פורום כושר גופני לנשים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרת היקפים- ירכיים וישבן.
    מירי
    13/04/2009

שלום רב!
    אני בת 34, אם לשלושה ילדים שהקטן בהם בן 7. מבחינת משקל הגוף משקלי תקין לחלוטין (גובהי 1.69מ' ומשקלי 65 ק"ג) אך מה שמפריעה לי מאד הוא שמאז הלידות התרחבתי מאד בירכיים ובישבן והגעתי למצב שבמותן אני מידה 38 ובירכיים 42 דבר שמפריעה לי מאד מבחינה אסטתית וגם מקשה עלי בקניית בגדים. החלטתי לאחרונה לקחת את נושא הכושר בידיים והתחלתי לעשות הליכות בחוץ. אני לא מאד נהנית מהענין וגם לא מרגישה שיפור כלשהו. חשבתי להשקיע בקניית מכשיר כושר הביתה שיהיה זמין ואוכל להתאמן עליו יומיום. שאלתי היא כזו: א. מהו המכשיר המומלץ לחיטוב הגוף ולכושר גופני כללי כדי שארגיש טוב יותר? חשבתי על הליכון או אלפטיקל- מה עדיף? ב. במידה ואני קונה את אחד מהשניים ומתמידה באימון של 4-5 פעמים בשבוע, האם זה מספיק או שעלי לעשות משהו נוסף לחיטוב כגון שיעורי אירובי או חדר כושר וכדו'?

תודה מראש!!!
    מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים- ירכיים וישבן. - תגובה

אודי ויטמן
    19/08/2012

שלום מירי,
    בנוגע להתלבטות שלך, אני בדעה שלקנות מכשיר אלפטי על מנת להוריד באחוזי השומן, לשפר את סיבולת לב-ריאה וכמובן לעבוד על עיצוב וחיטוב הגוף.
    היתרונות של האליפטי: אין זעזועים לכול מפרקיי הגוף, עובד בתנועות סיבוביות טבעיות של הגוף והמפרקים, עובדים גם על שיווי המשקל ומעלה נפלא את הדופק לשריפת שומנים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיטוב ועיצוב

ענת פלדמן
    13/04/2009

1. ברשותך אתחיל בשאלה:
    האם כשמידת המכנסיים שלך הייתה 38 גם אז שקלת 65? יהיה מעניין לדעת מהם אחוזי השומן בגוף שלך.
    2. אליפטיקל או מסלול ריצה, כמכשור "אירובי" זה ממש עניין של טעם. לי בסטודיו יש מסלול ריצה כי לדעתי זה פחות "נמאס", יש יותר מגוון תכניות (שיפוע, מהירויות) אבל האליפטיקל גם הוא מצויין.
    3. חשיבות גדולה לתרגילי החיטוב והחיזוק. גם לירכיים, גם לכל הגוף. יש באתר שלי כמה דוגמאות, את יכולה להתרשם.
    4. גם אם את לא יורדת במשקל, הרי שכשאת מקפידה על תזונה נבונה (פחות משנה כמה קלוריות יותר משנה אילו קלוריות) שותה מים, רק מים, זה עוזר.
    שורה תחתונה: פעילות אירובית מגוונת (גם ההליכות בחוץ מצויינות אגב, את יכולה לגוון גם אותן. שינויי מהירויות, להוסיף דילוגים, להודיף משקוליות בהליכה מידי פעם) + תרגילים + תזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה...

מירי
    13/04/2009

א. משקלי היה אז בסביבות ה55-60 ק"ג אך מכיון שבטבלה ראיתי ש65 ק"ג הם עדיין בתחום הנורמה לגובה שלי הסקתי שעלי להצר הקיפים בלבד ללא ירידה במשקל.

ב. האם התמדה באימון בהליכון או אלפטיקל (כפי שכתבתי 4-5 פעמים בשבוע) ללא שילוב תרגילים לא יביאו לתוצאות של עיצוב\ הצרת ההיקפים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ושכחתי- בקשר לאחוזי השומן...

מירי
    13/04/2009

איך יודעים? אין לי מושג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• או קיי

ענת פלדמן
    13/04/2009

1. אז זה מסביר את העניין. את מתארת עלייה במשקל של בין 5-10 קילו שזה באמת עליה של שתי מידות לפחות. זה נכון שאת במסגרת הנורמה מבחינת ה BMI 22.7 אבל את רואה בהחלט את השינוי לעומת מה שהיה קודם. ולכן ירידה אפילו של שני קילו במשקל בשילוב עם תרגילי חיזוק תזונה ואירובי יתנו תוצאות.
    2. וודאי שאימון אירובי שכזה עדיף על כלום. אבל הוספה אפילו של 10 דק' של תרגילים תתרום משמעותית לעניין. אם את כבר עושה, אז כדאי להוסיף, ולזכור תמיד מתיחות לסיום. כן, זה חשוב וזה מאד משמעותי.
    3. אחוזי השומן: לא יכולה להפנות אותך לאתרים מתחרים במסגרת הפורום, אבל יש מחשבונים באינטרנט שנותנים תוצאה אינדיקטיבית, הערכה של אחוז השומן בגוף לפי מדידות היקפים.
    מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה למדוד את היקף הירכיים, ושוב למדוד בעוד חודש ולהשוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים בירכיים ורגליים

שוש
    31/07/2012

לבתי בת 13 גובה 153 משקל 49 ק"ג מפריע מאוד שהרגלים מלאות התחילה לעשות הליכה של 3 ק"מ ליום +שמירה מאוזנת על דיאטה מתעמלת בבית עם קלטות .
    השאלה שלי היא מה עוד ניתן לעשות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים בירכיים ורגליים - תגובה

יעל הראל
    08/08/2012

ניתן לרשום אותה לחוג של "עיצוב לנערות", משקלה נחשב תקין לחלוטין לגילה, כך שאני מקווה שאתן לא חושבות על ירידה במשקל בשום אופן. רכיבה על אופניים יכולה לחטב את האיזור וכן תרגילים לחיטוב הישבן, סקווטים וכו'. אתן יכולות לקבוע פעם/פעמיים עם מאמן שיראה לה כמה תרגילים ויכוון אותה לעבודה נכונה, וכן להעזר במכשירי עזר כגון כדור/גומייה וכו'.
    שחוב לזכור שבגיל הזה חלק מהבנות נפרדות מהגוף בהדרגה מהגוך הילדותי של הרגליים הרזות והאגן מעט מתרחב ומתעבה וכך גם היריכיים וצריך פשוט לקבל את זה ולהסביר לה שזה חלק מהמעבר שלה לעבר גוף נשי ופחות גוף של ילדה,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים

עדי
    31/08/2012

שלום שמי עדי , אני מתאמנת כבר 5 חודשים בחדר כושר .. אני אוהבת גם לעשות ספינינג כול ערב . אני מרגישה ירידה במשקל אבל לא בהיקפים .
    אני מתאמנת הרבה זמן ועדין לא קיבלתי את התוצאה שאני רוצה וזה מתסכל מה עלי לעשות כדי להוריד את ההיקפים כמה שיותר מהר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים - תגובה

יעל הראל
    04/09/2012

נסי לעשות עוד פעילויות, למשל שיעור עיצוב, עבודה בחדר כושר, הליכה משולבת עם ריצה. מה עם התזונה שלך? איך היא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים

יעל
    17/10/2012

היי,
    אני בת 20, רקדנית מגיל הגן. כיום אני רוקדת לפחות 3 פעמים בשבוע (היפ הופ ומודרני), אם לא מתאפשר שיעור אני הולכת לחד"כ. חשוב לציין כי כחלק מהשיעור יש כמובן שלב חימום שמשלב תרגילים של חוזק, יציבה, גמישות וכיוצא בזה. השאלה שלי, איזה תרגילים אני צריכה לעשות על מנת להצר את אזור הישבן והירכיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הצרת היקפים - תגובה

יעל הראל
    18/10/2012

את יכולה קודם כל להוסיף פעילות אירובית כגון רכיבה, ריצה וכו'. בנוסף יש אינספור תרגילי חיטוב לישבן וליריכיים שתוכלי למצוא באינטרנט או להתיעץ עם המדריך בחדר הכושר. חשוב שתעבדי על כל קבוצות השרירים. פה קשה להדביר את התרגילים, אז אני ממליצה שתתיעצי עם המדריכ/ה בחד"כ והם יבנו לך תכנית מתאימה, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים ורדימות
    לנה
    07/08/2012

שלום, אני בת 23 לא מאוד אתלטית אבל רקדתי הרבה בחיי, החלק הכי רזה אצלי בגוף הוא הרגליים והישבן, אין לי כמעט שומן ביריכיים או בעכוז, פלג הגוף העליון קצת מלא יותר, אני חושבת על דרכים ותוכניות אימון, אחת מהאפשרויות ששקלתי היא רכיבה על אופניים, אני רוצה לחזק את שרירי הרגליים והישבן אבל קראתי באתר אורטופדיה שרכיבה על אופניים גורמת לרדימות והפחתת תחושה באיברי המין. לפני מספר ימים יצאתי לרכיבה אחרי כעשר שנים ובאמת המושב הכאיב לאזור. האם אפשר למנוע את התופעה?

ועוד שאלה, איך אפשר לחטב פלג גוף עליון בפעילות ביתית או טבעית יותר מחדר כושר או משקולות?

לקביעת תור
    סגירה
    אופניים ורדימות

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים ורדימות - תגובה

יעל הראל
    08/08/2012

נסי לקנות מושב עם ריפוד סיליקון, ישנם גם מושבים מותאמים לנשים ודבר נוסף חשוב הוא שאחרי שלא רוכבים הרבה זמן זה ממש כואב לכמה ימים, אבל כעבור 2-3 רכיבות אני מבטיחה לך שזה יעבור, בהצלחה, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שיפור זרימת הדם ברגליים
    רוני
    29/07/2012

אני בשנות החמישים לחיי זקוקה לידע , אילו תרגילים משפרים את זרימת הדם ברגליים

גם תרגילים שאפשר לעשות בבית וגם בחדר כושר.

שאלה נוספת- בחדר כושר במכשירים כמו אופניים או רחפן יש אחרי זמן מה תחושה של נימול באצבעות הרגליים. מסביבי עוד אנשים טענו לאותו הדבר מה הסיבה לכך?

תודה על העזרה

רוני

לקביעת תור
    סגירה
    שיפור זרימת הדם ברגליים

הוספת תגובה

תמונה

• שיפור זרימת הדם ברגליים - תגובה

אודי ויטמן
    30/07/2012

שלום רוני,
    ההמלצה הכי טובה היא לבצע הליכות בעצימות בינונית על מנת להזרים את הדם לרגליים, כמו כן תרגילים לשריריי התאומים להזרמת דם וחמצן לכפות הרגליים.
    כמו כן המלצתי להיבדק אצל הרופא לוודא שהנימול שאת מרגישה אינו מקור של בעיה רפואית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אימונים בחדר כושר
    יהודית
    29/07/2012

עברתי ניתוח שרוול בחודש דצמבר אחרון,ירידה עד כה של 34 ק"ג לפי הערכה טרום ניתוח הגעתי ליעד, אבל אני רוצה לרדת עוד 14 ק"ג.
    נשאר לי בגוף עודפי עור בזרעות ובבטן.
    השאלה שלי היא אם אימוים בחדר כושר יעזור לי ובכמה פעמים כדי לי להתאמן או ללכת לעודפי עור??

לקביעת תור
    סגירה
    אימונים בחדר כושר

הוספת תגובה

תמונה

• אימונים בחדר כושר - תגובה

אודי ויטמן
    30/07/2012

שלום יהודית,
    אימונים בחדר הכושר בהחלט יעזרו לך למצק ולחזק את השרירים ועל ידי כך העור העודף ימתח, אך מלצה שלי היא להתייעץ עם רופא עור על מנת לבדוק אפשרות של הסרת העור העודף, מכיוון שירדת הרבה במשקל ולפעמים יש עור עודף שללא התערבות ניתוחית אי אפשר להיפתר מכול העור העודף
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• זקוקה להתייעצות
    ג'ניפר
    25/07/2012

שלום, אני מתאמנת קבוע בחדר כושר, גובהי 158 משקל 59 ו23% שומן
    אני מתאמנת בחדר כושר המון זמן קרוב לחצי שנה, עושה פעמיים בשבוע אימון כוח ופעמיים אימון אירובי על מכשיר אליפטיקל
    אוכלת בריא ומוצרים כמעט ללא שומן (אחוזי שומן נמוכים עד5%)
    אוכלת בבוקר יוגורט עם גרנולה בצהריים סלט עם טונה במים ובערב ביצה עם ירקות וגבינה. ואני מתנזרת מלחם כמעט לחלוטין מקסימום לחם קל.
    ולא מצליחה לראות תוצאות של ירידה במשקל ואני לא מבינה למה
    המאמן בחדר כושר אמר לשים יותר דגש על אימוני כוח ופחות על אירובי. אני מתחילה להרגיש יאוש ותיסכול מחוסר ההצלחה להגיע ליעד וזה מוריד מהמוטיבציה להמשיך...

בנוסף הייתי רוצה לדעת האם מומלץ לי לשלב שתיית חלבון לאחר אימון במקום ארוחה
    אם כן מומלץ אז הייתי רוצה המלצה על חלבון טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה להתייעצות

הוספת תגובה

תמונה

• זקוקה להתייעצות - תגובה

אודי ויטמן
    25/07/2012

שלום גניפר,
    על פניו נראה שהאימונים שאת מבצעת מצויינים ולפי מה שאת מספרת לגבי התזונה גם בסדר, לפי האימונים שאת מבצעת את חייבת לרדת באחוזיי השומן, כנראה שאת קצת "מזייפת" בתזונה וחוטפת מידיי פעם, או ביציאות הבילוי שלך, אלכוהול וכיוצא...
    המלצתי לבדוק את קצב חילוף החומרים שלך במנוחה ולהתאים עבורך תפריט תזונה מאוזן אשר יכלול את כול אבות המזון, ויטמינים ומינרלים.
    בקשר לכול תוספיי החלבון, המלצתי היא לא לקחת בשום אופן, את עדיין לא עושה פיתוח גוף ואין צורך להעמיס חלבונים על הגוף שייאגרו בסופו של דבר כשומנים בגוף
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אירובי
    רונית
    17/07/2012

אני מתאמנת במכון כושר פעמיים ביום לפני מס ימים דיברה איתי המאמנת ואמרה לי
    שאני מתאמנת יותר מדי שאלתי אותה מזה יש דבר כזה אימון יתר ???

אני בבוקר רצה על ההליכון עושה אימון אינטוורלי אישי ריצה הליכה עובד על סיבולת לב ריאה

ובערב עושה ספיניניג...שלוש פעמים בשבוע ..ונהנית מאוד ..

יש לציין שאני בעלת אחוזי שומן גבוהים של 32 אחוז אך בעלת משקל תקין .

האם אני צריכה להפסיק או יכולה להמשיך להינות לו במכון הכושר?????

לקביעת תור
    סגירה
    אירובי

הוספת תגובה

תמונה

• ודבר נוסף

רונית
    18/07/2012

גובהי 166 ומשקלי 66 קג ואחוזי שומן הם 33.3

אני חושבת שככל שאתאמן יותר כך אשיג יותר תוצאות

והדיאטה שאני עושה נטולת פחמימות ושומנים ...

מה עליי עוד לעשות כדי להוריד את אחוזי השומן ???

וכמובן אימוני כוח 3 פעמים בשבוע בנוסף לאירובי והספיניניג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אירובי - תגובה

אודי ויטמן
    18/07/2012

שלום רונית,
    את בהחלט יכולה לבצע 2 אימונים ביום, בתנאי שלא תגזימי ותתאמני על עצימות בינונית ביחס לכושר הגופני שלך.
    דבר שני זה התזונה, את חייבת לאכול את כול אבות המזון: פחמימות, חלבונים ושומן (מהצומח) על מנת שהגוף שלך יקבל את המנה היומית ובכדי שלא תהיי לך קריסת מערכות ועומס ייתר.
    דבר שלישי וחשוב מאוד זה שעות השינה, את חייבת לישון (לא לנוח) לפחות 7 שעות ביממה על מנת שהגוף והשרירים יוכלו להתאושש מהמאמץ של יום קודם.
    כמו כן אינני מכיר אותך ולא הבחנתי אותך, אז כול מה שאמרתי בגדר המלצה בלבד.
    רצוי שתפגשי איש מקצוע שיבדוק מה וכמה את עושה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה על התשובה

רונית
    18/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שחיה
    שירלי
    29/06/2012

שלום, אשמח לקבל פרטים לגבי שחייה כספורט מרזה. אני נערה בת 18 ואני מחכה לגיוס, לא אשרת בתפקיד קרבי ולכן אני לא צריכה כושר קרבי. אך אני רוצה להרזות לפני הגיוס ולפתח סיבולת לב ראיה ברמה מסויימת. הספורט האהוב עלי מאז ומתמיד הוא שחייה. שאלתי היא האם שחייה תסייע לי להשיג את מבוקשי? אם כן, באיזו תדירות, וכמה שעות שחיה ביום.

תודה רבה מראש.
    שירלי.

לקביעת תור
    סגירה
    שחיה

הוספת תגובה

תמונה

• שחיה - תגובה

יעל הראל
    15/07/2012

שחייה תתרום מאוד לפיתוח סיבולת לב ריאה, קשה לי לומר לך כמה עלייל לשחות כי זה תלוי ברמת הכושר שלך. בגדול, אני ממליצה לכל אחד לבצע פעילות 45-60 דק' 3-4 בשבוע. שחייה בד"כ איננה נחשבת לפעילות שמאוד תורמת לירידה במשקל כי כיוון שהיא נעשית במים האדם מרגיש רעב אח"כ, אבל אני בטוחה שאם תתאימי את הזתונה ותקיימי אימונים רציניים תוכלי גם להפחית במשקל, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים
    ע.
    11/07/2012

אני לא יודעת לרכוב על אופניים, לא הצלחתי ללמוד כשהייתי קטנה, וניסיתי ללמוד לפני שנה.. אבל מאז לא התמדתי.. מה אתם ממליצים לי לעשות? איך מתחילים? איפה? זה לא קצת פאדיחה?

לקביעת תור
    סגירה
    אופניים

הוספת תגובה

תמונה

• אופניים - תגובה

יעל הראל
    15/07/2012

ממש לא! הכי כדאי לדעתי לקחת מאמנ/ת לכמה פגישות שינחו אותך. את יכולה גם להעזר בבן הזוג שלך או בחבר/ה שרק יעזרו לך להתייצב ולאחר שתלמדי את הטכניקה חשוב שבמשך חודש או כמה שבועות רכבי כל יום אפילו רק עשר דק כדי לשמר את הטכניקה, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כושר בהריון
    איילת
    01/07/2012

אני שבוע 7 (+4), היום עברתי us הריון צעיר והסתבר שיש לי תאומים זהים...
    נרשמתי לפני כחודשיים למכון כושר (לפני כן לא עשיתי ספורט כלל), ברגע שגיליתי על ההריון עצמו הורדתי הילוך מבחינת האירובי, כעת במצב החדש -כבעלת הריון "מרובה" עוברים, מה ההמלצה? להמשיך במכון? להמשיך עם קורס "פיטבול", עם מכשירי הכוח או לעזוב את המכון ולהרשם במיוחד לפעילות גופנית להריוניות?

תודה לעונים.

לקביעת תור
    סגירה
    כושר בהריון

הוספת תגובה

תמונה

• כושר בהריון - תגובה

אודי ויטמן
    02/07/2012

שלום לך והרבה מזל טוב!!!
    המלצתי לך מיכוון שאני לא מכיר אותך ואת עברך הרפואי ומצב ההריון, להתייעץ עם הרופא הנשים שלך ואולי גם עם פיזיולוג של המאמץ, לאחר בדיקת עבר רפואי ומצב ההריון תהיי חכמה יותר, אל תסמכי על שום חוות דעת ללא בדיקה רפואית של מקור מוסמך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה על התשובה

איילת
    02/07/2012

לבינתיים דיברתי עם הרופאה שמכניסה אותי לקטגוריית "בר סיכון" ואמרה לי לשכוח כרגע מכושר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ריצה
    רונית
    28/06/2012

אני מתאמנת בחדר כושר עושה ספורט מכל הסוגים אך לאחרונה במהלך ריצה וספיניניג יש לי הרגשת נימלול בידיים...אני רצה עם ידיים רדומות. ועקצוצים
    דבר זה מאוד מפריע לי מה עליי לעשות ?

תודה מראש על תשובתכם ..

לקביעת תור
    סגירה
    ריצה

הוספת תגובה

תמונה

• ריצה - תגובה

יעל הראל
    28/06/2012

נסי להרים מידי פעם את הידיים בריצה... האם את רצה עם גופייה/ חזייה שלוחצת לך במקרה?
    אני מציעה גם להתייעץ עם אורטופד ואפילו עם רופא המשפחה, יתכן שתוסף מסויים יוכל לפתור את הבעייה. ייתכן שכל זה נובע מהצוואר, אולי את מפעילה לחץ בגלל יציבה לא נכונה.. אני ממליצה להיבדק ע"י אורטופד טוב, עדיף אפילו אורטופד ספורט. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ,אעשה זאת..

רונית
    28/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פיתאטיס מכשירים והליכה
    דנה
    22/06/2012

התחלתי להתאמן פעמיים בשבוע בפילאטיס מכשירים. נאמר לי שעליי לשלב גם פעילות אירובית על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות. לכן, בנוסף פעם בשבוע אני עושה צעידה מהירה של שעה. האם מספיק פעם אחת בשבוע של צעידה בנוסף לפעמיים פילאטיס? או שעדיף להוסיף עוד יום הליכה? והאם מותר לעשות פילאטיס מכשירים ויום לאחר מכן הליכה או צריך יום מנוחה ביניהם? מחכה לתשובה.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פיתאטיס מכשירים והליכה

הוספת תגובה

תמונה

• פיתאטיס מכשירים והליכה - תגובה

אודי ויטמן
    25/06/2012

שלום דנה,
    אימוני פילאטיס זה מצוין עבורך, אך כמובן שצריך גם לבצע פעילות אירובית על מנת לשפר את הסיבולת לב-ריאה ושריפת שומנים.
    מומלץ לבצע פעילות אירובית של הליכה מהירה כול יום כ- 30 דקות, את בהחלט יכולה לשלב פילטיס והליכה באותו היום.
    תשתדלי לא להגזים עם משך זמן הצעידה, רצוי עד 40 דקות אם זה בקצב מהיר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הליכה מהירה ומשקולות
    שרון
    20/06/2012

שלום רב
    לאחרונה התחלתי לעשות הליכה מהירה בכל יום למשך חצי שעה
    בימים האחרונים אני משלבת בזמן ההליכה,גם משקולות ידיים(מחזיקה אותם) של קילו כל אחת,
    מתוך מחשבה לחזק את שרירי הידיים ובכלל....

רציתי לדעת האם זה טוב ו "בריא"? האם זה תורם ולמה? או אולי להיפך ועלול לעשות נזק?

יש לי כאבי עורף וגב, אבל אני לא בטוחה שזה מזה(אולי דווקא זה עשוי לשפר את הכאבים שהחלו עוד קודם להליכות)...??

בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין משקולות ידיים שמחזיקים לבין רצועת משקולת שמלבישים על הידיים (או הרגליים), ומה בעצם עדיף בזמן הליכה???

אודה מאד לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    הליכה מהירה ומשקולות

הוספת תגובה

תמונה

• הליכה מהירה ומשקולות - תגובה

אודי ויטמן
    20/06/2012

שלום דינה,
    בזמן הליכה או ריצה, כאשר משלבים משקוליות ביד הנזק יכול להיות הרבה יותר חמור מאשר שלא תתאמני בכלל.
    כבני אדם נולדנו לא סימטריים ויש הבדל בין שני צידי הגוף, לכן בזמן הליכה אנו לא מניעים את הזרועות באופן לא שווה אשר יוצר חוסר איזון בין שריריי השלד ויכול להזיק ולגרום לבעיות בקרסול, ברכיים גב וצאוור.
    מקווה שלא הפחדתי אותך מידיי, אך עדיף שתעלי את קצב ההליכה שלך מאשר להעמיס על הגוף משקל מיותר.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אימון ברטט + נעלי ספורט להורדה
    יהלומה
    05/06/2012

הי, רציתי לשמוע חוו"ד על אימוני כושר בעזרת מכשירי רטט למיניהם - אימון כוח אנאירובי . כמו כן שמעתי על נעלי ספורט מיוחדות לירידה במשקל - האם יש אמת בדבר יעילותן והאם יש סוג מסויים שעדיף להשתמש בהן

הוספת תגובה

תמונה

• אימון ברטט + נעלי ספורט להורדה - תגובה

יעל הראל
    11/06/2012

האם את מתכוונת לנעליים עם הסולייה שמחטבת את הישבן?
    לא התנסיתי בעבודה רבה עם מכשיר הרטט, כך שלא יהיה פייר אם אכתוב עליו. אבל אני יועת שהוא בהחלט יכול לתרום לגיוון ועבודה באימון. עם זאת לא הייתי סומכת רק עליו שהוא יעשה את העבודה. הכי נכון זה לבצע פעילות אמיתית המעלה את הדופק. אימון בעזרת הרטט יכול להוות השלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נעליים מיוחדות לחיטוב הגוף

יהלומה
    13/06/2012

נעליים מיוחדות שעוזרות לחטב את הגוף - לטענת המשווקים לא צריך לעשות יותר מדי , רק ללכת בהם ...
    לאיזה פרמטרים צריך לשים לב בקניית נעליים כאלה ואיך ניתן להבחין בזיופים

באשר לשאלתי בנוגע לאימון ברטט , תודה על תשובתך . כן , אני יודעת שזהו אימון אנאירובי וצריך להוסיף אימון אירובי לקבלת תוצאות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נעליים מיוחדות לחיטוב הגוף - תגובה

יעל הראל
    14/06/2012

את הנעל ניתן להשיג במכוני אורתופדיה ובחנויות נעליים וספורט, אני חושבת שהכי חשוב שאת תרגישי איתן נוח ואף טיפ לא באמת יועיל חוץ מהטיפ הזה, מכיוון שלכל אחד/ת מתאימה נעל אחרת בהתאם למהנה כף הרגל שלו ואופן היציבה.חשוב שאם תרגישי עומס בגב או בבירכיים לאחר תקופת מה שאת נועלת אותן, אל תמשיכי לנעול אותן כי הן כנראה לא מתאימות. מנגד, ייתכן ותרגישי טוב ונוח. לקוחה שלי שקנתה נעל כזו טענה שהרגישה ששרירי הישבן והירך האחורית שלה, עבדו יותר. בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כושר בהריון
    איילת
    11/06/2012

לפני חודש נרשמתי לראשונה בחיי למכון כושר, בנו לי תוכנית אימון של אירובי + כוח + מתיחות ותרגילי בטן, במקביל אני מצטרפת למס' קורסים כגון: מדרגה, זומבה (בתפקיד האירובי) , עיצוב ופיטבול, השבוע גיליתי שאני בהריון שבוע 4, לשאלתי: מה להוריד מהאימון שלי? האם לוותר על תרגילי בטן (לדברי המאמנת,כן)? להמשיך עם המדרגה/זומבה ורק להוריד הילוך?
    אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    כושר בהריון

הוספת תגובה

תמונה

• כושר בהריון - תגובה

יעל הראל
    11/06/2012

מזל טוב! ראשית, המשיכי להתאמן באופן מותאם ליכולותייך ולהרגשתך כל עוד את חשה בטוב. בשלב מוקדם של ההריון יש פחד מההפלה (עד חודש 3) ולכן מומלץ לא לעשות מה שלא עשית עד היום. עם זאת המשיכי בפעילות מתונה- הורידי הילוך כפי שכתבת וחזקי את שרירי רצפת האגן והבטן במנחים שעובדים על הרחב בטני. (התייעצי עם המאמנת בחדר הכושר). בשלב זה העובר בגודל של גרגר אורז ואין שום מניעה לחזק את הבטן. בהמשך ככל שהבטן גדלה יהיה לא נכון לבצע כפיפות בטן, כיוון שאלה רק יחלישו את הבטן ואת רצפת האגן ולכן, גם בהמשך הקפידי. בהצלחה!! (את יכולה לראות באתר שלי תמונות למגוון תרגילים מתאימים להתעמלות בנשים בהריון)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ניפוח
    יאירה
    05/06/2012

שלום .
    רציתי לדעת אם אני רוצה לעבוד על ניפוח בצורה יעילה. מה רצוי שאעשה ? לעשות את העבודה על המכשירים לאחרי הפעילות האירובית או לפני ?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    ניפוח

הוספת תגובה

תמונה

• ניפוח - תגובה

אודי ויטמן
    06/06/2012

שלום יאירה,
    על מנת לעבוד על הגדלת נפח השריר מומלץ לעבוד על משקלים כבדים (כ- 80% מהיכולת המירבית שלך), ולבצע בין 3-5 סטים מכול תרגיל או מכשיר, כאשר מספר החזרות בין 8-12 בכול סט.
    את העבודה כנגד התנגדות מומלץ לבצע לפני פעילות אירובית על מנת להשאיר מספיק אנרגיה וכוחות לתרגילי הכוח שמחסלים את מאגרי האנרגיה בגוף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה