מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- סרטן (אונקולוגיה)
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- תרומת ביציות
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- חרדות, טראומות, פחדים
- רפואת שיניים לילדים
- זכויות רפואיות
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- שרירי הזרועגלית29/04/2013
שלום אני בת 41 וצריכה להוריד 30 קילו ממשקלי התחלתי את תהליך ההרזיה הכולל תזונה נכונה ואימוני הליכה אני מאוד מתוסכלת ממבנה הזרועות הרחב שלי (שקיות שוקו)האם יש סיכוי שאם ארד במשקל מבנה הזרוע ישתנה או שכדאי כבר לבצע תירגול נוסף ספציפי לזרועות כמו משקולות ידיים בהליכה או תירגול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ריצהשירן25/04/2013
אני בת 18, גובה 1.65 ושוקלת 83.
אני מנויה כבר שנה במכון כושר. בהתחלה בכלל לא הייתי מסוגלת לרוץ חצי דקה. עכשיו, עפ"י תכנית אימונים שבנו לי במכון כושר כתוב שאני צריכה במשך 40 דקות לעשות סטים של 3 דקות הליכה ו2 דקות ריצה. אני עושה ככה אבל רק 20 דקות מכיוון שהריצה פשוט מתישה אותי, אני מתנשפת כבר אחרי דקה.
השאלה שלי היא איך אני מעלה את זמן הריצה? זה מאד מוזר כי אחרי מספר חודשים כבר הייתי אמורה לרוץ קילומטרים, ועברה שנה ואני רצה בקושי 2 דקות.
אני חושבת שזה בגלל שאני מפחדת להתקדם בריצה כי אני מתנשפת אחרי דקה ואני מפחדת להמשיך. האם זה נורמלי שכל אחד שרץ קילומטרים מתנשף?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה - תגובה
אודי ויטמן29/04/2013יקירתי,
תשקיעי קצת באימוני כושר אישיים ותוכלי לראות תוצאות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריוןמישהי30/03/2013
שלום
אני 1.5 אחרי ניתוח קיסרי. התאמנתי לפני הריון וגם בהריון עד הלידה ממש. מיד לאחר הניתוח חזרתי להאמן בשבוע ראשון רק כיווץ שרירי בטן פנימיים. החל משבוע השני התחלתי הליכות ותרגילים לחזה וידיים, הכל הדרגתי. בהריון עליתי סה"כ 6 ק"ג.
היום אני רזה כפי שהייתי, ויש קוביות בבטן אבל לבטן יש צורה מוזרה עגולה כזאת ובנוסף כאשר אני מתכופפת רואים ממש עודף עור למרות שלא היתה לי בטן גדולה בהריון. לא נראה לי שיש לי הפרדות שרירי בטן וגם הרופאים אמרו שאין. איזה תרגילים אני יכולה לבצע. אגב, מאוד קשה לי עדיין לעשות תרגילים ל"בטן תחתונה" למשל אני שוכבת על הגב ומרימה רגליים ישרות ל-20-30 מעלות. איך לשפר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה
אודי ויטמן02/04/2013בדרך כלל אסור לבצע פעילות גופנית כ-6 שבועות לאחר הלידה, גם בניתוח קסרי.
בניתוח עצמו חותכים את שרירי הבטן ואסור לבצע כפיפות בטן לפחות 6 שבועות, יכול מאוד להיות שכבר עשית לעצמך נזק בשרירי הבטן, מומלץ להגיע לרופא לבדיקה. בפעם הבאה תתייעצי עם מומחה לפני שאת מתחילה בפעילות גופנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להחזיר גוף שהיה לי לפני הריון - תגובה
יעל הראל16/04/2013הגוף עובר שינוי גדול בעקבות ההיריון והלידה, מה שאת רואה עכשיו רק ילך וישתפר ויראה טוב יותר עם הזמן. אני ממליצה לך מאוד לבצע תרגילים לרחב בטני, הסתכלי גם באתר שלי על סגנון התרגול, הרעיון הוא להחזיר את טונוס השרירים בהדרגה ולאו דווקא על ידי כפיפות בטן רגילות. הדרך הנכונה ביותר היא לחזק את הרחב בטני ואז בהדרגה לחזק גם את יתר השרירים. השתמשי גם בכדטר פיטבול ותני לגוף זמן.. חלק גדול ממה שנראה כעודף זה העור שנמתח ולאו דווקא עודף שומן או רק ההחלשות של שרירי הבטן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופציםטל09/04/2013
אני שונאת ללכת עם חזיות טבל זה מפריע שהציצים קופצים כל האימון, מה לעשות, חייבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופצים - תגובה
אודי ויטמן12/04/2013לחברת ברוקס יש חזיות ספורט מדהימות ומאוד נוחות את יכולה לבדוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופצים - תגובה
יעל הראל16/04/2013הרבה מהנשים שאני מאמנת משתמשות בחזיות ספורט, זה כמובן לא חובה אלא רק בשבילך כדי שיהיה לך נוח. כפי שכתב אודי לחברת ברוקס יד חזיות טובות וגם לCWX בסופו של דבר את צריכה לנסות מ הכי טוב לך. את יכולה גם להזמין דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלסהאבי21/02/2013
האם סלסה יכולה להיחשב לפעילות אירובית, במקום ספינינג נגיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלסה - תגובה
אודי ויטמן25/02/2013שלום אבי,
ריקוד סלסה יכול להיות פעילות אירובית לכל דבר ואפשר לשרוף גם הרבה קלוריות, הכל תלוי בכמה זמן נמשך הפעילות ובאיזה עצימות (מהירות או אינטנסיביות)
תמשיך לרקוד וגם לעשות ספינניג :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כדאי לאכול לפני אימוןיוראי13/02/2013
כדי שלא ארגיש כבדה אבל תהיה לי אנרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כדאי לאכול לפני אימון - תגובה
אודי ויטמן14/02/2013שלום איזבל,
מאוד חשוב לאכול לפני האימון על מנת לספק את כמות האנרגיה הדרושה לאימון המבוצע.
המלצתי היא: כחצי שעה לפני האימון לאכול, בננה או תפוח או אגס או חטיפיי אנרגיה למיניהן.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנשים בלבדהילה24/01/2013
מישהו שמע על חדר כושר "לנשים בלבד"? לא סטודיואים למיניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנשים בלבד - תגובה
יעל הראל24/01/2013ישנן רשתות- למשל ברשת הולמספלייס יש בתוך חדר הכושר עוד חדר כושר לנשים (זה קיים ברעננה ובנתניה למיטב ידיעתי אבל תבדקי). בערים דתיות למשל באלעד יש חדר כושר ובו שעות לנשים בלבד. הכי כדאי שתתקשרי לברר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם
פרי03/02/2013בגבעת שמואל ובי-ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכותגלי01/01/2013
האם הליכות של 50 דקות 3 פעמים בשבוע מספיקות כדי לרזות להתחטב או שצריך משהו יותר אינטנסיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך כדאי לשמור על הגיזרה?
דניאלה13/01/2013אני אוהבת הליכות, אבל רוצה לעשות משהו יותר אינטנסיבי לשמור על הגיזרה.
אומרים שפעילות אירובית עוזרת אז חשבתי על ספינינג מצד שני גם מתיחות בונות שריר אז אולי פילאטיס?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך כדאי לשמור על הגיזרה? - תגובה
יעל הראל14/01/2013הכי כדאי לך לשלב: בצעי פילאטיס- או אימון כוח אחר פעם-פעמיים בשבוע ועוד 2-3 הליכות/ספינינג או פעילות אירובית אחרת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכות - תגובה
יעל הראל14/01/2013זה מאוד תלוי ברמת הכושר שלך ובתזונה שלך. בגדול הייתי ממליצה להוסיף עוד אימון ונסות לשלב ריצה במידה ואת מרגישה שהאימון כבר לא מאתגר אותך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכות - תגובה
יעל הראל24/01/2013בהדרגה רצוי לגוון את אופן האימון, להאריך אותו ולהוסיף אינטרוולים של ריצה אם זה אפשרי. בנוסף חשוב לעשות גם אימון כוח לפחות פעמיים בשבוע... בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגילי08/01/2013
תוכלו להמליץ לי בבקשה על תרגילים לחיזוק בטן תחתונה.
ועוד שאלה. האם יש תרגילים לחיזוק הצוואר כדי שלא יהיה סנטר כפול? יש לי בליטה קטנה כזאת מתחת לסנטר ואני מאוד רוצה להיפטר ממנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
יעל הראל14/01/2013הי, בעניין הסנטר נראה לי שאין כאן עניין של חיזוק, אלא של מבנה פנים.. בעניין הבטן יהיה קשה להסביר כאן את התרגילים אבל בעיקרון כל תרגיל שבו הרגליים באוויר
( למשל ב90 מעלות במפרק הירך), יתרום לחיזוק יותר מכוון של הסיבים התחתונים של שרירי הבטן. באופן כללי כל שרירי הבטן עובדים יחד בכל התרגילים, אז פשוט בצעי כל תרגיל שאת מכירה והקפידי לאסוף את הבטן לפני שאת מבצעת את התרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ממולץ?נעם19/12/2012
האם כדי לעשות פעילות אירובית לפחות פעם ביום? או ש3 4 פעמים בשבוע זה מספיק?
מה המינימום הרצוי בקילומטרים?
ואם אתם יודעים כמה זמן כדי להיחשף לשמש כדי להרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ממולץ? - תגובה
יעל הראל25/12/2012הי,אינני יודעת כמה זמן מומלץ להיחשף לשמש. הפני את השאלה לפורום רפואת עור.
בגדול מומלץ לבצע פעילות אירובית חצי שעה ביום, כל אחד לפי הרמה שלו. אם את עושה פעילות כגון ריצה או הליכה נמרצת 3-4 בשבוע, זה בהחלט מספק. אבל רצוי שתוסיפי גם חיזוק/כוח/עיצוב, עוד פעמיים בשבוע, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר אחרי שכיבה ממשכתדנה09/12/2012
שלום,
אודה לכם אם תיעצו לי.
אני בת 37 חודשיים אחרי לידה שלישית. הלידה היתה רגילה.
הייתי בשמירת הריון קרוב לשבעה חודשיים מרותקת למיטה. חודשיים אחרי לידה אני עיפה ולא בכושר כלל. קשה לי בהליכות קצרות ממש. איך אתם מציעים לי לחזק שרירים. יש ברשותי מכשיר אלפטיקל בבית. האם יש קלטת שתוכלו להמליץ לי לחיזוק על מנת שאוכל לחזור לכושר ולרדת במשקל. 1.64 שוקלת 67 קילו . תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר אחרי שכיבה ממשכת - תגובה
יעל הראל11/12/2012הי, ראשית מזל טוב וכל הכבוד על החזרה לכושר :-)
אני חושבת שלהתחיל בההליכות יהיה הכי נכון בשבילך, קחי את העגלה והתחילי בצעידות של 10-20 דק'. האליפיקל הוא מצוין, אבל הוא יכול להיות דיי קשה, לכן התחילי לדווש עליו 5-10 דק' ללא עומס ובהדרגה העלי את משך הפעילות ואת ההתנגדות. אין לי המלצה לקלטת , את יכולה לחפש אולי בחנויות ספרים, באינטרנט או ביוטיוב , בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בכושר בכלל..דרומית23/11/2012
שלום, אני בת 18 רוקדת כבר 10 שנים היפ הופ וMTV .
כבר 5 חודשים שלא עשיתי שום פעילות ספורטיבית בכלל, הגעתי למצב שאני עולה במדרגות וממש מתנשפת. עוד שבוע אני חוזרת לרקוד וממש מטריד אותי שאני לא בכושר בכלל.
מה אפשר לעשות (בבית) כדי לחזור לכושר ? אני יודעת ריקודי זומבה השאלה היא אם מותר לעשות חימום וישר לעשות פעילות מאומצץ כמו זומבה? או שעדיף קודם לעשות פעילות ספורטיבית אחרת ?
אני סובלת מעלית מיצי קיבה, לא אמורה להיות בעיה לעשות ספורט נכון ? (הרופא אמר שאפשר לוותר על ספורט שגורם ללחץ תוך בטני, האם אמורה להיות בעיה עם הריקוד ?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בכושר בכלל.. - תגובה
יעל הראל04/12/2012אני ממליצה לך להתחיל בצעידות, הליכה היא הפעולה הכי טבעית והיא הבסיס לסיבולת האירובית שלנו. אין בעיה שתלכי לשיעור זומבה כי הוא עצמו בנוי באופן שבו הריקודים הראשונים הן מעין חימום, בכל מקרה את יכולה להתחיל בחצי שיעור, או לעשות הפסקות באמצע. כמו כן את יכולה לבצע את האימון ללא קפיצות ולנסות לרקוד אבל לא להעלות מאוד את הדופק, בתור רקדנית, מי כמוך יודעת שאפשר לרקוד , לקפוץ ולהתפרע וכך ולהעלות מאוד את הדופק ואפשר גם לא. מבחינת עליית לחץ תוך בטני, את לא אמורה להרגיש את זה בפעילות אירובית עד כדי כך, אלא יותר בתרגילי שנעשים בשכיבה כמו תרגילי בטן מסויימים, בכל מקרה, אם תנשמי נכון (כלומר בעת המאמץ) את יכולה למתן את התופעה הזו..
בנוסף השתדלי לא לאכול שעתיים לפני האימון, על מנת שהאוכל לא יעלה לך, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו תרגילים מומלציםזוהר15/11/2012
לחיטוב הישבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילו תרגילים מומלצים - תגובה
יעל הראל20/11/2012פשיטה בירך כנגד משקולת או מכשיר ייעודי בחדר הכושר. תרגילי חיטוב בשכיבה(חפשי באינטרנט, כי קשה להסביר אותם כאן) גם סקווטים ורכיבה על אופניים ייחטבו את האיזור. יש הרבה חומר וסרטונים שתוכלי למצוא את תכתבי באינטרנט באנגלית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ליעל ולבנותנעם13/11/2012
היי
לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אנסה...
גם אתן בזמן המחזור מרגישות שאין לכן כח לזוז?
אני נלחמת עם עצמי ואומרת טוב זה השבוע הזה זה בסדר
בקשר לחד"F ולמשקולות, אבל הבנתי שאירובי זה טוב איזה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ליעל ולבנות - תגובה
יעל הראל20/11/2012יש הרבה בנות שבזמן מחזור מרגישות שבגוף כבד, שיש להן פחות אנרגיה ושהפעילות היא בגדר ״משימת על״ עבורן בימי המחזור. אינני חושבת שיש פעילות שהיא מומלצת יותר, זה מאוד אישי. יש מי שתעדיף פעילות אירובית בימים אלו, כי היא יותר דינמית ואס עוזרת לשחרר שרירים תפוסים באיזור הגב והאגן ויש מי שתעדיף אימון כוח.
אני מציעה לך להישמע לגוף ולחפש פעילויות שלא קשה לך כ״כ לבצע, שיעור עיוצב, הליכה ולא ריצה, כל מה שיבוא יותר בקלות עבור הגוף שלך בימים אלו, בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר בביתנעם14/09/2012
שלום
אני שנים מתאמנת בחדר-כושר ועושה הליכות ואופנייים יש פעמים שיותר יש םעמים שפחות אבל במינימום מנסה פעם פעמיים בשבוע הליכה/אופניים ולפחות פעם בשבוע חד"F
כעת הפסקתי עם החד"F וקניתי משקולות של 3 ו4 ק"ג בבקשה קשרו אותי לאתרים ותנו לי עצות איך להתאמן בבית
אני מכירה שמכופפים את היד "עושים אגרוף" ובשיכבה, האם זה טוב גם על המיטה הרגילה,? שפושטים את הידיים לצדדים ומחזירים דרך החזה -תרגיל לחזה
והאם אם אמשיך עם הליכות ואופניים זה מספיק לעבודה על הרגליים ויריכיים או שיש עוד תרגילים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר בבית - תגובה
יעל הראל19/09/2012אסור לנו להפנות לאתרים בפורום כך שהכי כדאי שתגלשי בעצמך ותתבדקי. אני חושבת שהכי כדאי לך להיפגש עם מאמן/ת לפעם אחת ולקבל תכנית מסודרת שתוכלי לעשות בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון קל ונוח !!!
שרית08/11/2012היי שמי שרית ,
כול אחד בוחר לעשות ספורט בשיטה שונה או לפחות מנסה דרך רכיבה על אופניים ,הליכה
לעיתים זה לא עובד ואנו מתייאשים , לאחר שניסיתי מס' דרכים נתקלתי במקרה במכשיר כושר שנקרא רצועות כושר האימון בו קל וכייף ניתן לשלב הרבה תרגילים והוא מתאים לכולם למתחילים ולמקצוענים , מחברים למוט ברזל או לעץ ומתאמנים , אני אישית מאוד מרוצה ייתכן גם לך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?