מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הבעיה אצליליאל07/06/2009
שלום
אני בחורה בת 21 ,כבר קרוב ל-6 שנים שאני אוכלת בצורה בריאה בניגוד לעבר שהייתי חיה על ממתקים ושטויות
מאז התחלת האכילה הנכונה אני ממש סובלת מבעית הגזים בצורה מאוד קיצונית של כל כמה דקות
,עשיתי את כל הבדיקות האפשקריות אך שום דבר לא העיד על בעיה מסויימת במעי
אני רוצה לפרט בדיוק רב מה אני אוכלת אולי יש צורך בשינויים
רוב המאכלים שאני אוכלת זה :תפוחים ירקות כגו:עגבניה מלפפון גזר וכרוב מעט ,וכמובן שומר וקולורבי ,בנוסף אני אוכלת מוצרי חלב, לחם קל ,אורז מלא ,ביצים ,תמרים ,קורנפלקס ,חטיפי אנרגיה ,סויה ,אלו בערך המאכלים שעליהם אני מתבססת מדי יום (עם מעט שינויים כמובן)
אני שותה שתייה דיאט ,ושתיה חמה עם זוכרזית ,נוטה לאכול פירות לאחר הארוחה ,נוטה לאכול עדל מצב של קצת מעבר לשובע ,שוקלת 52 1.68 ,לא מעיבה את עצמי ולא חסר לי ויטמים (כן אני אוכלת טונה וחזה עוף שכחתי לרשום) אני חייבת לציין שאני אדם לחוץ מטבעי ,שותה בערך ליטר מים ביום כי זה פשוט עושה לי בחילה ,עוסקת בספורט פעמיים בשבוע ,הליכה ,אירובי ,
אני מקווה שנתתי את מירב האינפורמציה ,אני פשוט מיואשת ,נמאס לי ,האיכות חיים שלי ממש לא טובה ,לפי ההסבר זה ממש כל כמה דקות וריח נורא מחריד יש לציין ,אשמח לקבל כל יעוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר ענת גרינשטיין27/06/2009היי
מאוד יתכן שאת סובלת מגזים בשל אכילת מזונות היוצרים גזים כמו כרוב,כרובית, פירות יתכן שגם מוצרי חלב גורמים אצלך לגזים . האם יש מעבר לבעיית הגזים גם שינויים ביציאות ונפיחות בבטן? בכל מקרה יתכן מאוד שהמזון שאת אוכלת אינו מתאים לך ואת זקוקה לשינויים,בכדי לאתר מהם הגורמים לגזים . אני ממליצה לך לנסות לנטרל מוצרי חלב ,כרוב ופירות ולראות אם יש שיפור במצבך. כמו כן להוסיף קימל ושומר לתזונתך. אם הבעייה עדיין לא תפתר מומלץ להיוועץ עם איש מקצוע
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!!דנה04/06/2009
היי זאת דנה כפי שאמרתי אני 1.70 ושוקלת 48 אבל רוב במשקל שלי בפלג הגוף התחתון. מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את השומנים שיש לי ברגלים ובישבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר ענת גרינשטיין07/06/2009היי דנה
אין לי מושג על איזה שומנים את מדברת כשאת שוקלת 48 ק"ג וגובהך 1.70 . אולי פעילות גופנית תעזור לחטב את גופך אך איני רואה כלל צורך לירידה במשקל ההיפך הוא הנכון את שוקלת מעט לעומת גובהך.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתזונה טבעית לחולה קרוהןבנימין02/06/2009
בני בן ה-12 חולה קרוהן כבר שנתיים. כמובן שמוצרי חלב הוא לא אוכל, אך פרט לכך רציתי לדעת איזה תפריט כדאי לנסות עבורו? הבעיה היא שבכל פעם יש משהו אחר שמפריע לו לעיכול, ולעיתים לאחר זמן מה זה מסתדר... יש איזו "נוסחה" טובה לכך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן
ד''ר ענת גרינשטיין07/06/2009היי
אני לא חושבת שזה יהיה מקצועי ונכון לתת ייעוץ או טיפול דרך אתר זה לבנך בינימין. אני חושבת שמומלץ להיוועץ עם איש מקצוע שימליץ על תזונה נכונה למצב ה בשילוב תוספי תזונה וצמחי מרפא.
המון בריאות ובהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!הללויה21/05/2009
שלום ד"ר ענת
ראיתי כי כתבת למישהי כאן כי היא צריכה לבדוק מדוע מצאה את האוכל כפיצוי וכו'. זה נשמע לי מעניין לאור העובדה שאני שוקלת היום 100 ק"ג לאחר שעד לפני שלוש שנים שקלתי כ- 60 ק"ג. גובהי הוא 1.68. הגעתי היום למצב שאני בקושי מסוגלת לנשום!!
הייתי אצל דיאטניות, נטורופתיות ומה לא. קשה לי מאוד לקבל על עצמי להתחיל בדיאטה ואין לי מושג מה יהיה. יש לציין כי אני סובלת מקנדידה מערכתית שמקורה בעיקר בלשון, איבחנו לי קנדידה אלביקנס וגם טרופיקל בלשון. זה גורם לי לאי נוחות בפה , וריח רע.
הבדיקה שעליה דיברת מדוע אני מוצאת את האוכל כפיצוי די ברורה לי אך מה עושים מכאן?
הייתי אצל אחד הנטורופתיות המובילות. היא נתנה לי תפריט, ויצאתי משם, ועד היום- שבועיים לא פתחתי בשום דיאטה.
אני מרגישה שאני צריכה משהו אחר, שונה מכל דיאטה, איזה שהוא אורח חיים טבעוני/ צמחוני שבו יש סוג אוכל שניתן לאכול הרבה, אבל מגביל מבחינת מרכיבים. קראתי את ספרו של פורמן "לאכול כדי לחיות" ,לא יודעת כבר.
אודה לך על עזרתך.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
ד''ר ענת גרינשטיין29/05/2009היי ליאת
אני מאוד מאמינה שאת לא זקוקה לדיאטה אלא שינוי בדרך החשיבה שלך, וויתור על הפיצויים שלך במזון ומציאת פיצויים חלופים . העבודה היא עבודה פנימית העובדת דרך כלים יצירתיים המאפשרים לגעת בעצמך ולעשות שינוי. רק לאחר שתהיי מוכנה לוותר על אכילה רגשית נוכל לעבור למה באמת צריך לאכול כדי לחיות ולא מעבר לכך. ברגע שתהיי מוכנה ותאמצי תזונה שונה ומאזנת תוכלי להמשיך בזה לתמיד זו לא דיאטה. באם תרצי את עזרתי תוכלי לפנות אלי טלפונית
0543141883
חג שמח ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי פשתןטל18/05/2009
שלום
אני בת 26 ויש לי גוף מלא
רציתי לשאול לגבי זרעי פשתן,האם הם מסייעים בהורדת המשקל?ואם כן מה הכמות המומלצת ביום
ועוד משהו....
מה זה ייעוץ נטורופתי,ואיפה אפשר לעשות את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר ענת גרינשטיין20/05/2009היי טל
זרעי פשתן אינם מסייעים בירידה במשקל. בכל מקרה ממולץ לצרוך עד שתי כפות ביום רק זכרי שמדובר בשומן .ייעוץ נטורופתי הוא ייעוץ שמתייחס לצד הפיזי והנפשי של האדם ומטפל באמצעות תזונה, צמחי מרפא,תוספי תזונה,פרחי באך, ארומותרפיה ועוד. בשילוב איבחונים דרך גלגל העיין, לשון, רפלקסולוגיה ועוד. הטיפול הנטורופתי נותן מענה איטגרטיבי למכלול הבעיות הנפוצות.
ניתן לבצע טיפול נטורופתי אצל מטפלים שעברו הכשרה בתחום הנטורופתיה . אני מטפלת בנטורופתיה אם זה מעניין אותך תוכלי לפנות אלי.
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הרזיה...17/05/2009
שלום, אני בת 15, גובה 171 ומשקל 65. כל חיי עסקתי בספורט כזה או אחר, היום אני רצה. אני לא שמנה אבל גם לא רזה, והייתי רוצה להוריד 5,7 קילו. בינתיים אני מצליחה לרדת יחסית יפה, אבל תמיד יש את הדחף לאכל, ובבית בו אני גרה כולם במשקל תקין, הרבה כושר אבל גם הרבה אוכל ומתוקים ונשנושים כל הזמן.הורי חושבים שאני לא צרכה להרזות, אבל אני צריכה. איך אני עושה את זה ?
אה ו.. עד כמה סדר 3 הארוחות ביום שצריכות להיות קבועות, משמעותיות לירידה במשקל? אם יש ימים שאני אוכל צהריים וימים שלא, ולא בשעות קבועות.. זה משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזייה
ד''ר ענת גרינשטיין20/05/2009היי
חשוב מאוד לאכול בזמנים קבועים ולא מאוחר מהשעה 19.00 בערב. לאכול מזונות בריאים המגיעים מן הצומח. הרבה ירקות ,שתייה לא ממותקת ומוגזת. לא לאכול בין הארוחות.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנההה :[דנה05/05/2009
שלום, שמי דנה ואני בת 13 וחצי.
אני 1.50 ס"מ ושוקלת 60:/
הלכתי לספינינג ליפני שנה ואז הייתי 64. ירדתי ואני לא יכולה לרדת יותר.
אני אוכלת 2-3 פעמים ביום,מסודר. בלי פחמימות. בלי לחם או עוגות. מתוקים אני בכלל לא אוהבת.
ואני אוכלת הרבה ירקות אבל הבעיה שההורים שלי עובדים יום ולילה ולא נמצאים בבית ולא מכינים אוכל ולפעמים גם לא קונים כי אין זמן.. אמא שלי לא נותנת לי כסף כדי ליקנות אוכל או משהו כי היא לא סומכת עליי שאני אקנה דברים נכונים חח
ובכלל, כמו בכל אירוע אני מרשה לעצמי לאכול משהו משומן כגון המבורגר, או קרפ צרפתי או משהו ממש משמן.. אני הולכת פעמיים בשבוע לספינינג. ואני לא מבינה למה אני לא יורדת.. אף פעם לא הייתי רזה כי מבנה הגוף שלי גם שרירי והעצמות שלי איך להגיד.. עבות..
בגיל 10 שקלתי 39 והייתי 1.35. והייתי יותר רזה משאני עכשיו. אני רוצה לפחות להיות 48 ק"ג ככה.. בבקשה תייעצו לי מה לעשות בנידון..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר ענת גרינשטיין06/05/2009היי דנה
אני ממליצה לך לקבל ייעוץ תזונתי כדי לדעת מה לאכול בצורה מסודרת. יחד עם זאת להקנות לך הרגלים נכונים . את חייבת להתמיד באכילה מסודרת ולבקש מההורים שיעזרו לך בעניין ושיבשלו עבורך אוכל בריא ומאוזן.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צמחי מרפארותם05/05/2009
שלום. מהם צמחי המפרא המתאימים להורדת סוכר בדם. ולהורדת שומנים וטריגצרידים בדם.
אשמח לקבל שמות צמחים (אם אפשר להזכיר לאיזה משפחה הם משתייכים לרשום אותם בעברית ובאנגלית. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
ד''ר ענת גרינשטיין06/05/2009היי רותם
המלצה לצמחי מרפא חייבת להעשות לאחר שנעשה תשאול מקיף ואבחון לגבי מצבך. חשוב לא לקחת צמחים ללא המלצה מקצועית. יתכן שהצמחים שאמליץ לא מתאימים לך כיוון שאין לי מספיק אינפורמציה לגבי מצבך הבריאותי.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרוצהשי30/04/2009
בת 16 1.55מ' ועודף משקל!
יש לי נטייה להשמנה וממש לא מרוצה מזה! נ
יסיתי לאכול יותר ירקות ולא מתוקים אבל אני לא יכולה לפסיק עם השוקולד. ניסיתי לאכול לפי שעות וזה גם לא הלך! ניסיתי אפילו לעסוק בעוד פעילות גופנית מלבד 3 פעמים בשבוע של ג'אז, וכלום!
אני רוצה דיאטה טבעית עם תוצאות!
אני צריכה את עזרתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר ענת גרינשטיין06/05/2009היי שי
הכמיהה למתוקים כמו שוקולד נובעת מחוסר איזון ברמת הסוכר. התזונה שלך חייבת לכלול פחמימה, שומן וחלבון בכל ארוחה כדי שתרגישי תחושת שובע ושלא תזקקי למתוקים . לדעתי את צריכה לקבל ייעוץ תזונתי והרגלים נכונים כדי לשמור על דיאטה מאוזנת. השתדלי לאכול פחמימות מרכבות, דגנים מלאים, קטניות וירקות בכל ארוחה כדי לשמור על משקלך. הפחיתי בסוכרים, מיצים ממותקים . איכלי בשעות מסודרות .
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרדת 7 קסוזי27/04/2009
אני בת 26 יש לי 2 בנות
גובה שלי 169
משקל 71.5
יש לי שומנים על הבטן ומסביב מה הי הדיאטה מתאימה להגוף שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התזונה שלי
סוזי28/04/2009
אני בכל בוקר בערך שעה 8 שותה כוס גדול נס כפה עם חלב 3% ואחר כך בעוד שעה שעתים וחצי בערך אוכלת למשל מה יש דברים לבנה גבינה צהובה או סלאמה עם לחם ואחר כך אחרי 4או 5שעות אוכלת מה אני אהיה מבשלת ולא בשעה מיוחדת ובלילה אכולת גרענים לא כל יום """""" במשך היום אני אוכלת פעמים או 2 שוקלד לא כל יום כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוזי
ד''ר ענת גרינשטיין06/05/2009סוזי היי
מעבר למה שאת אוכלת השאלה מהם הכמויות בכל ארוחה. לא ציינת כמה פרוסות לחם את אוכלת ביום כמה גרעינים ,מה את אוכלת בערב ובצהרים. אין לי מספיק פרטים כדי להתייחס לעניין .
.
אולי כדאי שתקבלי ייעוץ תזונתי מאיש מקצוע כדי שתוכלי ללמוד כיצד לאכול ומה לאכול במהלך היום. תלמדי להתייחס לכמויות שמותר לך לאכול. ואל תשכחי שאת חייבת לבצע פעילות גופנית כדי לרדת במשקל בנוסף לתזונה מאוזנת.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהשירלי21/04/2009
שלום,
שמי קורין
גובה: 1.72
משקל:85
עשיתי מס' דיאטות בחיים שלי דרך חב' רז קל(כדורים ותפריט רעב)
ירדתי בדיאטה ה-1 8 ק"ג ב- 4 חדשים בערך ועליתי לאחר מכן 10 אחר כך ירדתי 10 ועליתי 15
בכל פעם שהיתי שמחה מהתוצאות כשהפסקתי אכלתי רגיל כמו במתכונת הרגילה ומצאתי את עצמי עולה בספרות של המשקל מ-69 ק"ג בתחילת הדיאטות עד ל-85 ק"ג כיום.
די מטריד אותי אני לפני לידות והייתי במשקל סביר לפני 4 שנים בערך. אין לי חשק להתלבש ואני משמינה בעיקר בבטן ובמותניים.
מה עלי לעשות בכדי לרדת נכון בזמן סביר ?
ולשמור על התוצאות בלי לפחד לעלות כל הזמן?
לעזרתך אודה.
קורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
ד''ר ענת גרינשטיין26/04/2009היי שירלי
לדעתי את צריכה ללמוד הרגלים נכונים לאכילה. בנוסף חשוב להבין מדוע את משמינה וקשה לך לשמור האם התזונה מהווה פיצוי כלשהו? אני פחות ממליצה על כדורים אלא על התייעצות עם איש מקצוע שיבחר עבורך את התזונה המתאימה לך וייתייחס בין היתר גם למצב הרגשי/נפשי שאולי גורם לך לחוסר איזון. בנוסף חשוב לבצע פעילות גופנית שלוש עד ארבע פעמים בשבוע כשעה.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירלי26/04/2009תודה, אני בהומלס פלייס מקווה שיהיו תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני שומרת על תזונה נכונה?ירדן19/04/2009
שלום,
אני רוצה לשמור על תזונה נכונה תוך כדאי שאני מורידה במשקל אני ילדה בת 14 שוקלת 48 ואני לא שמנה ולא רזה. אני רוצה להוריד 2 -4 קילו ואני אשמח לעצות לתזונה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה
ד''ר ענת גרינשטיין26/04/2009היי ירדן
אני לא בטוחה שאת אכן צריכה לרדת במשקל משום שאני לא יודעת מהו הגובה שלך. אני ממליצה לך בכל אופן להפחית בממתקים וחטיפים . לאכול בזמנים קבועים בוקר צהריים וערב ולדאוג לאכול מכל אבות המזון פחמימות, שומנים וחלבונים. תשתדלי בנוסף לאכול הרבה ירקות ודגנים מלאים.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להרזות בירכייםיעל16/04/2009
שלום,
שמי אלה
אני 1.57 ואני שוקלת 58 ק"ג ואני יחסית נמוכה ושמנמונת בירכיים
ואני רוצה לדעת איך אני יכולה להוריד את השומנים בירכיים בצורה הבריאה
אני כ"כ מיתביישת מהרגליים שלי ואני באמת רוצה לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
ד''ר ענת גרינשטיין26/04/2009היי אלה
אני ממליצה לך להרשם למכון כושר ולבצע פעילות העובדת על אזור הירכיים. פילטיס ,חיטוב הגוף יכולים לסייע לך .
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לרזות בטוסיק ובירכיים ?
ג'סיקה23/01/2010אני בת 15 בגובה 1.61 ואני שוקלת 56 =\
יש לי בעייה קשה מאוד עם הירכיים שלי ועם הטוסיק שלי .
יש לי רגליים מאוד שמנות וטוסיק מאוד גדול וצלוליטיס .
כל החברות שלי אומרות שזה הכי יפה ושזה עסיסי . אבל אני ממש ממש לא אוהבת את זה .
אמרו לי שצלוליטיס אי אפשר להוריד . אבל אני אסתפק בלהוריד 6 קילו רק מהטוסיק והרגלים .
מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ג'סיקה
מירב אלטמן23/01/2010שלום ג'סיקה
כדי שאוכל יותר לעזור לך אנא צייני
האם את עושה פעילות גופנית?
מה את אוכלת במשך היום?
האם גם לאימך או בנות אחרות במשפחה יש מבנה גוף זהה?
את צריכה להבין שלכל אחד ואחת יש את מבנה הגוף שלו וכאשר רוצים לרדת במשקל זה יכול להשפיע על כל הגוף ולא רק על איבר ספציפי אצל הרבה אנשים רואים ירידה קודם כל בפנים.
חשוב לבצע את הירידה בצורה מבוקרת ובשילוב פעילות גופנית ותרגילים לירכיים והישבן
בהצלחה
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות שורפים כאשר..קרין05/04/2009
שלום
כמה קלוריות שורפים כאשר עושים התעמלות של לשבת לקום וחוזר חלילה.על אילו אזורים זה עובד?
כמה קלוריות שורפים כאשר מסובבים מותן בחישוק התעמלות .
כמה קלוריות שורפים על הליכה מתונה בסטפר במשך שעה?
בנוסף האם פילאטיס התעמלות ברצפה גורמת להרזיה או רק לחיזוק הגוף?מה עדיף לחזק גוף במכשירי חדר כושר או פילאטיס על המזרן ללא שום מכשיר עושה את אותה העבודה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
ד''ר ענת גרינשטיין07/04/2009היי קרין
לגבי פילטיס את צריכה לראות מה מתאים לך יותר קרקע או מכשירים שניהם עושים את אותה עבודה שהיא עיצוב הגוף ופחות שריפת קלוריות. לגבי סטפר עבודה של שעה שורפת כ- 400-500 קלוריות בממוצע. לגבי שאר הפעילויות שציינת אין לי מושג משום שלא התייחסת לזמן הפעילות .
בהצלחה וחג שמח ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה400-500 קלוריות?
אהרון08/04/2009אולי הבחורה שוקלת 45 ק"ג, אולי 100? מבקשים נתונים אישיים לפני שעונים. מצפים לתשובות
אמינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת כרובקרין05/04/2009
שלום
אני ניסיתי את דיאטת כרוב,במשך שבועיים אך לא הייתה שום ירידה במשקל .מדוע זה קורה האם הגוף שלי לא מעכל ירקות בצורה טובה? יש לציין כי גם כאשר אני אוכלת אורז,פסטה ....אני מרגישה מלאה וכאבים עזים בבטן גם אם אכלתי רק שתי כפות אורז.ואפילו יום למחרת תחושת הנפיחות נשארת אני מרגישה נפיחות בגוף .
הדיאטה היחידה שהצלחתי להוריד משקל היתה דיאטת צום לפני שנים רבות ומאז שמרתי על המשקל למשך שנים אך לאחרונה עליתי מאוד במשקל.היתה עוד דיאטה שעשיתי במשך שבוע לפני מספר שנים והיא לאכול רק מעדני חלב.
מדוע זה קורה לי? מה עליי לעשות? האם כדאי לעבור בדיקה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת כרוב
ד''ר ענת גרינשטיין07/04/2009היי קרין
אין לי מושג מדוע לא ירדת במשקל לאחר דיאטה של שבועיים. אני מציעה לך לעשות בדיקות של בלוטת התריס האחראית על חילוף החומרים בגוף. מעבר לכך לא ציינת אם את לוקחת תרופות או בת כמה את ? יתכן שמשהו אכן מפריע לירידה במשקל. כדאי לבדוק או להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה וחג שמח ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרין27/04/2009תודה רבה על העזרה אכן יש לי בעיות בבלוטת התריס.לאחרונה הרגשתי מאוד לא טוב סחרחורות חולשה כאבים והשמנה מוגזמת למרות אכילה מועטה .אני שוקלת כעת כפי שלא שקלתי מעולם .
מה היית ממליצה לי כדי להרזות ?הרופא רשם לי תרופה אלטרוקסין פעם אחת ביום אך איני מרגישה שזה עוזר. מה לעשות?וכיצד צריך לאכול בכדי למנוע את העליה במשקל ולהוריד את המשקל שנוצר כתוצאה מהבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרין
ד''ר ענת גרינשטיין06/05/2009היי קרין
אני ממליצה לך לקבל ייעוץ נטורופתי כדי להתאים לך תזונה וצמחי מרפא לאיזון המצב
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)