מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט 1200 -עבור רעותשחר01/02/2009
היי רעות תודה על הטיפ,מצאתי מיד ונראה לי שזה יתאים מאוד. אבקש לשלוח לך את התפריט כדי להתאימו מבחינת סדר היום וזמני האימון {ארוחות לפני ואחרי אימון וצריכת חלבון נכונה } . תאשרי לי ואני אשלח. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש
רעות גרוס01/02/2009אתה יכול לשלוח גם לכאן. אני צריכה לדעת מתי אשתך רוצה להתאמן, מקווה שאשתך אוהבת את כל המזונות המצויינים בתפריט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- s.o.s לעזרה בתפריטשחר31/01/2009
שלום בנות יקרות... בעוד שבועיים אשתי תחגוג 37 חורפים ולרגל המאורע רכשתי בעבורה מנוי בחדר כושר. תכנית האימונים למטרת חיטוב תהיה 3 פעמים בשבוע, אימון כח + פעמיים בשבוע ארובי למשך שעה. היא שוקלת היום 54 ק"ג / 158 ס"מ . לידה אחרונה לפני 10 חודשים {שלישית במספר}. עזרו לי בבקשה בבניית תפריט ראשוני לצורך ירידה באחוזי שומן.{b/m/r/ 1291 }. זאת הפתעה ומתנה שנבחרה ע"מ להתחיל את החלק הבא של החיים בבחירה בבריאות וכושר. אני לחוץ בזמן. אנא עזרו לי . בתודה מראש . האיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש שלום
רעות גרוס01/02/2009תפריט אישי לאשתך שתוכל לעמוד בו צריך להיום מותאם אישית לה ולכן אתה צריך לשלוח אותה לדיאטנית כדי שתתאים לה תפריט (מאכלים שהיא אוהבת, סדר היום שלה וכו'), סתם תפריט (שלא בטוח שתעמוד בו) תוכל למצוא באינטרנט אם תכניס "תפריט 1200 קק"ל" (לפי מה שאני מבינה ה BMR שלה הוא 1291 קק"ל).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לאבקות חלבוןדוד27/01/2009
שלום שמי אור ואני בן 15 אמא שלי נורא מודאגת מאבקות חלבון ואני מאוד מנסה לשכנע אותה כי הטונה אחרי האימון כבר נמאסה עליי .. בכל אופן , יש איזה מומחה לסוגייה הזו של אבקות החלבון ? שיוכל לתת חוות דעת של איש מקצוע בתחום ? או שיגיד מה הם המרכיבים שמהם עשוייה האבקה ? תודה מראש , אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חביב ,
גילה אדלר28/01/2009אבקת חלבון היא איננה בעייתית מבחינה בריאותית את זאת תוכל לומר לאמא שלך , העלות הכספית היא הבעיה היחידה .
לאחר אימון אתה יכול לשתות מנת חלבון השווה ל25-30 גר' ואתה יכול לאכול גביע גבינה לבנה / 2 בייצים וכוס חלב / או גביע קוטג' או חזה עוף או פנקייק מחלבוני ביצה או חטיף אנרגיה המכיל חלבון או .........טונה .. אתה יכול לגוון במזון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- WHEY PROTIENמור24/01/2009
רציתי לשאול אני מתאמן בחדר כושר 3 חודשים ואני לוקח את האבקה חודש בערך אני עושה ABC זשב שאני שברירים באימוו אני הולך 5 פעמים האם זה טוב לקחת את האבקה אחרי כל אימון כי אי לי בעיה שזה אותו דבר כל פעם רק לדעת אם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור
גילה אדלר28/01/2009בעקרון אין בעיה לקחת מנת אבקת חלבון בתום כל אימון , מההיבט הבריאותי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך אפשר להוריד עוד אחוזי שומן?שטילמן רותם23/01/2009
שוב אני אני מתמחה בבישול בריא ובעוגיות בריאות שנאכלות לאחר ריצה, כמובן ששינתי את התזונה שלי ובאמת רזיתי, התחטבתי אך עדיין יש לי הרבה אחוזי שומן (אפשר לצבוט) הדבר מאד מציק לי אני עומדת לעשות את הבדיקות הזהב של וינגייט כך שזה יהיה יותר מדוייק, השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את אחוזי השומן, באימונים אני עושה יותר אינטוולים, יותר אימונים עם משקלים גבוהים כולל ds בשילוב ריצה על מהירות 12 קריעה... אבל מלהיב, אך עדיין אני לא מצליחה להוריד את אחוזי השומן למרות שאני לא אוכלת שום מאכל מעל ל 5% וזה גם מעט הרוב הוא קוט'ג של 1% רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רותם , שוב
גילה אדלר28/01/2009כדי להוריד אחוזי שומן החלק החשוב ביותר הוא המזון וכמובן לא רק אחוזי השומן נחשבים אלא הסך הקלורי , כמות החלבון , כמות הפחמימות .
העקרון הוא להפחית בקלוריות להפחית בפחמימות ולהוסיף חלבון ממקור דל שומן .
איך בדיוק לתפור לך תפריט זה אישי ופרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה על הבוקר ב 5 מה צריך לקחת?שטילמן רותם23/01/2009
אני מתאמנת כבר כ 8 שנים בחדר כושר, אני רצה בשבת על כביש+מסלול ריצה בפארק בסביבות 11 ק"מ, שאר בשבוע, אני מתאמנת בחדר כושר כ4-5 פעמים כאשר אני משלבת ריצה יחד עם אימון משקולות לסירוגין , אימון מחזורי על.(עדיין עם אותה כמות ק"מ)אני רצה עם שעון דופק. רציתי לדעת, מה צריך לפני אימון בוקר של ריצה? אני ניסיתי פרי, חטיף אך אני סובלת מבחילות בזמן הריצה והכל עולה לי למעלה, עד עכשיו אני שותה תה ירוק נקי ללא ממתיק+ כפית פולן. השאלה היא: האם זה מספיק טוב לעלות לי את האנרגיה ולשרוף שומן? האם יש פתרון אחר שיקפיץ לי את האנרגיה ב 5 בבוקר לפני הריצה? רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רותם
גילה אדלר28/01/2009ב5 בבוקר לאכול ? מנסיון של מאומנים שלי שחלקם רצי מרתון הנכון הוא מה שאת מרגישה . יש שלוגמים מים יוצאים לריצה של 10 ק"מ ויותר ולאחריה אוכלים ושותים , יש ששותים מעט קפה + עוגיית גרנולה יש ששותים 1/2 כוס מיץ טבעי מסונן כמו סיידר תפוחים או תפוזים .
נסי מה שמתאים לך וזה הנכון לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוכלמעין22/01/2009
שלום, גובהי 160 ושוקלת 48 התחלתי עבודה חדשה ויש שם חדר אוכל מכל טוב. השאלה שלי היא מה רצוי שאני אוכל שם כדי לא להעלות במשקל ומה הן הכמויות מכל אוכל? האוכל שמוצע שם הוא פסטה, פירה,שניצל,אורז,ציפס (שכמובן שאיני אוכלת),מגוון סלטים, כל סוגי הלחמים ועוד... חשוב לציין שאני עושה הליכה/אופניים 5 פעמים בשבוע שעה בכל פעם. איני אוכלת לפני ההליכה מפני שאחרי ארוחת הצהריים שמתקיימת בסביבות השעה 1 בעבודה עד השעה 4/5 שאני יוצאת להליכה/אופניים הבטן לא מקרקרת. בנוסף רציתי לדעת מה רצוי לאכול אחרי הפעילות הגופנית? ושוב נכון לציין שאיני רעבה כ"כ אחרי פעילות גופנית ובדרך כלל שותה מים כמובן ואח"כ אוכלת גבינה5% עם מלפפון ולפעמים שעה לאחר מכן מעדן 0%. תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מעיין
גילה אדלר23/01/2009נראה לי שאת יודעת מצויין מה לאכול בחדר האוכל ולא אוכל לחדש לך במיוחד . רק כמה נקודות .
1.שימי לב לכלול פירות וירקות בתפריט ודאגי להביא מהבית את רכיבי המזון שלא קיימים בחדר האוכל .
2.אכלי גם ארוחות ביניים קטנות הכוללות פרי או יוגורט כפי שציינת כדי להגיע פחות רעבה לחדר האוכל וכך תוכלי ביתר הצלחה לבחור מזונות הנכונים לך
3. לפני האימון אכלי פרי או שתי מיץ פרי טבעי
4. לאחר האימון - אכלי ארוחת ערב הכוללת מנת חלבון כ-35 גר' + ירקות ופחמימות כפי שאת עושה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעין23/01/2009קודם כל, תודה על המענה המהיר. לגבי סעיף 4- תוכלי לתת דוגמאות לסוגי אוכל שהם בעלי 35 גר' חלבון? שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין יקרה
גילה אדלר28/01/200935 גר' חלבון יש בקופסאת טונה / ב150 גר' חזה עוף / בגביע גבינה 3% שומן + ביצה / ב3 קציצות בשר מבושלות /.......
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה לאחר אימוןשש21/01/2009
אני בת 38, 1.69 , שוקלת 64 ק"ג. מתאמנת 4 פעמים בשבוע - פעמיים שחיה של כ- 3 ק"מ, ופעמיים ריצה של כ-50 דקות. נוהגת לאכול לאחר אימון: 2 פרוסות לחם+ 1/2 קופסא קוטג, + 1/2 קופסה טונה. האם מספיק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
רעות גרוס22/01/2009מה המטרה שלך? האם המטרה פה היא התאוששות מהירה לאחר האימון? הלחם הוא לחם מקמח מלא? אם כן, בתוספת של ירקות בהחלט בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהדני20/01/2009
שלום יש לי פסוריאזיס, ואני עושה ספורט לפחות שלוש פעמים בשבוע, אני משתדלת לשמור על תזונה נכונה, כמה שיותר. (בליכל מיני ג'אנק פוד), אוכל מחיטה וקמח מלא, פרות ירקות וכדומה. זה אומנם משפר לי את אורח החיים אבל לא את מצב הפסוריאזיס, רציתי לדעת האם יש תזונה נכונה גם שיכולה להתאים גם וגם? מבחינת טיפולים אני משתמשת בתכשירים שמכילים וטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב - תזונה ופסואירזיס
גילה אדלר20/01/2009עבודות מחקר הראו קשר בין מספר מזונות להתלקחות הפסוריאזיס והם : בשר , שומן מן החי כמו שמנת קצפת , חלמון ביצה , וכן מרגרינה בכל צורה , אבוקדו. מזונות אלו יכולים להיות סמויים כמו המרגרינה בכל מיני עוגיות או מאפים אחרים .
המנעות ממזון זה מיטיב .
מזונות משפרים מאוד הם הירקות והפירות .
2 תוספים מומלצים מאוד : 1. GLA חומצה גמא לינולאית .
2. ויטמין C
מדי יום .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ותיאבוןשירי19/01/2009
האם תרופה זו מגבירה את התיאבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
רעות גרוס20/01/2009התרופה לא מגבירה תיאבון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאבון שירי
גילה אדלר20/01/2009לא תאבון אך יש להגביל אכילת מזונות עד 5% שומן כדי לשמר תפקודי כבד ולהפחית אכילת סוכר פשוט המחמירים את תופעת האקנה .
הסוכר הפשוט מזיק לפנים ומעורר אקנה באופן מובהק על פי עבודות מחקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לבדיקה של התפריט הבאשירי17/01/2009
בת 35, גובה 163 ס"מ, משקל 51.5 ק"ג. מתאמנת בין 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, מעט אימוני כוח ואירובי של 30-40 דקות ריצה והליכה. מעוניינת לצמצם מעט היקפים ואחוז שומן. תפריט כללי לדוגמא: בוקר: 2 פרוסות לחם קל מרוחות גבינה לבנה 0.5% שומן + 3 זיתים + כמה עגבניות שרי/חצי גמבה + קפה שחור עם מעט חלב ו-2 סוכרזית. ביניים: יוגורט/מעדן דיאט + 2 פרוסות לחם קל/מעט אגוזי מלך. צהריים: חזה עוף על הגריל/כרע עוף + כוס אורז מלא + סלט ירקות מתובל בלימון ומלח. ביניים: כריך משתי פרוסות לחם קל + פסטרמה דלת שומן + מעט חומוס או מיוקל + ירק כלשהוא. ערב: סלט ירקות + קופסה טונה במים/חביתה משתי ביצים + 2 פרוסות לחם קל או קרקרים אסם סובין חיטה. לילה: 2 קרקרים סובין חיטה/ 2 פרוסות לחם קל + מעט טחינה/חומוס לייט + מלפפון חמוץ. שתייה: בעיקר מים, דיאט קולה, קפה שחור ללא חלב. פעם בשבוע מרשה לעצמי חריגה משמעותית - דהיינו ארוחת שחיתות :) האם התפריט הזה טוב למטרותיי? איך אפשר לתקן/לגוון אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירי
גילה אדלר19/01/2009האם את שירי מהפורום באתר שלי ?
ערכי טבלה שבועית ושלחי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן :)
שירי19/01/2009אנסה להכין משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי יקרה
גילה אדלר20/01/2009הכיני כמו שביקשתי ממך טבלה ובה כל המזון במשך שבוע שלם כולל כל הבונוסים וכל היוצאים מן הכלל ושלחי לי למייל , אנסה להדריך אותך ליעדים שהצבת לעצמך.
ביי
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ לפני ואחריניסים13/01/2009
גילה שלום רציתי לקבל את חוות דעתך לגבי ארוחות לפני ואחרי אימון אשמח למידע ממך. תודה מראש ניסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ואחרי אימון
גילה אדלר19/01/2009אכילה לפני אימון חשובה לאפשר מקורות אנרגיה ולכן חשוב לאכול - פרי / מיץ פרי טבעי או חלב בצירוף קורנפלקס , להקפיד על מזון דל שומן לפני האימון . דגש על פחמימה המתפרקת מהר כמו שציינתי כאן .
לאחר האימון , שוב לאכול פרי או חטיף אנרגיה ובתוך שעה לאכול מזון משולב חלבון 30 גר' + פחמימה . למשל - גביע קוטג' + 2 פרוסות לחם או ארוחה בשרית הכוללת חזה עוף + תפוח אדמה .
הכמויות משתנות בהתאם למשקל לגיל לאופי האימון לשעת האימון ולמטרות האימון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום סיירות מחר בבוקר. יעוץ בבקשהתמיר11/01/2009
מחר בבוקר(7) יש לי יום סיירות בוינגייט שמצריך הרבה פעילות גופנית. מה לאכול היום? מתי? איזה כמות? אני שוקל כ75 קילו. מה לאכול מחר בבוקר? כמה ומתי? ובין האימונים מחר יש לנו אפשר לאכול משהו קטן. יש הצעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמיר
רעות גרוס11/01/2009לאכול פחמימות. פסטה, אורז. היום מנה גדולה של פסטה/אורז ומחר ב 6 בבוקר (אני משערת שלא תתחילו את הפעילות בדיוק ב 7) צלחת פסטה, שלא יהיה שומן. תאכל אבל לא להרגיש מפוצץ.
אם אתה לא בטוח בכמות, שיהיה איתך פרי אם תרגיש צורך לאכול אותו.
בין האימונים אתה יכול חטיף אנרגיה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת חלבוןניר08/01/2009
שלום חברים, אני מחפש כבר לא מעט זמן את Metabolic Drive של METRX שזאת האבקת חלבון האולטימטיבית אם אתם שואלים אותי. אבל לצערי אני לא מוצא אותה בארץ. אז ככה, אם מישהו יודע כן איפה אפזר לקנות אותה אשמח לדעת. והייתי רוצה לראות המלצות על אבקות חלבון טובות ולמה דווקא זאתי שאתם ממליצים עליה טובה. תתחילו לירות :) ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי אבקות חלבון
גילה אדלר08/01/2009למה היא האוטימטיבית ניר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר
רעות גרוס09/01/2009כל האבקות חלבון whey protein אותו הדבר באיכותן, יש כאלה שהן low carb ויש כאלה עם פחמימות וויטמינים אבל כאיכות כולן שוות.
לא מכירה את האבקה שלך מצטערת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגילהשילי06/01/2009
היי גילה, אשמח אם תוכלי להתאים לי תפריט לדוגמה. אני בת 22 כמעט,משקל 64 גובה 1.62סטודנטית "המבלה" את רוב היום בלימודים בחוץ (בערך 10 שעות כל יום מחוץ לבית). רגילה לאכול בבוקר כוס פייבר 1 עם גביע יוגורט 1.5%, שותה נסקפה עם רבע כוס חלב 2%.זה עוד בבית ביניים: 2 לחם שיפון מלא עם ביצה קשה וגבינה 3% או חביתה וקוטג' 3% , ירק. לעתים מביאה יוגורט 1.5% וביצה קשה. צהריים: 2 לחם שיפון מלא עם 2 פסטרמה הודו וכפית טחינה גולמית או 2 פרוסות גבנ"צ 9% וירקות. אחה"צ: 3 תמרים מיובשים עם 3 אגוזי מלך. בנוסף, חטיף אנרגיה או חטיף שוקולדי עד 100 קלוריות או חטיף חלבה לייט. פרי ערב: כוס אורז או פחמימה, מנת בשר הודו או עוף דל שומן, לעתים סלט (לא כל כך אוהבת בחורף), לעתים מרק עם אפונה תפו"א וירקות (בלי שמנת או הקרמה). לילה: פרי בסופ"ש אוכלת פעמיים צ'ופרים של קינוח מתוק.כמה עלי לרדת? מבחינת ספורט: פעם הליכה של שעה, פעמיים סטודיו סי.לא מצליחה יותר... אשמח לייעוצך. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הדס
גילה אדלר07/01/2009לגילך ובהתאם לגובה משקל רצוי יהיה 58-59 ק"ג לכל היותר .
להערכתי אם תמשיכי לאכול אותה כמות כמו זו את תוסיפי לעלות במשקל כי יש יותר מדי פחמימות בתפריט .
בבוקר : 1/2 כוס פייבר 1 עם גביע יוגורט .
ירקות חיים
בינים : 2 פרוסת לחם חיטה מלאה + 1/3 גביע גבינה עד 55 שומן וירקות
צהרים : סלט ירקות + טונה או 4 פרוסת פסטרמה או ביצה או חביתה + כף טחינה .
ביניים 4 אגוזים או 10 שקדים
ירקות חיים
פרי או חטיף אנרגיה לייט
ערב ארוחה חמה : 200 גר' דג או 150 גר' חזה עוף או הודו + כוס פחמימה וירקות חיים
פרי
מים כשתיה ושילוב של אימוני כוח כדי לחטב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)