פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי אכפת ?!
    שירה
    14/08/2010

פתאום פשוט הבנתי את זה..
    אז מה אם אני 3 קילו יותר או 3 קילו פחות ?
    למי אכפת אם הירכים שלי לא בעובי של מקל ?
    לא כל העולם סובב סביב המשקל שלי !
    אנשים יכולים להגיד עליי "היא השמינה קצת", אבל לא אכפת לי ! מיהם בכלל ?!
    מי שקרוב אליי מעריך אותי ואוהב אותי לא בגלל המשקל שלי... אכפת להם את אני 3 קילו יותר או פחות ?!
    פתאום זה נראה כל כך טיפשי הדבר הזה...
    בסך הכל, זה לא מפריע לי לעשות את מה שאני אוהבת, אז מה אם אני לא נראת כוסית בבגד ים, הרי אני לא אהלך כל החיים עם תחתונים וחזייה ! וגם אם כן, למי אכפת איך הגוף שלי נראה ?!
    בסך הכל אני לא מכוערת.. ואם ניקח הכל בפרופורציות אני לא "שמנה" ואין לי עודף משקל ולא סיכונים בריאותיים, מטר 1.62 על 49- 50 ק"ג זה בהחלט לא היסטרי.. ואולי אני לא שלמה עם הגוף שלי, אני אף פעם לא אהייה, אבל ככה נולדתי ואי אפשר לשנות את זה, גם עם עיניים כחולות לא נולדתי, אז מה אם אני רוצה, אי אפשר לשנות את מה שיש..
    נמאס לי להתעסק באוכל כל הזמן נמאס לי להרעיב אז עצמי, זה סתם גוזל לי את החיים אז בשביל מה אני צריכה את זה ?
    כן, אני אוכל ארוחת בוקר, ארוחת צהריים וארוחת ערב כמו בנאדם ואם יתחשק לי אפילו אוכל גם עוגייה או שניים !
    ועכשיו אני פונה פה לכל הבנות בפורום ואומרת לכן, שזה פשוט לא שווה את זה..
    אז לא יתחילו איתי בנים בים, אז אני לא אהייה כוסית... אכפת לי ?!!?
    ישלי את מי שאני צריכה ואני לא צריכה יותר מזה.
    שאנשים יגידו לי שהשמנתי, סליחה על השפה אבל אני שמה זין על כולם ועל כל מי שחושב ככה
    כן, אכלתי עכשיו גלידה וממש לא אכפת לי ! אני אפילו אלך לקחת עוד מנה !
    אחרי הכל, לרדת במשקל תמיד אפשר, אף אחד לא שופט אתכן אם את כמה קילוגרם יותר או פחות, אני לא הולכת להיות דוגמנית בהוליווד, מי כבר יראה את הגוף שלי ? כמה אנשים שאני לא מכירה בים ? ובאמת אכפת להם מי אני ?
    אז הבנתי שהכל זה בולשיט אחד גדול, ואם מישהי תקרא את זה ותבין את מה שאני הבנתי סופסוף, אין תענוג יותר גדול מזה [;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי אכפת ?!

הוספת תגובה

• =>

=>
    14/08/2010

אנשים מורידים במשקל כי לא נוח להם להיות עם עודפים של 2-5 קילו אז לכן עושים דיאטה אנשים "בריאים" בד"כ לוקחים את הדיאטה בפרופורציה לא כמו אנשים שסובלים מהפרעות אכילה להאנשים הבראים באמת לא ממש ישנה עם אכלו מנה של גלידה או עוגה הם לאעושים מזה ביג דיל ..
    לרוב הם יעדיפו להוריד חצי קילו או קילו ולהנות מהחיים אבל אנשים שסובלים מהפרעות אכליה למינהם רוצים להוריד הכל וכמה שיותר מהר מבלי אכפתיות לנזק הבריאות או הגופני שזה גורם .. אני מעריכה את מה שכתבת ועם הבנת את זה כל הכבוד .. אני גם ככה לפעמים ואז שוב נופלת בעניין שאני אני חייבת להוריד במשקל .. אבללל פאקק גם לי טוב אבל בשביל לנצח את זה צריך לעבור טיפול דבר שאני לא מוכנה לו כעט ,בשל כמה עניינים וגורמים מסוימים..אני מקווה שצורת החשיבה שלך תמשיך להיות כזאת אבל שוב לא כדאי מבחינה בריאותית ותזונתית לאכול את השטויות האלה אלא עם זה קורה פעם ב ..
    מורידה בפנייך תכובע המשיכי כך ..ומעבר לזה אומר כדאי ללכת לתזונאית שתהני מהמאכלים שאת אוהבת מבלי לפגוע בבריאות שלך ולשמור על הקיים או להויד במשקל .. אז חמודה בהצלחה וכל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית יקרה,

קרן אור
    14/08/2010

זה בסדר שאני פונה אלייך בשמך??(הרבה יותר קל לי פשוט,מאשר סימן..)
    אענה לך כאן על כל התגובות שלך-ראשית,אני שמחה שאת מנסה לעשות שינויים ומצליחה להוריד את תדירות ההתקפים ומינון המשלשלים,אבל כדי ששינוי זה יצליח ויתבסס יש צורך להבין מה עומד מאחוריי ההתעסקת שלך בסמנים חיצוניים ומאילו רגשות פנימיים כואבים את מנסה להיטהר\להתרוקן ע"י העיסוק הזה.
    כיוון שכרגע את שוללת את עצתי,ועצת אפרת,לפנות לטיפול אין לי דרך לעזור לך כל עוד שאת ממשיכה למדר.
    כנראה שכדי להגיע באמת להכרה הזאת את צריכה עוד להגיע לתחתית נמוכה יותר עם ה"א שלך(וחבל על הזמן המבוזבז..כי זה תמיד קורה..) ומשם להבין שאי אפשר יותר להמשיך בגיהנום הזה,כי זאת המשמעות של לחיות עם ובצל הפרעת אכילה.
    בנתיים אני כאן כדי לקרוא ולהכיל,וברגע שתרצי להתקדם בכיוון של פניה לטיפול אל תהססי לפנות אליי.

דבר נוסף,נאלצתי למחוק את הודעתך שפירטה את התפריט שלך.אני מבקשת לא לפרט תפריטים,משקל,"טיפים" כאלו ואחרים בפורום הזה,מהסיבה היא שזה לא נכון בפורום של הפרעות אכילה וכיוון שתפריט צריך להבנות לכל אחד באופן אישי ומותאם ע"י אשת מקצוע.
    תודה על ההבנה.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורני יקרה,

קרן אור
    14/08/2010

האם את מורן מההודעה הקודמת (שכתבה על בולמוס)??
    שמחה מאוד לקרוא על התובנות החדשות.האם יש לך מחשבות מה מאפשר את השינויים האלו??
    מה שלא יהיה,אני מקווה מאוד שתמיד תוכלי להיזכר ולהאחז בהם.
    ואם תראי שזה לא מחזיק,שתוכלי למנף את התובנות האלו ולהבין את החשיבות של פנייה לטיפול כוללני.

תודה ששיתפת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכווולן קרן אור שירן אביבית ותקווה
    נטע
    12/08/2010

לכל הבנות המדהימות וגם לאלה שלא רשמתי למעלה את שמן...
    אני רוצה לאחל לכווווווווווולכן רגע לפני הטיסה שלי, חופש נעים וכייף !!!
    אני בטוחה שאתגעגעג אלייכן :-(
    אני שולחת לכן המון כוחות להתגבר על הכל ואני איתכן בלב תמיד!!!
    וכמובן שאני מחזיקה ממכן המון ולמדתי מכל אחת ואחת פה בלי סוף וזה הצידה לדרך שאני לוקחת איתי בשביל להתגבר על כל המכשולים בדרך!
    אוהבת מאד
    ומתגעגעת כבר מעכשיו
    נטע
    אביבית- מקווה שהכל בסדר אצלך גם עם אקס וגם עם לאקסה, פשוט נעלמת....
    תקוה- מקווה שהכל יסתדר עם הדירה ומקווה שהיה לך שבוע שיגרתי וטוב ושתנצלי את הכמה ימים שלך לחופש אמיתי- מחכה למייל שלך.
    קרן אור - מקווה שאת מרגישה טוב ושאת מבלה בנעימים עם הילדים
    שירני- מאחלת לך המשך חופש נעים והתמודדות והסתגלות קלה לכדורים החדשים
    נשיקות לכולכן

הוספת תגובה

• ממממממממממ

=>
    12/08/2010

לא נעלמתי שלחתיי לך מייל ולא ענית ..
    אני אוהבת אותךך המוןןן וטיסה מהנהההה ... תחזיקי מעמד ותהנייי ..
    והגב אני לא השתמשתי במשלשלים יותר משבועעעעע בלי עיןהרע 555
    אני עושה דיאטה בריאה ומתאמנת שעה שעתים בחדר כושר ..
    והאקס שילך לקבנימטט זה לא ישבור אותי אני פשוט חזקה מזה אני לא נותנת לאף אחד כבר להשפיע עלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטוש יקרה,

קרן אור
    14/08/2010

פיספסתי אותך..אבל אני מקווה שבשעות וימים אלו את מצליחה להנות ולפרגן לעצמך זוגיות ומנוחה בחו"ל.
    שימרי על עצמך!!
    ועדכני כשיצא לך,
    ממתינה..
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיוני ?!
    שירה
    12/08/2010

הגיוני לאכול כל כך הרבה ?!
    הגיוני לאכול כמות כזאת לא מוסברת של שוקולדים ?!
    הדיוני שאחרי הבולמוס הכי משמין בעולם כשהבטן שלי עוד שנייה מתפוצצת ואני עוד שנייה בוכה מרגשות אשמה אני פאקינג הולכת ומחממת לי שניצל ?!?!
    פשוט הזוי כמה שהדבר הה לא הגיוני..
    מה כבר ביקשתי ? בסך הכל להיות רזה... למה זה כל כך קשה ?
    אני פשוט לא יכולה להתגבר על בולמוסים, זה חזק ממני
    ואני לא יודעת מה לעשות יותרר !! אני כל כך לא רוצה להשמין !!!!
    מה לעזאזל עושים במצב כזה חוץ מלפנות לדיאטנית או מומחית ?! נמאס לי לשמוע את זה מכל מקום שאני פונה אליו ומבקשת לעזרה, מפנים אותי לעזרה אחרת..
    אניפשוט מרגישה כל כך דפוקה, נו באמת, אני לא חושבת שיש כישלון כמוני,
    תופתעו לשמוע, אני עכשיו הולכת לחמם לי עוד שניצל
    אלוהים איזה דפק !!

לקביעת תור
    סגירה
    הגיוני ?!

הוספת תגובה

• מבינה אותך

=>
    12/08/2010

אני מכירה את המרגש זה מה שעבר עלי גם .. אני התחלתי להתאמן ולאכול בריא וזה עוזר מידי פעם יש נפילות אבל מתגברים תוכלי מיצידי יותר מ 6 אוחות קטנות כל שעתיים הרבה פירות ירקות תוכלי פעמיים ביום פחמימות כמו לחם פסטה וכו' בבוקר ובצהריים ובערב מעדנים פירות ירקות וגבינות דלות בשומן והכל יהיה בסדר ועם תירצי אוכל לתת לך את התפריט שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח

שירה
    12/08/2010

אשמח לראות את התפריט שלך, אולי הוא יוכל לעזור לי,
    אבל בעזרת התפריט הזה את יורדת במשקל ? או שומרת עליו ? כי מאוד חשוב לי לרדת במשקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן,

קרן אור
    14/08/2010

לא נכון "לאמץ" תפריט של מישהו אחר.אם את רוצה לרדת במשקל וכן למנוע את התקפי הבולמוס,למה בעצם לא לפנות בתור התחלה לדיאטנית שתבנה לך תפריט מסודר בהתאם לצרכים,להעדפות ולמה שנכון ובריא עבורך??

אשמח לשמוע תשובתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ונטע היקרות!!
    flower1209
    11/08/2010

קרן אור- האם כבר החלמת ממחלתך??
    אני שמחה לשמוע שאת יותר טוב עכשיו ומצליחה ללכת לעבודה ושזה מיטיב עימך. תמיד אמרתי שאת אישה חזקה מאד!!!

אני יותר טוב עכשיו מבחינת תופעות הלוואי של הכדור. אפשר לומר שרובן חלפו..עדיין יש קצת חוסר תיאבון אבל אני אוכלת וממשיכה להקפיד על תזונה מלאה.
    באופן כללי אני עדיין מרגישה חרדה וכבויה...חוששת מכל דבר..מבוהלת מכל דבר..מחכה שהכדור יעשה את השפעתו וארגיש טוב יותר עם עצמי ועם החיים בכלל..כי כרגע זה נראה שהכל מפחיד ומאיים עלי..

באוקטובר אתחיל לחשוב על הלימודים שלי, אני אחזור למכון הייעוץ בשביל לקבל עזרה והכוונה מה ללמוד, מה מתאים לי ואיפה..קצת לחוצה לקראת התהליך הזה..זה ידרוש ממני הרבה כוחות ומאמץ!

בינתיים אני מחזיקה בעבודה הקבועה שלי שטוב לי בה בסה"כ.
    מבחינת המחלה יש זרימה כמעט חופשית מבחינת היחשפויות והתנסויות בדברים חדשים. אני מרגישה אותה נחלשת מיום ליום...

נטע יקרה- מה איתך? את כרגע עושה פסיכומטרי לפי מה שהבנתי נכון?
    את טסה בחמישי לפגוש את גל?? איפה הוא שוהה?

שמחה לשמוע שאת נהנית ומתקדמת בחייך האישיים. ואני מקווה שתמשיכי להתמיד בדרך הזו כי היא הנכונה והבריאה עבורך.
    מאחלת לך טיסה נעימה וטובה ושתעשי חיים עם אהובך :]

אוהבת אתכן.

לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור ונטע היקרות!!

הוספת תגובה

• לשירני

נטע
    11/08/2010

הי שירני מתוקה.
    שמחה ששמת לעצמך מטרות ושאת שומרת ומקפידה על תזונה למרות החוסר תאבון- כל הכבוד יקרה שאת. אני פשוט גאה בך!!!
    שמחה שטוב לך בעבודה ושאת פתוחה. זה כ"כ יפה וטוב... וטוב שיש לך עבודה שנותנת לך שיגרת חיים מסויימת זה ניקוי ראש אמיתי. נכון ? אני מאד אוהבת שיגרה וקשה לי שאין לי שיגרה נורמלית כמו בביצפר, מקווה ששנה הבאה כן יהיה לי שיגרה :-(
    אני עדיין לא יודעת מה אלמד- זה תלוי בתוצאות של הפסיכו. מבינה?
    לגבי הכדורים- שמחה שאת מסתגלת. לאט לאט... תעדכני איך זה .
    כן , נכון אני עדיין לומדת וחורשת לפסיכומטרי שיהיה בין ראש השנה ליום הכיפורים.
    וכן אנחנו טסים מחר יום חמישי לארה"ב , שם גל שוהה עם משפחתו.
    ואני יכול להיות לא יהיה פה, אני כל כך אתגעגע אליכן
    שירני- עשית משהו מיוחד בקיץ?
    אני לא עשיתי משהו מיוחד
    אוהבת ומתגעגעת כבר מעכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני אהובה,

קרן אור
    14/08/2010

אני קוראת כל פעם כמה את מתקדמת וכמה אני מעריכה מאוד את המאמצים שאת עושה!
    ברור לי שודאי לא פשוט לך,זה הרי טיבעי בהחשפות למצבים חדשים,אבל גם ברור לי שהיום,אולי יותר מתמיד,את מסוגלת ותצליחי לעבור גם את זה!(והיני,את בעבודה קבועה כבר זמן מה,זוכרת איך בהתחלה חששת ופחדת וכמה זה היה נראה בלתי נסבל,היית מאמינה שזה יסתדר בסוף??כך בכול תחום בחיים,צריך רק להתחיל,להעז לנסות ולהתמיד,ואז מגלים שהכול מסתדר)

האם יש לך כיוון מה היית רוצה ללמוד??

נשיקות,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרות שלי

flower1209
    15/08/2010

נטע- את וודאי עכשיו בחו"ל..עושה חיים.. :] אם יוצא לך להיכנס לפה אשמח לשמוע איך את מבלה שם ואיך את מסתדרת.
    כל הכבוד על המאמץ שאת משקיעה בפסיכו/ . זה באמת מבחן מאד קשה ועצם זה שאת מתמידה בו זה ראוי להערכה רבה!!!

קרן אור- חשבתי על ריפוי בעיסוק בגדול, למרות שציון הפסיכו' שלי לא תואם את הנתונים. אני אנסה להתקבל אולי דרך וודעת חריגים. מפחיד אותי מאד עצם זה שאם נאמר ואתקבל- זה יהיה רחוק מהבית ויצריך ממני נסיעות לת"א/חיפה מדי יום. מע' השעות האוניברסיטאית מאד עמוסה עד כמה שידוע לי ואני חוששת מכך מאד!
    אני אפילו פוחדת להתחיל את הליך ייעוץ הלימודים שהוקדם לספטמבר. אני כולי בחרדה....
    ולא רק מהבחינה הזו אלא בכל הבחינות בחיי...אני חיה בבהלה מתמדת, בהתקף חרדה מתמשך שבינתיים מכרסם אותי....

אין שינוי עם הכדורים..לא מרגישה השפעות לחיוב/לטובה. עברו כבר שבועיים בערך ואני מתחילה לאבד תקווה ..
    מאד חוששת שגם הטיפול הזה לא יועיל ואיאלץ לעבור לתרופה אחרת..

כבר כ"כ מאסתי בזה...אני מרגישה חולה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת. שונאת את עצמי.
    מישהי
    09/08/2010

אני מידה 40. כן זאת רק מידה אבל היא לא מאפשרת לי לחיות. אני לא מסוגלת להשלים עם זה,אני כל היום חושבת רק איך אני אצליח להיות רזה ממש,אני חושבת על זה 24 שעות ביממה,תסכול יום יומי כשאני מתבוננת בצער במראה,אני בוחנת את הגוף שלי כל הזמן,אני משווה ומסתכלת על בנות אחרות שהרבה יותר רזות ממני בקנאה,אני פשוט לא יכולה יותר! יש לי עבר של הפרעות אכילה,כפייתיות בנושא,קצת הקאות,הפרעות בדימוי גוף,שנאה עצמית....קשה לי..באמת..אני צריכה עזרה,אולי שיחות אולי סוג של טיפול כי זה לא מאפשר לי לחיות... =(

לקביעת תור
    סגירה
    סובלת. שונאת את עצמי.

הוספת תגובה

• שלום מישהי

אפרת לוי
    10/08/2010

את צודקת, העיסוק הכפייתי באוכל ובגוף שלך לא מאפשר לך לחיות את החיים ולהנות מהם.

קצה החוט היא האמירה הקשה של השנאה העצמית שלך. למעשה ההתקפה על הגוף שלך ( על כך שהוא לא יפה , לא מספיק רזה וכו') הוא למעשה התקפה שלך את עצמך. על מנת להשתחרר
    כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי . אם תטפלי בשורש הבעיה ( הבסיס הרגשי שעומד מתחת לעיסוק באוכל ובגוף) יש סיכוי שתוכלי לחיות חיים מלאים. מגיע לך. לא?

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה!
    ענת
    09/08/2010

יש לי אחות בת 16 גובהה 1.63 ומשקלה 38 ק"ג
    לאחרונה היא מפסיקה לאכול ומרבה ללעוס מסטיק מרבית שעות היום. היא בודקת את גופה ולא מצליחה לאכול מעבר לחצי ארוחה ביום. יש לציין שמשפחתנו עברה דברים קשים בעבר
    .מה ניתן לעשות ואיך נגשים לדבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

אפרת לוי
    09/08/2010

שלום ענת,

אכן, נראה כי יש מקום לדאגה וברור מתוך התאור שלך את אחותך.

ברמה הכי בסיסית נסי לפנות אליה , להביע את דאגתך ולשאול אותה לשלומה ולגבי העיסוק שלה באוכל . יתכן ואינה מרגישה מצוקה או כאב אבל העיסוק באוכל, בגוף מבטא זאת.

אל תכנסי את או הורייך למאבקי כוח איתה סביב האוכל. זה יכול לדרדר את המצב. חשוב שתדאגו להפנות אותה לאיש מקצוע על מנת לאבחן את מצבה.

( ניתן לפנות דרך קופת חולים)

את מוזמנת לספר אם דיברת איתה ומה עלה בשיחה.

בהצלחה

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי הפרעת אכילה?
    מילי
    08/08/2010

היי אמ אני אוכלת כל חצי שעה ויש לי חילוף חומרים דיי מהיר
    ואני יחסית רזה אני שוקלת 45 46 על 158 הבעיה
    שאני מסתכלת במראה ואני רואה רגלים שמנות
    ואני כל הזמן חושבת על צומות ודיאטות
    האם יש לי הפרעת אכילה(למרות שאני חושת כל הזמן על דיאטות אני בכל זאת אוכלת אבל היום הקאתי שוקולד שאכלתי)

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי הפרעת אכילה?

הוספת תגובה

• שלום מילי,

קרן אור
    08/08/2010

הפרעת אכילה מוגדרת ככזאת כשהיא מתחילה להשפיע על ההתנהלות בחיים,כשכל המחשבות,המעשים מווסתים ע"י המחשבה על המשקל.
    הBMI שלך הינו 18.07 והוא נחשב כתת משקל.כלומר,על אף שאת במצב שאת צריכה לעלות במשקל את מרגישה ורואה את עצמך כשמנה.
    הקאה כפיצוי היא כבר השלב הבא ומראה שיש כאן הפרעת אכילה.
    נשמע שאת בתחילת ההיתדרדרות וזה מעודד כי חשוב לעצור את זה לפני שזה מחמיר(וזה תמיד מחמיר!).אל תהססי לפנות לטיפול. יש פרטים על כל מקומות הטיפול בארץ בשימושון למעלה,ואם את צריכה עזרה ספציפית יותר,אל תהססי לפנות שוב.

בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פושט נמאס.
    שירה
    05/08/2010

די, נמאס.
    כל פעם זה חוזר על עצמו
    אני מנסה להסתכל במראה, מנסה לאהוב את הגוף שלי
    ואני פשוט לא יכולה !!
    אני מוכנה לתת הכל, ה-כל כדי להוריד את ה-3 קילו הארורים האלה שהורסים לי את החיים !!
    אולי אפילו 4, אני פשוט מפחדת לדעת..
    מבפנים אני שלמה על עצמי- אומרת שזה הגוף שלי, וככה אני אוהבת אותו ואחרי הכל- צריך לקחת הכל בפרופורציות, כי אני לא שמנה, אני יודעת את זה. ואז אחרי שאני משכנעת את עצמי שהכל טוב ויפה ואני מסתכלת במראה וחוזרת למציאות הארורה הזאת !!
    אני פשוט אוכלת ואוכלת, ואפילו לא אכפת לי.
    כמה שאני מוכנה לתת בשביל להיות שוב 46... אני מודדת את הג'ינסים הארוכים הישנים שלי שפעם הייתי נראת בהם טוב, אבל עכשיו זה פשוט נראה כל כך שונה !! כלכך נורא !! ואיך אני יכולה להרגיש טוב עם עצמי כשכל מי שסובב סביבי הוא כלכך יפה ורזה,
    מישהי חושבת שאפשרי לרדת 3 קילו עד ל-1 בספטמבר מבלי ליצור בולמוסים אחר כך ?
    דיאטה מאוזנת, וספורט, אני כבר פשוט יודעת הכל על זה, וזה נראה כל כך קל, אבל זה כל כך לא...
    ואין מישהו שאני רוצה לשתף, לא רוצה עזרה של אף אחד מהקרובים שלי ! אני רוצה לעשות את זה בעצמי, וחוץ מזה אני גם לא חושבת שליידע אותם כל כך יעזור.
    אני מחפשת תמיכה ובינתיים האינטרנט הוא פשוט מקום הבריחה שלי,
    מצטערת אם יצא לי מעט ארוך, הייתי צריכה להתפרק קצת :/
    אשמח לתגובות, הצעות- כל תמיכה בעניין תתקבל בברכה !

לקביעת תור
    סגירה
    פושט נמאס.

הוספת תגובה

• אני כ"כ מבינה אותך

=>
    07/08/2010

אני במצבך אני יודעת שמשקלי תקין וכו' והייתי יותר רזה בגלל האנורקסיה ויש לי מלא בגדים שאני מתה להיכנס אליהם.. היו לי בולומסים ענקיים.. שבהם אכלתי ללא הפסקה מששהו כמו 3000 קלוריות .. היום אני מתאמנת צורכת 1500 קלוריות אוכלת בריא והבולומסים פסו מתאמנת לפחות שעתיים וככה אני יודעת שאני ירזה זוהי הדרך היחידה .. גם לי קשה לקבל תגוף שלי אבל יהיה טוב ומחזיקה לך אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה,

קרן אור
    08/08/2010

אני שומעת את הכאב שנגרם לך מתוך חוסר הקבלה העצמית.ואני שואלת את עצמי היפוטתית מה היה קורה אם עכשיו היית שוקלת 46,כמו אז,בדיוק כמו שאת רוצה כרגע.נסי לחזור בחוויה אחורה-האם זה עשה אותך מאושרת יותר??האם זה גרם לך לקבל את עצמך יותר?האם את באמת מאמינה שאת,כל מי שאת,זה רק פונקציה של מספרים ולבישת גינס כזה או אחר??
    האם אי פעם זה יהיה מספיק??האם תמיד לא יהיו כאלו שיהיו רזים יותר,מצליחים יותר,עשירים יותר??אז מה בעצם הפתרון??ולמה יש הרבה אנשים שהם מאושרים בלי קשר למידת הבגדים שהם לובשים??
    את כותבת שאת לא רוצה עזרה ולא רוצה לשתף את הקרובים אלייך,ואני תוהה איזו הקלה ומענה את מצפה לקבל ממני??הרי באינטרנט,במיילים אפשר ליצור עולם שלם,אבל הוא לא ממשי,ולכן חשוב כן להיות בטיפול,פנים מול פנים,ושם לקבל את המענה האינטנסיבי שנשמע שאת צריכה כרגע.
    את תמיד מוזמנת לכאן כדי לשתף ולפרוק,אבל חשוב לי שתדעי שזה לא תחליף לטיפול שצריך להיות.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור ואפרת שלום
    =>
    04/08/2010

רציתי לשתף אותכם במה שעובר עלי בשבועות האחרונים היו לי בולמסים של אכילה מטורפת עלית 10 קילו אני שוקלת 70 על 1.74 -1.73 עכשיו נרשמתי לחדר כושר ואני מתכננת לאכול נכן ובריא והתאמן 3 שעות שזה כולל ספינינג , מכשירים ,ועיצוב אני בת 17 התפריט שלי יהיה עד 1500 ואני ישרוף משהו כמו 700 קלוריות ויותר אני אתמן 5 פעמים בשבוע אימון אינטנסיבי האםם זה בסדר ?
    מקווה שלא יהיו יותר בולומסים ואני ירזה מהר ..חייבת להוריד את ה 10 קילו האם זה אפשרי בעזרת האימונים והתזונה שבחרתי ללרדת 10 קילו בחודש?

לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור ואפרת שלום

הוספת תגובה

• עניתי לך למעלה..

קרן אור
    08/08/2010

משהו נוסף,אני לא מכירה שום דיאטה שאפשר להוריד באמצעותה 10 ק"ג בחודש,כולל הרעבה שיכולה להיות בריאה או שלא תתמוטטי ממנה.
    נשמע גם שאת מנסה להחליף היטהרות אחת באחרת(או שמא להוסיף להרס),וזה מתכון לאותו מעגל של צומות,בולמוסים,היטהרות שאת כ"כ מפחדת ממנו.
    טיפול,כבר אמרתי?.!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביבית (?)

אפרת לוי
    09/08/2010

אני בטוחה שללמד אותך איך להוריד במשקל אני לא יכולה ( אם כבר את יכולה ללמד אותי).

מה שאני כן יכולה להציע לך היא ההסתכלות שלי עלייך, מה אני רואה בך לאור מה שאת כותבת על עצמך.
    קודם כל נשמע שאת לבד עם הקשיים שלך. את במצוקה גדולה ואת לא מרגישה אותה אלא חיה אותה דרך העסוק הבלתי פוסק שלך במשקל/ ספורט/אוכל.
    אני חוזרת שוב על דבריה של קרן אור אליך, מדוע אינך פונה לטיפול? הטיפול לא יגרום לך להשמין.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אין לי אפשרות כספית בכלל !

=>
    09/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אביבית

אפרת לוי
    10/08/2010

דרך קופת חולים זה ללא תשלום.
    נדמה לי שאת גם מתחת לגיל 18 נכון?

כדאי לעצור את זה עכשיו, אחרת זאת הפרעה שיכולה להיגרר במשך שנים. חבל.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם את זה ניסיתי

=>
    12/08/2010

אפילו שיש לי כרטיס משלים זה 120 ש"ח לכל פגישה דרך הקופת חולים אז זה לא מתאפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....
    חדשה
    04/08/2010

אני מפחדת
    אני חושבת שהוא חזר
    ראיתי אותו יוד פעם
    הוא הסתכל עלי

עד שעבר לי טיפה החרדה היא חזרה

לקביעת תור
    סגירה
    .....

הוספת תגובה

• ..

חדשה
    04/08/2010

לא מצליחה לישון
    כי ראיתי אותו
    אני מפחדת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חדשה

אפרת לוי
    04/08/2010

בת כמה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

חדשה
    04/08/2010

אני בת 13 וחצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חדשה

אפרת לוי
    04/08/2010

את קטנטונת ואינך יכולה לקחת אחריות על מה שקרה לך.

פתאום אני מבינה את תגובת חוסר האונים שלך והפחד. את חייבת לקבל הדרכה ועזרה איך לפעול ואפשר לעזור לך.
    האם תרצי שאדבר עם הורייך?
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

חדשה
    04/08/2010

ההורים שלי לא יודעים שיש לי בולמיה והם לא יודעים שאני מעשנת והם לא יודעים על מה שעברתי.
    קשה לי ככ.
    אני לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לשתף את ההורים!

שרון
    05/08/2010

שלום לך חדשה, קראתי את רצף ההודעות, ממליצה לך כאמא לילדה עם הפרעות אכילה קשות פשוט לשתף את ההורים (אני יותר מבטוחה שהם יבינו!! ) ויותר מזה, יעזרו לך כי חשוב לטפל בזה! אני פניתי עם הבת שלי לטיפול בקליניקה פרטית, פגשנו במטפלת מדהימה בשם מיכל אופיר ויזל.
    לא משנה לאן תחליטו לפנות, חשוב שתשתפי את הורייך..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

חדשה
    05/08/2010

ביני לבין ההורים שלי אין תקשוקת טובה
    ואני מפחדת.
    אני לא מסוגלת להגיד להם
    עוד לא עכלתי את מה שקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה יקרה,

קרן אור
    08/08/2010

אתחיל מהסוף(כי אני מצטרפת למה שכבר נאמר לך לגביי השאר)-את לא צריכה לקחת אחריות על ההורים שלך ולא על התקשורת ביניהם! הם אנשים מבוגרים,שיכולים וצריכים לקחת אחריות על המשפחה שהם יצרו,ואת בתוכה.ומתוך זה,אני בטוחה שהם יתאכזבו ויכעסו אם יגלו בדיעבד מה עובר ועבר עלייך,מבלי שהם ידעו.וכמעט תמיד זה מה שקורה.מאידך,הרבה פעמים בנות במצבך חוששות מאוד לספר ולפנות לעזרה,אבל כשהן עושות זאת עוד לא שמעתי על מישהי שהתחרטה.
    ברור לי שאת לא מסוגלת לעכל את שקרה,ואת לא צריכה לעבור את זה לבד כי זה באמת דבר גדול למישהי כ"כ צעירה כמוך..אפשרי לאנשים שאת הכי חשובה להם להיות איתך ברגעים הקשים האלו,אל תשאירי עצמך לבד!

ואני כאן,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

חסוייה
    11/08/2010

תודה על התמיכה..
    התקשרי למוקד וסיפרתי לחברה שלי.
    טיפה יותר טוב לי כרגע.
    אני לא לבד.
    תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך חדשה,

קרן אור
    14/08/2010

שמחה לשמוע ששיתפת ואיפשרת לעצמך להיתמך.
    רוצה לספר יותר מה עלה בשיחה עם המוקד??
    האם יש משהו שבכוונתך לעשות??

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...
    חדשה
    02/08/2010

חטפתי התקף חרדה.
    קשה לי לנשום.
    קשה לי.
    תקפו אותי.
    אני מפחדת.
    כולי רועדת.
    מפחדת שהוא יחזור.

לקביעת תור
    סגירה
    ...

הוספת תגובה

• מה קרה יקרה???

נטע
    03/08/2010

מה קרה יקרה... ??? תרגעי קודם כל:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חדשה
    03/08/2010

הלכתי לקנות סגריות.
    עצרתי במקום חשוך ומישהו קפץ עלי
    תקף אותי.
    הוא אנס אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

חדשה
    03/08/2010

קשה לי
    אני לא יכולה לנשום
    אני מפחדת שהוא יחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

חדשה
    03/08/2010

בבקשה שמישהו יתייחס.
    אני צריכה עזרה
    אני לא עכולה לנשום
    אי מפחדת!
    בבקשה מישהו?!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה מתוקה

נטע
    03/08/2010

מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?
    מה זאת אומרת? ממש אנסו אותך? הזמנת משטרה?
    מסכנה שלי. תהיי חזקה!!!
    תשתפי את ההורים חברים סבא סבתא מישו
    את חייבת חייבת חייבת ללכת עכשיו לבדיקה!!!
    תקחי תרגלים ותלכי עןם מישו להבדק בכל הבדיקות של אונס איידס וכו...
    תחפשי בנט איזה פורום שעוסק באונס. כי פה זה לא בדיוק התחום.
    וכמובן שאת חייבת טיפול נפשי להרגע מהטראומה הזו !
    תעשי את זה מהר, יקרה!
    תהיי חזקה!!!
    ותעדכני מה קרה.
    איתך בלב
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ............

חדשה
    03/08/2010

אני לא מסוגלת.
    אמא דלי תחשוב שאני סתם אומרת.
    הוא דקר אותי ביד.
    וקשה לי לנשום
    הוא איים עלי בהתחלה עם הסכין וראיתי אותו מוציא משהו מהכיס ואחר הוא שם את זה על האיבר שלו.
    אני לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מישהו??!!

חדשה
    03/08/2010

אני לא יכולה לנשום..
    אני מפחדת שהוא יחזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה שלי

נטע
    03/08/2010

חדשה מתוקה.
    מציעה לך להעיר את אמך או אביך משנתם הערבה וללכת עכשיו לבית חולים!!!
    מה זאת אומרת דקר לך תיד? נשמע הזוי.... איך את לא מדממת? איך לא תפסו אותך עוברים ושבים? איך לא הזמנת משטרה? איך זה שלא מתעוררים מכובד נשימתך? את גרה עם ההורים?
    למה נראה לך אמא תחשוב שאת סתם אומרת? היא לא תחשוב! יש לך גם הוכחות...
    למען חייך- לכי עכשיו לבית חולים! אולי את זקוקה לחמצן? אולי הדקירה עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך?
    ובכלל בנוגע לאונס- את מוכרחה לעבור בדיקות!
    לכייי אני מחכה לך עם עידכונים
    אוהבת וחושבת עלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חדשה
    03/08/2010

דיממתי וגם עכשיו אני קצת מדממת מהיד.
    זה היה במקום מאוד חשוך ומרוחק מעוברים ושבים

חבשתי את עצמי לבד.

אני מכירה את אמא שלי ואני יודעת איך היא תגיב
    ואני גם לא מתכננת להודיע להה

יש לי התקף חרדה קשה עכשיו
    ואני לא מצליחה לנשום.

קשה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה

נטע
    03/08/2010

מתוקה!
    עצוב לי לשמועעע בכיתי מלקרוא את ההודעה שלך. מאד מאד מאד כאב לי!
    את ממש מ פ ח י ד ה אותי!!! אמאלה באלוהים תעירי מישו! אם לא אמא אז אבא אז אח אז שכן אז סבא אז חברה חבר שכנה שכן לא משנה מי שלא יהיה...
    תדאגי לחמיימשלך...לעתיד שלך!
    טוב שהצלחת לברוח הביתה. אבל פעם הבא תצרחי ותתקשרי למשטרה- לא לא לא סליחה, פעם הבא זה לא יקרה! אל תדאגי!!!
    מה את מתכוונת לעשות עם הבדיקות לאיידס וכל זה? חבל לך לפספס דברים שעלולים להיות הפיכים בתוך הזמן המוגבל והמצומצם. חבל שחלילה תגיעי למצב שלא ניתן לשנות אותו.
    סומכת עלייך שתקומי רעננה וחדשה ותחשבי בהיגיון מה עלייך לעשות!
    כשאת אומרת שאת לא יכולה לנשום- באיזה מובן של נשימה את מתכוונת? אני חושבת שזה בעיקר נפשי נובע על רקע חרדה הלם טראומה ולחץ נפשי את נורא מתוחה ואת חסרת אונים . אכן?
    אני שולחת לך חיבוק גדול
    והמון כוחות . מאמינה בך שתתגברי ותתחזקי!!!
    תשמרי על עצמך ח ז ק
    תעדכני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

חדשה
    03/08/2010

אני לא מצליחה לישון מרוב פחד.
    אני מפחדת.
    אני חושבת על זה שהוא מסתובב בחוץ.
    אין לי חשק לכלום
    באלי למות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חדשה

אפרת לוי
    03/08/2010

קראתי בדאגה רבה את הודעותייך ואת ההתכתבות בינך לבין נטע.

נטע מאוד צודקת, את חייבת לשתף מישהו, ללכת להיבדק.

תוכלי לקבל עזרה באיגוד למרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית בטל' 1202 .

אל תישארי לבד עם מה שעברת,

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

חדשה
    03/08/2010

אני לא מסוגלת לשום דבר כרגע
    אני מפחדת
    נשבר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשהההה

נטע
    03/08/2010

חבל .
    תשברי את הקרח ואל תהרסי לעצמך את החיים.
    תקיפה מינית זה ארוע קשה וטראומתי שעלול להשאיר לך נזקים נפשיים תפקודיים ואפילו גופניים.
    אני אומרת לך את זה מניסיון- באחד מהאשפוזים שהיתי, יצא לי להכיר בחורה מדהימה שהיתה בריאה טובה ונורמלית לכל דבר, עד שהיא נתקפה מינית היא נכנסה ללחץ וחרדה לא נורמלים עד למצב של אשפוז במחלקה סגורה!!! 
    לפחות תבדקי שאת לא נגועה ותעשי את הבדיקות לפחות .
    בהצלחה ורפואה שלמה
    תעזרי לעצמך ותני לאחרים לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....

חדשה
    03/08/2010

אני לא מסוגלת לשום דבר כרגע.
    אני מפחדת
    אני יודעת איך אמא שלי תגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזביייי

נטע
    03/08/2010

חבל שאת נעולה על אמא שלך....
    עזבי אותה לכי לאבא לכי לסבתא לדודה דוד שכן חבר חברה לכי למישו אחר.
    אל תשקעי בעצמך ובאמא שלך. תתקדמי בחיים את מספיק גדולה בשביל להציל את עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

חדשה
    03/08/2010

אני לא מסוגלת
    אני מפחדת
    אני רק חושבת על לספר למישהו ואני נלחצת
    באלי למות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה ?
    בלה
    31/07/2010

המטפלת שלי אומרת שיש לי הפרעת אכילה
    אך אני לא מבינה מה היא רוצה ממני
    היא תמיד שואלת אותי מתי אני אוכלת
    אני עונה כל הזמן את אותו תשובה כשאני רעבה
    ואז היא חיבית לשאול מתי את רעבה
    ואז יש לי בעייה קשה לי למצוא רגעים שאני מרגישה רעבה
    ואז אני בדרך כלל יוצאת מהטיפול אחרי חצי שעה של שקט והולכת הבייתה
    בן אדם לא חייב להיות רעב כל יום לא?
    היא חושבת שנעלמת לי תחושת רעב זה הגיוני בכלל?

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה ?

הוספת תגובה

• בלה יקרה,

קרן אור
    08/08/2010

היעדר תיאבון לא בהכרח מעיד על הפרעת אכילה.אלא יכול להעיד על מצבים רפואיים שונים ולכן הבירור הראשוני צריך להיות אצל רופא המשפחה.רק אם לא ימצאו סיבות פתולוגיות לחוסר תיאבון שלך כדאי לפנות לבירור נפשי.חוסר תיאבון יכול להעיד על דיכאון או כל הפרעה אחרת.את כותבת שהמטפלת שלך חושבת שיש לך הפרעת אכילה,ומן הסתם יש לה מידע רב יותר שעליו היא מבססת את המחשבה שלה,ניסית לשאול אותה למה היא חושבת שיש לך ה"א??
    לא ציינת כמה זמן המצב נמשך,האם תמיד זה היה כך או שאת יכולה לקשר בין החוסר תיאבון שלך למשהו שאולי קרה לך בתקופה האחרונה?? והאם יש לך מחשבות על שאת שמנה או שאת צריכה לרדת במשקל??ומהם הנתונים שלך?
    מה שכן,זה דורש מענה ובירור ,כי היעדר תיאבון הוא אף פעם לא דבר "רגיל".

אשמח אם תוכלי לענות על השאלות ששאלתי ע"מ שנוכל להמשיך לחשוב ביחד היכן הבעיה..
    עדכני מה חשבת,קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר אור לכולם
    =>
    28/07/2010

אני מעוניינת לחלוק איתכם משהווו
    איןןן יותרר לאקסהההההההה >>אני כבר שבוע לא משתמשת בזה למרות שלפעמים יש לי בולמסים אבל אני עוברת את זה בשלום =]
    נטוש אוהבת המון ושמחה שאת כבר מרגישה יותר טובב מחזיקה לך אצבעות
    ולמנהלות הפורום תודה על התמיכה המדהימה והעצות שלכן .. אתן באמת עוזרות המון אין לכם מושג כמה המילים החמימות עושות טוב בלב

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר אור לכולם

הוספת תגובה

• אביביתושש

נטע
    28/07/2010

מהממת!!!
    אני גאה בךךךךך
    מחזיקה לך אצבעות.. מקווה שנהנת עם אקס מאמי.
    שלחתי לך מייל הבוקר:-)
    שיהיה לך לילה טוב וחלומות פזזזזז
    אוהבתותך
    תודה גם לך על הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה יקרה,
    קרן אור
    24/07/2010

צר לי לשמוע על כל הדברים שעברו עלייך,וע"כ שאת מוצאת את עצמך במרכז מריבות מכוערות,שאת לא אמורה להיות חלק מהם.
    אני יכולה להבין מה עובר עלייך וכמה זה ודאי קשה אך גם חשוב לי לומר לך ששום דבר ממה שקורה אינו באשמתך ואל תכאיבי לעצמך בגלל הטעויות של הורייך.
    אני חושבת שחשוב שתקבלי עזרה.חשוב שיהיה לך מקום נייטרלי ולא שיפוטי בו תוכלי לאפשר לעצמך לבטא את המצוקות והכעסים האלו,במקום להקיא אותם.את כותבת שאת נמצאת כבר בטיפול פסיכולוגי,ואני שמחה על כך.אבל למה את לא מסוגלת לשתף את הפסיכולוגית שלך במה שעובר עלייך??ממה את מפחדת?ולמה את בוחרת לשתוק ולא לתת לה אפשרות להיות איתך,גם בתחושות הקשות האלו?
    כדאי שתנסי לפתוח איתה את הדברים האלו,צעד אחרי צעד,אולי אפילו לכתוב לה בדיוק כמו שכתבת כאן,אם כ"כ קשה לך לדבר...
    תני לעצמך את המקום להיות.את ראויה לכך.
    אשמח לשמוע מה את חושבת,עדכני,
    איתך,קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה
    חדשה יקרה,

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

חדשה
    25/07/2010

על התמיכה ועל ההתייחסות.
    קשה לי לסמוך עלאנשים.
    אחרי מה שקרה עם ההורים שלי והחוסר אמון בינהם
    הבנתי שאסור לסמוך על אנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית יקירה,
    קרן אור
    24/07/2010

אני יכולה להבין את הפחד והחשש שלך לעלות במשקל,בייחוד לאחר שירדת 75 ק"ג.אבל יחד עם זאת,אפשר לשמור על המשקל בדרך בריאה שלא תסכן אותך.
    את לא כותבת על טיפול(אני מניחה שלא היית בטיפול בעברך??),אבל יש משפטים אצלך כדוג' ההתייחסות לנושא הטיהור באמצעות המשלשלים,שהם הרבה יותר עמוקים מההתייחסות הפיזית של העניין.וזה מעלה שאלות קשות אצלי כמו למה את מרגישה מלוכלכת??מאילו רגשות את רוצה להיטהר\להתרוקן??
    אביבית,הדרך היחידה שאני מכירה כדי "להטהר" באמת היא להניח את הדברים על השולחן ולהסתכל לאמת בלבן של העין.
    אני מבינה שאת חוששת לעתידך הצבאי(ןוהאמת היא שאין ממש בכך,כי יש הרבה בנות שאני מכירה שמטופלות בה"א במסגרת הצבאית ועדיין משרתות),יתרה מכך,טיבה של ה"א להחמיר ,בייחוד כשלעיתים במהלך השירות נחשפים למצבי לחץ,ומצבך עשוי להתדרדר כך שבאמת מבחינה פיזית לא תוכלי להמשיך לשרת,כך שהדבר שאת הכי מפחדת ממנו עשוי לקרות.לכן עצתי לך היא כן להיות כנה ולשתף את הגורמים הרלוונטים ולהתחיל תהליך טיפולי.
    אל תשאירי עצמך לבד!
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה
    אביבית יקירה,

הוספת תגובה

• תגובה

=>
    24/07/2010

היי קרן אור המדהימה ...
    מה שלומך?!
    אני אספר לך בקצרה על הרגשות שאני מתכוונת לנושא הטיהור
    הטיהור הוא כי האוכל שאני חושבת כמה אכלתי פשוט מגעיל אותי .. ומגיע למצב שאני שונאת אותו וזה שאני משלשלת ויודעת שהאוכל שאכלתי יוצאת בחוץ במהרה אני מרגישה נקייה ויכולה להתחיל יום חדש ללא תחושות אשם של כמה אכלתי .. וממשיכה לאוכל כרגיל .
    אני כבר כמה ימים ללא לאקסעדין .. אבל אני כרגע משלשלת בלי שאני עושה כלום או שותה ..
    כ4-5 יציאות ביום ..
    קשה לי לשלוט באוכל ,אני ממש אוהבת לאכול מתוקים חטיפים וכו'
    ועליתי במשקל .. לא הרבה אבל עליתי אני רוצה להתחיל דיאטה לחזור להיות כמו שהייתי למרות שהמשקל שלי תקין ..השאלה הכי גדולה שלי למה המחזור לא מגיע עם עליתי במשקל כבר נימאס להשתמש בגלולות ...
    אשמח לשמוע את דעתך
    אביביתווש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אביבית

קרן אור
    08/08/2010

את כותבת: "ומגיעה למצב שאני שונאת אותו וזה שאני משלשלת ויודעת שהאוכל שאכלתי יוצא,אני מרגישה נקייה ויכולה להתחיל יום חדש ללא תחושות אשם..."
    ןובאותה נשימה:"ועליתי במשקל..לא הרבה אבל עליתי אני רוצה להתחיל דיאטה לחזור להיות כמו שהייתי למרות שהמשקל תקין"-וע"כ יש לי לומר כמה דברים:א'-אוכל,שינה,ואיטנטימיות הם צרכים של כל בן אדם אנושי באשר הוא,כדי לחיות.ואצלך האוכל נתפס כמשהו "מלוכלך" שיש "להטהר" ,"להפטר" ממנו כדי להרגיע רגשות אשם..האם נוכל לחשוב ביחד למה האוכל הוא כ"כ בלתי נסבל עד שאת לא יכולה להחזיק אותו בפנים??או אולי עמוק יותר-מאילו תחושות את באמת מנסה להטהר??נוכל להתחיל לקבל תשובות רק אם נבין שהמשחק עם האוכל,דיאטה,צומות ,הטהרות לסוגיה הוא רק סימפטומים לשחק איתם,אבל לא הבעיה האמיתית.היא "פתרון" זמני שמע' ההגנה שלנו יצרו כדי להתמודד עם אמת אחרת,מכאיבה יותר,בלתי ניתנת לנשיאה לבד..וזה מן מעגל רשע כזה שכדי לצאת ממנו חשוב שתתחילי לענות לעצמך אולי על השאלה הבסיסית ביותר-מה את מרגישה דקה לפני שאת לוקחת את המשלשלים??ואם תעצרי רגע ותתאפקי אילו תחושות יעלו??
    בנוסף לכל הקושי והגיהנום של לחיות עם הפרעת אכילה את בעצמך מתארת ש"הפתרון" הזה לא מתגלה כתרון ממש שכן את עולה במשקל.
    ולצערי,פרט ללחזור על עצמי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת היא היא שאם את באמת רוצה להחלים את חייבת להכנס לתהליך טיפולי,כולל ליווי תזונתי(ולו בכדי להגמל מהמשלשלים ולהנות תפריט שיחזיר לך את המחזור,כי זה הסמן הראשון שעל אף שאת מציינת שמשקלך תקין,משהו חמור קורה,והגוף שלך מגיב בהפסקת תהליכים פחות חיוניים לו כרגע).
    עדכני בבקשה מה חשבת.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

=>
    08/08/2010

הי קרן אור ,
    הסיבה שאני לא רוצה להחזיק אותו בפנים כי אני יודעת ומודעת שזה מזון לא בריא ,מלא סוכר שומן ובגלל שלא הייתי שליטה בכמות זה מגעיל אותי ואני שונאת אותו כמאכל אבל באותו רגע אני גם מתה על הנימוחות שהוא גורם בפה והמיתוקות שלו זה ממש מעדן ..
    לפני שאני לוקחת את המתהרים אני עוצרת וחושבת כדאי או לא כדאי ?! אבל הקול שאומר לי את תחנת עכשיו מה את רוצה שזה ישאר בגוף שלך ושתחזרי להיות פרה ,את ממש שמנה את אוכלת ללא מעצורים אז לפחות תעשי עם זה משהו לא ?! והקול הטוב אומר לי את חייה פעם אחת תהני לא נורא עם את אכלת שטויות מחר תנסי לצמצם בשטויות ולאכול בריא .. אבל הקול הרע מנצח ואני שותה 2 כדורים ואז כועסת על עצמי שהרשתי לעצמי ליזלול ועל זה שאני לוקחת כדורים .
    בקיצצצצ' חיי קשים .. אין לי חיי חברה אני לא סומכת על אנשים ..גם בגלל העבר נפגעתי מאנשים שבחיים לא חשבתי שאפגע אני ממשיכה להיפגע מאנשים אני פשוט לא לומדת הבנתי שאני צריכה להיות רעה פשוטט זבל של ילדה .
    ואז אני לא הפגע זוהי תיהיה החומה שלי .. שאף אחד לא יעז להתקרב . רוב הזמן אני לבד וקשה לי אין לי עם מי לבד הורי עובדים ,ואל אחרים אני לא סומכת, המשפחה שלי אין בינינו קשר טוב .. אז ככה שאני לבד ובודדה וחברה טובה אין לי ורע לי .. הרי בכל מיקרה אני לבד אז עדיף להיות רעה ולא להיפגע מאשר טובה ושניפגעת הרי בכל מצב הבדידות תישאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה