מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתח נפשי והתקפי חרדהרוברט14/10/2011
אני בן 43 בריא באופן כללי ועוסק בספורט חובבני כל חיי.לפני כ13 שנה התחלתי להרגיש בהפרעות קצב,אחרי סידרת בדיקות הגיעו למסקנה שאני סובל מכל מיני הפרעות קצב על חדריות.לפני כ4.5שנים עברתי אבלציה בעקבות פרפור פרוזדורים שחויתי.הטיפול עזר לכמה שנים למרות שהיו הפרעות קצב בעיקר פעימות מוקדמות וכו.בשנה האחרונה יש עליה משמעותית בתדירות ההפרעות כמו כן במיקרי הפירפורים.הרופאים שפניתי אלייהם באופן פרטי המליצו על קארדילוק או ריתמקס.תרןפות אלו מלחיצות אותי מאוד שכן יש להן תופעות לוואי ולא בטוח שיעזרו,הבעיה הגדולה שפיתחתי עם השנים חרדות קשות ועם כל התקף של הפרעות גם רגילות אני נכנס לחרדות קשות,בעיות עיכול,שילשולים,אובדן תיאבון ולא מתפקד וזאת אל אף שאני יודע שהפרעות אלו לא מסכנות חיים.אני לא יודע עם לטפל בחרדות או לקחת את התרופות שציינתי.בבקשה עזור לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח נפשי והתקפי חרדה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר16/10/2011התרופות שהומלצו עשויות להועיל ותופעות הלואי שלהן מינימליות.אני מציע לנסות טיפול בהן. אם הן תעזורנה והחרדה תמשך יהיה מקום לטפל גם בחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצבאורטל14/10/2011
בת 22 -סובלת מאסתמה עם התקפים בתדירות גבוהה (מדי שבוע) -במקרה הצורך משתמשת באנילציה ובאופן קבוע משתמשת במשאף כטיפול מונע.
במקרים אלו בעבר לא הרגשתי שום דפיקות לב מואצות כמו שאני מרגישה בימים האחרונים.
אני לא מעשנת,לא שותה אלכוהול,לא פעילה ספורטיבית.
בתקופה האחרונה אני מרגישה פתאום-בלי שום סיבה מיוחדת- עלייה בקצב פעימות הלב ובבדיקת לחץ דם ודופק שאני עושה בבית -לחץ הדם תקין אך הדופק נע בין 80 ל-100 במנוחה!
בביקור אצל רופאת המשפחה -המליצה לעשות הולטר ואקו-לב.
גם בעבר הרגשתי לעיתים ממש רחוקות פעימות לב מוגברות(אך זה קרה בעקבות מינון לא נכון של תרופות לאנילציה) ובעקבות כך עשיתי בשלושת החודשים האחרונים בדיקת א.ק.ג 3 פעמים! ותמיד יצא תקין.
רופאת המשפחה אמרה לי להגיע אליה ברגע שאני מרגישה עלייה בקצב פעימות הלב-אך זה לא תמיד אפשרי .
כמו כן,אני לא ישנה שינה רצופה בלילות בימים האחרונים-כל שעה-שעתיים מתעוררת ממחשבות או הרגשת מחנק וחוזרת לישון .
אני לא אוכלת מאכלים שומניים ואפילו לא אוכלת הרבה באופן כללי-
המשקל שלי: 61 ק"ג והגובה שלי 1.64
2 שאלות :
ממה זה יכול לנבוע ההפרעה הזאת בקצב הלב?
האם זה מסוכן ויכול להוביל להתקף לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר16/10/2011קרוב לודאי שאין שום בעית לב. האם את בלחץ לאחרונה?
שמעי בקול רופא המשפחה והבדקי בזמן שאת חשה ברע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בקצב פעימות הלבאורטל12/10/2011
בת 22 -סובלת מאסתמה עם התקפים בתדירות גבוהה (מדי שבוע) -במקרה הצורך משתמשת באנילציה ובאופן קבוע משתמשת במשאף כטיפול מונע.
במקרים אלו בעבר לא הרגשתי שום דפיקות לב מואצות כמו שאני מרגישה בימים האחרונים.
אני לא מעשנת,לא שותה אלכוהול,לא פעילה ספורטיבית.
בתקופה האחרונה אני מרגישה פתאום-בלי שום סיבה מיוחדת- עלייה בקצב פעימות הלב ובבדיקת לחץ דם ודופק שאני עושה בבית -לחץ הדם תקין אך הדופק נע בין 80 ל-100 במנוחה!
בביקור אצל רופאת המשפחה -המליצה לעשות הולטר ואקו-לב.
אני נורא חוששת מהעניין ואין לי מושג למה זה התחיל באמצע שומקום!
2 שאלות :
ממה זה יכול לנבוע ההפרעה הזאת בקצב הלב?
האם זה מסוכן ויכול להוביל להתקף לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט ששכחתי לציין...
אורטל12/10/2011גם בעבר הרגשתי לעיתים ממש רחוקות פעימות לב מוגברות(אך זה קרה בעקבות מינון לא נכון של תרופות לאנילציה) ובעקבות כך עשיתי בשלושת החודשים האחרונים בדיקת א.ק.ג 3 פעמים! ותמיד יצא תקין.
רופאת המשפחה אמרה לי להגיע אליה ברגע שאני מרגישה עלייה בקצב פעימות הלב-אך זה לא תמיד אפשרי .
כמו כן,אני לא ישנה שינה רצופה בלילות בימים האחרונים-כל שעה-שעתיים מתעוררת ממחשבות או הרגשת מחנק וחוזרת לישון .
אני לא אוכלת מאכלים שומניים ואפילו לא אוכלת הרבה באופן כללי-
המשקל שלי: 61 ק"ג והגובה שלי 1.64* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע AT ואירוע WCT שאלהרות12/10/2011
שלום
אשמח לקבל עזרה בפיענוח תוצאות ההולטר שלי בהן נכתב כי "היו אירועי AT וכן אירוע WCT והרושם הוא כי מדובר בAT עם אברציה." זהו הולטר שנעשה לי באישפוז לאחר הולטר קודם בו נמצא "SVT עם קטעים של 2-3 דקות ומהירים עד 250 לדקה. " וכן ציונה SUPER VENT TACHYCARDIA וכן קטע קצר של NON SUS VT / אשמח להבין יותר במה מדובר?
שאר המדדים החיוניים תקינים, האקו לב תקין וכו MRI /
קיבלתי טיפול בריתמקס שלוש פעמים ביום ובדיקה בעוד חודש כשהובטח לי שניתן יהיה לשקול הורדת התרופה כלל. אשמח לשמוע את דעתך
תודה רבה וחג שמח לכולנו
אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע AT ואירוע WCT שאלה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר16/10/2011מדובר בהפרעות קצב לא מסוכנות שמקורן בפרוזדורים (עליות). נראה לי שהטיפול שהומלץ לך מתאים וגם הפסקתו בעוד כחודש אינה בעייתית.
אם תמשיכי לסבול, התיעצי עם רופא המשחה (או עם קרדולוג מומחה להפרעות קצב9 על האופציות הטיפוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחה להפרעות קצב בפריזענת10/10/2011
הוריי מתגוררים בפריז וצריכה דחוף מומחה בפרפור חדים והפרעות קצב וקוצבי לב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה להפרעות קצב בפריז - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011Leenhardt Antoineב Lariboisière Hospital, Paris, France
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טרומבוס נוצר באוזנית בלבד ?צביקה09/10/2011
שלום לפרופסור אלדר.
. עברתי כריתה של האוזנית השמאלית במהלך משולב לניתוח צריבה, וללא נוכחות של מחלה מסתמית של המסתם מיטרלי. ולאחר ביצוע אקו לב TEE ששולל נוכחות של טרומבוס בכניסה של האוזנית לפני איזור הכריתה. .הייתה מגדיר זאת כמצב בטוח.....להפסקת שימוש במדלל .. שנה טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טרומבוס נוצר באוזנית בלבד ? - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר16/10/2011מקובל שאם הפעולה הניתוחית אכן הצליחה (לפי סימפטומים ובעיקר בדיקות הולטר חוזרות)ניתן להפסיק מדללי דם. מציע שתהיה בקשר עם קרדיולוג בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - פיענוח תוצאות שניצפו ב-הולטרדניאל05/10/2011
אני בן 33 ללא בעיות מיוחדות
שעת התחלה : 10:59
שעת סיום : 08:18
הקצב הבסיסי :
מנימלי-46 לדקה
מקסימלי-120 לדקה
ממוצעת-69 לדקה
הפרעות קצב חדריות VPC'S
ניצפו ממוקד אחד סה"כ 14 VPC'S במשך הבדיקה
הפרעות קצב על חדריות APC'S
ניצפו סה"כ 34 APC'S במשך הבדיקה
כמו כן ניצפו אחד זוגות APC'S
לדוגמא : שעה 15:50 (תמונה מצורפת)
הפרעות הולכה לא ניצפו
שינוים משמעותים בקטע ST
ניצפו שינוים בגלי T ערוץ אחד ושתיים
הערות סיכום :
בשעות הבוקר והלילה ניצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מנימלית של 46 לדקה
אם מישהו יכול לעזור לי בפיענוח הממצאים,זה יהיה נפלא
מה המשמעות של כול המספרים האלה?
תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - פיענוח תוצאות שניצפו ב-הולטר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011ההולטר תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- revealמרינה04/10/2011
לאחר מספר אובדני הכרה וירידת לחץ דם וברדיקרדיה.
ולאחר שהולטר לב לא הראה ממצא חד משמעי הומלץ להשתיל reveal מה זה אומר?
ולכמה זמן משתילים אותו? ומה תהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר reveal - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011מדובר במכשיר מושתל תת עורית הרושם אקגבזמן שינווים משמעותיים בדופק או לפי הוראה המשודרת אליו ע"י הנבדק. המכשיר מושתל לתקופה של 1-2 שנים ואז מוצא. הפעולה פשוטה ולרוב נשלחים הביתה ביום ההשתלה וההחלמה מיידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לבחיים02/10/2011
שלום, בן 26 לאחר התעלפות עברתי בדיקת הולטר לב ל24 שעות בתוצאות נרשמו 38 dropped beat מה זה אומר ? כמו כן נרשם בהערות sinus bradycardia and resp.arythmia
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011מדובר בממצאים לא משמעותיים שקרוב לודאי אינם הסבה להתעלפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרית אונוחזי01/10/2011
אני בן 48 ספורטאי לאחר התעלפות לאחר ריצה נבדקתי באקג ונאמר שצריך החלפת מסתם עקב הצרות, עלי לבצע מיפוי בעוד כחודש האם יתכן שינוי לטובה והבדיקה תראה תוצאות אחרות שתמנע ניתוח, אני מרגיש מצויין בדיקות דם ולחץ טובים
כעט הפסקתי לרוץ ןלבצע פעילות מאומצת עברתי להליכה ותרגילים קלים ללא מאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרית אונו - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011איני יודע מה תראה הבדיקה. הכל יכול להיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקור וחולשה כתופעת לואיאליס29/09/2011
שלום רב
בן 93 לאחר השתלת קוצב עקב הפרעות קצב ופיפורים תכופים.מאז הפעולה נוטל פרוקור 200מ"ג וסובל חולשה איומה. חציית הכדור לבוקר וערב ממשיך להפריע עד אחר הצהריים ורק אז מגיע שיפור בהרגשה.פרפורים לא היו כלל מאז השתלת הקוצב. האם קיים סיכון ליטול רק 100 מ"ג בערב ולוותר על ה-100 של הבוקר על מנת לראות אם יש שנוי בהרגשה?
בברכת שנה טובה ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקור וחולשה כתופעת לואי - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011אין כל סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיר מלווה בכאביםחנא גדעון28/09/2011
שלום אני בן 23 לא מעשן ולא שותה קפאין ויוצא שעשיתי בעבר פעילות גופיות סדירות אך לא בהתמדה, אני מטופל פסיכיאטרית ע"י 100 מ"ג איקסל ביום -משהו כמו חודשיים. מזה שנה ואני מרגיש דקירות בלב, לפני 3 חודשים נהיה כאב מתמיד שהתלווה בכאב דקירות. הפעם הדופק בממוצע 120 דפיקות לדקה וזה אחרי שלטענת רופא המשפחה שיש לי סינוס טכוקארדיה.
יש לציין שאני נוטה להתרגז במהירות אך חוץ מזה מצבי הפסיכולוגי די יציב.
כבר עשיתי מבחן מאמץ לפני 3 חודשים וכעת אני הולך לבצע אקו לב.
בינתיים אני על נורמלול 25 מ"ג ביום אך לא ניראה לי שזה עוזר, הדופק בינתיים 100 וכל פעילות קטנה מקפיצה אותו.
אני לא מצפה לפתרון כי ממש לא בא לי על ניחושים אך אשמח מאוד להמלצה על רופה קרדיולוג מצויין, ומוכן להגיע עד לירח בשביל שזה יטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר מלווה בכאבים - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011איפה אתה גר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מצב
חנא גדעון12/10/2011אני גר בנצרת.
ברצוני לעדכן כי כעט אני נוטל 25 מ"ג נורמתן פעמיים ביום, אך הכאב ממשיך כל הזמן ואפילו לפעמים זה בלתי נסבל.
עברתי בדיקת אקו לב, ולפי התוצאות הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מצב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר16/10/2011בחיפה יש מספר מומחים להפרעות קצב (תנסה את ד"ר אריה מיליטיאנו מבי"ח כרמל ומרפאות לין או ד"ר בולוס מרמב"ם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת הולטרבלה27/09/2011
בן 50 שחש בדפיקות לב מואצות אחרי אקג הרופא הפנה לבדיקת הוטר
משך הבדיקה: 23 שעות
קצב בסיסי: סינוס שנע בין 46 ל-100 לדקה (ממוצע 63)
הודגמו קטעים של סינוס ברדיקרדיה עד 39 לדקה בשעות הלילה.
הפרעות קצב חדריות: VPB'S לא שכיחים; ממוצע לשעה -9; מקסימום-29.
COUPLET VPB'S- 1
הפרעות קצב על חדריות:APB'S בודדים - 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת הולטר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011ההולטר ללא ממצא מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות בצריבות שהוצגה בערוץ 10ליאל26/09/2011
שלום,
ראיתי לאחרונה את ד"ר נשר מבי"ח איכילוב בתוכנית של ד"ר קרסו בערוץ 10 מדבר על השיטה הטורקוסקופית לטיפול בפרפור פרוזדורים. האם שיטה זאת נבדקה מספיק בארץ והאם היא פתרון בטוח למטופלים שעברו כבר 1-2 צריבות ללא הצלחה?
תודה מראש,
ליאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל
הרמן26/09/2011השיטה שמדברים עליה היא כפי הנראה MAZ ומגיעים ללב דרך חתך קטן ואו בניתוח לב פתוח אם צריך
השיטה הוצעה לי באחת מבתי החולים לאחר בירורים שערכתי מסתבר שיותר קל לעשות אבלציה בתהליך המוכר כיום במקומות עם נסיון רב וגם שם לא תמיד מצליחים אפילו בכמה פעולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג בדיוק...
ליאל27/09/2011אבל מצאתי כתבה בנושא, לקראת הסוף מדברים על ההליך החדש - /http://www.beok.co.il/Category/Article/11755
נראה לי פשוט אפנה לאיכילוב לברר :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הלינק המלא ...
ליאל27/09/2011/http://www.beok.co.il/Category/Article/11755
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את הניתוח...! אךך!!!
צביקה09/10/2011שלום לפורום..
הייתי המנותח הראשון שעבר את הצריבה.והוצאת האוזנית באיכלוב..
אך עדין התופעה לא חלפה(עדיין מפורפר...)
לטענת המנתח ג'ון דוטי -סולט לייק סיטי-יואטה.
לוקח עד כ 8 חודשים .מביצוע הצריבה.
שהצלקת תיווצר. וייוצור .נתק במעגל החשמלי.המעביר את הפולסים המיותרים.
תהליך ההחלמה .כ חודשים שלושה...ויחסית כאב סביר..
הצוות הרפואי..נותן את כל הנשמה.ברשות דוקטור נחום נשר ויוסי פז..
שנה טובה למנהלי הפורום והשואלים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו
ליאל23/10/2011נשמע מלחיץ משהו. מקווה שתתאושש מהר וזה אכן יצליח. הכריתה היא חיונית או רק במקרה שלך? ניתח אותך מישהו מחו"ל או בארץ בליווי חו"ל?
יש מצב שנדבר במייל הפרטי? יש לי כמה שאלות, אני אחרי 2 צריבות לא מוצלחות ובלי תחזית אופטימית להצלחה עתידית בשיטה הזאת, השיטה החדשה נשמעת מעניינת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל את כתובת המיל שלי דרך הפורום
צביקה24/10/2011ליאל שלום..
בקש את כתובתי דרך המערכת.ונדסקס,את נושא הניתוח..
כי לפני מספר שעות עניתי לך,בתוספת כתובת למאמר מסקנתי שנצבר
בשיטה זאת בארצות הברית בשנתיים האחרונות שהוכנס הציוד החדשני..
אך הנהלת הפורום ..גילחה את תשובתי אחרי פרק זמן של שעות....
לא היה משהו שנוגד באתיקה הנקייה מכל פגיעה !!
כנראה.שמישהו חושש שהניתוח המיקרו כירורגיה MAZE 3 החדשני...
יגזול מועמדים בפוטנציה משיטת הצריבה הצנתור הקיימת..
אם פגעתי במשהו...
אז זה המקום להיתנצל..ולא היתה כל כוונה לעשות נפשות לשיטה החדישה...
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאל24/10/2011אני אבקש. בטוחה שאם יש משהו חדשני שיהיה יעיל, כל מכוני הלב יאמצו אותו. בוא נגיד שניסיתי צריבה, ולא ממש הלך :) אז ממשיכים הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות מהירות במאמץ דווקא כשהפעילותאיתן26/09/2011
אני בן 50 רוכב אופניים מספר שנים ודי שמן.
יש אצלי לעתים תופעה שאפילו זמן מה אחרי סיום המאמץ העיקרי, דהיינו עליות קשות או רכיבה מהירה ומאומצת, פתאום מופיעות דפיקות לב מואצות עד כ-170 לדקה המלוות בחולשה. לאחר 30-60 שניות זה יורד לדופק רגיל והתחושה טובה כרגיל. לעתים זה קורה מס' פעמים ברכיבה בת שעה ולעתים במשך שבועות זה לא קורה בכלל.
בבדיקות מאמץ מופיע כאילו חוויתי פעם התקף לב (לא הרגשתי...) באזור התחתון בלב, אך בצינטור וירטואלי שעשיתי רואים שאפילו העורקים הקטנטנים פתוחים.
אגב ככול שהכושר משתפר זה קורה בתדירות פחותה.
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות מהירות במאמץ דווקא כשהפעילות - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/10/2011לפי התיאור איני יודע. הייתי מציע שתעשה רכיבה עם הולטר ואם זה לא יקרה רכב עם loop recorderי ותרשום אקג בזמן סימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)