מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה של בעלמיכל05/11/2012
שלום רב,
גיליתי שבעלי בגד בי ,הוא ניהל רומן עם רוסיה שצעירה ממנו ב20 שנה ולפני כן
היה עם נערת ליווי ומעסה עם מין.בעלי משתמש בגירסה שבגד בי רק ב3 החודשים
האחרונים.אני בטוחה שבגד הרבה לפני.יש לי כמה שאלות:
1.כששאלתי בפעם הראשונה מי זו הבחורה הרוסייה ענה לי מייד שהיא עובדת אתו ועברה
אונס.מדוע אמר שעברה אונס ?
2.אני חושדת שממשיך להיות בקשר עם נשים למרות שמאוד מעוניין בשיקום
וטיפול זוגי.האם גבר שחיפש מין שנים מחוץ לנישואים יכול להפסיק מייד?
בתודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוכי
mosha06/11/2012כל הגברים פוזלים הצידה תנסי להיתעלם יותר קל מאשר להיתגרש....אם הוא מכבד אותך מפנק ודואג למשפחה .....? זה החשוב כולם בוגדים זה לא יעזור אם תלחצי ותחפרי ..עדיפ שתתעלמי ..אני מאמין אתם נשואים 20 שנה לפחות...נכון..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.....
Dona07/11/2012זה מה שבעלך רוצה.
מצד אחד רוצה בית אישה ילדים ומצד שני רוצה ריגושים מיניים.
ואת תחשבי מה את רוצה. להמשיך איתו או בלעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
נכס08/11/2012ידידתי חשבת פעם למה בעלך הולך לנערת ליוי ומעסה עם מין ואחר כך עם אישה אחרת ??? אולי את לא מספקת את צרכיו ??? לכן ידידתי בעל או אישה לא הולכים ככה סתם למין חסר להם בבית תתחילו לחשוב בכיוון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונשים לא מותר להן ?
אריק09/11/2012מעניין אם היית חושב ככה על אשה מהכיוון שהיא היתה הולכת ומחפשת ריגושים והתאהבות - האם שוב בן הזוג אשם ? כל מי שלא מסוגל לרכוס את כפתור מכנסיו שהוא במסגרת משפחה בזוי בעיני. אתה רוצה / את רוצה חופש פעילות ? עוף מהחיים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאריק
מיכל11/11/2012מדוע לדעתך בעלי הגיב לשאלתי מי הבחורה בתשובה שזעזעה אותי "היא עובדת
איתי ועברה אונס?
בעלי אומר שכל הגברים בוגדים,אני בטוחה שישנם גברים ,אמנם מעטים,שלא בוגדים.
אלה הגברים האמיתיים .
מה דעתך אריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
אריק12/11/2012יוכי,
לא כל גבר בוגד ולא כל אישה נשואה קלה לפיתוי.
אני לא מצדיק בגידה באשר היא. מסיפורי האישי ומנשים וגברים שאני מכיר ביום יום -קיימים אנשים אמיתיים בשני המינים. אולי מתי מעט כמו שציינת, אבל בטח שלא כולם "אותו הדבר" וכולם בוגדים - זהו תירוץ עלוב, אומלל וילדותי הבא להצדיק מעשה לא אנושי.
זה אנושי לבגוד ? - אני לא חושב. אנו צריכים להיות מעל בהמה שצריכה את ההזדווגות והריגוש בטבע. נהדר להיות מאוהב ונאהב - אבל לא על חשבון זוגיות קיימת !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהנועה04/11/2012
שלום רב, אני בת 21. בגיל 15 היה לי חבר ראשון. נפרדתי ממנו לאחר כשנתיים וזאת משום שהחברות כבר לא הייתה רלוונטית לי ורציתי משהו אחר. משהו בי נשבר מעצם המחשבה שכל מה שהאמנתי בו לא קיים. הפרידה הייתה הליך קשה עבורי המלווה ובבחילות רבות והרגשה פנימית חזקה שאני נמצאת שאני עם מישהו שאני לא רוצה. שאני משקרת לעצמי. האמונה שלי באהבה נעלמה. כי הרי אהבתי מישהו ופתאום לא. מאז חלפו השנים ובכל פעם שאני מכירה מישהו וזה מתחיל להיות רציני ונוצרת קירבה הבחילות חוזרות לי והתחושה הפנימית הזאת שאני לא רוצה את הבן אדם שאיתי. יש לי עכשיו מישהו מקסים ושוב זה קורה לי. אני לא רוצה לוותר על זה אבל אני גם לא מצליחה להתעלם מכל התחושות שמתרחשות בגופי. תמיד חשבתי ללכת לטיפול פסיכולוגי אבל זה נורא הלחיץ אותי וזו גם הוצאה יקרה. אשמח לקבל איזשהו ייעוץ, משהו, שמישהו יגיד לי שהכל תקין. שאפשר לפתור את זה. שההרגשה הזאת היא לא אמיתי ושלא הגיוני שאני לא רוצה אף אחד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
סיגלית גלאי05/11/2012נועה שלום,
יצרת אצלך מצב של התנייה/קשר בין פרידה לתחושות פיזיות לא טובות, כך שרק מחשבה על פרידה מעוררת בך את החרדה לחוש שוב את אותן תחושות של בחילה.
כמובן שאפשר לפתור את זה, גם לבד. טיפול מקצועי עשוי לסייע לך לפתור את זה מהר יותר. לכל אדם יש זכות לקבל טיפול פסיכולוגי דרך קופ"ח בדקי את האפשרויות שלך. בכל אופן, את צעירה ובהחלט כדאי שתמשיכי להתנסות לחוות ולהתאהב, חשבי על הרגשות החיוביים שעברו בך בתקופה שהיית מאוהבת ועוררי בעצמך עניין להיות שם שוב.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא מקבל את זה שאני דו מנית.מבולבלת...02/11/2012
אני ובן זוגי חיים יחד כמעט 5 שנים ומגדלים שני בנים מקסימים.
אחת הבעיות העיקריות שלנו, זה זה שהוא לא מקבל את זה שאני דו מינית, ואני ניסיתי לוותר על זה ולא חיפשתי את זה, אך אני לא מצליחה להפסיק לרצות את זה וזה נורא מפריע לנו ביחסים.
פעמיים ניסינו לשלב בחורה במיטה אך אחר כך הפסקנו וזה לא מתאים לו, הכרתי במקרה בחורה שהפכה לחברה ושכבתי איתה חד פעמי. וסיפרתי לו את זה הוא נורא נפגע ורצה לעזוב. אני רוצה יחד לא לבד אני רוצה שהוא יהיה שותף מלא בחיי. אך הוא לא מוכן לקבל את זה שאני דו, ושאין לי בעיה שתיהיה שלישיה איתו יחד. לא יודעת מה לעשות כבר, אולי עשיתי טעות שסיפרתי.... נורא מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
mosha06/11/2012למה סיפרת לו בכלל היית נהנת בשקט משני העולמות ומפנקת ומיתפנקת.....
ואם הוא בגד בך ע אישה אחרת ? היה מספר לך........לפעמים שתיקה יפה לחכמים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הדעה...
מבולבלת...06/11/2012תודה על הדעה, אך אני דוגלת שבמפשחה לא שותקים וזה ישב לי על המצפון, וכן אני מאמינה שהוא היה מספר. גם למה לו ללכת ליהיות עם מישהיא אחרת אם הוא יכול לעשות את זה יחד איתי לי אין בעיה שיהיה עם מישהיא אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
mosha06/11/2012יש שחיקה בחיי הנשואים גברים מצואיסטים נהנים לזיין להיות מחוזרים להרגיש פאאן ..לא מספרים לשוטר שגנבתי
אין ברירה זה דרכו של אדם שרוצה ומכבד אותך לא פוגע בך ..עושה הכל בסתר ...כמו 75% מהגברים כאן........נקודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה רגשית???לימור01/11/2012
אני נשואה + 4,אנחנו בשנות 35-40 של חיינו,נשואים 14 שנה.
כרגע בעלי בוגד בי עם אישה מהעבודה,בעלה התקשר אליי ואמר לי וגם אני הרגשתי את הניתוק הריגשי שלו מהבית,ממני ומהילדים.
בהתחלה בעלי אודה כי התאהב ולאחר מכן נסוג ואמר כי אלה רק קשרי עבודה.
אני יודעת שהיתה כאן בגידה, מה לעשות אני חושבת שהוא ממשיך לדבר איתה טלפונית ואולי לא רק...
אני דתיה והיינו בפגישה אצל מטפלת זוגית והוא הביע נכונות לבנות (אולם לא בהתלהבות יתרה) יצאנו משם ונאמר כי כל אחד ישקיע בקשר ואני צריכה לבטוח בו...
ברגע שיצאנו משם אותה אישה היתה בטלפון והוא בחר לא לענות לה(יחסי עבודה??!!) אני חושבת שהיא התקשרה להתעדכן מה קורה (יש לציין כי גם היא נשואה + 2),
שניה אחרי שנפרדנו הוא היה בממתינה וענה לי ועשה שיחת ועידה והוא טוען שלא....
אבל ועידה יודעים שעושים...
איך אני ממשיכה כך,איך אוכל לגרום לו לשכוח את האחרת ולהיות עם רגשות בבית,אם לא עבורי עבור ארבעת ילדיי,למרות הפגיעה הקשה ולמרות הבכי הבלתי פוסק שלי ואני נעזרת בדברי טבעיים להרגעה המוצא האחרון עבורי הינו גירושין.
מה לעשות ??????????????????????????????????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה רגשית??? - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012היי לימור,
אם נתחיל מהסוף....אז פה קבור הכלב משום שהוא יודע שהמוצא האחרון מבחינתך הוא גירושין.... על כן הוא אינו מתרגש יותר מדי מהבכי שלך וכל היתר, אם הוא ירצה לבוא איתך לייעוץ זוגי מתוחכם (כנראה שהקודם נכשל), זה יהיה מצויון.
אם לא... תבואי לבד ואני אדריך אותך מה ואיך לעשות על מנת להשיג את מטרותיך.
לא להתיאש כי יש תקווה.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה רגשית
טלי01/11/2012תודה רבה על תגובתך המהירה, הוא לא היה רוצה לבוא לייעוץ נוסף, ואני אשמח אך אני תושבת הצפון, האם אפשר לנהל טיפול בטלפון???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור יקרה
דבורה13/03/2015לימור יקרה, אני יכולה להבין את הכאב שאת נמצאת בו. לצערי, אני בטוחה גם שאני לא היחידה, אבל כל אחת עם הסיפור שלה. בשבילך - קחי לך את השבוע שבועיים לבכות ולהתפרק. כמה שאת צריכה. קחי לך מטפל / מטפלת בשבועיים האלה, ותבקשי רק דרכים ושיטות להתמודד. תקציבי לך זמן להתאבלות. את חייבת. אם לא את יכולה למצוא את עצמך ברכבת הרים לפי הקפריזות שלו. אחרי הזמן הזה, תשבי עם עצמך. לבד- אחרי שהילדים ישנים, ותעשי רשימה של איך את רואה את עצמך. תעשי רשימה של איך אחרים רואים אותך. ורשימה אחרונה של המציאות בה את חיה. אני מאמינה בכל הלב- שאת יודעת בדיוק איך הסיפור הזה ייגמר. כל אישה יודעת. וברשימה של המציאות תרשמי מה את צריכה לעשות כדי להגיע לנקודה הסופית הכי חזקה. אני לא אומרת שלא תישברי. את תישברי. את תתפרקי. אבל קחי משהו אחד שהוא יציב אצלך ותישעני על זה. תמצאי לך חברה אחת, שאת סומכת עליה ב- 100% שתהיה שם לצידך, שתתן לך להתפרק לדבר ולכעוס, ותכיני אותה לקראת התקופה שתבוא. אבל היא תהיה המצילה שלך בהרבה רגעים. אל תנסי לעבור את היום. היום זה לא יעזור. תעברי שעה בשעה ולאט לאט את תעברי ליום יום.. אנחנו הנשים ניחנו בכוחות עצומים וחוזק שיכול לגרום לאחרים לבנות אימפריות או להתרסק. אני לא מכירה אותך. אבל אני מאמינה בך כאישה. את תגלי את לימור האמיתית, ותתפלאי כמה היא חזקה, נחושה, יציבה ומסורה למשפחה שלה ולעצמה. אבל הדבר הראשון שאת צריכה לעשות אחרי השבועיים האלה, זה להיות אמיתית עם עצמך ולסמוך, תמיד לסמוך על האינסטינקטים שלך. הם ינחו אותך בתקופה הזאת הכי טוב. ואף פעם אל תשכחי- את אישה!
( אולי עכשיו זה יישמע לך כשטות גמורה, אבל זה נכון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני15/03/2015שלום לך,
מציע לך הצעה שאולי תפתור את הבעיה מאחר ובעלך לא מצליח להשתחרר ממה שהוא מקבל שם וזה ממש לא משנה אם קיים גם מגע מיני.
תפני לבעלה של אותה אישה נשואה ותספרי לו ושידאג לשמור על הרוכסן של אישתו סגור...
אין לך ברירה אחרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להישארנעם01/11/2012
אני בידיעה שהרבה מאיך שאני בזוגיות הנוכחית זה גם השפעה של הקודמת
אבל ברוב זה הפתיחות והלא לשמור דברים, אני שמה לב לתופעה שכשהתייחסתי לבחור כמישהו אחרי האקס וכמשהו זמני היה לי יותר קל בקשר, נפגשים מבלים וכו' ולא יותר מדי אכפת לי מעבר, דואגת לשמור על הרצונות שלי ויש זרימה בקשר
אבל כנראה שכשאני איזה 4 חודשים עם בחור, קרה גם עם האקס, משהו בי משתבש... אולי זה קשור גם לזה שהיום אני בתחילת-אמצע שנות ה20 אבל זה גם היה בזוגיות הראשונה , אני מתחילה לבדוק האם תפיסת העולם ואורח החיים של הבחור מתאים אממ כן ת'כלס אני בודקת להקמת משפחה לאיך הוא יהיה בתור אבא, נהנתי בתחילת הקשר שכן היה לי את הספייס שלי וזמן להכל וכן זמן לביחד, אבל ככל שהקשר מתפתח אני רוצה את ההרגשה שהוא יהיה פנוי עבורי יותר אבל לא רוצה לכפות את עצמי עליו וכמו שציינתי המחשבות האם תפיסת העולם שלו בקשר לשילוב עבודה וחיים מעבר נראית לי או לא...
אני מודעת לעובדה שיש לנו קשר טוב ובריא וכיף לי איתו , דבר שמהזמן שהייתי לבד מאוד קשה למצוא , ואני יודעת שאם נפרד לא יהיה לי פשוט למצוא בחור כזה וכנראה אהיה הרבה זמן לבד , תנו לי כלים איך להיות בכאן ועכשיו בזוגיות הזו ולא לחשוש מהעתיד, הרי כל בחור שאכיר כנראה יהיו את המרכוביות שלו, אני מניחה שמה שכואב לי קצת זה זה שעם האקס לא הצלחנו להתמודד עם הקשר למרות כל הרצון
ופה עם מישהו שהוא לא האקס מוצאים פתרונים יותר נכונים ורגועים...מוזר לי באיזשהו אופן שעם אחר זה כן יהיה למרות שגם עם אחרים כמו שידעתי לכל אחד יהיו את העניינים שלו , מה שבעיקר שונה זו באמת הפתיחות והשיחות על כל דבר שיכול להפריע, למרות שגם בזה אני מגלה שעם הזמן אני קצת "חוטאת" ו"לא נעים" לי קצת לעשות בדיוק איך שאני רוצה כי אני מודעת לזה שעצם הזוגיות והזוגיות עצמה מביאה לי הרבה יותר בחיים מאשר העיסוקים האחרים... דבר שגם לשעצמו מטריד והטריד אותי גם כשלא הייתי בזוגיות, האם לא מספיק טוב לי פשוט לבד.
וגם עצה שנתתם פה לא מעט , בזמן שהחבר בעבודתו או עיסוקיו זהו זמן טוב עבורי להגביר את עיסוקי ותחביביי שלי אבל אולי קצת מוזר להתעמק בזה...סוג של מרגיש לי שאני ארצה "להתאים" את עצמי לבן-הזוג וזה נתפס בעייני מקום לא טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להישאר - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012שלום לך,
אני מייעץ לך להתמקד בשאלה הספציפית... האם מה שאת מחפשת זה את הזוגיות המתגמלת וההדדית, כך שתהיי בטוחה בזוגיות ללא חשש מהעתיד, כפי שאת רואה אותו.
במילים אחרות התאמתו של מבן הזוג לכל הפונקציות העתידיות שאת רוצה לבדוק אותו, בגון: תפקודו כהורה, וכמפרנס, שיוכל להשאיר לך את את עיסוקיך ותחביביך ללא הצורך שלך להתאים את עצמך לבן הזוג, כך שלא תצטרכי לוותר על הדברים שאת אוהבת. במילים אחרות להבדיל בין אני לאנחנו, אך לא לוותר על האני ואנחנו.בהקשרים המתאימים לך.
אם את זקוקה לכל הללו, וזה ישקיט את חששותיך...אז לידיעתך זה לא בלתי אפשרי, זה ניתן,
אך לצורך זה אני מזמין אתכם לפגישה זוגית, ולאחריה אני אדע בדיוק את כל האפשרויות שיעבדו לטובת שניכם, ללא התיסכולים של מה ש"הפסדתי."..או מה שאני עלולה להפסיד.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם
כל טוב רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות
נעם01/11/2012תודה לך על התגובה, אני רוצה להעיר את תשומת לבך לדבר שמאוד לא נעים בכל התגובות שלך אתה מזמין אנשים לבוא לייעוץ טיפול וכו' , אנשים רק רוצים לשמוע תגובה לא לפרנס אותך מעניינים שהם עדיין חושבים שהם יכולים לפתור בעצמם
בבקשה ממנהלות הפורום להגיב גפ תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות - תגובה
יששכר רוטרי01/11/2012אם את סבורה שניתן לפתור בעיות קשות של נטישות ובגידות, דרך תגובה כלשהיא, אינך אלא טועה. אני תמיד מייעץ במידת האפשר, אך כמו יתר היועצים אני מזמין אלי לייעוץ נוסף את הללו שאני סבור שאני אכן יכול לעזור להם, מרבית האנשים מבקשים פתרון ולא רק אמפטיה וסימפטיה, לדיעתך!
אם את חשבת שאנו עושים זאת רק לשם שמים אז טעות בידך...
שיהיה לך רק טוב.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם בגידה - איך ?אלכס30/10/2012
שלום, אישתי ואני נשואים כ5 שנים, יש לנו בן בגיל 3.
מתחילת היחסים, חשנו חוסר התאמה מינית מסוימת - לי מספיק מעט מין ( אפילו פעם בשבוע ) והיא רוצה יותר.בסופו של דבר נולד הילד אבל במשך כל השנים היה תיסכול מצידה וכמובן עוגמת נפש לצד רגעים יפים יותר.
לפני כמה חודשים ראיתי מייל אצלה עם רמיזות מיניות מפורשות אל מישהו מהעבר שלה, לאחר שאמרתי לה על זה, היא אמרה שזה סתם בצחוק ושהעניין הוא התיסכול שלה ושבלי מין מצידי היא מרגישה שאין אהבה וכולי.כלפי חוץ הראיתי שאני מאמין לה וניסיתי להשתפר.
לפני כשבועיים מצאתי אצלה מייל שהיא כתבה ובו מצוין במפורש שהיא שכבה עם אותו בן אדם שנה לפני כן וגם מצאתי עוד כמה מיילים לא חד משמעיים אך עם רמיזות בוטות לקשר עם אותו אדם. לא אמרתי לה על זה, החלטתי לחכות.
בשבועות האחרונים אני עושה מאמצים להשתנות וחל שיפור רב ביחסים בינינו בעזרת יחסי המין התכופים יותר ותחושת הביחד מתחזקת.אני אומר לעצמי שאני יכול להתמודד עם הבגידה הזאת משום שזאת הייתה תגובה ליחס הרע שלי(באמת התייחסתי לא טוב זמן רב למדי).הייתי רוצה שהיא תהיה כנה איתי ותגיד לי - כן, היה ונגמר אבל אני לא בטוח שזה יקרה ובינתיים אני קרוע - מצד אחד אני אוהב וחמוד מצד שני בפנים אני אוכל את עצמי.
חשבתי אולי לספר על חבר שאישתו בגדה בו והיו במצב דומה לשלנו ושהוא סלח ושגם אני הייתי סולח ואז אולי היא תתוודה והכל יבוא על מקומו בשלום.אשמח לעצה, תובנה או כל ביקורת שהיא על מצבי הבעייתי למדי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם בגידה - איך ? - תגובה
דליה שוורץ31/10/2012אלכס שלום,
אתה כותב שברור לך לגמרי למה זה קרה. אתה יודע ומרגיש שהפערים שלכם בצורך במין הם גדולים ולכן אתה גם מבין מדוע אישתך היתה עם מישהו אחר.
החלטת שאתה עושה שינוי בעצמך ואתה מעניק היום יותר ממה שהיה קודם, דבר שצרי לשפר את היחסים כמובן.
אבל... אתה רוצה עכשיו שהיא תתוודא על מה שעשתה כדי שלך יהיה קל יותר.
אני מנסה להבין מדוע זה חשוב לך שהיא תתודא בפניך. ניסית לחשוב מה זה יתן לך?
מה באמת תרווויח מזה?
יכול להיות שאתה רוצה שהיא תגיד לך שהיא מרגישה את השינוי ושעכשיו יותר טוב לה ושהיא מקווה שזה ימשיך כך. אבל לשבת איתך ולספר לך שהיתה עם מישהו אחר יכול רק לייצר מריבה נזק. ולכן אני מציעה לך להתמקד במה שיש עכשיו, לדבר איתה ולוודא שזה באמת מה שהיא רוצה ושבאמת טוב לה יותר עכשיו.
הפתרונות שהיא מצאה לעצמה כשהיית לא הייתה קשוב לצרכיה ממש לא רלוונטים.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלכס01/11/2012ובכן, אני מרגיש שכל עוד לא יוסדר העניין הזה שהיא תגיד, כן בגדתי, העניין הזה אוכל אותי מבפנים, אני רוצה לצעוק לה - אני יודע מה עשית, בואי נפתח דף חדש אני מרגיש שיש ביננו את הדבר הזה, השקר הזה.
בלב שלי סלחתי אבל אני רוצה לסגור את העניין הזה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך
אלכס01/11/2012בהחלט החשש יקנן בי תמיד אלא אם כן ארגיש כנות מלאה מצידה , אם היא תתוודה מיוזמתה זה יהיה צעד משמעותי מבחינתי לכוון הכנות שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדשירן29/10/2012
שלום,
לפני כחודשיים גיליתי הודעות SMS של בן זוגי של פלירטוטים והתכתבויות עם נשים שונות מתחילת הקשר שלנו ועד לפני כחצי שנה,
אנחנו יוצאים כבר שנתיים, הוא גרוש בן 36 + 2 ואני רווקה. גרים כבר שנה יחד.
בן זוגי הסביר את הדבר בכך שאחרי הגירושים (גרוש כבר קרוב לשש שנים) הוא חי ממיטה למיטה ולספק את הדחף שלו לריגושים והיה לו נורא קשה להתנתק מההרגלים הרעים האלה ולהיות רק שלי ובשבילי ושהוא עשה עבודה קשה מאוד עם עצמו והיום הוא שמח לאן שהגענו ועל הבית שהקמנו וכו'.... ושבשום פנים ואופן ההתכתבויות לא גלשו לבגידה פיזית והוא לא היה עם אף אחת בתקופה שלנו יחד.
עקב הסתרה של בן זוגי מההארד דיסק הנייד, אתמול הוא שכח אותו בסלון והצצתי בו. גיליתי תמונות של סקס עם האקסית שלו וסרטי וידאו עוד בתקופה שהיינו יחד (לפי המצעים שלי שהצעתי את מיטתו).
סיפרתי לו את שגיליתי והוא שוב הכחיש שהיה ביניהם משהו - רק אחרי 5 פעמים ששאלתי והוכחתי את טענתי, הוא הודה שאכן היו ביחד. ונכנס מייד להיסטריה ואמר כי הוא לא מוכן להיות במערכת זוגית עם מישהי שבולשת אחריו ושהוא ל א מוכן לספר לי דברים כאלה, ואמר עוד כל מיני דברים חמורים כאלה ואחרים. בערב הלכנו לאירוע ביחד ובלילה הלכנו לישון כרגיל. כמובן שבבוקר הכל צף שוב..
יש לציין שבפעם הראשונה שגיליתי את הSMS החלטתי להבליג. אבל עכשיו אחרי הפעם השנייה - אני גם רוצה לסלוח. השאלה שלי האם זה לא נותן לו פתח "לדרוך" עליי ו"לזלזל" בכך שהוא ייקח בחשבון שהוא יוכל לעשות דברים כאלה חמורים ויותר ושאני אסלח ואעביר את הכל לסדר היום.
איך אני יכולה "לזעזע" אותו בכך שיידע שזאת הפעם האחרונה שאהיה מסוגלת לסלוח? ואם אני אסלח - התמכרויות לריגושים באמת יכולים לעבור מעצמם במידה וכל כך רוצים או שצריך גורם חיצוני שיעזור בגמילה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פרידה מחברה אחרי זוגיות של שנה וחצידור29/10/2012
הי לפני שנה וחצי היכרתי בחורה מקסימה החיים שלנו היו סבבה ביחד,עד שהתחילו הריבים שחוסר הקדשת זמן אלה מסיבות עבודה וקריירה באמת שניסיתי להיות איתה הכי הרבה אבל זה לא אספיק עד שהגענו למצב שהיא אמרה לי שהיא רוצה לחתוך ונישאר ידידים. היה לי מאוד קשה לקבל את זה ועד היום (כמה ימים אחרי הפרידה) היא עדיין בראש שלי ואני רוצה לחזור אליה כי אני אוהב אותה ממש ורוצה לשפר הזוגיות של שנינו בנתים היא רוצה שנשאר ידידים טוב. איזה עצות אתם יכול לתת לי כדי להחזיר אותה אלי,אני יעשה הכל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מרגיש שלא נגמרנעם25/10/2012
אני כבר שנה ו8 חודשים אחרי זוגיות מורכבת מאוד של שנתיים וחצי בסכ"ה עם חצי שנה לפני הפרידה הראשונה קשה , פרידה של חודשיים וחזרה לעוד חודשיים
ונזכיר גם את התחושה שלי בשנה וחצי " אני צריכה לברוח"
הוא היה האהבה הראשונה שלי, אני בטוחה בכך שאני עושה אידאליזציה, כי בת'כלס בפועל ממש לא אהבתי את אורח החיים המשותף שלנו , אבל בעיקר נבהלתי שכתוצאה מאיך שהוא חי היום אני אסבול איתו בעתיד. ואחרי המון רע זה נגמר
והיום אני 4 חודשים בקשר שלחבר ולי יש אורח חיים מתאים וקשר פתוח ונכון
אני שומרת על קשריי החברתיים והמשפחתיים והתחלתי מסלול חדש בחיים
בקרוב יומהולדתו של האקס... והכל חוזר , גם בחודשיים הראשונים עם החדש רוב הזמן חשבתי על האקס וברור שבשנה ומשהו שהייתי לבד למרות דייטים , זה נגמר ממש רע
אין לי מושג מי האדם הזה היום, וגם ראיתי כתבה שקשורה לסיבות בגללן נבהלתי מהחיים איתו , למרות שיוצא כך שאני נתפסת לבחורים מזן מאוד מסויים כנראה, אז כך שגם החבר הנוכחי יעבוד בעבודה דורשת, אבל פה ישלנו קשר ותקשורת נכונה ובריאה
האלמנט האחרון בקשר שלנו יותר משנה אחרי הפרידה וקצת לפני הקשר הנוכחי היה כועס ורע , ועם הנוכחי יש המון דברים טובים
אז למה אני עדין לא מצליחה להבין איך יכול להיות שאנחנו לא ביחד? שאני לא אחגוג לו יומהולדת?
ומה שבכלל עצוב שבתור הבן-אדם שאני זוכרת אני לא רציתי שום ידידות איתו, בניגוד אליו... אבל באיזושהי השוואה אולי לא רציונלית לחבר , אני מדמה לי שהשיחות שלנו והקשר הנפשי היה יותר טוב ועמוק.. דבר שמאוד מטריד אותי
בשאר התחומים הנוכחי "מנצח" את האקס ובגדול.
גם אציין שהחבר אמר שזה מוזר איך אחרי זמן רואים אקסים ומוזר איך פעם שמחו לראות והיום כלום וזה בגלל שיש מישהי אחרת בלב, אני לא אמרתי כלום...
כיביכול האקס ואני לא נחזור לעולם כי היה רע וחזרנו וראינו שהיה רע וגם למרות הכל אין לנו באמת עתיד ביחד... אז למה כל הרגשות האלה? כ"כ הרבה זמן אחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פרידה כואבתשרית18/10/2012
שלום,
אני בת 24 והייתי עם בן זוגי שנתיים בערך, עד שנפרד ממני.
אני יודעת והוא גם אמר לי בעצמו שהוא אוהב אותי ויודע שהוא לא ימצא בחיים מישהי כמוני ולא מסוגל לחשוב בכלל על מישהי אחרת. הוא נפרד ממני כי הוא מרגיש שהוא לא הוא ומאוד קשה לי התחושה הזו. אני מרגישה שאם הוא היה נפרד ממני כי הוא מרגיש שזה כבר לא זה או שהוא לא אוהבת אותי אז היה לי עדיין קשה אבל היה לי יותר קל להמשיך הלאה.
כרגע בהרגשה שלי קשה לי להתנתק ממנו בגלל שאני יודעת בדיוק מה הוא מרגיש אלי ומה הוא חושב עלי וממש כואב לי על כך.
איך כדאי להתמודד עם כזו פרידה? ומה הדרך הנכונה ביותר להמשיך הלאה כי בהתאם למצב ולכך שאני יודעת שהוא מתגעגע אלי...ממש ממש קשה לי כרגע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה כואבת - תגובה
דליה שוורץ21/10/2012שרית שלום,
פרידה זה דבר כואב ואפילו כואב מאוד. ההתמודדות עם פרידה היא לאפשוטה ואני מסכימה איתך שהידיעה שהוא עדיין אוהב מקשה על הפרידה אפילו יותר.
אבל... הוא בחר לעשות זאת כנראה בגלל שהאהבה שלו כלפייך לא מספיק חזקה והתחושה שהוא מוותר על עצמו חזקה יותר מהאהבה שהוא חש כלפייך.
אין לך דרך לשנות את ההחלטה שלו. זה נכון שאת יכולה לנסות וללחוץ ע"י כך שלא תוותרי ותצרי קשר אחת לכמה ימים אבל אז את גם לוקחת סיכון שתעייפי אותו ואז הוא ממש ימאס בך וגם שהוא יתייחס אלייך כמישהי שהוא יכול להחזיק על אש קטנה.
אפשרות שניה היא פשוט למלא את הזמן שלך בדברים אחרים ולהעסיק את עצמך כדי שיהיה לך פחות זמן פנוי להתעסק בעצב שלך. וכן גם לבכות ולהעצב זה חלק מהתהליך.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה כואבת - תגובה
יששכר רוטרי21/10/2012שלום לך,
אני אסביר לך את המשפט שהוא אמר לך בהקשר לכך שהוא עוזב אותך, כי "הוא מרגיש שהוא לא הוא"....
פירושו שלמרות אהבתו אליך, הוא מרגיש שהוא "הולך על ביצים" בחברתך, או שאינו יכול לספק את ה"סחורה" - כלומר חושש לאכזב אותך....
האמת היא שהטיעונים הללו נשמעים לי חלשים מפי מי שבאמת אוהב אותך.
כאשר אוהבים אותך ולא מצליחים לרצותך...מחפשים עזרה, ייעוץ של מומחה וכו.
אם הוא באמת אוהב אותך הרי שהוא לא יתנגד לייעוץ שיפתור את הבעיה של שניכם למען זוגיות מתגמלת והדדית.
אם הוא לא ירצה ייעוץ אז המסקנה ברורה... ואל לך להתייסר בגינו.
אני יכול לעזור..
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרטנרקיס16/10/2012
היי,
אני וחבר שלי יוצאים שבעה חודשים. אנחנו גרים בערים שונות. בתחילת הקשר אחרי חודש של חברות הוא סיפר לי שהוא הולך לפסיכולוגית במשך שנתיים והוריו לא יודעים על כך בעקבות פרידה שלו מהאקסית והוא פשוט המשיך איתה. לא היתה לי בעיה עם זה בתחילת הקשר וקיבלתי זאת בהבנה. אחרי ארבעה חודשים של חברות עברנו לגור יחד (לעיר שלו). כאשר עברנו הוא הודיע לי שהוא מפסיק עם הפסיכולוגית גם מפני שהוא מרגיש שהוא לא צריך וגם מטעמי תקציב. לאחר שלושה חודשים של מגורים יחד הוא הודיע לי שיש לו צורך ללכת לפסיכולוגית וזה קצת יש לאמר הדליק לי נורה אדומה שמשהו לא בסדר. היינו בחו"ל שבוע חזרנו, היה כייף. לא התראינו כמה ימים בגלל ענייני עבודה ואותו יום כשהייתי בדירה הוא הלך לפסיכולוגית מאוחר יותר בערב כשחזר הוא היה קצת מוזר ואמר שכואב לו מאוד הראש והרגשתי שמשהו לא בסדר גם מכיוון שנורא רציתי לדעת על מה הוא דיבר איתה כי אני יודעת שזה על המערכת יחסים בנינו וגם כי הרגשתי שהוא מסתורי מידי. הרגשתי שהוא לא נותן לי להכנס אליו שהוא לא משתף אותי. יום למחרת בבוקר אותה תחושה נשארה לי ממנו של מסתוריות. התעקשתי לדעת מה קורה והוא ביקש שלפני שאנחנו מדברים הוא רוצה לעשות הליכה של חצי שעה ברגל. התעקשתי לדבר באותו רגע מבלי שהוא ייצא כשראה שאני מתעקשת קרא לי שנדבר ואז הוא אמר לי את המשפט "אני חושב שאנחנו צריכים להיפרד" באותה שנייה הייתי בהלם אני אפילו לא יכולה לתאר את ההרגשה הלא נעימה הזאת ואז הוא סיפר לי שיום לפני בלילה כשהלך לדבר עם הפסיכולוגית הוא התייעץ איתה במחשבה שלו להיפרד ממני והוא חשב שהיא תשכנע אותו לא לעשות זאת אבל הוא אומר שהיא לא היססה והציע לו להיפרד ממני. אני באותו רגע הרגשתי כאילו יש צלע שלישית שמכוונת אותו ושבכלל לא מכירה אותי ורק שומעת אותו. אני בתגובה באתי בגישה של שינוי שננהג אחרת שניתן צ'אנס והוא סירב. אמר שאני מתוקה, יפה ומקסימה. אבל משהוא חסר לו בקשר ושאי אפשר לשנות שאלתי אותו אם לעזוב את הדירה והוא הינהן לי שכן תוך כדי שהוא בוכה. אני יודעת שהוא לא עשה זאת בלב שלם ושזה בעיקר בגלל הצעתה של הפסיכולוגית. הייתי נסערת מאוד באותו בוקר ואחרי זה אפילו היו לו משפטים מעליבים ולא יפים שעוד יותר נפגעתי. נסעתי הביתה כמובן שלא דיברנו אחרי זה בטלפון ובערב הוא התקשר כמה פעמים ולא עניתי כי הייתי מאוד פגוע ואז הוא שלח לי הודעה שהוא בדרך אלי, נפגשנו ברכב דיברנו, הבהרתי לו שלא מוצא חן בעייני שהוא הולך לפסיכולוגית ולא מדבר איתי על מה שמפריע לו בקשר והולך ומתייעץ איתה. כי לא היא נמצאת בקשר וכי לא היא יודעת מה הוא באמת מרגיש. הוא התחנן בפניי שאני יחזור איתו לדירה ושנשלים וכמובן שלא הסכמתי זה התנאי שלי בעצם או הפסיכולוגית או אני. הוא לא מוכן לוותר עליה. לאחר כמה ימים הוא שלח לי הודעה שהוא מצטער מאוד על הכאב שהוא גרם לי ושכרגע מבחינתו אנחנו בהפסקה.
אני אשמח לקבל הצעה לגבי מה כדאי לי לעשות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט - תגובה
יששכר רוטרי17/10/2012שלום לך,
אציג לך מספר שאלות, שאם תוכלי לענות עליהן, זה יקרב אותך לפתרון המיוחל..
1. השאלה היא לא מה כדאי לך לעשות, אלא מה את רוצה שיהיה...
2. האם את רוצה את הבחור הזה?
3. האם את מאמינה בזוגיות העתידית שלכם?
4. האם את חושבת שאותה פסיכולוגית פועלת ממניעים שאינם מקצועיים?
רק לאחר שתדעי את התשובות אוכל ללעזור לך להשיג את מטרותיך.
רוטרי יששכר- מומחה לזוגיות ולמיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט
נרקיס17/10/2012היי
בקשר לשאלותייך, אני רוצה את הבחור לחזור אליו ואני כן רואה אותו בעתיד שלי (למרות שקצת קשה לי עכשיו,כי אני מאוד פגוע מימנו) ואני גם קצת מפחדת שבמידה והוא יעמוד בתנאים שלי איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא לא יפגע בי שוב . אני רוצה שהוא יפסיק עם הפסיכולוגית ושהתקשורת בנינו תהיה יותר טובה ופתוחה ושהוא לא יסתיר מימני דברים שמציקים לו בזוגיות. רק שהוא אותו יום של הפרידה לפני שהתחרט אמר לי שעכשיו טוב לו איתי , והבעיה היא בעתיד שהוא עכשיו לא רוצה לבזבז לי את הזמן. וכן לשאלתך אני חושבת שהפסיכולוגית מציע לו הצעות לא מקצועיות שגורמות לו לעשות החלטות לא בלב שלם.הוא כאילו מנוואט על ידה. (למרות שהוא עצמו טוען שהיא רק מייעצת לו והוא מחליט בסוף). גם אני רוצה לציין שאותה פסיכולוגית אמרה לו שיש לו נטיה להתחרט. אז כשהוא מתחרט שלא ינסה לבוא להחזיר אותי כי לדעתה החלטה צריך לקבל גם אם היא מאוד קשה. בקיצור נראה לי שהיא רוצה את הכסף שלו אז היא מובילה אותו לפרידה שיהיה תלוי בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט - תגובה
יששכר רוטרי19/10/2012שלום לך נרקיס,
נניח שאני אומר לך שאני יכול לעשות קסם, הבחור חוזר אליך, ואת רואה אותו בעתיד שלך, והוא גם משתלב היטב בחייך, ואת גם לא מרגישה יותר פגועה ממנו. והזוגיות שלכם תהיה איתנה והדדית...
מה היית אומרת? האם היית מתנה תנאים נוספים?
אני לא עושה קסמים, אך אני כן מסוגל לייצר את העתיד הזה... עם שיתוף פעולה שלכם!.
רוטרי יששכר- מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך לכתוב את זה באתר askPeople
פז19/10/2012יש שם עוד הרבה קטעים דומים ואנשים ממש עוזרים שם
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלנה16/10/2012
אני ממש שבורה ,אנו זוג נשוי כ 12 שנה בערך היו לנו הרבה בעיות וגם הרבה מתח בגלל שנכנסנו לחובות ,לי אין הורים ,ההורים שלו התעלמו מאיתנו הרבה שנים. יש לנו ילד בן 10.
אמנם לא הלכנו לטיפול זוגי מעמיק ומקצועי אבל איך שהוא למרות שבעלי לא כל כך רצה הבאתי איזה מישהו שעושה שלום בית דרך המלצה ...הוא אמר לנו כמה דברים לעשות למען השני אני עשיתי ובעלי לא ככ שיתף פעולה. הוא כל הזמן אמר את לא תשתני . למרות שמאוד ניסיתי ורציתי לתקן מה שמפריע לו . אנו פרודים בערך שנה ,הוא עזב את הבית דרך הבחור שמנסה לעשות שלום בית זה הגיע למצב שאני כעסתי עליו על משהו ואז הוא אמר לי אני לזוגיות כזו לא מביא עוד ילד ואז הבחור שעושה שלום בית כבר מאוד כעס על ההתנהגות שלו ואמר לי תגידי לו שיחליט או כאן או כאן ואני כמו מטומטמת הקשבתי לו כי גם חשבתי שזה יזעזע אותו והוא יתעורר אז הוא החליט ללכת . תקופה היינו פרודים ולדעתי היינו יכולים לחזור אבל לפני 5 חודשים בערך הוא הכיר מישהי מבוגרת ממנו ב 5 שנים נראה לי רווקה בת 45 ללא ילדים והם מבלים יחד ובימים שהוא לוקח את הילד אז הילד איתם שמח וכיף לו הם מטיילים וכו'.
שלשום דיברתי איתו בטלפון ואמרתי לו ששנים רצינו לצאת ולטייל ולבלות ולא עשינו זאת בגלל החובות והבעיות ככ חיכינו לרגע הזה והיום שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו אז אנחנו נפרדים רציתי שנלך לייעוץ זוגי והוא לא רצה וזה עצוב וגם אמרתי לו שדיברתי אם מישהו והוא אמר שחבל שעברנו הרבה בעיות ואנחנו מתאימים וכו' אבל אין עם מי לדבר הוא אומר אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה, אני שבורה יכולנו להציל את הנישואים אני מרגישה שסתם אנו מתגרשים. אני ככ מיואשת .
אני בחורה משפחתית בגיל 40 קצת קשה למצוא מישהו להתחתן איתו אני רוצה משפחה.
אני מיואשת גם מרגישה שהשפלתי את עצמי שככ ביקשתי ממנו שכדאי שנחזור ונלך לייעוץ זוגי. מרגישה רע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
יששכר רוטרי16/10/2012שלום לך לוסי,
ע"פ פרטי הסיפור שלך אני עדיין מאמין שניתן להציל משהו...על מה אני מתבסס?
קצת על המשפט שמישהו אמר לך: "שחבל שעברנו הרבה בעיות, ואנחנו מתאימים וכו."....אבל זה לא העיקר!
כיום את חסרת אונים....את רוצה משפחה, ואת מרגיחשה שאתם סתם מתגרשים...ואת גם לא מאמינה שבגילך (40) את תמצאי מישהו...
אני מזמין אותך לבוא לבד לפגישה, ואנחנו נלך על שני אפיקים. הראשון: לנסות להחזיר אותו אליך, אם לא?! אני אראה לך מוצא, כיצד תמצאי ללא מאמץ, גבר שיתאים לך.
אל תשכחי שה-40 של היום, זה ה-30 של שלפמי 10 שנים, כך שלמעשה את נחשבת אשה צעירה. וכל עתידך עוד לפניך.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלמוני פלוני13/10/2012
שלום היתי רוצה לקבל חוות דעת על סיפור שאספר אני עם בת זוגתי כבר שמונה שנים לפני כשנה התארסנו ... יש לי מודעות גבוהה שעשיתי משהו לא בסדר לפניי כ 4 חודשים חצאתי למועדון עם חבר התמסטאלתי קשות חבר שלי נטש אותי באמצע ואיך שהוא לקחתי טרפ בנות לביתם ואחת מהם נשארה איתי לקחתי אותה אליי לבית היא היתה אצלי כשעתיים והחזרתי אותה לבית שלה לפניי כשבועיים ארוסתי גילתה זאת וממש נפגעה ממני
אני מבין למה היא נפגעה בהתחלה שיקרתי לה על הסיפור אבל עכשיו היא יודעת את הכל אפילו הבחורה ההיא אמרה לה הכל וגם שלא שכבנו בחיים לא בגדתי בה במהלך הקשר אבל עכשיו האמון התפרק מבחינתה זה לא משנה אם שכבתי איתה או לא לא הייתי צריך להגיע לסיטואציה הזאת בכלל למרות שאני אומר לה שזה לא היה מתוכנן היא לא מאמינה לי
טעיתי וזהו היא אומרת שזה כנראה בגלל בעיות בבית ואני אומר שזה לא אני מאוד מרוצה ממה שיש לי בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני פלוני
צ'יקה14/10/2012ארוסתך, גם היא גם כתבה לך פה..... קצת למטה יותר, אמרה שהיא נפגעה ממך ושהיא לא סומכת עלייך. תקרא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמורת... עזרהרונית13/10/2012
בעלי ואני נפרדנו כשביתי היתה כבת חצי שנה. היום הילדה בת 9. הילדה נפגשת עם אביה כל שבת שניה (לפי הסדרי הראיה בהסכם הגירושים). יש לי בעיה עם המזונות אני מעוניינת בהגדלה. הפחד שלי הוא שיש איום מצד הגרוש שלי שאם אני אפתח את נושא המזונות הוא יבקש משמורת על הילדה. אני בפחד נוראי מכך. מה עלי לעשות? הבנתי שהיום בתי במשפט בעד משמורת אב. הגרוש שלי נשוי בפעם השנייה עם שני ילדים קטנים. אשמח לעזרה כי אני מאוד לחוצה, ללא שינה טרודה מאוד מאוד.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה פוגעת..שרית09/10/2012
עמדתי עם קבוצת נשים ופטפטנו באולם אירועים . קולי גבר על שאר הנשים כי התזמורת רעשה וגם הנושא שדיברנו עליו היה נושא כאוב ומרגיז אז מטבע הדברים אני מרימה את קולי מעצבנות ולעלות על כולם כדי שישמעו אותי,. גברבר אחד שמכיר אותי פנה אלי לאחר שהנשים עזבו כל אחת למקומה ושאל אותי בחיוך: למה את צועקת (אולי היה סקרן לדעת על מה דיברתי) לא בא לי לשתף אותו רק אמרתי לו בציניות (אני מקווה שהבין שצחקתי) "כי אני רוצה שישמעו אותי" הגבר הוסיף ואמר: "וגם שיראו אותך" (נכון שהשקעתי עד מאד בהופעתי החיצונית) אך לפי דבריכם האם רצה לעקוץ אותי שכאילו מדבריו אני מחפשת להבליט את עצמי ע"י הרמת הקול ושיראו אותי איך שאני נראית?? בעבר הוא היה תמיד אומר לי באירועים (כשהיינו בפורום מצומצם) "את חתיכה וסקסית" בלי שום בושה. אני לא רציתי לשתף אותו על מה שוחחנו, רק עניתי לו (בצחוק ומקווה שהבין..) "כן. אני רוצה שישמעו אותו וגם שיראו אותי. ניחשת". הוא פרץ בצחוק.מה דעתכם על תגובתי הנ"ל ועל תגובתו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
שרית14/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תקשורת בגידה
רחל29/10/2012בעלי ואני חיים בזוגיות שלו תקינה הולך להורים שלו מתי שרוצה ויושן שם מתי שבא לו ניכנס לבית מתי שרוצה כל חפציו בבית בתקופה שלו חי איתי קנה לי שרשרת זהב בשמים והלבשה תחתונה ובשמים ,לאחרונה ,כשאני יוצרת קשר איתו הוא מנתק את הטלפון ולא עונה ובנוסף שמעתי שיש לו בחורה אחרת כשבועים ורצה לגמור את הנשואים אציין שהוא פותח תיק ברבנות כל הזמן וסוגר ושוב פתח האם יש לקחת אותו ליעוץ זוגי ואיך ומה קורה שאם מוכחים שגבר בוגד מה הזכויות ושמעתי שאפשר לתבוע אותו אשמח שתיעצו לי אודה לכם מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על "שעניתם לי".
שרית17/10/2012ממש מודה לכם ש"עניתם לי".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
צ'יקה18/10/2012מה יש לענות לך בקטע של ייעוץ מהמומחים על זה?
תגובה מיועצים מומחים לא נראה לי שתקבלי.
כן, צעקת והרמת את הקול שלך בכדי שישמעו אותך ויראו אותך.
נו ו...
קיבלת את התשומת לב שנזקקת לזה בזה שהוא בא ושאל אותך את זה.
מה עוד רצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב מסתבר שלא הבנתם אותי.
שירה18/10/2012לא הבנתם אותי ולכן זו ההתייחסות שקיבלתי, לא חשוב. תהיו בריאים.אני לא מתכוננת להסביר את עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה פוגעת.. - תגובה
דליה שוורץ21/10/2012שרית שלום
את מרימה את קולך כדי שישמעו אותך, את משקיעה בלבושך כדי שיראו אותך, ואת אומרת שאת נפגעת כדי שיתייחסו אלייך....
שרית יקרה, אין לי הרבה פרטים עלייך אבל יש לי תחושה שאת מרגישה בלתי נראית ואת עושה הכל כדי להפוך למישהי שמקבלת את תשומת הלב שאת חושבת שמגיעה לך. אני מבינה לחלוטין את הרצון שלך להרגיש מתיחסים אליך אבל האם זאת הדרך? האם להרים את הקול כדי שישמעו אותך באמת נותן לך להרגיש טוב עם עצמך או שאת מרגישה רע עם זה שצעקת. כשאומרים לך שאת רוצה שיראו אותך זה פוגע בך אבל הרי לשם כך השקעת במראה שלך, אז למה את מרגישה פגועה מזה?
אני חשובת שאת צריכה למקד את מה שאת רוצה מעצמך ולעשות את מה שצריך כדי להשיג את זה כי כרגע נראה לי שאת משקיעה המון מאמץ אבל לא בכוון הנכון.
גשי לייעוץ אישי למפגש או שניים כדי שיעזרו לך להתמקד ולהגיע למקום שאת רוצה להיות בו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)