מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדתשבורה לרסיסים21/03/2012
אני לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו. בעלי בגד בי במשך שנה שלמה עם עובדת שלו.ולא ידעתי כלום על זה היית בהריון מתקדם.ובהריון בסיכון.ועם תינוק בבית .והוא היה בוגד בי בזמן שהיה אומר לי שהוא נמצא בעבודה עד השעות המאוחרות של הלילה.תמיד נסיתי להבין אותו שהוא עובד קשה מאוד בשביל לפרנס אותנו וגם בגלל שיש לו דרגה גבוה בעבודה אז חשבתי שיש לו באמת הרבה דברים לעשות..והוא היה בוגד בי..חודש אחרי הלידה עזב אותי..אני כולי שבורה לא יודעת מאיפה לאסוף את עצמי עם שתי ילדים קטנים..אם תוכלו לתת לי עצות איך לקום מהמשבר הזה.אשמח מאוד תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
דני21/03/2012שלום לך,
מאחר ובעלך עזב את הבית משמע כי הוא בסיפור עמוק עמוק.מה שנותר לך זה לדאוג לעצמך ולילדים,לדרוש מזונות בהתאם,להשיג את המקסימום האפשרי בכדי לצאת כמה שפחות ניזוקה.והכי חשוב לשקם את חייך,לאט לאט הכל יסתדר.זה קשה אבל לא סוף העולם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת
נכס21/03/2012נבגדת קשה לקבל את הבגידה של אישך את פשוט צריכה לחשוב למה למה בעלי בגד בי ??? ואז לקבל יעוץ מעו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלמונית22/03/2012יש לבגוד ויש להתאהב. אלו שני דברים שונים.אם היא נבגדה אז באמת כדאי שתחפור ותבדוק למה בעלה בגד בה אך אם הוא התאהב שום בדיקה לא תעזור לה כי זה פשוט קורה ובדרך כלל בלי הכנה מראש. ואם הוא עזב את הבית חודש לאחר שנולד להם ילד אז הוא בכלל לא שווה את הבדיקה.יש אנשים שנוטשים ויש אנשים שמוכנים להקריב את אושרם האישי למען הילדים . הוא כנראה לא אחד מהם אז-כמו שאתה מציע-ישר לעורך דין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבורה לרסיסי
mosha22/03/2012נשמה המין האנושי מטבעו טוב ...ובעלך שונה כניראה.... תעזרי במשפחה הקרובה לך תהיי חזקה ותנצחי את הכאב וב"ה תצליחי ...והזמן מרפא ..והוא עוד יחזור אלייך על ארבע ...י בשביל הילדים מחזק אותך מכאן .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת - תגובה
סיגלית גלאי22/03/2012שלום לך,
אני מבינה את הכאב הגדול שאת מרגישה והפחד מההתמודדות עם המצב החדש, נראה שהופתעת מעזיבתו וזה מוסיף לתחושת הכאב וחוסר האונים, במיוחד לאחר לידה. כדי לאסוף כוחות ולהמשיך הלאה חשבי על ילדייך שזקוקים לך, אני בטוחה שהם יסבו לך אושר ואהבה. העזרי במשפחה וחברים, חשוב שתבקשי תמיכה ועזרה.
בנוסף לכך עלייך לוודא שתקבלי ממנו את זכויותייך מבחינה כלכלית, מכיוון שהוא עזב אולי תצליחו לעשות את זה בנועם ואם לא העזרו בגישור.
שמרי על שגרת חיים ככל שתוכלי והאמיני שהכל לטובה גם אם קשה לראות את זה בשלב הנוכחי בו את נמצאת.
כל-טוב
סיגלית גלאי יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום לגשת להומאופת
נורמה22/03/2012בהומאופתיה ניתן לאסוף את כול רסיסי הנשמה לאחד אותם ולחזק אותם
אחרי פגיעה מהסוג הזה
את פשוט צריכה לחזק את מערכת החיסון שלך מבפנים בנקודות שהוא פצע
וזה אפשרי יש את כול התשובות -לכול מה שאת מרגישה בפועל
וזה לא דורש ממך מאמץ -של חפירות פנימיות אין סופיות להיפך
את משתחררת מהעול המצוקה והכאב ללא מאמץ
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשים מצלמה או לא ?!?מישהי20/03/2012
אני בת 24 נשואה כ6 שנים התחתנו עקב היריון לא מתוכנן למרות שהייתה אהבה גדולה וידעתי שהוא האחד בגיל 18 לערך בעלי בן 26 ויש לנו 3 בנים מקסימים היו המון פעמים שגיליתי בעיות של חוסר אמון שבפי נקראים בגידה לפחות 6 מקרים בהם גיליתי שבעלי משוחח עם נשים אחרות הוא בנאדם שאוהב לצאצ למועדנים ולא תמיד איתי למרות שאנחנו יוצאים לפחות פעם בשבוע ביחד הוא מסתובב עם גברים שבוגדים אך טוען שמעולם לא בגד יש לי חששות שלאחרונה הוא התחיל להשתמש בסמים אך מסתיר זאת חשבתי להתקין מצלמה נסתרת בביתי על מנת לראות אם יש משהו בדבר התיעצתי עם 2 חברות טובות שאחת אמרה לי שכן והשניה נתנה לי נקודה למחשבה שאם הוא יגלה זאת הוא לא יסלח לי לעולם על הכניסה לפרטיות שלו ושהוא לעולם לא ירגיש בנוח אפילו לא בביתו ! יש לציין שעלה הנושא כמה וכמה פעמים בהם הוא הכחיש בתוקף את הטענות ! היינו בטיפול זוגי שלא הניב תוצאות מכיוון שדנינו לא היינו פתוחים ב100% והיו דברים משמעותיים שבחרנו להסתיר כי המטפלת היתה בנאדם מוכר שלא היה לנו נעים ממנו ! וזה היה בחינם ואין לנו אפשרות כספית האם לשים מצלמה או לא ?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשים מצלמה או לא ?!? - תגובה
סיגלית גלאי20/03/2012שלום לך
אני לא הייתי בוחרת במצלמה נסתרת כדי לעקוב אחר בן הזוג כי זה יכול לייצר משבר אמון שאין חזרה ממנו, (חשבי מה את היית מרגישה לו זה היה הפוך מכל סיבה שהיא). אבל, בהחלט כדאי שתמשיכי לשים לב האם חלים בו שינויים בהתנהגות, בהוצאת כספים, בשיגרת היום וכו' בנוסף לכך דברי איתו על החששות שלך גם לגבי הקשרים שהוא מנהל דרך הפייסבוק, אולי הגיע הזמן שתקבעו גבולות חדשים בקשר הזוגי שלכם. נראה שעליו להבין שהוא כבר ראש משפחה ולא מתבגר.
תבדקי אם יש באפשרותכם לקבל עזרה / ייעוץ דרך הרווחה, בהחלט לא מומלץ ללכת למטפל שמכירים כי זה חוסם את הפתיחות כמו במקרה שלכם, וחבל!
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצלמה ???
נכס21/03/2012לא בפירוש לא בכלל בכלל לא לחשוב בכיוון זה מכוון שאם הוא יגלה זה יפגע בו ובאמת הוא יבגוד בך בפומבי . בדקי את עצמך למה הוא {אולי} בוגד בך אולי בך האשמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצלמה
mosha02/04/2012תראי אם היה הפוך איך היית מגיבה שמכנסים לחייך מצלמה וחושפים הכל...זה נורא......לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהעדי19/03/2012
האם מישהו שמע/יודע/חווה באופן אישי? מחפשת המלצות על עורכת דין שרין סולן ו/או טלי רונן... תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על טלי רונן
כוכב21/03/2012גם אנו בטיפול אצלה, היא לוחמנית וכהגדרת עורך דין אחר עליה "הטופ שבטופ"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות או לא??צופה מהצד...18/03/2012
שלום לכולם יופי של פורום יש לכם פה, אני בד"כ צופה מהצד אבל הפעם מרגישה שחייבת להתייעץ, לשמוע דעות נוספות, אולי אני באמת לא בסדר... אני בת 32 נשואה פעם שניה עם ילדה מתוקה בת 3.5 מפרק א', אבא שלה לא מעורב יותר מידי אבל רואה אותו 2-3 פעמים בחודש, התגרשתי לפני 3 שנים והתחתנתי שוב לפני מס' חודשים, בעלי מטורף על הילדה באמת מאוד אוהב אותה אין ספק לגבי זה וגם המשפחה שלו קיבלה אותה כנכדה לכל דבר. ביני ובינו יש חיכוכים רבים, על רקע המצב הכלכלי, על רקע החינוך של הילדה ועל דברים רבים נוספים, כשאנחנו רבים הוא מאוד צועק ונעלב ומנבל את הפה. יש לו קטע של צביטות ודגדוגים שהוא למד מאבא שלו, רק עם הבדל קטן, אבא שלו איש קטן והוא (בעלי) איש ממש גדול והצביטות שלו מאוד מכאיבות, ואפילו שהן נעשות במטרה של משחק ואהבה הן מכאיבות (לפעמים משאירות סימנים) וביקשתי ממנו שיפסיק וגם אמא שלו תומכת בזה, היא גם לא אוהבת את זה. הרבה פעמים הוא מציק ככה לקטנה ואני מתערבת כדי למנוע מצב שהיא תתחיל לבכות כי זה לא נעים ואז הוא יעניש אותה כי היא בכיינית.... ואז הוא כועס עלי שאני מתערבת ורב איתי וכל מריבה נהיית מאוד מכוערת עם מילים לא יפות ואיומים לעזוב וכו'... (אבל בפועל הוא לא עוזב...) העניין הוא מאורע שהיה בסוף השבוע, נתתי קצת רקע ועכשיו לענין, ביום חמישי בערב רבנו כל כך חזק שכמעט הוא עזב את הבית (חבל באמת חבל שלא עזב), ואמא שלו היתה כבר מעורבת ובסוף נגמר בזה שהוא מבטיח לא להתנהג ככה יותר ו"נשבע" בכל היקר לו... ביום שישי בצהריים עת הקטנה היתה אצל אבא שלה, הוא צבט אותי ממש חזק והתעצבנתי והחזרתי לו והתפתחה בינינו מריבה ממש קשה שבסופה הוא השכיב אותי על הרצפה עם יד על הפה כדי שלא אצעק וכתוצאה מכך קיבלתי מכה כנראה מהכסא בעין וסימן די רציני (מזל שיש מייק-אפ...) מה דעתכם? אלימות או שאני מגזימה? כי לדעתי זו אלימות ואני צריכה לעוף מהבית בהקדם האפשרי, אבל אולי אני מגזימה? אני ממש לא יודעת , לפעמים אני מצטערת שאין מישהו אובייקטיבי מהצד שיגיד מי אשם, נגיד שבאמת עצבנתי אותו (לא נראה לי!) , עדיין לדעתי אין הצדקה להגיע למצב כזה! מה דעתכם? סליחה על האורך, אני פשוט מיואשת ואין לי עם מי לדבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות
רחל18/03/2012זה בכלל לא משנה אם את אשמה. אסור לו לצבוט אותך ובטח שהשארת סימנים זו אלימות. כל דבר שהוא עושה לך או לבתך וזה לא נעים לך הוא חייב להפסיק מיד ובוודאי אחרי שהבהרת לו כבר יותר מידי פעמים ש"זה לא נעים לך".דרך אגב - זהו המשפט הראשון שמלמדים בגן הילדים- להגיד-"זה לא נעים לי"- לשם הגנה עצמית ולמניעת אלימות כבר בגיל הרך.אם הוא לא מבין את זה אולי כדאי שמישהו מקצועי יסביר לו את זה - כדאי לך להתייעץ בהקדם. בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת לעדכן...
צופה מהצד24/07/2012הפורום נפלא, הכמה מילים שקיבלתי אז עזרו מאוד כי התביישתי לדבר עם אנשים שמכירים. היום, תודה לאל, אני במקום אחר.... התגרשתי, אני שקטה ורגועה והבת שלי מאושרת ביותר :-) תודה לכם שהייתם כאן בזמן הנכון... רק בשורות טובות ובריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצופה מהצד
נכס24/07/2012שלום מאד שמחתי שכתבת שאת מאושרת ושקטה וכך צריך להעשות ולא יותר מדי לגרור אולי ואולי ואולי לא טוב לך יאלה לא קרה שום דבר את לא האישה הראשונה שמתגרשת ולא אחרונה טוב להיות חיים ולהינות מאשר להיות חיים מתים "ולאכול את הלב " שמחתי מאד וואאחל לעצמי תודה ששתפת אותנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות או לא?? - תגובה
דליה שוורץ18/03/2012צופה מהצד שלום לך.
את מתארת כאן בסלחנות מסויימת את הצורך שלו לצבוט כאילו שזה סוג של משחק אבל, זה לא משחק. אם את אמרת שזה לא נעים לך או אם הילדה שלך בוכה מהצביטות אז כן זו אלימות! להשכיב אותך על הרצפה עם יד על הפה שלך כדי שלא תצעקי זו אלימות! ואם לא תעצרי את זה עכשיו.. זה ילך ויחמיר. אסור לזלזל באלימות פיזית כי את יודעת איפה היא מתחילה אבל את לא יודעת מה הגבול.
דבר נוסף שאני רוצה להתייחס אליו, הזכרת פעמיים את המעורבות של אמא שלו, שהיא תומכת בצד שלך ושהיא מעורבת במריבה שלכם.. את בת 32 גרושה ונשואה אמא לילדה.. יש לך הסבר הגיוני מדוע אמא שלו מעורבת? טוב לא יכול לצאת מזה.
אני מציעה לכם לפנות לקבלת עזרה אני חוששת שיש סוג של כאוס במערכת היחסים שלכם וצריך קצת סדר בבלאגן.
פנו לייעוץ זוגי בהקדם.. אחר כך יהיה מאוחר מדי.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצופה מהצד
נכס18/03/2012צופה . אלימות זו לא רק צביטות או מכה אלימות יכולה להיות גם צעקות או ניבול פה אלימות זו שמישהו מחליט עבורך לכן צופה כדאי מאד שתיפנו ליעוץ או למדרגות של הרבנות היום זה צביטה וצעקה וקללה מחר מי יודע מה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הרע בללטף
oz19/03/2012משחקי ידיים תמיד נגמרים רע ,תסבירי לבעלך שאת נהנת יותר מליטוף נגיעות קטנות פה ושם ,וכמובן לעצור המשחק המוזר הזה, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי ידיים
mosha02/04/2012תמיד מסתיים רע ....תבקשי ממנו להפסיק כי זה מכאיב לך ..פשוט לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות או לא?? - תגובה
יששכר רוטרי04/04/2012שלום לך,
זאת אלימות ללא שום ספק!!.א. כי ..הוא רואה שזה מסב צער וכאב לך ולבתך..
ב. למרות שהסברת לו את אי הנחת (בהמעטה) שבהתנהגותו כלפיכן, הוא עדיין בשלו, אינו מפסיק.
ג. רמת המודעות שלו על התנהגותו היא נמוכה
ד. ניבולי הפה שלו וההצקות היא אלימות מילולית..
איני מייעץ לך לעזוב את הבית!
בשלב הזה יהיה מספיק טוב אם תקבלו ייעץ זוגי. אם לא יצליח?! אז נראה.
רוטרי יששכר מטפל זוגי וסקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש לסגור את המעגלאב בעל כורחו14/03/2012
לפני שנים רבות חרף היותי אדם נשוי יצרתי קשר רומנטי דיסקרטי עם רווקה בגיל 38 .מצאנו שפה משותפת .הרבה שיחות הרבה חום . במשך כל הקשר הבהרתי חזרתי והדגשתי שאינני מעונין להתגרש ואינני מעונין שהיא תיכנס להריון ..ידידתי הבטיחה והתחייבה שהיא משתמשת באמצעי מניעה באופן קבוע ואין סיכויים שתיכנס להריון.לאחר תקופה לא קצרה הודיעה לי שהיא נכנסה להריון.ביקשתי התחננתי שתסיים את ההריון הבהרתי שלא אוכל למלא את תפקיד האב ואני אעזוב -לא עזר דבר .היא המשיכה בהריון והצהירה שהיא איננה מעונינת ואיננה זקוקה לדבר והתחייבה שלא תבקש ממני דבר . הילד נולד .לבקשתה חתמתי על הצהרת אבהות והתחלתי לתמוך בה מבחינה כספית (סימלית) ביקורי הלכו ופחתו ולבסוף קמתי עזבתי. ונתקתי את הקשר עם האם והבן. לאחר מספר שנים הגישה נגדי תביעה למזונות ואכן תמכתי בילד עד לסיום שירותו הצבאי. במשך כל השנים שחלפו אני תוהה מה מביא אישה לאכוף על גבר להיות אב בעל כורחו . אני מבין את הרצון העז והנחישות לחוות תחושת אמהות -להרות וללדת השאלה האם תמורת חוויה זו זכאית האישה להעניש את הגבר הנשוי ואת משפחתו וגרוע מכך להעניש את בנה שיגדל ללא אב. אישית אני משלם את המחיר אני חי בתחושות אשמה נוראית בגדתי באשתי וביילדי.נטשתי בן שלא אשם בשום דבר שנולד למציאות בלתי אפשרית נהגתי כך בגלל הכעס כלפי האם שהוליכה אותי שולל ורימתה אותי .אני מתעלם גם לחלקי באחריות להולדת הבן איני סולח לעצמי על הנטישה ואינני יודע כיצד לכפר על כך מבלי לגרום נזק גדול יותר למשפחתי ובעיקר לבן שנטשתי ובמשך שנים חי במציאות זו. האם יש למישהו/י הצעה כיצד אוכל לסגור את המעגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש לסגור את המעגל - תגובה
דליה שוורץ24/03/2012אב בעל כורחו....
הפכת לאב בלי שהתכוונת ואותה אישה עשתה מעשה מירמה אבל לקיחת האחריות על ניהול הרומן הזה הוא לגמרי שלך. אם רוצים להמנע ממקרה כגון זה אין ברירה אלא לא לנהל קשר מהסוג הזה. ברגע שאדם נוסף שותף אתה לא יכול להיות האחראי הבלעדי לתוצאות...
ולשאלתך, איך אפשר לסגור את המעגל מול הילד שלך. כדי שהמהלך הזה יהיה נכון עליך לשתף את בני המשפחה שלך בסוד העניין גם את הילדים שאינני יודעת אם הם מודעים לקיומו של אח. אל תפתח סוד חדש עשה את המהלך בהסכמתה של אישתך.
קח בחשבון שאתה לא יכול לדעת איך יגיב הבן שלך ליצירת הקשר המחודשת הזו ויכול להיות מצב שהוא יסרב לפגוש אותך או שיביע כעס רב בזמן הפגישה.
אתה בהחלט צריך לעשות עבודה מקדימה לשוחח עם בני המשפחה שלך לשוחח עם האמא של הבן שלך ואחרכך לפנות אליו ולהסביר לו מדוע לא היה אבא בחייו ... בתקווה שהוא יבין . קח בחשבון שזה תהליך ארוך ובניית האמון לא תיהיה קצרה.
בכל מקרה זה כנראה המהלך הנכון ואני מאחלת לך בהצלחה.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שיהיה מאוחר מדי
אב בעל כורחו24/03/2012תודה על תשובתך נטלתי אחריות הכרתי באבהות ושלמתי מזונות .לאחר שהתוודתי בפני אישתי על הולדת הבן הצהרתי שאני מנתק את הקשר איתו ועם אמו ומאז לא יצרתי איתם קשר. לאחרונה העלתי בפני רעיתי פעמים מספר את חששותי כיצד אני אגיב וכיצד היא תגיב אם הילד יטול יוזמה ויצור קשר או יופיע בביתנו.ואולי עדיף שאני איזום את המהלך .לשאלתה מדוע חשוב לי ליצור את הקשר ביוזמתי -לא הייתה לי תשובה מספקת.למעט הרצון לסגור את המעגל לפני שיהיה מאוחר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאב בעל ק
mosha02/04/2012מפחיד הסיפור שלך מחזק אותך מכאן....ואני מאמין שסיפורך יעביר מסר לחיים ...לכולם ...מאחל לך רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתגבריםליהי13/03/2012
אני בת 26 והתחתנתי לפני כשנה עם אהוב ליבי מזה 4 שנים. הייתה לנו זוגיות מדהימה שנגמרה בחתונה מטורפת אשר יום לאחריה מסיבה שאינה ברורה לי, וכנראה לא תהיה ברורה לי אף פעם, חוויתי משבר לא צפוי. מעין דיכאון. כל כך התביישתי בתחושות שלי, הרי כולם תמיד מספרים שאחרי החתונה יש היי מטורף והכל נראה ורוד ושמח והאהבה בשיא, שלא סיפרתי לאף אחד שאני מרגישה לא טוב. ובעיקר לא סיפרתי לבעלי. היינו בתקופה מטורפת, עברנו לגור בעיר חדשה, הוא התחיל עבודה חדשה והכל התערבב וקרה כל כך מהר ובכל המקום הזה לא מצאתי את עצמי, הפסקתי לעבוד, עברנו לעיר בה לא היו לנו חברים והייתי בודדה. במקום המוזר הזה, שיש לציין שאני כלל לא מכירה, מצאתי את עצמי משוחחת עם בחור שהיה לי איתו קטע בעבר ונשארנו בקשר טוב. לשנינו אותם תחומי עניין והשיחות בינינו תמיד היו טובות. לאט לאט הקשר הלך והתהדק. הסתגרתי בחדר, לא דיברתי עם בעלי, תקפתי אותו כל אימת שהוא שאל למה אני כל הזמן בחדר. התחלנו להיפגש, באחת מהפגישות התנשקנו. ידעתי שמשהו דפוק קורה, ידעתי שאני מאבדת אחיזה עם המציאות אבל לא הצלחתי לעצור את זה. הוא היה האדם היחיד שהרגשתי שאני יכולה לדבר איתו שהבין אותי. הייתי לא אני. אחת הפגישות אף התרחשה אצלו בבית ואמנם לא שכבנו ועצרתי את זה רגע לפני כי הרגשתי זוועה, אבל המצב האינטימי נשאר חרוט בראשי. בעלי שהבין שמשהו לא בסדר, עקב אחרי וגילה את כל השקרים וההתחמקויות. הוא התעמת איתי, ואני במקום להודות הכחשתי. לקח לי הרבה זמן לקחת אחריות אמיתית. הלכנו לטיפול זוגי, נתקתי את הקשר עם הבחור, מצב הרוח שלי השתפר. אבל כל פעם שאני חושבת שהמשכנו הלאה קורה בינינו איזה פיצוץ. אני מרגישה שהוא לא באמת יכול לסלוח לי ואני מפחדת שלא נתגבר על זה בחיים. אני כועסת עליו אם הוא שואל אותי מי התקשר אלי או מי האנשים שאני חברה שלהם בפייסבוק (מרגיש לי שהוא חודר לי לפרטיות שהוא לא סומך עלי, על אף שאני יודעת שיש לו את כל הזכויות לזה). האם זה אופטימי מצידי לחשוב שכששני אנשים אוהבים זה את זה ורוצים להישאר ביחד הם יוכלו להתגבר על הכל? איך אני יכולה להסביר לו שמה שקרה לי, יכל לקרות לי רק באותה תקופה לא טובה ורק עם אותו בחור ספציפי? אני יודעת בלב שזה לעולם לא יקרה לי שוב. ואני צריכה את בעלי לצידי יותר מתמיד, דווקא עכשיו, שהוא יתמוך ויבין ויקבל אותי על חולשותיי וימצא בליבו את כוח לסלוח. אני באמת מאמינה שאחרי החתונה חוויתי סוג של דיכאון ולא התמודדתי איתו טוב. אבל התחזקתי מאז ואני רוצה באמת שנמשיך הלאה. יש לנו כל כך הרבה דברים טובים ובמשך כל השנים האלו הייתה לנו זוגיות נפלאה ואני לא יודעת איך לגרום לו לסמוך עלי שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתגברים - תגובה
סיגלית גלאי16/03/2012שלום ליהי
אין ספק שלמדת מהעבר והבנת שהכשל בקשר נבע מחוסר כנות ושיתוף ברגשות שלך ולכן כדי להחזיר את האמון עלייך להרבות בשיתוף ולגלות סבלנות, לענות לשאלותיו מבלי לכעוס ולחשוב באופן מיידי שהוא לא סומך עלייך. ראי בשאלותיו התעניינות ושתפי אותו, בססי את הביטחון שלו על ידי כך שהוא יבין בעצמו שאין לך מה להסתיר מפניו, בסופו של דבר הוא יפסיק לשאול. בנוסף לכך כדאי להרבות במחוות של אהבה ופרגון, להחזיר את רגעי ההנאה שלכם יחד, בסופו של דבר שניכם תצאו נשכרים מכך.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתגברים - תגובה
סיגלית גלאי16/03/2012שלום ליהי
אין ספק שלמדת מהעבר והבנת שהכשל בקשר נבע מחוסר כנות ושיתוף ברגשות שלך ולכן כדי להחזיר את האמון עלייך להרבות בשיתוף ולגלות סבלנות, לענות לשאלותיו מבלי לכעוס ולחשוב באופן מיידי שהוא לא סומך עלייך. ראי בשאלותיו התעניינות ושתפי אותו, בססי את הביטחון שלו על ידי כך שהוא יבין בעצמו שאין לך מה להסתיר מפניו, בסופו של דבר הוא יפסיק לשאול. בנוסף לכך כדאי להרבות במחוות של אהבה ופרגון, להחזיר את רגעי ההנאה שלכם יחד, בסופו של דבר שניכם תצאו נשכרים מכך.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמון מקבלים
oz16/03/2012כשגבר מאמין הוא מעניק מעצמו ומכל הלב, כעת יקשה עלייך מאוד לצערי לקבל חזרה את אותו אמון והיחס החם והעמוק.ותחושה זו תלווה אותך המון שנים,וביום מהימים עת תלדי יחסו של הבעל ואהבתו לנולד יהיו ברמות שאינך יכולה לתאר, "ספל שנסדק אינו אותו ספל "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני אישה נבגדתליליאן12/03/2012
לצערי הרב גיליתי שבעלי בוגד בי אם החברה הכי טובה שלי ואני בהלם ליליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליליאן
mosha13/03/2012השאלה מה אומרת החברה ? אולי סתם ידידות והחלפת דעות..למה את בטוחה שהיה ק רומנטי ?
תבדקי הטיב יש אנשים רעים שמחפשים כל דרך ללכלכך וחבל שתהרסי את הקן המשפחתי..
אמן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שנטש חזר ולי יש חבר חדש.אמי12/03/2012
מבקשת את עצת הפורום בעניין לא פתור. לא סגרתי עניין עם החבר הקודם. הייתי מאוהבת והוא נעלם מחיי. עכשיו שיש לי חבר חדש הוא פתאום הופיע ואני מבולבלת, לא סגורה, מוחמאת משני כיוונים אך לא יודעת לאן לפנות. לא יודעת האם לספר את זה לחבר הראשון ואז הוא יפגע. לספר לחבר השני והשני יפגע ובמקרה כזה אשאר קרחת מכאן ומכאן. אני חוששת, אני מבולבלת ולא יודעת איך לנהוג במצב שנכנסתי אליו. רגשית אני קשורה עם הראשון, הוא נעלם ופתאום הופיע. אך גם לשני נקשרתי וחזרתו של הראשון בילבלה אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למבולבלת
חלי15/03/2012מי שברח ייברח שוב.אל תתני לגבר שכזה לבלבל אותך.הוא מכין לך מלכודת דבש,השארי בזוגיות העכשווית שלך. הוא בא למשש דופק ולא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שנטש חזר ולי יש חבר חדש. - תגובה
סיגלית גלאי16/03/2012שלום אמי
אין ספק שאת עשויה לפגוע ובעיקר להיפגע מכיוון שמהות הקשר שלך עם הבחור ה"נעלם" לא ברורה. האם הייתה משמעות לאהבה שלך אליו או שהיא הייתה ונשארה חד צדדית? לשם מה הוא חזר? אולי גם הוא נהנה להרגיש מחוזר וקשה לו להיפרד מההרגשה הנעימה הזאת? מדוע את נותנת לא את האפשרות לבלבל אותך? כדאי שתחשבי על השאלות האלה כדי להבין מה את באמת רוצה עבור עצמך. קשר יציב או קשר מתעתע?
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכאב הרב של הבגידות שלה, הלב פצועעודד10/03/2012
שלום לכולם,
אני רואה את ניתוחי המצב והעידודים בפורום ומנסה בפעם הראשונה לכתוב כאן...
הסיפור הוא שאנו נשואים 13 שנים ועוד 7 שנים של חברות + 3 ילדים. אנחנו מתקרבים לגיל 40.
מזה 3 שנים שהבית שלנו כמעט מפורק, הפצעים כואבים, הלב שלי מדמם, אני מרגיש שהאשה שלי איבדה את עצמה במין מחול בלתי פוסק של שקרים, תאווה למין ובגידות.
מזה 3 שנים שהיא מחפשת ריגושים בחוץ, אצל השכנים, מקומות עבודה, חברים, ניהלה רומן של שנה וחצי עם מאהב גרוש מהעבודה שלה.
לכל אורך הזמן לא הסכמתי לכך נלחמתי איתה ראש בראש, אני לא מוכן לספוג את העלבון הקשה של הבגידה, התפשרתי, הלכנו לייעוץ, אבל בכל פעם שהמטפלות ניסו להגיע אליה היא קמה והלכה.
אני מודה שעברנו המון תלאות בדרך שלנו. תמיד החברות, האמון והאהבה היו חזקים אצלנו, היינו זוג שבאמת היה לתפארת. היו שנים שאני השקעתי בעבודה ולא בגלל הרצון הטוב שלי או רצון לקריירה מזהירה, התפקיד שלי היה תובעני וכפוי טובה, הייתה קרוע בתוך עצמי והזנחתי את אישתי, הן מחינת היחס והן מבחינת החיזור.
היא לא הייתה אישה קלה, היו לה שגעונות משלה, אישה קשה וסגורה אך תמיד הייתי נותן לה גיבוי ותמיד גם מוותר - זו האישה שאהבתי- אהבה ללא תנאי. חיי משפחה היו הדבר הכי הכי חשוב לי בעולם.
הנה אני מוצא את עצמי כותב כאן, היות והיא סיימה את הקשר עם המאהב שלה מהעבודה, היא הייתה קרועה בתוך עצמה בעולם של שקרים, תאווה, ריגוש, הפאי האסור. היא נפתחה אליו ונסגרה אליי. כמו שאומרים מה שעשתה בחוץ היא לא מסוגלת לעשות איתי.
והנה אנחנו מנסים שוב להשתקם, היא מתכתבת עם בחור כאן מהפורום, ואני מגלה שלאט לאט היא שוב נסחפת למין מערבולת של רגשות עם הבחור כאן בפורום במיילים פרטיים, עוד פעם מושכת אש, עוד פעם מתגרה ומושכת אליה שוב מאהב שמתחסד להיות "עוזר" ומשתף איתה פעולה.
כשאני מדבר איתה על כך אנחנו שוב רבים, אני לא מוכן לסבול את השקרים ולא מוכן להיות מרומה וחלש, דיברנו על שינוי כללי בבית, שינוי בדפוס התנהגות, שינוי בהתנהלות עם הילדים, אך הקשר שהיא מתחילה לפתח מפריע לי מאוד.
הבעיה היא שנסיתי לדבר איתה, אמרתי לה שזה גורם לי להתרחק ממנה, זה גורם שוב למתחים ואם שוב פעם אני אגלה שהיא מנהלת רומן תהיה מלחמת עולם כמו שהיא לא מדמיינת, כי אני כל כך מתוסכל.
האמת שאני מוכן לקבל הכל, לנסות לשנות, לקבל שינוי , מוכן לנסות עוד ניסיון אחרון לפנ פירוק משפחה אבל מאוד פוחד שהיא מרמה אותי שוב.
לאלו שחושבים אולי איזה גבר סמרטוט, אני יכול להגיד שניהלתי מלחמות, גם אני פגעתי בה, אך היום אני יודע שהחוכמה היא המשפחה, הילדים יותר חשובים לי, גם היא חשובה לי, רק שלה נראה לי שלא כל כך איכפת.
מה אתם אומרים? להמשיך לתת לה לחיות את עולמה? שתמשיך לבצע את מה שהיא עושה ולגלות עוד שבוע/שבועיים/חודש/חודשיים שהיא בעוד רומן? או לחתוך באופן סופי?
כל דעה תתקבל בברכה,
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאב הרב של הבגידות שלה, הלב פצוע - תגובה
דליה שוורץ11/03/2012עודד שלום,
מדבריך ניתן להבין כי מערכת היחסים שלכם מאוד מורכבת והביאה אתכם למצב של תסכול ובגידות.
קשה לדעת מדוע אישתך בוחרת למצוא את הריגושים שלה שוב ושוב במקומות אחרים אבל מה שכן חשוב לשים לב היא העובדה שזה קורה לה שוב ושוב. מסתיימת מערכת יחסים אחת והיא נסחפת לאחרת. יכול להיות שמבחינת הזוגיות שלכם הסתיימה ואין לה עניין לשקם ויכול להיות שהיא כל כך מתוסכלת מהשיגרה שהיא מוצאת את עצמה נשאבת שוב ושוב לתוך רומנים קצרים או ארוכים.
שאלת מה לעשות. כמובן שלא ניתן לתת על זה תשובה חד משמעית ורק אתה יכול להחליט מה אתה רוצה שיקרה ורק אתה יודע אם אתה מוכן כבר לוותר עליה או שאתה כלכך רוצה להשאר יחד ומוכן להלחם.
ההחלטה שלך מורכבת מכמה דברים שעליך לשים לב אליהם, לנסות שוב טיפול זוגי ולהחליט שמה שיקרה בטיפול והמסכנות שאליהם תגיעו יהיו הקובעות מבחינתך, כלומר אם היא שוב תחליט שהיא פורשת כשמגיעים לדבר עליה אז כנראה שהיא לא באמת מוכנה לוותר על הריגושים האלה. אתה גם צריך לבדוק עם עצמך האם אתה תיהיה מוכן לסלוח ולשים בצד את השנים של העלבון מהבגידה.
שאל את עצמך האם אתה תיהיה מסוגל לא לחשוד בה בכל פעם שהיא תשב מול הפייסבוק או כל רשת חברתית אחרת או בכל שהיא תתעכב בעבודה.
זאת החלטה לא קלה שאתה תצטרך לקבל אך ורק עם עצמך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהפניני09/03/2012
שלום למיעצת
אני בחור בן 50 נהלתי רומן קצר מאוד מאוד עם אשה כבת 35 במשך פרק זמן לא קימנו יחסי מין בנינו אפילו שהיו רמזים מאוד עבים
רק לאחר זמן מה קימנו יחסים שהתפוצצו לי בפנים בצורה מאוד כואבת
שפגע באשה שאני איתה מאז אני עובר 7 מדורי גהנום אין מנוח לנפשי וזה כולל כל מה שאת מעלה על דעתך מי קללות ועד להשליך עלי חפצים כההים לפגיעה ומכות שבכל הזמן אני לא מגיב אבל הפחד שלי הוא להגיב דבר שאני לא מסוגל.
נכון להיום אני יצאתי אל מחוץ לבית כדי לתת לה את המרחב שלא תיראה אותי אבל ההצקות מגיעות אלי דרך הילדים שהם כבר גדולים מעל לגיל 20 שעדין נמצאים בבית.
הגברת נכון להיום מאוד מעונינת להתגרש שזה לדעתה מתכון בדוק לחיים אחרים ולא מה שאני חושב.
אני ניסיתי בכל דרך שאפשרית לגשר על הבעיה בזה שקיבלתי את כל הפגיעות במשך כל התקופה האחרונה.
אני הצעתי לגברת שנלך שנינו נלך לטיפול זוגי אבל באותו הרגע קיבלתי מקלחת של קללות וגידופים שלא נשאר מקום אלה לשתוק . ולנסות לרצות אותה בכל מה שהיא רוצה מי ניתוחים שהיו לה ועמדתי לרשותה מתוקף חובתי לתמוך בה וכלה בניתוחים קוסמטים כמו הגדלת חזה וכדומה.
האם עלי ללכת כפי שהיא רוצה ולפתוח תיק ברבנות לגרושים או לנסות לתת למהלך שאני מחוץ לבית ולראות מה יקרה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
דליה שוורץ11/03/2012פניני שלום,
אישתך חוותה בגידה וזה לא נעים וכואב מאוד. אין ספק שאחרי גילוי כזה צריך זמן להתאושש ולהתגבר על הכעס והעלבון שיש בזה. כמובן שקללות ואלימות אינם הדרך להגיב ואינם הדרך להתמודדות. בכל מקרה, כרגע אתה מחוץ לבית וזה זמן מצויין לתת לה להרגע ולבחון את המצב של עצמה. תניח לה קצת וקח גם לעצמך את הזמן להבין מה אתה רוצה. למרות שאתה זה שפגע אני לא חושבת שאתה צריך לספוג אלימות מכל סוג, לא מילולית ולא פיזית. אתה צריך להסביר שאתה מעוניין להשאר יחד ושאתה מתחייב לא לחזור על הטעות הזו ולשמוע ממנה למה היא מצפה. אם היא לא תרצה להשאר יחד אתה לא תוכל להכריח אותה ותאלץ להתגרש.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לדליה
פניני26/03/2012דליה שלום
אחרי הרבה זמן אני מגיב אליך אני נמצא בבית איתה הילדים כבר מחוץ לבית בלימודים או בצבא אני כבר משקיע הרבה מאוד בזוגיות כמעט כל מה שהיא מבקשת אני נענה אבל זה לא זה עדין אני שומע מימנה את התרוניה של הבגידה והיא אומרת דברים שפוגעים מה שלא ידעתי לפני הבגידה שבה אני ביקשתי סליחה ולא אחזור על דבר זה עוד פעם נורא קשה לראות שהאשה זורקת מילים ליד הבנות על הנושא ואין לי אפשרות להגיב ולומר לה הלו גברת את יכולה אולי לשתוק כי אני יכול להכנס לסרט מאוד לא נעים והתפרצות לא רצוניות אבל שאנו ביחד לבד היא מתנהגת מאוד נינוח אם לא אמרתי הגברת שלי אחרי ניתוח של הגדלת חזה שאותו מימנו מכספי הבית כי זה רצונה ואני מטפל בה בצורה מאוד רגישה . אני יודע שהבנות אומרות לי אם לא מתאים לך לחיות כך פשוט עשה את המהלך ותתגרש מה שאני לא רוצה מה עלי לעשות תודה פניני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משברנעמה08/03/2012
שלום,
אני בת 23. יצאתי עם מישהו במשך 9 חודשים והיה לנו קשר מאוד מאוד טוב, בריא וזורם.
הוא טס לחו"ל לשנה לטייל והחלטנו שאנחנו נשארים בקשר אבל ללא מחויבות, וגם הסכמנו שלא נעלה תמונות שלנו עם המין
השני לרשת כדי שזה לא יפגע באחד מאיתנו. גם שנינו מסכימים על זה שאנחנו רוצים לחזור כשהוא יגיע לארץ ואפילו נגור ביחד.
עכשיו עברו כבר חודשיים, אנחנו עדיין בקשר אבל משהו השתנה- הוא נהיה קצת קר ועלו תמונות שלו עם בנות [לא משהו מיוחד, סתם תמוונת בנוף או בהוסטלים], אני מרגישה שהוא ממש נהנה שם וקצת מתחיל להתנתק.
אני מצד שני, כל פעם שמתעדכן משהו כזה - אני לא ישנה טוב, שעות ספורות בלילה, הבטן שלי מתהפכת, אין לי תאבון. אני ממש מעורערת ולא יציבה, יש לי מצבי רוח. רזיתי מאוד בחודש האחרון ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה, אני גמורה.
לא משנה אם מה שמתעדכן הוא טוב או רע אני נכנסת לסרטים על מה שקורה שם.
ניסיתי להתנתק ממנו ולהפרד אבל זה רק היה יותר גרוע, הרגשתי יות רע וגם קצת פגעתי בו על הדרך....
חסרת אונים, בבקשה תעזרו לי :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר - תגובה
דליה שוורץ11/03/2012נעמה שלום,
את נמצאת בסיטואציה כמעט בלתי אפשרית, מצד אחד יש לך בן זוג שאת אוהבת וגם הוא אוהב אותך אבל הוא נסע לטיול שלו שמתאים לגיל ולסטטוס. את נשארת כאן ממתינה ואוהבת בעוד הוא מטייל מבלה ונהנה. את צריכה להבין שקשר מהסוג הזה לא באמת יכול להתקיים. בלתי אפשרי לצאת לטיול של שנה בחו,ל ולהשאר מחוייב לקשר בן 9 חודשים שנשאר כאן בארץ. את נמצאת בשיגרה ולכן זה טבעי שאת סובלת אך כמובן שלא כך המצב אצלו.
בסיטואציולת האלה הדרך הנכונה ביותר היא להפרד ולתת לכל אחד את החופש המלא לנצל את השנה הזאת עד תום. כשהוא יחזור אתם תוכלו לבחון אם אתם עדיין רלוונטיים אחד לשניה או שזה כבר ממש הסטוריה. ניהול קשר בשלט רחוק בגיל הזה ובסטטוס שלכם זאת משימה על גבול הבלתי אפשרית.
נצלי את השנה הזאת גם לעצמך, להנות לבלות ולהכיר אחרים כדי שתוכלי לבחון אם הוא מתאים לך כשיחזור.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הולדת-מה עושים?מתלבטת06/03/2012
היתה לי מערכת יחסים שהסתיימה בפתאומיות(שנינו נשואים) ובעצם לא היתה לנו אפשרות להפרד כמו שצריך.תחושת ההחמצה גדולה ושנינו מנסים לאסוף את השברים.
אין לנו אפשרות לשמור על קשר(הסיבות לכך בוודאי מובנות)
כבר יומיים שאני לא ישנה בגלל התלבטות:מחר יום הולדתו -בכל יום רגיל אני איכשהו מצליחה להמשיך בעינייני אך קשה לי להמשיך הלאה מבלי אפילו לאחל מזל טוב ויום הולדת שמח.בסך הכל להרים טלפון להגיד כמה מילים טובות ו....
אבל- מפחדת פחד מוות- עצם יצירת הקשר תיחשב שוב כבגידה בבן זוגי-לא רוצה להתחיל עם זה שוב.
ובכלל אולי לא אתקשר בזמן טוב והכל יסתבך-אין לי כח לזה יותר.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הולדת-מה עושים? - תגובה
סיגלית גלאי07/03/2012שלום לך,
מה עושים? חד משמעית לא מתקשרים! בשלב הזה של הפרידה תמיד תמצא הסיבה להתקשר, לאחל, להתעניין.. אין לזה סוף, כי המחשבות שלך עדיין מכוונות לשם. ולכן עם כל הכאב, קיבלתם החלטה ועלייך לעמוד בה. כל יצירת קשר תבלבל אותך יותר ותקשה עלייך לחזור אל בן זוגך. ייקח זמן אבל בסופו תחזרי לישון טוב בלילות.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לפי הלב
oz20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOZ
נכס21/03/2012אתה צודק תמיד טענתי שיש שני אברים שאנו לא שולטים בהם ואחד מהם הוא הלב אז מתלבטת תחשבי על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת
שמוליק19/03/2012מתלבטת מה קורה ??? טילפנת???אם לא מוטב מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת
שמוליק19/03/2012מתלבטת מה קורה ??? טילפנת???אם לא מוטב מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
מתלבטת19/03/2012לא טילפנתי לא היה לי אומץ אבל אני יודעת שעמוק בתוך הלב הוא יודע שזכרתי ושאני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטב מאוחר ....
אמיתי20/03/2012מתלבטת : כתבת בהודעתך שאת לא ישנה ומאד רוצה להרי ם טלפון לאחל מזל טוב
אבל מפחדת פחד מוות ואני חושב כמו שמוליק אזרי אומץ הרימי טל
באחת ההודעות בפורום זה קראתי הודעה על אלימות לדעתי לפחד פחד מוות גם זו
א ל י מ ו ת רואים מכתבייך שאת מאוהבת אז יאלה אזרי אומץ בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג גרוש עם ילדים - איך מספרים?אלונה04/03/2012
שלום,
אני יוצאת כעת עם גבר שנמצא בהליכי גירושין מתקדמים, ויש לו 2 ילדים, בן 15 ובן 8 .
הקשר שלנו התחיל עוד בזמן שהיה נשוי, וכעת משהוא מתגרש הקשר הפך רציני עוד יותר.
אנחנו גרים יחד כבר חודשיים, כלומר מהיום שהוא עזב את הבית, ויש לנו כרגע בעיה עם הילדים שלו. הם נמצאים אצלו פעם בשבוע, וכל סופש שני. בימים אלו אני מפנה את הבית (הם עוד לא יודעים על קיומי בכלל), וחוזרת לאחר לכתם.
הבן הגדול כבר הבין במה מדובר וכבר יודע פרטים עליי, אבל הקטן עוד לא.
את המשפחה מלווה עובדת סוציאלית שמתנגדת בתוקף להיכרות ביני לבין הילדים, ולאחר שהסבירו לה שאין זה מן הנמנע (כיוון שאנו גרים יחד), הסכימה "להתפשר" על תקופה של חצי שנה.
בן זוגי לא מוכן שאצא יותר מהבית לאחר חצי שנה והבהיר לעובדת הסוציאלית את המצב.
הם החליטו שכשתעבור חצי שנה, יערך בינינו מפגש אחד לא על היום שלהם ובלי לינה, וכבר באותו שבוע תחל לינה משותפת בבית.
אני מאד לחוצה מההחלטה הזו. האם לא עדיף להקדים את המפגש, ולהפגש באופן הדרגתי רק בחוץ, למשך כמה שבועות ולאחר מכן לילה ביחד בבית פה ושם ולבסוף מעבר מלא?
או בכלל מה כדאי לעשות בסיטואציה כזו?
אני טסה לחו"ל לחודש וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להכיר את הילדים לפני הטיסה, כך שבמהלך החודש הזה תוכל להבנות הדמות שלי בעיניהם, הם יראו שאני לא כ"כ איומה (סה"כ אני צעירה בת 24, ממש לא אמא חורגת סטייל), וכשאחזור מחו"ל חשבתי קצת לנסות "לשחד" עם מתנות
העובדת הסוציאלית כאמור מתנגדת, וטוענת כי החודש הזה שאהיה בחול הוא עוד חודש שהם לא יודעים עליי וזה טוב. למרות ששוב, הגדול כבר יודע.
ההבדל בין אם נפגש לפני חו"ל או אחרי חו"ל כאמור הוא 5 חודשים או חצי שנה לאחר שהוא עזב את הבית.
בבקשה עזרה אין לי מה לעשות ואני מרגישה שהעובדת הסוציאלית טועה ומטעה ותביא ליצירת מתח בין כל הגורמים המעורבים!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג גרוש עם ילדים - איך מספרים? - תגובה
סיגלית גלאי08/03/2012אלונה שלום
לילדים בכל גיל קשה לקבל את הידיעה שהוריהם נפרדים, ולכן אין ספק שעליכם לגלות סבלנות ורגישות. לדעתי, סעי לחו"ל ולאחר שתחזרי תכננו היכרות הדרגתית עם הילדים, כפי שציינת, בהתחלה בחוץ למספר שעות, אח"כ בבית למספר שעות וכו'
גם עבורך זאת סיטואציה חדשה להפוך ל"אם" עבור 2 ילדים, האם את חשבת כיצד תתמודדי? מהן הגבולות שתתערבי או לא? אני מציעה שתתחילו בתהלך הדרגתי של כל הסיטואציה ותלמדו יחד כיצד להתמודד.
לאחר שתיפגשו מספר פעמים, מומלץ שהאב ינהל שיחה אישית עם כל אחד מהבנים בנפרד כדי לשמוע מה הם מרגישים ולאפשר להם לשאול שאלות.
בסופו של דבר הילדים יצטרכו לקבל אתכם, מה שחשוב זה לנסות ולמזער את ה"נזקים" עבורם.
במידה ותרגישו שאתם מתקשים להתמודד לבד עם תגובות הילדים, כדי שתפנו לקבלת סיוע מקצועי.
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האיש שלא בגד מעולם...דן03/03/2012
שלום לכולם וגם ליועצות,
התחבטתי לא מעט זמן עד שאזרתי אומץ וישבתי לכתוב...
אני גבר נשוי, משכיל, נאה, בן 39 (3 ילדים מתוקים), איש העולם הגדול ואיש משפחה בכל רמ"ח אבריי.
תאמינו או לא - מעולם לא בגדתי.
אשתי ואני הבנו כבר מזמן שאנחנו פשוט לא מתאימים אבל לשנינו הצורך העז לשמור על תא משפחתי שלם ולהעניק ליצורים הזכים האלה שהבאנו לעולם - אהבת אמת ללא תנאים או גבולות.
בקיצור לאף אחד מאתנו לא היה את האומץ לשבור את הכלים ולעזוב.
מצד שני, אנו חיים זוגיות עגומה ואומללה.
בשנים האחרונות, ניסינו טיפולים זוגיים אצל שלושה מטפלים שונים - אך לשווא.
כשאין התאמה - זה פשוט לא ע ו ב ד וחבל על העצבים ובזבוז האנרגיות!
מחד, המצב כרגע הוא שאנו חיים באותו הבית אבל מנותקים אחד מהשני לחלוטין.
אני מכבד אותה וחושב שהיא אדם נהדר - אבל לצערי אנחנו לא מתאימים.
יתכן ולחלקכם זה נשמע פתטי או תבוסתני - אבל קשה לנו לנפץ את התא המשפחתי וללכת.
מאידך, להעביר את החיים כך- זה בזבוז של חיים נוראי ולכן החלטתי לנסות משהו אחר.
אני פשוט מתגעגע להתנשק, לדבר, לחזר, לבלות, לגלות, להבין, ליצור, להתעלס, לפרגן ולהאמין שזוגיות בריאה היא דרך חיים שמעירה אותנו כל יום עם חיוך רחב וכיף בלב.
החלטתי לחפש אישה שמחפשת לאהוב ולהיות נאהבת - שרוצה לחוות את מה שיש לחיים להציע ולהרגיש נחשקת.
מי יודע, אולי זה הטריגר שיעזור לי לקחת החלטה אמיצה ולשנות את מסלול החיים.
עכשיו אני נתקל בבעיה אחרת: איפה אני מוצא מישהי שתהיה מוכנה לקחת חלק בהרפתקה ההזויה הזו? הם ישנו מקום כזה של כל החנוקים והחנוקות שרוצים להרגיש חיים? האם ישנן נשים כאלו שיענו לאתגר בחיוב או שמא אני שוגה בדמיונות ופנטזיות?
בבקשה הגיבו.
שלכם,
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיש שלא בגד מעולם... - תגובה
דליה שוורץ03/03/2012דן שלום,
אתה מציג סיטואציה של מערכת יחסים שהסתיימה אך החיים המשותפים נמשכים. בחרתם לעשות זאת מסיבות שנראות לכם נכונות אבל שכחתם לבדוק אם הסיבות האלה נכונות לכל אחד ואחד מהמרכיבים של המשפחה. לא בטוח שההחלטה הזו נכונה עבורך ועבור אישתך, עובדה שאתה כבר מחפש לך מישהי אחרת לאהוב.. בעצם אתה אומר אם תיהיה לי מישהי אחרת אולי אוכל לשנות את ההחלטה ולצאת למסלול חיים חדש...
אני חושבת שאם המסלול הזה לא נח לך והיית רוצה לעצמך אהבה ותשוקה וכל מה שתארת שחסר לך כרגע, הדרך הנכונה היא לסיים מערכת יחסים אחת ולהיות פנוי כדי להכנס למערכת יחסים אחרת. ההחלטה להפרד צריכה לבוא מתוך הרצון שלך לסיים את מערכת היחסים הנוכחית ולא בשביל אישה אחרת ....
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףנטע01/03/2012
שלום קוראים לי יובל ואני בת 23
לפני חודש הבן זוג שלי לקח ממני פסק זמן של שבוע וחצי לאחר 4 שנים
שבפסק זמן יצא לי להכיר מישהו אחר אבל עדיין לא להיפגש איתו
הבן אדם שהכרתי הוא גם פרוד מחברה שלו שבועיים
לפני שבועיים חזרתי לחבר שלי
אבל אני עדיין מדברת עם אותו בחור אני לא מפסיקה לחשוב עליו ודלקתי עליו ממש
היינו אמורים כמה פעמיים להיפגש ולא יצא לנו
אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו
מאד התגעגעתי לתחילת קשר של להרגיש את הפרפרים ולתת נשיקות כל פעם ולהרגיש דברים אחרים שזה לא קורה לי עם הבן זוג שלי
אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו ...אבל אני מפחדת מצד אחד להפסיד משני הכיוונים
אני מפחדת שהבחור ההוא לא רציני לגבי כי הוא שולח לי הודעות ומדבר איתי אבל הוא לא מראה באמת מה שצריך להראות ורק אחרי שאני יפגש איתו אני ידע עם הוא באמת רציני לגבי
אני ממש חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות אני הרבה זמן לא הייתי בקשר עם מישהו ואני לא יודעת איך להתנהג אני מפחדת שהוא יחשוב שאני רוצה אותו יותר מדי ואז ירד לו ממני
ואני מאד רוצה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי
גדי02/03/2012זאת אומרת הכרת אותו אבל עוד לא פגשת אותו. היכרתם דרך אינטרנט? זה גם נשמע לי מאד מוזר שבגילכם עוד לא מצאתם זמן להיפגש. מילא אם הייתם נשואים לבני זוג אחרים והיו לכם ילדים אז אולי אפשר להבין אבל אם אתם רווקים אז זה לא ממש מובן.
תראי. תחושת פרפרים בבטן מוכרת לכולנו וכולנו מחפשים אותה אבל זה בדר כלל קורה אחרי תקופה ארוכה של שגרה שוחקת וזה כשלעצמו לא סיבה לעזוב הכל ולרוץ אליו. דבר שני מה היתה הסיבה לפסק הזמן שלכם? ודבר שלישי אם את כל כך דלוקה עליו אז מה את בדיוק עושה אצל החבר שלך?
יש פה יותר מדי שאלות שאת צריכה לענות עליהן אם את באמת מחפשת עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
דליה שוורץ03/03/2012יובל שלום,
את מתארת כאן שני מצבים שאני רוצה להתייחס אליהם:
1. זוגיות עם החבר שלך שחסרה בה ההתרגשות וההתלהבות והנשיקות וכו'
2. הכרות עם בחור שנדמה לך שהוא לא רציני ואת מאוד רוצה אותו.
אני חושבת שאין קשר בין שני הדברים, הזוגיות עם החבר שלך כנראה נכנסה לשיגרה וצריך לבדוק למה. מה הסיבה שבגיל כל כך צעיר נכנסתם לשיגרה כזאת שאינכם מסוגלים לרגש ולהתרגש אחד מהשני.
הסיטואציה השניה היא שאת אומרת שאת מאוד רוצה מישהו... אני מזכירה לך שטרם נפגשת עם אותו הבחור אז בדיוק את יודעת שאת מאוד רוצה אותו? את מצליחה להתרגש מהפלירטוט ומהתחושה של הקשר החדש, בדיוק מה שחסר לך עם בן הזוג שלך....
אני מציעה לך קודם כל לנסות לבחון למה בעצם את נשארת איתו ומה הוא מספק לך.. האם רק הצורך בבן זוג משאיר אותך איתו או שאת באמת אוהבת אותו.
אם את באמת אוהבת אותו, עזבי את הפלירטוטים ותני את כל תשומת הלב שלך לחבר שלך ותתחילו לייצר לעצמכם רגעים שישברו שיגרה. אם את נמצאת איתו כי את ממש רוצה חבר אז זה הזמן המתאים לסיים את הקשר ולהשקיע את כל כולך בקשרים חדשים ולמצוא לעצמך את אותו אחד שירגש אותך באמת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע04/03/2012את צודקתץ אבל יש לי פחד להפסיד משני הכיוונים
בכל אופן בשישי האחרון ניפגשתי עם אותו אדם שהכרתי
לכמה ד'ק , ולא היה זורם בשיחה היא נקטעה כל הזמן זה היה פגישה ראשונה והוא היה שונה מהתמונות ,
הוא שאל אותי " מה את עושה מחר " " תדברי איתי מחר " אמרתי לו בסדר ואז הוא הלך .
עברו כבר יומיים והוא לא התקשר או שלח הודעה
לא הראה התעניינות
חברה שלי אומרת שהוא העביר את הכדור אליי וציפה שאני יעשה את הצעד וכשראה שאני לא עושה אז הבין לבד
מה אני אמורה להבין פה ומה אני אמורה לעשות איתו ?
אני חושבת שאם גבר היה מעוניין אז הוא היה מתקשר ושולח הודעות ממזמן
חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)