פורום הפרעות שינה ועייפות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להרגיל את הגוף לפחות שינה
    ירון
    28/08/2009

שלום,

רציתי לדעת האם אפשר להרגיל את הגוף לפחות שינה?
    כלומר לישון באופן עקבי פחות שעות שינה ממה שאני רגיל, ואז הגוף יתרגל ויסתפק בשעות שינה יותר מועטות אחרי זמן מה.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להרגיל את הגוף לפחות שינה

הוספת תגובה

• באופן מוגבל ביותר ולא תמיד

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    01/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל ד"ר מיכל לוסטיג וד''ר דליה שכטר,
    טלי
    28/08/2009

שמי ליטל בת 22 בקרוב,
    בשנתיים האחרונות היינני סובלת מבעיית שינה שהחלה עם בעיית דיכאון(וטופל ע"י כדורים)- עקב מעיין טראומה שעברתי
    הנני יודעת עד היום אם הבעייה הזאת נבעה מתופעות הלוואי של הכדור שהשתמשתי בו- רסיטל, או מהדיכאון עצמו או מכל דבר אחר.. בנוסף היה לי "שעון ביולגי הפוך" שתרם- בצורה ניכרת לבעייה.

אינני יכולה לטעון שהדיכאון חלף לחלוטין אך יש שיפור בצורה ניכרת והבעייה קיימת בצורה מועטת ביותר.
    מה שכן, בשנה האחרונה החלתי להשתמש בכדור בשם אלטרולט, 10 מ"ג, לפני השינה שהומלץ
    ע"י הרופא בשל ההשפעה על השינה והדיכאון.
    ורבע דקסמול לילה- דבר שידוע לרופא משפחה שלי.
    אייני נוטלת רסיטל כבר.

יש לציין שבחודשיים האחרונים, החלתי לנהל אורח סדר חיים תקין- עבודה מ7 בבוקר, ושעת שינה לא מאוחרת כפי שבעבר. .
    הבעייה היא שאני מאוד מודאגת..
    לא הייתה לי בעיית שינה בעברי הרחוק, אולם גם שהייתי קטנה השינה לעולם לא הייתה מעיין תחביב שלי ותמיד הייתי מסתפקת במינימום שעות השינה ההכרחי לגוף, אך לא סבלתי מאי שינה וצורך בגורם כימקלי כעזר.
    ידוע לי באופן מובהק שפיתחתי תלות בכדורים שהינני משתמשת בהם. והדבר לא מוצא חן בעיניי כלל.
    דנתי בעניין עם רופאת המשפחה, והיא ניסתה להרגיע אותי בכך שהכדורים הם במינון נמוך מאוד.

לעומת זאת הינני מרגישה בצורה מוחלטת את ההשפעה עם כדור או בלי,
    קשה לי להאמין שללא הכדורים אולכל לישון, ואם כברארדם- אז נורמלי.

מאוד מפריע לי התלות הזאת בכדור, וזה שאינינני יכולה להיות קשובה לגוף שלי- מתי הוא עייף ומתי הוא לא.
    מפריע לי שאם אני רוצה לישון בצהריים זה לא בדיוק אפשרי, ואם אני רוצה לצאת בערב זה בעייתי- כי צרי לקחת את הכדור שעתיים לפני..
    ואם אני צריכה לישון מס' מועט של שינה- גם זה בעייתי כי ההשפעה של הכדור היא בסביבות ה8 שעו- ואז אהייה עייפה מאוד ביום למוחרת.

בעניין של הדקסמול לילה- דבר שהחלתי ליטול לבד, אך בידעת רופא המשפחה שלי, הוא נוח ל הרבה יותרי- היות ואינני מרגישה איזשהן תופעות לוואי ממנו הוא משפיעה באופן חלש, ולא להרבה שעות.בנוסף אייני צריכה לקחת אותו הרבהזמן לפני השינה.במקרים של צורך לישון מס' שעות מועט-אעדיף לקחת אותו.
    אך אני מודעת שזה לא כ"כ בריא כי זה כדור שבכלל לא מיועד למטרות כאלו אלה לקירור וכו'.

בקיצור- בין אם זה כדור זה או אחר..
    הרגשה שלי שהינני חייה כמו רובוט. ולא ע"פ המנגנון הגופני האישי שלי- בניגוד לרוב האנשים.
    זה מפריע לאיכות חייבצורה ניכרת.

הינניחסרת אונים מהמצב ואינני יודעת למי לפנות.
    אשמח לקבל את עצתכם בעניין.
    ובנוסף אשמח לדעת אם יש אפשרות לעשות בדיקה בעניין של השיהנ- כי ע"פ מייטב ידעתי הבנתי שלא.
    אגב ניסתי את הכדור אלטרולט והוא השפיע עליי בצורה מאוד לא טובה, הוא הייה חזק מאוד בשבילי ויום למוחרת התקשתי לתפקד וסבלתי מבחילות עזות.

הוספת תגובה

• לטלי

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

עיקר חשיבתך נסוב סביב כדור זה או אחר ולדעתי כבר הסיבה לנטילת הכדורים מאבדת את משמעותה ואת עסוקה ב"חפירה" מתמדת לגבי סוגי הכדורים התאמתם וכו.
    לדעתי את צריכה להתייעץ עם פסיכיאטר באופן מסודר, אין ספק כי קשיי השינה הינם חלק מתסמיני דכאון שטרם החלימו.

ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה
    ענבל
    28/08/2009

בת 32, בריאה,בשנה האחרונה קשיי שינה. נרדמת בקלות, מתעוררת בין 3 ל-5 פעמים בלילה, יקיצה מוקדמת מאוד (בין 2 וחצי לארבע, לעיתים נדירות מאוחר יותר).
    הפרעות השינה התחילו לאחר שעברתי הפלה, כך שייחסתי אותן תחילה לסטרס/דכאון, והנחתי שיעברו עם הזמן. נכון לעכשיו לא סובלת מתסמיני דכאון, מתפקדת היטב, עדיין לא ישנה.
    פניתי לרופא משפחה, שרשם לי ואבן, גם בשימוש בכדור אני עדיין מתעוררת מספר פעמים בלילה, אולם נרדמת מיד ומקיצה בשעות מאוחרות יותר (סביב 6 בבוקר). לרוב עם כאב ראש ותחושת טשטוש שלא עוברת עד שעות הצהריים.
    מצד אחד אני מרגישה שהשינה יותר טובה ואני גם יותר מרוכזת במהלך היום, מצד שני עדיין לא ישנה רציף, תופעות הלואי מפריעות והכדור,להבנתי, ממכר.
    האם יש אפשרויות טיפול נוספות? למי לפנות,האם רופא המשפחה הוא הכתובת?

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• המתח הגלוי עבר אך

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

תסמיני קשיי השינה מסתבר עדיין לא.
    לישון במהלך היום רק יחמיר את הבעיה וימנע את החזר מעגל השינה התקין.
    גם תרופות הרגעה/שינה כמו וובן ודומיו לטווח ארוך לא ייטיבו.
    מציעה לפנות לשיחה לרופא שינה כדי לקבל מספר כלים התנהגותיים וכדי לשלול כי אכן מרכיבי הסטרס בעקבות ההפלה אכן חלפו.

שיהיה לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מורן
    31/08/2009

איני ישנה במהלך היום (עובדת מ-9 עד 18:00 או 19:00 בשגרה).
    כיצד מגיעים לרופא שינה? (ניסיתי לפנות למוקד בקופת החולים שלי(מאוחדת) ולא כל כך ידעו לכוון אותי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

פני לרופא המשפחה שיכוון. בכל מקרה שיחת רופא שינה בבית חולים (בו קיימת מעבדת שינה) עלותה נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות לאורך כל מהלך היום
    רונן
    27/08/2009

שלום רב,

מזה זמן מה אני חווה עייפות תמידית במהלך היום.

לא משנה כמה אני ישן אני פשוט מרגיש עייף כל מהלך היום וממש קשה לי לקום בבוקר.

כואב לי גם הראש שעה שעתיים אחרי שאני מתעורר.

אין לי הפרעות נשימה,נחירות,או יקיצות במהלך השינה.

אני בן 24,סטודנט,בעל ל"ד גבוה ומטופל ב-10 מ"ג אנלדקס ביום.

המשקל שלי הוא 85 ק"ג על 1.80 בדיקות הדם שלי תקינות(כולל ברזל,תפקוד בלוטת התריס וכד') ועשיתי גם CT ראש שיצא תקין.

בלי קשר לאנלדקס אני סובל מכאבי ראש תמידיים ומטופל כבר כמעט שנה באלטרולט.

עד עכשיו זה היה 10 מ"ג.מאז שסיפרתי לנוירולוג על העייפות הוא העלה את זה לאחרונה ל-25 מ"ג
    בגלל התלונות של העייפות.

העניין הוא שאני מרבה לזוז,להסתובב,לשים רגל על רגע בשכיבה במהלך הלילה מצד לצד ואפילו פעם אחת בצבא נפלתי מהמיטה.זה אמנם קרה רק פעם אחת בחיי אבל עדיין זה מראה על כמות התזוזות וכל זה מספרת לי חברה שלי שישנה לצידי.

יש לציין שאני גם ADHD מאובחן אבל לא נוטל רטלין כל יום אלא בעיקר בתקופות מבחנים.

כשהייתי אצל הנוירולוג הוא אמר לי שאין אפשרות להפנות למרפאת שינה אלא אם כן זה דום נשימה וזה לא המצב אצלי.

אשמח לעזרה בנוגע לעייפות התמידית.

לקביעת תור
    סגירה
    עייפות לאורך כל מהלך היום

הוספת תגובה

• לחצי דם גבוהים, כאבי ראש, עייפות

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

כל אלה ביחד מחשידים ביותר לקיומה של הפרעת נשימה בשינה.

פנה בהקדם למעבדת שינה על מנת לבצע בדיקת שינה (שתבדוק גם את מידת התנועתיות שלך בשינה)!!!!

ההפניה בחלק מקופות החולים הנה דרך רופא אף אוזן גרון ובאחרות גם רופאי משפחה, נאורולוגים ופסיכיאטרים יכולים להפנות.

אל תשהה את הבדיקה

ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-הייתי אצל רופא א.א.ג והוא

רונן
    02/09/2009

נתן לי הפנייה למרפאת שינה.העניין הוא שהוא התייחס לפאן של האף,נשימה וכד' בקשר לל"ד.
    ממה שהבנתי שמופנים ע"י כזה רופא נותנים דגש בבדיקה לחלק הנשימתי שהוא חשוב במקרה שלי אבל לא בהכרח מחברים דברים לרגליים או עושים EEG או כל דבר אחר שקשור במוח.ואם עושים אז בצורה מינורית.איזה בדיקות במעעבדת השינה אני יכול/מומלץ לי לבצע לאור מקרה כמו שלי וכדאי לבקש מהרופא במרפאת השינה?
    כי אני רוצה שהבדיקות יבדקו את הכל גם חלק נשימתי,נוירולוגי ואולי אפילו את ה-ADHD תוך כדי שינה(במידה ויש בדיקות כאלה במעבדת השינה).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מיכל לוסטיג נראה לי שהשאלה

אורן
    13/09/2009

השנייה שלי התפספסה אשמח לתשובה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה
    כפיר
    27/08/2009

השינה הייתה תחת רמרון 30 מ"ג לפני הורדה ל 15 מ,ג. ללא שינת REM למרות שבד"ר יש חלומות %. באותו לילה לא היו. יעילות שינה 75% עדות קלה ל VERY MILD OSA .
    wakefullness 11% stage1: 0.8% stage 2:57% stage 3:32%/
    RDI 8בגב 9 צד 9.5 סטורציה מינמאלית 92, ממוצעת 95 בעירנות 96 אינדקס דסטורציה 0.3.
    נצפו 39 אירועין נשימתיים בממוצע 8 בשעה, יקיצות 23 התעוררויות 4.

כאמור לא נבדק RLS .
    הומלץ סד שיניים ולשקול טיפול מקומי באף, בדיקות מעבדה ולשקול הורדת טיפול בקלונקס (שכאמור לא נטלתי ביום הבדיקה.....), והמוזר ביותר הומלצה בדיקת רופא ריאות לאופטימזציה לטויפול האסטמתי שביום הבדיקה לא הייתה אסטמה.

יש לציין כי את האינטייק ביצע טכנאי מכון שינה, ולצערי כך גם נראה דוח בדיקת השינה- אין OSA אז אין מה לדבר או לשפר....

עצוב שכך פועלת מעבדת שינה המשרתת את כל תושבי הדרום....

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    01/09/2009

את ההשגות יש להעביר למי שהפנה אותך.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בן 16 סובל מעייפות כרונית
    יעל
    27/08/2009

גם בזמן השינה הוא מתעורר פעמים רבות ומתיישב על המיטה למשך דקות -ואני משכיבה אותו חזרה.הוא תמיד מוכן לישון ותמיד חש עייפות .הוא תלמיד מצוין וילד נעים -ללא בעיות ,מסתדר יפה עם חברים ובני משפחה .לא נראה שמשהו מיוחד טורד את מנוחתו.אייך אפשר לעזור לו?

הוספת תגובה

• בבקשה להתייעץ עם רופא שינה

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

לילדים.
    לא ברור לי מדוע הוא מתעורר והאם רק בשל כך תמונה עייפותו?

יתכן ונדרשת בדיקת שינה לשלול הפרעות שינה

ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא איכותית
    מיכל
    27/08/2009

שלום,
    רציתי לדעת האם שינה איכותית יכולה להפסק משום שישנים בחדר ללא תחלופה של אויר? למרות שיש מזגן?
    מה לעשות שקמים בבוקר ממש עייפים כאילו לא ישנו בכלל?
    ולעומת זאת, כשאני ישנה במקום אחר אני ישנה כמו תינוק!
    האם זה יכול להיות בעיה בחדר? או במזרון? למרות שהם חדשים ומאוד מאוד יקרים וטובים!
    אני שוב מדגישה, זה לא נראה לי בעיה בהפרעות של שינה כי במקום אחר אני ישנה מעולה!
    אשמח לתשובה

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא איכותית

הוספת תגובה

• שינה לא איכותית

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

גם שישנו אויר אין מניעת תחלופה של אויר.
    שינה לא יעילה ולא מרעננת תיתכן בשל הפרעות במהלך השינה. עם זאת כשאת מתארת כי הבעיה קורית רק בשינה במקום מסויים ובאחר לא, יתכן ובעצם אנו מדברים על התעוררויות ו/יקיצות מרובות בשל מתח למשל?
    בכל מקרה בשאלה של שינה לא מרעננת כדאי לבצע בדיקת שינה

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד להחנק
    מיכאל
    27/08/2009

אני בן 13 בלבד וכבר שנה שיש לי לפעמים בלילות פחד להחנק ,ואז אני מתחיל לבלוע רוק ולפעמים אני לא מצליח ואז אני נכנס לפאניקה שאני נחנק למרות שאני עוד נושם אני מנסה לגרום לעצמי לחשוב שאני עדיין נושם אבל זה לא עובד ואני משתגע עד שאני מצליח לבלוע, עד התקופה האחרונה פשוט חשבתי על דברים טובים ונרדמתי אך זה כבר לא עובד...
    עכשיו אני נרדם לרוב רק כי זה משאיר אותי ער שעות וזה גומר אותי מעייפות ואני נרדם עם מחשבה שאני הולך לא להתעורר בבוקר

זה הורס לי לילות וימים רציתי לפנות להורים שלי הם היו מבינים אבל אני מתבייש שיגלו שזה כלום ואני גם לא רוצה להלחיץ אותם..
    אני מבקש שתגידו לי מה לעשות ולמי לפנות תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    פחד להחנק

הוספת תגובה

• מתח

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

התאור שלך מאוד מתאים להתקפי חרדה. ודבר ראשון הוא לשתף את הוריך על מנת שיידעו, ויוכלו לקחתך למטפל מתאים. אפשר להתחיל עם רופא משפחה או פסיכולוג.
    בכל מקרה התחושה מאוד מאוד לא נעימה אך אין מצב שתפסיק לנשום וזהו.
    אל תהסס ואל תתמהמה לשתף את הוריך.

עשה זאת כבר היות ומחר מתחיל בית ספר.
    בהצלחה
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה
    הילה
    26/08/2009

שלום רב,
    אני בת 25 סובלת מגיל 12 מאפילפסיה, ההתקפים אובחנו כנגרמים לי ממחסור בשינה. לפיכך נוצר אצלי הפחד שאם לא אשן מספיק אקבל התקף וזה גורם לעיתים לכך שאיני מצליחה לישון כלל וכתוצאה מכך אני לפעמים נעדרת מהעבודה, מהלימודים וממבחנים..
    בשנה האחרונה קיבלתי כדורי שינה (בנוסף לטיפול התרופתי הקבוע) וקשה לי מאוד להירדם בלעדיהם. הייתי רוצה לדעת האם יש פיתרון שיעזור לי להירדם בלילות על מנת שאוכל לוותר על ההתמכרות לכדורי השינה.

בתודה מראש, הילה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/08/2009

מאחר שמדובר גם באפילפסיה וגם בהפרעת שינה (שאופייה אינו ברור לי) נחוץ ייעוץ פרטני.
    אשמח אם תפני אלינו.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים לשינה טובה
    אלמונית
    26/08/2009

שלום האם כדור בונדורמין או לוריון הניתנים כטיפול בהפרעות שינה פוגעים בזכרון, כ"כ האם הם ממכרים? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כדורים לשינה טובה

הוספת תגובה

• בונדרומין או לוריבן אינם כדורים

ד''ר מיכל לוסטיג
    26/08/2009

לטיפול בהפרעות שינה.
    הם אינם מטפלים. הם מהווים מעין " פלסטר" נקודתי
    ואכן הם כן ממכרים

ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים לטיפול
    אלמונית
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה
    כדורים לטיפול

הוספת תגובה

• ???

ד''ר מיכל לוסטיג
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה של עייפות כרונית
    חמוטל
    25/08/2009

לפני כחצי שנה היו לי תחושות של עייפות קשה בכל מצב ובכל שעה של היום, חולשה בכל הגוף עם תחושות של חוסר תיפקוד. התחושות הקיצוניות חלפו אחרי כחודש וחצי. נעשתה בדיקה של בלוטת התריס, מחלת הנשיקה (הסתבר שסבלתי מסוג אחד בעבר), תיפקודי כבד, ריאות-הכל נמצא תקין למעט אנמיה קלה (היתי גבולית עם המוגלובין כל חיי).
    התחושות חזרו בחודשיים אחרונים שוב בתוספת של אי סדירות במחזור החודשי (למרות לקיחת גלולות) ונשירות שיער.
    מה עוד אפשר לבדוק בכדי להבין את שורש הבעייה
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תחושה של עייפות כרונית

הוספת תגובה

• עייפות כרונית

ד''ר מיכל לוסטיג
    26/08/2009

בדיקת שינה היא אומנם חלק מבדיקות שגרתיות לבירור עייפות. במצב שזו מלווה באי סדירות במחזור חודשי, נשירת שיער, אני מציעה להתייעץ בראש ובראשונה שוב עם רופא המשפחה ועם רופא אנדוקרינולוג

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקיצות
    עידו
    25/08/2009

אני מתעורר כ-5 פעמם בממוצע בלילה (הערכה). לרוב אני נרדם די מהר. צריכת הקפאין שלי אינה גבוהה ואין לי דאגות מיוחדות. ניסיתי סירקדין יומיים ונראה לי שהמצב רק החמיר.
    האם 5 יקיצות בלילה זה הרבה ?
    האם עלי לפנות למעבדת שינה ?.

לקביעת תור
    סגירה
    יקיצות

הוספת תגובה

• התעוררויות בלילה

ד''ר מיכל לוסטיג
    26/08/2009

במידה, הנן טבעיות לחלוטין. במידה והנך נרדם במהרה לאחריהן, אתה חש רענן ביום שאחרי, איני רואה סיבה לדאגה
    זאת ,כמובן במידה ואינך רואה או חש סיבה להתעוררות כמו התקפי חרדה, חנק וכו...
    בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסומינוגרפיה מאכזבת
    כפיר
    25/08/2009

שלום רב,

ביצעתי לפני שבועיים פוליסומינוגרפיה בהפנייה על ידי נוירולוגית , הבדיקה בוצעה ללא אינטייק רופא שינה במעבדת שינה בדרום [המעבדה מתמחה בבעיות דום נשימה ולכן לא ברור מדוע ניטרו אותי בEEG... אם אין מי שיודע לקרוא את זה].

בנוסף ההבדיקה לא כללה בדיקת רגליים מחזורית [לא הונחה אלקטרודה על הרגל]. יש לציין כי כאשר אני מתעורר בבוקר המיטה וגם המיטה בחדר השינה במעבדת השינה נראים כאילו היה פוגרום במיטה, הסדין יצא ממנה....

לחזור שוב על הפוליסומנוגרפיה לדעתי אין טעם, מצד שני עדיין יש עייפות חוסר ריכוז ושינה לא מספקת למרות שינה בין 801 שעות.

כמו-כן אני סובל מדיכאון וחרדה וכעת בניסיון טיפולי במירו 15+סרוקסט 50 לאחר ניסיוניות כושלים בסרוקסט 20+מירו 30, ויאפקס 75-300 עם מירו 30 ואחכ סרוקסט 20-50 עם ויאםקס 150-225.

יש לעתים אינסומניה ולעתים שינה שטחית .ולא מרעננת.

האם כדאי לבצע בירור שינה מקיף שיכלול אקטיגרפיה ? ובעיקר מי הכתובת מכאן- הפסיכיאטרית שלא מצליחה לאזן תרופתית ? או הנוירולוגית?

האם אתם מקבלים מטופלים מהכללית, או שלפנות לייעוץ לדר' לוסטינג באופן פרטי?

לקביעת תור
    סגירה
    פוליסומינוגרפיה מאכזבת

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    26/08/2009

אתה זקוק להערכה מחודשת, מקיפה, במכון שינה, תוך התייחסות לכל הבעיות הרפואיות מהן אתה סובל והטיפולים התרופתיים שאתה נוטל.
    אנחנו עובדים עם קופ"ח כללית.
    ואתה יכול לפנות לייעוץ פרטי.
    כרצונך.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשוחח עם דר' ברסקי מבאר שבע

כפיר
    26/08/2009

האם היא חושבת שיש מקום להערכה מחודשת מולכם יחד עם הפוליסומינוגרפיה.... אגב נדמה לי שהיא מכירה אותך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Circadin + דום נשימה
    עדנה
    25/08/2009

אני בת 58, מתקשה להרדם וקיבלתי מרופאת המשפחה שלי Circadin . כמו כן, אני סובלת מדום נשימה בדרגת חומרה קשה (הייתי במעבדת שינה והומלץ לי CPAP, אך לא הסתדרתי איתו). האם מותר לי לקחת Circadin ?
    אודה לכן על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    Circadin + דום נשימה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    26/08/2009

את יכולה ליטול סירקדין.
    במקביל עלייך לטפל בהפרעת הנשימה הקשה!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה