פורום כושר גופני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי - שיטת אימון סייבורג
    אלי
    28/11/2010

שלום איתי,

רציתי לשמוע חוות דעתך בנוגע לשיטת האימון סייבורג של מפתח הגוף אראל אורן.

האם אכן ניתן לראות תוצאות כה מהר? האם השיטה אכן עולה על תוכנית קונבנציונאלית ממדריך מנוסה בחדר הכושר?

בברכה,

אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיטת אימון סייבורג - לאלי

ד''ר איתי זיו
    28/11/2010

הי אלי.
    ניסיתי להבין את רציונל השיטה ולא ממש מצאתי. אשמח שתשלח לי . ראיתי שמדובר בשיטת אימון חדשה ובהחלט המשקלים המצוינים של אראל גבוהים במיוחד ולא סטנדרטיים.
    מחכה לתשובה ..
    ביי איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה חזרות במשקל נמוך-שאלה לד"ר זיו
    דן
    27/11/2010

היי,שאלה לד"ר איתי זיו.

רציתי להבין מה נותן אימון במשקל נמוך עם הרבה חזרות.
    קראתי מאמר שלך על מדונה וכתבת שהיא עושה 100 חזרות בכל מערכה.
    יכול להיות שאפשר להגיע לזרועות כאלה עם הרבה חזרות במשקל נמוך?

תודה

הוספת תגובה

• דן

איתי הר-ניר
    27/11/2010

משפר את מרכיב סבולת שריר.

תוצאות נראות לעין אינן קשורות באופן בלעדי למספר החזרות.
    הן קשורות, לגנטיקה, תזונה, שאר מרכיבי אימון ומרכיבים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן-

ד''ר איתי זיו
    28/11/2010

הערותי...
    1. אימונים עם הרבה חזרות בכל סט מפתחים בעיקר את המיטוכנדריה בתא השריר האחראי על הפקת האנרגיה בתא. בפועל מדובר באימון מאוד קשה ושמור בעיקר למתאמנים מאומנים. לא מקובל לבצע אימונים מרובי חזרות למשך תקופה ארוכה אלא רק בתקופות מסוימות בשנה.
    2. סביר מאוד להניח שבמקרה של מדונה תוכנית האימונים הנה משולבת וכוללת גם אימונים מסוגים אחרים. הרי היא , מדונה מבצעת אימונים אחרים לא מעטים כמו פילאטיס, יוגה וכדומה. בנוסף זרועות כה חטובות הן פונקציה של אחוזי שומן מאוד נמוכים ומסת שריר גבוהה דיה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג תרגיל
    דן
    27/11/2010

ידוע שיש תרגילים מסוימים שאפשר לעשות אותם בכמה אופציות-משקולות,מכונה וכו.
    השאלה איזה אופציה היא הכי טובה לגדילת השריר?

לקביעת תור
    סגירה
    סוג תרגיל

הוספת תגובה

• תרגילים

איתי הר-ניר
    27/11/2010

אין ממש הבדל בין האופציות,
    יתכן שלטווח ארוך משקולות חופשיות יתאימו יותר בגלל פרופיל העמסה.
    למתאמן "הממוצע" אין ממש הבדל.

מה שקובע זה היחס בין עצימות, נפח, תדירות, ומנוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג תרגיל - תגובה לדן

ד''ר איתי זיו
    28/11/2010

הערותי...
    1. המשתנים החשובים ביותר המשפיעים על גדילת השריר הנו - סוג האימון, משך זמני המנוחה, מספר חזרות מספק, התזונה, הגנטיקה, נוכחות רבה דיה של טסטסטוסטרון ועוד.
    2. לכל אביזר התנגדות יתרון שלו וככל שהמתאמן ברמה גבוהה יותר יש לכך חשיבות גוברת. בפועל אחת הסיבות שאנשים לא מתקדמים הנה אי קיום התנאים המצוינים.
    3. בהמשך שהרמה של האימון גבוהה יותר חשוב סוג ההתנגדות גם.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסת שריר לשי אלנקרי
    מילי
    26/11/2010

שלום ,
    אני עליתי במסת שריר וירדתי במסה שומנית , האמת הגוף שלי נראה יחסית טוב וחטוב , רציתי להגיע למיס פיטנס יום אחד כשאהיה מוכנה (פיטנס סופט :) ) אך יש לכם המלצה בשבילי , מורה שיוכל להדריך אותי , או קורס לימודים כזה ? אני עוד מעט מסיימת את התוכנית שלי ורציתי לשם תוכנית הבאה לבצע אימוןנים על מחזורים אך כדי לגוון ושפר סיבולת וגם מהירות התנועות , אבל זה יהיה על 20 חזרות ...השאלה היא אם אני אעבד מסת שריר משמעותית ? אני ממש לא רוצה אך לא רוצה גם לגדול יותר מידי ...מה אתה אומר?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מסת שריר לשי אלנקרי

הוספת תגובה

• חסרים נתונים

שי אלנקרי
    28/11/2010

שלום מילי,
    חסרים לי המון נתונים כמו גיל, גובה, משקל, דרגת כושר גופני ועל איזה תכנית את בדיוק מדברת. היה לי קצת קשה להבין. אשמח שתוסיפי פרטים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי פשוט התלהבתי

מילי
    29/11/2010

אז בת 28 171 אני כרגע עובדת על AB ואני מרגישה שעליתי במסת שריר , אוהבת את זה , אני רוצה להוריד עוד 6 עד 10 קילו (האמת שזה נראה המון על הגוף שלי ) אך בא לי להיות "יבשה " אך חטובה (לא אנורקסית)

רוצה להיות כמו הבנות של הפיטנס אך פחות גבריות
    חוץ מלהמשיך כמו שאני עושה , תזונה נבונה , אימונים נכוהנים , יש מדריך טוב שיכול לעזור לי ?

ולשאר השאלות אשמח לתשובה (בשאלה הראשונה

תודה רבה שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נורא...

שי אלנקרי
    30/11/2010

זה בסדר מילי. בכל מקרה, בכדי להגיע למצב של מיס פיטנס ולנתונים הללו, הדרך כמובן ארוכה (לא ציינת את משקלך). זה כולל הורדה באחוזי השומן והגדלת הרקמה השרירית בכדי ליצור את המראה הוייזואלי החטוב. לא זו הדרך "לחטב " את הגוף על ידי מספר רב של חזרות (20), מומלץ לגוון במספר החזרות ובעצימויות בכדי לשבור את שגרת האימונים. שילוב של תזונה נכונה, פעילות אירובית (להוצאה אנרגטית גבוהה יותר) ופעילות אנאירובית (כוח) תוביל לבסוף לשינוי המיוחל ולתוצאות. צעד אחר צעד, שלב אחרי שלב, זה הכל נכתב באופן כללי. יש לי כמה המלצות, תשאירי כאן את המייל שלך או חפשי אותי בגוגל וצרי קשר, ואני אתן לך המלצות בנושא. שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון משקולות עוצר גובה ?
    חיים
    26/11/2010

רציתי לדעת אחת ולתמיד האם נערים שעוסקים בגיל ההתבגרות באימון משקולות אינטנסיבי כלומר של לפחות כמאה חזרות עם משקלים כבדים בסוגי המכשירים השונים שנמצאים בחדר כושר יכולים לגרום לעצירת הגובה שלהם?
    נ.ב: במיוחד הדגשתי את את מספר החזרות סוגי המכשירים השונים והמשקלים הכבדים,מכיון שבגיל הזה אני התאמנתי כך במשך חודשיים וחצי ואני בטוח שזה מה שגרם לעצירת הגובה שלי

לקביעת תור
    סגירה
    אימון משקולות עוצר גובה ?

הוספת תגובה

• חיים

איתי הר-ניר
    27/11/2010

אם אתה בטוח אז למה לשאול?

בשום מקור מדעי או בשום מחקר לא נמצא קשר בין אימוני התנגדות לשינוי עקומות גדילה.

יתרה מכך ידוע היום שאימוני התנגדות תורמים לפרופיל המינרלים במסת העצם גם בגיל ההתבגרות ואף בגילאים מתקדמים.

אין שום מניעה לבצע אימוני התנגדות תחת הנחיות והשגחה מתאימה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים- אימון משקולות וגביהה

ד''ר איתי זיו
    01/12/2010

הערותי....
    ן אפילו מחקר אחד שמראה עצירה בגובה אצל ילדים ומתבגרים כתוצאה מאימון משקולות עצים או לא. כך שאין מה לחשוש. הדבר לא יקרה!
    2. במידה ומסוגלים לבצע 100 חזרות בסט הרי המשקל הנו נמוך מאוד כי לא ניתן לבצע 100 חזרות עם משקל בינוני/גבוה.
    3. בגיל ההתבגרות ניתן להסתפק במספר חזרות של 15-8 בכל סט תוך ביצוע אימון איכותי דיו. הכוונה שבכל סט המבוצע באימון חל קושי לבצע את החזרות האחרונות.
    4. החשוב מאוד ומשפיע על הגביהה באופן משמעותי הנו דווקא התזונה ואורח החיים. כשהתזונה לא מאוזנת הרי יהיו לכך השפעות על הגביהה הפוטנציאלית.
    5. אימון התנגדות המבוצע באופן מושכל בשילוב תפריט מאוזן דווקא מסייע לפוטנציאל הגביהה מכיוון שהעצם מגיבה באופן חיובי לעומס המופעל עליה בתנאי שהעומס מתאים לרמת המתאמן.
    6. חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת על מנת שתשיג מטרת האימון בזמן קצר יחסית (בתלות במטרת האימון).\
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה למען הרזייה
    חיים
    26/11/2010

אני בן 18 גובה181.
    משקל-80.
    מצב כושר גופני על הפנים .
    מעוניין לרדת במשקל דרך הליכה ובלי לעסוק באימון כוח.
    תפריט דיאטטי יש לי שהשגתי דרך דיאטנית
    ברצוני לדעת כמה עליי ללכת בשבוע, כמה פעמים, כמה זמן וכו?

לקביעת תור
    סגירה
    הליכה למען הרזייה

הוספת תגובה

• הליכה למען הרזייה - תגובה

שי אלנקרי
    28/11/2010

בכדי לרדת במשקל צריך ליצור גירעון קלורי שלילי. משמע, להכניס פחות - להוציא יותר. תפריט התזונה שקיבלת מדיאטנית זה כבר הצעד הראשון לאכילה מושכלת ונכונה, עכשיו מה שנשאר זה לעודד הוצאה אנרגטית, ובשלב הראשוני: הליכה יכולה לסייע בכך. אם מצבך הבריאותי טוב ותקין אין סיבה שתצעד אפילו 20-40 דקות בכל פעם כ-3-4 פעמים בשבוע. בכל מקרה, הייתי ממליץ לקבל אישור רפואי לעיסוק בכך וכמובן לנסות גם לשלב אימוני כוח, שיסייעו עוד יותר ויתמכו בתהליך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב פעילויות ספורט
    שירן
    25/11/2010

שאלתי היא מה המינון הנכון בשילוב בין הפעילויות. אני הולכת למועדון הכושר כשלוש פעמים בשבוע. יום כן יום לא. וזו התכנית השבועית שלי:
    יום 1 - שיעור תנועה (לא מאמץ במיוחד) ואח"כ חדר כושר
    יום 3 - שיעור עיצוב וחיטוב (חזק מאוד) ואח"כ הביתה
    יום 5 - שיעור פיטבול משולב פילאטיס ואח"כ אני גמורה או שאני עושה גם כפיפות בטן בחדר הכושר.
    ביום 3 או 5 - לעתים אני גם שוחה חזה בלבד לאחר השיעור ביום 3 או 5, או במקום השיעור ביום 5

האם השילוב בין הפעילויות בכל יום הוא סביר? לא חזק מיד? לא חלש מדי? מתאים? נכון? לא נכון?
    גילי - 40.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב פעילויות ספורט

הוספת תגובה

• שילוב פעילויות ספורט - תגובה

עופר קיס
    25/11/2010

נראה תקין. אם נוח תמשיכי אם לא אימון בוקר וערב או שינוי בהתאם לתחושה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק בריצת בוקר לעומת ריצת ערב
    אביב
    25/11/2010

שלום לכולם.בריצות בוקר שאני מקיים קיים פער של כ-10-15 פעימות לדקה לעומת ריצת ערב (אותו מסלול,אותה ריצה בדיוק באותו קצב ולאותו מרחק).הערכים גבוהים יותר בריצות הערב.מדובר על תופעה קבועה ולא חד פעמית ורציתי לדעת אם זה מקובל ומה הסיבות לכך? בפורום אחר קיבלתי תשובה שלא אמור להיות פער,אבל לאור הפערים הקבועים,זה לא ממ שמתקבל על הדעת שאין הבדלים.תודה!

הוספת תגובה

• דופק בריצת בוקר לעומת ריצת ערב - תגובה

שי אלנקרי
    25/11/2010

בריצת ערב אתה נמצא אחרי יום מלא בריגושים, תזוזות, אוכל, קפאין וכדומה. בבוקר, דופק המנוחה מיד אחרי הקימה נמוך יותר לאור העובדה ששהית ללא כל הנ"ל במשך 6-8 או יותר שעות. בכל מקרה, ההבדל לא אמור להיות מהותי אבל ללא ספק זה נושא מאוד אינדיבדואלי ומשתנה מאדם לאדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק בריצת בוקר לעומת ריצת ערב - תגובה

עופר קיס
    25/11/2010

מסכים עם שי. לך לפי תחושת מאמץ ולא דופק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרוולים על מכשיר אליפטי
    אלמונית
    24/11/2010

איך אני יכולה לעשות אימון אינטרוולים על המכשיר האליפטי?
    אני רוצה לגוון את תכניות האימון האירובי שלי , ואסור לי לרוץ...
    תודה רבה

הוספת תגובה

• אינטרוולים על מכשיר אליפטי - תגובה

שי אלנקרי
    25/11/2010

בדומה מאוד לריצת אינטרוואלים על מסלול ריצה. אינטרוואליים או במילים אחרות הפוגות, המאפיין העיקרי שלו הוא הקצב המשתנה של העצימויות המשלבות בין הקצב המהיר לאיטי. תוכל לעשות בדיוק את אותו הדבר על האליפטי. זמן מסוים על קצב בינוני או יותר עם הכנסת הפוגות בהם הקצב והמהירות עולה לפרק זמן קצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

XX
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

שי אלנקרי
    05/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר איתי זיו,שאלה..
    שלומי
    24/11/2010

שלום
    אני בן 13,משקל 47,גובה-161.
    אני מתאמן באימון משקולות של יום כן יום לא(ביום השני מנוחה..)3 פעמים שבוע סה''כ.
    האימון שלי כולל את הדברים הבאים-
    לחיצת חזה-3x12. שכיבות סמיכה באחיזה רחבה-3X12. לחיצת כתפיים-3X12.פשיטת מרפקים-3X14.שכיבות סמיכה יהלום-3X10. כפיפות מרפקים בישיבה-3X12.בעמידה-3x12.באחיזת פטישים-3X12.מתח-3X5.כפיפות בטן-דקה בלי הפסקה.
    זהו האימון שלי.רציתי לדעת האם אני מעמיס על עצמי יותר מידי?אני מתאמן כבר 3 חודשים ווידיתי שאני עושה את התרגילים כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר איתי זיו,שאלה..

הוספת תגובה

• לשלומי

ד''ר איתי זיו
    25/11/2010

הערותי...
    1. לא צוינו מטרות האימון. באימון כוח ממוצע מוצע להפעיל 7-8 קבוצות השרירים העיקריות בגוף: רגליים, גב, חזה, כתפיים, פושטי מרפק, כופפי מרפק, בטן וזוקפי גו. מומלץ להוסיף תרגיל לרגליים ותרגיל אחד לזוקפי הגו. תרגיל לרגליים עשוי להיות סקווט או מכרעים ללא משקל ובהמשך עם משקל. תרגיל לזוקפי הגו עשוי פשיטת גו בשכיבת אפיים, גשר קדמי (מיועד לשרירי הבטן וזוקפי הגו העמוקים ) ועוד.
    2. אין חשש מבחינת פגיעה בגביהה או אחרת. ההיפך - אימוני כוח תורמים להעלאת צפיפות העצם והעלאת פוטנציאל הגביהה!!! חשוב במיוחד לאור זאת להקפיד על תזונה, בעיקר לאחר אימון על מנת להגביר אפקטיביות האימונים.
    3. מה עם פעילות אירובית כלשהי? מקווה שהנך מבצע לפחות 3 פעמים בשבוע.
    4. חשוב להחליף התרגילים בממוצע של 45-30 יום בממוצע ולבצע גם נפח אימון מספר למשל, 24 סטים באימון בטווח חזרות של 20-8 בממוצע.
    5. מציע לגבי תרגילי הבטן לבצע 2 תרגילים שונים. באחד סט אחד ובשני שני סטים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופני כושר ביתיים
    רינה
    24/11/2010

שלום.
    אני אשה בת 64 ואני מעוניינת לקנות אופני כושר ביתיים מהסוג הנמוך עם משענת לגב.
    שאלותיי הן:
    1. האם יש סכנה בריאותית בשימוש באופניים כאלו?
    2. האם השימוש בהן יעיל לשמירה על הכושר הגופני?
    תודה,
    רינה.

לקביעת תור
    סגירה
    אופני כושר ביתיים

הוספת תגובה

• אופני כושר ביתיים - תגובה

שי אלנקרי
    25/11/2010

שלום רינה,
    חשוב לשים דגש על המנחים בעת שימוש באופני כושר ביתיים. מרחק הכיסא, זווית במפרק הברך וכדומה. כל עוד תקפידי על ישיבה תקינה לא צריכה להיות שום בעיה. אופני כושר בדומה למסלול ריצה, קרוס טריינר או כל מכשיר אחר מעלים את הדופק בזמן מאמץ ולכן גם מאפשרים לך לשפר את הכושר הגופני. כמובן שיש להסתכל על פרטים מעט יותר אישיים בכדי להתאים לך תכנית עבודה שבאמת תעזור לך לשפר את הכושר. בכל מקרה, אם את נהנית מהרכיבה אז אני מניח שגם תצליחי. אם לא תיהני - זה יעבור מהר מאד למתקן תלייה יקר בבית. שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רינה
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצורך במחשבון אימון
    שרונה
    23/11/2010

הי, לאחרונה התחלתי להיכנס לכושר והדרך שבחרתי היא זו שאני נהנית בה ביותר - רכיבה על אופניים. הומלץ לי לרכוש מחשבון אימון לרוכבי אופניים אך רציתי להתייעץ בנוגע ליתרונותיו והצורך בו... אודה על תשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    הצורך במחשבון אימון

הוספת תגובה

• מתוך הניסיון שלי...

שרונה
    24/11/2010

אני רוכב על אופניים במשך שנים ( גם אצלי זה הספורט היחידי שאני באמת נהנה ממנו).
    מכוון שאני עושה זאת לא מעט זמן השקעתי וקניתי את השעון הזה של POLAR:

ואני ממליץ עליו מאוד. אימון נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע טוב

שי אלנקרי
    24/11/2010

נשמע טוב, שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר בלילה ותזונה נכונה
    אורי
    23/11/2010

שלום,
    אני מתאמן במכון כושר, ריצה על הליכון ששורפת 600 קלוריות לפי מד הקלוריות במכשיר. (ללא אימון שרירים). האימון מתקיים לעיתים בשעת לילה מאוחרת, 23:30, כשאני אוכל לפניו וחוזר מורעב בשעה 1 בלילה, ואוכל בערך 400 קלוריות. מטרת האימונים היא להרזות, להעלות את מסת השרירים ולהוריד את רמת השומן.
    האם עדיף שלא אוכל דבר אחרי או שאני יכול לאכול? האם תזונה לאחר אימון שרירים שונה מתזונה לאחר פעילות אירובית בלבד?

לקביעת תור
    סגירה
    כושר בלילה ותזונה נכונה

הוספת תגובה

• כושר בלילה ותזונה נכונה - תגובה

שי אלנקרי
    23/11/2010

מטרת האכילה לאחר האימון היא לסייע לגוף בתהליך ההתאוששות ולבנייה מחדש. גם כשמדובר באימון אירובי בלבד יש להקפיד על אכילה נכונה בכדי לסייע בתהליך ואפילו בשעת לילה מאוחרת. לצורך כך, הייתי ממליץ להתייעץ עם דיאטנית קלינית או ספורט בכדי שתוכל לקבל את ההתאמה המושלמת לגופך לאחר אימון. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה שטוח
    maor301285
    22/11/2010

שלום רב..
    רציתי לעבוד על השרירי החזה כדי לקבל תוצאה של חזה חטוב לגבר אז עשיתי מלא שכיבות סמיכה ונוצר מצב שהעבודה הייתה רק על החזה העליון וזה נראה ממש זוועה כמו חזה של בחורה... רציתי לשאול איך אני מביא אותו למצב חטוב ושטוח?

לקביעת תור
    סגירה
    חזה שטוח

הוספת תגובה

• חזה שטוח - תגובה

שי אלנקרי
    23/11/2010

שלום,
    מה שאתה עשית גרם לחוסר איזון בין השרירים (הזנחה של שאר שרירי הגוף) וכתוצאה מכך להגדלת שריר מסוים ללא פרופורציות (דבר שגורם לשריר להיראות גדול בהרבה מהרגיל). המלצתי האישית היא לבנות תכנית אימון מקיפה לכל שרירי הגוף בלי יוצא מן הכלל בכדי לאזן את הפרופורציות בגוף. אין זה אומר שמעתה ואילך אתה מפסיק להתאמן על השריר, אלא בונה תכנית אימון שתדאג גם לשלוט במינונים של התרגילים בכדי שבסופו של תהליך תוכל להביא את הגוף לאיזון שרירי. אני ממליץ תמיד להתייעץ להתייעץ על כך עם איש מקצוע שידע בדיוק את בעייתך וידע גם איך להתמודד איתה. תכנון ובנייה של תכנית אימון נבונה תוכל להביא אותך לתוצאות הרצויות. אל תסתמך על עוד המלצה של חבר או רק מקריאה באינטרנט. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה
    DI
    22/11/2010

אני רוצה לרדת במשקל,וכן אני יודעת לפני זה צריך להוריד מסת שומן בכול הגוף,ואז איזה תרגילים לעשות (בעיקר לידים שם אני רוצה להוריד שומן,ובטן)ואיזה חוג אני יכולה לקחת ספיניגנג חיתוב ,פילטיס מה יותר טוב ואפשר להתחיל למתחיל בספורט?

לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• תרגילי כושר לחיזוק בווידאו

שי אלנקרי
    23/11/2010

שלום,
    אפשר לבצע זאת בפעילות מקבילה בה גם תפחיתי שומן וגם תחזקי ותעצבי את הגוף. לא חייבים רק מ"שריפת שומנים" ולאחריה לעבור לחיזוק, עשי זאת יחד וגם התוצאות יהיו טובות בהרבה. לגבי תרגילים ספציפיים:
    אני אתן לך 4 דוגמאות לכמה תרגילים שצילמנו ונמצאים ברשת היוטיוב, תרגילים שניתן לעשות גם בבית:
    הקישי את הביטוי המדויק בכדי שתוכלי לקבל את התרגילים המבוקשים:
    1.פשיטת מרפקים בשכיבה כנגד גומייה
    2. פשיטת מרפק בהטיית גו כנגד משקולת יד
    3.כפיפת מרפקים בעמידה כנגד גומייה
    4.כפיפת מרפק עם משקולת יד בתמיכה על הברך

לגבי שאר פעילויות מומלצות, אני תמיד ממליץ על פעילות ממנה את נהנית הכי הרבה. המפתח להתמדה באימונים הוא ההנאה. אם תיהני מהפעילות תוכלי להתמיד בה גם לאורך זמן. נסי לטעום מהפילאטיס, הספינינג, הקיקבוקסינג, היוגה, העיצוב ולראות למה את הכי מתחברת. יכול להיות שתתחברי ליותר מפעילות אחד ובמקרה כזה יהיה אפילו נהדר שפשוט תגווני בין השעורים.
    שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה