מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכםזאתי12/06/2010
ככה במקרה הגעתי לפורום הזה
וחשבתי שמעניין לצרף משהו שהעלייתי בפורום אחר
והסיפור הוא כזה: לפני כחדשיים חוויתי משבר עם בעלי בעקבות התכתבות במייל שהיתה לו עם מישהי שלומדת איתו. הסיפור לא חשוב כרגע, רק שאנחנו כזוג יצאנו ממנו מאוד מחוזקים אבל בעקבותיו ובעקבות הרגשות המאוד קשים שהוא עורר בי, הגעתי לפורום "בגידות ואהבות אסורות" ואחרי תקופה מסויימת שקראתי שם. כתבתי את ההודעה הזאת:
על גניבות ועבירות אסורות
אני לא לגמרי יודעת להסביר לעצמי למה אני כותבת כאן
בוודאי שאין לי ציפיה להשפיע על מישהו, או לשנות עולם
אבל, אחרי תקופה של הרהורים בנושא, יש בי איזה צורך לבטא את זה במילים.
הגעתי הנה בגלל ארוע שחוויתי של בגידה או כמעט בגידה, תלוי בהגדרות ובגבולות של כל אחד, כאשר מישהי שלומדת עם בעלי קצת נסחפה ברגשותיה אליו והיתה התנהלות של מספר שבועות במיילים שחרגה מהתנהלות רגילה וזעזעה את עולמינו.
הגעתי הנה אז מתוך הכאב ומתוך הרצון להבין מצד אחד ולשקף מצד שני את הצד השני, הכואב, הנפגע, ואת ההפסד הפוטנציאלי ליחסים בין בני זוג כאשר אחד הצדדים בוחר לשבור את האמון בצורה כזאת.
בעצם, היום, הספיח הכמעט יחידי למשבר ההוא, הוא העובדה שמדי פעם אני מגיעה לקרוא כאן.
אני מודה שלפעמים זה משעשע, ומעניין ואפילו יפה (ע"ע תמונות של דנה, רגועה ואנוני למשל)
ועדיין יש דבר אחד, שקשה לי איתו והנה הוא.
בגידות הן כנראה חלק מהחיים של חלק מהאנשים
הבעיה שלי מתחילה ברצון של מי שנמצא בתוך העולם הזה - להאדיר אותן ולהצדיק אותן. להרגיש שכולם עושים את זה.
"בעיה" זה לא מדוייק. דיסוננס אולי נכון יותר.
הטריגר הפעם היה אותו בוגד, מתחיל כנראה, שבא לכאן לבקש את אישורכם שהוא "נורמלי" ובעצם, שכל גבר ישראלי עושה את זה, זה רק שאלה של עיתוי.
למה הדבר דומה בעיניי?
לגנב, שלא עמד בפיתוי וגנב (כי הוא לא קיבל בבית את כל מה שרצה, כי נורא התחשק לו פלזמה במקום הטלויזיה הישנה, כי למצוא דרך להרוויח יותר או להחליף עבודה זה יותר מדי בלגן וכי... נו.. כולם עושים את זה, לא? זה רק שאלה של עיתוי וסיטואציה)
ואז, בכל זאת, הגנב מרגיש, עמוק בפנים, בכל זאת קצת אשם וקצת מבין שמה שעשה הוא לא נכון ולא בסדר,
ואז, הוא מגיע לפורום גניבות ועבירות אסורות
כדי שיגידו לו כמה שהוא בסדר, וכמה שזה מרגש לגנוב, ואיך בעצם, אי אפשר לצפות מאף אחד שלא יגנוב כדי לקבל את מה שהוא באמת צריך.
מה אף אחד לא יגיד?
אף אחד לא ידבר על הקרבן. על מי שגנבו ממנו. על מי שעבד קשה כדי להרוויח את מה שהרוויח ובהינף יד כל זה נלקח ממנו.
(המשך בהודעה הבאה..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך... וסליחה על האורך
זאתי12/06/2010המשך ההודעה שהעלייתי "שם":
אני בטוחה, שחלק מבאי המקום הזה, הגיעו לבגידה אחרי שנבגדו בעצמם, בקשר הנוכחי או הקודם. אבל לא מצאתי כאן זכר לזה. כאן הכל מבריק, נוצץ, משעשע ומרגש.
אין כאן משפחות שנקרעות לגזרים, אין יחסים בין בני זוג שספגו מכה שאין ממנה חזרה, אין ילדים שההורים שלהם לא פנויים להיות הורים, אין תחושות של עצב על משהו שלעולם כבר לא יהיה שלם יותר. אין התלבטויות.
לפני כמה שבועות כתב כאן מישהו שחזר ממסיבה עם אשתו "אהובתו" ע"פ ההגדרה, והוא כותב בזמן שהיא מחכה לו במיטה לסקס לוהט ומחפש ריגושים אחרים.
לאיזה עומק של שפלות אנשים יכולים להגיע ועדיין לספר לעצמם סיפורים שזה "בסדר" ואפילו יותר מכך - שזה עושה אותם ליצורים מרגשים, נועזים וטובים יותר? נבצר מהבנתי.
מדי פעם אני רואה הבלחה לתחושה הזאת בכתיבה של אנשים כאן.
אני רואה תגובות שאומרות לאנשים לא ללכת לשם אם הדברים בבית טובים, לא לעשות צעד שאין ממנו חזרה רק כי קצת משעמם
ובכל זאת, עדיין, התחושה היא שלרובכם ברור שגם אם קשה קצת החודש והילד נורא רצה משחק מחשב חדש, לא תצאו לגנוב בשביל זה. אבל לבגוד? לשקר שוב ושוב לאדם שבחרתם לחלוק את חייכם איתו, לעתים לעשות ולגדל ילדים, זה או זאת שפעם היה החבר הכי טוב שלכם? אלמנטרי וברור מאליו. או שלא?
האם ההבדל היחידי הוא שיש חוק שאוסר גניבה אבל אין חוק (מלבד עשרת הדברות) שאוסר בגידה? האם עונש של מאסר מרתיע יותר מעונש של אבדן זוגיות או משפחה? או של סתם הרגשה של לא לעשות את הדבר הנכון?
לאט לאט אני מפחיתה את המינון של ההצצות לכאן, נפרדת לשלום מהעולם הזה ומההרהורים.
אני מדברת על זה הרבה עם בעלי במסגרת שיחות שיש לנו, פחות ופחות על מה שהיה ויותר על מה שאנחנו.
אני מסתכלת על המשפחה הזאת שבניתי, שבנינו יחד, ועל כמה אני שמחה לחזור אלייהם אחרי יום עבודה מתיש, אני מבינה שהגענו אז למקום לא טוב שבו לקחתי את היחסים בינינו כמובנים מאליהם ויודעת שלא אתן לעצמי להגיע שוב למקום הזה.
אני שמחה על החברות, על הסקס שגילינו מחדש, על היחד.
אני לא תמימה ולא חושבת שלא יכולים להיות זעזועים בחיינו בעתיד, אולי אפילו בגידה.
אני יכולה להבין מה מוביל אנשים למקומות האלו
לזמן מה, קשה היה לי לא חוות את הכאב שמסתתר גם כאן בין המילים, של אותם אנשים שלא יכתבו כאן אף פעם, שבחלק מהמקרים לא ידעו אפילו (אבל הם נפגעים, גם כשהם לא יודעים.) על מה שאהובם או אהובתם עושים (או מתכננים לעשות בחלק מהמקרים).
אולי הביטוי של כל זה במילים הוא חלק מתהליך הפרידה שלי מהכאב הזה, שאין לו יותר מקום בחיי כרגע.
מכיוון שציניות ושנינות כזאת או אחרת הן דרכים מצוינות להגנה עצמית אני מצפה לתגובות כאלו וזה בסדר, אבל לא ממש נחוץ.
אין לי כוונה להתנצח וכאמור אני לא חושבת שאשנה משהו אצל מישהו באמת, רק הרגשתי שאלו מילים שצריכות להיאמר. ואמרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
רון12/06/2010אסכם את הנאמר/הכתוב בארבע מילים
פעם בוגד תמיד בוגד !
נ.ב. רמה וורבלית טובה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיר
זאתי12/06/2010עדיף להודות שלא היה לך כח לקרוא
זה ממש לא סיכום של מה שכתבתי
וממה שהספקתי לקרוא כאן, אני מוותרת על המחמאות שלך
רמה ורבאלית טובה? מתי שמעת אותי מדברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
רון12/06/2010מדברת - כותבת !!
המשך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך לטוב
דליה שוורץ12/06/2010זאתי יקרה,
העברת תחושות במה שכתבת, תחושות שמבטאות את יחס שלך לבגידה ואת האכזבה שלך מכך שאנשים בוחרים לבגוד במקום לשפר את מה שיש להם.
זה נכון, בחלר מהמקרים אנשים מעדיפים לברוח כי זה הרבה יותר קל מאשר שלנסות לשפר ולהתמודד עם הקשיים.
אני רוצה להגיד שאפשר אחרת. אפשר לשקם מערכת יחסים שהגיע לשיגרה הרסנית, אפשר לשקם מערכת יחסים שכבר אין בה הרבה הווה אלא בעיקר עבר וילדים משותפים. אם לא תוותרו לעצמכם ניתן יהיה לשקם ולשפר אפילו אחרי בגידה.
בהצלחה לכל המתעקשים לשפר למען עתיד זוגי טוב יותר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאתי...
שמחה13/06/2010שלום לך
לפני מספר ימים הודעתי בפורום כי אני מסיים לכתוב בו וממשיך קדימה ( שמחה לשעבר )
הבוקר אני מתחיל דרך חדשה בחיים ולפני זה הצצתי לפורום הצצה קטנה שהביאה עלי מכה קשה.
ההימור גדול אבל הדברים שהצגת פשוט מפחידים דמיון כזה עוד לא ראיתי מימי...
בקיצור במידה והשם שלך מתחיל באות ע ולפניו מוסיפים מילה שלומדים בשבילה הרבה שנים
ולבן זוגך יש את המילה הזו גם אפילו עבר לא מזמן מבחן חשוב.
במידה והסימנים נכונים דאי לך שיש לי את כל החומר שאת צריכה וצר לי מאוד אבל זה ממש לא נגמר אצלו הוא פשוט עבר לאחרת אפילו 2.
האיש חולה אומנם הפיל גם את אשתי בדרך אבל זה לא מה שעצר אותו.
אני גם מאמין שסיפר לך רק לאחר שאני דיברתי איתו והוא ניכנס ללחץ.
בכל מקרה במידה וזו את ממליץף לך לא להיות רגוע ופשוט לבדוק שוב את האמינות שלו.
צר לי ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור קטן ומאד מצחיקמיכל12/06/2010
אני איתכן חברות שלי, בוגדים בנו, רע לנו, הוא מנובל ועוד ועוד. שוטטתי בפורומים ופתאום מצאתי סיפור שמאד מאד הצחיק אותי, מקווה שגם אותכם, העתקתי אותו כלשונו אחד לאחד, תהנו...
נושא : זקוק לעצה
מחבר/ת : גף444
אני יוצא כבר חודשיים עם בחורה, בגלל הנסיבות לא יוצא לנו להפגש הרבה, אבל במספר הפעמים שנפגשנו היה ממש כיף. היא נאה, חמודה, אינטיליגנטית וגם הסקס טוב. הבעיה היא שבשבוע האחרון מישהי חמודה בעבודה רומזת לי שהיא נדלקה עלי ומתענינת בי ואף הציעה בתירוץ כלשהו שנפגש בערב מחוץ לשעות העבודה. עכשיו הענין הוא כזה שגיליתי ענין בבחורה מהעבודה כבר הרבה זמן אבל היא לא רצתה אותי, אז עזבתי את זה.
מה לעשות עכשיו ? להפרד מהחברה של החודשיים כי מישהי שרציתי הרבה זמן פתאום רוצה אותי ואני מפנטז עליה כבר הרבה זמן, להיות נאמן למישהי שאני בכל זאת כבר יוצא איתה חודשיים בשם העיקרון שלא נפרדים רק כי מופיעה הזדמנות שבתיאוריה יותר טובה או למקבל ולראות מה יקרה, את מי אני מעדיף.
עוד נושא שמטריד אותי זה מה להגיד לאשתי אם היא תעלה על אחת מהבחורות האלו או על שתיהן כי היא רגישה במיוחד עכשיו, בכל זאת הריון בחודש שביעי זה עושה את הנשים לרגישות.
נסיון נחמד אישה יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק כמה שזה עצוב : )
יובל15/06/2010תודה על רגעי הצחוק הבלתי פוסקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק
אביבית15/06/2010מקווה שלאחת יש זיבה ולשנייה עגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לליאת: לשכוחאביבית10/06/2010
הי ליאת, קראתי את כל מה שכתבת וכל מה שכתבו לך והרגשתי שכתבתי על עצמי. אני די במצב דומה. קצת יותר מבוגרת (40+) עם 4 ילדים (האחרון בן חודש וחצי). לפני כמה שנים גיליתי על קשר שהיה בין בעלי לבין מי שהייתה חברה שלו בנעוריו. הוא טוען שהם רק התכתבו במייל ולא נפגשו ואני העדפתי להאמין ולהמשיך. אבל שום דבר לא היה דומה מאז. האמון נשבר והפצע המשיך לדמם. מאז למדתי לבדוק אותו ומדי פעם אני מגלה. אני מגלה כל מני אס אמ אסים לא ראויים, גיליתי שקרים ולאחרונה גיליתי שיחת טלפון למכון ליווי (להזכירך אני חודש אחרי לידה....). מאז חיי אינם חיים. אנחנו מדברים בטלפון בבוקר, הוא מרצה לי נמרצות על אהבתו הרבה, הוא היה מוכן לתת את החיים עבורי, אין כמוני, אני הכי יפה, הכי חכמה, הכי סקסית, הכי הכי.... אבל בערב כשהוא חוזר הביתה, הוא אותו גבר מותש ועייף וכבוי.. שהולך לישון ב 22:00 ומסובב לי את הגב. אני מצפה לזיקוקין והוא בקושי מדליק גפרור. התחושה היא קשה. ההרגשה שהוא הרס ובמקום לתקן הוא מגלגל הכל אלי ומסיר אחריות היא קשה. הוא החליט שהכל בסדר, שאין שום בעייה וזהו! זה שהוא מתנהג בצורה אחרת זה לא רלבנטי. הוא טוען שהכל בראש שלי, שאני עושה הקשרים שהם לא במקום, שאני לא מבינה. מדי פעם הוא נזכר לשחרר איזה אות של חיבה ובשאר הזמן כלום. אני לא יכולה לשכוח מצד אחד ומצד שני גם לא יכולה לקום וללכת... בא לי לצעוק ולהגיד לו תתעורר.. אתה לא רואה מה קורה אצלי.. זה הזמן לקום ולהיאבק עלי, על הביית, על המשפחה. זה לא רק תפקיד שלי. עשית טעות, תתאמץ לתקן אותה, זו לא רק הבעייה שלי! אבל המלים נתקעות לי ולא יוצאות. אז גם אני עכשיו מתכנסת בתוך עצמי. אני מותשת, אני רוצה רק לשרוד, רק להעביר את היום וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביבית בהרבה השתתפות
רן10/06/2010כל כך כואב. היום, לאחר הרבה שנים התברר לי שפגעתי באישתי בחוסר יחס ושאישתי הייתה במצב התכנסות דומה. לאחר הרבה שנים במצב הזה היא מצאה מישהו אחר ועוזבת אותי. היום אני מרכיש ער, רוצה להתחשב, לפצות ולהקים מערכת יחסים בריאה עם אישתי והיא כבר לא שם. אפילו מוכן ללכת לטיפול זוגי.
בין כל מה שאני מספר עליו, הדבר שאני הכי כואס עליו הוא שהיא לא עמדה מולי ואיימה לעזוב אותי כשעדיין היה לי סיכוי אם הייתי מתעורר.
אביבית מנקודת המבט שלי זה הזמן להתעורר ולהאבק, עכשיו כל עוד איכפת לך ולא שקעת עמוק בתוך עצמך. לפעמים הסיכוי היחיד גם של בעלך הוא השוק שהוא יקבל. אני הייתי מודה לאשתי כל בוקר אם היא הייתה מספיק חזקה לתת לי את השוק קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרן: לעזוב
אביבית11/06/2010הי רן, תודה על התמיכה. הבעייה עם איומים שצריך מאד להיזהר איתם. אם משתמשים בהם יותר מפעם אחת זה כבר לא ממש עובד. ואני, לצערי, חוששת שהגעתי לשלב המימוש. איימתי מספר פעמים, כולל עכשיו וזה לא ממש עזר, לפחות לא הצליח לייצר תנועה שנמשכה מספיק זמן. הברירה היחידה שהייתה לי הייתה לארוז את הילדים וללכת או לארוז אותו ולשגר אותו לכתובת לא ידועה.. זה לא פשוט. הוא בטח לא התנדב ללכת. ומה מסבירים לילדים? למשפחה? אז ככה אני תקועה. אני חוששת שהאיומים שלי כבר לא ממש עושים עליו רושם ולי אין את הכוח או המצפון לקום וללכת. אולי בסוף זה יגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית-
בני11/06/2010לכתוב את יודעת, ! למה שלא תכתבי לו ?
גברים אוהבים שכותבים להם, זה מאוד מחשיב ומעלה להם את האגו, אשתי כתבה לי מכתב, וואו,,,
רישמי את הצרכים שלך, לא להאשים כרגע בכלום, אל תשתמשי במילים אתה , אלא רק אני רוצה , אני צריכה , אני חושבת, הייתי שמחה ש,,,
אפשר להוסיף פרח, לא צריך להגזים מספיק עמוד ומקסימום שניים,
אם את רוצה מגיה אני מתנדב לעשות לך את העבודה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים
אביבית11/06/2010הי בני. אני מסתובבת כל היום עם אלפי מחשבות בראש. כבר ניסחתי עשרות מכתבים שהסתיימו בסיומות שונות. ממש כמו לכתוב את הסרט של חיי... אבל אני בהחלט לוקחת את עצתך והמלצתך. אני מקווה שהוא יתייחס לזה באופן הראוי ולא יראה בזה עוד דף שמעביריםם וממשיכים הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית-
בני11/06/2010לא הבנתי אם הוא קיבל ממך אי פעם מכתב, ואיך הוא הגיב ?
או שכתבת לעצמך וגנזת מפחד שלא יקבל בעין יפה,
בכל מקרה יש אנשים שעצם הכתיבה משחררת אותם, אני נוהג לכתוב הכל, ודברים קשים שקרו לי או שאני לא מעוניין שיתגלו, דינם שריפה, כאילו אני מחסל את הבעיה, וכשנזכרים בארוע שאותו כתבנו, באותה נשימה גם נזכרים שטיפלנו בזה אז לא מציק כ"כ, ונעלם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אביבית11/06/2010הי בני. לא כתבתי לו. כתבתי לעצמי, שפכתי על הדף את כל מה שאני לא מעזה להגיד. אני מסכימה איתך שיש בזה משהו משחרר, כמו הפורום הזה ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..מסקנה!!לכל הנבגדות!!
ליאת13/06/2010אז ככה:
את מבינה שכואב לי.ואין לי אמונה בגבר שהיה"לצידי"כל שמץ של אמון נעלם!!אבל,אחרי "לימוד החומר"הגעתי למסקנה,אפילו שקשה לי עם זה אבל אני בטוחה שזה יעזור ולפחות ישגע אותו.
מאותו היום אני זה אני בשביל עצמי.אני לא מחכה שיבוא וידבר איתי,אני לא מחכה כמו מתומתמת במיטה ומשוועת לקצת יחס מהבוגד המגעיל.אני לא מתחננת שיצא איתי לבלות...
כבר יצרתי קשר עם חברות{שמזמן הזנחתי לטובת"המשפחה"שלי..}אני יוצאת,מבלה,עומדת שעות ליד המראה,מוציאה לו את העניים לובשת בגדים הכי סקסיים,מתאפרת שעה ומשקיעה מאד מאד באיך שאני נראיית.תתחדשי כל הזמן,תקני בגדים במקום אוכל ותראי לו כמה שחשוב לך החיצוניות שלך,תצאי עם הטלפון ותסתירי ממנו עם מי דיברת.תשגעי אותו.
אני גם אחרי לידה}אבל נלחמת על הרגש ועוזבת את התינוקת עם בקבוק או אפילו לוקחת אותה{עם ביבי סיטר באוטו..}אני משתדלת להנות לי מהחיים,
גבר משתגע מהר.ותראי איך הוא ירדוף אחריך,יקח לנו קצת זמן להראות שאנחנו רציניות,ושהוא יראה שאת חוזרת ב3 הביתה הוא ישאל שאלות.אבל שזה יהיה קבוע..לא פעם ב..אני אפילו יוצאת ומדברת עם חברה באוטו,וחוזרת מאוחר..אני מתחילה לראות תוצאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
ליאת13/06/2010עברנו חוויה דומה...
הלב שלי עדיין כואב לי.איך בעלי שהיה חי לצידי פשוט היה בקשר עם אשה אחרת,ללא ידיעתי,שיחות והודעות...ללא סוף במשך 10 חודשים?מאחרי הגב שלי?.
הייתי בתקופה אחרי לידה,כמוך..שבועיים אח"כ .הקשר שלהם יותר התחזק...
לי היה את הפייסבוק ושם ראיתי את התמונות שלה{אשה יפה מאד -לא שאני לא יפה...}פתחתי פייסבוק על שם איזה בחור והתכתבתי איתה שבוע שלם וכך ידעתי עליה דברים,והוצאתי ממנה את המספר טלפון שלה.הוצאתי ייפוי כוח-{צילום ת.ז,ומילוי טופס פשוט }ובאתר של אורנג אפשר לראות שנה אחורה את השיחות היוצאות ואז ראיתי...ניסיתי לצרף ארועים והייתי בשוק מוחלט,שהיינו בחופשה באילת... שיצאתי עם הילדים לטייל...שהוא היה בחו"ל...וכו וכו...מתארת לך?.לפחות הייתי קצת מתוחכמת והוא לא יכל לעבוד עלי,גם הדפסתי לו תמונה שלה...
למה אני מרחיבה??
תראי ליבי עדיין שותת דם...לא תיארתי לעצמי שזה יקרה לי.שאני כ"כ טובה אליו.מוכשרת,יפה,מקסימה,אמא טובה נותת לו גם סקס טוב... בקיצור הכל{לא בשביל להתגאות..}
והנה!!! את יודעת מה המסקנה שלי??{אני ימשיך בהודעה הבאה-שיהיה לי מקום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת אחריות
דליה שוורץ12/06/2010אביבית,
את כותבת עם הרבה יאוש ותסכול ממערכת היחסים שלך, מה דעתך לקחת אחריות ולהחליט אם את מוכנה להמשיך לחיות כך או לא. את מצד אחד לא סובלת את החיים שמתנהלים כך ומצד שני את לא ממש עושה מעשה. לפעמים צריך לקחת אחריות לבד ולא לחכות שהצד השני יעשה משהו. אולי מבחינתו הכל בסדר, אולי הוא בוחר להתמודד עם מה שקורה לכם בדרך הזאת ומוכן להמשיך לחיות כך. השאלה היא למה את מוכנה ונראה לי שהגעת לרגע שצריך לענות על השאלה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי
גלית12/06/2010כמישהי שחוותה בגידה ומאז קוראת באדיקות את הפורומים השונים הנוגעים לנושא זה (לרבות הפורום המדובר בתפוז) רק כדי לנסות להבין מה גרם לבעלי לעשות מה שעשה ולנסות להבין קמצוץ מהעולם הזה מאוד הזדהיתי אתך ועם מה שכתבת.
גם אני מנסה לשקם, אבל הבגידה אצלנו הייתה יותר מורכבת מצ'אט עם מישהי (לא שחלילה אני מזלזלת) ולכן אני די מתקשה להמשיך הלאה.
גם לי היו המון פעמים הרהורים, איך אפשר לצדד בבגידות? איך יכולה להיות אחוות בוגדים? עד שמצאתי מספר הודעות שבעלי כתב בפורום ההוא, הוא כתב שטוב לו עם אשתו והוא אוהב אותה אך עדיין רוצה לבגוד. לזכות מספר אנשים בפורום ההוא אני יכולה להגיד לך שרוב התגובות היו "למה לך לעשות את זה? אם טוב לך עם אשתך מה יש לך לחפש במקום כזה?" (כמובן שבדרכם הצינית).
ככל שאני קוראת יותר על בגידות (מאמרים, פורומים וכדו') אני מגלה שנשגב מבינתי להבין את העולם הזה ואת הנפשות הפועלות, כל אדם עושה זאת ממניעיו האישיים ומצוקותיו ואולי עדיף לא לנסות ולהבין ולא לשפוט.
במקרה שלי אני יכולה להגיד שכמעט (ואולי בעצם כן) נהרסה משפחה (אנחנו עדיין מנסים לשקם את ההריסות).
נהרסה זוגיות שהייתה יחסית טובה (לא מושלמת אבל טובה).
נשמתי נהרסה.
האמון שלי בבני אדם ובזוגיות נהרס.
האמון שלי בעצמי נהרס.
מאחלת לך, לעצמי ולנבגדים שגילו עוצמות נפשיות וחיים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, שייך לשרשור של "זאתי"
גלית12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעה שלכםיובל09/06/2010
לפני שנה פגשתי מישהו, הוא טען שהוא פרוד וכבר בסוף תהליכי גירושים.
נתתי לזה צאנס .אבל היו כמה דברים שלא היו ברורים , הייתה לי הרגשה שהוא משקר .
נתקתי איתו כל קשר.והוא עדיין מתקשר (משאיר הודעות)ומתבכיין שאוהב אותי ושזה נכון..
יש לי רגשות אשם נוראיות .. בהצדקה ??? (הייתי נורא צעירה בת 18 שפגשתי אותו ).. תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
אסף09/06/2010היי
תראי אם פגשת אותו לפני שנה אז את צריכה להיות בת 19. לדעתי עדיין נורא צעירה אבל זה לא משנה. אני לא מבין למה צריכות להיות לך רגשות אשם. מה? הבטחת לו אהבה נצחית וחתונה?
אני באמת לא יודע מה למה ואיך עזבת אותו. יכול להיות שהוא התאהב בך מעל הראש ואז נעלמת לו והוא קצת בדיכאון אבל בכל מקרה את צריכה לדאוג קודם כל לעצמך. אל תדאגי לו יותר מדי. הוא יתגבר.
סתם מתוך סקרנות איך את יודעת שהוא שיקר לך? ומה זה כמה דברים לא ברורים שאת מדברת עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוד=
סלעית10/06/2010פרוד= עדיין נשוי!!! אין אדם חצי נשוי- כפי שאין חצי הריון!!! כשתינוק נולד- רק אז נגמר ההריון. וכנ"ל לגבי נישואין: רק כשיציג בפנייך מסמך המעיד על גירושין רשמיים, תתחילי להתייחס אליו כאל אדם גרוש, לא דקה ולא שניה לפני. ובכלל, הייתי מייעצת לך להתרחק כמה שניתן ממקור האש. את צעירה, מצאי לך בן זוג מתאים, רווק, והתחילי חיי אהבה חדשים ללא משקעים. דעי גם כי כל עוד לא הוכרז רשמית כגרוש, תמיד יש סיכוי מצוין כי ינסה לשקם את מערכת היחסים עם רעייתו, ולכן אין לך מה לחפש שם. חסכי צער וכאב לב לכל הנוגעים בדבר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה==
יובל10/06/2010אז אני אמורה להרגיש רע עם עצמי.?? הוא אמר לי שאין לו שום קשר איתה רק עינייני ממון .
ואני לא רוצה שום קשר איתו בכול מצב.. עשיתי משהו לא טוב ?? (אני מרגישה רע ואני לא יודעת למה )..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל-
בני11/06/2010אם את מרגישה שעשית משהו רע, אז כנראה זה נכון, תמיד הנשים משוויצות שיש להן אינטואיציות והן מרגישות ויודעות ו,,, אז למה כאן את מתכחשת לההרגשות שלך,
את אוהבת שרע לך ?
למה את מאשימה את עצמך ? רמז,,,הוא נשוי,,, !?
את בקשר עם אנשים בגלל שלא נעים לך להגיד לא ?
הטיפוס שאוהב לרצות לצאת בסדר עם כולם ?
אז קחי מה שאסף כתב לך בטוב טעם, הוסיפי את ה - מילים כדורבנות שרשמה לך סלעית היקרה ערבבי כ- 2 דקות, מה יצא ?
אוי זה כואב,,,
לילה טוב וסליחה שהצקתי,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה רעה - בצדק?
דליה שוורץ11/06/2010יובל שלום,
נתת כאן מעט מאוד פרטים לגבי התחושות שלך ולגבי הדברים שלא היו ברורים בקשר ולכן קצת קשה להתייחס לגופו של עניין, אבל לגבי ההרגשה הרעה שלך אפשר להתייחס.
כשאדם מרגיש רע לא ניתן להגיד לו אם זה בצדק או לא בצדק כי אם את מרגישה רע צריך לפתור את זה ולמצוא את הסיבה להרגשה הזו.
אם את חושבת שסיימת את הקשר הזה בלי לתת מספיק הסברים או אם את מרגישה שעשית משהו לא הגון כלפיו, או שאולי עזבת את הקשר לפני שבררת עם עצמך מהם באמת הסיבות שאת עוזבת.... את בחורה צעירה - לפי מה שכתבת את בת 19 ונראה לי שמערכת יחסים עם גבר נשוי/ פרוד עלולה להיות מעט מורכבת לבחורה צעירה כ"כ ולכן אני מציעה לך לנסות להבין מה גורם לך להרגיש רע, עם איזה חלק של הסיפור את מרגישה לא בנוח ורק אחר כך אפשר יהיה להתקדם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהאילנה08/06/2010
שלום לכולם
אני פונה אליכם מתוך מצוקה גדולה ואיני יודעת מהיכן להתחיל
אני בת 33 חד הורית ל2 ילדים , ויוצאת עם גבר נשוי מזה כחמש שנים ,(עוד בהיותי פרודה) אנו אוהבים מאוד ואף דיברנו על חיים משותפים , אך ישנה בעיה המונעת מאיתנו לממש את אהבתינו ,
חברי הוא אדם ישר ורודף אמת מושבע., חוינו בתחילת הקשר פרידות לא מעטות מסיבות של חוסר רצינות מצידו , ופחד מהעתיד מצידי , לכן כל פרידה שלנו הייתי מוצאת את עצמי נפגשת עם גברים מתוך צורך או פחד לא להיות לבד . אחרי תקופה קצרה היינו חוזרים והוא היה שואל אותי אם הייתי בקשר עם גברים אחרים ואני הייתי עונה לו לא באותו אופן של יושר כפי שהוא ציפה ממני "תגידי לי את האמת ותני לי להחליט אם זה מתאים לי" , אני מהחשש שיעזוב לא סיפרתי את האמת אלא רק נגיעות קטנות , אך הוא כמובן היה מגלה ששיקרתי ואז היה פיצוץ בינינו ו.....פרידה. היו בערך 10 מקרים דומים.
כך נהגתי איתו במשך ארבע וחצי שנים כשכל פעם הוא היה נותן לי טיפים לחיים איך לחיות עם היושר והכנות.
אך מה שאותי הוביל כל הזמן זה הפחד שיעזוב, אני אוהבת אותו מאוד. היום לאחר חצי שנה של זוגיות די יציבה אפשר לומר והחלטתי עם עצמי שגם אם נפרד אתמודד ולא אחפש להתנחם בשדות זרים. המשקעים כנראה חזקים ממנו והוא עזב בטענה שאני שקרנית ולא אמינה, הוא לא מבין שהכל היה מתוך מצקה גדולה, אני עצובה מאוד ולא מפסיקה לבכות, אני רוצה שיחזור ויישכח מהעבר ונתחיל דף חדש . בלי העבר.
בבקשה עזרו לי , אני שבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל השדים והרוחות
רון08/06/2010באת לפורום הזה לעצבן אותי ?
לא בא לי לעזור לך ולא בא לי לשמוע ממך
חתיכת גרועה אחת בא לי להקיא עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך בתוכן של תגובתך
קים09/06/2010בעיני את חייבת להתבייש במה שאת כותבת, ודעי לך שרוב הבנות שיוצאות עם גברים לא פנויים גורמות אבל כפול , לעצמם ולאישה השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע דווקא גבר נשוי?
סלעית09/06/2010כפי שאמרו קודמיי, את פוגעת לא רק בעצמך, אלא גם בילדייך, ובראש ובראשונה בגבר הנשוי וכל בני ביתו. אני לא מבינה איך אשה, שמאמינה בעצמה, בנתונים שלה וביכולות שלה מעוניינת לקבל רק "פירורים" ושיירים של זוגיות מגבר לא פנוי. כיצד אשה מסוגלת להרוס בית אחר בישראל. תנסי פעם לחשוב איך היית חשה לו היתה אורבת לבעלך "ציידת גברים נשואים" כמוך ולקחת ממך בכוח כל מה שבנית ועמלת עליו שנים רבות. יש מספיק גברים פנויים בשוק, שיכולים להתאים לסטטוס שלך- רווקים, גרושים, אלמנים, עם או בלי ילדים. תתחילי לשחק במגרש שלך עם שחקנים דומים לך וכך לא תפגעי בעצמך ובסביבתך. מה גם שאת מנסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלימה? גם לבגוד בבוגד וגם לבקש מחילה? נסי לברר עם עצמך מה לא בסדר בתמונה הזו?! אני מאמינה שאני מדברת בשם כל הנשואים/ות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן, ציטוט שלך:
סלעית09/06/2010"חברי הוא אדם ישר ורודף אמת מושבע..." איך ישר ורודף אמת בעודו נשוי ובוגד באשתו ללא ידיעתה? עשי שוב בדק בית עם עצמך ותגלי כי את מתכחשת למציאות וצובעת אותו בצבעים ורודים כדי להצדיק את הקשר שלך עמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה בסלע---
בני09/06/2010סלעית
כל הכבוד,
מה לעשות ואנשים עיוורים,
מה איתך?
את היחידה שלא מאיימת לעזוב את הפורום,
אכן סלע איתן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
סלעית09/06/2010תודה. אני מזכירה לך שב-06.03.10 אף אני כמו רבים וטובים כמעט נשברתי והחלטתי לפרוש. ציטוט מעצמי אליך: "אי-הודאות והחשדות מכרסמים במוח והורסים כל חלקה טובה. אולי כדאי לי גם להתרחק קצת מהפורום הזה, שמזין ומטפח את נושא הבגידה והופך אותה לנושא מרכזי בחיי". ואתה המלצת לי להיכנס בשם אחר. אז אמנם מעט התרחקתי, אבל שבתי חזרה, לא בשם אחר, אלא בשם הבמה המקורי שלי: "סלעית", שמחזק אותי במחשבה. ואולי אני עדיין כאן מתוך תחושת התמכרות, אולי גם כסוג של שליחות, אינני יודעת. אני מרגישה שכמה מ"ותיקי הפורום" הפכו למעין קבוצת תמיכה חיה ונושמת, וקשה לוותר על הפגישה היומית/שבועית הזו, כך שמדובר פה גם בתחושת שייכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון-
בני09/06/2010את צודקת, בכל הפרטים, כולל ההתמכרות,
המשך יום נפלא,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי.העולם כמו גלגל..
ליאת11/06/2010בסוף הכל חוזר אליך.מסכנה אשתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה-
בני09/06/2010הסתכלתי על ההודעה שלך כמו הסתכלות במראה, כאילו זה אני עצמי, ומה שראיתי, הספיק לי להבין,
ש,
תגידי תודה לבחור שעשה לך קאוציניג חינם,
תודה לה' שעזב אותך,
תודה לה' שיצאת מזה לפניי שהרסת לו את חיי הנישואים,
תודה על כל מה שהושג עד עתה, הרכבת נסעה, מחר תבוא רכבת אחרת, יותר גדולה יותר יפה,
תודה לה' שיש כאן אנשים שמשקפים לך איך מדבר מלאך מהגיהנם,( באמת לא יפה מצידו,,,),
שיהיה לך בהצלחה בהמשך
עם בחורים ראויים ופנויים שיכלית פיזית וריגשית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
מיכל פאטל09/06/2010שלום לך אילנה,
מתוך דברייך אני בהחלט מתרשמת שאת מגיבה בעת פרידה מתוך מצוקה גדולה.המיפגשים עם גברים אחרים מתוך "צורך או פחד לא להיות לבד" מעידים על כך.התלות שלך בבן זוג קשורה לאופן בו את חושבת. האירועים אתם את חווה (כגון אירועי פרידה) מעוררים בך מחשבות לא חיוביות (ולא אחת לקויות), ואלה יוצרים כתוצאה מכך מערך רגשי לקוי אשר מובילות בסופו של דבר להתנהגות תלותית. אפשר לטפל בכך, יש לזה פיתרון.אני ממליצה לך לפנות לטיפול קוגניטיבי- התנהגותי ממוקד אשר יסייע לך בשינוי ההרגלים ודפוסי ההתנהגות והחשיבה הלא אפקטיביים, לא רק במערכת יחסים זו (וכדאי לבדוק בטיפול מדוע את מצויה במערכת יחסים נוכחית) אלה בכלל בחייך ובעתיד.
בהצלחה!
מיכל פאטל- 050-5475155* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלעית !
רון09/06/2010היחידה שמרגשת אותי !!
שאפו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאות
סלעית09/06/2010כפי שאמרתי, נעים לי להיכנס לפורום הזה, ולו רק בשל תחושת השייכות והחברותא שנוצרה פה, אני מקווה שאתם, בני ורון לא תיעלמו מכאן גם אתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלעית-
בני09/06/2010אלא אם תראי זאת כבגידה , ואז ---
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק אתה...
סלעית09/06/2010לפחות אתם הצלחתם להעלות חיוך על שפתיי בתקופה די אומללה. יש לציין כי אני מנסה לשמוח גם כשאיני מרגישה בשיאי, וזה עוזר (בעצתך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכולםשמחה08/06/2010
חברים
בחודשים האחרונים מצאתי עצמי יושב רבות מנחם ומתנחם בפורום זה
לצערי לאחרונה הגעתי למסקנה שהכתיבה בפורום הפסיקה לעשות לי טוב פעמיים רבות
סיפורים של אחרים מחזירים אותי אחורה לתחושות ולמחשבות שהיו לי בעבר
ואני מרגיש שזה לא עושה לי טוב.
בנוסף קיימים כאן מספר מסכנים שחושבים שלכתוב מיילים כואבות ודוחות לאחרים אולי
יגרום להם להרגיש טוב יותר עם עצמם.
אנשים שלא מבינים שמתפקידינו לתמוך האחד בשני ולא לשבור אחד את השני.
אגב למי ששאל את עצמו אשתי דוקא לא קיימה יחסי מין עם אחר אך היו לה רגשות חזקים כלפיו
היה לה את הכח להתמודד ולעצור בזמן ( וזה בדוק ) אך לתפיסתי עצם ההתאהבות באחר קשה
וכואבת מכל...
בכל מקרה אשמח לחזור ולעזור בעתיד כאשר הרגיש חזק יותר
לך בני אומר כמה מילים בנפרד. בתחילת הדרך יחסת לי דברים ממש אבל ממש לא נכונים אך
ידעת להתנצל ועל כך תודה יש לך יכולת מדהימה של נתינה ללא גבולות, חוכמה ורצון טוב ועל כך כל הכבוד'.
לא יודע למה אבל אני מדמיין לעצמי אדם דתי אולי אפילו חרדי שמרגיש תחושת שליחות במעשיו
ופועל בכל דרך אפשרית על מנת לכוון אותנו לדרך הנכונה ועל כך אומר חזק ואמץ...
בקיצור חברים תודה על הכל ובהצלחה לכולם.
ולא פחות הצלחה לעצמי
בתקווה שאעמוד בגזרה שגזרתי על עצמי שלא להיכנס לכאן יותר
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה-
בני09/06/2010היי שמחה
רב תודות על המחמאות, אתה לא טעית בהבחנה שלך לגביי, ואם היית מאפשר לי להתכתב איתך במייל, ייתכן ויכולת להמשיך בעזרה המצויינת ובתמיכה ההדדית שהפגנת כאן לכל אורך הדרך,
אבל יש בך יושר פנימי וכנות בלתי מתפשרת, שזה בלבד מעלה אצלי את המניות שלך,
מכבד את מבוקשך לעזוב ולצאת להתחזקות עצמית שתוביל אותך במוקדם ובמאוחר חזרה לחממה שאתה גידלת ופיתחת כאן,
---
בקרדיט שחילקת לי, התמלאתי בכמות אדירה של עוד רצון ועוד כוחות , אני מבטיח לחלק אותם בשווה בין החברים,
---
לכל אדם חייב שיהיה מישהו שגדול ממנו בחכמה ובשנים, או לכל הפחות חבר אמיתי שניתן להתייעץ איתו ולדבר עימו גלויות, כשהבטריה שלך מרוקנת אתה מתחבר למטען, שיונק מכוח גדול , שמקבל מכוח עוד יותר גדול, וכן הלאה,,,
התוכנית המקורית של ה' לברוא שקע ותקע, לא רק במובן הגשמי אלא גם ברובד הפנימי, את הכוחות שלנו אנו אמורים לשאוב מבן הזוג שלנו, עבודה בשניים, כל צד תורם את חלקו כמתבקש, כשלי רע בת זוגתי אמורה לתמוך לעודד, ולהוציא אותי מהדיכאון, כשגבר חוזר מהמלחמה פצוע בגוף ובנפש, חובתה של בת הזוג שהכי קרובה אליו,,, לשחרר את הכאבים ולתת לו כלים להתעלות ולחזור לשיגרה, כשאשה נמצאת בקושי מסויים, כשהיא מנסה להביע את הצרכים שלה, את הרגשות שלה, בן הזוג אמור להיות שם ולהקשיב, לתמוך להבין, ולתת לה עידוד וכוח להתרומם,
אני יודע שמה שכתבתי חסר במציאות של ימינו, אבל אם רק נשאף לזה--- כבר עשינו את חובתינו,
כשבן הזוג לא מצליח , עליו לצאת ולחפש לקבל כלים מבחוץ כדי לעזור לו לעזור לנו, אשה שכורעת ללדת ויש לה צירים, הכאב הוא שלנו, אשה שמחפשת הבנה ברגשותיה, היא לא סתם רגשנית כמו אמא שלה, ניתן לה נשיקה וזה יעבור, לא ! זה לא עובר מעצמו, ולוואקום הזה נכנס מישהו ,,,--- שמעביר לה את זה, הבנתם ?-------?-------?!
זה לא נעשה בכוונה תחילה, זה צורך שלא מסופק, ובעידן הטכנולוגי של היום, כמות הגירויים כה גדולה וזמינה, ותראו לי מישהו שמוכן לוותר על מוצרי יסוד,
---
ואם הגעת עד לכאן, אז מגיע לך שתדע, שהגיע הזמן שתבין שכרגע,- אתה לא מסוגל לקבל את התמיכה מאשתך, המנוי לא זמין, או כפי שאני אוהב לומר לאשתי בזמנים מסויימים---
"זמנית לא ניתן לספק את השירות "
ולכן אתה חייב להתחבר למטען רב עוצמה למילוי מצברים מחדש,
בדרך הזו " זמנית לא ניתן,,,--- אנו מרוויחים שאנו יודעים את הבעיה, רוצים לשנות , אבל כרגע מניחים לזה להיות בצד, לתקופה מדודה בזמן, ולכן קל יותר לקבל את הדברים, עם הידיעה שברגע שנהיה מוכנים ניגש לטפל בבעיה, בעצם מקפיאים אותה עד יעבור זעם, ולא מטייחים מתחת לשטיח, כי זה עלול לצאת ברגע הכי לא נכון, ולהתפרץ כמחלה שאין לה ח"ו מזור, ואז צריך טיפול יסודי,
בעיה צריך להרוג כשהיא קטנה, וחידוש שלי,,, להחליט בייחד שהולכים על הקפאה, זה נותן שקט נפשי שיום אחד נטפל בזה כראוי,
ארוך כמו הגלות
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמחה ובני
שירי09/06/2010בוקר טוב,
הגעתי היום בבוקר לעבודה - קצת חלשה. אתם יודעים -יש עליות וירידות.( כבר כמה ימים שאני בירידה.)
שמחה ,
קראתי את מה שכתבת - .אני מסכימה איתך לגמרי - הכי כואב
זה לדעת שבן זוגך התאהב במישהו אחר. זה כאב שאי אפשר לתאר במילים. משהו שימשיך לרדוף לפחות אותי - עוד הרבה שנים ואפילו לנצח.
עצוב לי שאתה נפרד מהפורום . הייתי קוראת את כל מה שכתבת וזה עשה לי טוב. (דווקא בגלל שאתה מהצד 'שלי' הצד הנבגד). איך שחיזקת אחרים , איך כתבת על הרגשות שלך שמלעשה ביטאו את הרגשות שלי.
אני מאחלת לך שתתחזק והכי חשוב שתבנה עם אישתך משהו חזק ואיתן . מגיע לך את כל הטוב שבעולם. תח
בני,
אני יושבת מול המחשב והדמעות לא מפסיקות לרדת.
אתה כותב משהו כל כך אמיתי וטבעי שאמור לשרות בין כל בני זוג.
אני בוכה על עצמי,אני בוכה על ילדיי , אני בוכה על משפחתי-
אני בוכה על זה שאיבדתי את זה- את הדבר הטבעי הבסיסי"שקע ותקע".
אני בוכה על אובדן התמימות,על אובדן שמחת החיים,על אובדן שלוות הנפש,אובדן האמון
הלב שותת ומדמם - ואני זועקת בתוכי - למה זה הגיע לי,למה זה הגיע לילדיי?
למה הוא עשה לי את זה?
כן ,ובמקרים כאלה בא לי להרוג את הכלבה (תיאור עדין בשבילה) ואותו גם (אבל הילדים זקוקים לו)
(לפני כמה ימים חלמתי שאני מתה ואתם יודעים מה הסיוט הגדול שלי היה - שהיא האישה האחרת תגדל את ילדיי... רק בשביל שווה להשאר בחיים לא?!
בא לי להתעורר מחלום רע. להחזיר את הגלגל אחורה (כמו ילדה קטנה).
נמאס לי להלחם ,נמאס לי להתאמץ, נמאס לי לקבל, נמאס לי להשתדל.
בא לי להרפות,בא לי להתקפל,בא לי לעזוב.
אבל אני לא אעשה את זה- י מחר יגיע יום חדש אני אחזק את עצמי ולא אתן לעצמי ליפול
בשבילי ובשביל ילדיי - אני ימשיך למרות שהלב כואב כואב כואב.
(ירידות הם לצורך עליות)
תודה לכם.
ולכל התומכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי-
בני09/06/2010בוקר טוב
שער הדמעות | מילים: הרב ד"ר מיכאל לייטמן, שירה: ארקדי דוכין, שולי רנד
כשהאדם מאבד את הטעם, מתייאש מכוחות של עצמו,
עליו לפנות לשמים, יש שם מישהו שמקשיב רק לו
ואז עוד בלי לדעת כלום, אדם מקבל מענה
רצונות חדשים, מילוי וקידום, תקוות לעתיד טוב ושונה
אחר כך הוא שוב נופל, שוב מתחיל לצעוק ולשנוא
מרגיש ריקנות מחומר, מרוח, בקושי סוחב את עצמו
כל השערים ננעלו חוץ משער הדמעות
דרכו הדרך לחופשי במסתורים תבכה נפשי
הוא נופל כבר בלי חומר דלק, הכל ריקני וזר
גם בעבודה, גם בתוך בית, מרגיש מבפנים שום דבר
לפעמים מעדיף את החומר, לפעמים את הרוח
אך גרוע מכל כלום, רק רוצה לנוח, רק רוצה להתרסק וליפול
ועוברים חודשים של טוב ורע, הבלבול רק גובר וחונק
עד שאין כבר מוצא מתוך הביצה, הוא קם ובוכה וצועק
זה לא בכי מערפול ידים, פשוט האדם כבר מבין שלבד אי אפשר
צריך מינימום שניים, כך מתגלה אלוהים
ואז הוא בונה לו כתר, כי זאת מטרה עליונה
הוא מתחיל להבין שהכל תלוי רק בו ובחברה הנכונה
מצד אחד זוכה לכתר, מצד שני לשיפלות של עצמו
אין כלום בעולם הזה חוץ מהבורא, האדם מאמין בכל דבר כשרע לו
ביני לבינך יש קצר, שנינו שונאים זה את זה
בתיקון היחס בינינו, עוד תראה, יתגלה הבורא
ההתנגדות לא נעלמת, רק הופכת קשה מיום ליום
הקשר נבנה מעל כל זה, כך גם נוצר יהלום
לא ניתן לקצר את הזמן, צריכים לחכות, להמשיך
תרכין את ראשך, קפל את עצמך, כל השערים נעולים
דרכו הדרך לחופשי במסתורים תבכה נפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה שלא תיפסק לעולם?ריM'ארד08/06/2010
שלום מיכל , אני נשוי 20 שנה ויש לי 3 בנות - לפני מספר שנים גיליתי במקרא שאישתי מנהלת קשר טלופני עם גרוש שגם אני הכרתי -
היה משבר והייתה סליחה והכל חזר לשיגרה - לפני כשנה גיליתי שהקשר חודש ביתר סאת וגם גיליתי על חם פגישה בבית קפה , עוד פעם חזר הסיפור סליחה ...וכו' .
לפני חודש גיליתי מכתב במקרה נועז מאוד שלא השאיר מקום לדימיון - והבנתי סוף סוף שמעולם לא נותק הקשר .
שוב חזרה אותה סיפור של להתחיל מחדש והבטחות וכו' - אתמול שוב במקרה גיליתי שהיא מנהלת איתו שיחות טלפון ארוכות .
בינתיים אני בהלם - מפני שתמיד אני זה שוויתרתי והיא הבטיחה שהפעם זה לא יקרה - וזה קורה
האם יש טעם ? האם ניתן לשקם מקרה כזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלום...
שמחה08/06/2010ידידי
החלום הרע של כל הכותבים פה הוא בדיוק הסיפור שלך וצר לי בשבילך
לא נותר אלה לחזק את ידך.
לי אישית אין ספק שבמקרה כזה אקום והלך חוסר ההבנה והיכולת של בת זוגך להבין
שהמעשה שלה פוגע בך ברמות שלא ניתן לתאר גורם לי להרגיש שאמון לא ניתן יהיה לבנות כאן מחדש.
אנחנו לא מכירים אבל אני משוכנע שאתה אדם טוב שמגיע לו כל הטוב שבעולם.
לעולם אל תסכים להיות מספר 2 זה לא מגיע לך...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריM'ארד08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
מיכל08/06/2010שחר שלום, גם אני הייתי בסרט של שיחות כי"נחמד לי לדבר איתה" וכל מיני תרוצים, היום אחרי 8 חודשים אני עוד יותר תקועה כי לא זרקתי הכל לעזאזל לפני חודשים והיום נראה לי חבל לוותר וזה הולך להסתדר. כמובן שהיא בוגדת בך, אם לא ברגע זה זה יגיע תסמוך על רגש אנוש. אם היא מבטיחה לך הבטחות זה אומר שהיא עדיין עושה לך חשבון אבל בשוליים כי היא ממשיכה בקשר. אני מציעה לך לקחת את העיניינים בידיים ולנסות להקליט אותה ולברר במה מדובר ומה טיב היחיסים. אני עשיתי את זה וזה מאד עזר לי לעמוד על מקומי האמיתי מעבר למילים שיקריות. לצערי, אני חייבת להזהיר אותך, הייה מוכן לכל תרחיש כולל כואב במיוחד , אם אתה עדיין אוהב את אשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתנתק רגשית מבן זוגי??קוקי197607/06/2010
אני נשואה כ-12 שנה + 2, ולא מאושרת כלל, תמיד כשאני חושבת על גירושין, אני מתחילה להרגיש רגשי אשמה, מה יהיה איתו? איך יהיה? איך הוא יסתדר?? אני מרגישה שאני קרובה מאוד רגשית אליו ואני לא יודעת איך לנתק את הרגש הזה!!! אנא עזרו לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנתקות מבן הזוג
רן08/06/2010הי קוקי,
זאת הפעם הראשונה שאני עונה בפורום. לצערי אישתי מרגישה אלי דבר דומה לאחר הרבה יותר שנים. התגלה לי לאחרונה שיש לה אפילו מאהב והיא עם רגל אחת כבר מחוץ לנישואים. אני מנסה בכוחות עליונים להחזיר את הגלגל.
אני פונה אליך במקום בעלך, בייחוד אם יש לכם ילדים, נסי יועצת נישואים לפני הצעד הגורלי. יכול להיות שתופתעי מהתוצאות ואולי תוכלו אפילו לפתח זוגיות טובה יותר. להתנתק ולהתגרש זאת לא בעיה, אבל גם במקרה זה תצאי שלמה יותר שניסית הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רן על תשובתך וכנותך
קוקי197608/06/2010תודה רן על תשובתך ועל כנותך, אצלי זה קצת יותר מסובך, אני אמא ל-2, במשך כל 12 השנים שאני נשואה, אני חווה השפלה מצד מבעלי, הוא בן אדם מאוד עצבני שזה מתבטא בצעקות, זעם, כעס ובשיחה אחרונה שניהלתי עם בעלי הוא עוד הוסיף ואמר לי שהוא חי בעולם הזה רק בשביל הילדים. הוא לא אוהב אנשים, אין לו חברים, ניתק קשר עם כל המשפחה, ממורמר, דיכאוני. הוא לא אוהב לצאת, פשוט כלום!!! אין לי מושג איך חייתי ככה כל השנים!!!! ככה גם התרחקתי ממשפחתי, מחברותי, מכל הסובבים אותי.
לדאובני הבנתי את זה רק עכשיו, שאני לא רוצה להימצא ליד בן אדם כזה שגורם לי להיות בתחתית כל הזמן. ניסינו כל אחד מאיתנו טיפול פרטני וגם טיפול זוגי אך מצידו הכעס והעצבים רק מתגברים.
אני צריכה רק למצוא אומץ ולעשות את המעשה הנכון מבלי להרגיש רגשות אשמה ולמצוא את הדרך להתנתק רגשית אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים ,איך מחליטים ?יובל07/06/2010
שלום רב לאנשי הפורום
יש לי חברה ואנו יוצאים מזה כשנה וחצי היחסים הם בצורה של עליות וירידות רבות במהלך השנה וחצי הללו היה ניסיון אחד של פרידה מוחלטת שיהיה יזום ממני היא כמובן לא רצתה ואף טענה שאני מהיר מדי בהחלטה לגמור את העניין וביקשה ממני בצורה קצת מניפולטיבית רגשית לחושב שוב על ההחלטה ובאמת שינית את דעתי ומאז מאותה נקודה אנו מנסים באמת לייצב את הקשר אבל משהו מפנים עמוק אומר לי שזה לא זה היא לעומת זאת אוהבת אותי בצורה מוחלטת שלמה עם הקשר בצורה אבסולוטית ואני כמו השיר "אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך אז לך איתה " אני בן 25 והיא בת 22 אני די חושש שאני מעבד הזדמנות של בחורה טובה שיכול להביא עתיד טוב אך מצד שני אני מרגיש שבנינו יש המון שוני מנטלי דעות פולטיות שונות בצורה קיצונית קרע שונה ודבר נוסף היא לעיתים קרובות ורבות מאוד לא משקיעה במראה דבר שאותי מחרפן והיא מבחינתה סבבה לה מאוד ועכשיו אחרי כל החפירה הזו שאלתי היא , היא אני יזום פרדיה שהיא בא ממקום טוב מקום בוגר שזה לא הדבר האמתי ? איך עושים זאת פעם אחרונה שניסיתי להפרד היה מאוד לא קל הרגשתי שאני מתאמץ רגשית בקיצור חוויה לא נעימה ....
דרך אגב אני שומע פה על זוגות נישואים שבוגדים אחד בשני ואני לא הייתי רוצה להגיע למצב כזה לעולם ( בטח כל אחד אומר את זה )
תודה
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור
מיכל07/06/2010אם יש משהו אחד שלמדתי מהפורום הזה הוא שאין חוקים, הרבה זוגות מגיעים לתחתית גם אם ההתחלה היתה מבטיחה ומצויינת. מה שבטוח שאנו יודעים בליבנו את האמת והיא לא ממש נעימה. לא נעים לנו להיות לבד לא נעים לנו לאבד משהו בטוח משהו שעושה לנו טוב. אבל.... האמן לי שכשיש ילדים רכוש היסטוריה ההורים שלך ההורים שלה חברים ועוד ועוד המצב מסתבך מאד מאד. ספרו לי פעם תשפט חכם לדעתי : משפט סיני עתיק מדבר על 3 לבבות : לב אחד שמראים לכולם, לב אחד שמראים לקרובים לנו ביותר ולב אחד שלא מראים לאף אחד. בלב האחרון אתה מספר לנו שאתה מרגיש שזה לא זה, אני מבטיחה לך שאם תתחתן איתה אתה בדרך מאד ברורה להגיע לכאן שוב גרוש או בוגד. יש לנו כל מיני דרכים לבחור בן/בת זוג לא כדאי להתחיל על רגל שמאל. אני בטוחה שהיא גם מתוקה ונחמדה ולא מגיעה לה שתתחתן עם משהו שעושה טובה לעולם, לא מגיעה לה שכל תסכול על העולם עבודה או כל דבר אחר תאשים אותה כי זה בדרך כלל מה שקורה עם השנים. החיים באמת קשים ואם מתחילים אותם בזוגיות נמוכה אין לה הרבה סיכוי להצליח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקריםשמחה07/06/2010
מה דעתכם?
אולי הגיע הזמן לעשות רשימה שחורה בה נפרסם פרטים מזהים על כל המנובלים והמנובלות
שהורסים לנו את המשפחות ופוגעים לנו בחיים.
אני יודע בברור שהנבל שהתעסק עם אשתי ממשיך להתעסק עם נשים אחרות ויש לי הוכחות על כך
אולי אשתו ועוד נשים נשואות אחרות שעלולות ליפול ברישתו צריכות לדעת?
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה. אתה ראשון.
אסף07/06/2010רק מה? יהיה קצת קשה להחליט מי המנוול/מנווולת. בן/בת הזוג או המאהב/ת. אני בהחלט בעד שהצד הבוגד צריך להיענש אבל צערי אין חוק נגד בגידות ולא מענין אף מחוקק שזה הרס לבני הזוג את החיים. מה כן יש? פגיעה בפרטיות. לשון הרע. הוצאת דיבה . והכל לטובת המנוולים/ות.
יש לך אומץ לפרסם את הפרטים של המאהב של אישתך? הרי לא בעיה להגיע אליך דרך כתובת ה IP של המחשב שלך.כל מה שצריך זה תלונה במשטרה,צו בית משפט ותוך 5 דקות יודעים בדיוק מי אתה והניידת בדרך אליך. מה שכן נראה לי שאתה יכול לגשת לאיזה קפה-אינטרנט ומשם לפרסם כל מה שבא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמחה07/06/2010אכן דבריך נכונים וטוב ששאלתי את דעתכם
תודה
אגב אין ספק שכולם מנובלים וגם לאשתי יש צד בעניין ואולי אשתו אף תשמח לפרסם את שמה של אשתי מי יודע ( יכול להיות מעניין ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים לא הוגנים
אסף07/06/2010אישתו יודעת מכל הסיפור?
אני מבין שאתם די בסדר והתגברתם על זה. אשריך אחי שמצאת את הכוחות להמשיך לאהוב אותה.. הלואי והייתי סלחן כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
שמחה07/06/2010האמת לא ברור לי אם היא יודעת או לא בכל מקרה אני לא דיברתי איתה אבל איתו כן
הסליחה היא לא עניין פשוט בכלל אבל לפחות במקרה שלי אני די מאמין שמדובר במעידה חד פעמית שבאה לא מרשעות או אמונה שזו הדרך אלה מהרבה סיבות אחרות שאולי כאשר אני בודק עם עצמי היו יכולות להביא גם אותי ליפול.
ובכל זאת הרצון לנקמה חי וקיים אבל כניראה שאני צריך לחפש דרך אחרת ולא לפרסם שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אמר החולירה?
אסף07/06/2010שהוא מאוהב בה מעל הראש? שהוא מוכן לעזוב את אישתו והילדים למענה? כל הסיפורים של בני הזונות של בגלל שהם לא אוהבים את בת הזוג הם רצים לחפש בחוץ ובדרך כלל זו אישה נשואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורסמה דרישה למשרה
רואי07/06/2010שמחה קראתי שאחמדיניג'אד פרסם שהוא מחפש אדם כמוך שיתעסק עם שחיטת בוגדים, הלקאתם ותלייתם בכיכר העיר.
אני מבין למה אתה כועס אבל אולי תפנה את הכעס לאשתך שהזדיינה עם מיש בא לה ואת האחריות לעניין תפיל עליה, מה אתה רוצה מהגבר איתו היא הייתה. תתבגר ותצא מהשטויות האלו, תפסיק להאשים את כל העולם בצרותיך ותיקח אחריות על מה שקורה לך.
אני מבין שהכי קל זה לכעוס על המאהב של השרלילה שלך (כן זה מה שהיא) אחרת איך היית נשאר איתה? אבל זאת התנהגות ילדותית ולא רצינית, תבין שיש לך בבית אישה שלא אהבה אותך מספיק כדי להישאר נאמנה לך ולכן היא פסקה רגליים לאחר. הבעיה היא שלך ושלה לא של אף אחד אחר והעובדה שהחלטת להישאר איתה, היא בעיה שתאלץ לחיות איתה כל החיים, אלתחפש אשמים אחרים, הביט פנימה... אני מקווה שאתם מבוגרים מידי "לילד פיצוי",* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פשוט לך...
ליאת07/06/2010לכתוב את הטלפון שלו בשירותים של איזה תחנה מרכזית....{זה גם יעזור לו למצוא אהבה}לבוגדים אין תקנה נבלות.לא יעזור כלום.אני מחפשת גם נקמה....יש לי משהו קטן ונחמד שיכול להוציא את הנבלה מדעתה....אני רק יהנה קצת.מה לי אסור?ולהם מותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
אסף07/06/2010ואלה סיקרנת אותי.חחחח .... בחיאת ספרי מה את הולכת לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מוציא את המאהב צח כשלג?
אסף07/06/2010הוא ידע שהוא הורס בית לא? הוא ידע שהיא נשואה.לא? אז למה רק היא אשמה? מסכן שכמותו. היא פתחה רגליים והוא בלי כוונה רעה נכנס. הוא לא התכוון .זה החליק לו. נו באמת...ששמחה יקח אחריות על הפרשה? ואלה מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר באנשים בוגרים
רואי08/06/2010אני רוצה להזכיר לך שמדובר באנשים בוגרים אשר לקחו החלטה והבינו את כל המשמעויות, שלה.
לכן כצד נבגד, אין להאשים אלא את בן/בת הזוג שבגד/ה ואת עצמך שלא עשית מספיק או שלא היית ערני מספיק...כן זה חלק מהעניין ואני לא מדבר על אנשים שיש להם פתולוגיה. כך שלחפש את המנוול שזיין את בת זוגי, לחפש את הנקמה בו, זה התנהלות ילדותית, טפשית, שלא מועילה לשום דבר ולאף אחד. מי שהחליט להישאר במערכת כל כך רקובה מסיבותיו, שיחפש את הפתרונות וישקיע את המאמצים פנימה ולא החוצה. הדבר הקל ביותר הוא לחפש את האשם אצל הנעלם הלא ידוע הצד הנגדי, אבל מי שבגד היא בת הזוג המופלאה, אם הילדים שלך, שותפתך לבעיות ולשמחות, הכעס צריך להיות מופנה לשם. אבל אני מכיר את נפש האדם ויודע שכמו מיים, הזרימה תמיד תהיה לאן שקל יותר ובעיית ההתמודדות קלה יותר, אז המאהב או המאהבת הם הקרבן הנוח. קח בחשבון שסביר להניח שאשתך היקרה לא בדיוק נאנסה, היא פתחה רגליים בשמחה ובששון, היום היא מצטערת? מעניין למה.. אתה יפה יותר, נחמד יותר, חכם יותר, מה אתה יותר שגורם לה להצטער על מה שעשתה? את הכעס... אליה... המאהב כבר במקום אחר....הבוגדת אצלך בבית. או כמו שנאמר.."לישון עם האויב"
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא אמר שהבוגדים הם צדיקים
אסף23/06/2010אבל אל תמהר לפטור את המאהב. בעיקר אם זה מאהב סדרתי שקופץ מאחת לשניה. יש המון סיבות לבגידה ולפעמים בוגדים כשהאהבה נגמרת ויש יותר מדי שיקולים שלא להתגרש. יש מקרים שהמאהב והאישה באמת מתאהבים נואשות זה בזו. אני לא כאן כדי לשפוט אבל הזבל שהתעסק עם אישתו של שמחה הוא לא בא לאהוב. לא ממש מענין אותו מה האישה מרגישה. הוא בא לזיין. אז כשאתה מגיב לדברי שמחה אז אתה מוציא זכאי את הזבל. אני לא יודע מה הסיפור אצל שמחה בבית אבל בכל מקרה המאהב בסיפור הזה הוא חתיכת חרא מהסוג המסריח ביותר.
תהנה גם אתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשים וי ליידי
רון07/06/2010אני בעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המנוול נשוי?
אביבית07/06/2010אני הצטערתי שלא סיפרתי לבעלה של ה"נחמדה" שהתעסקה עם בעלי על הקשר ביניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
שירי08/06/2010שלום לך,
מעניין אותי למה לא סיפרת לבעלה. ולמה את מחרטת שלא עשית זאת?
גם אני (עדיין) לא סיפרתי ואני כנראה גם לא אספר.
אבל משהו בתוכי לפעמים בוער לעשות את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספר או לא לספר
אביבית08/06/2010הי,
לא סיפרתי לבעלה כי כנראה המצפון שלי יותר חזק משלה. פחדתי לקחת על עצמי את האשמה של אולי לפרק ביית ופחדתי שזה יוציא הרבה שדים מהבקבוק או שאני אפגוש אותה עם סכין שלופה באיזו סימטה אפלולית.
בפועל מה שקרה הוא שאני מתייסרת עם הסיפור כבר 6 שנים והיא, במקרה הטוב, נזכרת בו עם חיוך.
המצב בו את נבגדת (ולא משנה באיזה אופן) ואת נשארת לבד להתמודד עם הכאב והשאלות וכל נטל שלמות המשפחה מוטל על כתפייך הוא בלתי נסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית-
בני08/06/2010במחילה מכבודך, בשביל מה את מתייסרת כבר 6 שנים ?
מה את מרוויחה מזה,
הרי ברור לך שהחיים חייבים להמשיך, אין טעם לסחוב על הגב מטען ללא צורך,
החיים יפים, את יכולה ליטול חלק מכל הטוב שמצפה לך מששת ימי בראשית,
אל תאפשרי למה שאת לא יכולה,
להפריע למה שאת כן יכולה,,,---
---
תשחררי את הכאב שיש לך בידיים, ותראי שהשמש ממשיכה לזרוח,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה
שירי08/06/2010שמחה ,
אני חושבת שלכל אלה שנבגדו יש את יצר הנקמה במאהב או מאהבת של בן\ת זוגן.
להחזיר להם על כל הסבל שהם גרמו לנו ועדיין סבל שאנחנו מתמודדים איתוי יום ביומו.
ויש לי יש כמה רעיונות נחמדים ונבזיים במיוחד.
אבל הכל בגדר מחשבה בלבד. כי הנקמה אולי יש בה אזשהוא הנאה רגעית ,אבל היא לא תביא לנו את השלווה ואת הנחמה שאנחנו מייחלים לה כל כך .
תאמין לי את העונש שלהם - הם יקבלו מלמעלה.....יש מי שדואג לנו. וידאג להם...
אין מחילה לדבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרודף העפיפונים
ריM'ארד08/06/2010היום לבגוד זה טרנד - וזו מגיפה שמפילה המון חללים עם חורים בלב -
וכן , יש מקום לדעתי לפרסם - אבל זה ריק מתוכן מפני שבוגד הוא בוגד הוא בוגד .
ומטבע הדברים הם יחשפו ליותר אנשים שיהוו מטרה עבורם .
תיראו את לריסה התחתנה עם יגאל אמיר - מישהו היה מאמין !.
לכן בגידה היא כמו תאונה - זה כואב ולפעמים נישארת נכות לצמיתות , שלא נדבר על הרכוש .
בקיצור כוווווווולם מפסידים ובגדול .
גיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לשכוח.ליאת06/06/2010
אני אביטל{מלמטה..}אני לא מצליחה לשכוח את מה שבעלי עשה ואני כל היום חושבת שאם לא אדע כל מה שהיה בינהם לא אהיה רגועה.אני כל היום מנסה לחשוב איך אוכל לדעת??זה הורג אותי.אפילו שכביכול"השלמנו"והוא התנצל וכוכ וכו ...אבל אני לא מסוגלת לחיות ככה.והוא סגור ולא מספר לי כלום.אוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת-
בני06/06/2010ליאת צהריים טובים
גיגלתי בשבילך בגוגל, וזה מה שמצאתי,
כל הזכויות שמורות לאתר שממנו עשיתי העתק הדבק,
חשיפתו של רומן היא אחד מהאירועים הטראומתיים ביותר שזוגיות יכולה לשאת.
---
הגילוי על כך שבן/בת הזוג בוגדים מערערת את הקרקע ויוצרת מערבולת עוצמתית של רגשות, מחשבות והתנהגויות. תחושות כגון אובדן אמון, אובדן תמימות, כעס, עצב, פחד ובלבול שכיחות ביותר.
> גם עבור בן/בת הזוג הבוגדים עולים רגשות קשים של אשמה, פחד, כאב, ולעיתים אבל על קשר רגשי שהסתיים מכורח חשיפתו.
---
למרות כל זאת, רומן אינו מהווה בהכרח את סיום חיי הנישואין. להיפך, מתוך השבר הנורא נוצרת הזדמנות לצמיחתה של זוגיות אחרת, חדשה, בוגרת, מודעת וטובה הרבה יותר לשני בני הזוג.
> מה שנראה כמו סוף העולם יכול, לאחר עבודה לא קלה, להיות להתחלה חדשה, בחירה מחדש בבן הזוג.
כאמור בגידות מצביעות לרוב על משבר חריף ועמוק בזוגיות כזה המצריך התערבות טיפולית היכולה לנהל את המשבר מצד אחד ולסייע גם בעבודת שיקום עמוקה מצד שני.
---
בשלב הראשוני של הטיפול, שלב המשבר, עליו לסייע לבן הזוג הנבגד להתמודד עם השבר הנורא ועם תחושת הזעזוע. חשוב שיהיה לנבגד מקום לבטא את תחושות הזעם, הפחד והערעור ובמקביל לסייע לבן הזוג הבוגד לעמוד אל מול ההאשמות ולהכיל אותם.
חשוב גם לאפשר לבן הזוג הבוגד לעבד את רגשות האשמה הכבדים ולעיתים גם לסייע לו, במפגשים אישיים,להתגבר על האבל שבסיום הרומן.
---
>>> על המטפל הזוגי לעזור לבני הזוג לעבור את תקופת הטירוף מבלי להגיע להחלטות חפוזות המבוססות על סערה ריגשית, כך שניתן יהיה לעבור לשלב הבא והוא שיקום האמון ובניה מחודשת של הקשר. לאט לאט עם התקדמות הטיפול יוכלו בני הזוג להכיר באחריות ההדדית שלהם בהידרדרות הזוגיות. הם יתוודעו לתפקידים של כל אחד, הדינמיקה הזוגית,
---
הדפוסים ההרסניים, המאבקים והפגיעות ההדדיות ולמעשה כיצד הם לא השכילו לשמר על המקום שאמור להיות הבטוח והמיטיב. כמובן שלאורך כל הטיפול נושא האמון יעלה שוב ושוב על הפרק ובלעדיו לא תוכל להתקיים התקדמות מבוססת ועמוקה.
---
מעבר בוגר זה מהאשמות הדדיות ללקיחת אחריות, בשילוב אמון וביטחון, יהוו את הבסיס עליו יבנו את הזוגיות החדשה. השיפור בחיים הזוגיים יכול להקרין גם בחיים האישיים כמו בהורות, בחיי העבודה ובתחושת סיפוק גדולה יותר מהחיים.
---
אז תחליטי או טיפול זוגי, או ----
בהצלחה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצידו-אדישות
ליאת07/06/2010לאחר שהסכמנוביננו שיהיה בסדר והוא ישתפר ויהיה טוב יותר ואני יוכל לסלוח לו.הבן אדם ראה שנרגעתי ועכשיו הוא אדיש אלי כרגיל.סיכמנו שכ ל יום נדבר שעה וכל פעם יש לו סיבה אחרת למה לא הספקנו..אני לא מכירה אף מטפל זוגי שיכול לעזור.אין לי כח יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-
בני07/06/2010מילא אני לא יישן,,, כי אני פרפר לילה, אבל את ?
בכל אופן תני לי מיל, לא תתאכזבי,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון06/06/2010פשוט תתגרשי אישה יפה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון למה
ליאת07/06/2010אם הייתי יכולה והיה לי לאן ללכת והיתה ליתמיכה מהצד.אולי הייתי עושה זאת.אני באמת יפה,חכמה ומוכשרת ולא חסרים גברים שהיו רוצים אותי...אבל חבוב יש לי 2 ילדים קטנים ופרנסה מעולה.למה שבשבילו אני יהרוס את הבית היפה שלי ואת הילדים.אם לא למדת אז לנשים יש כח סבל.ואני מוכנה לסבול.יהיה לי קל יותר לסבול את החיים שיש לי הכל מסביב,כסף,עוזרות,בית,הנאות העולם הזה...חוץ מגבר נורמלי...חכה...יבוא יום ושאהיה מוכנה לכך...כרגע אני לא מסוגלת לוותר על הנוחות שלי{בילדותי חיינו חיים נורא פשוטים ומצומצמים אז אני יודעת מה זה שאין כסף לקניות.}והיום אני קונה כל מה שבא לי בכלל אני קונה הכל אורגני ובריא}מאיפה יהיה לי כסף לזה?למדתי שגברים הם יכולים להיות בוגדניים ולא משנה מה יהיה.אז מי אמר שאתגרש ואז יהיה לי שוב מישהו והוא לא יבגוד בי?אה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
אסף07/06/2010זה לא מקורי שלי אבל תשמעי מה שמישהי אמרה פעם.
הגברים מתחלקים לשניים. יש את אלה המקסימים והנחמדים שיש להם עבודה ממוצעת עם שכר ממוצע פלוס. הם עוזרים בבית.אבות מדהימים. חברים טובים של האישה. ויש את אלה הנאים והמצליחנים. הם בדרך כלל מלאי אנרגיות. תוססים.טובים בכל דבר . הבעיה איתם שהם מודעים למה שהם ומנצלים את זה עד תום. כנראה שבעלך הוא מהסוג השני. אבל מה? לצערי הסוג הראשון נתפס בעיניכן כשגרתי ומשעמם ומהר מאד אתן מחפשות אקשן מחוץ לזוגיות( לא מאמינה לי? דפדפי אחורנית ותראי כמה נשים הצהירו שהבעלים שלהן מושלמים ומקסימים ופתחו רגליים לגברים אחרים). יש מעט מאד גברים שהם שילוב של שני הסוגים. יש לי הרגשה שבעלך לא אוהב אותך ונראה לי שאת יודעת את זה אבל מה לעשות. הבחור נחמד בבנק ולך לא מתחשק לותר על מנעמי החיים למען אהבה אמיתית. אז יקירתי את צריכה להחליט. או לשתוק ולהמשיך להתנחם בחשבון הבנק או למצוא אהבה חדשה שבהחלט אני מסכים שהיא תהיה בגדר של חתול בשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
שמחה07/06/2010ליאת יקירתי
אני לא מאמין לך לא ניראה לי שהכסף באמת מעניין אותך שכן אז היית ממשיכה בשקט ולא
מתעסקת במה היה ?איך?ולמה?
ניראה לי יותר שאת בשלב הקשה ביותר בו אנחנו מחפשים תרוצים לכך שאנחנו לא מענישים את בן הזוג ולא עוזבים אותו.
מנסיון יום יומי השאלות פוחתות אבל לא מפסיקות אף פעם הכאב וחוסר האמון הופכים לחלק מהשיגרה וסימן השאלה לא נעלם.
שבי עם עצמך וקבלי החלטה תסבירי לעצמך מדוע באמת נשארת האם בכל זאת יש אהבה?
האם מצאת את חלקך במה שקרה? ועד כמה את מוכנה להילחם על הזוגיות שלך?
האם הפחד הוא שגורם לך להישאר או דוקא האומץ והחוזקה הם שמאפשרים לך לבחור להתמודד
עם המשבר ולא לברוח ממנו.
זכרי כי זכותך לשאול האת כל השאלות ולקבל את כל התשובות אבל עכשיו בסופו של דבר יבוא היום בו תצטרכי להפסיק לשאול וללמוד לחיות עם התשובות.
זכרי כי קיים מצב בו בעלך כועס על עצמו וחי בפחד שתעזבי אותו ולכן מתקשה לדבר
קחי אותו לשיחה תגידי לו שאת לא כועסת ומבינה שגם הוא במשבר מול עצמו ותיראי שפתאום הדברים יעלו.
יחד עם זה האמת היא שיכול להיות שיש לו כאב נוסף וזהו הכאב על אובדן ה" מנובלת " תהי מוכנה גם לזה אבל אין לך ברירה את חייבת לדעת איפה את קיום איפה הוא קיום ובכך להבין מה הסיכוי האמיתי להמשיך יחד קדימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שהתמחת בלהטות את שם התואר נבל
רואי07/06/2010נבלה, מנובל מנובלת מנובלים מנובלות נבלתו נבלתך.
תפסיק כבר לקשקש ולך תדאג לדבר עם אשתך הבוגדנית, בחיים לא הייתי נשאר עם אישה בוגדת, די מחליאה אותי המחשבה להיות עם נבלה בוגדנית כמו אשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואי
שמחה07/06/2010נידמה לי שעליך כבר כתבו פעם שאתה אדיוט חסר מעצורים
לך תוציא את הכעסים שלך על מישהו אחר אני עם אפסים לא מתכתב
אחד כמוך באמת לא פלא שאישתו זרקה קיבינימט
לך תחפש להציק למישהו אחר ...
מי בכלל בגד בך גבר או אשה?
אפסססססס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ליאת
אסף07/06/2010אני מבין שאת רוצה לדעת כי את רוצה להתמודד עם הידיעה ולא לשבור את הראש על חוסר ודאות ודמיונות על מה שהיה. השאלה היא מה זה יתן לך?
מה את רוצה שהוא יגיד?על איך הם נפגשו? שיספר לך על המבטים? על פרפרים בבטן? את רוצה לדעת איך היה הסקס ביניהם?
שבי ותדמייני אותו עושה סקס פרוע וחסר מעצורים כמו שבחיים לא היה לו איתך. שהיא התנהגה כמו שאת בחיים לא היית מוכנה( סביר להניח שבעלה יתלונן על אותו דבר).. זה יכניס אותך לדיכאון אבל אולי זה יתן לך חומר למחשבה. תהיי בטוחה שזה לא בגלל שאת לא יפה ומושכת. זה גם לא בגלל שאת לא טובה במיטה. זה בא ממקום אחר. כמו לרוב הבוגדים( למעט אלה שבאמת ניסו הכל כדי לשפר את הזוגיות ולא הועיל).
האינטרס הכלכלי ברור ומובן לכולנו. את צודקת שאין טעם לעזוב הכל ולתת לו להתענג על חיי ההוללות. השאלה היא אם הנוחות הכלכלית מספיקה לך כדי למלא את החלל האהבה. האם מסע קניות יכול לפצות על מבט אוהב ויד מלטפת. אם כן אני מקנא בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק...אבל...
ליאת07/06/2010אבל...לא וויתרתי על יד מלטפת ועל אהבתו.הוא כן אוהב אותי{לפחות מראה את זה...}ומלטף ומחבק ומתחנף...אבל לי ירד ממנו ועם זה אני כן מוכנה לחיות...אני פשוט יותר יצא יבלה והאמת...אם יבוא איזה בחור ויתן לי קצת תשומת לב...אז אספר לו ויוציא לו את העניים בכל הזדמנות...{ולא חסר...פשוט אף פעם לא התייסתי לאף אחד...}וחלילה לא התכוונתי לבגוד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין
אסף07/06/2010הוא מראה לך אהבה או שאדיש אלייך. את פשוט סותרת את עצמך. בהודעה כתבת שהוא אדיש אלייך כרגיל ועכשיו את אומרת שהוא מראה לך אהבה אבל ירד לך ממנו. אפשר תרגום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מבלבל אותי
ליאת09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף הסיפורמיכל05/06/2010
אני זאת שכתבתי לפני זמן מה שיש לבעלי סיפור בן 8 חודשים עם אפס אחת.לפני שעה הגשתי לו אולטימטום של, אם עד הערב אתה לא גומר את הסיפור אל תחזור הביתה. ליבי עומד להתפקע כי אני מרגישה בעצמות שהוא יבחר בה זה אומר שסבלתי סבל נוראי וכאב עצום 8 חודשים סתם. זה אומר שכל המחשבות שלי על עצמי שאני בעצם האפס והוא החוגג, נכונות. זה אומר שאין לי מי שיציל אותי . זה אומר שאני אוהבת אותו אבל הוא לועג לי כל הזמן הזה, למרות שעד רגע זה אני לא מבינה למה הוא לא לקח את הרגליים שלו ועזב מזמן מצבנו הכלכלי מצויין כך שאין פחדים מסוג זה. זה אומר ילד מיוחד לגדל לגמרי לבד ואני אומרת לכם לגדל בזוג זה קשה עכשיו ללא גיבוי נראה בלתי אפשרי בעיקר לא בדרך המושקעת שאני רוצה לגדל אותו.זה אומר שכל מי שאמר שאני חזקה יצא מטומטם כי עכשיו אני מתמוטטת לחלקים קטנים קטנים ואין לי מוצא. אני זקוקה למשהו ואני אפילו לא יודעת מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה של הבעל במישהי אחרת
דליה שוורץ05/06/2010מיכל שלום,
נתת לבעלך לבחור בך או בה, האם בחירה שלו בה אומרת שאת אפס? האם הוא זה שקובע קריטריונים מיהו אפס ומי לא? האדם היחיד שיכול להחליט מי את ומה את זה את בעצמך. אם ההגדרה שלך את עצמך מתבססת על הבחירה שלו אז מציעה בחוף שתפני לתהליך של אימון, שם תלמדי להגדיר את עצמך לעצמך. בכל פעם שאת נותנת למישהו אחר להגדיר אותך את בעצם מתייחסת לעצמך לא מספיק ברצינות ( גם אם הוא אדם מאוד קרוב אלייך).
אני מבינה את העצב שלך ואת הכאב אבל זה לא אומר שום דבר לגבייך ולגבי כמה את אישה עם עוצמות. יכולה להיות האשה הכי חזקה והכי אסרטיבית והכי לא אפס שאת מכירה ובכל זאת בעלה יבחר לחיות עם מישהי אחרת, מה שעושה את ההבדל זה ההתמודדות עם הבחירה שלו.
אני רוצה להזכיר לך שאת כל התחושות שלך כתבת עו לפני שהוא אמר במי בחר, אולי הוא יבחר בך, אבל מה שבטוח הוא שאם את מציגה את עצמך כ"כ נמוך כך גם הסביבה רואה אותך.
אז קחי את עצמך ביידים ותתיחסי לעצמך ברצינות ותגדירי את עצמך כחזקה ותצאי לעולם עם הראש מורם ועם הפנים קדימה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהי חזקה
שמחה05/06/2010את לא אפס בכלל אדם שבוחר בדרך הקשה של להמשיך ולנסות במשך 8 חודשים הוא לא אפס בכלל
אפס הוא מי שלא מתמודד...
תהיח חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל-
בני05/06/2010אני מצטרף למה שכתבה דליה , את ראויה לכל הטוב שבעולם כי את בת יחידה של הקב"ה, אין שני לך, ובאת לעולם כדי לעשות משהו, עדיף ורצוי לעשות זאת בזוג, אבל כשלא הולך עם מישהו אחד, זה לא אומר שלא יילך עם בן זוג אחר,
לדעתי האישית את בחורה חזקה מאוד, רק שנקלעת למצב קשה שבו את רואה את בעלך אהובך, הולך להתנחם אצל מישהי אחרת וכאילו בחר אותה על פנייך,
הניחי להם להתבוסס במיץ של עצמם, הרפי את הרצון שלך להיות בשליטה על החיים שלו, תשחררי אותו ותווכחי בפתגם שאומר , אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת, אם הוא יחזור סימן שהוא היה שלך, ואם לא ! סימן שאף פעם הוא לא היה ראוי לך,
תעסיקי את עצמך בכל דבר שעולה על דעתך ובלבד שלא לחשוב איפה הוא כרגע ומה הוא עושה,
אכן זוהי החולשה שלך, ויש לחזק את הצד הזה מהר,
אנו מתחננים אלייך, עשי משהו בשביל שלמות הנפש והגוף שלך,
מעודדים ומחזקים את ידייך עד עולם
שבוע טוב
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי03/06/2010
אנו זוג צעיר עם תינוק. הגשתי תביעה נגד בעלי לאחר שמהרגע שבני נולד בעלי החל להתייחס אלי בצורות מחרידות (לא אלימות פיזית). לאחר שהוא קיבל את התביעה הוא ביקש שלום בית אך סגר את חשבון הבנק ולא נתן לי לנהוג ברכב (מהעבודה שלו. רכב יחיד ברשותנו). תקופות ארוכות חייתי כאם חד הורית בתוך הנישואים.
רציתי לשאול לגבי מצב של פרודים. האם לדעתכם נכון מיד בסיום חתימת הסכם הגירושים ללכת לבית מהדין הרבני לקבלת הגט או לחכות מס' חודשים שהחיים יכנסו למסלולם ואז ממרחק הזמן דברים יכולים להתבהר ולהשתנות? האם לדעתכם יש סיכוי מלחזור ממצב כזה לנישואים או ששמצב כזה ממילא אין דרך חזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ג'ון דו03/06/2010מכול דרך יש חזרה,אנשים שנמצאים במצב כזה לא פותחים את העיניים כי הם סגורים בסערת רגשות,דברי עם בעלך ותראי מה עמדתו בנושא.
שוב פעם אני אומר לך עם רצון וכוח אפשר לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ג'ון דו03/06/2010מכול דרך יש חזרה,אנשים שנמצאים במצב כזה לא פותחים את העיניים כי הם סגורים בסערת רגשות,דברי עם בעלך ותראי מה עמדתו בנושא.
שוב פעם אני אומר לך עם רצון וכוח אפשר לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
מיכל פאטל03/06/2010שלום לך טלי,
את מתארת את המצב בו את נמצאת ואת הדילמות שלך מאוד בצבעים של שחור/לבן :או גט או חיים רגועים, או נישואין או שאין דרך חזרה.החיים טלי מורכבים מהגוונים האפורים בעיקר.לא ניתן להשתמש בהסכם גירושין כאמצעי לשיפור מערכת היחסים לטווח ארוך ולעומק.
עליכם לפנות לטיפול זוגי לאיש מיקצוע ולבדוק (אם תוכלו לעשות זאת באופן עצמאי זה ניפלא) מהן הסיבון שבעטיין בעלך שינה התנהגותו אלייך לאחר הלידה ? מה מפריע? מה מתסכל? איזה צרכים אינם מקבלים מענה בתוך המערכת הזוגית?וכו' וכן תוכלו לקבל כלים להתמודדות בעת משבר, ללמוד לנהל דיאלוג וכד'.מלבד זאת, אתם הורים לתינוק , ולו רק לשם כך עליכם לנסות הכל בטרם תשליכו מעליכם את הסכם הנישואין. אתם זוג צעיר, קחו אחריות על חייכם ותנסו ללמוד ולהתחזק מהמשבר שפוקד אתכם, ולא לוותר ולהרים ידיים כל כך מהר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהמורן03/06/2010
היי,
אני לא יודעת אם זה המקום למקרה של בגידה במערכת יחסים שעדיין לא עברה לשלב הנישואין אבל אני אשתף בכל זאת כי אני מרגישה רע.
לפני שבוע, התגלה לי כי חבר שלי מזה שנה וחצי בוגד בי.
הגרוע בזה שלא הוא בא וסיפר אלא המישהי שאיתה הוא בגד בי שלחה לי מייל ומכאן כבר הדרך מוכרת.
מסתבר שהם מכירים הרבה לפני שאנחנו הכרנו, הם היו ידידים ולא היה בינהם כלום.
הם היו בקשר והוא התנתק לפרקי זמן ממושכים אך כל פעם הקשר בינהם עלה על הפרק.
מדובר במישהי שלא חוותה מעולם מערכת יחסים רצינית והיו בינהם התכתבויות במיילים וטלפונים.
בהתחלה הם נפגשו מספר פעמים אבל לא קרה בינהם כלום.
בחג שבועות האחרון היא החליטה לשלוח לי מייל אחרי שהיא ראתה בפייסבוק את השם שלי.
התגלה כי הם נפגשו פעמיים בתקופה האחרונה, במהלך אותן פעמים היא טוענת שהם שכבו (הוא אומר שלא בדיוק) ואחרי הפעם הראשונה הוא פגע בה מאוד והיא החליטה להרוס לו את החיים.
בקיצור, הבחורה מאוהבת בו אבל התחילה לשגע אותו בטלפונים, קללות, הודעות נאצה ממש.
(יש לציין שאני לא ידעתי מזה כלום! מה שמכאיב לי עוד יותר).
לאחר מכן הוא נפגש איתה שוב במטרה להוריד אותה ממנו והתנהג בצורה ממש מגעילה.
אני רוצה לציין שאני בת 23, הוא בן 27 זה הקשר שהיה בעיניי כל החיים שלי.
הוא לא מפסיק לרגע להצטער ולטעון שהוא עשה את טעות חייו והכל בגלל שהיא טימטמה לו את המוח, כמה שהוא אוהב אותי ושהוא לא יוותר בחיים.
אה, והיינו קרובים מתמיד להצעת נישואין, כבר תיכננו הכל.
לדעתי, העניין די סגור.
אני פגועה עד עמקי נשמתי.
השכל אומר לי להתרחק ולשכוח מהכל, שמי שבגד יחזור על זה שוב ואין מחילה.
אני גם יודעת שאני אחיה בפחד כל החיים שלי.
אבל הלב לא נותן לי ללכת כל כך מהר.
אני מרגישה שהייתי מאוהבת במישהו שחשבתי שאני מכירה אבל מסתבר שלא.
הוא שיקר לי כל הזמן ולא גילה את הדבר הזה.
בחיים לא האמנתי שהוא יעשה כזה דבר.
בבקשה אני רוצה לשמוע את דעתכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב יקירתי
סלעית03/06/2010ומה עם הבחורה הבאה ש"תטמטם אותו?", הרי הוא כבר הוכיח את חולשתו פעם אחת, ואפילו לא טרח להתוודות בעצמו על המעשה. היי סמוכה ובטוחה שהיה ממשיך לבגוד בך כל עוד לא נתפס. עצתי לך- ברחי! נוסי על נפשך! את עוד צעירה, ללא מחויבות וילדים. לא כדאי להתחיל את חיי הנישואין על בסיס כה רעוע!!! את תמצאי בן זוג אחר, טוב יותר. אין לך מה להפסיד. לנו, הנשואים+ ילדים יש המון מה להפסיד ולכן מערכת השיקולים שלנו יותר מורכבת ושונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב יקירתי
ג'ון דו03/06/2010אם תשימי לב אני באותו מצב , אשמח לדבר איתך טלפפונית. 0548016106
פשוט ישל י כול כך הרבה דברים להגיד לך ,אין לי פה מספיק מקום לרשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב יקירתי
ג'ון דו03/06/2010אם תשימי לב אני באותו מצב , אשמח לדבר איתך טלפפונית. 0548016106
פשוט ישל י כול כך הרבה דברים להגיד לך ,אין לי פה מספיק מקום לרשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
מורן03/06/2010תרשום לי את המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוישששששששש
רון03/06/2010את מתנהגת כמו ערסית מצוייה !!
זרקי אותו לאלף עזעאזל
ממה את חוששת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון, מה שלומך?
סלעית03/06/2010לפני מספר ימים עלתה הודעה של רון אחר, ועניתי לו במחשבה שחשפת אתה את סיפורך, וטעיתי. בכל מקרה, לא מצאתי את הסיפור שלך, בעקבותיו (כנראה) אתה מייעץ כמעט תמיד "לזרוק אותו/ה", כפי שורדה רזיאל ז'קונט היתה ידועה במשפט מחץ זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון שלום ולא להתראות
מיכל03/06/2010אני חושבת שחסר לך בורג דחוף או אתה ילד בן 15 שסתם נהנה לקרוא את הסיפורים בלי טיפת חוש אחריות שאכן אנחנו אנשים שממש כואב לנו. אתה ילד קטן וטיפש, די עם היציאות האלה כי מה שאתה אומר ניתן לוותר דיי בקלות. אתה כנראה טיפוס של בעד הנגד ונגד הבעד, שלום לך צא לנו מהאתר, תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
שירי03/06/2010עינב היקרה,
את נמצאת במצב מאוד קשה. אף אחד\ת לא חולק על זה.
אבל את נמצאת במצב שאת לא נשואה ואין לך ילדים לכן הפירוק הוא יותר קל. את לא מפרקת משפחה. את לא מפרקת בית ונכסים משותפים.
אני חושבת (אני לא יודעת את זה בוודאות) שאם לא הייתי מתחתנת או שכן הייתי נשואה אבל בלי ילדים הייתי מפרקת את החבילה ולא נלחמת על בעלי ועל המשפחה.
אם תישארי איתו - את חושבת שיהיה לך יותר קל - מה עם כל החששות,האמון שנהרס .. רק זה יכול להוציא את הבן אדם מדעתו....
תעשי חושבים עם עצמך - מה את רוצה ,למרות שהיו לך חלומות וציפיות ותקוות ואת אוהבת אותו .
האם היייתה לכם מערכת זוגית טובה ומצויינת (לפני הבגידה) ,האם הוא שיתף אותך ...
ואם החלטת להשאר - תלכו ליעוץ זוגי לפני החתונה. זה וודאי יעזור לכם
אני מאחלת לך שתחליטי את מה שיהיה הכי נכון וטוב בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ג'ון דו03/06/2010רון אני מבין את הדחף שלך לזרוק ישר ולא להסתכל לאחור,גם אני הייתי כזה במשך השנים ועם בנות זוג שהיו לי (מכול סיבה שהיא) אבל אולי ובלי חלילה לזלזל בך או לשפוט לרעה,ואני בטוח שאתה בן אדם טוב ומדהים אבל אולי זה נובע מאשיות חלשה מצדך? אי יכולת להתמודד עם כול סוג שהוא של משבר? ואתה מוצא לנכון שלחתוך ולא לנסות לפתור זה הדרך האידיאלית בשבילך? ושוב מבלי קמצוץ של חוסר הערכה וזלזול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
שימחה03/06/2010חתיכת סמרטוט נשבר הזין ממך אפס מאופס לך תחפש לך חיים
צא מהסרט תפסיק להיות כזה רשע
תמצא לך עניין בחיים ושחרר אותנו תן גז...
ולך הנבגדת המסכנה דברי לבן זוגך באותה הצורה פעם בוגד תמיד בוגד
הסיפור שלך לא דומה לשום סיפור אחר אין כאן נישואים אין מילדים וגם אין עשרות שנים
תעשי לעצמך טובה ותביני מגיע לך טוב יותר ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיים אאוט-
בני03/06/2010Kitaro - The Silk Road
הכינורות עושות לי צמרמורת,
אני מרגיש כאילו הכאב יוצא מהגוף, ונעלם,
ויאלה בלגן-------* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הזמן ללכת
אביבית03/06/2010הי עינב,
כואב ככל שיהיה עדיף לחתוך עכשיו.
אני נשואה כבר 13 שנים לגבר שאני מכנה אותו בוגדני.
הרמזים היו עוד לפני הנישואין אבל לא ייחסתי לכך חשיבות.
היום אני מצטערת.
זה קשה, אני בטוחה, אבל תחשבי רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הזמן ללכת
אביבית03/06/2010הי עינב,
כואב ככל שיהיה עדיף לחתוך עכשיו.
אני נשואה כבר 13 שנים לגבר שאני מכנה אותו בוגדני.
הרמזים היו עוד לפני הנישואין אבל לא ייחסתי לכך חשיבות.
היום אני מצטערת.
זה קשה, אני בטוחה, אבל תחשבי רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת היקרה
מיכל03/06/2010אני מ-ב-טי-ח-ה לך מכל ליבי שעוד שנתיים שלוש, זאת תהיה מישהיא ש"התלבשה" עליו בעבודה או בוסית שהוא "פחד" לסרב לה או או או כלומר לאדם בוגדן יש תמיד תרוצים הגיוניים ותמיד תמיד את יוצאת קטנה כמו סמרטוט שחור רטוב ליד צפרדע עזובה ונואשת. אין לכם רכוש ילדים או חברים המשלבים את החייכם בצורה שקשה לעזוב. האמיני לי אני אומרת לך מכל ליבי קחי את עצמך סעי לדרום אמריקה ל - 3 חודשים חזרי לחייך חדשה נקיה חזקה וחפסי אחד שעומד מול החיים מסתכל עליהם בעיניים ובוחר בך כל פעם מחדש. דרך צלחה, אנחנו איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
מיכל פאטל03/06/2010שלום לך עינב,
אכן המצב בו את נמצאת מתסכל עד מאוד וכאב.מתוך התאור שלך אני מתרשמת שהבחור שלך מעד, אך הוסיף חטא על פשע ולא סיפר, לא שיתף גם לאחר שהאירוע הסתבך בינו לבין אותה בחורה, על אף שאתם מצןיים הייתם במערכת יחסים מחייבת ואף תכננתם את חתונתכם העתידית.
אף שהוא מצטער מאוד על מעשיו, אני בהחלט יכולה להבין את הקושי שלך לסמוך עליו בעתיד.
עם כל הכאב -ויש כאב- את צעירה, החיים לפנייך, ואת ראוייה לבן זוג אמין אשר התייחסותו לזוגיות
ולמערכת יחסים הינה יותר בוגרת ואחראית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלה לה03/06/2010
איך נוקמים במאהבת בצורה הכי טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
בני03/06/2010אני בחור קווקזי שמוכן לעשות עבורך את העבודה השחורה כמה את מוכנה לשלם?וזה דחוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
בני03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיכל פאטל03/06/2010אין זו שאלה הולמת למדור/לפורום זה.אבקש להמנע להבא מלהציג שאלות מסוג זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרד מזה
ריM'ארד08/06/2010אם אתה אדם מאמין - תדע שכל הצרות יבוא עליו - בצורות שלא תדמיין - כל מה שאתה מתכנן
לעשות לו - יבוא עליו פי אלף עם מילון צורות .תזכור זאת ראיתי זאת !!
לך אישית אני מבטיח , שאחכה לו בכניסה לגהינום .
ואעלה את הטמפ' מאלף מעלות לאלפיים שמונה מאוד !!
כל יום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)