פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמרים הכוחות!!!!!
    Neta
    11/06/2010

לא יודעת מה לעשות יותר!!!!

באותה שניה שאני חושבת שמחיל להיות בסדר...הכל שוב מתחיל להיות רע!!!!
    חזרתי להקיא!!! ולא פעם ביום,אלא, ארבע פעמים ביום!!!!!!
    פעם הייתי מקיאה רק שרע לי ועכשיו אני מקיאה גם שהמצב רוח בסדר...
    הכל בסדר עם החבר,מצאתי עבודה חדשה-הרבה יותר טובה!!!!
    אז למה אני צריכה להקיא???
    מה יש לי להקיא כל הזמן???
    לא נשקלתי כבר שלושה שבועות...אין לי מושג מה המשקל וגם לא רוצה להתעסק בזה!!! כל עוד אין לי בעיה עם הבגדים והם עולים עליי אני לא מכניסה את עצמי לזה!!!!
    אני לא יוצאת לשום מקום?? רק עבודה,בית וחבר... זה מתסכל אותו כי הוא כן רוצה לצאת!!!
    אני קובעת עם חברות ומאוד רוצה ללכת ואחרי 10 דקות מבטלת ואומרת שיש לי משהו אחר או שפשוט לא בא לי לצאת מהבית-תלוי איזו חברה זאת!!!

אז בכל זאת עושים????? איך יוצאים מהלופ הזה שנכנסתי אליו שוב בחודשיים האחרונים????

בנות...אני מקווה לעצות...אני חייבת להצליח!!!!!

שלכן, Neta

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמרים הכוחות!!!!!

הוספת תגובה

• נגמרים הכוחות

אפרת לוי
    11/06/2010

שלום Neta

את שואלת שאלות נכונות, 'את מה יש לי להקיא'?
    התשובות עליהן יכולות להיות מפחידות. את עסוקה רק סביב הסבל שההקאות גורמות לך ( אין לי ספק שהן גורמות לסבל רב) את מתארת גם צמצום רב בחייך: עבודה, בית, חבר. ומורגש שאת רוצה יותר מזה. רק אם תביני לעומק מה את רוצה להקיא ממך ותוכלי אז'לוותר' על ההקאה. לצורך כך את חייבת לפנות לקבלת עזרה מקצועית, ( משום מה יש לי הרושם שאת לא בטיפול, על פי תכתובות קודמות עם קרן אור? ) אני מזמינ ה אותך לפתוח ספקות וחששות (אם יש) ביחס לטיפול.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

Neta
    12/06/2010

היי אפרת

אין לי מושג מה אני רוצה להקיא מתוכי כל הזמן וזה כבר נמאס לי וקשה לי!!!!
    אני כבר לא מחזיקה את הגוף שלי יותר
    זה לוקח ממני את כל האנרגיה!!!

בכל מקרה הייתי צריכה לחזור לטיפול דרך קופ"ח שאני לא מרגישה שזה עוזר לי כ"כ-שיחות סתם עם פסיכולוגית באמת לא עוזרות לי...לדיאטנית אני לא מקשיבה... וביום רביעי יש לי תור לפסיכיאטרית.
    נראה לי שאני צריכה יותר מזה!!!
    משהו יותר אינטנסיבי...אבל אני לא מסוגלת לחזור לאשפוז!!!!
    אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיהיה צמוד אליי 24 שעות שיבין את המצבי רוח שלי וישמור עליי שאני לא אקיא!! שידאג לארוחות-איך,איפה,מתי וכמה לאכול...שאני לא אצטרך להתעסק בזה בכלל!!!!!

אפרת באמת שאני לא יודעת מה לעשות יותר...איפה מוצאים עזרה????????
    אני באמת רוצה להביא!!!!
    לא מסוגלת להמשיך ככה עוד יום אחד.

נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום Neta

אפרת לוי
    13/06/2010

את צודקת ומזהה נכון מה שאת צריכה, השגחה צמודה. באמת במקרה שלך שיחות לבד לא יעזרו, זה טיפה בים.

איפה התאשפזת בעבר, בתל השומר? יתכן ואת צריכה אשפוז לצורך איזון . זה למעשה מה שאת מבקשת.
    האם בנוגע למסגרות פרטיות אחרות בררת?
    האםתרצי שאפנה אותך ?
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת המקסימה

Neta
    14/06/2010

היי אפרת...
    קודם כל רציתי להגיד תודה על ההקשבה והייעוץ
    ומה שאני יכולה להגיד זה שאני לא יודעת לאן אני כן יכולה ללכת!!!!
    אני עובדת משעה 13.00 בצהריים ועד הלילה...(אל תשאלי אותי מאיפה הכוחות!!!!)
    אני לא יודעת איזו מסגרת תתאים לי...ולאשפוז אני לא יכולה ולא מסוגלת לחזור!!!! פשוט לא מסוגלת-זה ישבור אותי נפשית כרגע!
    הייתי מאושפזת ב-12/08 חודשיים וחזרתי לאשפוז ב-12/09 וברחתי אחרי 3 ימים!!!! פשוט לא יכולתי להישאר שם,נחנקתי!!!!

אין לי כסף לטיפולים פרטיים כרגע!!!
    אין לי מושג מה עוד אני יכולה לעשותתתתתתתת ולאן לפנות!!!

בבקשה תעזרי לי למצוא פיתרון.
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    15/06/2010

צר לי שנבצר ממני להגיב קודם.רק לומר לך שהמצוקה והכאב שלך זועקים מבין השורות שלך,ושאני שומעת אותם.
    סיפרת לי שהתחלת טיפול במסגרת קופ"ח.טיפול משולב.ומיהרת אחרי מספר פגישות בודדות לקבוע שהוא לא עוזר.באותה נשימה כתבת שאת צריכה טיפול מחזיק יותר,24 שעות שיהיו איתך,אבל מיהרת לחרוץ שאת לא מסוגלת להתאשפז.ואני תוהה ביני לבין עצמי-מה מפחיד אותך כ"כ בלקבל טיפול??מה סוג העזרה שאת מבקשת??האם את באמת מוכנה לקבל עזרה??

אני רוצה לחזק את הקול הבריא שלך,ולבקש ממך להקשיב לו,לקום ולעשות את המעשה הנכון.
    ואת הרי יודעת מה הוא.
    בחירת המסגרת תעשה לאחר שתקבלי את ההחלטה ללכת עם הטיפול.
    כשתבואי מתוך נכונות,תהיי נכונה להוריד את המגננות,להשיר מבט אל האמת ולעבוד,תגלי כמה הרגשתך תשתפר.אל תשאירי עצמך לבד,תני למישהו ללוות אותך.אני באמת מאמינה בכוחו של טיפול לעזור.
    אם תרצי להתלבט לגביי מסגרות,עדכני אותי.אבל נשמע שאם התחלת טיפול לא מזמן,לפחות תתני לו צ'אנס.תספרי לדיאטנית את האמת,אל תשקרי לעצמך.את צריכה לדבוק בחוזה הטיפולי,ולאפשר לעצמך את השינוי.

עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אופרת זאת אמא של אדם
    אמא
    11/06/2010

בקשר לשאלות שלך:
    *אדם קיבל בקבוק מאז שנולד
    *הוא לא סרב בקבוק מאז שנולד ,הוא ינק (עד חודשיים)בנוסףהוא קבל בקבוק אחרי הנקה.
    *בקשר להתפתחות:
    הוא נולד ב 27.02.10 במשקל של 3.730
    ב15.03.10 שקל 3.950
    ב 18.03.10 שקל 4.060
    בגיל חודש שקל 4.500 וגובהו 58.5
    בגיל חודשיים שקל 5.550 גובהו 60.8
    בגיל שלושה חודשים שקל 6.320 גובהו 64
    הוא אוכל סימלק אדווינס עם תוספת קורנפלור בכל ארוחה (הוספתי קורנפלור בגיל 3 חודשים).
    *רק אני מאכילה אותו ,האמת שבהתחלה היתי כופה עלין לאכול כי לא עלה במשקל כמו שצריך
    הוא היה אוכל כל 3 שעות וחצי הארוחה והיתי משלימה לו אותה בזמן שינתו
    עכשיו הוא מסרב לאכול בכלל אפילו אם עבר 7 שעות , הוא אוכל אך ורק בזמן שהוא ישן.

האם המצב שלו נחשב כהפרעת אכילה?
    מה אפשר לעשות כדי שיחזור לאכול כתינוק נורמלי רק בזמן עירונות?

כואב לי עליו, אני מאשימה אתעצמי פשוט היתי חושבת שאני עושה מה שטוב לו עד שהגיע למצב זה....
    אני מתחננת .... תעזו לי מה אפשר לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    שלום אופרת זאת אמא של אדם

הוספת תגובה

• שלום לאמא של אדם

אפרת לוי
    11/06/2010

תודה על תשובתך המפורטת.

נראה שיש בינכם מאבק סביב האוכל , מתוך מקום שאת חרדה ורוצה שהוא יעלה במשקל. כפי הנראה את נותנת לו לאכול בשנתו כדי שהוא פחות יתנגד לאכילה. אך אז את לא מאפשרת לו לחוש רעב . כדאי להשתחרר מדפוס זה על ידי מס' אפשרויות:

הייתי מציעה לך להכניס דמות נוספת שתיתן לו לאכול ( אבא, סבתא) לחכות שיראה סימנים של רעב ואז להציע לו, לא להכריח).

חשוב שבזמן האכלה תהיי רגועה ( עד כמה שניתן) תני לו להכתיב את הקצב. הוא לא בתת משקל הוא מעלה משקל יפה .

בנוסף, נראה שאת מאוד במצוקה סביב נושא האוכל והמשקל שלו, כדאי שתפני לטיפת חלב ותתיעצי עם האחות, לרוב הן עתירות ניסיון ויכולות לעזור לך. ישנן טיפות חלב בהן מתקיימות קבוצות של אמהות לתינוקות רכים ( כמו קבוצה של עזרה הדדית) בה תוכלי לקבל תמיכה .
    שיהיה בהצלחה,
    את מוזמנת לעדכן

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 3חודשים שאוכל רק כשהוא ישן
    אמא
    10/06/2010

בני אדם בן 3 חודשים מסרב לאכול בקבוק החלב בזמן עירונות, הוא מתחיל לבכות ומזיז את ראשו עד שמקבל את המוצץ וישן ורק אז אני מחליפה לו את המוצץ בבקבוק החלב.
    השאלה שלי האם מצב זה נחשב להפרעת אכילה?
    האם צריך להפסיק לתת לו את הבקבוק כשהוא ישן אפילו אם הוא נשאר כ 8 שעות בלי אוכל?
    תעזרו לי מה אפשר לעשות כדי שיהיה תינוק נורמלי שאוכל בזמן עירנות כי פשוט לא כל הזמן מסתדר שיהיה ישן.

הוספת תגובה

• שלום לאמא של אדם

אפרת לוי
    11/06/2010

על מנת לעזור לך יש מס' פרטים נוספים שעלי לדעת:

האם אדם קיבל בקבוק מאז שנולד או שינק ואז היה מעבר לבקבוק?
    האם מאז שנולד יש דפוס שבו מסרב לקבל בקבוק ?
    האם התפתחותו תקינה : מבחינת משקל, גובה ?
    מי מאכיל אותו ? ( האם יש עוד דמויות חוץ ממך) האם לעיתים את כופה עליו לאכול?

מקווה שלא הצפתי אותך בשאלות, אך זה מאוד חשוב על מנת שאוכל לייעץ לך.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילווווווווווו
    נטע
    06/06/2010

אני מתמוטטטטתתתתתת
    אין לי כוח לשרוד. נפלתי שוב לקרקע ואני כבר מסויידת אין לי כוח לחזור אחורה אין לי חיים נורמלים מיום שלישי הכל חזר לי ככה בבום!
    מה אני עושה???
    יקרות שלי. מחכה לשמוע ממכן עצות ורעיונות איך לקום מהנפילה הזו איך לחיות נורמלי איך לאהוב את הגוף שלך את התדמית שלך כשאת הולכת ומשמינה מיום ליום ופתאום את מגלה ייצור שהיה כמעט בלתי נראה לייצור בעל ענקות ומימדים עצומים...
    אוהבת אותכן
    נטע

לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווווווווו

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    07/06/2010

היתי רוצה להתחיל במה שלומך? אבל מתוך מה שקראתי התשובה האמיתית די מובנת מעליה..
    קשה לי לשמוע אותך ככה במיוחד שאני יודעת בדיוק מה זה אומר להיות במקום הזה..
    אני לא אומרת את זה סתם אני יודעת עד כמה זה לא פשוט ועד כמה שזה קשה אבל באמת שכל מה שאת רואה על עצמך הוא לא גדול ממדים הוא נורמלי לחלוטין!! פשוט מתוך העיוות של ה"א הוא נראה משהו שהוא ממש לא.. אני יודעת שזו תשובה שלא ממש עוזרת יותר מדי אבל החזיקי חזק והמשיכי בטיפול, באמת שרק שם נמצא התשובה- רק שם את מגלה עד כמה את באמת שווה ועד כמה את שווה את כל המאמצים שבעולם..ועד כמה מגיע לך לחיות את החיים שלך במלואם שזה אומר לנטוש את הנוחות שנמצאת בה"א. זה אומר לעלות במשקל ולא להשמין, זה אומר לראות את עצמך במשקל תקין ולהבין שאת נמצאת במקום הזה לא מתוך חובה והכרח אלא מתוך מקום של שמחה שזה המצב עם חיוך על הפנים וידיעה שאלו בעצם רק 2 מספרים, מס' שהם הכרחים ללא ספק אבל רק מס'.מס' שבעזרתם תוכלי לחיות את החיים במלואם ולאהוב את עצמך למרות ועם כל הקושי שנמצאים בחיים כתקנם..
    אני מקווה שכל מה שאני אומרת עוזר לך ואם לא לפחות מחזק את ידייך בחלק מהדרך..
    אני יודעת שאני די חיה בעולם אחר,ג ם עכשיו אני כותבת אליך מתוך ערימות דפים ורשימות שלא ממש מתקצרות של "עלי לעשות.." אבל בכל זאת את חשובה לי לא פחות ודווקא יותר ככה שאשמח לשמוע תמיד מה קורה,
    מתגעגעת וחושבת עליך,
    תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    07/06/2010

היתי רוצה להתחיל במה שלומך? אבל מתוך מה שקראתי התשובה האמיתית די מובנת מעליה..
    קשה לי לשמוע אותך ככה במיוחד שאני יודעת בדיוק מה זה אומר להיות במקום הזה..
    אני לא אומרת את זה סתם אני יודעת עד כמה זה לא פשוט ועד כמה שזה קשה אבל באמת שכל מה שאת רואה על עצמך הוא לא גדול ממדים הוא נורמלי לחלוטין!! פשוט מתוך העיוות של ה"א הוא נראה משהו שהוא ממש לא.. אני יודעת שזו תשובה שלא ממש עוזרת יותר מדי אבל החזיקי חזק והמשיכי בטיפול, באמת שרק שם נמצא התשובה- רק שם את מגלה עד כמה את באמת שווה ועד כמה את שווה את כל המאמצים שבעולם..ועד כמה מגיע לך לחיות את החיים שלך במלואם שזה אומר לנטוש את הנוחות שנמצאת בה"א. זה אומר לעלות במשקל ולא להשמין, זה אומר לראות את עצמך במשקל תקין ולהבין שאת נמצאת במקום הזה לא מתוך חובה והכרח אלא מתוך מקום של שמחה שזה המצב עם חיוך על הפנים וידיעה שאלו בעצם רק 2 מספרים, מס' שהם הכרחים ללא ספק אבל רק מס'.מס' שבעזרתם תוכלי לחיות את החיים במלואם ולאהוב את עצמך למרות ועם כל הקושי שנמצאים בחיים כתקנם..
    אני מקווה שכל מה שאני אומרת עוזר לך ואם לא לפחות מחזק את ידייך בחלק מהדרך..
    אני יודעת שאני די חיה בעולם אחר,ג ם עכשיו אני כותבת אליך מתוך ערימות דפים ורשימות שלא ממש מתקצרות של "עלי לעשות.." אבל בכל זאת את חשובה לי לא פחות ודווקא יותר ככה שאשמח לשמוע תמיד מה קורה,
    מתגעגעת וחושבת עליך,
    תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שלי

נטע
    08/06/2010

תודה נשמה על העידוד והתמיכה אין עלייך....
    אני לא יודעת מה נפל עלי באותו יום שכתבתי פה, היתי שיכורה ומסוממת לחלוטין...
    עכשיו אני קצת יותר טוב אבל עדיין אני פחות טוב ממה שהיתי עד לפני שלישי שעבר..
    פתאום הכל חזר לי ככה התפרץ עלי ... זה פשוט צורםםםםםם לי אני לא סובלת את המראה שמשקפת אותי באמת שונאת את המראה הזו שלא משקרת לי אלא מוכיחה לי את האמת הכואבת....
    פשוט שונאת לצאת מהבית אבל אני עושה את זה כי אין לי בררה ואני לא יכולה לכבול גם את הגוף, מספיק שהנשמה כבולה בין אלפי חבלים וחוטים מסורבלים.
    אבל גם כשאני יוצאת מהבית( וזה קורה כל יום) אני די שקועה בתוך עצמי כבולה בתוך הגוף שלי בבגדים שלי...לעזזזזזאל! קשה להסיט את הנושא הזה מהראש שלי....
    יהיה טוב אני בטוחה, מקווה לחזור למצב הסטטי שבו הייתי תקופה לא קטנה - תקופה די יפה שהצלחתי להוכיח לעצמי כמה אני מסוגלת :-)
    אגב- תקווה שלחתי לך email :-)
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שאת,

קרן אור
    08/06/2010

צר לי שאני רואה את ההודעה רק עכשיו.
    לא ממש סיפרת מה קרה,כך שקשה לי לייעץ מה לעשות.אשמח לשמוע יותר,אבל עד אז אני רוצה להזכיר לך איזה דרך מדהימה עשית עד עכשיו,ושבחיים מידי פעם לכולנו יש משברים,אני מעדיפה להתייחס לזה כאל מעידות ולא דווקא נפילות.וזה לא זמן להשבר עכשיו!
    זיכרי את גל ואת המשפחה האוהבת והמחבקת שלך,וכמה את חשובה ואהובה לכולם.
    מהמקום הזה אני מקווה שתוכלי לראות ולהבין ששום קושי לא באמת היסטריה,והוא עוד יחלוף.

מחכה לשמוע ממך,
    שלך ואיתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר אור

נטע
    08/06/2010

תודה קרן אור מהממת שלי!!!
    תודה על העידוד ותודה על הכל, עשית לי טוב בלב...
    עכשיו החלטתי שאני יוצאת מהבית ומפנה מהראש שלי כמה צברי תאים משובשים ופגומים...
    מקווה שכבר היום אצליח לעשות את זה, אני מודעת לבעיה שלי.הקושי שלי הוא ברמה של חוסר קבלה עצמית. אני לא מוכנה לקבל את העליה הזו פתאום זה נראה לי כל כך דרסטי כל הצעד הקיצוני שעשיתי במשך התקופה הזו בה הקפדתי בקפדנות על 3 ארוחות כולל ביניים סיבים ויטמינים וכל מה שלא יהיה....רק עכשיו אני בעצם רואה את התוצאות שכל כך חכתי להן... ועכשיו שזה מגיע אני לא רוצה לקבל את זה!
    יש לי פגישה רק בשבוע הבא- לכן אבא שלי התקשר לפסיכו לשאול מה היא אומרת על המצב החדש הזה והיא אמרה שהיא ציפתה שזה יקרה ושזה לגיטימי ביותר וזה מראה שאני מודעת לתהליך שעשיתי וזה מבחינתה צעד קדימה ולא אחורה...
    תודה על התמיכה - אכן עושה לי טוב לחשוב על המשפחה שלי ועל גל זה סיבה טובה בשבילי לעשות הכל בשבילם (שזה אומר למעני...)
    אוהבתותך
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה,

קרן אור
    15/06/2010

ואיך את מרגישה היום??
    תהליך של קבלה עצמית לוקח זמן,לפעמים הרבה אחרי הייצוב המשקלי.רק להזכירך שעם כל הקושי,חישבי על כמה טוב את מרגישה,כמה את פחות חולה,כמה התפנה אצלך מקום לאהוב,לתכנן תוכניות לעתיד..וברור לי שלפעמים השינוי הזה מרגיש מפחיד.פתאום צריך לקבל החלטות,ואת מרגישה שאין לך את הכוחות לקבל אותם.נראה לי שזה מה שאני שומעת ממך לאחרונה,האם זה באמת משקף את הרגשתך??
    נשמע לי שחשוב לעבוד בטיפול על הפחד שלך מפני הבראה??מה זה אומר עבורך??האם את מפחדת שאולי כבר לא ידאגו לך כ"כ ??
    אשמח לשמוע מה את חושבת על מה שכתבתי,ומה שלומך בימים האחרונים.
    תחזיקי מעמד,
    איתך בליבי,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור שלי

נטע
    17/06/2010

קרן אור שלי!
    מה שלומך יקירתי?
    לגבי מה ששאלת אותי- ולא אני לא חושבת שאם אני אהיה בריאה אני אקבל פחות "צומי" אני יודעת שההורים שלי תמיד יהיו לצידי כי אני זה כל החיים שלהם. כך שמבחינתי אני תמיד אהיה הפרוייקטית שלהם וברור שהיתי מעדיפה שיטפלו לי בתור בריאה ולא בתור חולה.
    היום היתי בטיפול, היה שיחה ממש טובה הרגשתי פשוט שאני פורשת מהמחלה ושאני מספיק חזקה אך עד שהגעתי הביתה הכל קרס לי בעינים!!!
    מכירה את זה?
    אוהבת אותך
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה,

קרן אור
    22/06/2010

בוודאי שאני מכירה את זה.יש ימים שהכול נראה כה שחור ועגום,עד כי היכולת לראות רחוק יותר מצטמצמת,אבל חשוב לזכור שגם במקומות האלו זה לא מבטל את מה שהשגת עד כה!
    יקרה,את במלחמה הכי חשובה כרגע.במלחמה על החיים שלך,על איך שיראו,על עצמך קודם כל ואח"כ בשביל ההורים שלך,סבתך והעתיד המשותף עם גל,שאני יודעת כמה את רוצה בו.
    זה בסדר לעיתים לעצור הכול,לאפשר לעצמך להרפות,להתפרק,לבכות,ואפילו לכתוב כאן מבלי לפחד מאיך שזה ישמע או מה יחשבו,אבל לא לשכוח לקום משם ולהמשיך,כי יש לך בשביל ועבור מה.
    מחבקת אותך בתוך כל הקושי.
    ומזכירה לך שאני כאן אם תירצי לשתף יותר.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע שלא תלכי לטפיול הומאופתי?

דר אדית דניאל
    08/06/2010

הומאופתיה מטפלת בצורה מלאה בכול בעיות האכילה. אנורקסיה בולמיה אובססיה
    ואני מדברת מניסיון - הן כמי שסבלה מכך לפני 30 שנה והשאירה את הסבל מאחורי
    והן כמי שמטפלת היום

תלכו על טיפול באמצעות הומאופתיה ותסיימו עם הנפילות -כי הן באמת לא חובה

בברכה
    ד''ר אדית דניאל
    מומחית ברפואה משלימה
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אדית דניאל

נטע
    08/06/2010

תודה על התגובה.
    את יכולה לפרט קצת מה זה אומר?
    מה הגישה של הטיפול ההומופאטי? מה זה בכלל? זה טיפול בשמנים שיאצו מסג'ים רפלקסולוגיות וכל זה??? או מה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

flower1209
    10/06/2010

קראתי את ההודעה שלך ונזכרתי באיך שאני הרגשתי כשעליתי במשקל.. נזכרתי באותה חרדה עצומה, באותה תחושה שהעולם חרב עלייך ורק הק"ג הזה שעליתי או החצי קילו הם אלו עכשיו שינתבו ויקבעו את המשך חיי.. את התחושה שזה קטלני ושום דבר לא יכול לעזור במצב כזה.. שלא יהיה לזה סוף, שזה ימשיך כך לנצח העלייה הזו, שאני אתנפח ואתפוצץ עוד יום אחד- נטע יקרה שלי- אני בכוונה כותבת לך את זה כך בצורה הכי ישירה שיש ואני יודעת שזה קשה לקרוא כזה דבר אבל הסיבה שאני כותבת לך את זה ככה חד וחלק זה משום שהמסר שלי אלייך הוא -שאלו הן אך ורק מחשבות!!!!!

מחשבות שרצות לך בראש כמו סרט נע ואין להן שום בסיס מציאותי!! הן שם כדי להפחיד אותך, לגרום לך להתערער עוד יותר..אלו מחשבות המחלה ואף אחת מהתחושות שכתבתי לך למעלה- לא רציונלית!!! ומעולם לא התגשמה גם!!
    זה לפחות מה שקרה במקרה שלי וזה ידוע שההעצמה הרגשית הזו אופיינית למחלה.. נסי לקבל את זה- לומר לעצמך שאלו הן רק מחשבות ואת לא באמת הולכת לעלות במשקל לנצח, שאת לא הולכת להתפוצץ!! שלהיפך- העוד כמה קג' האלה שנחוצים לך (את עדיין לא במשקל תקין אגב??) רק יעשו את נטע יותר יפה ונשית!!!! כי זה באמת כך!!

אני יכולה לספר לך שהגוף שלי היה נראה פשוט זוועה כשהייתי בתת משקל.. הייתי כולי עצמות.. ממש גועל!! ועכשיו כשהמשקל שלי תקין סוף סוף - רואים גוף!! רואים משהו בריא!! אנושי!
    ולא חולה ומפחיד!!!

תחשבי על זה מותק. דברים לא כאלה נוראיים כמו שאת חושבת כרגע.

אוהבת המון. ובטוחה ביכולת שלך לעבור את התחושה הקשה הזו!!!
    זכרי- זו רק התחושה שלך בלבד..זה לא באמת מה שקורה בפועל.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירני אהובתי

נטע
    13/06/2010

שירני שלי.
    אין לך מושג כמה נתת לי במילותיך.
    פשוט נתת לי לראות עולם. את מדהימה יקרה שאת... אין לי מילים!
    תודה על הכל הכל...!!! !!! !!!
    ניחמת אותי חיזקת אותי ונתת לי כוח להמשיך להלחם במלחמת החיים .
    אוהבת אותך כל כך
    מה שלומך יקרה? איך את מרגישה?
    נטע
    סליחה על הקיצור- פשוט לא מרגישה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני,

קרן אור
    15/06/2010

כמה כיף לקרוא את מה שכתבת!! רואים את התהליך שאת עברת ועוברת.
    מה שלומך בכלל??

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ונטע יקרות

flower34
    18/06/2010

נטע, אני שמחה לשמוע שעזרתי לך!!
    אני באמת מאמינה בך שאת יכולה להחלים ולעשות את הסוויץ' הזה בחשיבה עם הרבה עבודה וכוח רצון! ויש לך את שניהם!!

קרן אור - לצערי עברה עלי תקופה גיהנום אני לא בטוחה שהסתיימה. בכל אופן זה לא לכאן אוכל לשלוח לך מייל.
    מה שלומך אגב? איך את מרגישה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירניייייי

נטע
    20/06/2010

מתוקה שלי.
    אני לא יכולה לשמוע שקשה לך ושעברת תקופה גיהנום!די די די די מגיע לך רק טוב יקרה שלי!
    תעדכני...
    אוהבת אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני,

קרן אור
    22/06/2010

בוודאי שאת יכולה לשלוח לי מייל,הוא כתוב למעלה בפורום.

מצפה לשמוע ממך,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר על טיפול הומאופתי

דר אדית דניאל
    21/06/2010

שלום ומצטערת על האיחור בתגובה

טיפול הומאופתי, הוא טיפול מאוד מדוייק ומאוד אפקטיבי. שמשיג תוצאות לרוב בזמן מהיר.
    תלוי כמובן בניסיון של ההומאופת.

ההתייחסות בהומאופתיה היא לכול קשת הבעיות עימה מגיע האדם מרגע העוברות שלו ועד הגיעו לטיפול התחקרי על כול קשת הבעיות מדוייק ומעמיק.

המטרה היא לאתר את השורשים של המחלות והסימטומים שנוצרו במשך השנים- ולהחזיר את הסדר והאיזון לאדם -שהיה לו מלידה

זמן התהליך משתנה מאדם לאדם ומבעיה לבעיה. אין צורך בכלל להאמין בשיטה. יש צורך לתת מידע מדוייק ככול הניתן- זה תלוי גם במיומנות של ההומאופת לדעת להוציא מידע מדוייק מהלקוח

אם יש שאלות נוספות אשמח להתייחס וגם בפניה למייל האישי

בברכה דר אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדית,

קרן אור
    22/06/2010

תודה רבה על האינפורמציה.
    מי יתן ונוכל לעזור לכמה שיותר נשים לצאת מהגיהנום הזה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ניצן
    03/06/2010

יש לי חברה אשר עברה בשנה האחרונה משברים קשים של אובדן אבא ופרידה מחבר. היא בקושי אוכלת ומאוד רזה. בכל פעם שמעלים את נושא האוכל היא אומרת שהכל בסדר והיא אוכלת.משיחה עם משפחתה גם הם מודאגים ממצבה. חשוב לציין כי בילדותה היא הגיעה למצב של פגיעה בבריאותה בשל חוסר אכילה (לא ידוע לי אם אובחנה אנורקסית). לאחרונה עשתה בדיקות דם והם יצאו תקינות מלבד מחסור באשלגן. האם יש לדאוג למצבה הבריאותי, לאור בדיקות דם תקינות. האם כדאי לעשות משהו. מה את מציעה?

תודה ניצן

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום ניצן

אפרת לוי
    05/06/2010

שלום ניצן,

ירידה במשקל וחוסר תיאבון יכולים גם להצביע על דיכאון, יתכן ומדובר בדיכאון תגובתי לאור האובדנים שחוותה.
    הייתי שוקלת פנייה לפסיכיאטר לאבחון מצבה ובמקביל לטיפול פסיכולוגי על מנת לעבד את האובדנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    03/06/2010

מה שלומך? איך את מרגישה? מה מעשיך בימים אלו?
    אצלי העניינים קצת מסובכים ונראה לי שאפילו להודות בזה זה מבחינת התקדמות בשבילי..
    כמו שאת יודעת יש לי מלא הפניות, השאלה שלך היא מובנת מי שבעצם שלך אותי לכל ההפניות האלא היא רופאת היחידה שלי שגם בעקרון נמצאת במעכב אחרי כל ההפניות.
    התחלתי ללכת לקבן- בנתיים נקבע לי פעם בשבועים ללכת לדבר איתו, הוא די נחמד נראה לי שהדבר שישר קנה אותי היה שאיך שנכנתי למשרד שלו היו שתי כסאות באמצע החדר- וככה ישבנו ודיברנו, הוא לא ישב מאחורי השולחן שלו מה שבשבילי הרגיש שהוא באמת רוצה להקשיב למה שאני אומרת ולנסות ולעזור לי למרות שהוא בכלל לא מכיר אותי ולא חייב לי שום דבר.
    היה לי ממש קשה לדבר איתו אני פשוט היתי לחוצה מהמעד אני חושבת וגם מרוב שאני לא מדברת על זה ולא טיפלתי בזה עד עכשיו אני פשוט לא יודעת איך להתחיל ומה בעצם לומר לו..
    חשוב לי לנסות את זה אבל באותו זמן לי ממש קשה לדבר והוא כבר אמר לי מראש שאם הוא יראה שקשה לי מדי לדבר על זה הוא לא יכריח אותי ופשוט נפרד כידידים ולא נמשיך בטיפול מה שקצת מפחיד אותי כי חשוב לי, חשוב לי לנסות ולצאת מזה אני פשוט מפחדת שאני לא יודעת איך ,שאני לא יודעת לתפקד, לא יודעת להכיר את עצמי בלי בצל של הפרעת האכילה שלי..
    בכל אופן אני רוצה לנסות ולהשתנות לנסות ולהגיע לחיים שאני יודעת שמגיע לי לחיות אותם..
    אשמח לשמוע מה את חושבת,תקווה

לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקרה,

קרן אור
    08/06/2010

אני שמחה מאוד על האומץ להודות בקיום הבעיה,אני יודעת שזה לא פשוט עבורך.
    אני גם שמחה שדיברת עם הקב"ן אבל פגישות של פעם בשבועיים נראות לי מעט מידי כדי להניע תהליך טיפולי.ואין דבר כזה לוותר עם קשה.בוודאי שיהיה קשה לדבר ולגעת בדברים האמיתיים ,שיושבים בבסיס ה"א שלך.ודווקא היכן שקשה,זאת בדיוק הנקודה שחשוב להתמקד בה.
    ניתן להחלים מה"א אבל צריך להיות ממוקד מטרה,אבסולוטי בטיפול,והכי חשוב-התמדה ועקשנות.
    לטעמי,בפגישה הבאה שלך עם הקב"ן דברי איתו על הצורך שלך בטיפול יותר אינטנסיבי,כזה שיכלול פגישות שבועיות במינימום וכן מעקב רפואי וטיפול תזונתי.אם אין לו פתרונות או אפשרות להציע לך טיפול כזה במסגרת הצבא,בקשי ממנו הפניה למרפאות חוץ שעיקר התמחותם היא טיפול כוללני בה"א.
    נשמע שהטיפול שהוא מציע לך,לא מספק.עד כמה וכמה כשפותחים תכנים קשים בטיפול ומאוד קשה להשאר איתם לבד בין טיפול לטיפול.
    עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה....
    ד
    03/06/2010

אני בת 26 והפרעות אכילה הן חלק מחיי ב-10 שנים האחרונות...
    התחלתי באנורקסיה ועברתי לבולמיה,
    אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי ותרופתי אבל עדיין מקיאה בתדירות משתנה בהתאם לתקופה (פעם ביום במקסימום)... לאחרונה (מספר שבועות) התחלתי להרגיש בצורה חריפה מבעבר את ההשפעות של הבולמיה על הגוף שלי ופשוט הפסקתי, הפנים והבטן נפוחות מממששששש ואין לי כוח לעשות כלום...
    הכל נפוח אפילו יותר מאז שהפסקתי ורציתי לשאול אם זו תופעה אופיינית, אחרי כמה זמן זה עובר אם בכלל ואיך אפשר להקל על הסימפטומים... הפסיכולוגית שלי אומרת שזה יחלוף אבל אני מרגישה עכשיו כ"כ רע, לא נוח לי בעור של עצמי ולכן אשמח לקבל מענה גם בפורום הזה...
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה....

הוספת תגובה

• שלום ד

אפרת לוי
    06/06/2010

איני מכירה את התופעה אותה את מתארת. אם אחד מגולשי/גולשות הפורום מכיר/מכירה את התופעה אשמח אם יתיחסו לכך.
    האם פנית לרופא? האם הנפיחות בפנים ובבטן היא תחושה שלך ( האם אחרים אומרים לך שאינם מבחינים בנפיחות?) .
    יתכן ומדובר בתהליך החלמה, ( כולי תקווה), מה שנשמע בעיקר קשה לך הוא רגשית להיות במצב הזה כאילו את בגוף אשר אינו שלך . חושבת שכדאי שתפתחי את זה באופן רחב יותר בטיפול הפסיכולוגי שבו את נמצאת. הכוונה לברר מדוע כל כך רע לך בתקופה הזו, מה המשמעות מבחינתך שהפסקת להקיא .

מאחלת לך בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ד
    07/06/2010

אני בטיפול פסיכולוגי ואפילו הפסיכולוגית שלי שמה לב לנפיחות כאילו בצקתית בפנים,
    אני רוצה להפסיק עם ההקאות כבר כ-6 שנים ולא עזר לא טיפול תרופתי או פסיכולוגי, מה ש"עזר" זה התחושה של ההשלכות על הגוף שלי, בעיות בבלוטות התריס ובאמת אשמח לתגובה אם יש שמכירות את התופעה...
    המון תודה על התגובה והמשך שבוע טוב לך ולכולן!
    רק בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד'

קרן אור
    08/06/2010

ראשית,רוצה לברך אותך על ההתמודדות והטיפול בעצמך.
    לשאלתך,אני מכירה את התופעה של הבצקת שתיארת,גם ממקום אישי וגם מבנות נוספות.
    בבולימיה אובדים נוזלים ואלקטרוליטים עם ההקאות,כשמורידים את תדירות ההקאות מופיעה מעט בצקת, וכן תחושה של נפיחות ומלאות בבטן,וכמה שהשלב הזה קשה,חייבים לעבור אותו,כי אחרי תקופה מסוימת הגוף מתחיל לאזן את עצמו,את כמות הנוזלים,מע' העיכול שתנועתיותה נפגעה והואטה מתחילה לחזור לעבוד כפי שצריך.זאת תופעה שכיחה,אבל חשוב לי לסייג ולומר שכיוון שאינני מכירה אותך,רצוי ללכת לרופא המשפחה שיראה את אותה בצקת שאת מדברת עליה ויוודא שאכן זאת הבעיה ושאין בעיה כילייתית או אחרת שיכולה לגרום לבצקות.
    אל תתייאשי!
    מחזקת את ידייך ואשמח לשמוע עדכון,
    מקווה שעזרתי מעט,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (0=

ד
    08/06/2010

המון המון המון תודה!
    עצם זה שאני לא לבד, באמת מחזק אותי...
    עזרת לי מאוד!
    שיהיה המשך שבוע נפלא לכולן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה
    קטי
    30/05/2010

שלום,
    אני בולמית כבר כמה שנים. בזמן אחרון זה בלתי נסבל, כל יום וכל היום. אין לי כוח לכלום, רק לאכול, להקיא ולישון. אני כמעט ולא יוצאת מהבית.
    אני יודעת שאני זקוקה לטיפול. מצד אחד לקופ"ח אני לא אלך כי לא רוצה שזה יירשם בכרטיס הרפואי שלי מצד שני לטיפול פרטי אין לי כסף. האם יש אפשרויות לטיפול אנונימי שהוא חינם או תשלום סמלי?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לעזרה

הוספת תגובה

• שלום קטי,

קרן אור
    01/06/2010

ראשית,רוצה לומר לך שאני מעריכה את האומץ להודות בכך שה"א שלך יצאה משליטה,והבנתך בדבר הצורך בפניה לטיפול.
    לשאלתך,קופ"ח מחויבת בשמירת סודיות.ישנם שני סוגי סודיות,אחת נפשית ואחת פיזית.מה שאומר,שגם כשאת פונה לטיפול פסיכיאטרי\פסיכולוגי, ללא חתימתך על ויתור סודיות נפשית,אפילו רופא המשפחה לא יכול להכנס לתיק שלך(הוא כן יכוטל לראות שביקרת אבל לא בגין מה).
    אופציה נוספת,היא לפנות למרכזים שמטפלים בה"א.יש בשימושון למעלה ישנה רשימה מפורטת של מרפאות כאלו, המחולקת לפי איזורים,שם הטיפול הוא חינמי(בעיקר במרפאות של קופ"ח או סימלי במרכזים כמו אגם בת"א).כל המרכזים הנ"ל מסובסדים דרך משרד הבריאות ולא מתועדים בכרטיס הרפואי שלך,אלא אם כן שוב,את חותמת על ויתור סודיות.אבל במקור הרשימות השמיות במבוגרים לא עוברות הלאה,אלא אם כן,ביקשת .
    כך או כך,הכי חשוב לא להשאר בלי טיפול!
    אם את צריכה עזרה ספציפית יותר,אל תהססי לפנות אליי שוב.
    שיהיה בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה

אפרת לוי
    01/06/2010

שלום קטי,

אני מצטרפת לדברים של קרן אור, אך אני רוצה להתייחס לדברים מכיוון נוסף.
    זה נשמע שאת אמביוולנטית כלפי הטיפול, יש בך צד שמכיר בכך שאת במצוקה וחייך אינם כבר חיים , ויש בך צד שלא רוצה טיפול , דוחה את האפשרות ( שהרי טיפול חינם או בתשלום סמלי הוא לרוב במסגרות ציבוריות) . חשוב שתביאי לטיפול את האמביוולנטיות הזאת היות והיא מבטאת גם באופק עמוק את הבולמיה ( מצד אחד את אוכלת אוכל - רוצה וצריכה אותו , ומן הצד השני מקיאה אותו-לא רוצה אותו).

מאחלת לך הצלחה ובריאות

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור שליייייי וכולןןןן
    נטע
    29/05/2010

מה נשמע?
    מה שלומכן?
    איך עוברים הימים?
    אצלי יום טוב ויום פחות....:-)
    מה חדש אצלכן?
    ומה זה הטיפול הזה של נירה? על מה הוא מתבסס? ואיפה זה מתקיים?
    אוהבתותכם

הוספת תגובה

• נטע יקרה,

קרן אור
    01/06/2010

את כותבת "אצלי יום טוב ויום פחות",אשמח אם תרחיבי כדי לדעת יותר מה קורה איתך.
    מה עם הטיפול??הפסיכולוגית??הדיאטנית??מצבך הרפואי??
    לגביי שאלתך.לצערי, אני לא מכירה את נורית באופן אישי רק שמעתי עליה.אבל ממה שאני מכירה אותך,לא ממליצה לך להתחיל להתפזר,כי הטיפול שלך הוא יעיל,מחזיק ומכיל.
    בכול אופן,אסור להמליץ בפורום על מקומות או אנשים ספציפיים,ואם יש לך שאלות נוספות בנושא,אנא פני לאלה,היא השאירה כאן את מספר הנייד שלה.

יום מקסים,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי קרן אור שלי

נטע
    01/06/2010

קרן אור שלי!!!
    תודה:-)
    אני מרגישה די בסדר, פחות או יותר.
    מבחינה פיזית מרגישה די טוב אך נפשית די אכולה...
    קשה לי לראות את עצמי בגוף אחר אבל אני מסתגלת ולאט לאט מנסה לקבל את זה מתוך רצון ואהבה ולא מתוך בלית בררה..
    ואיך את מרגישה יקרה???
    שבוע שעבר ביקרתי במחלקה, היה לי ממש כיף לראות את כולם:-)
    בינתיים אני ממשיכה במתכונת שהיה לי שזה כולל ביקורת של רופא , בדיקות דם...שיחות ודיאטנית....ואני מתקדמת לפי הדעות של כולם.
    ובנוסף גם הולכת פה ושם לביטוח לאומי בשביל לממש את השיקום שלי בשנה הבאה!!!
    מה איתך ככה?
    יום טוב שיהיה לך יקרה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רע לי...
    Neta
    27/05/2010

חייבת לשפוך קצת את הלב!!!!
    רושמת את הכל בבכי-מאוד קשה

אני לא מאמינה שזה שוב קורה??? שוב חוזר????
    זה אף פעם לא יסתיים?????
    כבר שבועיים כמעט שלא הקאתי ואז כל השבוע הקאתי כל יום לפחות פעמיים!!!

נמאס לי-בא לי למות!!
    ואתמול רבתי גם עם החבר...
    אין לי יותר כוח להתמודדות עם החיים האלה!!!!
    פשוט אין לי כוח!!!
    רוצה לישון...רק לישון!!!
    מאתמול בארבע לפנות בוקר אני מתאפקת לא לקחת "קלונקס" ולהרדם...ביטלתי פגישות להיום ולעבודה בינתיים אמרתי שאני אגיע בארבע(לא יודעת אם יהיה לי כוח ללכת בכלל!!!!)
    דייייייייייי
    רוצה לישון לישון ולישון....מה לא ברור?????????

איך אפשר להמשיך את החיים עם עצבות שלא נגמרת????? איך?????

לקביעת תור
    סגירה
    רע לי...

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    27/05/2010

מאוד כואב לי לשמוע.אבל נשמע שדווקא עכשיו,עם כל הקושי,חייבים להיות פרקטיים ולחשוב מה הלאה.כי חיים במצב האלו,כפי שאת מתארת,הם סבל בל יתואר.
    ואני חוזרת ושואלת אותך-מה עם טיפול????

שלך ואיתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור

Neta
    27/05/2010

אני מחכה לתשובה מהמחלקה להפרעות אכילה של מאוחדת... ובכל מקרה ב-21.6 יש לי פגישה עם הרכזת של בריאות הנפש במאוחדת... המליצו לי על טיפול CBT

אבל להגיד לך את האמת???
    כרגע לא בא לי כלום-בא לי רק לישון!!!!
    מכל דבר קטן אני נשברת...
    אתמול בלילה רבנו על שטויות ואז הוא התעצבן שאני הקאתי כל השבוע ולא סיפרתי לו!!!!מה אני יכולה לעשות???
    הוא לא מבין שזה קשה...
    הוא אומר לי איך הצלחת לפני 3 חודשים להפסיק להקיא כמעט חודש????
    הוא היה שם בשבילי ותמך והיה לי מצב רוח טוב,אז הצלחתי!!!!
    כל השבוע הייתי מאוד מאוד עייפה כי לא ישנתי מרוב מחשבות והייתי עצובה מאודדדדדד
    וזאת הסיבה אבל הוא אפילו לא נתן לי צ'אנס להסביר!!!!
    והוא באמת מבין שמדברים איתו...יאמר לזכותו!!!
    קרן אור...אין לי כוחות יותר לכל הדיכאון הזה והסבל הנפשי-אני כבר לא מדברת על הסבל הפיזי שעברתי כל השבוע...הכאבי בטן,כאבי ראש,החולשה!!!!

והנה בזמן שאני כותבת לך התקשרו אליי מקופ"ח ואני חוזרת לטיפול!!!
    תכף אני אתקשר לפסיכולוגית שלי ואקבע תור לדיאטנית...וכמובן לפסיכיאטרית!!!!

אני לא מאמינה שאני עושה את זה!!!!
    אין לי כוח...פשוט אין לי כוח!!!!!

מה איתך????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    01/06/2010

האם כבר הגעת לטיפול??אשמח לשמוע עידכון.
    כך או כך,הכי חשוב כרגע הוא להתמקד בטיפול ובתהליך ההבראה שלך,ולהקיף את עצמך,בייחוד בתקופה זאת,באנשים תומכים,אוהבים,מכילים,ואני בטוחה שיש כאלו בסביבתך.נסי להתרחק,עד כמה שניתן,ממקומות בהם את מואשמת או צריכה לכלות אנרגיה על להסביר את עצמך.
    חשוב מאוד לזכור-את לא עושה את זה לאף אחד,אלא לעצמך! והבן אדם היחיד שאת צריכה לתת לו דין וחשבון,הוא את.ומי שלא מסוגל להיות איתך ולהבין אותך,להבין עד כמה זה קשה וכמה את היחידה שסובלת,אולי טוב שכרגע לא יהיה.אל תלחמי בזה,הילחמי אך ורק על עצמך,ותני לזה להוביל.

תנסי להיות בסדר עם עצמך.
    ואני כאן בכל מקרה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה קטנה עם המון עוצמה
    אלה
    21/05/2010

בימים אלה אנו מקימים קבוצת תמיכה בהפרעות אכילה עם מטפלת שהיתה בעבר חולה המון שנים והיום היא עוזרת להמון בנות / בנים שמתמודדים יום יום, שעה שעה במחלה

קבוצה קטנה בת 5 - 7 משתתפים בעלות סמלית.

הקבוצה תתקיים אחת לשבוע בתל אביב.

אשמח לפרט יותר בטלפון 0509569996 - אלה.

שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצה קטנה עם המון עוצמה

הוספת תגובה

• שלום אלה

קרן אור
    22/05/2010

אני מברכת על יוזמה שכזאת,אך בטרם אוכל להמליץ אשמח לדעת מי המנחה של הקבוצה,מה הניסיון שלה ואיך את קשורה לקבוצה??עוזרת??משתתפת??

נשמע מעניין וחיוני,אך אשמח לשמוע פרטים נוספים.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן יקרה שאת

אלה
    22/05/2010

קודם כל תודה על תגובתך.
    למטפלת קוראים נורית בלומנפלד והיא היתה חולה באנורקסיה 40 שנה.
    יש לה קליניקה בכפר סבא והיא עוזרת להמון אנשים / ילדים עם הפרעות אכילה
    אם תכנסי לדוקטורס יש שם פורום של אורלי פוקס שביחד עם נורית הן יוצאות להרצאות.
    הבת של אורלי חלתה באנורקסיה ונורית הצילה אותה מההרס הזה כך שאותה נערה היום בריאה לחלוטין ומשרתת בימים אלה בצבא.
    אני גם מטופלת שלה ועד לפני שהכרתי את נורית חיי היו מתים ( אני באנורקסיה 20 שנים ).
    מאוד חשוב לי לקדם את נורית כי יש לה המון מה לתת.
    אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי.

שבוע מבורך.
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה יקרה,

קרן אור
    23/05/2010

תודה על האינפורמציה הנוספת.אני מכירה את נורית וכן את אורלי ואורטל.שמעתי את כל ההרצאות שהן מעבירות ביוטיוב.הבנתי שנורית מדהימה.רק שלא ידעתי שסבלה מאנורקסיה 40 שנה...
    אני גם עוקבת אחר הודעותייך בפורומים ואני רוצה לומר לך שמאוד מאוד משמח אותי לקרוא שהטיפול עוזר לך ושאת במקום יותר טוב עם עצמך,כי מגיע לך! (אגב,אפשר לשאול אם עזבת את איכילוב ואיך הטיפול שם,מזוית ההסתכלות שלך??)
    ואני בכיף אמליץ על הקבוצה.אני חושבת שיש לה הרבה מה לתת כתוספת לטיפול פרטני.
    כל הכבוד על היוזמה!\שיהיה בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן יקרה

אלה
    23/05/2010

יכול להיות שיש כמה בנות אם אותו שם כמו שלי אני בקושי נכנסת לפורומים ואם כן אז אני רק קוראת.
    ניסתי להתקבל לאיכילוב ואז קיבלו אותי לעבודה חדשה ולא התחלתי טיפול שם.
    אני מטופלת של נורית כ - חודשיים וההרגשה הכללית יותר טובה.
    אני רוצה לומר לך שניסיתי כל כך הרבה טיפולים ב - 20 השנים האלה ונורית הצליחה לעורר פלאים אצלי.

תודה רבה לך על הנכונות לעזור.
    מצויין בהודעה הראשונה שלי את מס' הטלפון למיקרה שיש אנשים שירצו להשתתף בקבוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה,

קרן אור
    23/05/2010

אם כך סליחה על הבלבול..
    ובאשר אלייך-כאמור,שמחה מאוד לשמוע שמצאת את הטיפול המתאים עבורך.
    ואני בכיף אמליץ למי שתהיה מעוניינת.
    אשמח לשמוע איך זה מתקדם.
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור

אלה
    23/05/2010

תודה יקרה אני יעדכן אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה,

קרן אור
    26/05/2010

בכיף!
    ובהצלחה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן טעות!!!!!!!!!!

לונה
    29/05/2010

יקירותי יקירותי
    סלחו לי על ההתפרצות אליה אולי חלקכם רגילים-
    אך נורית לא סבלה מאנורקסיה 40 שנה!!!

כל הכבוד על הרצון לקידום,
    אך משפט כזה ותיאור מדויק של פרטים כולל שמה הפרטי המלא איננם לדעתי נכונים.
    כמובן-חושבת שמידע זה כלל לא צריך להיות רשום בפורום, בין אם הוא נכון או לא נכון.

נורית אכן מדהימה,
    וקבוצה כזו יכולה להוות המון הצלה לחלק מהבנות אשר מוכנות ורצות להגיע

לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כאן שום טעות

אלה
    12/06/2010

לונה יקרה כמו שכבר שוחחנו על כך בטלפון זה מתוך הסכמה של כל מי שצויין שמו בפורום ואני בטוחה שככל שיפנו יותר אנשים לעזרה נורית תשמח. עכשיו גם קראתי את מה שכתבת לעומק ואם היית מתייעצת איתי לפני שכתבת לא היינו עונות אחת לשנייה בפורום היית פשוט חוסכת זאת מימני.
    לדעתי הקמת הקבוצה או פנייה פרטנית לנורית רק תקדם עלייה של כמות החולים בדרך להבראה ופחות לחולי וזאת המטרה שלנו.
    אני פונה שוב לאלה שנמאס להם להיות בהרס העצמי הזה ורוצים חיים שלווים בלי כל הסבל והמלחמות הבלתי פוסקות. יש מה לעשות ויש כתובת שבאמת מצילה חיים היום אני לא יכולה בלעדיה ואשמח לחלוק ושלתף את כל מי שרק יושיט יד 0509569996 אלה זמינה בכל שעה.
    רק תאפשרו
    שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    20/05/2010

מה שלומך? איך היה החופשה? מקווה שנהנת!
    כבר הרבה זמן שלא נכנסתי לכאן וזה היה לי חסר התגעגעתי אליך.. נראה לי שפשוט כ"כ הרבה דברים צורמים לי בזמן האחרון שהייתי צריכה לתת לעצמי זמן כדי שאוכל לפחות להבין עד כמה הדברים באמת צורמים..
    בכל אופן אנסה לספר לך קצת ממה שקורה בתקווה לשמוע מה את חושבת על הכל:
    אז ככה יש לי 4 הפניות פתוחות, 1 לקב"ן (בקיצור פסיכולוג..) שהייתי אצלה פעם אחת ונראב לי שזה עזר אבל הייתי רק פעם אחת ומאז לא שמעתי מהם שוב, ניסתי לתפוס אותם אבל לא הצלחתי.. מי שראתה אותי הייתה ממש בהריון והיתה צריכה להעביר את התיק שלי למישהו אחר מה שאולי יכול להסביר את העיקוב..
    יש לי עוד הפניה לרופאת נשים שיש לי תור אליה בסוף החודש,הפניה לדיאטנית שאני לא כזה מוכנה לדברים שיביא איתו בתחילת החודש הבא..ועוד הפניה לרופא שאני לא יודעת איך מבטאים כי הרופאה חושבת שליתר בטחון כדאי לבדוק שאין לי פעילות יתר של בלוטת התריס מה שיכול להסביר למה אני כ"כ רזה וגם כדי לשלול דברים קצת יותר גדולים למרות שהיא לא חושבת שיש פשוט תוצאות בדיקות הדם שלי היו גבוליות...וגם ככה אני די בטוחה שזה לא זה..
    ובתוך כל זה יש את הענין של המקום שרות שלי שלא ממש מגיע להנהלה שם חיילות, אני מקירה מקרוב את הצרוך של החניכים אבל באותו זמן אני מכירה על בשרי את הקושי וחוסר ההתנהלות הנכונה עם החיילות אני פשוט לא חושבת שלאף חיילת מגיע לעבור את מה שאני עברתי השנה ולהנהלה כזאת לא מגיע שהמדינה תתגבר אותם בחיילות אם הם ממש לא יודעים איך להתייחס אליהם.. היתה ישיבה שעשינו כדי לנסות לפתור את הדברים וזה פשוט היה תקין מדי מבחינה פוליטית כאילו פחדו להגיד לו שהוא לא בסדר, מה שבעיני מראה זלזול בנו-עד שלא יוכח אחרת לוקחים את החיילות בערבון מוגבל כאילו כל מה שעברנו עד עכשיו לא היה מספיק..
    אני לפחות יכולה להגיד שבתוך כל הבלגן בין מה שקורה בבית לשירות לפחות יש לי את הקצינה שלי, שדי מחזיקה לי את היד לאורך כל זה,אני עדין לא תמיד מרגישה שזה מתאים שהיא זאת שעוזרת לי לאסוף כל פעם מחדש את השברים אבל אני ממש מעריכה אותה שהיא כן עושה את זה בשבילי..
    בכל אופן אשמח לשמוע מה את חושבת,
    תקווה

לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקרה,

קרן אור
    22/05/2010

תודה על העדכון.לשאלותייך,חסר לי קצת רקע מעבר לנתונים היבשים.איך הגעת לקב"ן,ולמה ההפניות הנוספות.עוד שאלה שעולה אצלי היא למה מבררים כ"כ הרבה ומפנים אותך לרופאים שונים,כשהסיבה ברורה למדי.האם לא סיפרת באמת על מצבך?על ה"א שלך??והאם יש מי שמרכז את הטיפול בך,אליו את צריכה לחזור עם התוצאות??
    לגביי הסיפור עם החיילות-אולי עצוב לומר זאת,אבל גם הצבא היא מערכת גדולה שאוהבת להתנהל בשקט.וזה אומר (בצורה עדינה) "לנטרל רעשי רקע".גם אם את צודקת,גם אם יש מי שמסכים איתך,לא תמיד זה יבוא לידי ביטוי מעשי.ואני מבינה את תחושת התסכול,אך יחד עם זאת,נשמע שאת עושה את מה שאת יכולה,ומה שיקרה בהמשך לא תלוי בך,עם כל הקושי.
    לגביי הקצינה-אני שמחה שהיא עוזרת לך אך יחד עם זאת,את מרגישה בצדק שיש לכך מגבלות.והסיבה היא כי היא אינה אשת מקצוע,וככזאת אין לה יכולת ממשית לעזור לך למרות הרצון הכנה להיות איתך.וכבר דיברנו בעבר על החשיבות של טיפול עבורך,אולי עכשיו יותר מתמיד,כשאת במרחק יותר מהדברים ופנויה לברר לעומק את הצורך שלך לשמר את ה"א שלך.

אשמח לשמוע פרטים נוספים כדי שאוכל להתייחס ספציפית יותר,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יועת מה לעשות
    חסוי
    19/05/2010

אני חייבת עזרה ירדתי מאוד במשקל בחיים לא הייתי שמנה ועכשיו אני נחשבת למאוד רזה אני מאוד אוהבת איך שאני נראת אבל אני כל יום מקיאה לפעמים שאנ אוכלת אוכל ממין ולפעמים את הארוחת ערב צהריים של הטפריט 1200 קלוריות כדי שהבטן לא תיראה נפוחה זה לא משפיעה אלי ריגשית אבל בזמן האחרון התחלתי לא להרגיש טוב יש לי הרבה סחרחורות ולפעמים אני מריגישה כאילו אני הולכת להתעלף אם כל זה אני לא רוצה לעלות קילוו אבל אני חיייבת להפסיק אם השטיות כי אני לא מרישה כבר טוב איזה סיכון יש בזה? ומה אנ יכולה לעשות אני מייעשתת

לקביעת תור
    סגירה
    לא יועת מה לעשות

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

אפרת לוי
    20/05/2010

לפני הכל אם את מתחת לגיל 18 עלייך לשתף את הורייך בבעיות אותן את מתארת.

בכל מקרה את חייבת להגיע למסגרת טיפולית . את מסכנת את עצמך , הן בגלל ההקאה שפוגעת בחניכיים, בפה , בוושט ובמנגנונים נוספים והן בגלל הירידה החדה במשקל. אינך מספקת לגופך את מה שהוא זקוק לו. האם את מקבלת מחזור?
    עדיף שתפני למרכז טיפולי להפרעות אכילה, (ישנה רשימה מצורפת בפורום ) לצורך הערכה ראשונית של מצבך על מנת שיהיה אפשר לגבש תוכנית טיפולית.

אם את צריכה עזרה במציאת מקום אל תהססי ופני שוב.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהה תעזרו לי
    =>
    18/05/2010

שלום אני בת 17 ... משקל 59-60 גובה 1.74
    עשיתי דיאטה רצחנית שבה הורדתי ממשקלי 75 קילו במשך שנה וחצי והתאמנתי נורא קשה... כל החיים שלי סביב אוכל.. יש מזונות שאני לא מתקרבת אליהם כגון ציפס מטוגן שניצל .. כל דבר אני מחשבת וכשאני לא יודעת את הערך של המזון אני נמנעת או נותנת לו ערךקלורי נגיד בורקס גדול זה בשבילי 700-800 קלוריות וכו' .. מעבר למשקללל אני סובלת מחולשה , סחרחורות שלשולים ,כאבי בטן אי הגעת ווסת אלא עם כן אני משתמשת בגלולות.. אין לי חיי חברה כמו פעם כי להימנע מלאכול אוכל שאיני מודעת איך הכינו אותו או הערך הקלורי שלו .
    החלטתי ללכת לתל השומר לקבל עזרה וכדי שאני יחזור למסלול התקין ... בלימודים הדרדרתי הכל ניהיה יותר גרוע להתאמן אני רוצה אבל לא יכולה.
    האם כדאי לי ללכת לתל השומר ? איך אני צריכה להגיע . מימי אני מקבלת הפנייה? אם צריך בכלל והתחייבות ? למשך כמה זמן הטיפול .. ? אני מעוניינת להגיע בחופש הגדול כדי לא להפסיד לימודים ולחזור ללימודים בתחילת שנה.. בנוסף אני רוצה להתגייס ומפחדת בשל בעיותי הרפואיות לא יגיסו אותי ... בבקשה תעזרו לי אני נואשתתתתתת

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשהה תעזרו לי

הוספת תגובה

• שלום לך,

קרן אור
    18/05/2010

לפי התיאור שלך,אכן נשמע שהפרעת האכילה השתלטה על חייך.אני מברכת על הבנתך שהגיעה העת לטפל בך ומעריכה את האומץ
    כפי שזה נשמע,זה הדבר הנכון ביותר לעשות.רק כך תוכלי להמשיך את חייך,כפי שנועדו להיות.
    באשר לתל השומר-הטיפול שם מקצועי,איכותי ובכול אופן ממליצה לפנות אליהם ולו אפילו לאינטייק(פגישה הערכה) בסופה תתקבל יחד איתך ההחלטה איזה טיפול הכי נכון עבורך.ואם צריך,יפנו אותך לטיפול מרפאתי אמבולטורי,שמהווה חלופה לאשפוז.יש לציין,שאשפוז הוא אופציה אחרונה,כי לרוב מעדיפים שהמטופלת תמשיך את חייה במסגרת הקהילה,אם הדבר אפשרי.
    לגביי הצבא-כל מקרה לגופו.הצבא מודע לעניין,ויש הרבה חיילות שבחרו להמשיך את השירות,במקביל לטיפול.זאת בתנאי שלא נשקפת סכנה לחייך.(זה נתון שחסר כרגע).
    בכול אופן,לא השירות הוא מה שצריך להניע אותך.נשמע שאת מודעת לצורך בטיפול ושאת מבינה שכך אי אפשר(ולא צריך!) להמשיך יותר.
    מחזקת את ידייך לפנות לתה"ש,בבקשה עדכני,
    בהצלחה,
    קרן אור.

אגב,לא כתבת,אבל היכן הורייך בנושא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

=>
    18/05/2010

אימי יודעת .. היא חושבת שאני אוכללת..האוכל שלי דיאטתי היא לא מבינה כ"כ וכואב לי לשקר אך זו הדרך היחידה שאני מכירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

=>
    19/05/2010

הגב לגבי הטיפול ללא אישפוז לא ניראה לי שהצילח מיכון שהייתי בטיפול אצל דיאטנית ולא עשיתי כלל וכלל מה שהיא אמרה תמיד קיצצתי..
    אני לא מסוגלת לבד .. זה ממש גיהנום כל היום לספור קלוריות ...ובנוסף אני לא רוצה ללכת לטיפול אצל פסיכולוג בשל העלויות היקרות ביררתי בקופ"ח וזה עדיין יקר ואני לא הוסיף לאימא שלי עוד צרה ממה שיש כבר .. לכן אני מעדיפה אישפוז כי לבד אני לר מצליחה ושם לא תיהיה לי דרך לקזז ולהחביא אוכל ולזרוק אותו בשרותיים ששכן זה מה שאאני עושה עם אוכל שהוא מטוגן ושמן ..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    22/05/2010

קשה מאוד להחלים מה"א לבד,,וכשם שאם היתה לך כל מחלה כרונית אחרת היית ניגשת לרופא לטפל בה,נכון??אז למה לא כאן?.ולכן אני מחזקת את ידייך בפנייה לתה"ש.
    האם כבר קבעת תור לאינטייק??האם את צריכה עזרה או פרטים נוספים?.

לגביי אמך-אין לך מה להרגיש אשמה.את לא עושה את זה לה,את עושה את זה לעצמך.את היא הסובלת כאן!! למרות שהדאגה לך היא טיבעית ומובנת.

יקרה,אף אחד לא מבקש ממך להציל את העולם,רק את עצמך.
    האם את מוכנה לעשות זאת??

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

=>
    23/05/2010

הי קרן אור ..
    האם אני מוכנה לזה ? ממש קשה לי לענות על זה כי חוסר השליטה שיהיה שם זאת ההתמודדות שלי ..
    קשה לי לקבל את זה שאני סובלת מזה כי עדיין אני צורכת 1300 קלוריות וזו לא הרעבה למרות שהרבה חושבים שכן .. אני אוכלת די הרבה אבל דיאטטתי ...את לא מבינה כמה פעמים באלי לאכול שווארמה בבגט או פלאפל בפיה וציפס או קוראסוןן אבל לא מסוגלת בימים שאני נשארת ללמוד עד מאוחר ואני לא מוכנה ואין לי אוכל אני מבריזה כי אני רעבה ואיןן דברים דיאטטים יש בגטים מלאי שמן כמו טונה טוסטים שקשוקה ודברי מאפה לכן אני לא קונה .. כי 500-600 קלוריות לארוחה זה המווןןןןןן !!!
    כמה זה השפיע והידרדרתי אני לא מאמינהה.. למה אני עושה את זה לעצמיי זה ממש הרסס כל החולשה והסחרחורות ואי קבלת ווסת נמאסססס לי מזהה ..
    שאלתי עם בת השומר המטרה העיקרית היא לעלות במשקל או להחזיר את הגוף לתפקד כראויי ?
    היועצת נתנה לי הפנייה לרופא בכך שממליצה לטיפול...
    אני מפחדת ששם אין לי דרך להתחמק ולאכול אוכל דל בקלוריתת מה אני יעשהה ? אני מיואשתתתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    26/05/2010

האמבילוונטיות הזאת היא טיבעית ומובנת.ה"א שלך משרתת צורך נפשי עמוק יותר,וזה מובן שאת מפחדת להרפות ממנה,כי אני יודעת כמה זה קשה לוותר על משהו לפני שיש לך משהו חליפי.
    יחד עם זאת,טיפול ממוקד בה"א מטרתו לאפשר את האכילה המאוזנת ולהבין את מכלול המרכיבים שהובילו להתנהלות בהרס העצמי הזה.אף אחד לא רוצה שתהיי שמנה,אלא שתהיי מוזנת כפי שאת צריכה,למען שלומך ובריאותך הפיזית והנפשית.
    את בעצמך מתארת כמה המצב יצא מכלל שליטה,ולטעמי אשפוז יאפשר להרפות מעט בטיפול בעצמך שהוא קשה כרגע,ולאפשר לאחרים לדאוג לך ,עד שתוכלי לעשות זאת למען עצמך.
    כל זה יבנה יחד איתך,וזה מה שחשוב.את תמיד תהיי שותפה לתהליך.
    יקרה,נשמע שבתוך תוכך את מבינה ויודעת שזאת הדרך הנכונה,ואני רוצה לחזק את הקול הבריא הזה.אל תחששי,פני לפחות לפגישת הערכה.

ותמשיכי לעדכן,
    איתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו

=>
    28/05/2010

הי קרן אור
    עובר עלי תקופה טובה
    הכרתי בחור וההפרעה שלי החלה להעלם כמו בחלום
    אני מרשה לעצמי חטיפים ושוקלד חח למרות שזה לפעמים במקום ארוחות אך לצערי עדיין משלשלת ..
    אני לא שותה משלשלים זה לבד
    אבל עכשיו טוב לי יותץתר ואולי אני לא הצטרךךך טיפול עברו לי הסחרחורותת הכל נייהיה ורוד
    תודה על התמיכה שלךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    01/06/2010

שמחה לקרוא על תקופה טובה יותר בחייך ואני מאחלת לך שתמשיך כמה שיותר,יחד עם זאת,אני לא יכולה שלא לתהות ביני לבין עצמי,מה יקרה אם משהו לא יסתדר פתאום.הרי התבנית של ההרס העצמי לא נעלמה,האושר יכול אומנם לסכך עליה,אבל כן חשוב,ואולי דווקא עכשיו כשאת במקום טוב יותר עם עצמך,לפנות לטיפול,לרדת לשורש הדברים,כדי להתחזק באמת מבפנים,ולא כתלות במשהו חיצוני.
    האם את יכולה להבין למה אני מתכוונת??

בכל אופן,אשמח לשמוע מה את חושבת על מה שכתבתי,
    תמשיכי לעדכן,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

=>
    15/06/2010

הי קרן אור
    לא הסתדר עם הקטע באהבה לצערי .. אבל אני אוכלתת לחם קל ..מתוקים.. הכלל ..
    סוף סוף התחלתי לאכול אוכל שאימא מבשלת מוקפץ עוף וכו' .. ללא פחממות אבל עם המון סלטט .. וגם סלט מיונז לייט שאימא מכינה .. אני מנסה לאכול טוב .. אפילו נראלי ששמנתי מעט וזה טבעי לאחר דיאטהה כסח כמו שלייי .. וכן אוכלת בגטים בבצפר שנותנים לנו ביום לימודים ארוךך .. אני הכרתי אנשים חברות מדהימות יוצאות לאכול הכל .. אך תמיד קיים החשש להשמיןן .. יהיה בסדרר אני בנתיים ללא טיפולל ואני מקווה ללכת בקרוב .. אבל מאמינה שהכל יסתדר לטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,

קרן אור
    22/06/2010

שמחה מאוד לשמוע ממך.
    תמשיכי לעדכן!
    מחזיקה לך אצבעות.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנה
    שמנמונת
    17/05/2010

שלום רב,
    בת 30, גובה 164 משקל 47 ק"ג. אני ניזונה מס"כ קלוריות יומי של כ - 700 קק"ל. לפני האוכל נוטלת לעיתים כ - 10 לקסעדין (אני יודעת שזה לא בריא אבל מניחה שאני כבר מכורה...?!)
    למרות ועל אף הנ"ל המשקל עומד ומסרב לרדת... כיצד ייתכן אם גם ללא הלקסעדין אני ניזונה מכמות קלוריות הנמוכה ממה שהגוף אמור לנצל לפעולות הבסיסיות שלו?
    בנוסף אני מתאמנת כ - 3 פעמים שילוב של טאיבו וריצה.
    האמור נמשך מזה כחצי שנה +2 קילו...
    תודה מראש וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    שמנה

הוספת תגובה

• שלום שמנה

אפרת לוי
    17/05/2010

השאלה אינה מדוע את לא יורדת במשקל ,אלא מדוע את צריכה לרדת במשקל?

את מנהלת אורח חיים לא בריא , אשר בטווח הארוך יכול לפגוע בך. המדאיג הוא שנראה שאינך מודעת לכך שהתנהגותך ביחס לאוכל בעייתית.

האם משפחתך או חלק ממכרייך מודעים למצבך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך,

קרן אור
    18/05/2010

אני מסכימה עם אפרת אבל רוצה להוסיף שהBMI שלך הינו 17.5 ,כלומר את כבר בתת משקל.
    באם תמשיכי לרדת עוד במשקל,את מסכנת את חייך.
    לשאלתך,הגוף שלנו הוא מכונה יעילה,ובתנאים של הרעבה הוא יודע לחסוף בבזבוז הקלוריות למינימום,ע"י הורדת קצב המטבוליזם הרגיל.סטווח הרחוק,גם כמות קטנה של קלוריות,תגרם לעצירת הירידה במשקל אפילו עלייה,כך שלמעשה בכך שאת מצמצמת בקלוריות היומיות את בעצם משיגה את הדבר שממנו את הכי חוששת.
    עצתי לך,אם כן,היא לא להתמקד בניסיונות לרדת במשקל,אלא בלהשיג לעצמך עזרה.למה לא לפנות לדיאטנית שתרכיב לך תפריט בריא ומאוזן??שתעזור לך בתהליך הגמילה מהמשלשלים??
    ובמקביל,להשיג לעצמך מענה נפשי כדי להבין לעומק למה את פונה למשחקי הרעבה-משלשלים-ספורט,שהם חייך כיום.

אם תרצי,אשמח לעזור לך בפנייה למרפאות רלוונטיות.
    עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה