פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

אנונימי
    14/05/2010

שלום

אני נשוי מזה כ-17 שנה + 3 ילדים נפלאים
    בשנתיים האחרונות אני חווה משבר , כנראה גיל ה-40 ?
    אני מוצא את עצמי מפלרטט עם נשים נוספות ומחפש ריגושים אחרים
    ישנם שני דברים המפריעים לי
    א. לא מצליח ליצור שום תקשורת עם זוגתי , אין תחומי עניין משותפים
    כך שמוצא את עצמי במצב של "נותן שירות"
    ילדים , בית כביסות וכול
    יש לי תחביבים , אישתי לא חונקת וסה"כ היא ממש על הכיפק גם עד לפני חודשיים
    הסקס הטוב דיי חיפה על המחסור בתקשורת
    אך עתה כבר לא כ"כ בא לי לקיים עימה יחסים ( התדירות ירדה מ-4 פעמים בשבוע
    לפעם אחת)
    ב. אנחנו דיי חלוקים בנושאי חינוך , לטעמי אישתי רכה מידיי עם הילדים
    דבר הגורם להם לפינוק יתר ועוד ועוד

אני כותב לאחר שהיינו בהרצאות ובטיפולים משפחתיים אצל גורמים מקצועיים
    אנחנו אנשים מאד נאורים ופתוחים לשינויים
    הטיפולים עוזרים נקודתית לתקופה קצרה ואז שוב מתגלעים חילוקים כאלו ואחרים
    לאחרונה אישתי פולטת מידיי פעם שאם אנחנו לא נצליח אז אולי מוטב להיפרד .
    אני עדיין לא סגור על כך , ההשפעה של פרידה על הילדים היא דיי רבה
    בנוסף אולי המשבר שאני חווה זמני ויחלוף ?
    אני מרגיש שבמוקדם או במאוחר הבגידה תגיע , אני חושב שכבר אני מעבר להחלטה לבצע
    וזה אולי רק עניין של זמן

ישנם שתי אפשרויות

א.לבגוד
    ב.להתגרש

בחרתי לנסות אופציה א' ,מכל הטעמים שציינתי למעלה, אני מבין שאני מסתכן
    אך יודע על הרבה המקיימים מערכת מקבילה כי הם לא רוצים להרוס
    את מה שבנו בעמל רב

מה דעתכם המלומדת
    מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברירית מחדל

דליה שוורץ
    15/05/2010

שלום לך אנונימי,
    מתוך מה שאתה כותב קשה לדעת מה קורה בזוגיות שלכם , מלבד העניין של השיגרה שאולי השתלט לכם על החיים ואתם לא מצליחים לצאת משם. אישתך לא חונקתוהיא על הכיפק אז איפה החוסר שלך בזוגיות? מה אתה צריך כ"כ מהזוגיות ואין לך? נסה להגיד זאת ולאבחן מה הייתה רוצה שיהיה ואין, תוכל לדבר איתה על זה ולנסות ליצור שיח בנושאים שבאמת חסרים לכל אחד מכם.

ממליצה להביע לייעוץ זוגי כדי לעבור את התהליך הזה בצורה מובנית שתוביל אתכם לפתרונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי---צרת רבים המקורי---

בני
    16/05/2010

נחמת טיפשים,,,
    את מה שאתה כותב כולם עושים, והמצב הולך ומידרדר, אין טעם להסתיר את העובדות , ולא פלא שהשוק מתמלא בעוד יועצים והסדנאות פורחות תחת כל עץ רענן,
    אולי זה כתוצאה מהמזון המתועש, כפי שמאשימים את המזון הזה בקצב ההתפתחות של הנוער, וברצון לקיים יחסים מגיל מוקדם,
    אולי בגלל שהותרה הרצועה וגירושים היום זה לא אות קלון ,
    הצורך לעשות שינוי הוא בגנים, פעם אבותינו עבדו בעבודה קבועה והחזיקו מעמד עד הפנסיה, היום הכל מתחלף במהירות, הכל זה קרש קפיצה לעבודה הבאה, שכיר הופך לעצמאי בין יום, ועצמאי נהפך לשכיר בין לילה, יש אינטרנט,המידע זורם בשניות, ויש דחף להיות בתנועה מתמדת,
    המצב הגיע עד כדי כך, שמי שנשאר בזוגיות הרבה זמן מסתכלים עליו עקום, מה הוא עושה איתה כ"כ הרבה זמן,,, תראו את הזוג הזה, נתקעו למאה שנה, היא בכלל לא מתאימה לו,,, הבחור הזה מכוער מה היא עושה איתו בכלל, מה היא לא רואה שהוא דפוק,,, ייגמר לו הכסף והופ היא בורחת,,, מסכנה חייבת לסבול בגלל הילדים,,, לא רציתי בכלל להתחתן איתו,,,
    איפה שאתה לא מסתובב אנשים נמצאים בעיצומן של פרק ב' בחיים, ואיך שר ברי סחרוב כולנו עבדים של מישהו--- רצים לעונג הבא,,, לעונג הבא,,, !
    יש לי הסבר מפורט מה גורם לכל זה אבל אין כאן המקום להאריך (ובראשי תיבות ואכמ"ל),
    ---
    מה שאני מציע לך אדון אנונימי, שאם תכיר בעובדה שזה לא בשליטתך המלאה, ואת חייב להיעזר בגורם חיצוני, או חבר קרוב, וכשאתה תאפשר לו להוביל אותך--- תוכל לצלוח את התקופה הזו ולהיבנות ממנה,
    ברגע שתפנים שאתה ואשתך זה יחידה אחת, וכל מה שחסר לך נמצא אצלה, וכל מה שהיא חסרה נמצא אצלך, כי מלכתחילה נולדנו חסרים, כדי להשלים זה את זו, רק אז תצליח לספק את הצרכים שאתה חושב שתוכל להשיג בחוץ,
    צא ולמד משיטת אימגו של הסופר הרוויל הנדריקס "לבסוף מוצאים אהבה", שם תלמד מה זה עבודה בשניים,
    ולבסוף חן חן לך על השנים הרבות ועל האהבה שטיפחת כל השנים, אתה ראוי להערצה, ואני מתכוון ברצינות, אתה צריך מישהו שיטפח לך על השכם ויעריץ אותך, זה נשמע ילדותי, אבל מי מאיתנו לא חייב את זה במינונים קטנים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית לא מקצועית ממני....

מלי
    20/05/2010

טוב אני לא מהמלומדים, אבל מלומדת בתחום הנסיון האישי
    אני חוויתי בגידה מצד בעלי שהרגיש כנראה כמוך (לטענתו לא היה לו רע בנישואין והכל היה כרגיל) משעמום, משיגרה, מסקרנות (שהורגת אותנו לפעמים) והכל נראה שטוח
    אשתך נשמעת סבבה ואתה נשמע אחלה גבר כמו שאומרים
    אני אישית יודעת כמה חווית הבגידה היא קשה שמאוד קשה לחזור ממנה בחזרה
    הפגיעה בבת הזוג היא קשה מנשוא, וגם אם תסתיר טוב טוב לדעתי "חרא תמיד צף" והיא תגלה ואז הבלאגן רק מתחיל, המון שברון לב, מצבי רוח משתנים ולצערי הכי מושפעים מהאווירה היא הילדים שנראה לי שהם חשובים לך ביותר
    השאלה האם אתה אוהב את אישתך? אם כן שווה להילחם!!! אל תוותר לעצמך עד שלא מיצית הכל
    תדברו על הכל, תחדשו אחד לשני, תגשימו פנטזיות אחד לשני, תעשו שינוי פנימי ואף חצוני שיביא אותכם למצב שאתם מתרגשים מחדש, תצאו לבד, תשתו, תצחקו, תשתטו, תעשו דברים ביחד בלי הילדים, תסתכל ותרגיש טוב טוב מה יש לך בידיים ואם שווה לך לאבד את זה בשביל בגידה, ריגוש רגעי, שתאמין לי הריגוש לא נשאר וגם הבגידה הופכת לשיגרה אז מה הלאה? לבגידה הבאה?
    אילו מן חיים אתה מאחל לעצמך?
    אני לא דתייה אבל מאמינה שהבוגדים בסופו של דבר סובלים לא פחות מהנבגדים
    בעלי חזר והתעשת מהר יחסית, הבגידה כבר נעשתה, הוא היה חותך רגל כדי למחוק את הבגידה מהפרוטוקול, הוא מת שהכל יחזור לקדמותו, אבל אני מתקשה להמשיך הלאה וזה מעיב על הכל וכולם, לא מומלץ בעיניי, גם אני הרגשתי שגרה מטורפת וחוסר חשק לכלום, עדיין לא נפלתי לזרועות של אחר כי ידעתי שזה לא יביא לי אושר בחיים, אני אוהבת את בעלי והייתי צריכה לעשות יותר כדי לשנות את השיגרה, אני חלילה לא חושבת שאני אשמה בבגידה של בעלי אלא מוכיחה שיש דרכים אחרות לפתרון בעיות ולאו דווקא לבחור בדרך הלא כשרה והפוגעת כל כך
    תחשוב על זה......אם יש אהבה......אין זו אגדה......
    בטוחה שתצליח
    מלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נינה מתקשה להתמודד
    נינה
    14/05/2010

שלום לכולם הייתי מאושרת שלוש שנים עם בן זוג שמאד אהבתי,גרנו יחד בדירתי ואת דירתו השכרנו,לפתע ללא התרעה,הודיע לי שהוא חוזר לדירתו,השמים נפלו עלי,עשיתי המון כדי שיהיה לנו טוב,אפילו הכנסתי את אמי שהתגוררה עימנו לדיור מוגן,חשבתי שעכשיו נתחיל פרק חדש טוב יותר ,אחרי שכל התקופה הוא התלונן שקשה לו לגור יחד עם אמי,הוא ביצע את החלטתו למרות שנשברתי מזה כי היה לנו טוב יחד מעולם לא רבנו ,הוא הציע לי שנפגש פעמיים בשבוע ובסופי שבוע,אבל זה לא יצא לפועל המתנתי לו והוא לא הגיע,ביקשתי ממנו שיהיה הגון ויספר לי אם יש מישהי אחרת בחיו,אבל הוא אמר שאינו מחפש ויש לו צורך לנקות אותי מהראש לפני שיתחיל זוגיות חדשה.איך אפשר להסביר התנהגות כזו,אני מתקשה לתפקד לעבוד ולנהל חיים רגילים,הדירה ריקה ואני בודדה מאד,פרצי בכי בלתי נשלטים,מתקשה לחשוב על זוגיות חדשה.איך מתמודדים עם זה?? נינה

לקביעת תור
    סגירה
    נינה מתקשה להתמודד

הוספת תגובה

• וואי---איזה רשעות---

בני
    14/05/2010

הצד הטוב בעניין, שניצלת מאדם אגואיסט, שלא מסוגל להתמודד עם שום דבר, לעניות דעתי הוא לא ראוי לך בכלל,
    את חייבת לקום ולומר לעצמך שאת יותר חזקה וזה לא קשור אלייך, ככה הם החיים אחד נפגע בתאונה ואחד נפטר ממחלה, ואת נפטרת מאדם שלא היה בשבילך. נקודה,

לא נותר אלא לברך אותך שתמצאי את האביר על הסוס הלבן בהקדם,
    שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני מי אתה מלאך?

נינה
    14/05/2010

תודה בני.למה אתה קורא על צרות של אחרים? בכל אופן הייתי שמחה אם הייתי מבינה מה קרה?למה גבר שטוב לו ושסוף סוף מצא אהבה מתנהג ברשעות? איך זורקים ככה אהבה?הוא לא אדם צעיר וגם אני לא עברנו דברים בחיים אך איך זה שכשסוף סוף מוצאים אהבה,ככה מתיחסים אליה. נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה? ואיך זורקים אהבה?

נויה
    15/05/2010

אני חייבת לומר לך שבמהלך השנים למדתי שיש גברים שלא מסוגלים להיות מאושרים- תמיד רוצים יותר ולא מסוגלים ליהנות ממה שיש להם ולהעריך אותו. ואני יודעת! תאמיני לי! נראה לי שלבן זוגך יש גם אישיו בסגנון- פשוט לא יודע להיות מאושר. אני קוראת לזה "נכות רגשית". מנסיון- אל תתני לעצמך לסבול מגבר כזה כי זה לא שווה- ממש לא מתגמל ואפילו גרוע בשבילך ובשביל הבטחון והכבוד העצמי שלך והרסני! את עלולה למצוא את עצמך שואלת את עצמך כל פעם "איפה אני טועה ומה אני עושה לא בסדר?" כשהאשמה אינה בך! שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש לך זמן מיותר---

בני
    15/05/2010

או כחלק של בקרה רצינית לפחות ללמוד איך להתנהג להבא, אז חשוב שתשבי ע"ע ותעשי חושבים, מה את עשית בקשר הזה ? מה עשית נכון ומה לא נכון ?
    אם את שלמה ע"ע ומרגישה בסדר, אז ברור שזאת הבעיה שלו, ולכן הצעתי תשכחי ממנו, ומהר, ובעברית זבשו ---
    אבל אם את חשה שיש לך צד בעניין, או שהוא פירש אותך לא נכון במקרה מסויים, אז תכתבי לו מכתב כנה, והיה וקיבלת תשובה, סבבה, ואם לא קיבלת תשובה זה אומר שהוא לא מעוניין בך נקודה, ואת הרווחת שהוצאת את הדברים שהיו על ליבך, ובכך תם ונשלם פרק זה בחייך,
    ---
    התמכרתי לפורום הזה ואני ישקול גמילה ממנו רק כשהרגיש שזה משבש לי את סדר היום,
    אולי זה מוזר אבל לפעמים ממש כואב לי כשאני קורא על מקרים של פרידות, וההזדהות היא כמו ניקוי של המצפון, וגם שלא יטיחו בי ש, מה אתה היית עושה ? אז הנה אני לפחות מקשקש כמה מילים בתור עזרה ראשונה וגורם קצת להקלה בצד השני,
    שבוע טוב לכולם
    ו ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקשה להתמודד

דליה שוורץ
    16/05/2010

נינה שלום,
    הסיבות לבחירות שעשה בן הזוג שלך נמצאות רק אצלו, ואם הוא לא מוכן לשתף אז זה גם ישאר כך. והאמת היא שזה לא כ"כ חשוב. אם את חושבת שעשית את כל שביכולתך כדי שהזוגיות הזאת תצליח, אם הקפדת להיות את עצמך לאורך כל הדרך אז מה זה חשוב למה. תתרכזי כרגע בעצמך ובדרך שלך למעלה. תחליטי מה את עושה החל מרגע זה כדי שיהיה לך טוב. תרימי את הראש ותתרכזי רק בעצמך בלי לחפש את הסיבות שהוא עזב כי הם באמת לא חשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתגרש
    נויה
    13/05/2010

החלטתי להתגרש מבעלי לאחר 15 שנות נישואין ואני עצובה ברמות שאני לא יכולה לתאר. יש לנו ילד בוגר ולא אמרתי לבעלי שהתחלתי בהליכים. אנחנו לא מדברים כבר שבועיים והאוירה בבית מתוחה מאוד למרות השקט... אני ישנה בחדר נפרד כי אני לא מסוגלת להסתכל עליו בכלל וזה מצב שמאוד קשה לי. רבנו כבר בעבר אבל זה אף פעם לא הגיע למימדים כאלה עצומים וכרגיל המשפחה שלו תרמה לעניין. העניין שלי הוא שהוא תמיד נטה לצדד במשפחתו- גם על חשבוני ועל חשבון כבודי- מה שלא מקובל עליי כי לדעתי הוא צריך לכבד אותי כאשתו ואם בנו, חוץ מעובדת היותי אישה נאמנה, טובה, מסורה, אם טובה לבני ועקרת בית למופת. כל מכריי יעידו שאין לו עילה או סיבה להתנהג אליי כך. המשפחה שלי מאוד תומכת בי ועומדים מאחוריי אבל קשה לי נורא במצב הזה. אני לא עובדת כרגע ומחפשת עבודה הרבה זמן כבר ועדיין לא מצאתי. לכן גם השליטה הכספית בידיו והוא נטרל אותי עכשיו ולי שוב- אין הכנסה כרגע.
    מה אתם הייתם עושים??????

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתגרש

הוספת תגובה

• רוצה להתגרש

תמי אורן
    13/05/2010

נויה שלום,
    נשמע מדברייך שאת עדיין לא שלימה עם החלטתך להתגרש , נראה שלקחת החלטה ברגע של כעס ופגיעות. ממליצה לך לבחון האם העצב שמתעורר נובע מחרטה. ממליצה לך בחום לבחון את הסיבות שבעטיין את רוצה להתגרש והאם באמת הגעתם לדרך ללא מוצא. מדברייך לא ברור מדוע הגעתם למשבר , מדוע המשפחה מעורבת, מה מעוור את בעלך מלראות את כל מה שציינת שאת. מה ניסיתם לעשות בטרם החלטת להתגרש? האם בעלך שותף להחלטה והאם יהיה פרטנר לתהליך זוגי טרם החלטה?בכל מקרה ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ לבחון מחדש את החלטתך. חשוב לתת מקום להתלבטות .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצובה...

נויה
    14/05/2010

תודה על התגובה! אני די שלמה עם החלטתי כי הגיע הזמן שאעשה מעשה! הייתי צריכה לעשות את זה לפני שנים כי המצב הזה לא ממש חדש (למרות שמה שקרה לפני שבועיים ממש "תקע את המסמר האחרון בארון הנישואין שלי") ולא שכל השנים חייתי כמו בת יענה והדחקתי כי כן הערתי ודיברתי עם בעלי על מה שהפריע לי, אבל הוא פשוט בשלו וחוזר חלילה- עד הפעם הבאה. הפעם זה היה ממש קיצוני והגיע למקומות שאף פעם לא הגיע. הוא עכשיו פשוט מתהלך בבית (כמה שפחות)ונמנע מלהתקל בי ואני עברתי לישון בחדר אחר (מה שאף פעם לא קרה) והבן שלנו באמצע ואני עושה מאמצים עליוניים ממש שלא להכניס אותו למשוואה ולא לדבר על הנושא ליידו או לאפשר למישהו לדבר ליידו.
    הבעיה שבעלי מתנהג אליי בחוסר כבוד, חוסר פרגון, זלזול, חוסר התחשבות ברגשותיי ותמיד מנסה לגרום לי לחשוב שאני לא שווה כלום. אני יודעת שזה נובע מרגשי נחיתות בגללי (ולא- אני לא משלה את עצמי כאן) כי אני הרבה יותר משכילה ממנו, באה ממשפחה טובה וחמה ובקיצור- ברמה גבוהה הרבה יותר ממנו- לא שאי פעם עשיתי השוואות כי התחתנתי אתו בגלל שאהבתי אותו ולא עניינו אותי שאר הדברים. במקום לכבד אותי ולהעריך אותי (ויש על מה- לא בגלל הדברים שציינתי אלא בגלל שאני אישה נאה, מסורה, נאמנה וכו"). אני גם לא עבדתי בשנתיים האחרונות כי הוא ביקש שאעזור לו בעבודה ועזרתי לו המון! עכשיו הוא ממש לא מסתדר כי הוא לא דובר אנגלית וממש נאבק אבל הפעם החלטתי להיות חזקה ולא לוותר. אני לא מוכנה יותר לוותר על כבודי, אני רוצה גם לקבל יחס ולהיות נאהבת!
    אני לא ממש רואה סיכוי לתיקון כלשהו ובכאב רב פניתי לאפשרות האחרונה כי הגיעו מים עד נפש ואני מעדיפה להיות בלעדיו ולהתמודד עם כל הקשיים הכרוכים בכך ולא להמשיך לסבול ממנו כך התעללות נפשית ומילולית. גם חבריו מכירים את צורת התנהגותו והוא פשוט לא יודע לכבד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה---

בני
    15/05/2010

לא הגבתי על הודעתך כי היה נראה לי שאת החלטית ואפי' הצלחת לשכנע אותי בגירושין שלך, אבל,,, ראיתי בהודעה אחרת שכתבת שנפגשת לצורך העניין עם עו"ד,
    ברצוני להאיר את עינייך בכך, שטרם נולד העו"ד שהמליץ על שלום בית, הם מטבעם מלחמתיים והצד שהם מייצגים הוא הכי צודק והמטרה כעת למצות את הדין, ולהוציא כמה שיותר ע"מ להצדיק את המקצוע, יש סיפור ידוע ומפורסם בארה"ב על עו"ד שייצג את שוחט הזונות שביתר אותן והעלים את קבורתן, מעשה מזעזע בכל קנה מידה, ומה שיותר מקומם זה, שלא יכלו להרשיע אותו על אף שהודה ברציחות, בגלל שלא מצאו לעולם את הגופות שבהן הוא הודה, ומה שיותר מזוויע זה, שרק שני אנשים ידעו איפה הוא קבר אותן, הרוצח והעו"ד, כן אותו עו"ד כתב על זה ספר, שם הוא מתלונן שכתוצאה מהייצוג של אותו רוצח ובגלל שהוא התעקש לא לגלות למשטרה ולבית המשפט על מקום הימצאם של הגופות, הוא יירד מנכסיו ואיבד את כל חבריו ואת ביתו ומעמדו, אבל שימו לב ! הוא לא מוכן לספר בגלל חיסיון עו"ד לקוח, את הבנת מה זה עו"ד, הוא נאמן ללקוח בכל מחיר,
    האם את רוצה שהוא יהיה זה שיחליט מי מכם צודק ? הרי הוא לא הוסמך לכך,
    אני מציע לך ללכת מחר לאיש או אשת מקצוע וללבן איתה ביחד את סיפור חייך, את תופתעי ובטח שזה ישקף לך מציאות אחרת ממה שאת חושבת כעת,
    אם אתבדה אני מוכן לשלם לך על הזמן שהקדשת---
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולתגובתך...

נויה
    16/05/2010

אתה צודק- אני באמת הגעתי להחלטה הפעם ויפה שעה אחת קודם- כמו שנאמר. אי אפשר לומר שלא ניסיתי וקיוויתי כל 15 שנות נישואיי שבעלי ישנה גישה ויתפכח סוף סוף... התפללתי וביקשתי שוב ושוב. אבל התקרית האחרונה שהיינו בקסאח לפני שבועיים ואז הביא את אמו אלינו לשבת (מבלי לטרוח לעדכן אותי...) והיא מצידה תרמה את חלקה כשיצאה מביתנו ואמרה לו שלא התייחסתי אליה כל השבת- מה שלא נכון, הדבר הנכון היחידי זה שלא היה לי מצב רוח להיות ליצן החצר... ובכך זרקה את הפצצה האחרונה! הוא לא טרח להתעמת אתי ולברר אתי (למרות שהוא היה בבית במהלך השבת) ומייד הכריז מלחמה כשטען (בפני מי שדיבר אתו- לא בפניי) שהעלבתי את אמא שלו! בזה נגמר הסיפור! זה לא חדש שאם אמא שלו או אחותו יגידו משהו- הוא יהיה לצידן ולא ישקול אפילו להגן עליי ולו לרגע. הפעם התקרית הביאה אותנו למצב מאוד חמור- אליו לא הגענו בעבר ומבחינתי זה עבר כל גבול. אנחנו כבר יותר משבועיים לא מדברים, אני עברתי לישון בחדר אחר והילד- מה עם הילד באמצע? אני עושה מאמצים עליוניים שלא לערב אותו בעניין ולא מדברת על בעלי ליידו או מאפשרת למישהו לדבר ליידו על אבא שלו אבל בעלי יודע את הנקודות הרגישות שלי- בגדול הבן שלי!- ולוחץ עליהן בכל הכוח כדי להכאיב לי. משחד אותו בכל מיני טיולים ודברים שיבוא אתו (וכך אשאר לבד) וכאלה. אני מנסה שלא לטעון נגד בני שמעדיף את אבא שלו עליי- כשתמיד אני הייתי זו שהגנה עליו וסוככה עליו ורבה עם אבא שלו בשבילו. הוא מצליח למשוך את הילד אתו ואני מרגישה פגועה ונבגדת בד בבד.
    אגב, בקשר לעו"ד- היות ואני לא עובדת, כך שאין לי הכנסה- דיברתי עם עו"ד בנעמת- יעוץ משפטי חינם כך שאני לא חושבת שהיו לו אינטרסים מסויימים כלפי איזשהו צד.
    תודה על התגובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנויה---

בני
    17/05/2010

צריך כוחות בשביל להתנהג כפי שאת מתנהגת בכל הנוגע לבן שלך, ועל כך כל הכבוד, אל תתייאשי, הבן שלך יאריך זאת לא עכשיו אבל אוטוטו כשיגדל, יבין איזה אמא לביאה הייתה לו,,,,

לטיפש מראים חצי עבודה, ואני כאן הטיפש, אין לי מושג מה קרה בינכם במשך 15 שנה, אבל אני יכול לשער שהיו בינכם גם דברים טובים, תנסי להיזכר בכמה מהם תחזרי אחורה בזמן ההתאהבות וההיכרות שלכם, אני בטוח שיצופו כמה רגעים קסומים, נכון, אמא שמתערבת זה אסון, אבל אפשר ללמד אותה מבלי לאבד אותה לתפוס מרחק מהבן שלה וממכם,
    ---
    אם את מוצאת רגעים קסומים ויפים בחיים שלך, אז אני שואל לא חרם ?
    וייתרה מזו האם בעלך שאת מסתכלת על החבילה כולה, מתאים ל--- זיווג שני ??
    האם יש בך את הכוח והרצון לנסות לשנות את היחס והתקשורת שלכם כדי להרגיש טוב יותר ??
    ---
    אם תמצאו מטפל טוב אין זו אגדה-!
    לעניין העו"ד גם בזה הצלחת לשכנע אותי, אבל,,, אם כבר אז תלכי ליועצים זוגיים בחינם,
    ועוד דבר חשוב שתדעי, שההשקעה בללכת לייעוץ היא השקעה הכי טובה בעולם, מאחר והיא נותנת לך המון תועלת גם כתמיכה בהווה, גם בלימוד על העבר שלך , ו --- כלים להתמודדות בכל מערכת יחסים שתהיה לך בעתיד, כדי לא לחזור על טעיות העבר,
    וכמובן החשבון הפשוט של עלות מול תועלת בנושא הכספי,
    עלות הטיפול כ- 3000 שח,
    למול עלות הגירושים: מינימום 250.000 שח, כשהממוצע הוא חצי מיליון שקל ומעלה,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

נויה
    17/05/2010

ראשית- תודה על התגובה!
    תאמין לי- קשה מאוד לשמור על פאסון ולהמשיך להתנהג כרגיל ולטפל בבית ובילד ולכבס (גם לו...) ולנקות וכו" כאילו הכל בסדר. אבל מה שהכי חשוב לי בחיים זה הבן שלי ובחיים לא אסכן את בריאותו הנפשית או הגופנית למטרה זו או אחרת! חוץ מזה שזה לא הסגנון שלי לקלל ולעשות בלגן (זה יותר הסגנון של הצד ה"פעיל" במשפחת בעלי- ממש לא במשפחה שלי ולא כך חונכתי). תמיד אמרתי שכל הכבוד לנשים שלמרות כל הייסורים והרגישות והפגיעות והרפש שיוצא החוצה- לא מוכנות להסית את הילדים נגד אבא שלהם או שיכפישו את אבא שלהם בפניהם- ולא משנה כמה זה היה מגיע לו או כמה שהוא זבל... אני לכן לא מרשה לאף אחד מהצד שלי לדבר לייד הבן שלי על הנושא. עכשיו אני צריכה לשבת בשקט כשבעלי מנסה לשחד ולקנות את הבן שלי- ולו כדי שאשאר לבד בבית... הוא נקמן כלפיי שחבל על הזמן. הבעיה היא גם שהוא לא מבין שבתהליך הוא גם מזיק לילד! טוב, הוא לא מפותח או אינטליגנטי מספיק להבין את זה- מה גם שהוא אנוכי ברמות על ומת על עצמו ברמות קשות- תכונה שהכי שנאתי אצלו.
    היו לנו גם תקופות טובות- בוודאי! וגם לא שכחתי את זה. למרות שהוא כנראה זוכר כעת רק את הדברים הרעים כי הוא עסוק בלשנוא אותי. אני מאוד פגועה וכועסת אבל חלילה לא שונאת אותו וגם לא מקללת אותו או מאחלת לו רע. טוב, אני בעצמי צריכה טיפול משקם אחרי כל השנים האלה אתו.. לא צוחקת.
    אי אפשר ללמד את אמא שלו לתפוס מרחק- מהסיבה הפשוטה שזה משהו שרק הוא יכול לעשות והוא בכלל לא מבין שזה לא נורמלי ויכחיש ויגיד שהוא כן מכבד אותי... בדיחת השבוע. עובדה היא שיש לו עוד אחים והיא לא מצליחה לסכסך אצל אף אחד מהם כי הם לא יאפשרו לה, אבל הוא עם הסינדרום של הבן הקטן והדפוק- סליחה על הביטוי, פשוט מתוסבך ברמות על! בעל חסכים רגשיים ונכות רגשית- כך אני קוראת לזה. קר ולא יודע להפגין אהבה או חיבה כמו אנשים אחרים.
    בטח שחרם על הנישואין האלה- ומי כמוני מבינה את זה- אני מרגישה ששרפתי כל כך הרבה שנים עם אדם שלא הכרתי- אם הוא מסוגל לקלל אותי ולדבר עליי כמו שדיבר- בסיוטים שלי לא הייתי מאמינה שאני אגיע ליום הזה- ועל מה? על זה שאני מכבדת את המשפחה שלו (למרות שלא מכבד את שלי) למרות כל מה שעשו לי במהלך השנים? על זה שאני עולה עליו ב-10 מידות?? אני לא משווה ולא אמנה את כל מעלותיי כי אני לא שחצנית חלילה ולא העסיק אותי והתחתנתי אתו מתוך אהבה נטו. אבל הוא חשב שבגלל שיש לו רגשי נחיתות כלפי אז ישפיל אותי ואולי ישכנע אותי שאני לא שווה... בזבוז זמן מצדו!
    אני לא יודעת אם הוא באמת בנוי לנישואין- זו שותפות לכל דבר- חייבים להבין שכדי לקבל כבוד ועוד צריך גם לתת. זה לא עובד בצד אחד בלבד וזו עובדה מוגמרת! הוא רוצה כבוד אבל לא יודע לתת חזרה ואני לא כלבלב וגם אני רוצה יחס ומילה חמה וחיובית (!!!) מדי פעם ופעם.
    הוא מתנהג כמו הערבים הפרמיטיבים של פעם כאילו שקנה אותי ואני רכוש שלו ואני לא! הוא משתמש בנשק השליטה בכסף
    כ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני, אתה המום או שפשוט לא קראת..

נויה
    17/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נויה---

בני
    17/05/2010

אני מצטער בשבילך,,,
    ניכרים דבריי אמת ממכתבך, ונראה שבעלך אכן הביא איתו נדוניה לא פשוטה כלל, בתור בן זקונים מפונק שהתרגל לקבל ולקבל, או לקחת ולקחת, ויש הבדל בין לקחת או לקבל, ונרחיב פעם בעניין הזה,,,
    אמא שמגוננת, בעצם כובלת את הבן שלה ולא נותנת לו להתמודד, ומכאן הדירדור ביחסים שלכם מובן,
    רצוי שתבדקי מתי כל זה קרה, ממש תעברי על חייך עם ציר זמן, איך התנהלו היחסים שלכם בתקופת ההיכרות, מה קרה לקראת חתונה, תוך כדי, לפני לידה, הריון, לידה וכו' חשוב לשים אצבע ולבחון מה קדם למה, וכאן טוב חפירה לעומק, כי כך ניתן לנקות מהשורש,
    ---
    האמת שיש פער בכללי, בין נשים לגברים, ולו רק מהעובדה שאתן מתחילות ללמוד ולכתוב כשנה לפני הגברים, בארץ לפחות, וכנראה מעוד סיבות,,, מה שמביא אותכן לבשלות ולמכונות שיתופית יותר טובה מהגברים,
    צרם לי מה שכתבת > אבל מה שהכי חשוב לי בחיים זה הבן שלי ובחיים לא אסכן את בריאותו הנפשית או "הגופנית" למטרה זו או אחרת!
    כאילו זה ברור מאיליו ומה התכוונת להדגיש כאן !
    כמו"כ את מזכירה הרבה את זה שהוא והוא, והוא עסוק בלשנוא אותך,,,
    את יותר טובה ממנו ויעידו כאלף עדים התגובות וסגנון כתיבתך שאני נהנה לקרוא,
    ---
    עצבות מורידה את הנפש לאדמה, וקשה אז לחשוב ולנהל חיים תקינים, לעומת זאת השמחה מרוממת את הרוח ומשפיעה על הגוף לצאת במחול ולחשב את צעדינו בתבונה,
    קחי טיים אאוט, תודיעי בבית שאת יוצאת למסע שורשים להחזיר את הכוחות שהיו לך מאז ומקדם, לחזק את היכולות שהיו לך ולהעצים אותן, מי שבא בא, ומי שלא בא מפסיד,
    בעלך יקבל הזדמנות לראות במראה מולו אשה חזקה שיודעת לשם מה היא באה לעולם, מה היא רוצה, ועל מה היא מוכנה להתפשר, כמובן שזה תלוי במוכנות שלו ללכת לייעוץ, לשיפור חיי הנישואין שלכם,
    בכך את עושה למענך, ולמען ילדך,--- שיראה מה אמא מוכנה לעשות כדי שיהיו לו אבא ואמא,
    בהצלחה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

נויה
    18/05/2010

בקשר למה שכתבת- בעלי ממש לא התרגל לקבל ולקבל ולא לכך התכוונתי כשהזכרתי את תסמונת האח הקטן. התכוונתי לכך ששמעתי כבר הרבה פעמים על האח הקטן בין הרבה ילדים שסבל וספג אולי יותר מאחיו. הילדות שלו לפי מה ששמעתי (לא ממנו- הוא לא פתוח ולא סיפר כלום) לא היתה בדיוק "סוגה בשושנים"...
    תודה על הפרגון בקשר לסגנון כתיבתי- אני אוהבת מאוד לכתוב נכון ומשתדלת שלא בשפה גבוהה מדי כי אני לא פלספנית או משהו.
    בכל מקרה ההערה על בני- לא בטוחה שהבנת את כוונתי- התכוונתי לזה שלא אפגע בו בשום צורה- ולכן אני סופגת ומקפידה לחסוך ממנו כמה שאפשר מהמצב הנוכחי, למרות שהוא כבר גדול- כמעט 14. אני פשוט מנסה לגונן עליו כמו תמיד ככל יכולתי. יש לי בעיה מסויימת בנושא הנתינה- אני טוטאלית וזה לפעמים בעכריי. הבנתי לאחרונה שקיבלתי כמה סטירות לחי בעקבות דברים דווקא טובים שעשיתי- שמבחינה מצפונית היה לי טוב איתם אבל כנראה פורשו ע"י אחרים כחולשה.
    הבן שלי הוא החיים שלי ואין שום דבר או מישהו שקודם לו- על זה אין ויכוח.
    בקשר ללקחת פסק זמן- ולאן אלך? לכמה זמן? מחר אני נוסעת להוריי שגרים באזור אחר לכמה ימים גם מפני שבעלי בוודאי יקח את הבן שלי למשפחתו לחג ואין לי כוונה להשאר לבד בבית- שזה מה שבעלי היה רוצה, אבל לא אתן לו את הסיפוק הזה.
    האבסורד כאן זה שלי עשו עוול ובעלי מתנהג כאילו בגדתי בו (חחחח.. ממש אני..) או הרגתי את אמא שלו חלילה. שלא נדע.. המשפחה שלו כנראה ממשיכה למלות לו את הראש גם בימים אלה ואני לא מבינה מה יתן להם אם הוא יתגרש... יועץ? אני לא בטוחה שזה יעזור וכרגע אין שום דיבור בינינו אז לא יודעת מה ילד יום אבל אני עוד לא רואה את הסוף של הברוגז הזה.
    בכל מקרה קיבלת כעת תמונה יותר מלאה של המצב ואתה מבין שאני בבעיה לא קטנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה---

בני
    18/05/2010

החיים לא קלים אה ?
    תרשי לי לציין שהחיים של הבן יהיו יותר מושלמים אם אימא שלו תהיה חזקה, ולכן חשוב שתטפלי כי את עוברת דברים וא"א סתם להחליק ולומר וואלה די נגמר, מתישהו זה יצוץ ויפה שעה אחת קודם כלשונך,
    טוב שאת רוצה שינוי , הגישה שלך והאומץ שקיבלת בהחלט ראויים לשבח, אבל יש לי הרגשה ותקני אותי אם אני טועה, שבזה פחות או יותר תם הפרק שלך בלהציל את הזוגיות כמובן לשלב זה, ואת מצפה מבעלך או מי ממשפחתו שיזיז את העיניינים, אז קודם כל צדיקים נעשית מלאכתם ע"י אחרים, האם את בקטגוריה הזו ? א"כ נמתין להתפתחויות,
    ---
    קחי את היוזמה לידיים שלך, אל תלכי לאמא שלך בגלל שהוא לקח את הילד לשם ואז את נשארת לבדך, כי זה מה שהוא רוצה---, אלא כניהול חיים לפי המודל שאת קובעת ולזה בדיוק הייתה כוונתי קחי פסק זמן, פסק זמן מהמלחמה ומהתגוננות, הפסיקי לחשוב מה הוא עושה וייעשה, תניחי להם לו ולאימו שיתבשלו במיץ שלהם, זה נכון בעסקים וכ"ש בקשר זוגי, אולם אל תעשי מעשים שנוגדים את המצפון שלך, וכמובן שעלולים לפגוע ביקר לך, המשיכי להיות מי שאת, ויותר נכון תתחילי מחדש להעריך את מה שיש בך, אמרת שאת זקוקה לטפיחה ותמיכה, אם את לא רוצה לקבל את זה ממקור פסול, אז נשאר לך או חברה טובה או קבוצת תמיכה, אולי אצל המשפחה שלך, אבל זה לא כמו איש מקצוע שמשקף לך את כל החיים בצורה מסודרת , פתתאום את נזכרת כמה גדולה את וכו'

חג שבועות שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נויה
    20/05/2010

בני, מודה לך מאוד על העידוד! באמת היום חזרתי מביקור בן 3 ימים (בגפי) אצל משפחתי, קיבלתי חיזוקים, עידוד, המון אהבה וכוח ממשפחתי החמה והנהדרת שתמיד שם בשבילי. אמנם היה לי קשה בלי בני וחשבתי עליו כל הזמן ודיברתי אתו כמה פעמים ביום... אבל החלפתי בהחלט אוירה- גם אם זמנית בלבד.
    לדאבוני הרב, ואני אומרת זאת עם המון כאב, עברו כבר כמעט 3 שבועות מאז התקרית האחרונה והמצב לא השתנה.. לא שאני חלילה יושבת ומחכה שהפארוק יחליט "לשבור את הכלים" ואולי זו מלחמת כוח לראות מי ישבר ראשון (לא אני!) אבל מאוד קשה לי ומאוד לא נעים- בלשון המעטה. השבת עוד לפנינו- בע"ה- ואני מאוד מקווה שתעבור בשקט ובלי תוספות מיותרות למועקה שלי שכבר כאן.
    אני ממשיכה את חיי כרגיל תוך התעלמות טוטאלית ממנו ולכן חזרתי היום למרות הפצרות בני משפחתי שאשאר גם לסופשבוע. אני פשוט לא יכולה להתנתק מבני להרבה זמן והוא גם לא רגיל שאני לא ליידו ואני מאמינה שזו לא הפקרות ואני לא יכולה פשוט להשאר כמה שבא לי ויש פה ילד שצריך להשגיח עליו ולפקח ולדאוג למה שצריך- למרות שהוא לא "תינוק". זה הראש שלי- בכל אופן.
    מאחלת לך סופשבוע נעים ומהנה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הראש שלך עובד טוב-

בני
    20/05/2010

ברוכה הבאה, חזרה למציאות,
    לדעתי השיקול לחזור הביתה לילד ראוי ורצוי,
    אבל אל תשכחי את כל מה שכתבו לך פה,
    סתם לשחק את המשחק שהכל סבבה מצידך, לא יועיל לאף אחד, את משקרת לעצמך ולא משדרת כלום לכיוון בעלך,
    אולי תאזרי את כל הכוחות שנותר לך ושאגרת אצל משפחתך, ותנסי לשבור את הכלים אבל בפן החיובי, כנסי עם חיוך, תשאלי לשלומו של בעלך, תשבי ותשתקי רב הזמן, תגלי עניין במה שיש לו להגיד, תחלבי ממנו מידע, ותראי לו פנים מחייכות,
    תאמרי לו שחשבת המון המון עליו ועליכם, והיית רוצה שהפעם תלכו ביחד ליעוץ זוגי כדי לברר איפה השגיאות שלכם, של שניכם ,,, ואולי ניתן להציל ולשחזר את האהבה שפרחה לה מן החלון,
    תני לו לדבר, לכעוס, להתנצל, לגמגם, לומר חצאי משפטים, אבל תהיי כנה עם עצמך, וחיזרי שוב ושוב על ההצעה, ללכת ליעוץ ,
    גם אם עשיתם אהבה בדרך לא דרך,,, אל תוותרי ללכת ליעוץ, להיפך זה יבוא בעת רצון, ויש לזה משמעות בעלת משקל כבד וטוב,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל...

נויה
    21/05/2010

בקשר להצעה שלך- לא אעשה זאת מסיבות שונות. ראשית- משום שבעלי אינו אדם נאור במיוחד וכל פעולה בסגנון זה ושבירת הכלים תראה מבחינתו כניצחון שלו עליי- שוב. אני הנפגעת כאן ולי עשו עוול ואם הוא מאמין שעשו לו עוול- הוא חי בסרט. אני לא מעוניינת לנסות וליישר את ההדורים אתו כי הגעתי למסקנה והבנה שמצב זה אינו בר תיקון ואני לא מוכנה לתת יותר מכל השנים האלה שהייתי אתו ולהמשיך לסבול כך ממנו כל פעם. אני גם לא יודעת אם ייעוץ זה לא בזבוז זמן במקרה שלנו- כי אפילו ייעוץ זוגי לא יכול לשנות אופי של בן אדם. אפשר לתת לאדם להגיע להבנות מסויימות ולשנות דרכי התנהגות אבל לא לשנות את אופיו.
    ולכן לצערי ההצעה שלך יכלה להיות מתאימה במקרה שהיה מדובר באדם אחר ולא ראש בקיר כמו בעלי... מספיק הושפלתי ובוזיתי על ידו במשך כל השנים, לא אתן יד להמשך המצב הזה.
    שתהיה לך שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מתייאש-

בני
    21/05/2010

היי נויה
    לא חשבתי לרגע שמה שאכתוב לך את מייד תאמרי אמן, זה טבעי, כי כך נבראנו עם אגו, וכל אחד חושב שהשני צריך להשתנות,
    ותביני גם שאם הייתי במצב שלך --- זה מה שהייתי מרגיש וכך הייתי מגיב, אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה שלשמוע עוד דעה של איש חכם לא מזיק, ולפעמים משנה את ההסתכלות על הבעיה בפרט, ועל החיים בכלל,
    אולי אני מגזים אבל זאת ההרגשה שלי בכל אופן, ולכן, התאמצתי לנסות להאיר לך כמה מהתובנות שלמדתי על בשרי, כתוצאה מחברות קרובה של גרושים וגרושות,
    את מחפשת צדק ? אין צדק !
    ברור ששניכם צודקים, כל אחד יש את הצדק שלו, אבל איך כתוב ? "צדק צדק תרדוף" למה פעמיים ? כי צדק עושים עם צדק ! כנראה שאת ובעלך זה הדוגמא הכי טובה לעניין הזה,
    מה את היית מציעה לחברה במקרה כזה ? הרי אין זוג שלא רב, ואין בית שאין בו תחושות של עשיית עוול, וניצול כביכול, זה מסך שמעמעם את האהבה, וצריך לסלק את העשן כל פעם מחדש,
    אני יודע שאין לך כבר כח לשמוע לבלבולי מוח האלו, אבל אני כאילו מסתכל על עצמי ואומר וואלה איך זה שאני לא מתגרש,,,,---, באמת אין לי מושג מאיפה אנו מביאים את הכוחות שוב ושוב, לבקש סליחה, להבטיח שהפעם זה לתמיד וחוזר חלילה,
    שח לי חכם אחד, שכשיש לאדם איזה משבר/קושי שהוא צריך לעבור, אז כל זמן שהוא לא יעבור אותו, לא תהיה לו מנוחה מהדבר הזה, והוא יצטרך להתגבר עליו במקומות אחרים, ולכן הוא אמר, עדיף לעשות הכל כדי להתמודד עם האמת כשהיא מגיעה, ולסיים עם זה בידיעה שהיא לא תחזור שוב,
    הרעיון - שהבעיות לא נפתרות, אם לא פותרים אותן נכון, הם עלולים לצוץ בפעם הבאה,
    תשאלי אותי הרי אמרתי כבר מיליון פעם אני לא הבעיה, שהוא ילך לפתור את הבעיות שלו ויעזוב אותי במנוחה,,,--- ואני שואל ??
    האם כשהאהבה הייתה בשיאה, מישהו ממכם היה נחלה ל"ע , הייתם נוטשים ? כי זו בעיה שלו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתייאש 2-

בני
    21/05/2010

המשך לנויה-

את צודקת שא"א לשנות את הטבע של הבן אדם, קודם כל, מי אמר שזה בטבע שלו, אולי זה רק זהות שאולה שהוא אימץ במשך השנים וכתוצאה מכל מיני דברים שהשפיעו עליו, דמייני אדם ערום שמלביש ע"ע בגדים של מנהל עבודה, אופס יש לנו כאן מנהל עבודה, אותו אדם מחליף לבגדים של רופא, מה את רואה ? רופא ,
    אפשר ללמד אדם להיות במסגרת מסוימת אדם אחר, כמו בשותפים לעסק, שני אנשים שונים עם דיעות שונות וכו' מחליטים לשתף פעולה לצורך העסק, הם אינם מוותרים על הזהות האישית שלהם, כי כל אחד בנפרד יש לו דעות ורצונות ורעיונות אחרים מהשותף,
    אבל לצורך העניין הם מוותרים על האגו ועל הנטיות הטבעיות שלהם למשל בצורך לשלוט וכו' וכך אין חיכוכים והעסק נשמר,
    ניתן לאלף את הבעל שכשהוא מגיע הביתה הוא יעטה ע"ע גלימה אחרת ויכנס לדמות שתשתלם לו, וזו לא צביעות או תחפושת בלבד, כי בכל אדם יש את כל המידות הטובות והרעות, אלא שהוא צריך לבחור במה להשתמש, ואם עד היום הוא השתמש בהם לא נכון, זה הזמן ללמד אותו,

נו,, את שואלת מצוין אז שילך ללמוד ואח"כ נראה עם מתאים לי או לא,,,
    ראשית, אין לי מושג אם הוא מעוניין,
    שנית, אם הוא יסכים למהלך כזה, את מוכנה לחכות לו ?
    שלישית, עבודה בשניים כשאת משמשת המורה שלו, ועוזרת לו ולכם לחיות בעולם טוב יותר, לא מאתגר אותך ???
    ורביעית -,,, את מצילה את נפש בנך בכך שהוא רואה איך פותרים בעיות על אמת , ואת, המודל שלו ליישוב סכסוכים, לא בריחה, בלי תירוצים, מי יודע אולי כתוצאה מכך הוא יגדל ויעשה שלום בינינו לפלסטינים,
    ונסיים בפסוק---
    "עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו" כשם שאלוקים מצליח להשכין שלום בין מים לאש שהם ההפך הגמור, כך יעשה שלום עלינו,,, ונאמר אמן, !
    שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני שלום!

נויה
    21/05/2010

קודם כל- אני חייבת לציין שאני לא מדברת כעת רק מתוך אגו פגוע וכעס. עבר כבר זמן והמצב סטטי וקשה וזה לא כמו שקרה רק לפני כמה ימים ואני נורא כועסת ולא חושבת בהגיון.
    כשהאהבה היתה בשיאה אמרת- אני עדיין אוהבת אותו וה' עמי- גם לא מאחלת לו רע או מקללת אותו חלילה- זו פשוט לא אני- אני אדם מאוד מוסרי, נאמן, מסור וטוטאלי. אבל אני ממש לא בטוחה שהוא אי פעם אהב אותי. אמרתי לו בעבר שנראה לי שהחליט להתחתן אתי מסיבות אנוכיות ולא ממש נכונות- אולי חשב שהיה אישה טובה ואם מסורה לילדיי וזה הספיק לו... הוא לא ממש הכחיש או אישר את זה. מעבר לפרורים שזרק לי מדי פעם- הוא אף פעם לא התנהג כמו מי שאוהב. אני יודעת שאם אתה אוהב מישהו- כשהוא סובל אתה סובל וכואב אתו ורוצה לעזור, אתו זה לא היה כך. ההיפך, כשהייתי סובלת וכואבת- לא הרגשתי שהוא שם אתי כדי לחזק אותי ולעזור לי. אולי בגלל כל מיני תסביכים ופחדים (למשל שונא להיות בבתי חולים)- במהלך השנים הבנתי ששורש הבעיה נעוץ בילדות שלו. אבל אני סובלת (עברתי טיפולי הפריה וכמה הפלות- מאוד טראומטיות). כל פעם נשברתי מחדש אבל לא הרשתי לעצמי להתרסק כדי שלא אראה חלשה ובעיקר כדי שהבן שלי לא יהיה חרד לי ויראה אותי במצב כזה- בוכה ומדוכאת. אז בקיצור- אם בעלי לא אוהב אותי- אין לי על מה להילחם. אני לא צריכה להרגיש שהוא עושה לי טובה שנמצא אתי- כי אני לא קוראת לעצמי "עונש". אני באמת אדם חיובי בעל מעלות חשובות ומחשיבה את עצמי נכס כרעייה ואמא.אני ממש לא מוכנה להיות במעמד של ברירת מחדל של מישהו.
    המצב הזה ימשך כנראה עד שאוכל להתקדם עם ההליכים שהתחלתי- גם פה אני מסוייגת כי אומרים לי שיצוג משפטי ע"ח המדינה לא יועיל לי ואולי יהרוס לי ולא אקבל את כל מ שמגיע לי ואני חוששת כי אין לי עשרות אלפי שקלים לשלם לעו"ד פרטי... קצת בבעיה כאן.
    בני, מכל הלב מאחלת לך שבת שלום קודש, נעימה ומהנה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה-

בני
    21/05/2010

אני מתנצל ומבקש את סליחתך אם חפרתי שלא במקום,
    בכל פעם את מגלה פרט נוסף, הצטערתי לקרוא על ההפלות וטיפולי ההפריה שעברת, אכן קשה לעבור דברים כאלו ועוד לבד,,,
    ליבי ליבי איתך, מה אומר ומה אדבר ???
    תפני לגישור, יותר מהר ובכלום כסף, אני יכול להמליץ לך על מגשרת אבל אסור לעשות זאת במסגרת הפורום,
    תודה ששיתפת אותנו,
    מאחל לך שבת שלום ומנוחה,
    בריאות הגוף והנפש לך ולבנך ולכל הסובבים אותך,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד בקשר להצעה שלך קודם...

נויה
    21/05/2010

אתה מציע לשבור את הכלים ולחייך ולשאול מה שלומו- גיחחתי לעצמי לרגע כשקראתי את המילים האלה ולא שההצעה לא טובה- רק שלא פרקטית ו/או מעשית לגביי- הדבר היחיד שהייתי עושה אם הייתי מתקרבת אליו היה כמו שעשתה מירנה בוביט (זוכר? כרתה לבעלה את הז...). ההצעה יכלה להיות ריאלית עם גבר ריאלי או בעל יושר והגינות. לא עם בעלי- מבחינתי הוא מזמן עבר את הצ'אנס למעשה הומני ומפוייס ממני.... בקיצור- על גופתי המתה! גם לייעוץ אלך רק אם ישתנו דברים מאוד בצורה משמעותית מעכשיו. מה שלא נראה לי שיקרה- רבאק, כבר 3 שבועות עברו (שברנו את כל השיאים מבחינת תקופת ברוגז... כמו בגן).
    שוב אאחל לך שבת שלום ומנוחה!!! ו- PLEASE אל תפרוש מהפורום עדיין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכיר זוג שהיו פרודים-

בני
    21/05/2010

כמה חודשים, האשה כבר התחילה לפתח רגשות לאדם אחר, יותר משנתיים הם היו בכאסח, עלבונות האשמות, אי קיום יחסים ועוד,
    ו,,, כשהם הסכימו להשתחרר מהמצוקות שהם סחבו מהילדות,,, הם החלימו לאט לאט, זה תהליך ארוך אבל משתלם, פתאום אתה מגלה ע"ע דברים שלא ידעת, ומגיע לתובנות שלאחרים לוקח 100 שנה להגיע אליהם,
    הכל אפשרי ומישהו צריך לקחת את היוזמה ולגלות אחריות, האם זו את ? הבנתי שלא , וחבל לי עלייך,,, באמת, בעלך לא מעניין אותי , את נראית לי בחורה מתאימה לאתגרים והוכחת עד עכשיו שאכן את מסוגלת, אז מה הבעיה לעשות בינכם סולחה מצידי שלכו מכות קצת בהסכמה, כמו ילדים שעד שהם לא מחזירים בעיטה הם לא נרגעים, אבל אח"כ שולם שולם לעולם,
    דווקא זה שאת לא שונאת אותו, הדליק לי נורה אדומה, את בעצם מסתכלת עליו כיצור מסכן וטיפש שאיבד את היקר לו , סתם,
    לא יודע מה עוד להגיד לך , אולי תעזרי לי לעזור לך ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

נויה
    21/05/2010

למה הדליק אצלך נורה אדומה??????. אנא הסבר ונמק!
    מה מוזר כאן? עכשיו זרקת לי אתגר באמת כי אין לי מושג למה אתה חושב כך!
    אני פשוט לא מאמינה שצריך לבזבז אנרגיות על שנאה. אני מאוד משתדלת ללכת בקו הזה.
    מה שאמרת שאני לא מעוניינת לקבל את האתגר- לא מדוייק להצהיר דבר כזה- אני באמת מאוד נאורה ומפותחת כמו שנקרא, אבל אין לי פה פרטנר למעשים מסוג זה, באמת שלא. בעבר גם הצעתי טיפול זוגי והוא לא היה מעוניין כי הוא לא אדם פתוח שידבר על הרגשות שלו- מאוד סגור ולא ידבר עם אדם זר על דברים פרטיים.
    זה לא שלא הייתי עושה מאמץ להתגבר על הקושי כאן- אבל זה כרגע כל כך פגום והגיע למקומות שאני לעולם לא אוכל לשכוח את הצורה שדיבר עליי ואיך קילל אותי והשמיץ אותי, ואני- מה בכלל עשיתי???? כיבדתי את אמו כל השנים למרות שעשתה לי מריבות עם בעלי? נמנעתי מלענות לה או לריב איתה? כיבדתי וכיבדתי ועכשיו מה? זה התפוצץ לי בפנים וקיבלתי סטירה מצלצלת שלא קיבלתי בחיי. האבסורד הוא שבעלי לא התנהג בכבוד למשפחתי- כשהם מאוד מאוד כיבדו אותו- עד שלאחרונה הרגשתי שכואב לי כשהם מתאמצים עבורו כשאנו באים והוא גומל להם בחוסר כבוד, טיפוס שאף פעם לא מרוצה ולא מכבד ודורש כבוד. אמרתי לו כבר פעם שהוא חייב ללמוד מה זו ענווה, קצת צניעות לא תזיק... הוא שחצן ומסתכל על כולם מלמעלה ומעיר הערות וחומרני בצורה קיצונית (מחפה על חוסר חומרי בילדות) כי אחרת לא יהיה מאושר אף פעם וזה חבל מאוד.
    אני לא אוהבת את התכונות האלה כ י אני מאד לא חומרנית ולא שופטת אנשים בכלל ורגישה מאד ולא פוגעת באחרים גם- אלא אם כן זה לא במודע...
    בקיצור- נא הסבר את האימרה ושתהיה לך שבת שלום!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה היקרה

מיכל
    22/05/2010

נויה שלום, אני נמצאת באתר כי יש לי חבילת ענק משלי. אני קוראת את החלופי דברים בנייך לבין בני (המקסים באדם) שיש לו סבלנות עצומה, אבל.... אני לא מבינה כמה נקודות את אומרת שאת עולה ב 10 דרגות על בעלך, איך אפשר בכלל לחיות עם אדם שחושב את זה. השחצנות שלו זה מגננה לאנוכיות והסנוביות שלך. האם התנהגות האמא שלו קשה לך ? אין אח או אחות שטובתך שיעזרו לך ? מה עד כדי כך את נוראית גם איתם ? אין לך איזה חבר בן ברית שיכול להזיז דברים בשבילך ? וכל זה בהנחה שאת לא יכולה בעצמך כי את "כועסת". לגבי הילד שלך את חושבת רק על עצמך ולא עליו אפילו דקה. כל השיח שלך עם בני זה אני אני אני , את אומרת שהוא חשוב איפה ??? אני חושבת שאת צריכה לעשות בדק בית דחוף לפני שאת תוקפת את בעלך , כמו לדוגמא שאמרת שיכולת הכתיבה שלך מעולה, תסלחי לי אני מנהלת ומרצה ובעלת חברה, את לא מרשימה כלל וכלל, מאיפה השחצנות ותיאורים מלאי האהבה העצמית הללו ? תני לנו לשבח אותך, תני לבעלך טיפה אוויר בין נאום לנאום אולי הוא יחזור להקשיב לך ולא רק לשמוע נה נה נה נה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח...

נויה
    22/05/2010

מקבץ השטויות שכתבת לא שווה התייחסות !!!!!!!!! ומי נתן לך את הזכות לשפוט אותי או בכלל ביקש ממך להגיב??? את משכילה את אומרת??? הרשי לי לגחך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוהי היקרה

מיכל
    22/05/2010

אני מאד ממליצה לך ללכת לקורס "ניהול משברים". את ילדותית לחלוטין במקום להתייחס למה שאומרים לך שמשתף מרשימותייך , את תוקפת אותי, השאלה ככה את מתייסחת גם לבעלך ? אולי באמת מזלו שאת רוצה ללכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום---

בני
    23/05/2010

נויה
    איך עברה השבת ?
    האשכול הזה מתיש, אפשר בקשה קטנה ?

ב-15/5 כתבתי > אני מציע לך ללכת מחר לאיש או אשת מקצוע וללבן איתה ביחד את סיפור חייך, את תופתעי ובטח שזה ישקף לך מציאות אחרת ממה שאת חושבת כעת, אם אתבדה אני מוכן לשלם לך על הזמן שהקדשת,
    התייעצת עם מן דהו ?

ב-17/5 כתבתי > וייתרה מזו האם בעלך שאת מסתכלת על החבילה כולה, מתאים ל--- זיווג שני ?? מתאים לך לקבל אותו בתור זיווג שני ואחרי טיפול כמובן ?

וזה מה שכתבת את ב- 17.05.10 היו לנו גם תקופות טובות- בוודאי! וגם לא שכחתי את זה. למרות שהוא כנראה זוכר כעת רק את הדברים הרעים כי הוא עסוק בלשנוא אותי. אני מאוד פגועה וכועסת אבל חלילה לא שונאת אותו וגם לא מקללת אותו או מאחלת לו רע. טוב, אני בעצמי צריכה טיפול משקם אחרי כל השנים האלה אתו.. לא צוחקת.
    אבל הוא חשב שבגלל שיש לו רגשי נחיתות כלפי אז ישפיל אותי ואולי ישכנע אותי שאני לא שווה... בזבוז זמן מצדו! >
    אולי לזה התכוונה מיכל ?

ובהמשך לאותו יום כתבתי >
    רצוי שתבדקי מתי כל זה קרה, ממש תעברי על חייך עם ציר זמן, איך התנהלו היחסים שלכם בתקופת ההיכרות, מה קרה לקראת חתונה, תוך כדי, לפני לידה, הריון, לידה וכו' חשוב לשים אצבע ולבחון מה קדם למה, וכאן טוב חפירה לעומק, כי כך ניתן לנקות מהשורש,
    חפרת אחורה ובדקת על ציר הזמן מתי כ"ז התחיל ?

> יש לי בעיה מסוימת בנושא הנתינה- אני טוטאלית וזה לפעמים בעכריי. הבנתי לאחרונה שקיבלתי כמה סטירות לחי בעקבות דברים דווקא טובים שעשיתי- שמבחינה מצפונית היה לי טוב איתם אבל כנראה פורשו ע"י אחרים כחולשה. ---
    אם נעבוד על נושא זה את חושבת שיקרה אצלך שינוי ?
    אם יראו לך שיש נתינה מסוג שגורם לצד השני להודות ?
    את מוכנה ללמוד ?

וב- 21/5 > מה את היית מציעה לחברה במקרה כזה ??

אני עדיין אוהבת אותו וה' עמי- גם לא מאחלת לו רע או מקללת אותו חלילה- זו פשוט לא אני- אני אדם מאוד מוסרי, נאמן, מסור וטוטאלי.
    בעבר גם הצעתי טיפול זוגי והוא לא היה מעוניין, ואם הוא מעוניין ?

>ואני חוששת כי אין לי עשרות אלפי שקלים לשלם לעו"ד פרטי... קצת בבעיה כאן.
    נניח שהיה לך את הסכום ומה אז ?
    היית מתגרשת בלי בדיקה אולי גם את שותפה לכישלון ??

את מוזמנת להרחיב באלו >
    >גם לייעוץ אלך רק אם ישתנו דברים מאוד בצורה משמעותית מעכשיו.
    מה צריך להשתנות ?
    כמו מה ??
    מה את מרגישה שרואים אותך בחולשתך ?
    מה הפחד להיתפס בחולשה ?
    מה זה עושה לך ?

את יכולה לתקוף חופשי,
    בהצלחה
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת
    אלה
    13/05/2010

אני בת 29 ובעלי בן 30 נשואים שנתיים יש לנו תינוקת בת 3 חודשים . עוד לפני ההיריון תפסתי אותו מצוטט עם בנות אחרות מנסה להתחיל איתן מציג את עצמו בתור רווק לאחר מכן היה פיצוץ הסברתי לו שמבחינתי זו בגידה הוא נשבע שזה כלום ואין לזה שום משמעות ביקש סליחה והעברנו את הלאה... עכשיו תפסתי אותו שוב וגם מעביר טלפונים ומדבר איתן בטלפון ובצט . יש לי ילדה בת 3 חודשים אני רוצה להיפרד אך כואב לי שהיא תתחיל כך את החיים היפים שלה
    זה לא פייר !!!! כואב לי נורא אני נראית מצויין ולא מבינה למה זה מגיע לנו ועל מה הוא חושב...
    אי אפשר לדבר איתו הוא נסגר לחלוטין לא מוכן לדבר על טיפול
    נראה שהדרך היחידה זה באמת להיפרד כי הוא אפילו לא מבין מה לא בסדר בהתנהגות שלו
    כואב לי על הילדה שלי

לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת

הוספת תגובה

• לקבל החלטות

דליה שוורץ
    13/05/2010

אלה שלום,
    אם נראה לך שהדרך היחידה היא להפרד אז מדוע את לא עושה את זה? התרוץ של הילדה לא יכול להחזיק את הזוגיות שלכם. אם את מתלבטת זה אולי מסיבות אחרות. אני מציעה לך לנסות לשוחח איתו ולהבין מדוע הוא מרגיש את הצורך הזה. אולי חסר לו משהו בזוגיות איתך וזה יהיה הזמן לנסות לשפר ואולי הוא פשוט "מכור" לזה ואז את תצטרכי להחליט מה את מעדיפה, לחיות כך עבור הילדה או ללהפרד ולמצוא לך בן זוג שיהיה לך טוב איתו.
    נסו בכל זאת ייעוץ זוגי יש סיכוי שתמצאו תשובות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים אני שוקל לפרוש מהפורום---
    בני
    13/05/2010

כמו הסיפור של הביצה והתרנגולת, איני יודע מה קדם למה, אבל כמות ההודעות של בגידות עולה מיום ליום, וגם האיכות,,, תבדקו בהסטוריה, בשבוע האחרון עם ישראל בוגד ונבגד בממדים של מגפה--- ! מה זה אומר עלינו ?
    חברה תרחמו לפחות עלינו, אם לא למענכם וילדיכם, אז עשו משהו למעננו,,,---

הוספת תגובה

• צודק איש טוב

רון
    13/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא

סוחף
    16/05/2010

אם הוא קם עם פרעושים.

אתה נכנס לפורום בגידות - ומתפלא על כמות הבגידות המאוזכרת פה? הרי זה נושא הפורום, על מה רצית שידברו:"כמה כיף לא לבגוד"?

עוד מעט בפורום "גאווה" תתפלא כמה הומואים יש במדינה.
    ובפורום אופנועים - לבטח תתפלא כמה רוכבים יש בארץ
    ובפורום "נשים נשואות לערבים מהשטחים" תתפלא שיש בכלל תופעה כזו שנקראת נישואי תערובת.

אתה לא יכול לסבול את החום במטבח? אל תכנס אליו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני- אתה רציני?

סלעית
    17/05/2010

אני מאד מקווה שהכותרת: "שוקל לפרוש מהפורום" היא רק כותרת, ושאינך מתכוון באמת לעשות זאת. תגובותיך החכמות ועצותיך הטובות סייעו לי בתור התחלה, ואני עדיין ממשיכה להיתמך ע"י תשובותיך לאנשים אחרים בפורום, מכיוון שקל מאד להזדהות עם רוב הסיפורים. אני רוצה לחזק את ידיך ולעודדך להישאר, כי מבחינתי הפכת לחלק אינטגראלי מצוות היועצים המקצועי של הפורום ואני מוחה על רצונך להתפטר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סלעית---

בני
    17/05/2010

ואוו מחמם את הלב, זהו אני נשאר ---
    האמת שרציתי כותרת משלי, , ,
    ניסיתי להעביר מסר > שהעולם הוא גלובלי, וכולנו בסירה אחת, והעובדה שיש כ"כ הרבה מקרים מעידה על הכלל, אנחנו כחברה בצרות , לאן שאתה לא מסתכל, אתה שומע בגידות,
    אז אולי דרך המסרים כאן ובפרט שאנשים קוראים את התסבוכות שיש לאחרים, אולי יפנימו שהדשא של השכן לא ירוק יותר,
    תודה רבה
    ובהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בני.

סלעית
    17/05/2010

יופי. לא כל יום פוגשים אנשים שאכפת להם מהזולת... ולענייננו, אכן הבגידות הפכו לתופעה כלל עולמית מצערת ומחרידה. מה שמטריד אותי מאד זו הקלות הבלתי נסבלת לחצות את הגבולות. בכל מוסד או מקום עבודה עובדים גברים ונשים יחד (איני דתיה אלא מסורתית אך די שמרנית וחושבת כי צריך שיהיה דיסננס בין עובדים), מבלים שעות רבות וממושכות יחד על פרוייקטים משותפים, שעשויים לעורר התקרבות, אמצעי התקשורת רבים ומגוונים- טלפון, אימייל, ס.מ.ס טלפוני, פגישות וישיבות. מיותר לציין כי מגיעים לבושים, מסורקים, מבושמים ומאופרים, עוטים את מסיכות הנחמדות, אוכלים יחד, משוחחים, יוצאים לימי גיבוש וכולי. יש נשים רבות ש"נמרחות" על הבוסים שלהן במשרדים, מביעות הערצה והערכה לא באופן ראוי ומהר מאד הגבולות נחצים. גבר, שוטה ושטחי מטבעו (סליחה בני, לא אישי), נשבה בקלות כאשר אשה חדשה ורעננה מטפחת לו את האגו, משמשת כיד ימינו בעבודה ולעיתים גם אינה יודעת מעצורים. אני חושבת שבסופו של יום נושאי השיחה ותחומי העניין רבים יותר בין גבר ואשה העובדים יחד שעות רבות ומנהלים פרוייקט משותף מאשר ביון בני זוג עם ילדים, שבד"כ נשארים עם נושאי שיחה הקשורים בילדים, כסף ומטלות הבית. קשה מאד למנוע היסחפות הבעלים בטירוף הזה, עד כמה שנהיה חכמות ועם אצבע על הדופק. אני מאד ממליצה לכל הקוראים לצפות היום בערוץ הוט דרמה בשעה 17:20 בסרט: "טירוף פרברי", המבוסס על סיפור אמיתי של בגידה. סרט מקסים, ראיתי אתמול, הוא יעורר בכם המון מחשבות והזדהות. יום טוב וחג שבועות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב, לכל הקוראים.

סלעית
    17/05/2010

אני מאד ממליצה לכל הקוראים לצפות היום בערוץ הוט דרמה בשעה 17:20 בסרט: "טירוף פרברי", המבוסס על סיפור אמיתי של בגידה. סרט מקסים, ראיתי אתמול, הוא יעורר בכם המון מחשבות והזדהות. יום טוב וחג שבועות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די

שימחה
    17/05/2010

די תפסיק אתה מכור לזה בדיוק כמו כולם פה...
    חוץ מזה אתה איש מדהים שעוזר מהלב
    תמשיך להיות כאן אחרת בסוף ישארו רק המנובלים שנימצאים כאן משיעמום ולא מרצון לעזור
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני...
    סיגל
    12/05/2010

לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה שתפסתי את החבר שלי שאני מאוד אוהבת שלוח הודעות לבחורות פרובוקטיביות בפייסבוק דיברתי איתו על זה... ונפרדנו !
    בקיצור הוא לא הפסיק להתקשר ולשולוח הודעות ולהגיד לי כמה הוא מצטער ואוהב אותי
    ואני כמובן לא וויתרתי ועמדתי על שלי שזה נגמר בנינו ומה שעשה מפחינתי זה בגידה כי הייתי מאוד עצבנית וככה חשבתי באותו רגע....

בקיצור אתמול הייתה השיחה האחרונה שלנו ובסוף ההודעה אמרתי לו למה אתה מתחנן זה נגמר "מה בכוח ????......וככה השיחה היסתיימה!

אחרכך שלח לי הודעה וכתב לי ככה....את צודקת ...שאמרת ...מה בכוח"???ומאז לא שמעתי מימנו!!! נרגעו הרוחות !!!
    והאמת שציפיתי שלא יוותר עלי ימשיך לנסות וזה רק היה מוחיך את האהבה שלו אליי
    אבל הינה מאתמול בבוקר לא דיבר איתי שום הודעה שום טלפון כלום ....
    אם כל האהבה שלנו והטעות שהוא עשה ...מה בסוף הוא וויתר עליי..???
    זה נגמר באמת??????
    מה הוא לא יתקשר יותר ?
    מה עובר לא בראש...??

אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי בגלל שקודם לא רציתי ועכשיו הוא התרחק אז אני כן רוצה אבל אני חושבת שאחרי מה שעשה לי מגיע לי קצת יותר יחס וצומת לב מימנו

לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני...

הוספת תגובה

• לקחת אחריות

דליה שוורץ
    13/05/2010

סיגל יקרה,
    קחי אחריות על מעשייך ועל הדברים שאת אומרת. אמרת שניגמר, אמרת לא בכח, עמדת על שלך שזה יגמר ו... הצליח לך - זה נגמר! ועכשיו במקום להרגיש טוב שהצלחת את מצטערת. אז יש לי חדשות בשבילך, הדברים שאת מובילה אליהם בצורה ברורה ואסרטיבית קורים.
    אם את רוצה להיות איתו יחד אז פני אליו ותגידי שאת מתחרטת ואת רוצה לחזור. והכי חשוב קחי אחריות על מה שאת עושה ואם את רוצה לחזור והוא מסכים אז תחזרי באמת בלי להזכיר לו כל הזמן איך הוא בגד בך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתך בלב ובנפש
    שולמית
    12/05/2010

אחרי חשדות ארוכות טווח אזרתי אומץ ושכרתי בלש לכולם היה ברור שיש כאן בגידה חוץ מאשר לי, בתוך תוכי התפללתי שלא למרות שהיום בדיעבד הכתובת היתה על הקיר. בגדים חדשים והרבה, בשמים, יציאות,מועדונים,ברים סמס בשעות המאוחרות של הלילה ריח של בושם של אישה הנייד בכיס בכל שעות היום ומשהו בהבעה השתנה מעין מסך ,זגוגית על העיניים .
    ביום שני שעבר תפסתי אותו על חם בדרך לצפון עם מישהי , ביום ג' שהוא חזר התעמתתי איתו והוא החל לשפוך הכל .מסתבר שהיתה לו מישהי בעבודה ( כמה נוח) במשך חודשים ואני לא ידעתי כלום הבחורה שנסעה איתו לצפון זה משהו חדש שבמקרה עליתי עליו.
    כרגע עולמי חרב עלי הילדים יודעים הכל והדבר הקשה ביותר זה שאין את מי לשתף לא חברות כי אחרת כל השכונה תדע, ההורים שלי לא יודעים כלום וגם הוריו ,מצאתי לנכון לבקש ממנו לא לספר להם . חשוב לי שאת השנים הבאות שנותרו להורינו הם יעבירו בהנאה בתחושת סיפוק ואושר מהנכדים מהילדים מהזוגיות המוצלחת של ילדיהם שזה בכלל לא דבר מובן מאליו בימינו .
    לצערי אני מבינה יודעת ומרגישה בדיוק את מה שאת חווה יום יום שעה שעה , ההבדל היחיד ביננו הוא שאני עדין לא עיכלתי לא בכיתי לא צעקתי ולא התאבלתי , פשוט לבשתי לי שיריון אני נמצאת כרגע בהצגה ואני השחקנית הראשית.

לקביעת תור
    סגירה
    איתך בלב ובנפש

הוספת תגובה

• יקירה !

רון
    12/05/2010

ראשית עם כל הצער שבעניין הרשי לי לפרגן לך על התושיה לשים מעקב על "אישך" עקב החששות שלך דבר שאני תומך בו מאוד ! שאפו לך!
    ובכן כפי שאת יודעת הסיטואציה בה את נמצאת היא מביכה לכל הצדדים הסובבים אותה החל "מאישך" עד לילדיך,
    אני יודע בלב שלם כי כעת זה סוג של שלב הכחשתי ובהמשך יבוא המפץ הגדול אני בדעה חד משמעית שתשתדלי להמשיך בחייך ולשים הכל אחרייך משום שכנראה אפס הזה לא בשבילך !! מקומו בגיהנום ואני מאחל לו שישפכו לו עופרת נוזלית לוהטת לגרון.

תמשיכי את חייך יקירתי את שווה יותר ממה שאת חושבת שהנבל הזה יחפש את עצמו וזיונים אבל !! יבוא לו היום שהוא יבחין שהאישה המושלמת שחיכתה לו בבית עם סקס איכותי כאשר הוא רצה, טלויזיה יחד עם המשפחה, האוכל של האישה שהוא רגיל אליו, המיטה אליה הוא רגיל לא יהיה !! ואז יבוא לו הבום הגדול והוא יבין איזה נכס הוא הבין !!

הורידי את השריון והיי חזקה הוא קטן לידך ועצם העובדה שהאפס הזה בגד בך לא מפחית מערכך !! בגידה זו לא מחלה !

יהיה בסדר יקירתי

ליבי איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי בגד באימי.. איך להרגיש?
    בת
    12/05/2010

כבר שנתיים שאבי בוגד באמי ואני יודעת מזה. לפני כחצי שנה גיליתי לאימי והייתה דרמה גדולה!
    הוריי כמעט התגרשו אך לבסוף נשארו ביחד
    הקשר שלהם לא כ"כ מושלם ואוהב, כמו כמעט כל זוג שעשרים שנה ביחד...

אני יודעת שאמי לא סלחה לו
    ואני לא יודעת אם לסלוח לו או לא... אני מדחיקה את האהבה שלי אליו ואני משתדלת לא להראות לו חיבה. מה לעשות? אני גם חושדת שהוא ממשיך לבגוד...

הוספת תגובה

• לבת

שימחה
    12/05/2010

שלום

חשוב לזכור כי את אינך צד בעניין אין לך מושג מה באמת קורה בזוגיויות של הוריך .
    אבא שלך תמיד יהיה אבא שלך.
    תני להם לפתור את הבעיות לבד.
    אל תכניסי את ראשך למשבר ואל תתני לאף אחד מהם להכניס אותך לשם
    בהצלחה ותהי חזקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יכול להיות?
    שבורה וכואבת
    11/05/2010

היי אנחנו נשואים כבר 7 שנים

ולנו שתי ילדות בת 6 ובת חודשיים במהלך ההריון בעלי ממש התהפך מבעל אוהב הוא החליט שנגמרה לו האהבה שהוא מרגיש שהוא לא הגיע לשום מקום בחיים הוא מלא טענות וההאשמות על כל דבר אפשרי הוא טוען שבדיעבד זו הייתה טעות להתחתן איתי כשהייתי בחודש רביעי הוא שכר דירה אבל נשאר בבית עד אחרי הלידה ועזב כשהילדה הייתה בת 3 שבועות הוא לא מוכן בשום פנים ללכת לטיפול זוגי בטענה שבשביל שהטיפול יצליח צריך רצון ואין לו שום רצון הוא הבין שאנחנו לא מתאימים הוא לא מסופק משום דבר שיש לו בחיים כולל העבודה שלו הוא ממש פקעת עצבים וכל דבר קטן גורם לו לקלל ולהתעצבן יוצא מימנו רוע שלא ידעתי שקיים בו ואני למרות הזמן שעבר כאילו לא מעקלת מה שקורה עצוב לי נורא וקשה לי פיזית ונפשית איך מתמודדים?אציין גם שהוא לוקח דוגמא מאייל גולן שהולכים להיות לנו גרושים מדהימים ושהוא יבוא כל יום לילדות ונהייה חברים ואני כל כך פגועה ומאוכזבת איך בדיוק הופכים מנשואים לחברים?הילדה הגדולה שלי שבורה היא קיבלה אחות אבא שלה עזב את הבית היא עולה לכיתה א בקרוב כל כך הרבה שינויים בזמן קצר והיא עצובה וכואבת שזה הדבר שהכי עושה לי רע חוץ מזה שיש לנו עסק ועבדתי איתו ועכשיו נותרתי בלי עבודה איך מתחילים חיים חדשים שהכל כל כך שחור

לקביעת תור
    סגירה
    איך יכול להיות?

הוספת תגובה

• אתם חייבים ייעוץ---

בני
    11/05/2010

אני מזדהה עם כאבך, וכמעט ואין בפי מילים מלבד האימרה של צ'רציל שאמר > "גם השעה הקשה ביוצר היא בס"כ 60 דקות" ואני מוסיף "גם הימים הקשים ביותר הם בס"כ משבר שנראה כעת סוף העולם, אבל בעוד חודש או פחות זה ייראה לך משברון שרק הצלחת להתחזק ממנו",
    ----
    לדעתי את יכולה לכפות עליו ייעוץ, תשתמשי במילים שלו, של להיות חברים ! תאמרי לו שלך יהיה מאוד קשה לקבל אותו כחבר, ולכן כדי לעכל זאת ולהפוך לחברה את מזמינה אותו לבוא איתך לייעוץ שינחה אותכם "כיצד להתגרש ולהישאר חברים" !
    האמת שיש זוגות שמתאמצים להפרד בטוב, זה אפשרי, וייתכן שכאן זה המקרה, אבל לעולם אל לו לאדם להתייאש אפי' חרב חדה מונחת על צווארו,
    ----
    תבדקו על ציר הזמן מה נשבר אצלו, מהו הקש ששבר את הגמל, האם במהלך הניסיון להרות שוב ?, האם תוך כדי ? זוגות רבים עוברים משברים דווקא בתקופה הכי יפה וחשובה לאמא ולילד, וזה פשוט חבל,, לכן אני מציע שתנסו למצוא את הרגע שבו הוא מחליט את ההחלטה הקשה הזאת, ואולי זה ניתן לריפוי, לסליחה, ולתיקון,
    תהיי חזקה בשבילך, ולמען ילדייך,
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמיני בעצמך

דליה שוורץ
    13/05/2010

שלום לך שבורה וכואבת,
    דבר ראשון אני מציעה לך להחליף את הכינוי שלך משבורה וכואבת למרימה ראש וממשיכה הלאה.
    אחרי שתתיחסי את עצמך כאחת שמרימה את הראש יהיה לך קל יותר לעשות זאת. ועכישו לעניין עצמו,
    אני מציעה לך קודם כל לעשות סדר עם הרצונות שלך. מה את רוצה שיהיה.. האם את רוצה שהוא יבוא כל יום להיות עם הילדים או שזה רק יעשה לך רע ואת מעדיפה הסדרי ראייה מסודרים. האם את רוצה למצוא עבודה ולהתחיל את חייך בצורה עצמאית או שאת מעדיפה להשאר במערכת היחסים שבה הוא קובע מתי הוא בבית ומתי לא וקובע אם את עובדת איתו או לא. לאחר שתחליטי איך את רוצה לנהל את חייך תוכלי להתחיל לפעול בעניין.
    קחי לי ייעוץ אישי שתוכלי שם גם לדבר על הכאביםשלך אך יחד עם זאת למצוא את הדרך להרים את הראש ולהמשיך הלאה כמו שאת בוחרת ולא כמו שמכתיבים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות
    כוכבית
    11/05/2010

היי, אנחנו נשואים 9 שנים, הסקס מההתחלה לא היה משהו והוא אף פעם לא חשב שסקס זה בכל

אני תמיד הייתי היוזמת החמה וכו', ב - 3 השנים האחרונות אני כבר לא יוזמת אלא הוא אחת לחודש חודשיים אני כבר התרגלתי. תאמת קשה לי להאמין שהוא בוגד הוא איש ואבא טוב.

אבל אולי אני תמימה מידי .

האם יתכן שזה קורה לו בחוץ, הוא לא מאלה שנעלמים מהבית עובד עד 7 , לא מבלה לבד שישי שבת זה רק אנחנו והילדים.
    אבל תנסו לפתוח לי תעינים ולעזור להבין שיש משהו דפוק אצלו לא יתכן שגבר לא אוהב סקס ולא עושה.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• מוזר אבל אפשרי

שימחה
    11/05/2010

האמת גם לי קצת קשה להבין גבר כזה אבל זה אפשרי
    איש משפחה טוב שמסתפק בקשר הרגשי והחברי בינכם ולא מתלהב מסקס
    ניראה לי חלומה של כל אישה
    במידה וחסר לך תיזמי את זה לא בושה ואפילו חשוב קורה שאדם לא יודע ליזום דברים
    או מתקשה ומפחד מהתגובה ולכן לא יוזם.
    חשוב לך ? תיזמי את ותגרמי לו לרצות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת השאלות לכל מי שבחר להישאר
    שמחה
    11/05/2010

מלי , אלמונית ועוד רבים אחרים שבחרו להילחם על ביתם על אהבתם שגילו אומץ ובחרו בדרך הקשה. הסיפורים שלנו דומים אבל גם שונים לפחות ממלי ואלמונית אני מבין שאנחנו פחות או יותר
    באותם השלבים ( זמנים )אנחנו מפגינים כאן המון כח והחלטיות אך האם גם לכן רגעי שבר בהם הכאב גובר על ההגיון בהם כל מה שרוצים הוא לקום וללכת.
    האם גם לכם כל מילה ( אפילו על קניות בסופר ) יכולה להחזיר אותכם לנקודת ההתחלה?
    כיצד מתמודדים עם התחושות האלה? כיצד דוחקים את המחשבות האין סופיות למגרה סגורה
    ומנסים באמת לחזור לחיים נורמאלים?
    האם זה בכלל אפשרי?
    ברור לי שאלה שעזבו את הבית יגידו שאני מראה סימני חולשה או פחד ( כבר כתבו בעבר )
    אך אלה לא באמת יכולים ליעץ לי שכן הם לא היו שם הם בחרו והלכו.
    אשמח לקבל דעתן/ם של אנשים הנימצאים או היו בתהליך דומה.

הוספת תגובה

• מלי אלמונית ורבים אחרים

שימחה
    12/05/2010

מעניין למה דוקא על שאלה זו בחרתם לא לענות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להישאר או ללכת..

נויה
    15/05/2010

אני לא מכירה את הסיפור כאן באמת אבל לפי מה שהבנתי מהמסר האחרון- האמת שאני ממש נמנעת מלשפוט מישהו! אי אפשר לדעת באמת עד שלא עומדים במקום עם האדם המדובר, זו דעתי. יש כל מיני מקרים ונסיבות ונתונים משתנים- כל מקרה לגופו. אני כרגע במצב שהחלטתי להתגרש אחרי 15 שנות נישואין. היו מריבות ומשברים בעבר וחשבתי פעם על גירושין אבל לא עשיתי כלום עם זה- לא הגיע לידי ביצוע כלשהו או עשייה בכיוון. עכשיו כן עשיתי ואני לא חושבת שזה נעשה ברגע של כעס וחוסר הגיון או משהו כזה- לא אגיד שזה קל- ממש לא! לי היה מאוד קשה המעמד של לשבת עם אדם זר שפגשתי בפעם הראשונה (עו"ד וכדומה) ולספר לו דברים כאלה אישיים כשהוא בכלל לא מכיר אותי ולהבין באותו רגע את הסיטואציה שאני מדברת על פירוק הבית שלי!! זה ממש שוק! אבל אני לא שופטת אחרות במצבי- כי יש כל מיני נסיבות וכל מיני סוגי אנשים. יכול להיות שגם לגבי יש שישאלו מדוע נשארתי עם בעלי כל השנים האלה כשלא התנהג אליי כראוי- חוסר כבוד וכו". וזה בסדר! היו לי הסיבות שלי שלא עשיתי זאת בעבר.
    יש מקרים שבהם אפשר עוד להמשיך למרות הקשיים, יש מקרים שאישה לא חזקה מספיק ופוחדת להשאר לבד עם ילד/ים ולכן ממשיכה הלאה ולא מפרקת את הקשר, יש מקרים גם שאפשר לתקן אבל לא רוצים ולכן מפרקים את הקשר- כמו שאומרים "נגמרה האהבה" או "גיליתי שהוא/היא בוגד/ת בי"- כל אדם עושה את ההחלטות שלו וצריך לחיות איתן בשלום- זו דעתי!
    אני לא שופטת אף אדם כי זה טפשי- זו לא בעיה לשפוט אבל אף פעם אתה לא יודע אם לא תגיע לאותו מצב ואיך תתנהג, אז באמת עדיף שלא לשפוט!
    בהצלחה רבה ושדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ותהיי מאושרת!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרת רבים---

בני
    16/05/2010

נחמת טיפשים,,,
    את מה שאתה כותב כולם עושים, והמצב הולך ומידרדר, אין טעם להסתיר את העובדות , ולא פלא שהשוק מתמלא בעוד יועצים והסדנאות פורחות תחת כל עץ רענן,
    אולי זה כתוצאה מהמזון המתועש, כפי שמאשימים את המזון הזה בקצב ההתפתחות של הנוער, וברצון לקיים יחסים מגיל מוקדם,
    אולי בגלל שהותרה הרצועה וגירושים היום זה לא אות קלון ,
    הצורך לעשות שינוי הוא בגנים, פעם אבותינו עבדו בעבודה קבועה והחזיקו מעמד עד הפנסיה, היום הכל מתחלף במהירות, הכל זה קרש קפיצה לעבודה הבאה, שכיר הופך לעצמאי בין יום, ועצמאי נהפך לשכיר בין לילה, יש אינטרנט,המידע זורם בשניות, ויש דחף להיות בתנועה מתמדת,
    המצב הגיע עד כדי כך, שמי שנשאר בזוגיות הרבה זמן מסתכלים עליו עקום, מה הוא עושה איתה כ"כ הרבה זמן,,, תראו את הזוג הזה, נתקעו למאה שנה, היא בכלל לא מתאימה לו,,, הבחור הזה מכוער מה היא עושה איתו בכלל, מה היא לא רואה שהוא דפוק,,, ייגמר לו הכסף והופ היא בורחת,,, מסכנה חייבת לסבול בגלל הילדים,,, לא רציתי בכלל להתחתן איתו,,,
    איפה שאתה לא מסתובב אנשים נמצאים בעיצומן של פרק ב' בחיים, ואיך שר ברי סחרוב כולנו עבדים של מישהו--- רצים לעונג הבא,,, לעונג הבא,,, !
    יש לי הסבר מפורט מה גורם לכל זה אבל אין כאן המקום להאריך (ובראשי תיבות ואכמ"ל),
    ---
    מה שאני מציע לך אדון אנונימי, שאם תכיר בעובדה שזה לא בשליטתך המלאה, ואת חייב להיעזר בגורם חיצוני, או חבר קרוב, וכשאתה תאפשר לו להוביל אותך--- תוכל לצלוח את התקופה הזו ולהיבנות ממנה,
    ברגע שתפנים שאתה ואשתך זה יחידה אחת, וכל מה שחסר לך נמצא אצלה, וכל מה שהיא חסרה נמצא אצלך, כי מלכתחילה נולדנו חסרים, כדי להשלים זה את זו, רק אז תצליח לספק את הצרכים שאתה חושב שתוכל להשיג בחוץ,
    צא ולמד משיטת אימגו של הסופר הרוויל הנדריקס "לבסוף מוצאים אהבה", שם תלמד מה זה עבודה בשניים,
    ולבסוף חן חן לך על השנים הרבות ועל האהבה שטיפחת כל השנים, אתה ראוי להערצה, ואני מתכוון ברצינות, אתה צריך מישהו שיטפח לך על השכם ויעריץ אותך, זה נשמע ילדותי, אבל מי מאיתנו לא חייב את זה במינונים קטנים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובונת

מיכל
    16/05/2010

מלי שלום, אני עוברת תהליך מדהים שגומר אותי לחלוטין. לבעלי יש חברה כבר כמה וכמה חודשים. אני יודעת ונלחמת. מה נכון או לא ? אף אחד לא יודע הוא מבטיח שזה יגמר עוד יום עוד שבוע עוד חודש וזה לא נגמר (ברגע זה ממש הוא נמצא אצלה...). אני אישה מאד עצמאית מתפרנסת בזכות עצמי, ילדים מדהימים, בית רכב ואני נראת מצויין , כך שאני לא מפחדת להיות לבד או לא להסתדר. כל זה לא אומר שאם הוא לא אוהב אותי אני מפסיקה אוטומטית לאהוב אותו. אני מקבלת "אש" מכול החברות המשפחה וכל האנשים שאוהבים אותי כדי לגמור את הסיפור. אני לא מפסיקה לבכות ימים כלילות. הבנים שלי שואלים אותי מאה פעמים ביום מדוע אני לא עוזבת. התשובה היא (והיא נוראית כמעט) שפשוט , עד שכל זה לא קרה הייתי, רחמן לצלן, מאושרת , היה לי ממש טוב עם החיים איתו הבית והמשפחה. קשה לי לסגור את המסגרת הזאת. רק רציתי לומר לך יקירתי, מה שנכון לאלה שעזבו לא תמיד נכון לגבינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיכנס לפורום כבר הבוגד

מלי
    22/05/2010

שבגד וחזר הבייתה, שיספר את הצד שלו, אני מתה לשמוע..........
    נכון שבחרנו להישאר, רק חלשים בורחים או כאלה שהרימו ידיים.....
    גם אנחנו, אלה שנשארנו, יכול להיות שגם מאיתנו יפרדו או יתגרשו, לא ניתן לדעת, אבל אם וכאשר זה יקרה לנו, אנו נדע בוודאות שניסינו הכל, נלחמנו ולא הצלחנו, זו לא בושה להיכשל להיפך זה מחשל
    בוודאי שכל דבר מזכיר לנו את שהיה........אבל לנו בלבד השליטה על המחשבות וגם אם מגיעה כזו, אנחנו אמורים להתאמץ בכל הכוח לעבור למחשבה אחרת,חיובית יותר
    לדוגמא, שאני נזכרת לצערי שבעלי נגע באחרת (וזה מטריף אותי) אני מיד מנסה לחשוב, נגע לא נגע, הוא נוגע כעת בי ורק בי, והיא, הנגועה יושבת מסכנה וחושבת על המגע שלו איתי, ואוכלת ת'לב!!!!!!! איזה אושר!!!!!! שתישרף!!!!!
    הוא עכשיו איתי, מוכן לעשות הכל בשבילי שיהיה לי טוב, ואני משתדלת לקחת את זה ולנצל את זה לטובתי קודם כל, וגם לילדים שהוא עוזר הרבה יותר מבעבר
    תנסו לחשוב, למרות שזה לא קל, לחשוב שמה שקרה היה לפני שהכרתם וזה לא נוגע לכם בכלל
    גם לנו היו חוויות בעבר שאנו יכולים לפנטז עליהן או אפילו להעלות אותם לפעמים......
    ומה שנכון נכון, לכל הנבגדים\ות, תמיד תיראו ותרגישו במיטבכם, כולם ירצו להיות בקרבתכם, ואז הבוגדים\ות ירצו בקירבתכם יותר מתמיד וירצו להשוויץ שאתם שייכים להם
    אני חלילה לא מצדיקה חיצוניות לבגידה, אבל מי שמרגיש טוב עם עצמו, כולם ירגישו טוב בנוכחותו
    אגב, שימחה, שמעתי שתהליך השלמה של חזרה אחרי בגידה לוקח שנתיים פלוס, אז לכל הכותבים בנושא זהה אתם אולי באמצע הדרך, תמשיכו לצעוד ליעד ואל תתיאשו מהר
    אני למשל רחוקה מהחלמה עדיין, למרות שאני נהנית מכל רגע לנסות לעזור לאחרים,לפעמים מתקשה לעזור לעצמי אבל מנסה להשלים שאני רק בתחילתה של דרך חדשה,תהיה אשר תהיה, אבל זו הדרך שלי!!!!!!!! ואף אחד ושום דבר לא יוכל לקחת זאת ממני.......!!!!!!!!!!
    דרך צלחה לכולם וזכרו!!!! קודם אנחנו ואח"כ כווווווווווווווול ה ש א ר !!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה שבחרו להשאר

דליה שוורץ
    22/05/2010

שמחה שלום,
    הבחירה להשאר היא אכן בחירה קשה אבל חשוב להבין שלא די להכניס את המחשבות למגירות סגורות אלא החוכמה היא להחליט באמת שהזגויות הזאת שווה את המאמץ וזה אומר לתת אמון ולא לחשוד כל הזמן, זה אומר לא לוותר מתוך רצון לרצות אלא לוותר רק אם זה באמת לא ויכוח כ"כ חשוב או לא לוותר ולהגדיר בדיוק מה רוצים ואיך רואים את הדברים. להשאר מתוך הדחקה של המחשבות לא תפתור את הבעיה היא תהיה שם וכל הזמן תרצה להציץ מהמגירה. להשאר הכוונה להתחיל מחדש עם אותו בן/בת זוג עם כל ההשלכות של זה. צריך לעשות זאת נכון ובשיתוף וכדאי מאוד לבקש עזרה בתהליך הזה.

בהצלחה לכל אלה שבחרו להשאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר לא יודע מה לעשות
    דוד
    10/05/2010

אני צריך עזרה מאחר וכבר איני יודע מה לעשות, אשתי ואני נשואים כבר שנתיים, לפני החתונה הזוגיות בינינו הייתה בעננים, היה כבוד הדדי ואהבה אינסופית, לצערי מיום החתונה הדברים נראו אחרת, אשתי לא מסוגלת לקבל מצב הנוגד את השקפת עולמה, אינה מכבדת את דיעותיי, היחסים האינטימיים בנינו גרועים לגמרי, אשתי סגורה בטבעה, היא לא מחמיאה כמעט דבר שנורא חסר לי, והיא מקפידה שהיחסים בנינו יתקיימו בחושך מוחלט, אנחנו רבים בלי סוף ולצערי לאחרונה זה הגיע לפסים אלימים,, ניסיתי לשכנע את אשתי אינספור פעמים בדבר הצורך הדחוף ללכת לטיפול זוגי ללא הצלחה,לדעתי היא פיתחה מנגנון התגוננות חזק ביותר שמקורו בעברה המונע ממנה מסוגלות לשמוע ביקורת המופנית כלפיה היא טוענת שהיא לא צריכה עזרה ושהיא לא מוכנה לקבל את העניין שאהיה מוכן לקבל מיועץ את דעתו רק משום היותו יועץ בעוד היא אומרת לדעתה את אותם דברים אותם יגיד, ניסיתי לפנות לטיפול לבד אך זה לא ממש הצליח כשאני היחיד בבית שהתאמץ ע"מ למנוע חיכוכים, חשוב לציין, מיום החתונה נתתי לאשתי כל מה שהיא רצתה, אני משתדל להיות קשוב וער לצרכיה בתקווה שזה יעזור, אני באמת אוהב אותה אהבת נפש עמוקה ולכן קשה לי עם זה, רציתי לשאול, מתי אני אמור לדעת שזה נגמר ועליי להתגרש, שכן זהו מצב בלתי נסבל בשביל שנינו והייתי רוצה לראות את חיי באור שונה לגמרי, לדעתי ניסיתי הכל, יש לה בעיה שאינה מוכנה לבוא לייעוץ ולדעתי ולצערי אין לאן להתקדם בלי זה.

לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

• כבר לא יודע מה לעשות

מיכל פאטל
    11/05/2010

שלום דוד,

מתןך דבריך אני מרגישה את הרצון הכן שלך שדברים ישתנו, את מאמציך וניסיונותיך.עם זאת,אני מתרשמת שדי מהר 'הרמת ידיים' ואמרת נואש מהזוגיות.אתם כזוג עברתם את מה שמכונה שלב 'ירח הדבש' ביחסים, וכעת אתם בשלב ב' שלב 'מאבק הכוחות' ולשם התמודדות יש צורך בהרבה סבלנות, אורך רוח ורכישת כלים.א. כשאחד מבני הזוג מחליט (כמוך) לעשות שינוי -חשוב שיעשה זאת ללא התנייה שבן הזוג יבצע גם הוא מיד.על ציר הזמן, בן הזוג נרתם גם הוא .ב. אין לימושג כמה זמן החזקת /המשכת בטיפול הפרטני- אך יש במהלכו לרכוש כלים לתקשורת והבעה, אמפטיה וכו', ולעשות שינוי, אשר בהמשך יסחוף את בן /בת הזוג, אשר תגיב לשינוי שחל בך. זה לוקח זמן...
    ג.לעיתים לא מספיקים רק כוונות, יש לעשות פעןלות בגישה שונה, בהתנהלות אחרת- תבדוק זאת.
    ד.תבדוק מהו חלקך במצב שנוצר ביניכם. לכל אחד יש חלק בדינמיקה הזוגית.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל וכל השאר

דוד
    11/05/2010

ראשית כל, תודה כנה ואמיתית על תגובותיכם, מיכל, רציתי להדגיש, אני באמת עשיתי הכל מהכל, הבעיה היא שאני חי עם אשה סגורה ומסוגרת, בלי כל נכונות לשנות את המצב עקב כך, גם מבחינת חברות, אתם צריכים להבין, היא לא ככל הנשים, כמעט ואין לה חברות, מבחינתה אין צורך בדבר כזה, היא חייה בהתגוננות מתמדת וזה בא לידי ביטוי בדברים הכי שוליים, הביטוי "לא מאמינה לאף אחד"!!!תופס אצלה חלק מרכזי בחיים, לדוגמא אם אנחנו מתווכחים אפילו לא בצורה קולנית, היא ממהרת ישר לסגור את החלונות כדי שלא ישמעו חס ושלום, אם נדבר על עניינים של כסף היא גם תמהר לאותו מעשה, היא ממש כועסת על כך שבחרתי ללכת לטיפול, בגלל הבעיה שלנו כפי שציינתי גם היחסים האינטימיים ברצפה כי היא לא מסוגלת להיפתח, כמעט אין כאלה וגם כשיש יש לי את התחושה שהיא עושה זאת רק ע"מ לרצות אותי, יש מצבים שלא היינו יחד גם שלושה וארבעה חודשים, תודה על תגובותיכם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנענע את אותה---

בני
    11/05/2010

אל תמשיך לחיות כך, אתה חוטא לנשמתך, אלא אם אתה גורו שבא לעולם ע"מ לסבול,,,
    דווקא מתאים לי לחיות כך, אבל תן לי עוד איזה 40 שנה ואני איתך בעניין,,,
    אבל היום בגיל כזה ? למה מה קרה ? מה לא ככה ?
    כפי שציינתי בהודע הקודמת, כך אותה למקום בודד ביער שאף אחד לא שומע ולא צריך לסגור חלונות, ושקף לה את החיים איתה, ותנסה בכל הכוחות שלך להראות לה איך היא נראיתף ושתנסה להיכנס לראש שלך ולהבין מה עובר עליך,
    עוזר מה טוב, לא עוזר,,, לך לדרך חדשה, בשביל זה המציאו את הגירושין, היה גאון זה שייסד את זה, לא ככה ?
    בהצלחה בכל דרך שתבחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקל והגזר במקום הנכון---

בני
    11/05/2010

אני מבין ומשוכנע ממך שנסית הכל כדי להציל את נישואך, קבל לפחות ממני "כל הכבוד" !
    קשה לתת לך מכאן עצה הוגנת, אבל ננסה לנתח ביחד את המצב,
    ואני מצטט מדבריך-
    מיום החתונה נתתי לאשתי כל מה שהיא רצתה, אני משתדל להיות קשוב וער לצרכיה בתקווה שזה יעזור,,, אתה משתדל לרצות אותה מאז ועד היום, נו,,, זה הצליח ?
    תחנוניך לייעוץ הואילו ?
    ועוד-
    שכן זהו מצב בלתי נסבל בשביל שנינו,,,
    אולי היא ניהנת לראות אותך מתאמץ ומזיע ? מאיפה אתה יודע שזה בלתי נסבל בשבילה ?
    ----
    בטוח שאני טועה אבל אולי לא, תגיד אתם או אחד מכם היה פעם דתי /חרדי ?
    מה זה יחסים בחושך ? היא מסתירה משהו ? לא נוח לה עם הגוף שלה ?
    מהי השקפת עולמה ?
    ----
    טוב עשית שהלכת לייעוץ לבדך, כך גם אני הייתי עושה, אבל את חייב להתאזר בסבלנות, מה גם שזה שאתה מעוניין בשינוי, זה עדיין לא מחייב אותה ללכת בכיוון הזה,
    אז מה עושים ?
    תמשיך ביעוץ לבדך, ותביא אותה למצב שהיא תתחנן להשתתף בו, איך ?
    ע"י שהיא תראה שאתה עושה צעדים למען חיזוק העצמאות והפנימיות שלך, לא מתוך רצון לשנות את העולם או השקפת עולמם של אחרים, אלא כשינוי פנימי עמוק שבו מקבלים את השונה והאחר ולומדים לאהוב אותו דווקא מחסרונותיו,
    ----
    האם ניהלתם שיחה על האפשרות של גירושין ?
    תנסה להראות לה ברשת או שתדברו עם גרושים, במה זה כרוך,,,
    ----
    יש לי זוג חברים קרובים שהתגרשו בשבוע שעבר בגלל דברים קשים בהחלט שלדעתם ולדעת כל הסביבה היו חייבים להתגרש, הם גרים כל אחד בנפרד 2 דקות ממני, ככה יצא,
    לפני כמה דקות חזרתי מהליכה יומית עם אשתי, ופגשנו בחבר הולך עם בנו + כלוב תוכים ביד, והוא אומר לי, אין לי אשה,אין לי חברים, אני גר כמו מצורע בלי כלום, הלך הכסף, הלכה הדירה, בקושי נשארתי עם התוכים, אבל אין לי מקום אז חילקתי 2 פה ו-2 שם,
    תסביר או שתשלח מישהו מהמשפחה שלה שיפתח לה את העיניים, ייעוץ הכי יקר עולה 3000 ש"ח ובמילים שלושת אלפים שקלים חדשים, אבל הרפתקאת הגירושים עולה, חצי מיליון שקל, ובמספרים 500.000 אלף ש"ח,
    לא יודע מה אצלכם אבל אצלי זה שיקול---
    ב ה צ ל ח ה
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבורה
    סיגל
    09/05/2010

קרה לי דבר נורא ....אני והחבר שלי יוצאים שנתיים יש בנינו אהבה מטורפת אני גרושה עם ילדה והוא רווק
    הוא בנדם נהדר טוב לנו יחד אוהב את הילדה שלי חבל על הזמן
    לפני חודשיים הציאה לי נשואין כמובון שהסכמי ,עכשיו אנחנו בשלבים של מעבר מגורים יחד אבל אתמול קרה דבר נורא....
    הייתי אצלו בבית והוא נכנס למקלחת ,נכנס למחשב כדי להכנס לפייסבוק שלי ופתאום אני רואה את הפייסבוק שלו ומה שראיתי שם לא האמנתי!
    ראיתי שהוא שולח הודעות לבחורות שהם פרובוקטיביות במראה שלם הודעות כמו? בוקר טוב סקסית!,את נראת טוב...,ואחת שלבשה הלבשה תחתונה אז הוא רושם לה יפה לך שחור וכל מינה כאלהנושא ללא תוכן....וכל זה לבחורות שהוא הציאה להם חברות ולא מכיר אותם
    אני מאוד נפגעתי!
    כשיצא מהמקלחת ישר דיברתי איתו על זה ממש לא תקפתי אותו אמרתי לא שראיתי במקרה את ההודעות ורציתי הסבר!
    הוא אמר שזה סתם ואין לזה משמעות שהוא נורא אוהב אותי וכו וכו..... אתם יודעים את ההמשך....
    אמרתי לו שאני מאוד פגוע ולא יכולה להמשיך הלאה איתו...ושזה נגמר בנינו לתמיד
    מרוב שכעסתי אפילו לא בכיתי פשוט לא האמנתי שהוא עשה לי את זה מפחינתי זה בגידה אמרתי לו!
    אמרתי לו שהוא כל הזמן מקנא לי ומחפש נאמנות ממני ועושה בדיוק ההפך
    וכך זה נגמר בנינו אתמול!
    היום הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות, ביקשתי מימנו שיפסיק להטריד אותי זה נגמר!
    אני לא יודעת מה לעשות אני כלכך פגוע אבל אוהבת אותו באמת ו
    כואב לי לזרוק הכל לפח אבל אני לא מוכנה לסלוח לו על זה ולא יודעת מה לעשות!

לקביעת תור
    סגירה
    שבורה

הוספת תגובה

• שטויות במיץ אם את אוהבת אותו קדימה

הרמן
    09/05/2010

הפועל עזבי שטויות הרבה גברים נשואים משחקים בנדמה לי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבורה

מיכל פאטל
    10/05/2010

שלום לך סיגל,

אין ספק שאת חווית תחושה של בגידה הרי מצד אחד יש פה אהבה גדולה, קשר טוב עם הבת והצעת נישואין טרייה. בנוסף לכך כניסה למגורים משותפים- כל אלו צעדים המכוונים ליצירת מחוייבות ביחסים.מצד שני התנהגות תמוהה לכל הדעות.למרות שתחושתך מובנת לגמרי, קשה שלא להתרשם מאי יכולתך לתקשר עם בן זוגך בעת משבר.אם מערכת היחסים עימו חשובה לך (ונראה שכן) אני ממליצה לנצל את המשבר הנוכחי לצמיחה וגדילה. כלומר, נסי לנהל עימו שיחה פתוחה ותבררי את המניעים למעשה זה, מה חסר לו אולי במערכת והוא לא אמר לך,האם יש לו צרכים שאנם מקבלים מענה וכו'. את משבר האמון שנוצר לא מתקנים ע"H שתיקה והתנתקות, אלא ע"H בירור אמיתי ונוקב.
    תגיעו להבנות ביניכם, תבדקו אותן (שאכן הן מתממשות ועונות על הצרכים של שניכם!).
    לאחר מכן , תחליטי האם הוא ראוי לך או שמא לאו.טויות קורות כל הזמן- צריך לתת הזדמנות לתיקון.

בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

מלי
    10/05/2010

אין גבר שלא מתרגש מאישה פרובוקטיבית, השאלה היא, מה הוא עושה עם ההתרגשות הזו?
    כל הגברים אוהבים לצפות בתמונות וסרטי סקס, כל עוד הם פתוחים עם המיניות שלהם ולא סגורים או מסתירים זה בסדר.
    אם הוא מנסה ליצור קשר עם אחרות, השאלה היא אם זה סוג של פנטזיות מיניות או שהוא גם מממש אותן? אם זה עובר לביצוע ולא נשאר בפנטזיה, אז חמודה, תמשיכי הלאה, הוא חולה......
    אם יש לו קשר עם אותן נשים אז איפה זה שם אותך???????
    דברו על הכל, פתחו את כל הקלפים, גם אלה שהוחבאו, שימו הכל על השולחן ובטוחה שתעשי החלטה נכונה...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר יקר

שמחה
    11/05/2010

חבר יקר ככה לא תגיעו לשום מקום.
    תנסה אולי להעזר בחברה קרובה שלה או בכל אדם אחר שקרוב אלה
    לפי מה שאתה כותב ניראה לי שלא יזיק לה צטיפול אישי.
    יכול להיות שזה מה שהיא מכירה זה מה שלמדה בבית.
    אם אתה באמת אוהב ניראה לי שיש לך עוד מה לעשות לפני שאתה מדבר על גרושין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקל והגזר---

בני
    11/05/2010

ואני מצטט מדבריך-
    מיום החתונה נתתי לאשתי כל מה שהיא רצתה, אני משתדל להיות קשוב וער לצרכיה בתקווה שזה יעזור,,, אתה משתדל לרצות אותה מאז ועד היום, נו,,, זה הצליח ?
    תחנוניך לייעוץ הואילו ?
    ועוד-
    ----
    מהי השקפת עולמה ?
    ----
    טוב עשית שהלכת לייעוץ לבדך, כך גם אני הייתי עושה, אבל את חייב להתאזר בסבלנות, מה גם שזה שאתה מעוניין בשינוי, זה עדיין לא מחייב אותה ללכת בכיוון הזה,
    אז מה עושים ?
    ע"י שהיא תראה שאתה עושה צעדים למען חיזוק העצמאות והפנימיות שלך, לא מתוך רצון לשנות את העולם או השקפת עולמם של אחרים, אלא כשינוי פנימי עמוק שבו מקבלים את השונה והאחר ולומדים לאהוב אותו דווקא מחסרונותיו,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקל והגזר---

בני
    11/05/2010

ואני מצטט מדבריך-
    תחנוניך לייעוץ הואילו ?
    ועוד-
    ----
    מהי השקפת עולמה ?
    ----
    אז מה עושים ?
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת אבל לא סולחת
    שירן ז.
    08/05/2010

אני נשואה 11 חודש ,ולפני מס ימים הבחנתי בפלאפון ישן ששרת אותו בעבר על אחד השולחנות בבית ,יש לו פלאפון נוסף בו הוא משתמש אבל הישן תמיד נמצא באוטו ,ומשום מה הגיע לבית .
    מתוך שקרנות התחלתי לחטט בהודעות ולצערי נוכחתי לראות שתי תמונות של בחורות שאני לא מכירה ,בנוסף תמוהנ שלו שאני צילמתי מלווה בהודעה של "תוכלי להתמודד? "-מעיין התגרות או חיפוש עיניין במשהו מהצד ,יחד עם זאת שיחת טלפון ממוצאי שבת לבחורה בשעה 2:39 לפנות בוקר .ברגע שהגיע לבית התעמתתי איתו וסיפרתי לו כל מה שידוע לי ,הטחתי בו שהרס לי את האמון שהיה לי בו ,ושאני לא מאמינה למילה שיוצאת מפיו ,אני בת 26 והוא בן 28 ,ובסיוטים הכי גדולים שלי לא תיארתי שאעבור חוויה מגעילה כמו זו .
    מבחינתי הדברים הללו נחשבים כבגידה לכל דבר ,אמרתי לו שאימו יודעת על הכל ומאוד מתביישת בו -אני והיא ביחסים מעולים ,היא ואביו הצדיקו אותי ללא כל דופי והתביישו במעשיו .
    למרות ההטחות שקיבל מהוריו ,עדיין לא הצליל להתאפס על עצמו ולהודות בטעות שעשה וזה מה שהכי מפריע פה -כי הרי זהוי התנהגות של ילד קטן שלא מוכן להתמודד.
    הבנתי שיהיה לי מאוד קשה להסתתיר את הכאב שלי ,קיבלתי עצה טובה מאימו "להחזיק" את עצמי ולהבהיר לו שדברים כאלה לא מקובלים עלי ,אבל הוא מצידו לא מראה אפילו מעט חרטה ,מנסה להעביר את הדברים דרך התחנפות ורואה שלא מצליח לו .
    אני לא יודעת מה לעשות ,אנחנו כרגע נמצאים שתחילת טיפול פוריות בו נזקקת תמיכה של שני בני הזוג ואני חוששת שמא דברים אילו יהוו גורם משמשעותי להפסקתם ,
    אני אוהבת אותו אבל מאוכזבת ומרגישה שזלזל בי, דרך עלי ורמס את טיפת הכבוד שנשארה לי ,
    לציין כי הוא בעצמו גדל תקופה מסויימת ללא אביו (שדיבר איתו ו"ירד " עליו על מעשיו )ודווקא ממנו לא חשבתי שיגיעו דברים כאלה ,כי הרי בתוך ילד קטן שרואה את אימו שלו מיוסרת וסובלת -למה לגרום את אותו סבל לאשתך..????

שאלתי היא ,מה לעשות בעיניין ? מצד אחד ,אני לא מעוניינת לסגור את הדברים האל בצורה כזאת פשוטה ורצה להביא לכך שיתחרט ויבקש סליחה ,שיבין את חומרת מעשיו ,אבל לא מוכנה לפנות אלי בשום פנים ואופן,מה שהוא היה צריך עשות וטרם ע/שה ,
    מצד שני לא רוצה להגיע למצב של פרידה מחמת הבושה ,כי בכל זאת אנחנו נשואים פחות משנה ,אבל מאוד קשה להליג על דברים כאלו בקלות ...
    מה לעשות ,עיזרו לי בבקהש לאזור אומץ ולעבור את התקופה המסריחה הזאת .

לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת אבל לא סולחת

הוספת תגובה

• לשירן

מלי
    08/05/2010

אני לא הבנתי מתי הכל התגלה לך, נראה כי זה טרי מאוד
    את כרגע במערבולת של רגשות, מבולבלת ולא החלטית
    את צריכה זמן לסדר את הדברים בראש שלך ולראות מה את רוצה
    את כרגע "מתאבלת" על אובדן האמון אבל את תצאי מזה, עוד קצת ( אולי שבוע שבועיים) ותצאי כמו לביאה! חזקה! החלטית, שיודעת בדיוק מה היא רוצה
    תני לעצמך זמן להרגע, הסערה בים הרגשות והמחשבות שלך ירגעו
    תנסי לדבר איתו ולהבין בדיוק מה קורה ומה הוא רוצה, גם הוא בטח נופל בתהום שלו, השאלה אם הוא רוצה שאת תוציאי אותו משם או שתשאירי אותו שם למישהי אחרת....
    צריך לבדוק טוב טוב את הזוגיות והתקשורת בינכם אז ועד היום, אם יש על מה לעבוד יחד, תמשיכו יחד קדימה
    אל תדאגי, אנחנו פה נשתדל לעזור עד כמה שאפשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת ולא סולחת

דליה שוורץ
    08/05/2010

שירן ז. יקרה,
    את לא מוכנה לפנות אליו אבל רוצה שהוא יפנה אלייך, את רוצה שיתנהג כמו אדם בוגר אבל מצד שני את רצה לספר להורים שלנו על ההתנהגות הלא הולמת של הבן שלהם. את לא רוצה להפרד אבל מצד שני לא מוכנה לחיות כך, אני חושבת שהעצה הראשונה שיש לי אלייך היא תתבגרי. בחיים צריך לקחת אחריות על הרצונות ועל העקרונות. אם את לא מוכנה לחיות איתו ככה אז כדאי מאוד שתפני אליו ותבהירי לו את העניין. אם את לא רוצה לפנות אליו אז תעזבי אותו. את בוחרת לשבת בצד ולחכות שההורים שלו יתנו לו על הראש ושהוא יבוא ויתנצל וגם כשזה לא קורה את ממשיכה לחכות שזה יקרה.
    תחליטי מה יותר חשוב לך הזוגיות הטרייה הזו או העקרונות, הפחד והבושה.
    לאחר שתבחרי מה יותר חשוב תפעלי בהתאם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    תמר
    07/05/2010

שלום רב.נשואה מזה 12 שנה , מכירים 17 שנה.יש לנו שלושה ילדים מדהימים (6.5,3.5,0.5).
    מאז ומתמיד יחסינו עליות וירידות.לאחרונה היחסים מתנהלים סביב תפקוד יומיומי בלבד.
    ביחסינו - תחושה מתמדת של ביקורת על תפקוד הבית , על חינוך הילדים,עליי כאשה.יכולת פרגון היא ממנו והלאה.קשה לו לפרגן ולאמר מילה טובה.
    עליי לציין שבתקופות הטובות - הכי טוב לי בעולם אך יחד עם זאת כשרע - הכי רע לי בעולם.
    בשלושה מיקרי ריב - היתה אלימות כזו או אחרת כלפיי.
    בכלל באופיו הוא מאד קולני - מרבה לצעוק גם על הילדים ועליי.
    נושא הפרידה עלה לא מעט פעמים אבל ההרגשה שלי שהוא רק מנסה לאיים עליי.
    מבולבלת מאד - לא יודעת מה לעשות .

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    08/05/2010

תמר שלום,
    במערכות יחסים שיש בהם תקופות טובות באופן מיוחד יש לרוב גם תקופות רעות באופן מיוחד. אנשים שמתנהגים בקיצוניות נוקטים בקיצוניות לשני הכוונים. את כותבת שהוא מאיים בפרדה אבל לא כתבת מה דעתך על פרידה. האם היית רוצה להפרד? האם את מוכנה לסבול את התקופות הרעות בכדי לקבל את התקופות הטובות?

ההחלטה על המשך הזוגיות שלכם נתונה גם להחלטתך ולכן כדאי שתחשבי מה את רוצה שיקרה בהמשך חייך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה