פורום דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדתי 18 קילו
    חבר של אהרון
    30/08/2008

אני מטר 80 שקלתי ביום כיפור שעבר 112-113 בערך ולא יכולתי לנשום אז התחלתי דיאטה לבד בלי ללכת לרופאים רק ליכנס לפורום הזה ולקרוא תהודעות.דבר 1 זרקתי תכל הממתקים ו11 חודשים לא אכלתי שום ממתק ושם גלידה ושם פיצה אני אוכל הכל אבל בכל אחורה מוסיף גם 3-4 מלפפונים 2 גמבות אדומות עגבניה וחצי גזר .אני לא עושה שום ספורט כי אני על כיסא גלגלים עשיתי תאונה לפני כמה שנים.לפני התאונה שקלתי 70 קילו ב3-4 שנים עליתי 43 קילו ל113.בקיצור עכשיו אני שוקל 94 חסר לי לרדת רק עוד 13 קילו להגיע למשקל תקין 81 גובה 1.80 אז לכל השמנים שקוראים תהודעה שלי שזה יעודד אותכם קצת זה קשה לעשות דיאטה אבל.....לטווח ארוך זה משתלם תודה לאהרון ולכל הדוקטורים שפה שעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדתי 18 קילו

הוספת תגובה

• ידידי השמנמן החמוד

אהרון
    30/08/2008

בקצב הזה, בעוד כמה חודשים אפנה אליך "ידידי החמוד" או לכל היותר "ידידי השמנמוד". יופי שאתה ממשיך בקצב נורמלי. לא עדכנת איך הסתדרת עם דיאטת הפלא (מרק כרוב) בה לא עודדתי אותך. כמה זמן החזקת מעמד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזקתי מעמד בדיאטת מרק כרוב יומיים

חבר של אהרון
    30/08/2008

רק יומיים החזקתי מעמד.אתה צדקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדתי עוד 2 קילו אבל למה קצב איטי?

חבר של אהרון
    16/09/2008

עכשיו אני שוקל 92.2 בערך 20 קילו הורדתי ב11 חודשים אבל למה אני יורד רק קילו 2 קילו בחודש אוףףףף חחח אבל זה גם טוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אני עושה דיאטה חדשה שהמצאתי

חבר של אהרון
    16/09/2008

בבוקר קפה בלי סוכר 2פורוסות לחם חיטה מלאה+גבינה לבנה חצי אחוז עד הצהריים אוכל כמה מלפפונים+גמבה אדומה+ 2תפוחים בצהריים אני זורק למחבת בצל קצוצ+2 גמבות חתוכות+2 עגבניות חתוכות+_ 2מלפפונים חתוכים מוסיף 3 ביצים מכסה את המחבת ואחרי 10 דקות יוצא תפריט סודי אני אוכל את הכל ולא רעב עד הערב.בערב אוכל חצי קופסת טונה בשמן+סלט ענקי+ תפוח אדמה במיקרו עם פלפל שחור ומלח.וכמובן שותה 4-5 בקבוקי מיים כל יום וגם 2 בקבוקים של דיאט קולה.אבל יורד לי רק קילו בחודש זה לא רע כי לפחות לא עולים במשקל.אהרון התותח הכל בזכותך עכשיו השאלה:האם זה לא מסוכן לאכול כל יום 3 ביצים ו2 בטטות וטונה????לא מסוכן=לא בריא???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב עם "אבל"

אהרון
    16/09/2008

ניחשת, 3 ביצים ביום זה יותר מדי. אני מציע יום אחד עם 2 ביצים ויום אחד עם רצועות חזה הודו. קופסה שלמה טונה במים זה עדיף על חצי בשמן. החלף מדי פעם בסלמון צלוי. וותר על הקולה זה זבל כימי בבקבוק או לפחות צמצם לחצי. לא רק תפוחים, תגוון עם פירות אחרים ולא 2 בבת אחת אלא בנפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא טוב,

אהרון
    16/09/2008

זה מצויין! אוי לך אם תנסה יותר בהעדרות פעילות גופנית ואחרי 20 ק"ג. סיכמנו שאף אחד לא רודף אחריך והעיקר ההתמדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אהרון אבל למה.......

חבר של אהרון
    16/09/2008

למה גם אחרי שהורדתי 20 קילו אני מרגיש שאני שמן????אני ממשיך בדיאטה שלי הסודית עוד שנה אולי אני יגיע ל80 ועד שנתיים ב"ה נחזור להיות 70 קילו כמו תמיד חתיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מרגיש שמן בראש

אהרון
    16/09/2008

והאמת שגם בגוף. העיקר הוא שאתה בכיוון הנכון. למעלה מ95% מהמרזים חוזרים לסורם וכל פעם יותר קשה להם להוריד, ואת הסיבה לכך כבר הסברתי מספר פעמים. אתה רוצה להצטרף אליהם? בלי פ"ג 2 ק"ג בחודש זה יפה מאוד. ל70 ק"ג אתה כבר לא תגיע, אל תשלה את עצמך אבל גם 80 זה טוב ואם יהיה פחות, שנינו נשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד חבר של אהרון

ד''ר רוני חרמון
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חריגה מדיאטה של 1200 קל' ,כמה היא
    ס.
    29/08/2008

משפיעה על הירידה הכללית במישקל, אם חורגים יום אחד ולמחרת כבר חוזרים לתפריט הרגיל... למשל, היום אכלתי קצת יותר מ-1200 קל,(אבל גם התאמנתי). *בכמה מותר לחרוג כדי שלא לעלות במישקל?(מקסימום הירידה תתעכב?) *יש לציין שסה"כ אני מקפידה וירדתי יפה מאוד...

הוספת תגובה

• בשורות טובות אני תמיד אוהב לשמוע

אהרון
    29/08/2008

לפני כמעט 4 שבועות היית מאוד מודאגת שהירידה פסקה אחרי 12 ק"ג תוך 2.5 חודשים. הרגעתי אותך והצעתי לא לרדת בשום אופן מתחת ל1200 קק אלא להגדיל את פ"ג והירידה תתחדש. אני מבין שההתמדה הניבה את התוצאות המצופות ובהתחשב בנתונים, אני לא מופתע. מעניין אותי לדעת כמה ירדת מאז (שקלת 64 ק"ג). שוב תורי להרגיע אותך: אין מה לדאוג! חריגה לא מוגזמת מדי פעם לא מזיקה אלא להיפך, היא מכינה את הגוף לקראת ההפסקה ההדרגתית של "הבצורת". יותר חשוב להתמיד בתזונה הנכונה מאשר להקפיד על חודה של קלוריה שממילא אין באפשרותך למדוד. אם בכל זאת המצפון מציק לך, הגדילי ליום או יומיים את הקף ההוצאה על ידי פ"ג. מצפה לשמוע ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובתך המעודדת.לשאלתך,ירדתי מ

ס.
    30/08/2008

מאז עוד כמעט עוד 2 ק"ג(ואני בחופשה,הפעילות קצת ירדה). בקרוב אחזור לסדר יום קבוע ואז ארד יותר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ס.

ד''ר רוני חרמון
    29/08/2008

אם מנת הקלוריות היומית שלך צריכה להיות 1200 אז רצוי להקפיד ברוב הזמן. אם יש חריגה יש להתקזז למחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחה לבית ספר.
    הדס
    29/08/2008

היי(: אני בכיתה י"ב, לומדת עד שעות אחר הצהריים. אני בדיאטה מחמירה, ולא יודעת מה לקחת לבית ספר, שישביע אותי, אך לא ישמין. אשמח להצעות! תודה רבה(:

לקביעת תור
    סגירה
    ארוחה לבית ספר.

הוספת תגובה

• כמה שאילות

אהרון
    29/08/2008

1. מה את אוכלת בבית לפני בי"ס אם בכלל? 2. כמה פעמים את אוכלת בבי"ס ובאילו שעות? 3. את אוכלת ארוחה בבית אחרי הלימודים? מהי? 4. מה יתר הארוחות שלך בבית כולל שעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל וגובה ?

אהרון
    29/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

ד''ר רוני חרמון
    29/08/2008

דיאטה מחמירה זה לא טוב. תמיד את יכולה לקחת ירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה
    גל
    28/08/2008

אני בת 17 וחצי, גובהי 1.54 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל, אך לא יודעת איזו דיאטה לעשות- כמה אוכל מינימום מותר לי לאכול כדי שהגוף לא ייכנס לטראומה ויפרק שריר במקום שומן? כמה קלוריות עליי לאכול ביום? האם ניתן להאריך את הקצב בו ארד במשקל? האם שילוב ספורט בדיאטה מהסוג הזה הוא הכרחי ומשמעותי לירידה במשקל? כמה ספורט עליי לעשות בשבוע? תודה מראש, גל.

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• תשובות

אהרון
    28/08/2008

מן השאלות שלך רואים שאת כבר מבינה עניין. אני בת 17 וחצי, גובהי 1.54 ומשקלי 52. ===כבר בטווח התקין אבל עם כמה ק"ג פחות, תראי עוד יותר טוב אני רוצה לרדת במשקל, אך לא יודעת איזו דיאטה לעשות- כמה אוכל מינימום מותר לי לאכול כדי שהגוף לא ייכנס לטראומה ויפרק שריר במקום שומן? ====את לא צריכה דיאטה מסויימת, חבל להכנס לסיחרור. רק תזונה נכונה ופעילות גופנית נכונה ====בכל הרזיה מזורזת "נאכל" גם שריר. ככל שהקצב איטי יותר התפריט מאוזן והמאזן הקלורי השלילי נוצר על ידי פעילות גופנית, שומרים על השריר. כמה קלוריות עליי לאכול ביום? ====לא פחות מ1200 האם ניתן להאריך את הקצב בו ארד במשקל? ====אם מתכוונת "להעריך", בהתחשב במשקל הכולל והעודף הקטנים לא מומלץ יותר מ2 ק"ג\חודש (בגלל הסעיף הקודם) האם שילוב ספורט בדיאטה מהסוג הזה הוא הכרחי ומשמעותי לירידה במשקל? כמה ספורט עליי לעשות בשבוע? ====לפחות שעה ביום אירובי לפי בחירתך בעצימות בינונית (120-130) ועוד 2-3 פעמים לא רצופות בשבוע פעילות בונה שריר אפקטיבית . בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלהה
    עדי
    28/08/2008

אם גובהי 1.52 ואני שוקלת 42 זה בסדר או שאני שוקלת יותר מדי יחסית לגובהי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה

הוספת תגובה

• משקל

אהרון
    28/08/2008

אם את ילדה ( עד 17) והמבנה צר את בטווח נורמלי , אחרת את רזה מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה וספורט
    סיוון
    27/08/2008

היי כולם, קודם כל אני רוצה להודות לכולם פה על התמיכה בשבועות, גם כשנעצרה הירידה. שמחה לומר שבחודש (היום בדיוק) הורדתי כבר 6 ק"ג ממשקלי ואני מקווה שזה ימשיך ככה :) כמו שכבר ציינתי, אני משלבת ספורט במקביל לדיאטה ורציתי לדעת האם אפשר "לנתב" את הירידה במשקל? זאת אומרת, אם אני עושה דיאטה ובמקביל מתאמנת חזק מאוד על איזורים מסויימים בחדר כושר אני ארזה בהם יותר או שזה לא משפי? ובכלל, אם אני משמינה לרוב רק באיזור מסויים, כשאני מרזה השומנים יורדים משם או לאו דווקא? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה וספורט

הוספת תגובה

• הי סיוון

ד''ר רוני חרמון
    28/08/2008

כל הכבוד תמשיכי כך ותתמידי זה משתלם בסוף.
    השמנה והרזיה הינה פרופורציונלית ומתאימה לכל גוף באופן אישי כך שגם הירידה במשקל הינה פרופורצונלי והתעמלות לא יכולה לכוון אאל אזור מסויים בגוף. התעמלות ודיאטה הם שילוב מצויין להצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון טוב לשמוע ממך

אהרון
    28/08/2008

בעיקר בשורות טובות. כנאמר אין הרזיה נקודתית אבל זה מומלץ לתרגל נכון את האיזורים הבעיתיים. זה מחזק, מקשה ומעצב את השריר ויחד עם ההרזיה הכללית הצורה תשתפר בהחלט. איחולי המשך ההצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד ניתן לעזור כשדיאטה לא עוזרת
    כוכי
    26/08/2008

שלום, אני בת 45, גובה 1.62 ושוקלת 66 ק"ג, אני אוכלת בבוקר 3 פריכיות אורז עם 2 כפות גבינה 3% עגבניה+מלפפון, ארוחת ביניים - מעדן אפס אחוז, בצהריים : כעת התחלתי עם כוס אורז מלא + 1/2 כוס שעועית אדומה +סלט ירקות טרי , (לפני זה בצהרים אכלתי חזה עוף אפוי עם חצי כוס קטניות + סלט ירקות טרי) ובערב 3 פרכיות עם ממרח טונה, במהלך היום אני שותה בערך 6 כוסות מים+-. אני גם עושה הליכה מהירה של שעה אחת 4 פעמים בשבוע, תהליך זה מתמשך כבר חודש ויותר, לא ירדתי אפילו גרם אחד, אני ממש בדיכאון, מה עלי לעשות??? אשמח לקבל את תשובתכם.תודה.

הוספת תגובה

• שאלות הבהרה

אהרון
    26/08/2008

1. האם זאת הפעם הראשונה בשנים האחרונות שאת מנסה לרזות? 2. אם לא, מתי היתה הדיאטה האחרונה, אופיה והיקפה, משך הזמן שלה, משקל התחלתי וסופי? 3. מה זה "כוס", לפני הבישול או אחריו? 4. יש לך מגבלות בתזונה או ביכולת פעילות גופנית חוץ מהליכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכי

ענת פלדמן
    26/08/2008

אשמח לראות את התשובות לשאלות של אהרון, ועוד: האם את עושה גם אימונים אנאירוביים - היינו חיזוק שרירים בנוסף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאהרון

מיטל כהן
    26/08/2008

1. האם זאת הפעם הראשונה בשנים האחרונות שאת מנסה לרזות? כן, הפעם יש לי מטרה להוריד 6 ק"ג, בדקתי את בלוטת התריס והכל תקין, מעבר לכך אני סובלת שנים מעצירות. 2. אם לא, מתי היתה הדיאטה האחרונה, אופיה והיקפה, משך הזמן שלה, משקל התחלתי וסופי? בעבר הייתי מקרוביוטית ומשקלי היה 57 ק"ג. 3. מה זה "כוס", לפני הבישול או אחריו? אחרי הבישול. 4. יש לך מגבלות בתזונה או ביכולת פעילות גופנית חוץ מהליכה? אין לי שום מגבלות, אני מוצאת שהליכה מהירה היא הכי קלה, את ההליכה אני עושה בכל בוקר מהשעה 6.00 ועד 07.00. ממתינה לתגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לענת

כוכי
    27/08/2008

ענת היי, קראתי את המאמר שלך ולדעתי יש שם כלים נפלאים שיוכלו לעזור לי בדיאטה שלי. מה שנותר לי הוא להדפיס את המאמר ופשוט להתחיל ליישם אותו. כולי תקווה ענקית שעם העצות של כולכם אצליח להוריד במשקל בצורה מסודרת. כמובן שאשמח לשמוע ממך עצות נוספות לגבי דמיון מודרך דרך שאני מאד מחוברת אליה. תודה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

ענת פלדמן
    27/08/2008

הרשי לי רק הערה קטנה: שימי לב שאת לא "צמה" יותר מ -3 שעות בין ארוחה לארוחה. זיהיתי פער בין א. הצהרים לארוחת הערב. אפילו תפוח באמצע הוא מצוין לשבירת הצום וזאת על מנת שלגוף תהיה כל הזמן אנרגיה זמינה [גם אם את לא בפעילות "אירובית" הרי עצם פעולת הנשימה - עד 120- ופעולות פשוטות מצריכות שימוש בחמצן ומאגר אנרגיה זמין על מנת להגיע לשריפת שומנים]. בנוסף, היכנסי למחשבונים כאן ב BEOK, מחשבון BMR יתן לך הוצאה קלורית אינדיקטיבית במנוחה. זה ייתן לך מושג לגבי כמה קלוריות את אמורה לאכול ביום. לגבי טכניקות NLP ודימיון מודרך. אני כמובן בעד סשן מלא של "ניקוי עמוק". אבל גם הטיפים הבאים יכולים לעזור: לפני שנתחיל תשאלי את עצמך האם יש לך "רווח משני" מ - 6 הק"ג הללו. זה נשמע מוזר, אני יודעת, אבל תת המודע שלנו תמיד פועל על מנת להגן עלינו. עצמי עיניים, תנשמי עמוק ותקשיבי לקול הפנימי שלך. מה נותן לך המשקל הזה? במה הוא משרת אותך? יכול להיות שתופתעי מהתשובה, ויכול להיות שיעלו רק דברים שליליים. במשך 21 יום את יכולה לבצע את התרגיל הבא. מטרתו לתכנת את תת ההכרה "לראות" אותך במשקל האידיאלי, נקייה משליליות ומתסכול. 1.תנשמי עמוק 3 פעמים כשאת מוציאה את האויר לאט ובהדרגה. עמדי נוח והושיטי יד אחת קדימה. הוציאי את כל השליליות שיש לך בגוף אל כף היד. [איך זה מרגיש על היד? איזה צבע?]. תשטפי את היד במים 2.חיזרי לאותה עמידה, וכעת דמייני שעומד מולך מישהו מאוד אהוב שמסתכל עליך באהבה. המטרה היא למלא לכל האזורים הריקים משליליות את אותה אהבה והערכה. איזה צבע יש שם עכשיו? 3.דמייני את עצמך עומדת במרחק של צעד אחד מולך, עם הגב אליך. ראי אותך רזה, בריאה, מלאת ביטחון וקבלה עצמית. עשי צעד אחד לתוך עצמך ו"תנעלי" את עצמך בגוף החדש. עדכני אותי, בהצלחה ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות לכוכי

אהרון
    26/08/2008

לצערי אני לא יכול להתחיל עם המילה "סבלנות". בהתחלת מישטר הרזיה כלשהו (אם הוא ראוי) מצפים לתוצאות מוחשיות. אם זה היה קורה בחודש השלישי או הרביעי, המצב היה שונה. אחת מהבעיות כבר זיהיתי אבל אינני בטוח שהיא היחידה. עצירות היא אחד מהאויבים של ההרזיה והיא תופעה נפוצה בדיאטות דלות קלוריות בעיקר עם הן גם דלות סיבים תזונתיים. הבעיה חמורה כיפליים כאשר זאת תסמונת כרונית לא קשורה לדיאטה, אם כי במידה זו או אחרת מושפעת על ידי תזונה לא מתאימה. אנסה לעשות קצת סדר בתפריט שלך עם דגש על פתרון בעית העצירות. --האורז, גם אם הוא מלא מכיל מעט מדי סיבים תזונתיים ובכלל ערכו התזונתי נופל מדגנים אחרים. אני מציע לוותר עליו ומצפה לשיפור ביציאות. --בוקר: כריך מ 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה עם גבינה\קוטג' 3% + פילפל אדום. --ביניים : 50 גרם שזיפים שחורים יבשים.+ כף סובין שיבולת שועל --צהריים: זה בסדר אבל בלי אורז. הסלט צריך להיות מגוון וגדול עם כפית שמן (מנה ראשונה) --ביניים : גביע לבן טבעי 1.5% עם כף נבט חיטה (קונים בחנות טבע)\כף סובין חיטה --ערב:סלט כרוב + גזר + שמן, 2 פרוסות לחם קל מלא\לחמית עם קופסת טונה במים (לא ממרח) --לילה: כמה תאנים יבשים. פעילות אירובית 90 דקות (רצוי מפוצל ומגוון) כל יום בעצימות בינונית. פעילות בונה שריר 2-3 פעמים בשבוע לשימור מסת השריר. (זה חשוב בכלל ובהרזיה בפרט). זה חייב להצליח. אשמח לעידכונים לצורך שינויים, אם נחוץ. --אם יש רצון, יש דרך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה לא עוזרת

ליטל סמואל-לוי
    26/08/2008

כוכי שלום,
    בהחלט אפשר להבין מדוע את מתוסכלת. כחודש ימים את אוכלת פחות מ-1000 קק"ל (!) ביום, לפי חישוב שעשיתי, עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע ולא רואה שום תוצאות.
    יש שתי סיבות אפשריות ל"תקיעות" הזו:
    1) קצב חילוף החומרים שלך הוא איטי, זאת אומרת שאת שורפת מעט קלוריות ביממה ולכן מתקשה לרדת במשקל. יש טיפול לכך.
    2) גופך מגיב לאט יותר למגבלה הקלורית ולוקח זמן עד שמתחילים לראות תוצאות. מצב זה יכול לקרות בתחילת תהליך הרזייה וגם במהלכו. לעיתים גם מלווה באגירת נוזלים.

תוכלי לענות על השאלה בעזרת בדיקת קצב חילוף חומרים (בדיקת נשימה פשוטה שאורכת מספר דקות ויכולה לומר בדיוק מהי השריפה הקלורית היומית שלך).
    במקביל אני ממליצה לך מאוד לגוון את התפריט כי הרבה פעמים זה גם עוזר, ובכל מקרה את לא יכולה לקבל את כל הרכיבים התזונתיים הדרושים לגוף בכמות נאותה בתפריט קבוע ודל מאוד בקלוריות.
    בבקשה תעדכני אותי האם זה עזר...
    בהצלחה.
    ואגב שתדעי, לפי ה-BMI (המדד הקובע את הסיכון הבריאותי מהמשקל), את נמצאת בגבול העליון של הטווח התקין - 25.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לליטל, ענת ואהרון

כוכי
    27/08/2008

שלום לכולכם, קראתי את התגובות שלכם ואני אסיים את הדיאטה שהציע לי אהרון, יש לי סבלנות והרבה סבלנות אבל כשלא רואים תוצאות למרות שכל כך מתאמצים ומשתדלים פשוט מאבדים את החשק להמשיך באותה מתכונת, ואני ממש אבל ממש לא רוצה לעלות במשקל. תודה לכולכם על הסבלנות הנהדרת שלכם שישבתם והגבתם ולא "התקמצנתם" במילים. תודה, כוכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות לגבי תשובתך

כוכי
    27/08/2008

שלום לך, ראשית תודה עבור תגובתך. אני מודעת לכך שכמות הקלוריות שלי היא נמוכה, אני בפירוש מפחדת לאכול בכדי לא להשמין. לגבי "התקיעות" שלי כיצד לדעתך ניתן לאבחן שאכן חילוף החומרים הוא איטי, ביצעתי בדיקות דם לבלוטת התריס והתשובות היו תקינות. אשמח אם תוכלי להרחיב לגבי בדיקת קצב חילוף חומרים - כיצד בדיוק מבצעים בדיקה זו? כמו כן אשמח לקבל את המלצתך לגבי גוון התפריט מתוך תקווה שזה יעזור. תודה מראש, כוכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת חילוף חומרים

ליטל סמואל-לוי
    28/08/2008

אני בהחלט חושבת שיש מקום לבצע בדיקת חילוף חומרים, שתבהיר מהי שריפת הקלוריות היומית שלך (ללא פעילות).
    צרי איתי קשר טלפוני ולפי איזור מגורייך אוכל להמליץ לך איפה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כוכי

ד''ר רוני חרמון
    28/08/2008

אין כזה דבר הדיאטה לא עוזרת, כניראה מה שאת עושה לא מספיק טוב.
    קודם כל בגיל 45 קצב הירידה במשקל יותר עיתי בשל שינוי הורמונלי ולכן צריך הרבה סבלנות והתמדה. חוץ מזה את אינך שמנה ואולי יש עליך 2-4 קילו עודפים כך שקצב הירידה בכול מקרה יהיה של 200-300 גרם בשבוע. צריך הרבה סבלנות.
    המלצתי: תאכלי שבוע רק בשר דגים וסלט ללא כל דבר אחר. תשתי 15 כוסות מים(דיאט קולה וכו') ליום ותמשיכי כרגיל את הפעילות הגופנית שלך ובשבוע הבא תהיי קילו פחות בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת בשר\חלבונים

אהרון
    28/08/2008

זאת דיאטה שנותנת תוצאות מוחשיות בשלב הראשון, הסברתי את זה בשירשור אחר. (כרגיל, בהתחלה חלק גדול הם נוזלים). לאור העצירות הכרונית שלך, אינני בטוח שזה הדבר הכי מתאים. אני חוזר ואומר, עצירות היא אוייב ההרזיה. עדיף תפריט עשיר סיבים תזונתיים. הירידה תהיה איטת יותר אבל יותר עמידה תוך הטבת מצב העצירות. את מבולבלת? זה רק ממחיש ש"אמנות" ההרזיה אינה מדע מדוייק, אחרת לא היו עשרות גישות, מאות דיאטות ומיליוני דיאטנים. אבל יש רק דיאטה טובה אחת: זאת שמתאימה לאדם מסויים, כלומר אפשר להתמיד בה לאורך זמן ללא נזק לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכי, כשמך כן את

אהרון
    28/08/2008

הפכת לכוכב הפורום של הימים האחרונים. (לפחות לפי ההתעניינות שאת מעוררת אצל המשיבים). איפה עוד תמצאי פורום כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולכם!!!!

מיטל כהן
    28/08/2008

אהרון אתה צודק, באמת איפה יש פורום שכזה, תודה ענקית לכולכם, אני אנסה לשלב וליישם בין העצות של כולכם ואני אעדכן אותכם בקרוב לגבי התפתחות הדיאטה שלי. תודה שוב, אתם פורום מדהים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    אבי
    26/08/2008

אילו וויטמינים צריכים לקחת כדי למנוע רדיקלים חופשיים בגוף ? תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• A, C, E, selenium

אהרון
    26/08/2008

תזונה נכונה מאוזנת עשירה במגוון ירקות, פירות, דגנים מלאים, דגים, בשר, שמן איכותי מספקת את כל נוגדי החימצון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילך

ד''ר רוני חרמון
    26/08/2008

צריך לאכול ירקות שמכילים נוגדי חימצון ובעיקר ויטמין C E

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות יש בפיצה קפואה?
    רקדנית:)
    25/08/2008

כזאת של זוגלובק נניח, בעיגול שלם של משפחתית.. אכלתי 1/16 מהמגש ובכל זאת אני דואגת שזה משמין כי אני אפילו לא יודעת איך לחשב את זה.. תודה

הוספת תגובה

• גם אני

אהרון
    25/08/2008

אבל בטח שלא אסון קלורי. מה שמדאיג אותי זה שאת לא עומדת בפיתוי אבל אם זה פעם ביובל, לא נורא. פיצה אינו מזון מומלץ למישהו עם הנתונים שלך שרוצה בכל זאת להוריד עוד כמה קילוגרמים. לא שמעתי ממך הרבה זמן. איזו בשורה בפיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אהרון..

25/08/2008

בשורה?! אממ קצת מבואסת.. או שלא.. לא יודעת העניין הוא שלפי המשקל בבית אז אני עכשיו שוקלת 48.7 בערך.. שזה אומר שירדתי בערך קילו :) לא שיניתי ממש את האכילה.. אני אוכלת מעט, קשה לי לאכול הרבה כמו שאמרת לי. אני מבואסת כי הלכתי לחדר כושר (והתחלתי ללכת באופן קבע בין 3 ל-5 פעמים בשבוע) ושם המשקל הראה לי 53 קילו ו3 ימים אח"כ הייתי שם וזה הראה 52 שזה אומר שבטוח ירדתי קילו אבל מה זה המס' הזה?!.. אני לא מבינה כבר אולי זה המשקל שלי ואני שמנה יותר משחשבתי.. מצד שני שם זה עם נעליים ששוקלות לא מעט וכל הבגדים.. וערב.. אז אולי לא אני לא ממש יודעת. בכל מקרה ספורט זאת הדרך הכי בטוחה לרדת! ורואים את זה מה שלא יהיה.. אבל אני לא מצליחה לאכול יותר כאמור.. תודה אהרון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

אהרון
    25/08/2008

קילו זה יפה מאוד. אין כמו ספורט! יש לי הרגשה (טובה) שבכל זאת את אוכלת יותר ממה שאת חושבת אבל טועה בחישוב. נשמע בשורות טובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי..

25/08/2008

תראה אני מקווה אפילו לשמוע שאני אוכלת יותר ממה שאני חושבת.. היום כתבתי כל מה שהכנסתי לפה אז אין לי בעיה לכתוב כאן ותגיב לי כמה זה יוצא.. בוקר- יוגורט דיאט שכתוב עליו שהוא 47 קל' ביניים- 5 ענבים צהריים- חתיכה קטנה מהפיצה שזה 1/16 מהמגש הגדול.. ביניים- ארטיק קרח דיאט, 6 קל' ערב- מוקפצים בלי שמן (מעריכה שחצי כוס אולי קצת יותר) ובערך 2 כפות אטריות אורז לבנות רגילות.. (בלי שמן...) לפי אין שאני מחשבת הייתי אומרת שזה 160 קל'+הפיצה שאני לא יודעת כמה אז נגיד 200 וסה"כ 360 בערך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להיות כך?

אהרון
    25/08/2008

ועוד עם ספורט. אני לא יודע מה יהיה אתך. למה שלא תנסי לפחות זמנית לאכול נורמלי כפי שיעצתי לך? אמרתי נורמלי? הכול יחסי. מה אני אגיד לך, חבל שלפחות לא אכלת יותר פיצה. היה הרע במיעוטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות = לחיות

אהרון
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר שאפשר..

26/08/2008

אהרון בכל מקרה לפחות אין לי בעיה שאני אוכלת יותר מידי חחחח יש ימים שאני אוכלת יותר.. זה לא תמיד ככה אבל כן פחות או יותר כמויות והכל.. רק לפעמים עוד דברים בביניים או דגני בוקר בבוקר וכאלה.. בכל מקרה אני אוכל יותר.. הבנתי את הבעיה שבדבר.. סתם מפחדת להשמין ובגלל זה אני דוחה את הקטע של לאכול יותר ונורמלי כדבריך. ואגב.. עליתי על המשקל וראיתי 48.5! יש ירידה =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לחשב קל' בפיצה תלוי במרכיבים

ד''ר רוני חרמון
    26/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל תקין?
    סיגל
    25/08/2008

אני בת 52. גובה 168 ס"מ, משקל 56 ק"ג. נחשבת לרזה ובכ"ז? איך מחשבים משקל תקין? ואם יש הבדל בחישוב בין גברים לנשים, הגיוני שכן. בברכה, מירב

לקביעת תור
    סגירה
    משקל תקין?

הוספת תגובה

• חישוב משקל תקין

אהרון
    25/08/2008

BMI = M \ H*H BODY MASS INDEX M = מסת הגוף ב ק"ג H = גובה במטרים החישוב עבורך : BMI = 56 \ 1.68* 1.68 = 19.8 הטווח התקין הוא 19 - 25, כלומר את בטווח התקין (19.8) ואם מבנה הגוף שלך צר, זה מצויין. תאורטי אין הבדל בין נשים לגברים אבל מעשית הגברים יכולים "להרשות לעצמם" משקל יותר גבוה בגלל שבדרך כלל הם יותר שריריים, והשרירים שוקלים באופן משמעותי יותר מהשומן עבור אותו נפח (בעלי צפיפות גדולה יותר). הטווח התקין הינו רחב בגלל שמתחשב גם במבנה הגוף ובאחוז שומן\שרירים. הנוסחה והטווח נקבעו באופן מדעי על ידי מחקרים רבים ומורכבים במשך תקופה ארוכה ומקובלים בעולם הרפאוה ופחות בין הדיאטנים. הגיעו למסקנה הסטטיסטית שבטווח הנ"ל התחלואה נמוכה יותר ופרמטרים שונים כגון ל"ד, שומנים בדם, גלוקוז, תפקוד איברים חיונים הינם במצב אופטימלי. יש לך שאלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סיגל
    26/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר רוני חרמון
    26/08/2008

גובה בסנטימטרים פחות 100 מהתוצאה תחשבי 5% המשקל שלך צריך לנוע בין התוצאה שתקבלי והתוצאה פחות 5% בקיצור את צריכה לשקול כ- 68 ק"ג עד 62 . כך שאת באמת רזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל שלום!
    ירדן
    24/08/2008

אני בת 33, רזה מאז שאני זוכרת את עצמי ומבלי להתאמץ. בשנה האחרונה התחלתי לעבוד בעבודה משרדית מסודרת. (לפני כן עבדתי במשמרות). מאז שהתחלתי בעבודה המשרדית הרגלי האכילה שלי השתנו. בעבודה במשרד אוכלים הרבה יותר, ועליתי במשקל כשני קילו שהצטברו באזור הירכיים והישבן. אף אחד לא שם לב אבל לי זה מציק. המכנסיים פתאום צמודים מדי וזה מפריע לי. מה לעשות כדי לשמור על הרגלי אכילה טובים? אני רוכבת כל יום על אופניים לעבודה כ20 דקות הלוך וחזור. כשאני בבית אני אוכלת הרבה ירקות (מתה על סלטים רעננים!), אבל בעבודה - יש ימים שאני מחסלת חבילת עוגיות שלמה כארוחת בוקר.. אשמח אם תתני לי טיפים להרגלי אכילה נכונים. תודה, ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    רחל שלום!

הוספת תגובה

• גם רזים עולים במשקל

רחל גרנות
    25/08/2008

שלום ליאת,
    אני יודעת ששני הק"ג שנוספו לך ממש מפריעים, למרות שחוץ ממך אף אחד לא שם לב. אולם, לפני שאת מנסה לרדת,זהירות מכל הדיאטות המטורפות שמסתובבות בשוק. אין סיבה שגם את תישאבי לתוך התעשייה הזאת.כדי לרדת 2 ק"ג, ובמיוחד כמו אצלך אילו ק"ג אחרונים, יש לקחת בחשבון שזה ייקח זמן, אז סבלנות וסובלנות.
    את בעצם מבינה את הסיבה לאכילה. יש קשר ישיר בין העוגיות ושני הק"ג שעלית. שינית את אורח החיים שלך וגם את הרגלי האכילה. כרגע, יש צורך ללמוד לחיות עם צורת החיים החדשה.
    העוגיות נכנסו לתפריט שלך כנראה מכמה סיבות. ראשית, הן פשוט נגישות, כולם מנשנשים ואולי קצת משעמם לך? בכל אופן, תכנני את האוכל שלך. מה דעתך על סנדוויץ בבוקר? סנדוויץ מלחם רגיל זה בערך 200-250 קלוריות (שווה ערך ל2-3 עוגיות) וסנדוויץ מלחם קל מגיע ל-120 - 150 קלוריות (עוגייה וחצי). אני מתייחסת ללחם כאל חבר, הוא מרגיע, משביע, טעים ויחסית דל קלוריות. בפרוסת לחם רגיל או 2 פרוסות לחם קל יש 80 קלוריות. אולם, זהירות מלחמניות, ג'בטות, בייגל וכו'. הם כבר מכילים הרבה יותר קלוריות. אחרי שאכלת משהו, יש סיכוי שתשלטי יותר בעוגיות ובשטויות. אם אינך מוכנה לוותר על העוגיות, החליטי כמה יספיקו לך, הניחי בצלחת את המנה המוגדרת וקחי בחשבון שכל עוגייה מכילה לפחות 80 קלוריות.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל

ליאת
    25/08/2008

אכן, השיעמום הוא אחת הסיבות לנשנושים כגון אלה (כמה אפשר לשבת מול מחשב?), וגם הזמינות והרעב הטבעי בבוקר. אני בטח לא רוצה להישאב לתעשיית הדיאטות. מוזר לי בכלל להתעסק בזה כי המשקל שלי אף פעם לא היה בכלל עניין. רק בצבא עליתי מעט במשקל ומאותן סיבות... יש לנו כריכים בעבודה במחיר מסובסד, אני אנסה את זה וכך אוכל להתאפק. בהנחה שאתמיד בכך, בתוך כמה זמן אני אמורה להשיל מעליי את שני הקילו המעצבנים האלה? תודה רבה! ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב ירידה

רחל גרנות
    31/08/2008

שלום ליאת, חשוב לזכור שכדי לאבד ק"ג שומן, אנחנו צריכים להיות בגירעון קלורי של 7700 קלוריות! זה הרבה. ככל שאנחנו מתקרבים למשקל הרצוי, הפער הקלורי הולך ומצטמצם. לכן, סבלנות היא אחד הדברים החשובים ביותר למסע הזה. השאלה החשובה ביותר היא האם התפריט שבנית לעצמך מתאים לך ואפשר לחיות איתו בשלום. הרי כולנו יודעים שזה לא מספיק לרדת. השמירה על ההישג היא החשובה ביותר. אז סבלנות וסובלנות. רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל

ירדן
    31/08/2008

חסל סדר חבילת עוגיות כל יום על הבוקר...אני מאמינה שאם אפסיק את המנהג הסורר הזה אחזור לעצמי. בבית אני אוכלת ממש כרגיל, אולי כי בבית אני לא משועממת ולא זקוקה לעוגיות להסחת הדעת. יש לי סבלנות והיא תנצח! תודה, ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אוקסידנטים
    רן
    24/08/2008

שלום, רציתי לדעת בבקשה אילו ירקות ופירות מומלץ לאכול שעשירים בנוגדי חימצון? אני יכול גם ליטול טבליות כמו סופר אנטי אוקסידנט או גדילן מצוי, אבל לדעתי אין על נוגדי חימצון ישירות מהטבע שלא עברו תהליך כימי. בתודה ושבוע טוב, רן.

לקביעת תור
    סגירה
    אנטי אוקסידנטים

הוספת תגובה

• שלום רן

ד''ר רוני חרמון
    24/08/2008

סלק, אוכמניות ופירות יער, עגבניה, תרד, כרובית, ברוקולי, אפונה, גזר וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגדי חימצון

אהרון
    24/08/2008

אין שום צורך בתוספים, אפילו אם אתה מבצע פעילות גופנית אינטנסיבית בתנאי שהתפריט עשיר בירקות ופירות חיים (וויטמין C, בטא-קרקוטן, וויטמין E), שמן נבט חיטה (וויטמין E), אגוזים ושקדים אם אין בעית קלוריות (וויטמין E). כמו כן, סלניום הוא נוגד חימצון שנמצא בדגנים מלאים, בשר, ביצים, מאכלי ים. מסקנה: תזונה טבעית מאוזנת ובמינון הנכון מבטלת כל צורך לתוספים שבמקרים מסויימים עלולים להזיק לבריאות ותמיד לכיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל.
    גיא...
    23/08/2008

שלום , רציתי לדעת עם התוכנית תזונה הזאתי תפתח אותי מבחינת גודל גוף תסתכלי: אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם. ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר. ארוחת צהריים: מה שאמא תכין. ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה . ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח. ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה] האם זה הרבה אוכל ? אני יגדל מכזה תפריט? כולל שחייה איזה 4 פעמים בשבוע. משחקי ראגבי עם חברים. ותוכנית אימון ביתית הנה הפירוט של התוכנית אימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]2 סטים של 24 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 7 עליות מתח רגיל :2 סטים של 15 חזרות . כפיפות בטן : 2 סטים של 35. עליות מתח - כל יום אני עולה עלייה אחת נוספת. שכיבות סמיכה כל יום אני עושה שכיבה אחת נוספות. בבקשה תגידי לי מה דעתך . והאם זה יפתח אותי , תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    רחל.

הוספת תגובה

• תפריט לבנית שריר

רחל גרנות
    24/08/2008

שלום גיא,
    אני מבינה שאתה מעוניין בבנית שריר. כמובן, תפריט כזה צריך לכלול הרבה חלבונים יחסית. ביצים הם מקור מעולה לחלבונים ולמרות זאת, אני לא מציעה לך לאכול כל יום 5 ביצים. מקור נוסף מעולה הוא כמובן, עוף, בשר, דגים. האם אתה אוכל דגים? גם טונה מעולה.
    אתה כמובן, זקוק גם לפחמימות. פסטה, אורז. ארוחת הצהריים שלך צריכה לכלול חלבונים (עוף,בשר ו/או דג) + פחמימות. אל תשכח את הירקות וקצת שומן בריא כמו שמן זית. אני מציעה לך להימנע ממרגרינה. במקום זה אתה יכול למרוח את הלחם בטחינה (שומן מעולה) ובמקום נקניק - פסטרמה.
    תן לפעילות הגופנית ולתפריט את הזמן הנדרש. לוקח זמן לראות תוצאות. אל תשכח לעסוק גם בפעילות אירובית, כגון, השחייה, הליכה או ריצה. וכמובן, גיא, לא לשכוח את השתייה.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל.

גיא...
    24/08/2008

ממ.. בעיניי זה אחלה תפריט מה שהכנתי . החלפת לי דברים בגלל שהם יותר מדי מלרים בשומן? או לא בריאים ? כי זאת לא הבעיה שלי המטרה שלי היא לעלות במשקל ולא להיות רזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל שהם פחות בריאים

רחל גרנות
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה בריאה?
    צליל
    23/08/2008

היי אני בת 20, שוקלת 57.5 ק"ג על 1.67.. נשמע קצת מעט אבל אני לא נראית מאוד רזה.. אני מתאמנת בחדש כושר 3 פעמים בשבוע מזה חודש.. ומאוד נהנית.. חצי שעה אירובי ועוד 40-60 כוח השאלה שלי היא- אני רוצה מראה יותר חטוב אבל לא יותר רזה.. ככה שבמקום הנפח שתופסים השומנים יהיו קצת שרירים (לא מנופחים חלילה!).. האם אני צריכה בנוסף לספורט גם לשנות הרגלי אכילה? אני אוכלת יחסים בסדר נדמה לי.. בוקר- קורנפלקס רגיל או ברנפלקס בחלב סנדוויץ' עם גבינה וירקות או חטיף אנרגיה או גרנולה ופרי בבניים ארוחת צהריים רגילה- פחמימה ובשר (לפעמים בלי בשר.. אז עם ירקות או משהו כזה) וערב ביצה/טונה וסלט וגבינה.. כמה קלוריות זה יוצא בערך? האם לשנות משהו כדי שהגוף יהיה יותר חטוב? תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בריאה?

הוספת תגובה

• שבוע טוב, צליל

אהרון
    23/08/2008

התפריט שלך מאוזן אבל קשה לי להעריך את הערך הקלורי ללא כמויות. לא בכל מקרה חייבים לספור קלוריות. העיקר שהנתונים שלך טובים מאוד כפי שהם. לאנשי ההיטק י יש עיקרון ברזל: "אם עובד טוב, אל תגע!". אבל, ותמיד יש אבל אחד, את צריכה לוודא שההרכב בריא: לא פחמימות ריקות, עדיף גבינות עד 5%, בשר רזה לא קפוא ולא מעובד, דג (עדיף טרי ) 2-3 פעמים בשבוע. את הקורנפלקס (מכיל סוכר וחומרים אחרים) הייתי מחליף לפחות מדי פעם בשיבולת שועל. כדאי לבדוק את השינוים במשקל לא יותר מפעם בשבוע ולפעול בהתאם בתפריט. גם הפעילות הגופנית שלך ראויה והחיטוב יגיע עם ההתמדה אבל צריך סבלנות. אין מה לדאוג מנפוח יתר של השרירים אם את לא הולכת על עומסים מעל 60%, בקשי מהמדריך לכוון אותך. הייתי מעלה את החלק האירובי על חשבון הכוח, נגיד חצי חצי. יהיה נהדר אם תוכלי גם לשחות, רצוי בנוסף, אבל אפילו על חשבון חלק מהפעילויות. אין כמו שחיה לחיטוב, מאריכה את השרירים ומעצבת אותם, ובכלל השחיה היא מלכת הספורט. ברוכה הבאה למועדון הבריאות ואיחולי הצלחה! .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צליל

ד''ר רוני חרמון
    24/08/2008

משקלך מצויין את צריכה לשמור עליו. תגדילי את מנות החלבון בתפריט הדיאטה תבצעי התעמלות משלושה מרכיבים שליש כוח שליש סיבולת לב ריאה ושליש התעמלות איזומטרית כמו קלנטיקס או פילטיס. תשמרי על רמת קלוריות מתאימה לפעילות שלך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת כרוב
    שירלי
    22/08/2008

רציתי לדעת על דיאט'ת הכרוב 1. אם היא באמת עובדת ויורדים בה 4.5 ק"ג לפחות בשבוע? 2. האם יש בה סכנות רפואיות? 3. אפשר לעשות אותה יותר משבוע? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת כרוב

הוספת תגובה

• דיאטת הכרוב

רחל גרנות
    22/08/2008

שלום שירלי,
    מה לומר, הדיאטה הזו עושה כנראה חזרה. הייתה מאד פופולרית לפני כמה שנים. היא מכילה מעט מאד קלוריות ולכן, יורדים בה טוב. אגב, כמו בכל תפריט דל קלוריות.
    4 וחצי ק"ג בשבוע זו בהחלט בקשה מוגזמת. ירידה כזו אומרת שאבדת נוזלים ולא שומנים.
    בודאי שזו דיאטה לא מאוזנת, אינה מכילה את כל קבוצות המזון, אבל, בינינו, אין צורך לדאוג לבריאותנו מהטעם הפשוט - לא מחזיקים בה מעמד....
    מה לומר לך, זה לא לחיים. צר לי, אבל אין קיצורי דרך.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה