פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים שחיים ביחד אך בנפרד
    עדי
    26/04/2010

הורי צעירים יחסית ולהם 2 ילדים, אחד מהם עדיין בבית הספר. מאז שאני זוכרת את עצמי הורי לא דיברו ביניהם. שניהם בעלי קריירות ומשרות טובות, והמצב הכלכלי ממוצע ומעלה.
    כאשר דיברתי עם אימי לפני כחצי שנה על המצב בינה לבין אבי (לראשונה) זו אמרה כי לא היה דבר חריג בינהם, אלא שעם השנים התגלו פערים תפיסתיים בלתי ניתנים לגישור.
    אמי רוצה לעזוב את הבית, היא כבר שוחחה עם אבי על זה וסיפרה לי על כך. היא חושבת להודיע לאחי מספר ימים לפני..
    מה ההמלצות לגבי התמודדות עם ילדים? האם באמת כדאי לספר יומיים לפני ולא לתת לסיפור "לשקוע"? הוא לא דיבר מעולם עם אמי על מערכת היחסים הזו..
    אני גרה מחוץ לבית, ובעלת מסגרת, כך שלי צורם מאוד הכאב שהורי הולכים לחוות, פחות מהכאב שלי.. מה ממולץ לעשות עם אחי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים שחיים ביחד אך בנפרד

הוספת תגובה

• הורים שחיים ביחד אך בנפרד

מיכל פאטל
    27/04/2010

שלום ך רונה,

נראה שאת דואגת לכולם חוץ מאשר לעצמך....
    לשאלתך, אין זה מפתיע שאמך רוצה לספר לאחיך באופן כזה, הרי מתןך תאורך הקצר ניתן להתרשם שדפוסי התיקשורת , השיתוף ,הפתיחות- לא איפיינו את סיגנון השיח בבית בו את גדלת.
    עם זאת, אני בהחלט מסכימה עימך, אין זה נכון להפיל על אחיך הודעה כזו דרמטית בטווח זמן כה קצר. צריך לעכל , לשוחח על כך.ישנם תהליכים רגשיים לא פשוטים שכל הנוגעים בדבר יחוו, ויש לתת לכך זמן.שאם לא כן, המשבר שמימילא כרוך בפרידה ,יהיה קשה ומורכב יותר.
    כיוון שכפי הנראה הורייך חסרים כלים להתמודדות בזמן משבר, המליצי להם/לאימך לפנות להתייעצות עם גורם מיקצועי כגון יועצת זוגית/מישפחתית.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ זוגי
    לי
    25/04/2010

אנחנו זוג במשבר של בגידה {של בעלי}וחושבים על יעוץ זוגי. השאלה היא העים אפשר לשכוח וליסלוח על הבגידה והכאב והסבל.אני מאוד חלשה מאז שנודע לי על הביגידה.העים אפשר להמשיך הלאה .אני רוצהלהישאר בנישואים האלה.אני לא יודעת מה עים אהבה לבעלי אני מבולבלת.הלב שלי שבור ופגוע מאוד.ורוצה מאוד לחזור לחיים הנורמלים.תענולי עים משהי עים שעברה יעוץ זוגי אז בבקשה.שתכתב ל.תודהי

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ זוגי

הוספת תגובה

• ללי

שמחה
    25/04/2010

כאחד שיודע טוב מאוד מה עובר עליך אני יכול רק להגיד לך לתת לזמן לעשות את שלו.
    אבל ניראה לי שקודם כל עליך לבדוק עם עצמך איפה החלק שלך במה שקרה והאם אהבתך לבעלך
    אמיתית וחזקה ולא הרגל שכן על מנת לעזור כוחות להתמודדות אנו צריכים להיות שלמים ובטוחים בהחלטה.
    חשוב להיזהר מאותם מנובלים שיורידו לך את הביטחון והאמונה מאחר והם משליחים את המקרה הפרטי שלהם על מכרים כדוגמת שלך או שלי או של כל אדם אחר.
    לצערי ניתן למצוא לא מעט כאלה גם בפורום זה.
    ברצוני להמליץ לך בחום גם על טיפול אישי וגם זוגי אין לך מושג עד כמה באמת ניתן לגדול ממקרה כזה ועד כמה בעלך יכול להתאהב בך מחדש ולהבין את הטעות הקשה שעשה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

לי
    25/04/2010

אני לא יודעת עד כמה האהבה שלי ירדה מבעלי.יש לי רגעים שאני רגילה ודואגת.ויש לי רגעים שאני מתרחקת ולא מתיחסת .אפילו אכשו אני מרגישה שאייך הואו עשה לי את מבלי למצמץ .אני אדין לא מאמינה שבעלי בגד בי. נורא קשה לי המחשבה ולא יוצאת מהראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק

שמחה
    25/04/2010

כפי שאמרתי אני לא חושב שזה הזמן להחליט ברור לי לגמרי שבימים אלה את אוהבת ושונאת גם יחד.
    הפגיעה היא קשה והכאב בלתי נסבל אם זאת את עלולה לגלות שבעלך כואב מאוד את שעשה ומפחד פחד מוות מהתוצאות.
    תנסי לדבר איתו על הכל לשאול את כל השאלות ולהסביר לו שעל מנת לפתור את הדברים יש לדבר עליהם. יכול להיות שתגלי שהוא כועס ומאוכזב מעצמו יכול להיות שהוא מבין עד כמה פגע בך ובסך הכל יצר לעצמו מנגנון הגנה בצורת שריון וחיפוס שאותך מוציא מדעתך.
    לא איש בשורות אני שכן את במצב לא קל בסך הכל אני כניראה מקדים אותך במספר חודשים לא רב
    אבל ממקומי קיום אני יכול לומר שזה אפשרי ושווה לנסות.
    בניתם יחד בית קל מאוד להרוס ולשבור קשה בהרבה לתקן ולהבין מהמקום בו אתם נימצאים כיום
    שיכול לצאת מזה גם טוב יותר טוב.
    חשוב לזכור החיים שלכם קודם לא היו מושלמים אחרת זה לא היה קורה אבל מצד שני אם יש בסיס טוב ניתן לתקן ואף לשפר זיכרי לזמן מרכיב חשוב .
    עצה קטנה כתבי לעצמך את תחושותיך באופו קבוע וכך תגלי פתאום שיש התקדמות במידה וקשה לך תשני את השמות של הנוגעים בדבר ותהפכי את זה לסיפור אליו את יכולה להסתכל מהצד תהי ישרה עם עצמך וכיתבי בסיפור גם את הצד של בעלך מנקודת המבט שלך.
    המון בהצלחה את לא לבד וזה אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ זוגי

מיכל פאטל
    26/04/2010

שלום לך לי,
    הכאב, הפגיעה , העלבון והבלבול -כל אלו ועוד הם חלק מהתחושות שאת חווה, והן מובנות מאוד.
    אין פלא, חוית בגידה הינה חוויה מאוד לא פשוטה, ומשאירה אותנו המומים, חסרי כוח וכעוסים.
    במצב שלך, יש משבר אמון בבעלך, ועדיין מוקדם לדבר על אהבה לבעלך.יש לבנות ולשקם את האמון והתקשורת ביניכם.אני בהחלט ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי מיקצועי, שיאפשר לכם להתמודד עם המשבר בדרכים בונות, ואף לקבל כלים לתקשורת במצבים מציפים כאלה ובכלל.במהלך הייעוץ בעלך ילמד כיצד לשוחח עימך על הקשיים שלו, רצונותיו וצרכיו , וגם את.הוא גם יקבל הדרכה מה עליו לעשות על מנת לרכוש את אמונך מחדש.מניסיוני המיקצועי, יש סיכוי לשיקום ,לסליחה- אך חשובה ההתגייסות והרצינות של בני הזוג.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין אוהבת אותו.../=
    נוי
    24/04/2010

טוב.. אני בת 16.בגיל 13 הייה לי חבר והיינו ממש מאוהבים ושכבנו בגיל 14..נפרדתי ממנו לפני 8 חודשים בגלל שטות שאני כל כך מצטערת עלייה... ): חשבתי שהוא לא אהב אותי מספיק.. וכל כך קשה לי להתגבר עליו. דיברתי איתו, והוא אמר שאני לא יכולה ככה לשחק לו ברגשות..אני פשוט לא יודעת מה לעשות.. יומיים אחרי שנפרדתי ממנו הוא התחיל עם החברה הכי טובה שלי.. ולבסוף היא הסכימה, וכל פעם כשהייתי נכנסת לכיתה הוא הייה עושה לי דווקא ומנשק אותה.. ואז הם נפרדו, והוא התחיל עם חברה אחרת שלי.. וכך עם עוד חברות שלי עד שאחת הסכימה..והם עד עכשיו חברים (ונראים דיי מאושרים..) ואני רואה אותו כל יום בבית הספר.. מאושר.. וזה פשוט אוכל לי את הלב..איך הוא התגבר על זה כל כך מהר? הרי הוא אהב אותי מאווד (אני יודעת) למה הוא וויתר עליי בקלות כזאת...? ואני עדיין אוהבת אותו..
    מה לעשות? אני משתגעת! אני רוצה אותו בחזרה.... :(

לקביעת תור
    סגירה
    עדיין אוהבת אותו.../=

הוספת תגובה

• למנהלי הפורום

חסויה
    25/04/2010

שלום
    יתכן והפורום הזה לא בשביל ילדה חמודה זו שעוברת אהבה נכזבת בגיל ההתבגרות

אך הוא באמת לא לבחור הטינופת הזה שמגיב לכולם בחוסר התחשבות מוחלט (והוא ילד בעצמו 25)שלא מבין או יודע אהבה/זוגיות/פרידהבגידה מה הן ומה המשמעות שלהן ..וכמה הן באמת גורמים לכאב!!!

בבקשה תדאגו לסנן את התגובות המגעילות שלו מכיוון שזה הופך את הפורום שלכם לזול !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה לחלוטין

עדי
    26/04/2010

מסכימה לחלוטין. התגובות שלו חמורות מאוד ואינן מחוברות למציאות. הוא מעליב ופוגע.
    אני חייבת לציין שמאז שהוא מגיב (סדרתית על כל דבר ....) זה פשוט ל נעים להיכנס לפורום יותר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אתה?

אור
    25/04/2010

מה נסגר איתך בן אדם?
    הפורום הזה לא מיועד לאנשים כועסים ומתוסכלים שבאים להוציא את זה על אנשים מסכנים
    לא פלא שאשתך השרלילה בגדה בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טום

רון
    25/04/2010

כשימך כן אתה טום - תום !
    אני רווק ידידי הבתול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מאוהבת

דליה שוורץ
    02/05/2010

נוי שלום,
    לעבור חוויה של פרדה זהל א קל וכשנמצאים כל יום בכתה ביחד זה בוודאי קשה אפילו יותר. הבחור שהיה החבר הראשון שלך בוחר להכאיב לך בדרך שהוא מתנהג והוא גם מצליח. אני בטוחה שהקושי להתמודד איתו כל יום לא קל ואפילו קשה. הוא נמתנהג בצורה מאוד ילדותית אבל הוא אכן ילד ומערכת היחסים שלכם בנויה כל בסיס של ילדים בני 13. אני לא מתמחה בעבודה עם ילדים ( גיל 16 זה עדיין נחשב ילדים) ולכן אני ממליצה לך לשוחח עם הנושא עם מישהו קרוב לך שמבוגר ממך ויכול לעזור. האם יש אחים בוגרים? אולי עם אחד ההורים. לשוחח על הקושי מאוד עוזר ולהקיף את עצמך בחברות הטובות שלך (אלה שלא הסכימו להיות חברות שלו) יכול לשפר את המצב. נסי למצוא סיוע בעזרת מבוגר שקרוב אלייך!

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף
    לי
    21/04/2010

שלום.אני נמצאת בדיכאון מטורך.אני לקחתי כדורים אבל זה לא עוזר לי בבקשה אני מתמותת .בעלי בגד בי וגיליתי לפני 3חודשים.והחלתתי להשאר איתו בגלל הילדים אני משתגעת מזה לא יוכלה לתפקד קשה לי קשה קשה קשה לי מאוד לא יודעת מה לעשות אני כמו משוגעת יתעזרי לי תמי ארון לפני שאני אצא מנשמתי ומגופי

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• מבין את המצב

שימחה
    21/04/2010

הי
    מאחר ואני נימצא בתהליך דומה אני מאמין שאני מבין אותך יותר מכולם.
    מעט דברים הספקתי ללמוד בדרך ואותם אנסה להעביר לך על מנת לעזור.
    א. הזמן הוא הגורם החשוב ביותר הכאב גדול וחזק מאיתנו ורק הזמן ירפה אותו.
    ב. חשוב שתלכי לקבל תמיכה מבעל מקצוע שיעזור לך להבין כיצד הגעתם למצב הזה ומה החלק של כל אחד ממכם בדבר.
    ג. חשוב גם ללכת לטיפול זוגי
    ד. החשוב מכל הוא לבדוק מדוע אתם נישארים יחד האם בגלל הילדים? או בגלל האהבה?
    האם בעלך מקבל על עצמו אחריות והאם הוא מעוניין לתקן ולשפר?
    ה. חשוב לדבר על הדברים ולא לוותר מגיע לך לקבל את כל התשובות גם אם הן נשאלות שוב ושוב
    סובלנות ותשובות אמיתיות מצד בעלך יגרמו לך להחזיר את האמון שבלעדיו חבל לכם על הזמן.
    ו. אני אישית לוקח ציפרלקס , בתחילת הדרך סבלתי יותר אך לאחר מספר שבועות הרגשתי הקלה
    מסוימת והמועקה פחתה.
    ז. מקווה שעזרתי ולו במעט שכן מי כמוני יודע עד כמה התקופה שאת עוברת קשה עד בלתי אפשרית.

אני גיליתי את הבגידה לפני כ 4 וחצי חודשים לאחר שנה של חשדות ויכול להגיד לך שיש הרבה עליות וירידות אבל לאחרונה אני חש שאשתי " חזרה " הביתה כלומר מבינה ומקבלת על עצמה את הטעות שעשתה אוהבת ועושה הכל לתיקון.
    אסיים במשפט שאמרו וכתבו לי רבות ולא הצלחתי להתחבר אליו אבל היום אין לי ספק שזה נכון
    " אתם רק תגדלו ותתפתחו מהסיפור הזה " היום אני יודע זה נכון וזה אפשרי...
    בהצלחה
    * הכל נכתב במחשבה שמדובר בפעם ראשונה שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחת לציין

רואי
    21/04/2010

שאתה סמרטוט קטן...אשתך חזרה....איזה אפס פשוט לא יאומן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי

שמחה
    21/04/2010

המקום הזה צריך לתת פיתרון לאנשים שרוצים להתחלק בצרות שלהם ולשחרר קצת לחץ.
    ניראה לי שלך מתאים יותר פורום של אנשים עם בעיות נפשיות או אפילו טימטום שלא ניתן לריפוי
    ניראה לי שאשתך עשתה את זה אולי אפילו עם בני דודינו אבל לא בגלל סיבות שניתן לתקן
    ניראה לי שאתה מאותם אנשים שלא לוקחים בחיים אחריות על טעויות שלהם
    וכניראה בת זוגך כל כך סתומה שלא שווה להילחם על הזוגיות שלכם
    והרי אחרת לא היתה בוחרת בך...
    לך קבינימט ותעביר את השיעמום שלך במקום אחר...זבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תילחם

רואי
    22/04/2010

תילחם אחי, אשתך חזרה אליך.... נראה לי שהטיפול התרופתי מדבר מגרונך....רק תיזכר איך היא שכבה שם כשהוא מעליה או מתחתיה ותגיד לעצמך את האמת, אם הלכה לאחר למה היא חזרה אליך... כי היא עשתה טעות? היא הייתה מבולבלת? לא נתת לה אהבה? לא התייחסת אליה?... אף אחד אינו חוזר למקום שהוא היה בו והלך ממנו אם אין לו אינטרס ולא רגשי... אבל אולי תרים את המינון של הציפרלקס ובסוף תשתכנע גם בכך שהיא אוהבת אותך. פרט לכך אל תזעם אם אמת אחרת ממה שאתה מכיר נאמרת לך. אין לי מוסג מה עשתה האקסית ויתכן שהיא הזדיינה עם בן דוד שלך, ואולי גם שלי בכל מקרה עזוב אותה היא לא הנושא, השרלילה שלך היא מה שצריך להדאיג אותך אבל אולי תעשה לה עוד ילד לחיזוק הקשר, תשאל אולי זה עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי

שמחה
    22/04/2010

צר לי איש יקר על הכאב הגדול שאתה חי איתו
    אכן ציפרלקס לא מתאים לך אבל כאשר אני מזהה אדם חלש וכואב אני בדרך כלל נוהג לעזור ולא להפיל לכן לא המשיך את ההתכתבות איתך והאחל לך רק טוב
    שתימצא זוגיות טובה יותר מהקודמת שתלמד לבדוק גם את עצמך ויותר מכל זכור כי יש מצבים בחיים בהם אדם זקוק לתמיכה ועידוד ולא לביטויים בהם אתה משתמש
    אני בטוח שעמוק בפנים אתה אדם טוב וכואב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק פוגע בילדים

אולג
    21/04/2010

זה שאת נישארת רק בגלל הילדים ממש לא תורם להם בכלום.
    ההורים שלי נישארו רק כדי לגדל אותנו ביחד, לא הפגינו אהבה אחד כלפי השנייה ,לא אמןו,רק ריבים וקור. מה שלא תרם לנו בכלל רק הזיק, כולנו גדלנו וכולנו מתקשים בחיים הזוגיים שלנו רק בגלל מה שחוינו מההורים.. לפי מה שכתבת מרגיש שאת לא יכולה לסלוח לו ובחיים לא תיתני בו אמון, אם הוא בגד בך זה רק סימן "הזוגיות "לא טובה . את גילית רק על פעם אחת אבל תהייה בטוחה שיבואו עוד.
    נכון שזה לא קל לפרק משפחה אבל בשביל הילדים שלך וגםםםםםם בשבילך .. תמיד יש יותר טוב ,אל תותרי .
    כמו שורדה רזיאל זקונט אומרת : "תזרקי אותו".
    אם לא בשבילך אז בשביל הילדים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

לי
    21/04/2010

אני לא יוכלה כי הלדים שלי בהלם ולא רוצים שניתגרש אנו נשואים 18 שנה .וזה מאוד קשה וגם עים הבגרויות שיש לילדים המקסימיייים שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרוץ

אולג
    21/04/2010

זה נישמע כמו תרוץ. מה הקשר הבגריותתת , אם תזרקי אותו מהבית זה לא אמור לפגוע להם בבגרויות. את נותנת להם דוגמה רעה , אם יבגדו בהם את לא מצפה שהם ישארו במקום שלא טוב להם אז גם הם אמורים להבין ולעזורצ לאמא שלהםם..
    אני מבינה שאת פוחדת לעשות שינויי. הפחד עוצר הרבה אנשים לעשות שינוי, לדוגמה הוריי מצטערים כל יום שהם עדיין חיים באותו בית וכל הזמן אני שומעת מהם:" הייתי צריכ\ה לעזור אזזז , אבל עכשיו הם מרגישים שמאוחר כי הם כבר זקנים בטוח את לא רוצה להיות כמוהם.. לפספס ....
    למה לא ללמוד מטעויות של אחרים ..
    אם את מרגישה שניגמר אז למה בכוח . תזכרי שהוא מזיין משהי אחרת מרגיש אותה ונושם ממנה (סליחה על הבוטות ) , וכל מי שאומר לך שכל זוג עובר את זה ורק לומד מזה, בסופו של דבר רק מפחד לעשות שינוי וגם מצטער על זה וחיי כל חייו חי בחוסר אמון ולא באושרר בכללל.
    ברור שזה הדבר הכי קשה בעולם אבל כשתהייה אחרי זה תרגישי שהיה שווה, והיום לא קשה למצאו.
    ובגרויות זה רק לשנן לזכור ולהקאי את החומר על הדף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד על 18 שנות נישואין

בני
    21/04/2010

לאף אחד אין ביטוח שזה לא ייקרה, ולצערנו זה דבר שיכול לקרות בכל בית בכל זמן ללא הבדל גזע דת ומין,
    כשמבינים ומפנימים את העובדה הזו אז יותר קל לחיות ויותר נוח ללהשלים עם כל מיני מצבים שעוברים עלינו מבלי שלנו יש את היכולת למנוע אותם, חד וחלק !
    אלא ש,,,
    ראוי ורצוי מאוד שזוג שחי מאהבה גדולה ישקיע בזוגיות על בסיס יום יומי וינהל את המריבות ברמה כזו של תחושה שכל יום הוא יום חדש ואיך לקחת את הקיים כמובן מאיליו,
    לכן צריך להשקיע ולהשקיע כל הזמן בחידוש התשוקה והאהבה, בדיוק כמו השקיית פרח שלא ייבול,
    אין בית בלי צרות כמו שאין דג ללא עצמות---
    החכמה לפרק קונפליקטים בזמן שהם נוצרים ולא לחכות לכעוס מוחלט שאז כבר אין את העץ לרדת ממנו,
    בקיצר מה שאני מנסה לומר לך, קחי אוויר תירגעי, זה לא קשור אלייך מה שקרה ואל תנסי לייסר עצמך, אל תקחי את זה באופן אישי,
    אולם--- יש לך הזדמנות מצויינת לצמוח ולעלות את איכות חייך לרמות יותר גבוהות ולהחזיר עטרה ליושנה אם הייתה,,,
    את העבודה הזו ניתן לעשות באמצעות עזרה מבחוץ וכפי שכבר כתב ע"ז הנבגד, אני ממש מסכים איתו בכל מילה,
    חבל על כל יום, את יכולה לשלב גם תרופה, גם זה מאוד מיקל ויכול לזרז את ההחלמה ולקצר אותה, ובתנאי שזה בא בייחד עם ייעוץ במקביל,
    בינתיים,,, תעשי עם עצמך משהו דחוף, כמו ספורט אפשר לצאת מייד להליכה רגלית, זה משחרר ומסדר לך את המחשבות, ואפשר כמובן לעשות דברים יותר מעניינים,
    לסיום- תתחזקי בשבילך, כדי שתוכלי לחזק את הילדים, ואת זה אפשר לעשות בתוך הזוגיות הנוכחית, ורק אז תחליטי אם את נותנת צ'אנס לקשר הזה, אבל בטח לא להישאר בשביל הילדים כי זה לא נכון ומתי שהוא יתפוצץ ויזיק עוד יותר,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??????

אולג
    21/04/2010

אם בך היו בוגדים ומרסקים לך את הלב ןהאמון איך היית ממשיךךך .
    באמת כל הכבוד ל18 שנות נישואים אבל אם כל הכבוד זה לא סיבה להישאר ולסבולל..
    דברים לא קוראים סתם, צריך לדעת מתי לפרוש לפני שהייה מאוחר.

מקווה שתגלי שמגיע לך להיות מאושרת...

ספורט באמת עוזרררר.. את חייבת לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

מיכל פאטל
    21/04/2010

שלום לך לי,
    אני ממש מרגישה את הכאב שאת חווה מדברייך.אכן, זו הרגשה מאוד לא פשוטה ולא קל לך....
    יחד עם זה את ובעלך מצויים במשבר כרגע. אתם צריכים לפתור אותו ביניכם לפני שאתם ממשיכים הלאה. אם אתם מסוגלים לטפל בכך בעצמכם -מצויין.אם תוכלי לדבר עימו באופן גלוי ולברר מה גרם לו להגיע למצב של בגידה? מה חסר לו? חשוב שגם הוא יקשיב לך, לכאב שלך, לתיסכול הנורא, לתחושת הבגידה האיומה.יש פה משבר אמון. אם לא תימצאו את הכוח והיכולת להתמודד עם המשבר הזה לבד, אני מאוד מאוד ממליצה לפנות לייעוץ זוגי/מישפחתי ולנסות לפתור זאת באופן מיקצועי

בהצלחה רבה-מיכל פאטל.
    יועצת זוגית ומשפחתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ודעים שזה הסוף...
    אלמונית
    18/04/2010

שלום,

אני נשואה לבעלי 11 שנה, הכרנו לפני 14 שנה ומייד עברנו לגור ביחד. יש לנו 2 ילדים הכי מדהימים בעולם, אבל יש לנו בכל זאת בעיות. היה לנו סיפור אהבה מהסרטים ואני עדיין אוהבת את בעלי. מעולם לא היה לנו סקס טוב, אבל תמיד נמשכתי אליו וזה לא הפריע לי, לא חשבתי אז על כמה הסקס אמור להיות טוב, הוא היה וזה הספיק לי. כבר כ- 8 שנים אין לנו סקס, בהתחלה זה היה בגללי (בעלי סובל משפיכה מוקדמת, ואני לא מספיקה להגיע לסיפוק). נושא הסקס פשוט לא נראה חשוב לו מספיק, ואני אישה שלא מוכנה לוותר על חיי סקס. אין לנו יחסים בכלל, אלא רק סביב ילדים. עכשיו כבר יותר מ- 5 שנים בעלי כל הזמן בנסיעות לחו"ל במסגרת העבודה ואני חייבת להודות שאני אוהבת את הנסיעות שלו. הוא איש מקסים, הוא אבא הכי מדהים שיש, אבל הוא לא בעל. אני מרגישה שאין לי גבר שיהיה בשבילי כשהילדים הולכים לישון, אני מרגישה לא רצויה ולא מושכת כשאני נמצאת איתו, אני מרגישה שהוא מנהל רומן בחו"ל ואני לא מבינה איך אפשר להזניח ככה את האישה... כבר כמה חודשים לא שכבנו (אי אפשר לקרוא לזה סקס, כי זה לא). הוא עצבני, הוא צועק בבית הרבה, הוא מנסה להיות בעניינים, אבל אני רגילה כבר שהוא לא פה ואני שולטת בהכול. הוא יודע לנהל את התקציב שלנו בצורה יוצאת מן הכלל (זה המקצוע שלו), הוא דואג לילדים ומקדיש להם המון זמן, אבל איפה אני? אני לא מסופקת משום בחינה, ועכשיו הוא הלך לישון בסלון אחרי שרבנו כבר בפעם המיליארד. מעניין איך בכלל אנחנו מצליחים להספיק לריב, הוא רק חזר ביום שישי והוא אמור לטוס שוב שובע הבא.
    רק רציתי לשפוף את כל מה שהצטבר בתוכי, תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מתי ודעים שזה הסוף...

הוספת תגובה

• זהו שאין לזה סוף---

בני
    19/04/2010

את מתארת נכון ובכאב את היחסים בבית, וזו רק ההתחלה, הסוף הרבה יותר גרוע,
    קחי ייעוץ שיחה או שניים עם בעל מקצוע ותראי נפלאות,
    את יכולה כמובן לעשות זאת לבד, ולהזמין את בעלך לפגישה במקום רגוע וללא ילדים ומטרדים אחרים, ולנהל שיחה עיניינית שבו את מבקשת ממנו לראות את החיים שלכם עוברים ע"י ומתפספסים, אם את לא בטוחה שייצא מזה משהו אז לכי לייעוץ כאמור,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי התאהבה אבל לא בי
    שימחה
    18/04/2010

בוגדים נמאסתם

אישתי היקרה אהבת חיי התאהבה במישהו אחר כמובן שבהתחלה סופר על ידיד אמת
    שאין לו עניין בכלום אבל לצערי מבדיקות שעשיתי לא כך היו פני הדברים.
    הבחורה התאהבה וכמובן שכאשר חספה זאת בפניו הוא ניבהל ולא הבין על מה היא מדברת
    הרי הם רק חברים.
    כיום חודשים לאחר הפיצוץ אנחנו די בסדר אני מאוד אוהב אותה וניראה לי שגם היא אותי.
    אשמח לשמוע את דעתכם או ניסיונכם. האם ניתן להציל האם יש בכלל אפשרות כזו? האם פעם אחת
    צריכה ללמד אותנו על דפוס התנהגות ?
    אשמח מאוד לשמוע סיפור דומה שנגמר בזוגיות חזקה יותר עם בן הזוג ( הבעל ) וניתוק מהאהוב...

לקביעת תור
    סגירה
    אשתי התאהבה אבל לא בי

הוספת תגובה

• תשליך אותה !!

רון
    18/04/2010

אחי מה נסגר איתך ?!?!

היכן הביטחון העצמי שלך !?

ראבאק אנשים יש 5 נשים בישראל על גבר 1 ממה אתה חושש אבאל'ה ?

תשליך אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך הלאה אחרי בגידה

דליה שוורץ
    18/04/2010

שלום לך נבגד.
    אישתך בגדה בך וזה אכן לא נעים ובהחלט חוויה שאפשר לוותר עליה אבל, אתה כותב שאתה אוהב אותה והיא אותך ולכן אתה צריך לשאול את עצמך קודם כל אם אתה רוצה להמשיך לחיות איתה למרות מה שהיה. אם התשובה היא כן אז תצטרך לתת בה אמון ולשים את העניין הזה מאחור כי לחיות יחד וכל הזמן לחשוד יגרום לכם להמון כעס ותיסכולים וחבל. אם יש רצון להיות יחד אז אפשר להתעצם ממה שקרה ולהבין מה ישלשנות במערכת היחסים כך שתיהיה כזאת שאף אחד מכם לא יסכן את הטוב שלכם.
    אני עובדת כיועצת זוגית ובמסגרת זו פוגשת זוגות רבים שעברו חווית בגידה ואכן הצליחו להתקדם הלאה ולהגיע לזוגיות טובה יותר מזו שהיתה טרם הבגידה. זה תלוי רק בכם וברצון שלכם לחיות יחד.\

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לא
    לי
    18/04/2010

שלום.שאלהחשובה שאני לא מבינה.בעלי היה בקשר עים אישה נשואה שנתיים.היו מדברים בפלפון כול יום כמה פעמים ביום.היו נפגשים כמה פעמים בחודש יוצאים לפאבים .אבל בעלי אומר "לא היה סקס "בנהם האים זה בגידה או לא בגידה

לקביעת תור
    סגירה
    כן או לא

הוספת תגובה

• את כנראה מתלוצצת יקירתי

רון
    18/04/2010

היום אחד באפריל ?

ברור שזו בגידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי

שימחה
    18/04/2010

מאוד פשוט בעיינים שלי במידה וידעת על הדברים והסכמת לא מדובר בבגידה
    אבל במידה ושיקרו אותך וגילית במקרה הרי זוהי בגידה .
    האמת אני לא מכיר אף גבר שיצא לשתות בפאב עם בחורה ולא ינסה את מזלו.
    אולי כדי לבדוק מה חסר בזוגיות שלכם שגורם לו לחפש חברות בחוץ
    צר לי על היותי פסימי אבל כך למדתי את החיים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזו בגידה?

דליה שוורץ
    18/04/2010

לי יקרה,
    אין ספר חוקים שקובע מזה בגידה ומה מותר לעשות מבלי שייחשב לבגידה. לכל אחת ואחד יש את האני מאמין שלו לגבי העניין ואתם כזוג צריכים להגדיר מה נחשב בזוגיות שלכם לבגידה ומה לא.
    שבי איתו ותסבירי מה את מרגישה עם הקשר הזה שלו ותסבירי מה את רוצה שיהיה מעכשיו והלאה. כי אם לא תסבירי הוא ימשיך לעשות מה שהוא רוצה וכמו שהוא מבין ואת תמשיכי להתלבט אם מה שהוא עושה הוא בסדר או לא.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיתאוררי

לי
    22/04/2010

את צוחקת זו בגידה בפרצוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ט

לי
    22/04/2010

י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר אימון מאז האס אם אס
    אחת העם
    18/04/2010

לפני מספר חודשים נודע לי כי בעלי קיבל אס אם אס 'אני לא בהריון' מבחורה שעובדת איתו. גיליתי זאת. הוא לא ידע שאני יודעת מה התוכן , סירב להגיד לי ואמר שלא היה כלום. מאוחר יותר נודע לי ששיתף את חבריו בעבודה ואמר להם כי זו שלחה לא הודעה בטעות. היא מצידה סיפרה לחברייה כי ההודעה הייתה אמורה להישלח לחבר שלה ובטעות נשלחה לבעלי. מאז אינני מאמינה לו לכלום. החוסר אמון הזה מכווץ אותי עד כדי שהראה אותו עם נמלה אחשוד בו. לפני כמה שבועו לאחר וויכוח אמר לי אין לי בעיה להתגרש ולפתוח בהליך שגם זה למען האמת מערער. אני מפורקת , משדרת לחץ, חשד וכל דבר שאינו מוסיף לזוגיות. מה עושים. מבקשת תגובה אחראית !

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אימון מאז האס אם אס

הוספת תגובה

• אויש

רון
    18/04/2010

רקי לאלף עזאעזל את הטמבל הזה ! איך את יכולה לשכב עם בן אדם שאת יודעת כמעט בוודאות שהוא שכב עם אחרת ואף כמעט הכניס אותה להריון

מה נסגר איתכן נשים ?!?!?!

למה להישאר בכל מחיר ?!

את פוחדת שלא יקבלו אותך ?

זרקי אותו לאלף עזעאזל !!

חוצפן אפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

לי
    18/04/2010

אתה חושב שזה קל.אתה גבר .תחשוב מה אני עים 3 ילדים עשה. מה אתה אהיתה עושה במקומי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמימות

לי
    18/04/2010

לא ידעתי כלום.התמימות והחוסר ידע.לא נותנים לי רגע של מחשבה.אני נמצאת בדיכאון נפשי חזק אני על כדורים.ולא יודעת אייך להמשיך את החיים.{אני נשואה 19 שנה עים 3 מלאכים}לא יודעת אייך לחשוב שזו לא בגידה. כי כך בעלי אומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמימות

לי
    18/04/2010

התגובה להמשך ללי .כן או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוס אמון

דליה שוורץ
    18/04/2010

אחת העם שלום לך,
    את חושבת שבעלך בגד בך אך למרות זאת החלטת להמשיך לחיות איתו כלומר לא ביקשת ממנו לעזוב את הבית. את בעצם מנסה "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" כלומר מצד אחד אתם ממשיכים לחיות יחד ומצד שני את לא מאמינה לו לכלום אפילו לא למרדף אחרי נמלה. את צריכה להבין שחיים שמתנהלים תחת חוסר אמון מוחלט מגיעים בסוף לפרידה בלי קשר למה שהוא יעשה או לא יעשה. אי אפשר לחיות כל הזמן תחת חוסר אמון וזה נכול לגבי שני הצדדים - זה פשוט מתיש! אז תבחרי לך את הצד של הגדר במקום לשבת עליה ותחליטי מה את רוצה. האם את רוצה לחיות איתו או שאת רוצה לא להאמין יותר. אם את רוצה לחיות איתו, דברו על זה, לכו לייעוץ זוגי או שתתני לו הזדמנות להראות שזה לא קורה יותר. אם את לא מוכנה לוותר על החשדות אז תפרדו אבל חיים תחת עין הבולשת הם בלתי אפשריים לשניכם.\

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לתמיכה ולעצות .בבקשה...
    אלמוגי
    17/04/2010

אז ככה .אני נשואה 5 שנים עם 2 ילדים בן 4 ובת 9 חודשים.
    הנישואים שלנו היו בסדר אבל היו לנו עליות ומורדות .בעלי הינו אדם אשר לא יודע להתמודד עם קשיים וכל פעם שהגענו לריב ומבוי סתום הוא היה קם והולך זה קרה פעם אחת שהכול התפוצץ והוא עזב ל3חודשים פתח תיק גירושין ואח"כ בעזרת גישור עם חבר ישבנו דיברנו וראינו שבכלל הפרידה היתה סתם פשוט אנחנו צריכים לדבר מה שלא היה בינינו קודם.אחרי שהוא חזר כמובן הכול היה נפלא אפילו סופר נפלא ואז אחרי כמה חודשים נכנסתי להריון. גיליתי והתחלתי לבכות כי נורא פחדתי ואמרתי לו כי אני רוצה לעשות הפלה כי אני מפחדת מהיום הזה שבו הוא יעזוב אותנו שוב. הוא נשבע והבטיח שבחיים הוא לא יעזוב אותנו והוא רוצה לחיות איתי עד המוות וככה הבאנו לעולם עוד תינוקת מקסימה.יש לציין שכל פעם שדיברתי איתו והבעתי בפניו את הפחד שלי שהוא ילך שוב הוא דיבר ואמר שבחיים הוא לא יילך והוא שלח אותי לבקש משכנתא ושנקנה בית ביחד וראיתי באמת שבעלי חותר לחיים משותפים אמיתיים ועוזר לי עם הילדים וכו'.
    לפני 4 חודשים היינו אמורים לצאת יחד למסעדה ואז בעלי הפתיע אותי לא תאמינו!!! עם שרשרת זהב בשווי אלפיי שקלים הייתי המומה מהמתנה המפתיעה הוא ענד לי אותה אך מרוב לחץ מהילדים ברקע ובלבול שכחתי להגיד תודה אז בלב אמרתי אגיד לו ב4 עיניים במסעדה .
    אבל לא הגענו למסעדה כי הוא נורא נפגע והכול התפוצץ באוטו רבנו צעקנו וחזרנו הביתה.מאותו יום התחיל ברוגז של שבוע אף אחד לא דיבר .אחרי שבוע הוא שלח לי הודעה אם אני רוצה לצאת לסרט ואני המטומטמת אמרתי לא כי רציתי להשלים בצורה אחרת ומאז שוב ברוגז של שבוע נוסף שבסופו הוא רשם לי הודעה כי הוא רוצה להתגרש..............
    אני הסתומה פגעתי בו אני יודעת אבל עכשיו זה מאוחר מדי ,הוא פתח תיק ברבנות ועזב את הבית נעלם לנו ל4 חודשים לא ראה את הילדים 4 חודשים חשבתי שזה רק משחק והוא רק רוצה להפחיד אותי שאני לדבריו "ילמד לקח" לא לפגוע בו יותר. יש לציין שכעלי הוא אדם עם הרבה אגו וכבוד. אבל מאז הוא כותב לי כמה הוא שונא אותי וכמה אני זבל ורק לפני שבוע הוא נזכר לבוא לראות את הילדים אחרי 4 חודשים.בכל ה4 חודשים האלו הסתדרתי מצויין בבית מבחינת תיפקוד אני אישה עובדת עצמאית והכול תיקתק בבית כמו שצריך.הלכתי ותבעתי ברבנות שלום בית כי באמת לא היתה לט טענה לגירושין הוא רשם כי נמאס לו ממני. אבל היום ראיתי תמונה שלו עם איזו בחורה לא מחובק או מנשק אבל יושב ליד בחורה והילד שלה וכי הוא בא לילד איתה אני בוודאות יודעת שהוא לא בגד בי לפני הפרידה אבל עכשיו אני חושבת למה להלחם אם הוא מצא לו כבר מישהי אחרת והוא חי בבית שלה כבר. למרות ששוב מאוד כואב לי ואני יודעת בוודאות שבעלי מאוד רצה משפחה (הוא גרוש כבר פעם 1 עם 2 ילדים)וילדים ואהב את החום הביתיי והיה באמת בסדר בינינו לא משהו שמצדיק כאלו גירושין מהירים ועצובים. מחר אני אמורה לחתום על ההסכם וזהו זה יגמר סופית.
    אני מפחדת לפרק את משפחתי
    ..

הוספת תגובה

• אלמוגית

רון
    17/04/2010

מצער לדעת שאישך בגד בך, אין לי מושג איך את מתכוונת להמשיך לחיות איתו באותו בית

חבל שאת מוכנה להמשיך בכל מחיר
    תמשכי הלאה, אני משוכנע שלא חסר לך כלום ןאת מספיק חזקה להקים אהבה חדשה !

אל חדד אישה יפה יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך צלחה..

חסויה
    18/04/2010

שלום לך..
    קראתי את אשר כתבת ומצער לדעת שכשאין סיבה אמיתית לגירושין אנשים קמים ומפרקים את הקן שבנו.
    אם באמת את אוהבת ויש לך רגשות אליו ולא רק בגלל הילדים...
    נסי לקבוע איתו שיחה רק שניכם בלי הילדים במקום נטרלי או אפילו אצלך בבית דברי על הכל ...כל מה שעל ליבך אל תוותרי בקלות...רק אם באמת אין מה להציל זה יכול לגרום למהפך כשהוא יראה שאת נלחמת עליו שאת באמת רוצה את הזוגיות הזאת!!! ולא השרשרת ולא המסעדה הם אלא שהביאו אותו למצב הקיים תנסי לבדוק \לשמוע ממנו מה הסיפור???
    לא קמים סתם ועוזבים בגלל שלא אמרת תודה-- זה ממש שטויות.

וה"רון" הזה-- שכתב לך את הצעתו--סתם ילד בן 25 רווק משועמם שלא יודע זוגיות\נישואין מה הם
    חושב שאם למד פסיכולוגיה הוא יכול לעשות סטז' על אנשים במצבך!!!

ראי הוזהרת !!!

יקירתי שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת החלטות

דליה שוורץ
    18/04/2010

אלמוגי שלום,
    אני קוראת את דברייך ומתרשמת שכשאת רוצה משהו בזוגיות קורה לך בדיוק ההפך, את רוצה חיים משותפים עם בעלך אבל כשאת מקבלת מתנה לא מסתדר לך להגיד תודה, את רוצה להגיד תודה במסעדה אבל המסעדה לא יוצאת אל הפועל, את לא רוצה להתגרש והנה את עומדת לחתום על הסכם גירושין. יכול להיות שבעלך לא יודע להתמודד עם משברים ויכול להיות שכשקת קשה הוא מיד בורח אבל לפני שאת בודקת במה הוא לא בסדר אני מציעה לך לבדוק האם את יודעת יודעת את הדרך למטרות שלך? האם את באמת הולכת בדרך שמובילה אתך להגיע לתוצאה שאת רוצה? יש לי הרגשה שזה לא בדיוק ככה והדרך שאת הולכת בה מובילה אותך למקומות שאת לא רוצה להיותת בהם. אני לא יודעת כמה נחוש בעלך לעזוב ואם הזוגיות הזו באמת כבר נגמרה אבל אני מציעה לך לקבל החלטות ולהגיד לעצמך בדיוק מה את רוצה, לא רק בזוגיות הזו ... זהיכול להיות בעוד תחומים בחיים ובטח בזוגיות אחרת. קבלי את ההחלטות שלך ועשי מה שצריך כדי להוציא אותן לפועל אחרת לנצח תמצאי את עצמך במקומות שאת לא רוצה להיות בהם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

עינב
    20/04/2010

הסיפור שלי אומנם קצת שונה אבל גם בעלי אינו יודע להתמודד כשיש קצת קושי ופשוט מעדיף לברוח, לקום וללכת. כך היה בפעם האחרונה שהוא עזב ולאחר מכן הגיש תביעת גירושין.
    אני, נותרתי המומה וכואבת בייחוד שיש לנו ילדה משותפת, והרגשתי שהוא פשוט נמהר.
    כל מה שעשיתי לא הועיל,מחלתי על כבודי יזמתי שיחה, בכיתי, התחננתי, כעסתי, התאכזבתי אבל הוא אמר שהוא פשוט נחוש ודבר לא יעצור מבעדו - הוא רוצה להתגרש.
    היום אנו בתהליכים מתקדמים של תהליך הגירושין, זה כואב אבל אני מבחינתי יודעת שאוכל להסתכל לילדתי בעיניים ולומר שניסיתי הכל.
    מקווה מאוד להשתקם ומהר ולשכוח ממנו, למרות שזה כל כך קשה כשיש ילדה משותפת והוא נמצא "בתמונה"..... מאחלת לו בריאות אך יחד עם זאת מקווה שייעשה צדק וכל התקופה הקשה שאני עוברת ועברתי תגיע באיזשהו שלב גם אליו כי הוא שמח וטוב לב, חייו ממשיכים והגירושין עוברים אצלו בקלות יחסית.
    ימים יגידו.......
    יהיה טוב!!! עצמאות שמח יקירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון הנסיך
    אולג
    16/04/2010

רון אני פשוט מאוהבתתתתתתתתתתת .
    כל הכבוד .....
    לכל הבוגדים מגיע לכם . אם לא טוב לכם טעופוווווו משםםםםםםםם.. זוגיות זה מבחירה רק אם טוב שם וכל הצרכים מסופקים. אם לא זה לא המקום ...

לקביעת תור
    סגירה
    לרון הנסיך

הוספת תגובה

• בכיף יקירה

רון
    16/04/2010

טוב לדעת שיש כמוך באיזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחד מגירושין
    אבי
    15/04/2010

שלום
    אני נשוי 3 שנים יש לי ילד בן שנה ועוד אחד בדרך אני ואישתי רבים המון מריבות קשות
    אני רוצה לסיים תנישואין אבל מפחד מהלא נודע מבחינתי אישתי אישה נקמנית .
    אני לא יודע איפה להתחיל ואיך לספר להורי תבשורה הקשה ואיך יגיבו לכך וגם לגבי הילדים
    מפחד שאישתי תמנע ממני לראותם
    אשמח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מגירושין

הוספת תגובה

• מפחד

דליה שוורץ
    18/04/2010

אבי שלום,
    אתה מפחד מהלא נודע ואתה מפחד מאשתך הנקמנית ואתה גם מפחד להגיד להורים שלך ומפחד שלא תוכל לראות את הילדים.... אתה עסוק בפחד במקום להתעסק בלפתור את המריבות שלכם, במקום לפעול כדי שתוכל לעשות את מה שאתה רוצה במקום לפחד על הזמן. ממליצה לנסות תהליך של ייעוץ אישי כדי לבדוק מה בדיוק צריך לעשות כדי להפסיק לפחד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כספים משותפים
    חנן
    15/04/2010

אבקש לשאול שאלה עו"ד .
    לבעלי יש 2 ילדים מנישואין קודמים ועד לאחרונה הוא עזר להם כספית מכספים שקיבל בירושה מהוריו .
    לאחרונה הוא התחיל לתת כספים מהחשבון המשותף שלנו עבור ילדיו וזאת מבלי לשאול את הסכמתי .
    האם הוא רשאי לעשות זאת ?
    האם הוא רשאי לעשות זאת באם אני לא מסכימה גם אם הוא טוען שמחובתו לעזור להם וגם הוא מרוויח ויש לו זכות לעזור להם עם הכספים שהוא מרוויח ?.
    האם אני חייבת לעזור כספית לילדיו ?
    אשמח לקבל עצה איך פותרים בעיה כזו מבלי להכנס לאימותים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כספים משותפים

הוספת תגובה

• כספים משותפים

דליה שוורץ
    18/04/2010

לילי שלום,
    הפורום הזה הוא פורום של יועצים זוגיים ולא של עוכי דין ולכן אמלית לגבי מה מותר ומה אסור לפנות לפורום המתאים אבל מעבר לעניין החוקי אני אני רוצה להתייחס למה שקורה בינכם בעקבות בעייה זו.
    את בעצם מבקשת מבעלך לא לעזור לילדיו כי הכסף הוא גם שלך. את תצטרכי לשבת איתו להגיע להסכמה מה עושים ואיך הוא ממשיך לפרנס את ילדיו גם לאחר שסיים את כספי הירושה. את תצטרכי להגיד לו מה את רוצה שהוא יעשה עם ילדיו האם את מעוניינת שלא יעזור להם בכלל או שאת מבינה שהוא אבא שלהם וצריך לעזור להם בלי קשר לגרושין שלו. הילדים שלו הם ילדיו לכל דבר וזה לא משנה אם הם שלך או לא ואת כנרה תצטרכי להבין שהוא מעוניין לדאוג להם על הדרך אתם תצטרכו להסכים ולהתפשר. בנוסף הייתי רוצה שתשאלי את עצמך אם היית מעדיפה בעל שלא דואג לילדיו?
    אאחרי שתעני על השאלה הזו אולי יהיה לך קל יותר להבין מה את בעצם מבקשת ממנו.

דליה שוורץ - יועצת אישיתת וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת
    ליאל
    13/04/2010

אני נשואה שנה וחצי.... באושר אבל לא התחתנתי מהתאהבות התחתנתי כי מצאתי בן אדם טוב שיעניק לי כבוד, יחס טוב, יתן לי אמון, לא יבגוד ולא ישקר כמו אלא שיצאתי איתם ....
    אני בן אדם שמאוהב באהבה.... אני אוהבת להתאהב ומאז שבגדו בי בעבר בניתי חומה לא להתאהב היום, שאני נשואה ולא מאוהבת חסר לי ההתאהבות ....
    בשבועיים האחרונים הכרתי בחור שגרם לי לפרפרים בבטן... פרפרים שלא הרגשתי שנים ופתאום אני מרגישה רגש.... רגש של התאהבות..... ובגדתי....... התנשקנו ....זאת הייתה נשיקה עם רגש
    עם המון תשוקה נשיקה שאני חולמת עליה ומפנטזת עליה שוב ושוב... הבטן שלי מתהפכת רק מלחשוב...... פתאום אני מרגישה שאני הבחורה של פעם שמליחה להתאהב שוב שהורדתי את החומה לזר שהצליח לפרוץ לי לתוך הלב בשבועיים וגורם לי לחשוב עליו ועל הנשיקה החושנית הזאת.. אני נוראית !! אני בגדתי בבעלי והתנשקתי עם מישהו שהוא לא בעלי.....
    בעלי בן אדם מקסים, אך אנחנו לא מתראים הרבה רק בשעות מאוחרות 23:00 ואנחנו בקושי מתקשרים בגלל העבודה והשעות הארוכות... אין לנו ילדים ואין לי תשוקה כלפיו .... אני שם כי טוב לי איתו אבל אין לי אהבה....
    האם להתעלם מהרגש שהרגשתי ושאני מרגישה לבחור ? אני מפחדת לראות אותו כי רק נשיקה גרמה לי להפרפר עם עצמי... מה עושים עם רגש כזה? עם בגידה כזאת? לא היה סקס ...
    מה אני עושה???
    איך להוציא את הבחור מהמחשבות שלי? האם להתעלם מהרגש שחזר אלי אחרי ששנים לא הרגשתי ככה? איך ירדה לי החומה שבניתי הבטחתי לעצמי לא להתאהב בכדי לא להתאכזב שוב
    ואני מרגישה שאני מתאהבת במישהו שהוא לא בעלי...
    מה עושים ?
    בבקשה אני צריכה ייעוץ והכוונה.....

לקביעת תור
    סגירה
    בוגדת

הוספת תגובה

• בוגדת

תמי אורן
    13/04/2010

ליאל שלום,
    נראה שההגנה שלך הפכה להיות המתקפה נגדך. כ,כ רצית להמנע מהאפשרות לפגוע שהחלטת לבחור רק מהראש ולא נתת מקום לרגש. כרגע כשאת בטוחה בזרועות בעלך שמעניק לך את הבטחון, הנאמנות והשלווה להם את זקוקה את יכולה להתפרע עם הרגש אבל רק בשדות זרים . ליאל אני ממליצה לך לפנות לטיפול כדי לבדוק מה מניע אותך להגן על עצמך באופן הזה מאחר ובצד השכר את בוודאי גם יוצאת כדברייך בתחושה לא טובה ומסכנת את נישואייך
    בהצלחה
    תמי אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה הקודמת בטעות !! הכוונה לליאל

רון
    13/04/2010

אני מאחל לך שבעזרת השם כל הגברים בחייך יבגדו בך ותישארי מתוסכלת כמו שאת היום !! אפס מאופס שכמוך חסרת חיים ללא תכלית בחיים אני משוכנע שהמשפחה שלך מתביישת בך על כל צעד ושעל שאת עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

ליאל
    14/04/2010

אתה ממש יצור לך תזדיין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד לרון

ליאל
    14/04/2010

רון היקר
    אתה לא מכיר אותי לכן לכתוב לי דבר כזה קשה וכואב זה ממש עצוב לשמוע שאתה בן אדם כל כך קיצוני שלא מבין שיש לפעמים מצבים בחיים שאתה לא יודע איך להתמודד איתם.
    לזכותי בגלל שאני במצב רגיש מאוד פניתי לייעוץ כאן בכדי לדעת מה לעשות מכאן כי ידעתי שעשיתי צעד לא טוב ונכון.
    אני מטפלת בעניין שלי בצורה בוגרת ואני בודקת מה לעשות הלאה...
    אתה- מקלל ואומר "ב"ה" שיקרה לי משהו שלא הייתי מייחלת לשונאי!!!!!
    אתה כתבת לי משהו שובר משהו קשה ואתה בכלל לא מכיר אותי לא יודע מי אני לא יודע מה עברתי בחיים ....
    למרות שבגדתי בנשיקה בלבד!!!! אתה כתבת לי שאתה מייחל שיבגדו בי תמיד שאני אפס
    מי לעזעזל אתה חושב שאתה?
    יש בך רוע
    כנראה מתסכול ...
    אם יש לך בעיה נפשית תפנה למקום הנכון ואל תקלל אנשים שאתה לא מכיר מה מצבם לעומק
    כאן זה ייעוץ והכוונה....
    אז לתשומת ליבך ...
    תודה רבה שפגעת בי וקיללת אותי
    שיהיה לך אחלה יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

ירון
    14/04/2010

נשיקה היא מבחינתי דין פרוטה כדין מאה !! חד וחלק !!! נשיקה מבחינתי היא סקס חיבוק או סתאם חיבוק אוהב !!

מבחינתי תמיד המוטו שלי היה לתוף בכל הכח זוגות בוגדים (כמוך) וכך אמשיך ! האמיני לי שלא היית רוצה שהאיש אותו את אוהבת וסוגדת לו יזדיין/יתנשק וכ' עם טינופת זרה, אז תפסיקי לבלבל לי את השכל עם פוליטיקה בשיט.

אינני נפגעתי בעבר (לטענתך) ולא עברתי משקעים אני רווק בן 25 נראה מדהים משגשג שלומד פסיכולוגיה שמאמין בזוגיות ובהרמוניה ובמושג הקרוי LOVE.

לא מקבל את החארטה הזה של "פניתי לייעוץ לפני ש..........." מי שרוצה ינסה לפתור דברים עם עצמו בטח ובטח כאשר מדובר בבגידה !

הכאבתי, לא הכאבתי זה לא מזיז לי ! תחשבי על האיש שיושן איתך בבית שלא יודע שהשפתיים שלך נשקו לאחר וליקקו שפתיים אחרות, הוא מבחינתו ישן בידיעה שהשפתיים של אשתו שיכות לו (כמה שהוא טועה) איך את מרגישה עם זה הא ?

איכס אני מרגיש איכס בשבילך ליאל !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים שרואים משם---

בני
    14/04/2010

רווק בן 25 לא יכול לשפוט אשה נשואה, נקודה.
    לכל אדם עלי אדמות יש נפילות, השאלה כיצד הוא מתייחס ומה שקרה האם הוא רותם את זה לצמיחה או שהוא אכול רגשיי אשם ומתבוסס בעבר---,
    דעתי ודעת הפסיכולוגיה שאתה מתפאר בה,,, קובעת חד משמעית שאין להתעסק בעבר אלא בעתיד, מי שחי את העבר אינו חי את ההווה---, הבחורה שגתה פעם 1 , נורמלי לחלוטין, אנושי מאוד, אני מעריץ אותה על היכולת לקום ולהודות ולבקש עיצה, מי שמקבל תוכחה נעשה ראוי אף יותר מן המוכיח,,, הלוואי ותשכיל להבין מה שכתבתי,,,
    ובכן אתה מוזמן לצאת מהעולם הוורטואלי ולחשוב שאתה יודע משהו על אהבה, כי אתה לא !
    רק דרך התנסות וחיים של יום יום, ניתן לעבוד על המידות ולהלחם בייצרים, כי מי שלא עושה לא טועה---
    וכעת אני מרשה לעצמי לצלוף בך--- > תפסיק לייעץ ולשבת על הגדר לך תתמודד עם האמת מבלי להצהיר הצהרות,
    בכל אופן תמיד תמיד, תאחל גם למי שאתה לא מסכים איתו,,,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש אתה חנפן

רון
    14/04/2010

לא מתאים לי לתת לך שביב של תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני וחסויה

עינב
    15/04/2010

תודה רבה רבה על המילים המעודדות והתמיכה
    תודה!!!!!!!!!!
    יש אנשים רעים ופוגעים כמו שראיתם - רון וחבל!
    ליאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחחח

ירון
    14/04/2010

קראתי את אשר שכתבת בפעם השלישית אולי אין לך מושג כמה שאני בז לך ליאל לעזעאזל אין לך מושג כמה שאני בז לך
    שנה וחצי של נישואין וכבר בגדת ?!?! גועל נפש

לא פלא שבגדו בך בעבר..... ואם ירצה השם (ואני מתפלל אליו) שימשיכו לבגוד בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל יקירתי!!!

חסויה
    15/04/2010

הייי
    יש אנשים מגעילים בעולם אין מה לעשות נגדם..הם את העונש שלהם כבר קיבלו או יקבלו!!!

אני לעומתך נשואה 17 שנה עם ילדים גדולים וגם מעדתי לפני מ'ס חודשים .
    אני את בעלי רואה הרבה שעות ביום והוא מעניק ,אוהב והכל...אך משהו היה חסר בתקופה האחרונה..מתח עבר בינינו ..לא יודעת מה!!!

והוא היה שם אותו בחור כבש אותי במבט אחד בלי שום רגשי אשם.. גם רק התנשקנו בתשוקה הלהט... שיחות טלפון מילים יפות בדיוק כמוך פרפרים בבטן כמו ילדה בת 16
    עברו עלי כמה ימים שלא הבנתי מה קורה סביבי!! אבל המצפון העיק כי ידעתי שזה לא לעניין!!!
    החלטי חד וחלק להפסיק לנהל שיחות טלפון ומפגשים כי זה יוביל לעוד עניינים!!!

אני רואה אותו כל יום כי הוא מגיע למקום עבודתי (..ולא רק כדי לראותי ..)וזה קשה עוד יותר והוא שואל איפה אני ולמה אני לא מתקשרת ..ומבחינתי" נפגשנו מאוחר מידי..."!!!
    אני לא אתן לקן שלי להתפרק בגלל מעידה..
    ..ואולי אני שמחה באיזה שהו אופן שזה קרה כי רק אז הבנתי מה באמת יש לי בבית
    ועל זה יקירתי אני לא מוכנה לוותר לעולם!!!!!!!!!!!!

תהיי חזקה קחי את עצמך בידיים ותני את כל כולך לנישואיך אם הם חשובים לך.
    שאף אחד לא יקום וישפוט אותך ובטח לא ילד בן 25 רווק שלא יודע כלום על זוגיות!!!
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה.....(ולא סתאם את חסויה)

רון
    15/04/2010

עצם ההצגה שלך כחסויה ואחת שלא נוקטת בשם כלשהו מעידה על האישיות הנבזית והקלוקלת שלך, גם במקרה שלך אינני מתכוון לתת תגובה עניינית פרט לאיחול הלבבי שאני מאחל בכל כולי כי אשתו/בעלה של בנך/ביתך יבגדו בהם ואת תהיי שם בכדי לשמוע את הבכי מרורים של הילדים שלך על המעשה הניבזה והארור שעשו להם, ולאחר שהילדים שלך ישאלו את הבעל/אישה הבוגדת למה עשיתם את זה ?!?! הם יענו להם : אין לכם מושג כמה שאני מעריך/ה את מה שיש לי בבית רק עכשיו אני מבין/ה מה אתם שווים

כמה שאת פתטית אין לך בכלל מושג כמה

נ.ב. את מגעילה אותי אישה נבזית שכמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרון

חסויה
    16/04/2010

רון חמוד!!!
    בגיל שלך כבר גידלתי את 2 ילדיי המקסימים
    בגיל שלך עברתי כבר הרבה דברים לכאן ולכאן
    אבל אתה יקירי רווק בן 25 שלא יודע כלום על זוגויות\נישואין אין לך שמץ של דברים!!!
    אתה עוד מעז להכנס לפורום ולהגיב לאנשים שמחפשים עצה??
    הם בטח לא רוצים זאת ממך !!
    אני חיה לי באושר ועושר בלי שום רגשות אשם!!!!!!!!!!!
    ואתה עלוב נפש יושב מול קופסה ומשפיל ומלכלך את פיך זה רק מראה איזה טיפוס אתה.
    אני מאחלת לך שתשאר רווק כל חייך ממורמר ועלוב נפש... ואם כבר תמצא זוגיות שתהיה כמוך שיהיה לך עניין כי זה מה שמעניין אותך!!

למדת פסיכולוגיה???.........מסכנים אלה שיצטרכו את עזרתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילים כדורבנות---

בני
    16/04/2010

יפה לך חסויה,
    התיסכול שלו ניכר בכל מילה,
    הבחור עבר אי אלו דברים בחיים שהביאו אותו לרשום ולהתבטא בצורה כזו,
    הבה נחבק אותו ונעניק לו חום ותשומי,
    בדרך האהבה והשלום עם המון סבלנות נתקן את נשמתו,
    אמן,
    חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי אתה אוטיסט

רון
    16/04/2010

אבל בסה"כ אתה איש טוב עם כוונות טובות
    אומנם קצת חנפן אבל למעלה יהיה לך טוב עם בורא עולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

רון
    16/04/2010

יהיה בסדר יקירתי ! בורא עולם באיזשהו שלב יכניס בך תבונה (אינני דתי אם את חושבת, יעילגת)
    כמובן מיותר לציין כי אני גם לך מאחל ואף מתפלל בכל כוחי שבניך או בנותייך יקבלו בגידה מבני בנות הזוג שלהם ובואו לבכות לך כמה שרע להם וכמה גרוע להרגיש נבגד ובלה בלה בלה
    ואז נראה את פרצוף העז מצח שלך חתיכת שפן בוגדני שכמוך

נ.ב שפן שכמותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס שחכתי

רון
    16/04/2010

התגובה מ 16.04.10 23:06 היתה מיועדת לחסויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצאי את עצמך בחיים

הרמן
    17/04/2010

תדעי לשמור על רגשותייך ותפסיקי להתפלסף עם עצמך ועם''איזה אהבה מזויפת שמאן דהו מנסה לדחוף לך בין הרגליים'' ואצלך הפתייה משתוללים ההורמונים בסוף תשארי קרחת מפה ושם ומלאת צער שלא היית מספיק חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת תותחית !!

רון
    17/04/2010

שאפו לך יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצאת בדיוק באותו מצב כמוךךך

שיר
    02/02/2011

אפשר לשאול, האם כבר התגרשת? איך התחושות אחרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פלרטוט??
    בעל
    12/04/2010

הוזמנו אני ובעלי לאירוע חברתי. עמדתי בצד וקפאתי מקור מהמזגן שהיה באולם. לפתע, ניגש אלי ידיד בעלי ולתדהמתי הרבה שואל אותי: מה קרה? עניתי: "סתם קר לי". הוא הוסיף : "הייתי מחבק אותך אם לא היו פה אנשים". לא חייכתי, הייתי אדישה , העמדתי פני פוקר, והוא המשיך וחזר שנית על המשפט, ואני בספונטניות עניתי: "אמרתי משהו"????, הוא שתק, העביר נושא וגילה התעניינות לגבי יילדי. האם ניסה לבחון אותי? האם סתם אמר בצחוק.?? האם ניסה להתחיל איתי ורצה לרואת תגובה?!, כי הוא מעולם לא הגיב כך כלפי. לאחר מכן, התיישב ליד אשתו ומידי פעם פזל לעבר בעלי וכלפי. מה דעתכם, ? תמוה בעיני התנהגותו. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם פלרטוט??

הוספת תגובה

• האם פלרטוט.?

מיכל פאטל
    12/04/2010

שלום לך שואלת,

על מנת למה הוא התכוון, תיצטרכי לשאול אותו.אני מבינה שהוא הפתיע אותך, אך להבא אמליץ לך להיות יותר אסרטיבית במצבים כאלה אם את מעוניינת שלא יבינו אותך שלא כהלכה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?
    ש
    12/04/2010

אני ובעלי נשואים כ 4 שנים ויש לנו ילד בן 2.8 שנינו הגענו כבר למצב של הרמת ידיםושנינו רוצים (חושבים מאוד בירצינות ) על גירושין שנינו מפחדים מהמעשה ( להיות לבד לא להצליח בהמשך לפגוע בילד...) אנחנו כבר הרבה זמן בירידה אך בחצי שנה האחרונה זה מחמיר ומחמיר ואנו מרגישים שבצורה זו אי אפשר לחיות כי לא טוב לנו וגם לא לבן שלנו בעלי רוצה להיות עצמאי וזה אומר שאנחנו צריכים ללכת לגור אצל אמא שלו (שיש לה דירת שלושה חדרים שאחד בשבילה והשני בשביל בתה והחתן) אני לא רוצה( בתחילת הנישואים גרנו שנתיים אצל הורים שלי) ועכשיו יש לנו פינה שמכרנו ואני רוצה ללכת לשכירות בעלי נגד אני לא יודעת מה לעשות לתת לו את הצאנס הזה ולסבול עוד שנה או לוותר עכשיו?
    ומצד שני אם בעלי מתגמש והולך להיות שכיר מי אומר שבעוד 5 שנים הוא לא יאשים אותי שלא נתתי לו להתפתח ולהתקדם?
    כשהכרנו היתה לנו זוגיות יפה וטובה שהרבה מימנה נעלם כנגד עינינו אנני יודעת מה לעשות אני מבולבלת כואבת וללא חשק ( בני מרגיש משהו אך לא הכול כי שנינו לא מדברים על זה לידו או אומרים לו משהו ) שנינו כשורים אליו והוא מקור של אושר בשילנו
    בבקשה עיזרו

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים?

מיכל פאטל
    12/04/2010

שלום לך ש',

אני מתרשמת מדברייך שאתם עוברים תקופה לא פשוטה, וכמו בכל זוגיות ישנם מצבי משבר אשר חשוב לדעת לשרוד אותם ולצאת מהם מחוזקים.אחרי שלב 'ירח הדבש' אתם מצויים בשלב רוצה להביא לידי ביטוי גם את צרכיו האישיים ולא רק הזוגיים. בשלב זה חשוב לתקשר באופן בו כל צד ירגיש כי בן הזוג קשוב לצרכיו, רצונותיו מתוך מקום של שותפות ואיכפתיות אמיתיים.יש לעשות ויתורים ולעיתים פשרות, ולדעת למצוא את נקודת שיווי המשקל, כמובן תוך התחשבות באילוצים אובייקטיביים. כמו כן,אם התחושה שלכם היא כי המצב מידרדר, מבלי שאתם יכולים להתמודד בכוחות עצמכם, חשוב שתיפנו לסיוע מיקצועי,.אתם נשואים 4 שנים בלבד, ויש לכם ילד קטן שמסב לכם הרבה אושר , ולפי דברייך היתה לכם זוגיות טובה-אל תוותרו על כל זה:תילחמו!

בהצלחה!

מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה