מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-אחרי אימון...(:14/09/2009
היי
אחרי אימון מומלץ לפי מה שהבנתי לאכול ישר פחמימה לדוגמא פרי ישר בדקות שלאחר אימון כדי למנוע פירוק שריר ולהכניס סוכר לגוף.
שאלתי היא-מקום האימון הוא מס' דקות מהבית שלי ולכן תוך 5 דק' אני כבר בבית,אם אני ישר יאכל את הארוחה שלאחר אימון שכוללת ביצים\טונה,גבינות,לחם ויכניס את כמות החלבון והפחמימה הגדולים זה בסדר? או שצריך בהדרגה קודם לאכול רק פחמימה (פרי) או נגיד יוגורט+גרנולה ורק כעבור 45 דק' בערך לאכול את הארוחה "הגדולה" שציינתי...
אשמח לפירוט והסבר,תודה מראש
ושתהיה שנה טובה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רעות גרוס15/09/2009לאחר אימון אתה יכול לאכול בבית 40-160 גר' פחמימות עם 10-40 גר' חלבון, יחס של 1:4.
במהלך 24 השעות לאחר פעילות גופנית עדיין מתרחשים תהליכים אנאבולים, בניית שרירים ומילוי מאגרים. הארוחה שלאחר האימון מתחילה את תהליך ההתאוששות והבנייה מחדש. מכיוון שיכולת הספיגה של מערכת העיכול באותה ארוחה מוגבלת, חשוב להמשיך ולספק את אבני הבניין בהמשך היום. על מנת להגיע להתאוששות מלאה ולספק לגוף את הצרכים התזונתיים, יש לשלב פחמימות וחלבונים כל שעתיים לאחר האימון, ובעיקר בשש שעות המיידיות לאחר האימון (אלא אם כן אתה הולך לישון).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוירון09/09/2009
כמה קלוריות שורפים במשחק כדורסל שבו האדם מתאמן לבד עם קצת ריצות וקפיצות
בחוץ והאם יש הבדל בין לעשות את זה בלילה ובשמש ? איך מורדים שומן מהבטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
רעות גרוס09/09/2009ככל שאתה מתאמץ יותר אתה מוציא יותר אנרגיה (קלוריות), ביום אתה יכול לאבד יותר נוזלים (כי חם), זה יתבטא במשקל אבל כאשא תשתה וותחזיר את הנוזלים שאיבדת תחזור למשקל המקורי.
כדי לדעת כמה קלוריות אתה מוציא ממשחק כדור-סל, תחפש באתר, מחשבוני הוצאה קלורית ותבדוק עפ"י הנתונים שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים(:08/09/2009
היי
בתור ספורטאית ששומרת על תזונה נכונה ובריאה רציתי לדעת
מה ההבדל בין קטשופ לבין רסק עגבניות?
מה יותר מולמלץ לאכול נניח מעל פסטה או מאכל אחר?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רעות גרוס09/09/2009רסק עגבניות עדיף. את יכולה לקרוא את הרכיבים התזונתיים על הקטשופ והרסק עגבנית - יתן לך ינפורמציה מה הוסיפו לכל מאכל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת השמנה(:05/09/2009
היי
אני עוסקת בספורט הרבה מאוד מאוד מאוד שנים...בחצי שנה האחרונה בכלל הפעילות האינטנסיבית שלי שכוללת חוץ מהענף שאני בו גם עבודה בחדר כושר ירדתי במשקל בצורה משמעותית
אני במגמת עלייה הצלחתי לעלות עד כה 2 אבל זה עדיין לא מספיק ואני צריכה לפחות עוד 2 לעלות
אני מכניסה פחות ממה שאני מוציאה ובגלל זה אני במאזן שלילי רוב הזמן
אני משתדלת לשלב דברים חיוניים כמו שומנים אבוקדו ש.זית וכו' אבל בכל זאת קשה לי לדחוף הרבה אוכל לגוף אני צריכה בצריכה היומית שלי לפחות עוד איזה 300-500 קל'
רציתי לשאול מה היית מציעה לי לאכול\לעשות כדי לחזור למשקל שלי בצורה הנכונה ביותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רעות גרוס06/09/2009תאכלי פסטות, אורז, עוף וכו'. תגדילי את מס' הארוחות ואת גודלן. אם את מגדילה את גודל הארוחות ואת תכיפותן ואין עליה במשקל, את יכולה לנסות שייק שנקרא "גיינר" הכולל פחמימות, חלבונים, שומנים, ויטמינים ומינרלים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בקשר לדיאטה באימון אירובימתאמן סדיר01/09/2009
שלום. אני בן 57, ומתאמן פעמיים בשבוע מספר שעות אחרי הצהרים כלהלן : 20 דקות אופנים, 1.5 שעות שחיה (חתירה, חזה, גב קלסי), 1-1.5 שעות ריצה על חול, 30 דקות מתיחות וכח (מתח, מקבילים), ובסוף 20 דקות אופניים. הסיבות לעשיית הכושר הן - ירידה במשקל, שיפור כולסטרול וטריגליצרידים והורדת לחץ דם, שיפור סיבולת ובנין שרירים. ביום האימון אני אוכל טוסט או סלט במקום צהריים , אני אוכל פרי בין השחיה לריצה ועוד פרי בין הריצה לכשר, ושותה הרבה. אחרי האימון אני משלים נוזלים - שוקו, אבטיח או סלט, ובדרך כלל בלי תאבון לאכול. שאלותי
1) איפה אפשר למצוא באינטרנט חומר על דיאטות לספורטאים (חוץ מהפורום הזה)
2) מה זה החלון של 45-90 דקות להגדלת מסת שריר, ואיך זה יכול להיות רלוונטי לסוג פעילות כמו שציינתי - הייתי שמח להוסיף להיקף היד, למרות שאני לא עושה הרבה יד קדמית ואחורית.
3) מה מומלץ לי לאכול לפני, במשך ואחרי הפעילות להעלות את מסת השריר בלי להרע לאירובי (אם אני אוכל כבד האוכל עולה בגרון במהלך השחיה אחרי 30 דקות)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה על קפאין
מתאמן סדיר02/09/2009במהלך אימון אירובי של 4-5 שעות כמו שתארתי אני מתעייף כבר באמצע הריצה, ולא מתאושש עד אחרי המקלחת, כלומר עייף בריצה, בתרגילי הכוח ובאופניים חזרה. האם יש אמצעי לדחות את העייפות, למשל קפה לפני ובמשך האימון, סוכריות, שוקולד וכו ? אני מעדיף פעילות ארוכה דוקא משיקולי מוטיבציה (אני לא נהנה עד שאני מתחיל, ולכן לא מסוגל להכריח את עצמי לעשות כמה פעמים בשבוע פחות שעות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רעות גרוס06/09/2009אולי אתה לא אוכל מספיק פחמימות לפני האימון, תגדיל את כמות הפחמימות, תאכל חטיפי אנרגיה במהלך האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רעות גרוס06/09/20091) תנסה לחפש בגוגל, אם לא אתה צריך ללכת לדיאטנית שמתמחה בספורט.
2) כאשר מתאמנים אימון להעלאת מסת שריר (מתח ומקבילים זה לא מספיק) יש לאכול מים בתום האימון כמות לא גדולה של פחמימות וחלבונים (אפשר בסביבות 10 גרם חלבונים) ולאחר שעה עד שעה וחצי זה הזמן לארוחה גדולה יותר לבנייה ומניעת פירוק מסת השריר. גם אם זה יהיה קצת לפני או קצת אחרי זה בסדר (אך חייבים גירוי לשריר על מנת לפתח אותו).
3) לפני הפעילות בעיקר פחמימות וקצת חלבון (אפשר יוגורט) האכילה לפני האימון עוזרת באנרגיה ובהתאוששות מהירה יותר לאחר הפעילות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים במותנייםליאור27/08/2009
שלום אני בן 16.5 וירדתי בסביבות השש קילו הבטןן ירדה אבל עדיין נישארו לי מותנים שמונות רציתי לדעת אילו תרגילים אני יכול לעשות כדי להוריד את המותניים עדיף תרגילים שאפשר לעשות בבית... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
רעות גרוס30/08/2009ירידה במסת שומן, לא משנה מאיזה איזור בגוף, מתרחשת בביצוע פעילות אירובית: הליכה, ריצה, אופניים, משחקי כדור. חוץ מזה תמיד טוב לחזק את שרירי הבטן (זה לא מוריד שומן אלא מחזק את השריר, אך כשתרד ב % השומן תראה טוב יותר את השרירים בבטן).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמנה מכל הילדים
אווה21/09/2009שלום אני בת 10 ושוקלת 37 אני גמישה אני עושה ספורט אבל אוכלת מזון לא בריא למשל חטיפים ממתקים עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווה
רעות גרוס22/09/2009פני לדיאטנית שתעזור לך לבנות תפריט שיעזור לך לרדת במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מסובכת(:26/08/2009
אם אני מסיים את האימון כוח בחדר כושר בשעה מוקדמת נניח 5 וחצי ואוכל אחרי זה פרי (לגרום להפרשת האינסולין) או יוגורט עם פחמימה כלשהי-ורק כעבור שעה וחצי אפילו יותר אוכל את ארוחת הערב הגדולה עם טונה\גבינות\לחם וכו'-אומרים חלון ההזדמנויות רק 45 דק' אבל האימון שלי מסתיים מוקדם ובשעה כזאת מוקדמת אני לא יכול לאכול ארוחת ערב אז מה לעשות? אם רק אחרי שעה וחצי ויותר אנ ייאכל את ארוחת הערב שכוללת את כל החלבונים והפחמימות שצריך אז בעצם לא עשיתי כלום באימון ועבדתי לחינם? כי עברו יותר מ45 דק'? אשמח לדעת פרטים בנושא זאת סוגייה מאוד מטרידה לא רק אותי אלא עוד הרבה מתאמנים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד
רעות גרוס27/08/2009תאכל עד 90 דק' לאחר האימון בסביבות 19:00 בערב ב 21:00 או 22:00 משהו קטן כדי שלא יהיה לך פער גדול שאתה לא אוכל עד הבוקר.
דבר נוסף, גם אם אתה אוכל אחרי שעתיים אתה לא מתאמן לחינם אבל יהיו פחות תוצאות אופטימליות (וזה בהחלט תלוי במטרה שלך)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא
(:27/08/2009תודה על התשובה
אוקיי,אז אני יאכל נניח ב-7 בערב עדיין עברה שעה וחצי סתומרת שנגמר חלון ההזדמנויות כביכול אז איך זה יעזור לבניית השריר?
זה מבאס כי לפעמים אני רוצה לסיים אימון בשעה מוקדמת כדי שיהיה לי זמן אחריי זה...ולא תמיד לתכנן אימון ככה שייגמר בסביבות 7 7 וחצי ואז ישר לאכול את הארוחה הגדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלון ההזדמנויות
רוצה לעזור31/08/2009היא הגדרה שקבעו לגבי הזמן האופטימלי לאכול אחרי אימון.
המטרה של האכילה המיידית אחרי האימון היא לעצור את הגוף מפירוק כפי שעשינו באימון כדי לעודד בניה- באמצעות תזונה ומנוחה.
הבניה של השרירים נמשכת גם יומיים ושלושה לאחר האימון, הזמן הכי טוב לאכול הוא בסמוך לאימון.ֿ
אם אוכלים משהו קטן אחרי האימון ואז ארוחה גדולה כשעתיים אחרי לא יקרה כלום, זה לא כמו ללכת לישון על בטן ריקה או להתעורר בלילה לאכול מהמקרר עוגה.
מה שחשוב זה להתאמן להתמיד לאכול טוב ולשמוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..כנס להמשך 8)
(:01/09/2009אחלה,תודה על העזרה..בעיקרון אני יודע מה שכתבת אבל שמחתי לראות שרצית לעזור
בגדול "הפחד" זה מזה שאתה אוכל משהו שנניח יש בו 10 גרם חלבון רק מייד אחרי האימון שנגמר מוקדם,ואז רק אחרי שעתיים מכיס עוד חלבונים ואז בגלל שהכנסת מעט חלבון מייד אחרי האימון בזמן שהשריר נבנה אז כאילו השריר לא יתפתח מספיק והחלבון שאתה מכניס בהמשך הערב כבר לא יתרום...
לא משנה אחי חפרתי בנושא הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרי לאחר אימון(:24/08/2009
היי
הבנתי שצריך לאכול אחרי אימוןו מייד אחריי פרי או מאכל בעל אינדקס גליקימי גבוה,תמיד ממליצים על תמר מייד לאחר האימון השאלה שלי היא אם תמר אחד מספיק? או שצריך יותר מאחד?
ומה בעצם הפרי לאחר אימון גורם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד
רעות גרוס27/08/2009מיד לאחר אימון צריך פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה + חלבון - יוגורט + 2 תמרים (למרות שעדיף כוס חלב, הח"א מתפרקות מהר), אבל אם אין אפשרות אז יוגורט עם תמרים/גרנולה.
יש האוכלים מיד לאחר האימון אבקת חלבון גיינר שמכילה פחמימות וחלבונים (+ויטמינים) ושוב, זה תלוי מה המטרה שלך באימון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכלים לשריפת שומן וקלוריות ?.....24/08/2009
איזה מאכלים יכולים לעשור לשריפת הקלוריות , ואיזה מאכלים עוזרים לשריפת השומנים ?
בבקשה תרשמו לי בדוגמאות ולא בסוגים , תודה זה חשוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
רעות גרוס24/08/2009אין מאכלים שעוזרים לשריפת קלוריות או שומנים אלא פעילות אירובית!! כדי להוריד במשקל יש לצמצם כמויות של אוכל, לאכול מזונות עשירים בסיבים תזונתיים (לחם מלא, דגני בוקר מדגנים מלאים ועוד), לצמצם את כמויות השומן ובמיוחד את השומן הרווי (נמצא בשומן מהחי - גבינות שמנות, בשר בקר וכו'), לאכול יותר ירקות ומוצרי חלב דלי שומן וכמובן לבצע פעלות גופנית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בבטן.....24/08/2009
שלום , אני בערך שנתיים כבר עושה ספורט מינימום פעמיים בשבוע [היו תקופות שהייתי עושה הליכות וריצות וכל מיני מתקנים] אני עדיין עושה בהזדמנות.
עשיתי דיאטה + ספורט כל יום [שנה שעברה] וירדתי 5 קילו בערך ב3 חודשים בערך ושמרתי על המשקל כל שנת הלימודים , ועכשיו בחופש הגדול [כמובן שהייתי פעילה פחות] והייתה לי גישה חופשית למקרר 24 שעות ביממה והייתי אוכלת כל מה שבא לי מתי שבא לי וכמה שבא לי עליתי 2 קילו ונוצרה לי מין שיכבת שומן קטנה מתחת לפופיק [פעם הייתי לי בטן שטוחה] , ושרירי הבטן שלי דיי מחוזקות ...
האם יש משהו שאני יכולה לאכול לפני\אחרי\בזמן הליכה\ריצה שיכול להאיץ את שריפת השומנים ?
ומה אסור לאכול ?
אם אפשר להביא דוגמאות של מאכלום ולא סוגים
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בבטן
רעות גרוס24/08/2009ראשית, אני לא יודעת כמה את שוקלת והאם באמת קיבלת "שיכבת שומן קטנה מתחת לפופיק".
אם כן יש לחזור לעשות פע"ג 3-4 פעמים בשבוע (עדיף לכיוון 4). כדי לייעל את שריפת השומן בזמן פעילות גופנית, יש לאכול כשעה לפני הפעילות פחמימות וקצת חלבונים (עוזר גם להתאוששות מהירה יותר של הגוף לאחר האימון) לדוג': פרוסת לחם עם גבינה, 1/2 כוס דיגני בוקר עם חלב, פרי (טוב להוסיף קצת חלב/ קוטג' / יוגורט).
כשאת חוזרת ללימודים, קחי סנדוויצ'ים מלחם מקמח מלא, אל תנשנשי חטיפים (שהם עתירים בשומן או בסוכר), תאכלי 2-3 פירות ביום, תוסיפי לסנדוויצים ולארוחות בבית ירקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון לאחר אימון(:23/08/2009
היי
ידוע שצריך לאכול בין 0.2 ל 0.5 גרם חלבון כפול משקל גוף לאחר אימון.
אם אני שוקלת 47 ומתאמנת אימון אירובי פלוס אנאירובי כמה חלבון אני צריכה לאכול מייד לאחר האימון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רעות גרוס23/08/2009כ 10 ג', ותוך שעה מהאימון את יכולה 15 גר'.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה=]...סתו21/08/2009
השנה אני עברתי דיאטה רצינית וירדתי 32 קילו ב-10-11 חודשים בערך הירידה הייתה בשילוב תפריט תזונה נוקשה מאוד שאני בניתי לעצמי עד1200-1500 קלוריות ואימון ספורט שמשלב אימון כוח ואירובי שבמשך הזמן השתנה עם עליית רמת הכושר שלי...כיום אני שוקלת בערך 60 קילו ובת 16 וצריכה הדרכה לאחר הדיאטה וכרגע בשמירה על המשקל של מה חשוב בערך לאכול בשילוב של 2 אימון כוח בשבוע ופעילות אירובית בסביבות ה 350-300 דקות בשבוע...כי מאוד חשוב לי ההדרכה בנושא התזונה ..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתו
רעות גרוס23/08/2009יפה מאוד שהצלחת להוריד כל כך הרבה קילוגרמים לבד!!! כדי לקבל הדרכה אישית עפ"י הנתונים שלך וההרגלים שלך את צריכה לפנות לדיאטנית המתמחה בםפורט כדי שתעזור לך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטןכרמית20/08/2009
שלום רב,
ברצוני לברר כמה פעמים בשבוע יש לבצע כפיפות בטן וכמה סטים בכל פעם ע"מ לשמור על שרירי בטן קשיחים וחטובים?
חשוב לי להבהיר שבנוסף לכפיפות הבטן אני גם רצה ריצה מתונה של כחצי שעה כ-5 פעמים בשבוע(שמעתי שגם ריצה מסייעת לחיטוב שרירי הבטן) ומקפידה על תזונתי.
תודה מראש,
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית
רעות גרוס23/08/2009מחקרים הראו שמספיק פעמיים בשבוע לבצע כפיפות בטן, יותר פעמים לא משפר. לכן פעמיים בשבוע 15 שעה בכל פעם לדעתי זה מספיק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אחרי האימון?...סתו19/08/2009
אחרי אימון אירובי וכוח אני צורכת חטיף בריאות ששמו"נייצר וואלי" ומעדן חלב במידה ואין באפשרותי להגיע הביתה באותו רגע ואני יודעת שחשוב מאוד לשם בניית השריר לצורך ישר אחרי האימון פחמימה וחלבון...השאלה היא שאם אני נתקפת רעב אבל ממש רעב אחרי 3.5-4שעוות בערך אני מכינה לי סלט ירקות קטן מנת חלבון שזב בערך 2 כפות גבינה ופרוסת לחם קל..האם זה בסדר ..!ואם לא מה אני יכולה לעשות? מה לאכול לאחר האימון וגם אחכ' אבל שלא יצטברו יותר מידי ארוחות..אשמח לקבל תשובה בדחיפות... כי הדברים האלה כמה שהם קטנים הם משפיעים והתזונה אצלי הוא חלק בלתי נפרד ומחושב..
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתו
רעות גרוס20/08/2009חטיף אנרגיה + מעדן חלב בסדר מיד אחרי האימון (אם יש לך קופסה קטנה של חלב(יש של 330 מ"ל) טוב יותר. תוך שעה עד שעה וחצי תאכלי ארוחה גדולה יותר (כך לא תהיי מורעבת..) הכוללת ביצה + גבינות + 2 פרוסות + ירקות / 2 פרוסות + גבינה צהובה 9% + ביצה + ירקות / 3/4 קופסת טונה עם לחם וירקות.
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורסל ותזונהמ.נ17/08/2009
שלום רב,
מקווה שאוכל לקבל פה עזרה.
אני משחק כדורסל אינטנסיבי ומתאמן כבר תקופה ארוכה.
אני 181 ס"מ על 79 ק"ג אם זה משנה.
רציתי לדעת מה כדאי לאכול לפני משחק?
כמה זמן לפני?
אני מקפיד על תזונה נכונה.
תודה מ.נ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ.נ
רעות גרוס20/08/20092-3 שעות לפני, בעיקר פחמימות וקצת חלבון (שלא יהיה כמעט שומן).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)