פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    פזית
    04/08/2012

מיואשת אני ובעלי פרודים בערך 8 חודשים יש לנו ילד אחד ואתמול אמרתי לו שמאוד קשה לו והוא עצוב ואומר שהוא רוצה שנחזור אז הוא אמר אז נדבר איתו מה את רוצה שאני יחזור אני לא יחזור אני ממש שבורה ומרגיז אותי שהוא אמר שהוא לא רוצה להביא עוד ילד לזוגיות כזאת אז אמרתי לו תחליט לכאן או לכאן והוא אמר שהוא לא יודע אז אמרתי לו שוב שיחליט אי אפשר ככה אז הוא בחר להתגרש אני כועסת על עצמי אבל מצד שני הוא משך אותי הווא היה צריך ללכת לרופא לבדיקה בקשר לפריון והוא כל יום אמר מחר מחר ככה עבר ו שבועיים ואני הייתי בלחץ בגלל הגיל שלנו והילד כבר בן 11 אני שבורה גם אין לי הורים אני שבורה לרסיסים אני מצטערת שנתתי לו ללכת לא מפסיקה לכעוס על עצמי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

דליה שוורץ
    04/08/2012

פזית שלום,
    את שבורה וזה נורמלי, את בתהליך של פירוק המשפחה ו 8 חודשים זה זמן רב של המתנה. זה בעצם לא גרושה אבל גם לא נשואה.
    את חושבת שעשית טעות שנתת לו ללכת אבל למה את חושבת שההחלטה היא רק שלך? הוא בחר ללכת לא בגלל שנתת לו אלא בגלל שהוא החליט שהוא לא רוצה להיות בזוגיות הזו יותר. לא פרטת איזה זוג הייתם אםהיו מריבות או סתם שיגרה מעייפת אבל ברור שהוא קיבל החלטה ואת מנסה לשנות את ההחלטה שלו באמצעות העצבות של הילד.
    ילד עצוב זה קורע את הלב אך זו לא סיבה להשאר יחד אם לא טוב בזוגיות.
    אני חושבת שאם את תקחי את עצמך בידיים ותתחילי לבנות לעצמך חיים מלאים בעניין אז גם הילד שלך יהיה פחות עצוב, כי לראות את אמא עצובה זה לא ממש נעים.
    פזית יקרה, אין לך מה לכעוס על עצמך, פשוט תסתכלי על המציאות בעיניים פקוחות תתחילי לארגן לך את חייך בצורה שתיהיה לך טובה.
    אם הוא רוצה להתגרש תתחילו להניע את הגרושים כדי שלא תישארי רק פרודה אלא כדי שתיהיה אישה חופשיה לצאת ולבלות ולהכיר בני זוג חדשים.
    קחי חברה טובה וצאי איתה לקפה ולסרט ובכלל תחיי את חייך בלי קשר אליו.
    המצב הגרוע ביותר הוא להכניס את החיים להמתנה וזה מה שאת עושה כרגע.

ממליצה בחום על אימון אישי כדי שתוכלי לצאת בקלות מהמצב אליו נכנסת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

יששכר רוטרי
    04/08/2012

שלום לך,
    הצרה היא שהוא יודע מה הוא רוצה, למעשה מה שהוא לא רוצה...הוא לא רוצה יותר קשר איתך "עכשיו"..זו מילת המפתח.
    אל תכעסי על עצמך שכביכול נתת לו ללכת, כי הוא היה הולך בין כה וכה....מערכת היחסים שלכם היא לקויה מאוד....בעלך צודק בהקשר זה, לא מביאים ילד נוסף למערכת כזו, אלא אם מתקנים אותה.
    תתפלאי... למרות הכל, ואעפ"כ, אני מאמין שזה ניתן.
    אני קורא בין המילים שלו שהוא עדיין מתגעגע אליך....אפילו שהוא לא אומר זאת.
    כבר תיקנתי מערכות גרועות משלך, אשמח לעזור לכם.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל
    רוני
    03/08/2012

אז ככה אנחנו בני 25 נשואים מזה 4 חודשים ובחד 4 שנים. מזה שנתיים אנחנו גרים אצל אבא שלו כי אין לנו כסף נזיל וקבוע בשביל שכירות.

היו לנו הרבה עליות ומורדות . היתה לנו תקופה לא כיפית בחודש האחרון שהיו בה הרבה ריבים בגלל שלי לא תמיד נעים כי זה לא הבית שלי אז אני תמיד בורחת להורים שבשביל להתבודד או שזה מגיע למצב שהוא אומר לי שהוא לא מסוגל לראות אותי ואני חייבת ללכת.

אתמול היה לנו ריב בצהרים הלכתי עם אחותי לסידורים מתכוננים ואז נשארתי אצלה הגיע 10 בלילה ועדיין בעלי לא שאל לשלומי . חזרתי הבייתה ניסיתי לדובב אותו אך לא עלה בקני כלום. היה מתכונן שנלך לעל האש עם חברים לקח את עצמו ויצא לא שיעתי בכלל שהוא הולך אז אני רואה שהאוטו של אבא שלו לא בבית ואבא שלו בבית אני שואלת את אבא שלו מה לאן הוא הלך אמר שאין לו מושג חייג אליו וזה מה שאמר. אני נכנסתי לחדר וראיתי טלוזיה עד שחזר ופשוט החליט שאני לא רואה פה טלוזיה. התפתח ריב גדול כי וואלה לא התאים לי שיגיד לי מה לעשות אחרי שהוא ישב ונהנה עם חברים שלנו.

הכל התפתח עם ריב גדול מאוד שגם אבא שלו היה מעורב ברור אנחנו הרי גרים אצלו.
    לא ברור ובבוקר אמר לי אנחנו מתגרשים את צריכה לכת מפה.

בלי לאפשר לי לדבר או משהו ... עד עכשיו לא שוחח עימי ולא יצר קשר.

את האמת שאני די תלויה באוויר ואין לי כל כך מושג מה לעשות עם המצב.
    מצד אחד נלחצתי מהקטע ש גירושים מי מתגרש בגלל רב ומצד שני אני גם כועסת עליו על זה שלא יצר עימי קשר.

אפשרות עצות?

הוספת תגובה

• תגובה

LON
    03/08/2012

לצערך,כנראה התחתנת עם ילד מגודל....הוא לא מתאים כנראה לנישואים....לא בשל..ואת כאן סובלת...וחבל....הוא כנראה עוד לא יצא מגיל 16....
    עדיף לך להתגרש כמה שיותר מהר(כל עוד אין ילדים),ולמצוא מישהו יותר בוגר ואיכפתי...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל - תגובה

דליה שוורץ
    04/08/2012

רוני שלום,
    אתם זוג צעיר שמתמודד עם החיים המשתפים בתנאים לא כל כך נוחים...
    את רואה רק את הצד שלך אבל אולי הוא ציפה שאת תצרי איתו קשר ותודיעי שאת מתעכבת אצל אחותך ושאת מאחרת מאוד הביתה.. אולי הוא דאג לך וחיכה לטלפון שלך בדיוק כמו שאת חיכית לטלפון שלו..

את צריכה לזכור ולהבין שזוגיות מורכבת משני אנשים כך שאם יש בעיות הן כנראה בגלל שניים ולא רק בגלל אחד שאשם. זו דינמיקה שמתנהלת בינכם בצורה לא טובה וצריך לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר.
    אני ממליצה בחום על יעוץ זוגי כדי שתוכלו להבין איפה אתם טועים ולהתחיל את חיי הנישואים עם הבנות וזיהוי הבעיות כדי שתדעו להתמודד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל - תגובה

יששכר רוטרי
    04/08/2012

שלום לך,
    בשלב הראשון עליך לעזוב את הבית, בלי קשר למי אשם במערכת היחסים הקלוקלת שביניכם. לגור אצל ההורים, או אצל אבא שלו זה מקור לצרות.
    אל תילחצי מהגירושים, כי מערכת זוגית כפי שיש לך, היא הרבה יותר גרועה מגירושים.
    הפסיקי לכעוס, ונהגי בתבונה!!!
    עליך לגור אצל הוריך עד שהוא יצור קשר עמך...אני מבטיח לך שזה יקרה מהר יותר משאת חושבת....כאשר הוא ירצה ליצור קשר, עליך ליצור קשר עימי, ואני אדריך אותך מה לעשות על מנת שתצאי גדולה מהסיפור הזה....איתו...או בלעדיו.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרדה
    איתן
    02/08/2012

חברה שלי נפרדה ממני לאחר שהיינו שנה ביחד ( בני 38) היא אומרת שאני לא אוהב אותה מספיק ולא חם אליה ולא אופטימי לגבי הקשר. כשהיינו יחד היא אהבה אותי מאוד , ונמשכה אלי מאוד מאוד.
    אני אוהב אותה מאוד ואמרתי לך כשנפרדנו שאני רוצה אותה כאשה של החיים שלי . היא התעקשה אבל להפרד.
    עברו שבועיים ואני התקשרתי אליה עכשיו והיא הסכימה להפגש עוד שבוע
    האם אתם חושבים שיש סיכוי שהיא תהייה מוכנה לחזור אלי ?
    אני הבטחתי לך שאני רוצה להתחתן איתה ואני גם בטיפול אינטנסיבי ע"מ להתגבר על הבעיות שלי שפגעו בקשר
    כמה זמן לדעתכם ניתן להמשיך לחזר אחריה ? אני מוכן לחכות כל זמן שבעולם ! . אני יודע שאין לה מישהו עכשיו והיא לא יוצאת לדייטים.
    איך אפשר לשכנע אותה שאני באמת אשתנה ואעשה הכל בשבילה?
    היא לא בקשר איתי מאז הפרדה אבל ענתה לי שהיא גם מתגעגעת כאשר שלחתי לה סמס

לקביעת תור
    סגירה
    פרדה

הוספת תגובה

• פרדה - תגובה

יששכר רוטרי
    03/08/2012

שלום לך,
    אתה שואל אם יש סיכוי שהיא תחזור אליך? לצערי הרב, במצב הנוכחי אני לא רואה סיכוי...
    כי גם אם היא תסכים לחזור אליך, זה לא יחזיק מים...כשהיא אומרת שאינך אוהב אותה מספיק... הכוונה היא בעצם: "שאינך מצליח לגרום לה באהבתך, כך שהיא תאהב אותך יותר".על כן אהבתך בעיניה אינה מספקת...
    גם אם תמתין לה עוד הרבה זמן, אז מה ישתנה? כלום... אתה צריך הדרכה ספציפית לגרום לה להרגיש ולהאמין שהשינוי שיחול בך הוא אמיתי, ולא רק "טיפול אינטנסיבי" בשביל לפתור את הבעיות שלך בעבר שפגעו בקשר. אלא למנוע בעיות עתידיות שעלולות לפגוע בקשר...כפי שידוע לך 'טיפול מונע', חשיבותו רבה מ'טיפול מרפא' (מתקן).
    החברה שלך היא מאוד מתוחכמת...היא יודעת מה שהיא רוצה וכנראה שבצדק.
    תרשה לי לעזור לך (לכם)
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר תודה

איתן
    03/08/2012

אני בטיפול דינאמי של 2 פגישות בשבוע . ברור שהטיפול צריך להמשך תקופה ארוכה
    אני חושב שהניתוח שלך נכון לגבי המחשבות של החברה שלי . אבל אני חושב שיש לה רגשות כלפי .
    אני בהחלט מבין שאני צריך לשכנע אותה שהדברים לא יהיו כמו שהיו ואני השתנתי
    אני בכל זאת חושב שהיא לא פוסלת כל אפשרות לחזור , כיוון שבכל זאת היא מוכנה להפגש איתי
    איך אתה יכול לעזור לי ? לנו ?
    האם בכל זאת יש לך עצות בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר תודה - תגובה

יששכר רוטרי
    03/08/2012

שלום לך,
    אני יודע מהנסיון הרב שיש לי בטיפול, בבעיות מסוג זה... (ולא צריך פעמיים בשבוע),
    איך לגרום לך... לגרום לה... שהיא תרצה לפגוש אותך, זאת ועוד....אם בעתיד אוכל לייעץ אף לה (לטובת הקשר ביניכם), אני מאמין שלא תקלעו יותר לקונפליקטיים מהסוג הנוכחי. זאת עצתי!
    רוטרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר תודה

איתן
    03/08/2012

אני מעוניין לשמוע כיצד לגרום לה לרצות להפגש איתי (אומנם כבר נקבעה פגישה לשבוע הבא , אבל כיצד לשכנע אותה בפגישה לחזור?)
    האם ניתן לקבוע אצלך פגישה בנושא הספציפי הזה ?
    האם בטלפון המצורף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר תודה - תגובה

יששכר רוטרי
    03/08/2012

לכל השאלות שלך, התשובה היא כן!!!
    אני ימצא בקליניקה למשך עוד רבע שעה, לאחר מכן תוכל להשאיר הודעה במשיבון.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגר-איש אחד

נכס
    03/08/2012

שלום לך אני מציע לך לקרוא כמה שורות למטה ונטלי כתבה שם שהילדים גדלים ואתה תישאר עם מישהי שאתה חי\מת איתה אנשים תתחילו לחיות כל יום אני קורא בפורום זה "הילדים מה לעשות הילדים לא יקבלו הילדים הילדים הילדים " ומה איתכם אימרו לי ברגע שהילדים נולדו הפסקתם לחיות הילדים יגדלו ולא ישאלו אותכם מה לעשות לכן אני קורא לכם תתחילו לחיות בשביל לחיות ולא לחיות מתים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אומרים לבן 4 וחצי כשמתגרשים ?
    טל
    31/07/2012

היי ... אני ובעלי מתגרשים ... לאחר תקופה ארוכה שרציתי .. זה בא ממני והוא הפנים בסופו של דבר את הרצון שלי ...
    יש לנו ילד בן ארבע וחצי , אני יודעת באופן כללי והתייעצתי גם עם הגננת שלו ,
    ( לא להיות דרמטיים , לא להגיד את המילה נפרדים אלא רק שיהיו לו שני בתים , להציג בצורה חיובית ככל הניתן , להראות את הבית לפני שהוא יעובר דירה )
    אבל מה אם ישאל למה ? איך מסבירים ? זה גיל של המון המון למה ולמה ...
    אם תוכלו עוד לפרט לי אני אשמח ...
    טל

הוספת תגובה

• טל

נכס
    31/07/2012

טל כתבתי ב13.7.12 תשובה ל.. נטלי שלא מציבים לילדים קטנים עובדה אמא ואבא מתגרשים וזהו לא ולא ולא ושוב לא כל ילד אפילו בגיל מאד צעיר 4.5 יש לו מחסום וגם מפתח איך לקבל את החיים החדשים ולדעתי זה דורש כ2 3 פגישות עם פסיכולוג ולתת לגירושים לעבור חלק לעומת זאת אני חולק על נטלי שאמרה שלילדים גדולים קשה יותר {15- 26} כן את עשית צעד גדול שאמרת סוף ורוצה להיתגרש נכון יש ילד אבל לא אקבור את חיי אז להלן הצעתי גשי לפסיכולוג והיתיעצי בו ואני מאחל לך שתוכלי לחיות חיה ולא חיה מתה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אומרים לבן 4 וחצי כשמתגרשים ? - תגובה

דליה שוורץ
    01/08/2012

טל שלום,
    גרושים הם חוייה לא נעימה לכל הנוגעים בדבר, גם לבני הזוג וגם לילדים, יחד עם זאת, לא צריך לפוך את זה למשהו יותר חמור ממה שזה באמת. נכון, ילדים בכל גיל מעדיפים ורוצים שהוריהם יחיו יחד אבל לא תמיד זה מצליח ואפשר לגדול לתפארת גם אם ההורים גרושים, זה הכל תלוי בכם.
    לשאלתך הספציפית, מה אומרים לילד, אז קודם כל כל מה שכבר כתבת נכון לחלוטין. חשוב מאוד להסביר לילד שיהיו לו שני בתים שבהם הוא יהיה אהוב באותה מידה, חשוב שהילד יבין שההפרדה בבתים לא קשורה אליו ולא קשורה לשום דבר שהוא עשה. חשוב גם להדגיש שגם אבא ואמא ממשיכים להיות חברים אבל לא באותו בית.
    מכאן והלאה הדרך שאתם תנהגו בה זו תיהיה המציאות של הילד. אם אתם תריבו כל כל דבר שקשור בילד, החל מהחלפת יום בהסדר הראייה (בגלל אירוע משפחתי או כל סיבה אחרת) ועד לדרך החינוך. אם תצליחו להגיע למצב שאתם מסוגלים לדון בסוגיות האלה בלי לריב ועם פירגון הדדי כדי שלילד יהיה טוב כך גם הילד יחווה את הפרידה לאורך כל שנות ילדותו והתבגרותו.
    יש זוגות שרבים על כל דבר קטן ויש זוגות שמצליחים לדבר בנועם על כל בעיה וסוגיה ולפתור אותה בהבנה. אם תסכילו להשתייך לסוג השני כולם יצאו נשכרים.

אני רוצה לציין שאינני עוסקת בטיפול בילדים ולכן כל הנאמר כאן הוא בגדר המלצה להורים.
    אם תרצי התייחסות למה שהילד עובר פני למטפל המתמחה ספציפית בעבודה עם ילדים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת הגט
    נרי
    29/07/2012

שלום.
    האם צריך ללכת לרבנות לקבל את הגט לאחר שסיימנו את כל העניינים או שהם שולחים את זה בדואר?

לקביעת תור
    סגירה
    קבלת הגט

הוספת תגובה

• קבלת הגט - תגובה

דליה שוורץ
    01/08/2012

נרי,
    טלפון קצר לבבית הדין הרבני ותקבל תשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי- לא יודעת מה לעשות
    חן
    26/07/2012

אני נשואה מזה 20 שנה. כל השנים "נלחמת" על תשומת לב מינימליסטית מבעלי. הוא עסוק בעצמו ובעבודתו ולא יוזם כלום בעניין משפחתי או זוגי אלא אם כן אני רבה איתו בעניין או מבקשת. לדבריו: אם תבקשי אעשה. כשאת מזמינה אני בא..
    הוא עובד מ- 8 עד 8 לא מתקשר/ מתעניין במהלך היום במה שקורה עם הילדים או איתי אלא אם כן מתקשרים אליו. לא מחמיא, לא קונה דבר אלא אם מזכירים לו שיש יום הולדת.. ונותן לי את התחושה שאני מטרד ( הוא מצידו טוען שזה שטויות) ו"על מה את הורסת את הקשר". חוץ "מזה" יש לנו הרבה דברים משותפים כייפים. אבל אני זקוקה ליותר מבחינה ריגשית.
    אני נמצאת במצב של "רעב ריגשי" הוא טוען שאם לא אעיר לו אז יהיה בסדר. ניסיתי- לא עבד.. אחרי יומיים חזר להיות אותו מיובש.

כל פעם שהעליתי שנתגרש- אומר לי: רציונלית, את צודקת. אנחנו כל הזמן רבים.
    לא מנסה לשכנע או להגיד שישתפר. ניסינו טיפול זוגי . זה עזר לפרק זמן קצר ושוב...

האם נכון לפרק זוגיות על דבר כזה? או לשתוק ולעשות הכל בשביל הזוגיות גם אם הוא לא עושה דבר??

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי- לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• להתחיל חיים חדשים

נטלי
    27/07/2012

הילדים גדלים ופורחים מן הקן ומי שישאר זה רק את והוא באותו הבית והרעב הרגשי שלך רק יגדל.אי שם מחכה לך האחד שיאהב אותך באמת ויעשה אותך הכי מאושרת בעולם. לדעתי עכשיו זה הזמן לקום ולחתוך ולצאת לדרך חדשה ולחיים טובים ומאושרים כשאת עוד צעירה וכמהה לאהבה -מאחלת לך בהצלחה מכל הלב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך פשוט

נטלי
    27/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

נכס
    27/07/2012

חן ולא צריך להיות פחדנית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחן מוזמנת לכתוב לי אני באותה סירה

אסף
    09/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

נכס
    03/08/2012

תודה רבה לך כך צריך להיות לחיות ולא חי=מת מקווה אני שכולם יישמו את כתבייך ולא להיות פחדנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחיל חיים מחדש -נטלי

נכס
    06/08/2012

שלום לך נטלי כתבת משפטים יפים כמו "הילדים גדלים ופורחים מהקו " ואי שם מחכה לך האחד שיאהב אותך באמת" ו" לצאת לדרך חדשה ולחיים טובים ומאושרים" יש לך כישרון לכתיבה אבל האם את המשפטים האלו אפשר ליישם??? מאוחר יותר כתבת " לא כל כך פשוט " לא הבנתי אז יש אפשרות או אין אפשרות ?? לדעתי את נימצאת במערבולת :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה-נטלי

שמוליק
    07/08/2012

יש תשובה? יאלה???!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי - חן???

שמוליק
    13/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי- לא יודעת מה לעשות - תגובה

יששכר רוטרי
    27/07/2012

שלום לך,
    מטבע הדברים ברור שהטיפול הזוגי לא תרם לכם לפתרון הבעיה, לא כל טיפול מצליח ...
    זה תלוי במטפל שלא השכיל לתת לכם את הכלים הנכונים. ולא פחות בבני הזוג שלא טרחו לבצע את המטלות שהוטלו עליהם (בהנחה שהוטלו).
    את מתארת בן זוג שעייף ממך, עייף מהקיטורים שלך, ונראה לי שהוא אף איבד את המשיכה המינית אליך, ועל כן הוא אינו טורח לחזר אחריך, כל הערותיך ובקשותיך ממנו הם אכן סוג של מטרד עבורו. כפי שאת מרגישה.
    אינני יודע אם זה ינחם אותך, אך זוגות רבים הנשואים כ20 שנים, ואף פחות מזה (אפילו 5 שנים) נמצאים במצב דומה לשלך...
    את מנסה להעביר לו מסרים כל כך הרבה שנים וזה לא משתפר...
    האם את סבורה שאם תמשיכי בדרכך עם התלונות, המרמור, והתסכול והכעסים....משהו ישתנה לטובה? לא נראה לי! יש כמובן אפשרות שאתם תיפרדו.. במצב זה מתחילות צרות אחרות שעליהן אפילו לא חשבת.
    אני מניח שאת בעשור החמישי לחייך ואין בחוץ מציאות רבות שישנו לך את חייך.
    אני כבר עזרתי לזוגות רבים במצבכם...אני מוכן לעזור אף לכם בשיטת הטיפול הפרטני, לכל אחד משניכם, עם הטלת מטלות לביצוע.
    אם אצליח לקרב ביניכם, ואתם תהיו מרוצים, פירושו שהצלחנו. אם לא?! יהיה לכם לפחות 'מצפון נקי' לעבור לפזה אחרת.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

נכס
    27/07/2012

חן היקרה לדעתי את השיפחה של הבית ואישך הוא הגביר בא לבית יש אוכל מוכן הוא יכול לאכול בסלון ואת הצלחת את מרימה את כל הצרות של הבית אפשר לדחות ל..... אני יודע ? חן הימים יחלפו וכמו שכתבה נטלי הילדים יפרחו מהקן ואת תשארי עם צרותייך ותגידי "בגיל כזה " לכן טוב מאוחר מאשר אף פעם לא ארזי את עצמך והאחד שלך מחכה לך מעבר לפינה ואני בטוח שאת תהיי נסיכה אם לא מלכה ועוד משפט בטוח אני שהיועצים לא יקבלו את תגובותנו של נטלי ושלי אני מעיד מתוך ניסיון אישי בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי- לא יודעת מה לעשות - תגובה

דליה שוורץ
    27/07/2012

חן שלום,
    את נשואה 20 שנה והנישואים האלה כנראה לא הצליחו להפוך אף פעם למערכת יחסים טובה ונעימה, להפך, עם השנים זה רק הלך והחמיר. המריבות, חוסר תשומת הלב וחוסר שביעות הרצון. יש לי הרגשה שאת חושבת שרק לך רע במערכת היחסים הזאת ואת לא באמת מבינה שגם לצד השני רע. הוא לא נלחם כשאת מדברת על גרושים כי גם הוא כנראה כבר מיואש מהזוגיות הזו.
    מדברייך יש לי תחושה שאת בטוחה שכל הבעיה טמונה בו ולא בטוח שאת עוצרת רגע לבדוק מה במעשים שלך ובדפוסי ההתנהגות שלך מהווה בעיה בזוגיות.
    אסור לשכוח שזוגיות מורכבת משני אנשים שגורמים למה שקורה.
    אני מציעה לפנות שוב לייעוץ זוגי אצל מטפלת אחרת ובעיקר אני מציעה לך להתחיל לבחון מה במעשיך גורם לבן הזוג שלך להתרחק ולהפסיק להלחם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן.....כנסי

mosha
    29/07/2012

את לא לבד מרבית הזוגות אחרי 20/25 ש נשואים ..יש שחיקה בזוגיות הכל שיגרתי ילדים /ביית/ קניות /זה מתסכל......צריך לרענן ורק את יכולה לעשות בעניין .תצאי תבלי שבי על חופ הים ע ספר טוב ..יש אינטרנט פתוח... ציטים.. לכל העולם ...תיפתחי יותר ועזבי את הבעל שיעבוד ויפרנס....יש עוד כמה רעיונות להנות .אבל לא אפרט כאן... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבה אחרת.... - תגובה

סיגלית גלאי
    13/08/2012

היי חן,
    אם תמשיכי לשים את הפוקוס שלך על גירושין כפתרון זה מה שיקרה בסופו של דבר. אני מציעה שתפסיקי לחשוב על הפעולות שהוא עושה או לא עושה, שימי את עצמך במרכז וחשבי מה את רוצה לעשות עבור עצמך כדי להרגיש טוב יותר, מה את רוצה לקנות לעצמך ופשוט תקני, נתקי את התלות של הרגשות שלך במעשים שלו ותראי איזה פלא, השינויים יבואו באופן טבעי. עלייך להתמיד ובאמת להאמין בזה כדי שזה יצליח, עלייך להאמין ביכולתך לאהוב את עצמך ולהיות חזקה.

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך מוכר...

מתנאלה
    14/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל מציף
    אני
    25/07/2012

כמעט שנה וחצי מאז הפרידה האחרונה מהאהבה הראשונה, ושנתיים מאז הראשונה, ובחזרה בינינו לא היה קשר עם חברים אחד של השני...
    הפרידה השנייה הייתה מאוד קשה ונוראית פשוט ,בגדול די ניתקנו כל קשר כמעט סופית חוץ מיוזמות איחולים ודאגה , ולפני חודשיים עוד טעות אחת אבל נגמר בזה שכתבתי לו שאני לא רוצה שום קשר איתו ושיפסיק עם השטות שנהיה ידידים ומבחינתי הוא בוגד

ביינתים חייתי את חיי וניסיתי בשנה האחרונה להכיר ,תוך רצון בעיקר בעיקר להמשיך הלאה וכל פעם היה לי קשה גם כשהכרתי זו הייתה סתם מסיכה
    ובחודש וחצי האחרונים הכרתי בחור שיש בינינו המון מעלות ודברים טובים שלא היו קרובים למה שהיה לי עם האקס במובן החיובי , כמובן שיש דברים שבכל-זאת שני אנשים להיות בקשר, אבל בסכ"ה ממש טוב ואני נשארת בהכרות הזו גם מתוך מה שכתבתי וגם מהידיעה שאם אפסיק את הקשר ארצה שוב קשר בעיקר כי אתחיל לחשוב על האקס הרבה יותר, היו פעמים גם בקשר הזה שחשבתי המון על האקס

ואתמול ראיתי מכרה של האקס והחצוםה עוד חשבה שזה הגיוני לומר לי שלום
    בדיוק דיברתי עם החבר החדש שלי והייתי המומה למה מכרים שלו מדברים איתי בכלל , הרי כפי שהוא אמר "הם אמרו כמה טוב הוא נראה בלעדיי"
    זה בעיקר הכעיס אותי, אבל גם גרם לי לא לרצות לדבר עם החבר שלי כי הייתי נסערת
    מתי האידיוט ההוא כבר יפסיק להשפיע עליי?

לקביעת תור
    סגירה
    הכל מציף

הוספת תגובה

• הכל מציף - תגובה

דליה שוורץ
    27/07/2012

שלום לך,
    פרידה זה תהליך שהוא לא תמיד פשוט ולעיתים הוא גם לא קצר. את נמצאת בתהליך של פרידה שלא מגיעה לסיומו.
    את בעצם לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו ולייחס לו משמעות מאוד גדולה ומאוד רלוונטית למה שקורה לך למרות שהוא כבר לא חלק מהחיים שלך.
    אין קסם שיכול לגרום לך להפסיק לחשוב עליו ואין ספק שאהבה חדשה תעזור מאוד.
    אני חושבת שקודם כל את צריכה להחליט אם את באמת באמת רוצה לעשות את הניתוק או שאת עדיין מקווה שתצליחו להיות יחד.
    אם את באמת רוצה להתנתק עלייך להסיר אותו מכל ממשק שיש לך איתו, החל מהפייסבוק דרך כל מדיה או דרך לתקשר ולהתעדכן במה שקורה לו.
    את צריכה להפסיק להתייחס לאמירות של חברים שלו כי זה ממש לא מעניין מה הם חושבים. אם תפסיקי לתת לו כזאת משמעות בחייך לעולם לא תוכלי להפרד ממנו באמת ובוודאי שלא תוכלי להכיר מישהו שראוי לאהבה שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    אייל
    14/07/2012

שלום לכולם..
    אני נמצא במערכת יחסים כבר 4 וחצי שנים שלפני שנה התארסנו.. עד לפני חודשיים הכל היה טוב ויפה ובגלל כמה מריבות "קשות" הקשר בנינו התחיל להתרחק... בשבועיים האחרונים אני ובת זוגתי לא היינו בקשר.. חוץ משלום שלום.. היה מן נתק כזה...
    ביום ראשון האחרון אני מקבל שיחה מבת זוגתי שנלחצה בטעות והגיעה אליי... בצד השני אני שומע אותה מדבר עם גבר אחר ... לאחר 30 שניות של האזנה הרגשתי חוסר נעימות וניתקתי את השיחה (טיפש??) אחרי 2 דקות חייגתי בחזרה לבת זוגתי ושאלתי היכן היא נמצאת והאם היא מדברת עם גבר כל שהוא ? היא טענה שהיא במיטה וזה לא היה ולא נברא... לאחר שהתעקשתי ששמעתי גבר ברקע היא פתאום הייתה בדרך למרכז העיר ופגשה מישהו ... לאחר שאמרתי לה שבעוד 10 דקות אני יגיעה לבית לדבר איתה .. היא טענה שהיא בדרך לעיר אחרת לטיפול במכון קוסמטיקה... כמובן שהרחתי שמשהו פה מאוד מסריח ... בסוף כל הסיפור התברר לי שיש מישהו מהעבודה שלה שמחבב אותה .. ומתברר שכל השקר הגדול הזה לא קרה והם היו בדרכם לבית של ה"ידיד" .. אתם יכולים לתאר לעצמכם מה היה אמור לקרות שם... ממה שהיא טוענת שאחרי השיחת טלפון לא קרה כלום והיא חזרה לבית בחזרה... ועד הרגע שהטלפון צילצל לא היה ולא נברא שום דבר עם אותו בחור... לאחר שבוע שעזבתי את הביתה איתה .. נפגשנו ודיברנו והיא עדיין טענה שלא קרה שום דבר .. (אולי היה אמור לקרות ואולי לא) בכל מקרה "יישרנו" את הסיפור ו"פתחנו" דף חדש ... אבל קשה לי להאמין לכל מילה שהיא אומרת לדעתי אני לא יכול לסמוך עלייה יותר כי למרות ששמעתי את קולו של הגבר היא עדיין טענה שלא היה ולא נברא .. מבחינתי שקר זה בגידה גם אם היה מגע מיני או לא... איך אני אמור להתמודד עם זה ? אני באמת אוהב אותה אבל זה משהו שאני לא אוכל לסלוח עליו כל החיים שלי ......

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• דבר שלא ציינתי

אייל
    14/07/2012

אני בן 27 והיא ב25, ללא ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה לא קנאי כרוני שמדמיין סביבה

מיכאלה
    17/07/2012

גברים אז כנראה שמעת מה שבאמת שמעת.
    אתה צעיר, מצא מישהי ישרה, כמוך.
    אני חשדתי 6 שנים, וכל הזמן שפטתי את עצמי שאני קנאית חולה חסרת תקנה, עד שהחלטתי לבדוק לו את המחשב וחטפתי בומבה קשה וחד משמעית.
    אם רק הייתי מקשיבה ללב בשנה הראשונה, הייתי חוסכת זמן אבל בעיקר סבל. (הוא עד היום לא יודע לאן נעלמתי......)
    כל מקרה לגופו, אבל בתוך הגוף יש לב, תקשיב לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכאלה תגובה

אייל
    18/07/2012

תודה על התגובה... זה צעד נורא נורא קשה אבל אני באמת יחשוב עליו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאלה..

דני
    19/07/2012

מיכאלה..
    אהבתי את תגובתך..אמנם בזבזת לא מעט שנים שבהם לא הקשבת לאינטואיציה שלך,,אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם לא..
    האינטואיציה ניתנה לנו כקול פנימי שאף פעם לא טועה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

יששכר רוטרי
    15/07/2012

שלום אייל,
    בלי קשר למה שהיא עשתה או, לא עשתה, אם אינך רוכש לה אמון (בעיקר בהקשר לנאמנותה) זה כמו מחלה קשה שמכרסמת בגוף עד הסוף הרע...
    אין לך כלים להתמודד עם זה כל עוד שאינך מאמין לה.
    רק איש מקצוע יוכל לברר את האמת ואו/את המציאות, ורק אז תוכל לשכוח, או לחילופין לסלוח...
    אני אשמח לעזור.
    רוטרי יששכר מומחה לטיפול זוגי ומיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה יששכר

אייל
    15/07/2012

העינין הוא שהיא הודתה שבחודשיים האחרונים לא היה בנינו קשר של זוג.. חוץ משלום ולהתראות היא לא קיבלה את היחס המגיעה לה (וגם אני לא קיבלתי את היחס המגיעה לי) ... וחיפשה את היחס הזה במקום אחר... מה שבאמת איכזב אותי הוא הידיעה שהיא שיקרה לי באותו יום ראשון על כל מה שהיה... אולי באמת לא נתתי את היחס המגיעה לה .. אבל זה עדיין לא אומר שהיא צריכה לחפש את זה במקומות אחרים בלי לסיים את הקשר איתי .... אחרי שבוע מהיום שבה תפסתי אותה .. היא הודתה שנסעה לביתו בכדי לעשות מה שכולם יודעים... אבל לאחר שהתקשרתי אליה (היא היתה באמצע הדרך) היא החליטה לעצור בתחנת אגד ולחזור לבית (מכיוון שאותו "ידיד" לא היה מוכן להחזיר אותה) בקיצור... אני מאוד רוצה להאמין שזה היה רגע של חולשה שלה בגלל חוסר התשומת לב שלי .. אבל קשה לי לקבל את מה שנעשה מהצד שלה.... מה אני צריך לעשות ? לנסות ליישר הכל ? לחתוך את הקשר בגלל ש"פעם בוגד תמיד בוגד" ? קיבלתי הבטחות מפה ועד הודעה חדשה אבל האמון נפגע קשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    15/07/2012

שלום לך,אתה בטח רוצה שמישהו יפקח לך את העיניים אז היתנדבתי לעשות זאת..האם זה באמת משנה לך האם היא הייתה עם גבר אחר במיטה? או שמה רק הייתה בדרך למיטה? או שמה הם היו בנסיעה אליו הביתה ובעקבות שיחתך היא התחרטה? האם לא ברור לך שכל התירוצים שלה שהיא כאן,והיא שם,ולא היה ולא נברא הם רק סיפורים בכדי לכסוץ על מה שנעשה! שלא יהיה לך ספק היה רומן לפני זה,יש רומן עכשיו,ויהיה גם בעתיד...עצוב אבל זה המצב.עכשיו אתה צריך להחליט את מה שאתה כבר יודע..האם אתה תוכל לחיות עם הידיעה שחברתך או אישתך לעתיד בגדה ותבגוד בך כל החיים.אם התשובה חיובית אז סבבה,תהנה.אם לא אתה יודע מה לעשות.בכל מקרה בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני

אייל
    15/07/2012

מקבל את התשובה שלך דני, שאלה לי אליך... בתור מה אתה מייעץ ? בתור איש מקצוע ? בתור גולש "פשוט" בפורום ? מענין אותי לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    16/07/2012

היי אייל, לשאלתך אני כותב בתור אחד שעבר עליו הכל בחיים חוץ מרכבת..כלומר עברתי אוניברסיטה של החיים..יש לי לא מעט ניסיון ביחסים שבינו לבינה ומכאן כתבתי לך את תגובתי שאינה משתמעת לשתי פנים.מה גם שנראה לי שגם אתה מבין היטב מה קרה ומה ניסו למכור לך..אין כאן מקום למחשבה..אין כאן מקום למחילה,אין כאן מקום לגישור מהטעם הפשוט ואנסה להסביר.אם זוגתך הייתה מתוודת שקרה מה שקרה ולא משקרת ולא מנסה למרוח אותך שהרי ברור שיש כאן רומן מהעבר שמתמשך אף ברגעים אלו ממש מתחת לאפך ביתר זהירות..וודוי שכזה היה נותן לך את מרחב הפעולה להחליט האם אתה מוחל וסולח ולא היה נותן לך לחיות כל החיים בידיעה שהיא בגדה בך מאחורי גבך והחמור מכך גם כשאתה יודע את האמת הכואבת היא מוסיפה חטא על פשע! שיהיה לך ברור וכאן אין שאלה כלל! ברגע שאתה חוזר למסלול רגיל ובולע את הצפרדע אני מבטיח לך שכמות הצפרדעים שתצטרך לבלוע לאורך השנים תגרום לך להקיא על עצמך בסופו של דבר..אין כאן שאלה בכלל.מצטער על הדברים החד משמעיים שכתבתי,הייתי כותב לך את ההפך הגמור אם והיה והיא הייתה מספרת את האמת הכואבת ונותנת לך להחליט באם לסלוח ולהמשיך הלאה שזה גם מצב לא פשוט שדורש ממך הרבה חוזק נפשי..אבל זה לא המצב לכן ההחלטה בידך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבגידה אייל

נכס
    16/07/2012

אייל בפורום זה יש יועצים שזאת עבודתם שעוזרים לך ויש הרבה אנשים שחוו או חווים בגידה אם זה מצידם או מבן/בת הזוג שלהם אם נישואים או לא לכן כולם בפורום מנסים לייעץ לחברים מנסיונם דני מנסיונו מנסה לעזור לך אם ברצונך לקבל או רק לקחת לתשומת ליבך ושיהיה לך רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

אייל
    16/07/2012

קיבלתי את התגובה של דני ... הייתי שמח לקבל תגובה גם של יששכר דליה או סיגלית אחרי כל מה שרשמתי אבל משום מה .. זה לא קורה .... לבנאדם שעבר בגידה התגובות יהיו ברורות ... הרי אם ועברתי בגידה האמון שלי בנשים נורא פגוע, אני נורא מוטרד.. וזאת הסיבה שהייתי רוצה לשמוע עוד תגובות של אנשי מקצוע...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה..

דני
    19/07/2012

אייל,דרך אגב לא כתבתי בתור אחד שעבר בעברו בגידה..כתבתי בתור אדם אובייקטיבי בהתייחס לסובייקטיביות של הדברים שכתבת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית או דליה

אייל
    16/07/2012

לא הייתי מתנגד לעצה, תגובה מכם בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    17/07/2012

אייל שלום,
    אתה מתאר כאן קשר שנמשך על פני הרבה שנים ונראה שדי הגיע לסופו. לא ברור לי אם ההתנתקות של השבועיים האחרונים היתה משהו שסיכמתם או שפשוט שבועיים פשוט ניתקתם קשר ואין כלום בינכם.
    בקשר שהגיע לסופו לא יכולה להיות בגידה. אני מבינה שדי נפרדתם ולכן כל אחד פנוי ללכת לדרכו וכל אחד עושה זאת בקצב שלו.
    בכל מקרה, אמון זה הבסיס לקשר זוגי. ללא אמון אין דרך לתחזק מערכת יחסים ועליך להבין זאת כמה שיותר מהר. אני לא יודעת למה שיקרה לך ואם היה בינכם אמון בכל תקופת הזוגיות שלכם.
    בכל מקרה אני חושבת שעליך קודם כל להחליט אם אתה מעוניין להמשיך את הזוגיות שלכם, אם אתה רוצה אותה כבת זוג לחיים עליך ליזום שיחה איתה שבה תתחילו בליבון המריבות שהביאו בכלל לפרידה. נסה להבין מדוע הגעתם למצב של נתק בן שבועיים. לאחר מכן תסביר לה שנפגעת מהשקר שלה... אם לא תדברו לא תוכלו להתקדם אפילו צעד אחד קדימה.
    לגבי איבוד האמון - זו סיממה שמאוד קל לזרוק לאויר ולהגיד אני לא יכול יותר להאמין לך אבל בדרך כלל מי שאומר זאת לא בטח ולא סמך גם קודם ולכן אתם צריכים לעשות בדק בית מאוד רציני, מומלץ עם איש מקצוע, ולהבין מה חסר לכם בזוגיות למה אתה לא בוטח ומאמין בה ומדוע בכלל אתם מגיעים למריבות קשות.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדליה

אייל
    18/07/2012

היי ותודה על התגובה... ההתנתקות היתה בכך שהיחס היה שונה מ2 הצדדים.. אנחנו גרים באותו בית כבר 3 שנים ממש כמו זוג נשוי... הכימיה בנינו בשבועיים האלה הייתה קרה.. כמו כל זוג שרב או מתווכח ... אנחנו כבר כמעט שבועיים אחריי המקרה, דיברנו המון בכינו ביחד המון.. אנחנו מנסים ליישר את הקשר הזה .. ה"אש" חזרה אלינו.. אנחנו מדברים ומאוהבים (אני מקווה) אבל אני מרגיש מהצד שלי שאני מבולבל... מצד אחד אני כן אוהב אותה מצד שני זה משהו שהוא לא נסלח... והפחד שזה יקרה שוב.. גדול מתמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה ביותר .
    אמא
    13/07/2012

שלום , אני נערה בת 14 . מאז ומתמיד ההורים שלי רבו, איימו להתגרש , ואחר כך חייהם וחיינו נמשכו כהרגלם .
    לפני כמה ימים , לאחר יום נישואין לרגל 16 שנות נישואין , יום נישואין חסר השקעה לחלוטין , אמא שלי פנתה לאבי ואמרה ״ אפילו פרח לא הבאת לי״ ואחרי זה היו עוד מילים ומשפטים , עד שאבא החליט שהוא רוצה להתגרש . יש לציין שאמי מוכנה לתת
    עוד הזדמנות אבל אבא שלי לא . אני פוחדת, וכל היום מנחמת
    את אחותיי ( בנות 10 ו-6 וחצי ). הודעתי להם , להורים שלי ,
    שאני לא אוותר , לא אתן להם להרוס משפחה .
    אני לא רוצה להגיע למצב של גירושין בינהם. אני מתחננת , האם אפשר לקבל עצה מה לעשות וכמה מספרי טלפונים של יעוץ זוגי באזור אשדוד-אשקלון ??
    תודה מכל הלב .

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה ביותר .

הוספת תגובה

• עזרה דחופה ביותר . - תגובה

סיגלית גלאי
    15/07/2012

שלום לך,
    אני מבינה את הרצון העז שלך לשמור על שלמות המשפחה, אך עם כל הכאב הכרוך בפירוק משפחה ההחלטה היא בידי הורייך, היחסים ביניהם אינם קשורים ביחסים שיש להם איתך ועם אחיותייך. את בהחלט יכולה לבקש/להציע שילכו לייעוץ זוגי, אם הם עדיין לא עשו זאת בוודאי שזה מומלץ ועשוי לסייע להם להתמודד. אני משוכנעת שהורייך ימצאו את הדרך למטפל המתאים להם, השאירי את זה להם. (חיפוש באינטרנט יעלה אפשרויות רבות).
    אך אם ההחלטה הסופית שלהם תהיה להתגרש, חשוב שתביני שאין לזה קשר אליכם הילדים, ואולי עוד יצמח מזה משהו טוב יותר, פחות ריבים וצעקות, הורים יותר רגועים, זמן איכותי עם כל אחד מהצדדים. כל שינוי נראה בהתחלה קשה מנשוא אך עם הזמן זה מסתדר.

בהצלחה וכל-טוב
    סיגלית גלאי - ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי
    עע
    11/07/2012

שלום.אני גרה בתל אביב.פרודה מבעלי מעל שנה.חיים בנפרד אך נמצאים בקשר טלפוני רציף ונפגשים בד"כ בסופי שבוע לארוחות משותפות.מתנדנדים אך הכיוון העיקרי הפרדת כוחות.שוקלים בכל זאת אפשרות לטיפול זוגי כדי להיות בטוחים בצעד שעושים.לא מכירה מי טוב.חיפוש אקראי בגוגל נראה לי כמו הגרלה.איך בוחרים?למה לצפות?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול זוגי

הוספת תגובה

• טיפול זוגי - תגובה

יששכר רוטרי
    12/07/2012

שלום לך, עע
    זאת שאלת מליון הדולר....כיצד למצוא את המטפל שיביא אותנו לחוף מבטחים?
    לפניך עשרת הדיברות לזוגיות מתגמלת:
    * אם בסוף הטיפול אתם תדעו בדיוק מה הדבר הנכון שעליכם לעשות-היפרדות, או זוגיות מחודשת ומתגמלת- סימן שבחרתם נכון..
    * אם בסוף הטיפול אתם מבינים שהתעלמתם מהדברים החשובים ביותר בזוגיות, (כי זה נראה מובן מאליו),כגון: חיזור (הגברים), פיתוי סמוי (הנשים),
    * אם בסוף הטיפול אתם חשים שאתם גאים בצד השני, על כן אתם מראים לו סימני חיבה בחברה.
    * אם בסוף הטיפול אתם חשים הירגעות ושלווה בחברת הצד השני, כאשר אתם לחוצים.(עבודה, משפחה, וכו.)
    * אם בסוף הטיפול אתם חשים משיכה מינית, וסיפוק מיני, בחברת הצד השני, ולאחר מכן תחושת רוגע ושלווה.
    * אם בסוף הטיפול יש לכם את הכלים כיצד להתווכח, ואפילו לריב (לריב נכון), ללא משקעים ומועקה נפשית.
    * אם בסוף הטיפול אתם מרגישים שבן/בת הזוג שלכם הוא החבר הכי טוב שלכם.
    סימן שהייתם אצל מטפל זוגי עם נסיון של שנים רבות אשר הביא אתכם לחוף מבטחים.
    * מטפל טוב יידע לאחר מספר פגישות לומר לכם אם ראוי לבנות זוגיות מתגמלת, או שעדיף לכם להיפרד בתנאים הטובים ביותר, עם מינימום פגיעה בילדים, ללא בזבוזי הון עתק אצל עורכי דין, כך שתצאו הכי מרוצים שניתן מההיפדדות. והעיקר ללא נקיפות מצפון מול הילדים ביום מין הימים.
    * במילים אחרות- כך, או כך, אתם יוצאים מורווחים לאחר הטיפול הזוגי.
    * בטיפול זוגי עם מטפל מנוסה אתם אמורים להרגיש מפגישה לפגישה, את השיפורים בזוגיות. ואז כאשר אתם תהיו מרוצים, אתם אלו שקובעים על מועד הסיום, או אז הטיפול מסתיים.
    כותב שורות אלו הוא מטפל מהסוג הזה, שיוכל להוביל אתכם לחוף המבטחים שהובטח לכם בתחילת ההודעה.
    לכותב השורות הללו יש עם למעלה מ30 שנות נסיון בטיפול זוגי ומיני שרובם הוכתרו בהצלחה. אשמח לעזור.
    רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה

עע
    12/07/2012

תודה צריך לאגור כוחות ואומץ להתמודד גם עם מה שלא נעים לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך???
    נטלי
    11/07/2012

איך נגמלים ממישהו שאסור לך להיות איתו? איך מתגברים על היצר?? איך ממשיכים הלאה ולא רק חיים בעבר, בעבר שהיה כל כך טוב שאי אפשר לשכוח אותו אפילו לשנייה אחת במשך היום?איך מתגברים על הרצון להיות איתו עוד פעם ועוד קצת ורק עוד פעם אחת קטנה למרות שיודעים שזה אסור ,ולא כדאי ומסוכן. איך מצליחים לא להשבר?הצילו!!!

לקביעת תור
    סגירה
    איך???

הוספת תגובה

• איך???

נכס
    12/07/2012

איך? למה איך??? לפי כתבייך המישהו הזה חשוב הרבה בענייך לשכוח??? בחיים לא תוכלי . כנראה שעוד שוררת אהבה ואהבה זה לא נייר שקורעים ומשליכים הלאה גם אני עובר תהליך די דומה רק שאני חי כמעט לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייך???????

שמוליק
    20/07/2012

?מה קורה? תוכלי לשתף אותנו בפורום? אולי נוכל לנסוע בניבכי ליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך??? - תגובה

יששכר רוטרי
    20/07/2012

שלום לך,
    את מתארת תיאור מדויק של רצון להיגמלות מסמים, אני מצטט מדבריך: "עוד פעם אחרונה".."אחת קטנה"..."למרות שברור שאסור וזה יביא לעוד פעמים נוספות"..."והסיכון הוא כבד"...
    אכן כל היגמלות היא קשה...
    אם את רוצה עזרה, אני יכול להצילך מידי עצמך, ובתנאי שאבין בדיוק על מה מדובר, ובעיקר מיהו האיש שאסור לך להיות עמו?
    מי אוסר עליך?
    ומדוע?
    אשמח לעזור.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך??? - תגובה

דליה שוורץ
    22/07/2012

שלום לך,

גמילה זה תהליך קשה שדורש המון המון רצון ועקשנות. אבל רגע לפני שאת נגמלת כדאי להבין למה את צריכה להגמל.. למה זה אסור?
    הצעד הראשון של הגמילה זה ההבנה מה הנזק שזה גורם והרצון להפסיק לגרום לעצמך את הנזק הזה (נזק יכול להיות כמובן גם ריגשי ולא רק פיזי).
    אולי כדאי שתנסי להבין מה את מספידה כשאת בתוך הקשר הזה ותחליטי אם את באמת רוצה להגמל או שזה רק סיסמה כזאת שאת אומרת לעצמך... " אני חייבת להספיק את זה".
    קצת יותר פרטים יוכלו לסייע במתן תגובה מדוייקת יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך??

דני
    22/07/2012

שלום לך,
    זה כל כך פשוט אבל כל כך מסובך..להסתכל סביבך,על בעלך,על הילדים,על מה שבניתם יחד ולשאול את עצמך שאלה פשוטה,האם את מוכנה לאבד הכל בשביל תאוות יצרים?????
    אם התשובה היא לא אז את יודעת מה לעשות..אם התשובה כן אז את בטוח יודעת מה לעשות..
    פשוט לא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייך???

שמוליק
    23/07/2012

זה לא עצה ולא תשובה וכלום " רוצה לקפוץ לא רוצה לא צריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדני

שמוליק
    23/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ??

שמוליק
    17/08/2012

יש החלטה? את הבחור את אוהבת !!!וקשה לחיות במקום שאהובך רחוק נכון ? אל תהיי פחדנית צאי לחיים חדשים מעבר לפינה יש מי שאוהב אותך???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה
    שלומי
    04/07/2012

שלום רב
    אני בן 35.
    נשוי מזה 5 שנים עם 2 ילדים.
    זמן קצר לאחר החתונה התחילו מריבות עם אשתי אשר בעצם מגיעות בתקופות כל כמה זמן.
    בעיקר סביב גידול הילדים.וכאשר אני חושב על זה ההגדרה המדויקת היא שאיננו מתאימים אחד לשניה.אנחנו אנשים שונים עם חינוך שונה והשקפות שונות.
    כרגע אני מרגיש שאנחנו כמו שני זרים.
    לאחרונה המריבות לצערי כללו בתוכן גם האשמות ואפילו עלבונות!
    קשה לי ככה לגמרי.אשתי חשובה לי וגם הילדים אבל אינני רואה איך ניתן לגשר על הפער.
    ניסינו מספר פעמים,השלמנו אבל הכל חוזר שוב.
    לפני מספר שבועות הכרתי מישהי גרושה (לא הייתי בכלל בקטע אינטימי איתה) והיא האירה את עיניי.
    מצד אחד אפשר לומר שזו הבחורה שתמיד חיפשתי ומצד שני קשה לי לפרק משפחה.
    פרוק משפחה הוא בלתי נמנע ומאחר ואשתי אינה עובדת אז היא חוששת שהילדים ילקחו ממנה.
    היא מצידה להשאר גם אם לא טוב.
    אשמח לעצה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה - תגובה

סיגלית גלאי
    04/07/2012

שלומי שלום
    נראה י שאתם קצת ממהרים להסיק שהדרך היחידה היא גירושים, חבל!!
    אין לי ספק שאתם יכולים למצוא את הדרך המשותפת לחינוך הילדים ולפתרון הקונפליקטים ביניכם. אתה מתאר מצב נורמטיבי שהרבה זוגות עוברים וחשים בשלבים מסויימים בחייהם. אני מציעה לך ללכת לייעוץ זוגי שייתן לך מענה לשני הנושאים שציינת זוגיות וחינוך, אין ספק שהם משפיעים זה על זה.
    כדאי להיזהר מה"מלכודת" של חיפוש אלטרנטיבה בחוץ כפיתרון, עכשיו אתה רגיש ואולי מבולבל וכועס, זה לא זמן טוב להתחיל מערכת חדשה, מסיבות רבות. הדשא של השכן נראה תמיד ירוק יותר... מרחוק, אבל זה לא אומר שזה נכון. פנו לייעוץ זוגי אני בטוחה שזה יועיל לכם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטריגר+ שלומי

נכס
    08/07/2012

שלום לכם אין לי אלה לרחם עליכם קחו את עצמכם בידיים ואין ברירה אלה לפרק את תא המשפחה ולהיתגרש רק אז תוכלו לחיות בשלב זה אתם מתים ולא חיים במצב הזה אתם גורמים לילדים טראומה שלא מהר תעבור אז יאלה {אין ברירה} ולרבנות תתחילו לחיות ולא מתים חיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטות קשות

נטלי
    09/07/2012

הלוואי שזה היה כל כך פשוט. אולי כשהילדים קטנים- כמה שזה נשמע הזוי-לדעתי זה יותר קל כי קובעים לילדים עובדה-אבא ואמא מתגרשים ועם כל הקושי ממשיכים הלאה. אך כשהילדים גדולים הם הרבה יותר מעורבים, שואלים שאלות ומצפים לתשובות ותופסים צד לכאן או לכאן.בדרך כלל הם בעד מי שפחות רוצה לפרק את החבילה ואם יש סיפר בגידה אז בטחח ובטחח שהם יתפסו צד וגם בדרך כלל הם יצדדו במי שיותר חזק גם כלכלית "בעל המאה הוא בעל הדעה" , לכן אני אומרת שזה בכלל בכלל לא פשוט וזה דורש המון אומץ לפרק חיים שלמים שבנית ולפגוע בהכי יקרים לך שיצרת וטיפחת והם הדבר הכי יקר לך ואתה יודע בודאות שאם תפרק הם ייפגעו ממך ואם הם גדולים הם יפגעו בך בכך שינתקו עמך קשר ורק המחשבה על כך כל כל מפחידה שאתה מראש מוותר.
    אתה בוחר את הצעדים שלך ללא כל קשר לרגשות האישיים שלך ולמה שמתחולל בליבך. אתה מפריד בין הדברים וכך אתה יכול להמשיך הלאה.בסתר ליבך אתה מקווה שיבינו אותך ויקבלו את החלטותיך באורך רוח ובהבנה.אני מציעה לכל מי שמתלבט לדעת מראש שלכל צעד יש השלכות ולא משנה במה תבחר תמיד יהיו נפגעים. בתור אמא אני אומרת שהכי חשוב זה למזער את הפגיעה בילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדנית

נכס
    13/07/2012

פחדנית {לא יודע למה} יש בכתבייך מכאן ומכאן לילדים קטנים לא מציבים עובדה "אבא ואמא מתגרשים" זה דורש טיפול אולי פסיכולוגי אבל לילדים גדולים מסבירים השאלה היא חינוכם .אם הילדים חונכו שאבא מביא את הכסף והוא השייך הגדול ועל פיו ישק דבר אז את צודקת {אבל זה נותן הרבה מחשבות לגבי העבר } זה לא יהיה פייר לשים את אהבתך מול ילדייך במואזניים תמיד אהבתך לילדייך תישקול יותר על כן אהבתך לאהובך שונה מאהבך לילדייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

נכס
    19/08/2012

נטלי , קראתי את כתבייך מה 7\11וגם 7\27 להתחיל חיים חדשים וגם מה שאת כותבת החלטות קשות מה7|9 מה קורה איתך? בכל כתבייך מבין כל הקורא אותם שאת מאוהבת מעל הראש ואת נימצאת עוד בבית שאין לך בו אהבה חוץ מאהבת ילדייך ואת כותבת שיש מישהו שאוהב אותך באמת ולדעתך עכשיו זה הזמן לחתוך ולעבור אז מה קורה באמת ??? אולי תוכלי לשתף פורום זה במה שקורה איתך {אבל באמת} כך נוכל גם אנחנו בפורום ללמוד ובטחח בטחח אני שעובר גם בלאגן לא קטן אבל עם החלטה שבכלל בכלל אני לא מוותר לא בעולם הזה ולא בעולם הבא תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכולם

נכס
    19/08/2012

לכל אלה שחושבים שזה לא פשוט חישבו פעם כשכאב לך הראש לקחתם גלולה והכאב עבר ויש עוד המון דוגמאות
    אז הפסיקו לענות את נפשותכם וליבכם ואהבתכם וזה פשוט לכו לחיות חיים חדשים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה - תגובה

דליה שוורץ
    10/07/2012

שלומי,
    גידול ילדים משותפים וניהול משפחה הם מהלכים לא פשוטים שדורשים ויתורים ופשרות. בחיים משותפים עם בן או בת זוג אנחנו נדרשים כל הזמן להתחשב, לפרגן, לקבל ולוותר ומצד שני לדאוג לא לוותר על האני שלי ומה שחשוב לי.
    טבעי שיש קשיים וטבעי שהקשיים האלה עולים סביב הילדים. הילדים מחדדים את ההבדלים בין בני הזוג, בחינוך שכל אחד קיבל ובהשקפת העולם של כל אחד מבני הזוג.
    אתה נתקל כעת בקשיים רבים ומסיק מסקנה שאתם פשוט לא מתאימים. אבל בהרבה מאוד מקרים אין שום קשר בין מריבות להתאמה.. ניתן לגשר על המריבות האלה ולהבין מה מניע כל אחד מבני הזוג, ניתן להבין מה עומד מאחורי כל דעה או דרך שכל אחד מכם בוחר.
    אני חושבת שעם קצת עזרה תוכלו להבין מה בעצם עומד בינכם ומה המפתח לבעיות שיש לכם ותוכלו לקבל כלים להתמודד עם הבעיות במקום לברוח מהם.

הבחירה להתגרש יכולה תמיד לצאת אל הפועל אבל הבחירה לנסות לתקן היא חד פעמית ולכן כדאי לנסות זאת רגע לפני שמפרקים את החבילה.

אשמח לעזור,
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למנהלות הפורום הנשים בלבד!
    ש.
    02/07/2012

אני מעריכה אתכן וסומכת עליכן לחלוטין.
    לכן אני רוצה לשאול אתכן משהו בנושא אחר.
    השאלה רק אליכן, כי יותר נוח לי לכתוב על זה כשיחה בין נשים.

אז ככה.
    יש לי ילדה בת 10.
    אתמול איזה ילד קילל אותה, והיא בעטה לו באשכים. בשנה שעברה קרה אירוע זהה, עם ילד אחר. כמובן שאמרתי לה, באופן כללי, שאסור להרביץ.
    איך להסביר לה שאסור לה לבעוט באשכים?. ואיך להסביר למה אסור?.
    ויחד עם זאת, איך להסביר לה שאם מישהו תוקף אותה מינית - מותר לה לבעוט לו באשכים.

מתנצלת אם השאלה הביכה אתכן.
    בבקשה תענו עליה ברצינות ובמהירות. זה חשוב!.

הוספת תגובה

• שאלה למנהלות הפורום הנשים בלבד! - תגובה

דליה שוורץ
    04/07/2012

שלום לך ע' יקרה.

אני חושבת שהבעיה העיקרית שאת מעלה כאן היא העובדה שהבת שלך משתמשת בכח פיזי ואלימות זו הבעיה העיקרית. אנחנו אמורים לדעת לשלוט בעצמינו ובתגובות שלנו לפני שאנחנו עוברים לשימוש בכח פיזי. כשאין לנו את הכלים הנכונים להגיב אנחנו עוברים לאלימות פיזית. אז נכון שהיא רק ילדה אבל עלייך לשים לב ולבדוק מדוע היא בוחרת לבעוט במקום לפנות למבוגר שנוכח או סתם לעזוב את המקום. יש גם אפשרות להשתמש במילים מול אותם מקללים ובכל זאת הבחירה שלה היא פיזית וזה מה שצריך להיות כאן על הפרק.
    לגבי בעיטה ספציפית באשכים.. תסבירי לה את הסיבה שאסור לעשות זאת ומה הנזק שזה יכול לגרום לאותו הילד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לשוחח ולהסביר- תגובה

סיגלית גלאי
    04/07/2012

שלום לך
    אני בהחלט מסכימה עם דבריה של דליה שוורץ בכל הנוגע לשליטה, ולמידה של תגובות חלופיות למצבי עימות. כדאי לפנות ליועצת בית הספר, יש הרבה תוכניות מתאימות בתחום בבי"ס יסודי.
    בנוסף לכך, שאלתך לגיטימית ואין בה כלל דבר מביך, אבל אני מסיקה שיש לך קושי לדבר עם ביתך על נושאים הקשורים בהתפתחות גופנית/מינית של בנים ובנות, חשוב שתביני שאין אדם טוב יותר ממך לעשות זאת, זה חלק חשוב ביחסים שתרקמי בינך לבין בתך. ולכן עלייך להתגבר על המבוכה ולשוחח איתה על נושאים הקשורים בנושא זה, לגבי הטרדה מינית - לא כל ילד שמציק לה מטריד אותה, יש ללמד אותה להבחין בין השניים ובהחלט צריך לצייד אותה בידע של אותות אזהרה, כולל בפייסבוק.
    העזרי באינטרנט, ישנם ספרים מצויינים לגיל הזה שעוסקים בתחומים אלה, מציעה לך לקנות ולקרוא יחד איתה. אני משוכנעת שאם תזמי תופתעי לגלות כמה היא יודעת, הרווח הגדול מכך שהיא תבין שהיא יכולה לפנות אלייך בכל דבר ועניין גם בהמשך.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצרתי פרידה אך קשה לי
    אסנת
    02/07/2012

זה סיפור קצת ארוך, מורכב ואנסה לתמצת.. .בעבר (באישורו של ביתי) ביקשתי חבורת פייסבוק ממחנכו. מאחר וכיף לדבר איתו, אדם מאד אמפטי, הרגשתי שאני מתאהבת בו, אך אני מאד חזקה בשביל לשמור גבולות. רציתי רק קשר התכתבותי. בהודעה האישית בפייסבוק רק דיברנו על אודות בני בלבד. ההתכתבות בהודעה האישית נוחה וזמינה ואין הפרעה מהסובבים אותי. יום בהיר אחד ביתי שינתה את דעתה, פתאום מרגישה עם זה לא נעים שאנו מתכתבים מאחר ולא ראתה אף אמא שמתכתבת. אני מצדיקה אותה. אבל אני טיפוס מאד חם וחברותי וזורם. היא אלצה אותי למחוק אותו מחברי הפיסבוק. הבהרתי יום אחד למחנך את סיבתה. עכשיו מספר ימים לפני סיום השנה, הרגשתי צורך עז להודות לו על השקעתו בביתי. הוא ענה לי: שהוא שמח לקרוא על כל הפירגון שלי, מודה וכד' וישמח אם אשמור איתו על קשר. עניתי לו: שכנראה ביתי תרגיש יותר נוח מאחר וכבר סיימה ללמוד,אני גם אשמח להיות בקשר איתך בתנאי שזה יהיה הדדי ושתיזום בקשת חברות בפיסבוק בכדי שיהיה לי הבטחון שאתה מעוניין בקשר שכזה דרך התכתבות, כי כך נוח ומתאים לי, במידה ולא תיזום, לא קרה כלום ובאותו רגע אני אפרד ממך. המחנך לא הגיב ולא ביקש חברות פייסבוק. אולי לא רוצה שתלמידים יראו שהוא מתכתב איתי? הרי בהודעה האישית זה דיסקרטי ואף אחד לא רואה את ההתכתבות שלנו.. אז אני לא מבינה מדוע כתב לי: אשמח שתהיי בקשר, או סתם מתוך נימוס. הרי קשר זה גם יכול דרך התכתבות זה גם כלי לקשר או טלפון. אך בטלפון מה כבר יש לי לדבר שביתי כבר סיימה ללמוד.. ובכתב אני יכולה לאח: חג שמח, שנה וכד' וזה גם תקשורת זולה וזמינה. בקיצור לא קיבלתי שום מענה. אני שמחה שזרקתי לו את הכדור בכדי שיהיה עבורי מבחן אם מעוניין בקשר שכזה. כנראה לא מתאים לו משום מה. בתוך תוכי ברור ואשקר שלא התאכזבתי, אבל בדיעבד אני יצרתי לו קשיים של יצירת קשר ו"איימתי" שאפרד איתו אם לא ישתף פעולה בקשר שכזה. עכשיו, אני רק מבינה כמה נקשרתי אליו, מרגישה כאילו נפרדתי מ"מאהב". לא היה בינינו שום רומן אפילו לא שיחות מיניות. אבל כנראה בתוך תוכי התאהבתי בו. אני בטוחה שהזמן ירפא. קשה לי. שאלתי: האם טוב עשיתי שביקשתי ממנו שהוא יבקש מיוזמתו חברות פייסבוק בכדי שיהיה עבורי מבחן אם רוצה בכלל בקשר. אולי הוא בעצם נפגע שבהתחלה מחקתי אותו אבל זה היה מאילוצים שכיבדתי את ביתי והיא יותר חשובה לי מהמחנך. מדוע ציין שהוא ישמח אם אהיה בקשר ומצד שני הוא לא יזם ביקוש חברות בפייסבוק? אשקר, אם לא קשה הפרידה. בעלי ביחסים טובים איתי, יש לי מספיק חברות, אך היה לי מאד כיף איתו שקשה להסביר. בכל זאת הארכתי כי כנראה זה העיק לי ורציתי לפרט שיהיה לכם תמונה כללית יותר. הרבה תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    יצרתי פרידה אך קשה לי

הוספת תגובה

• יצרתי פרידה אך קשה לי - תגובה

יששכר רוטרי
    02/07/2012

שלום לך,
    יוליוס קיסר אמר בזמנו: "באתי, ראיתי, כבשתי".
    את אומרת: "התאהבתי, התאכזבתי, ומקווה שניגמלתי". חסר היה עוד: "נקמתי".
    מסקנות: את כמהה לריגושים, את כמהה לרומנטיקה, משעמם לך בבית, את מרגישה שהחיים עוברים על ידך מבלי שתחווי אותם.
    אם לא הוא, הרי שיהיה מישהו אחר...אותו מחנך קלט להיכן זה מוביל על כן הוא חדל..
    אע"פ שאת ביחסים טובים עם בעלך, זה רק שאלה של זמן עד שאת תמצאי לך מאהב (על באמת).
    במילים אחרות הנישואים שלכם בסכנה!! ראוי לטפל במצב על מנת שתראי בבן זוגך פרטנר להתאהבות ולמיניות.
    אשמח לעזור לכם.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אסנת
    02/07/2012

אז מדוע הוא ציין לי פעמיים: "אשמח אם תשמרי על קשר"? מה זה נתן לו ולמה היה צריך לכתוב? אז אני הלכתי הפוך על הפוך, הבאתי אותו למצב של "מבחן" שהוא יזום בקשת חברות פייסבוק, ובעצם הוא לא יזם. כנראה אגו, אגב, הוא חולה אגו, אולי חושש שתלמידים יראו מה פתאום הוא מתכתב עם אמא של תלמידה, יתכן ולא נעים לו. אני לא חושבת שהוא חשד (מה גם לא התכוונתי) שאני מתכננת "להתקדם איתו הלאה". ממש לא. היה רק כיף לדבר איתו. זה גרם לי לריגושים. כן לריגושים. וודאי תתפלא לשמוע, אני לעולם לא ישכב עם גבר חוץ מבעלי. אני מסתפקת בפטפוטים. יש בגבר הזה כנראה משהו כובש שאין אצל בעלי.אנו נשואים מספיק שנים שקשה לי להאמין שבעלי פתאום ישתנה. התרגלתי לחוסר הכריזמתיות שלו. . ולדעתי טוב שכתבתי לו שבמידה ולא יזום לא קרה כלום ובאותו רגע אני נפרדת ממנו. שיבין שאם אין קשורת הנוחה לי, זה התכתבות מצד שנינו- אז אני מנתקת קשר. וכך הבהרתי לו, שאני פשוט נפרדת. וברגע שאני יזמתי פרידה בכתב, זה הרים לי את האגו. אני רוצה שהוא ירדוף אחרי ולא ההיפך. אם לא יזם, אולי טוב עשה כי יתכן והיה גורם לי להתאהבות חזקה ואולי אפילו משבר, אז בדיעבד, טוב שלא שיתף פעולה איתי.בקיצור, שיחקתי אותה כאילו גיבורה ומתנה לו תנאים ומאיימת לעזוב אותו , ובעצם אני יודעת בתוך תוכי שאני שחקנית ומרמה את עצמי, כי בתוכי אני כואבת ומעוניינת בקשר.תודה שוב על עזרתכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסנת....כנסי

mosha
    02/07/2012

את בדרך לקשר כפי מחוץ לנשואים ואת לא יודעת מה זה עושה לחיי הנשואים ...
    תחיי לך כפי שאת בוחרת יש ים של גברים שיסכימו להיתכתב איתך בדיסקרטיות ולחבור לכיפפפ הדדי...........ואני עדין כאן..החיים יפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצרתי פרידה אך קשה לי - תגובה

דליה שוורץ
    02/07/2012

אוסנת שלום,

אן ספק שאת מחפשת לעצמך ריגושים!
    בחרת במורה של ביתך כי יש בזה משהו "פחות מסוכן" לדעתך, בכל זאת זה מורה של הבת שלך ולא יקרה כלום.. אבל לא כך הדבר... גם עם המורה של הבת שלך בהחלט יכול לקרות..
    מאוד יכול להיות שהוא לא פירש את ההתכתבות איתך כמשהו שיכול להוביל לרומנטי וכשהבין ששלם זה הולך הוא ניתק את הקשר.
    אני מציעה לך לפנות לייועץ אישי עבורך כדי להבין מה בעצם חסר לך בזוגיות שלך בבית ומדוע את מחפשת ריגושים מחוץ למסגרת הנישואים.
    זה יכול להיות שיגרה שצריך לשבור אך זה יכול להיות צרכים חזקים יותר שיש לך ואינם מתממשים בבית.
    פני לייעוץ - ויפה שעה אחת קודם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדור - כן או לא?
    אריאל
    29/06/2012

האם אשה זכאית למדור כאשר מחצית ממכירת הדירה המשותפת מאפשר לה לקנות דירה ברמת חיים דומה?
    כלומר מה אם היא תבחר לשכור או לקחת משכנתא למרות שסכום העומד לרשותה מספיק לרכישה.

שאלה נוספת: האם הבעל חייב במדור בכל מקרה מבלי לדעת אם תשכור או תקנה או יש להתנות זאת בחוזה לתשלום רק במידה שתשכור?

לקביעת תור
    סגירה
    מדור - כן או לא?

הוספת תגובה

• מדור - כן או לא? - תגובה

סיגלית גלאי
    30/06/2012

שלום אריאל
    עליך לפנות לפורום משפטי כדי לקבל תשובות מוסמכות על פי חוק
    פורום זה אינו עוסק בחוקים ובתחומים משפטיים

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה