מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר בבלגןקובי16/12/2010
שלום אני קובי, חייל קרבי.
אני בחור די רזה (משקל 65 קג גובה 175) ואני רוצה כבר הרבה זמן לפתח את הגוף, לצבור קצת מסה. הבעיה היא שבגלל שירותי הצבאי אני לא מצליח להתאמן באופן סדיר ולאכול באופן סדיר. שאלתי היא איזה אימונים אני יכול לבצע שיעבדו על כל חלקי הגוף שעליהם צריך לעבוד (חזה, בטן, ידיים, גב וכו), כאשר בשבועות מסויימים אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ובשבועות מסויימים כל יום (משתנה משבוע לשבוע). בנוסף, איך אני צריך לתכנן את האימון ביחס לתזונה שלי? כמה חלבונים ופחמימות אני צריך לאכול ביום? האם כדאי להשתמש באבקת חלבון (הציעו לי לקחת "גיינר" במנות קטנות 3 פעמים ביום), גם בהנחה שלא תמיד האוכל בצבא מספק ומזין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בבלגן - תגובה
עופר קיס17/12/2010לגבי תזונה , כנס לפורום התזונה שלנו
לגבי האימונים
בשבוע של שני אימונים שבועיים, בצע אימון לכל הגוף - אותו האימון פעמיים: מתח, מקבילים, ירידה ועליה על רגל אחת 5 סטים של 10-15 חזרות
בשבוע של יותר זמן בצע 4 אימונים, יום גב ( מתח,רחב וצר כל אחד 5 מחזורים) ויום חזה
( מקבילים רחב ושכיבות סמיכה עם חבר שדוחף קלות כלפי מטה להגברת הקושי 5 סטים כל אחד ) אז יום גב ואחרי כן יום חזה יומיים מנוחה וחוזר. רגליים תדביק פעמיים בשבוע או בימים אחרים או בימים קבועים כחלק מהחזה או גב.
זה האימון אם אין חדר כושר. אם יש, צריך לקבל תכנית מלאה מחדר הכושר
מקווה שברור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדן16/12/2010
שמעתי בזמן האחרון משו,ורציתי לדעת אם זה נכון..
אני בן 14 ומתאמן בחדר כושר כבר 4 חודשים,בזמן האחרון שמעתי שאם אני מעונן סתם באמצע היום,בלי קשר לאימון,זה פוגע לי באימון ואין תוצאות בגלל חוסר בטסטוסטרון..
האם זה נכון?אשמח לתשובה מהירה...
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עופר קיס17/12/2010תהנה בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת כושר גופניעקב בר אילן15/12/2010
אני בן 72 ,בעל דופק של 54 ,ל''ד 140/80 ,בריא לגמרי ,אבקש המלצה לשחייה ולדרגת קושי . בתודה ,יענקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת כושר גופני - תגובה
שי אלנקרי16/12/2010שלום יעקב,
שאלה כללית מידי ולגמרי לא מתאימה לפורום. שאלה שהייתי מפנה למדריך השחייה (יש בכל מקום אחד כזה), תתייעץ עם איש מקצוע שיוכל באמת לראות אותך ולהתחשב בנתונייך ובמצבך האישי לצרכי התאמת תכנית.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה וחדר כושר..יאיר15/12/2010
שלום רב!
אני רץ בצורה קבועה שלוש פעמים בשבוע בין 10 קמ ל25, ורוכב על אופניים מדי פעם.. התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כחודש (גם 3 פעמים בשבוע), אימונים להעלאת מסה, מה שמדאיג אותי הם התרגילים לרגליים (סקוואט לדוג'), האם זה לא מעמסה גדולה מדי על הרגליים גם אימונים וגם ריצות ואופניים- האם אני יכול להמשיך בתנאי שאני מבצע תרגילים לא קשים (ללא משקלים גבוהים אם בכלל)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה וחדר כושר.. - תגובה
שי אלנקרי16/12/2010שלום משה,
לא כל כך הבנתי אם אתה מבצע 10 או 25 ק"מ בשבוע או באימון בודד (יש הבדל גדול ורציני).
יחד עם זאת, גם אתלטים מקצועיים (אצנים), דואגים לחזק את שרירי הרגליים בתרגילים יעודיים כמו לדוגמא סקוואטים ומכרעים (לאנצ'ים).
חשוב להבין ששרירנו מכילים סיבים לבנים וסיבים אדומים. הסיבים האדומים פעילים בעיקר בעת האימונים האירוביים ובעת מאמצים ממושכים, לעומתם הסיבים הלבנים אחראיים בעיקר על העבודה כשנדרשות פעולות קצרות כמו הרמת חפצים. מסתבר שכל פעילות משפיעה על סיבי השריר באופן שונה, למשל: באימון אירובי (ריצה, שחייה, רכיבה, מדרגה) מופעלים השרירים באינטנסיביות נמוכה יותר ולמשך זמן ממושך (40-60 דקות) ולכן אנו מתפקדים עם סיבי השריר האדומים. לעומת זאת באימון אירובי אינטנסיבי במיוחד ניתן להפעיל לפרקים את סיבי השריר הלבנים רק כאשר מאמץ האימון עולה מ (80-90% מהדופק המקסימאלי) אך בדרך כלל זה לא יימשך ליותר ממספר דקות בודדות.
מקווה שתשובתי סייעה לך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית במיםאריאלה15/12/2010
אני מעונינת בפעילות גופנית במים. אשמח לקבל פרטים. אריאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים אודות הפעילות הגופנית במים
שי אלנקרי16/12/2010
פרטים אודות הפעילות הגופנית במים:
יתרונות הפעילות הגופנית במים נובעים ישירות מהתכונות הייחודיות של המים: למים צפיפות גבוהה (פי 1000 מאויר!) ולכן הם מייצרים התנגדות גבוהה, המקשה על ההתקדמות במים ומאלצת השקעת אנרגיה.
אנשים בעלי משקל יתר המתקשים לשאת את משקלם לאורך זמן על מסילה, או אלה הסובלים מבעיות מפרקים עשויים ליהנות מכוח העילוי (ציפה) של המים בעת ביצוע הפעילות, ולבצע מאמץ בקלות רבה יותר בהשוואה לזה המבוצע ביבשה וכתוצאה מכך לרזות מהר יותר.
בנוסף, הפעילות במים מסייעת לתחושת רפיון ונינוחות כללית וכן לתרגול טוב של מערכת הנשימה, ולכן מומלצת לאנשים הסובלים מטונוס שריר מוגבר וכן לסובלים מאסתמה.
פעילות גופנית במים, אפקטיבית ביותר גם עבור אלו המבצעים פעילות באופן קבוע בחדר הכושר ובסטודיו, שכן שילוב השחייה במערך האימונים הכולל יביא להפעלת קבוצות שרירים נוספות שלא מקבלות התייחסות מספקת באימון הרגיל, יפחית מהעומסים על מפרקי הגוף (במיוחד פלג גוף תחתון) ויביא לגיוון משמעותי באימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות במים
מרגנית16/12/2010לשי אלנקרי- האם ידוע על פעילות במים בראשון לציון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות במים - תגובה
שי אלנקרי21/12/2010אני יודע שבקאנטרי המקומי (ספורט פלוס), ישנה פעילות גופנית במים. מציע לברר איתם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון כוחאביב13/12/2010
שלום
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע משקלי הוא 60 וגובה 1.66 אני עושה ריצה של 4.5 ק"מ אחר כך כפיפות בטן 4 סטים של שבעים שבערך 3 דקות בין סט לסט שכיבות סמיכה 5 סטים של 30 2 דקות מנוחה משקולת יד 6 קילו 4 סטים של 30 כל יד מנוחה 45-90 שניות חתירה עם מוט דבליו 5 סטים של 17 45-90 שניות מנוחה בין סט לסט ותרגילים לגב עם פולי עליון שתי תרגילים שונים במולטי טריינר בכל אחד 5 סטים של 20 דקה וחצי מנוחה בין סט לסט האם זה טוב ואם יש לך דרך לשפר אני אשמך לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון כוח - לאביב
ד''ר איתי זיו13/12/2010הי, הערותי הן:
1. מהי מטרת האימון? כמו כן לא צוין הגיל. שני משתנים מאוד חשובים על מנת לבנות תוכנית אימונים או להמליץ על תוכנית זו או אחרת.
2. בעיקרון לשם העלאת מסת שריר או חיזוק יש לבצע פחות חזרות, להרים משקל גבוה יותר בהתאמה, לקצר את זמני המנוחה ועוד. בעת שמבצעים מספר חזרות כה רב משפרים סבולת שרירית וממש לא בטוח שזו מטרת האימון. במרבית המקרים מטרת האימון הנה שיפור הכושר הגופני,ף העלאת מסת שריר, הרזיה, שיפור מצב בריאותי ועוד. לשם כך מומלץ לבצע מספר חזרות נמוך יותר ומשקל רב יותר בהתאמה.
3. מה עם תרגילים לרגליים? למה להזניח?
4. מומלץ לגוון מדי חודש עד חודש וחצי ולהחליף תוכנית אימונים - תרגילים, מספר חזרות, זמני מנוחה וכדומה.
5. חשוב להקפיד על התזונה בכל תוכנית אימונים ומטרת אימון נבחרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינונים ותכיפותjustAgirl13/12/2010
שלום שלום,
אני בת 30 ולאחר שנתיים של שיעורי פילאטיס ועיצוב בהדרכה מוסמכת ומלאה, התחלתי להתאמן לבדי בבית, בשילוב עם תזונה מוקפדת.
האימון היומיומי שאני עושה, מורכב מ:
* 30 דקות רצופות על סטפר (stepper)
* מתיחות
* 30 דקות נוספות של סטים מגוונים לעיצוב ופילאטיס (רצפה)
* מתיחות נוספות.
נכון לחודשיים האחרונים, אני מקפידה על 6 אימונים בשבוע (כלומר - שעה שלמה בשישה מימות השבוע). אני מרגישה מצוין, אך התוצאות - מתמהמהות...
רציתי לדעת:
1. האם כדאי לפלג / לפצל את האימונים, על מנת למקסם את פוטנציאל האימונים?
2. האם עלי להפריד בין אימוני סיבולת הלב-ריאה לאימוני הרצפה (למשל, אימון על הסטפר בשלושה ימים ואימון רצפה בשלושת הימים הנותרים)?
3. האם כמות האימונים פר-שבוע "מוגזמת"?
תודה רבה ויום מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית אימונים- מינון ותכיפות
שי אלנקרי13/12/2010שלום,
הייתי ממליץ על הפרדת האימונים ומתן מנוחה לקבוצות השרירים. חשוב לזכור שהשרירים נבנים ומתפתחים בזמן ההתאוששות. במקרה שלך -ההתאוששות כמעט ולא קיימת. 2 אופציות:
1. לבצע 6 אימונים בשבוע כאשר ביום אחד את מבצעת אימון כוח (פילאטיס/עיצוב) וביום האחר לבצע פעילות אירובית.
2. להמשיך ולבצע 6 אימונים כאשר כל אימון יכלול את אימון הכוח והאירובי יחד. כל מה שתצטרכי לעשות זה לחלק את קבוצות השרירים בגוף ל-2, למשל ביום אחד תעבדי על שרירי הגב, הידיים והכתפיים, וביום השני תעבדי על שרירי הישבן, ירכיים, חזה ובטן. לצד כל אימון "מחולק" שכזה תשלבי את הפעילות האירובית, למרות שגם כאן יש מקום ליום נוסף של מנוחה.
**לא לשכוח: מנוחה היא חלק בלתי נפרד מהתוצאות, ללא התאוששות ניתור מצב בו הגוף נלחם בנו.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי, שיחקת אותה
justAgirl13/12/2010סחתיין על המענה הברור והמהיר.
אכן, חשדתי שעלי לפצל את סוג הפעילות, לימים נפרדים...
אתה מקסים, תודה מקרב לב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
שי אלנקרי15/12/2010בשמחה, שיהיה המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי רגלייםEliran12/12/2010
שלום רב,
אני טריאתלט מרחקים ארוכים (איש ברזל וכו').
למרות הכושר והסיבולת הרגליים שלי צנומות ורזות.
אני שומר על תזונה מאוזנת לחלוטין ומתאמן 6-7 פעמים בשבוע (לפעמים פעמיים ביום).
בשל האינטנסביות של האימונים של הרכיבה+ריצה אין לי זמן לשלב גם אימונים ארוכים משמעותית לתרגילי כוח.
שאלתי היא: האם ישנה דרך להגדיל את מסת שרירי הרגליים, בעיקר ויזואלית, מבלי להוסיף עוד שעות רבות של כח בחדר כושר ומבלי לפגוע בחוזק השריר כפי שהוא כיום?
אולי באמצעות תרגילים יעודיים?
תודה רבה,
אלירן
אגב - אחוזי השומן שלי הם 10.2, אני בן 38, שוקל 71ק"ג ובגובה של 187....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי רגליים - תגובה
עופר קיס13/12/2010שלום אלירן
לדעתי, כל עוד אתה מאורגן מבחינת כמויות חלבון וקלוריות בכלל, אין מה לעשות.
אם זאת אימוני כח רגליים ספציפיים לרצים וטריאטלוניסטים כן משפרים יעילות מכנית של הריצה ולכן משפרים תוצאות. חשוב רק לקבוע מינון פרטני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר תודה
Eliran13/12/2010ובכל זאת,
היית מציע להוסיף מעט אמוני כח (רגליים - ארבע ראשי ותאומים), לשיפור יעילות מכאנית ולהגדלת מסת השריר (ויזואלית)?
מבחינת חלבונים אני מקפיד מאוד (בוקר, אחרי אימון, תצרוכת יומית וכן הלאה).
אני אף מקפיד על אבקת חלבון במיוחד לאחר אימון בוקר, בכדי לזרז את ספיגת החלבון ובכל זאת, נשארתי עם רגליים של דחליל......
אשמח להצעות קונקרטיות.
בכל מקרה,
תודה רבה,
אלירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר תודה - תגובה
עופר קיס15/12/2010תיאום ציפיות הוא קריטי להצלחה
אם תגדיל בצורה משמעותית את הרגליים, אני סבור שתפגע ביכולת האירובית שלך
תרגילי חיזוק - תמיד 2 סטים של סקווטים ב אזור 8 RM מכרעים קדמיים כנל, תאומים 13 RM וקצת ניתורים - איילה 30 מטר כפול 3 וניתורי רגל אחת 8 חזרות ( קדימה, לא במקום) כפול 2 . כל זה פעמיים ב 8 או 9 ימים כמחזור אחד ( מיקרוסייקל) אני מקווה שברור - 2 אימונים כאלו ב 8 או 9 ימים.
תקשיב לגוף ותווסת בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה...
Eliran16/12/2010תודה רבה עופר....!
כך יעשה....!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן אימון(:09/12/2010
היי
יוצא לי לעשות אימון של שעה ורבע בערך
הבנתי שאחרי שעה מתחיל פירוק שריר ועוד תהליכים ולכן זמן אימון מומלץ זה שעה
אני מקפידה על זמני מנוחה קצרים וכו' אבל עדיין יוצא לי אימון של שעה ו10 דק שעה ורבע
מדובר על שעה ורבע אימון כוח,האם זה מוגזם ואני צריכה לקצר או שאפשר להשאיר את זה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליכים קטבולים
איתי הר-ניר09/12/2010מאוד תלויים בתזונה ובעצימות ונפח האימון...
אין שעון מדוייק, ובשעה ודקה נוספת הגוף "מתפרק".
אם התחושות לאחר האימון טובות בסה"כ, ישנה התקדמות כללית במטרות האימונים, ועליה מדורגת ונכונה בעומסים.
אין סיבה לחשוש, אתה יכול להמשיך להתאמן כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן אימון - תגובה
ד''ר איתי זיו10/12/2010הערותי....
1. לאחר שעה של אימון נוכחות הורמון הקורטיזול הנה רבה יוותר מאשר הורמון הטסטוסטרון שהנו הורמון קטבולי. מדובר רק במידה והאימונים עצימים, המשקלים גבוהים יחסית וזמני המנוחה קצרים בין הסטים.
2. בפועל הדבר רלבנטי במיוחד למתאמני היפרטרופיה ופחות למתאמנים 'מן השורה' וכן גם לנשים.
3. על פניו ניתן להסתפק באימון קצר יחסית של 45 דקות בממוצע ובמידה והאימון- כוח נמשך למעלה משעה ככל הנראה הנפח גדול מדי ובשל כך משך האימון הרב. אין צורך ממשי בכך.
4. הדבר שמשפיע במיוחד על התהליכים הקטבוליים הנו תזונה החסרה ברכיבי תזונה הכרחיים. אכילה מושכלת אחרי/לפני אימון ובכלל במהלך היום הכרחית להשגת מטרות האימון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טייריםגל08/12/2010
אני לא שמן או בעל אחוז שומן גבוה
להפך
אבל למרות זאת יש לי מה שנקרא טיירים וזה כלכך מציק לי ! איך נפטרים מהם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיירים - תגובה
שי אלנקרי09/12/2010אני מניח שאתה מתכוון "לצמיגים". בכל מקרה, צמיגים, טיירים או love handles (באנגלית), אינם ניתנים להורדה בצורה נקודתית על ידי תרגיל ספציפי כזה או אחר. זו בדיוק אותה תשובה שהייתי נותן לאדם עם נטייה באזור הבטן התחתונה או אדם עם נטייה באזור הישבן -ירכיים. הדרך להצלחה כרוכה ב-3 דברים אותם תצטרך לשלב יחד.
1. פעילות אירובית כדוגמת ריצה, רכיבה, הליכה, שחייה, ריקוד. פעילות שמטרתה לשפר את הסיבולת לב ריאה ובמקביל לעודד את ההוצאה הקלורית ובכך לגרום לגוף לבזבז יותר ויותר אנרגיה.
2. תזונה מאוזנת, מסודרת ומותאמת אישית הכוללת את כל אבות המזון. לעניין התזונה תפקיד מכריע בתהליך ולכן אני ממליץ להתייעץ על כך עם דיאטן או דיאטנית.
3. אימון כוח- מומלץ שתשלב אימון משקולות לחיזוק שווה של כל שרירי הגוף ולא רק לאזור הבטן או המותניים. עלייה במסת השריר תגרום לגופך להיראות מוצק, שרירי, חטוב והרבה פחות רופס.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tai ciמלכה08/12/2010
מחפשת חוג ל tai -ci בקריות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאי צ'י
שי אלנקרי09/12/2010שווה לחפש באינטרנט את החוג המבוקש מהאזור הגאוגרפי שלך. מאמין שתוכלי למצוא משהו. בהצלחה בחיפושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרי כושר בבאר יעקב מישהו מכיר??מרסלו08/12/2010
אממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדרי כושר
שי אלנקרי09/12/2010לא מכיר, אבל אני מניח שחיפוש פשוט באינטרנט יכול להוביל למספר חדרי כושר מהאזור הגאוגרפי שלך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נקראים בעברית workout cordsעפרה07/12/2010
אני מתרגמת ספרים וזה מופיע לי בספר, אשמח לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר workout cords
שי אלנקרי08/12/2010שלום עפרה,
אפשר לקרוא לזה בכמה צורות:
"גומיות כושר" "ממתחי גומי" "גומיית אימון" "גומיית התנגדות"
בהצלחה עם הספר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק בחימוםשירן07/12/2010
לאיזה דופק עליי להגיע בחימום בן 5 דקות?
על אופניים למשל?אני בת 40 ולא עושה ממש אירובי בד"כ, אלא אימוני כוח עדינים בחדר הכושר, שחייה וקצת חוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק בחימום - לשירן
ד''ר איתי זיו08/12/2010הערותי....
1. חימום אינו האימון העיקרי. לפיכך מספיק שהדופק יעלה עד רמה של 110-120 פעימות לדקה. לאחר מכן יהיה חלק של מתיחות והאימון העיקרי
בהצלחה,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לא קונבנציונלית - האם מקובל?שירן07/12/2010
האם הדבר מקובל?
פירוט:
סה"כ שאלתי למה כואב לי הצוואר בשימוש באחד המכשירים. קיבלתי תשובה מאוד מקצועית ממאמן הכושר ומייד אח"כ הדגמה על הצוואר איפה לא אמור לכאוב, ומייד אח"כ מסאז' באזור של כמה דקות. קרה לי והסיטואציה הייתה לי מוזרה, למרות או בגלל שחדר הכושר היה הומה, אך אולי היא כזו רק בעיניי.
האם אוכל לקבל תשובה אמיתית ולאן דווקא קורקטית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
איתי הר-ניר07/12/2010האם מקובל מה?
שקיבלת תשובה מהירה?, שעשו לך מסאז בצוואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן08/12/2010המסאז.
לא הזמנתי ולא ביקשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז
איתי הר-ניר08/12/2010לדעתי המקצועית, זה לא לעניין לגעת בלקוח/ כל איש זר ללא אישור מפורש.
וגם כל עניין העיסויים האלו כחלק מתהליך ההרפיה לאחר אימון קצת עקום לטעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
שירן08/12/2010מה זאת אומרת "כל עניין העיסויים אחרי אימון". כלומר, יש דבר כזה? קונספט כזה? בקרב כאלה או אחרים? זה קטע נפוץ? מקובל? תלוי איפה? מה?
אישית עליי זה ממש לא מקובל, אבל הנחתי שהייתה לו כוונה טובה במקרה הזה.
ולכן לא רציתי להעליב אותו או להעיף לו את היד, אבל זו כבר באמת הבעיה שלי כנראה.
איך זה שכשאני שואלת מאמן כושר כמה שאלות מקצועיות, בסוף הוא מרשה לעצמו? הוא השני שמרשה לעצמו. לראשון היו רמיזות לרוב.
במקום מאוד מכובד אני חייבת לציין.
כנראה שצייד זה צייד, ולא חשוב איפה.
בניסיון הבא, שאין לי ספק שיהיה, אטפל בזה כמו שצריך.
וחוץ מזה, אני שואלת רק מאמנות מעכשיו, הן סופר מקצועיות, או גייז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
ד''ר איתי זיו08/12/2010לא ברור מה השאלה. אודה לפירוט נוסף?
מה הייתה התשובה המקצועית שקיבלת? מה השאלה לפורום? נשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)