פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדתי, מבקש את עזרתכם בבקשה.
    ג'ון דו
    02/06/2010

היי
    אני יוצא עם מישהי כבר כ שנתיים וחצי, הכול היה מעולה רוב הזמן,מלבד ריבים טיפשים שבאו מצידי וחלק מצדה, במיוחד בתקופה הראשונה (בין חצי שנה לשנה) ,ניהלנו הרבה שיחות סיכמנו דברים תיקנו את הטעויות שלנו ולמדנו להכיר אחד את השנייה יותר טוב כדי לא לחזור על הטעויות הללו.
    עם הזמן הקשר התחזק בניתי קשר מצויין עם המשפחה שלה ,ואני באמת מרגיש חלק מהמשפחה כאילו אני מכיר אותם שנים. עכשיו הבעיות והריבים שהיו הם היו מלווים בתגובות קיצויות מצידי,(כמו לסנן אותה ,ועוד דברים שאני מתבייש בעצמי ומתבייש לספר אותם),אני מבין שאני הרחקתי אותה ממני עם היחס המגעיל שלי,וכן היא התריאה בפניי על ההשלכות. אבל ההיתי עיוור. לאחרונה הרגשתי יחס קר מצדה בכי לא מוסבר ,ותמיד ששאלתי היא אמרה שכלום לא קרה.ולבסוף היא נשברה, היא סיפרה לי שהיא בגדה בי מספר פעמים ,והיא רצת להפרד ממני הרבה זמן אבל לא יכלה לעשות זאת כי היא אוהבת אותי נורא ואני כול מה שהיא רצתה בחיים שלה וחיפשה.היא אמרה לי שהיא מבולבלת כי היא הכירה מישהו בעבודה והוא רוצה אותה אבל היא לא יכולה להיות איתו בקשר,כי היא לא יכולה לוותר עליי, עברו עליי מספר ימים קשים מאוד ,סערת רגשות ,דיכאון עז ואני לא יתבייש לומר גם בכי (במיוחד כשהיא סיפרה לי) אני לא בן אדם עם אגו מנופח אני מוציא הכול ולא מתבייש לבכות.

אני אוהב אותה עד עומק נשמתי ,נותן לה הכול והיא יודעת את זה וגם היא אוהבת,ואחרי שהיא ספרה לי היא אומרת לי שהיא לא נפרדה ממני וסיפרה לי כדי שאני אדע כי מגיע לי,ויש בה תקווה שאני אסלח לה , עוד היא מוסיפה שהיא רוצה להיות נקייה כי בלי שאני אדע היא לא תוכל להתחתן איתי כאשר היא מחזיקה סוד אפל כזה.
    אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר עד כמה אני אוהב אותה,ורוצה להתחתן איתה ולהקים משפחה,זה מה שהיא תמיד רצתה וגם אני .

ישבנו ודיברנו כול הלילה,ולבסוף אמרתי לה שאני סולח לה ,היא מייד לקחה את הטלפון ליידי וחייגה לאותו בחור מהעבודה וסיימה את זה .
    אבל אני מרגיש מוזר ,פגוע ,מדוכה, אולי כי זה עוד טרי אבל האם עשיתי את המעשה הנכון?
    היא מוכנה להכול לתת לי את כול החיים והנשמה היא רוצה אותי ורק אותי.

בבקשה מכם תביעו את דעתכם עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צר לי

שימחה
    02/06/2010

חבר יקר

אם בשלב הזה היא ככה מה יהיה בעוד 10 שנים?
    השיעמום השיגרה הילדים ועוד...
    קח את הרגלים וברח מהר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידי !! אתה אפס !

רון
    02/06/2010

לא בא לי בכלל להגיב למיל ההזוי הזה !!

בת זוגך בגדה בך מס' פעמים ואתה ממשיך לשהות במחיצתה ?!?!

פאקינג איש הזוי שחייב טיפול תרופתי בשילוב פסיכולוגי

איכס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לשפוט מן הצד, אבל

סלעית
    02/06/2010

דווקא העובדה שהיא סיפרה לך על בגידה מיוזמתה, מבלי שחקרת אותה או בלשת אחריה, והסבירה לך את המניעים שהובילו לכך, נראה לי כי אולי מדובר בחרטה אמיתית ורצון לבנות משהו טוב יחד מההתחלה תוך תיקון דרך ההתנהלות שלכם כזוג בעבר. ואם אכן כך, אז כדאי לעשות זאת בתמיכת יועץ זוגי כדי להגדיר שוב את ציפיותיכם מהזוגיות ולבנות בסיס חדש, יציב יותר, עם סיוע מקצועי ברקע. בהצלחה בכל דרך שתבחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפוס את הרגלים וברח

מיכל
    02/06/2010

אתה נשמע בחור מצויין עם רגישות אך יחד עם זה גבר גבר, אני מבטיחה לך שהחיים לא הופכים לנוחים ונעימים יותר עם השנים אלה להפך. אם אתה מתחיל כל כך נמוך אני משוכנעת שתקלל את היום שבו החלטת לשים את חייך בכף ידה. תחשוב כמה קשה לי היום לקום וללכת לאחר שיש ילדים רכוש עבר משותף חברים הרגלים ואין סוף חוטים מקשרים ובעלי הנבלה בוגד בי בגלוי!! באמת באמת, קח את הרגליים וברח. דרך אגב, שים לב להיכן פנית עם השאלה הזאת : הגעת למקום של אנשים פגועים מאותה מחלה וכמעט בטוח שיגידו לך לברוח. אני מבטיחה לך שיש באמת הרבה נשים שימחו לקשר עם בחור אכפתי ונעים כמו שאתה נשמע, תן לזה זמן כי הזמן מרפה הרבה יותר ממה שאנחנו מאמינים בתחילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג'ון דו
    03/06/2010

תודה רבה לך מיכל ולכולם. מהצד זה נראה פשוט לקום וללכת,אבל זה מש לא ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גון דו-

בני
    02/06/2010

היי

בוקר טוב ~

קום עכשיו, אתה כן אתה,
    תעמוד מול המראה ותאמר את המשפטים הללו,

אני יוצא עם מישהי כבר כ שנתיים וחצי,
    הכול היה מעולה רוב הזמן, מלבד ריבים טיפשים שבאו מצידי וחלק מצדה,
    במיוחד בתקופה הראשונה (בין חצי שנה לשנה) ,
    ניהלנו הרבה שיחות סיכמנו דברים תיקנו את הטעויות שלנו ולמדנו להכיר אחד את השנייה יותר טוב כדי לא לחזור על הטעויות הללו,
    אני מבין שאני הרחקתי אותה ממני עם היחס המגעיל שלי,
    וכן היא התריעה בפניי על ההשלכות. אבל הייתי עיוור.
    עוד היא מוסיפה שהיא רוצה להיות נקייה כי בלי שאני אדע,,, היא לא תוכל להתחתן איתי כאשר היא מחזיקה סוד אפל כזה.
    אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר עד כמה אני אוהב אותה, ורוצה להתחתן איתה ולהקים משפחה, זה מה שהיא תמיד רצתה וגם אני .

ישבנו ודיברנו כול הלילה, ולבסוף אמרתי לה שאני סולח לה , היא מייד לקחה את הטלפון ליידי וחייגה לאותו בחור מהעבודה וסיימה את זה ,

חזור שנית עוד פעם,

אתה יודע מי אמר את המשפטים הנ"ל ???

ניחוש 1 צ'רציל,
    ניחוש 2 מרתין לותר קניג,
    ניחוש 3 קוזו אקומוטו,,,
    ניחוש 4 א---ת---ה !!!!!!!!!!!!!

ואז אתה שואל ? אבל אני מרגיש מוזר ,פגוע ,מדוכה,
    ואתה גם עונה >>> אולי כי זה עוד טרי ---
    ושוב אתה שואל ? אבל האם עשיתי את המעשה הנכון ?

>>>> היא מוכנה ל הכול
    לתת לי את כול החיים והנשמה
    היא רוצה אותי
    ורק אותי.

מה אתה אומר עשית טוב או לא ?
    ---
    ניתן להבין את תחושת הזעם והתסכול הנורא שפורץ מנבגדים, אבל זוהי רק אחת מהדרכים להתמודד עם זה, (הלא טובה ולא מועילה בגרוש,)

אני הייתי הולך לתקופת צינון שבו קודם כל אתה מחזק את עצמך, מטפח את כל הדברים היפים שבוודאי קיימים בך, ומפנה את כל ראשך לאתגר חדש, אתגר שיעסיק אותך לגמרי, וישכיח ממך את העבר לאט לאט,
    אצל אחד זה יכול להיות לימוד מקצוע חדש,
    אצל השני ללכת ללמוד אומנות / פיסול / ציור / וכו'
    ויש כאלו שספורט שיש לו ערך מוסף כמו רכיבה על אופניים, שנותנת סיפוק אדיר, גם ירידה במשקל, גם חיזוק השרירים הנכונים, גם סיבולת לב ריאות, נופים משגעים, תחרותיות,
    חיזוק האגו הגברי, חיזוק האגן וכל ה-מסביב אצל נשים, ועוד ,
    ---
    אם תלך לזוגיות חדשה מבלי לתקן את הדברים שבגללן קרה מה שקרה, אתה עלול לרשום פה בעוד חודש את אותם דברים בדיוק,
    אבל אם תלך על חישוב מסלול מחדש ותיקון הליקויים הקודמים, יש לך סיכוי גדול לקבל את מה שטוב לך באמת, וזה יכול להיות עם אותה בחורה שאוהבת אותך ובחרה בך פעם שנייה,
    או שאולי תעדיף להשקיע בזוגיות חדשה,

בהצלחה בכל דרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן
    03/06/2010

אני מתחילה לחשוב שמי שלא חווה בגידה מהצד השני לא מבין..
    אני לא יודעת לשפוט כי אני טריה בעניין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן
    03/06/2010

אני מתחילה לחשוב שמי שלא חווה בגידה מהצד השני לא מבין..
    אני לא יודעת לשפוט כי אני טריה בעניין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

סלעית
    03/06/2010

ומה עם הבחורה הבאה ש"תטמטם אותו?", הרי הוא כבר הוכיח את חולשתו פעם אחת, ואפילו לא טרח להתוודות בעצמו על המעשה. היי סמוכה ובטוחה שהיה ממשיך לבגוד בך כל עוד לא נתפס. עצתי לך- ברחי! נוסי על נפשך! את עוד צעירה, ללא מחויבות וילדים. לא כדאי להתחיל את חיי הנישואין על בסיס כה רעוע!!! את תמצאי בן זוג אחר, טוב יותר. אין לך מה להפסיד. לנו, הנשואים+ ילדים יש המון מה להפסיד ולכן מערכת השיקולים שלנו יותר מורכבת ושונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אומרים המחקרים?
    סלעית
    02/06/2010

ציטוט ממאמר בעיתון: "מחקר קובע: גברים בוגדניים הם יותר טיפשים. אם אתה בוגד אתה כנראה הגבר הטיפש בעולם, ויש לכך סימוכין. מחקר קובע שלגברים בוגדניים סביר שיהיה IQ נמוך יותר. מעצבן אתכם? ספרו לאישה שאתכם. שחר שילוח | 9/3/2010 15:00".
    האם זה מעודד מישהו כאן בפורום? ובכלל, יש לי שאלה הפוכה: בעבר נטען, כי ישנם קווים מאפיינים לאנשים בוגדניים. האם ישנם קווי אופי משפתפים לכל הנבגדים? האם בשל אופי מסויים אנו נידונים לספוג התנהגות בוגדנית של בני הזוג שלנו?!!

לקביעת תור
    סגירה
    מה אומרים המחקרים?

הוספת תגובה

• סלעית-

בני
    02/06/2010

אהלן-

דווקא לי אמרו תמיד שלגברים טיפשים יש אשה חכמה שיודעת לבגוד בלי שהוא ירגיש,,,
    כל האמנים, הפילוסופים, הממציאים והפוליטקאים המשופשפים ביותר, בלי להכנס לשמות, בגדו או יבגדו אם תהיה להם הזדמנות,

אפשר אולי לזהות בוגדנות אצל אנשים שמתנהגים בגסות רוח, בעלי אגו גבוה, וכאלו שהחיים התאכזרו עליהם, לכל הנ"ל יש משהו משותף 1 , שבהזדמנות הראשונה הם כבר נופלים,

את שאר האנשים הייתי מגדיר בצורה כזו >
    מי שלוקח את הזוגיות כדבר מובן מאיליו,
    אנשים עם רצון טוב להיות בסדר עם כ ו ל ם , לא נעים להגיד לא !
    מי שאין לו יראת שמיים אמיתית,
    מי שיש לו יראת שמיים, אבל החליט לנסות ולהתגרות בדוב,,, אולי הוא לא נושך כ"כ ,,,
    מי שנמצא במשבר מאלף ואחד סיבות,
    מי שגורלו שפר עליו, והוא מרגיש על גג העולם ומשחק אותה "שלמה המלך" ,
    אדם נקמן, שמוכן להוריד לעצמו עין אחת, ובלבד שלשני יחסרו מעתה שניים,
    אדם שכל חייו ברח ממשהו שהוא נורא פחד ממנו, ואז המשהו הזה תפס אותו,,,
    אנשים שרואים סדרות ותוכניות בטלוויזיה ונכנסים לדמות הבוגדת,
    אנשים שמסתכלים סביבם ורואים שכולם עושים את זה,,,
    אנשים שמחפשים ריגושים חדשים,,,---
    גברים שיש להם אשה מדהימה ויפה בבית, אבל רוצים לנסות איך זה עם אתיופית,,,---
    גבר שעובד צמוד לאשה שמכינה לו מלכודת, וההיפך,,,---
    אשה שבעלה מאוד אוהב אותה אבל היא מחפשת מישהו לריב,,,---
    אשה ששגרת החיים עם הילדים מתישה אותה, והיא מתביישת לבקש עזרה מהבעל,,,---
    אשה שמקבלת הכל , חוץ מיחס,
    אשה שמקבלת יחס ומילים יפות,,,אבל חסר לה מעשים,,,---

כולם ביחד וכל אחד ואחת לחוד, יצורים בשר ודם, עם תשוקות ותאוות, שנולדו בעל כורחם למציאות שאף אחד לא שאל אותם ,,,
    אז מה אתם חופרים ???
    רוצים לדעת איך אפשר להינצל מכל זה ???

אי אפשר. נקודה.

לאלוקים פתרונות !

אני הולך לשאול אותו, מי מוכן להצטרף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטרפת...

סלעית
    02/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

שירי
    03/06/2010

"...אפשר אולי לזהות בוגדנות אצל אנשים שמתנהגים בגסות רוח, בעלי אגו גבוה, וכאלו שהחיים התאכזרו עליהם, לכל הנ"ל יש משהו משותף 1 , שבהזדמנות הראשונה הם כבר נופלים"

השאלה שלי היא כזאת - לגבי אותם האנשים שציינת
    מה אפשר לעשות - כדי שלא "יפלו " שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי-

בני
    03/06/2010

היי
    "דעתי בעניין ברורה כמו שאומר פואד בחיקוי של ארץ נהדרת,,,
    אין לצפות מראש שום דבר אצל אף אחד, וכנ"ל לגביי רוצחים ואנסים ימח שמם,
    כוונתי הייתה שאנשים מהסוג הזה הייתי מקטלג בתור כאלו שייתכן ויגיעו מוקדם יותר למצב של בגידה בגלל אחיזתם בתכונות הללו, מיותר לציין שלכל אדם יש הזדמנות לשפר מעשיו, וללמוד כיצד להרגיז את היצר הטוב על היצר הרע, ולא ההיפך,
    אני אישית לא הייתי נכנס לשותפות עסקית או אינטימית עם אנשים מהסוג הזה, מראש, והכל בהנחה ש אילו הייתי יודע, כי ישנם אנשים שזה אצלם מתחבא היכן שהוא, ויום אחד זה מתפרץ,

אבל ההתעסקות בזה וודאי אינה מועילה, וכפי שאמר בודהההה >>>
    סוד הבריאות של הגוף והנפש טמון בכך שלא תתאבל אף פעם על העבר ואל תדאג מה יהא בעתיד,
    חיה את ההווה בחכמה וברצינות, (בודהה,)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם רון מצטרף

רון
    02/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה זה בא-

בני
    02/06/2010

הלכתי להתבודד, טבלתי בנקבת השילוח, ישבתי שבעה נקיים, וזה מה שהתגלה לי,
    ---
    בספר הספרים בחומש ויקרא, יש את עניין לבוש בגדי הכהנים שחייבים היו ללובשם "בבואם אל הקודש " וכו',
    ושאל מי ששאל, מה הקטע של בגדים מיוחדים במובן הפנימי,
    כידוע בשפת הקבלה, לכל דבר יש משמעות פנימית ולא רק חיצונית, כמו בכל מצווה יש את הפעולה המכנית עם סממנים חיצוניים, ויש לחפש את הרובד העמוק שמסתתרת בו איזה כוונה או איזה רעיון,
    ---
    והנה אסבר שעוזר להרגיע את המוח,
    קבלו בבקשה את תשובה מס 1 (לא בטוח שיהיו עוד תשובות,,,).
    ---
    בגדים: א) מלשון בגידה. חיינו מורכבים מחושך ואור. כמו הקשרים שבין בני זוג, לפעמים יש רצון לבגוד, ולברוח, וזה בא מן "הרצון לקבל," מן הגוף, מן היצר הרע, שמעמיד בפנינו דמיונות, כאילו נרויח משהו עי"ז.
    ולפעמים יש רצון להתקשר ביותר אהבה וחיבה. וזה בא מן "הרצון להשפיע," מן הנשמה, מן היצר הטוב, שמעמיד אותנו בתוקף מול התביעה לחיות חיי ערכים, חיי אמת, של דביקות של אהבה.
    ---
    הבגדים הם חלק מחיינו, ע"י הבגידה שאנו בוגדים בבורא, אנו סובלים אח"כ סבל תהומי, ובעקבות זאת מישרים קו, ונעשים יותר טובים. הכהנים משרתי ה', הם כאלה, בזכות שעברו מצבים של חושך ובגידה, ממילא אח"כ נעשו למשרתים היותר נאמנים.
    כי רק מי שחוה את הבגידה, יודע כמה שהיא פסולה, וממילא נעשה האיש היותר מוכשר לנאמנות.
    "אין אדם עומד על דבר הלכה אא"כ נכשל בו".
    ---
    חיינו נעים בין עצבות תהומית לבין שמחה אלוקית, "ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד". יומינו מורכב מלילה ויום, אין יום ללא לילה, אין לילה ללא יום. אין אור ללא כלי, אין כלי ללא אור. מלחמת האמונה ההשפעה והאהבה,,, מול השכל והרצון לקבל,,, הנשמה מול הגוף,,,
    ---
    אז איך מתגברים ע"ז ?
    רק ע"י שמחה,,,--- "עבדו את ה' בשמחה, בואו לפניו ברננה".
    העצבות היא מציאות, שתוכנה - אי שביעות רצון מן המצב הקיים. היא סימפטום גופני. אבל היא גם כלי אמיתי לשמחה רוחנית. "עבדו את ה' בשמחה, בואו לפניו ברננה".
    ---
    לשמוח במה שיש, במה שהושג מאז ועד עתה, לראות את הטוב והיופי שבכל דבר,
    דמיינו מרתף חשוך אפלה מוחלטת,,, קחו מקל גדול ותרביצו לחושך , חזק,,,! החושך לא נבהל,,,---
    הדליקו נר קטן, ו,,, "מעט אור דוחה הרבה מן החושך",

אז מה היה לנו ???
    1) רצון להשפיע,,, לתת,,, ולא ח"ו לרצות לקבל,,, אני ואני,,, ואני צריך ומגיע לי,,, וקודם תביא לי,,,ואח"כ נראה,,, אם אני מסוגלת לתת לך ,,,
    2) לא להיות בעצב, ולבדוק מה אין לי,,,מה חסר לי,,, ---> אלא מה יש לי,,,
    3) להשתדל לחיות בשמחה,,, עבדו את ה' בשמחה--- גם כשעובדים ומזיעים וכואב הגב, וקשה מאוד,,, גם אז מתדלים בכל הכוח להיות בשמחה,,, כי העצבות מורידה את הבן אדם לאדמה,,,
    4) אור --- להכניס אור לגוף, עשיית חסד, לעזור לזולת, ועוד ועוד,,,
    5) ספורט , איך הגעתי לספורט ??? בפעם הבאה בעז"ה,
    ביי לכולם
    כנראה שנדפק לי הקופסא
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

סלעית
    03/06/2010

פשוט מדהים. היה שווה להדליק את המחשב על הבוקר. דברייך מעניינים ומעט מעודדים. אך אני מוצאת את הקושי במימוש הסעיף של מעבר מעצבות לשמחה, ויש לי מספיק סיבות טובות להיות מאושרת ושמחה בחלקי. העניין הוא, שאי-הודאות והחשדות מכרסמים במוח והורסים כל חלקה טובה. אולי כדאי לי גם להתרחק קצת מהפורום הזה, שמזין ומטפח את נושא הבגידה והופך אותה לנושא מרכזי בחיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית-

בני
    03/06/2010

חן חן על התודות,

יש לי הצעה בשבילך,
    תאמצי זהות חדשה ותכנסי תחת שם אחר,
    אולי זה ייקל מעלייך את התחושות הלא נעימות,

את מסוגלת לדבר מתוך גרונו של מי שבגד, מה עובר עליו ?
    מה הביא אותו לכך ?
    מה היה חסר לו ?
    כיצד הוא מרגיש שם במקום הזה של הבגידה ?
    במה הוא פוגע בבת זוג ?
    איפה הוא פוגע בעצמו ?
    כמה קשה לחיות עם שקרים ?
    ועוד ועוד ,,,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפוך בה והפוך בה הכל בה...

שחף
    06/06/2010

יש בתורתינו הקדושה ובמקורות שלנו את כל הכלים להתמודד עם כל דבר בחיים ,כי מי שברא את העולם וברא אותנו בוודאי יודע מה נכון וטוב עבורנו ואם רק נשכיל ללמוד את "הוראות היצרן" - ,נדע איך לחיות ונחיה הכי טוב.
    בני ,תודה על הדברים הנפלאים והנעימים שאתה כותב שקרובים כ"כ לליבי, כמה טוב להיות יהודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף-

בני
    06/06/2010

אם את דתיה אדוקה, למה שתרעי בשדות זרים ?
    יש כ"כ הרבה פורומים שנותנים מענה למגזר שלנו,,,
    והשאלה , מה מצאת פה שאין שם ?? ברצינות אני שואל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נקרא לרעות בשדות זרים???

שחף
    07/06/2010

ראשית אינני אוהבת את האבחנות דתי/דתי אדוק/חילוני וכדו', כולנו יהודים ואין למגזר זה או אחר מונופול על התורה,כולנו בניו של בורא עולם.באשר אלי ,אינני הולכת עם כיסוי ראש או חצאיות ארוכות,אך בוודאי לא עם חשוף כי זה לא ראוי ולא יפה בעיניי ואני בהחלט מסכימה עם הפסוק ש"כל כבודה בת מלך פנימה..",דתיים אדוקים אולי יקטלגו אותי אחרת ממה שיש לי בנשמה וזה אהבה עצומה לבורא עולם והשתדלות בכלים שקיבלתי לעבוד אותו ולקיים את הייעוד שלי בעוה"ז. די מוזר לי שאתה מגדיר כניסה לפורום זה כמרעה בשדות זרים כי יש פה הרבה עצות טובות,תמיכה וכן תובנות של אנשים מנסיון חיים ואין חכם כבעל נסיון ,ולסיום אני רואה בפורום הזה עזרה לזולת ואהבת אדם שזה כלל גדול בתורה,אין פה לשון הרע אלא "דאגה בלב איש ישיחנה" וזה כשלעצמו עוזר הרבה ,אז תמשיך לעזור לכולם ותבורך על כך,בלי סטיגמות ודעות קדומות רק מתוך אהבת האדם שבך,יום טוב לכולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף-

בני
    07/06/2010

היי

אם הבנתי אותך נכון, אז את עשית את מה שטוב לך ואת מאושרת, רק בשביל זה היה כדאי כל התהליך שעברת,
    לגביי שדות זרים, יש בי תחושה כזו, שמכאן לא תצא הישועה, כי ברשת ניתן למצוא את כל החומר שאני כותב, אכתוב, או אעלה על דעתי אי פעם, פשוט צריך לחפש במקומות הנכונים, ואני רואה שאת אוהבת לצצט מהתנ"ך אז כאמור "אין חדש תחת השמש,"
    ---
    מה שאנו רואים כאן בפורום, זה החלפת דיעות ועצות פעם ימינה ופעם שמאלה, הצד השווה שבניהם שלכולם יש אינטרס וכוונות טובות אלא שהדרך לגיהנם רצופה כוונות טובות, ולא ! אני לא תוקף אף אחד, אלא בא לשקף לך את ההסתכלות שלי לדברים,
    ולכן מי שבחר להתגרש ייכנס לכאן כדי להצדיק את מעשיו, ויצטרף לכל קול שדוגל במהלך כזה, ומי שבוחר להישאר מאלף ואחת סיבות, יחפש כאן את הצד שתומך בדעתו, כך הוא דרכו של עולם,
    ---
    יש כאן עוד סוג של אנשים, שבחרו שלא להחליט,,, להם אני פונה ובהם אני משקיע, אני מתפקד כאן (זמנית,) בשני כובעים, האחד, 'כובע השלום,' שהולם אותי מאוד בחיי היום יום, ובכובע השני, 'ביטחון,' כי לדעתי החשק שלי שלך לחיות עם שותף לחיים הוא בזה ש,,, 1. הוא ייתן לך בטחון ויציבות, ו,,, 2. את תהיי בטוחה בעצמך גם בלעדיו, ללא תלותיות,
    הרווח הגדול הוא בכך, שטוב לי ע"ע גם כשאני לבד, אבל אני בוחרת במודע לחיות איתו כי אני רוצה בקרבתך, כי טוב לי לידך,,, כי טוב לי להיראות בסביבתך, כי טוב לנו בייחד, כי למרות הכל אני לא מושלמת ויש בך צדדים שמלימים אותי,,, כי טוב לעולם חסדו,,, כי טוב למיתב טן דו מלמיתב ארמלא ,,, ומי שמבין את המשפט שרשמתי בזה הרגע, מוזמן לפרש את משמעותו,,,
    כי לא טוב היות האדם לבדו, אעשה לו עזר כנגדו,,, כי ,,, כי,,,כי,,,
    אבל בשום אופן לא הישארות בקשר שאינו מצמיח את בני הזוג, וח"ו אח של ח"ו, לא להישאר רגע אחד בקשר שמוריד ומשפיל צד כלשהוא, בדיוק בשביל זה המציאו את הגירושין,
    לא יודע מה קורה לי אני בא לרשום תגובה, ויוצא לי שירה,,,
    אז תמשיכי להחיות את הפורום מהגיגייך, עצם הכתיבה היא תהליך של ריפוי,
    יום נעים לכולם
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן טעות בקשר אלי

שחף
    07/06/2010

אני לא בחרתי להתגרש ולא אני לא מאושרת מכך!!! משפחה זה ערך עליון .
    זה משבר גדול לי ולילדיי כי שום דבר לא הכין אותנו לכך,עשיתי כל מה שיכלתי אבל הוא רק רצה להתגרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שחף-

בני
    07/06/2010

היי
    קבלי התנצלות, טעיתי טועים טעינו,,,

אכן קראתי על הסיפור שלך שוב, פשוט חשבתי לתומי שבחורה שמחזקת אחרים בכזו נחרצות בטח היא זו שזרקה אותו, וייתכן שהבטחון והיכולת להחליט מייד היה לטובתך, כי מה שצריך לקרות קורה,
    את בוודאי מכירה את סיפור הפרה שרץ במייל כבר שנים, שדרך אגב הוא מהמקורות שלנו, באליהו הנביא שהראה לתלמידו כמה דברים מוזרים, מסופר שם שאליהו הנביא הרג את הפרה של האיכר כדי להכריח אותו להתפתח בדברים אחרים, הנמשל, רק אחריי שאתה מאבד את העוגן שלך אתה מגלה שיש בך תכונות ועוצמות שלא גילת ע"ע, וכעת ניתנה לך הזדמנות לעשות בהן שימוש,

בהצלחה בדרך החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שחף
    07/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה
    אביבית
    02/06/2010

כשהוא מדבר זה מרגיע אותי. המילים שלו מחליקות עלי כמו מיים ונכנסות ישר ללב. אבל אז הוא בא ושותק ובלילה ישן כמו קיר לידי. ואני נקרעת בין המילים לבינו בין הרצון לברוח לבין הצורך לבדוק. איפה האמת? ביקשתי ממנו תשובות לכל השאלות כשברור לי שהוא לא יגיד את כל האמת ואני לא אוכל לעמוד באמת. ואם זה ככה אז למה להישאר?

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם זה

הוספת תגובה

• באמת למה להישאר?

איל
    02/06/2010

למה בעצם את צריכה אותו?
    כלכלית הוא מחוייב לפרנס את ארבעת ילדיו, גם אם תתגרשו, נפשית רגשית הוא בין כה וכה כבר מזמן התגרש ממך, למרות שלא פורמלית אולי, את בעצמך כותבת שכל פעם שאת בודקת את מוצאת אלף ואחת סיבות לחוסר נאמנות, אשה אחרת הייתה חותכת אותן לפני שש שנים, עם הגילוי הראשון, ובטח לא מביאה ילד רביעי בנישואים רעועים וריקים מתוכן, אבל את חלשה, מחכה לשמוע כמה הוא מצטער ומתחרט, בקיצור מורח אותך שוב ושוב במילים יפות וממשיך בדרכו הרעה, ולמה לא? לך אין שום כוונה להיפרד, והוא כבר הבין את זה לפני שש שנים, בקיצור את מסתובבת סביב הזנב, בסרט שחוזר על עצמו שוב ושוב, והוא לא יגמר אף פעם, אלא אם את תקבלי החלטה, שאלה לא החיים שאת מוכנה לחיות, כשתקבלי החלטה כזאת, ותהיי רצינית ונחושה, למשל תודיעי לו שהחלטת לפתוח תיק גירושים, ולפנות לעו"ד, אז או שהוא באמת ישנה את דרכו, או שתיפרדו לשלום, כרגע אין מצב לשינוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית

שירי
    03/06/2010

אביבית שלום,

6 שנים שאת סוחבת את הדבר הנורא הזה איתך. איך עמדת בזה אין לי מושג.
    את חייבת פשוט חייבת להחליט מה את רוצה.
    אםהשאיפה שלך זה להמשיך איתו ( ממה שאני מבינה אז כן) אז תבקשי ממנו שתלכו ליעוץ זוגי.
    שיעזור לכם ...
    אבל הייתי גם מציעה (בין אם תלכו יחד ליעוץ זוגי ובין אם לא)
    ללכת ליעוץ פרטני בשבילך .
    כדי שתוכלי להתחזק ,שתוכלי לעמוד מולו איתנה ,יעוץ שיעזור לך לנתב את חייך למקום שאת רוצה להגיע (תאמיני לי זה מאוד עוזר).
    עד עכשיו לא עזרת לעצמך ולמשפחתך בכלל (אני מצטערת שאני כותבת כך - גם אני הייתי חלשה אני לא רוצה לדון אותך .אני פשוט רוצה לנער אותך)
    צאי מהפחדים שלך, מהפסיביות ומהחולשה ותתחילי לעבוד.
    אין ברירה (אנחנו חייבות את זה לעצמנו ולמשפחתנו) את כרגע נמצאת במקום שאת לא יכולה לעזור לעצמך (או שאני טועה) אז לכי מייד למישהו\י שיעזור לך.
    אל תחכי עם זה אפילו לא עוד שבוע. הצעד הראשון הוא הכי קשה. תעשי את זה.

בהצלחה הכי גדולה שיש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות בשתיקה

גלית
    05/06/2010

למדתי על זה שזה נקרא אלימות בשתיקה... מן פאסיב אגרסיב. לא נשמע טוב ועברתי ת זה עדיף לשמוע את האמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמון
    מיכל
    01/06/2010

אני עוברת תהליך של משבר אמון נוראי בבני אדם. אני כמובן נבגדת ע"י הנבלה באופן קבוע, חיכיתי טיפה יותר מידי ועכשיו הוא עוזב. הוא לשם הבנה לא מעניין, מעניין אותי, איך מצליחים לא ללכת לאיבוד אחרי המשבר ? אני מאמינה שאהבת הזולת הטבעית שלי עדיין שם מתחת לפני השטח אבל... האם בכלל יש סיכוי לפרק ב' ? האם גירושין לא מפשיטים את האדם מכל ההגנות הריגשיות והזוגיות שאליה התכוון בניעוריו ? האם יש לי סיכוי להיות אני עצמי שוב ? וסתם הערה : כרגיל החיים ממש ממש לא פאריים : הוא הבוגד הנבלה הלא בסדר, ותראו פלא פלאים, מי משלם את המחיר ??

לקביעת תור
    סגירה
    אמון

הוספת תגובה

• אפס מאופס !!!

רון
    02/06/2010

יש ילדים המעורבים ? בת כמה את ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

מיכל
    02/06/2010

יש לי בנים תאומים בני 12 ואני בת 45

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

שירי
    02/06/2010

מיכל ,

אני כל כך מצטערת בשבילך.

אולי שהוא ייצא מהבית הוא יבין כמה את (ואם יש ילדים) חשובים לו והוא לא יכול בלעדיכם.
    אבל אל תשבי ותחכי לו כי יכול להיות שהוא באמת לא יחזור .

את צריכה עכשיו להתחזק להתחזק ולעשות בשביל עצמך (אם את יכולה לבד תעשי את זה ואם לא אז עם תעזרי במישהו מקצועי)

פרק ב' הוא אפשרי ולפעמים גם רצוי. ואני מדברת מנסיונן של 2 חברות שלי.

אני לא אומרת שהיה להן קל ועדיין יש רגעים קשים,אבל הן מעידות על עצמן שהן התחזקו מאוד הפכו להיות נשים עצמאיות נשים חזקות,גם הקשר עם הילדים שלהם השתנה נהיה יותר חזק ומשמעותי.
    הן הבינו שטוב להן בלי הבן זוג הראשון , משהו במערכת היחסים שלהן היה מקולקל.

לכל אחת מהן יש בן זוג. הן לא איבדו את האמון בבני אדם. הן נכנסו למערכת הזאת יותר מחושלות
    יותר עמידות ופחות תמימות.

באחת משיחותיי עם יועץ זוגי הוא דיבר על האפשרות של פרק ב' והוא אמר שלפני שנכנסים למערכת יחסים חדשה חשוב לברר עם עצמך - לגבי המערכת היחסים הקודמת איפה טעית ואיך את יכול להשתפר על מנת שהטעויות האלה לא יחזרו על עצמן. (ואני לא מדברת על הבגידה -כי שום דבר בעולם לא יצדיק את זה). מאוד חשוב ללמוד מטעויות.

בהצלחה .
    תאמיני בעצמך יש בך כוח
    ותמשיכי להאמין בזולת (יש הרבה אנשים טובים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כולכן חיות בסרט

רואי
    02/06/2010

אני במיוחד סולד מהתגובה של "כשהוא ילך הוא יבין כמה קשה לו בלעדיך ובלעדי הילדים"
    צאי המסרט הרומנטי הזה, הוא בגד והוא הולך כי אין לו שום חשק לראות אותה יותר, אז פתאום יהיה לו קשה. גברת.... את בסרט... והוא נגמר ואת לבד באולם, לכי הביתה לישון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי

סלעית
    02/06/2010

יש כאלה שרוצים להינות משני העולמות- מצד אחד בית יציב ותומך, מקום חם ונעים, אליו כיף לשוב מיום העבודה (ולפעמים גם רק מתוך הרגל). ומצד שני- עולם מלא ריגושים מיניים, סטוצים או סתם זריקות עידוד לאגו, שמגיעות מבנות המין היפה. מה רע?! אז בהחלט יכול להיות שבכ"ז יחוש סוג של אבדן. אל תשכח שיש גם ילדים, אותם רגיל לראות מידי יום ביומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי כמה שאני מזדהה איתך

שחף
    03/06/2010

תהיי חזקה זה לא פשוט,התגרשתי לפני פחות מחודש,נבגדתי בכל המובנים,אני בת 40 (ניראית בת 20),עם שני ילדים שחיו במציאות של בית חם הורים תומכים ואוהבים אותם ואחד את השני ,עד שפתאום לפני שנתיים בעלי הודיע את ההודעה שרוצה להתגרש וכבר עשה את כל המהלכים הנדרשים (עו"ד ומי יודע מה עוד) בשקט בשקט,למזלי הצלחתי להביא את שנינו למצב שזה יגמר בשלום למרות שלאורך כל הדרך הוא גובה ע"י עו"ד ואני לא,אבל לרוב נשים רואות בפריזמה יותר רחבה וחושבות על כל ההיבטים ותודה לא-ל נמנעו מילדיי גירושין מכוערים,אני מנסה להביט קדימה וב"ה לרוב מצליחה ,יש ימים טובים יותר ויש פחות אבל זה חלק מהעניין ,עם הזמן יהיו יותר ימים טובים והמשברים יחלפו יותר מהר,מחזיקה לכולנו אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירתי עזרת לי מאד

מיכל
    04/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרת רבים חצי נחמה...

שחף
    06/06/2010

מאחלת לך שתמצאי בתוכך את הכוחות הנדרשים (ויש לך אותם ללא ספק) לעמוד בנסיון ,כי אין אדם מקבל נסיון שאינו יכול לעמוד בו,בהצלחה יקירתי,שנבשר תמיד רק בשורות טובות,אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחפשת מטפל זוגי טוב
    ליאת
    31/05/2010

למי יש המלצות על מטפל\ת זוגי טוב,?אני לא רוצה להסתובב אצל כל מיני מתלמדים מדובר פה על החיים שלי.ובאזור ירושלים עדיף...תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אני מחפשת מטפל זוגי טוב

הוספת תגובה

• אביטל-

בני
    31/05/2010

תתקשרי ליועצות שמופיעות כאן בפורום, הם בוודאי יוכלו להמליץ לך על מישהו מאזורך,
    אם אין להם,,,
    תבקשי רשות מאחר וזה פורום שלהם, ליצור איתי קשר, ואני אמליץ לך על כמה שעובדים בירושליים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה
    אביבית
    31/05/2010

מה אני עושה עכשיו? כבר 13 שנים אני נשואה, בת 41, 4 ילדים וכבר 6 שנים אני חיה בתוך סיוט רגשי. לפני 6 שנים, במהלך הריון עם ילדי השלישי , גיליתי שבעלי מנהל קשר וירטואלי עם האקסית המיתולוגית שלו. תוכן ההתכתובות לא השאיר מקום לדמיון (זה לא היה שייקספיר....). התעמתנו. הוא כמובן טען שלא היה כלום, הכל על הנייר (או המחשב), הוא אוהב, הוא מצטער ואני נשארתי. אבל עם צלקת. ומאז כל כמה זמן צצה לה איזו פרשייה וירטואלית אחרת... כל פעם הוא מרוחק, לא נוגע בי, בקושי שוכבים ואז כשאני בודקת אני מגלה.
    למה עמיתה לעבודה צריכה לשלוח לו אס אמ אס בו היא מודיעה לו שהיום יש "דגל אדום"?
    ואני כל פעם מבליגה. הרי בכל זאת יש לי 4 ילדים ואולי באמת הכל בראש שלי? ועל מה בעצם מפרקים ביית?
    ילדתי לפני חודש. לפני שבוע הוא חוזר מאוחר בלילה ואני מגלה בטלפון שלו שיחה למכון ליווי. נפלתי לתהום. והוא בסרט הרגיל של לא היה כלום, חרטה ואהבה. אבל איפה האהבה? ומה אני עושה עכשיו?
    התחושה שלי שתמיד יש משהו, לפעמים אני מגלה ולפעמים לא. כל פעם שאני בודקת, אני מוצאת.. ומה כאשר אני לא בודקת?

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם זה

הוספת תגובה

• אביבית-

בני
    31/05/2010

ברגע שיש חוסר אימון, גם אם זה רק בראש שלך, ועושה רושם שלא,,,
    לא ניתן למחוק את המחשבות בלי עזרה מצד ג',
    תפני ליעוץ,
    אין טעם לחיות באי וודאות כל החיים, זה מתיש ומעכיר את האווירה בבית,
    ויפה שעה אחת קודם,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכנה שלי...

ליאת
    01/06/2010

אני בדיוק חוויתי שבעלי היה בקשר עם האקסית אחרי שילדתי הקשר שלהם היה יותר חזק.אני מבינה לליבך בעלך גם מחפש אחרות לשכב איתן וזה גרוע יותר באמת תפני לייעוץ ואם בכל מקרה לא טוב לך איתו ואין לך משענת טובה תחזירי לו באותה מטבע ותתני לו הרגשה שגם את לא שמה עליו תנסי נראה איך הוא יגיב.זה לא פייר שרק אנחנו נהיה מסכנות ונטפל בילדים והם יחגגו.תעשי מה שטוב לך...אני מבינה כמה קשה עם ילדים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה

מיכל פאטל
    01/06/2010

שלום לך אביבית,

אני מבינה את המצוקה בה את נמצאת.מתוך התיאור התמציתי שנתת אפשר להבחין כי ישנה החמרה ב'פרשיות' השונות על ציר הזמן, קרי :מסיפור וירטואלי של האקסית ועד הודעה ממכון לווי....
    אין ספק שהזוגיות שלכם במשבר,ושיש לעשות בדק בית פנימי. עם זאת, זה לא אומר שיש להגיע למסקנות חפוזות על פרידה.
    יש לבדוק את האינטימיות ביניכם, כיצד מתקיימת? האם מספקת ? וכו'נראה שיש שם קושי כלשהו שלא הצלחתם להתמודד עימו כראוי, ויתכן כיהוא משליך על הצורך של בעלך לריגושים מחוץ לתא
    המשפחתי.כמו כן, לא אחת הדלות האינטימית היא סימפטום, ומתחת לפני השטח ישנם עוד סוגיות לא פתורות ביניכם, שיתכן שיוצרות מתחים, כעסים ותיסכולים.יתכן שקיימת מן הסתם גם שחיקה
    במערכת הזוגית לאחר 13 שנים של זוגיות.מכל מקום, עצתי לך לפנות ליועצת זוגית מיקצועית, אשר תאפשר לכם בתהליך הדרגתי, לחשוף את הקשיים והכשלים בזוגיות שלכם, ותתן לכם כלים להתמודד ןלהתגבר על המשבר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור לך להתמודד עם זה לבד
    שירי
    30/05/2010

סלעית היקרה,
    ליבי ליבי איתך.
    אני מאוד מקווה בשבילך (בשביל ילדייך) שהחשדות שלך יתבררו כלא נכונים.

אני מסכימה עם רון - את חייבת לטפל בנושא עכשיו ולא לדחות את זה לשלב יותר מאוחר. כי ככל שתדחי את זה (גם אם קרה - את יכולה לעצור את זה בשלבים הראשוניים ואם לא קרה - לעצור שזה לא יקרה בכלל).
    אני מבינה אותך מאוד -את אחרי לידה את במצב רגיש . נמצאת כל היום בבית ומשתגעת.
    וזה נראה כאילו זה מעבר לכוחות שלך (את זה גם אני יודעת על עצמי -כאשר לא הייתי בשלה או שלא היו לי את הכוחות עשות מהלך או אפילו לשוחח עם בעלי - הייתי בורחת מהסטואציה ליום יומיים) אבל את חייבת להתחזק - ולעשות בשביל עצמך. לכי למישהי\ו מקצועי שיוכל ללות אותך ולחזק אותך
    זה קשה מאוד לעשות את הצעד הזה (לפחות מבחינתי),אבל ברגע שתכנסי לרוטינה - את תראי שזה יעשה לך טוב וגם זה ישפיע על בעלך. ברגע שבן זוג עובר תהליך זה חייב להשפיע על בן הזוג השני.

שאלה לי אלייך - האם הכלבה - נשואה ?. האם יש דרך להגיע אליה האם יש לה מה להפסיד (כמובן צריך לעשות את זה בצורה חכמה... ) ברגע שהם נשארים בעולם שלהם (בלי שאף אחד יפריע להם. למעט השאלות והחקירות שלך) ..אז מה אכפת להם להמשיך בפלרטוט או... אבל ברגע שהוא יידע ואולי גם היא שיש מה להפסיד - והם יקבלו איזה סטירה לחי והוא יבין שאת נחושה - אז הוא יפסיק את זה. אבל קודם לפני שאת פועלת תנסי לברר באמת מה טיב היחסים בניהם. אם זה ע"י בלש
    או שיש לך מישהו בעבודה של בעלך שאת יכולה לסמוך עליו במאת האחוזים

לקביעת תור
    סגירה
    אסור לך להתמודד עם זה לבד

הוספת תגובה

• לשירי

סלעית
    30/05/2010

ראשית, תודה על התגובות ועל המילים המחזקות. לגבי שאלתך האם היא נשואה, אז משיחת חולין עם בעלי, בד"א, אמר שהיא נשואה+ ילד, אבל כמו שאת יודעת זה ממש לא מפריע לבגוד, ההיפך, קל יותר כשהשניים נמצאים בסטטוס דומה. איני יודעת עליה שום פרטים כמו מקום מגורים, שם הבעל וכדומה. ניסיתי לעשות בירור לא מקצועי, בעצמי , לפי שם ומספר פלאפון, אך לא נחלתי הצלחה מרובה. לגבי שירותי בלש, יש בעיה אמיתית, מכיוון שבעלי אכן יוצא לעבודה וחוזר הביתה מבלי לצאת ממקום העבודה. המקום מאובטח 24 שעות ביממה ע"י שומר ואין אישור להיכנס ללא תג עובד (אפילו לא לבני משפחה), כך שספק אם בלש אפילו יוכל להיכנס לשם. כפי שאני יודעת גם אין הרבה פרטיות במקום העבודה כי כולם עובדים במין "תאים" סגורים בקירות אך ללא תקרה, כך שניתן לשמוע מסביב מה קורה, אך לא לראות (מה שמאפשר למשל מגע עיניים, ידיים וכו'- בפגישות היומיומיות שלהם, וכמובן התכתבויות במיילים ובפלאפונים). כמובן, שבלש לא יוכל לתעד רגשות או תחושות, וזה מה שבאמת מטריד את מנוחתי, האם הכלבה הצליחה לגעת בנפש שלו. בעלי הוא אדם טוב לב במהותו ויכול ממש בקלות להתאהב ולעזור ל"עלמה במצוקה", ובמקרה שלה- עלמה שתביים מצוקה ותלותיות דביקה, רק כדי להשיג את מטרתה. אני חוששת לפנות ישירות אליה, כי אז אוכל להחריף את הבעיה אם אין דברים בגו. איני רוצה לשתול להם רעיונות במוחם, אך תחושות הבטן שלי לא מבשרות לי טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אהבה???...
    מרין
    28/05/2010

היי

אני בתקופה מאוד מבולבלת לא ממש מבינה מה קורה איתי...אשמח אם תהיה לכם תשובה בשבילי:)
    אני נשואה באושר לבעל נפלא ושנינו הורים לילדה מקסימה. אנחנו חברים של 6 זוגות שאיתם יוצאים די קבוע - הילדים חברים ומאותו הגן. ואנחנו גם גרים בנין מול בנין.
    לפני שלושה חודשים בעל של אחד הזוגות שלח לי הודעה בצט בפייסבור והתוודה על אהבתו הגדולה והמטורפת כפי שתאר אותה...השתמש במשפטים כמו: הלוואי ויכולתי להיות איתך 24 שעות ביממה...אני חושב עליך המון כל היום...אני אוהב אותך מאוד מאוד...את הדבר הכי יפה שהכרתי אי פעם...הלוואי ויכולתי להרגיש ולגעת בך, את גורמת לי לכאבי בטן ופרפרים, לא יאמן כמה שאהבה הזאת כואבת לי כי אני יודע שלא אוכל להיות איתך...אני מודה לאלוהים שנתן לי את הזכות להכיר אותך...הדבר ההזוי בכל הסיפור הזה שמעולם לא הייתי שמה לב לכך אם לא היה אומר לי - אמנם קלטתי מבטים שלו במפגשים שהיו לנו עם החברים אבל לא תארתי לעצמי שזה מגיע לרמות כאלה...גם בגלל שהם הזוג המדובר בשכונה כלומר הזוג המושלם של השכונה - אנשים נדהמים מהזוגיות המדהימה שיש לו ולאשתו...
    התגובה שלי בהתחלה היתה די שוק ממש לא ציפיתי ועוד ממנו מהאדם שיש לו זוגיות כל כך מושלמת..מהאדם שכל כך מסור לבית ולאשתו, עוזר, מבשל, מטפל בילדים ממש בעל אידיאלי!
    הגבתי מאוד בקיצוניות וביקשתי שיפסיק כי זה מטריד אותי!
    הוא באמת כיבד את הבקשה. לפני שבוע הוא שוב צץ בפייסבוק וזה לאחר שנפגשנו יומיים קודם לכן במסיבת יום הולדת של אחד החברים אבל היה דיסטנס ולא משהו מיוחד רק שלום מנומס.
    בפייסבוק שוב הוא התחיל שהוא לא מסוגל יותר שהוא אוהב אותי מאוד מאוד...שהוא שמח שניתנה לו הזכות להכיר אותי - וכל מה שאני כותבת זה מעט ממה שהוא אמר פשוט השריץ על המחשב אוטוסטרדה של רגשות, לא יכולתי לעצור אותו היה נראה שהוא ממש מתפרק, מספר כל מה שמעיק עליו - הוא התוודה על אהבתו שלטענתו נמשכת מעל 5 שנים מהיום הראשון שראה אותי עוד לפני הכיר אותי בכלל...סוג של התאהבות ממבט ראשון.
    אני חייבת לציין שהוא אמר שהוא רק מספר על רגשותיו ושלא אבהל כי הוא לעולם לא יעשה משהו שיפגע במשפחה שלי או שלו אבל היה חייב לומר מה שמעיק עליו. הוא פשוט מרגיש מאוד משוחרר אחרי שאמר את דבריו והתחנן של אספר דבר לאשתו וגם שלא אתעלם ממנו בעקבות הצהרותיו אלו.
    השאלה שלי...אני מכירה את בעלי מגיל 18 הוא החבר הראשון אהבה ראשונה די נעצרתי בתקופה ההיא של פעם של הבחורה הטובה שלא היה לה נסיון...נראה לי הזוי שיכול להיות דבר כזה גבר שמאוהב גם באשתו וגם באחרת! הוא טען שהגיע למסקנה שהחיים האלה לא פאריים שהוא לא יכול להיות עם מי שהוא אוהב באמת ואני מציינת שוב יש לו זוגיות מעולה...!
    היתכן שהוא מאוהב בי? היתכן שהחליט לעשות עליי לינץ של צחוקים? מה עליי לעשות?...הוא לא מפריע לי..לא מנסה ליזום פגישות או רומן...הוא מאוד נאמן לבית שלו כפי שתארתי...נישואים בשבילו זה דבר קדוש...

לקביעת תור
    סגירה
    זו אהבה???...

הוספת תגובה

• חד וחלק !

רון
    28/05/2010

שורה תחתונה הוא מנסה להשכיב אותך ואני קונקרטי מתמיד !

אל תפלי לפח הזה זה כ"כ שקוף מצידו !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה לאיתנו ???????????

מיכל
    29/05/2010

אני לא מבינה מה הבעיה ? את שומרת על הרגשות שלו ? מה אכפת לך מה הוא מרגיש ? תשאלי מה יקרה אם בעלך יראה את ההתכתבויות האלה ואת תצטרכי לשכנע אותו שזה רק עשן ? לא חבל ? היחידה בכל הפורום הזה שיש לה בעל ששווה משהו, תעיפי לעזאזל את השרץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

מרין
    30/05/2010

תקשיבו חברים!....

קודם כל תודה רבה על התגובה....

הוא יודע חד משמעי שאין מצב שישכיב אותי חד משמעי!!!! הבהרתי לו שאין סיכוי לקשר...והוא גם חזר ואמר שהוא יודע ומודע לזה...זו הסיבה שהוא צץ כל תקופה כשהוא רואה אותי...מספר על רגשותיו הוא נרגע ואז חוזר....הוא יודע שאין לו שום סיכוי איתי - זו הסיבה שאני לא ממש מבינה למה הוא צץ כל תקופה.

דבר שני בעלי יודע מכל הסיפור - הכל!!!! ...לא הסתרתי ממנו דבר!!!.....כמובן שלא אהב את זה אבל אמר לי כל עוד זה לא יוצא מכלל שליטה והוא לא מנסה לבוא בשום מגע פיזי זה בסדר...הוא סומך עליי...סיפרתי לו הכל כך שכאן אין סיבה לחשוש.

תקשיבו בעלי הוא הראשון שלי לכל דבר והבחור ההוא יודע את זה...הוא מודע לכך שאין סיכוי שאהיהי איתו או אזרום הוא יודע עם מי יש לו עסק!....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרין

שימחה
    30/05/2010

כל הכבוד על ההתנהגות שלך ועל הפתיחות עם בעלך אבל תשמרי על זה והזהרי מהשכן הוא לא חבר וכניראה גם לא נורמאלי הוא ממתין בסובלנות לנפילה שלך.
    תבהירי לו חד משמעית שבעלך כבר יודע וגם אישתו תדע במידה וימשיך אל תשתפי פעולה ותפסי מרחק.
    את נימצאת במצב מסוכן ביותר עוד יבוא היום שבעלך יתחיל לחשוד ולחשוש וזה עלול לעלות לך ביוקר שמרי על משפחתך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אהבה?

דליה שוורץ
    30/05/2010

מרין שלום,
    אם את לא מתכוונת לקחת את זה לשום מקום ובעלך יודע וחי עם זה בשלום אז מה בדיוק את רוצה? הוא רוצה לצוץ מדי פעם, שיצוץ. אל תשתפי פעולה. נראה לי שמרוב שאת מתעסקת עם זה את גם קצת מתלהבת מזה. שימי לב שלא תעשי שום דבר שתצטערי עליו בשלב מאוחר יותר.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה?!
    ליאת
    28/05/2010

אני נשואה +2 חרדית מאד ליברלית.נשואה 6 שנים יש לנו עסק מצליח מאד.ב"ה לא חסר כלום.לפני שבועיים גיליתי
    שבעלי בקשר עם בחורה שפעם נפגש איתה ומאד רצה אותה אבל היא עזבה אותו והתחתנה ותמיד היתה לי הרגשה שהוא חושב עליה.בקיצור השגתי איכשהו את המספר שלה והוצאתי פרוט שיחות גיליתי שהם בקשר כבר 11 חודש בחודשיים הראשונים הם דיברו ימים כלילות וסימסו בלי סוף ואח"כ זה נהפך לפעם בשבוע שבועיים עד לפני שבועיים. ו בפייסבוק אחרי 10 חודשים שהם בקשר הוא רשם לה הודעה"אני בניו יורק.מתגעגע לדבר איתך.אתקשר אליך ואל תכתבי דברים אישיים בפייסבוק כי יש מישהו שיכול לשים עין."
    הוא אמר לי שהוא נשבע שלא נפגש איתה.אבל התקשרתי אליה והיא אמרה שהם נפגשו פעם אחת לכמה דקות{היא מוכרת תכשיטים אז הוא רצה לראות טבעת בשבילי..חחחההה}אני מרחיבה כי באמת רציתי לדעת האם זה נחשב לבגידה?אני לא יודעת איפה לשים את עצמי ואין לי למי לספר.לא אכפת לי כבר לעזוב אותו ולוותר עליו אבל יש לי ילדים קטנים ופרנסה בשפע וחיים ברמה מאד גבוהה.אין לי לאן ללכת.אם הוא באמת אוהב אותה{היא אגב מתגרשת}לא רוצה לחיות איתו.הוא אמר שהוא מתחרט והשתנה אלי בהתנהגות לטובה,עוזר לי,יוצא איתי,וכו.אבל אני לא מאמינה לו כבר.מה עלי לעשות???תודה מראש.אביטל.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה?!

הוספת תגובה

• שבת בפתח

רון
    28/05/2010

עוד מקרה מובהק של בגידה !

יקירה, מה את חושבת שאישך עושה 11 חודשם בקשר עם אישה מחוץ לנישואין (ואתם חרדים כפי שאת מציינת) אני פותח עוד סוגריים (אל תחמוד....) משחק איתה אמת או חובה ?

לא אפתח את הדיון על דתיים ובגידות משום שזה נדוש מבחינתי יקירתי,

הרי אני ואת יודעים שאין מה לעשות קרוב לשנה SMS ושיחות אינטנסיביות

אני מבין שבילוש פרטי אחרי הבעל לא כזה אטרקטיבי בז'אנר "החסידי" אצלכם ואין כל כך דרך לגלות אחר מעללי האיש

אני בעד שתפני בכל זאת לבלש אשר יגלה את מעללי אישך הרי את לא רוצה לחיות בפחדים ?!?!

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון תראה,

ליאת
    30/05/2010

הצדק איתך ותודה רבה לך.אבל עכשיו כבר מאוחר בשביל לחקור,ומכיוון שיש לנו עסק וחשבון משותף שתינו יודעים לאן כל שקל הולך ואני לא יכולה.הוצאתי פרוט שיחות ואמנם ראיתי שבחודשיים הראשונים זה היה אנטנסיבי ואח"כ פעם בשבועיים שלוש.ומבחינתו הוא אמר שזה נגמר והוא מתחרט והוא משתדל לעזור לי בכל דבר ולרצות אותיאני מאד רוצה לדעת את האמת.ולא יכולה ממש לדעת מה אעשה.??ו"חרדים"אנחנו מאד פתוחים וליברלים,יוצאים מבלים,יש לנו ידידים וידידות ובכלל כל המשפחה שלי לא חרדית אנחנו לא"סגורים"אם לזה התכוונת.
    מה אעשה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגרש..??

ליאת
    30/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    30/05/2010

זו שאלה ממש טריוויאלית אם להתגרש או לא,

לכי עם האינטואיציות שלך אם תביני שהוא משקר אותך וכי הוא לא מתכוון להפסיק עם האישה השניה תשליכי אותו ברבנות. !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם הוא מתכוון?

ליאת
    31/05/2010

כפי שאתה גבר אתה יודע שגברים לפעמים מתכונים להרבה דברים עד שבאה איזה"כוסית"ומסובבת להם את הראש...אז מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל

שירי
    30/05/2010

אביטל יקירתי,

גם אני נשואה - דתית (כיפה סרוגה) .בעלי בגד בי עם אישה חרדית אישה נשואה- עם עמה ילדים. אישה שבעבר יצא איתה
    והוא רצה אותה והיא לא רצתה אותו. כשקראתי את מה שכתבת - עברה בי צמרמוררת בכל הגוף.

גם אני גיליתי שהוא היה אתיה בקשר כמה חודשים. הם נפגשו (גם אני לתומי חשבתי שהם לא נפגשו ורק מדברים בטלפון) לדבר אחד אני מאמינה לבעלי -זה שהוא לא נגע בה. אבל עדיין זה לא פחות חמור מבחינתי בגידה רגשית .

ניסיתי להפסיק את הקשר בניהם ובעלי הבטיח ואפילו נשבע ועוד פעם גיליתי שהוא בקשר איתה
    וכך פעמיים שלושה.
    עד אשר הגיעו מיים עד נפש (המשכתי לעקוב אחריו ) הצבתי לו אולטימטום או שהוא מפסיק את הקשר או שאני מתגרשת ממנו. כאשר הוא הבין שהוא יכול להפסיד את משפחתו ואת כל עולמו.
    גם הגענו לאישה האחרת והיא ידעה שהיא עומדת להפסיד הרבה בגלל זה. את משפחתה את בעלה שמפרנס אותה ... כרגע אני בטוחה או כמעט בטוחה שאין קשר בניהם.
    להגיד לך שאני לא חוששת להגיד לך שאני רגועה - אז זה שקר. אני מתה מפחד. אני כל הזמן רוצה
    לדעת האם הוא חושב עליה האם הוא חושב שזו אהבת חייו -כי בשקר אני לא מוכנה לחיות.

האם להתגרש?
    אני חשבתי על הילדים שלי (שבגיל מאוחר) ישאלו אותי מה עשית בשביל לשמר את הבית שלנו אני אוכל להסתכל עליהם וגם על עצמי במראה להגיד שעשיתי הכל כדי להציל את הבית ואת המשפחה שלנו (אבל כמובן לא בכל מחיר- אין עוד אישה נוספת בבית לא ממשית ולא במחשבה - הבעל שלי חייב להתנקות). כתבת שבעלך משתדל, מנסה לעשות הכל - אז כבר טוב.
    כדאי לפנות ליעוץ זוגי (אבל זה רק בתנאי שלהוא לא בקשר איתה ) ככה אמרו לי.
    או שתבקשי ממנו ללכת ליעוץ פרטני.

חזקי ואמצי. את צריכה הרבה כוח ולהאמין ולשאוב את הכוח הזה מה'.
    כמו שאת יודעת מעמידים אנשים בנסיון רק כאשר הם מסוגלים לעמוד בו ואת מסוגלת
    את תצאי יותק חזקה ואולי הנשואים שלכם ישתדרגו ויקבלו תנופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי,יקירתי..

ליאת
    31/05/2010

לא להאמין כמה שהסיפור שלנו דומה!!את יודעת?אני הייתי באמת טובה וכל מה שאפשר עשיתי בשבילו,והוא היה מסוגל לעשות לי דבר כזה?הוא אמר לי שהוא לא נפגש איתה ונשבע לי ע"כ גם אחרי שהוא נשבע לספר לי הכל גיליתי את זה רק אחרי 3 שבועות שכבר החלטתי להמשיך ולנסות להיות ביחד.וזה שבר אותי .התקשרתי אליה ושאלתי אותה אם הם נפגשו והיא אמרה שרק לכמה דקות ואמרה לי אפילו איפה היא אמרה שרק הראתה לו טבעת שרצה לקנות לי{לכי תדעי מה הם עשו עוד באוטו..{ג'יפ}אני לא מאמינה שהוא לא נגע בה אפילו אם זה רק נשיקה על הלחי... היא היתה חרדית למדה בוולף והיום היא מתגרשת והתקלקלה.בעלי אמר לי ששוחחנושהיא אמרה לו נו בא תהיה איתי והוא אמר לה שכבר העולמות שלהם שוניםוזה לא בא בחשבון...]ולפני כמה ימים אמרתי לו מה דיברתם כ"כ הרבה בטלפון?והוא אמר אמרתי לה "תביני קודם כל מה את רוצה מעצמך תלכי בדרך אחת תתחזקי..וכו וכו{מה אני מטומטמת??}לי היא אמרה שהוא ממש רדף אחריה והתקשר אליה כל הזמן ולי הוא אמר ההפך...היא גם אמרה שהקשר נמשך שנתיים ובפיוט שיחות זה היה 11 חודשים.אני כבר לא יודעת למי להאמין,הוא גם אמר לי,תביני נכנסתי לבילבול שהיא התקשרה אלי בפעם הראשונה{במקום שתטרוק לה את הטלפון ותגיד לה הלו אני נשוי 2 ילדים רדי ממני}אבל הוא המשיך חודש וחצי דיבר איתה ימים ולילות אח,כ זה הפסיק לפעם,פעמיים בחודש,ואחרי שילדתי ,שבוע אח"כ הוא שוב יצא איתה קשר והם היו בקשר רצוף רצוףבמשך חודשיים וחצי ואח"כ גם ראיתי את ההודעה בפייסבוק שהוא כתב לה אל תכתבי דברים אישיים כי יש מישהו שיכול לשים עין...איזה דברים אישיים??נמאס לי...אני בטוחה שהוא עוד חושב ויחשוב עליה,את בטח תביני אותי יותר מכל אדם אחר את עברת אותו דבר...אני החלטתי להשאר ולנסות ללכת לטיפול זוגי אולי הוא ישתנה אני לא יודעת ולא אדע אם הוא עדיין אוהב אותה או מה היה בינהם,בנתיים אני יכין את עצמי נפשית וכלכלית{יש לנו 2 חברות...}אני ישים לי כסף בצד..למקרה.. כי.אין אמונה בגבר עד הקבר...
    בעלך השתנה מאז??סתם בהתנהגות הכללית??אם בעלי יהיה אתי יותר ויפסיק לחשוב רק על עצמו אז אולי יצא מיזה משהו...אני מאד מודה לך על ששיתפת אותי בנתיים אני כאן למען הילדים{והפרנסה..}תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

ליאת
    31/05/2010

איך המשכת לעקוב אחריו.?אם אני ימשיך בעלי כבר יודע שאני יכולה לראות את הפרוט שיחות שלו דרך האתר און ליין גם הוצאתי פרוט שיחות לכל המקומות שבהם יש לנו עסקים {7 טלפונים..}ואני יכולה און ליין לראות מי מתקשר משם או לשם..אם הוא יודע את זה אז בטח הוא לא ממש טיפש ויעשה את הקשר בדרכים אחרות...ובעלי יפחד פחד מוות לעשות משהו לידי אחרי הטרור שעשיתי לו שגילתי את זה...איך אדע אם הוא ממשיך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל

שירי
    31/05/2010

אביטל,

אני מסכימה עם שמחה - שצריך לעזוב את צד השני ולהתרכז בבן הזוג שלך.

אבל כדי להתרכז בבן הזוג שלך ( עלייך להיות בטוחה שהוא הפסיק את הקשר עם אותה אחת. כי אי אפשר לבנות עםאישה נוספת. כך גם אמר לנו היועץ הזוגי.שהפסיק את הטיפול שלנו - כי התגלה לי אחרי כמה טיפולים שה'תכשיט' שלי - עדיין בקשר איתה.
    לא הצלחתי להפסיק את הקשר רק ע"י מילוי והשתדלות שלי. הוא המשיך את הקשר מה היה לו להפסיד? אני מנסה למלא אותו והוא גם מתמלא מהצד. אף אחד לא מפריע. הוא לא הצליח או לא רצה להפסיק את הקשר לכן ראיתי לנכון לעזור לו להפסיק את הקשר)

אני לא הפסקתי לרגע המשכתי לעקוב אחריו. אבל אף פעם לא גיליתי לו איך (כדי שבפעם הבאה לא יהיה יותר מתוחכם והוא לא כל כך היה מתוחכם) מלבד מעקב אחרי טלפונים ומיליים אולי תוכלי להעזר בבלש.
    האם אין מישהו בעולם שהוא סומך עליו סומכת עליו שיוכל להיות איש סודך איש חכם שיוכל להשפיע על בעלך (מישהו מבן משפחתו,חבר טוב,רב ...) ולהראות לו שאם הוא ממשיך את הקשר הזה - אז הוא ישלם מחיר גבוה -לא רק את וילדיו גם הוא.
    הרי אצלכם -בעולם החרדי- אם ידעו עליו את זה. זו תהיה בושה גדולה לו ולמשפחתו (הוריו אחיו)
    האם לא יהיה אכפת לו . את צריכה לפעול בצורה חכמה להיות אישה בבית ולהפעיל חיצונית אנשים שיעזרו לכם . לפעמים אין צורך בהפעלה חיצונית (לי כאמור זה עזר - לפחות על להפסיק את הקשר)
    ואולי בעלך יוכל להבין ע"י זה שתדברי איתו תסבירי לו ...תשקיעי בכם . אולי זה יעזור.
    את מכירה הכי טוב את בעלך. אני האמנתי שבעלי אוהב אותי והאמנתי בקשר שלנו
    לכן כל הדרכים כשרוות.
    אם הייתי יודעת ההפך-- שבעלי הפסיק לאהוב אותי והקשר בנינו היה רע
    אז הייתי מרפה ומשחררת אותם אחד לשניה (מה גם כמה פעמים אמרתי לו - אבל הוא לא מיהר לעזוב אותי ואת הילדים )

חזקי ואמצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפני לבני או לשמחה

רואי
    31/05/2010

מעניין מה יש להם לומר על ההתנהגות שלך, לי זה נראה חולני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים צריך לעזור להם

שירי
    01/06/2010

לא דיברתי על אלימות . לא דיברתי על איומים...
    לפעמים אנשים נכנסים למצבים שהם חייבים עזרה כדי לצאת מזה . הם לא יכולים לעשות את זה לבד. הם חלשים הם מכורים הם רוצים לצאת מזה.ולא תמיד בן הזוג השני יכול לעזור .

ותאמין לי כמה שניסיתי לדבר עם בעלי שעות על גבי שעות -הוא הבין והבטיח ושוב חזר למעלליו וכמה שניסיתי להשקיע זה לא עזר. במשך כמה חודשים ושום דבר לא זז.הייתי תמימה הייתי טובה מידיי והוא המשיך בשלו.

אני לא מתביישת-
    אנשים חיצונים (לא בריונים)- (שהתנהגו בנועם ובצורה חכמה) -לא הרביצו לאף אחד ,לא איימו על החיים של אף אחד ,לא על הילדים של אף אחד (למרות שבתוך תוכי - רציתי לנקום בה כל כך - לאמלל את חיי המשפחה שלהם כמו ששלי ושל הילדים שלי נהרסו- אבל לא עשיתי את זה)
    שיכולים לעזור ולהשפיע ולהראות גם לה מה היא יכולה להפסיד ואיזה הרס זה יגרום לה לא פחות מהמשפחה שלה .

והעיקר מה שעזר זה שאני התחזקתי בעזרת יועצת מקצועית והוא הבין שנגמרו המשחקים מבחינתי ואני הולכת להתגרש -אם הוא לא מפסיק את זה.

וכן אני עדיין חושבת שכדי להציל את המשפחה שלך-את הילדים שלך -כמעט כל הדרכים כשרות.

אני מאחלת לך שלא תתנסה במצב כזה לעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי

ליאת
    31/05/2010

אני לא משכנעת להשאר הוא מת מפחד שאני זו שיזרוק אותו זה גםפ בושה בשבילו וגם הוא דואג לילדים וגם בלעדי העסק שלו לא יחזיק מעמד כי אני מנהלת לו הכל ויודעת טוב יותר ממנו.אני מאמינה שהוא רוצה להפסיק ומאמינה שינסה אבל אין אפוטרופוס...את יודעת יום אחד זה יקרה שוב והוא שוב ידבר איתה.מספיק שהוא רק יחשוב עליה.איך אדע??זה הורג אותי.איך בכלל אפשר לחיות כל הזמן עם המחשבות???רק המחשבות שאולי...אני יודעת בתוך תוכי שהוא רוצה אותה ופשוט לא יכול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל-

בני
    31/05/2010

אני יכול לעזור בעניין תני מייל-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני - פניה אישית

שירי
    01/06/2010

בני,

גם אני אשמח לשמוע איך אפשר להתפטר מהמחשבות הטורדניות-
    האם הוא עדיין חושב עליה,אולי הוא רוצה אותה (למרות שאני יודעת שהוא אוהב גם אותי),אולי
    היא באמת יותר מתאימה לו ? והאם זה באמת מה שהוא חושב ומאמין?
    מה יקרה אם היא\הוא יצרו קשר חוזר?
    זה מתסכל מאוד ולכן אני כל הזמן ממשיכה להיות חשדנית ולא יכולה לתת מעצמי.

אומנם הקשר נגמר- אבל הקשר הרגשי \המחשבתי לוקח לו הרבה זמן להסתיים ולעיתים לצערי הרב אנשים נשארים עם זה לעולם (אהבת חייו -רחוקה ממנו). וזה מה שאני לא רוצה שיקרה לי.
    אני מוכנה לעשות הכל ,אבל רק בידיעה שהיא תעלם מחיו וגם מחיי.
    ואם היא אהבת חייו -אז שיעזוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי-

בני
    01/06/2010

אפשר להתכתב במייל ?
    זה יותר נוח,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

שירי
    01/06/2010
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני ושירי...

ליאת
    01/06/2010

למה עברתם למייל???שירי דיברה ממש מתוך גרוני ושאלה את שרציתי לשאול אכן אשמח גם אני לדעת מהי תשובתך בנושא????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• -

בני
    01/06/2010

זה מאוד מחמיא ומחמם את הלב שאתן רוצות שאני ייענה, אבל הפורום מנוהל ע"י יועצות בחסד, והן אלה שצריכות לענות,
    אני מתפקד כאן כסוג של עזרה ראשונה, כשהן לא עונות, אז אני זורק כמה מילים,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל

שירי
    02/06/2010

אביטל,

יש לך אפשרות לכתוב במייל ? אולי תכתבי לי. ראית את המייל שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

שמחה
    31/05/2010

בנות יקרות
    מניסיון הטעות הגדולה ביותר היא לדבר עם הנבל במקרה שלי או הנבלה במקרה שלכם
    אותו אדם שבחר להתלבש דוקא על בני הזוג שלנו.
    אדם שמסוגל לקיים רומן עם שנוי או נשואה לא יאמר לנו לעולם את האמת אין לו גבולות אין לו ערכים
    אין לו עניין ברגשותינו להפך קיים סיכוי שיעשה הכל כדי לפגוע בנו שכן לתפיסתו אנחנו לקחנו לו את מה שהיה שלו.
    התקשרתי איממתי סיפרתי לו איפה אני יכול למצוא אותו את אשתו ואת ילדיו והמנובל במקום להבין שאיתי לא מתעסקים בחר לפנות לאישתי בבקשה שתגונן עליו.
    אני חי בסרט כבר חודשים ארוכים אבל צריך לא ללגרום לו נזק ע"י שיחה עם אשתו או משהו דומה מאחר ואישתי היקרה ביקשה זאת ומאחר ומעשה כזה מצידי עלול לפגוע בשיקום הקשר שלנו.
    לכן עדיף לא להתחיל עם זה ובטח לא לקבל נתונים מאדם כזה.
    השקיעו את זמנכן בשיקום מערכת היחסים בבית חפשו את הגורם למה שקרה גם אצלכן בידקו עם בן הזוג מה הוא רוצה ועד כמה מוכן לשנות את הרגליו.
    חיתמו חוזה בו יכתבו כל הדברים שעליכם לשנות יחד.
    תבינו כי עבודה ועסק זה עניין חשוב אך הבית והזוגיות קודמים לו בהרבה
    ובעיקר תנסו ללמוד לחיות עם התחושות הקשות שאתן מרגישות עמוק בפנים...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה?

דליה שוורץ
    30/05/2010

אביטל שלום,
    אני לא יכולה להציעלך להתגרש או לא להתגרש אבל אני כן יכולה להציע לך לחשוב רגע מה את בעמם רוצה שיקרה.
    אתם נשואים עם ילדים ויש לעם פרנסה טובה. אם את מאמינה שהוא ניתק את הקשר איתה תחליטי אם את מוכנה לוותר על מה שיש לך. אם את מוכנה לוותר על זה כי את לא יכולה לחיות עם הידיעה שהוא בגד או היה בקשר עם אחרת, אז פשוט תעזבי. אם את לא ממש מוכנה לוותר על כל מה שיש לך ואת מאמינה שהוא הפסיק את הקשר איתה אז נסי להתרכז במה שיש לך ותני לו הזדמנות לחזור ללהיות נאמן. אם את כל הזמן חושדת ובודקת את בעצם לא מאפשרת לו להראות לך שהוא בסדר כי העניין הזה כל הזמן מסתובב סביבכם. תניחי לזה, אם הוא רוצה לבגוד הוא יעשה את זה בין אם תבלשי אחריו ובין אם לא ולכן אם תקבלי אותו חזרה בלי בילוש מצדך את רק תרוויחי. אולי הוא שוב יכשל ואז תוכלי לדעת שהוא לא מתאים לך ואת נפרדת בלי להתלבט כרגע שאת מתלבטת אני מציע לך לתת לו הזדמנות אמיתית.

מציעה בחום לפנות לייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל-

בני
    31/05/2010

את בוחרת נכון,
    להתגרש זה האופציה האחרונה, גם בגלל העובדה, שכל הזכרונות מהעבר הולכים איך ביחד לזוגיות השנייה, ותעשי ק"ו ומה אם בעלך נזכר באקסית ומעד, ק"ו שאת תזיכרי בו מאחר שהיית נשואה לו מתוך האהבה אמיתית ויש לכם ילדים משותפים, וכמו שחז"ל מציינים, שלגרושים יש 4 דעות במיטה,,,
    עוד עובדה מצערת, שבגלל הסדרי הראייה הגרושים נפגשים ועולים רגשות וקשה מאוד להתאפק, ואז נוצר בעיה חדשה עם הזיווג השני, כך שגירושין לא מומלצים אלא אם יש אלימות פיזית או נפשית, או ח"ו דברים אחרים שא"א להתמודד איתם,
    עלייך לדעת שבכל רגע נתון כל איש ואשה יכולים לבגוד בבני זוגם, זה טבעי כי כך נולדנו, ייצריים מטבענו כמו בטבע, ההבדל היחיד ביננו לבהמות, זה הנשמה הטהורה שצריכה לעשות עבודה יום יומית כדי לברוח מהכיעור ומהדומה לו,
    בעולם מיתרני כיום כמעט ואין צדיק על פני הארץ, וכולם בחזקת חשודים עד שיוכח אחרת,
    הפתרון >
    לנטוע חזק בתודעה שהנשמה מחולקת לשניים חצי אצל הגבר וחצי אצל האשה, מי שפוגע , פוגע קודם כל בעצמו, יד ימין מכה יד שמאל, אנחנו קיבלנו מכה,
    כשיש אהבה אמיתית, שמושתת על ערכים, של נתינה קבלה, הערצה, והכי חשוב לא לקחת את בן או בת הזוג כמובן מאיליו, כל הזמן לטפח ולשפר את הקשר,
    שימו לב שהרבה הודעות של נשים המשבר הוא סביב לידה לפנייה או במהלכה, ולאחרייה, יש תפיסת חיים שגויה, הנובעת מדעות קדומות בכלל האכלוסיה לאוו דווקא דתיים, כאילו לאשה יש מאהב חדש התינוק שלה שגוזל באמת מזמן האיכות של הזוג, כתוצאה מכך הזוג מתרחק, הבעל כביכול שומר על אשתו, ועל העובר "לא לתת לו בראש", וכשאין יראת שמיים, יש שמחת שדיים במקום אחר, ובתחילה זה רק לדבר עם האקסית, לעזור לה במצוקה, ומצווה גוררת מצווה,
    מי שיגיד שזה לא קרה לו, הוא שקרן ונבל,
    לכן כל זוג צריך לתאם כל מהלך בחיים ולראות שהצרכים של שניהם יסופקו, או מתוך וויתור, או מתוך השלמה בבחינת "זמנית-לא ניתן לספק את השירות" מדברים בייחד, חושבים על פתרון בשביל להרגיש טוב,
    אני לא מצדיק בגידות, וא"א להאשים את הכוסית, ואת האקסית, ואת זה שהוא מתנהג כך וכך, כל אחד שייעשה בדק בית קודם כל ע"ע, האם אני משקיע נכון בקשר ? האם אמרתי מילה טובה היום ?
    מתי בפעם האחרונה קניתי לה מתנה, וצירפתי פתק > לאשתי האהובה,,, קניתי לך מתנה,,, סתם כי בא לי לפנק אותך,,, !
    אנשים נוסעים לכל העולם, לצימרים, למסעדות יוקרה, אבל העיקר חסר מן הספר,
    נשיקה חמה בדרך לעבודה, פתק חמוד, מתנה ב50 שח, הכנת ארוחה רומנטית בבית, טיול על שפת הים, הליכה רגלית יום יומית, שטיפת כלים בסעודת שבת במקום האשה, כוס קפה של שחרית על הבוקר, לבוא הביתה ולשבת בחיבוק ידיים ולהקשיב מתוך עניין לבן זוג, 5 דקות ! כן 5 דקות בלי לעשות עוד פעולות בדרך,,,ועוד ועוד,
    את הכל אתם יודעים, אז למה אתם לא מקיימים ?????????????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

שחף
    06/06/2010

התגובות שלך הן כמו מים קרים על נפש עייפה יישר כח על העזרה שאתה נותן בעצות ובאמפתיה לכל מי שצריך וזה בבחינת גמ"ח ברמה גבוהה,ללא תמורה,אני באופן אישי שאבתי כח מכמה מעצותיך הטובות ,תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף-

בני
    06/06/2010

תודה רבה על המחמאות, זה נותן לי כח להמשיך,
    את מוזמנת להמשיך לשתף ולהחכים ולתת תמיכה לחברים כאן,
    זה אכן הגמ"ח הכי יעיל והדיסקרטי ביותר בעולם,
    שבוע טוב
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה שמים את הגבול?
    סלעית
    28/05/2010

או שהעולם השתגע או שאני בעצמי. אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה נחשב היום לגיטימי ומה לא, איפה שמים את הגבול? האם זה נורמלי להתכתב בקדחתנות בס.מ.ס טלפוני על הא ועל דה עם שותף מהמין השני בעבודה? האם זה תקין לשבת יחד ולאכול ב"ארוחות עסקיות", בנוסף לעבודה השותפת?... אני נטרפת רק מהמחשבה שבעלי כל בוקר מתגלח, מתלבש יפה, מתבשם (הרבה) ומתיפייף לקראת יום עבודה שגרתי, כשהוא עובד בצמידות לבחורה צעירה ושרלילה, חסרת מעצורים, השולחת לו ס.מ.סים תכופים ונמרחת עליו. הוא אומר שזה לגיטימי לתקשר היום באמצעות ס.מ.ס וזהו כלי תקשורת כמו כל כלי אחר, אבל אני חושבת שכל תקשורת החולין הזו על בסיס יומיומי קבוע ופגישות וישיבות יומיומיות מלבות ומזינות פוטנציאל בגידה. האם אתם מסכימים אתי שהגבולות היום היטשטשו? איך אני יכולה לשכנע את בעלי שזה לא לגיטימי? רק לדוגמא, אחת ההודעות שנשלחו: "שכחתי שם את הג'קט... שים לי בחדר..." אני פשוט מזועזעת, ומנסה בדמיוני להבין מה זה "שם", לטענתו בjדר ישיבות. הבעתי את מחאתי ודעתי בנושא בכעס רב ואמרתי לו שאינו אמור להיות נושא הכלים שלה, מה גם, שהוא הבוס שלה ולא ההיפך, והוא פשוט טוען: "מה את רוצה, שאני לא אענה להודעות?" אני מתחילה לאבד את הסבלנות ובד בבד גם את השפיות. האם הכל בראשי? איך עוצרים את הטירוף? אינו מוכן לקבל ייעוץ זוגי ולא לדבר. מרחיק אותי.

לקביעת תור
    סגירה
    איפה שמים את הגבול?

הוספת תגובה

• לא, זה לא ממש לגיטימי- לדעתי

נויה
    28/05/2010

בואי אתן לך נקודת השקפה "מהצד השני" כביכול. אני עבדתי הרבה זמן עם גברים וגם היה לי בוס נהדר שאתו אני בקשר עד היום פעם ב- אפלטוני לחלוטין , מה נשמע, איך הילדים וכו" (אני לא מסתירה מבעלי וגם הזמנתי אותו ואת אשתו לבר המצווה של בני בזמנו). אף פעם לא שלחתי לו SMS ובטח לא מעבר לשעות העבודה (גם לא היינו נפגשים לארוחות וכאלה) גם כשעבדנו יחד. תמיד הקפדתי לשמור על דיסטנס שכן אני נשואה וגם הוא נשוי וזה לא ראוי וממש לא מקצועי.
    אני חושבת שאת ממש צודקת שזה מפריע לך ומטריף אותך- ומה גם שמדובר בבחורה צעירה שמודעת או לא מודעת לנזק שעלולה לעשות לנישואין שלכם. אין פה ויכוח מצדי. אולי את צריכה לשכנע אותו ללכת ליעוץ ולנסות לפתור את זה- שיסבירו לו מדוע זה לא לגיטימי ולא במקום. יש גברים פשוט שהתפיסה שלהם שונה ולא מבינים למה זה לא בסדר ומה הבעיה בכלל.
    אני חושבת שאת צריכה לנסות שוב להסביר לו וגם לתת לו לדעת איך זה גורם לך להרגיש.
    מאחלת לך הצלחה ושהדברים יסתדרו בקרוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה

סלעית
    28/05/2010

תודה לך על התגובה. גם אני בעד תקשורת גלויה והסברה. אבל בכל פעם שאני רוצה לדבר על הנושא, בעלי מיד מתרחק ומתנתק ומעדיף לעסוק בשלו, במחשב... הוא נסגר בפניי וגרוע מכך- טוען שאני מציקה לו, אז אני פשוט צריכה "לבלוע את הצפרדע" ולחיות עם העובדות כמו שהן? הוא מנהל את חייו כראות עיניו ונותן לכלבה הזו לנהל את סדר יומו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית

רון
    28/05/2010

ראשית אני חייב לציין ולומר שאני נפעם מהדרך שלך להבין ולנתח את הסיטואצייה הקיימת בה את מצוייה כעת עם בעלך.

מבחינתי התיאור שנתת הוא אידיאלי ברמה מדהימה לבגידה קלאסית, כפי שהבנת כל שינוי שאת שמה/שמת אליו לב באישך רק מחזק את עמדתך לגביו.

רק מה ?!?! את אישה משכילה ברמה שלא תתואר כפי שאני שם לב מאשר שכתבת ואננני מבים פאקינג דבר אחד ! למה !! את !! לא !! שמה !! לזה !! סוף !!!! ????????????

לא אכפת לך שבעלך משתרלל עם איזה זנזונת בעבודה שרוצה לקבל קידום כלשהו או פידבק כלשהו ?

ראבאק אנשים מה נסגר איתכם ? אני מתפלא עליך אחותי איך את ממשיכה לתת לזין הזה להתנהל/להתהולל ככה כאשר ממתינה לו אישה בבית שאוהבת אותו וממתינה לו על הספה בסלון עם חיוך של אושר (אבל מזוייף מהחשש או מהידיעה ש......)

אפס שכמוהו !.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

סלעית
    28/05/2010

קודם כל תודה על הפידבק. אתה מכיר את הפתגם: "חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו?". נכון, אני בעלת אינטואיציות חזקות מאד ואני נמצאת כל הזמן עם אצבע על הדופק, אני באמת חושבת שעדיין לא התרחשה בגידה פיזית, בגלל אופי עבודה שלו ונוכחות של המון אנשים ברקע... ולא, אני ממש לא תמימה, רחוק מזה- כבת להורים גרושים החושים שלי מאד מחודדים. אני חוששת כרגע מבגידה רגשית וברור לי שמשם הדרך סלולה ומהירה למימוש פיזי. טרם שכרתי בלש, כי אני באמת חושבת שאינני יכולה להוכיח דבר בשלב זה, ועד כמה שאשמע אולי פתטית, איני יכולה כרגע לפרק את החבילה לפני שיש לי הוכחות מוצקות וחותכות (לא אהסס לעשות זאת אם יתברר כי אכן יש בגידה, אפעיל שירותי בלש כשממש אהיה בטוחה). כרגע אני בעמדת חולשה, אחרי ניתוח קיסרי שלישי, בחופשת לידה, עם שלושה ילדים קטנים, לא במיטבי ולכן אין לי כוחות נפשיים לפעול בשלב זה. מה שכן, אני חיה בחשש מתמיד ובפחד ממה שהולך לקרות. כשאני מדברת איתו על גבולות, הוא חושב שאני מיושנת ושמרנית מידי וטוען כי לא אמצא מישהו אמין כמוהו לעולם. איני יכולה לומר לו כי אני קראתי הודעות שלו בפלאפון מכיוון שזה יגרור שני דברים: 1. העלמת ראיות בעתיד (ואז לא אוכל להשתמש נגדו בשום ראיה. 2. ריב מיותר שלא יוביל לכלום, ובו עוד אואשם בפגיעה בפרטיות (כבר הואשמתי פעם אחת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית (טייק TOO)

רון
    28/05/2010

ראשית !! אינך חלשה ומה שלא תגידי לא יעזור לך (ניתוח קיסרי ובלה בלה בלה) את חזקה ואיתנה!

מסכים ולא מסכים לגבי סשן הבלש אני בדיעה נחרצת וחד משמעית טוב מוקדם מאשר מאוחר ! קחי את הריזיקה די עם החששות והפוביות ! תשכרי בלש סמכי עליו שיעשה את העבודה השחורה !

אל תקפקי ולו בספק הקטן ביותר שיש לך לגבי אישך יקירתי, זה יהיה סוד שלך עם עצמך ועם היושב במרומים, הסירי דאגה מליבך ואל תחכי לסימן המפליל הבא מאישך משום שזה כבר יכול להיות סוף הרומן שלו עם השרלילה הזו (התורנית?!?!)

מבחינתי.....יש לך גב ממני (:

אשמח לתת לך יד ואוזן מתי שתרצי !!

אני חייב לומר שנתקלתי פה בהמון נשים שכותבות סשנים כאלו אבל רמה וורבלית, אינטואיטיבית, ורגשית כזו הרבה זמן לא נתקלתי

הצדק איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה, רון

סלעית
    29/05/2010

הצלחת לרגש אותי. כבר מזמן לא קיבלתי מחמאות כאלה, ויותר מכך, השהייה בבית בחופשת לידה עם תינוקת+ שני ילדים ומחשבות טורדניות, לא רק שלא מוסיפה לבטחוני העצמי, אלא שגם הצליחה להשכיח ממני כי אני בחורה משכילה ומקצועית עם כישורים רבים, ובמקום לפתח את עצמי ולפרוח כפי שאני צריכה, הפכתי לאשה אומללה שמביטה רק על בן זוגה, המנהל חיי עבודה וחברה כהרגלו, ואילו אני, ביציע, מחכה במסכנות לבעל, שיבוא ויתייחס אליי, וייתן איזה שהוא תוקף או הערכה לאיכויות שלי, (מה שלא קורה, כמובן, כי הוא עסוק בענייניו האישיים ולא ממש מעריך, אלא לוקח כמובן מאליו) ואני באיזה שהוא מקום הפכתי למעין "צל" שלו, שאיבד את זהותו ומהותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית (טייק שלישי) וכמובן שבוע טוב

רון
    29/05/2010

טוב מאוחר מאשר אף פעם לקבל פידבקים !

הכל יבוא על מקומו לבסוף בכל הרבדים הקיימים הסובבים אותך !

שיהיה לנו שבוע מרשים רווי חיוכים וכמובן ...... בשורות טובות

אל תשכחי לתת עדכונים בסוגיה שלך

הולד יו פינגרס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המברך יבורך!

סלעית
    29/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (:

רון
    29/05/2010

עדכניני.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

סלעית
    28/05/2010

אשמח גם לשמוע דעתך ועצתך הטובה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העתק הדבק משירי-

בני
    30/05/2010

ובהזדמנות זו, נודה לה על התמיכה שהיא נותנת לחברים,
    תמשיכי כך, זו מצווה גדולה, נראה לי יותר מלהתנדב בעמותות למינהם, כמו זק"א וכו'
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עשן בלי אש

שימחה
    30/05/2010

אומנם את בפורום של אנשים שכבר קיבלו את הסטירה מבן זוגם אבל זכרי כי כל הסיפורים מתחילים בצורה דומה.
    אין כאן תמימות אין אמון ואין קשר חברי בלבד
    יש 2 אפשרויות להמשיך לחיות בשאלה או לקום ולעשות .
    א. ניתן לתת לו הרגשה שגם לך יש מישהו
    ב. להציף את הדברים ולדרוש הפסקה מידית
    ג. ללכת לטיפול ולבדוק למה הוא צריך את זה.

האמיני לי אם זה קרה לי ולאשתי זה יכול לקרות לכל אחד לא חלמתי שאשתי תתאהב באחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבול

דליה שוורץ
    30/05/2010

סלעית שלום,
    את הגבול כל זוג שם לעצמו במקום שמתאים לו ונראה לו נכון.
    במקרה שלכם הגבולות שלך ושל בעלך שונים ולכן יש בעיתיות.
    את בהחלט צריכה להסביר שאת לא מוכנה לסוג כזה של קשר שלו עם העובדת הזו בין אם יש בינהם משהו ובין אם לא. אם הקשר הזה מהווה מבחינתך בעייה עלייך לדרוש שזה יפסיק, אבל עלייך לדעת שיכול להיות מצב שבעלך לא יסכים לשים לזה סוף וכאן המקום שלך לברר איתו מדוע כ"כ חשוב לו לשמור איתה על כזו רמה של קשר. איזה צורך שלו היא ממלאה שהוא לא מוכן לוותר עליו. זה דורש שיחות וזה דורש מאמץ ריגשי ולכן אני מציעה לעשות זאת באמצעות יועץ זוגי.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

סלעית
    30/05/2010

ראשית, תודה על התגובות ועל המילים המחזקות. לגבי שאלתך האם היא נשואה, אז משיחת חולין עם בעלי, בד"א, אמר שהיא נשואה+ ילד, אבל כמו שאת יודעת זה ממש לא מפריע לבגוד, ההיפך, קל יותר כשהשניים נמצאים בסטטוס דומה. איני יודעת עליה שום פרטים כמו מקום מגורים, שם הבעל וכדומה. ניסיתי לעשות בירור לא מקצועי, בעצמי , לפי שם ומספר פלאפון, אך לא נחלתי הצלחה מרובה. לגבי שירותי בלש, יש בעיה אמיתית, מכיוון שבעלי אכן יוצא לעבודה וחוזר הביתה מבלי לצאת ממקום העבודה. המקום מאובטח 24 שעות ביממה ע"י שומר ואין אישור להיכנס ללא תג עובד (אפילו לא לבני משפחה), כך שספק אם בלש אפילו יוכל להיכנס לשם. כפי שאני יודעת גם אין הרבה פרטיות במקום העבודה כי כולם עובדים במין "תאים" סגורים בקירות אך ללא תקרה, כך שניתן לשמוע מסביב מה קורה, אך לא לראות (מה שמאפשר למשל מגע עיניים, ידיים וכו'- בפגישות היומיומיות שלהם, וכמובן התכתבויות במיילים ובפלאפונים). כמובן, שבלש לא יוכל לתעד רגשות או תחושות, וזה מה שבאמת מטריד את מנוחתי, האם הכלבה הצליחה לגעת בנפש שלו. בעלי הוא אדם טוב לב במהותו ויכול ממש בקלות להתאהב ולעזור ל"עלמה במצוקה", ובמקרה שלה- עלמה שתביים מצוקה ותלותיות דביקה, רק כדי להשיג את מטרתה. אני חוששת לפנות ישירות אליה, כי אז אוכל להחריף את הבעיה אם אין דברים בגו. איני רוצה לשתול להם רעיונות במוחם, אך תחושות הבטן שלי לא מבשרות לי טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוישששש

רון
    30/05/2010

הורגת אותי המחשבה שתחושות הבטן שלך לא מטעות !!!

אני מתעב נשים שמפשקות את רגליהן במגמה לקבל קידום או סתאם לקבל מילה טובה !!

יש לי סלידה מסוג שכזה של נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית

רון
    30/05/2010

יש לך מייל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

סלעית
    30/05/2010

כן, אך מעדיפה להישאר כמה שיותר אנונימית בשלב זה. אם כי אני ממש מודה לך על כל התמיכה הרגשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איתך

רון
    30/05/2010

(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלמה 'במצוקה' -סכנה גדולה

שירי
    30/05/2010

סלעית,

לכן חייבים כמה שיותר מהר לפעול. העלמות האלה הן הכי מסוכנות שיש.
    צריך לעצור את זה כמה שיותר מהר. הן סוחטות את הגבר ריגשית יודעות בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ ומה לומר כדי לכבוש את ליבו של הגבר. והן מצליחות.אומרות לגבר בדיוק מה שהוא צריך
    לשמוע.
    למרות מה שכתבת ,האם את לא יכולה אכשהוא לבקר את בעלך להכנס או לנסות דרך בעלך לדלות ממנו את השם שלה. הרי ברור שגם לה יש מה להפסיד. היא נשואה (היא לא רווקה) יש לה בעל שגם נפגע . נכון שזה צריך לבוא מבעלך להפסיק את הקשר הזה (אם הוא קיים) ,אבל לפעמים כאשר הבעל 'חלש' או שהיא מתמרנת אותו (לא שאני לא חושבת שהגברים האלה לא אשמים) צריך לעזור לו לצאת מזה . גם אם זה בדרכים עקלקלות. אין לך דרך להתקשר לעבודה שלו למזכירות - ובאגב לשאול על אנשי הצוות שלו כי את מתכננת מסיבת הפתעה או משהו ?
    אבל כמובן צריך לעשות את זה חכם. גם שאת מגלה את האינפורמציה הזאת עליה. את צריכה לראות איך את עושה את זה .
    או שיש לך דרך נוספת וזה לא דרכה אלא דרכו לנסות להגיע אליו - להויצא ממנו בדרכי נועם . לדבר על הפחדים שלך על הרצונות שלך. לצאת איתו לבילוי מחוץ לבית (בדרך כלל שאתה בחוץ אתה יותר רגוע) לנסות לברר מולו איפה הוא עומד (אם אמרת שיש לו לב טוב אז אני מאמינה שהוא לא יוכל להשיך לעבוד עלייך ולשקר לך) אולי אפילו להציע ללכת לטיפול ביחד.

מקווה שתצליחי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    mbam
    27/05/2010

אני בת 41 נשואה +3 נשואה 15
    תפסתי את בעלי , ניהל רומן במשך שנה.
    אני מושפתל הרוסה שבורה...
    המערכת יחסים בינונו במשך 3 שנים האחרונות היו גרועות מכל הבחינות, וחמתי תרמה גם היא את חלקה לצורך העניין. בעלי מספר ומשתף אותה בהכל.
    פתחתי בהליכם משפטיים.
    בעלי היום שינה פאזה ומוכן לעשות הכל ע"מ לחזור לדרך חדשה עם הבטחות....

מה הלאה ...

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• מה הלאה ?!?!

רון
    27/05/2010

זרקי את הטינופת ותתחילי חיים חדשים !!!
    האמיני לי שתפרחי לאחר הגירושין

בעל אפס מאופס

אגב.....אל תשפילי את עצמך ותחזרי אליו לאחר ההבטחות שלו (ההבטחות לא יקויימו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנימה רגועה משהו

נויה
    27/05/2010

לא רוצה להיות קיצונית ולומר לך "תזרקי אותו לכלבים" ואל תאמיני לו, אבל יש כאן משהו בעייתי משהו- ההתערבות (ויותר מכך- בעלך שמאפשר את ההתערבות) של חמותך- תאמיני לי, אני יודעת טוב מאוד מה זה.... גם אני התחלתי בהליכים בעקבות פיצוץ שדאגה לו חמותי המופלאה... מבחינתי היא תקעה את המסמר האחרון בארון הנישואין שלנו.
    נחזור אלייך- אולי תנסו יעוץ זוגי ותראו אם אפשר לטפל ולברר מדוע בעלך בגד וללמד אותו לחנך את אמו שלא להתערב בחייכם.
    מאחלת לך המון הצלחה באשר תבחרי וחזקי ואמצי!!! פשוט תהיי חזקה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה חשוב לך

שימחה
    30/05/2010

השאלה הראשונה היא עד כמה חשוב לך הקשר שכן מהמקום בו אתם נימצאים אפשר או לרסק או לצמוח.
    בידקי עם עצמך מה את רוצה עד כמה את מוכנה לעבוד על הדברים ובמידה שתחליטי לנסות ולתקן
    קחי את בעלך יד ביד ותפתחו את הדברים חפשו יחד את הגורמים למה שקרה ותעבדו עליהם.
    זיכרו פתיחות ורצון הן מילות המפתח.
    כמובן רצוי גם לקבל עזרה מבעל מקצוע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדן אמון
    טל
    27/05/2010

הי לכולכם,
    בקרוב אני מתחיל תקופה חדשה בחיי: עובר דירה לעיר אחרת, רחוקה מאוד מהיכן שאני נמא כעת, ומתחיל עבודה חדשה. אני מניח, שעם הזמן אתחיל גם מערכת יחסים חדשה.
    הבעיה שלי, אם ניתן לקרוא כך למשהו שהוא עדיין תיאורטי, היא שאני חושש שהתנסותי כנבגד תקלקל את מערכות היחסים העתידיות שלי, עקב אבדן אמון באנשים ובבנות זוג בפרט.
    על מנת לשרוד את המשבר שפקד אותי, נאלצתי להתחשל מאוד. אך אני חושש שגם התקשחתי, ואף במידה רבה יותר מכפי שהייתי טרם המשבר (וגם אז כבר הייתי די מנותק רגשית).

האם ישנו כאן מישהו שחווה בגידה וגילה שהדבר רודף אותו גם לאחר מכן? ואם כן, כיצד ניתן לשבור את המעגל ולהותיר את חוסר האמון מאחור?

לקביעת תור
    סגירה
    אבדן אמון

הוספת תגובה

• טל

שמחה
    01/06/2010

טל שלום

האמת מצב לא פשוט אומנם אני נשארתי בבית אך חוסר האמון קיים גם אצלי
    ברור שאתה איש נבון שמבין איפה הבעיה שלך כרגע אבל כמו תמיד ניראה לי שהזמן צריך לעשות את שלו.
    יחד עם זה זכור תמיד כל פעם שתעמוד מול אישה אחרת שהיא לא אשמה במה שעברת ומגיע לה הזדמנות משלה.
    לצערי אתה כמוני גילית את העולם האמיתי והבנת שאין לך להאמין באף אחד מלבד בעצמך
    תנסה טיפול אולי אפילו אימון אצל מאמן אישי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדן אמון

מיכל פאטל
    01/06/2010

שלום לך טל,

על אף שהחשש שלך ברור, חשוב טל שלא ליפול למלכודת הזו.נכון, עברת טלטלה לא פשוטה כנראה
    והדיה עדיין נשמעים, אך זהי חוויה ממערכת יחסים שהסתיימה!!!
    חשוב שלא תיתן למחשבות מכלילות אלו מקום . יש משמעות עצומה למחשבות שלנו, עד כדי כך שהן משפיעות על הרגשות שלנן ובסופו של דבר על התנהגותינו.אם ברצונך באמת לפתח מערכת יחסים חדשה רצוי לעשות בירור לגבי הלך מחשבותיך ולהפכן למציאותיות- ריאליות יותר.יתכן כי תצטרך לשם כך עזרה ממטפל קוגניטיבי -התנהגותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא יכול להיות,

איל
    02/06/2010

שמעז יצא מתוק, ודווקא החוויה הפוגענית שעברת, תעזור לך להתפכח ולא למהר לתת אימון בנשים ובאנשים בכלל, ולדעתי זו ברכה ולא קללה.
    אל תתמסר (רגשית) יותר מדי מהר, תתקדם עקב בצד אגודל, הכל לאט לאט, בעיניים פקוחות לרווחה, ועודף חשדנות לא הרגה אף אחד, להיפך, היא יכולה רק לתרום.
    בסופו של יום, אנו תוצר של כל ההתנסויות שלנו בחיים, וחשוב להפיק לקחים ולא לחזור על טעויות שכבר עשינו, לסיכום אל תחשוש ,להיפך אתה יותר מנוסה, יותר בוגר, יותר מציאותי וזה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעון
    שלומי
    25/05/2010

נפרדתי מחברה שלי שוב בפעם המליון בגלל שאין לי שקט שאני איתה
    אנ יכל הזמ ןחושב מהסס מתלבט מאבד תיאבון
    אחרי זה זה ה פך ללחצים בחילות חרדות אני נלחץ שאני איתה בחוץ או אצל חברים יושב איתה כאילו הנוכחות שלה עושה לי לא טוב
    ואז אני מקיא גם בקיצור אין לי שקט נפשי שאני איתה וזה גורם לגוף להגיב בצורה כזאת
    למהזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שמעון

הוספת תגובה

• על זה עוד לא שמעתי

נויה
    25/05/2010

אני חייבת לציין, נשמע לי ממש מוזר ולא ברור לי ממה נובעים סימפטומים פיזיים כל כך חזקים בגלל נוכחות חברתך לידך.... כנראה שלא טוב לך להיות איתה מסיבה זו או אחרת ועובדה שנפרדתם "מיליון פעם". אז אולי הפעם צריכה להיות גם האחרונה והסופית? אינני יודעת. אני לא יועצת מקצועית או רופאה אבל לא נשמע טוב- משהו בה עושה לך ממש לא טוב!
    נשאלת השאלה- מדוע אתם חוזרים כל פעם להיות ביחד??? אולי תנסה להכיר ולהתחיל מערכת יחסים עם מישהי אחרת ותראה איך הולך....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסימפטומים שתיארת:

סלעית
    26/05/2010

בחילות, לחץ, חרדה, הקאות... המתרחשים אך ורק בנוכחות בת הזוג שלך?... לי, בכל אופן, זה נשמע ממש כמו סימפטומים של חשיפה לאלרגן כלשהו, כלומר, הגוף שלך מגיב אליה כפי שמגיבים באלרגיה למזון או תרופה. ולכך יש לך שני פתרונות אפשריים: או להתרחק מהגורם האלרגן (=חברתך) ולהיחשף רק למה שבריא לך נפשית ופיזית, או להילחם בתופעה הזו ע"י שיחות בנושא עם איש מקצוע או עם מישהו קרוב, לרבות בת הזוג. לי נראה כי האפשרות הראשונה תתאים עבורך יותר. נסה לפשפש בזכרונך האם תופעה זו קרתה בעבר עם אשה אחרת, ואם כן, אז אולי יש לך בעיה ביצירת קשרים חברתיים או אינטימיים ואז באמת שוה לערב איש מקצוע או להשתתף בסדנה מתאימה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    26/05/2010

לא היה לי מצב כזה כי היא קשר רציני ראשון שלי
    אני מעדיף לא להיות איתה למרות שהיא שבורה אבל עדיף ככה מאשר לפגוע בה כל הזמן ולהרוס את הבריאות שלי למרות שגם שאני לא איתה המצב רוח נופל לי בערב במכה ויש לי כל הזמן דאון כזה של חוסר חשק לכלום האם זה זמני בגלל שזה פרידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא פורום חרדות-

בני
    26/05/2010

אני מנחש שאתה תושב קוו עימות, וזה בעקבות מה שעברת שם,
    בחור מתוק, אתה מפתח חרדות לשווא, מניסיון שלי,,, לך לטיפול, זו לא בושה, בזמנים של היום טיפול תרופתי + שילוב תמיכה מקצועית, זה in .
    ---
    אם תפציץ את הפורום בשאלות חוזרות, זה אומר שאתה מתכחש לעזרה המושטת לך,
    ואתה בטח יודע על מה אני מדבר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    27/05/2010

איך אני ידע עם זה לא קשור אליה אם זה קורה לי בגללה?
    שאני לא איתה אין לי לחצים ובחילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    27/05/2010

אני יתן לך דוגמא
    אם אני ילך איתה לאירוע או לשבת עם חברים וכאלה או אחרי הסקס איתה גם קורה לי
    אני מתחיל להילחץ ויש לי בחילות
    אם אני ילך לבד אני לא ילחץ
    גם עצם המחשב או ציפייה למשהו נגיד שהיא חזרה לא מזמן מחול יומיים לפני הייתי עם משפחה בחצר והיו לי בחילות ממחשבות על זה שהיא באה ...מה יהיה נחזור לא נחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מתאים

דליה שוורץ
    30/05/2010

שלומי שלום,
    אני ממליצה לפנות לרופא שיוכל להפנות אותך לטיפול מתאים, זה יכול לנבוע מהל מני סיבות פיזיות ונפשיות ולכן ממולץ לפנות לרופא מאחר ויש לך סימפטומיים גופניים, הוא יפנה אותך לממוחה המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    31/05/2010

כן אבל שאני לא איתה אין לי לחצים ובחילות
    רק מצב רוח משתנ ודאוון
    מה זה אומר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    06/06/2010

היה בסדר עד אתמול היא רצתה לבוא כי אין אצלי אף אחד בבית
    אמרתי לה זה לא יזחיר ביננו היא אמרה בסדר רוצה או לא?
    אמרתי לה טוב איך שסיימתי תשיחה התחילו בחילות והיא באה בידיוק יצאתי מהשירותים כאילו עשיתי פיפי שבעצם היו לי בחילות
    שכבנו והיה אשששש
    למה היא גורמת לי לבחילות לחצים מחשבות חרדות
    מה אני לא יכול להיות איתה פשוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    06/06/2010

היא טוענת שיש לי פחד ממחויובות ואני בורח כל הזמן
    ואחד אומר לי פה אל תיהיה איתה ואחד אומר שיש לי חרדות לשווא אז למי להקשיב....
    ?????.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפסיכולוג. אתה צריך דחוף.

אסף
    06/06/2010

ואני לא צוחק ולא ציני. זה נשמע הרבה יותר רציני מכדי שמישהו יוכל לעזור לך דרך התכתבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    07/06/2010

למה דחוף הרי שאנ ילא איתה אני בסדר יש לי שקט נפשי....
    שאנ יחוזר אליה מתחיל הבלאגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמע שלומי

אסף
    07/06/2010

אני אף פעם לא שמעתי שמישהו מגיב ככה מנוכחות של אישה. טוב. אתה יודע מה? אז פשוט תפסיק להתראות איתה וזהו. אבל אני חושב שזה לא היא. אתה תגיב ככה לכל אישה שתתנהג כמוה ואת זה אתה חייב לבדוק ואם אני צודק אז אתה באמת צריך טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה ריגשית
    דנה
    25/05/2010

אני לא יודעת מאיפה להתחיל אני נמצאת מיזה שנה וחצי במצב הזה .
    אני אישה נשואה +2 קטנים התאהבתי בגבר שעובד איתי, לטענתו גם הוא מאוהב בי אנחנו באותה מחלקה לכן אנו די צמודים במהלך היום ולא ניתן להתעלם אחד מהשנייה- שלא נדבר שהלב שלי רוצה אותו ואני נימשכת אליו בטירוף משהו שהוא לא בשליטה אני לא שולטת ברגשות שלי אליו אני מנסה וזה לא הולך.
    הוא גם נשויו עם ילדים בוגרים- לטענתו הוא אוהב את אישה שלו.
    אנחנו ניסינו עשרות פעמים לסיים את הקשר יפה במריבה וכלום לא מצליח בדרך כלל זו אני שמתחילה שוב ואז הוא חוזר.
    אני רוצה לציין שהקשר מסתכם בדיבורים הודעות טלפונים מיילים והיו גם נשיקות ומגע ידיים ולא מעבר .
    אניפ אף פעם לא שלמה עם זה הוא מבחינתו היה גם מקיים איתי יחסי מין אבל אני כמובן לא אסכים לזה.
    כרגע אנחנו שוב מנותקים אני יזמתי והוא לא מוכן שנחזור וקשה לי מאוד אין לי רצון להפסיק אני רוצה אותו לגמרי אני נילחמת ולא מצליחה וכל פעם פונה אליו ונתקלת בדלת סגורה .
    אני יודעת שאני צריכה לצאת מיזה אבל ברגע שאני יוזמת איזה שהוא ניתוק הוא מתעלם מימני וקשה לי ואז אני רוצה אותו שוב וגם שהוא מתנהג רגיל אני מתחילה שוב לחפש אותו.
    בנוגע לבעלי בעלי הוא בחור טוב לא חושבת שהייתי מאוהבת בו אי פעם בוא נגיד שהוא לא הטיפוס שעשה לי פרפרים וריגושים גם לא בהתחלה הוא יקר לי הוא חשוב לי מאוד הסקס שלנו בסדר מצידי הוא לא מאהבה גדולה ותשוקה והתלהבות אני לא חשה שהוא הגבר שמטריף אותי לא בהתחלה ולא היום רציתי להתחתן הוא גילה כלפי רצינות אז התאים לי הזוגיות התכלית הנישואין והיום אני מרגישה שזה חסר לי ולכן אני עושה מה שאני עושה.
    אני לא רואה את עצמי מתגרשת המשפחה חשובה לי הילדים שלי מאוד חשובים לי.
    אבל כואב לי המצב הזה שאני לא שלמה.
    בנוגע לגבר האחר אני לא בטוחה לגביו גם הוא לעולם לא יתרגש אבל אני די בטוחה שעשיתי לא הרגשה בלב שהטריפה אותו אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל לאורך כל הדרך הוא טעון שאני חושבת שהוא רק חיפש אצלי מין וזה מרגיז אותו כי לעיתים אני אומרת לו כאלו דברים .
    מצד אחד אני חושבת שהוא אוהב אותי מאוד מצד שני אני חושבת אולי זה רק התלהבות על בסיס של משיכה .
    יש לציין שברגע שאנחנו רבים הוא לא יוזם חידוש קשר זו אני שמחדשת את הקשר כל הזמן.
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות לא יודעת להתגבר ולהמשיך הלאה מה אני עושה?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה ריגשית

הוספת תגובה

• בגידה ריגשית

דנה
    25/05/2010

יש לציין שהוא טוען שהוא אוהב אותי ומאוהב בי בטירוף ומבחינתו הוא לא יחזוא כי כל יומיים אני שוב אתחרט וגם אציין שהוא רק רוצה סקס איתי.
    אני לא יודעת למה להאמין אני חושבת שלא ניתן לקיים קשר אמיתי ללא סקס למרות שלו לא מפריע להישאר בקשר ללא מין אני לא ממש מאמינה לזה כי שאנחנו ניסחפים אז מבחינתו להמשיך .
    הוא טוען שהוא השלים עם המצב הזה וכבר ניפגענו בחיים שלנו וזה מה יש - הוא לא היה יוזם ניתוק מבחינתו אבל כרגע הוא לא יחזור כי אני רואה אותו רק כאחד שחיפש מין .
    אני לא ממש יודעת אם להאמין בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר לא בריא ולא נכון

נויה
    25/05/2010

ממה שכתבת, לצערי לא נראה לי שיש עתיד לקשר הזה. שניכם לא רוצים להתגרש ומצד שני- להמשיך עם המצב הקיים? לא נראה לי אפשרי- לאף אחד מכם. גם לא הוגן כלפי המשפחה שלך וגם שלו. תחשבי טוב אם יש לך ברירה כמו לגשת לטיפול פסיכולוגי כדי לקבל כלים להיות חזקה ולהתגבר על הרצון והכמיהה שלך אליו או הקיצוני ביותר- לעזוב את העבודה כדי שלא תתראו על בסיס יומיומי ותמשיכו במערכת הזו? אני מבינה שאת בבעיה רצינית כאן אבל חייב להמצא פתרון.
    מאחלת לך שתהיי חזקה ותתגברי!! בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בדיעה אחרת

רון
    25/05/2010

אני רק מאחל לך יקירתי שביתך הקטנה תגיע אליך כאשר היא נשואה ותאמר לך שכנראה בעלה מתראה עם מישהיא שהם מטריפים את החושים אחד של השניה אבל !! הם לא שוכבים !! אך הם מתנשקים ומתגפפים ! אבל !!!! לא שוכבים !!
    ואז נראה איך תרגישי לא יוצלחת אחת !!
    שוב אחזור על המשפט הנדוש שלי, את אישה מהזן הכי נחות שקיים בבראנז'ת המין הנשי

אפס מאופס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ב
    25/05/2010

אני עצובה מאוד על המתקפה שלך כי היית קורא היטב את מה שכתבתי אז כניראה שיש לפעמים סיבות לקיומם של דברים גם לכאלו דברים וזה גם יכול לבוא לכל אחד בחיים גם לאלה שהם זן גבוה - תתפלא.
    ואם היית עוד יותר שם לב אז היית מבין שאני נילחמת בלסיים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו

רון
    25/05/2010

צוות ההנהלה ועובדיו גאים בך על הכוונה והמחווה הגדולה והאצילית שלך לסיים את הבגידה באישך !

תפסיקי לבלבל את השכל עם המשפט הגרוע הזה זה יכול לקרות לכל אחד, כל איש עם ראש רציונלי מסיים זוגיות/נישואין ומשתרלל/פותח זוגיות חדשה עם פרטנר/ית ולא תוך כדי מערכת יחסים ככה שתעשי לי ולכל העולם טובה ואל תנסי ליפיף את העניין בזיבולי שכל וחירטוטים שלא יודע מהיכן הבאת אותם

כמה שאת גרועה

איכס יש לי סלידה ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק, אם כי הייתי מתנסחת אחרת.

סלעית
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

רון
    25/05/2010

קראתי בתבונה את שכתבת דרך אגב משום מה את חושבת שלא קראתי בעיון !!!!!

זה שלא טוב לך בבית או לחילופין שהנישואין לא אופטימלים זה לא אומר שאפשר ללכת ולבגוד !!!!
    אני מתפלא על "בחורה" בוגרת שאומרת משפט בסגנון הנ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את תמימה או משחקת אותה תמימה.

איל
    26/05/2010

את כותבת על רגשות ועל אהבה, כשחברך מחזיר אותך למציאות הכואבת פעם אחר פעם, לא ,אין לו שום כוונה להתגרש, בטח לא למענך ,וכן, הוא מעוניין בעיקר (או רק) בסקס, ויש לו סבלנות, והוא יודע למה, גם את כבר ציינת שאי אפשר לשמור על קשר בלי סקס,ואת חוזרת אליו אחרי כל "ריב", אז הוא כבר לא רחוק מהשלמת הכיבוש שלך, שחמש דקות אחריו הוא ינפנף אותך מחייו בלי למצמץ, ויתחיל עם אחרת, כדי ללחוש באוזניה את כל הסיפורים המרגשים שהוא סיפר לך.
    בקיצור יקירה, כדאי שתביני ותפנימי, מאחורי כל המילים הגבוהות, ההתלבטויות וחיבוטי הנפש אין כלום בעצם, חוץ מה"פרפרים" והריגושים שאת מרגישה עקב השיעמום שלך, ובסגדול מדובר בהחלטה שלך, האם לסיים לתמיד את הסיפור , כן או לא, לפני שהוא יתפוצץ לך בפנים, ומספיק עם ה"רוצה אבל לא יכולה" ,זה ממש לא משכנע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנם הגעת לפורום בגידות...

סלעית
    25/05/2010

אבל אם תקראי את רוב דברי הכותבים פה, תביני כי את נמצאת מהצד השני של המתרס, דהיינו: "הבוגדת", כשרובנו כאן נבגדים או חושדים בבגידת בני הזוג האהובים שלנו, אז אל תצפי ליותר מידי אהדה ואמפטיה למצבך. גם אני מסכימה עם רון, שאין דבר כזה :"קרה". כולנו אנשים בוגרים עם ראש על הכתפיים וזקוקים להפעיל מעצורים כשצריך. ואת העדפת שלא להפעיל מעצורים אלה אלא להיסחף בלהט היצרים.. לא מרשים אותי שטרם שכבתם, ההיפך, זה נשמע אפילו יותר גרוע כי הסקרנות מגבירה את המשיכה לצד השני ובמקביל את התהום הנפערת בינך ובין בעלך. שלא תחשבי שאת עושה טובה לבעלך בזה שאת נשארת איתו. אף אחד לא רוצה להיות בצד הנבגד, המרומה, המבוזה, שחי בשקר. קומי ותעזבי את בעלך מתוך כבוד אליו ותאמרי לו שאינך מעוניינת בקשר או שתסיימי לאלתר את הקשר האסור, אף אם זה כרוך בצורך להתפטר ממקום העבודה, לפני שהמצב מידרדר. קבלי החלטה בוגרת ועשי מה שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלי ח"ח סלעית !! שאפו לך

רון
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון אוהבים אותך

מיכל
    25/05/2010

אם את לא אנוכית כמו שאת נשמעת, תנסי ותקראי מה אחרים כותבים על המצב שלהם אולי תלמדי משהו על החיים המושחרים ע"י בגידת בן הבית שלהם. מה עושה הבגידה לאנשים שהיא חצתה אותם לשניים. את 100% בוגדת !! מה קשור המגע הכמות או הרצון הטמון בלב ?? את ב-ו-ג-ד-ת חד משמעי. וחדשות מסעירות : את בוגדת גם (!!) בילדייך, במסגרת ,בביתך ובכל הערכים שאת מדברת עליהם. אני מציעה לך החליפי מחלקה או כל צעד של מרחק פיסי, מיחקי את מספר הנייד שלו כך שתעשי ריחוק , בהתחלה מלאכותי, ואולי אולי גם מרחק טבעי ואמיתי יותר בהמשך הזמן. צעדי אחרונית לפני שיהיה מאוחר מידיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה רגשית

מיכל פאטל
    25/05/2010

שלום לך דנה,

אני מבינה שחסרים לך הפרפרים בבטן עם בעלך , המשיכה ורגשות עזים. עם זאת, אופן התנהלותך עם הבחור מהעבודה עלולה לגרום לך בסופו של דבר לפרוץ מחסומים שטרם פרצת .....
    מה שקורה כבר כיום בינך לבין הבחור מהעבודה היא בגידה לכל דבר ועניין, על אף שאת לא מגדירה זאת כך.חבל, את בעלת משפחה, אם לילדים ומגדירה את בעלך כאדם טוב וחיובי - מיותר לוותר על כל מה שיש לך למען רגושים זמניים, ואת עושה רושם בתןך תןכך יודעת זאת.
    אני מציעה שתגלי אחריות, תנתקי את הקשר עם הבחור מהעבודה לגמרי (אל תנסי לחדש אותו - וכן זה בידייך!) , במקביל תנסי לעשות בדק בית עם בעלך (וגם לבד) ולברר מה חסר ביחסים,מה ניתן
    ליצוק לתוך המערכת, אולי היא סובלת משחיקה מסויימת, תשתפי אותו , ותגיעו להבנות חדשות.
    מערכת יחסים זוגית - זו עבודה תמידית, אך שכר ב בצידה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה-

בני
    26/05/2010

אם זה היה קורה לי,,, הייתי הופך את אשתי למאהבת שלי,
    לכי על מהלך נועז שכזה, דמייני את בעלך כ- מאהב החדש שלך, שחקי איתו משחקים, תגרמו לעצמכם געגועים, ניתוקים ופרידות, ותבואי לספר לנו איך יצא,
    אני מקווה בשבילך, שתצליחי לאגור את כל האנרגיות שאת שופכת על הקשר הרע הזה, ולתעל אותו
    למערכת הזוגית שלכם,
    קחי עזרה ותברחי מהצרה הזו, ויפה שעה אחת קודם !
    לילה טוב
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

מיכל
    26/05/2010

מקום שעה ומחיר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתביישי לך

שירי
    26/05/2010

שלום לך,

את מזכירה לי בדיוק את האישה שהייתה עם בעלי. אישה אנוכית רעה אני קוראת לה שטן.
    כל יום אני חושבת עליה - רק דברים רעים ובלב שלי אני רוצה שיהיה לה רק רע כמו שהיא עשתה לי לילדי (שעברו גהינום בבית) ואפילו לבעלי שהיא הרסה לו את החיים .
    תתעוררי.
    ואל תגידי לי שאני לא אשפוט אותך ואת חלשה כי מדובר ברגשות שאת לא יכולה לשלוט עליהם.
    אותה אחת בדיוק כמוך - היא זאת שיצרה קשר ראשוני עם בעלי וגם אחר כך שהם ניתקו את הקשר
    היא זאת שהמשיכה לחדש אותו וללחוץ עליו (לא שאני חושבת שהוא לא אשם). היא ידעה שאני יודעת על זה . היא לא חשבה על הילדים שלה ,היא לא חשבה על בעלה ,היא לא חשבה אפילו על בעלי .היא חשבה רק על עצמה .
    מסכן בעלך אני מרחמת עליו מאוד. יש לו זכות לדעת את זה. את משקרת לאבא של הילדים שלך
    את לא אוהבת אותו - תלכי ליעוץ תנסי לראות עם סיכווי ואם אין סיכוי תתגרשי. אל תחיי בשקר . אל תשקרי אותו את ילדייך. אל תרקדי על 2 חתונות. ומה עם המשפחה שלו - אשתו הילדים שלו?
    מה שמעניין אותך זה הרגשות שלך ---אני לא מרחמת עלייך לרגע את לא מסכנה.
    את בנאדם קטן ואנוכי. הכל עניין של בחירה. תבחרי במשפחה שלך תבחרי בבעלך (אבל גם אל תתיסרי בבחירה שלך) או שתבחרי אחרת אבל תתגרשי .
    את חושבת שיהיה לך טוב איתו ,את חיה באשליות .מה זאת אהבה - אהבה זה החיים ביחד זה מחוייבות , להתעורר ביחד בבוקר לסבול אחד את השני זה נתינה ללא תנאים,לעבור מכשולים ביחד.
    זה לא רק ריגושים חיבוקים נשיקות חפוזות ומעוררות...
    אולי העונש הכי טוב שהיה קורה לכם שהם היו הולכים אחד לשני. ואז היית מתרסקת ומגלה שהחיים זה לא פנטזיה -אולי זה מה שמגיע לך. רוצי אליו - ואז אולי תעריכי את מה שיש לך ביד.

אני מאחלת לבעלך ולילדייך רק טוב. לאשתו ולילדיו -רק טוב
    שניכם לא ראויים להם.

יש לך אפשרות לחזור בתשובה - להיות ראוייה לבעלך וליילדייך . תעשי את זה . לא נשארים במערכת יחסים בכוח. אבל גם לא משקרים לבן זוגך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולכם צודקים וצודקות לגמרי

דנה
    26/05/2010

אני לא רוצה לנפץ את מה שיש לי נכון אני שחוקה ואגואיסטית ולא שלמה עם מה שיש לי ובגלל זה זה קרה לי אבל זה לא פיתרון .
    אני רוצה ליצור ריחוק מלאכותי ושהזמן יעשה לי את זה בטיבעיות אני חזקה תמיד הייתי ואני חייבת להתעשת.
    תודה על סטירת לחי כואבת אבל אמיתית אני מתביישת בעצמי אבל רוצה לסלוח לעצמי ולתת לזמן לעשות את שלו.
    אני לא מבקשת שתבינו אני מבינה שאתם פגועים סביר להניח שגם אני הייתי מתרסקת אם הייתי במקומכם.
    אני רק מבקשת עיצות איך לעשות זאת זהו אני עובדת איתו מאוד קרוב ואני מאוד פגועה בגלל זה אני עושה טעויות.
    אני לא יכולה לעזוב את העבודה- אין לי מטרה לחבל במשפחה שלי יותר משחיבלתי בזוגיות שלי ובבעלי.
    אני גם לא יודעת איך להתנהג איתו בעבודה- ואז אני גם עושה טעויות.
    לעולם לא בגדתי או הסתכלתי אפילו על מישהו אחר- לכן אני לא יודעת איך להשתחרר מיזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל תלוי רק בך

שירי
    26/05/2010

גם את זה בעלי אמר לי - בחייים לא הסתכלתי על אישה אחרת. זה בכלל לא משנה. זה עדיין לא מוסרי לא אנושי לעשות את זה לבן הזוג שלך ולילדים. בסוף הכל יתפוצץ לך בפרצוף. תזהרי.

תעזבי את העבודה. תתחילי לחפש לך עבודה אחרת. את חייבת לעשות את זה בשביל הילדים שלך בשביל בן זוגך ותאמיני לי גם בשביל עצמך. את עושה לעצמך יותר מידי הנחות.
    אין אני לא יכולה יש אני לא רוצה.
    תפסיקי להתנהג כמו ילדה בת 16 (בלי אחריות ובלי מחויבות) ואם את חושבת שאת יכולה להציל את הזוגיות שלך אז תעשי את זה -בלב שלם ובאחריות. ואם לא אז תקומי ותלכי.

מה זה הטירוף הזה - - לכי תטפלי בעצמך. אם את רוצה לבנות עם בעלך ולבנות את חייך
    לכי לטפל בעצמך s.o.s .
    את לא הולכת לטיפול יושבת פסיבית עושה מעצמך מסכנה. ורוצה לקבל עצות . תעשי משהו בשביל המשפחה שלך תצאו ליום כיף תצאי תבלי עם בעלך .תעשי למען בעלך .אחרי המעשים נמשכים הלבבות.

תצאי מהמסכנות שלך .את לא מסכנה.

הרי בתוך תוכך - את יודעת שזה לא אמיתי ,שזה פנטזיה, את לא באמת היית מפרקת את החבילה
    את היית נזהרת ,מי אמר הרי שהחיים יהיו איתו יותר טובים ? להפך אני מבטיחה לך - את לא תיהי מסוגלת לחיות איתו. רוב הבוגדים (וזה בדוק) שעוזבים את בני זוגם לטובת בן זוג אחר לא נשארים איתו. מעטים הם האנשים שנשארים והחיים שלהם זה לא חיי דבש. צאי מהסרט הזה.
    תפסיקי לפגוע באחרים.
    אני כותבת את זה לא כדי להציל אותך (אין לי שום סימפטיה כלפייך) אלא בשביל בעלך שכרגע לא יודע כלום ולא יכול להגן על עצמו וגם בשביל יילדייך.
    טובתם חשובה לי.
    אל תהרסי ותשקרי עוד לבעלך.
    יש לי עוד עיצה קטנה ששמעתי מבוגדת - שהתאהבה במישהו בעבודה. והיא פשוט התחילה לחשוב בלי שום פנטזיות ,איך היו נראים החיים איתו. גבר שבוגד באשתו ורוצה לקיים יחסי מין עם אישה לא שלא. היה עושה לך את אותו הדבר בדיוק .תנפצי את המיתוס הזה שאת רואה בו- הוא בן אדם קטן אנוכי שלא היית רוצה לחיות איתו באמת. תחשבי על זה ככה ורק ככה.
    הכל תלוי בך- בהחלטה שלך לצאת מהמסכנות מהאי יכולת ולבחור בלהצליח במשפחה שלך. לכי תמצאי ריגושים אחרים.

אני מאחלת למשפחה שלך שתתחילי להסתכל על הסביבה שלך ולא עלייך בלבד
    ותעשי בשביל משפחתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי יקירתי, עשית לי את היום !!

מיכל
    26/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי ועוד.....

רון
    26/05/2010

ראשית שירי גם לך מגיע ח"ח על המילים המלבבות (מבחינתי)
    בנוגע לשאלה איך להתרחק מאותו איש נבזה......
    יש אלף ווריאציות מבחינתי הכי פרקטית : אם אישך באמת חשוב לך עיזבי את העבודה הזו ונסי דרך חדשה יחד עם דף חדש עם אישך, ותעשי לי טובה אישית אל תרשמי לי לא רוצה לעזוב, פרנסה ובלה בלה בלה אני לא קונה את החארטה הזה משום שאם באמת היה חשוב לך אישך היית עוזבת את מקום העבודה ומשקמת/משתקמת בעצמך

נ.ב. צחקתי צחוק כמו שבחיים לא צחקתי כאשר כתבת את המשפט מעולם לא בגדתי ולא פזלתי לכיוונים אחרים תוך כדי נישואי
    תהיתי עם עצמי קרוב ל 2 וחצי שניות, להתנשק ולהתגפף תוך כדי נישואין זה לבגוד ?!?!

תעשי לי טובה ליצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

שימחה
    26/05/2010

דנה שלום

למרות שאני בצד של הנבגד אנסה לתת לך צורת חשיבה אחרת.
    את נשואה מספר שנים עבודה ילדים משכנתא - שיגרה בעלך עסוק בשלו ובטוח
    שהזוגיות שלו חזקה ותעבור כל זעזוע בדרך.
    פתאום בא אדם שמסוגל לזהות חולשה ותוקף אותו מעניין רק סקס ובשביל זה הוא מוכן להגיד הכל
    ואילו את נימצאת במשבר ( בטח בסביבות גיל 35 - 37 ) החיים עומדים במקום " הגרביץ טיים " של החיים וככל אשה מאמינה שהוא באמת רוצה אותך באמת אוהב אותך.
    יקירתי לכי דחוף לטיפול אל תשקרי את בעלך יותר מדי כי זה מה שיפגע בו זה מה שעלול להרוס את היחסים שלכם.
    אני בטוח שבטיפול תגלי שאת לא מאוהבת בבחור אלה התאהבת במה שהוא מיצג עבורך כל אותם הדברים ששכחתם את ובעלך בדרך...
    לאחר שתטפלי בעצמך תמשיכי בטיפול עם בן זוגך ואת הנבל תזרקי קבינימט
    אם את לא מאמינה לי תעשי נסיון תודיאי לו שהחלטת לעזוב את הבית בשבילו ותגלי שהוא לעולם לא יעשה זאת בשבילך.
    אני לא כועס עליך אני מרחם תתעוררי את מפרקת משפחה בשביל חלום שלא יתגשם לעולם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה תשובה שמחה-

בני
    26/05/2010

תמשיך לחזק אחרים, כמו שאתה יודע, אין חכם כבעל הניסיון,
    אוהבים אותך
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - הסכם שלום בית/ גירושין
    שי
    24/05/2010

שלום אני נשוי 3 שנים , + ילד.
    לפני כשנה לאחר בעיות חתמנו אני ואשתי על הסכם שלום בית ולחילופין גירושין אשר קיבל אישור בית דין רבני בנוחכות 2 הצדדים.
    כרגע אשתי בהריון, ואני רוצה להתגרש כי הבעיות ממשיכות.
    בהסכם הגירושין סוכם בזמנו שאשלם לה מרצוני החופשי סך של 2,400 ש"ח, משמורת על הילד וכו'.
    כמו כן היא חתמה שכל הרכוש הוא שלי (דירה, ירושה, רכב וכו')
    הדירה נרכשה כשנה אחרי הנישואין מכספי שלי ועד יום זה אין לנו ח"ן משותף.
    הכספים שהיו הן לפני כעשר שנים ולפני הכירותי אותי ומוצהרים
    במס' הכנסה כי אני עוסק מורשה משנת 2004 .
    הדירה היא ללא משכנתא.
    בית דין הרבני לא אישר דבר אחד בהסכם ורשם כי אם האישה מסרבת לתת גט אזי היא נשארת בבית ואני אשלם לה את סכום המזונות כל עוד לא תתן לי גט .
    שאלתי היא בנוגע לדירה לאחר שחתמה האם יש לה זכויות לקבל 50% בשל כך שיש 2 ילדים ?
    והאם יש דרך למכור את הדירה ללא מעורבות בית משפט ולתת לה סכום פיצוי כלשהו מעבר למזונות?
    ומעבר לכך האם יכולה לדרוש סכום נוסף? ובכלל
    ובאיזו דרך אני יכול שהיא תפנה את הדירה אם אני פונה לממש את הגירושין??
    אנא תשובתך
    תודה שי

הוספת תגובה

• שי שלום

סלעית
    24/05/2010

אני חושבת, מאופי השאלה, שטוב יותר אם תציג אותה בפורום של עו"ד- דיני משפחה, שם תוכל לקבל את הייעוץ המכוון המקצועי ביותר, אך זו רק דעתי, המתן למומחים בייעוץ גם בפורום זה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה