מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשלב במחזורקרן28/01/2014
ברגיל אני שוחה פעם בשבוע ופעמיים שלוש בשבוע הולכת כל פעם 3 קמ ועושה אימון משקולןת
ואיך שמגיע המחזןר אין כח למרות שאני יודעת שזה טוב להתאמן דווקא אז.
המלצות אילו אימונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלב במחזור - תגובה
יעל הראל28/01/2014אולי אימון מתיחות, יוגה, עיצוב קל. הליכה קצרה יותר....
כנראה שקשה לך בימים אלו ואת פשוט צריכה להוריד קצת הילוך בימים הללו.
נסי לבדוק באילו ימים של המחזור יותר קשה לך ותזמני בהתאם. לעיתים יום לפני +יומיים ראשונים קשה יותר לגוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית בהריוןמילי27/01/2014
אני מתאמנת באימוני אירובי ומשקולות (בבית עם dvd ) בעצימות בינונית- גבוהה מזה שנים רבות. לאחרונה בתדירות של 5 ימים בשבוע (אירובי- כוח לסירוגין). גיליתי שאני בהריון. האם אני יכולה להמשיך בעצימות ובתדירות האימונים לעיל? ואם לא, כיצד אני יודעת באיזו עצימות לעבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית בהריון - תגובה
יעל הראל28/01/2014נהוג לא להעלות את הדופק מעל 140 פ/ד, כמו כן כדאי להיות מעט זהירות יותר מעמסים של משקל,על מנת לא לפגוע בגב ורצפת האגן.
בגדול מקובל לומר שניתן לעשות בהיריון כל מה שעשית לפני, כל עוד אינך מתאמנת שרק מתחילה להתאמן בהיריון. לסיכום, תורידי מעט הילוך, אבל כמובן כמובן המשיכי בפעילות תוך כדי שאת קשובה לגופך- זה הכי חשוב. אל תעמיסי מידי ואל תעשי תרגילים שלא נעימים לך. בהצלחה!
נ.ב- שימי דגש על גיוס נכון של שרירי רצפת האגן בתרגול, ובצעי תרגילים ספציפים לחיזוקם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר רטטחומי20/01/2014
הי,
אני הולכת למכון בו יש מכשיר רטט,
רציתי לדעת האם הוא בטיחותי בגדול
וג"כ אני עברתי נתוח של שיחזור רצועת הACL ורציתי לדעת האם יש לזה משמעות
בעליה על המכשיר וג"כ יש לי IUD האם זה יכול להזיז אותו ממקומו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר רטט - תגובה
יעל הראל28/01/2014האמת שאין לי ניסיון עד כדי כך באימון באמצעות המכשיר הזה, אני מציעה להפנות את השאלות לבעלי המכון, הם אמורים לדעת למי אימון כזה לא מתאים. על פניו לא נראה לי שזה אמור להיות גורם מגביל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת משקל בבטןסיון11/01/2014
שלום! כל חיי הייתי אדם די רזה, בחודשים האחרונים העליתי 5 קילו בעיקר בבטן. השאלה היא מה התרגיל הטוב ביותר כדי להוריד אותם, והאם רכיבה על אופניים זה יעיל ואם כן באיזה מינון. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת משקל בבטן - תגובה
יעל הראל28/01/2014הי, רכיבה זה מצוין. לא ניתן להוריד מקומית שומן, לכן הדרך הטובה ביות היא לעשות פ"ג + לשמור על תזונה ולהוריד בהדרגה את מה שעלית, כך ירד השומן גם מהבטן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה במהלך ריצה ארוכהלירון05/01/2014
היי, אני בת 25 ושוקלת 55. גובה- 1.64
בשנים האחרונות אני רצה, וכשיו אני מתאמנת לקראת חצי המרתון הראשון שלי. אני יודעת שמעבר לזמן מסויים (שעה וחצי?) של ריצה צריך לקחת ג'לים או משקאות מיוחדים אבל אני מעוניינת רק בתזונה טבעית.
לכן, האם בריצה של שעתיים-שעתיים ורבע אכילה של תמר+אגוז מלך+קצת מלח לאחר שעה ורבע של ריצה זה בסדר? או שתם ממליצים משהו אחר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה במהלך ריצה ארוכה - תגובה
יעל הראל28/01/2014אני חושבת שעלייך להתייעץ עם תזונאי ספורט כי את זקוקה למנות מלחים מאוד ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב ומיצוקגפן23/11/2013
העור בירכיים ממש רפוי ואני תוהה האם 3 פעמים של חיטוב( כמו סטודיו סי) שאחת מהפעמים היא חיטוב אירובי, יכולים לסייע ותוך כמה זמן לצפות לתוצאות?
ואם לא מה כן?
אגב אני לאחר ירידה במשקל של כ 8 ק":ג ולידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה בנושא
גפן23/11/2013אני 156 שוקלת 51 ואחוזים 23 יכולה לרדת ל 17 אחוזי שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בנושא - תגובה
יעל הראל25/11/2013לרדת ל 17 אחוזי שומן זה מאוד קשה וזה גם מאוד נמוך לאישה, אני לא חושבת שזה בריא עבורך, 23% זה מרשים מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי סטודיו סי מאוד עזר
הילה24/11/2013הייתה לי אותה בעיה , ולי סטודיו סי מאוד עזר
חשוב להתמיד ולהגיע לפחות פעמיים לחיטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב ומיצוק - תגובה
יעל הראל25/11/2013החיטוב בהחלט יעזור לתת מראה אסוף יותר, אבל לא יפתור לגמרי את מראה העור הרפוי, כי זה פשוט עור שנמתחאני מניחה שתוך חודשיים בערך כבר ניתן לראות שינוי.
לפעמים אימון אינטנסיבי יותר כמו ריצה יכולה לעשות שינוי בכל אופן, זה מאוד אישי ומשתנה מאישה לאישה. אני בכל מקרה ממליצה להמשיך בפעילות הגופנית. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב ומיצוק - תגובה
יעל הראל15/12/2013הי, העור נמתח ולכן אינ מרוצה מהמראה שלו, לא תמיד זה ניתו לשינוי, אבל ללא ספק, חיטוב ישווה ליריכיים מראה טוב יותר. יש לך משקל מצוין ואחוזי שומן נמוכים מאוד, לרדת ל 17% זה מאוד קשה ודורש תפריט דל מאוד והמון ספורט. לדעתי את במקום מעולה וחבל לך להשתגע :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים בטןאני18/11/2013
שלום
אני מנסה להוריד את הבטן שיש לי מאז התיכון.
אני הולכת לחדר כושר, אך לא באופן קבוע, ועדיין למזלי המשקל פחות או יותר נשמר ונשאר קבוע... אבל הבטן--- זה משהו שפשוט מציק לי! (חושבים שאני בהיריון, וזה מבייש אותי מאוד!!)
אלו פעילויות עלי לעשות כדי להוריד את הבטן?
כמה זמן עלי להתמיד בפעילויות הללו כדי להוריד את הבטן?
בתודה מראש על תשובתכם, דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מורידים בטן - תגובה
יעל הראל18/11/2013אני ממליצה לך לבצע אימוני CORE, באימונים אלה (בעזרת כדור פיטבול, TRX וכו')
מגייסים את כל השרירים העמוקים וזה עשוי לעזור.
בנוסף יש לזכור שפעילות אירובית כגון ריצה, שחייה גם היא תורמת מאוד למראה אסוף יותר. ועוד פרט שכדאי לדעת, לא תמיד ניתן לשנות את מראה הבטן, ייתכן וזה מבנה הגוף שלך ופשוט צריך לקבל את הגוף כמו שהוא..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימונים ארוכיםמירי27/10/2013
היי,
אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע כל אימון 3 שעות הכוללים בעיקר סטים ללא מכשירי כושר של העלאה והורדת רגלים בעמידה+סקוואט, כפיפות בטן, אלכסונים ועוד תרגילים אשר מחטבים את הגוף.
האם אימונים כאלו ארוכים יכולים להזיק לגוף? האם אימון יותר קצר יכול להיות אפקטיבי באותה מידה? אם אני מגיעה הביתה מאוחר מהעבודה, אני אוכלת ארוחה גדולה שכוללת פחמימות וחלבונים, האם אני חייבת לאכול משהו אחרי אימון כזה משום שהשעה מאוחרת.
אודה לתשובה בהקדם:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים ארוכים - תגובה
אודי ויטמן30/10/2013שלום מירי,
בהחלט אימון שאורך יותר משעה יכול לגרום יותר נזקים מתועלת, כמובן שתלוי בעצימות של האימון, התאוששות הגוף לאחר המאמץ של היום הקודם, ותזונה נכונה שבונה את השריר וגורמת לו להתאושש טוב יותר. לאחר האימון את חייבת לאכול ולהכניס פחמימות וגם חלבונים (לא חייבת ארוחה גדולה).
המלצה שלי היא: לבצע אימון של עד שעה כנגד התנגדות וכחצי שעה פעילות אירובית כלשהי, כך לא תגרמי עומס מיותר על הגוף והשרירים.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרפת קולוריות ברכיבה על אופנייםאלה22/10/2013
שלום רב,
אני רוכבת על אופניים 4 פעמים בשבוע כשעה (12 ק"מ). יש לי אופניקציה בסלולרי להליכה, שמראה שאני שורפת כ-1200 קולוריות.
האם שריפת קולוריות ברכיבה על אופניים זהה לשריפת קווריות בהליכה?
תודה, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרפת קולוריות ברכיבה על אופניים - תגובה
אודי ויטמן30/10/2013שלום אלה,
שריפת הקלוריות משתנה בהתאם לסוג הפעילות ולרמת העצימות, כמו כן באפליקציה שיש ברשותך, תבדקי האם זה מודד לפי קצב הלב או לפי סוג הפעילות שאת מבצעת.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ועלייה במשקללירון20/10/2013
היי,
לאחרונה נרשמתי לחדר כושר והתחלתי לעסוק בספורט באופן כמעט יום יומי (4-5 פעמים בשבוע). אני עושה פילאטיס,עיצוב, אירובי, מדרגה וגם מכשירים בחדר כושר כמו הליכון וסקי. משום מה בתקופה הזו אני רואה עלייה במשקל וזאת למרות שאני מקפידה מאוד על תזונה טבעית עם מעט פחמימות (תמיד מלאות) שומן טוב במידה (טחינה,אבוקדו, שמן זית) והמון ירקות ופירות. איך יכול להיות שאני עולה במשקל (עליתי שני קילו מ-48 ל-50 וגובהי 1.65).
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ועלייה במשקל - תגובה
יעל הראל20/10/2013כנראה שהשינוי הזה גרם לירידה במשקל אבל לירידה באחוזי השומן, בדקת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומןהילה09/10/2013
היי אני בת 26 שוקלת 66.6, גובה 173. מתאמנת בחדר כושר קרוב לשנה.מבצעת אימון שכולל משקולות ואירובי (ספינינג וקיקבוקס) חמש פעמים בשבוע.בנוסף אני שומרת על תזונה ללא פחממות.ירדתי יפה במשקל וגם באחוזי שומן.אני עכשיו באחוז שומן 19 ומשהו(לא זוכרת בדיוק.את המדידה עושה מדריך הכושר שלי בעזרת קליפר) בחודשיים האחרונים אני עולה במשקל, יורדת באחוזי שומן ובהיקף. האם זה הגיוני שבמשך החודשיים האלה עליתי 3 קילו שהם בעצם שריר?!זה תקין?יש צורך ליחס חשיבות למשקל? בנוסף רציתי לדעת מהו אחוז השומן שנורמלי לאישה?האם האחוז שומן שאני נמצאת בו (שואפת להגיע ל17) עלול לגרום לבעיה כלשהי?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן - תגובה
יעל הראל17/10/2013הי, בהחלט ניתן לעלות במשקל ולרדת באחוזי השומן כפי שתיארת. זה מאוד מרשים ובאמת אין חשיבות לעלייה במשקל במידה וראית שאחוזי השומן ירדו.
בגדול 17% שומן זה מעט מאוד לנשים, אחוזי שומן כאלה ואף נמוכים יותר רואים בקרב ספורטאיות. הסיכון של הורדת אחוזי שומן לרמה נמוכה כ"כ הוא פגיעה במחזור החודשי. אני ממליצה לך להישאר במקום בו את נמצאת היום, ולא לרדת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורתטל06/10/2013
אני בשנות ה- 50 המוקדמות וסובלת מסחרחורות, הבעיה היא שכמט בכל שיעורי הספורט יש צורך להתכופף ולהוריד את הראש , איזו פעילות ספורטיבית ניתן לעשות למרות זאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת - תגובה
יעל הראל06/10/2013ישנם אימונים שמתקיימים בשיבה על כיסא. בנוסף תרגול על מכונות חדר הכושר גם הוא יכול להתאים מפני שגם הוא מתקיים בישיבה ברובו.
כל תרגול שמצריך שכיבה או מעבר משכיבה לישיבה וכו' עלול לגרום לך לסחרחורת ולכן פחות מתאים למצב שאת מתארת ולכן שיעורי פילאטיס/עיצוב וכו' פחות מתאים.
הפורמט הכי נכון עבורך הוא אימון אישי אם את יכולה לקיים אימון כזה, המאמן/ת יוכלו להתאים כל תרגיל למגבלה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האגן נתפס לי בריצותדיאנה19/09/2013
א יודעת למה זה קורה לאחרונה אבל בימים האחרונים אני לא מסוגלת לרוץ מעבר ל500 מטר רצוף,אני מרגישה כאבים באגן וכל האגן נתפס לי
והקטע שאני לא אוכלת לפני הריצה בכלל,ואם אני כן אוכלת זה בהפרש של חצי שעה וזה גם משהו קל.
כל עוד לא אכלתי אף פעם לא קרה לי שהאגן נתפס באמצע ריצה.בעלי אף עשה לי לפני ריצה מסאז' באזור ומרח קרמים וממש פינק אותי,הרגשתי נהדר אבל ברגע שעברתי את הכמה מאות מטרים אני הרגשתי ממש כאבים באזור
האם זה יכול להעיד על משהו או שזה לפעמים קורה? אני חייבת להגיד שבתקופה האחרונה עם החגים הרשתי לעצמי לאכול קצת יותר ועליתי 2-3 קילו אבל אני לא חושבת שזה קשור,פשוט ביומיים שלוש האחרונים אני מתחילה ריצה לא עוברת את החצי קילומטר ואני לא מסוגלת
בגלל כאבים באגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האגן נתפס לי בריצות - תגובה
יעל הראל19/09/2013ייתכן שמדובר בקרנה מהגב, ייתכן שאת פשוט צריכה לבצע חימום טוב ולפני הריצה ורק אז להתחיל לרוץ בהדרגה. אני מציעה שתגשי לאורטופד ותראי לו בדיוק את המקום שמגביל אותך וכך תוכלי גם לקבל הפנייה לצילום במידת הצורך.
לא נראה לי שעניין האוכל מהווה מקור לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימונים וחיטוב הגוףמורן15/09/2013
שלום אני בת 34 ושוקלת 76, גובה 171
אחרי מיליון משחקים עם הגוף נןרא קשה לי לרדת במשקל לאחרונה :(
אני מתאמנת טוב אבל לא שומרת על תזונה ואני יודעת שזה הכרחי.
שאלתי היא: האם תפריט של 1600 קלוריות אכן יביא תוצאות של ירידה במשקל וחיטוב הגוף בצורה משמעותית כאשר : אני אעשה 4 אימוני כוח AB ובנוסף 4 אימוני אירובי של 40 דקות? אשמח לתשובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים וחיטוב הגוף - תגובה
אודי ויטמן17/09/2013שלום מורן,
את צריכת הקלוריות היומית את חייבת לבדוק בצורה מקצועית ע"י בדיקה פשוטה של קצב חילוף החומרים בגוף במנוחה, ולהוסיף את סוגי הפעילויות שאת מבצעת ביום יום, רק כך תדעי כמה קלוריות לאכול ביום (וכמה הגוף דורש).
אם תוכלי פחות מידי, לא תספקי לגוף שלך את כל אבות המזון שהוא זקוק לו, וכך ייפרק מסת שריר במקום שומן.
בדרך כלל 1600 קלוריות זה מספיק טוב, אך זה תלוי בסוג הפעילות ובעצימות של התרגילים.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לעשות דיאטה ולהוריד בטןאנה13/09/2013
שלום אני בת 16 וחצי ואני כל הזמן מנסה לעשות דיאטה ומנסה לחקור על דיאטות ועל פעילויות גופניות ותמיד מפסיקה באמצע כי מאבדת תקווה להמשיך
יש לי בטן מאוד רכה ולא חזקה ובולטת אני מתאמנת פעמיים בשבוע ולפעמים בכלל לא בריצה של 3 קילומטר ריצה רצוף אך אני לא יודעת איזה אוכל לאכול כדי להוריד במשקל.
אני מטר 165 שוקלת 57 אבל 34 אחוז שומן .. מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לעשות דיאטה ולהוריד בטן - תגובה
יעל הראל15/09/2013בצעי יותר פעילות גופנית- לפחות 3 פעמים בשבוע. הימנעי מממתקים, מטוגנים, חטיפים, שתייה ממותקת, אכילה בחוץ (=מקדונלדס, פלאפל...). בגדול המשקל לך מצוין ו 34% אחוזי שומן זה תקין לחלוטין. אם זה מאוד מפריע לך את צריכה להתייעץ עם איש מקצוע (דיאטן ומאמנת כושר) כי לא יהיה נכון לתת לך תפריט או תכנית אימונים על רגל אחת. אם את מחפשת מידע על תזונה תוכלי למצוא גם באתר שלי, בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)