מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר נשויחלי13/07/2008
מצאתי את אהבת חיי והוא נשוי, עכשיו אני בדיכאון, כבר נדמה לי שכל הגברים הטובים תפוסים או נשואים ואני מיואשת לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי יקרה
עדה מורג13/07/2008האמת שיש פה מעט מדי פרטים כדי שנוכל לשוחח על זה. יחד עם זאת אני חווה את הכאב שלך
וזה עולם ומלואו.
יש פה במשפט הקצר שלך כמה אמירות שדורשות התבוננות:
"אהבת חייך".....איך את יודעת? כמה אהבות היו לך בעבר? האם זו אהבה טוטאלית, סופית, אחרונה עבורך?
" כל הגברים הטובים תפוסים או נשואים" .....איך את יודעת? האם את פוגשת רק נשואים? האם רק הם טובים? לפני שהם נשאו, הם היו כנראה רווקים "טובים"...
האם יתכן שאין אף רווק "טוב" אחר עבורך?
" אני בדכאון " "אני מיואשת"..... אני מאמינה שאחרי שתבדקי היטב את השאלות הקודמות,
תוכלי להרים את הראש ולהגיד לעצמך: אני שווה, אני אוהבת את עצמי והגבר הנכון יכנס לחיי.
הייתי עוד מזמינה אותך לבדוק מהם הרצונות שלך לגבי זוגיות? איזה בני זוג באים בחשבון ?
למה את זקוקה בקשר זוגי? מה את מוכנה לתרום לזוגיות?
בדקי עוד את דפוסי הבחירה שלך.....מי בוחר בקשר? הגבר אותך או את את הגבר?
איזה סוג גברים את בוחרת?
ועוד שאלה אחרונה.....איך החוויה שאת חווה כרגע מצמיחה אותך למקום טוב יותר?
מאחלת לך התבוננות אמיצה והרבה אהבה עצמית.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם ,רשמתי בעבר אני חוזרתמיר09/07/2008
אני בחור בן 22 .היו לי בעבר מערכות יחסים . חלקם לא רציניים וחלקם היו במטרה לרציני אך מהר מאוד אני איבדתי את עצמי שם לתוך קשר לא רציני או פשוט נפרדו דרכנו . אני יוצא עם בנות זוג ולרוב שמתי לב כי אני יוצא עם בחורות שבאופי שלהן יש משהו לא תמיד תקין. זאת אומרת אחת דכאונית מידי.אחת למשל ילדותית. אחת מאוד פרנואידית . כלומר מוקצנות מאוד. אני נמשך מעט לצערי לטיפוסים כאלה ואני מגיע איכשהו אליהם . אני מאוד רוצה זוגיות.אני אדם שנראה טוב .אחרים יגידו אולי טוב מאוד . מה עליי לעשות ואיפה אולי אני נופל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן יקר
עדה מורג10/07/2008אני זוכרת שפנית אלינו ולכן חיפשתי את תשובתי הקודמת.
נראה לי שהיא עדיין רלוונטית לשאלתך היום. הנה היא:
"אני מבינה מדבריך שאתה בוחן היטב מי זו הבחורה שאיתך....אם זה לא מתאים לך אתה הולך הלאה.
אני מאד מוקירה אותך על היכולת לראות מה מתאים לך ומה לא.
יחד עם זאת אני מזמינה אותך לערוך רשימה יותר ברורה ומפורטת....
מי הבחורה שאתה רוצה? איך היא נראית?איך היא מתנהגת? מהן התכונות שאתה מחפש בבחורה?
מה אתה רוצה לקבל ממערכת יחסים עם כזו בחורה?
מה אתה מוכן לתת לזוגיות הזו?
אני מזמינה אותך לבחור את הבחורה שאתה רוצה, במקום לפסול את אלה שנקרות בדרכך.
ככל שתהיה מוגדר יותר עם הצרכים שלך ועם הרצונות שלך, הבחורה המתאימה תיכנס לחייך.
מאחלת לך המון הצלחה....ואתה מוזמן לחזור ולשתף."
רונן יקר,
אני רואה שזה ממשיך להטריד אותך....אך זה לא יהיה רציני לתת לך טיפים או עצות כאלה או אחרות דרך הפורום. אני מניחה שיש צורך בחקירה יותר מעמיקה לגבי דפוסי הפעולה וההתנהגות שלך בכל מה שקשור בבחירת בנות זוג.אם זה נכון לך, צור איתי קשר טלפוני
כן, ועוד משהו....אתה לא "נופל" , אתה פשוט מתנסה. איך מרגיש לך עם הגדרה חדשה זו.
אשמח לשמוע ממך,
עדה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגד בי?מישהי06/07/2008
יש לי בעל נהדר, אנחנו נשואים טוב, מצפים לילד ראשון, אבל מה? לאחרונה הוא יותר מדי ידידותי לשכנה שלנו (שהיא אגב, בחורה נהדרת) ויש כל מיני סימנים - לפעמים כשאני מגיעה הביתה מהעבודה הוא אצלה בדירה, הם מתקשרים מאוד טוב ועוד כל מיני דברים קטנים... אני חוששת, אבל לא יודעת אם לשאול אותו כי אם הוא לא בוגד בי, אז זה סתם יצור ריב - הוא קצת חמום מוח. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך מישהי
עדה מורג07/07/2008את אומרת שיש לך בעל נהדר, את נשואים טוב ומצפים לילד ראשון.
אם הכל כל כך טוב, איזו סיבה יש לו לבגוד ועוד עם השכנה?
לפני שאת מחליטה לדבר על זה, הייתי מזמינה אותך לבדוק בינך לבין עצמך - עד כמה מה שאת מספרת אינו קשור בפירושים שלך ובספקולציות הנובעות מהפירושים.
מלבד זאת, נישואין פירושם מסגרת משפחתית מסודרת אך מי אומר שידידים או ידידות אסורים עלינו?
כדי לומר עליו שהוא בוגד, את צריכה קודם לברר מה באמת טיב היחסים ביניהם.
שנית, עליך לגדיר מה זאת בגידה עבורך? ידידות עם אישה זו בגידה? סטוץ חולף זה בגידה?
פגישה עם חבר זו בגידה? לא? איך את יודעת?
אם אכן תהי בטוחב ב-100% שהוא "בוגד" על פי הגדרתך, מה היית עושה אז?
האם תשתפי בהרגשתך את מי שאמור להיות הכי קרוב אליך?
האם תטאטאי את חששותיך מתחת לשטיח?
אם לא תצרי בהירות ביחסיכם עכשיו, בתחילת הדרך, המקרה יכול לחזור על עצמו בעתיד
ואת תשארי תמיד עם בטן מלאה.....
מאחלת לך הצלחה מכל הלב,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויכוחיםלי03/07/2008
שלום רב אני נשואה כבר 3 שנים ומאז החתונה ולידת ביתי אני כל הזמן בוויכוחים עם בעלי. הוא נותן לי להרגיש שאני אפס ואני לא מסוגלת לחיות כך. אני לא מסוגלת לאהוב את הוריו וגם לא סומכת עליהם. הוא מתעצבן מזה וזה מוסיף לוויכוחים שנמשכים . הוא לא מתפשר ולא מגבה אותי בנושא. מה עלי לעשות? בא לי לפרק את החבילה אבל האם זה שווה? המצב עם הוריו לא ישתנה. תודה נ.ב: אני לא מרגישה טוב עם עצמי כשאני איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת יקרה
עדה מורג04/07/2008יש בדבריך כל מיני שיחות:
ויכוחים עם בעלך,
תחושת חוסר הערך שלך, (נותן לי להרגיש שאני אפס)
יחסים עם המשפחה המורחבת
לא מרגישה טוב בנוכחותו.
ואת שואלת האם לפרק את החבילה......?
אני הייתי מזמינה אותך להתבוננות פנימה בתוכך....
באיזה מקומות את כן מעריכה את עצמך?
איך תוכלי לחזק את הערך העצמי שלך?
האם כאשר תרגישי יותר מוערכת, סגנון התקשורת איתו ישתנה?
איך תקשורת בין בני זוג אמורה להיות?
האם היחסים מול משפחתך טובים יותר?
האם תוכלי לאפשר לבן זוגך קשרק טוב עם הוריו, גם אם את לא מחבבת אןתם?
מה ישנה את הרגשתך בנוכותו?
מה את צריכה לשנות בתוכך כדי שהדבר יקרה?
לגבי פירוק החבילה, תרשי לי לא לתת לך תשובות....
א. כי זה צעד שרק את יכולה להחליט כאשר לא יהיה מוצא אחר
ב. כאשר אנו לא מטפלים בקושי במערכת היחסים הראשונה, הם עלולים לחזור במערכת היחסים השניה.
קשר זוגי נועד להצמיח את שני בני הזוג, שאלי את עצמך האם יש לך מה ללמוד מהקשר הזה?
האם את עדיין יכולה לצמוח שם?
מאחלת לך בחירות נכונות וצמיחה למקום טוב יותר.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג לא מבחין בקיומישחר02/07/2008
שלום, בן הזוג שלי בשנה האחרונה התחיל להיות מחובר לאינרטרנט בכל רמח איבריו, אין לו זמן אלי, איני מצליחה לשוחח איתו, הוא הולך לישון אחרי, קם לפני והיחסים רק מיתדרדרים, איך אני יכולה לפנות אליו אם הכי חשוב לו האינטרנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר יקרה
עדה מורג04/07/2008אני יכולה להבין את תחושתך, אך נראה שהשינוי תלוי אך ורק בך.
איך את נוהגת מול התנהגותו של בן זוגך?
האם את המקטרת, הנפגעת, הקורבן המסכן?
או שמא את הדורשת תשומת לב, מבקשת הסברים וכו?
היחסים שלכם אמורים להיות מושתתים על תקשורת והסכמים הדדיים.
מי את כאשר את מאפשרת התנהגות כזו מצדו?
האם יש דרך אחרת בה תוכלי להראות לו שהיחסים חשובים מהתמכרות לאינטרנט?
אם תמשיכי לנהוג כפי שנהגת עד עתה, תקבלי את אותה התוצאה...
מהו השינוי המתבקש כדי להציל את הקשר?
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה29/06/2008
שלום רב, כמה זמן לדעתכן שני צעירים בני 25 יכולים להחזיק בקשר "יזיזות"? האם זה יכול להיות גם קשר טוב, או שתמיד זה רע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה יקרה
עדה מורג29/06/2008אינני חושבת שיש חוקים שיכולים להתאים לכולם.
מה שקובע הוא מי את בקשר הזה? כמה טוב לך עם זה?
כמה זמן תרצי להמשיך בזה?
האם זה מספק אותך?
האם היית רוצה זוגיות מסוג אחר?
על מה את חולמת? איזה בן זוג היית רוצה לאורך זמן?
מאיה יקרה, הבחירה בידיך. אני רק מזמינה אותך ליצור בהירות בסדרי העדיפויות שלך
בכל מה שנוגע למערכות יחסים.
מאחלת לך רק טוב!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות טובה מול הזדמנות לא ממומשתרועי26/06/2008
היי, אני נמצא בזוגיות כבר שנה. הכל הולך טוב בתכל'ס: הבחורה ממש מגניבה, היא נראית טוב, כיף לי לבלות איתה, השיחות שלנו טובות, יש תקשורת טובה, הסקס סבבה, טוב לי איתה בחברה, אפילו יש חיבור טוב למשפחות (!), ובתכל'ס אני אוהב אותה ונראה לי שגם היא אוהבת אותי. יש לי משהו שלא עוזב אותי ומנסיוני ממערכות יחסים קודמות, אני מפחד שהוא יתעצם ובעצם יהרוג לי את הקשר הטוב והמגניב שיש לי: אני בחור שנראה טוב, סך הכל די מוצלח גם בדברים אחרים. מעולם לא יצא לי להיות בקשר עם בחורה שממש (אבל ממש) נראית טוב בעיני. אני מדבר על מישהי שמרגש אותי לראות אותה. עכשיו... יש בחורות כאלה, יצא לי לצאת עם בחורות כאלה, אבל תמיד יצא שהן סיימו את זה אחרי זמן מה. מה שקורה לי במערכות יחסים זה שאחרי זמן מה שבו אני לא רואה אף בחורה ממטר כי אני מאוהב, הבחורות הממש יפות האלה מתחילות להופיע בחיי. ואז אני מתחיל להתבלבל. זה לא שאני בוגד, אפילו נמנע מלפלרטט, אבל הן שם. ועם הזמן, הן שם יותר ויותר. אני יודע להגיד לעצמי שזה לא אמיתי, שכנראה לאורך זמן יהיה לי יותר טוב עם בחורה שיש לי עניין בה ושיש אהבה וחיבור טוב מאשר עם מישהי שהמראה שלה מפיל אותי מהרגליים. אבל המחשבה הזו שאני יכול למצוא מישהי שתפיל אותי מהרגליים וגם שיהיה איתה קשר טוב לא עוזבת אותי (למרות שעד היום זה לא קרה...). בתקופות הרווקות שלי אני הופך עם הזמן לנואש יותר ויותר מהחיפוש, מהבדידות ומהדחייה הפוטנציאלית בכל מפגש עם בחורה ואני מפחד שאני 'מתפשר' (אם אפשר לקרוא לאהבה וזוגיות בריאה פשרה...) על מישהי שלאו דווקא נראית כמו אשת חלומותיי. כשאני כותב את הדברים האלה יש קול קטן בראשי שאומר לי "יאללה תתבגר כבר!". אבל בתכל'ס זה מרגיש כאילו זה אף פעם לא יהיה שלם (זוגיות בריאה עם מישהי שלאו דווקא נראית כמו שאני רוצה) ומהצד השני כאילו זה אף פעם לא באמת יצליח (למצוא את אותה 'נסיכת חלומות'). מה נראה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי יקר
עדה מורג28/06/2008אני מאד רוצה להוקיר אותך על הפתיחות, על הכנות , על האומץ ועל המודעות שבהן בחרת להציג את דבריך.
הסוגיה שאתה מציג בודאי מעיקה עליך, תחושת חוסר השלמות עם מה שיש, אפשרות ה"פספוס", חוסר הודאות של החלומות שאינם מתגשמים.....
אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות, כדי שתנתח את דפוס הפעולה שלך:
האם יש לך את אותה תחושה בתחומים אחרים בחייך? למשל, בעבודה או בלימודים?
האם כשבחרת עבודה, אתה כל הזמן חושב על האפשרויות האחרות שויתרת עליהם?
כיצד אתה בוחר בחירות בחייך? האם תמיד אחרי שבחרת, אתה משקיע אנרגיה ב"אילו בחרתי אחרת...."?
ולגבי זוגיות:
מה חשוב לך במערכת זוגית?
האם תוכל לדרג את הצרכים שלך בזוגיות על פי סדר עדיפות?
באיזה מקום נמצא "המראה החיצוני"?
באיזה מקום נמצא הענין המשותף, השיחות, הרגש?
אני מאמינה שיצירת תמונה בהירה של מה חשוב לך בזוגויות תתן לך תשובה לשאלה ששאלת.
חוסר שלמות עם הבחירה שלך - וזה לא משנה באיזה תחום - תיצור תמיד מתח מיותר והרסני.
זהו חוק פיזיקלי. במעגל חשמלי ה+ וה- יוצרים מתח חשמלי.
ואצלך? היש והאילו היה - יוצרים חוסר שביעות רצון תמידית.
אם תרצה להמשיך בשיחה אתה מוזמן להתקשר.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי אימוןנועה26/06/2008
יעל יקרה הייתי מעוניינת להיוועץ עימך בנושא אימון לזוגיות: אני בת 35, נפרדתי מחבר לפני שנתיים, ממש דקה לפני החתונה, לאחר 4 שנים בהם גרנו יחד ומאז לא יצאתי בצורה רצינית עם אף אחד. אני מעוניינת מאוד בזוגיות אך חוששת מאוד מקשר חדש. האם אימון לזוגיות עשוי לסייע לי? בתודה מראש נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה יקרה
עדה מורג26/06/2008יעל נמצאת כרגע בחופשה ארוכה בחול. חוזרת בעוד כחודשיים.
אני בטוחה שגם יעל תסכים איתי (לא חוכמה.....שתינו מאמנות:)) שאימון בהחלט יכול לעזור.
בשביל זה הוא בדיוק נועד....כדי ליצור בהירות ברצונות הלב ועל מנת להתגבר על מחסומים.
אם תרצי, אני מזמינה אותך לשיחת היכרות כדי שתחווי זאת מקרוב.
צלצלי אלי....
סוף שבוע נעים
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביעד25/06/2008
שלום רב, יש לי שאלה, היכרתי בחורה והיא מלאה לטעמי. חוץ מזה הכל בסדר איתה והיא מוצאת חן בעיני. האם זה יהיה לגיטימי לבקש ממנה לרזות?! האם יש דרך להגיד את זה יפה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביעד יקר
עדה מורג26/06/2008אני רוצה קודם כל להוקיר אותך על הכנות ועל הרגישות שלך.
ברור לי שחשוב לך איך בת זוגך נראית אבל אתה גם מספיק רגיש כדי לרצות לומר לה זאת יפה.
אני מזמינה אותך לעשות תהליך קטן של התבוננות:
מה אתה רוצה מקשר זוגי?
מה חשוב לך בבת הזוג שלך?
מה אתה מוכן לתרום לקשר?
האם מראה חיצוני חשוב לך יותר מתקשורת,ענין, רגש ועוד?
שום בחירה בזוגיות אינה מקרית. אני מאמינה שבן/בת זוג הם סוג של מראה עבורנו,
הם טריגר לצמיחה ולהתפתחות. האם אתה צומח בקשר איתה?
אם תחליט שאתה רוצה לבקש ממנה לרזות, אני בטוחה שתמצא את הדרך הנכונה עבורך ועבורה.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרחל22/06/2008
שלום רב,
הכרתי בחור לפני כחצי שנה - הקשר שלנו טוב והוא מאוד אוהב להעניק. אבל לי יש בעיה קשה ביותר. אני נורא ביקורתית, ונורא מחפשת גבר חלומי מבחינת הכל. לכן אני חושבת בסתר ליבי ששהגבר הזה שמן מדי, ששיניו צהובות מדי, שהוא לא אינטיליגנט כמו שהיית רוצה שיהיה.
1. האם הבעיה שלי נפוצה אצל רבים??
2. האם בעזרת קואצ'ינג ניתן לעזור לי להיות יותר שמחה בחלקי ופחות ביקורתית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל יקרה
עדה מורג23/06/2008השאלה האם זו בעיה נפוצה אצל כולם, ממש לא רלוונטית....
השאלות החשובות שנשאלות בתהליך של אימון (קואצ'ינג) באמת יכולות לתרום
לך להגדיר מי את, מה את רוצה, איזו זוגיות את רוצה, איזה בן זוג מושך אותך ועוד.
תהליך של אימון יכול גם להרחיב את זוויות הראיה שלך ויכול ליצור בהירות בכל הנוגע לזוגיות.
אם תרצי עוד פרטים , צלצלי אלי.
בהצלחה מכל הלב,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוהבת סקסריקי19/06/2008
האם יתכן שאני פשוט לא אוהבת סקס, לא כתוצאה מטראומה ולא מחוסר אהבה עצמית ולא מחוסר סיפוק, ניסיתי, הכרתי למדתי אבל איני מתלהבת מזה, האם זה מצריך טיפול, האם יש גבריםפ כאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקי יקרה
עדה מורג19/06/2008כעיקרון הפורום הזה אינו פורום לסקסולוגיה.
הייתי מזמינה אותך לפנות למומחים בתחום.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר רזה מדיהילה נ.16/06/2008
שלום, אני יוצאת עם מישהו כבר חודש והבעיה היא שכולו עצמות ואני די מלאה ונראה לי מצחיק ללכת איתו ברחוב וגם הוא נראה לי שברירי כזה, אני מנסה לא ללכת לכיוון של חשיבה רדודה ומראה חיצוני, אבל יש לי הרגשה שאנחנו נראיתם מצחיק יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה יקרה
עדה מורג16/06/2008אז מה השאלה?
נראה לי שתשובה טמונה בדבריך....אם " לא תכנסי לחשיבה רדודה."
השאלות החשובות הן:
מה את מחפשת בבן זוג?
האם יש לך עניין בו?
האם כיף לך איתו?
האם יש לך רגש כלפיו?
האם יש ביניכם משיכה?
האם את מתגעגעת אליו כאשר אתם לא ביחד?
ומאד מעניין להתבונן על למה כל כך חשוב לך מה אחרים חושבים ואיך אתם נראים.....
האם זה מה שיקבע את המשך הקשר?
מאחלת לך בחירות נכונות....
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בבעיהמרב13/06/2008
אני נמצאת בקשר עם אדם נשוי שטוען שהוא אוהב אותי אבל כל מעשיו נראים שהוא
לא כל כך מעוניין בהמשך הקשר בינינו למרות שאני שואלת הוא תמיד עונה שהוא אוהב
ונמשך אלי
היו לנו הרבה שיחות ביניין והרבה ויכוחים וכרגע אני במין פרשת דרכים
מצד אחד עדין לא בשלה לעזוב ומצד שני קשה לי שהוא לא יוזם בינינו ואני זו הפעילה יותר
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב יקירתי
עדה מורג13/06/2008בהתרשמות ראשונית מדבריך ולמרות שחסרים פרטים על עצמך, ברור לי שהתשובה בתוכך
ואת כנראה לא בשלה עדיין לקבל אותה.
אני מזמינה אותך לחדד את השאלות , לשבת עם עצמך בשקט ולהקשיב ללב...
על איזו זוגיות את חולמת?
האם הקשר הזה יכול להגשים את חלומך?
מה את חושבת על עצמך כאשר את יוזמת כל הזמן?
מה הוא חושב על עצמו שאת עדיין רוצה בו, למרות שהוא לא מתאמץ בקשר?
האם את אוהבת את עצמך?
איך את מרגישה כאשר את מתחננת לאהבה?
האם יש דרך ליצור בהירות במערכת היחסים שלכם?
האם היא מובילה לאנשהו?
אני מאמינה שכאשר תקשיבי ללבך באמת באמת, את תרגישי בשלה יותר לקבל החלטות.
מאחלת לך בהירות ובחירות נכונות.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת זוג בעייתיתספי10/06/2008
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר שנה, כרגע הבררה היא חתונה או פרידה, היא בת 35 אני בן 40 שנינו גרושים. בחצי שנה הראשונה האהבה היתה מאוד חזקה והתעלמתי מדברים שהפריעו לי, בזמן האחרון אני לא בטוח שאני רוצה להישאר בקשר כיוון שבת הזוג היא מאוד אנוכית ושתלטנית, היא אפילו לא רואה זאת ואינה מודעת לעצמה כלל, ההתלבטות שלי היא האם ניתו בכלל לשנות תכונות אופי טבועות, האם יש תקווה לעבוד על דברים כאלו של חוסר סבלנות לאחר, התנשאות עליהם היא גדלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספי יקר
עדה מורג10/06/2008אני מאמינה בעומק לבי שמערכות יחסים נוצרו כדי להצמיח אותנו למקום גבוה יותר של מודעות.
בדבריך אני שומעת הרבה בקורת על מי שהיא: אנוכית, שתלטנית, חוסר סבלנות, התנשאות...
מה שבאמת חשוב זה מה א ת ה לומד ממערכת היחסים הזו:
מה זה אומר עליך שאתה בוחר בחורה כזו?
איזה אדם אתה רוצה להיות?
איזה מין בן זוג אתה רוצה להיות?
מה אתה רוצה לקבל /לתת במסגרת הזוגיות?
איזו מין זוגיות אתה רוצה לבנות?
ברור שאינך יכול לשנות את האחר, אך גם אם תחליט לעזוב את הקשר מומלץ שתענה לעצמך על
השאלות שנשאלו על מנת שתוכל אתה לצמוח למקום אחר, בלי קשר לאיזה בת זוג נמצת לצדך.
בהצלחה מעומק הלב,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדם03/06/2008
שלום רב,
אני אוהב את אישתי מאוד. אנו נשואים כבר 10 שנים. אבל יש לי בעיה קשה ביותר. היא כבר לא מושכת אותי. היא נהיתה שמנה מאוד, כמו כן, אני כבר התרגלתי אליה.
אני משתוקק לעשות סקס עם מישהי חדשה ומרגשת.
מה עלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם יקר
עדה מורג03/06/2008אני מאד מוקירה אותך על הפתיחות ועל הכנות של דבריך.
אני מזמינה אותך להתבונן בטיב היחסים עם אשתך...
אתה מאד אוהב אותה אך היא כבר לא מושכת אותך פיזית. האם היא מודעת להרגשה שלך?
האם שוחחתם על מה שקורה? בסה"כ זו בעיה שקשורה לשניכם..היא לא שלך בלבד.
אני גם מזמינה אותך להסתכל על הפנטזיה של סקס עם מישהי חדשה ומרגשת,
מול אפשרות של לעשות אהבה עם אשתך. האם אתה יכול להבחין בהבדל?
מה זה עבורך סקס? מה זה לעשות אהבה?
תופעת ההשמנה אצל אשתך יכולה להיות גם סוג של הסתגרות, הימלטות, בריחה מאינטימיות.
האם זה נכון? ממה היא בורחת?
קשה לומר לך מה לעשות כאשר לא כל הפרטים ידועים. אני רק מזמינה אותך להסתכל על מה שקורה ביניכם כהזדמנות לשדרוג הזוגית שלכם. התחילו בלשפר תקשורת, דברו על הדברים...
ואם לא תגיעו בעצמכם לפתרון, פנו לעזרה מקצועית.
מאחלת לכם הצלחה....
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)