מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לסמוך עליהיוסי23/09/2012
אני גרוש, במערכת יחסים מזה שמונה חודשים, אוהב מאוד את בת זוגי, אתמול ראיתי הודעה שהיא קבלה ובו גבר מתאר לה את מה הוא היה עושה לה......... ויש לציין כי היא היתה שותפה מלאה בשיחה ובתאור, כששאלתי אותה לפשר השיחה התשובה שלה היתה "זה היה סתם....", עד אתמול האמנתי לחברתי בעיניים עצומות ואני חש נבגד, ממש לא הייתי רוצה לפרק את הקשר, אם זאת האמון שלי בה נפגע, אם יש למי מכם/ן עצה חכמה אשמח לקרא אותה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לסמוך עליה - תגובה
יששכר רוטרי23/09/2012ליוסי,
לא רק שיש עצה, קיים אף פתרון שיכול להפוך את ה"לימון ללימונדה" - לידיעתך!!
מרגע שהאמון שלך בה נפגע, זה רק ילך וידרדר יותר ויותר,...כאשר היא תהיה משוכנעת שכבר אינך מאמין לה...כפי שאתה מתאר במכתבך, או אז לצערי...ההמשך יהיה לא רק תאור של "מה שהוא יעשה לה"...,
ומבחינתה זה לא כבר יהיה רק סתם....זה יהיה אמיתי!!
ואם לא עם הגבר ההוא, אז זה יקרה עם גבר אחר.
והרי אתה אינך רוצה לפרק את הקשר.
על כן צור עימי קשר, ואני אדריך אותך כיצד לפתור את הבעיה.
רוטרי יששכר סקסולוג ומטפל זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי בגדה בי
דני26/09/2012תגיד לי אתה רציני?! "לא רוצה לפרק את הקשר"? אז תישאר שם למה אתה כותב הודעה? אם אתה כזה טמבל שבת זוגתו מדברת/מתכתבת מול העיניים שלך על מה יעשו לה ואיך יעשו לה וכמה יעשו לה ואתה מתנהג כמו אימפוטנט אז אין הרבה מה לומר לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בענייני יחסים..יעל23/09/2012
כשאני יושבת באירועים לצד בעלי ומשוחחת איתו, ישנו גבר (המוכר לנו אישית) יושב מהצד ליד אשתו ולוטש בי מבטים, גם מזוית העין ראיתי זאת. האם זה נובע אך ורק ממשיכה אלי או יתכן וסיבות אחרות??. שאלה שנייה ברשותכם: כשאני פוגשת אותו ביחידות לא בפורום מלא אנשים, הוא אמפטי כלפי, חייכן וחם, ולעומת זאת כשאני נמצאת איתו בפורום מלא אנשים, הוא פתאום משחק את הקריר, והיחסים מאד רשמיים ולא חמים. האם מתבייש לפני בפני אנשים?? מדוע הוא מתנהג שונה לפני אנשים וכשאני לבד הוא אחר לגמרי?? מדוע הצביעות הזאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בענייני יחסים.. - תגובה
סיגלית גלאי23/09/2012שלום יעל,
כל ההשערות שאת מעלה אפשריות כנכונות, ייתכן שהוא ביישן, מפחד מאשתו אולי הוא מנסה לחזר אחרייך ומבין שאינו מתנהג באופן הולם.... אבל, אין חשיבות רבה להתנהגותו אלא להרגשתך האישית בלבד, אם הוא גורם לך אי נוחות זה חייב להיפסק, סמכי על האינסטינקט שלך. העבירי לו מסר ברור שאת לא מעוניינת! התעלמי לחלוטין ממבטיו, השתדלי לא לשבת מולו, או שבהזדמנות הראשונה שתהיו לבד, תאמרי לו שלא נוח לך ובקשי שיפסיק.
ובעיקר הפסיקי לחשוב עליו ועל התנהגותו, אל תתני לזה חשיבות בחייך.
בהצלחה
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה
דני26/09/2012שלום לך,
זה כל כך פשוט,הוא מנסה להשכיב אותך! ליד אנשים הוא "משחק" אותה קול כי שניכם נשואים,וכשאתם לבד הוא מנסה את מזלו..מכאן ההחלטה שלך האם כל הזמן להפגין כלפיו קרירות ושיחפש אובייקט אחר להדשכיב,או שמה להתחמם איתו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.שירי20/09/2012
הייתי בקשר 4 שנים עם בחור.אני בת 39-בהתחלה יצאנו ואחר כך הפכנו ליזיזים (אבל היה שם רגש יותר מצידי ופחות מצידו)אבל נקשרנו מאוד. לפני כמה ימים הוא עזב אותי לטובת אחרת.ידעתי שפעם היום הזה יגיע. הוא הכיר מישהי שהרגיש ניצוץ איתה.רק כשזה נגמר הבנתי כמה קשה לי הפרידה.במהלך השנים ניסיתי לקרב אותו אליי ללא הצלחה. אני מודעת לכך שהקשר לא היה בריא ואני צריכה לבנות את עצמי מחדש. עם זאת אני אוכלת את עצמי שהוא נמצא איתה עכשיו ועוברים לי כל הסרטים בראש.וקשה לי שאיבדתי אותו. האם יש סיכוי שהוא עוד יחזור אלי מתישהו וייצור קשר?הפרידה ביננו הייתה מכוערת מאוד. נ.ב.-אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם אחר...אבל בכל זאת אני רוצה תשובה לשאלה.יש סיכוי אולי שיבין בעתיד שהוא צריך להיות איתי?ויתקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 39 ויזזי ?
נועם20/09/2012לשם את שואפת ? בגילך המופלג ? יזיזות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה. - תגובה
סיגלית גלאי23/09/2012שלום שירי
לא נעים לומר אבל, לאור התיאור שלך לא נראה שהוא יחזור מכיוון שמלכתחילה היחסים ביניכם היו חד צדדיים ויחסי נוחות מצידו. ארבע שנים הם לא מעט זמן, אם הוא היה מעוניין לבסס את הקשר איתך זה כבר היה צריך לקרות.
כואב, אבל חבל על הזמן והאנרגיות שאת משקיעה במחשבות עליו, דאגי לעצמך, המשיכי הלאה חפשי קשר עם אדם שיהיה מעוניין בך באותה מידה שאת תהיי מעוניינת בו, זו אהבה ראויה לשמה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בעלי בוגד???ליה20/09/2012
תפסתי את בעלי בשיחת טלפון ושמעתי שהוא אומר למישהיא אני מת עליך , חולה עליך, על תדאגי הכל יהיה בסדר, (ועליי)״היא עושה לי את המוות״,אני מצטער על כל השנים ששרפתי,יש לציין שאנחנו נשואים 20 שנה, לא הכל הלך חלק אבל בחיים לא האמנתי שהוא ידבר עם אשה ככה, אמרתי לו ששמעתי , והוא בכה שמצטער ובחיים לא שכב...אני לא מאמינה לו, ואני מרגישה טיפשה שאני נשארת איתו, יש לו קוד בפלאפון,אין לי ספק שהם בקשר עדיין, היא גם נשואה , ואני יודעת מי זאת ואיך קוראים לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בעלי בוגד בי?
דני20/09/2012שלום לך,
ממה ששמעת ברור שבעלך מנהל רומן ,האם בעקבות הרומן הוא רוצה לפרק את המשפחה? אני ממש לא חושב.תעשי לו ולא סרט כולל ליידע את בעלה ככה שהם לא יעיזו יותר להמשיך בקשר..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בעלי בוגד?תגובה
חן30/09/2012ברור שכן.אל תהיי טיפשה.לגלות פעם שניה זה יותר קשה. תאמיני לי מנסיון. אל תסמכי עליו. ואם את ממשיכה איתו כל הזמן תבדקי אל תרפי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בעלי בוגד?רחל19/09/2012
אנו בני 60 .בעלי עובד עדיין אקדמאי אני בפנסיה. אתמול בטעות מצאתי באוטו בתיק המיסמכים 2 סרטי דיוידי [סרטים כחולים] שאלתי אותו לפשר הדבר והוא ענה לי לא יודע מהיכן הם כאן ואחכ אמר הם שם אולי שנה .נעלבתי מאד ואני לא מדברת אתו בכלל. האם לדעתכם הוא בוגד בי? לדעתי וכמעט בוודאות הוא הניח שם את הסרטים תודה לתשובתכם רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי בוגד בי..
דני20/09/2012שלום לך.
תגידי את רצינית שבעקבות סרטים כחולים שבעלך רואה את משייכת את זה לבגידה בך?! הייתי מציע לך לומר לו וואוו איזה יופי שהבאת לנו סרטים כחולים נוכל לצפות יחד בלילה ולהשתולל..מה רע בזה? למה הוא צריך להסתיר ממך ולא לשתף אותך? בדיוק בגלל התגובה ההיסטרית שלך.
נסי ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגד בימרגישה רע...19/09/2012
היחסים לא משהו - עליות וירידות. אבל לאחרונה גיליתי שהוא בגד ומאמינה שזו לא הפעם היחידה. דיברתי איתו והוא מכחיש ושאל אם אני רוצה להמשיך קדימה או "לחפור בעבר"... מתנהגת כאילו הכל בסדר אבל נקרעת מבפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
דני20/09/2012גבר ששואל האם את מתכוונת לחפור בעבר לא מתכוון לתקך את דרכיו וצפי לבגידות נוספות...תחפרי בטח שתחפרי ועמוק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה ואכזבהמתנחלת19/09/2012
היי, אני בת 27 ועד לפני שבועיים יצאתי עם גבר שחשבתי שהוא הבחור שאמשיך איתו את חיי, יש בו משהו שלא נתקלים בו בכל יום: צניעות, אהבה ללא גבולות למשפחתו,נאמנות ופשטות. יצאנו במשך שנתיים בזמן הזה עברנו הרבה דברים: הוא סיים תואר וישב זמן רב מובטל בבית, אני התחלתי ללמוד. במהלך הקשר רצינו לעבור לגור ביחד אך מבחינה כלכלית לא יכולנו להרשות לעצמנו עד למציאת עבודה מהצד שלו. לפני כחודשיים הוא מצא עבודה ומשם הקשר החל להדרדר, הוא התחיל לזלזל ולא להעריך את מי שאני ומה שעשיתי בשביל הקשר, הוא היה חוזר מהעבודה חסר סבלנות כלפיי וכמעט ולא השקיע בזוגיות- כל הזמן רצה לשבת בבית ולהיות עם המשפחה שלו, לאט לאט התחלתי להבין ולהפנים שלא משנה מה אעשה, ונתתי 200% אם לא יותר, הקשר דעך יותר ויותר, עד שמים הגיעו עד נפש ולא יכלתי להמשיך הלאה. באותו יום לא הצלחתי לישון כל הלילה וכשקמתי בבוקר הייתי סהרורית ונסערת, כי הבנתי שעשיתי הכל. כל הבוקר ישנתי, קמתי ובאחד הרגעים שישנתי חלמתי על סבתא שלו (מה שבחיים לא קרה), בחלום היא קוראת לי לבוא אליה והיא מנסה להגיד לי משהו רק שבדיוק היה לי טלפון שהעיר אותי, כמובן שהוא היה בטלפון, החלטנו להפרד וביקשתי ממנו לא להתקשר יותר אם הוא מכבד אותי כי אינני מעוניינת לראות/לשמוע ממנו.
ובאמת כך היה לא שמעתי ולא ראיתי סימן, כמובן שזה היה קשה אבל בהשלמה. אך ברגע זה (שבועיים לאחר הפרידה) גיליתי שסבתא שלו מסתבר נפטרה יום אחרי שנפרדנו, הסבתא שראיתי בחלומי, הסבתא שגידלה אותו והוא כלכך אהב אותה, ואני מרגישה כל כך רע, מתוסכלת, חסרת אונים, רוצה הכי בעולם להיות שם בשבילו, הלב שלי לא עומד בזה. וכמובן שאני מאוד אוהבת את משפחתו (אימא שלו הייתה כמו אימא בשבילי)...מה עושים במצב כזה? החברים והמשפחה אומרים לי שאני לא יכולה לעשות כלום כי אני כבר לא חלק מהחיים שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה אז סופית
נעם21/09/2012אומנם הדברים קרו בסמיכות אדירה אחד לשני
אבל מניסיון רע ומר ואת עוד אמרת לו שאת לא רוצה שום קשר איתו מעבר
כשנפרדים אז נתק טוטאלי , אם רוצים באמת להמשיך הלאה אסור לדעת כלום על מה שקורה עם האחר -הוא מת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה ואכזבה - תגובה
סיגלית גלאי23/09/2012שלום לך,
למרות שהקשר נגמר ביניכם אין זה אומר שאת לא יכולה להביע דאגה ואכפתיות כלפיו וכלפי אמו, אני לא מוצאת סיבה שלא תבקרי אותם ותביעי תנחומים.
ונניח שיתפתח קשר מחודש בעקבות זאת, כל שעלייך לחשוב הוא האם את מעוניינת בכך? במידה ולא תרצי, אני בטוחה שתדעי להגיב בהתאם.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה גוף לפנות לקבלת גירושים?אורי13/09/2012
קראתי באתר עו"ד מתמחה שנשים יקבלו יחס טוב והוכן יותר בבית המשפט לענייני משפחה. אני לא מנוסה בעניינים כאלו. מה סמכויות בית המשפט? האם אפשר באמת להתגרש ללא בית הדין הרבני? האם באמת זה נקבע על פי מי שניגש ראשון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן לפנות
יניב14/09/2012כעיקרון אתה צודק. נשים יקבלו יחס יותר טוב ולפעמים מפלה בצורה קיצונית בבתי המשפט לענייני משפחה. לדוגמא ברמת גן חסר לך אם תיפול לידיים של נשיאת בית המשפט טובה סיוון, ובתל אביב במחוזי לידיים של השופטת שטופמן. שתיהן פמיניסטיות מוצהרות ופשוט הלך עליך ולא משנה מה.
להתגרש במדינה שלנו לא ניתן ללא בית הדין הרבני וללא הסכמת האשה שלך. הם הגוף המוסמך לכך ובסופו של יום תצטרך לעבור דרכם גם אם התחלת את ההליך בבית הדין לענייני משפחה. לגבי הסכמת האשה, גירושין זה טקס דתי שחייב להתקיים במעמד שני הצדדים. בלי זה אי אפשר להתגרש. אם אשתך לא מסכימה לבוא לבית הדין - אין גט!! בעבר לבית הדין לא היו שיניים, היום יש להם אפשרות להטיל סנקציות כמו עיקול על חשבונות, עיכוב יציאה מהארץ וכו' אבל כשתגיע לגשר תעבור...
לגבי שאר הדברים ששאלת, העצה שלי אליך היא כזו:
1. מנסיון שלי - קח לך את עו"ד הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך ואל תתפשר כי זה יעלה לך ביוקר. לקרוא באינטרנט זה נחמד, עו"ד טוב ומנוסה זה חובה!
2. תשמור את כל הכוונות שלך בסוד מפני אשתך ואל תעיז לחשוף אותן בפני אף אחד. תסגור את כל המהלכים שלך בצורה דיסקרטית עם עו"ד ותפעל לפי תוכנית הפעולה שלו. במידה ואשתך תגלה משהו היא יכולה להקדים אותך. היא יכולה להבריח כספים, היא יכולה לפתוח בהליכים לפניך, ואפילו יכולה להגיש תלונת שווא על אלימות במשפחה במשטרה ולזרוק אותך מהבית תוך 5 דקות.
קראתי באתר עו"ד מתמחה שנשים יקבלו יחס טוב והוכן יותר בבית המשפט לענייני משפחה. אני לא מנוסה בעניינים כאלו. מה סמכויות בית המשפט? האם אפשר באמת להתגרש ללא בית הדין הרבני? האם באמת זה נקבע על פי מי שניגש ראשון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אורי26/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה גוף לפנות לקבלת גירושים? - תגובה
דליה שוורץ17/09/2012אורי שלום,
התשובה שלי אליך חד משמעית: לפנות לעורך דין טוב!!!
אל תנסה לעשות את הדרך הזו לבד כי הצד שני לא יחכה לך שתלמד את הנושא.
יש שתי דרכים לעשות זאת:
1. לקחת עורך דין משותף לשניכם זה גם יחסוך לכם עלויות בצורה משמעותית וגם הדרך לפרידה תיהיה נעימה יותר אבל חשוב לי לציין שזוג שנמצא בכעסים מאוד גדולים ובמלחמות, לא ממש יצליח לעשות זאת עם עורך דין משותף למרות שזה עדיף.
2. קח לך עורך דין טוב וחזק שיודע את העבודה והוא כבר ידע בדיוק לאן לפנות ומי מקבל עדיפות וידע לפעול בהתאם.
אוכל להמליץ לך על עו"ד מעולה מאזור המרכז שיכול לשמש לשתי האופציות, גם להסכם משותף וגם לייצג אותך לבד.
אם תרצה אשמח לתת לך את הטלפון.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורי26/09/2012אלך ל"עשות חושבים"..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה כל כך כואב.ברק12/09/2012
אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודש בערך, היא ישר המשיכה הלאה אחרי קשר של מעל שנתיים. אומנם אנחנו בתחילת שנות ה-20 לחיינו אבל כמה אני אוהב אותה...!
היא כבר המשיכה וכן אולי שרמוטה ספק זונה, מה אני צריך את זה וכו'...
איך עוברים את החרא הזה? אני מנסה להתחמק מזה כל הזמן במחשבות שלי והנה אני נזכר בא ולדעת שיש מישהו שמתעסק איתה והיא איתו והיא ישנה אצלו וכו'... זה כבד לי.
לא יודע מה לעשות ואיך לעקל את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כל כך כואב. - תגובה
דליה שוורץ17/09/2012ברק שלום,
אני מסכימה איתך, פרידה זה כואב, אין ספק בכלל שזה תהליך לא פשוט שמכווץ את הלב ומרטיב את העיינים, אבל זה גם סוג של כאב שעובר, לזמן יש משמעות מאוד גדולה בתהליך של פרידה. אני יודעת שהמחשבה עליה עם מישהו אחר כרגע נראית בלתי נסבלת אבל בשלב מסויים הכאב הופך לכעס ואחרכך לאט לאט גם אפשר לשים את זה בצד ולהמשיך הלאה. כל אחד בקצב שלו.
אין תרופת קסם להתמודדות עם פרידה וזה תהליך כואב שאין מנוס ממנו וצריך לעבור אותו. ככל שתמלא את הזמן שלך בחברים ובפעילות עם אנשים כך יהיה לך פחות זמן לחשוב על זה ולכאוב את כאב הפרידה. צא לרקוד עם חברים וחברות צא לבלות בכל דרך שאתה אוהב ואולי גם תוך כדי תראה משיהי נחמדה שתעזור לך להמשיך הלאה.
תמיד תזכור שללב שלנו יש תכונה מדהימה - מצד אחד הוא מתרסק לחתיכות קטנות קטנות אבל הוא גם ידוע לאסוף את החתיכות האלה ולתפקד שוב כמו חדש ולאהוב בעוצמה גדולה..
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לברק שכתב ב-12-9
תיתי20/09/2012היי ברק, הזדהיתי עם כל מילה שכתבת..עברתי דבר דומה.נזרקתי אחרי 4 שנים הוא מצא אחרת תוך כדי שהיה איתי.זה משגע אותי-שהם יחד ונהנים.ואני סובלת מנסה כל יום להתמודד עם הטרואמה הזאת. אני אשמח לדבר איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבודה בחייםמאי10/09/2012
טוב אני לא מאמינה בכלל שהגעתי למצב כזה שאני צריכה לשבת לבכות ולכתוב
אני נשואה שלוש שנים לאדם נכה -הנכות שלו היא רמה שכלית נמוכה וחוסר שליטה בעת לחץ ועצבים על הפה שלו.
אני לא מצליחה להשתלב בעבודה והוא עובד מתי שבא לו בקייץ אני בעיקר עובדת ומרוויחה מה שלא עשיתי ביתר השנה בחורף הקודם הוא עבד והצלחנו לשרוד...
כל פעם שיש מצב לא נעים של לחץ וצורךך להתמודד עם דברים הוא פשוט מדבר אלי בצורה משפילה מקלל אותי במילים שאני לא רוצה בכלל לחזור עליהם גורם לי להרגיש רע היום אני בהריון אחרי שנתיים וחצי של טיפולי פוריות והפריות והוא מתנהג כאילו אני כלב לכלב שיש לו יש יותר כבד בבית הזה מאשר לי!!!
אני כבר לא יודעת מה לעשות אין בי יותר כוח לא יודעת איך הפכתי לאישה חלשה כל כך חסרת מוטיבציה אפילו להרים כוס אני לא יכולה מראש הדאון שאני נמצאת בו אפילו ליד אנשים הוא כבר לא מחשבן לי...
עד שמצאתי עבודה טובה שיכלה לסדר אותנו ולתת לנו נחת הוא גרם לזה שיעיפו אותי כי הוא החליט לריב עם המעסיק שלי!!
למה אלוהים למה??!!
למה אין לי אומץ לקום וללכת ואם אני יתגרש מי יסתכל עלי גרושה עם ילד בגיל צעיר כל כך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאי
kadin11/09/2012המחשבה הראשונה שעולה בי,היא לא איך הגעת למצב כזה שאת "צריכה לשבת לבכות ולכתוב",אלא איך לאחר "זוגיות" לא מאושרת של 3 שנים,עברת איתו תהליך קשה של טיפולי הפרייה,אבל נניח לזה,כי את בהריון כעת,ומכאן צריך לחשוב הלאה,איך ומה ניתן לעשות,על מנת לשנות את המצב הלא פשוט הזה. אני מבינה שתיאורך אותו (נכות שיכלית) הוא תיאור המבטא את תחושותייך ואת תסכולייך,מאשר מצבו מבחינה רשמית.. לא ציינת האם הייתם בשלב כלשהו,בייעוץ,גם לא את גילך..ובכל זאת - בהנחה שהוא אדם "נורמלי" שאינו מטופל פסיכיאטרית,לרוב,גבר הנוהג אלימות מילולית,סביר שלא ישנה התנהגותו.אלימות מילולית כמוה כאלימות פיזית ! אלימות זו אלימות,זו אלימות! נוסף,הוא בטלן הסמוך לקערת המזון שאת מגישה לו (ובמילים פשוטות,חי ומסתמך על המשכורת שאת מביאה) וגם דואג להרוס את יחסייך במקום עבודתך. אני יכולה להבין את חולשתך,הוא דאג להתיש אותך,ואת "השתמשת" בו כדי להרות...ומכאן גם שתיקתך. נכון לעת זו,את בהריון,ואת ממשיכה לספוג עלבונות וקללות אם את רוצה שהמצב הזה ישתנה,את חייבת לקום ולעשות מעשה - קומי,אירזי מספר חפצים,ועיזבי לבית הורייך,או לכל מקום אחר,שיכול לקבל אותך. אל פחד ואל חשש ! בלאו הכי את שרויה במצב רגשי לא קל,ההריון וההורמונים המשתנים,אינם מקלים עימך התני את חזרתך הביתה,בכך שיילך לטיפול/סדנא לגברים אלימים אל תאמרי "אין לי אומץ" ! אל תאמרי "מי ירצה אישה עם תינוק" ! התינוק העתיד להיוולד בעוד מספר חודשים,עלול להיכנס למשפחה שאיננה יציבה,יספוג את כל האלימות שאת חווה כעת,ויגדל לתוך דפוסי התנהגות שליליים,ובאווירה שתשפיע למעשה,על אישיותו ועל התפתחותו התקינה,וזאת בטוחני שאינך רוצה. את יכולה רק להרוויח מהצעד הזה,אין לך מה להפסיד (חוץ מעוד אלימות..) רק מהלך טקטי מצידך,יכול להביא שינוי,למרות שהסיכוי הזה קלוש,באם זה יקרה,זה יקרה רק לאחר שתשני גישה. כשהוא יבין שאת רצינית,שאת באמת עוזבת,אולי..אולי "יירד לו האסימון" הכי חשוב שתהיי עיקבית,ואל תניחי לשום סוג של מניפולציות מצידו,להשפיע עלייך ! זיכרי - עומד להיוולד לך תינוק,ולא למשפחה כזו,הוא היה מייחל... בהצלחה ! חיזקי ואימצי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייאוש
דני11/09/2012שלום לך,
עצוב לקרוא את מה שאת עוברת,לא מגיע לאף אדם לחיות תחת השפלות חוזרות ונשנות.אני רק ממש לא מבין למה את מפנה קריאה לאלוהים או באה אליו בטענות..הייתי מבין אם היה מדובר במחלה סופנית שאיןם לך שליטה עליה ועל תוצאותיה ואז היית מפנה קריאת ייאוש לאלוהים..אבל כאשר הברירה בידייך ממש לא מובן למי את בדיוק באה בטענות וממה בדיוק את חוששת?? הרי את עובדת למחייתך,הוא הפרזיט שחי על חשבונך..אז למה בדיוק את צריכה דפוק כזה לידך? תתגרשי מיד ווכה כדי לשלם מזונות לילד הוא יהיה חייב ללכת לעבוד ולך תהיה עוד הכנסה שתעזור לך.הכל כאן לטובתך,את לא אמורה לפרק בית חם ואוהב,את אמורה לפרק בית שבו את סמרטוט ועוד בידי מי? בטלן גס רוח ורפה שכל..קומי ויפה שעה אחת קודם גם עם תינוק ותראי שהחיים ייחיכו אלייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבודה בחיים - תגובה
דליה שוורץ17/09/2012מאי שלום,
מדברייך אינני מצליחה להבין אם הנכות שאת מדברת עליה היא נכות מקלינית מאובחנת או שזה ביטוי שלך להתנהגות שלו.
אם זה ביטוי להתנהגות שלו עלייך להביא לשינוי בדרך שאת מתנהלת מולו. הוא משפיל ומפריע לך להתפרנס, מתנהג אלייך בצורה אלימה ונותן לך יחס שאף אישה אינה ראויה לו.
לכן עלייך להבהיר לו בצורה הברורה ביותר שאין בכוונתך להמשיך ולחיות את חייך בצורה הזו. גם אם את בהריון זה לא אומר שאת בשבי.
הציבי לו תנאי מאוד ברור - להתחיל סדנא של התמודדות עם כעסים ושליטה באלימות (ניתן לברר בעיריה בדרך כלל יש בכל עיר סדנאות מהסוג הזה), ועד שהוא לא ישתף עם זה פעולה צאי מהבית. עברי להורייך או לאחות (אם יש) כל זמן שאת מאפשרת לו להמשיך להתהג בדרך הזו ע"י כך שאת מרכינה ראש הוא לא יעשה שינוי.
את יכולה ליצור איתי קשר לתיאום פגישה כדי שנבדוק אם תהליך של ייעוץ זוגי מתאים במקרה הזה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מתכתב ומפרלרטט עם בחורותמישהי מהמרכז09/09/2012
שלום, אני נשואה שנתיים לבעל אוהב, תומך ובסך הכל די טוב. לפני כשישה חודשים חברה (שאף היא נשואה) פנתה אלי ואמרה לי שבעלי מתכתב איתה בהודעות סמס ובפייסבוק בצורה פלרטטת. היא אמרה לו שהוא חצה את הקווים והוא בתגובה אמר לה שהוא לא מבין מה הבעיה ושסה"כ הוא מדבר בצורה פתוחה. אותה חברה אמרה לי שעוד 5 בחורות אחרות (כולן נשואות וחברות שלי) סיפרו לה שגם איתן הוא מפלרטט והן מרגישות לא נעים מהצורה שבה הוא מדבר ומתכתב איתן.משפטים כמו:"את מגניבה אותי", "אני מחפש פלרטוטים וריגושים" "שלום לך שוברת לבבות" וכו'... אציין שהוא לא עשה משהו מעבר לדיבורים..כמו כן חשוב לציין שבעלי הוא טיפוס "חופר" שאוהב לדבר ולחפור... כמובן שלקחתי את זה נורא קשה, הרגשתי נבגדת, שהוא לא מכבד אותי ,במיוחד לאור העובדה שהוא דיבר ככה עם חברות שלי וגרם לי להרגיש מאוד לא נעים.. בעלי ענה שהוא לא מבין מה עשה לא בסדר, אמר שכנראה יש לו פאק וחוסר הבנה בסיסי באיך מותר ואיך אסור לדבר עם נשים אחרות בהיותו נשוי. אבל מאחר והבין שפגע בי הבטיח שלא ידבר יותר עם בחורות מעבר לדיבורים פורמלים ואפילו התנתק מהפייסבוק. אתמול הייתי צריכה לחפש הודעה ששלחתי לו בפלאפון וראיתי בהודעות היוצאות שהוא ממשיך להתכתב בצורה לא ראויה עם בחורות (2 חברות שלי ועוד 3 שאינני מכירה) אני מרגישה שהאמון נסדק ואינו ניתן לריפוי... אני אובדת עצות. מצד אחד אני אוהבת אותו, מצד שני אני לא מסוגלת לחיות בצורה כזאת. אני מרגישה שהוא משקר לי ושאני כל הזמן צריכה לחיות בחששות. אני מרגישה מושפלת. האם יש שם רפואי לתופעה הזאת?(הצורך בפלרטוטים) האם טיפול יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מתכתב ומפרלרטט עם בחורות - תגובה
סיגלית גלאי09/09/2012שלום לך
סביר להניח שבעלך אוהב את הריגוש שקשור בכיבוש ובחיזור אחר נשים, אין ספק שזה מביך עבורך במיוחד כשמדובר בחברותייך. נראה לי שזאת היתממות לומר שהוא אינו מבין שזה פוגע בך ואין ספק שהתנהגותו פוגעת מאוד באמון וביחסים ביניכם. אם זה יימשך אתם עלולים לשלם על כך מחיר כבד. ולכן מומלץ שתעזרו בייעוץ כדי להבין מה גורם לו להתנהג כך והאם זה קשור ביחסים ביניכם או באופיו. עלייך להיות יותר אסרטיבית בהצבת הגבולות בכל מה שנוגע לזוגיות שלכם. במידה ואת והמשפחה חשובים לו הוא ימצא את הדרך להתנהג באופן מכבד כלפייך ויוותר על קשריו הצדדיים
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכם. שאלות:
מישהי מהמרכז11/09/2012תודה על תגובתכם. רוטרי - אני לא כל כך מבינה מדוע אתה מייעץ לי לפנות לטיפול אם אתה אומר שהבעיה היא בו? האם לא נכון יותר "להכריח" אותו לפנות לטיפול? סיגלית - למה את מתכוונת כשאת אומרת: "עלייך להיות יותר אסרטיבית בהצבת הגבולות בכל מה שנוגע לזוגיות שלכם."? איך להביא את זה לידי ביטוי? לאיים בלעזוב אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכם. שאלות: - תגובה
יששכר רוטרי11/09/2012שלום לך,
לא ניתן להכריח אף אחד לבוא לטיפול אם הוא אינו רוצה.
הטיפול שאני אתן לך הוא הקניית כלים לשני דברים.
הראשון- שהוא יוכל להתרגש מינית בחברתך ולא בחברת נשים אחרות,
אם זה יקרה אז נפתרה הבעיה.
השני- שבעקבות התנהגות שונה שלך (שאני אדריך אותך), ובאמצעות כלים שעדיין לא השתמשת בהם, הוא עשוי לרצות לבוא איתך לטיפול.
גם באופן הזה ניתן לפתור את הבעיה.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלרטטן
דני11/09/2012שלום לך,
או שבעלך מטבעו פלרטטן שמנסה לחזק את האגו שלו בדרך הזאת,או שהוא יורה לכל הכייוונים בכדי בסופו של יום אחד הפלירטוטים יעבוד למעשים...הכל בא בחשבון השאלה אם את מוכנה לחיות ככה או להעמיד אותו במקומו כמו מול ההודעות שראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה 21 נפרדנו כי מעורב גם ילדטל08/09/2012
הכרנו נסחפנו.. התאהבנו. הוא טוען שאני "זה זה" וישב וחשב על איך ניתן להתקדם מכאן, מעבר דירה וכו.. ופתאום, נזכר שיש לי גם ילד. ובכל האחריות שכרוכה בכך. הוא לא מעוניין לגדל ילד שאינו שלו. למרות שבן בני לבינו נוצרה כימיה בלתי רגילה. המצב כרגע: התעלמות מוחלטת משני הצדדים,חלל גדול בלב.. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה אוכלוסיית בנות תתאים לי?בלהגיי07/09/2012
אני מבין שבמשך השנים משיכה מינית יש לי לגברים (פסיבית) והקשר שלי עם גברים מתחיל ומסתיים עם אקט מיני בו אני פסיבי כי אני לא נגעל מאיבר המין שלהם. אני מאוד אוהב נשים וזקוק לחבק. כיוון שאני רוצה להביא ילדים, אז במשך החודשים האחרונים התחלתי להכיר בחורות. וגיליתי בעיות ענקיות בתפקוד לצד נזקקות ענקית לחבק אותן. הבעיות הן אלה: אני לא מצליח להשתלט מתחושת הסלידה ותחושת הגועל מאיבר מין נשי, לכן לא מעיז לנגוע בפתח הנרתיק. לא באמצעות אצבעות ידיים ולא באמצעות איבר המין שלי. אני לא חודר ולא נוגע שם ולא מביט בו ומנסה להתעלם ממנו. לעומת זאת, הדבר שאני מת עליו אצל בחורה הוא לחבק אותה במיטה כאשר שנינו רק עם תחתון ושוכבים במיטה, אז אני זקוק לחבק אותה ו 4 שעות לא מספיקות לי ואני כל כך זקוק לזה שאני לא מסוגל לצאת איתן לבית קפה כי אני זקוק להיות עם הבחורה במיטה מחובק איתה ומדבר איתה שיחות נפש מהלב. אני מרגיש אהבה לבחורה, קשר נפשי עמוק, וזקוק לחבק אותה ולהישאר איתה מחובק 12 שעות, וקשה לי כשהיא צריכה לעזוב אותה כדי ללכת לעבודה. ההתנהגות שלי נשמעת כמו ילד אוטיסט שזקוק לאמא שלו, אני מצטער מראש, אבל למדתי לאחרונה שהכנות היא הבריאה כי בכנות הזאת שאני מביע בסופו של דבר טובה קודם כל בשביל עצמי מפני שאני מי שאני. אני לא רוצה לשנות את ההתנהגות שלי כי בסך הכל זה שאני לא אוהב לחדור זה לא מזיק לאף אחד. אני לא יודע איך לחפש נשים שיאהבו אותי שיתאימו לי מהבחינה הזאת שהן לא מצפות לחדירה ולא מצפות להגשמת פנטזיות שנובעות מסרטים כחולים בטח. התייעצתי עם אמא שלי (אני מספר לה הכל), והיא אומרת לי שנשים עם איידס יתאימו לי (אולי היא לועגת לי?) כי הן יאהבו אדם שיחבק אותן ויאהב את חום גופן ולא בהכרח מצפות לחדירות. עוד היא אמרה שקטינות שאסור לחדור אליהן יתאימו לי כי הן יסלחו לי שאני לא חודר אליהן מפני שאוכל לתרץ שהתקדמות לחדירה תסבך אותי, ואז הן יבינו אותי ויאהבו את ההתנהגות שלי שאני אוהב לחבק אותה כל הלילה רק עם תחתון בלי ויחסכו ממני לחץ של ציפיה לעשות דבר שאני לא מסוגל (לחדור). אומרים שבחורה בת 15 לא מצפה לחדירה כי היא עוד תינוקת, אז בגיל הזה היא לא תתאכזב ממני שאני לא חודר. נכון ? מה אתם אומרים ? איזה עוד קבוצת אוכלוסיה תתאים לי שמהן יש יותר בנות שייסתפקו בחיבוקים בלי מין? ואם קטינה זה הדבר שהכי מתאימה לזה, אז איך בדיוק אוכל לדבר עם ההורים שלהן כדי להכיר ולהסביר את עצמי שיעזרו לי להכיר את הבת שלהן? איך להציג את עצמי בפני ההורים שלהן ? הרי יכולים לחשוד שאני פדופיל (מין) שמשקר, ואני רוצה רק לחבק מי שזקוקה לחיבוק ולאהבה, ואני לא רוצה סקס כי אני לא מסוגל לרצות סקס. איזה אוכלוסיית בנות לא תתאכזב שאני לא חודר? תודה מראש ! אומרים שבחורה בת 15 לא מצפה לחדירה כי היא עוד תינוקת, אז בגיל הזה היא לא תתאכזב ממני שאני לא חודר. נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה אוכלוסיית בנות תתאים לי? - תגובה
יששכר רוטרי08/09/2012אתה מגדיר את עצמך כהומו פאסיבי, מכאן שאין שום אוכלוסיה של נשים שאתה תוכל לחשוק בהן, או לאהוב אותן באהבה רומנטית, בוודאי לא קטינות, עם כל ההשלכות הלא חוקיות שפעילות כזו יוצרת.
אם אתה רוצה להביא ילדים לעולם, עליך למצוא אשה לסבית, שיש לה את אותן מטרות ובאמצעות הפריה חוץ גופית ניתן להרות אותה וכו.
ייתכן שאתה אוהב נשים כפי שאוהבים אחות (חיבוק וכו)..
רד מהר מהרצון לקשר עם ילדות בנות 15 וקטינות, אם אינך רוצה להסתבך עם החוק.
מקווה שמכתבך אמיתי ואין בו רצון לפרובוקציה כלשהיא.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתלנה07/09/2012
אני ובעלי פרודים בערך שנה יש לנו בת בגיל 11 אוטוטו .מאוד קשה לי עם הפרידה ככ רציתי ייעוץ זוגי והוא לא מראה נכונות מצידו.
בן דוד שלי דיבר איתנו שכדאי לנסות ייעוץ זוגי והוא לא אמר לי כלום בנידון את רוצה שנלך או כדומה .אני לא שואלת אותו כיוון שאני מרגישה שבעניין זה בעבר כבר שאלתי מספיק ואפילו מישהו ביקש בישבילי ואמר לו היא התחתנה עם בעל וככה באמצע החיים אתה רוצה לעזוב ?
אין לי הורים הוא אמר לו איך היא תסתדר אז בעלי אמר לו אני סומך עליה מפה לשם נפרדנו.
יותר נכון עשינו ניסיון שבועיים ואחרי שבוע נוצר ויכוח בנינו ואז בעלי ארז את הדברים שלו וכו''
גם במהלך השנתיים שלוש האחרונות כל ויכוח שנוצר בנינו הוא היה מאיים מה אני עושה איתך אני לא יודע כל הזמן הרגשתי פחד שלא יעזוב אותי כיוון שאין לי משפחה.
אז כמו שאמרתי שבן דודה שלי הציע לנו שנלך לייעוץ זוגי אני והוא לא דיברנו על זה אם כן או לא.
אתמול דיברתי איתו על זה שעדיף שנקבע ימים קבועים באמצע שבוע שיבוא ויהיה עם הילדה
אז הוא אמר מה שנוח לך זה ימי ם קבועים ומה שלא לא...
הוא אמר אם לא היית מושכת ככה את העיניין (הוא הציע הסכם גירושין ומה הוא מציע כי דיברנו על זה שנעשה הסכם).היינו מסיימים עם זה והכל היה מסודר אבל את מושכת עוד ועוד.
האמת אני ככ מאוכזבת שהוא לא רוצה ייעוץ זוגי ולא אומר על זה כלום.
אני מיואשת ושבורה לרסיסים אני לא רוצה לפרק את המשפחה אני לא בעד וגם כלכלית אין לי איך להסתדר אני מרוויחה מעט וגם אין לי הורים או אחים . מפוחדת מיואש ת ומרגישה לבד. מה לעשות כדי שיהייה שלום בית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
יששכר רוטרי07/09/2012שלום סיגל,
אני בהחלט מבין אותך ואמפטי לסיבלך, לו היית מרוויחה כמה מליונים בלוטו מצבך היה טוב בהרבה, כך שהיית מתיחסת פחות לטראומת פירוקה של המשפחה...
הואיל שזה אינו המצב, והוא מסרב להיפגש עם יועץ זוגי (כדבריך), אני מייעץ לך לבוא בלעדיו... או אז אני אבין מדבריך (לכשניפגש) על מהות הקושי ועל הסיכויים לפתור את הבעיה לטובת שניכם, כמו כן אדריך אותך מה עליך לעשות בהקשר זה, על מנת שגם הוא ירצה להגיע לייעוץ זוגי.
הייעוץ אמור להביא אתכם לשלום בית בהסכמה, ובהדדיות.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
דליה שוורץ07/09/2012סיגל שלום,
ממה את מפחדת יותר, לחיות בלעדיו או מהמצוקה הכלכלית?
יש לי הרגשה שאת מפחדת בעיקר מהקשיים הכלכליים והטכניים שבגידול הילדה לבד ולא כלכך מעצם הפרידה ממנו.
הוא לא רוצה ייעוץ זוגי מסיבות שהוא לא מפרט ואת אינך יכולה להכריח אותו.
אני חשובת שהפחד שאת משדרת מאוד מחליש אותך ומאוד מחזק אותו ולכן כל מה שעלייך לעשות זה להבין עם עצמך ממה בדיוק את מפחדת ולשבת עם אדם קרוב (אולי בן הדוד שלך) ולבנות לעצמך תוכנית מסודרת שבה את מגדירה לעצמך איך את מסתדרת עם המשכורת שלך ועם המזונות שתקבלי עבור הילדה.
את בעצם מנהלת מולו סוג של מלחמה אבל ממקום של חולשה. נהלי את המלחמות שלך ממקום של חוזק וביטחון שיהיה לך אחרי שתבני לעצמך תוכנית מסודרת שבה את מגדירה איך את מסתדרת.
מאוד יכול להיות שאם תשני את הגישה הוא פתאום ירצה ייעוץ זוגי... כי הוא יבין שהפסקת להלחם עליו.
ואולי גם אחרי זה הוא עדיין ירצה להתגרש אבל אז את כבר תיהיי הרבה יותר בטוחה בעצמך ויכולות שלך לבד וזה כבר לא יראה כל כך מפחיד כמו שזה נראה עכשיו.
אשמח לסייע בייעוץ יותר באופן אישי.
בברכה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהבגידה06/09/2012
הייי... אז ככה החלטתי שאני עוזבת את הבית(לעיר אחרת ) עם 2 הילדים, עברתי התעללות פיזית ומילולית מבעלי , לאחר חודש וחצי הגעתי לדירה ולהפתעתי ראיתי שם בחורה , הנפש שלי מאוד נפגעה כמו סכין ממש פגיעה נוראית שהוא ממשיך הלאה ואפילו יש לו מערכת יחסים בזמן שאני מתמודדת עם 2 ילדים קטנים ובלי מזונות ובלי כלום . מהייאוש כתבתי להורים של אותה ילדה אתם מבינים עם ילדה הוא מסתובב וכתבתי למשפחה שלה ואפילו איימתי עליה בטלפון .... אבל אני לא מבינה אני החלטתי שאני לא רוצה אותו אז למה קשה לי ??? היום אני יודעת שהוא מתחרטת ורוצה שנחזור מה אני צריכה לעשות במידה ויבוא וינסה לנהל שיחה כזאת אני מאוד פגועה אבל התהליך הזה מאוד קשה לי ואני לא רואה את האור שבקצה המנהרה . ובהתחשב בכל הסבל שעברתי אני לא יודעת בכלל אם מגיע לו בחורה כמוני שסבלה ושתקה עד שמיים הגיעו עד נפש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
יששכר רוטרי06/09/2012שלום לך,
אני אצטט משפט שלך, "אני החלטתי שאני לא רוצה אותו אז למה קשה לי" ???.
זה בדיוק העניין!!! קשה לנו להיפרד מהצד השני כאשר אנו ננטשים, או נבגדים.עד כמה שזה לא רציונלי ומוזר, זה טבעו של האדם, הקנאה מכעיסה אותנו מאוד, ובו בזמן מעוררת את ריגשותינו....
וזה בדיוק מה שקרה לך,.
השאלה אינה אם מגיעה לו בחורה כמוך ש"סבלה ושתקה" (כדבריך)..
כי ברור שלא מגיע לו. השאלה היא למה את ראויה??
לכל אדם בעולם מגיע צ'אנס נוסף, אפילו לבן זוגך...
אם סתם תחזרו לגור ביחד, רגשי הנקם שלך לא ירפו ממך, ואת תחפשי אותו על כל צעד ושעל..
לא תוכלי להתמודד אם הכעסים שלך לבד בעצמך. כי למעשה לא סתם עזבת אותו, הרי ברור שהזוגיות שלכם היתה גרועה..(התעללות פיזית ומילולית-כדבריך)
מאידך, הרשי לי לעזור לכם, לייצר לכם זוגיות טובה, עם שימוש בכלים שלא השתמשתם בהם מעולם...ואז תראי לא רק את האור ב"קצה המנהרה" את תראי שם פרוז'קטור מאיר.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוטרי
בגידה09/09/2012שלום רוטרי . אני מאמינה שהוא יוכל להשתנות ולקבל " תנאים " חדשים ... איך אני יכולה להיעזר בך ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד
אורן07/09/2012אשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד עם הכאב
אני חשבתי שאני בעל טוב שעובד קשה כדי לפרנס אותה.
ואחרי שגיליתי על הבגידה היא אפילו לא מצטערת או מבקשת סליחה
אני לא מצליח לשנוא אותה
ולא מצליח להתמודד עם הכאב
אנחנו בתהליכי גירושים ואני לא יודע מה לעשות ?????????????
אני לא מצליח לתפקד לא בבית וגם לא בעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד - תגובה
דליה שוורץ07/09/2012אורן,
אין ספק שבגידה זה דבר מכאיב ואפילו מעליב אבל אני מנסה להבין מדבריך מה פגע בך יותר, האם הבגידה או העובדה שהיא אינה מצטערת על כך.
אתה לא צריך להתאמץ לשנוא אותה אתה רק צריך להחליט אם אתה רוצה להלחם על הזוגיות שלכם או שאתה מוותר. אפשר להתגבר על הפגיעה שבבגידה עם טיפול נכון ומתאים. אם מבינים מדוע זה קרה ופותחים את הבעיות שיש בזוגיות שלכם ומצואים את הפתרונות אפשר להמשיך הלאה לזוגיות טובה יותר ממה שהיתה.
קבל החלטה אם אתה מוכן לצאת לתהליך של ייעוץ זוגי כדי להבין מדוע זה קרה ולעשות שינוי בזוגיות שלכם כדי שהדבר לא יחזור בשנית.
אשמח לסייע בייעוץ.
בברכה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד - תגובה
יששכר רוטרי08/09/2012שלום לך,
ברור שאינך שלם עם החלטתך להתגרש ממנה, אפילו אינך מסוגל לשנוא אותה....ברור שאינך מסוגל לתפקד בבית ובעבודה. וכל זאת משום שבגידתה עוררה אצלך את הרגשות הרדומים שהיו לך כלפיה...אהבה, תשוקה. קנאה...יש עוד.
אני אומר לך מה לעשות: שאל אותה אם היא מסכימה לייעוץ זוגי קצר בטרם גירושים.
אם היא תגיד כן...אני מקווה שאוכל לחבר ביניכם מחדש.
אם היא תאמר לא!
המשך לכוון הגירושים, כי זה כל מה שנותר לך לעשות. .
זאת ועוד. אתה מוזמן לבוא לייעוץ על מנת שתקבל הכוונה עתידית להימנעות ממצבים טראומתיים שחווית, וכן שתוכל להמשיך ביתר קלות בחייך העתידיים, עם סיכויים טובים יותר לזוגיות מתנמלת.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בכיוון הנכון
יניב14/09/2012נכון זה כואב ולא נעים. נכון זה מטריף את השכל ומוציא מריכוז - אבל...אתה בכיוון הנכון.
כל בוקר תקום ותגיד תודה שנפטרת ממנה, ושמגיע לך הרבה יותר.
בסופו שלך דבר הזמן יעשה את שלו ואתה תמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חן30/09/2012אם לא אכפת לה אין לך מה לאכול את הלב .אם היה אכפת לה היה מה לשקם. תהיה חזק ותעבור את התקופה הזו בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
דליה שוורץ07/09/2012שלום לך.
כתבת מדוע החלטת לעזוב אבל לא פרטת מה גרם לך פתאום לחזור הביתה.
אני לא יודעת מדוע חזרת ומה הביא אותך לרגע הזה שראית שם אישה אחרת אבל מה שאני כן יודעת מדברייך זה שעברת התעללות פיזית ומילולית והשאלה הראשונה שעולה בי היא מדוע את מוכנה לחזור למקום שבו את עוברת או עברת התעללות. את חוששת משיחה שתבוא לגבי חזרה שלכם כי את פגועה שהוא היה עם אישה אחרת אבל את לא חוששת מכך שאת שוקלת לחזור לגבר אלים הן פיזית והן מילולית שלא שילם מזונות עבור ילדיו.
מה שבעצם קורה לך זה שגילית אישה אחרת התעוררה הקנאה שמחקה את כל הסיבות שבגללן עזבת את הבית מלכתכילה.
הקנאה גרמה לך להתקשר להוריה של הבחורה והקנאה גורמת לך לחשוב על חזרה אליו.
אם את רוצה לחזור לחיות איתו אני מציעה לך קודם כל להחליט אם הוא מגיע לך ואם את מעוניינת באמת לחלוק את חייך איתו. אם התשובה היא כן, תשלחי אותו לטיפול באלימות, בכל עיר יש דרך הרווחה טיפולים מסוג זה ואני מציעה לך לדרוש ממנו את הטיפול הזה כתנאי לחזרתכם לחיים משותפים.
חשוב שתביני שאדם אלים לא נגמל מהאלימות שלו רק כי הוא רוצה לחזור לאישתו. האלימות תעלם לזמן קצר ותחזור שוב מיד כשהשיגרה תחזור.
לאחר שהוא יטפל בבעיה הזאת פנו לייעוץ זוגי כדי לכוון אתכם לדרך של חיים משותפים עם כמה שפחות כעסים ומריבות.
אשמח לסייע באופן אישי.
בברכה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדליה
בגידה09/09/2012היי דליה , אז ככה הגעתי לדירה מפני שהייתי צריכה כמה דברים שהשארתי שם והגעתי גם בשעות שאני יודעת שהוא לא נמצא . החשיבה שלי על חזרה הייתה עוד לפני שבכלל ראיתי מה שראיתי כי ידעתי שאי רוצה עדיין לחזור ולנסות כי בסופו של דבר מאוד קשה לי ביום יום עם הילדים . אני מאמינה שבאמת טיפול מאוד יעזור כאן כי אולי זה הייה הצאנס האחרון שאני ייתן לו עם בכלל . כי אני מאוד פגועה אבל גם מאוד אוהבת וזקוקה לו . יש להוסיף ולציין שהאלימות לא הייתה בנישואים תמיד אבל היא הייתה ולא משנה הכמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)