פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרטיס חדר בבית מלון..חחחההה
    ליאת
    20/06/2010

והנה הפתעה...
    אני ליאת-אביטל מהשרשורים הקודמים.
    בעלי ה"מתוק"והתמיםוהטוב עדיין לא ממש משתנה.עוד לא קיבלתי ממנו איזה מחווה מעשית{מתנה,מכתב,פרחים,,,,}על זה שהוא מבקש סליחה.
    אני עדיין עוקבת אחריו בפייסבוק בשיחות וכו כוכ אני מאמינה שהוא הפסיק את הקשר עם המניאקית.נמאס לי לחיות במעקבים.אני לא בוטחת בבעלי וגם האהבה כלפיו ירדה...
    אתמול מצאתי בטעות{יש לי בבית המון ניירות ובלאגן מניירות וכו}מצאתי כרטיס חדר של בית מלון בתל אביב.{באזור שהזונה עובדת שם}הפלא ופלא...למי הוא שייך??אני מעולם לא ביליתי בתל אביב .יש לי עשרות כרטיסים של מלונות באילת ובחול,אבל בתל אביב.?איך הכרטיס הזה הגיע למגירה שלנו???כמובן שבעלי הכחיש כל קשר.
    במצב נורמלי הייתי מאמינה לו...
    עכשיו אני לא.
    לי הוא נשבע שנפגשו רק לכמה דקות...
    האם אפשר להוכיח משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאת

שימחה
    20/06/2010

ליאת נשמה
    את רוצה להאמין ? את רוצה לאהוב ? עמוק בפנים בינך לבין עצמך את יודעת להסביר
    למה את נשארת איתו ?
    את כבר יודעת שתמיד עושים טעויות בסוף תתחיל בזה שתבדקי האם באותו היום בעלך הוציא כסף מזומן ? ואולי יום או יומים קודם לכן. אולי בטעות שילם אפילו בכרטיס אשראי?
    תבדקי איזה יום זה היה בכלל ואולי ביומן שלו יש סדר יום?
    בקיצור אין סוף לדרכים השאלה היא פשוטה במה זה יועיל לך? האם זה מה שאת באמת רוצה?
    מה המטרה הסופית שלך?
    אין ברירה ליאת חייך כבר לא יהיו אותם החיים איתו או בלעדיו מיום הגילוי נגזר עליך לחיות עם
    הכאב ועם השאלות כל ימי חייך אבל זיכרי כי כל תשובה לשאלה מביאה איתה שאלה חדשה
    שבי עם עצמך תחליטי מה טוב בשבילך ולכי עם זה עד הסוף.
    תעצרי את עצמך בכל פעם שמתחשק לך לבדוק משהו ותזכרי תמיד שלכל שאלה יש תשובה ולא תמיד התשובה האמיתית זהה לסרט שאנו כותבים לנו בראש.
    בתקווה שהבנת מה רציתי להגיד ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה תודה לך

ליאת
    20/06/2010

אבל מה שרציתי באמת לדעת זה האם הוא הגיע למצב בו היה איתה בבית מלון או רק שיחות.וזה קריטי בעיני.אם בעלי הלך איתה למלון מבחינתי זה הסוף ולא משנה מה עשה שם.
    אני לא יכולה בחיים לדעת מתי זה היה ,לבעלי יש מזומן בכל זמן נתון בכיסים ואין לי שליטה על זה.אין ולא יהיה לי מושג ממתי זה.השאלה אם רק עם כרטיס אוכל לדעת.??נמאס לי.יש לי 2 ילדים קטנים אחרת הייתי הולכת לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

שימחה
    20/06/2010

ליאת
    ילדים זו לא סיבה להישאר לילדים לא טוב כשלהורים שלהם לא טוב
    לעולם אל תישארי רק בשביל הילדים להם מגיע אמא מאושרת אפילו
    שגרה בבית אחר מהאבא המאושר.
    ספקות תמיד יהיו לנו גם אני לא יכול להגיד שאני בטוח ב100 אחוז שאשתי לא שכבה עם הבן ...
    גם בתוכי קיים תמיד החשש שאולי לא הכל אני יודע אבל השאלה היא עד כמה זה באמת חשוב
    ועד כמה ידיעה היתה באמת משנה את ההחלטה?
    אין ספק שלדעת שהשקר ממשיך זו תחושה איומה אבל אם לא ננסה לפחות להאמין שהכל כבר נאמר
    לעולם לא נצליח להמשיך...
    אני שואל שוב האם את יודעת בוודאות מה את רוצה לעצמך? מה טוב בשבילך?
    ניראה לי שלא יזיק לך טיפול פרטני ( לי זה עוזר מאוד )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת

דליה שוורץ
    20/06/2010

ליאת,
    האם באמת משנה לך מה בדיוק היה שם במלון? הרי את כבר יודעת מה היה ורואה שהוא מכחיש. נסי להבין מדוע את כ"כ צריכה שהוא יגיד לך... מה ההבדל בתגובה שלך יהיה בין מה שאת יודעת עכשיו לבין מה שתדעי אם הוא יגיד. הרי כל תשובה שיתן תיהיה או זהה למה שאת יודעת או פחות גרועה ולכן ההתעקשות לא ברורה לי.
    תחליטי אם את רוצה או לא רוצה להיות איתו למרות הילדים ולאחר שתחליטי תעשי עם זה מה שצריך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לדעת

ליאת
    20/06/2010

כי הכרטיס נמצא.
    מהיכן הוא?
    אולי זה לא שלו בכלל?וסתם אני חושדת?ואם כן מדיבורים ועד לבית מלון יש הבדל עצום מבחינתי ברור לי שזה יוביל לגרושים.אני לא אוכל לסבול זאת.למרות הכל אעזוב אותו.לכן מעניין אותי לדעת מה היה .וזה שאני לא יודעת אפילו מה הסיכויים לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

שירי
    20/06/2010

ליאת היקרה,

את יכולה אולי לברר דרך המלון עצמו להתקשר ולהגיד שהיית עם בעלך (תמציאי סיפור שהפקידה תעלה אותך במחשב ) בטח יש להם רישום של שם שלה או של השם של בעלך (אלא אם כן הם נתנו שמות בדויים-מן הסתם) או שהמלון לא ישתף איתך פעולה.

לפני שאת עושה את זה (ואולי אני תמימה ואי אפשר לברר כך).
    תחשבי באמת למה את רוצה לדעת את זה? מה זה יועיל לך?
    אני מבינה את הצורך שלך לדעת את האמת . האם הוא רק נפגש או לא ..(לא רוצים שישקרו עלינו)

האם לא דיי בפגישות,האם לא דיי בדיבורים?
    לפני שגילית את הכרטיס -לא חשבת שבעלך שכב איתה(אני צודקת?)-כתבת שהוא נפגש איתה
    כתבת על פגיעה באמון .... (ממה שהבנתי), גם אז חשבת שזה בגידה .
    הקשר הרגשי השיחות, האנטימיות הרגשית בניהם האם זה לא פחות גרוע?

את פחות אוהבת אותו - ברור ,הוא פגע בך כל כך קשה. אבל, תזכרי את האהבה אפשר לעורר ולהטעין מחדש.

את כותבת - שהוא לא כותב לך מכתבים ,לא קונה לך מתנות קטנות וכל מיני מחוות כאלה ואחרות.
    השאלה - האם הא עשה את זה בעבר? אם הוא היה עושה את זה - האם זה היה מספק אותך ,האם היית מאמינה לו ?

השאלה הגדולה האם את רוצה להמשיך את הזוגיות עם בעלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    20/06/2010

כתובת המייל שרשמת כאן בעבר לא פעילה, או שלא רשמתי אותה נכון,
    עזרי לנו לעזור לך,
    תני מייל מעודכן, ואנסה לכוון אותך,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

ליאת
    22/06/2010

אני מחכה ...רשמתי לך את המייל במה תוכל לעזור?..תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    22/06/2010

משהו פה השתבש, כי אני שלחתי לכתובת שרשמת גם בפעם הקודמת וגם הפעם,
    מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

ליאת
    22/06/2010

תרשום לי את המייל שלך ואני יחזיר לך,הכי פשוט.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי ממון
    איילת
    20/06/2010

היי.

רציתי לשאול, לעניין יחסי ממון בין בני זוג.
    אני באה ממשפחה חסרת אצמעים.
    בעלי היה איש קבע 10 שנים לפני החתונה. אחרי שהתחתנו גילתי (יותר נכון הוא סיפר ואחר כך הכחיש) על 400 אלף שקל שיש ברשותו.
    הוא בעצת אמא שלו העביר לפני החתונה את כל הכספים והחשבונות שלו על שמה.
    יש לנו כבר 2 ילדים.

אנחנו נשואים 3 שנים, ואמא שלו קנתה בית על שמה. כל מי ששומע את זה אומר לי שבעלי עשה לי טריק. כדי שאם נתגרש שהוא יהיה מבוטח. אני מסתכלת סביבי וכל הזוגות מאוחדים בלי החחש הנורא הזה.

יש לי הרגשה רעה אני מרגישה שלא בא לי להשקיע בנישואים האלו ולא להביא לו עוד ילדים, כאילו שאני רק האישה הראשונה והוא דואג למקרה גירושים.

מה אני אמורה לעשות במצב כזה?
    במיוחד שכבר רבנו ובכיתי שאני לא יכולה עם כל התככים האלה. הוא פשוט ענה שזה מה יש!?
    אני גמורה נפשית מזה.

למרות שהוא מתכוון לחסוך גם איתי , רק שאני לא יודעת עד כמה הוא באמת יחסוך כי הוא כבר רגוע...

אנחנו הולכים לעבור לבית של אמא שלו, הוא רגוע שיש לו בית ואני שמגדלת ומתחזקת את הבית אמורה לחיות בבית שרשום על שמם? איזה מין אישה אני ? אני בכלל אשתו לדעתו?
    הוא מגן על הנכסים שלו ושל אמא שלו? מה הם מתכננים ביחד?

יש לציין שהיא עברה גירושים.

תעזרו לי אם אני טועה.

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי ממון

הוספת תגובה

• יחסי ממון

מיכל פאטל
    20/06/2010

שלום לך איילת,

אני בהחלט יכולה להבין את ההרגשה הלא טובה שאת חשה בסיטואציה כפי שאת מתארת אותה.
    התחושה שבעלך יוצק (בין שבמודע או שלא במודע) לתוך מערכת היחסים היא של זרות, וחוסר אמון.
    סביר להניח שהתנהגותו איננה בגללך אלא עקב החוויות שהוא חווה ומתוך חששות פנימיים.
    כמו כן, נראה כי יש לאמו השפעה לא מבוטלת על מעשיו.
    עם זאת, אתם זוג צעיר , בתחילת דרכו וחשוב מאוד שתבברו לעצמכם, בשיחה גלויה ופתוחה מה המקןר להתנהלות הזו, ותנסו להגיע לפיתרונות שבהם את והוא ומנווטים את הזוגיות ולא האם.
    זה לא נכון עבור שום זוג להתנהל תוך עירוב ההורים בצורה שלא תביא בחשבון את דעת אחד מבני הזטג.
    את , הוא וילדיכם מהווים יחידה משפחתית , ואתם הם אלו שמקבלים החלטות בכל נושא ועניין, לרבות נושא החסכונות, השקעות וכו'.כמובן שניתן להתייעץ עם ההורים, אך אתם הפוסקים.
    במידה ותיתקךי בקשיים, בהעבירך את המסר לבעלך, תשקלי לגשת לטיפול זוגי.

בהצלחה ! מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל אנחנו חוסכים ביחד לבית משלנו

איילת
    21/06/2010

רק שההרגשה והאופן שאמא שלו מנהלת אותו לא יוצא דופן? או שזה מקובל?

אני מבינה את החשש מגירושים ואת הסיכון הניכר שזה מיליון שקל של בית שיתחלק חצי חצי ובגלל זה היא רשמה הכל על שמה.

גם אח שלו בן 40 ואשתו חיה בבית על שמה, אבל יש דירה מלפני הנישואים, כאשר היא בעצמה לא מבינה את ההתנהלות שלה.

אני בטוחה שבעלי מעצמו לא היה מתנהג ככה הוא רגיש ואוהב. רק שמאוד מאוד מפחד ממנה.
    היא מאוד מתערבת והוא די מקשיב לה. אני מעצמי מאוד אוהבת פרטיות ויש לי משפחה מאוד ספונטנית וזורמת שלא שואלים שאלות לעומק ומתעסקים לי בקטנות.
    היא יותר מידי חופרת אני לא רגילה לזה....והיא גם רוצה לבוא לגור 2 בניינים על ידנו, ואני כבר גרתי על ידה שנה וחצי זה רק החריף את האמון שלי אליה.
    אני כל הזמן לחוצה שהיא על ידי, אפילו שהיא עוזרת המוןןןןןןןןןן! אבל זה לא בשבילי זה בשביל לחסוך לבן שלה, ואני רוצה לחסוך עקיצות ושקרים וצביעות אני לא יכולה לסבול את זה. אני מאוד מחפשת שקט ומוכנה שכל המשכורת שלי תלך על בייבי סיטר על מנת לנהל את הבית שלי ללא כל מיני עוזרים משפחתיים. אני לא דוגלת בעזרה הזו בייחוד כשמדובר באישה שהיא די שלילית..

כיצד אני פותרת את הבעיה? בעלי לא רוצה ייעוץ זוגי, נראה לי שבקטע הזה הוא מפחד לצאת טועה. מעדיף לחשוב שהוא צודק. לכן פניתי לכאן באופן עצמאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת בהחלט...

סלעית
    21/06/2010

על אף העזרה הרבה של החמות, הפגיעה ביכולת שלכם לממש את הזוגיות ואת ההתנהלות המשפחתית כראות עיניכם היא פגיעה קשה, שכן תמיד תיהיה מישהי (החמות, בעלת האינטרס לטובת בנה כמובן) שתרצה דריסת רגל בביתכם, בהחלטות שלכם כזוג ובכלל בדרך בה אתם (ורק אתם) צריכים לבחור לנהל את התא המשפחתי שלכם. כל עוד היא עוזרת ותומכת בכם, אתם הופכים לאסיריה, חד וחלק, אסירי-תודה. והאסירות הזו לא נגמרת ולא תיגמר לעולם, שכן היא תמיד תהיה שם לצידכם (לטוב ולרע). רחוק= מתוק. את חייבת (דחוף!!!) לדאוג לבייביסיטר בתשלום (תעשי בירור מבלי להיוועץ בבעלך, כי הוא ירצה לחסוך כסף ולהמשיך להישאר באזור הנוחות עם אמו), תנסי עם כל הקושי לא להיעזר בשירותיה הרבים ולנסות להסתדר לבד, בעזרת חברות, שכנות או מטפלות בתשלום, את תראי שהקושי הפיזי הזה יתגמד לעומת הלחץ הנפשי שכרוך בלתת דין וחשבון לחמותך על כל צעד ושעל. נסי לשוחח עם בעלך ולהבהיר לו מה החסרונות גם במגורים קרובים לאמו. הייתי מציעה לך לצפות בקלטות של הרב אבנר קוואס בנושא שלום-בית, עם בן זוגך (לא להיבהל מהמילה "רב"- הוא חכם, שנון ומצחיק, ממש סטנד-אפיסט). בייחוד בפרק של "התערבות המשפחה". בהצלחה. ספרי מה עשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אני אני אחפש את ההרצאה הזו!

איילת
    21/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית...

רון
    21/06/2010

אם כבר עסקינן בעדכונים....מה חדש אצלך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

סלעית
    22/06/2010

אין שינוי רב. עובדת חזק מאד על הקשר ללא תמיכה מקצועית, נוחלת הצלחות קטנות בצעדי נמלה, לעיתים קרובות עצובה ומרגישה בודדה, מנסה להינות ממה שאפשר, חושדת כשצריך (ואולי גם כשלא צריך), בקיצור- ממש לא בשיא תפרחתי. מחכה לפריצה הגדולה... ומה איתך? עדיין לא שיתפת בסיפורך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למצנהלות הפורום דגחוף
    שמחה
    17/06/2010

שלום לכן נשים יקרות
    מי זה המשה הזה שמציג עצמו כבעל מקצוע ונותן פתרונות רעים כל כך
    האם הפורום נועד למטרות פירסום?
    תעזרו דחוף

לקביעת תור
    סגירה
    למצנהלות הפורום דגחוף

הוספת תגובה

• תגובות הגולשים

דליה שוורץ
    19/06/2010

שמחה שלום,
    הפורום פתוח לכל אחד שמעוניין לגלוש בו, ואין לנו שליטה על דעותיהם של האנשים שכותבים כאן.
    אנשי המקצוע המנהלים את הפורום הן:
    דליה שוורץ
    מיכל פאטל
    תמי אורן
    על הגולשים לדעת להבחין בין העצות השונות שניתנות ולבחור בין התגובות השונות מה מתאים להם.

אנא גילשו בחכמה.
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    מנהלת הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבגידה תעזרו לי!!, תעזרו לי!! דחוף
    בני
    16/06/2010

כמובן אשתי בגדה בי עם המרקיד של ריקודי העם. נכנסתי לפירוט השיחות בבזק ופלאפון וכמובן ראיתי שיחות וסמס לטלפון של המרקיד, דווקא שיחות ארוכות. הראיתי לה את השיחות והיא טענה כי לאחר שראיתי אותם יחד בחושך מאחורי הרכב שלו לאחר ההרקדה שכל השיחות נעשו כדי לנתק כל קשר איתו. היא טוענת שלא היה כלום ושהיה לה מאוד נעים שמחזרים אחריה וזהו. מה יש להם לדבר כל כך הרבה?. אני לא צריך אישור לבגידה מהפורום, אלה מה אני עושה? אני שבור, כאוב ודווקא עלי שלא עשיתי כלום נופלת ההחלטה האם להמשיך או להיםרד. כל מה אני רוצה זה את האמת. עם האמת אוכל בקלות להתמודד ולהגיע להחלטה. אני לא אוכל ולא ישן, הורדתי 10 קילו בחודש האחרון, כל מה שאני רוצה זה להתאבד!! איך אני מוציא ממנה את האמת? תעזרו לי!! דחוף !!

הוספת תגובה

• ---

בני
    16/06/2010

תשמע בן אדם הבהלת אותי,,, אולי תבחר בבקשה שם אחר,
    תן לאמת להגיע אליך, אל תרוץ אחרייה,
    קרתה תאונה, קשה, מחרידה, שב לספוג את הכאבים, אל תשחק אותה סופר מן, אז אתה יודע, נו,,,
    זה כואב גם אם היא רק רצתה, וכ"ש לאחר מעשה,
    מה יוסיף לך כל הפרטים בשלב זה, אם אתה לא מעוניין להתגרש ?
    תארגן את המחשבות, תאמר לה שאתה מואד פגוע, בלי האשמות וחרמות,
    דבר על הקשר היפה והארוך שבינתם עד כה, ותשאל אותה
    לאן פמניה מועדות ?
    מה היא מחפשת בחוץ ?
    ואיך היא רוצה להמשיך מכאן ולהבא,
    כשתנהלו שיחה עיניינית אחד מול השני, תקבל תשובות שיעזרו לך כיצד להמשיך כן או לא בקשר,
    תחסוך הרבה משאבים, כסף ותככים, ייסורי נפש, וכדורי הרגעה,
    קל לתת עצות, עוד יותר קשה ליישם אותם,
    אני יודע ולכן אני בוחר להיות בצד של הנותן,
    צא לראות משחק, תתארגן לשיחה אמיתית ונוקבת,
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בני
    16/06/2010

תודה אתם חמודים מאוד!!! סוף סוף קצת מילים מנחמות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור לכם

שמחה
    16/06/2010

בני שלום
    אומנם נשבתי שאני לא ניכנס לכאן יותר ולא כותב אבל ממך אני לא מצליח להתעלם.
    ידידי היקר צר לי אך אין עשן בלי אש מצד אחד אך חשוב לבדוק האם אתה בטוח שאתה רוצה את כל האמת?
    בסך הכל אתה כבר יודע ומבין אז למה חשוב לך לדעת כל פרט ופרט?
    זה לא באמת חשוב מה בדיוק היה? מה היא הרגישה? ואיך היה לה?
    מצד שני מניסיון זה כניראה לא יעזוב אותך ולכן הדרך היחידה היא לקחת הרבה אויר להושיב את אשתך ולהסביר לה שיש רק דרך אחת להתקדם קדימה והיא לתת לך את ההרגשה שאתה יודע את כל האמת ושאתה תגיע לשם בכל מקרה .
    במידה והיא לא נפתחת תודיעה לה שאתה עוזב בשלב זה את הבית ושתחזור רק כאשר היא תחליט
    לספר לך את האמת כולה כואבת ככל שתהיה.
    בדרך זו היא תבין שהיא בקצה ובמידה וחשוב לה היא תימצה את הדרך לדבר.
    זכור כיום היא מרגישה שהיא עלולה להפסיד אותך את הבית והמשפחה וגם את המחזר ולכן היא במילכוד ולא יודעת איך לצאת משם.
    חשוב לך? אז תעזור.
    קח את עצמך בידים שלוט בעצמך ובתהליכים תראה לה שאתה החזק והמוביל תן לה להרגיש
    שאתה לקחת אחריות על הובלת התהליך קדימה תסביר לה שאתם יכולים לשקם רק לאחר שלך תהיה את כל התמונה.
    חבר זה לא סתם דיבורים הייתי שם זה קשה,כואב ולא נעלם לעולם אבל גם אפשרי,מחזק ומשפר את הזוגיות משמעותי.
    בהצלחה ותהיה חזק זה הזמן לאסוף את כל הכוחות ולהתקדם
    וכמובן לא לשכוח להעזר בבעלי מקצוע לטיפול פרטני וזוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חד וחלק

רון
    16/06/2010

בלש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי אתך

סלעית
    17/06/2010

קבל את עצותיהן הטובות של בני, שמחה ורון, ושלב את כולן. קודם תגיע לאמת של אשתך, ואז, לאחר שכל הקלפים יהיו פרוסים על השולחן, תברר עם עצמך מהי האמת שלך ולאן מועדות פניך אחרי הידיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת

דליה שוורץ
    19/06/2010

בני,
    נראה לי שאתה החלטת מה האמת וגם כשהיא אומרת לך שלא היה כלום אתה לא ממש מאמין.
    אם אתה לא מאמין למה שהיא אומרת אז מבחינתך היא בגדה ואתה כן מאמין אז לא בגדה. אז הנה יש לך את התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד...

ליאת
    20/06/2010

גם אני נבגדתי... ההתחלה שמגלים קשה קשה מאד.גם אני חיפשתי עצות בפורומים ושמעתי מגוון רחב של דעות...
    תבין,גם אם תחליט להשאר איתה,זה לא יהיה אותו דבר זה ישתנה או לרעה.או לטובה.אצלי זה עדיין עומד ותלוי...אנו משתדלים להשתנות לטובה.יש נפילות...כי כל פעם אני נזכרת וזה קשה מאד.גם לך יהיה קשה ככל שיעבור הזמן אתה תקבל בעצמך החלטות.ותעשה צעדים זהירים ומדודים תחשוב על כל דבר פעמיים.אני חושבת שעם אשה הסיפור יותר קשור לרגש תנסה לתת לה את מה שכל אשה רוצה,רגש,מתנות,מכתבים,מחמאות אהבה,הפתעות,תראה שהיא חשובה לך{מה שבעלי לא עושה בשבילי.}ואם זה לא יעבוד אז תדע שכושי לא יכול להפוך עור וכמו שאני אומרת לבעלע ש"חרא לא יכול להפוך לזהב..."אנשים לא משתנים בקלות ותבדוק אם זה האופי{כמו שלא ידעת אף פעם..}או שזו מעידה כי אתה לא נתת מספיק..
    תזכור שאשה קונים ברגשות ותנסה.מנסיון גם אל תנסה להבין מה היה כי זה רק יכאב לך יותר ולא יעזור...
    מנסיון-לסיכום.
    1.תנסה לתקן.
    2.ותאהב את עצמך יותר.
    3.אל תנסה לחפור ולהבין כי לעולם היא לא תספר לך הכל.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת עיזרי לי

רונית
    24/06/2010

גם אני בימים אלו מנסה טיפול זוגי כרגע הכל נראה שחור משחור למיטב הבנתי את כנראה עם קצת יותר וותק אני גיליתי במאי ומיד התחלנו טיפול עברנו כבר 10 מפגשים כאשר כל מפגש הינו שעתיים. המצב בבית קשה מנשוא ונוכחות הילדים מעיקה הם בחופש כרגע מה שאומר שהם חונקים את הבית רואים,יודעים ומבינים הכל . שאלתי אלייך האם אי פעם שוכחים? סולחים ? מה המחיר שנדרש ממך לשלם? אפשר בכלל לשקם ?. מה עושים עם חוסר הבטחון, תחושת הכשלון , אני כנראה לא הצלחתי לספק את בעלי כי אחרת למה הוא בגד ? והבושה אוויייי הבושה אני לא מסוגלת להרים את הראש להסתכל על עצמי במראה אני הברווזון המכוער הדחויי המתוסכל המגושם למרות שאני דוגמנית לשעבר התחושות כרגע והדימוי עצמי נמוך מתי זה יגמר? אני רוצה להעלם? עיזרי לי בבקשה תעני לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

שירי
    24/06/2010

רונית היקרה,
    ברשותך אני רוצה לנסות לענות לך
    גם אני עברתי בגידה ע"י בן זוגי. לפני שבעה חודשים.

האם שוכחים ? תמיד תשאר צלקת . ככל שהזמן עובר וישנם חוויות טובות משפחתיות זוגיות -הצלקת קטנה. האם סולחים - שאלה טובה ? השאלה כמה זמן זה לוקח.
    האם ניתן לשקם - ניתן לשקם. זה תלוי ברצון שלך במוטיבציה וכמובן ברצון של בן זוגך.
    התהליך הוא לא פשוט בכלל . להרוס אפשר בשניות אבל בניה מחודשת דורשת עבודה רבה.יש עליות ולפעמים ישנם ירידות\נפילות.

מה עושים עם חוסר הבטחון, תחושת הכשלון , אני כנראה לא הצלחתי לספק את בעלי כי אחרת למה הוא בגד ?
    גברת, תוציא לך את זה מהראש .עם כל הטעויות שעשית בחיי הנשואים שלך -(כי כולנו בני אדם )
    זה לא נותן לגיטימציה לבגוד. זה לא מגיע לך. הכשלון -הוא שלו לא שלך.
    יכול להיות שהיו לו חסכים יכול להיות שמשהו הפריע -בשביל זה יש פה לדבר ,בשביל זה הולכים לטיפול ואם למרות הכל וזה לא עוזר וקשה לחיות ככה -אז מתגרשים -אבל לא בוגדים.
    בושה ? תרימי את הראש שלך (אצלו הבושה הוא זה שבגד בברית הנשואים שלכם .הוא זה שהרס את הדבר היפה והיקר שהיה לכם - גם אם זה לאחרונה צלע...)
    לגבי חוסר הבטוחן -אני מציעה לך ללכת לטיפול פרטני -מנסיון זה עוזר(למרות שאתם בטיפול זוגי)
    שירים אותך ייחזק אותך יעצים אותך יראה שאת שווה ,ייעזור לך להבין ולראות מה את רוצה -האם את רוצה להמשיך בנישואין או להתגרש.טיפול שיעזור לך להתנקות מכל הפרטים הלא נעימים בלשון המעטה שגילית.

לגבי הילדים - צאי קצת מהבית בלי הילדים להתאוורר בחוץ. תכריחי את עצמך את חייבת. בשביל הילדים וכמובן בשביל עצמך.לא רק את במצוקה גם הילדים שלך שיודעים על זה הם במצוקה לא פחות ממך ...אם את לא מסוגלת לעזור לעצמך תיעזרי במישהו דחוף.

זה שבעלך מסכים ללכת לטיפול זוגי - זה כבר סימן טוב. ואם יש לו מוטיבציה-אז בכלל. תצאו ותדברו עליכם על החיים שלכם (לא על הבגידה - כמו שאמרת זה לא מוביל לשום דבר)על הזוגיות היפה שהייתה (סיפרת שהייתם מבלים ,נוסעים לחו"ל וכו"... )
    בעלך אומר לך תתקדמי תשכחי - תסבירי לו בדיוק איפה את נמצאת.את התחושות הקשות שמלוות אותך.

אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי.
    את רואה עכשיו הכל שחור - עוד כמה זמן תבחיני בעוד צבעים
    את חזקה - את עוברת תקופה קשה מאוד - נסיון קשה ביותר
    אבל את תעמדי בזה -אם לא בשבילך אז בשביל ילדייך.
    חזקי ואימצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחל דף חלק אף אחת לא שווה התאבדות

ליאת שבת
    24/06/2010

זרוק אותה לאלף עזאזל מי שבוגדת פעם אחת בוגדת כל החיים מנסיון אישי
    ליאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני יקר תשובתי אליך....

רונית
    24/06/2010

נבגדתי וגיליתי זאת בחודש שעבר . כמוך הייתי צמאה לכל פיסת מידע ולכן הושבתי את בעלי מולי והכרחתי אותו לספר לי בפרטי פרטים (דבר שהיום אני מבינה שהיה טעות איומה ) בן זוגי מהפחד שיתף פעולה בצורה מלאה ביקשתי לדעת :
    למה הוא בגד? מתי? באיזה ימים?באילו שעות? איפה היא גרה? מה היא לבשה ?אילו לבנים?איזה צבעים? איזה תנוחות? מה הוא אהב? איך היא נראית? באיזה חדר זה נעשה?מה הוא קנה לה? מה היא קנתה לו? וכו'...... בני יקר אומרים שאין חכם כבעל ניסיון נשמע קלישאה אך זה חכם מאוד היום אני מכה על חטא ומבינה שהמידע הזה לא קידם אותי לשום מקום ההיפך הוא הנכון אנחנו בטיפול אינטנסיבי ואני לא יכולה להתקדם ולהשתחרר כי יש לי המון מידע בראש וזה מחזיר אותי כל הזמן אחורנית אני כל הזמן מדמיינת איך הם עשו מה ? ומתי ? בדיעבד עודף המידע היה מיותר .
    לגבייך תסתפק בזה שאתה יודע...... נבגדת וזה קשה מספיק , תוותר על הפרטים העסיסיים הם לא תורמים כלום, אל תחליט החלטות כרגע במצב של סערת רגשות. תחפש היטב בתוככך התשובות נמצאות שם בפנים סבלנות..... אני החלטתי באותו יום גורלי שאני לא מחליטה אני מנסה טיפול זוגי נכון להיום קשה לי מאד אני בתהום בעלי הבוגד לא היה מוכן כנראה נפשית לתהליך ארוך והוא כל הזמן מאיץ בי תשכחי, תתקדמי, את לא עושה מאמץ, נמאס לי כבר לראות אותך כך......... וכ'ו אני מקווה שעזרתי לך לראות את הדברים קצת אחרת ושתפיק מהניסיון המר שלי בהצלחה בכל אשר תעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני יקר תשובתי אליך....

רונית
    24/06/2010

נבגדתי וגיליתי זאת בחודש שעבר . כמוך הייתי צמאה לכל פיסת מידע ולכן הושבתי את בעלי מולי והכרחתי אותו לספר לי בפרטי פרטים (דבר שהיום אני מבינה שהיה טעות איומה ) בן זוגי מהפחד שיתף פעולה בצורה מלאה ביקשתי לדעת :
    למה הוא בגד? מתי? באיזה ימים?באילו שעות? איפה היא גרה? מה היא לבשה ?אילו לבנים?איזה צבעים? איזה תנוחות? מה הוא אהב? איך היא נראית? באיזה חדר זה נעשה?מה הוא קנה לה? מה היא קנתה לו? וכו'...... בני יקר אומרים שאין חכם כבעל ניסיון נשמע קלישאה אך זה חכם מאוד היום אני מכה על חטא ומבינה שהמידע הזה לא קידם אותי לשום מקום ההיפך הוא הנכון אנחנו בטיפול אינטנסיבי ואני לא יכולה להתקדם ולהשתחרר כי יש לי המון מידע בראש וזה מחזיר אותי כל הזמן אחורנית אני כל הזמן מדמיינת איך הם עשו מה ? ומתי ? בדיעבד עודף המידע היה מיותר .
    לגבייך תסתפק בזה שאתה יודע...... נבגדת וזה קשה מספיק , תוותר על הפרטים העסיסיים הם לא תורמים כלום, אל תחליט החלטות כרגע במצב של סערת רגשות. תחפש היטב בתוככך התשובות נמצאות שם בפנים סבלנות..... אני החלטתי באותו יום גורלי שאני לא מחליטה אני מנסה טיפול זוגי נכון להיום קשה לי מאד אני בתהום בעלי הבוגד לא היה מוכן כנראה נפשית לתהליך ארוך והוא כל הזמן מאיץ בי תשכחי, תתקדמי, את לא עושה מאמץ, נמאס לי כבר לראות אותך כך......... וכ'ו אני מקווה שעזרתי לך לראות את הדברים קצת אחרת ושתפיק מהניסיון המר שלי בהצלחה בכל אשר תעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

שימחה
    24/06/2010

רונית שלום

קראתי את הדברים שכתבת לבני ואני בהחלט יכול להבין שגם את כרגע בשיא המשבר
    כבעל ניסיון הציעה לך לכתוב את הסיפור שלך כספר אבל תהפכי את להיות המספר
    תתני לדמויות שמות אחרים ותוציאי את כל מה שיש לך בראש חופשי חופשי
    דרך נחמדה להתמודד ולראות דברים מזוית אחרת...
    שווה לנסות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה
    הרצל
    16/06/2010

אני פרוד כשלושה חודשים לאחר 33 שנות נשואים.אני קרוב לגיל 60 .כל שנות נשואי הרגשתי שאני נמצא בעמק בבכא.אני איש משפחה שלא מתאים לי נושא הבגידה הייתי מחכה בקוצר רוח לחזור מהעבודה הביתה לאישתי אפילו הייתו כותב עליה שירים.אהבתי אותה ללא גבולות. עשיתי קריירה בעבודה ואף למדתי לתואר בחינוך.אישתי סיימה 7 שנות לימוד וזה כלל לא הפריע לאהבתי אליה . הבעיות התחילו מיד אחרי החתונה כשגיליתי שהיא קנאית אובססיבית. היחסים התחילו להיתדרדר בהמשך.היא תמיד היתה מענישה אותי ומוצאת את כל הסיבות שבעולם על מנת להתחמק מיחסי מין ביננו.בהתחלה הייתי כועס ורב איתה הרבה בגלל זה.אך אחרי שהייתי משחד אותה במתנות והמון חיוכים היא היתה מסכימה לשכב איתי ושוב הייתי צריך לחכות שבועיים שלושה עד הפעם הבאה שהיינו עושים את זה.ככה התנהלו כל חיי והחלטתי לקחת יוזמה ואומץולא היתה לי ברירה אלא לעשות סטוצים מהצד . ניסיתי את כל האפשרויות בעולם להתקרב אליה לפני שעשיתי את זה בחוץ ולא הצלחתי והיום אנחנו בתהליכי גרושים.אז למרות הכאבים של שנינו שתסתכל במראה עם יד על הלב ותטיל את האחריות על אחד מאיתנו. אני כברלא אחזור אליה.

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• מחיר הפרדה

דליה שוורץ
    19/06/2010

הרצל שלום,
    בדברך יש לא מעט צער או אכזבה על כך שזו הדרך שנגמרו היחסים אך עליך להבין שאם זאת היתה הבחירה שלך ואתה שלם איתה אז המחיר. לכל בחירה והחלטה שלנו יש מחיר. אם היית מוותר על הסקס בכמות שאתה רוצה אז היית נשאר איתה יחד ובבחירה לא לוותר על הסקס כמו שאתה רוצה אותו המחיר הוא חיי הנישואין. כל אחת מהבחירות היא ליגיטימית ובסדר אבל צריך לדעת שלכל בחירה כזו יש מחיר. החכמה להיות שלם עם הבחירה למרות שהמחיר לעיתים יקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות
    אביבית
    15/06/2010

אני לבד, הוא הלך לעוד אירוע מהעבודה. הביית נושם נשימות של לילה ואני לבד עם המחשבות. הכל צף ועולה ואיתו השאלות. קראתי את כל הדברים החכמים ואת כולם אני מבינה. צריך לקחת החלטה, אבל איך עושים את זה? בימים האחרונים אני מרגישה כמו מחבל מתאבד שנושא על גופו מטען, אני יכולה לפוצץ את הכל ולקחת איתי את חלום המשפחה השלמה ואני יכולה להחליט שלא ולקחת איתי את חלום האישה המאושרת. אני אקדמאית, מצליחה, יש לי מעמד בכיר באירגון בו אני עובדת. אני לוקחת החלטות הנוגעות לחיי אנשים ותחתי עשרות אנשים טובים וחכמים שעושים את מה שאני אומרת להם. אז למה אני לא יכולה להחליט על עצמי? למה אני מנוהלת ולא מתנהלת? בחיים לא חשבתי שאהיה בעמדה הזו, שאצטרך להתפשר ולהגיד לעצמי: לפחות את לא לבד.. לפחות בסוף הוא חוזר אלייך. אבל זה מה שאני רוצה?
    במונחים המקובלים, הוא פחות מוצלח ממני: פחות משכיל, פחות בכיר וגם משתכר הרבה פחות ממני. לפעמים אני חושבת שהוא מעניש אותי. אולי הוא אפילו לא מודע לזה. איך מתמודדים עם זה?
    מה שעצוב הוא שאני קוראת אותו יותר טוב ממה שהוא קורא את עצמו. הכל ברור לי. אני יודעת מתי הוא משקר ומתי הוא בורח ממני. רק אני מתמודדת עם האמת. הוא חי בחיים משלו וסומך על המצפון שלי שיעבוד בשביל שנינו. והוא עובד.
    אני כותבת כאן בלי שורה תחתונה, בלי מסקנה, רק עם הרבה כאב וסימני שאלה. אני משתדלת לתרגל את עצמי בראש לחיים בנפרד וזה מעציב אותי מאד.

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

• אביבית-

בני
    16/06/2010

אומרים שבכל דבר רע יש גם טוב,
    הבעיה שלי שאני רואה רק את הטוב,
    אני מזהה כאן יכולת כתיבה משובחת של פריקת כאב בדרך הנכונה, שבזמנים אחרים לא הייתה מגיעה לידי ביטוי עז שכזה,
    אני מנסה לנחש, שאת רוצה להיות יותר טוב ממה שאת מאחלת לאחרים, ובעצם את פועלת בניגוד לאמת הפנימית שלך,
    הוא לעומת זאת מחפש מישהו להשתוות אליו,
    שניכם מתכחשים לעובדה, שבעל ואשה אמורים להיות שונים בתכלית השינוי זה מזו, האדם נוצר מן האדמה, והאשה מן הצלע, עצם הרבה יותר חזק מאדמה, בכל המובנים, לאשה יש כוחות סבל גם נפשיים הרבה יותר מלגבר, לכן את מצליחה לחרוק שיניים עד זוב דם,
    אביבית, האינטרס האישי שלך, זה להתחזק כדי להגיע למקום גבוה, שבו את תחליטי אם את בוחרת להיות בקשר הזה, כשתעמדי מולו חזקה, תעשי חסד קודם כל עם עצמך, גם את לא תאהבי א"ע במצב של חולשה, ובטח אלו שבסביבתך יעדיפו אותך אשה חזקה,
    אשה חזקה , זו אשה שיודעת להעביר מסרים, שיודעת לנהל משא ומתן בלי להגיע לפיצוץ,
    חפשי מישהו לעשות איתו שיעורי בית, והעבירי את המסר בנחישות אבל בחכמה,
    יכול להיות שכרגע נוח לך להחליט שאת לא מחליטה, וגם זו החלטה,
    תבדקי מה את מרוויחה ומה את מפסידה, תעשי רשימה , לפחות תדעי שבחרת להפסיד,,,
    בכל אופן בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

אביבית
    16/06/2010

קראתי את מה שכתבת וגילגלתי בראש את המילים מספר פעמים בטרם ישבתי לענות. איך לומדים לעשות את זה? באופן בסיסי אני אדם ישר, כנה ורגיש. כנראה שבמובנים האלו אני לא ממש מתוחכמת. את מה שיש לי בלב אני אומרת או שפשוט רואים את זה ישר. לפעמים זה מתפרץ. מה צריך לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית-

בני
    16/06/2010

כל כולי ההיפך מתחכום,
    כשחסר הבנה - חסרה הסברה,
    הבעיה שהתימצות שנעשה כאן לא מספיק, ואין מנוס מללכת לאיש מקצוע,
    כל מה שאת חסרה , זה רק משקף טוב, שיגרום לך לתרגם את המחשבות למילים, ובהמשך יעזור לך ליישם אותם בפועל, (אני מקווה שזה כבר יותר מובן),
    השיקוף היעיל ביותר הוא ע"י מישהו שקרוב אלינו, תחפשי חברה טובה ותנהלי איתה שיחה, ותקבעו מראש שזה נעשה בשביל להוציא ממך כמה תובנות, ואתם מוחלים אחת לשנייה מראש על העלבונות שבדרך,
    תמחלי על כבודך ואיך אומרים, תהיה גבר תשפיל א"ע, זה לא בושה לקבל עזרה מאחרים, ואין לי כוח וזמן כעת להרצות בעניין,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

סלעית
    16/06/2010

היי. קשה לי לעיתים לתפוש את האופטימיות הבלתי פוסקת שלך. הייתי רוצה שתשיב לי, האם לדעתך בכל מקרה של בגידה יש לנסות ולשקם את מערכת היחסים? הרי אתה מציע לה להחליט אם להמשיך את הק.ש.ר... אך אם תהפוך את האותיות, תיווכח לדעת כי לפעמים צריך להחליט אם להמשיך להחיות את הש.ק.ר. אדם שבגד בבן זוגו, לא מספיק אהב אותו כדי למנוע זאת. מדוע שיתחיל כעת, אחרי שסרח? וכיצד ניתן בכלל לבנות אמון מחדש ולא לחשוד בכל צעד ושעל של בן הזוג שבגד? איך אפשר להתחיל לאסוף את השברים? אני חושבת שאם אווכח לדעת כי בן זוגי בוגד, לא אוכל לתפקד ולחיות עמו תחת קורת גג אחת בידיעה מתמדת ובמחשבות בלתי פוסקות, שהעדיף אחרת על פניי, ולו רק למטרת שיחה, מחשבה או רגש. עצם המחשבה על כך פשוט הורסת אותי. לא נראה לי כי אוכל לחיות שוב בצל החשש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית-

בני
    16/06/2010

הלוואי והייתי יכול להרצות את משנתי הסדורה בעניין,
    תפיסת החיים שלי מבוססת ע"פ התלמוד, הקבלה, והניסיון, ורחמנא ליצלן רעיתי גם במקומות זרים,
    ייתכן ואני טועה בהבנת הדברים, או בהצגתם, לכן אני כותב שזה על דעתי בלבד,
    הכלל הוא (שלי,,,) כל זמן שאתה לא מזיק לאחרים תפעל על פי מצפונך,
    ביום שיוכיחו לי שדבריי פועלים בכיוון ההפוך, וח"ו מישהו נפגע ,,, אהיה הראשון להודות כאן מעל במה זו שטעיתי,
    אין לי ביטוח על נזקים, וכל הזכויות לא שמורות,
    אני מאחל לך הרבה הצלחה
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית

שירי
    16/06/2010

אביבית,

לפי מה שכתבת - יש ל קרירה משגשגת, אישה חכמה,מרוויחה יפה - כלומר את מסוגלת לעמוד
    בזכות עצמך (יותר טוב ממנו.. את יודעת את זה והוא יודע את זה.....)
    אבל מה -אנחנו מנוהלים ע"י הפחדים שלנו. הפחד להרוס משפחה - מה זה יעשה לילדים שלנו,מה זה יעשה לנו?האם יהיה לנו יותר טוב או אולי יותר רע?. האם זו החלטה נכונה, האם לא נתחרט עליה כל החיים שלנו.....איך נוכל לחיות לבד האם נתמודד...זה משתק אותנו.

כדי לקבל החלטה - האם את רוצה לבנות או לפרק את הקשר- אם את לא מסוגלת לבד תיעזרי במישהו..... נראה גם שאת צריכה ללמוד ולהיות ערוכה ומוכנה לחיות ולעמוד לבד ללא בן זוג.

דיברת שהוא סומך עלייך שאת המצפון של שניכם (סליחה,אבל זה הצחיק אותי כמה שגם אני הייתי על תקן מצפון) -מה שזה אומר לעניות דעתי, שאת חייבת להיות נחושה מולו ,להוריד מעלייך את המצפון
    ממה שאת כותבת אני מבינה (תקני אותי אם אני טועה)- שהוא פשוט יודע שתשארי בבית ותסבלי את כל מה שהוא עושה ויעשה .. כי את אישה טובה.. הוא לקח אותך כמובן מאליו.

אז ככה אם את לא מוכנה לסבול ולהשאר במצב הזה ---- תבהירי לו שזהו די נגמר ,הוא חייב להיות אחראי למעשים שלו זה המצפון שלו -הוא חייב להבין - שלמעשים שלו יהיו השלכות והוא לבד אחראי עליהם- הוא זה שיפרק את הבית לא את ...
    נחישות,אומץ ,חוזק- זה מה שאת צריכה ואולי גם הוא צריך את ממך (את מכירה אותו הכי טוב...)
    מספיק להיות ברירת מחדל....

דרך אגב - הוא יצא לאירוע מהעבודה למה לא יצאת איתו?

עוד דבר קטן - את כותבת שבטלפון הוא אומר לך דברים מרוממים וכשהוא חוזר הבייתה - הוא חוזר עייף... אולי תנסי לצאת איתו מהבית אחרי העבודה(שיוצאים מהבית העייפות יורדת) או לקבוע באמצע העבודה לארוחת צהריים.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות
    מלי
    14/06/2010

שלום
    נפרדתי שנה שעברה מבעלי בעקבות יחס משפיל ומזלזל מאד!!!
    חודש לאחר שנפרדתי גיליתי שאני בהריון, לפני חמישה חודשים ילדתי תינוקת מקסימה
    שאני קשורה אליה מאד
    מהלידה הוא בא לביתי לראות אותה כל חודש עכשיו הוא מבקש להתחיל להוציא אותה ואני לא מסוגלת לחשוב על הרעיון, אין לו סבלנות לילדים ובכלל במשפחה שלו אין הרבה אחריות כלפי ילדים
    וחוץ מזה התינוקת פוחדת ממנו כל פעם לאחר שהוא בא היא בוכה בכי היסטרי עוד שעה אחרי
    מה אני יכולה לעשות? אני ממש דואגת
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• מלי

אביבית
    15/06/2010

הי מלי. אכן מטריד. השאלה היא אם יש לך בסיס לחשוש ממנו. האם נהג כלפייך או כלפי בני משפחה אחרים באלימות? האם איים עלייך? אמר שיפגע בך? סובל מקנאה קיצונית? בכל אופן לכי עם האינטואיציות שלך. אם את חוששת לילדה, תתלווי אליו לאן שהוא הולך. תשתמשי בתירוץ כלשהו (את לא מניקה?). אין במשפחה שלו מישהו שאפשר לסמוך עליו? ואם אין ברירה, נראה לי סביר בהחלט לערב את הרשויות (או מה שזה לא יהיה).
    דרך אגב, אתם גרושים או רק פרודים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

מלי
    15/06/2010

רציתי לציין שבעלי לא נהג באלימות אך היחס היה של רודן
    לדוגמא הוא דרש ממני לנקות את הרצפה בחריצים בין הבלטות
    הוא צחק עלי, לעג לי והעביר עלי ביקורת בלי סוף
    כשהתארחנו אצל הוריו הוא לקח לעצמו את המיטה הנוחה ולי נתן מיטת קרש
    חוץ מזה אין לו עצבים לילדים הוא מתעצבן שהם בוכים והוא טיפוס קר נורא
    אף פעם לא ראיתי אותו מחייך
    אני בטוחה שאם התינוקת שלי היתה גודלת רק איתו ח"ו היא לא הייתה חייכנית
    אבל מה אעשה אם עובדת סוציאלית תחליט שאין בעיה שהוא יקח את התינוקת?
    אני עומדת לקבל גט ואני חייבת לדעת מה הולך להיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגיה משפטית

דליה שוורץ
    19/06/2010

מלי שלום,
    את מבקשת כאן עצה משפטית והפורום הזה אינו דן בסוגיות משפטיות.
    את מתייחסת כאן לזכויות שלו כאב ולהסדרי ראייה שלו עם הילדה.
    פני לפורום שמתעסק בסוגיות משפטיות של דיני משפחה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב פרידה לפורום ולכוכבים
    מלי
    14/06/2010

הזוהרים שיש בו ועוד יהיו.....
    לפני כמה חודשים נכנסתי לפורוס הזה במקרה אבל לא במקרה
    מישהו למעלה כנראה כיוון אותי למקום הזה שהייתי צריכה ככ
    עברו חודשים, כתבתי, קראתי, התרגשתי, כאבתי, נרתעתי, חזרתי, אבל תמיד נדהמתי לגלות כמה אנשים טובים כן יש בעולם הזה
    אני לוקחת איתי הרבה ומשאירה את המעט שיכולתי לתת
    באיזשהו שלב הבנתי שזה עושה לי טוב לעזור אם אני יכולה אבל אני גם נשאבת לתוך מקומות שלא הייתי רוצה להיות בהם
    הכאב הוא גדול וקשה לחוות אותו שוב ושוב כל פעם מחדש דרככם
    זו דרכי האישית להתמודד עם המיקרה והחיים שלי
    אני מרגישה שאני צריכה שינוי, עכשיו ומיד ולתמיד
    אני עדיין "טרייה" במערבולת הרגשות הגדולה הזו והיא סוחפת אותך ללא שליטה למקומות לא תמיד רצויים
    בגידות היו ויהיו תמיד חלק מהחיים בעולם הזה, יש בגידות מכל הסוגים ומכל הגוונים, בגידה במדינה, בגידה בדעה, בגידה בקשר, בגידה באהבה, בגידה באנשים, בגידה במחשבה
    חבל, אבל ככה זה, צריך להבין שאין מושלם יש טוב וטוב יותר או פחות, אבל אין פרפקט
    החיים הם לא תוכנית לפי בקשתך, ואתה עובר מכשולים כדי להתחזק ולא לוותר לעצמך בשום תחום בחיים
    לא קל לקרוא על כאב של אחרים, זה מעודד לפגוש נפשות תאומות ברגשות אבל לא מנחם לראות בסבל של האחר
    כל אחד ימצא את הדרך שלו להתמודד עם הכאב האישי שלו ואני מקווה ומאחלת לכולם חיים טובים מאושרים ככל שאפשר, צריך לדעת גם לשמוח בדברים הקטנים
    לפעמים קל יותר לכתוב ולדבר אך לא קל לבצע, צריך המון משאבים וכוחות לתת פייט טוב ביצר הרע שמרחף סביבנו תמיד
    תמיד יהיו כאלה שידעו לא להשתמש ביצר הזה ויתעלו אותו לדבר חיובי אבל לצערי יש כאלה שלא יעמדו בפיתוי ויפלו
    אני נבגדתי פעם אחת יותר מידי, ויגידו מומחים אשר יגידו, את נבכי הלב לא תמיד אפשר להבין או לרפא, יש דברים שלא ניתן לתקן אותם והם ישארו שבורים לנצח, אפשר לשים קצת חומר מאחה שאולי יחזיק קצת אבל סדקים ישארו, אולי זה יראה וירגיש שלם אבל לא לגמרי
    אני לא מתביישת בזה, אני כבר לא מחפשת סיבות, אני חיה את מי שאני ושמחה ושלמה עם עצמי
    אם פעם לא יכולתי להסתכל במראה, היום אני אוהבת את מי שמשתקפת ואני מחזירה לה חיוך
    אני יודעת שלא אהיה אותו דבר אבל משהו כן נשאר ולא השתנה וזה האני העצמי שלי
    אני לא איבדתי שום דבר מעצמי ולכן אני גם לא מחפשת יותר
    מה שכן איבדתי זה מבן זוגי בתקווה כן למצוא או לחדש, בכל מקרה אני מקווה שכל מה שיעלה בגורל האנשים המדהימים שכותבים פה, שימצאו את האושר שלהם ויחלקו אהבה וסיפוק בהכל
    שלום לכולם ותודה על הכל
    באהבה ואיחולי דרך צלחה
    מלי

הוספת תגובה

• מ ל י -

בני
    14/06/2010

אנחנו לא נשכח אותך לעולם,---
    אפשר לזקוף לזכותך את תחילת ימיי השרשורים שלא נגמרים, את הדיונים המתמשכים, שהביאו את הפורום הזה לכותרות,
    "כל הנחלים הולכים אל הים והים אינו מתמלא"
    יהיה מאוד קשה להכיל את כל החומר שנשפך כאן,
    נהרות של כאב, דם יזע ודמעות, שצפו את הפורום מאז ועד הלום, אבל עומס בלתי נתפס
    שהתפרץ בבת אחת בתקופה כזו קצרה, טרם ראינו,
    ---
    אני באופן אישי מאחל לך אושר , בכל רגע נתון,
    "אושר אינה מטרה שאליה צריך להגיע, אושר הינו שיטת חיים",
    ---
    את ההודעה שלך צריך לפרסם בכל הבלוגים והפורומים שעוסקים ושאינם עוסקים בתחום, הייתי מדביק את זה כסטיקר על חלונות ראווה, מוסיף את זה לכתובה, למען יראו וייראו,
    ---
    בשתי מילים אני יכול לסכם את כל מה שלמדתי
    בחיי עד כה, החיים נמשכים,

ב ה צ ל ח ה
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

דליה שוורץ
    19/06/2010

מלי שלום,
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי ללכת בה.
    מקווה שתמצאי את המקומות המאושרים ביותר עבורך שיאחו את השברים על הצד הטוב יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן לא עושה את שלן
    לי
    13/06/2010

לילה טוב לכולם.אני תפסתי את בעלי בוגד לפני 4 חןדשים. אני אותה אישה כמו לפני 4 חודשים.הזמן לא זז החיים לא זזיםאני בדכאון מאוד חזק אהינו בטיפול זוגי. אבל הפסקתי אותו כי אני מרגישה שזה חד צדדי. ומה שכן בעלי עדין מתקשר אליה והיא מתקשרת הואאומר התקשרתי אבל לא דיברתי רק שמעתי אותה.אני כבר הרמתי ידיים .קשה לי ליחיות עים המצב הזה אני כול היום בוכה לא ישנה גם עים כדוריי שינה.לפעמים עולה לרואש ליבלוע את כול הכדורים וללכת לישון פעם אחת לתמיד.לא יוכלה ליסבול את הכאב הזה.מה שמונעה אותי לעשות זות זה הילדים .אניבתור אמא שלהם מרחמת עלהם כי הם עוברים את המשבר שלנו כהורים.הזמןלאעושה את שלו זו שטות שמי אומר כך איו תחליף לכאב הכאב ישאר לנצח עד הקבר .אני לא מצליכה לישון מיזה כבר כמה ימים לא ישנה בלילות .אני מחפשת לדבר עים מישהי שעוברת גם משבר זוגי..כי לי אין כבר עים מי לדבר האני מתמותתי אני מרגישה שהגוף שלי קורס לא אוכלת גם.יש לי מחשבות רק ברואש.טוב ביייייייי אני הולכת ליראות מה חדש בואלה בייייייייי

לקביעת תור
    סגירה
    זמן לא עושה את שלן

הוספת תגובה

• לי-

בני
    14/06/2010

רק רציתי לאחל לך
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תלוי....

מלי
    14/06/2010

מה עושים בזמן הזה? אם ניסיתם טיפול זוגי אבל רק אחד מקבל טיפול אז זו טחינת מים
    אם הוא עדיין בקשר עם האישה האחרת ולא מוותר אך עלייך ועל הזוגיות שלכם וויתר, אז צר לי, וצר לי הכי הרבה על הילדים, אבל כנראה שהגעתם לסוף בדרך שלכם יחד, אבל!!!!!!! זה לא סוף הדרך שלך, את תמשיכי בחייך ותתמכי בילדים, וגם הוא כי הוא אבא שלהם.....את החיים שלך את רק מתחילה...... אני חלילה לא מייעצת לך להתגרש וזהו אבל אם מיצית הכל והאהבה שלו נגמרה.....והוא לא מוכן לחזור ולהיות רק איתך? אז מה הטעם בעצם?
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי.....
    ואגב, מה יש בוואלה??????????? שאת רצה לשם?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

לי
    14/06/2010

נירדמתי רק אחריי ששתיתי 2בירות. בי אני הולכתלעבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

שירי
    14/06/2010

לי היקרה,

כשקראתי את מה שכתבת - חזרתי אחורה בזמן...לגי'פה שלי.
    ומאוד ריחמתי עלייך ,רחמתי עליי רחמתי על כל כל שאר הנשים\גברים שחוו חווים או יחוו דברים כאלה בעתיד.
    אבל רחמים זה לא מה שיעזור לך .
    --------------------------------------------------------------
    ראשית כל - את חייבת לקבל עזרה ולנסות לצאת מהדכאון הזה. לברר עם עצמך מה את רוצה
    את רוצה להשאר בנשואין (אז תלחמי .תעשי הכל (כמובן רק אם ניתן ) בשביל הילדים והמשפחה שלך
    תנסי לצאת עם בעלך לדבר איתו להבין איפה הוא עומד ולנסות לעזור לו (אם זה על יידך או יועץ) לסיים את הקשר (אפילו שלא יתקשר -רק כדי לשמוע את קולה) הייתי בסרט הזה
    אבל הם תמיד עושים לעצמם הנחות ,משקרים לך ולעצמם ,
    ואנחנו לא חייבות לקבל את זה. אם את יודעת בלב שלך (כי כל אישה מכירה את בעלה) שלמרות שעכשיו הוא קצת לא משתף פעולה .אבל את מאמינה שהוא אוהב אותך ורוצה את הזוגיות הזאת. כמובן אם את רוצה אותו אז אל תרפי. תהי חד משמעית ,ברורה ,החלטית - שאם הוא ממשיך את עוזבת (אבל את צריכה לעשות את זה ממקום של חוזק ולא איומים בעלמא. לשם כך לכי לקבל עזרה)

תעשי משהו לעצמך (זה תוכלי לעשות רק אחרי שתיעזרי בחברות טובות ותחליטי שאת מסיימת את תקופת הדכאון -כי זה לא ייתן לך שום דבר. הכל עניין של החלטה ובחירה וכמובן עזרה תמיכה ועידוד.)
    תצאי ,תבלי.תשקיעי בעצמך , ,תרגישי שווה,חזקה, יותר משוחררת,יש חיים אחרי (אם חס וחלילה) תנסי בכל הכוח שלך שיהיה חיות בבית,שמחה . .

דע את האוייב -את מכירה את האישה האחרת, מה מצב הסטטוס שלה -נשואה ? את צריכה להבין מול מי את נמצאת. כמה זמן הקשר בניהם?

ועוד משהו קטן - אני לא יודעת אם את מתחברת לזה - תדברי עם היושב במרומים. תבכי תצעקי תתרוקני . זה עוזר. הוא שומע הוא יעזור. אני בתקופה הזאת הרגשתי שהוא צועד איתי יד ביד...
    ואני לא צוחקת. כתוב שבמקרים כאלה הקדוש ברוך הוא שומע ומקשיב לכאבה של האישה..
    תנצלי את זה (13 צינורות נפתחות ישירות כלפי מעלה) תשאבי את הכוח שלך משם. ויש בך כוח.

בהצלחה
    אוהבים אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי-

בני
    14/06/2010

אך
    איזה מילים איזה אותיות,
    כבר הרבה זמן לא קיבלנו יבול משובח שכזה---
    חיזקת אותי, באמת !
    הלוואי על כל עם ישראל,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

אביבית
    14/06/2010

אתה בסדר... מזדהה עם כל מילה שלך ובכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין אני לי מי לי

אביבית
    14/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית-

בני
    14/06/2010

תודה לך
    אני רואה את כל התגובות כאן על בסיס קבוע, ממש התמכרות,
    אני משתדל לא לענות סתם, כדי לא ליצור שירשורים שמתישים את הקורא,
    אז אנצל שוב את ההודעה הזו, לומר לך תודה.
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

לי
    15/06/2010

תודות לכולם על המילים החמות והתמיכה.אנילא יודעת כבר אייך ליחיות את לחיים.אהיינו אצל טיפול זוגי .והפסקנו כי זה יהיה חד צדדי.אני מרגישה מיותרת בישיולו סתם גוש בשר מהלך לו בבית .החיים לא יחזרו לקדמותם זה בטוח.אבל לפחות קצת להרגיש שמשהו טוב קטן קורה.אני בדיכאון .קשה לי מאוד לתפקד בבית.כאישה זה הכי קשה אני דוחה אותו כול הזמן{אני יודעת שזה יוכל להחזר אותו לזרותיי..לשרמוטה.}רק המחשבה שהוא נגע במישהי אחרת מקפיצה לי את לחץ הדם..בעלי היהימרעיף עליי כמה שאני סקסית בענין כמה יפה וכמה הואו אוהב אותי כמה וכמה וכמה בלי סוף.קשה לי ללהאמין שהואו בגד בי עים זבל.אין לי מילה יותר טובה להגדיר אותה.היא פשוט הרסה משפחה עים ילדים בית עים אור ושמחה.גם בעלי באותו סיר כמואה.אבל בחרתי להשאר איתו .אני מסיימת כי התינוק שלי בוכה בייי בנתאיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

שירי
    15/06/2010

לי היקרה,

צאי מהדיכאון - התינוק קורא לך תרתי משמע... הוא צריך אותך שלווה הוא צריך אותך רגועה...הוא צריך סביבה בטוחה. אם לא בשבילך אז את חייבת בשבילו.

כתבת שהבעל היה אומר לך שאת יפה וסקסית .... בבקשה .. הרי לך התשובה.. תתלבשי יפה וסקסי
    ותצאי לך לבדך הוא לא חייב לדעת לאן ....בשבילך ולא בשבילו..
    (כן תכרחי את עצמך - מיצדי תשבי באוטו ותדברי בטלפון או סתם תסעי - אבל יהיה יותר יעיל אם תקבעי עם חברה טובה או שתלכי לשופינג -
    אני זוכרת על עצמי שלא היה לי כוח לזה ואז חברה שלי צעקה עליי בטלפון. פשוט עוררה אותי וצרחה עכשיו את יוצאת ומתלבשת .. ואני אמרתי אין לי כוח לא בא לי לעשות כלום ,בא לי להתחפר במיטה בא לי למות...אבל הצעקה שלה עוררה אותי ויצאתי וקניתי לילדים שלי מתנות קטנות ,קניתי לי למרות שלא הייתי במוזה צעיפים ...עצם היציאה לקניון שיחררה אותי ראיתי אנשים ,נשמתי אוייר (של קניון) זה גם מחזק וחזרתי הבייתה עם יותר כוחות. יצאתי להתאוורר מהנחאס הזה.

הייתם בטיפול זוגי והפסקתם - לכי לטיפול פרטני. תשבי ותדבר על עצמך תתנקי מכל מה שעברת..
    וחוץ מזה את תתחזקי ותשתני.....
    אומרים שאם בן זוג משתנה זה משפיע מיד על בן הזוג השני. זוג נשוי הם בבואה אחת של השני.

אמרת שהחלטת להשאר ולא לפרק את המשפחה - בבקשה תנסי לצאת עם בעלך ,תנסי לדבר על מה שאת מרגישה על איך הוא מרגיש . מה הוא רוצה. הוא לא רוצה טיפול זוגי אז מה כן ?
    הוא בקשר עם ה...אל תיהי סמרטוטה לידו (זה לא עוזר)...להפך....

יאאללללהההה לכי לפרוח ..מחכים קצת לעידכונים יותר משמחים .
    תעשי משהו טוב לעצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

לי
    15/06/2010

אני קוראת את מה שכתבת ואני בוכה. אלויי עליי לצאת עים חברות. אין לי חברות כלל כי אני כול הזמן בבית. חוץ מעבודה של שעתיים והבייתה.משפחה אין לי אני יתומה.אני יוצת לפעמים לעשות סיבוב לבד אבל אחריי ריב או שאני מתפוצצת.אני חוזרת רגועה.לפי 4 חודשים גיליתי אבל אני מרגישה שרק היום התגלה כול כך כואב לי רזתי מאוד מאוד אני שוקלת 42 ק"לואני סק עצמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היקרה

שירי
    16/06/2010

לי היקרה,

האם יש לך אפשרות כלכלית ללכת ליעוץ פרטני?
    יעוץ שיעזור לך - להתחזק לשנות ולהפתח לעולם...
    זה הדבר הראשון שאת מוכרחה לעשות - מישהו שיעזור לך לצאת קצת מכל המצב הביש שאת נמצאת פה עכשיו.
    אם אין באפשרותך - אולי תפני לנעמת או לארגונים כאלה שיוכלו לעזור לך ....תנסי לברר....

צאי קצת עם התינוק - לגן השעשועים תפגשי אמהות אחרות (כמובן- אני לא מצפה שישר הן יהיו החברות הכי טובות שלך ותספרי להן את כל הסודות והכאבים הכי גדולים שלך..)
    אבל זה קצת מאוורר אותך ,את לשעה-שעתיים מניחה בצד את הכאב את התלאות.

אם את רוצה כתבי למייל שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנסי לפופורציה

משה הורן מגשר
    16/06/2010

שלום,

את בהחלט נמצאת במצב רגיש אחרי טראומה שכזאת, חוויה כה משפילה, כה מאכזבת מחייבת את המח לשחרר חומריים כימיים וכתוצאה מכך נכנסים למצבי חרדה ודיכאון. ראיתי ושמעתי אנשים שהלכו עד לקצה ושמו קייץ לחייהם אך הרוב הגדול המוחלט, נופל וקם ומתחיל לטפס. לכן כנסי לפורפורציה.
    יש אומרים שאין חיים אחרי שברון לב, אך מחקרים ומאות אלפי מטופלים מוכחים אחרת. לא רק שרובם חוזרים לעמוד על הרגלים וחוזרים להתאהב אלא בדרך לכלל הקשר אחרי הוא מעולה. מעלה יצרים ששכחנו כי קיימים, מגלה תשוקות וריגושים שהיו מוסתרים עמוק בתוכינו.
    לצערי המשפט גבר/אישה בוגד/ת תמיד בוגד/ת, הוא משפט נכון. לו היית חברתי הקרובה הייתי ממליץ לך לחשוב על פרק ב', במיוחד לאור העבודה(כלשונך) שהטיפול הזוגי הוא חד צדדי.
    לפרק משפחה זה דבר לא פשוט וכן לשנות הרגלים. אך התוצאה הסופית צריכה לעמוד כנד עיינך וכנגד עיני בעלך שגם דעתו חשובה ותחושותיו חשובים.
    המלצתי היא כדלקמן:
    1.פירוק מערכת הנישואים (דרך בית המשפט ולא הרבנות)
    2. פנייה לפסיאטר או רופא המשפחה בכדי להצטייד בכדור זמני קטנן וקסום שיעמיד אותך על הרגליים ויחזיר לך את החיוך לשפתייך ואת הצחוק לחייך.
    3.להתחיל לבנות מערכת תכנון וארגון עם מטפל צמוד, אפשר גם פסיכולוג (מטפל מוסמך בעל ניסיון מוכח. ולא מטפל שסיים "בהצטינות" קורס של חצי שנה, מדובר בחיים שלך)
    4. להרשם לחוג או לפתח תחביב חדש שיעסיק אותך.
    5.והדבר החשוב מכל, לעשות חברים חדשים ולהתקרב כמה שרק אפשר אל המשפחה הקרובה, כי להם הכח לחוזקך ולהם חלק בצלחתך.
    6. ודבר אחרון משפט שמלווה אותי כל חיי "אין דבר מפחיד יותר מהפחד עצמו". לא לפחד לקום ולצאת לדרך חדשה. עשו זאת לפנייך ויעשו זאת אחריך. היו לי מטופלים שלכאורה לא היה להם בשביל מי ומה לקום בבוקר, וכעבור חודשים אחדים נראו כמאושרים באדם.

לסיום עוד משפט חשוב "כדי להעריך את המתוק צריך לטעות גם את המר".

בהצלחה בהמשך הדרך

משה הורן

מגשר מוסמך

בעל תואר שני בגישור והפסיכולוגיה קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב

לי
    16/06/2010

שוב אני חוזרת לכאב לדיכאון לבכי קשה לי אייך אוספים את השברים שבלב ץלמרות שאני מנשה לצאת ולחייך.אבל בסוף האבל חוזר להקותץ כול כך היה לי קל לסים קץ לחיים.לא להרגיש יותר את הכאב.מחשבה שניהיש לי את הילדים המקסימים שלילאטוב ליכול טלפון שמגיע ליד שלו מקפיצה לי את הלב אין לי אימון בו כלל .לפני שתפסתי אותו בוגד היה לי אימון מלאה .כמהשאני מנסה לחזור לשיגרהו לתפקוד מלאה בבית זה לא עוזר .ניזקרת כול הזמן בבגידה ואז אני מתחילה לבכות מצב הרוח קודר.למהלמה יש את שרמותות האלה שגונבות בעלים של אחריםלמה היא גרושה שתחפש רווק גרוש אלמןלמה נשויי.אני יודעת שיש פסוק בתורה שגבר או אישה נשואים בוגדים הםיסבלו 7 שנים בגילגול הזה.כך אמרו לי אני לא יודעת עים זה נכון.אבל אני אישילארוצה שהואו יסבול כי אחר כך גם אנכנו ניצתרך ליסבול יחד איתו.לא אוחל עוד להתמודד עים זה.
    שהו אומציע לי ליקנות אני ישר חושבת עלייה אוליי גם לה יש את זה אז בגלל זה הואו מציעה לקנות .אנילא מאמינה לו יותר ולא חשבתעים אני יחזר להאמין לו מה עושים כול הגוף שליכואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שמחה
    17/06/2010

לי יקירתי
    הכאב אומנם קשה אך בסופו של דבר לומדים לחיות איתו
    את אשה מדהימנה עם כוחות רבים אותם את צריכ לאסוף ובעזרתם
    לעבור את המשברץ
    את חייבת עזרה מקצועית שתאפשר לך לחשוב נכון ולקבל את ההחלטות הנכונות עבורך
    וזה קודם לכל כן לכל הילדים שלך ילבשו מנבגדים משומשים, ילכו עוד מספר חודשים עם אותו זוג נעליים ולא יקבלו צעצועיים חדשים אך בסופו של התהליך יקבלו חזרה את אמא שלהם
    כן את אמא אמא חזקה שלווה אוהבת ומחייכת כי זה מה שחשוב באמת
    והוא הבוגד הגיע הזמן לבחור לשמוע את קולה בטלפון וגם לספר את זה זה להמשיך לבגוד
    להמשיך להיות מאוהב באחרת.
    מהיום תחשבי מה טוב בשבילך מה יעשה אותך מאושרת
    לקבל עזרה זו לא בושה אפילו לא בתרופות תאמיני לי אני בחור חזק וניראה מצליח כלפי חוץ
    אבל בפנים גם אני מרוסק בחודשים האחרונים והכדורים עוזרים לי יום יום לעמוד על הרגלים
    הטיפול הפרטני מחזק אותי והיום אשתי היא שחיה בפחד היא שחוששת ממה שאני אבחר לעשות סופו של דבר. כחי את העניינים לידים תהי את החזקה והמובילה בבית.
    אני בטוח שמגיע לך כל הטוב שבעולם.
    לא פחות חשוב תשכחי מכל מה שכתב לך השרלטן שקורה לעצמו מגשר ומנסה כאן למצוא את הפציינטים הבאים שלו יש כאן חכמים יותר כדוגמת בני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה שלום

שמחה
    17/06/2010

משה שלום

לא ברור לי איכן הקנית את התואר שאתה מיחס לעצמך אבל אתה פשוט פושע
    איזה בעל מקצוע נותן עצות מטופשות כל כך ? אתה מכיר אותה ? ישבת איתה
    מי נתן לך את הזכות לכתוב דברים כאלה?
    קח את דברך בחזרה ותלך למכור אבטיחים אולי שם תדע לתת לאנשים עצות טובות יותר
    לאיכות האבטיחץ
    חוץ מזה האבטיח אדום מבפנים כמו הדם שישפך מגופם של אלה שאתה נותן להם עצות
    כדוגמת העצות שנתת ללי.
    תתביש לך ותימצא משחקים אחרים ותפסיק לשחק בליבם של אנשים שבורים...

מנהלי הפורום איפה אתם במקרה כזה?
    בני תציל את המצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה שלום

שמחה
    17/06/2010

משה שלום

לא ברור לי איכן הקנית את התואר שאתה מיחס לעצמך אבל אתה פשוט פושע
    איזה בעל מקצוע נותן עצות מטופשות כל כך ? אתה מכיר אותה ? ישבת איתה
    מי נתן לך את הזכות לכתוב דברים כאלה?
    קח את דברך בחזרה ותלך למכור אבטיחים אולי שם תדע לתת לאנשים עצות טובות יותר
    לאיכות האבטיחץ
    חוץ מזה האבטיח אדום מבפנים כמו הדם שישפך מגופם של אלה שאתה נותן להם עצות
    כדוגמת העצות שנתת ללי.
    תתביש לך ותימצא משחקים אחרים ותפסיק לשחק בליבם של אנשים שבורים...

מנהלי הפורום איפה אתם במקרה כזה?
    בני תציל את המצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה-

בני
    17/06/2010

עברתי 3 פעמים על ההודעה של הכוכב החדש להלן "המגשר",
    ולא מצאתי פגם בתשובתו ל-לי,
    ייתכן וזה השעה המאוחרת, או אולי אי הבנת הנקרא,
    בכל אופן זכותו להגיב, וזכותך לתקוף, וזכותי לא להבין על מה המהומה,
    יכול להיות שאני אתחרט על עצם התגובה,
    אבל לפחות התייחסתי,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על שיתוף הפעולה

משה הורן מגשר
    17/06/2010

שלום לכולם,

לאור "המלצותיו" של ידידי שמחה, אפסיק להגיב לבעיות בפורום זה.
    רק אומר שכל תגובה פה היא בגדר המלצה בלבד ואסור לראות בה כארחת,, כפי שרופא לרפואה כזה או אחר ממליץ בפורומים אחרים מבלי לראות או לפגוש את המטופל.
    במידה ומישהו מעוניין בהמשך המלצותיי הנובעות משנים של ניסיון, אנא תגיבו.
    המשך יום נעים

משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלים כדורבנות

רותי
    19/06/2010

גם אני היתי במצב הזה . (של בעל בוגד ) פשוט השמים נופלים תרתי משמע . ואני החלטתי להשיב לי את החיים שלי .. התגרשתי . יצאתי ללמוד . הלכתי לחוגים מענינים . ושלא תבינו נכון אני סגדתי לבעלי אהבתי אותו מאוד ..... אבל החלטתי שלא מגיע לי מה שהוא עשה ולכן התגרשתי ... והיום יש לי אותי שמחה משוחררת . עים שלושה ילדים ושני נכדים . בקיצור שמחה ומאושרת .. הלוואי ויהיה לך הכח להחליט החלטות נבונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן לא עושה את שלו

דליה שוורץ
    19/06/2010

לי שלום,
    את עדיין חשה את אותו הכאב כאילו שלא עברו 4 חודשים, את לא רואה שינוי מצד בעלך וגם אצלך השינוי הוא לא נראה לעין.
    אם את מרגישה שאת מדוכאת ולא מצליחה לישון אני ממליצה קודם כל לפנות לרופא המשפחה ולדווח על התחושה הדכאונית, על הבכי הרב וכך תוכלי לקבל עזרה לתחושות הקשות האלה.
    מעבר לזה, תפסת את בעלך בוגד בך, ואת לא מצלחה לחיות עם זה אז מדוע את לא עושה צעד כדי להפסיק את החיים המשותפים. הזוגיות בצל הגדיה גורמת לך לחשוב שאת רוצה לבלוע כדורים אז מדוע להשאר שם?
    מציעה בחום לפנות לעזרה ולא להסתפק בשיחות בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לקצת תמיכה...
    נגה
    13/06/2010

אני בת 32 נשואה עם 2 ילדים בת 5 ובת שנה וחצי. בתקופה האחרונה בעלי החליט שאינו יודע אם הוא רוצה להשאר בנישואים.פתאום יוצאים ממנו כעסים על כך שהזוגיות לא הייתה כזו נהדרת,שלא ראיתי אותו שאין ביננו חברות וכו.העניין הוא שהוא אדם סגור רגשית וכל השנים ניסיתי לדבר איתו שיחות נפש אבל לא היה לי עם מי.נכון שמאז הפכנו להורים יש שחיקה אבל הוא כל כך קיצוני ומתחפר בתוך הכעס והאכזבה שלו.אני מנסה להושיט לו יד ולבקש שננסה להתגבר על הקשיים שהם לא כאלה גדולים כל זוג עובר עליות וירידות בחייו אבל הוא לא מוכן לטיפול זוגי וטוען שלא בטוח שיש בשביל מה. בנוסף הוא בכלל בתקופה קשה עם עצמו ועורך חשבון נפש על הקריירה וכו.
    הוא לא מסוגל לראות את האמצע וכלום לא עוזר.אני מנסה להיות טובה אליו אבל שום דבר לא בסדר לו. בנוסף,תכננו לקנות בית במושב ומבחינתו זו הזדמנות שלא מוכן לפספס,אני לא ממש מוכנה שיקנה כי הוא רוצה משמורת משותפת והמושב במרחק שעה ומשהו מהעיר שאנו גרים בה וזה פשוט לא פייר לבנות להטלטל 3 פעמים בשבוע לשם,הוא כועס והלך לישון מחוץ לבית.אני רוצה שיהיה לו טוב ולא רוצה להגדיל את הפער ביננו אך חייבת לחשוב על טובת הבנות,הוא אבא נפלא אך שקוע בעצמו כרגע ורואה במעבר הזדמנות כלכלית שלא תחזור וגם נמאס לו מהעיר. הסברתי לו שאם נפרדים והולכים למשמורת משותפת הוא חייב להתגמש ולהתחשב גם באנשים אחרים.
    מה דעתכם? בנוסף,איך מתגברים על פרידה כזו הוא האבא של הבנות שלי זה כואב!!!

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לקצת תמיכה...

הוספת תגובה

• קבלי חיבוק מילולי חם.......

מלי
    14/06/2010

בתור תמיכה, אני לא מקצועית ואין לי הרבה הברקות וקסמים באמתחתי.........אבל אני מבינה את הכאב שלך ושל הבנות, רק שתדעי שילדים מסתגלים מהר יחסית למצבים משתנים, במיוחד אם תעבירו להם את המסר כל הזמן שהן אהובות ושאתם הכי שמחים בעולם להיות ההורים שלהן ופשוט יהיו להן שני בתים, שני חדרים, כמו שיש שני הורים
    זה שאבא ואמא לא מסתדרים לחיות יחד זה לא אשמתם, זה עניין של מבוגרים בלבד והן ילדות שצריכות את תקופת הילדות שמגיעה להן ואתם תתנו להם הכל ותקלו בהכל
    כל מה שתשקיעי בהן עכשיו ולא תפילי עליהן את העול שלכם, את תראי תוצאות בעתיד ותדעי שעשית הכל נכון ולא טעית איתן
    הוא תמיד ישאר אבא שלהן ולא משנה מה, יכול להיות שאם תשחררי קצת עכשיו תרויחי יותר אח"כ
    אולי הוא במשבר אולי הוא כרוך במשהו אחר ,אני לא יודעת, אבל לדעתי האישית, אם תרפי קצת ותתני לו קצת אוויר אולי תגלו שאתם יכולים להיות כן חברים הכי טובים
    אולי תקופת צינון קלה תעשה אצלו גם שינוי לטובה אצלכם
    תבדקי טוב טוב מה קורה, מה הוא רוצה ומה את רוצה ותראי איך הדברים משתלבים יחד או לא
    סוף העולם זה לא וקבלי חיזוקים כאן מתי שרק תרצי
    תזכרי אנחנו לא אומללות אנחנו העם הנבחר (הנשים כמובן!) אין עלינו!!!
    תצליחי ותשמחי,
    מלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נגה
    14/06/2010

תודה רבה לך! אני באמת יודעת שאני אהיה בסדר,מאמינה בכוחות שלי ובתמיכה הרבה שאקבל אבל כנראה שאי אפשר בלי כאב לב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לקצת תמיכה...

מיכל פאטל
    14/06/2010

שלום לך נגה,

ימים לא קלים עוברים עלייך,ואת וגם בעלך בסערת רגשות לא קטנה.עם זאת, אני מתרשמת ממה שאת כותבת כי אצה לכם הדרך, קחו קצת אוויר ותחשבו בשיקול דעת .אם את מציינת שבעלך 'לא יודע אם הוא רוצה להשאר' כלומר מתלבט , מדוע את חושבת כבר על משמורת משותפת כאילו מחר אתם כבר נפרדים.
    בכל זוגיות- וכאי לעדכן בזאת את בעלך- ואפילו המדהימה ביותר, יש אכזבות הדדיות, ישנם כעסים וישנם אי הסכמות, אז מה?! אז זו סיבה כבר לקום וללכת?! על קשר זוגי צריך לעבוד, ומה לעשות לרובינו אין את הכלים, לא לימדו אותנו בשום בית -ספר, יש להשקיע בלמידה הדדית.אתם זוג צעיר יחסית, אם לא הצלחת לבד להתמודד בניסיון להביא את בן זוגך לביטוי רגשי, הדגישי בשיחתך עימו כי בטיפול זוגי תוכלי ללמוד 'לראות אותו' טוב יותר,תוכלו לדבר על הציפיות שלו מחברות וללמוד להיות כאלו אחד עבור השני.אין ספק,שיש לו כעסים (אולי גם לך...) אשר נובעים מצרכים שאינם מקבלים מענה, אך יש לדעת כיצד לבטא אותם באופן קונסטרוקטיבי, ולא לרוץ להתגרש כל כך מהר.
    במידה והוא יתמיד בסרובו, אני ממליצה לך ללכת באופן פרטני לייעוץ,וכשאת תעשי שינוי הוא יגיב אליו.
    בהצלחה רבה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל פטאל-

בני
    14/06/2010

את כותבת כ"כ יפה וברור, חבל שאת לא נכנסת לכאן יותר, אני מבין שיש לך גם עבודה מעשית והתחייבויות שונות, אבל לפעמים אנשים מחפשים כאן רק אוזן קשבת,
    אני מעריך אותך על עבודתך הנאמנה,
    מקווים לראות אותך יותר,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי נרשם למפגשי סקס באינטרנט.
    אורלי
    13/06/2010

אני נשואה עם 5 ילדים בעלי עצמאי. רוב חיינו היו בעליות ומורדות. לא אחת תפשתי שהוא בוגד בי ואף יצא מהבית למשך שבוע כדי לחיות עם "קוגרית" (כלומר עם גרושה בת 52 כשהוא היה בן 45). בעלי הוא נכה צה"ל, ובנוסף יש לו "פוסט טראומה". עליי לציין שבמשך כל הימים תמכתי בו ועודדתי אותו. במקרה היום, נכנסתי לאתר ההודעות שקיבל למחשב , ולתדהמתי ראיתי 4 פניות מנשים צעירות יחסית, ברובן בתנוחות שלא משתמעות ל-2 פנים. בעלי הציג עצמו כגרוש +2 כליברלי ושומר מסורת (אנו דתיים). למותר לציין את גודל אכזבתי למראה הגועל נפש הזה. סלחתי לו בעבר בשל טובת הילדים (הבכור בן 24 והקטן בן 6) ,וכעת אני אובדת עצות. הרושם הוא שאין הוא מתכוון לוותר על הריגושים בדיוק כפי שציין זאת באינטרנט. הוא מחפש אישה ליברלית לריגושים. השאלה היא מה לעשות?... האם להעיף אותו לכל הרוחות ולהתמודד עם עול הפרנסה של 5 ילדים (אני עוסקת בהוראה)? או שמא להתעמת איתו ולראות לאן זה יוביל? אנו נמצאים בטיפול זוגי ומשפחתי מזה כשנתיים. אנא, אימרו לי מהי דעתכם??

הוספת תגובה

• תתחילי אחרת

מיכל
    13/06/2010

כל מה שיש לי להגיד לך :
    1. הוא בוגד, תמיד בגד, ותמיד יבגוד.
    2. תרפדי את עצמך כלכלית, תתיעצי עם נעמ"ת הם מאד עוזרים.
    3. תתחילי לחשוב "לבד". יוצאת לבד, מבלה לבד, נהנת לבד, כשזה יגיע תהיי יותר מחוסנת.
    4. גם אם תביאי לבית משפט את כל ההוכחות בעולם אני לא חושבת שיקרה לו משהו, גם זה שאלה לנעמ"ת.

צר לי יקירתי את בדרך לגירושין בטוחים, נסי לעמוד על רגלייך כמה שניתן ויפה שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה מתוקה.....

מלי
    14/06/2010

אתם בטיפול כבר שנתיים והוא עדיין מחפש ריגושים????
    מה הוא עוד רוצה שתתני לו????
    לצערי הכל חד צדדי, אז קדימה, תתפסי גם את הצד שלך ובלי כאסח ובלאגן גדול, סיימי את ה"סרט אימה" הזה....זה לא מגיע לך, מגיע לך יותר
    תעמדי איתנה ותלחמי על שלך, הכל יהיה בסדר, הוא גם צריך לתמוך בילדים שלו
    כמו שהוא לא מוותר על הריגושים שלא יוותר על גידול ילדיו למופת
    הוא צריך לשמש להם דוגמא איך לא להיות!!!!!
    אני בטוחה שתצליחי!!!!!
    את חזקה והוא חלש תחת הגחמות שלו....
    תצליחי נשמה!!!!!!
    הכל יהיה בסדר בע"ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבל החלטה

דליה שוורץ
    19/06/2010

אורלי שלום,
    קודם כל אני רוצה להבין מה דעתך בנושא ומה את חושבת שצריך לעשות לפני שאני אשמע את דעותיהם של האחרים. האם את מוכנה להמשיך לחיות עם בעל שמחפש נשים ליברליות לצורכי סקס? אם כן אז יש לך את זה. אם את לא מוכנה ואת נמצאת בטיפול של שנתיים אז או שאין לו שום כוונה להפסיק או שהטיפול שאליו אתם הולכים אינו מתאים לכם.
    אני מציעה לך לקבל החלטה עקרונית עם עצמך האם את מוכנה להמשיך לחיות איתו או לא. אחרי שתקבלי את ההחלטה תתחילי לבדוק איך את ממשת אותה.
    אם את רוצה להפרד - אז תבדקי את כל הסוגיות המשפטיות הרלונטיות. הרי גם הוא יצטרך לשאת בעול הכלכלי. אם את מעוניינת להשאר אז תצטרכי ללמוד לחיות עם הדרישה שלך בעלך לסקס ליברלי עם נשים אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי הבוגדנית
    אלי
    13/06/2010

נראה לי שאשתי בוגדת בי זקוק להתייעצות דחוף!!

לקביעת תור
    סגירה
    אשתי הבוגדנית

הוספת תגובה

• אשתי הבוגדנית

אלי
    13/06/2010

בגדול זה קרה בריקודי עם כאשר איחרה לחזור הביתה הלכתי לחפש אותה המקום היה סגור וחשוך וראיתי אותה יוצאת מאחורי האוטו של המרקיד היא טענה שאין כלום ורק עישנה סיגריה. למחרת התחזיתי אליה בפייסבוק וניהלתי ען החרא שיחה די מינית לגבי מה היה שם בערב מאחורי האוטו. בין השער הוא טען שהיה נעים וטעים וש העופרים שלה היו טעימים ומלוחים. הראתי לה את הצט והמשיכה לטעון שאין כלום. המצב הזוגי מתדרדר מיום ליום אין אמון מצידי חייב לציין כי לפני המקרה הזוגיות שלנו הייתה בשיא. היא המשיכה ללכת לאותו חוג עם אותו מרקיד והלב שלי כל פעם בתחתונים אנא עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר ראשון

מלי
    14/06/2010

תמזער את הסבל שלך ככל שאפשר, נראה ברור שמדובר כאן בבגידה, אבל, הכל יכול להיות
    תשבו יחד במקום נטרלי, כמו בית קפה או משהו, ותדברו על הכל!!!!!
    אתה חייב להבין מה היא רוצה ומה היא לא רוצה, אל תחיה בסבל , זה לא מגיע לאף אחד
    תבדוק טוב טוב איתה, למה זה קורה ומה היא רוצה שיקרה
    תאמר לה מה חשוב לך ומה אתה רוצה שיקרה, אל תיתן ללב שלך ליפול לשום מקום, תשאיר אותו במקומו, אתה צריך אותו לכל החיים!!!!!! אם לא איתה אז עם אחרת......
    תדאג לא לדאוג ולוודא את חששותיך!!!!
    תעזור לה להוציא כל מה שיש אם יש....
    מקווה שתוכלו לפתור אם יש מה....
    ב ה צ ל ח ה
    אנחנו תמיד כאן......
    מלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקוף

רותי
    19/06/2010

עוד כמה סטירות אתה רוצה לקבל עד שתודה .. אישתך בוגדת בך . נקודה תפנים את זה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה בוגדת

דליה שוורץ
    19/06/2010

אלי שלום,
    לא ברור לי בדיוק במה אתה רוצה להתייעץ, האם בשאלה אם היא בוגדת בך או בשאלה מה עושים עכשיו? אם אתה לא בטוח לגבי הבגידה אז תברר את זה עד שתקבל תשובה חד משמעית או ממנה או בכל דרך אחרת שאתה מעלה בדעתך כדי לברר את העניין באופן סופי. אם אתה כבר בטוח שהיא כן בוגדת אז נשארה לך שאלה אחת, מה לעשות עכשיו??? ורק אתה תוכל לתת את התשובה הזו לעצמך. האם אתה רוצה לפתוח איתה את העניין ולנסות לפתור את זה, להבין מה חסר לה איתך שהיא בוחרת לבגוד. לנסות להבין אם תיהיה מסוגל לסלוח לה... או שאתה לא מעוניין בתשובות האלה ואז כנראה תצטרך לפרק את הזוגיות הזו. את התשובה לזה רק אתה יודע.

ממליצה לנסות תהליך של ייעוץ זוגי כדי להבין מה קרה בזוגיות שלכם שהוביל לבגידה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת??ועוד באיזו רמה

ליאת
    13/06/2010

תראה מה אני עשיתי.
    יש פייסבוק?זה כבר טוב.
    קודם כל לפני שהתפרצתי.חיכיתי שבוע.
    כמוך-התכתבתי איתה בפייסבוק{עם האשה שבעלי היה עמה ב"קשר"}וזה היה נראה שקוף.אז פתחתי תיבת מייל חדשה ופייסבוק חדש בשם של איזה בחור והתכתבתי איתה במשך שבוע ככה למדתי מי היא.אבל בשביל שיהיו לך הוכחות חותכות אתה צריך את המספר טלפון שלו.ותוציא פרוט שיחות{היום החיים בנושא די קלים-לבזק ולאורנג יש אתר אינטרנט אתה רק מקבל קוד ויכול לצפות בפרוט שיחות.
    ואכן תבדוק אם היא מתקשרת אליו מהבית או מהפון.תראה מה באמת רמת הקשר..
    אני מבינה לליבך מאד ותמיד מי שבוגד ינסה להכחיש הכל-אז לפני שתלך אליה,גם אם התכתבת איתו בפייסבוק תדפיס הכל שלא תמחק את זה ותגיד לא היה.
    מצטערת בשבילך.עכשיו זה טרי מקווה שיהיו לך כוחות לסבול את זה.
    נבגדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

ליאת
    14/06/2010

בדיוק בעתון של שבת בממון היתה כתבה על בגידות
    היה כתוב שם שאשה שהולכת לריקודי עם רב הסיכויים שהיא בוגדת.הם ראיינו שם חוקרים פרטיים ואחד אמר שבחניון לחוג לריקודי עם יש מפגש מחזור של חוקרים פרטיים...חחהה...בדיוק נזכרתי בך...אל תפחד.לשקר אין רגליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת
    שירי
    13/06/2010

ליאת יקירתי,
    אני מסכימה איתך - צריך לצאת לבלות להשקיע בעצמנו יותר (אני תמיד הייתי טוטאלית לילדים ולבעל. לא השקעתי בעצמי - למרות שאני נראית לא רע בכלל-מותר לי להחמיא לעצמי אם אני לי מי לי ) . שמתי לב בתקופה הזאת - שיצאתי (עכשיו קצת פחות) בעלי היה מתקשר אליי מתי את באה ? זה עשה לו טוב .הייתי חוזרת עם אנרגיות ושחרור כזה שמזמן לא חוויתי.
    גם אני יותר משקיעה בעצמי .קונה לי בגדים .רזיתי מאוד ('תודות לו'- וליסורים שעברתי)
    לא תמיד יש לנו את הכוחות. אבל אנחנו חייבות להכריח את עצמנו גם אני כמוך הייתי לפעמים אומרת לו שאני יוצאת לכל מיני מקומות והייתי עוצרת בצד ופשוט מדברת בטלפון ....

לגבי האישה האחרת - אני רוצה להגיע לזה (אולי אני תמימה) שבעוד חצי שנה או כמה חודשים היא תפנה אליו הוא יהיה חייב להפנות לה עורף. לכן אני רוצה להוכיח ולהראות לו שטוב לו בבית עם האישה והילדים . שיש לו אישה טובה ולא אגואיסטית ורעה כמו אותה גברת. שיש בנינו דבר מרגש ומיוחד (לא פחות מהזבל).להשקיע בנו (אבל כמובן - שהוא זה שלא פחות משקיע ואפילו יותר שהוא מפרגן , שהוא משתדל,שהוא רוצה..)

אם זאת אני לא תמימה - אם זה קרה .זה יכול לקרות עוד פעם(למרות שהוא טוען שהוא יותר מחוסן עכשיו , שהוא כועס על עצמו...) אבל אני לא רוצה להאמין בזה (אם כל הזמן נחכה לנפילה שלו איך נוכל לבנות?)
    אכן צריך להתחזק ולא להיות תמימות. העין שלי תמיד תהיה פקוחה לצדדים (במיוחד מול האישה הזאת...)

כלכלית - הייתי רוצה להפריד את חשבונות הבנק שלנו (כדי להגן על עצמי מפני הבאות אם יבואו שעות קשות- יש לי עבודה יותר טובה)- אבל גם פה. אם אני רוצה לבנות ואני נשארת אישתו. אסור לעשות הפרדה . האם אני בונה או הורסת?

ובקשר לגברים אחרים לצערי הרב הבגידה הזאת גרמה לי למחשבות שלא חשבתי מעולם
    וחבל שהם נמצאים אצלי -
    שאני אוספת את הילד ה מהגן ואני רואה את אחד האקסים שיצא איתי מוציא גם הוא ת בנו ( אני חושבת לעצמי למה לא רציתי אותו- בחור טוב מאוד.. אבל אני לא מפלרטטת איתו .להפך, אני אומרת שלום שלום והולכת(כי זה בדיוק מה שהאישה האחרת התחילה לעשות עם בעלי...וכמובן אני גם חושבת על אישתו) ויש גם עוד אבא גרוש שנראה חמוד שמיד עולה לי המחשבה -אולי הוא מתאים לי (אבל מיד אני מורידה את המחשבה הזאת מהראש .)
    ברור לי שזה היה עושה לי טוב לאגו - אם היתי יודעת שגברים אחרים מעוננים בי, וברור שיש בי את הרצון להראות לו שגם אני יולכה ליצור לי משהו מיוחד (אני כותבת בציניות
    מישהו אחר שלמעשה אנחנו רק מדברים רק נפגשים רק מפרגנים רק אוהבים. אבל לא חיים ביחד. איה כיף זה? למה שלי לא ייה דבר כזה מיוחד - שאני יוכל לבכות לו על ההתנהגות של בעלי....
    אבל לא. אנ החלטתי שאני נשארת ולכן אני מחוייבת לבעלי מחוייבת לנשואים שלנו.

לקביעת תור
    סגירה
    ליאת

הוספת תגובה

• נכון אבל תיקון קטן

ליאת
    13/06/2010

לא התכוונתי להתחיל ליצור קשרים אינטימיים עם בלחורים.אם בא אלי בחור בבר ומזמין אותי לרקוד??למה לא??וגם להנות ולא להרגיש אשמה כל הזמן בגלל שגברים אחרים מסתכלים עלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    14/06/2010

קשה לי לא להגיב,
    אם בא לי להזמין מישהו לרקוד בבר ????
    זה לא מוביל לגן עדן השער הזה, התבלבלת ,
    אפשר לעשות כיף בלי לשבור מוסכמות,
    להינות בלי להתחרט לאחר מעשה,
    זהו נגמרו הבילויים הנורמלים ?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון לנבגדים שאין להם אמון
    ליאת
    13/06/2010

אחרי שהלב שלי נשבר לחלקים מאד מאד קטנים ואחרי שהגעתי למסקנה שלי אין אמונה בגבר עד הקבר..החלטתי:{שלא תבינו לא נכון..כרגע אנחנו חיים בשלום..זוג יונים..}
    1.כמו שכתבתי בהרחבה למטה-להוציא לבעל את העניים{בחכמה-לא בהגזמה}
    2.לדאוג לעתיד הכלכלי שלי.כי עם כל ההבטחות אני לא בטוחה שיום אחד תבוא הזבל הזאת ותסתכל לו על הז... והוא לא ילך איתה..{או עם מישהי אחרת..}אוטו-לרשום על שתינו.בית-לברר היטב ולרשום על שתינו..וחלילה לא להיות מחוץ לעסקים..בחברה חצי חצי{אני עובדת על זה..}וככו וכו
    3.שהכל יהיה בידיים שלי{כמובן מה שאפשרי..במיוחד שיש עסק משותף..}קודים של כל דבר, חתימות,בנקים...
    4.להכין את עצמי נפשית שזה פשוט יכול לקרות שוב.
    5.להכין כל אשה תמימה באשר היא.
    6.להנות מהרגע לבלות.לצאת לבזבז ובחיים אל תרחמו על הגבר שלכם שהוא בוכה שאין לו כסף.תקנו מה שבא לכם
    7.להפסיק לרחם עליו ועל עצמי.
    8.גם לי מותר לפלרטט עם בחורים ולהנות מזה שמסתכלים ומחזרים אחרי{עם גבול}....
    יש לכם מה להוסיף??נבגדות מסכנות שלי??

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    13/06/2010

כל הכבוד על התעוזה, הכדור בידיים שלך, תשתמשי בו בתבונה !@
    ---
    סעיף 8 מסוכן, את יכולה להסתדר גם בלעדיו,
    ---
    אני מציע לך לפתוח סדנאות לימוד למימוש עצמי אחרי בגידה,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ולמי שתזדקק..

ליאת
    13/06/2010

רצית פרוט שיחות??
    יש אפשרות לשתול קובץ בטלפון של הבוגד {הטכנאי צריך את הטלפון ל20 דקות}
    ואז...מגיע לך למייל און ליין כל תמלילי השיחות מוקלטים,אסמסים בזמן אמת!
    ועוד את יכולה להתקשר למספר ולשמוע איפה נמצא האובייקט..מה הוא עושה?שומעים את כל הקולות רקע.
    גם בחו"ל..אחלה רעיון רק שהתענוג עולה 8500 חד פעמי.
    האמת??אני שוקלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שנכון נכון

מלי
    14/06/2010

צריך לאגור כל מה שאפשר ליום גשום.......
    את ככ צודקת, כל אישה שבחרה להישאר אחרי בגידה צריכה תמיד לתת סיבה לדאגה...לא להיות מובן מאליו, כי אנחנו לא!!!
    תהיו מסתוריות, מושכות, מעניינות, פיקנטיות, משעשעות, רציניות
    והכי חשוב תשמחו כמה שיותר
    ולכל הנבגדים/ות,
    היום נראה אולי גשום ואפור אבל השמים מתבהרים בסופו של דבר......
    פשוט צריך קצת סבלנות.....
    ושהכל מתבהר, הכל ברור יותר ונקי יותר.....!!!!!!
    חיים טובים ומאושרים לכולם!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר גירושים
    אנג'לה
    12/06/2010

התגרשתי לפני מס חודשים נשארתי במערכת רק ע"מ לגדל את הילדים לאחר שהתגרשנו האקס נכנס לחובות ריחמתי עליו החזרתי אותו הביתה היום מזה כ - 5 חודשים האדון חזר להתנהגות הקודמת הטוב נגמר אבל אני חוששת מהמצב שהוא שוב יעזוב אבל כשהוא בבית בעצם זה רק האנטרסים שלו ולא יותר מה עושים עם החשש להיות לבד כאשר בעצם גם כשהוא בבית אני לא לא משתף אותי בכלום ויוצא לבלות חופשי

לקביעת תור
    סגירה
    משבר גירושים

הוספת תגובה

• אנג'לה-

בני
    13/06/2010

ממקום מושבי אחוריי המקלדת נראה לי שזה מה שיקרה,
    'כל המרחם על אכזרים סופו מתאכזר לרחמנים'
    לכן אני מציע לך להירשם לעמותת חסד כלשהיא או להיות אחות רחמנייה, ולהעניק את הרחמים במקום הראוי להם,
    כמו תמיד יש לי משהו שלא הבנתי,
    התגרשתם, אז הוא גרוש שלך, מי זה האקס כאן ולמי את קוראת אדון פתאום,
    תחשבי ע"ז,,,
    אולי עלינו על הפתרון ? !
    מאחל לך חיים מאושרים בלעדיו,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה