישה של בית מבחינתי זה הכי !! אל יאוש ושאפו על הדרך בה את נוהגת בשיתוף של בן זוגך ברחשי ליבך !

מדוע שלא תציעי לו לגשת לייעוץ זוגי יחד ? אולי נטל העבודה מטריף אותו ?

זה המיל שלי למקרה שתרצי לשוחח באופן אישי יותר
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבנת

מירי
    29/03/2011

ליבנת היקרה,

כמו שרון כתב (לא בצורה שהוא כתב) כדאי לפנות ליעוץ זוגי
    אם בעלך לא רוצה לכי לבד תטפלי בעצמך ותאמיני לי זה יעזור לך גם בנישואין וישפר לך אותם.

תעשי טוב לעצמך. תשקיעי בעצמך. כתבת שאת עקרת ביית - אז יש לך יותר זמן פעם בשבוע תלכי לסדנא או למשהו שמעניין אותך. תעשי דברים שעושים לך טוב. תמלאי את עצמך.
    כשהוא מגיע מאוחר שישכיב את הילדים ואת תצאי עם חברה ...תאמיני לי שזה ישפיע.

ומי שכתבה לך על ויצו או נעמת - לדעתי, היא התכוונה = שיש שם יועצות שעושות טיפול משפחתי \אישי במחיר סמלי.
    לכי על זה את יכולה
    .
    בהצלחה גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות בחיי הנישואין - תגובה

סיגלית גלאי
    29/03/2011

שלום ליבנת,

נראה שמיצת את עניין עקרת הבית וכל מה שאהבת לעשות היום כבר לא מספיק מרגש אותך, לכן כדאי לך לחשוב על עצמך בשלב זה ולבדוק מה באמת יעניין אותך ללמוד, לעבוד, להתנדב.. כל דבר שירחיב את מעגל האנשים סביבך ויאפשר לך התנסויות וחוויות חדשות מבלי לפגוע בזוגיות שלכם.
    כאשר כל אחד בזוגיות מרגיש שטוב לו עם עצמו זה מקרין גם על הזוגיות עצמה. כפי שאת מתארת בעלך חוזר מיום עבודה מחוייך ומרוצה. חשבי מה יעשה לך טוב, תרדי מהציפייה שהאחריות מוטלת עליו, (נראה שגם אם הוא יגיד שהאוכל נפלא וטעים עדיין תרגישי פיליפינית, כי את אינך מרוצה מעצמך בשלב זה של החיים).
    מעבר לכך, חשוב לא פחות לחשוב איך אתם מחזקים גם את הזוגיות שלכם יחד.

בהצלחה,
    סיגלית גלאי יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחרר או להילחם?
    אמלה
    26/03/2011

בוקר טוב,
    ב7 חודשים האחרונים הייתי בקשר טוב ונעים .הקשר היה באמת מיוחד, אהבה,כבוד, משיכה ותקשורת נפלאה.. אבל לא היו לנו את אותן תכניות. אני רציתי בשלב מסויים של הקשר תיקון לגירושים שחוויתי וזה אומר חבר טוב יחד עם זוגיות ושותפות מלאה וילד משותף מתוך אהבה.(שנינו גרושים,אני גרושה 4 שנים, הוא שנתיים. יש לי 2 ילדים, ולו יש 3 ילדים). הוא לעומת זאת רצה ,בשלב זה לפחות, רק חברות וזוגיות, הוא לא מעוניין בילד משותף בכלל ומגורים משותפים בשלב מאוחר. נפרדנו לפני שבוע, הוא בחר ללכת כי מעדיף להתרסק עכשיו ולא בשלב מאוחר יותר של הקשר שיהיה לו קשה יותר. אני לעומת זאת לא מסוגלת לוותר עליו, יש לי רגש עצום כלפיו, בשבוע הזה חשבתי שאולי אהיה מסוגלת לוותר על ילד לטובת הקשר. ההודעות האחרונות שהוא שלח לי לפני שבוע גרמו לי להתקשר אליו ולא לוותר.כתב:שהוא אוהב אותי,שהוא רוצה אותי בטוחה ולא ספקנית,שהוא לא בנוי לנדנדת רגשות, שאני אהבתו,שהוא רוצה אותי ומחכה לי. אבל בשיחה האחרונה זה היה נשמע שהוא לא חיכה שהוא וויתר . התקשרתי ואמרתי לו שהקשר שלנו חשוב לי ושאני מתגעגעת ושאני מאד רוצה לראות אותו אבל הוא לא רצה לחזור כי לדעתו זה לא נכון לנו כרגע להיפגש ,סיפר שהיה שבוע מרוסק ורק עכשיו הוא מצליח להתאושש. נשמע כאילו ישב עליי שבעה, כמה שזה נשמע נורא. אמר שאם הוא יגיע אז זאת בטח תהיה הפעם האחרונה והוא מעדיף כרגע להתחזק . דיבר על זה שהוא לא רוצה לפגוע בי. אני עדיין לא שחררתי אותו - אני לא מסוגלת!! אני נמצאת בדיכאון עם כאב עצום. האם להילחם עליו או לשחרר?האם מישהו שבאמת אוהב, מוותר כי הוא לא יכול לתת לי את מה שאני רוצה? האם מישהו שכל כך אוהב מוותר לראות אותי שוב? אני הייתי מוכנה להתפשר ולוותר על ילד שרציתי למען אהבה יקרה - האם זה נכון?
    תודה וסליחה שזה היה ארוך .

לקביעת תור
    סגירה
    לשחרר או להילחם?

הוספת תגובה

• לשחרר או להילחם? - תגובה

דליה שוורץ
    27/03/2011

אמלה שלום,
    מערכת זוגית מורכבת משני אנשים עם רצונות שונים. אתם שניכם גרושים, עם ילדים וכנראה שהוא מעט נבהל..את תארת את הרגשות והרצונות שלך שכנראה היו שונים משלו והוא החליט שזה לא מתאים לו. במקום לשבת ולהסביר מה הוא רוצה הוא בחר לעזוב... יש לך שתי אפשרויות:
    1. לא לוותר ולהגיד בדיוק מה את רוצה ולבקש לשמוע מה באמת הוא רוצה.
    2. לתת לו ללכת ואם הוא יחזור אז הוא שלך ואם לא אז להמשיך הלאה...
    אין לך יכולת להשפיע על הרצונות של מישהו אחר אלא רק ללכת עם הרצון שלך בדרך שאת מאמינה שיש לה יותר סיכויים להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלל
    אני
    24/03/2011

לרגע כמעט חשבתי לוותר על הכתיבה ,םה אבל שיהיה לפרוק ואם יוכלו לעזור לי
    לפני חודש ומשהו נגמר סיפור זוגיות גדוש ומלא בהמון אושר אהבה וכאב
    מבחנתי הבן-אדם על-אף כל הטוב שהיה בינינו הוכיח לי לאחרונה מעל כל ספק שאנחנו לא צריכים להיות ביחד,ומאוד כואב לי.
    אבל כעת,בלבד, אני נתקלת בתחושת בדידות לא מעט.
    אני מודעת לזה שזה כנראה מאוד סובייקטיבי ,כי רק מלראות את החדר שלי,
    רק משיחות הטלפון וההודעות ,לשמחתי ואושרי יש לי חברים טובים ונפלאים
    ואפילו כמה חדשים שמקסימים ויקרים.

אבל למרות שכיביכול וגם אני עושה זאת יותר, אני מתקשרת לחבר טוב חברה טובה לחלוק ולספר,לא מרגישה את אותה אכפתיות ,אותה אותה הנכונות
    למרות שמסתבר שאני מכירה בין 10-15 אנשים שאני יכולה להרים טלפון וליזום דברים
    אני עדין מרגישה לבד ושאם אני לא אזום אף אחד לא יזום איתי,מה שחלקית נכון..

ולמרות שעכשיו אני בהנאה יכולה להתפנק ולנוח לי ,ויש לי ספרים
    ומחר אני יכולה להשקיע בלימודים ,והייתי בהתנדבות עם אנשים יקרים
    ואתאמן ואלך לחוג ,אבל המחשבה הזו של מלבד הדברים שאני חייבת לעשות ללימודים,
    שיהיה לי זמן פנוי לא מבוטל,ואחרי משפחה,ספורט,ספרים..או לפני ,עד שיש זמן פנוי לא מרגיש שחשוב לאנשים לראות אותי... גם אם הם אומרים
    עדין הרגשת החוסר בטחון הזה, ה אין אנשים שמספיק חשוב להם להיות איתי
    (אומנם נכון שלחברים שראיתי בסופ"ש האחרון לא הצעתי כי "לא רוצה להציק" )אבל הרגשת הבדידות הזו שאין עם מי להיות,למרות שרק מלהסתכל בחדר על מתנות וברכות אני כן מרגישה אהובה ,אבל בפועל...

וגם לא הלכתי או לא אבחר עבודה שהיא בימי חמישי בגלל האפשרות כן לצאת או לראות אנשים...למרות שזה לא תמיד קורה,וכמעט תמיד זה אם אני מציאה...

נורא מפחיד אותי ואני אולי כן מכירה או אפשרות להכיר בחורים ,כי לא רוצה כמו עם החבר
    שהם יתנו לי את ההרגשה שלמישהו מספיק חשוב להיותאיתי ..

אני יודעת שקצת מעורפל מה שכתבתי , אבל רציתי לחלוק
    תודה על תגובות

לקביעת תור
    סגירה
    החלל

הוספת תגובה

• החלל - תגובה

סיגלית גלאי
    25/03/2011

שלום לך,

בדרך כלל כשנמצאים בזוגיות, עובדים ולומדים החיים מלאים, הזמן חולף מהר ולא תמיד אנחנו עוצרים לחשוב או לשאול שאלות. הפרידה שלך מבן זוגך יצרה אצלך תחושת בדידות ושאלות של התבוננות פנימה אל עצמך אך גם כלפי הסביבה והחברים. זהו תהליך טבעי כשמתרחש שינוי.
    אך עלייך לזכור, שחברייך למעשה ממשיכים בשיגרת חייהם, במרדף היומיומי אחרי עבודה, לימודים ועוד.. אולי זאת הסיבה שאת מרגישה לא מספיק חשובה עבורם?!
    בכל אופן, כדאי שתמשיכי ליצור קשר עם החברים החשובים לך מבלי להתחשבן על כך שהם לא יוזמים, הענקה לאחרים בסופו של דבר תעניק גם לך דברים רבים וטובים.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה שעברתי .
    יערה מאירי
    23/03/2011

הייתי במקום הזה כשנה וחצי.
    הקשר התחיל כשמלאו לי 60, ולו- 62.
    הורים לילדים גדולים, אם תרצו-רומאן מלא אהבה בין סבא לסבתא....ואכן ,,, אהבה אמיתית, כזאת שקורית לעיתים נדירות, בזה אין לי ספק.
    הוא נשוי- 40 שנה, אני גרושה זמן רב- כ- 6 שנים.
    שברון הלב, התיסכול, הזעם, הצער וכל רפרטואר המילים הללו -כלל את הקשר הזה.
    הוא הגיע אלי פעם בשבוע או שבועיים, תמיד בבוקר המאוחר, כמה שעות של פנטזיה ו.. זהו. ממשיך לחייו.
    הוא היה טוב, אוהב, דואג וחם, אך.....
    חוסר האיזון בין שנינו," החצר האחורית" בה הייתי, הרגעים הקשים שנזקקתי לו והוא לא היה- כל אלה גייסו את כוחותי להחלץ מהמקום הזה.הוא תמיד אמר: "כל זמן שתרצי.."

אלו חיים לא נכונים, חיים שיש בהם שקר, חיים בהם גם האשה החוקית, גם הגבר וגם המאהבת... שלושתם סובלים.
    ויתרתי אך הרגשתי שניצחתי....
    מציעה בחום לנשים בודדות שלא להכנס לנישה הזו. המקום הזה מכער את החיים, מעביד את התחושות השליליות, גורם לדיכאון ומייסר את המצפון.

לקביעת תור
    סגירה
    חוויה שעברתי .

הוספת תגובה

• את אישה מאוד אמיצה וחכמה

אחת
    24/03/2011

כל הכבוד על העוצמות !
    מעורר השראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה שעברתי . - תגובה

סיגלית גלאי
    25/03/2011

יערה שלום,
    התיאור שלך מרגש, כנה ובהחלט מלמד... מאחלת לך שתמצאי אהבה שתוכלי לממש במלואה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה חד פעמית
    יעל
    22/03/2011

בעלי בגד בי.
    הוא סיפר לי מייד.
    מחר אנחנו הולכים לטיפול.
    אני מנסה להיות חזקה ולא לתת לזה למוטט את כל מה שיש בינינו.
    מנסה להיאחז בחצי הכוס המלאה: מעידה חד פעמית. שכרות מטורפת. הקשר החזק והטוב שלנו. העובדה שסיפר לי ובכה והתפרק שלושה ימים.
    אבל הפחד לא מרפה.
    עוד לא נשואים שנה,התחתנו בגיל מאוחר יחסית אחרי שמיצינו את חיי הרווקות- הוא אמור היה למצות את חיי ההוללות.
    אם לא עמד בפיתוי פעם אחת - האם יצליח בעתיד כשגם לא אהיה צעירה יפה וחטובה כמו שאני היום?
    אם עכשיו הוא לא מרגיש מסופק ומרוגש (למרות שטוען שכן) אז מה יקרה עוד עשר שנים?

מה יכול לגרום לגבר שיש לו הכל - לבגוד?

והאבסורד שאני רק אוהבת אותו יותר ונמשכת אליו יותר.
    רוצה שכל חלום הבלהות הזה פשוט יעלם כאילו לא היה.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה חד פעמית

הוספת תגובה

• יעל-

בני
    22/03/2011

אני נגד בגידות, ושונא שיכורים, ובכלל מתרחק מאנשים שיכולים פתאום לאבד שליטה,,,
    אבל, אתם זוג צעיר ורענן, החיים עוד לפניכם, יש אהבה, יש חיבור, יש לך בקשר הזה את כל מה שחלמת עליו, דבר כזה לא זורקים לפח, נקודה.
    ללכת ליעוץ זה הדבר הכי נכון שאת יכולה לעשות כרגע, ונא לזכור כולנו טועים במהלך החיים בדברים שהם מאוד מהותיים לקשר, אם זה בהתנהלות כלכלית לא נכונה, בבחירה לא טובה, בגידה חד פעמית ראויה שתיסלח,
    הוא שיתף אותך מייד, וזה עושה אותו בחור ישר והגון , לדעתי,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בני

יעל
    22/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיותר

רון
    23/03/2011

פעם בוגד תמיד בוגד !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה חד פעמית - תגובה

דליה שוורץ
    26/03/2011

יעל שלום,
    קודם כל חשוב לי לציין שההחלטה לפנות מייד לייעוץ ולא לסחוב את זה הזאת החלטה נכונה מאחר והיא תאפשר לכם להבין מה קרה ולמה זה קרה ובכך להקטין את הסיכון בעתיד אבל... שאלתך מה יהיה בפעם הבאה היא רלוונטית אבל תמיד ולגבי כל אחד. חשוב להבין שאין לנו תעודת ביטוח לבגידות. אין אפשרות לדעת מה יקרה בעתיד הקרוב או הרחוק וכל אחד וכל אחת יכול להגיע למצב הזה מסיבות שונות ומגוונות.
    לכן מה שחשוב זה לבדוק מה קרה ולנסות להמשיך הלאה ולשים את העניין ה זה בצד מתוך החלטה שהזוגיות חשובה והאיש הזה חשוב לך ואת רוצה להיות איתו. אם בעתיד זה יקרה שוב תצטרכי שוב להחליט איך את ממשיכה.
    אין פרופיל קבוע של גבר בוגד או אישה בוגדת...
    זה יכול להיות בגלל משהו שלא עובד טוב בבית ואין אומץ או כוחות לפתוח את השיחה על זה ובוחרים בדרך הקלה - בגידה. זה יכול להיות מתוך משיכה פיזית מאוד חזקה בסיטואציה מסויימת ושאינה מהווה דפוס התנהגות.
    זה יכול להיות מתוך התאהבות אמיתית במישהי אחרת מה שיוביל כמובן לרומן ארוך וזה יכול להיות מכך שצריך את זה כדי לחזק ולהרים את האגו ואת ההרגשה של "אני שווה" פעם אחרי פעם ..
    בכל אחת מהסיבות ההתמודדות היא שונה אך תמיד צריך לקבל בסוף החלטה איך ממשיכים הלאה..

מקווה שהייעוץ שאליו אתם הולכים יהיה מספיק טוב וממוקד כדי לתת לכם את הכלים איך ממשיכים הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל את מדהימה

אני חיה לי...
    28/03/2011

כל כך התרגשתי לקרוא את סיפורך, צריך אומץ רב להעיז להסתכל לבגידה בעיניים ועושה רושם שאת לא עושה לעצמך הנחות...

נראה לי שכרגע הכל נתון בסערת רגשות אחת גדולה שרק כשתחלוף תוכלי לדעת באמת מה הוא מרגיש, מה את מרגישה, מה זה עשה לך כאישה....

יש דברים נוספים שרציתי לחלוק איתך, אשמח אם תצרי איתי קשר ב:
    [email protected] או 0528541525

בטוחה שבסוף הכול יסתדר לטובה
    חגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    30/03/2011

התמזל מזלך שיש לך בעל שהודה בטעות שלו היכה על חטא וסיפר לך. לסבר את אוזנייך לצערי כמעט כולם בוגדים!! ונראה שבעלך הבין ולקח את הטעות שעשה למקום טוב. תנצלי את זה לטובה.אין טעם לפרק זוגיות ואהבה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    לי
    22/03/2011

בוקר טוב לכולם אני כותבת כאן אחריי המון זמן .אהייתי ניכנסת לאתר ליקרוא.אני שנה אחריי שתפסתי את בעלי בוגד עים שרלילה.אני נישארתי עים אותו אוצמת כאב בלב ובנשמה לא מצליחה לישכוח וליסלוח לו.מה שכן אני עובדת אני לא לוקחת תרופות יותר.איו לי את השמחת חיים לא מרגישה נאהבת{למרות שהוא מנשה מאוד לתת לי אהבה ולהחזיר לי את האימון בו}אני לא נותנת שום אימון ולא רוצה לתת לבן אדם כזה .יש לי שאלה שנורא מעצבנת.אני קראתי פה הרבה ניבגדות וניבגדים שאחרי הבגידה הנישואים שלהם יותר טובים.אוהבים יותר יש תשוקה חזקה יותר.אז כדי להחזיק נישואים בריאים לאורך כול החיים זוג צריך ליכאב את טעם הבגידה.אז מה הבגידה טובה לזוגיות או לא טובה לזוגיות. הזוגיות שלי יוכלה ליהיות טובה אבל אני לא מצליחה לתת יד בזה ליתמוך עים בעלי להצלת זוגיות שלנו ביחד.אני מרגישה שזה לשקר וליבגוד ללב שלי.אני לא יודעת עים אני אוהבת אותו או שזה רגש מיתוך הרגל{נשואים 20שנה}לא יודעת מה יהיה איתי מרגישה שאני יוצעת מדעתי יש ילדים בתמונה גדולים יחסית .מה אתם אומרים.בייייי

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• כואבת גם

ש
    22/03/2011

לי יקרה .אני גם כחצי שנה אחרי הגילוי ועדיין כואבת כאילו זה קרה היום בעלי מבטיח שאני היחידה בחייו וזה לא יקרה לעולם הוא לא חשב שהפגיעה תיהייה הרסנית כזו גם לנו ילדים קטנים ואני כאן עבורם. מבינה אותך. אין יום שאני לא נשברת ואומרת זה הסוף הילדים יתמודדו אך כשאני רואה אותם אני אומרת הם לא צריכים להתמודד כך אני מוכנה להקריב את נפשי למענם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולשיט

רון
    22/03/2011

בולשיט !!!!!!!!!!!!! חיות בסרט רע מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתן חיות בסרט

דורית
    23/03/2011

רון צודק! אתן חיות בסרט רע! פעם בוגד-תמיד בוגד...ואם לא- אז העיניים ממשיכות לחפש... ההשפלה והכאב של אישה נבגדת, אשר הקדישה לבעלה את מיטב שנותיה וקבלה בתמורה בעיטה בישבן...אינם ניתנים לריפוי באמצעות מילים ריקות מתוכן כגון-את האחת והיחידה...-אולי לפה ולחוץ-אולם מעולם אינך שולטת במחשבותיו ובחלומותיו!!! הפצע של הבגידה, מנסיוני-אינו נרפא לעולם, וככל שדאגת לו ולמשפחה וותרת על עצמך-עוצמת הפגיעה גדולה יותר! מכאן יש להסיק שגם בתוך חיי נישואין וזוגיות-ולו ה"מושלמת ביותר" כל אחת צריכה לשמור על העצמי והאני שלה, לא לוותר, לשמור על זמן איכות עם החברות ועל התפתחות אישית- הילדים גדלים גם אם לא נקדיש להם את כל כולנו... השמירה והטיפוח של האני מעצימים ויעצימו כל אישה!!! אל תשתפנו, אל תוותרו, תשמורנה על עצמכן- ובטוח שככה גם תראנה סקסיות יותר מעניינות ומסקרנות יותר עבור הבעל המשמים והמשמין שנרדם לכן בערב מול הטלוויזיה ... בסופו של דבר פצעים מגלידים- גם במחיר של צלקות עמוקות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    26/03/2011

לי שלום,
    אני קוראת את דברייך ורואה לנגד עיניי אישה עצובה, כואבת שלא מצליחה לסלוח ולא מצליחה לעבור הלאה... גילוי בגידה זה לא דבר פשוט וההתמודדות איתה כוללת תהליך שלם של סליחה ושל בניית האמון מחדש. חשוב להבין שלחזור להאמין לו תלוי הרבה בך וברצון שלך לשקם את האמון ואת מערכת היחסים. מדברייך אני מבינה שהגעת למצב לא פשוט בו נזקקת לכדורים כדי להרגיש טוב יותר ולכן אני מציעה לך קודם כל לפנות לייעוץ זוגי יחד עם בן הזוג שלך כדי שתוכלו להבין למה זה קרה ואיך אפשר לחזור להיות זוג אוהב שחי טוב אחד עם השני.
    זה נכון שיש זוגות שאחרי בגידה החיים שלהם מאוד השתפרו וזה קורה כי דיברו על הדברים והבינו למה הבגידה הזו היתה והצליחו להתקדם הלאה אבל, לעיתים הבוגד אינו מסוגל להפסיק לעשות זאת וחוזר שוב ושוב על המעשה בלי קשר להתנהלות הצד השני ובמקרה כזה צריך להחליט אם רוצים להמשיך לחיות יחד.

שוב חוזרת וממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי, ביחד להבין את הדברים וללכת בדרך של שיקום הזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה