פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון במקום העבודה
    פנינה
    15/10/2012

שלום!
    אני עובדת במקום מסוים כבר כמעט ארבע שנים.
    לפני יותר משנה התלוננתי אצל הבוס שלי על עובדים שמעשנים בתוך המשרד, הוא ניסה להילחם בתופעה ללא הצלחה.
    כעת אני בהריון (הודעתי על כך למעסיק), המעשנים ממשיכים לעשן והחששות שהיו לי לגבי בריאותי הצטרפו לחששות למה שיכול לקרות לעובר

מה ניתן לעשות על פי החוק?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון במקום העבודה

הוספת תגובה

• עישון במקום העבודה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/10/2012

פנינה שלום,
    ככל הפרת חוק אחרת שאין לה תרגום כספי - עקרונית ניתן להגיש תלונה במשרד התמ"ת, או להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין, ואם לא יעזור - אף להגיש תביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום בונוסים בחופשת לידה
    h.f
    15/10/2012

בעבודתי אני מקבלת בונוסים עבור גיוסים (בדומה למכירות). בכוונתי לצאת לחופשת לידה מוקדמת, כאשר סביר להניח שתהליך הגיוס שהתחלתי יסגר לאחר שכבר אהיה בחופשת לידה.
    1. האם יוכל המעסיק לשלם לי את הבונוסים המגיעים לי לאחר היציאה לחופשת לידה? האם הוצאת תלוש שכר כזה בא בסתירה לדמי לידה שביטוח לאומי ישלם לי?
    2. במידה ואין סתירה - האם המעסיק יכול לטעון כי אינו חייב לשלם לי את הבונוסים המגיעים לי כיוון שאינו חייב לשלם לי דבר בזמן היותי בחופשת לידה?

הוספת תגובה

• תשלום בונוסים בחופשת לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/10/2012

שלום לך,

עקרונית כן, היות וזה לא נובע מעבודה בזמן חופשת הלידה. יחד עם זאת, ייתכן שכדאי, על מנת שלא לקחת סיכונים מיותרים, שהמעסיק ירכז את העמלות וישלם לך אותן לאחר סיום חופשת הלידה שבתשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנושא פוריות
    שאלה
    11/10/2012

שלום רב, אני עובדת בחברה תקשורת מזה 3 שנים .שנתיים בתפקיד מסויים לאחר מכן עברתי לתפקיד אחר שבו החלפתי עובדת שיצאה לחופשת לידה לאחר מכן גם עברתי לתפקיד של מישהי שיצאה לחופשת לידה (זהו התפקיד הנוכחי שלי) בעוד חודש ימלאו לי 5 חודשים בתפקיד ומיד מכן מסתייים התפקיד (ב)1.11.12 ליתר דיוק , שאלתי היא מתי עלי להודיע כי אני בטיפולי פוריות? אני יודעת שהחוק מגן עלי במקרה כזה מפיטורין..(חשוב לי לציין כי אני כל שביכולתי כדי למצוא תפקיד אחר בחברה כי אינני מעוניינת לשתף בבעיות הכ"כ אישיות שלי ) ומה אמור להיות מצויין במכתב מרופאת הנשים שלי שאני מראה להם ? והאם יש להם זכות לבדוק ולהתערב ולחדור לי לפרטיות באיזה שלב אני , מה ביצעתי ומה לא?.. תודה מראש על התשובה...

לקביעת תור
    סגירה
    בנושא פוריות

הוספת תגובה

• בנושא פוריות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    15/10/2012

שלום לך,
    ההגנה בטיפולי פוריות היא מיידית (בניגוד להריון שיש תקופה בת שישה חודשים להקניית ההגנה), ובתנאי שנעדרת לצורך הטיפולים ושיידעת את המעסיק.
    משכך, מומלץ ביותר ליידע.
    כמובן שזכות הפרטיות שלך שמורה לך, ואין עלייך חובה לעדכן בפרטי פרטים, אלא עקרונית די באישור רופא שייקבע כי את בטיפולי פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי עבודות בשבוע 33
    יסמין
    10/10/2012

היי,
    אני בשבוע 33 והנני עובדת בשתי עבודות במקביל כאשר אני מתחילה בעבודה אחת ב- 9 בבוקר ומסיימת ב- 20:00 בעבודה השנייה ( לעיתים מעט יותר מאוחר).

נכון להיום כבר אין לי את הכוחות של התמרון בין שתי העבודות, מלבד זאת שאני מגיעה בערב כאשר אפסו כוחותיים ולעיתים זה מלווה בכאבי גב, וכאבים נקודתיים בבטן.
    האם לדעתך ניתן להוציא שמירת הריון בנושא כזה?

תודה מראש,

יסמין

לקביעת תור
    סגירה
    שתי עבודות בשבוע 33

הוספת תגובה

• שתי עבודות בשבוע 33 - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/10/2012

יסמין שלום,
    שאלתך הינה רפואית לחלוטין - רק רופא נשים הוא הגורם שבכוחו לקבוע זאת, פני אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריונית
    נוי
    04/10/2012

הי עו"ד חן שטיין המון תודות על התשובה המהירה.

אני כבר שנה וחצי לא עובדת, כי אני סטודנטית, האם מגיע לי כסטודנטית אולי איזה שהו סיוע כספי בדמי לידה?

או שמא אתחיל לעבוד החודש במשרה חלקית אוכל להרוויח את דמי הלידה? מכיוון שאין לי 14 חודשים רציפים בעבודה.

שוב המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הריונית

הוספת תגובה

• הריונית - תגובה

עו``ד חן שטיין
    22/10/2012

נוי שלום,
    אין הטבות מיוחדות לסטודנטיות בהקשר זה. חל עלייך הדין הכללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות לאשה בהריון שאני עובדת
    נוי
    04/10/2012

שלום,
    בשעה טובה התבשרתי שאני בהריון חודש 1, אני לא עובדת וברצוני לברר מהם זכויותיי כאשה בהריון והאם מגיע לי דמי לידה, או מה קורה במידה ואצא לשמירת הריון?

ובנוסף לכך האם אעבוד במשרה חלקית האם מגיע לי תשלום כלשהו?

תודה וחג שמח

הוספת תגובה

• זכויות לאשה בהריון שאני עובדת - תגובה

עו``ד חן שטיין
    04/10/2012

נוי שלום,
    כאישה שאינה עובדת, הרי שתנאי הסף לקבלת אותן גמלות לא מתמלא (ותק מינימאלי בעבודה).
    אם תעבדי במשרה חלקית, ייתכן ותצליחי להשיג חלק מתנאי האכשרה, ואת הזכויות תקבלי כמובן בהתאם לשכרך החלקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון פיטורין וביטוח לאומי
    דנה
    04/10/2012

לפני כשבועיים וחצי קיבלתי מכתב פיטורין עקב סגירת החברה שאני עובדת בה, אני צפויה לסיים את עבודתי לאחר החגים לאחר סיום תקופת ההודעה המוקדמת. עבדתי במקום העבודה למעלה משנתיים וחצי.

בימים האחרונים גיליתי שאני בהריון. אני מודעת לכך שלא ניתן לפטר אותי בהריון ושיש צורך באישור ממונה על עבודת נשים אך נכון לשלב זה אינני מעונינית לעדכן את מעסיקי בדבר ההריון.

אני יודעת שאני לא חייבת לספר על הריון עד החודש החמישי ואני רק בסוף החודש הראשון אבל לאור הנסיבות, האם אני אכן מחויבת לספר כעת?

יתרה מכך אני מניחה שאישור יינתן בסופו של דבר מאחר והפיטורין נעשו בשל סגירת החברה ואת המכתב קיבלתי לפני שידעתי על ההריון

הבנתי שמאחר ונכנסתי להריון בתקופה בה הייתי מועסקת אני זכאית לדמי לידה וחופשת לידה בתשלום.

האם נכון הדבר?

מה השכר שישולם לי? האם לפי השכר שאני מקבלת כעת?

מה בדבר דמי אבטלה? האם אני אקבל את דמי האבטלה שמגיעים לי לפי החוק או לאור הנסיבות המיוחדות יש שינוי?

האם בכדי לקבל את זכויותי בביטוח לאומי עלי לדווח למעסיק על ההריון / לפנות לממונה לעבודת נשים או שאין קשר?

במידה ואצליח למצוא עבודה בחודשים הקרובים, במשרה מלאה או בחצי משרה במשכורת יותר נמוכה, האם אקבל פחות דמי לידה או חופשת לידה? או שהולכים בכל אופן לפי המשכורת שהיתה כעת.

ומה יקרה אם אחליט לפתוח עסק ועוסק מורשה? האם אאבד את זכויותי בצורה כלשהיא?

אודה לתשובתכם.

הוספת תגובה

• הריון פיטורין וביטוח לאומי - תגובה

עו``ד חן שטיין
    04/10/2012

דנה שלום,
    שאלותייך רבות ומורכבות, ומדובר במקרה ספציפי מאוד.
    תשובות מדוייקות לכל שאלותייך תוכלי לקבל בפגישת ייעוץ מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חל"ת
    סיגל
    02/10/2012

שלום
    אני נמצאת בחופשת לידה כבר כ- 3 חודשים,
    אני מעוניינת להמשיך את החופשה עד ל 6 חודשים.

1. האם מהחודש הרביעי של חופשת הלידה ואילך זה נקרא ונחשב לחל"ת - חופשה ללא תשלום? או שיש לזה שם אחר?

2. במידה וכן נחשב חל"ת, עד לכמה התקופה המקסימלית שאפשר להיות בחל"ת לטיפול בתינוק?

3. האם הזכיות שלי בפנסיה עלולות להיפגע במידה ואהיה בחל"ת ולא אפקיד כסף?

אודה לך להסבר.
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה
    חל"ת

הוספת תגובה

• מקפיצה

סיגל
    09/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חל"ת - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/10/2012

סיגל שלום,
    1. לאחר 14 שבועות, החופשה הופכת להיות חל"ת (חופשה ללא תשלום).
    2. התקופה לחל"ת הינה רבע מהותק שלך, עד למקסימום שנה מיום הלידה (בכפוף לכך שמלאה לך שנת עבודה אחת מלאה לפחות).
    3. כן. לכן כדאי להמשיך ולהפקיד גם בתקופה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורי אב המתכוון לצאת לחופשת לידה
    יצחק
    02/10/2012

שלום רב,

אשתי צפויה ללדת בעוד מספר חודשים וברצוננו שאני אנצל חלק מחופשת הלידה (6 שבועות אחרונים). אני רוצה להודיע על כוונתי זו למעביד שלי בכדי שהוא יוכל להתכונן מספיק זמן מראש אך אני חושש שהוא עשוי לכעוס ולפטר אותי. מה הן זכויותי במקרה כזה? האם המעביד רשאי לפטר אותי לאחר שאני מודיע לו? האם עדיף להמתין עד הרגע האחרון ממש לפני שאני מתכנן לצאת לחופשה בכדי להודיע.
    אני חושב שזה יהיה לא הוגן מצידי להודיע ברגע האחרון אבל חושש להודיע מוקדם מדי ללא הגנה כלשהי מפיטורן.

תודה,
    צחי

הוספת תגובה

• פיטורי אב המתכוון לצאת לחופשת לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    02/10/2012

היה וממילא הנך מבקש להתפטר על מנת לטפל בילד, לא מבינה מדוע העובדה שפוטר מפריעה לך, לאור העובדה כי פיטוריך יזכו אותך בתשלום הן של פיצויי פיטורים והן של דמי אבטלה. כאשר דמי אבטל. לא תהיה זכאי עם התפטרותך, אלא לאחר 90 ימים. היה ותפוטר ניתן יהיה לראות זאת ועליך להוכיח ראשית ראיה על כך, כי הפיטורים נעשו תוך כדי אפליה מטעמי הורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

יצחק
    02/10/2012

ראשית, תודה רבה עבור התגובה המהירה.

אין בכוונתי כל כוונה להתפטר. כוונתי היא לצאת לחופשת לידה של מספר שבועות ולחזור למקום עבודתי.

תודה,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה עקב הריון
    ליטל
    01/10/2012

לחברי הפורום ומנהליו שלום רב וחג שמח....
    אני עובדת ניקיון בחברת אחזקה. אני נמצאת בחודש החמישי להריוני ומעונינת לעזוב את עבודתי עקב הקושי הפיזי והסיכונים שטמונים בה. השאלה שלי אם אפסיק לעבוד עכשיו 4 חודשים לפני תאריך הלידה המשוער אקבל דמי לידה?
    יש לציין שאני עובדת כבר שלוש שנים ברציפות בחברה עם תלוש משכורת כך שאני והמעסיק שלי מפרשים ביטוח לאומי.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עבודה עקב הריון

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה עקב הריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    02/10/2012

המלצתי לך, לא להתפטר כרגע, לנצל ימי מחלה, או לפנות לרופא תעסוקתית למנת שיאשר כי אינך יכולה לעבודה כרגע עבודה פיית. בכל מקרה. לאור תקופת עבודתך, תהיי זכאית לדמי לידה.

אצין, כי התפטרות ללא אישור רופא תעסוקתי, לא תזכה אותך בתשלום פיצויי פיטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימי מחלה בזמן טיפולי פוריות
    טל
    27/09/2012

האם עובדת שעוברת טיפולי פוריות זכאית לימי היעדרות בתשלום, בגין טיפולי הפוריות, מעבר למיכסה הרגילה של 18 ימי מחלה שנתיים הקבועים בחוק?

אם כן, לכמה ימי (או שעות) היעדרות בתשלום היא זכאית?
    ומהם התנאים לפיהם היא תהיה זכאית לימים אלה?

מודה מאוד על התשובה
    שנה טובה

הוספת תגובה

• ימי מחלה בזמן טיפולי פוריות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/09/2012

טל שלום,
    תקנות עבודת נשים (היעדרות בשל טיפולי הפריה ופריון) תשנ"א-1990, קובעות כי תקופת היעדרותה של עובדת, לענין סעיף 7(ג)(4) לחוק, המוגבת למקסימום ארבע סדרות בשנה, לא תעלה בכל סדרה של טיפולים על:
    1. במקום עבודה שבו נהוג שבוע עבודה של חמישה ימים -שישה עשר ימים.
    2. במקום עבודה שבו נהוג שבוע עבודה של שישה ימים -עשרים ימים.

היעדרויות אלה זהות מבחינת משמעותן להיעדרות מפאת מחלה, כך שישנה זכאות לדמי מחלה בגין ימים אלה, בכפוף לזכאות ולצבירת ימי המחלה על פי חוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ועבודה חדשה
    ג'ולי
    27/09/2012

שלום התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט (חתמתי על החוזה בסוף יולי) בחברת תרופות במעבדה. בימים אלה גיליתי שאני בהריון (יש לציין כי כשהתחלתי לעבוד עוד לא התעברתי). ברצוני לציין כי להריון הראשון נכנסתי לאחר טיפולים לאחר שאובחנה אצלי בעיה בשחלות שגורמת לחוסר ביוץ ולכן לא חשבתי שאני יכולה להתעבר באופן טבעי.
    כעת אני חוששת שיפטרו אותי, יש לציין שלקח לי המון זמן למצוא את העבודה הזאת!!!
    מהן הזכויות שלי? מה עליי לעשות? האם ההיסטוריה הרפואית שלי יכולה לבא לטובתי במצבי? האם עליי לערב את וועד העובדים במפעל?

לקביעת תור
    סגירה
    הריון ועבודה חדשה

הוספת תגובה

• הריון ועבודה חדשה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/09/2012

ג'ולי שלום,
    לעניין ההגנה - אינך חוסה תחת הגנת חוק עבודת נשים בכל הנוגע לחובה לקבלת היתר טרם פיטורים, וזאת עד שתמלא לך חצי שנת עבודה במקום, אולם ככל שתפוטרי קודם לכן עקב הריונך ו\או בקשר אליו, הרי שחל איסור על פיטורים אלה בנסיבות, והפיטורים עשויים להיות פיטורים אסורים הנושאים בכנפם סנקציות כספיות ופיצוי מהמעסיק עקב כך.
    עלייך לדווח למעסיק על ההריון עד חודש חמישי.
    בנוסף, ייתכן כי תוכלי להינות מההגנה החלה עלייך לאור טיפולי הפוריות - יש לבחון גם עניין זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשי עבודה לפני חל"ד
    עינת
    23/09/2012

שלום רב!

אני עתידה לצאת לחופשת לידה בעוד חודש וחצי. אני עובדת לפי שכר גלובלי+ עמלות.
    בחודש האחרון המשכורת שלי יצאה ממש נמוכה מכמה סיבות:
    - בזמן החגים אנחנו לא מקבלים משכורת מלאה
    - הייתי חולה כמה ימים
    - בגלל החגים הייתה פחות עבודה ובגלל זה קיבלתי עמלות נמוכות.

חודש הבא (בעצם החודש האחרון שלי) המצב יהיה אותו דבר. בגלל החגים המשכורת שלי תהיה נמוכה באופן משמעותי+ בקושי אקבל עמלות+ יוצא לי להחסיר יותר ימי עבודה מכיוון שיש לי כאבי גב וסחרחורות.
    השאלה שלי היא:

האם ניתן להגיש בקשה לחשב את ממוצע המשכורת שלי לא לפי שלושת החודשים האחרונים? אני עובדת במקום העבודה שלי כמעט שנה והחודשיים האחרונים לא מהווים קנה מידה לכמה שהרווחתי בעבר..

כמו כן, אני יודעת מעכשיו שלא ארצה לחזור למקום עבודתי אחרי חופשת הלידה. האם אני יכולה להגיש בקשת פטורים ברגע שאצא לחופשה? מתי זה אומר שאקבל את הפיצויים שלי?

תודה מראש על העזרה,
    עינת

לקביעת תור
    סגירה
    חודשי עבודה לפני חל"ד

הוספת תגובה

• חודשי עבודה לפני חל"ד - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/09/2012

עינת שלום,
    לגבי החישוב - אם תוכלי להוכיח כי מדובר בהעדרות עקב ההריון (מחלה, סחרחורות וכו), ייתכן והמוסד לסיטוח לאומי יקבל את בקשתך שלא להתחשב בחודשיים אלה בהם החסרת - הדבר נתון לשיקול דעתו.

לגבי ההתפטרות - רוב הנשים לא ממהרות להתפטר מייד ביציאה לחופשת הלידה, אלא חודש לפני סיומה, שכן במועדים אלה ממשיך להיצבר הותק, וחבל לוותר עליו.
    עקרונית, מיום שתיכנס ההתפטרות לתוקף, על המעסיק לשלם את הפיצויים תוך 15 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי עבודה והריון,
    צליל
    19/09/2012

שלום נרשמתי לחברה של עבודה בקשישים,(לפני חודשיים שהייתי באמצע חודש שישי היום אני כבר שמיני כמעט, עבדתי מעט אבל אני רואה שכששולחים אותי לאנשים הקשישים לא מעוניינים בשל היותי בהריון ואז יוצא שאני בבית מחכה להחלפות,(עובדת בעוד חברה עם קשישה אחת ששם לא תמיד יש עוד עבודה והכסף ממש מעט, )אז הסברתי להם שנרשמתי לפני חודשים והיה לכם עבודה וכרגע אתם לא מספקים לי עבודה לפחות תנו לי מכתב אלך עם זה ללישכה לביטוח, לאומי רציתי לדעת יש טעם זה לא יסכן את חופשת הלידה?תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עבודה והריון,

הוספת תגובה

• שאלה לגבי עבודה והריון, - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    20/09/2012

צליל שלום,
    עם מכתב פיטורים תוכלי לפחות לחתום אבטלה (ככל שיש לך את תקופת האכשרה הנדרשת).
    לגבי דמי הלידה - דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
    10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
    15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
    מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות הארכת חופשת לידה
    סיגל
    19/09/2012

שלום רב,
    אני עובדת במקום עבודתי שנתיים. עובדת בחצי משרה על בסיס שכר לשעה.
    אני נמצאת בשבוע 25 להריון עם תאומים.
    הודעתי במקום העבודה כי אני מעוניינת לצאת לחופשת לידה של כחצי שנה. לפחות חצי שנה אך יתכן כי ארצה להוסיף עוד חודשיים- שלושה. המעסיקה הודיעה לי חד משמעית כי היא מוכנה שאצא לחופשה של חצי שנה בלבד ולא יותר ומעוניינת לדעת כרגע בדיוק מתי אחזור. ברצוני לדעת מהן זכויותיי להאריך את חופשת הלידה לאור הנתונים לעיל ולאור החוקים הקיימים.
    אני מכירה מס' נשים שיצאו לחופשת לידה ובהמשך החופשה האריכו אותה לפי הצורך. האם זה לגיטימי להאריך תוך כדי החופשה או שחובה להודיע מראש? במיוחד לאור העובדה כי מדובר בתאומים אינני יודעת כיצד אסתדר ואלו צרכים יעלו. אולי ארצה לחזור מיד לאחר חצי שנה... אולי ארצה אפילו להאריך לשנה חופשה. האם יש לי את הזכות להחליט בהמשך?

לקביעת תור
    סגירה
    זכויות הארכת חופשת לידה

הוספת תגובה

• זכויות הארכת חופשת לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    20/09/2012

סיגל שלום,
    ככל שיש לך ותק של למעלה מ 12 חודשים במקום העבודה עד ליום הלידה, הרי שאת זכאית להאריך את חופשת הלידה שלך ללא תשלום, שאורכה יהיה עד רבע מתקופת עבודתך, ולא יותר משנה מיום הלידה בסה"כ.
    חופשת הלידה הבסיסית בותק של מעל שנה הינה 14 שבועות בתשלום (לתאומים 17 שבועות) ו 12 שבועות נוספים ללא תשלום.
    כל הארכה מעבר לכך תהיה מחוייבת אישור המעסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה