פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוצא את עצמי אבוד ומבולבל.
    אלון
    01/09/2012

שלום. אני וחברה שלי נפרדנו בשבוע שעבר אחרי קשר של 3 שנים. שנינו עדין ילדים בגיל ה-20 לחיינו.
    היא זאת שיזמה את המהלך לפרדיה. בטענה שהיא לא מוצאת את עצמה מאותגרת בקשר של 3 שנים. מזה שהייתי טוב מיידי, שלא נתתי לה לרדוף קצת או משהו בסגנון.
    אני אמרתי לה שאם רוצים לעשות משהו קמים ועושים ומנסים ולא מחפשים תרוצים.
    זה לדעתי היה בסך הכל הסחת דעת. היא התחילה לעבוד במקום אחר. היא פגשה שם מישהו ואולי נדלקה עליו ככה אני הבנתי. היא אחת שהיא יחסית ילדותית ומחפשת ריגושים.
    זאת הייתה הסיבה לפרידה הראשונה שלנו. שהיא עדין רוצה לנסות וכו'. אני בן 23 מבחינתי כבר עברתי את השלב הזה של המשחקים והיא כנראה שלא.
    אני לא מצליח למצוא את עצמי בשבוע האחרון אני רק רוצה אותה בחזרה ומתגעגע אליה ויודע ובטוח שמה שהיה ביננו לא היה סתם משהו. כן ראיתי איתה החלטות משותפות כמו כן על מעבר לגור ביחד וכו'. אני כולי השקעתי בה את כל כולי את כל מה שיכולתי ונהנתי לתת לה. והיא נהנתה לקבל. אני יודע שיכלנו לפעול אחרת ואני יודע שהזמן עושה את שלו.
    אני פשוט מרגיש שאין טעם לכלום כרגע, אין מטרה ואין תשוקה לכלום היא כבר המשיכה לפי מה שאני רואה אם אותו אחד מהעבודה שלה. שזה ממש ממש פגע בי.
    אני ביומיום בנאדם מאוד חזק מנטלי, אני רץ מרתונים ומתאמן "תופס" מצעמי סוג של בנאדם חזק. היא גם זאת שתמיד באה ונתמכה בי ונעזרה בי ורצתה עצות ממני.
    באמת שהיה לנו קשר מעולה ומדהים. אני מבין את הקו מחשבה שלה אבל אני גם רואה פה טיפשות לזרוק את זה למען ריגוש רגעי. אני באמת אבוד ומרגיש גרוע, אנחנו בני אותה עיר ושכנים יוצאים לאותם מקומות. אני כל המזן מתרחק ומרגיש קטן לידה. כן האגו הגברי שלי נפגע מאוד. אני מתגעגע אליה ורוצה אותה בחזרה ולא יודע מה לעשות כי אני יודע שהפעם זה חייב לבוא ממנה. בבקשה איך אני עובר על זה? מה אפשר לעשות כדי לאכול כמו שצריך ולהצליח לישון לילה שלם. אני באמת אובד עצות ומרגיש ממוטט מכל בחינה. אני נואש לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מוצא את עצמי אבוד ומבולבל. - תגובה

יששכר רוטרי
    02/09/2012

שלום לך יוסי,
    אני מבין ללבך, וגם לרצונך להחזיר אותה אליך, תתפלא, יתכן שקיימת דרך, ובתנאי שכרגע אין לה אף אחד...
    הכל תלוי בהדרכה שתקבל ממני, וגם שתבצע אותה..
    צור עימי קשר, אולי נצליח .... כבר עשיתי זאת מספר פעמים בעבר והצלחתי, אז למה לא גם הפעם?
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.

אלון
    02/09/2012

זה לא שיש לה מישהו היא דלוקה היא כרגע בשום מערכת יחסים. אני באמת רוצה להאמין שזה יצליח זה עדין נראה לך לעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה. - תגובה

יששכר רוטרי
    03/09/2012

זה נראה לי מאוד לעניין,... אם אתה כל כך רוצה אותה?! אז אתה צריך להילחם עליה ! בשכל, בתבונה, לא במיסכנות, ואני אעזור לך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט מתיש
    איילה
    29/08/2012

שלום .. אני אמא לשלושה ילדים נשואה כ15 שנים , הרבה שנים אני לא אוהבת , והייתי חיה בשקר רוב השנים , קיבלתי החלטה לפרק את החבילה לפני מספר חודשים,ניסיתי ומנסה לדבר איתו ביפה ושישחרר אותי ביפה , לא רציתי להכנס למלחמה , הסכמתי למימינימום של מזונות ללא מדור , שייקח את הילדים מתי שרק רוצה ,בלי ספרים ומחברות פעם בשנה , ללא מדור ,ללא מזונות אישה , בקיצור וויתרתי על המון על מנת לפתוח בחיים חדשים ואמיתיים ,וגם לא להקשות עליו,אבל הוא לא מוכן לחתום על כלום , הוא לא משתף פעולה , הוא לא יוצא מהבית וכל המלחמה הזאת ליד הילדים ,מפיץ שמועות שאני זונה , כל כך לא רציתי להגיע למקום הזה , האם חייבים ללכת בלחמה מסוג אנשים כמוהו?? למרות שחצי בית שלו אני אמורה לגרום לו לצאת מהבית (אי אפשר להלחם מאותו בית ) ואיך לגרום אם הוא לא רוצה ,?? האם זה נכון שאני חושבת שזה חצי בית שלו ואני לא יכולה להוציא אותו מהבית או שזה מחשבה מוטעית ?? איך אני אמורה ללכת לדיון שאמור להיות בחודש הבא בלי הסכם ?אני בסך הכל רוצה את המינימום שבמינימום... ואני לא רוצה שלום בית ,וכנראה זה מה שהוא יטען ... אנא עיזרו לי .

לקביעת תור
    סגירה
    פשוט מתיש

הוספת תגובה

• פשוט מתיש - תגובה

יששכר רוטרי
    29/08/2012

שלום איילה,
    למצב זה יש פתרון מסוים, ברגע שהוא רוצה שלום בית.. ימליצו לכם בבית הדין ללכת לייעוץ זוגי, אני מייעץ לכם ללכת,
    כי אם גם היועץ ישתכנע לאחר מספר פגישות שאין אפשרות לזוגיות,
    הוא ימליץ לכם על היפרדות. במצב זה, בבית הדין, עשויים לבוא לקראתך.
    רוטרי יששכר יועץ זוגי ומיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוטרי

איילה
    29/08/2012

רוטרי ניסינו , הלכנו , ואני לא פשוט לא רוצה אותו יותר , אני לא רוצה לבגוד , הייתי חיה בשקר המון שנים וניסיתי בשביל הילדים ובשביל המשפחה ,אבל די לא רוצה יותר.. אני רוצה לחיות עם מישהו שכייף לי איתו שאני גם ירגיש אהבה לבן זוג . אני משערת שזה מה שיגיד בדיון למרות שהוא אמר לי אם תחתמי שאת רוצה פחות מ3500 כמו 2000 שח וזהו אני יחתום לך , ,והוא אמר שגם לו נמאס ,אבל עדין הוא לא מרפה ... לא הלכתי לעורך דין כי חשבתי שהוא יסכים ללכת בטוב ,איך ללכת איתו ? חייב במלחמה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוטרי - תגובה

יששכר רוטרי
    29/08/2012

אין יותר גרוע ממלחמה, במלחמה שניכם מפסידים, והמורווחים הם עורכי הדין שלכם,
    תציעי לו את ההצעה שהצעתי לך, הוא עשוי להסכים, ואז אני אנסה לגרום לו להגיע איתך לגישור, ללא מלחמה וללא עורכי דין, אלא בהסכמה, מה יש לך להפסיד?
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להתמודד עם פרידה
    שלומי
    27/08/2012

שלום,
    לפני מספר חודשים אני וחברתי נפרדנו , לאחר קשר של כמעט חצי שנה.
    היתה בינינו התאמה טובה, והרבה נושאים משותפים, סקס טוב וכו'. מתחילת הקשר אני השקעתי תמיד הרבה יותר, הן מבחינה רגשית והן כלכלית. היא מצידה המשיכה לטעון שהיא לא שם ב 100% כמוני כי היא לא מספיק אוהבת אותי עדיין. המשכתי להשקיע למרות זאת כי ראיתי שהיא מתקרבת אלי רגשית אמנם לאט אבל בכל זאת ומשפחתה קיבלה אותי יפה. הכיוון היה לקשר רציני וחתונה, ולכן לא התקטננתי איתה על כל דבר אצלה שלא נראה לי.
    חוסר ההתאמה נבע מכך שהיא טענה כי הגבר אינו צריך להסתמך על משכורתה של האישה בעתיד ואם היא תעבוד זה רק בשביל הכייף והנפש שלה, שהגבר צריך למצוא פתרונות לפרנסת וכלכלת הבית ולשבור את הראש ברכישת הדירה, ושברור נראה לה מאליו שגם בתקופת החברות , אם יצא ששילמתי על סידור פרטי שלה היא לא צריכה להחזיר לי על כך כי אם אבקש זאת בחזרה אני הוא הקטנוני ומתחשבן על קטנות. בנוסף לא אהבה שאני עובד בעסק המשפחתי (מזון) שלנו כי "לא נראה לה מכובד שאעבוד שם כי יש לי תארים" למרות שהבהרתי לה שכל מה שיש לי בחיים זה בזכות העסק הזה ואנחנו במצב כלכלי טוב מאד.
    לקראת הסוף היא עדיין לא היתה מוכנה לומר לי פעם אחת שהיא אוהבת אותי ,אך עם זאת היו לה דרישות כמו להמשיך לשלם עליה חופשה ושאר יציאות, והחלטתי שעד שאני לא מרגיש אהבה מצידה אני לא ממשיך לממן כלום, ושם גם היא ניצלה את המצב להפרד.
    כנראה שממש אהבתי אותה אם גם אחרי כל זה, ואחרי שאנשים אומרים לי את דעתם על הקשר (היית צריך להפרד הרבה קודם , או שמה שעשיתי זה לא להתפשר , זה להיות עיוור) גם היום אחרי מספר חודשים מהפרידה, ואחרי שמחקתי אותה בכל אמצעי מדיה, אני לא שקט נפשית, לא ישן טוב ועם מצב רוח די ירוד, יש לי צביטות בלב כשאני רואה אותה מופיעה באתרי הכרויות.באיזהשהוא מקום אני מרגיש שהיא היתה הקשר הכי משמעותי שהיה לי ובין השאר אני חווה תחושת פספוס ושכנראה יהיה עלי להתפשר על משהו אפילו פחות טוב כעת. בשאר הבחינות בחיים, הכל בסדר, תעסוקה ועבודה מסודרת וטובה, פעילות גופנית , חברים ומשפחה. אך עדיין נפשית קשה לי להתמודד.רציתי להתייעץ איך להתגבר על כך? האם רק טיפול או שאני לוקח את זה קשה מדי? (סליחה שחפרתי לכם)

לקביעת תור
    סגירה
    קושי להתמודד עם פרידה

הוספת תגובה

• קושי להתמודד עם פרידה - תגובה

יששכר רוטרי
    28/08/2012

היי שלומי,
    אתה אכן לוקח את זה קשה, לא קשה מדי, אך קשה....לדעתי, גם לא יכולת לנהוג אחרת.
    אתה חש ברגשות אמביולנטיים: מהצד האחד, אהבה, קנאה, תשוקה....ומהצד השני, תסכול מירמור,ותחושת פראיריות, בבחינת..איך נתתי לה לנצל אותי כל כך?
    כאשר היא נהנתה מכספי למעשה הייתה אדישה אלי....זה ניצול..
    אתה עשית בדרך שגיאות רבות, כי עם טיפוס כמוה לא מתנהגים בנדיבות הכספית והריגשית שאתה הרעפת עליה, לו הייתי יכול לייעץ לך אז, היית היום במקום אחר.
    אני יכול לטפל בך ולפתור אותך מהסבל, מאידך ישנה אפשרות (לא גדולה מדי), שאוכל לחבר אותה אליך מחדש, אך לא בתנאים שהיו....מילת המפתח היא-'הדדיות'.
    על כן אתה מוזמן ליצור עימי קשר.
    רוטרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    יונית
    25/08/2012

איך אנשים יכולים לרצות או לאהוב אדם שלא רוצה אותם?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

דליה שוורץ
    25/08/2012

יונית,
    בואי נתחיל בעובדות, הם יכולים! ההוכחה לכך שזה קורה כל כך הרבה.
    השאלה שלך היא למה זה קורה..
    הלב שלנו מרגיש והראש שלנו חושב. לעיתים קרובות אין סינכרון בין מה שהלב מרגיש לבין מה שהראש יודע. וההתנגשות הזו גורמת לעצבות וכאב.
    לעיתים ככל שהראש ידוע יותר שלא רוצים אותנו כך הלב שלנו מרגיש יותר..
    אין לנו שליטה על הרגש, אנחנו להבין מצויין אך זה לא ישנה את ההרגשה. אבל בכוחינו לנסות ולשלוט על הרגש. לא להכנע לעצב ולכאב. זה קשה בהתחלה ואפילו נראה שנועדנו לסבל תמידי אבל באורח פלא ללב שלנו יש יכולת שיקום עצמית מופלאה, וככל שהזמן עובר בריחוק מאותו אדם כך הלב שלנו מתאושש לו לאט לאט, כמו בתהליך של אבל, לפרידה יש את השלבים שלה ואת צריכה לעבור אותם כדי להפרד ריגשית מאותו אדם.
    עצרי את הצורך העז שלך להתקשר או לסמס או לייצר קשר, תשלטי במעשייך ועצרי את עצמך עם כל הקושי ולאט לאט תתאוששי ותהיי מסוגלת להכיר אחרים ולשכוח אותו...

ההתחלה קשה, קשה מאוד, אבל זה עובד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

יששכר רוטרי
    25/08/2012

שלום לך,
    אני מניח שהכוונה לבני זוג שהאחת כבר לא אוהבת את השני, והשני אוהב אותה אפילו יותר...
    אני מניח שאת מתכוונת לגבר שכבר אינך אוהבת אותו, והוא עדיין אינו מוותר...הסוד הוא פשוט וטריביאלי...גברים נמשכים מינית ואף מתרגשים מינית מנשים מושכות לטעמם (זו כמובן לא הודעה מרעישה), משיכה זו עלולה להתגבר כאשר הם חווים סירוב, ומדוע???.
    הואיל שהמשיכה המינית היא גורם דומיננטי אצל רוב הגברים, הרי שחלקם מוחלים על כבודם העצמי ואינם מוותרים ואינם משחררים, כי הרעיון שמישהו אחר עשוי להנות ולהתענג על חמודותיה... מוציא אותם מדעתם.
    על כן ולסיכום זו אינה באמת אהבה אמיתית, יש בה את האמירה הבאה:
    אם לא תהיי שלי, את לא תהיי של מישהו אחר, שיוכל להנות ממך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונית

mosha
    27/08/2012

יש כבר אהבה אז זה זיקוקים באויר ומרגישים
    מכאן הלב מרגיש ולא הראש...............
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעות של הגרושה לחו"ל
    לי
    24/08/2012

שלום חברים,
    יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב. אני ובן זוגי שנינו גרושים, לכל אחד מאיתנו 2 ילדים בגילאי בי"ס יסודי, הוא חי איתי ועם ילדיי מזה כ-3 שנים, ובסופי שבוע מביא אלינו את ילדיו. הבעיה- הגרושה של בן זוגי עובדת בעבודה המצריכה נסיעות תכופות לחו"ל כל מספר חודשים, נסיעות שנמשכות בין שבוע לשבועיים. הסדרי הראייה של בן זוגי קובעים כי כל אימת שגרושתו נוסעת לחו"ל עליו להיות עם ילדיהם, והיות והם מתגוררים הרחק מאיתנו (אנחנו במרכז והם בשרון) הוא נאלץ לעזוב אותנו ולעבור להתגורר עם ילדיו בביתה של גרושתו למשך היעדרותה. השאלה-האם נראה לכם הגיוני/ סביר/ נורמלי?
    תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    נסיעות של הגרושה לחו"ל

הוספת תגובה

• מזדהה

נתי
    25/08/2012

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעות של הגרושה לחו"ל - תגובה

דליה שוורץ
    25/08/2012

לי,
    את חיה עם בן זוג שיש לו ילדים ועם כל אהבתו אלייך ויהיו חייכם מאושרים כל שיהיו,
    יש לו ילדים ויחד עם הולדתם של הילדים נכנסת לחיים מחוייבות מאוד גדולה, לדאוג להם! אבל את הרי יודעת את זה כי גם לך יש ילדים.
    מה את בעצם מבקשת? שהוא ישאיר את ילדיו לבד כשגרושתו נוסעת לחו"ל? או שאולי גרושתו תחליף עבודה? האחריות שלו כלפי ילדיו היא ברורה והיה מפתיע לגלות שכשהיא נוסעת לחו"ל הוא לא לוקח אחריות. הם הילדים שלו! לא היית עושה בדיוק אותו הדבר אם זה היה הפוך??
    אני מציעה לך יחד איתו לנסות לחשוב על פתרונות שיכולים להיות מתאימים לכולם למשל: שחצי מהזמן שהיא בחו"ל הוא יהיה בבית שלכם עם הילדים שלו, זה נכון שהוא יצטרך להסיע בבוקר לבית ספר וזה פחות נח להסחב עם כל הציוד אבל זו פשרה שאת לא תיהיי כל זמן שהותה בחו"ל לבד.
    את כותבת שהיא נוסעת לחו"ל כל מספר חודשים, אז זה לא כ"כ תכוף כמוש את מרגישה שזה וצריך אולי לגלות הבנה לסיטואציה.
    זוגיות שניה עם ילדים של כל צד היא מורכבת גם ככה, לא צריך להוסיף תחושות לא טובות אלא צריך לגלות הבנה. הנסיעות שלה לחו"ל מאפשרות לה להתפרנס ולגדל את ילדיו בכבוד. אם היא היתה מרוויחה פחות במשרה נמוכה יותר הוא היה צריך להוציא יותר כסף על ילדיו ואז את היה לך קושי עם ההוצאות על ילדיו.
    אני מציעה לך לשמור את התסכול והכעס רק לדברים שנעשים בכוונה או מתוך כוונה רעה ולא לדברים שאין לו עליהם שליטה. הוא לא יכול להשאיר את ילדיו לבד וזו גם הזדמנות עבורו להיות עם הילדים שלו זמן ממומשך יותר מכל שבת שנייה! ילדיו חשובים לפחות כמוך. זיכרי את זה תמיד.

דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמאלי

דני
    26/08/2012

נורמאלי לחלוטין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבטחות???
    נכס
    21/08/2012

שלום לכלללל יועצי וקוראי הפורום
    למה הרבה אנשים מבטחים הבטחות לא מקיימים אבל דורשים לקיים את ההבטחות שהובטחו להם ??? וזה מוציא אותך מהכלים
    מאד הייתי רוצה שכל החברים בפורום יכתבו תגובות ואם היה להם מקרים בנוסח הזה תודה לכולללללם

לקביעת תור
    סגירה
    הבטחות???

הוספת תגובה

• הבטחות??? - תגובה

סיגלית גלאי
    30/08/2012

היי,
    אני בהחלט מסכימה שהעיקרון "נאה דורש, נאה מקיים" חשוב מאוד בחיים בכלל ובזוגיות בפרט. אז מה נשאר לומר, לו יהי...

סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבטחות??

נכס
    30/08/2012

סיגלית תודה והלוואי !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עברה שנה
    דניאל
    21/08/2012

מאותו יום שבו נפרדנו, מרגיש כאילו עבר עשור.
    אני עדין מחפש באיזה דרך להמשיך אבל לא מצליח ממש לקום על הרגלים ולהתאושש.
    היא המשיכה הלאה כבר מזמן והתחדשה בחבר איתו היא כבר מחזיקה לא מעט זמן, אני שמח בשבילה באמת, הרי אני זה שהרסתי את הקשר המדהים שהיה לנו משך כל כך הרבה שנים. מצד שני המקום בו נשארתי נשאר בודד ומרוקן. אחח כמה שאני מתגעגע אליה. הגעגועים כואבים עד שאני מרגיש את הכאב פיזית. איך האישה של חיי הפכה לי יותר זרה מהקופאית בסופר. איך הצלחתי להרוס את הדבר הכי יפה שקרה לי בחיי ובכלל לא ייחסתי לזה משמעות. איך הסדק הזה ממשיך ללוות אותי גם אחרי שעבר כל כך הרבה זמן.
    נמאס כבר לנבור בעבר ולהסחף לרחמים העצמיים האלה, אבל זה מה שקורה שוב הלילה.
    יצאתי ללא מעט דייטים אחרי, אפילו קיימתי קשר במשך חודשיים. ושום דבר. אני לא מצליח להתגבר על המחסום הזה. אני אפילו לא יכול להסביר אותו.
    אתה מגיע למצב שבו אתה לומד להעריך את הדברים הקטנים בחיים כדי לא להתייאש סופית.
    נראה לי שהדבר שהכי כואב לי זה הכעס העצמי הזה שממלא אותי, אני פשוט לא מסוגל לסלוח לעצמי על שפספסתי את ההזדמנות הזאת שניתנה לי להיות מאושר לצד אהבת חיי. הכל היה תלוי בי ופשוט השלכתי את הקשר הזה לפח והיום אני בוכה על הפצעים שכבר לא יחלימו.
    ההתמודדות הזאת לפעמים קשה מנשוא..

לקביעת תור
    סגירה
    כבר עברה שנה

הוספת תגובה

• כבר עברה שנה - תגובה

יששכר רוטרי
    21/08/2012

היי דניאל,
    תן לי להסביר לך משהו חשוב, ברור שכואב לך, ברור שאתה מרגיש פספוס, ברור שזה כואב לך שחברתך מצאה לה בן זוג חדש והיא מאושרת,
    לא! אתה לא מאחל לה בהצלחה, היית שמח שהקשר שלה יתפרק והיא תבוא אליך בתקווה שתרצה בה....מה לא היית עושה בשביל זה...
    מה שקשה לך באמת אלו הם זיכרונות האהבה, אתה נזכר ואתה בוכה על הפצעים שלטעתך לא יחלימו...תן לי לומר לך את הדבר הבא: הם יחלימו במיידית כאשר תהיה לך אהבה חדשה, ותהיה לך כי אתה גבר שנשים אוהבות...איך אני יודע???...הבנתי זאת מתוך מכתבך. .
    אז חזק ואמץ, ואתה תראה בסוף שאני צדקתי.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראת אותי יפה

דניאל
    21/08/2012

למרות שלא חידשת לי הרבה, הצלחת לחזק אותי ולנחם אותי. אני גם מאמין שתבוא אחרת שתצליח להוציא אותי. וכאן הבעיה.
    יצאתי עם לא מעט בנות אינטלגנטיות ויפות שפשוט לא עשו לי את זה. אני לא ילד ולא הופך צעיר עם השנים. המחשבה להתפשר לא עושה לי טוב אבל בהחלט עוברת לי בראש.. אני פשוט לא מצליח להתאהב שוב. ואז אני שוקע בה עמוק.
    אני מחכה לאריה ומפחד להתפשר בסוף על הג'ירפה.
    השאלה איך מחליטים שזה זה, אני לא אמור להרגיש את זה? אני אמור להתפשר על זוג העיניים היפות הראשונות שאראה?
    זה מפחיד אותי ואפקט הפחד משאיר אותי לבד כרגע.. אני פתוח לקשרים חדשים אבל מפחד לסגור עניין מהסיבות הלא נכונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה בדיוק כמוך!

אילה
    22/08/2012

גם לי היתה פרידה לפני שנה, יצאתי מאז עם מספר גברים, עם חלקם אפילו נוצר קשר שלכאורה נראה רציני ובכל זאת אף אחד מהם לא הצליח למלא את החלל שנותר לי לאחר הפרידה ההיא, לא הצלחתי להתאהב או לחוש רגש שקרוב להתאהבות... אובייקטיבית אני כאילו יודעת שזה יקרה מתישהו, אבל האמת היא שאני מפחדת שאולי זה לא וכמוך אני חוששת מלעשות פשרות.

לפעמים אני חושבת שגברים לוקחים הכל יותר בקלות ורק אנחנו, הנשים, חושבות וחושבות, ונפגעות ומתגעגעות... זוהי לא שימחה לאיד, פשוט טוב לדעת שזה לא תמיד כך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראת אותי יפה - תגובה

יששכר רוטרי
    22/08/2012

היי דניאל,
    קיימת טכניקה אלימינטית שאינך אמור להתפשר, אלא לבחור את הדבר הנכון שישתלם לך, לא רק נכון להיום, אלא אף במהלך השנים. אתה נמצא כרגע במצב שיקשה לך לבחור נכון. הואיל שאתה נתון בסערה ריגשית. מאידך אני יכול להדריך אותך ללמוד איך בוחרים נכון. לא רק להפעם אלא לתמיד ובכלל...והחשוב ביותר הוא איך מבינים מה יש לך בידיים ולא מוותרים על זה כפי שקרה לך...ואם כבר טעית וויתרת, איך מחזירים את הגלגל אחורנית....כי בסופו של דבר, הכל דיבורים...ומה שקובע הם האמינות והשכנוע הפנימי והעמוק שלך בעצמך ולא פחות בצד בשני.
    צור קשר אני יכול לעזור
    רוטרי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה

נתי
    25/08/2012

פרודה שנה.מבינה כל מילה ומילה.לא מפסיקה לחשוב על הקשר הקודם.הלב כואב,העינים בוכות ועדיין לא רואה אור בקצה המנהרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במהלכים נכונים לגירושים
    מתגרשששת
    20/08/2012

היי ...אני בת 25כרגע עדיין נשואה + 2 ילדים קטנים 3 ו2 ונשואה 4 שנים ... לגילי עברתי הרבה , עברתי מבעלי אלימות פיזית ומילולית ולמרות הכול גם הוא העלים ממני כספים , הרבה כספים והחביא אותם אצל אמא שלו . כרגע אני נמצאת בהליכי גירושים ויש לו צו הרחקה ממני אני עזבתי את הבית ועברתי לדרום לאמא שלי , קיבלתי סיוע משפטי והכול מתחיל להיות בסדר ....לא!!! עכשיו רק התחילו הבעיות לבעלי יש עסק פרטי שלא מדווח למס הכנסה / מע"מ וכו... ( עובד שחור ) לכן אין לי דיווח או סוג של הוכחות שהוא מרוייח מה שהוא מרוויח ... יש לי כמה טלפונים של לקוחות וכמה קבלות פקטיביות ... והוא טוען שסובל מהרבה דברים ומקבל כסף מביטוח לאומי . העורך דין אומר שכדאי לקחת חוקר פרטי ולצלם אותו עובד האמת שאין לי כסף לזה . כי הבעל שכל כך האהבתי אפילו לא ראה את הילדים שלו במשך שבועיים וגם לא מעביר לי כסף במשך חודשיים . צריכה עצה טובה אולי מישהו עבר גם סוג כזה של מקרה

הוספת תגובה

• עזרה במהלכים נכונים לגירושים - תגובה

סיגלית גלאי
    30/08/2012

שלום לך
    אדם שמיסודו אינו אדם ישר, קשה להאמין שיהפוך את עורו וישתנה. בעלך שיקר והסתיר כשהייתם נשואים, אין סיבה שמשהו יגרום לו להיות אדם טוב יותר עכשיו כשאתם מתגרשים. לצערי אין לי עצות טובות לתת לך כדי ל"נצח" אותו. אבל, אני מציעה לך לחשוב איך את הולכת לבנות את חייך מחדש, בזכות עצמך. כי תמיכה ממנו כנראה לא תקבלי. אני מבינה שאת מתייעצת עם עו"ד, זה חשוב מאוד, העזרי בו כדי לקבל את התנאים הבסיסיים שמגיעים לך על פי חוק עבור ילדייך והמשיכי הלאה בחייך. חבל לבזבז אנרגיות על משהו שאבוד מראש.

כל-טוב ובהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מתגרשששת
    03/09/2012

דבר ראשון תודה על העצות . אך מה עליי לעשות זה יפגע לי במזונות אני יקבל 2000 שקל וישתוק?? בזמן שהוא חיי כמו מלך אני יחיה כמו ענייה למה זה מגיע לי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתגרשששת

נכס
    30/08/2012

שלום לך מכיר סיפור דומה אבל של נרקומן שעבד סוחר ולא הצהיר כלום הייתה תביעת מזונות והוא לא שילם היא קיבלה {אני חושב מביטוח לאומי } לדעתי לכי לביטוח לאומי ובידקי את העניין
    ועוד דבר קטן "עיזבי שטויות" הגיע זמנך לחיות חיים נורמלים עם ילדייך בהצלחה|}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מתגרשששת
    03/09/2012

תודה על התגובה מקווה שהצדק יבוא על כנו . כי בסך הכול אני באמת רוצה לעזוב הכול ולחיות את חיי בשקט עם ילדיי . אבל גם חייבת לפרנס אותם . וגם הוא צריך לפרנס אותם ולא להתנער כי הם ילדים שלו לא של ביטוח לאומי או המדינה !!! גבר צריך להיות גבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת מעגל
    אילה
    20/08/2012

לפני כמעט שנה אהובי, נכון לאז, נפרד ממני ולמעשה סיים קשר שלכאורה היה מושלם באופן פתאומי ביותר, בלי שום רמז מוקדם מה שהותיר אותי פגועה ובהלם מוחלט.

אני מאז מאוד מאוד כועסת עליו, לא מצליחה לשכוח אותו, לחשוב על איך אהבתי אותו ולהתאכזב בכל פעם מחדש כשאני מבינה שהוא לא חוזר...
    בזמן הפרידה ממנו- לא יכולתי לצעוק ולכעוס עליו כי (בדיעבד אני מבינה) חוויתי מעין התקף חרדה ששיתק אותי וגרם לי פשוט להנהן ולקבל מה שהוא אמר.
    לאחר הפרידה הוא ניסה לדבר איתי ולספר לי כמה קשה לו בלעדי, אך כשהבנתי שהוא לא מתכוון לחזור, ביקשתי ממנו לא להתקשר יותר.

מאז אני מרגישה תקועה, מרגישה שהוא עדין חלק מחיי על אף שעבר לא מעט זמן וגם היו לי מערכות יחסים אחרות, אני כאילו עוד לא עיכלתי לגמרי את הפרידה שלנו, את כמה שהיא מוחלטת.

אני מרגישה מצד אחד שאני מאוד רוצה להגיד לו שלא הכל בסדר, שהפרידה הזו היתה לי מאוד קשה, הכעיסה אותי ופגעה בי... מצד שני אני מפחדת מהתגובה שלו.

מה אתם חושבים?
    האם שיחה שכזאת או אפילו מכתב יכול לגרום לי להרגיש טוב יותר או שהיא מיותרת?

לקביעת תור
    סגירה
    סגירת מעגל

הוספת תגובה

• סגירת מעגל - תגובה

סיגלית גלאי
    20/08/2012

שלום אילה
    אני מבינה שחשוב לך לסגור מעגל ולהמשיך הלאה, תחושת ההחמצה שלא הגבת ברגע הפרידה לא מניחה לך. אני לא מבינה למה את חוששת מתגובתו אם אתם כבר שנה לא בקשר? והאם זה באמת רלוונטי להתקשר לאחר שנה כדי לומר מה הרגשת אז? או שאולי את מעוניינת לבדוק מה מצבו כרגע אם הוא פנוי...?
    אם הרצון שלך ל"נקות" את עצמך מרגשות שליליים אז יש דרכים נוספות לעשות זאת, למשל כתבי מכתב שבו תגידי את כל מה שאת רוצה בלי סינון וחשבון ואח"כ שרפי אותו. או לכי למספר שיחות אצל פסיכולוג כדי ללמוד לשחרר את זה, להרפות.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אילה
    21/08/2012

תודה על התגובה.
    אני לא רוצה לבדוק אם הוא פנוי, אני יודעת שהוא לא.
    בדיוק מזה אני מפחדת, שהמכתב הזה יראה בעיניו כמו צעד נואש או בירור האם הוא פנוי... אני רוצה להיראות חזקה ומצד שני אני רוצה שהוא ידע את האמת... היו לנו שיחות פה ושם, למשל ביום ההולדת שלי הוא שלח לי הודעה שהפכה לשיחה סתומה על "מה חדש" כמובן אמרתי לו שהכל טוב, החיים שלי משהו משהו... עוד שקר.
    אני לא רוצה להגיד לו עכשיו את שהרגשתי לפני שנה, אלא את מה שאני מרגישה עוד היום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך

דקלה
    20/08/2012

היי
    אני נמצאת באותו המצב שלך ולכן מאוד מזדהה עם מה שכתבת. כבר חצי שנה עזב אותי בעלי ואת שלושת ילדי . הוא מצידו המשיך בחייו ועם המאהבת שלו ואני נשארתי עם הילדים , הבית והזיכרונות . בימים אלו אני מבינה שכדאי לשנות את ההרגשה של
    נטישה, עלבון , דחויה וכו' אני צרכה לצאת ולהיפגש עם חברים . להכיר אנשים חדשים ולמצוא לי ריגושים אחרים .
    הבעיה הגדולה שיש לי היא שכל חברותי נשואות וחיות את השיגרה, ילדים , בית ועבודה (בדיוק איפה שהייתי ב16.5 שנים האחרונות) ואין לי פרטנריות לכך , לכן כיום אני מנסה למצוא חברות בגילי 35 גרושות/רווקות ולצאת ולהיפגש עם העולם ....
    מאוד קשה למצוא אך אני לא מוותרת ....
    המשפט שמהדהד לי בראש כל הזמן הוא של אלברט אינשטיין
    "חוסר שפיות זה לחזור שוב ושוב על אותן פעולות ולצפות לתוצאות שונות "
    לכן כדי לא להגיע לחוסר שפיות ולהתקדם בחיים אני צרכה לפעול שונה ....
    מציעה לך שאל תבזבזי אפילו עוד יום אחד ולצפות שהוא יחזור או שהפסדת משהו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

אילה
    21/08/2012

אבל כידוע קל לומר וקשה לבצע.
    יש רגעים בהם המחשבות שלי הן אורי free אבל הוא חוזר לדמיון בכל פעם שמשהו במציאות לא מסתדר...
    לגמרי מבינה את התסכול שלך בכל הנוגע למחסור בחיי חברה שהם לא זוגיים...
    אני באותו מצב על אף אני מעט צעירה יותר, אם החברות שלי לא נשואות עדין, הן שקועות במערכת זוגית שבעיקרון מגבילה אותן...
    לא בא לך להכיר מישהו חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילה

דקלה
    22/08/2012

בוודאי שבא לי להכיר ...
    אני בתהליך של להכיר חברים חדשים , זוגיות חדשה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליששכר
    metar
    17/08/2012

אתה מציע פגישה אחת, איפה, מתי? אשמח מאוד לקבל יעוץ/עזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    ליששכר

הוספת תגובה

• אובדת עצות
    metar
    17/08/2012

איך שולטים על ההיגיון ולא על הרגש. אני מיתר בת 50+ נשואה 34 שנים אם לילדים ונכדים. נקלעתי למצב מביך ואף קשה לי ביותר. מלפני מספר חודשים בעלי עזב את הבית בתירוץ שרע לו. ושהוא רוצה להתגרש חד משמעי. בתחילה היה ניתוק מוחלט לאחר זמן נוצר קשר שהוא טלפוני ורק לדברים שהם על סדר היום. אף נפגשנו כדי להגיע להסכם גירושין למרות שלא צלח ולא הגענו לכלום מהשיחה. ההיגיון אומר לי להתגרש ולצאת לדרך חדשה, בתמיכתם של ילדיי. אבל הרגש חזק ממני ולאחר כל שיחה או העברת מסר כלשהו ממנו עובר עלי יום קשה. בכי תסכול וכעס רב. והמחשבות מתרוצצות לי בראש למה מגיע לי, במה שגיתי, האם ככה סתם נשכחות שנים רבות של ביחד. המילים שלו פוגעות וכל הזמן הוא חוזר ואומר לא רוצה לחיות איתך בגלל זה עזבתי רוצה לבנות לי חיים חדשים. תחושת הבטן שלי ומההכרות שלי איתו הוא מושפע ממשפחתו ואף לצערי מאישה אחרת שנמצאת לה בתוך ליבו. (למרות שהוא אומר שאין לו אף אישה בחייו,אבל מצאתי כמה הוכחות שמחזקות את מחשבתי).אנא עזרתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• מיתר

נכס
    17/08/2012

מיתר שלום ליבי ליבי איתך מבין אני לליבךאך לא איתך
    לדברייך בוקר אחד אישך עזב את הבית "בתירוץ "שרע לו ואת בעם לא מבינה למה?
    מיתר להן הצעתיי
    1 קיראי מה דיקלה כתבה לפני כמה ימים
    2 גם לך אומר פשפשי במעשייך טוב טוב לא רק לכבס . לנקות להאכיל להגיד בוקר טוב זו אהבה
    אולי לא נתת לו אהבה מספיק ועכשיו את חושדת שיש מישהי 34 שנים ניגמרה לך האהבה היתרגלת אליו יקירתי נסי להחזיר אותו הביתה והרעיפי עליו את אהבתך אם זה לא עובד או אין סיכוי להחזיר הביתה לא למשוך להיתנתק במהירות ולהתחיל חיים חדשים בהצלחה :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

יששכר רוטרי
    17/08/2012

שלום לך,
    על פניו עליך לפרק את החבילה, אם את רוצה לשמר חלק מכבודך העצמי, לאו דרקא בגלל הכבוד אלא בכלל ריגשותיך הפגועים, והסבל שאת חווה..
    יש להניח שאת צודקת שיש אשה בחייו, איך תדעי אם זה נכון?
    תציעי לו טיפול זוגי, אם הוא יסרב מיידית ללא בדיקה וללא עניין....אז נכון יש לו אשה אחרת.
    אם הוא יגיד לך ששוה לשקול את העניין...אז פני הדברים כנראה שונים.
    אני אדע לאחר פגישה אחת את האמת..
    רוטרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מיכל
    12/08/2012

אני גרה בארה"ב היה לי חבר שנה וחצי אצלי זה היה קשר שני רציני אהבה שנייה והוא אני הקשר הראשון הזוגי שלו, הוא בן 27 ואני הבת זוג הראשונה שהייתה לו הוא בנאדם מורכב ולא קל,סגור,מופנם הייתה בינינו אהבה גדולה התאהבות פרפרים חברות שיחות חיבור הייתי מאוהבת בו מאוד אחרי שמונה חודשים עברנו לגור ביחד היינו מדברים על העתיד שלנו הוא אמר לי שהוא הבין במהלך הקשר איתי שמה שיש בינינו מה שיצרנו ביחד זה בעצם מה שהוא תמיד רצה לעצמו ודיברנו על תוכניות משותפות והבית שנבנה ביחד הוא אמר לי כל מה שאני מבקש ממך זה שתמיד תהיי איתי לידי אחרי חצי שנה של מגורים ביחד שבועיים לפני שהיינו אמורים לטוס לארץ לבקר את המשפחות של שנינו הוא נפרד ממני בטענה הוא חייב להבין אם אני האחת. חטף רגליים קרות ורצה להפרד עזבתי בגללו את המקום בו גרתי למדינה אחרת המשכתי בחיים שלי עם כאב רגשי מאוד גדול, חודש אחרי הוא התקשר והתעניין לשלומי וביקש סליחה וביקש שנהיה ידידים הסכמתי למרות שהיה לי קשה לדבר איתו בידיעה שהוא לא אוהב אותי ופגע בי אחרי כמה שבועות הוא אמר לי שהוא רוצה לבוא לבקר אותי שהוא לא מפסיק להתגעגע לחשוב שהוא מתגעגע אליי לשיחות בינינו לחיבור לאנרגיה לסקס שהיו הרבה דברים טובים בקשר ושהוא הבין שזה הרבה מעבר לפיזי הוא שאל אותי מה אני מרגישה וחושבת אמרתי לו שהחיים שלי התקדמו והמשכתי הלאה למרות שאני מתגעגעת לפעמים האמת שאני כמובן אוהבת אותו מאוד אבל אני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה בהתחלה רצה שנהיה ידידים אחרי כמה שבועות אמר לי מה שאמר מה עליי לעשות מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

יששכר רוטרי
    12/08/2012

שלום לך,
    התנהגותו אכן מבלבלת, מאידך נראה לי שהוא מצליח להתאפס על עצמו, על כן תני לו הזדמנות שניה, ובתנאי שתמשיכו מאיפה שהפסקתם.... כלומר תבקרו בארץ,
    אם הוא יסכים זה יוכיח את כוונותיו האמיתיות.
    או אז תחזרי אלי, ואני אמשיך להדריך אותך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    12/08/2012

ולמה הוא נפרד ממני לדעתך? ולמה רק אחרי שנפרד הבין מה היה בינינו? תודה רבה,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת
    אלון
    08/08/2012

חברתי נפרדה ממני מיד לאחר חופש ביוון .טוענת שהיא פשוט לא מאוהבת . זה היה כרעם ביום בהיר ולא הייתי מוכן לזה. מאז הפרידה אני לא מתפקד ושרוי בדיכאון עמוק ולא יכול לצאת מזה. היא מתקשרת כל יומיים לשאול מה קורה ואין סיכוי מבחינתה לחזור להיות יחד.
    האם יש משהו שניתן לעשות כדי להצית בה את האהבה והאמונה שזה יכול להצליח ?

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - תגובה

יששכר רוטרי
    08/08/2012

שלום לך,
    יש כאן קטע מוזר, בני אדם שנפרדים, ובמיוחד נשים אינן מתקשרות כל יומיים לשאול מה קורה!
    ומיד לאחר מכן היא טורחת לציין שאין כל סיכוי מבחינתה להיות ביחד...
    מכיוון שכך, ישנן דרכים שבהם ניתן לגרום לה להבין שהיא טעתה בהתנהגותה, ובהצהרותיה לגביך.
    לצורך זה אני חייב לשמוע ממך פרטים נוספים על אישיותה, ורק אז אוכל לייעץ לך כיצד עליך לנהוג.
    אי תפקוד, ודיכאון עמוק, הם מצבים טבעיים לאור תחושותיך,
    אני לא מייעץ לך להצהיר בפניה על מצבך...ההפך הוא הנכון.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - תגובה

דליה שוורץ
    11/08/2012

אלון,
    אם היא רצתה להפרד מדוע היא מתקשרת כל יומיים??
    מה שהיא עושה בעצם לא מאפשר לך להתנתק ממנה וכל יומיים היא מעירה מחדש את התקווה לזוגיות מחודשת.
    אני מציעה לך לבקש ממנה להפסיק להתקשר, להגיד לה שאתה לא מעוניין בשיחות טלפון הידידותיות האלה ושאם היא החליטה אז שתפסיק ליצור קשר כל יומיים.
    זה יעזור לך להתגבר עליה ויעזור לה להבין אם היא רוצה אוצך או לא.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה צריך לעזור לבן שמתגרש.
    מיר
    06/08/2012

בני נשוי 17 שנים הילדים הם כבר מתבגרים והוא החליט להתגרש. הם גרים בחו"ל, הם זוג שרבים כל הזמן ומתווכחים כל הזמן ומבזבזים כל הזמן וכל $ שנכנס מיד מבוזבז, כך שחוץ מתכולת הבית אין להם כלום, היא עובדת במשרה עצמאית ומכניסה המון כסף וגם הוא , אך מזומן אין להם. נתנו לו כסף לשכירת בית בסכום של אלפי $ לחודשיים ראשונים כי הוא רוצה לילדים בית כמו שיש לאמא, אחרת חלילה לא ירצו לבוא להיות איתו, כמו כן צריך עכשיו גם תכולה לבית, הוא מבקש את עזרתנו וכמובן גם יקבל אותה כי יש לנו אפשרויות. נשאלת השאלה עד מתי וכמה? כי לא נראה לי שאורח חיים הבזבזני יפסק, ולא מוכנה לממן בזבזנות ומותרות על חשבונינו. איך מחליטים ומסבירים לו שעזרה ראשונית הוא יקבל מאיתנו ואחרי זה הכל עליו, יבזזבז אז לא יהיה לו אם יתנהג בתבונה אז יהיה גם יהיה. וכל זאת בלי שנגלוש לחיכוכים ומריבות. תודה.

הוספת תגובה

• עד כמה צריך לעזור לבן שמתגרש. - תגובה

דליה שוורץ
    06/08/2012

שלום לך,

בנך זקוק לעזרה ואין זה משנה כרגע אם הוא אשם בבזבזנות או אם אין לו או יש לו.
    המצב כרגע הוא כזה שהוא זקוק לעזרה ואת יכולה לתת.
    מרגע זה ההחלטה כמה לתת ועד מתי לתת נמצאת ביידך.
    מאחר והכסף הוא שלך את זו שקובעת באיזה סכומים את מוכנה לעזור ולאיזה תקופה.
    אז לפני כל ארגני לעצמך יחד עם בעלך את ההחלטה כמה ועד מתי.
    לאחר שתחליטו על שני אלה כל שנשאר לך זה לעדכן אותו.
    דברי איתו, הסבירי שאת רוצה לעזור ולכן את מקציבה לו סכום של X $ בחודש למשך Yחודשים. הוא ידע שהוא צריך ללמוד לנהל את חייו עם הסכום הזה ואם יבזבז אותו מוקדם מידי הוא ישאר ללא הכנסה.
    אבל המפתח הוא בקבלת ההחלטה שלך לגבי הסכום ומשך התקופה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד...
    פזית
    04/08/2012

אי אפשר לתקן את הזוגיות שלנו כיוון שהוא לא רוצה שום טיפול זוגי הוא טוען שאני בחיים לא ישתנה ומאשים אותי בהכל אז איך אפשר לנסות לתקן מי שלא רוצה????הוא לא מאמין בי.

לקביעת תור
    סגירה
    עוד...

הוספת תגובה

• עוד... - תגובה

יששכר רוטרי
    04/08/2012

שלום לך,
    אני חש באגרסיביות שלך דרך הכתיבה, הוא באמת אינו מאמין בך.... מבחינתו את לא יכולה להשתנות..מאידך, .אם את חושבת שבהנחיה נכונה, וברכישת כלים מתאימים, לא רק שאת תשתני, אלא אף הוא יוכל להשתנות ....דרכך, תתפלאי, זה אפשרי, אז יש טעם ויש תקוה לשנות את הזוגיות שלכם. אם אינך מאמינה ?! זו הבחירה שלך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

פזית
    05/08/2012

הוא כבר גר לבד כמעט שנה ,לפני מספר ימים הגיש לי בכתב כמה דברים שהוא רוצה שיהיו כתובים בהסכם הגירושין ,הוא זה שמושך את כל העניין קדימה ,נו אתה עדיין חושב שיש תקווה כי אני לא מתכוונת להתחנן אליו לפני שעזב את הבית התחננתי מספיק ככ רציתי שלום בית והוא לא . נו אתה עדיין חושב שיש תקווה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד...

פזית
    05/08/2012

אם היינו עדיין ביחד היתי שוקלת לבוא אליך אבל לדעתי כבר אין טעם ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזית

נכס
    05/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזית

נכס
    05/08/2012

פזית דעי לך יקירתי שהבחור לא רוצה להיות איתך ולפי כתבייך את בחורה שאוהבת אבל לדעתי {אולי} לא הענקת לו אהבה מספיק אם כך מי שרוצה להיתגרש צריך לוותר ולא להכתיב מה הוא רוצה בהסכם הנישואין ועוד דבר קטן אל תצאי מהבית אפילו של אביו עד שלא יוסכם בניכם הסכם הגירושין והיו דברים מעולם בהצלחה :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה