פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    יואלה
    14/06/2011

מה עושים כשאין כבר כלום יש שתיקות ושעמום? לפרק קשה כי שנינו לא נוכל להסתדר כלכלית. הילדים פרחו ,הבית קודר .....ואין לי פתרון אני מרגישה מתה מבפנים. אין לי כח יותר ואני לא רוצה להיות בייבי סיטר שלו......................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים? - תגובה

דליה שוורץ
    19/06/2011

יואלה שלום,
    לא ציינת כמה שנים אתם נשואים אך אם הילדים פרחו אני מניחה שזה לא מעט שנים.
    נסי להזכר מה הייתם עושים בעבר שעשה לכם כייף ביחד ושחזרי את הרגעים האלה.
    נסי ליזום עיסוקים משותפים לשניכם כדי שתוכלו להיות יחד גם מחוץ לבית.

אם אלה לא עוזרים פתחי לך תחומי עניין של עצמך צאי לחוגים, תפגשי עם חברות ומלאי את חייך במה שעושה לך טוב.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי שאישתי בוגדת
    יוסי
    13/06/2011

מאיפה אתחיל .. הזוי שאני בכלל כותב את זה
    אני נשוי 4 שנים ללא ילדים
    במהלך הקשר עברנו עליות ומורדות והתמודדנו עם לא מעט בעיות קשות
    אפילו עברנו מס' הפריות שכשלו

לאחרונה גיליתי שהיא בגדה בי תקופה ארוכה , כמה חודשים ..
    אין לי מושג מה לעשות
    אני לא יכול לשמוע אותה ומבין שהצעד הנכון הוא גירושים וכו' .
    מצד שני זה ממש קשה, אני אוהב אותה וקשה לי לנתק עצמי ממנה
    יודע שזה לא נכון אבל בעצם לא יודע מה נכון ..........

ברור לי שאין פתרון קסם אבל אולי פרפקטיבה תעזור קצת .

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גיליתי שאישתי בוגדת

הוספת תגובה

• אהיה עדין לשם שינוי....

רון
    13/06/2011

שמע, אתה נשוי 4 שנים. רק 4 שנים שזה כלום !!
    סביר להניח שהאהבה שלך תחזיר אותך אל האישה שלך ותמחל לה.... אבל יחד עם זאת אני משוכנע ללא צל של ספק ועם יד על הלב שהיא שוב ושוב ושוב תמעד בעוד שנה שנתיים

גם לך ידידי זה יעבור אבל !! הצלקת תישאר והחשדות יהיו קיימים בצורה אגרסיבית מתמיד

אין לי אמון בשיט באישה שהולכת ובוגדת אחרי פאקינג 4 שנים של נישואין !!
    מה הקטע לומר לא מתאים בוא נתגרש ?!

מזלכם שאין לכם ילדים וזה הרע במיעוטו.......

אני מטבעי ואנשי הפורום יעידו על כך לעיתים אגרסיבי ביותר בתגובותי על סשנים של בגידות. במקרה שלך ידידי אין לי על מה לכעוס אלא רק לרחם על אשתך שלאחר 4 שנים של נישואין הולכת ורועה בשדות זרים...

הסימפטייה היא אליך בלבד ידידי שאתה עומד בפרץ רגשות הזעם/בושה/רחמים וכ'

המלצתי האישית חבר, סיים את זה כמה שיותר מהר משום שהעץ שלצידך תמיד יהיה עקום.

ליבי איתך (וחבל בשבילה אתה נשמע בחור כארז)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי שאישתי בוגדת - תגובה

מיכל פאטל
    13/06/2011

שלום לך יוסי,

אני מבינה את הבילבול ואולי אף כעס שאתה מן הסתם חש .עם זאת, אני מתרשמת שאתה עדיין אוהב את בת זוגתך וקשה לך לחשוב על פרידה- וזה לא בהכרך הצעד הנכון...
    הצעד הנכון הוא להשתמש במשבר זה שנוצר ולהשתמש בו כמנוף לצמיחה ושיפור היחסים בינך לבינה.לא אחת, משבר המערב בגידה הינו תוצאה של קשיים ואי שביעות רצון של אחד מבני הזוג אשר אינו יודע/מסוגל להתמודד בדרך אפקטיבית וזו מעין קריאה לעזרה.אם היא והמערכת ביניכם חשובה לך, עליכם לפנות לייעוץ מיקצועי אשר יסייע לכם לזהות את הסיבות לבגידה ,לשקם את משבר האמון שנוצר בינך לבינה, לעבד את הרגשות הקשים שאתה והיא חווים, ולקבל כלים לשפר את מיומנויות התיקשורת ביניכם ויאפשר לכם להתמודד טוב יותר עם קשיים בעתיד.

בהצלחה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרספקטיבה

דני
    15/06/2011

שב דקה אחת עם עצמך ותחשוב טוב טוב, ארבע שנות נישואין, בגידה אחת באמצע שעליה לפחות אתה יודע,כמה זמן נמשכה? אולי היו בגידות נוספות שאתה לא יודע? בנוסף מזלך שכרגע אתם ללא ילדים,השיקול כרגע הוא נטו אתה! אתה אוהב אותה כל כך? אז זה בסדר גמור אל תתגרש ותחייה בציפייה / ידיעה שהמכהה הבאה בו תבוא ,בזה שלא יהיה לך ספק.מצער לשמוע שאישה עם בעיות פיריון בוגדת בבעל תומך ואוהב שעושה ככל יכולתו כדי לממש את אהבתכם בהפריה מלאכותית.לדעתי לרעייתך יש בעיות נוספות שאתה ממש לא מודע להם.סורי חבר,אתה צריך לקום וללכת ולהמשיך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל הבוגדים והנבגדים

שומשום
    15/07/2011

הייתי נשוי 20 שנה אהבתי אותה יותר מעצמי נסיכה מהאגדות.אחרי 8 שנים בגידה ראשונה השמיים נפלו בכיתי כמו תינוק היה קשה אבל סלחתיאבל זה כבר לא היה אותו דבר . עזבנו לאר"הב .6 שנים אחרי אני מגלה שהיא כבר 5 שנים ברומן .אטום נפל אבל יש ילדם עדיין אוהב. אזהרה אחרונה. שנה אחרי עוד רומן יותר נכון אותו אחד חזר. לא אלאה אותכם .מוות איטי וכואב אבל אין ברירה התגרשנו.היא בוכה דמעות של דם. רוצה לחזור אוהבת מאוד זה היה טעות .על טעויות משלמים וכולם.אח יקר בגדו בך תברח משם זה רק יהיה יותר כואב לעולם לא יהיה אותו דבר.חברה יקרה אין הצר שווה בנזק המלך הלב נקרע אבל אין חזרה תתגברו מי שיש לו סוכרת ומת על שוקולד אם יאכל ימות על השוקולד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצא לך עורך דין

יואל כהן
    17/06/2011

גם אני עברתי חוויה דומה, זה הזמן להתחיל פרק ב, קצת קשה בהתחלה אהל אח"כ... מדהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על פתרון

יוסי
    19/06/2011

ההחלטה הזו קשה לי מאוד ... ואין לי מושג מה הצעד הנכון
    אני אוהבאותה מאוד , וקשה לי לאבד אותה
    מצד שני היא בגדה בי במשך חודשיים !!!
    איך אפשר לשקם אמון ? איך אפשר בכלל להסתכל עליה מבלי לדמיון אותם יחד ??

חשבתי על רעיון ...
    אולי להפרד באופן מוחלט . להשכיר דירת רווקים קטנה , היא תחזור להורים
    לנתק מגע , חשבונות , הכל . ממש להיפרד

לאחר הניתוק המוחלט להפגש בטיפול זוגי . כן לתת לזה סיכוי קלוש .רק שיש לי את הידיעה שאני כבר בחוץ אם לא מסתדר ..

אני לא פוחד מהשינוי , מהמעבר להיות לבד . אני בטוח שיהיה בסדר
    פשוט עברנו כ"כ הרבה בחיים המשותפים הקצרים שלנו , משברים שזוגות לא עוברים חיים שלמים ותסמכו עלי בעניין . והיא הייתה שם בשבילי בבעיות הכלכליות , בבעיות האי פוריות ובהתמודדות עם קשיים נוספים .

נכון היא עשתה מבחינתי את הנורא מהכל , את מה שלא עושים ולא סולחים
    באמת לא מגיע לה סיכוי לתקן ?

אובד עצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהייה אדיוט

אביבי
    22/06/2011

זרוק אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרוק ותשתקם- להיות עם בוגדת זה כמו

יוסי
    24/06/2011

לדור עם נחש.

לי היה מקרה כזה--אפילו לפני סידור חלוקת הרכוש נתתי לה גט- ובכיף.

זו מצווה לתת גט לאשה בוגדת כדי למנוע תופעת הממזרות.

תצליח... הנה גם אני משתקם רק כחודש לאחר הגירושין...גרושתי עוד

מחפשת לה גברים והטלפון שלה לא מפסיק לצלצל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע ידידי

אנונימי
    24/06/2011

אני מבין אותך לחלוטין. כמו רבים וטובים פה גם אני עברתי את אותה חוויה (מאוד דומה לשלך, בגידה של אישה אחרי שלוש שנים). עד היום אני מרגיש את הכאב, הכעס וגם אשמה לו ברורה. ואני זוכר איך בימים הראשונים כל מה שרציתי זה שהכל יעלם ויחזור להיות כמו פעם. הכעס לא מוחק את האהבה.

וכל הזמן אתה בתקווה שאולי זה יום אחד יחזור למה שזה היה.

אז קודם כל - האם אשתך בכלל רוצה לחזור? אולי טוב לה עם הבחור? אני לא אומר שזה המצב, אבל בשביל שמה שאתה מתאר יקרה היא צריכה לרצות את זה. ולהבין. אצלי זה לא היה ככה, וטוב שכך. אישתי רק אמרה שהיא מצטערת, אבל לא הראתה סימני חרטה אמיתים. ואני לא יודע להגיד לך מה היה קורה אילו כן - אבל אני בטוח שלא הייתי יכול לחזור למה שהיה בעבר. לדעת שכל פעם שהיא יוצאת יש סיכוי שהיא עם מישהו. לשכב איתה וחשוב שהיא הייתה עם מישהו אחר.

העצה שלי לך היא - אל תחליט שום דבר. תן למוח לחשוב לכל הכיוונים ותן לעצמך זמן. תתנתק ממנה, ותן לזמן לעבור. דברים יהיו ברורים יותר. ותעזר בפורום, ובחברים.

תהיה חזק - בסוף עוברים את זה.

ןתזכור שולא מגיע לה מישהו כמוך. ושלך מגיע להיות עם מישהי שרוצה אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי לנסות שוב

גבי
    05/07/2011

למרות הקושי , הכעס וכל התחושות שעוברות עלי החלטתי לתת לזה הזדמנות נוספת
    להאמין שמדובר בטעות , ללמוד ולצאת מחוזק

אני מאמין שצריך לתת לכל אחד הזדמנות שניה , במיוחד שמדובר שאישתי שעברה איתי כל כך הרבה ..

חייב לציין שזו ההחלטה הקשה ביותר שלקחתי ויחד איתה מגיעה התמודדות מאוד לא פשוטה .
    אני בכל שעה עגולה מחליף את הרגשתי , לא מצליח למנוע מכל מיני תסריטים ותמונות שלהם .לחדור לי לראש . פשוט קשה .
    זה לא בשליטתי בכלל , מנסה להעסיק עצמי בעבודה ושוב חוזר לפורומים ולכתבות השונות לקבל פיסות מידע ואינדיקציה נוספת .

הלוואי ויכולתי לשכוח מהכל , למחוק את הכתם ..אבל זה לא אפשרי ואני מבין שאת
    פשוט להתמודד ..פשוט לחכות שהזמן יעשה את שלו ולעבוד על הבעיות בקשר הזוגי

מקווה לטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה

אנונימי
    06/07/2011

אם החלטת אז שיהיה בהצלחה. אל תקשיב למה שאחרים אומרים לך, בסופו של דבר אתה זה שהולך לישון בלילה עם עצמך.

אני בטוח שלא יהיה קל, אבל אולי עוד חצי שנה תבוא לפורום הזה ותעודד אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורדת מהפסים
    גילי
    13/06/2011

בעלי ואני נשואים 7 שנים לאחר 4 שנות חברות שקדמו לכך, ולנו שני בנים צעירים. לפני כחצי שנה, מצאתי עצמי, בחורה אחראית ומצפונית מנהלת סטוץ מחוץ לנישואין במשך חודש. מה גם לשאדם קשר לבית שאני ובעלי בונים ועומדים לסיים. ערב אחד חטפתי התמוטטות עצבים מול בעלי וסיפרתי לו. הפלתי עליו ועל עצמי הלם שקשה לנו עד יום להתגבר עליו. בעלי רוצה להמשיך בחיים כפי שהם, הוא אוהב אותי ויישר קו כמו גבר עם אותו הבחור. כמובן שהקשר ביני לבינו נותק. אנחנו נמצאים בטיפול זוי ואני גם מטופלת תרופתית. אני לא מרגישה עדיין יציבות. סובלת ממועקות וחרדות. לוקחת תרופות כרוניות נוגדות חרדה ונעזרת בעוד הרבה נוספות על בסיס יומיומי. הרגשות שלי כלפי בעלי תנודתיים. מחד אני רוצה לגייס כוחות ולהמשיך הלאה, מכירהבמידותיו הטובות ובחשיבות של המשכת הקן המשפחתי לילדים, מאידך,לאחר כל מצב אינטימי בינינו אני חווה לחצים, אשמה וחושבת שאולי הכי טוב שנפרד.....מרגישה לכודה. כל צעד שאעשה ארגיש רדופה באשמה. יש לי סיכוי להשתחרר מזה?

לקביעת תור
    סגירה
    יורדת מהפסים

הוספת תגובה

• רון

דני
    13/06/2011

תשמע רון ,אתה חתיכת מפגר ומתוסכל ברמות.! לך תעסיק את עצמך במקומות אחרים במקום לפגוע ולרמוס כאן אחרים הנימצאים במצוקה.אם אין לך מה לתרום אז עדיף שתסתום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    13/06/2011

אל תיקראי אפילו את התגובה של רון הדפוק. אכן מעדת ועשית מעשה שלא יעשה דבר שלצערנו רובם ככולם חוטאים בו ביום מן הימים,כמובן שחלילה אני לא מצדיק בגידה.אבל את חייבת אך ורק לבעלך תירוצים והסברים ואם הוא החליט מתוך בחירה לוותר ולמחול לך למה את מייסרת ופוגעת בעצמך פגיעה מיותרת שכבר עברת עקב ההתמוטטות שקרתה לדעתי מכיוון שאת לא יכת לחיות בשלום עם מה שעשית.קומי על רגלייך,תשקמי את חיי הנישואים שלכם,חבל לשקוע ולברוח מהמציאות,עוד תיראי ימים טובים בזוגיות שלך.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דני. אני מעריכה את האמפתיה

גילי
    13/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורדת מהפסים - תגובה

מיכל פאטל
    13/06/2011

שלום לך גילי,

ראשית, צר לי על מצבך הרגשי הלא יציבץטוב אתם עושים שפניתם לייעוץ זוגי, אך אני מקווה כי במהלכו אתם מזהים את אותם הגורמים אשר הביאו אותך ואת אישך למשבר זה ומקבלים הדרכה וכלים כיצד לשפר את מיומנויותיכם החסרות.
    עם זאת, ברצוני להציע לך לשלב טיפול זה בטיפול קוגניטיבי - התנהגותי (CBT),אשר יסייע לך רבות בהתמודדות עם החרדות והמועקות ויתכן אף שישחרר אותך מנטילת תרופות בצורה אינטנסיבית כפי שאת מתארת. בטיפול תלמדי כיצד המחשבות שלך 'תורמות' לחוסר יציבותך, ולרגשותייך הקשים וישפר את איכות חייך ורווחתך.זאת באמצעות שינוי דפוסי חשיבה לקויים והמרתם במציאותיים יותר.לשאלתך, יש לך סיכוי להשתחרר מתחושת האשמה שמלווה אותך ומשבשת את איכות חייך, במידה ותשקיעי מאמצים בכיוון הנכון!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצילחה לשחרר
    יהל
    11/06/2011

שלום,
    אני בת 21 ולפני כשבוע אני וחבר שלי נפרדנו לאחר קשר של שנתיים וחצי.
    הוא היה החבר הראשון שלי והייתה ביננו אהבה גדולה מאוד וקשר חזק ואינטנסיבי. הרצון בפרידה הגיע ממנו, זה היה רצון פתאומי ולא מובן, כיוון שעד לפני חודש הכל היה בסדר גמור , תיכננו לטוס לחו"ל והוא אף סיפר לי שתיכנן להציע לי נישואים שם. הבעיה התחילה לפני כשבועיים היה לנו ריב חזק על שטות כלשהי ומאותו רגע הוא התחיל להתרחק ממני לאט לאט..עד שיום אחד ביקש פסק זמן , טען שהוא מבולבל מאוד ומרגיש תקוע איתי והפסיק לראות אותי בעתידו. כמובן שגם אני הייתי מאוד מבולבלת ופגועה, השבועיים האחרונים של הקשר היו קשים מאוד , אחרי כמה ימים שלא דיברנו הוא התקשר וביקש לנסות שוב, אך בעצם יום למחרת הוא התנהג עדיין בקרירות וככה זה נמשך בינינו עם כמה פסקי זמן..יש לציין שכאשר היייתי אצלו בבית בשבתות (הוא שומר שבת) צחקנו ונהנו, אפילו שכבנו והכל היה מעולה..אך כשהיה מגיע יום ראשון שוב היה מתרחק ונכבה ( אנחנו גרים בערים שונות לכן היונו מתראים רק בסופ"שים)..בסופו של דבר הבנתי שרצונו בפרידה אך היה לו קשה לפגוע בי ולשחרר אותי..אבל זה היה בלתי נמנע ואני מאסתי במשחקים האלו, לבסוף נפרדנו לאחר בכי וקושי רב משני הצדדים. איני יודעת עד היום מה עבר אליו ולמה הוא שבר את ליבי ככה, אני עצובה ומתגעגעת אליו המון וגם לו קשה , אפילו שלח לי שיר אהבה שכתב בעצמו אמר שנשבר לו הלב אבל מגיע לי מישהו אחר שיודע מה הוא רוצה ולא מבולבל, לכן הוא משחרר אותי. קשה לי מאוד לשחרר אותו אני צעירה ויש בי המוון פחדים ובילבול..מה עשיתי לא בסדר?..אבל כמובן שאני מבינה שזה לא יילך בינינו ככה כשצד אחד לא רוצה בכך. אני מאוד מנסה להמשיך הלאה, זה השבוע הראשון שאני לבד וזה קשה מאוד מאוד..אני אוהבת אותו ומאחלת לו את הטוב ביותר וגם יודעת שכבר לא נחזור, איני טיפשה. מה שמקשה עליי לשחרר אותו באמת זה החשיבה על המישהי האחרת..אני יודעת שזה קצת מזוכיסטי ולא בריא..אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה ומכאיבה לעצמי המון..מי זאת שתחליף את מקומי? זאת שהוא יאהב ויתן לה את כל מה שאני קיבלתי ממנו?
    זה משגע אותי כי אני יודעת שלפניי הוא היה ממש פרפר, היה יוצא למועדונים ומחליף בחורות כל שבועיים, הוא גם בחור מאוד מיני והמחשבה שיהיה עם אחרות וישכב איתן ככה אחרי כל הקשר הרציני שהיה בינינו מכאיבה לי מאוד ולא נותנת לי מנוח, רק הרעיון שאחרת תישן בצד של המיטה שהיה שלי הורגת אותי. יש לציין שאני אשמח בשבילו בסופו של דבר אם הוא ימצא מישהי אחרת רצינית וטובה, המחשבות הרעות באות בעקבות העיניין שהוא יעשה שטויות וישכב עם אחרות סתם כמו פעם..זה פוגע בי. מה לעשות? איך אני משחררת את כל המחשבות האלו מהראש שלי? אני מרגישה שאני כן יכולה להמשיך הלאה בלעדיו בסופו של דבר ולמצוא גבר שבאמת יעריך אותי וכן יראה אותי בעתידו, אך המחשבות על בנות אחרות איתו מונעות ממני לשחרר אותו..האם אני אובססיבית?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצילחה לשחרר

הוספת תגובה

• ליעל

S
    11/06/2011

הי.כמו כל פצע,יקח זמן ריפוי...יעבור הכל.את צעירה,תמשיכי הלאה-ללימודים,עבודה..
    חבל לבזבז בריאות על דברים שממילא לא בשליטתך..חוץ מזה,יכול להיות שפשוט לא מגיע לו מישהי כמוך,כי הוא תינוק!!!
    בהצלחה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצילחה לשחרר - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

יעל שלום,

פרידה היא דבר לא פשוט, פרידה היא ניתוק מאדם שאוהבים בלי שבאמת רוצים בכך..
    בפרידה יש המון כאב והמון שאלות שנשארות פתוחות, ושאלות ללא מענה מקשות עלינו להתגבר על הפרידה. אבל, ויש אבל, במקרה של פרידות, לזמן יש משמעות מאוד גדולה בתהליך ההחלמה, ההתחלה קשה והלב כואב ומתכווץ כל הזמן אבל לאט לאט אפשר לחזור לנשום ולפתוח את העיניים ואחר כך את הלב לדברים חדשים.

אני מבינה את הקושי שלך להסביר לעצמך מה עשית אבל זה כנראה לא קשור אלייך. הוא הגיע להחלטה שכרגע אינו מעוניין להיות יותר חלק ממערכת היחסים הזו והסיבה היא בעיקר תלויה בו.
    את המשיכי להיות מי שאת ולהתנהג בדיוק כמו שאת יודעת כדי שתשארי מי שאת.

כשהכאב הטרי של הפרידה יחלוף את תיהיה מסוגלת להסתכל על מערכת היחסים הזאת בעין בוחנת ולבדוק אם זה באמת התאים לך או שרק היית כ"כ מאוהבת שלא באמת בחנת את המציאות כפי שהיא.

את עדיין בחורה מאוד צעירה ואין ספק שנישואים בשלב הזה של החיים יכולים להיות טעות בעיקר בגלל הבשלות והבגרות שבגיל הזה עדיין לא ממש מתאימים להתחייבות לחיים.

קחי לך פרק זמן מוגדר "להתאבל" על הקשר הזה ולאחריו צאי עם חברות ותתחילי לעשות דברים שעושות בחורות רווקות בנות 21. זה יקל עלייך לעבור את התקופה הזו עד שהוא יהיה זיכרון ישן ונחמד..

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסערת מאוד
    נוני חדוה
    10/06/2011

שלום,
    אני בת 50 נשואה כמעט 30 שנה.שבוע שעבר גיליתי שבעלי מנהל רומן.בגלל הסתבכויות בעלי נסע לגרוזיה.למרות שהתנגדתי ,תמכתי בו.לפני שבוע שמעתי אותו מדבר וכך נודע לי שיש לו אישה גויה.
    אני שנים רבות הייתי תלויה בו,לא נהגתי,לא יצאתי עם חברות.הבדידות והבגידה כמובן מטריפים אותי.
    יש לי 3 בנות שאומנם רוצות להיות איתי אך אני לא יכולה להיות איתן.קשה לי להשתחרר מהכעס ,מהכאב מהבדידות.

לקביעת תור
    סגירה
    נסערת מאוד

הוספת תגובה

• נסערת מאוד - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

נוני חדוה שלום,
    קראתי את דברייך וקצת קשה לי להבין האם בעלך חי בארץ ומידי פעם רק נוסע לגרוזיה או שהוא חי שם. לא הבנתי כמה שנים מתנהל הרומן הזה וגם לא הצלחתי להבין מדברייך אם אתם נפרדתם בעקבות מה שגילית או שאתם עדיין יחד.
    בכל מקרה אני מציעה לך בחום לא לנתק את הקשר עם בנותייך. אין שום קשר בין הדברים, בנותייך ודאי אינן אשמות במה שעושה בעלך.
    את כותבת שאינך עצמאית אז אולי זה הזמן לפתח את העצמאות. למצוא לך תעסוקה זה יכול להיות התנדבות או כל דבר אחר שאת יכולה ויודעת לעשות. תוכלי להעזר בבנותייך כדי לא להיות לבד כ"כ.

תלות היא דבר מכביד בעיקר למי שתלוי אז נסי למצוא לך את הדרך שלך שאינה תלויה באדם אחר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לעדכן...
    שירלי
    10/06/2011

הי לכולם,
    הבטחתי לעדכן ואני בעיקר חושבת שהעדכון שהוא מלא בתובנות יוכל לעזור לעוד אנשים שהם במצבים דומים. כתבתי כאן לפני איזה חודש וחצי על בגידה שהיתה לי במקום העבודה והתגובות הרבות לא איחרו לבוא...
    היום, שכבר עבר קצת זמן ואני יכולה להסתכל על הדברים מהצד אני יכולה לכתוב כאן שהכל א ש ל י ה א ח ת ג ד ו ל ה. משהו לא אמיתי שלא יכול לעמוד בכלל במבחן המציאות. לרגע לא השלתי את עצמי שייצא מזה משהו אבל זה כל כך ברור (ברוב המקרים) שאנחנו הבנות שם בשביל לספק להם משהו (, מין אגו, פנטזיה וכו') ואנחנו שאוהבות מחמאות,מילים יפות והשגרה עם הבעל כבר מעייפת אותנו נופלות למקום הלא אמיתי הזה.
    לא משנה כמה הם בוגדים בסוף באמת הם רוצים להישאר בבית ולחזור לאישה שלהם. באיזה שהוא שלב הרגשתי שאם אני לא יוצאת מהקשר הזה ומהר אני פשוט מתאהבת במישהו שלא מתאהב בי אלא נהנה להיות בקרבתי. אני לרגע לא כועסת או מאשימה אותו אני פשוט מבינה שזה עובד על ערוצים שונים. אני גם לא מתחרטת שזה קרה לי. זה ביגר אותי ועזר לי להבין ולהסתכל על הדברים אחרת.
    כתבו לי פה כל כך הרבה שאקח את המשבר כנקודת התחלה חדשה בבית. זה נראה לי משהו הזוי לפני חודש והיום אני עושה את זה באהבה גדולה. למדתי מהסיפור הזה להעריך שוב את בעלי שנשאר נאמן לי כל הזמן בזמן שאני לא הצלחתי לעשות את זה. מה שנשאר מהסיפור הזה אלו ייסורי המצפון שלא מניחים לי ובימים מסויימים גם בושה שמרחפת מעלי. חוץ מזה אני מרגישה יותר מחוזקת ויותר פנוייה דווקא לבעלי (כמה שזה לא נשמע הגיוני).
    אני מודה לכולכם על התגובות שבאמת עזרו ובאו מכל הלב.
    לסיכום, עם כל הריגושים שבזה אני לא ממליצה על החוויה...
    שבת שלום,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לעדכן...

הוספת תגובה

• שירלי כל הכבוד !

בני
    10/06/2011

אין חכם כבעל הניסיון !
    אני שמח לקרוא את מה שעבר עלייך מאז, וכפי שנאמר "מעז יצא מתוק".
    כל אדם עובר משברים בשלב מסויים בחיים שלו, החכמה היא >
    לצאת ממנה בכבוד,
    להפיק את הלקחים,
    ולדהור קדימה עם תובנות חדשות,
    אני מקנא בזוגיות הפורחת שתהייה לכם מעתה ועד עולם.
    -
    שבת שלום
    והמון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לעדכן... - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

שירלי שלום,

לפעמים אצריך לעבור חוויה מסויימת כדי לדעת מהי שווה באמת, וזה קרה לך והבנת שהדרך הזאת לא מתאימה.
    ניסיון הוא דבר אפשר לצבור אותו ואת את הניסיון שלך עשית והגעת למסקנות ותובנות.
    בושה לא צריכה לרחף מעלייך, את עשית את הבחירה שלך בזמן מסויים והיום את יודעת להעריך הרבה יותר את מה שיש לך ופנויה לבן הזוג שלך הרבה יותר..

מי יתן ויהיה קל לאחרים ללמוד מהנסיון שלך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני, רון וצוות היועצות

שירלי
    12/06/2011

הי,
    לבני, אין לך מושג כמה העצות שנתת לי חלחלו והשפיעו עלי. הראייה שלך כל כך חיובית, רחבה ואמפטית. אני באמת מודה לך על המילים שכתבת לי לפני חודש ועל מה שכתבת לי עכשיו. רק בגללך הרגשתי חובה כל כך גדולה לעדכן.
    לרון, אני לא מתכוונת להשתמש במילים שאתה משתמש. לשמחתי קראתי את התגובה שלך לפני שמחקו אותה. אני בטוחה שאכעיס אותך יותר אך אני חייבת לספר לך שבעלי לא יודע כלום... לא בגלל שאני חוששת מהתגובה שלו אלא משום שאני לא מוצאת טעם להכאיב לו בנושא. אני יודעת שזה לא הוגן כלפיו אבל אולי זה דווקא מה שהוגן ונכון לעשות בשבילו. לשמחתי החיים הם לא שחור ולבן, יש עוד צבעים וגוונים וכרגע אני בוחרת להשתמש בהם. הייתי שמחה לדעת מה הסיפור שלך? האם אתה נשוי? רווק? בן כמה אתה? מה גורם לך להיות כל כך קיצוני בדעות שלך? זה לא מהתנשאות חלילה זה באמת מעניין אותי. אתה מגיב פה כל כך הרבה שאני בטוחה שלא רק אני מעוניינת לדעת מה הסיפור שלך.
    לצוות היועצות, תודה על התגובות אז וגם עכשיו. תגובות מאוד חכמות שבאו ממקום של אמפטיה ולא שפיטה. זה מאוד עוזר בעיקר ברגעי משבר.
    אני מאוד נהניית לקרוא את הסיפורים כאן ובעיקר את התגובות.
    לילה טוב,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בני

ירון
    17/06/2011

למה אתה מפרסם את המייל שלך בכל פורום הקשור לסקס ?!?!?! משהו מסריח לי איתך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזלך

דני
    13/06/2011

היי שירלי, מזלך שהצלחת לזהות בזמן שהיית כלי משחק אמנם כלי המשרת את שני הצדדים אבל אתן הנשים בדרך כלל גם מערבות רגשות ומכאן חיי הנישואים שלכם נהרסים.אל תיתייסרי ובטח אל תשתפי את בעלך בבגידה שבגדת בו.אמנם זה לא היה לעניין אבל מה שלא יודעים לא כואב ואין מצב שתוכלו לחזור לחיי שיגרה והיה אם תספרי.רק תיזכרי תמיד שבמידה ולבעלת תהיה מעידה את תיצטרכי למחול לו עליה מראש.מהתובנות שהגעת בדרך הקשה את יכולה ללכת רק קדימה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומדת להשתגע
    חולה
    10/06/2011

שלום אני כשבעה חודשים לאחר הגילוי השפל ביותר שחוויתי בחיי ,מטופלת ביועצת אך זה זורק אותי למצב שאני רחוקה מלסלוח כפי שהוא רוצה הוא מצטער ומוכן לספוג את כל הרוע שלי כלפיו לולא הילדים הייתי עוזבת אותו בלי לחשוב הרבה המאהבת מגעילה אותי לפעמים אני חושבת שאם הייתה אולי יפה יותר רזה יותר הייתי מבינה אך אני מבינה שמה ששיחק פה תפקיד היו החיזורים אחריו והיכולת שלה להביא אותו למצב שיחשוב שהוא אלוהי שבוודאי לא היתה קיימת במערכת יחסים שלנו ולא תיהיה.הוא נפרד ממנה כשהיא חושבת אוי כמה אתה מסכן אך לא יודעת שהדלת פתוחה והוא מתעקש ולא רוצה ללכת עכשיו מבין את משהוא יפסיד ולא רוצה חשב שאני מובנת מאליו.אבל אני לא.

לקביעת תור
    סגירה
    עומדת להשתגע

הוספת תגובה

• עומדת להשתגע - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

שלום לך,
    אני מבינה מדברייך שגילית בגידה של בעלך וקשה לך מאוד להתמודד עם זה. זה הגיוני וברור שזה גילוי לא פשוט אך השאלה היא מה את עושה מעכשיו והלאה.
    האם את מתכוונת להמשיך את החיים בשינאה וכעס או שאת מתכוונת לנסות להבין איך אפשר להתקדם הלאה.
    זה אפשר להמשיך הלאה אך צריך מאוד לרצות. זה לא פשוט זו הרגשה לא נעימה אך ניתן לטפל בעניין ולהמשיך הלאה.

בחירתך בכינוי חולה מטריד אותי והייתי ממליצה לך בחום לפנות לעזרה, לדבר על הדברים ולהבין איך אפשר להתקדם הלאה..

נשמח לעדכון איך את מתקדמת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    13/06/2011

בגידה היא בגידה היא בגידה, בגידה ומעילה באמון זה אחד הדברים הבלתי נסלחים ואין זה משנה אם מדובר בחבר,חברה,בעל,או אישה במיוחד לאדם שבמהות שלו הוא טוטאלי ונאמן כלפי בן זוגו.האם המראה המכוער של הבחורה איתה בגד הוא זה "שמשגע" אותך או שמה הבגידה באמון? לא שהתשובה משנה הרבה אבל יש לי תחושה שההרגשה שהחליף מרצדס בסוסיתא משגעת אותך ולא נותנת לך מנוח.לא ניתן להסביר את המוח הגברי ואני כגבר רושם לך את הדברים,למה ומדוע ואיך זה כבר מאחורייך,בעלך בגד,מתחרט,את פגועה וקשה לך להמשיך מכאן.עצתי לך היא אחת,רק אם את חושבת שתוכלי למחול ולסלוח סליחה אמיתית וכנה לאורך שנים אז תעשי מאמץ לקבל את סליחתו ולהמשיך הלאה. אם השיקולים הם ,לא עכשיו,הילדים,מה יגידו אל לך להתפתות לתירוצים,התסכול והכאב לא ירפו ממך ויעצימו מיום ליום,את תהרסי כל חלקה טובה בתא המשפחתי ולו כדי לנקום ולהרע למי שפגע בך.זה מיותר, ספגת בגידה,קומי על רגלייך,תשקמי את חייך, שלחי אותו למאהבת המכוערת ומכאן השמיים הם הגבול.
    אין לך הרבה אופציות,אחת למחול ולסלוח ולהמשיך את החיים,השניה לקום וללכת וזאת אך ורק מתוך ידיעה ברורה שאת לא תיסלחי ולא תימחלי לעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני היקר

חולה
    14/06/2011

אני קוראת את תגובתך ומתוך ההגיון הייתי רוצה לקום וללכת .אך אני יודעת שילדיי הרגישים יתמוטטו והם קטנים חיינו מתנהלים רגיל את התיסכול אני משדרת אליו בחדרי חדרים וזה קורה בנפילות שלי .ליבי ללא מוצא אני מניחה שאם אעזוב אני אתמוטט למרות שאני נמצאת בטיפול קשה לי להבין איך אחרי כל השנים שמתוכן היו גם קשות כלכלית ועמדתי לצידו וחלקנו דברים שאיש לא יכול לעלות על הדעת הוא עשה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

חולה
    14/06/2011

שכחתי להוסיף שעדיין אכפת לי ממנו ואני עדיין מקנאה בכל טלפון שהוא מקבל במסגרת עבודתו במיוחד אם היא נקבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלימה-

בני
    14/06/2011

סליחה היא קודם כל בשביל עצמך !
    כשאת לא סולחת למישהו את בעצם סוגרת וכולאת את הכאב בתוך הגוף שלך, ולא מאפשרת לכעס/לזעם לצאת ממך החוצה...
    את מענישה בעיקר את עצמך, את סוחבת על גבך משקל מיותר שמישהו...שם עלייך,
    אל תתבלבלי...
    קרתה לכם תאונה קשה באמצע החיים, בעלך פגוע ראש ומוח, מנסה כעת לשקם את עצמו, אבל הפגיעה שלך יותר קלה, אל תהפכי את היוצרות,
    כפי שכתבה לך דליה, את "בוחרת" להעצים את הפגיעה ולקרוא לעצמך "חולה". וזו נקודה שאת חייבת לעבוד עליה החל מרגע זה,
    הרגשות שאת מתארת משקפים מציאות נכונה ולא ניתן לקחת את התחושות שבהם את נמצאת, אבל בידייך לחולל את השינוי, את זו שתקבעי כיצד ייראו חייך מעתה ואילך,
    בין אם את רוצה להמשיך ובין אם את רוצה לקום וללכת, יש לך עבודה שקיבלת מבעלך היקר כשיעור לחיים האישיים שלך, אז נכון שהיית מוותרת על המתנה הזו, ונכון שהוא הרס לך כמה דברים בדרך, אבל כעת זה היכולות והתכונות המיוחדות שרק את מודעת להם באים פה למבחן אמיתי,
    האם את מתרסקת ונופלת למשכב בגלל אדם שפגע בך ביודעין או שלא ביודעין, או שאת קמה ונלחמת קודם כל בשביל לגלות מי את ? מאיפה באת ? ואז תחליטי לאן את הולכת...
    אחרי כל השנים שעמדת לצידו גם בזמנים הקשים אני מניח שיש לך את הכוחות הדרושים לעבור גם את המשבר הזה, את לא חייבת לעשות זאת, אבל יש לך את הזכות לדרוש ממנו שיעמוד לצידך כפי שבני זוג מבקשים תמיכה אחד מהשני לאורך השנים,
    אל תרחמי עליו ואל תהססי לבקש עזרה ככל שהלב שלך ידרוש, אם טיפול אחד לא עוזר תעברי למטפל אחר, ובלבד שתמצאי מרגוע ליסורייך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני איש יקר

חולה
    14/06/2011

מודה לך .חיזקת אותי מאד הרגשתי משהו טהור כשקראתי את שכתבת מתחשק לי

לומר שתזכה רק לאור ואהבה בחייך כרגע נכנסתי הביתה לאחר שביקרתי בכותל.
    ועדיין שורה עליי האוירה המיוחדת של ירושלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר לא חולה...-

בני
    15/06/2011

תודה על הברכות,
    מההתנהלות שלך רואים שהחלטת להתחזק בכל המישורים,
    את משתפת,
    לומדת,
    מתחזקת,
    מתפללת,
    השילוב של כל הדברים יחד יביא לך בסופו של דבר את ההרגשה שהתגברת על המכשול שהזדמן לפתחך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    15/06/2011

נקודה חשובה מאוד,אם את מקנאה לו סימן שהרגש שלך כךפיו עדיין קיים למרות הכעס וכאב הבגידה.קומי על רגלייך,שימי הכל מאחורייך קורות טעויות לכולנו.אם למד את הלקח דיינו.בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הסף..
    בת.
    10/06/2011

הי
    אני בת 24 נשואה + ילדה בת שנה ובהריון בחודש שמיני.
    כרגע אנחנו בשיאו של משבר שאני לא רואה כיצד אנחנו יוצאים ממנו.
    יש לי מחשבות על גירושין מהסיבה שאני יודעת שבעלי צריך לאבד משהו כדי להעריך ולרצות אותו בחזרה.
    זה אולי נשמע שאני רוצה לשחק קצת משחקים אבל באמת זה רחוק מהמציאות.
    ככ הרבה עברנו ביחד בשנתיים שאנחנו נשואים הרבה מריבות ומעט פיוסים.. המון משברים ומעט מאד נחת מהשני.
    אני בטוחה שיש לי חלק בזה אני גם יכולה להצביע על דברים שיכלתי לעשות אחרת.
    העניין הוא שאני מותשת.
    מותשת מלנסות לתן את עצמי כל הזמן מותשת מלהחזיק את הנישואים האלה בשניים.
    הייתי מנסה לפרט יותר את הבעיה שלנו אבל היא יותר מידי מורכבת ובנויה מפערים מנטליים ואלף ואחת דברים.
    מה ששובר אותי זה שהעובדה שאני בהריון לא גורמת לו לחשוב שצריך להתייחס אלי בקקצת יותר רגישות. בטונים טיפה יותר נמוכים בקצת יותר סבלנות.
    אני לא יכוה להעיד על עצמי דברים אבל אני יכולה לומר שביחס לנשים בהריון שאני מכירה אני מאד רגועה ואין לי התפרצויות .. אני מודה שסף הריגישות שלי הוא מעבר לממוצע..
    בקיצור כל ריחוק הזה ביננו גורם לי להיות מדוכאת וחסרת חיות..
    אני מאד רוצה לצאת מזה בכל מחיר גם אם זה יעלה לי בחיי הנישואים א
    אני פשוט לא מסוגלת לחיות עם ההרגשה הזו

לקביעת תור
    סגירה
    על הסף..

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    10/06/2011

את צעירה יקירתי, סהכ בת 24 ועם ילד באופק, יש לכם את היכולת לתקן את המעוות, אינכם זוג בני 45 שמיצו את החיים ורוצים לשנות פאזה, נסו להתגבר על המכשולים ! יש ככ הרבה דרכים לאזן את הפערים בינכם ! הכי קל זה להתגרש ולשבור את הכלים.
    מרגיש אני באופן חד כי את מעוניינת ואכן רוצה לבנות ולשקם את הנישואין הללו הן בשבילכם והן בשביל הצאצא שבדרך.

אל תתייאשו/י תיכף תשתנה לכם הפרספקטיבה על הזוגיות כאשר אישך יצטרך לקום בבוקר להכין אוכל/להחליף חיתול וכדומה, העזרה ההדדית הזו תעשה לכם פלאים בנישואין !

בעלך לא זקוק לשום זעזוע כדי לראות מה הוא הפסיד. תאמיני לי שהוא ואת יודעים מה אתם אוחזים !

המון הצלחה וכמובן המון מזל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הסף.. - תגובה

דליה שוורץ
    12/06/2011

בת שלום,

את אישה צעירה אך יש לך כבר ילדה ועוד אחת/אחד בדרך. אתם במשבר אך אני בטוחה שקיימת דרך לצאת ממנו ולמצוא פתרון למשבר הזה. המחשבה שלך שפרדה תגרום לו להבין כמה צריך אותך לא בהכרח מבוססת ואני מציעה לך בחום לנסות לפתור את הבעיות במקום לברוח ולגרום לו לחזור לאותן בעיות בדיוק. כשיש קושי צריך לטפל בו ולנסות למצוא מדוע אתם נקלעים למריבות ולקשיים שלכם.

ממליצה לכם בחום לפנות לקבלת ייעוץ זוגי, כדי לעזור לכם לפתור את הבעיות שלכם.
    אתם צעירים עם ילדה קטנה כ"כ חבל לפרק לפני שממצים את כל הדרכים לפתירת הבעיות

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בגידה
    רחל
    09/06/2011

אני נשואה 28 שנים וילדינו בוגרים-שני הגדולים כבר לא חיים בבית והקטן בן 18.ממיד נחשבנו לזוג מן החלומות וכולם מסביבינו תמיד אומרים -הלוואי עלינו זוגיות כמו שלכם.תמיד נתנו אחד לשני מרחב מחייה ואמון מלא.לפני 4 שנים פגשתי אדם ויצא לי לפגוש אותו בדרך לעבודה על בסיס יום יומי(נהג ההסעה שלי לעבודה).היתה ביננו כימיה והפכנו ידידים מאוד טובים.מדברים המון-על הכל ומתייעצים.לאט לאט הרגשנו שאנו מתאהבים בהתחלה כל אחד ניסה להלחם בזה כי שנינו נשואים אך לבסוף נשברנו.מה שהרגשנו אחד לשני אי אפשר לתאר במילים זה משהו שקורה פעם בחיים ולנו זה קרה.כל הזמן ניסיתי להפסיק את זה היו לי המון יסורי מצפון וכמובן פחדתי פחד מוות שזה יתפוצץ והוא ניסה לעזור לי בזה אך שנינו הפכנו מכורים אחד לשניה ותמיד נשברנו וחזרנו.כמה חודשים לאחר שהכל התחיל אשתו גילתה הודעות שלי בפלאפון שלו היה בלאגן יומיים התנתקנו אך לא הצלחנו וחזרנו שוב .אשתו סלחה לו.לאחר כמה חודשים שוב אישתו קראה בפלאפון שלו הודעה ושוב בלאגן ושוב לא הצלחנו להפסיק.למרות כמה שנזהרנו שוב אשתו מצאה הודעה והפעם לא נחה כמובן .ניסתה להשיג את בעלי ואני -לפני שהיא תספר-סיפרתי לו(לא הכל-רק על השיחות והמיסרונים)והתחיל מחול שדים,תגובתו של בעלי הפתיעה אותי הוא נלחם בבחור ולא היה מוכן לוותר עלי.עזבתי את הבית להורים שלי לכמה ימים ובלחצו של בעלי חזרתי הוא הבהיר לי שאם אלך עם השני הוא יגרום לכך שהילדים לא יתקרבו אלי ואפילו בחתונות שלהם לא אהיה אני כמובן חזרתי הביתה בריצה.הבחור השני לא מוכן לוותר עלי ומחפש כל דרך אפשרית בכדי להגיע אלי.עכשיו כשהכל כביכול נרגע בצד השני ואני ובעלי חזרנו לחיים נורמאליים כביכול -התפנה בעלי לעסוק ברגשות שלו וכאן הבעיה-הוא עצבני.כל מילה ומעשה שלי מקפיצים
    אותו שנינו מרגישים שאנו ממש מתרחקים.לפחות פעם בשבוע הוא אכזרי אלי אנו רבים מטיחים דברים מדברים המון ולבסוף נרגעים.הרבה פעמים הוא מודיע לי שאנו הולכים לרבנות וזהו נגמר ואז שוב מתחרט וחוזר חלילה.אני מאוד מבולבלת מצד אחד מתה מפחד לפרק את החבילה ולפגוע בילדים שלי (שכרגע לא ממש יודעים מכל הסיפור-איכשהוא הצלחנו להסתיר זאת מהם) מצד שני לא מפסיקה לחשוב ולרצות שת השני שמבהיר לי שהוא מחכה לי ורוצה אותי ושאין סיכוי שיוותר עלי.אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.נקרעת בתוכי בין הרצונות שלי האישיים לבין החובות שלי כאם וכאשת איש.מבקשת עצה (על טיפול זוגי אני יודעת וסביר להניח שגם נלך אבל הייתי רוצה לשמוע דעה האם ניתן לחשוב שלאחר מקרה כזה יש סיכוי להמשך הזוגיות או שחבל על הזמן שלנו.
    תודה רבה-רונית

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר בגידה

הוספת תגובה

• באמת תודה רבה

רחל
    09/06/2011

תודה רבה לך באמת בדיוק בשביל זה כתבתי מה שכתבתי בפורום שיכתבו לי כמה אני לא בסדר- אך מה לעשות את זה אני כבר יודעת ובכל זאת לא חשבתי לקבל תגובה כל כך אגרסיבית מאדם שהוא כל כך נגד אך בכל זאת נכנס לפורום שעוסק בבגידות. ובקשר לאנלפבתיות שלי -הלוואי שזו היתה הטעות הכי קשה שלי מכל מה שאני עוברת עכשיו-להתבלבל בשמות שגם כך ברור ל כ ו ל ם שהם בדויים.את זה אוכל לתקן בקלות אך לכל מה שכתבתי בטח ממך לא אצפה לתשובה שתאיר את עיני אפילו במקצת.
    שיהיה לך המשך יום נעים ר ח ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש קשה

רחל
    09/06/2011

לא רוצה ממך שום תגובה איש קשה!!!אני לא יודעת מה מצבך-נשוי? לא נשוי? אבל אם כן אני ממש מקווה בשביל אשתך שאלוהים לא יעמיד אותה בנסיון כמו שלי ועוד מולך. כבר עכשיו אני מרחמת עליה!!! שאלוהים ישמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בגידה

דני
    13/06/2011

עצתי לך כי תישמרי על חיי הנישואים שלך,תודי לבעלך שהסכים למחול לך ונלחם עלייך,מכאן את צריכה למחוק את העבר ואת הרומן שהיה.הרומן לא יוביל לשום מקום,בסופו של יום את תישארי בלי בעלך ובלי מאהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מבעל ניסיון

G
    13/06/2011

עברתי מצב כזה לפני הרבה שנים (אני מהצד הנבגד), ואנו נשואים. חשוב מאד כיצד מטפלים במצב מייד בהתחלה. רצוי מאד להעזר באיש מקצוע, בין אם ללכת לבד ובין אם ללכת כזוג. חשוב לך לדעת מראש שהדרך ארוכה וקשה. אל תצפי שבעלך יעשה DELETE בראש. הצלקת והחשדות לא נמחקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    14/06/2011

רחל שלום,
    בהחלט ניתן להתגבר ולשקם את הקשר הזוגי שלכם, יש לכם שנים רבות של זוגיות שבוודאי היתה בה הרבה עשייה, שיתוף, הצלחות וכו'. אך עלייך קודם לקבל החלטה עם עצמך האם זה מה שאת רוצה? האם את בוחרת להילחם על בעלך?
    אין ספק שבעלך פגוע וגם הוא כמוך חש מבולבל ולא יודע איך להתמודד עם זה. לכן חשוב שאת תהיי החלטית בשלב הזה גם עבורו.
    אני ממליצה שתעזרו בייעוץ זוגי כדי לדבר על האמון שנשבר וכיצד ניתן מכאן והלאה לבנות אותו מחדש.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית- יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי איתך - ....

עומר
    20/06/2011

רחל החזיקי מעמד והמשיכי להיות חזקה
    אין ספק שתמיד יעלה הנושא ויצוף שוב
    אני לא מקנא בך
    את מוצפת ברגשות - מכל הכיוונים ליבי איתך .
    אני בטוח שאת מי הכותב .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל- בגידה בבעל- נראה לי כי

יוסי
    25/06/2011

זה סוף הנישואין- כך לפחות דעתי בנדון.

את לא אוהבת את בעלך ובגלל זה בגדת.

אם היית אוהבת את בעלך לא היית בוגדת. עכשיו משהסתיימה האהבה עם

הבעל--לדעתי לא ניתן להחזיר את האהבה כפי שהייתה. המטפלים למיניהם כותבים

כי אפשר טיפול זוגי--אבל אני לא מאמין בזה.

לכי לאהבה שלך החדשה ותנסי להצליח בה-ואני מקווה שלבחור החדש לא יקרה

מצב שבו תכירי מכר אחר ותתאהבי בו עם הזמן... אז אין סוף לזה לדעתי.

אני עשיתי טעות שנתתי לאשתי לצ'וטט באינטרנט עם גברים..כי חשבתי שהאהבה ביני

לבין האשה היא חזקה מאד ואף אחד לא יוכל להפריד בינינו, והנה --בסוף האשה

בגדה...התגרשנו..ועכשיו היא בוגדת בכל גבר כל יום שני וחמישי.

עם הזמן אנשים משתנים- וצרכים של אדם משתנים- לכן במקרה בגידה

של אשה (להבדיל משל בעל , שיש לזה חומרה נמוכה יותר) צריך להתגרש.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    לילך ל.
    06/06/2011

הייתי בזוגיות עם בחור תקופה כוללת של 10 חודשים כאשר לאחר 4 חודשים היתה פרידה של חודש כי רצה לחשוב על הקשר אמר שמרגיש שלא אוהב מספיק ולא ממש נמצא בקשר כנראה בגלל קשר קודם,בכל אופן הוא ניסה עם הקודמת בתקופה שלא היינו יחד וחזר אלי,מאז עברו כמעט 6 חודשים של זוגיות ביחד כאשר היו לנו בתוכם ימים טובים וימים עם הרגשה לא טובה כל כך עקב אמירות שלו שנפגעתי מהן ,ויכוחים וכיוצ"ב היינו בטיפול זוגי (שמבחינתו היה על מנת לקחת אותי לתקן אותי בדברים שפחות אוהב אצלי),
    הוא ואני היינו בזוגיות שניה,שנינו גרושים ללא ילדים ,אני בת 36 והוא 40
    היו לו אי שביעות רצון לדבריו שאני לא מספיק חברה של אמא שלו,לא מספיק צוחקת וזורמת כפי שהיה רוצה כשנפגשים עם המשפחה המורחבת שלהם וכשהיה אומר לי את זה הרגשתי כל כך עצב וייאוש על כך שהוא מנסה לשנות אותי ואני באמת כל כך בסדר עם כולם ,היה ביננו אי שיוויון גדול בכל הקשור לבית:מבחינתו האשה עושה הכל-קניות,בישול,נקיון ושטיפת כלים ,כביסות וכ"ו שהוא כמעט לא שותף,היו כמה פעמים של השוואות בין הקודמת אלי שהבהרתי שאיני מוכנה לשמוע על השוואות,הוא נתפס גם לדברים שנאמרו בטיפול עלי ודאג להגיד לי כל פעם כשהתווכחנו שהנה אני כך וכך, מזה זמן הרגשתי חוסר בחום חוסר בהתלהבות ורגש מצידו ,הוא כמעט לא יזם מין ולא רק בתקופה האחרונה אלא היו פערים גם בענין זה לאורך הקשר כשאני רוצה ויוזמת יותר והוא לא תמיד רוצה וזה מעצבן אותו שאני מעירה על כך,אמר שאין מספיק חברות ביננו,שאין מספיק צחוקים למרות שאני חושבת שהייתי מאוד כאן בשבילו כחברה ובת זוג.לפני חודש הוא פנה אלי כך,שיש לנו שיחה לעשות שתקבע אם הוא נשאר בקשר או לא, שהוא חושש שאם נביא ילדים אני אבקש ממנו לעזור עם הילדים בכל מיני אופנים והוא מבחינתו זה לא הוא,הוא לא רוצה שיפריעו למרחב שלו,שיוכל לצאת עם חברים,שלא יבקשו ממנו... אני מכיוון שרציתי שלא נריב וניפרד על כך אמרתי שאם צריך אקח מטפלת שתעזור ושמראש אני יודעת שלא אבקש ממנו הרבה ואם כשאבקש לא ירצה אז אין בעיה ניקח מישהי שתעזור.אני בת יחידה ויש לי הורים די מבוגרים,
    היה לי חשוב ורציתי להקים משפחה שלמה משלי.
    אחרי פסק הזמן הראשון ממנו הייתי בבנק הזרע לפתוח תיק,
    כשחזרנו יחד המתנתי לראות מה יהיה בגורל הקשר לפני שאני עושה מהלך של הבאת ילד בעצמי בכל זאת הגיל משחק תפקיד פה,אז הייתי מוכנה לוותר הרבה על מנת שתהיה לי משפחה משלי רק שיש דברים שכלל לא הסכמתי ולא ויתרתי ומבחינתו אני קשה בגלל שזה לא כפי שהיה מצפה.
    היה אומר לי שאני אוהבת את עצמי,זה היה ממש מפריע לו
    מה שקרה,ששבוע שעבר הוא החליט שרוצה פסק זמן ללכת חזרה לבית שלו ולחשוב על הקשר,אמרתי שאיני מוכנה יותר לפסק זמן ושאם כך הקשר ייגמר,לאחר שחשב כמה דקות אמר שצריך זמן לעצמו ושאעשה מה שאני חושבת.אמרתי שאם כך הקשר נגמר.
    האם פעלתי נכון ומה הסיכוי של קשר כזה לאור מה שתיארתי .
    תודה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

סיגלית גלאי
    07/06/2011

שלום לילך,

את מספרת כיצד הוא מרגיש כלפייך והוא מספיק כנה לומר לך שהוא לא מספיק אוהב ושמבחינתו אין ביניכם מספיק התאמה. האם את מוכנה להתעלם מכל זה, ולהאמין שהכל יסתדר אחרי.. ומה את מרגישה כלפיו? נראה שאת מוכנה לעשות הרבה פשרות כדי להתאים את עצמך לציפיות שלו, אך האם את חושבת שתוכלי לחיות כך זמן רב?
    צר לי לומר, אבל מדברייך משתמע שאת מנסה להחזיק את הקשר בכל תנאי ועם הרבה וויתורים מכיוון שאת מאוד רוצה להביא ילד. בעצמך ציינת שיש דרכים נוספות לממש את הרצון להיות אמא, וגם חשוב שתזכרי שתמיד קיימת האפשרות למצוא את האדם המתאים לך באמת, לזוגיות שיש בה הדדיות ורצון משותף לחיות יחד.
    כדאי שתסתכלי על התמונה כולה בפיכחון (גם אם זה קצת קשה ומאכזב) ותשקלי היטב את החלטותייך, כדי למנוע כאב והתמודדיות קשות יותר בעתיד.

בהצלחה וכל-טוב

גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגלית

לילך ל.
    07/06/2011

תודה על התשובה.
    בקשר לנושא האהבה כשחזרנו לאחר הפסק זמן הראשון הוא היה אומר שכן אוהב אותי,
    לאחרונה בשל הויכוחים וההרגשה הלא חיובית כל הזמן נאמר גם מצידו וגם מצידי פחות.
    בקשר לילד עובדה היא שאני מוכנה לממש את האימהות גם בצורה אחרת,לגבי גבר אחר מבחינתי אני כבר בגיל שאין לי זמן לבזבז ומפחדת שאחר כך תהיה לי בעיה להרות
    זה הזמן לילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה יותר
    אני
    06/06/2011

אני פשוט לא מסוגלת יותר
    ההיגיון אמר להפסיק כל קשר שהוא לפני חודש וחצי
    אבל שלחתי הודעות והיו שיחות
    אני לא מאמינה שכ"כ אהבתי בן אדם דפוק שכזה
    אינ רותחת עליו והבן זונה לא מבין למה
    ועוד אומר מה את רוצה אנחנו לא בקשר תמשיכי הלאה
    תחשבי מה שאת רוצה את רוצה לחשוב שאני הרסתי את הקשר
    אנחנו נפרדנו נגמר
    אני יודע שאת שונאת אותי
    חתיכת חרא איך הוא כזה אדיש ? אם כבר אני צריכה לומר תודה שנגמר כי החיים איתו יכלו להיות סיוט וכבר שנה וחצי אם לא יותר כל דבר שקשור אליו היה דפוק
    אז איך הוא יכול להיות ככה ,למי שהייתה האהבה הגדולה שלו

אני מפחדת מזוגיות בגללו אני כועסת ,אמרנו ששונאים .
    איך הדפוק הזה על מה הוא חשב כשחזרנו? אם הוא חשב להפרד כבר קודם
    איך הוא לא ידע שזה יהרוס הכל?

אני כבר לא יודעת מה לעשות
    אומרים שלוקח חצי מהזמן של הקשר כדי להתגבר על מישהו
    אז אמור לקחת לי עוד שנה... אני לא מבינה איך חזרנו ..היה יכול להיות לי
    הרבה יותר טוב כיום
    ואני במצב שיש לי מחויבויות ואני פשוט לא מסוגלת ....אני עייפה מותשת
    אין לי כח לכלום יותר....

לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה יותר

הוספת תגובה

• לא לוקח חצי מהזמן של הקשר

קטיה מניס
    06/06/2011

לא לוקח חצי מהזמן של הקשר כדי להתגבר עליו. אני הייתי בזוגיות 10 שנים ויצאתי ממנה בשבוע.
    פשוט הניחי לתחושת כעס ובזבוז- זה לא יעזור לך. תחשבי שצברת נסיון, אמנם מר, אבל נסיון חיים.
    ותראי איך אז, כשאת פנויה מרגשות שליליים ופנויה להתחלה חדשה, איך מהר תמצאי את החלק השני שלך.
    זה מה שקרה לי.
    אני מאחלת לך את אותו הדבר- למצוא את האושר, שלווה, אהבה ושמחה של החיים שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גירושין
    מיכל
    06/06/2011

שלום,

אני נשואה מספר שנים ומאז שנולדה לנו ילדה מערכת היחסים ביננו מתמוססת. אנחנו לא בתהליך גירושין ואחת מהסיבות שאני חוששת מגירושין זה המשפחה של בעלי שאיני מעוניינת תשפיע על הילדה בזמן שאיני נוכחת.

במידה ואני מעוניינת למנוע מהמשפחה של בעלי להיפגש עם הילדה האם זה אפשרי (בגירושין)?

אני יודעת שזה לא נשמע טוב אבל אני לא מתחברת לצורת החיים שלהם , לערכים או תרבות ולא מעוניינת שישפיעו על הילדה. ידוע לי שהסבא היה מגיע בעבר הביתה שיכור ומרביץ לילדים וצועק עליהם.

ראיתי מספר פעמים שהסבא צעק על הנכדים האחרים וכולם שתקו (אף אחד לא הגיב). . בנוסף הסבתא לא אמינה היא יכולה לעשות משהו בניגוד לרצוני על דעת עצמה וכמובן שאף אחד לא ידע, היא לא תספר גם אם יקרה לילדה משהו (מנטליות אגוצנטרית)

האם זה יכול להיות מניע ????

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי גירושין

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גירושין - תגובה

סיגלית גלאי
    07/06/2011

שלום מירב,

אני מבינה שהילדה מאוד חשובה לך, אך אסור לך לשכוח שיש גם זוגיות שצריך לעבוד עליה, כדי שכולכם תרגישו טוב. אני ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי כדי למנוע גירושים בגלל חוסר הבנות או תקשורת לקויה. בטיפול תוכלי להעלות גם את הדרים המציקים לך לגבי משפחתו.
    לשאלתך, כנשואה או כגרושה אין ביכולתך למנוע מבעלך או ממשפחתו לראות את הילדה. אלא אם כן, מדובר במקרה קיצוני ומוכח של אלימות, התעללות או התנהגות אחרת המסכנת את בריאותה או חייה וזה לא המצב שאת מתארת.
    חשוב שאציין שילדים מרגישים איפה טוב להם להיות ומי אוהב אותם, ולכן, סמכי גם על בתך אם היא תרגיש לא נוח אצלם היא לבד לא תרצה להיות בחברתם.
    מעבר לכך את יכולה לחנך רק את בתך, ולכן את יכולה ללמד אותה מה אסור ומותר ביחס של הסביבה כלפיה.

בהצלחה,
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד הבהרה בנידון

מיכל
    09/06/2011

שיחות נעשו עם בעלי והוא אף מבין את החשש שלי
    (אך בכל זאת זו המשפחה שלו והוא אף פעם לא יראה את זה כמוני כי הוא יכול לסלוח להם על הדבר שעשו בעבר).
    האם עלי לחכות שיקרה משהוא קיצוני על מנת להוכיח את הטיעון שלי או שמספיק לתת הוכחה מהעבר של המשפחה ?

אומנם לבת שלי תהיה היכולת להבחין איפה טוב לה ואיפה לא אבל האם צריך לחכות שבשביל זה יקרה משהו ? מספיק שפעם אחת הסבא יחזור שיכור הביתה או שפתאום תהיה לו כריזה שתגרום לו לרגרסיה.
    האם אי אפשר לעשות משהו על סמך העבר של המשפחה (למרות שהיום הדברים כאילו נראים בסדר)?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    אורית
    05/06/2011

שלום
    אני אישה בת 39 וחצי נשואה+ילדה בת 9 בעלי ארז את הדברים שלו ורוצה לעזוב את הבית זאת לאחר שהוא הביא אותי להגיד לו שאם לא טוב לו הוא יכול לללכת כבר בבוקר הוא יכול לקחת תיק וללכת . הגעתי למצב שאני לא יכולה להוציא מילה מהפה הוא ישר עונה לי לא יפה ורוב היום מסתובב עם פרצוף כועס.
    אמרתי לו שאני מתנצלת ואני לא התכוונתי אני רוצה שלום וגם למען הילדה.
    כל הסיפור שלנו מורכב אבל בגדול הוא הרבה פעמים רצה להביא אותי למצב שאני יגיד לו ללכת ,יום אחד לדוגמה אמרתי לו משהו אז הוא אמר לי אז מה את עושה איתי.
    די נמאס לי מהחיים ,אני יתומה מהורים בלי אחים אין לי בית משלי אין לי עבודה מסודרת ,מרוויחה כ 1000 ש"ח.עד שאקבל קביעות.
    הוא אומר שנמאס לו ש10 שנים הוא סובל(אנו נשואים 11 שנה)אמרתי לו שאם היה אפשר לנהל איתו שיחה ואם היה רוצה ללכת לייעוץ זוגי הכל היה נראה אחרת הוא טוען שאני בחיים לא ישתנה וכלום לא יעזור.
    אני ממש מיואשת דואגת לחיי ולחיי ביתי ולחיי המצב הכלכלי מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סיגלית גלאי
    09/06/2011

שלום זיוה

נראה שבמצב הנוכחי התקשורת ביניכם היא כמו כדור שלג, ואף אחד מכם לא מצליח לעצור אותו לרגע ולחשוב. ולכן, אני מציעה לשניכם במקום להיות אימפולסיביים ולהגיד דברים שאולי אתם לא מתכוונים, לנסות ולהבין אחד את השני במקום שכל אחד יהיה תקוע בעצמו. אין לי ספק שייעוץ זוגי עשוי לעזור לכם בשלב זה, אבל אם הוא מתעקש לא ללכת, שכנעי אותו שאת באמת רוצה להבין למה הוא כועס כל היום? ומה אתם מצפים אחד מהשני? שניכם מאוד מתוסכלים מהמצב, שניכם מאוד זקוקים להקשבה והבנה. אולי כדאי שתעזרו בצד שלישי שאתם סומכים עליו (בן משפחה, חבר) שיעזור לכם להתגבר על השלב הנוכחי.
    אם בסופו של דבר תחליטו שאתם נפרדים, היי בטוחה שתמצאי את הדרך להסתדר, האמיני בעצמך וברצון שלך לשמור על הילדה. את יכולה לפנות לרווחה שיעזרו לך וגם בעלך אינו יכול להסיר את אחריותו מתשלום מזונות לילדתך.

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין - שאלה דחופה
    מגורשת
    05/06/2011

אישה מתכננת להתגרש מבעל (בוגד סדרתי)
    לה יש יותר כסף ממנו, הם מחזיקים בחשבונות בנק נפרדים לחלוטין
    בחודשים שלפני שהיא מודיעה לו על פתיחת ההליכים, היא מעבירה כספים מחשבונה לחשבונות הבנק של הילדים (בגירים) כדי שמן הסתם יהיה לה פחות ממון להתחלק איתו בו חצי חצי...
    האם בית משפט/בית דין רבני יכול לבקש לראות העברות כספים ולדרוש שהכסף יוחזר? האם זה יפעל לרעתה בתהליך הגירושים?
    אודה לתשובתכם המהירה

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין - שאלה דחופה

הוספת תגובה

• בוודאי

רון
    05/06/2011

איזו שאלה ?!
    אם בעלך יודע מהממון שלך יש לו את הלגיטימציה לדרוש חצי ולא משנה איפה זה יימצא

מה ששלך שלו ומה ששלו שלך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פשוט

רון
    05/06/2011

תזייני אותו מכל הכיוונים ביחוד שיש לך את זה מצולם ומתועד ! תדרשי את מלוא הכתובה ! לפי הבנתי יש לך קייס לעניין

אל !! תוותרי !! למזדיין הזה ! לכי עם זה בכל הכח !

תשאירי אותו רק עם התחתון שלו ומזלג לאכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון עם הפה המזוהם

.a
    06/06/2011

תזיין את עצמך טינופת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעסים
    חדוה
    04/06/2011

בעלי כבר כמה חודשים בחו"ל לצורך עסקים ובריחה מהארץ.מדי חודש הגיע לשבוע ימים.אומנם כעסתי אך קיבלתי.בשבוע האחרון הוא אמר שאיננו מגיע הביתה כי הסתכסך עם יהשוב ומחפשים אותו אנשים שהוא חייב להם כסף,שוב כעסתי מאוד וקיבלתי.במקרה דרך הסקייפ גילתי שיש לו מישהי בחו"ל איתה הוא מתגורר . אני מאוד כועסת ורוצה לפגוע בו בכל דרך אפשרית.אני כועסת גם על בנותיי שאומנם לאמצדיקות אך תומכות בו. וכל העת אומרות יש שניים לטנגו... הכעס,המחשבות לא מרפים ולא מאפשרים לי לתפקד. אשמח לתגובה.

לקביעת תור
    סגירה
    כעסים

הוספת תגובה

• כעסים - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

חדוה שלום,
    את כועסת וכשאנשים כועסים הם לא עוצרים רגע אחד לבחון את התגובה שלהם ואת הסיטואציה בה הם נמצאים אלה מתמקדים אך ורק וכעס של עצמם.
    אני מציעה לך לבחון את הסיטואציה הלא פשוטה בה את נמצאת, ולקבל החלטות חכמות לגבי המשך הדרך.
    את מתמקדת ברצון שלך לפגוע בו ובכעס שלך על בנותייך.
    האם כעס על בנותייך ישפר משהו במצבך או רק יהפוך את המצב לרע יותר?
    בנותייך אינן אשמות במה שקורה לך עם בעלך? אם תוציאי את הכעס על הבנות שלך אז את תגרמי להן להתרחק ממך כי אף אחד לא אוהב להיות ליד מי שכועס עליו.
    אם תפגעי באיזשהו אופן בבעלך יהיה לו מאוד קשה לסלוח לך וכך במקום להחזיר אות אלייך רק תרחיקי אותו יותר.
    ולכן את צריכה להחליט איך את מתנהלת בסיטואציה בצורה שתביא תוצאה טובה ולא תוצאה רעה.
    אני מציעה לך קודם לא להתעמת עם בנותייך, הן שלך וגם שלו והן יכולות להביע את דעתן גם אם לא נעים לך לשמוע...
    במקום לכעוס עליהן כדאי אולי לעצור לרגע ולהקשיב.
    תשאלי אותן למה הן אומרות שצריך שניים לטנגו, דברי עם בעלך ונסי להבין למה בעצם בחר בדרך הזו? נסי להבין ממנו אם יש בכלל אפשרות לשיקום מערכת היחסים שלכם.. אולי תביני שהוא ממש לא מעוניין ואולי תגלי שאם את רק מראה רצון לעשות צעד הוא יצטרף אלייך ותוכלו לטפל בבעיות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה