מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהיעל14/07/2010
מהו הסכוי שגבר יסרב ליתן גט
ומהו הסכוי לכפות אותו לכך
או במילים אחרות
האם אישה שמוצע לה הסכם גרושין עם ויתור כלכלי גדול צריכה להעדיף זאת משיקולי חשש לסרבנות גט מצד בעלה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל-
בני14/07/2010לא,
בעל שמסרב לתת גט, ניתן לתבוע אותו על נזקים כלכליים, תגגלי בגוגל , יש פסיקה בעניין ממש טריה, על קבלת פיצויים על סירוב למתן גט,
אני מציע לך לקחת עו"ד דחוף, או למשוך את כל התיק להליך של גישור, עדיף וזול, וגם ייתן לך במה לצרכים שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
מיכל פאטל15/07/2010שאלה זו איננה רלוונטית לפורום זה.זו שאלה למשפטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונת פיצפונת דחופונתמיכל14/07/2010
יש לי שאלונת :
בעל ואישה שנישאו ב 06
לאורך הנישואין סבלה מאלימות מילולית
לארונה היכה אותה קשות
מה סיכוי קבלת דמי כתובה ברבני עבורה ?
תודה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלונת פיצפונת
מיכל פאטל15/07/2010שאלה זו איננה רלוונטית לפורום זה. אנא הפני אותה למשפטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרי ראיה לתינוקתענת14/07/2010
מה מקובל לקבוע כהסדרי ראיה לתינוקת בת 10 חודשים?
מתי אפשרית לינה בבית האב? בגיל שנתיים או מאוחר יותר? מה כמות השעות המקובלות לשהות עם האב בגיל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרי ראיה לתינוקת
מיכל פאטל15/07/2010הי ענת,
שאלתך צריכה להיות מופנית לעו"ד העוסקים בדיני אישות ,ולא לפורום זה.
מעבר לכל ההסדרים ,אל תישכחו לשאול עצמכם לפני קבלת ההחלטות:
מה טובתה של התינוקת דורשת?מה יהיה ההסדר שנכון וטוןב עבורה?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוע מבפנים ולא יודע מה לעשותבני14/07/2010
גיליתי כי אשתי קיימה יחסים כאשר העלתי את הנושא יום למחרת נסתה לבטל זאת כאשר שמעה את ההקלטה תחילה אמרה שרק התנשקה כאשר התעקשתי אז גם נגע ברגלה כאשר התעקשתי אז גם גמרה כאשר התעקשתי אז גם בין זוגה גמר.
אנו נשואים 28 שנים גיליתי היום בבקר שזה קרה אתמול בערב בצהרים לקחתי את חפציי ויצאתי מהבית היא כל היום שולחת הודעות של סליחה ותחנונים שאחזור ושלא נספר לילדים ונסגור ביננו לדעתי רק בגלל הבושה שידעו במשפחה היום לא אכלתי דבר השעה אכשיו 2.00 לפנות בקר לא יכול לישון משתגע!!!!
טוענת שזו היתה מעידה מטופשת וזו הפעם הראשונה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין
אסף14/07/2010בודאאאאאי שהיא תגיד שזו הפעם הראשונה. בטח שהיא תגיד שזו מעידה.אם תדבר איתה שוב היא תנסה לעשות לך את אותו התרגיל מהשיחה הראשונה. שזאת פעם יחידה. אבל אם תתעקש יתברר שזו פעם שניה ואם תתעקש שוב אז זו פעם שלישית וכו'. קשה להאמין לאחת כזו.
תגיד לי. מה פתאום אתה יצאת מהבית? למה לא היא? למה אתה ישן במקום זר,רחוק מהילדים , והיא מתרווחת לה במיטה?זה גם הבית שלך. שהיא תצא.
אם הקלטת אותה סימן שחשדת בה כבר תקופה. נכון?והחשדות שלך התאמתו נכון? אז ,יקירנו, זו לא פעם ראשונה ולא נעליים.הכלבה מנסה למזער נזקים.
לדעתי אתה צריך לחזור הביתה ולמרר לה את החיים ולהפוך אותם לגהינום. לא באלימות חלילה אבל תחשוב לבד איך לגרום לזה שהיא לא תגמור יותר בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוולת.
ליאת15/07/2010גם בעלי בגד בי.{ראה דפים קודמים}אבל אנו עכשיו חיים בשלום והוא שיפר גם התנהגות.כל פעם שהוא עןשה משהו אני מזכירה לו וזה עדיין הורס אותי.אבל אני משתדלת לשתוק.ככה זה שבוגדים ויש ילדים בתמונה.תבלע את הצפרדע.ובמקביל תהנה לך גם אתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצנית
רון14/07/2010עץ עקום לעולם לא מתיישר !! זרוק את הזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אביבית14/07/2010אי אפשר וגם לא נכון להחליט ביום אחד מה נכון לעשות. אם נתעלם רגע משיקולי הכבוד: טוב עשית שהלכת מהבית. קח לך זמן לחשוב, גם אם המשמעות היא כמה לילות חסרי שינה. אני גם הייתי ממשיכה לעקוב אחרי האישה. לך תדע.. חרטה לחוד ומעשים לחוד. למה אתה צריך להחליט עכשיו? כי ככה נוח לאישה? כי היא כבר רוצה לדעת שהכל מאחוריה? תמיד תוכל לחזור, אבל ללכת שוב זה קצת קשה. לגבי הילדים: תן לה להתמודד. היא בישלה, שהיא תאכל. אין מה לחשוב כאן. כתבתי בעבר ואני כותבת שוב: בגידה היא בגידה היא בגידה. מי שחצה את הקו פעם אחת, לא תהיה לו בעיה לעשות זאת שוב ושוב (ושוב..). אתה מוכן לחיות עם זה? זה עצוב, אבל ההחלטה היא שלך. ואם היא תגיד שהחא מצטערת, תאמין לה? ואם תגיד שלא יקרה שוב, תאמין לה? לא תבדוק?כל החלטה שתיקח היא נכונה ואין החלטה שהיא ללא מחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
שימחה14/07/2010בני שלום
הפעם אנסה להיות הקול השפוי והרגוע. ליבי אתך לכולם כאן ברור עד כמה קשה לך ברגעים אלה.
וברור גם שלא חשוב באמת מה נאמר כרגע גם בגלל שלא ידועים לנו כל הפרטים וגם בגלל שזה ממש אבל ממש טרי אצלך.
קח לך את הזמן תחשוב בשקט תתיעץ עם קרובים ובעיקר תעשה מה שטוב לך ובשבילך.
עזוב את הילדים בשלב זה תמצא סיפור משכנע ותחסוך מהם את האמת.
אשץך תחכה תתבשל קצת תכעב קצת ובעיקר תאכל את מה שהיא בישלה...
תכתוב הרבה ועל תהיה לבד מחשבותך כרגע אינן צלולות
אני איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
אסף15/07/2010לא שמתי לב לנפיחות העצמית שלך. ואוו. זן נדיר? את ממש שלמות המין האנושי אה?לפי ההתפארות שלך מותק את בסך הכל סתם אישה חסרת ביטון שתפסה תחת על בעלה ומנסה להסתיר את הערך העצמי הנמוך שלך מאחוריו?
זן נדיר עאלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר
מיכל14/07/2010הייתי בסרט הזה בדיוק, ועשיתי טעות חמורה וגדולה - סלחתי. התוצאה היא שריטות נפשיות שאני לא מאינה שאיי פעם אצא מהם. אני חושבת שאתה צריך לחשוב על שלושה דברים בלבד 1. הילדים, 2. הילדים 3. אתה. תדע שכל מה שאומרים לך זה נכון המנוולת לא שוכבת על פעם ראשונה לכן מדובר ביחסים ואם היא כן שכבה איתו על הפעם הראשונה אז היא שרלילה ולכן בטוח שיש לה עוד סיפורים. תשמע ממני, השחור שאתה בתוכו עכשיו יראה עוד לא נורא בכל יום שעובר קדימה, והכי חשוב אל תחזור הביתה בשום מצב !! רק דבר אחד חשוב, מזער נזקים עם הילדים הם לא אשמים והם אוהבים אתכם , טפל בהם וצרכים שלהם כאילו אתה עדיין בבית ותמשיך להיות אבא במישרה וחצי!! אבל, אל תחזור הביתה, אני עשיתי את הטעות הזאת ואני משלמת במחיר חיי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל היקרה
אורלי15/07/2010את כל כך צודקת.הויתור האישי גורם לנפש להרקב מבפנים ואת נעשית אדם חצוי.מאלת לך יקירה שתהיי אדם שלם ומאושר. ולך בני התחל חיים חדשים ומצא לך אישה נאמנה ואהבת אמת.אף פעם לא מאוחר להתחלות חדשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערנו נדרש גירושין
מיכל19/07/2010התורה היא תורת אמת וכאשר אנו לא יודעים מה נכון או לא התורה מורה לנו את הנכון מבחינה הילכתית אישה שבגדה עם כמה שכואב צריך להגיד שלום. יהיו עוד דברים טובים יותר.
באופן דומה אין חיוב לאישה להמשיך נישואין עם בעל שבגד וזכותה המלאה לדרוש גט או חיוב גט.
אני מאמינה שמי שבוגד/ת הינו אדם לא אמין לא רק במישור הזה אלא גם במישורים נוספים רק שהסאה הוגדשה במקום זה. שוב יהיו ימים טובים לך עם דרך האמת וכמו אחרים שאמרו כאן עמוד על המגיע לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
אסף15/07/2010מה זאת אומרת "אל תחזור הביתה"? למה? למה שהוא יהיה כמו כלב בחוץ והכלבה תחיה לה בבית? הם נשואים 28 שנים. זה אומר שהילדים גדולים כבר. למה שלא יידעו מה אמא שלהם עשתה לאבא שלהם? מספיק עם הרחמנות הזו.
לדעתי הוא צריך לחזור לביתו להפוך אותו לגהינום עד שהבהמה תיקח את התחת שלה ותעוף חזרה לאמא שלה או שתשכיר דירה. מי היא בכלל. אני בדעה שצריך לנקום באכזריות. יש מספיק דברים שאפשר לעשות במסגרת החוק. את המצפון אני משאיר מחוץ לתמונה. שיחזור הביתה ויתן לה לישון על הספה בסלון איזה חצי שנה ואז נראה אם תישאר לה תחושה ברגליים כדי לפסוק אותן שוב. מיכל מצטער שאני קצת תוקפן. זה לא אישי נגדך. זה רק מרתיח אותי שהנבלה בוגדת ועוד מקבלת פרס דירה. והוא נענש פעמיים. האמת? הייתי אומר שתלך תזדיין אבל את זה היא כבר עשתה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוע מבפנים ולא יודע מה לעשות
מיכל פאטל15/07/2010בני היי,
אין ספק שאשתך לא התנהגה בצורה אחראית ובוגרת.תגובתך מצביעה על שוק /הלם מגילוי המעשה
ועל הדרך שבו הוא התגלה.עם זאת, לאחר שתעכל את הבשורה/הידיעה הזועמת, אני ממליצה לך
לא להרים ידיים, אלא להשתמש במשבר עמוק זה להבנה טובה ושיפור היחסים עם אשתך שמעדה.
חשוב לברר מדוע זה קרה? מה היה חסר בזוגיות שלכם?איזה צרכים לא קיבלו מענה? האם אתם קשובים זה לזה? האם מבינים זה את זה? איך אתם מתמודדים עם אי הסכמה?/קונפליקטים?וכו'.
אם לא תוכל לבד, אני ממלצה לכם לפנות לטיפול זוגי אצל איש מיקצוע מיומן אשר יאפשר לכם לנהל
דיאלוג אפקטיבי, להתגבר על משבר האמון, ויקנה לכם כלים להתמודדות.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להפרד?אורלי11/07/2010
אני בת 35 נשואה ואמא ל 3(8 שנה ועשר ו חצי שנה) בתקופה האחרונה אני מרגישה שאינני יכולה להמשיך לחיות עם בעלי.תחשתי היא תחושה של החמצה כיוון שאני משכילה,אסרטיבית,לא מחשבנת לאנשים מלאת בטחון עצמי ויודעת לעמוד על דעתי.מאידך הוא נטול השכלה,שפתו אינה תקנית,חסר בטחון עצמי,מאוד מכופף לבריות ואינו אסרטיבי כלל. הוא רב איתי ליד הילדים ומשתמש בשפה בוטה.
אציין כי הוא אוהב אותי מאוד והוא אבא נפלא לילדים אך אין לי עניין בו כלומר:הוא לא מגרה אותי אינטלקטולית,אני לא נמשכת אליו והידיעה שאין לו הבנה בכלום עוד מרחיקה אותי ממנו. אני מאוד מבולבלת כי אני מפחדת להתחיל הליך גירושים ואינני רוצה לפגוע בילדים. אבל אני החלטית ויודעת שאני לא רוצה להמשיך לחיות איתו את חיי. אין טעם להיות עם אדם ללא אהבה. האם לרצות את טובת הילדים (שאוהבים וקשורים אליו מאוד) או את טובתי האישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לבחור?
דליה שוורץ12/07/2010שלום לך אורלי,
את בעצם הגעת להחלטה, ואת יודעת מה את רוצה אך ההתלבטות שלך היא למי להיות נאמנה, לך או לילדים. לא אוכל להגיד לך מה לעשות אך אני רוצה שתחשבי מה יקרה לילדים שחיים עם אמא לא מאושרת ושלא טוב לה עם בעלה ושכל יום בחיים היא תחשוב על כך שויתרה על עצמה בגלל הילדים. יש גם אשפשרות נוספת והיא לדאוג לעצמך. ואז הילדים יגדלו בבית עם אמא מאושרת שיודעת מה טוב לה ומסוגלת לתת לילדים שלה את כל התחושה הטובה שהיא מביאה איתה...
מה את בוחרת?
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלת השאלות
אסף12/07/2010ההתלבטות שלך די נפוצה אצל נשים רבות והתשובה עליה קשה ומורכבת. הבחירה היא שלך ורק שלך. אף אחד לא ימליץ לך לפגוע בילדים (ותאמיני לי שהם ייפגעו) ומצד שני קשה שלא לראות שאת סובלת וזה ,סביר להניח, מקרין על האוירה בבית.
יש לי רק שאלה אלייך. לא ראית את כל זה לפני הנישואין? הוא היה אילם בתקופה שלפני הנישואין?מה לא שמת לב לסגנון דיבורו? לא קלטת שהוא לא אינטגנט? שהוא מדבר נמוך?שהוא חסר ביטחון? תהרגי אותי אבל אני מבין למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת לא מחשבנת לאנשים. למה התחתנת איתו?למה הבאת איתו שלושה ילדים? הפיתרון אז היה פשוט. היית מפסיקה את הקשר ומחפשת מישהו שמתאים לך במקום לחפש פיתרון שהוא בכל מקרה רע. עכשיו או שאת ממשיכה לסבול או שאת פוגעת בו ובילדים בגלל העיוורון שלקית בו לפני הנישואין. מה חשבת? שהוא ישתנה?או שהיתה אהבה שפיצתה על הכל. ואם היתה אהבה אז תגידי לי מה אהבת בו?
הילדים לא אוהבים סתם. הם גם לא משחקים אותה. אם הם קשורים אליו סימן שהוא לא כזה גרוע. רק את פרחת והתפתחת ועכשיו פתאום נדמה לך שהוא קטן עלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
אורלי15/07/2010אתה צודק! הוא באמת קטן עליי ונכון שלא ראיתי הרבה דברים לפני הנישואים אבל חשוב לי להבהיר את גרעין הבלבול שלי:הוא אבא נהדר לילדים ,עושה הרבה דברים בבית ומטלות הבית נעשות בשיתוף מלא בינינוהוא מחמיא לי הרבה מפגין כלפיי חיזור ואהבה ואני יודעת שאין עוד הרבה גברים כמוהו שיתנהגו כך אחרי 10 שנות נישואים. אבל עם כל זה לא מפליגים הלאה אלא רק מטילים עוגן. וזה לא מספיק לי. אני יודעת מי ומה אני :אני זן נדיר(באמת בצניעות) והוא יודע את זה לכן הוא נאחז.
כמו כן אני חוששת מהתמודדות לבד עם 3 ילדים.ביחוד בהתחשב בעובדה שהילדים מקבלים המון משנינו. מבין לליבי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
אסף15/07/2010אחרי מה שכתבת אז לא. אני לא מבין לליבך. את צודקת. לא מגיע לך גבר כזה. את צריך איזה גבר עצבני שיחזיק אותך קצר כמו כלבה ויראה לך מה זה בן זוג חרא. שישפיט אותך כמו שפחה בבית ושתעשי הכל לבד בבית. וכשתרגישי שאת נחנקת אז תביני שבעלך הוא איש טוב. אולי לא הכי מתקדם בעולם( וגם זה לפי התאור האריסטוכרטי שלך) אבל הוא אחד מאלה שיחבק אותך כשרע לך. הוא אחד מאלה שיכסה אותך בחורף ויטפל בך כשתהיי חולה.
אני לא מסיק מסקנות לבד. אני נשען על התיאור שלך עליו מהתאור שלך עולה שהוא איש מקסים ואת פשוט חתיכה בהמה שהרימה ראש ומחפשת הרפתקאות.
תתחילי להבין. אלה הם חיי הנישואין. הרבה הנשים היו מתחלפות איתך בבן זוג. הוא נשמע אחלה בעל. רק מה? הוא קטן על גברת פרימדונה.
ואם בכל זאת תחליטי לקום וללכת אני מאחל לך שתיפלי לידיים של הגרוע שבגברים כי טוב את לא מעריכה.
תגידי יש לי שאלה. את פולניה? כי התלונות שלך מופיעות בחוברת המקצועית של פולניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאיות
משה20/07/2010הביטי אורלי התחושות מובנות . אבל לא כל יצר או דחף בא מממקום חיובי . במקרה הזה כצופה אובייקטיבי מן הצד אומר לך בפירוש::אל תתגרשי . לא רק עבור הילדים אלא גם בשביל עצמך. מי מבטיח שהבא שתמצאי יהיה יותר נאמן לך??
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
אורלי22/07/2010תודה על התגובה הכנה.לפעמים באמת אני רואה בו דברים טובים. אולי באמת לא אמצא אהבה אחרת או מישהו שיפרגן לי כמוהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי היקרה
אביבית22/07/2010החלטה קשה במיוחד כי הדברים הם אף פעם לא שחור או לבן אלא תמיד באמצע. אין רע שאין בו גם קצת טוב ובטוב הזה אנחנו נאחזות. אבל את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב בסיכומו של יום מה נשאר לך, האם הוא עוזר לך להתקדם הלאה או עוצר אותך? את מאושרת? טוב לך? ברור שזה עצוב לפרק קשר, גם עבור הילדים, אבל אני חושבת שהילדים צריכים לגדול באווירה בריאה, זה מה שהכי חשוב. ילדים רואים, מבינים ומפנימים ולא צריך לקדש ולמר את התא המשפחתי בכל מחיר. לא אהבתי שכתבו לך כאן שאף אחד לא מבטיח לך שתמצאי יותר טוב. אף אחד גם לא יודע ההיפך ואני נגד הגישה הפחדנית והתבוסתנית הזו. בצבא אומרים: המעז מנצח! אני גם לא אוהבת את השאלה: "לא ראית את זה שהתחתנתם? " מה הקשר? אנשים משתנים, מתעצבים, מתקדמים או שלא מתקדמים. בקיצור: לא רלבנטי. שבי עם עצמך, הכיני דף של מעלות וחסרונות ותראי איזה טור ארוך יותר. בהצלחה, אני איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית היקרה
אורלי26/07/2010תודה על התשובה האמיתית ומאירת העיניים.יש בו הרבה מעלות וגם הרבה חסרונות .מה שגורם לחוסר היציבות בהחלטה שלי. עשיתי רשימה כזו כמו שהצעת והיתרונות גברו על החסרונות. אבל מטבע האופי שלי, מאוד קשה לי להתמודד עם החסרונות שלו ביחוד אלו שנוגעות לחינוך הילדים.ואז אני חושבת על עתידי ועתידם ושוב עוברת בי המחשבה לפרק את החבילה. מה שכן שהאהבה מצידי כבר לו כמו פעם,למרות שמצידו היא עדיין בשיאה.... אז אני עדיין מתלבטת יקירתי. תודה רבה על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעזרהחיים11/07/2010
אחי נבגד ע"י אשתו לפני כ- 6 שנים. המשבר היה גדול.
הזוג היה פעמיים בייעוץ זוגי, אך דבר לא עזר. הקרע חזק מאוד.
אשתו חיה את חייה יוצאת עם חברות, נוסעת ומבלה ואילו אחי יושב בחדרו, בביתו,
אינו מעוניין להפגש עם איש וטוען שכך "טוב לו".
זקוק מכם להמליצה על מישהו שיוכל לעזור בחיזוק דימויו העצמי ולעשות את הבחירה הנכונה...
תודה
חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוג. מטפל אישי. מאמן אישי.
אסף12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אסף12/07/2010עושה רושם שה"גברת" המשיכה יפה מאד בחייה. מה לעזאזל הוא עושה איתה?הוא צריך להתרחק ממנה כמה שיותר רחוק. יש פה את מנהלות הפורום שמבינות בזה יותר ממני אבל לדעתי כל עוד שהוא רואה אותה יומיום אין שום סיכוי שהמצב שלו ישתנה. הוא חייב להיפרד ממנה ורק אז הוא יוכל לשקם את חייו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לעזרה
סיגלית גלאי13/07/2010חיים שלום, כדי להצליח ליצור שינוי אצל אחיך, הוא זה שיצטרך לרצות בכך, לא ניתן להכריח אדם ללכת לטיפול. דאגתך נוגעת ללב ולכן כל מה שתוכל להמשיך לעשות הוא פשוט להמשיך ולהיות עבורו אח, חבר לשיחה, להעניק תשומת לב ואהבה. הנח זמנית למערכת היחסים הזוגית שלו ונסה לעודד אותו קודם לחזור אל עצמו למשל: נסה להמליץ לו לחזור לתחביבים ישנים שלו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה לקבל החלטהקרן11/07/2010
היי, בת 29 נשואה שנתיים. לפני כחצי שנה גיליתי כי בעלי מהמר בבורסה והכניס אותנו לחוב גדול, הנישואים ידעו הרבה עליות ומורדות, ומשברי אמון מאוד קשים. מספר לא מועט של פעמים גיליתי כי בעלי גולש בפורנו, ומפרסם מודעות להיכרויות מין עם נשים. כל פעם שעמתתי אותו עם זה הוא אמר שזה רק בשביל הריגוש והפנטזיה ושמעולם לא בגד בי פיזית. הוא טוען שאוהב אותי ואכפת לו ממני, אבל לא יודע להראות את זה. אפילו השבוע הלכתי לרופא והייתה לי בדיקה חשובה והוא לא בא איתי, כי הוט טוען שהנימה שבה ביקשתי ממנו לבוא איתי הוציאה לו את החשק. אני נראית טוב, משכילה ומצליחה בעבודתי, אבל לפעמים נדמה לי שאני חיה בעולמות כפולים. האדם שאני מחוץ לבית וזוכה להערכה, והאדם שבתוך הבית שהוא שבר כלי.בעלי טוען שבגללי הוא חוזר כל הזמן לפורנו, כי אני מתנהגת כמו "שמנה", אני בחורה רזה!! פשוט השמנתי מעט מכפי שהייתי כשהכיר אותי, ושמבחינתו הפנימיות חשובה ממש כמו החיצוניות. כבר היינו כמה פעמים על סף גירושין. בעלי לא מוכן לשמוע על טיפול זוגי, וגם מעט הפגישות שהיו לו עם פסיכולוג לטיפול בבעיית ההימורים הוא הפסיק כי מאמין שיש לו את הכוחות לטפל בעצמו. אני מרגישה שאני משליכה את העתיד שלי לפח, ושמגיע לי מישהו שיאהב אותי בלי כל כך הרבה תנאים. הוא דורש ממני להיות מושלמת, אבל עד היום, את כל מה שצברנו הוא זרק לפח, וגם דאג להוריד לטמיון את הבטחון העצמי שלי.
אני ממש פוחדת להתגרש, פוחדת נורא להתחרט ושאני לא אהיה חזקה מספיק להתמודד עם זה. אני זקוקה נורא ליציבות, ולא יודעת כבר מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן-
בני11/07/2010הבטחון העצמי שלך, תלוי אך ורק בך, לכי ליעוץ פרטני לעלות אותו שוב, ולהזכיר לך מאיפה באת, ולאן את הולכת,
אל תשקיעי אנרגיות בלשנות אותו, איו טעם, וגם זה לא עובד,
הגבר שלך, יאהב אותך יותר אם תדעי לאהוב א"ע, רק אז הוא יתוערר,
לגבי שאר הדברים, כמו הימורים ופורנו, ייתכן והכל ביחד זה בעיה גדולה, לכן קודם לכי תפרגני לעצמך, ואח"כ תראי אם עדיין זה מפריע לך, ברור לכולנו שהלוואי והא לא היה נכנס להימורים, אבל לאחר מעשה,,, צריך כוחות נפש ורצון עז כדי לצאת מזה,
כשתהיו שניכם חזקים ומוכנים תוכלו לצאת מזה יותר בקלות, כרגע זו משימה כמעט בלתי אפשרית,
הפחד מהפחד,,, הוא בראש שלך, אפשר לחיות לבד, ואפשר להחליף בן זוג, אבל הכיף הוא בלהתאמץ להסתדר עם אדם שאנו אוהבים, ושיש בו גם מעלות וקצת חסרונות, ככה גם אנחנו רוצים שייתיחסו אלינו,
"ואהבת לרעך כמוך" אתה בוחר מי הוא אותו "רע" שאתה מעוניין לאהוב אותו- כמוך !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה....חלי11/07/2010
שלום לכולם,
לאחר פניות רבות בכל התחומים, פסיכולוגיה - נושא הימורים, משבר בזוגיות,
שינויים לאחר ניתוח ראש, אצל בן זוג
היום אני במצב שאנ זקוקה לעזרה, אני אחרי 38 שנות נשואין + 4 ילדים בוגרים שיצאו מהבית - הגעתי למצב של גירושין
מאוד מאוד קשה , לא היבנתי כיצד בן הזוג שלי שכ-20 שנה אני חיה בחוסר אימון עקב הימורים
חוסר הערכה אלי, והוא יודע שאני עמוד התווך של המשפחה הוא מחליט בוקר אחד
שהפעם זהו ...אסף את הילדים והודיע להם שאינו מוכן להמשיך
ובנוסף גם לוחץ דרך הילדים , מה קורה מה עשתה בנדון.
אינו מבין שצריך לעקל דבר כזה
ומה שברור לכולנו , שאותו מענין כסף הדבר היחיד שנותר זה מכירת הבית אין לנו לא פנסיה ביטוח וכו' הכל חיסל וגמר
אנא ,עזרהתכם אני גרה בבאר שבע
היתי מאוד מבקשת אם ידוע לכם קבוצה תמיכה שתעזור לי לעבור את את התקופה הקשה
שבחיים לא חשבתי שאגיע אליה , כי תמיד הכריז אני בחיים לא אתגרש כיוון שהוא מבית משפחה קטנה אבל כולם גרושים שם.
אנא עזרתכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי-
בני14/07/2010היות ולכל אחד מכם יש חלק בלתי מסויים בכל חפץ וחפץ בבית, ובוודאי שבדירה המשותפת יש לך ולו זכויות שוות, לכן אני לא רואה מקום לדאגה בנושא הזה,
אני מבין שעברתם דרך ארוכה מאוד ויפה שהצלחתם לשרוד עד כה, זה לא קל, אני מעריך את הצאמץ שלך אישית למען שלום הבית, גם במחיר כבד של בעיות בריאות וכו', אבל לפעמים החגיגה נגמרת, בעלך בוחר לצאת מהשותפות, ייתכן וזה תוצאה מהניתוח ראש שהוא עבר, אבל לא צריך סיבה מיוחדת לפרידה בעידן של היום, ולכן חשוב שתעגני את זכוייתיך כחוק, תבקשי ממנו ללכת לפרידה בגישור מרצון, כל אחד יקח את מה שנחוץ לו, תרוויחו במהלך הזה את השלום בינכם, את האחדות במשפחה, את הכסף שייזרק על עו"ד וכו', ובא לציון גואל,
אם הוא לא יסכים, אז תצטרכו לעשות זאת בדרך הקשה, או ברבנות או בבתי משפט, תתיעצי בפורום המתאים כיצד לעשות זאת נכון, ובזול,
בנוגע לקבוצת תמיכה, כבר שאלו כאן את השאלה הזו, ונדמה לי שלגולשים ולמומחים פה לא היה מענה בנושא הזה,
אז שיהיו לך המשך חיים טובים, אל תשכחי את העבר ואת הילדים הנחמדים והמוכשרים שגידלתם,,, ואת כל מה שבניתם בעמל כפיכם, זה לא הולך לריק, זה נשאר לנצח,
אני לא יודע בת כמה את, אבל תשקלי פרק ב' להמשך חיים מהנים, כן יש חיים אחר המוות,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה עם נערת ליווי זקוקה לעזרמיטל11/07/2010
שלום ללכולם אשמח אם תוכלו ליעץ לי!!!!בבקשה!!!!!!!
אני בחודש שמיני נשואה 5 טרייה חודשים . לאחרונה בעלי מקיים איתי יחסי מין בתדירות של כמעט ולא. בהתחלה חשבתי שהוא מפחד שזה יפגע בתינוקת או שכבר לא נשמשך אליי בהריון. עקב חשדות עקבתי אחריו קצת וגיליתי שהוא הלך פעמיים לנערות ליווי מתי שאני בעבודה או אצל הוריי בחופשה. מה אני אמורה לעשות?ת אני אוהבת אותו ויודעת שהוא גם. אני רואה זאת כבגידה כואב לי לחשוב על זה. לא אמרתי לא כלום כי אני חיטטתי לו במחשב ובפלפון מבלי שידע....
מה אני אמורה לעשות?? לדבר איתו ? לעזוב את הבית? לרמוז לו שאני יודעת ? או להתעלם?
אני אבודת עצות זה הורג אותי עוד לא עבר שנה מאז התחתנו...
בבקשה אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. לדבר איתו. אבל...
אסף11/07/2010אם את לא רוצה להרוס את הזוגיות שלך אל תעשי את זה מתוך כעס גם אם את כועסת ופגועה. תושיבי אותו ותגידי לו שאת יודעת. אין לו זכות לבוא בטענות על זה שבדקת לו את הטלפון. תדרשי הסברים כי מגיע לך.
אני רוצה להגיד לך משהו . סביר להניח שאני אקבל על הראש מהרבה נשים פה אבל זה בסדר. יש הבדל בין ללכת לנערת ליווי לבין למצוא מאהבת ולנהל מערכת יחסים. נכון.זו בגידה וזו בגידה.אבל אם את בוחנת את זה מהצד את תראי את ההבדל. הסיפור עם מאהבת מתחיל בדרך כלל עם מבטים, חיוכים, רמיזות ועובר לשלב של שיחות ופגישות כשכל צד מרגיש פרפרים בבטן, שוכב בלילה במיטה לצד בן/בת הזוג וחושב על הפרטנר.ההמשך היא מערכת של שקרים כדי להיפגש בסתר. בדרך כלל יש כאן גם רגשות. הסקס שונה בתכלית מסקס עם נערת ליווי. המפגש הרבה יותר רומנטי עם המון מילים יפות, לחישות, נגיעות רכות. בקיצור זה שונה.
תתפלאי אם אגיד לך שלפעמים הגברים הולכים לזונה כדי לא לבגוד רגשית באישה. אני לא יודע למה בעלך עשה את זה. אולי בגלל שהנישואין חונקים אותו.( זה לא בגללך תירגעי.).בדרך כלל בשנה הראשונה יש הרגשה שאין יותר חופש. כבר אי אפשר לצאת עם חברה' ולבלות. הכל שונה מחיי רווקות. האחריות כבדה יותר ולנו הגברים לוקח יותר זמן להתאקלם. אולי הוא חיפש פורקן.
יתכן גם שיש לו בעיה לשכב איתך בגלל שאת בהריון והוא לא רוצה להגיד לך את זה מהפחד שתיעלבי. יש גברים כאלה. אולי הוא אחד מהם. בכל מקרה מה שהוא עשה אין לו שום הצדקה. בשום מצב. ואת תבהירי לו את זה. שיידע שנעלבת קשות.
מישהי אמרה כאן שבגידה היא בגידה היא בגידה. היא צודקת . מה ששונה כאן היא הסיבה לבגידה. אני ניסיתי לתת לך מבט מהצד הגברי. אם את רוצה לשמור על הנישואין שלך חושב שרגע לפני שאת שולפת חרבות ומחבתות והורגת אותו תעצרי. תקראי שוב מה שכתבתי לך. ואז תגשי אליו. תהיי תקיפה אבל לא תוקפנית. ובסוף השיחה את תדעי אם הוא נפל או שהוא חתיכת בוגד סידרתי.
אני יודע שמה שכתבתי לך נשמע שוביניסטי אבל ככה אנחנו הגברים. יש בנו הרבה טוב וגם הרבה חרא. לרוב אנחנו יודעים לפצות על המגרעות שלנו. ולפעמים לא. אפשר להגיד אותו דבר על נשים. כי לבגידה דרוש לא רק גבר. דרושה גם אישה. והרוב המכריע של הנשים שכתבו כאן סיפרו על הבעל שבגד עם אישה אחרת. נשואה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסף תודה..אבל
מיטל12/07/2010תודה הפנמתי והבנתי את מה שרשמתה..
אז זה לא נחשב לבגידה באמון?
אם לפי מה שרשמת בעלי היה צריך בפורקן בגלל ההריון או לחץ כלשהוא וזה מקובל....
חובה יהיה לדבר איתו על זה או שעדיף להשאיר את זה ככה ולא להגיד כלום.
אני נורא אוהבת אותו ולא רוצה שידע שאני פוגעת לו בפרטיות....
ואם כן אולי רק לרמוז לו שאני יודעת...?
אני פוחדת להרוס את מה שיש בינינו.
וגם קשה לי נורא לפתוח את הנושא אני קצת ביישנית.
שאלתי חובה להגיב?? להגיד שאני יודעת??
או להשאיר לו את חייו הפרטים ולהבין שזה קורה בזוגיות.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
אסף12/07/2010בוקר טוב
בודאי שזו בגידה באמון. כל מה שרשמתי לך זה כדי שתביני קצת את מה שהוא עשה לא כדי לקבל את זה. זה בודאי שלא מקובל. אני מבטיח לך שאם הוא היה מגלה שאת, חלילה וחס, בילית עם נער ליווי הוא לא היה מקבל את זה . וזה בלשון המעטה. סביר להניח שהוא היה מרר לך את החיים. את עוד נחמדה.
אני מבין אותך. את לא רוצה לקחת סיכון שהשיחה תתפתח לכיוונים לא רצויים. תראי.את מכירה את האווירה ביניכם.את מכירה אותו יותר ממני ואת יודעת איך הוא מגיב כשהוא לחוץ בפינה. אז תעשי את השיקולים שלך. לדעתי את צריכה להיות ישירה איתו. לקטול את זה מההתחלה כי אם הוא ירגיש שאת מגלה הבנה הוא יחשוב שהשד לא נורא כל כך ואז כל פיפס קטן והוא יקפוץ לזרועות נערת ליווי או יותר גרוע לזרועות אישה נורמלית. כן. מותר לך לחטט בחייו הפרטיים כי את צריכה להבין אין" חייו הפרטיים". הוא נשוי לך. ובילוי עם נערת ליווי לא מופיע בשום סעיף בכתובה.
אם בכל זאת את חוששת מה תגובה שלו אז תגידי לו שחשדת בו כי הוא התנהג קצת שונה ובגלל זה בדקת לו את הנייד.
אני לא רוצה לקחת אחריות אבל אם הוא אוהב אותך הוא לא יקום וישבור את הכלים אם תגלי לו. אבל אם זה מדאיג אותך אז תרמזי לו ברמזים עבים.
דרך אגב יש לי שאלה אלייך. מתם מתוך סקרנות. כשחיטטת לו בנייד איך את יודעת שהיה שם מספר של זונה? ובמחשב? מה היה כתוב שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
מיטל13/07/2010תודה על התגובה אני יקח אומץ לדבר איתו היום.
לשאלתך ראיתי בטעות !! במחשב ,שהיה חיפושים של דירות דיסקרטיות באזור שלנו...ואז התחלתי לחשוד..ביררתי וראיתי גם כתובת וטלפונים שחייג אליהם מספר פעמים שלא הייתי בבית.אני אוהבת פרטיות וגם הוא ולכן קצת מציק לי שידע שחיטטתי לו אבל לא יכולתי למנוע זאת.
תודה על התגובה. זה עזר לי להבין שזה לא בסדר. הוא מקסים בהכל ויש לנו ראש פתוח ולכן אני מנסה להבין את הראש שלו אבל לא רוצה להיות תמימה מדי כמו שאתה אומר שזה לא יקרה עם אישה אחרת...תודה תודה ושוב תודה-מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרוצי ממנו כמו מאש!!!!
מובך מאוד22/08/2010איני בעל מקצוע.
אל תשקשיבי לאף אחת ש'מוכנה לדבר איתו'
הוא דפוק בשכל.
תעזבי אותו ככל שיותר מהר.
אני אומר לך כגבר. אדם הזה מכור לעניין של זונות. ראיתי כאלה בצבא.
תאמיני לי - יש לו הרבה יותר מה להסתיר ממך חוץ מזונות שהוא הולך אליהם.
עוד משהו: נערת ליווי = זונה.
ככה אמת נשמעת יותר חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה עם נערת ליווי.....
מיכל פאטל12/07/2010שלום לך מיטל,
אם זה נכון , זה באמת לא נעים. אך כדי להיות משוכנעת בודאות שבעלך אכן עשה זאת, עלייך לשוחח עימו. לא לעזוב, לא לרמוז,ובטח לא להתעלם.ישנם הרבה נושאים שאת מוטרדת מהם כגון:
מצב האינטימיות בינך לבין בעלך, הצרכים שלך/שלו, מעשיו בזמן האחרון, הרגשות שלך/שלו.אתם לא משוחחים, כל אחד מכם מפרש את המציאות על פי הבנתו, מסיק מסקנות , חש רגשות מסוימים ןפועל על פיהם - אך מה עם תיקשורת??!!! אי אפשר לחיות בזוגיות ןלא לתקשר.אתם צריכים ללמוד להקשיב אחד לשני, להבין אחד את השני ולהגיע להבנות גמישות.
במידה ובעלך אכן בגד - ויש משבר אמון , יהיה צורך בפניה לאיש מיקצוע, שיסייע ויתן לכם כלים
אפקטיביים לתיקשורת.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דיברתי לגבי נערת הליווי-זקוקה ל
מיטל21/07/2010והוא הביא לי תירוצים שחברים שלו שיחקו בפלפון
התקשרו שהוא זוכר משהו כזה
נישמע אמין ביותר ושמח שפתחתי את הנושא.
אני לא מאמינה לו.!!! מה הלאה???????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
שימחה21/07/2010זה שהוא משקר זה ברור זה שאת מפחדת גם ברור
אבל חמודה שלי הוא עושה ממך צחוק ולא ניראה לי שלמד את הלקח
האדון צריך לחשוש קצת יותר ממך יש לו הרבה מה להפסיד...
רוצה להתפרק תלמדי אותו איפה יד ימין
אנשים תפסיקו להנמיך את עצמכם אל מול בן הזוג.
גם אני נבגדתי גם לי לא קל גם לי זה כואב אבל דבר אחד בטוח
אני לא מנמיך עצמי מול אשתי ומול אף אחד אחר את כל מה שהייתי צריך להגיד
אמרתי זו היא במקרה שלי שהיה לה מה להפסיד וזה בעלך במקרה שלך.
במידה ותעברי לסדר היום תימצאי את עצמך בעוד כמה שנים חוזרת לכאן שוב
עם סיפור אחר וקרוב לוודאי לא נערת ליווי פשוט סתם בחורה " נחמדה "
בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
אסף21/07/2010האמת? זה היה די צפוי. כל הראיות שלך הן נסיבתיות ואין לך הוכחה חותכת גם אם את בטוחה שהוא עשה את זה. אני תיארתי לעצמי שזה מה שהוא יגיד אבל טוב שפתחת את הנושא לדיון איתו.לפחות שיידע שלשקר אין רגליים. ומה הוא אמר על זה שהוא לא שוכב איתך?דיברתם על זה? כי אם זה ייפתר כל השאר ניתן לפיתרון אבל אם הוא מתכוון להמשיך ולהזניח אותך יכול להיות שזה יהיה צעד נכון לשקול פרידה. במיוחד שאין לכם ילדים עדיין כי אז הסיפור היה הרבה יותר מסובך.
אבל אל תמהרי להחליט החלטות. תני לזה עוד צאנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא.
ליאת15/07/2010הלוואי ובעלי היה הולך פעמיים לנערת לווי.וגומר.ולא בוגד בי עם הרגש במשך שנה בקשר עם אשה אחרת יפה ונשואה.אמרתי לו שאם היה הולך לנערת לווי אז היה זה עדיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחת עניים
אביבית21/07/2010ככה אני קוראת למה שכתבת. כל בגידה היא כואבת. מה שנותר לנו להתנחם בו זה עם מי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערת ליווי זה לא בגידה
eubh25/07/2010לדעתי ביקור אצל נערת ליווי לצורך סקס בלבד כאשר עדיין יש אהבה ותקשורת זוגית - זה לא בגידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
אסף25/07/2010ומה תגיד אם חלילה חברה שלך,שאוהבת אותך והכל בסדר אצלכם, תלך לבלות עם נער לווי כי סתם בא לה סקס פרוע ובלי רגשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה עם נערת ליווי
דליה10/09/2010תעזבי אותו מניסיון של שנים עם גבר דומה אבל קודם תתאמתי איתו הוא בטח יגיד נידמה לך כמו האידיוט שלי מזה 10 שנות עבודה הישאיר אצל נערת ליווי והיתרגל וניהיה מכור ללא תקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרידים של נישואים כואביםענת11/07/2010
אני גרושה מזה שנתיים אחרי נישואים קצרים אך כואבים מאד וקשים. למרות שהגרושין היו ביוזמתי (לאחר שניסיתי ייעוץ זוגי). ואני שלמה איתם לחלוטין, אני מרגישה שעדיין יש בי כעסים עצומים עליו וזכרונות מאד לא נעימים. האם זה טבעי? האם בעתיד זה ייעלם? מה לעשות כדי להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת-
בני11/07/2010צרות חדשים, ישכיחו את הישנים,
כנראה שאת לא סיימת כמו שצריך לסיים חוויה מהעבר, ולכן קשה לך גם להתחיל משהו חדש,
לכל דבר בחיינו יש התחלה , אמצע, וסוף, כל סיום מהווה אפשרות להתחלה חדשה,
קחי זמן מוגדר מראש שבו את מתאבלת על אבדן הזוגיות שהייתה לך, או שלא הייתה לך,,, זמן סביר נע בין יומיים לשבועיים,,, תבכי, תכתבי, לא משנה הסדר, העיקר תתאבלי ברצינות,,,
קחי איזה סדנה לניהול כעסים, את יכולה גם להוציא אגרסיות לבד, במכון כושר, איגרוף ועוד,
לאחר שתסיימי לפחות בראש, את הקשר ההוא, תוכלי להתפנות למצוא אהבה חדשה,
---
גם אם יעלו לך זכרונות מהעבר, אחריי התהליך הזה, הם יהיו פחות משמעותיים, כמו להזכר במסעדה טובה, או במקרה שלך בארוחה גרועה במיוחד,
לא צריך להבהל ממחשבות ומזכרונות, א"א לכלוא את המחשבות,,, אבל אפשר ורצוי לתעל אותם למקומות נכונים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעס
גל12/12/2010סבלתי קשות מבעלי ורציתי מייד להתגרש אך משפחתי לא תמכה בי אלא להפך גררה וסילקה אותי להמשך הסבל היתי בהריון שזה התחיל לכן לא יכולתי לשכור דירה ולגור לבד
משפחתו התעללו בי קשות והטרידו אותי והוא שיתף איתם פעולה וסרב לעבור לעיר אחרת למרות רצוני ורצה לגור רק בקרבתם בהמשך התרגלתי לסבל שבהתחלה נראה נוראי דימוי עצמי שאף ל 0 בעקבות כל הביקורות מצד משפחתו ושום תמיכה ממשפחתי כשהיתי בורחת למשפחתי לאחר יומיים היו מגרשים אותי התחלתי לחשוב שאני פגומה והייתי שואלת אותו איך הוא נפל בפח ולמה הוא נשאר עם אפס כמוני בהמשך שמשפחתו פגעו בילדים והעליבו אותם הוא עבר דירה למקום שרציתי וחזרתי לעצמי מכל הבחינות ואני מזועזעת ממה שעברתי וששתקתי והאשמתי את עצמי קשה לי לסלוח לו למרות שהכל מאחור והמצב השתנה ואני לא רואה המשך עם אחד כזה לא יכולה להעביר הלאה לשכוח ולסלוח מה עושים ? וכיצד להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרידים של נישואים כואבים
סיגלית גלאי13/07/2010שלום ענת!
שנתיים הם בהחלט תקופה לא קצרה ובכל זאת את עדיין מתארת את עצמך סובלת מאוד מאותו קשר אותו את מתארת "כיחסים כואבים וקשים". אני ממליצה לך לגשת לטיפול שיעזור לך להבין מדוע את מתקשה להתנתק מאותם זכרונות כואבים. לעיתים כעס מסתיר אחריו דברים אחרים כמו: האשמה, פחד, רצון לנקמה ועוד. טיפול יכול לעזור לך להבין את עצמך טוב יותר, כך שתוכלי להשלים עם מה שעבר ולהתחיל מערכת יחסים טובה ובריאה יותר עבורך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
מיטל13/12/2010היי ענת יש לי כמה דברים לומר לך :
החיים קצרים בשביל חשיבות מיותרות , חשבי שחייך הם כמו תחנות תחנות , חלק מהן יהיו קצרות ובהן תעברי משברים וחלק מהן ארוכות ויפות , אנחנו לומדים מהכל ולוקחים את הלקחים הללו בהמשך , אם זה בזוגיות , במשפחה פשוט בהכל , וגם מהאנשים שעליהם אנחנו טעוני כעס ניקח משהו , אנחנו חיים בעולם של הולכים ובאים , תשמחי , תצחקי ותקחי הכל בקלות
את חייבת לשנות את גישתך ולהיפתר מכעסים אלו - הם שייכים לעברך , עכשיו עלייך ליצור חיים חדשים משל עצמך עם אנשים חדשים , מסגרות חדשות פשוט חדש !
אל תסבבי סביב הגירושין שלך למישהו שעד כה יש לך כעסים אליו - הוא לא שווה את זה !!! חבל על האנרגיות המיותרות שלך !!
יש עולם שלם וחדש שמחכה לך בחוץ !
גם אני עברתי פרידה ובאחריות הזמן מרפא הכל !!
בקיצור ענת קחי הכל בקלות , תחייכי לעולם והוא יחייך אלייך בחזרה ותיזכרי שכל דבר שקורה לנו זה לא סוף העולם !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה.איילין11/07/2010
עזבתי את חבר שלי מלפני שבועיים למחרת יצאתי עם גבר אחר .
אתמול הרגשתי שהדחף שלי להיות עם החבר לשעבר..
אני מנסה לחזור ולא הולך לי , אין לי כבר כוחות ,
הוא מבקש שאצא מהחיים שלו ולא אתקשר ,
וקשה לי עם המצב הזה .. אני רגילה אליו.. הפרידה הזו הרסה אותי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
רון11/07/2010דבילית אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אגיד לך
אסף11/07/2010זה שנפרדת ממנו ולמחרת כבר יצאת עם מישהו אחר... לא נשמע טוב. זה שהחבר לשעבר שלך דורש שתצאי לו מהחיים... גם לא נשמע טוב. זה שאחרי שבועיים אחרי הפרידה ועם גבר חדש את כבר מתחרטת... גם לא נשמע טוב.
אני לא יודע למה נפרדתם אבל עושה רושם שלא ממש התאבלת על הפרידה. אז מה נשתנה? זה שאת רגילה אליו זה לא תירוץ. זה גם לא מספיק. את צריכה לאהוב אותו. חשבת על זה? את רוצה לפרט קצת למה נפרדתם? או שאת מעדיפה שנסיק את המסקנות לעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הלאהדנית10/07/2010
אני אשה בת 42 גרושה עם שני ילדים. מבחינה כלכלית אפשר להגיד שאני במצב לא רע. שכר די גבוה ,מזונות ובסדר אפשר להתקיים בכבוד. הבעיה שלי היא - ואנא אל תשפטו אותי אני רוצה תשובה רצינית. בעייתי - אני בזוגיות כבר 7 שנים עם גבר גרוש. הבעיה שאין לו מקצוע וכל פעם מוצא עצמו מפוטר/מתפטר וכבר תקופה שאין יציבות אצלו מבחינת תעסוקה - משהו כמו שנה. כמו כן הוא צריך עדיין לשלם מזונות. כשרוצים לצאת לבלות - אז אין לו כסף. לא פעם אני מוצאת עצמי משלמת. מעבר לזה קשה לו לחיות על חשבוני אז עכשיו הוא חי חצי שבוע בביתו ובסופי שבוע אנחנו נפגשים. המין ביננו הוא טוב אך איכשהו נראה לי קצת איבדנו את האינטמיות. הוא לא איש שמחצין רגשות במיוחד וזה חסר לי אולי גם קשה לו שכביכול אני מעליו. גם מבחינת ראיית עולם והשכלה אני במקום גבוה יותר ואולי זה לא מיטיב איתנו. בגדול הוא גבר חיובי ונראה גם טוב. אבל מה הלאה? אני לא יודעת. האם נתתי כבר מספיק צאנס ואולי יש לי סיכוי עוד להכיר מישהו שיתאים לי יותר? הלבד מפחיד אותי מאוד.אנא תיעצו לי מה לעשות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית-
בני10/07/2010נשמע שאתם בסך הכל בסדר, כמו רב הזוגות בעולם,
יש לך מעלה אחת שאת לא נשואה, אז למה לא לנסות עוד משהו, ואז לפתור את הפחד של הלבד,
מצד שני אם הילדים שלך התרגלו אליו, אז צריך גם להתחשב בהם, בכל זאת זה שהוא לא מתפרנס שנה,,, זה לא סיבה לא לתת לו צ'אנס,
ייתכן ואתם במשבר זוגיות נורמלי של חיי שגרה, וכעת את רואה יותר את בעייתיות שבקשר, אז אולי כדאי לך לעשות ברור אצל אנשי מקצוע, ומשם תחליטי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפתעה ליום ההולדת להוסיף צלע שלישיתחגית10/07/2010
שלום רב
שמי חגית ואני נשואה קרוב ל10 שנים , חיי הנישואין שלנו הם בסדר,
בעלי שאל אותי לאחרונה באם אני מעונינית להכניס למיטה שלנו צלע שלישית, כדי להכניס יותר ריגושים , והוא מעוניין להכניס צלע שלישית (בחורה)*שתהיה לנו באופן חד פעמית, ואמר שזה לרגל יום הולדתי
הוא רוצה לרגש אותי מאוד, ולהכניס קצת פלפל למערכת המין שלנו.
אני עדיין לא נתתי לו תשובה, אמרתי לו שאחשוב על זה.
אבקשכם את עזרת הפורום. כל תגובה תתקבל .
בעלי מעונין להפתיע אותי בצלע שלישית, ובמקרה זה הנני מכירה את הצלע השלישית,
אבקשכם את תגובתכם בענין זה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
אסף10/07/2010זו יכולה להיות חוויה מדהימה אבל גם מכת מוות לנישואין שלך. התנסות בריגוש מסוג זה דומה להתנסות בסם חזק. את לעולם לא יכולה לדעת מראש מה תהיה התוצאה. יכול להיות שזה יעבור בשלום בלי להותיר עקבות( מה שאני בספק גדול) ומצד שני זה יכול לשנות את דרך המחשבה שלך על בעלך ועוד יותר גרוע,את מה שהוא חושב עלייך עכשיו..(במקרה של סם זו תהיה הדרדרות לתהומות שלא דמיינת לעצמך).
את חושבת שהזוגיות שלכם טובה ויציבה? יקרתי כל אלה שניסו חוויות מהסוג הזה הרגישו לפני כן אותו דבר. ובכל זאת אחוז הגירושין אצל זוגות האלה מרקיע שחקים עקב ההתנסות הזו.מעטים יצאו מזה בשן ועין ואחרי המון טיפולים זוגיים ורק מעט זוגות עברו את זה בשלום.
אוי ואבוי אם בעלך יראה שאת מאד נהנית מכל העניין. אני מבטיח לך שלמחרת הוא יתחיל למרר לך את החיים. תצטרכי לתת הסבר על כל איחור מהעבודה. כל יציאה שלך עם חברה תהיה מבחינתו בגידה בפוטנציה ותתקבל בחשדנות ובפרצופים.כל צלצול טלפון וצליל sms יקפיץ אותו ולא יעבור זמן עד שהוא יתחיל לנבור לך בנייד ובתיק. היו גם מקרים שהבעלים הצמידו בלש פרטי לאישה כדי לבדוק אם היא לא חוגגת מאחורי הגב אחרי שנפתחו העיניים.
אני לא יודע.אולי אתם בכל זאת שייכים לאותם המעטים שבכל זאת הריגוש הזה קירב ביניהם. את מוכנה לקחת את הסיכון?
תחשבי טוב במה את משחקת. בעלך אולי משחק אותה ליברלי ואולי הוא באמת כזה אבל את זה לא תדעו עד אחרי הביצוע. המחיר שתשלמו אחר כך יהיה כבד מאד אם יתברר שבעלך לא כל כך פתוח כמו שהוא אמר. ולכי תדעי.אולי גם את לא כל כך ליברלית כמו שנדמה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית-
בני10/07/2010אין כ"כ מה להוסיף על דבריי "אסף" !
רק אי אפשר לפטור אותך בלא כלום,,,
החיים שלך הולכים להשתנות, נקודה.
להסכים לצלע שלישית > זה אומר לחלק את הבית והרכוש שצברתם ל- 3 !
האם את מוכנה לחלוק עם אשה שאת מכירה את כל מה שצברת בעמל ידייך לאורך תקופה ארוכה שכזו ???
האם את מוכנה להסתכן ולדהור על 280 קמ"ש, כדי להפיג את השעמום ?
האם יש משהו שחסר לך ושאינו בר תיקון בזוגיות הנוכחית שלכם ?
---
והאם את מסוגלת לעמוד מול בעלך ולהסביר לו עד כמה את אוהבת אותו ומודה לו על המתנה , אבל לא תודה ,,,---
---
השאלה הגדולה היא מה עושים איתו,,,?
איך משפרים ומגוונים את חיי הנישאוין שלכם, בלי הצעות מטורפות,
כיצד אתם מגיעים להסכמה על דברים בלי שתצטרכי לשאול האם זה טוב או לא,
מתי הגבר שלך יבין שהוא בעצמו מסוגל לספק אותך בלי להוסיף צד ג' בעניין,
אני באופן אישי מאחל לך הצלחה בלשכנע אותו לרדת מהעניין, והכל בדרכי נועם, שיבין שקדושת הקשר הזוגי והמשך הנישואין שלכם עומדים בראש סדר העדיפויות שלך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה כואבתלילך10/07/2010
אני בת 23 והחבר שלי בן 28 , אנחנו ביחד היינו ביחד 3 וחצי שנים.
הוא נכה צה"ל ועובר תקופות ממש קשות, וירידות דרסטיות במצב הרוח, אני תמיד משתדלת להבין אותו לא להכביד עליו
היום נפרדנו, ובמהלך כל הזמן שהיינו ביחד נפרדנו פעמיים,עכשיו זה פעם שלישית. זה היה מבחירה שלו, בפעם הראשונה הוא רצה לדעת אם אני באמת האחת והיחידה, אבל במשך כל הפרידה (3 שבועות) הוא היה מתקשר, בפעם השניה זה גם היה כדי לבדוק אם אני באמת האחת אבל הוא לא יצר קשר. הוא אחד שאוהב את ה"חופש" שלו יותר מדי ולא אוהב שאומרים לו מה לעשות וזאת הייתה אחת מכל הסיבות שהוא נתן לי בכל פעם שנפרדנו וגם עכשיו שהוא לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, ואם לצאת לבלות או לא, בכל פעם שחזרנו זה היה מיוזמתו, והוא היה אומר שהוא אוהב אותי אני האור בחייו ,הוא לא יכול בלעדי והוא יתחתן רק איתי, בפעם השניה דיברנו והסברתי לו שבקשר יש 2 אנשים עם רצונות שונים ולכל אחד יש דעה משלו, ובכדי שנצליח כל אחד צריך לעדן מעט את רצונותיו ולשנות את הגישה, הוא הסכים איתי, והיה מוכן לקבל את כל מה שאמרתי ואף הסכים איתי . מאז שחזרנו בפעם השניה שיניתי את הגישה שלי לא הייתי מתווכחת איתו בטלפון ואם היה עצבני והיה מבקש לדבר כשירגע אז הייתי מוכנה, ובמשך 3 חודשים הוא שינה קצת ואני קצת והסתדרנו והכל היה טוב. אני חייבת לציין שבכל פעם שהוא רצה להיפרד זה היה אחרי שאמא שלו התפרצה וצעקה עלי על משהו שעשיתי ולא נראה לה. לפני שבועיים אמא שלו התפרצה עלי ומאז הוא עושה מה שהוא רוצה, לא אכפת לו אם אני אומרת לו משהו, והוא מתנהג באנוכיות ולכן אני מגיבה בהתאם. אתמול הוא אמר על זה שהקשר לא יחזיק מעמד והוא מחכה שאני יעבור את תקופת המבחנים ואז ניפרד ,החלטתי שאין טעם לדחות את הפרידה ואמרתי לו שמבחינתי זה נגמר.
בכל פעם נשבר לי הלב מחדש, גם הפעם הלב שלי שבור... אני מאוד קשורה אליו, וכל פעם קשה לי להתמודד עם הפרידה. הוא חושב שאם ישאר איתי הוא יסבול כל החיים וכך גם אני, אני לא חושבת כמוהו. פשוט בכל פעם שאמא שלו מחליטה להתנפל עלי הוא משנה את הגישה שלו, ואומר שנסבול ביחד, למרות שבכל יום אחר הוא אומר שיהיו לנו חיים טובים ויפים ביחד
לפי דעתי אמא שלו מאוד משפיעה על הקשר ומנסה להרוס אותו, כי היא אומרת שהוא היה צריך להתחתן עם האקסית שלו, ולא איתי.
אני מאוהבת בו, ועוברת תקופה ממש קשה, אין לי כבר כוחות נפשיים לעבור פרידה שוב.נשברתי.. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, או איך להתייחס לפרידה.
איך להתמודד עם הפרידה? איך לשנות את המצב כדי שיחזור לקדמותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באומץ ,ביד חזקה ובזרוע נטויה
אסף10/07/2010יקירתי החבר של ככל הנראה לא בנוי לזוגיות. מצב הזוגיות שלכם תלוי במצב הרוח שלו ואם הכל מתנהל לפי מה שהוא רוצה.( אני מגיב למה שאת מספרת. מענין מה הצד שלו).
תשמעי לי. חבל לך על הזמן. תעברי את זה באומץ ותהיי שלמה עם עצמך. את לא נשמעת לי מאושרת איתו. אז תעזבי אותו. אני יודע. זה כואב. כל הפרידות כואבות. אבל הזמן מרפא את הכל. עכשיו את לא רואה בצורה אובייקטיבית אבל בעתיד ,בחלוף הזמן את תסתכלי על כל הענין מבחוץ ותראי שעשית צעד נכון מבחינתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש דרך חזרה?ב.09/07/2010
פגעתי בבעלי מאוד, עשיתי מעשה שמבחינתי הוא לא היה חשוב, אבל הוא חושב שבגדתי בו ריגשית. (פיזית -מעולם לא) כמה שאני מנסה להסביר לו שלא הרגשתי כלום ושהוא לא מבין נכון את הסיפור, הוא לא מאמין. הוא נגעל ממני ולא מסתכל עליי כבר שבוע. הוא רוצה לסיים את הכל אבל מצד שני נשאר בבית ולא הולך. רק בתקופה האחרונה נהיה לנו כל-כך טוב ביחד ובאמת הבנתי כמה אני מאוהבת בגבר שלי וכמה הוא אוהב אותי, ופתאום הכל נהרס.
אני יודעת שנשים סולחות על בגידות כי אני סלחתי לו פעם. השאלה אם גבר סולח? יש מצב שהוא יתן לי לעשות אותו מאושר? או שעדיף לי להמשיך הלאה? עשיתי שטות שמבחינתי אין לה חשיבות, אבל מבחינתו ורק היום אני מבינה שפגעתי בו מאוד ושזו הייתה טעות! מה אני יכולה לעשות? ואיך אני יכולה לפנות לבן אדם עצבני שבקושי מתייחס אליי? שמקלל ויורד עליי אם אני רק פונה אליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה וירטואלית
רון09/07/2010"יקירתי" טעית !!!!!! ומגיע לך היחס מבן זוגך !! חד וחלק !!!
לא תצליחי למצוא סימפטיה ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
רון09/07/2010פעם בוגדת !!!!!!! תמיד בוגדת !!!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב.
david09/07/2010Sorry about the English (the Hebrew does not work here)
As someone who has been on the other side (I am the husband in this story) I can tale you that I have told her that I do not forgive but I will give it a chance. In realty there is not an hour in the day that I do not think about it. What you have done is the same or even worse then a fiscal relationship. I understand his position. You need to understand that what you have done is so painful. You have destroyed his life.
In my book you deserve what you got.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון..
ב.09/07/2010אני מבינה שזההכי כואב שיש ושזו בגידה לכל דבר, אבל הנקודה היא שלא התאהבתי בגבר אחר, זה מה שהוא חושב.
אני כל-כך מאוהבת בבעלי שזה מפחיד.
אבל הוא בגד בי בגידה שהיא גם פיזית, ולא התנהגתי ככה..
אני יודעת שטעיתי, וביקשתי עזרה אם מישהו יודע מה אפשרי לעשות במצב הזה.. ולא שאלתי אם מישהו שבוגד תמיד בוגד או אם זה מגיע לי או לא. תודה על העידוד בכל אופן. אני מבינה שגם אתה נפגעת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רון09/07/2010אוהבת אותו בטירוף ובגדתי בו ווירטואלית ?!?! לא מסתדר !! ולא יסתדר !!
+
בגד בך וסלחתי לו ?!?!?!?! לא מסתדר !! ולא יסתדר !!!
=
נישואין הזויים שנועדו לכישלון נחרץ !!!!
אגב.......לא פגעו בי לשאלתך
"המשך הצלחה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
אישה09/07/2010אם תתחילי לבכות על מר גורלך שחררי אותו ותתחילי לחיות כי כשמתחילות הבגידות(אמרת שגם מצידו הייתה בגידה) זה לא נגמר..אז תהני כל זמן שאת יכולה .
ואם את רוצה נצא לבלות יחד
תיהיי חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב.
אסף10/07/2010מהו אותו מעשה שפגע בו כל כך? אי אפשר להביע דעה על סמך מה שאת כותבת. אפשר קצת יותר פרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ב.10/07/2010אם כל נישואין שקוראים בהם בגידה אמורים להסתיים, מעניין למה נועד הפורום הזה, ולמה אנשים נשואים שעברו בגידה מבקשים עזרה. כן חמוד לפעמים סולחים.
אני חושבת שאתה צריך לעבור לפורום סתומים וחסרי מחשבה. כי לנוכך התשובות שלך מובן וברור שהרבה שכל- אין-.
חוץ מזה אם לזוג שבוגד אין סיכוי, מה אתה עושה בפורום הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
רון10/07/2010מה מעשי פה ? מנסה לייעץ לאנשים שיש להם קשיים בזוגיות (לא בגידות) (בכל הווריאציות) ודרכים לפתור אותן !!
לפנים משורת הדין אני אבליג על הברכה שלך אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תעבור לפורום-נשואין,מריבות
ב.10/07/2010אז תעבור לפורום של נישואין ומריבות וחיי המשפחה, כי פה הפורום- "פרידות,בגידות,גירושין" כנראה טעית בדרך. ולתשובתך, אתה לא כל-כך עוזר. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דרך חזרה
סיגלית גלאי10/07/2010עלייך תחילה להבין את מצבו של בעלך ולגלות אמפטיה כלפיו (את אומרת שפגעת בו מאוד ) בעלך חש נבגד ולכן כל עולמו התערער- כל מה שהוא ידע, הרגיש, חשב לא קיים יותר מבחינתו. ולכן הוא חש כעס, בלבול וחוסר אונים. כדי שתתאפשר סליחה היא מחייבת את שני הצדדים לקבל את האשמה בלי ניסיון לטשטש את הטעות של האחד ואת הצלקות שהותיר בנפשו של השני.
עלייך לגלות הרבה סבלנות, לגלות נחישות ונכונות אמיתית לא לוותר על הזוגיות שלכם, להראות אכפתיות, נתינה, וכמובן לבקש סליחה כנה. הפגנת יחס של אהבה וקבלה עשויה לעורר בבעלך שוב תחושות חיוביות כלפייך.
אם לא יחול שינוי ובעלך ימשיך להיצמד לרגשות טינה וכעס הם בהחלט עשויים להביא בסופו של דבר להרס היחסים, אז תצטרכי לבחור האם להישאר ולדרוש שינוי או לקחת סיכון ולעזוב?
(לכל המגיבים הכועסים..) אנחנו לא אנשים מושלמים ולא חפים מטעויות, לכן אני מאמינה שניתן למרות הקושי לבחור בסליחה. הסליחה משחררת קודם את עצמנו מענישה עצמית, מסבל ואומללות ומאפשרת לנו לחוות שוב שלווה פנימית והסתכלות על עתיד טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב.
אביבית10/07/2010הי. בגידה היא בגידה היא בגידה! אין מה להגיד מעבר לזה. זה לא משנה אם הייתה במילים, במעשים או במחשבה. ברגע שצד אחד עושה משהו שהוא יודע שהוא אסור ושהוא לא יכול לשתף בו את בן/בת הזוג: כנראה שזה לא בסדר. אין לך ברירה, פשוט תורידי את הבראש ותמשיכי הלאה עד יעבור זעם. ואם לא יעבור: קחי אחריות על מה שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)