מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי הסרת שיער IPL לאחר התקף לביפעת22/07/2011
שלום .
אני באמצע טיפולי הסרת שיער בשיטת IPL ועברתי התקף לב קטן וצונתרתי עם סטנד שהושתל .
האם אני יכולה להמשיך טיפולי הסרת שיער? האם צריך לחכות תקופה מסוימת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר את הטיפול הנ״ל
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לקחת את תרופת ה-טריטייס ?יפעת22/07/2011
שלום .
עברתי התקף לב וצונתרתי , לאחר האשפוז נתנו מס' כדורים ללב, לכולסטרול, לדילול הדם , לסנטנד שהושתל וכמו כן גם ללחץ דם .
רוב הכדורים למעט כולסטרול נתבקשתי לקחת אחרי ארוחת בוקר ולכולסטרול אחרי ארוחת ערב .
מתי אני צריכה לקחת את הכדור ללחץ דם-טריטייס , בוקר,צהריים,ערב ? אחרי אוכל או לפני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לקחת את תרופת ה-טריטייס ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011מבחינת הלב, אחרי התקף לב, לא משנה מתי את לוקחת אותו, אם זאת התרופה היחידה שלך שמורידה גם לחץ דם אז אולי עדיף שתקחי בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקחת את כל הכדורים יחד ?
יפעת23/07/2011תודה , אבל זו לא התרופה היחידה שאני לוקחת , אני לוקחת כדורים ללב , לכולסטרול ,לדילול הדם ולסנטד שהושתל . אני יכולה לקחת את הטריטייס יחד עם עוד 3 כדורים בבוקר אחרי ארוחת בוקר?
בבוקר אני לוקחת אסיפירין , פלוויקס, כדור ללב , ואני צריכה גם ללחץ דם-טריטייס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביטות ולחצים שאי אפשר לנשוםלוני22/07/2011
היי,אני בת 34 בקרוב.בעוד היותי ילדה קטנה בת 9-10 היו לי תמיד צביטות ולחצים חזקים באיזור הלב,לא יכולתי לקחת אוויר,והרגשתי שאני עומדת למות,מין תחושה של חנק עם כאב חד בחזה.זה היה תוקף אותי מספר פעמים בחודש.היו שנים שבקושי חוויתי את זה שוב,זה בא והולך לפרקים.עשיתי א.ק.ג לפני כחודש ויצא תקין.שאלתי היא האם יש בדיקה יותר פרטנית ומעמיקה לגלות את שורש הבעיה.כשזה קורה לי ,זה מצב מאוד מפחיד,כאילו אני נחנקת לא יכולה לקחת אויר,וצביטה חזקה עם כאב בו זמנית.
יש לציין שאני כ10 שנים נוטלת כדורים פסיכיאטריים:רספרידל,אנפראניל,קלונקס ולוריון.בחודש האחרון יש לי גם נשירת שיער נוראית מעל 150 שערות נושרות ביום.(לא יודעת אם יש לזה קשר..בנוסף לזה אני חולת אסטמה מעשנת כ2 חפיסות סיגריות ביום.ויש לי ריפלוקס.(פרטתי לכם את מצבי הבריאותי כדי שיהיה לכם רקע כלשהו לגביי)
אשמח אם תעזרו לי ותאמרו לי איזה בדיקות עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה.אני מאוד סובלת וכאובה.(יש לומר שאני במצב של מתח וחרדה בתקופה האחרונה)אך בלי קשר לכך התופעה הזו מלווה אותי כבר עשרות שנים.ובחודש האחרון המצב החמיר,זה קורה לי כל יום. אנא עיזרו לי.
בתודה מראש
לוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביטות ולחצים שאי אפשר לנשום - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011מציע לך לעשות אקו לב במאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאור 5521/07/2011
היי
מה המשמעות של RVOT זה הפרעת קצב ???ואיזה סוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו בכינויו ה״חסוי״
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011סתיו
לא היית ״חסוי״ פעם?
אתה יודע שגם זאת ״הפרעה״ לשאול כל פעם אותן שאלות בכינוי אחר.
אתה יודע רק לכתוב ולא לקרוא? אולי תעזר במשהו?
להפרעה הזאת שלך אין לנו פתרון במסגרת הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו + הולטרגל21/07/2011
שלום רב
בת 47, ביצעתי בדיקת אקו לב והולטר לב.
תוצאות ההולטר לב:
מהירות מינימלית: 73
מהירות מקסימלית: 182
מהירות ממוצעת: 116
הפרעות קצב חדריות VPCS: נצפו סה"כ 22 במשך הבדיקה.
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 58 APC'S במשך הבדיקה . בפיזור הומוגני ביממה. נצפה קטע ( 4 פעימות ) של NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA במהירות עד 122 פעימות לדקה.
סיכום: MILD SINUS TACHCARDIA מהירות ממוצעת במשך המעקב 116 פעימות לדקה וקטע עם מהירות מקסימלית בשעות הצהריים עד 182 פעימות לדקה
תוצאת אקו דופלר:
בדופלר הודגמה אי ספיקה מיטרלית בינונית, אי ספיקה טריקוספידלית קלה.
עדות ללחץ דם ריאתי, הלחץ הסיסטולי בעורק הריאה מוערך ב-40 מ"מ.
מקטע פליטה מוערך 50%.
בעברית פשוטה מה אומרות התוצאות, האם קיימת בעיה לבבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו + הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011בעברית פשוטה זה אומר שאת הבדיקות הנ״ל ודאי עשית כי לא הרגשת טוב. כעת נשאר לפנות איתן לקרדיולוג שיסביר מה הן אומרות בהתיחס לתלונותיך ומצב בריאותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותנועה21/07/2011
אני בת 52 בשנה וחצי האחרונות לא עושה בכלל כושר בגלל בעיית פרקים.
נמצאת גם בלחץ נפשי ומדי פעם לוקחת חצי כדור ואבן.
עושה מידי פעם הליכות ואין לי בעייה ,עשיתי לפני כשנה וחצי מבחן מאמץ והקרדיולוג אמר שהכושר שלי כמו של אדם בן 80 ואני צריכה לעשות הרבה הליכות.
אקג ואקו לב היה תקין.גם אקג שעשיתי לפני שלושה חודשים תקין.
לחץ דם תקין אך הדופק לעיתים עומד על 120 ,אני מרגישה שאני ממש מתרגשת בזמן בדיקה.
היום עליתי חמש קומות במדרגות במקום במעלית ואח"כ הרגשתי לא ממש טוב והרגשתי את הדופק חזק.(לא לחץ בחזה או קושי בנשימה)
עלי לציין שלא אכלתי ושתיתי לפני וגם הייתי מאוד לחוצה.
האם זה יכול לנבוע מבעייה בלב או פשוט חוסר בכושר גופני.
מה אתה ממליץ לי לעשות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011ממליץ לך לעשות מה שהקרדיולוג המליץ לך בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תשובת הולטרד21/07/2011
ביצעתי לפני מס' ימים בדיקת הולטר
ורציתי לדעת מה משמעות התשובה שנרשמה, להלן התשובה:
SINUS RHYTHM RATE 53 - 105 BPM
APB SINGLE
VPB'S (15%)- MULTIFOCAL DOMINANT PATTERN "R" V5,V1,V3,BIGEMINY TRIGEMINY
אודה לתשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תשובת הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/07/2011המשמעות היא שישנן הפרעות קצב מעבר לרגיל וכדאי שתפני עם הבדיקה לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףרחל ני19/07/2011
בבקשה מחר יש לי מיפוי טליום אני מפחדת נורא מותר לקחת ואבן לפני הבדיקה? אם כן כמה שעות לפני אנא ענו לי עוד היום שאדע לגבי מחר תודה מקרב לב לפורום הנהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר19/07/2011רחל שלום רב
מותר לקחת ,אין שוב בעיה .
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
רחל ני20/07/2011אין עליכם אתם פורום נפלא. ואני רוצה להודות לכם שאתם כאלו .רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- A-V BLOCKמעיין נוסן18/07/2011
שלום שמי מעיין עקב דפיקות לב חזקות נשלחתי לביצוע הולטר לאחר מכן קיבלתי תשובה
ונכתב :
שנצפו 2 אירועים של A-V BLOCK דרגה שניה עם מרווחי R--R עד 1.9 שניות , כנראה ATYPICAL WENCKEBACH , מלווה ב-- NODAL ESCAPE BEAT .
מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר A-V BLOCK - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר19/07/2011מעיין שלום
גיל,תרופות, רקע לבבי??????
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעבור צינתור או לאהילה18/07/2011
שלום,
ביום שבת בבוקר בעלי העלה חום והחל לא להרגיש בטוב. הוא עבר כך את כל השבת - חום 38.5-39
ביום ראשון הלך לרופא שאמר שיש לו דלקת גרון חריפה ונתן לו רפאפן 500 פעמיים ביום. הוא לקח את התרופה בבוקר ולאחר מכן בערב. ב 10 בערב בערך החל להרגיש רע, קוצר נשימה וכאבים בחזה בצד שמאל. הזמנתי אמבלונס, הם עשו לו אקג ובדקו סימפטומים ואמרו שכנראה מדובר באירוע לבבי וכנראה יש צורך בצנתור.
הוא נלקח לקפלן לטיפול נמרץ לב. שם הרופא אמר שאין צורך בצינתור וככל הנראה מדובר בדלקת בקרום הלב שהתפתחה בגלל חיידק שחדר מהדלקת בגרון. מאתמול הוא מאושפז במעקב. האקג והאקו לב לא הכי נקיים - יש מקום מסויים של נראה כל כך טוב - איזשהו עורק... הרופא המטפל אומר שכנראה מדובר בדלקת אבל בגלל המיקום שהם רואים באקו ובאקג זה יכול להיות או שזה המקום בו התמקמה הדלקת או שיש שם חסימה בעורק ולכן הוא ממליץ על צינתור. מחר אמור להיות דיון בנושא ואמורים להחליט.
בעלי בן 33 בריא בדרך כלל סובל מעודף כולסטרול 213 - זה תורשתי.
הוא ממש לא רוצה לעבור צינתור ואומר שכדאי לחכות ואני נוטה להסכים עם הרופאים למרות שגם הם לא בטוחים במאה אחוז...
אשמח לשמוע את דעתכם..
תודה ולילה טוב,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעבור צינתור או לא - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר19/07/2011הילה שלום רב
לפי דעתי אין מנוס אלה לעבור צינתור לב ולשלול חסימה בעורק הכללי,למרות ש ק"ל
התוצאת תייה תקינה .
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דום לב - תורשתי?האגודה למלחמה18/07/2011
חמי עבר השבוע דום לב והוא בקומה.
היה אדם בריא לחלוטין.
קראתי שזה יכול להיות תורשתי ולכן דואגת מאוד לבעלי.
האם יש דרך לדעת זאת? מה על בעלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דום לב - תורשתי? - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר19/07/2011מאיה שלום
מומלץ לגשת לקרדיוטלוג להבדק.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מסוכן?קריסטינה18/07/2011
שלום!
אני עובדת בבית חולים, ויוצא לי להסתובב בכל המחלקות כולל PET-CT , מיפוי לב וכו'. ב13.12.10 נכנסתי להריון, וכן ניסיתי להמנע מלשהות זמן ממושך במקומות הנ"ל, אבל יצא לי להיות לדוגמא במכון למיפוי לב כחצי שעה (המטופלים אחרי הזרקה לפעמים מסתובבים ליד הדלפק של המזכירות), וגם כן בPET-CT. השאלה שלי היא האם זה שאני עוברת יום יום במכון הרנטגן (ברור בלי להכנס לחדר כאשר יש שם בדיקה), וזה שהסתובבתי במקומות שתיארתי יכול לעשות נז כלשהו? כמו כן עד כמה זה מסוכן לדבר (לעמוד קרוב) לאנשים שעשו את הבדיקות הללו? (מיפוי עצמות, PET, מיפוי לב, CT וכו').
תודה רבה על תשובה,
קריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מסוכן? - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר18/07/2011קריס שלום רב
רצוי כמובן במצבך כמה שפחות וכמה שיותר רחוק,אבל לפי דעתי הסכנה אם קיימת היא מינימלית.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
קריסטינה19/07/2011תודה רבה על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב?עינב15/07/2011
שלום ד"ר,
ברצוני לשתף אותך בתופעה שתוקפת אותי באופן לא סדיר לאורך זמן רב (בערך שלוש שנים).
אומנם קשה לי לתאר אותה במילים אך אנסה בכל זאת.
התופעה מאופיינת בהתקף של דפיקות לב חזקות, מהירות ומורגשות מאוד (כאילו שהלב יוצא עוד שניה החוצה) למס' שניות/דק' ואז חזרה לקצב רגיל-ללא קשר למאמץ-באותו רגע זה מבהיל כי הנשימה נעתקת למס' שניות.
התופעה יכולה להופיע במשך שבוע שלם למס שניות ביום (כבר קרה שזה היה במשך שבוע או יותר למס שניות בכל יום וזה ממש הרגיז).
וזה יכול להפסיק למס חודשים ושוב להופיעה כהתקף של מס' שניות- התופעה בעצם חוזרת על עצמה באופן לא סדיר במשך השלוש שנים האחרונות.
ביצעתי אק"ג לפני שנה בערך והוא היה תקין- העניין הוא שבזמן האק"ג לא חוויתי את הסימפטומים שצייניתי לעיל.
ביצעתי גם אקו לב לפני שנה- אבל מאחר שהטכנאית אמרה שזה נראה לה תקין לא טרחתי אפילו לברר שהיא אכן תקינה.
האם זה נראה לך מצב של הפרעות קצב? האם זה מסוכן? האם עלי להמשיך בבירור, מה עלי לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר15/07/2011יכול להיות שמדובר בהפרעות קצב, אם תתייעצי עם קרדיולוג ישנן דרכים לאמת אותן גם אם אינן קורות כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות כשי שכאב בחזה בגיל 30?ע15/07/2011
שלום!
מזה כשבועיים יש לי כאבים בחזה,זה קורה לי מדי שנתיים בערך כשאני בתקופות של מתח רב אני זוכרת כשגם אז זה היה לאורך שבועיים עם דקירות ועבר..בשבוע האחרון הנני נוטלת גם אנטיביוטיקה בשם ארקוקסיה לדלקת ברגל וכהסתכלתי במה שרשום בפתק המצורף לזה ראיתי שרשום שזה יכול להגביר סיכוי להתקף לב...אז אינני יודעת אם הכבאים בחזה כיום הם גם המתח או רק מהכדורים ואם זה בכלל משנה..בעבר קיבלתי מהרופא מעין פסיפלורה טבעית שמרגיעה ומפחיתה כאבים אבל אני מאוד חוששת מצד אחד שבגיל 30זה קורה לי ומצד שני לא רוצה להיכנס לפניקה וליסוע למיון נשמע מלחיץ כי אני זוכרת שזה עבר בזמנו אבל מצד שני תמיד חוששת שאולי עכשיו הכאב אולי יותר גדול ואולי חלילה זה סימן למשהו אחר ואולי זה מהכדור??לא יודעת מה לעשות השאלה אם להמתין לפחות עד יום ראשון ואז ללכת לרופא משפחה או ולרוץ להיבדק למרות שיום שישי?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כשי שכאב בחזה בגיל 30? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר15/07/2011לא יודע מה לייעץ לך באינטרנט, תפגשי עם קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבהרחל ני14/07/2011
תודה רבה רבה ועוד שאלה כתוב לי בדף בירור לשלילת IHD מה פירוש? תןדה אתם 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר15/07/2011לשלול סתימות בעורקי הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)