מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרונית???בלונדי29/09/2007
את פה יקירה??
האם קיבלת את ההודעה ששלחתי לך במייל? מקווה שכן..
מה שלומך בלילה זה? מה מעשייך?
כרגע עזבתי את המקרע, צפיתי בסרט נחמד- קומדיה, אך אין לי סבלנות לשבת יותר מדי..
מקווה שהכל בסדר אצלך..
להת'
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אני פה...
אני30/09/2007
ובדיוק באתי לכתוב לך הודעה, חביבתי!
מה שלומך?? איך את מרגישה?? את עייפה?
כן, קיבלתי את הודעתך, ואני בעיצומה של כתיבה לך...
ספרי לי משהו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית, שוב קפצה ההודעה שלי!!
בלונדי30/09/2007היא עם הכותרת: "ישששש, שמחה לראותך פה"...
מחשב מטורלל!!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילה טוב יקרות שלי!קרן אור29/09/2007
אני הולכת להכריח את עצמי לישון,ואני אשתדל לבדוק מה שלומכן על הבוקר לפני שאצא לעבודה.ואם לא אספיק אז ניפגש כאן מחר אחה"צ.
מקווה שיהיה לכולנו לילה נעים,
נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב קרן אור!!
בלונדי29/09/2007כייף שהתמתחת לך קצת שם... זה אכן מכניס קצת אנרגיה ומצב רוח טוב..
ליל מנוחה שיהיה לך!!
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששש!! שמחה לראותך פה!
בלונדי30/09/2007אני בסדר... רק אכלתי פה משהו שעשה לי להרגיש רע. והמחשבה הראשונה הייתה ללכת למטבח ולפצוח בבולמוס... את יודעת, כמו בזמנים ה"טובים". וממש נכנסתי לשם כבר, התסכלתי מסביב, ויצאתי כלאחר שבאתי. פתאום התעוררתי וחזרתי למציאות. הייתי מאוד קרובה לכך..
זה בגלל שהאוכל עשה לי בחילה, אז כבר חשבתי אולי להמשיך... ולעזור לו לצאת. אך לא, לא, לא!! מזל... איזו הקלה. אני אסבול בשקט את הבחילה. וזהו.
מה שלומך? האם מצב רוחך טוב?
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל-כך גאה בך, בלונדי!!!!
אני30/09/2007
באמת כל הכבוד לך! שמעי, עבר עלייך יום די זיפת, אבל הנה הוא נגמר, ותחזיקי עוד קצת מעמד! בגלל שהקאת היום אז את מרגישה קרובה לזה יותר, אבל לא! אל תיתני לעצמך ליפול! רק לא זה! תני ללילה לעבור, ומחר כבר תרגישי יותר טוב!
לגבי מצב רוחי - אני עונה לך כרגע במייל על שאלותייך לגבי מי שנקראים משפחתי, אז את יכולה להבין לבד... ותיכף אני חותמת את המייל הזה והוא ישוגר אלייך במיידי!
ומה מעשייך בינתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית, יקירתי...
בלונדי30/09/2007תודה על שאת גאה בי. הייתי ממש קרובה...
אני מבינה שמצב רוח לא משהו הלילה.. אוף!!
ת'אמת? מה שאני עושה כעת הוא חיפוש יעדים לטיסה לסופ"ש הבא... ככה מהר מהר אולי אמצא לנו משהו נחמד (במחיר סביר)!! הלוואי. אנחנו מתים לטוס לחופשה.....
אני מחכה למיילך בקוצר רוח... ולוגמת סודה!!
נשיקות בינתיים!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסדר, יקירה, לא לדאוג!
אני30/09/2007
אני שומעת לי הרבה מוסיקה, ופוזלת מדי פעם לכיוון ערוץ 8...
ויש לי רעיון - אולי תטוסו לסופ"ש אצלנו? מה את אומרת? ארץ ישראל יפה וגם פורחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי, כרונית!!
בלונדי30/09/2007שמחה לשמוע שאת בסדר.
אני מתה על ערוץ 8, זה בהחלט חסר לי. כייף לך.
הלוואי וחופשה בישראל הייתה עומדת על הפרק, אך זה מאוד יקר לטוס ארצה, וכבר עדיף לטוס לכל אירופה- לראות עולם במחיר יותר זול.....
אני חושבת שגם אני הלילה אירדם מאוחר... אני כלל וכלל לא עייפה!
מחר יש שוק חביב שמתקיים בימי ראשון. ואנחנו מתכננים לפקוד אותו. נחמד..
מחכה לשמוע ממך...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שוגר בהצלחה...
אני30/09/2007
ואני מקווה שהוא גם נחת אצלך בהצלחה, ורק אצלך!
זהו. אני עייפה מאד רגשית עכשיו, ואני הולכת להתקלח. אחזור אח"כ להגיד לילה טוב.
אני מקווה שאת בסדר שם, ושהמצב רגוע.
צ'או בייבי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית, מדהימה!!
בלונדי30/09/2007אכן, המייל נחת אצלי בשלום, ורק אצלי!!
את מדהימה... אבל זה לא חדש לנו!
ועכשיו- הפתעה: אני חצי אשכנזייה וחצי ספרדייה!!! אמנם נראית כמו אשכנזיה לכל הדיעות, אך תמיד יש את החצי השני. וכולם מופתעים לגביו, ולעולם לא מנחשים את מוצאי האמיתי. ועל כך, כמובן, במייל!!!
ראשי מתפוצץ, החום עלה טיפה.. ואני לא מוצאת לי מנוחה!!
אני לא מרגישה עייפה, אך כאב הראש לא נותן לי מנוח!
אני חוששת שאיאלץ להשאיר לי את ה"פנינה" לבוקר. לקפה הראשון והטעים במיוחד. ככה אני הכי אוהבת. כי אני מרגישה כרגע בתוך מלחציים...
אז אני אעלה למיטה, ואכנס למיטה. ויהיה לי כייף לדעת שאקום בבוקר לכתיבה בשבילך... נפלא!!
תודה רבה על דברייך המקסימים. ואני מחבקת אותך חזק מפה, כוכבת טלויזיה שכמוך!!
נפגש מחר, כמובן!
אוהבת מאוד,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מלאכית!
אני30/09/2007
שיהיה לך לילה טוב ורגוע ושקט ונעים ומה שאת רוצה! אולי תקחי כדור לכאב הראש? לשלוח לך אחד? חחח...
טוב, יאללה, לכי עכשיו לישון ונדבר מחר.
תודה על כל מחמאותייך (שאיני ראויה להן) ושתהיה לך שינה ערבה!
אוהבת מאד!!!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראויה מאוד!!!!!!!!
בלונדי30/09/2007שמעת אותי? שלא אצטרך לצעוק עד אליך, אני אעיר את השכנים!
הכנסתי את הכלים למדיח, ופתאום ראיתי שקיבלתי עוד הודעה. אז באתי לומר לילה טוב בפעם האחרונה. ואני עולה למעלה לחדר השינה...
ביי מקסימה שלי!!!!!!!!!!!!!
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב לכולם, או בוקר טוב...
לילית30/09/2007אתמול היתה מסיבה חמודה לאללה, חבל שבעלי לא הצטרף.
הערב היינו בהופעה ואח"כ הלכנו לאכול סושי - נו אתן כבר מתארות לעצמכן שאחרי 11 ימים בלי הקאות אני מתחילה לספור מחדש.
רציתי לשתף שקראתי היום ארוכות באתר המקסים של סמדר פרבר "הרזיה שפויה" וזה עזר לי למקד את עצמי בכמה מקומות.
עד כדי כך שבארוחת לילה שלנו ידעתי בדיוק מתי הרגע שבו האכילה הפכה לאכילה רגשית, וידעתי גם לזהות למה... אני מקווה שבקרוב גם אצליח ליישם כך שהאכילה שלי תפסיק להיות רגשית ותהיה רק מודעת.
מה קורה אצלכן בנות, אני יוצאת לבלות ואתן פותחות מסיבת פורום, אני רואה שהייתן עסוקות הערב,
עדיין לא ניחשתן איפה אני גרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילית!
בלונדי30/09/2007את מתחילה לספור מחדש? משמע שהיתה לך נפילה?
אני מקווה שבמאת תעזרי לעצמך למצוא דרכים לצאת מהמצב הלא טוב..
אני וכרונית דווקא כתבנו לך ניחושים ואת לא ראית כנראה- או דרום אמריקה, או אפריקה!!
מה את אומרת?
כי אם אצלך בוקר, אולי את בדרום אמריקה...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילית!
אני30/09/2007
אני מצטערת לשמוע שהספירה התחילה מחדש. זו בדיוק הסיבה שאני לא אוהבת את שיטת הספירה, כי היא תמיד מאיימת ומייאשת, כי אחרי שאת נשברת את חושבת לעצמך "אוף, אני כבר לא אגיע לשיא הזה ממילא...". אז במקום לספור יום ועוד יום, כדאי להתמקד בכל יום כמו שהוא ולעבור אותו כיחידה אחת.
לילה טוב!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בנות,קרן אור29/09/2007
קראתי קצת מכתבים שגיל ילדות של כל מיני בנות שהתחברתי איתם מכל מקום אפשרי וצחקתי כ"כ!!כמה נאיבית הייתי בתור ילדה,ואיך פתאום בבת אחרת התבגרתי...מדהים..
מה איתכן?????לאן נעלמתן??הצילו אותי משעמם לי!!!
וכרונית אשמח לתשובה יקירה אם יצא לך.
אני שוקלת אם ללכת עכשיו להתעמל...טוב נראה מה אעשה.
ביי בנתיים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור!
בלונדי29/09/2007אני דווקא פה...
גם אני אוהבת לשבת עם המזוודת מכתבים הענקית שלי ולקרוא דברים ישנים. אבל יש דברים שאני קוראת, והיום אני יודעת באיזה מקום לא טוב הייתי אז.. אפילו בתור ילדה קטנה. וזה מאוד כואב...
אני מבינה שאת צריכה ללכת לישון בשעה סבירה היום.
אין לכם חופש מחר??? יש עבודה??
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי
קרן אור29/09/2007אני מרגישה כ"כ טוב עכשיו,התעמלתי חיטוב שעה ואני עירנית ושמחה.עכשיו צריך רק למצוא כוחות ולהתמיד.מזמן לא הרגשתי את השרירים ככה.אני רוצה לצאת להליכות ,אבל צריכה לקנות אייפוד,מאז ומתמיד אהבתי ללכת בחושך,כשיש אוויר צח,מחוברת לווקמן(טוב אז ווקמן היה שיא האופנה!!)
כן,אני צריכה לישון היום בשעה סבירה,מחר לצערי חוזרים לעבודה...
אבל בנתיים אני שותה כאן נס קפה,ואם את כאן אז כיתבי לי.
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף
just_dance29/09/2007ההורים שלי החליטו להתגרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טליוש
קרן אור29/09/2007הם אמרו לך את זה ,או ששמעת את זה נזרק בלהט העיניינים???את יודעת כמה פעמים ההורים שלי רבו ואמרו שהם מתגרשים???היתה תקופה שמצב המריבות ביניהם היה כ"כ אינטנסיבי וכואב,שהעדפתי כבר שיתגרשו,כי לחיות עם הורים שלא אוהבים אחד את השני יותר זה יותר גרוע.וכמו תמיד,האשמתי את עצמי,וגם האשימו אותי,אז העדפתי להיות כ"כ חולה כדי ללכד ביניהם...שידברי עליי,רק שלא יריבו יותר..וזאת היתה טעות.אני מספרת לך את זה כי אני מניחה שאולי גם את חשה ככה באיזשהו אופן,ורוצה להגיד לך שההורים שלנו הם שני אנשים מבוגרים,והם צריכים לקחת אחריות על החיים שלהם.ושום דבר שיחליטו לנו אין חלק בזה,וזה גם לא נוגע אלינו,כי הם תמיד יהיו ההורים שלנו.לפעמים זה עדיף,כי אולי כל אחד בנפרד ימצא את עצמו,ולא ירגיש ממורמר במערכת יחסים שכבר החלק הריגשי בה מתתחשבי על זה יקרה.ואת מוזמנת לכתוב לא רק הערות אגב,אלא מה את מרגישה.אל תדחיקי...ואני כאן...אני לא ממהרת לשום מקום,תזרמי בקצב שלך,אבל אל תימנעי מעצמך לעשות זאת.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליו'ש יקרה!
אני29/09/2007
אמנם תמיד עצוב לשמוע על פרידה וגירושין, אבל אני רוצה להגיד לך שעם כל הכאב - בהרבה מקרים זה עדיף, ויש מקרים שעדיף שזה יקרה כמה שיותר מהר! כי כשלא מסתדרים ואי-אפשר ביחד - כדאי וצריך להיפרד.
סליחה אם אני לא זוכרת נכון, אבל את בת יחידה, נכון?
הוריי שלי התגרשו כשהייתי בת 15, ואני רוצה להגיד לך שמבחינה זו לפחות אני כועסת מאד על שניהם עד היום, אבל לא בגלל שהם התגרשו, אלא בגלל שהם לא עשו זאת קודם לכן. כי לאף ילד לא מגיע לעבור את מה שאני עברתי בבית! לאף ילד!
לילה טוב!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית יקרה
קרן אור29/09/2007אז מחר את לא עובדת???אנחנו כעיקרון עובדים בחול המועד עד שלוש וחצי(במקום חמש),אבל מחר לא אגיע לפני חמש כי דחיתי כמה פגישות,בגלל שהייתי חולה.
וכן,אני קצת חולה,לכן לא יצאתי להלכיה ולא הגזמתי עשיתי בסה"כ שעה של "עבודת קרקע" ומתיחות.גיליתי שרירים שמשהו כמו 7 שנים שחכתי מקיומם,והיני עכשיו התמלאתי באנרגיה חדשה,ועוד מעט אכריח את עצמי לישון.
מה איתך??הלילה עוד צעיר??
אגב,זה מחמיא לי שאת דואגת לי...אני רגילה לעשות את זה עם אחרים ,אבל האמת שאני מסירה את הכובע את עושה את זה באלגנטיות,חולה עלייך יפה שאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור, מה קורה פה?
אני29/09/2007
מדוע נמחקה הודעתי הקודמת לך? מוזר מאד... העיקר שהספקת לקרוא אותה. האם יש לך דרך לשחזר אותה? המחשב התחרפן לגמרי היום...
בכל אופן - כן, בוודאי שאני דואגת. כזו אני! טיפוס דאגן ולחוץ כמו קפיץ מתוח! את עוד לא מכירה אותי... ו-כן, הלילה עוד צעיר, אכן כך. אבל לא נורא, אני צריכה את זה כנראה.
יאללה, תעזבי הכל ולכי לישון!
נקשקש מחר, כמו תמיד...
לילה טוב!
נשיקות!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי כרונית!!!!!!בלונדי29/09/2007
תודה על תשובתך, קראתיה!
המחשב פה לוקח לעצמו סמכויות ומעיף הודעות על ימין ועל שמאל..חחח!!!
כן בייגלה לא משהו, שמתי לב.
בינתיים כבר ויתרתי על התפריט המתוכנן ואני הולכת על משהו קל בלי תיבול, שלא להכביד על הקיבה המסכנה...
תודה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שזה ישובץ במקום הנכון...
אני29/09/2007
בקיצור, בלונדי - לימון, ג'ינג'ר, מה שלא יהיה - העיקר תרגישי טוב ותשמרי על עצמך.
וכאן כבר התחיל להחשיך וזה עושה לי לא טוב...
שיהיה לך ערב נעים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כרונית!!
בלונדי29/09/2007אל תתבאסי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי וכרונית
קרן אור29/09/2007בלונדי-כתבתי לך כמה עצות,מקווה שיעזור.
כרונית-מה שלומך???מתי שהוא אני אבוא אלייך,נצא להליכה רגלית,ואני אלמד אותך לאהוב את החושך.אני לא אוהבת בוקר,אוהבת את הערב גם כי היום כבר נגמר,אבל בעיקר בגלל שבעונה הזאת האוויר והרוח נקיים כ"כ...עוד לא קיבלתי מייל ממך,אם שלחת אז תגידי לי אני אבדוק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור, אני אוהבת את הלילה !!!
אני29/09/2007
מה, שכחת? אני שונאת-מוות את הבוקר!!! אני פשוט מתבאסת כי קמתי מאוחר ו"הלך" לי כל היום. אני שונאת את זה! בכל אופן, אני מרגישה בסדר, והמייל שלי אלייך קורם לו עור וגידים. הוא לקראת סיום, אז החזיקי מעמד שם... ואת יודעת, אני עשיתי כ-ל - כ-ך הרבה ריצות והליכות בלילות בעברי, שאת פשוט לא מתארת... ועליהן אני משלמת את המחיר עד היום...
מתוקה, תיכף אני מסיימת לכתוב לך. הריכוז שלי פשוט ב"הפסקת סיגריה", ותיכף הוא ישוב.
בלונדי - כמובן שתגובתי שוב קפצה לה למקום אחר (עם הכותרת "טוב, בסדר..."), אז קראי אותה שם, ועכשיו אני אתפוס מרחק קצת מהפורום כדי שהקריזה של המחשב תעבור. אי אפשר לקיים תקשורת בצורה כזו... זה "מתנגש" עם ה-OCD שלי...
אז להשתמע אח"כ מתוקות שלי!!!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית
קרן אור29/09/2007אז מה אם קמת מאוחר???תנצלי את זה.היום הייתי מתה לישון צהריים אבל תפסתי את עצמי כי אם הלילה לא אכנס לישון בשעה סבירה(וצריך לקחת בחשבון גם את הדברים המצופים \או לא באמצע הלילה עם בני),מחר מסוכן שאעלה על ההגה ואנסע לצפון!!ומה את יודעת חמי וחמתי מחר ישמרו כל בני בבית....מסתבר שהכול עניין של חינוך,והתיאוריה שלי שכמה שאני הולכת ומצפצפת עליהם,כך הם רודפים אותי עוד יותר,מתבססת יותר.
ומחר-באסה חוזרים לבוד,אבל לעוד שלושה ימים(ערב חג אני עובדת בבית,מספיק קשה לא??),אז יש למה לשאוף.אני רק חושבת מה יקרה לאחר שסוכות יעבור לו...טוב לא אקדים את המאוחר.
צמאה כבר למייל שלך,אז אל תייבשי אותי..חחח...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי כרונית!בלונדי29/09/2007
שוב נהייה פה סבך אחד גדול של התכתבויות, אז התחלתי חדש!
הבחילה שלי העלתה הכל למעלה, וסיימתי באסלה. לא הייתה כבר אפשרות לעצור זאת. לאחר מכן הרגשתי טוב יותר. נסעתי לקנות לחם ועל הדרך קניתי לי גם בננה!! איזה כיף. אולי היא לא תבחיל אותי!!!
אני מבינה שהפעלתי לך את בלוטות הרוק. יש לי בעיה עם סלמון. בגלל היותו דג שמן, כמו שאמרת, לרוב כאשר אני אוכלת אותו הוא גורם לי לבחילה, והכל עולה לי, ומסתיים באסלה.
אבל, הסלמון הזה נראה כאילו פחות שמן וכך גם טעמו. הוא מגיע ארוז במים. והוא טעים מאוד מאוד.
טוב יקירתי. אני פה.. עוד מעט מתחילה לבשל.. שיהיה לך המשך יום נעים!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונדי, כרגיל במחוזותינו...
אני29/09/2007
הגבתי לך וזה קפץ לשרשור הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!
בלונדי29/09/2007הסלמון הספציפי הזה לא עושה לי בחילה. הוא מאוד עדין ולכן אנו קונים רק אותו. ולא סלמון אחר.
אני כבר לא יודעת מה לעשות כנגד הבחילות, אז חשבתי שאולי בננה תיטיב עימי. כבר הרבה זמן שלא אכלתי בננה..
הבחילה חזרה ובגדול. די, מה עושים??????
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון, בלונדי.
אני29/09/2007
יש לכם לימון שם? אין כמו לימון כדי לעצור בחילות והקאות. מצד שני, יכול להיות שגופך רוצה וצריך להוציא, אז אל תרגישי רע עם זה. אם זה טבעי, זה בסדר. אל תילחצי. העיקר שתרגישי טוב!
חיבוק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כרונית!
בלונדי29/09/2007אבל רק המחשבה על לימון, עושה לי רק יותר בחילה. אני אנסה לסחוט לי קצת לימון לתוך הסודה.. אולי זה יעזור.
תודה יקירתי.
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה, יקרה.
אני29/09/2007
אני בטוחה שזה יעזור לך. אל תהססי.
ואני פה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא לימון עם סודה
קרן אור29/09/2007מדובר מחומצה ובסיס,סותרים אחד את השני!!
יש לכם שם גינג'ר????????יש אותו בצורה יבשה שאפשר לגרד על האוכל או במרק,ויש אותו בצורה כמו שמגיע עם הסושי!!!מעולה לבחילות!!!רק או שאוהבים אותו או ששונאים אותו.אני בהריון הכרחתי את עצמי לאכול אותו בצורה המסוכרת שלו(אין מה לעשות הרוב אצלי או עם לימון או עם סוכר זה הטעמים המועדפים עליי),ודווקא עזר לי כי ביליתי את תחילת ההריון באסלה רוב היום.
יאללה תנסי שיעבור לך,מה יש להפסיד??
ולימון כמו שכרונית כתבה לך,רק אם את אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לכרונית וזה עף למקום אחר!!
בלונדי29/09/2007אז שתיתי סודה עם לימון וזה נורא!!!!!!!!!!!! הבחיל אותי יותר!
קרן אור- יש לנו ג'ינג'ר פה, ואני אקנה ואשתה חליטות, כמו שהייתי שותה בארץ. רעיון טוב- תודה!!!
מה עם בנך? ירד החום קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף, בלונדי...
אני29/09/2007
ראיתי את תגובתך שקפצה, עניתי לך לשרשור הזה, אבל שוב זה שוב עף לשרשור הארוך...
תעלומה!!!
תרגישי טוב, מתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
קרן אור29/09/2007אם את אוהבת גינג'ר אז מעולה.ולא רק הרפואה הסינית מאמינה בו אלא גם הקונבנציונלית..גניקולוגים ממליצים בארץ על מוצר שנקרא גרבידול,שהוכח מחקרית כיעיל נגד בחילות הריון(בדקו אותו על נשים הרות!)מכיל גינג'ר(=זנגוויל)+ויטמין B6
וכנראה שהוא יעיל באותה מידה על בחילות רגילות...
בדיוק עכשיו בני קם משינת צהריים בדקתי לו חום והוא מראה 39.ז"א שכנראה האנטיביוטיקה מתחילה להשפיע.
אני לא מכירה את התחומים הגבוהים של חום כזה(רק באנגינה לאחרונה היה לי חום של 40),כי בדר"כ אני לא מפתחת חום מהר,אבל אם אני מפתחת חום כזה זה אומר שיש לי חיידק ברמה גבוהה!!!
אבל יש מגמת שיפור ואני מניחה שמחר יהיו אפיזודות ללא חום,מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קרן אור!!
בלונדי29/09/2007שמעתי משהו על הגרבידול הזה...
מקווה שהחום ימשיך במגמת ירידה... יאללה!! שיעבור כבר! תרגישו טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהany time
קרן אור29/09/2007שמחה שיכולתי לעזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, בסדר...
אני29/09/2007
אגב, המחשב באמת השתגע. הוא שיבץ את תשובתך לי תחת שעה מוקדמת יותר...
כנראה גם הוא קצת חולה!
אולי גם הוא לוקה בוירוס?...חחח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף שיהיה לו חיידק!!!
קרן אור29/09/2007יש לי פשוט בסטוק משום מה כמויות שיכולות לרפא חברת מחשבים...חחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכנסתי לפורום כדי לומר בוקר טוב!!!קרן אור29/09/2007
ברור לי שכולכן עדיין ישנות....שיהיה יום מקסים,שולחת לכן קרן אור דרך החלון...
קיבלתן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק הרגע הגיע אלי קרן אור משובחת
לילית29/09/2007כזאת שמחממת את הלב, ומוציאה את כל הגוונים בשיער... תודה
לא רק שאני לא ישנה, אלא שכבר הייתי הבוקר בעבודה !
ועכשיו חוזרת לשגרת הבית שלי...
מה איתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילית,
קרן אור29/09/2007אני שמחה שגרמתי לך לחייך ולו לרגע...חחח...
איך היה אתמול במסיבה??ומה שלומך???
אני בסדר,הילדים ישנים צהריים...ואני משוטטת באינטרנט...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב קרן אור!!
בלונדי29/09/2007קיבלתי את הקרן שלך.. וכעת אני מרגישה מעט יותר טוב.
היה לי לילה קשה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי דבר כזה. הרבה דמעות ותחושות שליליות. הרבה עצב...
קראתי את הודעתך על אותה חברה שנפטרה. אני זוכרת שסיפרת לי עליה. זה סיפור קשה והוא באמת שם את הכל בפרופורציות, משאיר לנו זוית אחת להסתכל על הדברים- החיים שווים יותר מהכל, ואם לא נדאג לעצמנו, זה עלול לקרות לכל אחת מאתנו... אף אחת לא חסינה. אז אני שמחה שלפחות הצלחת להוציא משהו טוב מהאסון הזה. לקבל באהבה את כל מה שהחיים נתנו לך ולהמשיך הלאה.... מזל!! את גדולה, כבר אמרנו את זה!!
אבל הנה החל לו יום חדש. ואולי היום כבר ארגיש טוב יותר. והרי הוא כבר החל על רגל ימין, כי מצאתי בתיבת המייל שלי (כרונית!) כמה מיילים מחממי-לב. אז כבר חייכתי.. איזה כייף!
טוב, מקווה שתעבור עליך שבת נעימה, ומקווה שבנך מרגיש כבר יותר טוב. הלוואי, שיעבור מהר כבר.
שתהיה שבת נעימה לכוווו-לם!
ממני,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!!
קרן אור29/09/2007לכולנו יש את הימים האלו שבא לנו לעזוב הכול,להפסיק להילחם,להרפות ולזרום עם החיים.אבל בתוך תוכנו אנו יודעות כמה יש לנו להפסיד,וכמה החיים יכולים להיראות אחרת אם רק נאמין...אם רק נרצה לחיות אותם,לקבל בזרועות פתוחות את מה שיש להם להציע.זה החופש האמיתי.זאת השליטה האמיתית.
וכן גם לי היה לילה קשה,בכיתי ללא הפסקה,הרגשתי לבד שזה לא פייר שאני כאן והיא ויתרה,אבל הבנתי משהו שאולי כבר אז היה טבוע בי רק פחדתי להודות בו-אני רוצה לחיות ,ואני רוצה לחיות טוב.לא רוצה להסתכל על העבר ולחשוב כמה שנים ביזבזתי בהרס עצמי,אני רוצה להסתכל על העתיד ולתכנן אותו בצורה כזאת שאצליח להספיק ולחוות ולנשום ולחוש.ודווקא בנקודות האלו שהכי קשה,לקחת כמה נשימות ולהיזכר בעבר.הוא בנה אותנו,הוא הפך אותנו למי שאנחנו,והוא זה שחיזק ויחזק אותנו להבריא.כ"כ הרבה שנים לא חיינו.וזה תהליך ללמוד ...כמו כל דבר בחיים,כשמתרגלים,החומר נעשה קל יותר...
טוב די עם השטויות שלי,מקווה שהבנת מה שרציתי לומר.
אני קצת חלשה ולא מרגישה טוב כ"כ,אבל יעבור.
ואני כאן יקרה,תרגישי חופשי לשתף ולפנות כשאת צריכה.
שלחתי לך מייל טרי.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים טובים לכולם!
אני29/09/2007
עבר עלי לילה די טעון ואני בטלטלה רגשית עזה. עדיין מתאוששת מחלומות הטירוף שלי. בכל אופן, קרן אור, אני לא יודעת אם זו היתה קרנך, אבל אני חטפתי קרן שמש מסנוורת לפרצוף, והבנתי ששוב כבר צהריים. לעזאזל! וכל הגוף כואב לי מנקיונות האתמול, אבל זה גם טוב, לא? הפעלתי שרירים רדומים? חחח... ממש עוזר לי...
אז אני מבינה שלילה קשה עבר על כוחותינו, ואני מקווה שכולן חשות טוב יותר. והמיילים שלכן אצלי. אל דאגה.
קרן אור - רק בריאות לך ולבנך! אני מבינה את הדריכות שלך, אבל עכשיו זה שיא המחלה אצלו, כך שמכאן העניינים רק ישתפרו. תעשי לו קומפרסים צוננים על המצח. ואיך את מרגישה בתוך כל ההמולה?? מתוקה, לבי אתך, וגם אתו, כי כפי שסיפרתי לך הייתי ילדה חולנית מאד. מאד! ועל זה אני מעריצה את אמא שלי על כך שעמדה בכך לבד, כי אני לא יודעת אם הייתי מסוגלת.
בלונדי - אני שמחה לקרוא שיש שיפור בהרגשתך. איך מזג האוויר אצלכם עכשיו? אולי תצאו לטייל קצת? ומה בתפריט היום? נו, יאללה, הפעילי לי את הדמיון... אני חייבת לעוף מחר לסופר, כדי לקנות קצת מצרכים בסיסיים, אבל כל-כך נמאס לי מזה! מה שהיה פעם סוג של "בילוי" הפך למטלה מטרידה. גם נמאס לי מכל הכסף שאני צריכה להוציא על זה. אבל אין ברירה, אה?
לילית - כל הכבוד לך על 10 ימים ללא הקאות, אך גם את מבינה שהחוקנים המסוכנים הללו מעיבים על השמחה. את יודעת עד כמה זה מסוכן? זה לא פחות גרוע ממשלשלים, ואולי גרוע יותר. אלוהים נתן לך/האבולוציה בחרה לך (בחרי לפי אמונתך) מערכת עיכול עצמאית שמנקה את עצמה ביעילות, ואת מתערבת בפעולתה באופן פולשני ותמידי וגורמת לעצמך נזק עצום, הרבה יותר ממה שאת חושבת. לגבי מקום מגורייך - דווקא שאלתי אותך למטה מפורשות. אני יכולה להסיק שלא ניחשתי נכון?
ואם כבר במערכת העיכול עסקינן, אז דעו לכן שהיא המערכת הכי חזקה בגוף האדם, וטוב שכך. כי אם היה אחרת - אחוזי התמותה מה"א היו עולים בתלילות. אז בכל פעם שתתעצבנו על כאבי בטן, צרבת, עצירות, ריפלוקס ושאר מריעין בישין - זכרו כי היה יכול להיות גרוע הרבה יותר.
שתהיה לכולנו שבת רגועה וטובה!
שלכן,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!
בלונדי29/09/2007שמחה לשמוע שהמייל שלי הגיע ליעדו.
צר לי לשמוע שעבר גם עלייך לילה קשה....!
מקווה שאת מתאוששת ממנו!
אני עם חום וכרגע בדיוק תקפה אותי גם בחילה זוועתית. תכננתי לצאת לרכוב על אופניי, אך לא אוכל לעמוד בזה, במצבי.
הבישולים להיום כוללים: סלמון ורוד בתוספת של תרד ואורז בסמטי! נקווה שייצא טעים!
כן, הליכה לסופר היא דבר מעיק. אני כבר ממש מתחילה לא לחבב את זה. אבל אין ברירה. ו-כן, חבל שזה עולה לא מעט כסף....
אין לי ברירה אלא לנסוע לעיירה לקנות לחם... ואני נאלצת לעשות זאת כעת!
אז כרונית, שיהיה לך יום נעים ונשתמע מאוחר יותר!
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בלונדי!
כרונית29/09/2007
הלילה עצמו לא היה ממש קשה, ואף הצלחתי להירדם במהירות יחסית (בארבע..). העניין הוא שלפעמים החלומות שלי מזעזעים אותי לגמרי. הם קצת מערערים אותי, ואני צריכה זמן להירגע. ואת כבר מכירה אותי - אני מאד אנליטית-כפייתית. מיד אני מתחילה לנתח על מה ולמה ומה זה אומר וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה עלייך.
בכל אופן, כבר התאוששתי. סטירות המציאות וקפאין מוגבר החזירו אותי למצב הכרתי רגיל...
לגבי בישולייך - אוווו... בלוטות הרוק שלי כבר פועלות... אני מתה על סלמון! סיפרתי לך? העניין הוא שפה, לפחות, מחירו גבוה יחסית, ומה גם הוא דג שמן יחסית, אם כי מאד בריא, אז בד"כ אני נמנעת. ובכל זאת, אם מחירו היה נמוך יותר, כן הייתי מרשה לעצמי מדי פעם.
בהצלחה בבישולים שם ורק תחושות טובות!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית
קרן אור29/09/2007נראה לי שאנחנו מזדהות אחת עם השניה יותר מידי.אז אני מתרחקת עכשיו עם האנגינה שלי....
הבן שלי הגיע לפנות בוקר לחום של 40.8!!!!!!!!!!!!!!!!אז רוב הלילה לא ישנתי,ובבוקר כדי להרגיש קצת חיה,נסענו טיפה לסידורים.קניתי להם שולחן ציור חדש וגדול.מסרתי את הבובה היקרה שלי ביתי לתיקון(לא צחוק בובה ששותה,עושה גרפס,נושמת ומרגישה כמו תינוק אמיתי!! הבת שלי מכורה אליה קיבלה אותה מתנה מהוריי ביום ההולדת שלה,והיא עולה עון עתק שזה טירוף!!)
ונחשי מה-קניתי נעלי הליכה-ריצה(כן נסעתי ל6 חנויות כדי למצוא בדיוק את מה שאני מחפשת!!!),אבל כרגיל התכנון לצעוד או להתחיל התעמלות היום נדחה,שוב.כי יש לי קצת חום!!!
ולא התכוונתי לסנוור אותך יותר מידי,אני אווסת את זה בפעם הבאה...חחח....
אל תשכחי מחר לקנות ריבת חלב.ואני חולה על קניות בכלל וגם סופר,עד כדי כך מצבי נורא שזה נחשב "יציאה" בשבילי.אני יכולה להסתובב שעות,לקנות דברים חדשים,לטעום....אין לי בעיה לעשות קניות במקומך,רק שזה מעיב על התקציב הכללי שלנו...אין מה לעשות,גדלתי בבית שהיו בו שני מקררים,ואף פעם לא חסר כלום,ואם רציתי משהו למחרת כבר היה אותו באופן קבוע...יש לי צורך שהמקרר יהיה מלא כל הזמן..שריטה עמוקה..ולא הדבר היחידי שלא תמצאו שם הוא דגים!!!ובייחוד לא סלמון.חמתי גרמה לי לשנוא את הדג (ודגים בכלל) הזה,כי סליחה על האמת אבל היא עושה אותו מסריח!!!בעלי לא מכניס הביתה דג,הוא יכול לאכול אותו רק בחוץ!!!!!
טוב יקרות,אני הולכת לשכב טיפה,אני קצת חלשה.
אוהבת את כולכן,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור!!!
בלונדי29/09/2007עצוב לשמוע שעברתם לילה קשה... מקווה שהוא מרגיש טוב יותר כעת.
כל הכבוד שקנית נעליים. איזה סוג??? שמחה שמצאת.
את יודעת- גם בשבילי קניות בסופר הן כייף גדול. אך לאחרונה, אני מרגישה לא הכי טוב, אז גם זה הופך למשימה מעיקה..! אבל אני כמוך בדיוק, מתה על זה. רק בבקשה שקודם ארגיש טוב.
תרגישו טוב שם...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה על נייקי!!!
קרן אור29/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור, גם אצלי- רק נייקי!!!
בלונדי29/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להם דגם עדין כזה,כסוף עם סגול,
קרן אור29/09/2007ועם הבועיות האלו בתחתית,חולה על זה!!!עכשיו אני מדוגמת צריך רק להתעמל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייף לך! תתחדשי!!!
בלונדי29/09/2007פה יש דגמים שונים מבארץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקרה!
אני29/09/2007
כן, אולי כדאי שלא תתקרבי אלי, כי אני עדיין נדבקת מהר...לצערי זה לא השתנה... מתוקה, בילדות שלי את יודעת כמה פעמים החום שלי היה ממריא ל-41 כמו כלום והיתה פורצת היסטריה כללית? היו עוטפים אותי בשמיכות כמו תינוקת ורצים אתי למיון באמצע הלילה. אבל אח"כ הבינו שכזו אני וכך מגיב גופי, אז התרגלו לקדחות שלי. וגם היום, כשאני חולה, החום שלי מגיע ל-41, אבל אני כבר לא מתרגשת. אני פשוט נשארת לי שרועה במיטה ו"נהנית" מפסיכדליה הזייתית... אבל אצל ילדים קטנים זה יכול להיות מאד מסוכן, ובאמת צריך להיזהר. אבל אני בטוחה שיהיה בסדר, ושכבר מחר הוא ירגיש יותר טוב. האנטיביוטיקה תתחיל לחסל את הפולשים... מה שכן, השתדלי להכניס לו כמה שיותר נוזלים, כי הוא מאבד המון נוזלים בקדחת הזאת ועלול להתייבש. אני מקווה שלפחות הוא לא מקיא.
תתחדשי על הנעליים!!! תיהני לך שם, ותשמרי על רגלייך היפות!
לא, לא אשכח לקנות ריבת-חלב. סמכי עלי... עד שקופץ לי חשק כזה או אחר, אני משתדל להיענות לו, כי גם ככה האוכל שלי לא ממש טעים לי וזה מבאס אותי קצת.
לגבי הדגים - בשר הסלמון הוא מאד טעים כמו שהוא , והאמת היא שלא צריך לתבל אותו כמעט בכלל. כנראה שחמותך "הורגת" אותו בתבליניה... אבל "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" וכל אחד וטעמו הוא.
ואני כותבת לך כעת...
אני מקווה שאת מצליחה לנוח ושתקומי חזקה יותר!
נשיקות!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי, כרונית!!
בלונדי29/09/2007סחטתי לימון לסודה, וזה הבחיל אותי עוד יותר...... בעעעע
טוב, אז אכלתי בננה ואני מרגישה קצת יותר טוב.
אולי אתחיל לכרסם בייגלה וזה יעזור....?
תודה בכל מקרה!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בריאות, יפה שלי!!
אני29/09/2007
אני מקווה שאת חשה הרבה יותר טוב עכשיו. אם סלמון עושה לך בחילות אולי כדאי לבחור דג אחר. אבל אני מקווה שתיהנו ממנו, כי הוא בריא מאד וגם טעים מאד-מאד. ובאשר לבננה - היזהרי לך שם, כי דווקא לי בננה עושה לי בחילה לפעמים...
בהצלחה, בתיאבון ולבריאות!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי - אני עונה לך פה כי...
אני29/09/2007
ראיתי שהתגובה שלך שוב קיפצה לה למקום אחר.
ובכן, אני ממליצה על חצי לימון טרי, כמו שהוא. אין לו תחליף!
לגבי ג'ינג'ר - אין לי מושג. אני פשוט מתעבת ג'ינג'ר בכל צורה שהיא. אבל אני יודעת שהרפואה הסינית (אפרופו...) מחשיבה אותו כעזר נגד בחילות.
ולא, לא נראה לי שכדאי לך בייגל'ה מלוח. המלח יעשה לך רע.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בלונדיקרן אור29/09/2007
נעלמת לנו...אני מקווה שהכול בסדר אצלך יקירה.
ואם הלכת לישון,אז חלומות פז יקרה,
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב גם ממני!
אני29/09/2007
בלונדי שלנו - תשמרי על עצמך, ואני מקווה שמחר יאיר לך יום חדש ומבטיח!
חיבוקי-בוקי!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצוב לי....בלונדי28/09/2007
אני יושבת ובוכה. אני כל כך מתגעגעת למשפחה ולחברים.. אתן לא יודעות כמה אני כבר רוצה לחזור. נמאס לי כבר!!!!!!!
אני יודעת שאין עוד הרבה זמן, אבל כבר ממש נמאס לי.
(בכוונה לא ציינתי כמה זמן נותר, אז אל תציינו גם אתן)
אין הרבה מה להגיד.. סתם רציתי לשתף אתכן במה אני מרגישה הערב... לא טוב לי! אין לי כוח...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונדי יקירתי - חיבוק ענקי!!!
אני28/09/2007
מתוקה שכמוך, אני יודעת שקשה לך, אבל הזמן באמת "טס" לו , ועוד לפני שיתייבשו דמעותייך את תמצאי את עצמך פה בחזרה...
אני מניחה שגם מצבך הפיזי הרעוע תורם לדיכי הזה, אז אולי תנסי לשכב לנוח? ללכת לישון? לראות סרט טיפשי בטלויזיה? אולי תשוחחי עם חברייך בטלפון או במסנג'ר כדי להקל על הגעגועים?
מתוקה, שלחתי לך מיילון קטן לבינתיים...
תרגישי טוב!
נשיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כרונית!
בלונדי28/09/2007קיבלתי את המייל שלך. תודה..
תודה על הניחומים.
אני אכן מדברת במסנג'ר עם משפחה וחברים..... לפחות זה.
אין לי סבלנות לראות טלויזיה ואין לי כוח לכלום. כזו אני היום. קוטרית אחת גדולה. אני שונאת את זה אבל זה מה יש...
אכתוב לך בהמשך, ותודה על הכל!!
אוהבת,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי יקרה
קרן אור28/09/2007אני יודעת שבוודאי קשה לך להיות רחוק מכולם,וזה שבוודאי בעלך בעבודה,רק מעצים את ההרגשה,אבל באמת כמו שכרונית כתבה לך הזמן באמת טס,וגם עוד מעט יש לך ביקור קרובים כמו שאמרת,אז הם יעזרו לך להעביר מעט את הזמן.
לפעמים ההרגשה הפיזית הגרועה נותנת את איתותיה גם בהרגשה הנפשית,וחוזר חלילה.אני מקווב שהעניינים בקרוב יתבהרו,ואת תרגישי הרבה יותר טוב בכל המישורים.
ובנתיים הילדים תכף הולכים לישון,ובעלי איתם,אז גם אני אהיה כאן לבד פיזית,כי נפשית כיף לי שיש לי אתכן.
אז את מוזמנת לכתוב אם את מרגישה צורך,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה, בלונדי...
אני28/09/2007
לפעמים יש גם ימים מגעילים כאלה, וצריך לעבור גם אותם.
וגם אני כאן, אתך.
את לא לבד.
3>
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות!
בלונדי28/09/2007חמודות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי אהובה
קרן אור28/09/2007אני מצאתי בנתיים איך להעביר את הזמן,אני עושה סדר בניירת שלי,ומה אני מגלה שם???כל מיני דברים מההיסטוריה שלי,חלקם טובים וחלקם פשוט גורמים לי לדמוע...ונראה לי שדווקא אותם אני אארוז יפה ואוריד תיכף למחסן בכבוד.
מה שלומך??מה את עושה בנתיים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה, קרן אור...
בלונדי28/09/2007שמצאת לך עיסוקים לשעת לילה.. כל הכבוד.
שלומי חרא.. זה לא היום שלי. אני יושבת ומנסה לחשוב מחשבות חיוביות, כדי לא לשקוע כאן למטה למטה....
תהני לך שם ותזהרי מהלימונדה המצרבת...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ריבת חלב בספרדית!!
בלונדי28/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרונית אולי איזה הפתעה?????????קרן אור28/09/2007
יש סיכוי שאצליח לשוחח איתך בפורום היום מוקדם??????
כמו שכתבתי הבן שלי חולה באנגינה וגם אני קיבלתי שוב(בפעם הרביעית ) אנטיביוטיקה,כי גם אני עדיין עם חיידק.הגרון כואב לי(אבל לפחות מצאתי את הנשא...),ואני מקווה שאחרי האפיזודה הזאת הכול יגמר עם האנגינה הזאת!
זהו אין שיפור במצבו,עדיין 40 חום ללא שתייה ועם כאבי ראש,אני נזכרת בזה וכואב לי...מסכן קטן שלי.
אני כבר אחרי ארוחת הערב,וכן עכשיו אני שותה איתכן את הסחלב המדובר...יצא טעים,הוספתי לו קינמון ואגוזים...עכשיו מתאים לי רק לרבוץ ולא לעשות כלום..
אז אם את קוראת את זה,הרימי ראש וספרי מה איתך יקירה.
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרונית, מצטרפת לקריאה!!
בלונדי28/09/2007לא שמענו ממך כל היום!
האם הכל בסדר??
מקווה שכן ומחכה לך...
ערב נעים!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, קרן אור, בהחלט יש סיכוי!
אני28/09/2007
אוי-אוי-אוי-אוי-אוי... יקירתי, מה שלומך עכשיו? ומה שלום בנך הקטן? מסכנון קטן... ומה יהיה הסוף עם קונצרט האנגינות המעיק הזה? עכשיו אני מבינה למה זה קורה... יקירתי, את מתבקשת להקפיד על הפרדת כלים!! אחרת - לא תפסיקו להדביק האחד את השניה... שתהיה לו ולך החלמה מהירה-מהירה, ותתנחמי לפחות בעובדה שממש עכשיו הוא מחשל את מערכת החיסון שלו (אם אפשר להתנחם בזה בכלל...).
בתיאבון עם הסחלב...
את יודעת משהו? טבעתי לי בנקיונות כל היום, ועכשיו בא לי משהו מתוק. את יודעת מה בא לי?
ריבת חלב...
וזכרתי שיש לי פה, ועד שמצאתי אותה ועד שהצלחתי לפתוח את המכסה "פורק המפרקים" שלה, מה אני רואה? ירוקת מגעילה... עובש... איכסססס... מיד זה עף לפח, ואני נותרתי עם מפח נפש!
לא נורא, אקנה לי צנצנת חדשה ביום ראשון. היום לא הספקתי להגיע לסופר, אז אני קצת run out of מצרכים...
שתהיו בריאים שם וערב נעים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית,
קרן אור28/09/2007את מזכירה לי את הילדות עם הריבת חלב....יש סוג ספציפי אחד עם קופסה לבנה ארגנטינאי שהייתי אוכלת עם כפית!!!
אני בסדר יושבת כאן עם לימונדה שהכנתי,אבל נראה לי שקצת הגזמתי עם כל הויטמין C הזה,כי יש לי עכשיו צרבת...
אגב,קיבלת את המייל שלי מהבוקר???
שמחה שאת כאן מוקדם היום.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם אוהבת DULCE DE LECHE!!!!
בלונדי28/09/2007יאמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גדולה זה בדיוק השם!!!!!!!!
קרן אור28/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יקרה, קיבלתי את המייל שלך.
אני28/09/2007
אחרת כבר הייתי מפציצה אותך בהודעות... אני אענה לך עליו עוד מעט. אז אם תבטיחי לי להיות ילדה טובה (וערה) - תזכי לקרוא אותו עוד היום... חחח...
לגבי הלימונדה - מצחיקולה!!!! ברור שהיא תגרור אחריה צרבת... אני מקווה שלפחות המתקת אותה בסוכר ולא ברעלים מסוכנים!!!
בתיאבון ולבריאות לך שם!!!
אגב, ישנתי ממש גרוע אתמול. לא הצלחתי להירדם, ואח"כ הגיע הבוקר עם כל הרעשים האופייניים שלו. אז נרדמתי בבוקר והתעוררתי כמה וכמה פעמים, עד שכבר התעצבנתי וקמתי!!! אוף!!!
והעניין הוא שעכשיו אני בכלל לא עייפה! וזה עוד אחרי שניקיתי כל היום את הדירה כמו משוגעת. ואפשר לחשוב בשביל מה (או בשביל מי...).
פשוט מכה!
יאללה, נשתמע עוד מעט!
כרונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
קרן אור28/09/2007אז מה את אומרת בעצם שעדיף לא לענות לך על המייל ולזכות בכך שאקבל ממך מיילים בשעות מוקדמות יותר????חחח..אבל אני מעדיפה להבטיח להיות טובה(,וערה לא בטוח,תתחשבי בי...אני אומנם מזדהה איתך אבל לא עד כדי כך...),כי זה מה שאני יודעת לעשות...חחח...כדאי שתכתבי לי כי עוד כמה שעות ככה ואני יורדת לגמרי מהפסים....
לגבי הניקיון-מכירה את האדרנלין שמציף דווקא אחרי,באופן פרדוקסלי הרי זה עבודה פיזית מעייפת...
לגבי הלימונדה-לא,לא המתקתי ברעלים(מעדיפה את הסוכר,מקרה אבוד אני).ואני יודעת שזה עושה צרבת,אבל גם טוב לי לתחושת היובש והצריבה בגרון...לא נורא סתרתי את החומציות כבר עם בסיס והסדר במע' העיכול שלי כבר חזר(לפחות בעליונה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו, ממש ממש לא!
אני28/09/2007
דבר ראשון שאני עושה אחרי שאני מדליקה את המחשב (האיטי) שלי הוא לרוץ ולבדוק מיילים! ושימי לב שכתבתי לך שהייתי מפציצה אותך בהודעות, ולא במיילים. הייתי מפציצה אותך ב-"איפה את??" , "איפה את??", "תעני לי!!" וכו'... הבנתוס? זה לא בדיוק מייל... יותר נדנוד לקוני שנובע מדאגה עם נטייה היסטרית קלה...
וברצינות, יקירתי: אני מאד מודה לך על כל תשומת הלב שלך, ואני מאד שמחה למצוא ממך מיילים!וכמה שיותר - יותר טוב! "וכל המוסיף - הרי זה משובח"...
אני מאד שמחה לשמוע שהלימונדה שלך מתוקה כמו שצריך, ודרך אגב - באיזה יחס את מערבבת לימונים ומים? אני רציתי לקנות לי לימונים כדי להכין לעצמי לימונדה, אך מחירם היה גבוה מדי לעניות דעתי והסוג שהיה בסופר לא נראה לי משובח במיוחד, אז ויתרתי על הרעיון. כלומר - דחיתי אותו לפעם אחרת...
טוב, יפה שלי, עכשיו אני הולכת לדבר אתך באופן אישי...
רק קודם תני לי להכין לעצמי שתייה, טוב? את מרשה לי?..
:-)
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בנות
קרן אור28/09/2007כתבתי לכן משהו ממש ריגשי עכשיו אבל לפני שלחצתי על השליחה המחשב שלי החליט לעשות ריסטרט.
כתבתי לכן שכמה שלא בכיתי בתקופה האחרונה בכיתי עכשיו.אתן יודעות מה מצאתי בין הניירת??מכתב מחברה שלי שנפטרה,ולילה לפני כתבה לי מכתב פרידה.בבוקר כאילו הרגשתי שמשהו לא תקין,התקשרתי אליה והיא לא ענתה,נסעתי לבית הוריה שלא סבלו אותי כי הם חשבו שזה לא בריא חברה אנורקטית...ולפני איך שהם נראו הבנתי שהכול נגמר.יצאתי מהבית שלהם(הם מילמלו משהו כמו טעינו לגבייך והושיטו לי את המכתב),ורצתי ולא היה לי אומץ לבוא ללוויה ולהיפרד ממנה.אני חושבת שעד היום הדחקתי את זה.זו היתה חברה שהכרתי דרך חברה משותפת,ליוויתי אותה יד ביד לכל האישפוזים,מעולם לא התחרנו בינינו ידענו כמה אנחנו עמוק בתוך הבוץ,ובגיל 18 היא הפסיקה לנסות ואמרה לי שהיא התעייפה.בגיל 22 היא נפטרה במיטה מדום לב.ואני חושבת שחלק מאוד גדול מתהליך ההבראה שלי היה בזכותה.כי ידעתי שזה מה שהיא רצתה בשבילי.והיא היום איננה ואני כאן משתפת אותכן,ומעבר לכאב,אני מספרת את זה כדי שתבינו למה אני מרגישה את השליחות הזאת לעזור ,ולצערי אני יודעת שהיא לא הקורבן האחרון.ואנחנו בנות מזל שמצאנו את הכוחות להילחם ולחיות חיים שמגיעים לנו.ואני מודה לה על זה,והיום אני מסוגלת לשחרר ולהיפרד ממנה,כי אז לא יכולתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקרה, זה כ"כ עצוב!
אני28/09/2007
אני לא ידעתי שעברת משהו קשה כזה! זה באמת סיפור עצוב מאד. זה רק מוכיח עד כמה המחלה הזאת היא לא צחוק ועד כמה "לשחק" עם אוכל זה מסוכן, פשוט מסוכן עד מוות. חבל שזה קרה ועדיין קורה כל יום בכל העולם. זה פשוט עצוב מאד, אבל לפחות זה גורם לחולות אחרות לעשות סטופ ויו-טרן בחיים שלהן ובעצם להציל את עצמן, כפי שקרה אצלך. את יודעת? אומרים שאין רע בלי טוב, ולמרות שבד"כ אני לא מסכימה עם המשפט התמוה הזה, אני חושבת שבכל מה שקשור לה"א הוא די קולע.
אוי, אני שונאת לחפור בניירת ישנה או באלבומי תמונות ישנים...זה תמיד מעציב אותי!
מתוקה, עניתי לך למייל. מקווה שהגיע.
לילה טוב ושקט!
המון אהבה,
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית יקרה
קרן אור29/09/2007זה עצוב מאוד,ואני מתאבלת על זה כרגע,אבל גם לומדת לראות את חצי הכוס המלאה-כמה שזה לימד אותי להעריך את החיים..כמה שזה חישל אותי...
את יודעת ביום יום אני מקטרת על השגרה,אבל אני יודעת עד כמה אנשים מסוימים היו מתים להחליף אותי ושיהיה להם עבודה לקום אליה בבוקר,או רגליים כדי לקטר על השומן שלהם...
לא קיבלתי עדיין את המייל ממך,אני אחכה לו ואז אכנס לישון.
ביי בנתיים יקרה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת בהחלט...
אני29/09/2007
ואני שמחה שאת רואה את היתרונות בחיים שלך, שהם רבים! תמיד צריך לזכור ששום דבר בחיים הוא אינו מובן מאליו, ושצריך להעריך אותו. ובכל זאת, כשנופלים לבור של עצב זה כ"כ קשה... את כל הזמן חושבת " אוי, אילו רק... אילו רק...", אבל אין "אילו רק". יש מציאות אחת, יש חיים שממשיכים לכיוון אחד, וכל אחד עם הגורל שלו...
מקווה שהמייל כבר הגיע ליעדו.
לילה טוב, מתוקה!
מקווה לגלות עוד מייל מחר...
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*תיקון:
אני29/09/2007
צריך לזכור שכל דבר בחיים הוא אינו מובן מאליו (או: ששום דבר בחיים הוא מובן מאליו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה
קרן אור29/09/2007שלחתי לך מייל עכשיו טרי מהתנור...
מסכימה איתך בכל מילה,החיים הם לא מובנים מאליהם,ולא צריך לחכות שיקרה משהו חלילה כדי להעריך את הדברים אפילו הקטנים ביותר שנעימים לנו.
נכנסת תיכף לישון.
אחכה למייל חדש ממך.
אוהבת קרן אור
ותודה-המייל שלך גרם לי להפסיק את הדמעות...התאבלתי מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניטיים, דארלינג! ולילה טוב!
אני29/09/2007
אל דאגה, אני בהחלט אענה לך עוד הלילה.
ובינתיים תשני טוב ותחלמי רק חלומות נעימים!
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב ושבת שלוםלילית28/09/2007
אני כבר כולי מפונפנת ומאופרת, מחכה לחברים שיבואו לקחת אותי למסיבה.
הבעל עובד עד מאוחר אז החלטתי לא להרקב בבית...
אז לא הקאתי כבר עשרה ימים, במהלכם שמרתי יפה על תזונה מאוזנת פחות או יותר, וגם ירדתי את השלושה קילו שעליתי בשבועיים לפני כן, במהלך שבועיים של בולמיה מטורפת.
אבל ירד לי היום אסימון (לצערי או שלא לצערי), ההתעסקות האובססיבית באוכל, גם אם היא לא באה לידי ביטוי באוכל עצמו, היא מטורפת.
וזה שאני סופרת כבר עשרה ימים בלי להקיא זאת בדיחה, כי אני עדין עושה חוקנים - כך שאין הרבה הבדל, יש אבל עדיין יש כאן פעילות של ה"א.
בקיצור אני כבר לא יודעת איך אני מתנערת מזה וחוזרת לחיים נורמלים שמעולם אולי לא היו לי.
אני מרגישה כל כך שמנה, למרות שאני במשקל שלא הייתי כבר מעל לשלוש שנים (מבחינת הנמיכות שלו) אני מגעילה את עצמי, בכל כך הרבה דברים ובאובססיה הזאת גם.
אני יודעת שה"א זה רק סמפטום ודרך לבטא את הכאב שלנו.
במרתון הטיפולי האחרון שלי - שנגמר בתחילת אוגוסט, יצאתי בהרגשה כל כך טובה לגבי עצמי, אמרתי לפסיכולוגית במילים האלו "אני אוהבת את איך שאני נראית, אני לא חושבת שאני נורא שמנה, מפריעה לי רק הבטן, אני נראית ממש טוב, אפילו אני הייתי עושה אותי"
ומאז ההרגשה הזאת רק הולכת ודועכת, אני יודעת שאם הייתי רואה את עצמי ברחוב, הייתי חושבת בדיוק כמו אמא שלי :
איזו בחורה יפה חבל שהיא כל כך שמנה....
וזה בדיוק שורש הענין - אמא שלי
לילה טוב חברות יקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילית,
קרן אור28/09/2007קודם כל כל הכבוד על עשרה ימים ללא הקאות!!!!!!!!!!!!זה רק מוכיח שאת בדרך הנכונה והכל עניין של שינוי גישה.וכן לרובנו הבעיות נסובו בגלל ההורים,מפחיד אותי כל פעם מחדש להבין כמה כוח יש לנו כהורים ועד כמה בלי שנשים לב הוא יכול לפגוע בנפש עדינה לשנים.ומתוך התובנה הזאת צריך להשים לכוחניות של הורינו סוף ולהתחיל לחיות את החיים האמיתיים,את אלו שאנחנו ראויים לחיות אותם.
תיארת טיפול שדווקא צלח,למה לא לחזור שוב ואולי היום לסגור דברים שלא נסגרו סופית??יש דברים שכשחוזרים אליהם ממקום אחר,ממקום בריא יותר ובוגר יותר,הם נעשים אפקטיביים יותר.
סביר להניח שעוד יהיה קשה לך אבל את תמיד צריכה לזכור כמה את מתקדמת ולראות את המטרה לנגד עינייך.יכולים להיות לך את החיים שאת רוצה,זה לא מהו בלתי אשפרי,אבל כן לצערי אין קיצורי דרך,צריך לעבור את כל המסלול ובדרך להתחשבן ולסגור דברים פתוחים.
אני מקווה שתהני היום עם החברים,תפרגני לעצמך מגיע לך!!!
ואני כרגיל אהיה כאן,כולנו,כדי לתמוך.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילית!
בלונדי28/09/2007לצערנו, רובנו קיבלנו התנהגויות אלו או אחרות מאמהותינו, ולאו דווקא התנהגויות חיוביות...
קודם כל- כל הכבוד על 10 ימים ללא הקאות, אבל.....
אני לא מבינה למה את ממשיכה לעשות חוקנים! זה דבר נוראי שפוגע בכל מערכת העיכול. הגוף לא יוכל לתפקד בלי זה. את צריכה להפסיק עם זה כמה שיותר מהר, כדי לצמצם נזקים.
אני חושבת, כמו קרן אור, שעליך לחזור לטיפול. אני יודעת שזה בעייתי כי את לא מתגוררת בארץ. אבל אולי תצליחי למצוא לך טיפול שם, משהו שיעזור לך, כי נשמע שעדיין מאוד קשה לך..
מקווה שתצליחי להפסיק עם החוקנים ולהבין שהם מסוכנים מאוד. ושתצליחי למצוא לך טיפול. ותחזיקי מעמד...!
שיהיה לך סופ"ש נעים ותהני באירוע אליו את הולכת...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בלונדיקרן אור28/09/2007
ישנתי עם בני ולא מזמן קמתי.החום שלו תודות לשילוב ל אדוויל ואקמול ירד מ-40.3 ל-39 ומשהו,אבל לפחות הוא קם יותר עירני אז הכנתי לו מרק איטריות,והוא נישנש כמה כפות.
ונחשי מה??הגרון שלי שוב במצוקה!!טוב אני צריכה ללמוד לא לאכול מהפה של ילדיי_מחלה של אמהות,עוד תכירי את זה,מה שהם לא מסיימים אני פח הזבל המשפחתי....)
טוב אני שמחה שלמרות שקמת מאוחר נחת לך קצת.ושמחה שכבר אין בחילות.
אני הולכת לשתות נס קפה עם בעלי,אשוב מאוחר יותר....(הטסטר צוי'ס קורה לי...ואני ממושמעת באה...חחח...)
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להגיד לך...
קרן אור28/09/2007נחשי איזה מצרכים קניתי היום בסופר??נכון,מצרכים להכין סחלב עם רינמון ואגוזים,אבל אגיע לזה רק בערב....יאמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור, יקירתי!
בלונדי28/09/2007רק כעת אני עונה להודעותיך. אני מרגישה מאו דלא טוב היום ולא היו בי כוחות לכלום. בשעה זו אני מתאוששת קצת...
אני מקווה שבנך כבר מרגיש יותר טוב.
אני שמחה שקנית לך מצרכים לסחלב, והלוואי ויהיה לך טעים!!!
אני נטולת כוחות לגמרי.. זה לא היום שלי!
נשתמע בהמשך ושיהיה לך סופ"ש רגוע ובריא (לכל המשפחה)
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה!
קרן אור28/09/2007בדיוק תהיתי מה קורה איתך,והיני מסתבר לי שהיעלמות שלך היא כתוצאה מזה שאת לא חשה בטוב.מה קורה יקרה שוב חום ובחילות????????
תעדכני אותי כשאת יכולה,אני דואגת...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יקרה!
בלונדי28/09/2007ניחשת נכון... אבל איו לך מה לדאוג, תודה.
יהיה בסדר...
מה קורה? מה עם בנך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי קרן אור..
בלונדי28/09/2007גם את חולה כעת..מסכנה! סלייחה, לא הייתי בפוקוס ושכחתי להתייחס לכך.
אני מקווה שזה יעבור מהר מהר.
ואני שמחה לשמוע שעשית לך סחלב! איזה כייף...
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה!
קרן אור28/09/2007תודה על הדאגה אבל אין לך מה לדאוג לי,קצת כאב גרון לא משהו רציני מזה ובטח עם האנטיביוטיקה זה לא יתפתח.דווקא באסה קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי שהיום בערב אצא קצת להליכה אנשום אוויר,אבל לא אעמיס על עצמי.כנראה שאם כ"כ הרבה זמן זה נדחה לי אולי אני צריכה לנוח קצת לפני...
אבל את מדאיגה אותי,אני מקווה שבסוף יתברר שהכול בסדר,ואז אדאג לך ממקום אחר...חחח...
בעלך בבית או שהוא כבר יצא לעבוד??ובכלל הוא עובדכל היום או רק בערב ועד מתי???
אני מקווה שדאגו לך והכינו לך ארוחת ערב יקרה.ואני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור יפה!
בלונדי28/09/2007אני לבד, והשאר במייל..
אני בסדר... שותה מים! עכשיו אכלתי ארוחת ערב קלה...
אני עייפה וחלשה... ומחכה כבר שהכל יתבהר.....!
שמחה לשמוע שזה לא משהו רציני אצלך. נקווה שלא יכאב יותר מדי..
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קרן אור, בלונדי - וכולם
לילית29/09/2007אכן ביליתי יפה רוב הזמן עם החברים, בשלב מסויים התגעגעתי לבעלי שנשאר בבית...
אני כל הזמן שמה לנגד עיניי את ההתקדמות, אבל אני מרשה לעצמי כאן גם להיות כנה לחלוטין ואומרת את האמת כמו שהיא.
לגבי הטיפול - בנובמבר כשאהיה בישראל אני שוב במרתון טיפולי, וזה אומר פגישות עם הפסיכולוגית חמש פעמים בשבוע לפגישות כפולות כל יום - ים בה כסף אבל שווה כל אגורה, כי בשלושה שבועות של טיפול, אני עושה עבודה של שנה, ההתקדמות היא מטאורית בגלל האינטנסביות. התובנות מגיעות בקצב שקשה לעכל - ואז אני נוסעת הביתה ומעכלת כמה חודשים, וחוזר חלילה.
אני לרגע לא מבטלת את ההדקדמות שאני עושה, וכל דבר שאנחנו עושים בחיים מקדם אותנו - לטוב ולרע. את הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה והעבר לא ניתןל שינוי.
אבל קשה לי, אני יודעת שאני מנטוות כרגע את הקשיים שלי לכיוון של ה"א, כי אני לא מסוגלת להתמודד עם החרא האמיתי.
אני חרדה שכשאבוא לארץ, לטיפול, שוב אתפרק לחתיכות, שוב אצור תלות מטורפת בפסיכולוגית שלי.
אני פשוט כמהה לשלווה אמיתית - ואת זה אני מוצאת בעיקר ביוגה שלי, בעבודה - עכשיו חזרתי מהעבודה... ואני מנסה להתרכז בדברים האלו שממלאים אותי בעשיה ובטוב, אבל כל כך קל לתת לדברים הללו לחמוק בין האצבעות.
והעבודה שלי דורשת ממני שיווק בלתי פוסק של יכולותי, כישורי ושרותי - אני פרי לנסרית, וזה מתיש, אבל אם אני לא עושה את השיווק - אין לי עבודה - אין עבודה אני מרגישה רע - אני מרגישה רע - אני לא עושה שיווק - לא עושה שיווק - אין עבודה וחוזר חלילה....
אוף למה החיים שלי לא יכולים להיות יותר פשוטים ?
שתהיה שבת שלום לכולנו, אכנס במהלך היום שוב.
ודרך אגב, אף אחת עוד לא ניחשה נכון איפה אני גרה, כך שהפרס מוגדל ומועבר לשבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אתן עדיין ישנות??קרן אור28/09/2007
אני כבר חזרתי מסידורים והייתי עם בני אצל הרופא,שאיבחן נחשו מה...אנגינה!!(יכול להיות שהוא היה הנשא שהדביק אותי...) בכל אופן הוא כ"כ מסכן יש לו חום גבוה,והוא זרוק על הספה וישן.קשה לי עם תחושת החוסר אונים הזאת לנוכח ילדים.מילא אני אני עוד מתמודדת עם זה,אבל לחשוב שעובר עליו מה שעבר עליי בחודש וחצי האחרונים עושה לי צמרמורת...
טוב נקווה שהוא יקום עירני יותר.
מה איתכן???משעמם כאן!הראו נוכחות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו השכמתי קום!!!
בלונדי28/09/2007ואני מאוד לא מרוצה מכך. כי זה אומר שאבלה עוד לילה לבן וארוך, אטפס על הקירות ואחפש מה לעשות עם עצמי כדי להפיג את השעמום..
קרן אור- חבל על ילדך, אבל הוא ילד, וזה קורה הרבה. אז רק שירגיש טוב ויהיה בריא, והלוואי ויעבור לו במהרה. ואני מקווה שהוא לא ידביק את הקטנטונת.....
אין בחילה, אך כרגיל יש חום!! אני עם הקפה של הבוקר... ואז אצמד לבקבוק מים ואמלא את חובותיי לגופי הדואב..
אז אני פה, יקירה. דברי איתי, אני אשמח מאוד!!!
שתהיו בריאים שם כולכם ושהילד ירגיש טוב. אולי אחרי המנוחה הזו הוא יקום יותר טוב.
אוהבת..
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין פה נפש חיה!!
בלונדי28/09/2007מקווה שכולכן מבלות היטב...
יום נעים!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרונית, לילה טוב!!בלונדי28/09/2007
זהו, אני פורשת למיטה, לחתום את היום הזה...
תהני לך משעות החשיכה, כמו תמיד!!
ונפגש שוב מחר...
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב לך, בלונדי!
אני28/09/2007
היי, הכל בסדר? מקווה שכן.
טוב, מתוקה, לילה טוב! שתשני טוב ותקומי חזקה כמו שור!
ואנו נשתמע לנו מחר...
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרונית לאן נעלמת??קרן אור28/09/2007
את כותבת לי מייל???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בא לך סחלב??
בלונדי28/09/2007מעולם לא טעמתי ולעולם לא אטעם... חלב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסחלב מכוון לקרן אור...
בלונדי28/09/2007שוב התמקם במקום הלא נכון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת היא שכן!!!
קרן אור28/09/2007אבל מאז שיש לי את הרגישות לחלב עוד לא יצא לי לנסות שוב,למרות שאפשר להכין גם עם מים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה...
בלונדי28/09/2007אז הכיני לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שאין לי את המרכיבים
קרן אור28/09/2007וגם נראה לי מפחיד לנסות בערב חלב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא מצחיקולה, קרן אור!
בלונדי28/09/2007לא התכוונתי שתכיני הערב.. רק בכללי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שאני כמו ילד קטן...
קרן אור28/09/2007צריכה כול במידי,כי מחר כבר בטח לא יתחשק לי.מה לא מוכר לך???חחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, לא נעלמתי, אני ממש פה!
אני28/09/2007
באמת נהיה כמו מסנג'ר פה...
וכן, קרן אור. אני כותבת לך מייל. או, יותר נכון, כתבתי. ושלחתי. ובתיאבון!...
אני "מתה" על סחלב, כמו גם על המקביל הקייצי שלו - המלבי! וגם על אורז עם חלב עם קינמון טרי מעל! אלו בדיוק הקינוחים האהובים עלי, שיובלות לא נגעתי בהם.
יאללה, אני הולכת להתקלח וחוזרת אח"כ.
לילה טוב לכל ההולכות לישון!!!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פותחת לינק חדש..קרן אור28/09/2007
שלא נצטרך כל הזמן להיכנס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט כמו מסנג'ר כאן...
קרן אור28/09/2007איזה כיף!!!!למרות שתיכף אני הולכת לנסות לישון כי יש לי שני שעונים מעוררים בשש!!!
אז אם לא אשמע ממכן לילה טוב ונשיקות.ותנסו גם אתן לישון מוקדם לשם שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)