פורום כושר גופני לנשים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בחדר כושר
    נתי
    29/05/2012

שלום רב! אני מתעמלת מזה כשנה במכון כושר לפחות ארבע פעמים בשבוע ומעדיפה את שיעורי הסטודיו המגוונים על אימון מכשירים בחדר כושר. מאחר ואני בעלת מבנה גוף רזה האימון הוא לא לצורך ירידה במשקל. האם על מנת להפיק את מלוא התועלת מהאימון חובה להתאמן בחדר כושר או שניתן להסתפק בשיעורי סטודיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בחדר כושר

הוספת תגובה

תמונה

• אימון בחדר כושר - תגובה

אודי ויטמן
    29/05/2012

שלום נתי,
    שעורי הסטודיו הם אכן כיפיים ובחברה נעימה, אני לא אומר שתפסיקי ללכת לשיעורים, אך בנוסף כמובן לעבוד בחדר הכושר כנגד משקולות ומכשירי כושר על מנת לחזק ולחטב את גופך.
    ההתנגדות של המכשירים תגרום לגירוי של השרירים ותוצאות מהירות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תרגילים?
    מתוסבכת
    26/05/2012

היי אני בחורה אפילו מאוד רזה
    אני עושה הרבה ספורט וכן כפיפות בטן ויש לי שרירים שלא היו מביישים אף אחד

אבל יש פעמים כשאני יושבת שהבטן בולטת ויוצאת ,ובמודע להכניס אותה לכווץ אותה פנימה האם זה מה שעליי לעשות?
    או שיש תרגילים כך שגם כשהבטן רפויה היא לא תבלוט
    מתבדחים עליי שאני נראית כמו בהריון.... ואני כמו שאמרתי מאוד מאוד רזה

לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים?

הוספת תגובה

תמונה

• תרגילים? - תגובה

יעל הראל
    28/05/2012

הי, ראשית זה עניין של מבנה גוף וצריך פשוט להשלים עם זה, אצל חלק מהבנות זה היריכיים, אצל חלק הייים ןפעמים זו הבטן..... בנוסף את יכולה לעשות תרגילי בטן שמתמקדים בעבודה על core ועבודה על הרחב בטני, אלה מצרים את ההיקף ותורמים לחיטוב, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב
    hadar
    17/05/2012

היי אשמח לעצה מכם :)

אני חיילת ולכן אין לי כל כך הרבה זמן פנוי - חוזרת כל יום הביתה מאוחר,
    לפני הגיוס הייתי הרבה יותר מחוטבת כי הקפדתי על אירובי כל יום ובצעתי אימונים די ארוכים.

למרות הלו"ז הצפוף אני מצליחה לשלב כל יום כחצי שעה הליכה, ובבית כחצי שעה על אופני כושר. רכשתי סטפר והייתי שמחה לדעת כיצד הכי כדאי לשלב אותו..
    בעוצמה הכי קשה שלו - כמה מספיק לעשות?

הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר כושר מומלץ לחיטוב הבטן או על תרגילים שיעשו את העבודה, הבטן שלי לא פרופורציונלית לגוף, רוב השומן מצטבר לי בבטן, זו בעיה שתמיד הייתה לי - כבר נאמר לי שיש לי שרירי בטן טובים מאוד אך השומן מכסה אותם, מה אני יכולה לעשות?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב - תגובה

יעל הראל
    22/05/2012

ראשית כל כבוד!
    את הסטפר שלבי בכל אימון למשל במקום חצי שעה אופניים עברי לסטפר לרבע שעה, למעשה אין כללין בעניין הזה, פשוט נסי לגוון ועבדי בעומס שמצד אח יהי מורגש אבל מצד שני, כזה שתוכלי לעמוד בו לפחות 15-20 דק' בהנחה שאת עושה אימון אירובי של שעה שמורכב מסטפר, אופנים והליכה.
    יש המון תרגילי בטן אבל קשה מאוד להמליץ לך באופן הזה. אני לא מאמינה במכשיר בטן אלא בעבודה בכל מיני מישורים ובעזרת הפיטבול (הכדור הגדול, חפשי באינטרנט וגם באתר שלי בפינת הטיפ היומי "מיהם שרירי ה core) חשוב שתעבדי עליהם.
    לא כתבת מה משקלך וגובהך, יתכן שירידה במשקל תעזור למראה חטוב יותר של הבטן (בייחוד אם את טוענת שהיא חזקה ויש מעליה שכבת שומן), בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דליפות שתן
    ליאור
    17/05/2012

שלום רב
    אני בחורה בת 23 מאמנת כושר בעלת סטודיו לנשים בלבד.
    נרשמתי קורס של אימוני כושר לנשים בהריון ולאחר מידי אך הוא מתחיל רק בינואר.
    מתאמנת דיווחה לי על דליפות שתן שהיא חווה במהלך כאשר היא צוחקת או מתאמצת וכ'.
    חיפשתי המון באינטרנט ולפי מה שמצאתי תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן עוזרים לעניין דליפת השתן, אך התרגילים היחידים שמצאתי הם בעצם תרגילי כיווץ והרפייה ( תרגילי kegel) , הם ישנם תרגילים אשר אוכל לתת למתאמנת בכדי לעזור לה?
    תודה מראש ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    דליפות שתן

הוספת תגובה

תמונה

• המלצה להשתלמות

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

הי
    באופן אישי אני לא חושבת שניתן להעביר תרגיל באופן מדוייק כאשר הוא נלמד מצפייה באינטרנט - אלא זה נותן כיוון לחשיבה
    יחד עם זאת, תכנסי לאתר של דיאן לי, אולי ייתן לך עוד כלים
    לגבי השתלמות לחיזוק קרקעית האגן ממליצה לך בחום לבדוק בסטודיו של דניאלה מלאך לגבי השתלמות של פירמידת התמיכה לגבי הנושא - ההשתלמות מבוססת על גישתה ושיטתה של דיאן לי

יום טוב
    ליאת - ליאתנועה
    מדריכה לפעילות גופנית, מתמחה בשיקום הגוף באמצעות סטוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• דליפות שתן - תגובה

יעל הראל
    22/05/2012

אני ממליצה לך להגיד למתאמנת שלך לבקש מרופאת המשפחה או מהגניקולוג התייעצות עם אורוגניקולוג אשר יפנה אותה לפיזיותרפיה של רצפת האגן. בנוסף גם לקופות החולים יש סדנאות לחיזוק ושיקום רצפת האגן, כל מקרה כל שיטה שהיא לא פיזיותרפיה עם ביופידבק, מבוססת על התרגילים שתיארת ( תרגילי kegel) וזו הדרך לשיקום רצפת האגן. את זה אני אומרת לך מהיכרותי האישית עם המון מתאמנות שלי שעברו זאת ומצבן השתפר פלאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה יעוץ למכוני כושר
    נאוה
    01/05/2012

רציתי את עזרתכם על איזה מכון כושר לנשים אתם ממליצים אם אפשר לנמק ולפרט
    תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה יעוץ למכוני כושר

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה יעוץ למכוני כושר - תגובה

אודי ויטמן
    01/05/2012

שלום נאוה,
    עלייך לבחור מכון כושר שיהיה נגיש לאזור מגורייך או עבודתך
    שלא יהיה עמוס בשעות שנוח לך להגיע
    שתיהיה אפשרות למאמן פרטי להדרכה
    שיהיו מספיק מכשירים
    שיהיה נקי ומסודר
    שיהיו לוקרים ומקלחות מסודרים
    שהאוכלוסיה שמגיעה למכון תהיה לטעמך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• והכי חשוב שתרגישי שם בנוח !

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

:)

ליאת, ליאתנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה בבקשה
    דניאלה
    07/05/2012

היי, בת 24, גובה 1.60, משקל 47. אין לי תלנות לגבי כלום. מעוניינת רק לשמר את מה שקיים. חדר כושר אף פעם לא ממש משך אותי ולבסוף עזבתי (רקדתי, פילאטיס וכו'..). מעוניינת לעשות פעילות ביתית.
    סיבולת לב ריאה, וחיזוק בטן, ישבן וכו'... איך יודעים איזה תרגילים לבחור מבין כל מה שמוצע באינטרנט? ולכמה זמן? איזה מכשירים כדאי שיהיו? משקולות?,טבעת כח? כדור פילאטיס. לא רוצה שיהיה מסובך ומייאש.
    נאמר על ההליכון, כמה פעמים בשבוע וכמה זמן. אני לא רוצה לרדת במשקל!
    כנ"ל לגבי סטים בטן ישבן. איך יודעים מה וכמה?

אשמח לכיוון.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה בבקשה - תגובה

יעל הראל
    13/05/2012

על מנת לדעת כמה צריך לפגוש אותך ולראות מה היכולת שלך. באופן מאוד כללי אני ממליצה לך לבחור תרגילים שברורים לך ושאת באמת יכולה לבצע בבית, שוב, יש אינספור תרגילים ולא ניתן להמליץ בלי להיפגש.
    מבחינת מכשירים, את יכולה להסתפק בכדור קטן, משקולות וגומיות.
    מקבל לבצע לפחות שני סטים לכל קבוצת שרירים, סט ממצוע כולל 15-30 חזרות, התחילי ב 15 ותראי כיצד את מרגישה, אם קל לך העלי את המינון ובהדרגה העלי את מס' הסטים.
    בנוגע לפעילות אירובית, מומלץ לבצע פעילות כגון הליכה אפילו כל יום למשך חצי שעה, גם כאן, הקצב תלוי ביכולת שלך וברמת הכושר. בכל מקרה מומלץ לבצע לפחות 3 אימונים אירובים בשבוע של 35-40 דק.
    אני ממליצה לך היפגש עם מאמן/ת כושר אישית לאימון אחד או שניים ובנות תכנית מסודרת אשר מתאימה לך ויכולותייך, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אירובי או משקולות
    רונית
    12/05/2012

האם כדאי לחכות שהשומן בזרועות יירד ואז להתחיל עם אימון משקולות..
    השומן מצטבר אצלי בעיקר בזרועות ביידים..
    יש לציין שאני הולכת כל יום 7 קמ בשילוב ריצה, והרגליים שלי שריריות מאוד
    השאלה אם אתחיל כעת אימון משוקלות לידיים , האם השומן בידיים יירד ??

משקלי 67 קג וגובהי 166.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אירובי או משקולות

הוספת תגובה

תמונה

• אירובי או משקולות - תגובה

אודי ויטמן
    13/05/2012

שלום שני,
    השומן בגופנו יורד בכל הגוף, אי אפשר לשרוף שומנים רק בחלקים שונים.
    המלצה שלי לעבוד גם על הזרועות, אך עם משקל יחסית נמוך ומספר רב של חזרות (20 חזרות) על ידי כך תעבדח על סיבולת שרחר, חיטוב ושריפת שומנים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה אעשה זאת..

רונית
    13/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים
    1234
    26/04/2012

שלום!!
    אני אישה מאד עסוקה עובדת מהבית ועם 3 ילדים שיהיו בריאים
    אחרי הלידה השלישית לא הצלחתי לחזור לכושר מסודר, העסק התפתח ב"ה ואין זמן.. טיפה זמן שיש לי אני מסדרת את הבית מבשלת מנקה וכמובן עם הילדים!

אני ממש רוצה לעשות כושר מהבית לרכוש מכשיר מסויים
    יש לי עודף במיוחד (ובכלל) באזור הירכיים..
    יש לי הבדל של מידה- שתי מידות וזה ממש מפריע..
    תמיד שרציתי נמחקתי בכל הפלג העליון ורק אחר מכן התחלתי להרזות בירכיים וכבר נראיתי ממש חולה בפנים ידיים בטן וכו'...

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר כושר שמתאים במיוחד לאזור הירכיים.. הליכון? אלפטיקל? קרוס? לא מבינה בזה הרבה
    מנסיוני אני לא מתמידה בתרגילים ביתיים ורוצה לחייב את עצמי לחצי שעה ככה מול המחשב בבוקר\בערב...

אשמח לתגובה 7150

הוספת תגובה

תמונה

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה

אודי ויטמן
    27/04/2012

שלום לך אישה עסוקה
    מכשיר אלפטיקל בהחלט יעשה את העבודה עבורך גם מבחינת חיטוב ועיצוב הגוף וגם מבחינת סיבולת לב ריאה ושריפת שומנים
    כמו כן מכשיר האלפטיקל הוא הכי בריא מבחינה פיזיולוגית ומפחית משמעותית את העומס על הברכיים ועל כל מפרקי הגוף
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שלום-מכשיר כושר עודף בירכיים - תגובה - תגובה

יעל הראל
    28/04/2012

מסכימה מאוד עם אודי, ויכולה גם להמליץ לך על האליפטיקל בחום לאור עבודתי עם לקוחותי (שאינן רוצות לרדת הרבה בפנים ויותר לחטב את פלג הגוף התחתון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה!!!

1234
    30/04/2012

יש המלצות לאחד מסויים ?
    אני בחיפושים ביד2 כדי לחסוך כל הוצאה :)

תודה לכם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה!!! - תגובה

יעל הראל
    01/05/2012

אם כך, נסי לחפש יש שנייה... יש המון סוגי אליפטיקלים במגוון מחירים מ 1300 שקל ועד 15,000 :-) הכי כדאי שתתנסי ותראי מה טוב לך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים במקום ריצה
    הדר
    23/04/2012

אני מדסניקית בצבא ונכון לעכשיו יש לי קצת בעיה לרוץ בגלל איזושהי דלקת בברך.
    אני צריכה לשמור על כושר גם בתקופה הזו שאני לא יכולה לרוץ לכן חשבתי להתחיל לרכב על אופניים כי אני יודעת שזה גם משפר את הסיבולת לב ריאה.
    רציתי לדעת, אם אני רוצה שהרכיבה תביא לאיזשהו שיפור של הסיבולת לב ריאה או אפילו שימור כמה פעמים בשבוע לרכב? כמה זמן רכיבה? לשמור על מהירות גבוהה לאורך כל הרכיבה?

לקביעת תור
    סגירה
    אופניים במקום ריצה

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים במקום ריצה - תגובה

אודי ויטמן
    23/04/2012

שלום הדר,
    את בהחלט יכולה לנסות לרכב על אופניים אך רק במידה ואין כאבים, רצוי באופני ישיבה/שכיבה אשר יפחית משמעותית את העומס על הברכיים
    רצוי לדווש במהירות של 90 סיבובים בדקה על מנת לשמור על כושר אירובי ולשפרו
    גם שחייה בקצב מהיר תשמר את הסיבולת האירובית שלך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב הגוף
    hadar
    11/04/2012

שלום רב, אשמח לקבל מכם עזרה :)

אני בת 20, 1.70, שוקלת בערך 55...
    המשקל אמנם יפה אך הגוף שלי ממש לא מחוטב, עברתי ניתוח מאוד קשה ברגלים לפני כשנה , לפני כן הייתי מאוד פעילה ועושה אירובי כל יום (אירובי דאנס\מדרגה\הליכות\אופני כושר וכו'..) והגוף שלי באמת היה מאוד מחוטב.
    בעקבות הניתוח גם עליתי במשקל כי בקושי והייתי פעילה מאחר ולא עמדתי על הרגלים המון זמן...

אני נורא אשמח לעצות כיצד אני יכולה לחטב את הגוף, הבעיה היא שאני כרגע בצבא ושם לא מתאפשר לי ללכת לחדר כושר,
    ואני חוזרת כל יום הביתה מאוד מאוחר..
    מבחינת אוכל אני אוכלת מאוד בריא ומאוזן..

אשמח להמלצות על תרגילים לחיטוב כללי של הגוף (בטן\ירכיים...) או בכלל עצות בנוגע לאירובי (יש לי אופני כושר בבית)..

אני ממש רוצה לחזור לתקופה שבה הגוף שלי היה מחוטב אך כרגע אין לי אפשרות להתחייב למסגרות שהייתי בהן בעקבות הצבא , אשמח לדעת כיצד אוכל לעשות זאת בעצמי...

תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב הגוף

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב הגוף

שלי
    15/04/2012

למרות שאת במסגרת צבאית נסי למצוא לך שעה- שעתיים פנויות בשבוע לצורך פעילות גופנית, כמו כן תקפידי על תזונה נכונה.
    אני יכולה להמליץ לך גם על תוסף תזונה שאני לוקחת שעוזר לחיטוב הגוף ומעודד את תהליך ההרזיה וחילוף החומרים הוא נקרא טונלין של סולגאר. לי אישית הוא נורא עוזר וממליצה לך לברר ואולי אפילו לפנות לנטורופתית שתייעץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב הגוף - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

לדעתי תוספים כגון אלו לא יכולים לתרום לחיטוב אלא אולי לירידה במשקל והרי אינך זקוקה להתליך ירידה כרגע, משקל תקין ומעבר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב הגוף - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

הי, יהיה קשה מאוד לתת עצות לחיטוב כי זה מאוד כללי. אני ממליצה לפגוש מאמנ/ת אישי/ת לאימון אחד על מנת שיראה לך תרגילים אפשריים, כי יש אינספור תרגילים שתוכלי לבצע בבית לבדך בקלות רבה ועם ציוד מוגבל כגון משקולות, גומייה, כדור ואפילו בלעדיהם.
    בעניין אופני הכושר, הייתי ממליצה שתעלי עליהם לפחות 3 פעמים בשבוע למשך 30 דק בקצב קל (בשלב ראשון) ואז בהדרגה תעלי או את העמוס או את משך האימון, זה יתרום לחיטוב הרגליים ויתרום לבנייה מחודשת של הסיבולת האירובית.
    את יכולה גם לבצע סטים של כפיפות בטן שאת בטח מכירה, לבצע שכיבות שמיכה וסקווטים (לאנג'ים), בשלב ראשון שני סטים של 10-15 חזרות של תרגילי בטן,ידיים ורגליים (סקווטים) יעשו את העבודה, בהמש צטרכי להגדיל את ההתנגדות ומס' החזרות, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היי
    שני
    05/04/2012

את יכולה להמליץ לי על פעולות שונות לחיטוב הישבן? הוא לא שמן, אך לא מוצק.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

תמונה

• היי - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

סקווטים, תרגילים יעודיים בעזרת מכונות חד"כ אשר כוללים פשיטה בישבן וכן מס' תרגילים בשכיבה. גם תרגול על המכשיר האליפטי יתרמו לחיטוב הישבן, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מיואשת!
    קרן
    09/04/2012

היי, אני בת 25, גובהי 1.62 , משקלי 58 ק"ג. על פניו אני יודעת שאולי אני שוקלת יותר ממה שצריך אבל יש לי בעיה שמציקה לי מאוד ומונעת ממני לרדת במשקל. הפנים שלי מאוד קטנות ורזות וכל קילו שאני יורדת מורגש אצלי בפנים, מצד אחד אני נורא רוצה גוף מושלם ובריא אבל מצד שני אני יודעת שגוף כזה יבוא על חשבון הפנים. לכן אני נמנעת מלפצוח במשטר של כושר גופני רק מהפחד שאני ארד באחוז השומן מהפנים. השאלה שלי היא אם אני אמשיך לאכול באופן רגיל מבלי לעשות דיאטה אלא רק חיטוב גוף.מה זה יעשה לגוף ולפנים? אני מדברת על 3 פעמים בשבוע הליכה של שעה ותרגילי חיטוב ועיצוב.האם יהיה שינוי משמעותי בגוף והאם הפנים יושפעו מכך?

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת!

הוספת תגובה

תמונה

• מיואשת! - תגובה

אודי ויטמן
    16/04/2012

הי קרן,
    את לא צריכה להתייאש, יכול להיות שזהו מבנה גופך ואת צריכה להשלים עם מה שיש לך, לפי הנתונים שכתבת, זה מצוין והכל תקין אצלך.
    אין אפשרות להפחית אחוזי שומן רק במקום מסויים זה כמובן גם יבוא על חשבון הפנים.
    תמשיכי עם הפעילות הגופנית על מנת להעלות מסת שריר ולהפחית אחוזי שומן, אך הזהרי לבל תרדי מתחת לכ-15 אחוזי שומן, זה לא בריא ויכול לשבש את המחזור החודשי שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם אפשר לעשות מתיחות
    דינה
    22/03/2012

שלום
    אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול, אבל בכל זאת אנסה.
    6 חודשים לאחר ניתוח קיסרי, מתאמנת אירובי כבר כמעט 6 חודשים ואנארובי 5 חודשים. עד עכשיו פחדתי לעשות מתיחות לבטן כדי לא למתוח את העור הרפוי ועודף גם ככה. האם אפשר לעשות מתיחות גם לבטן? האם זה לא יגרום לאי כיווץ העור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לעשות מתיחות

הוספת תגובה

תמונה

• מקפיצה

א
    11/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם אפשר לעשות מתיחות - תגובה

אודי ויטמן
    16/04/2012

שלום דינה,
    המלצתי לפנות לרופא עור על מנת לאבחן אם את באמת זקוקה לניתוח הורדת עור עודף, יכול מאוד שיהיה אפשר להוריד בעזרת פעילות גופנית, אך חכי להבחנתו של רופא עור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם אפשר לעשות מתיחות - תגובה

יעל הראל
    16/04/2012

אין סיבה לא למתוח את הבטן, כיוון שהמתיחה מתקיימת בשכבות העמוקות יותר וזה לא ישנה את מראה העור. בכל מקרה דווקא בהקשר להשפעה של המתיחה על איזור התפר הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא כדי לא לגרום למתח מכני מוגזם וכמו כן, היי קשובה לגופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שלום
    לא חשוב
    11/04/2012

אני לא בכושר קודם כל, ודבר שני אני נורא לא אוהבת את הגוף שלי.
    הגובה שלי 1.58 והמשקל בסביבות ה50, לאחרונה נהייתה לי בטן...איך אני נפטרת מזה?זה ממש מגעיל ואני לא אוהבת אותה בכלל.
    אני לא אוהבת את החזה והישבן שלי...הם קטנים מדי. יש אולי תרגילים שיגרמו להם להראות טוב יותר?גדולים יותר?אני לא מבינה בזה הרבה אבל אשמח לשמוע...
    הייתי רוצה לחזק את כל הגוף בכלל

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

תמונה

• שלום - תגובה

אודי ויטמן
    16/04/2012

שלום לך,
    אינך אוהבת את גופך ואת מרגישה שהשרירים רפויים, המלצתי אלייך להרשם למכון כושר ולהתחיל משלוש פעמים בשבוע אימוני כוח על מנת לעלות מסת שריר ולהתחטב, אני בטוח שתוך שבועיים תרגישי טוב יותר עם גופך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כפיפות בטן
    דנה
    29/03/2012

האם זה נכון שאם לא עושים כפיפות בטן בצורה נכונה זה רק יחמיר את הבטן הבולטת במקום לשטח אותה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן

הוספת תגובה

תמונה

• כפיפות בטן - תגובה

אודי ויטמן
    03/04/2012

שלום דנה,
    אני לא יודע מהיכן שמעת את זה, אבל זה ממש לא נכון. עוד מיתוס...
    אם לא מבצעים נכון תרגילים לשרירי הבטן אנו יכולים ליצור בעיות גב וצוואר.
    כדאי להתייעץ עם מאמן כושר לגביי ביצוע נכון של תרגילים לחיזוק שרירי הבטן על מנת שלא לגרום לפציעות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה