מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שקשורה לספורט:עדי15/08/2008
שלום! יש לי שאלה: באיזה שלב עדיף לאכול? > לפני פעילות גופנית / אחרי פעילות גופנית / גם וגם ? תודה בראש ;]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם
אהרון15/08/2008לפני: ארוחת פחמימות קלה. אחרי (תוך שעה): פחמימות מורכבות + חלבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ופעילות גופנית
רחל גרנות16/08/2008שלום לך,
אכילה נכונה תלויה גם בסוג הפעילות. אולם, חשוב לספק לגוף את האנרגייה לביצוע הפעילות. ולכן, לפני פעילות אירובית כדאי לתת לו פחמימות כמו: פרוסת לחם, קורנפלקס (כדאי כמובן, איכותי ולא כזה שמכיל רק סוכרים), פרי וכד' ואחרי הפעילות חשוב להחזיר לו פחמימה וחלבון. וכך, פרוסת לחם עם גבינה היא אופציה נהדרת.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אהרון! יש לי שאלה אליך:
עדי16/08/2008מאיפה יש לך את כל הידע הזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
אהרון16/08/2008השכלה, כישורים ונסיון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח לקחת ליועצים את ה"עבודה" P:
עדי18/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא את הפרנסה (מקווה)
אהרון19/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה...יעל14/08/2008
שלום לכולם! אני מאוד אוהבת מלון ואוכלת ממנו כמעט כל יום (אלא אם נגמר!). ידוע במלון יש כ-120 קלוריות ליחידה ואני אוכלת כרבע/חמישית מלון בינוני ביום, האם אתם רוצים להגיד לי שכמות הקלוריות בזה עומדת על כ-30 קלוריות? היתכן? המלון שיותר משביע מכל פרי, מכיל כמות ענקית יותר מכל פרי ושוקל יותר מכל פרי (חוץ מאבטיח) מועט כל-כך בקלוריות? ואיך יכול להיות שכוס מלון שווה בקלוריות שלה לרבע מלון? רבע מלון זה כ5 כוסות!!! אפשר בבקשה הסבר? והאם העובדה שהוא כל-כךךך מתוק לא משפיע על הקלוריות הנמוכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלון
אהרון14/08/2008מכיל כ-25 קק ל100 גרם (החלק ראוי לאכילה). לא מידת המתיקות קובעת את הערך הקלורי של הפרי (או הירק) אלא אחוז המים והסיבים (פחמימות לא זמינות). במלון יש כ-93% מים (ועוד 1% סיבים) וזה יותר מאשר בכל פרי אחר כולל אבטיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד!!יעל14/08/2008
אני מורן בת 16 בפעם האחרונה שנשקלתי המשקל שלי היה 47 והגובה שלי הוא 159 עכשיו עליתי בסביבות ה 4 קילו ואני שוקלת משהו כמו 51/52 כולם אומרים לי שאני רזה אבל יש לי בעיה בבטן היא נורא גדולה שמנה ובולטת אני לא מרגישה איתה בנוח וגם תמיד מעירים לי עליה. מה אפשר לעשות?.זה ממש לא יפה ככה כל חולצה שאני שמה רואים אותה ואין דרך להסתיר אותה אני מכניסה בטן עד כמה שאני יכולה והיא עדיין בולטת התפריט שלי הוא ככה: בוקר שוקו פרי וחטיף דגנים של שוגי של 100 קלוריות צהריים מנה בשרית/ביצה/טונה עם ירקות ואפונה וזיתים ביניים פרי וארוחת ערב מעדן או קוטג' או מרק שעועית עם אורז לחם או עדשים ואחרי זה עוד פרי בימים האחרונים אכלתי יותר מדי הרבה עוגיות וממתקים שוקולדים וג'אנק פוד אני מרגישה מאוד כבדה ואני שמה לב שהבטן שלי גדלה יותר ממה שהייתה כשהייתי אצל הדיאטנית היא נתנה לי כמה תרגילים לבטן והתפריט היא אמרה שהוא בסדר. אבל זה לא עוזר בבקשה תעזררו לי .. מה אני צריכה לשנות?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם הכותבת-יעל ,זה על אמא שלי זה לא
יעל14/08/2008משנה לי את השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה " חשובה מאוד"
אהרון14/08/2008התפריט שלי הוא ככה: בוקר שוקו ****עם חלב 1% וממתיק מלאכותי שאת מכינה מקקאו פרי וחטיף דגנים של שוגי של 100 קלוריות ****עדיף דגנים טבעים צהריים מנה בשרית/ביצה/טונה עם ירקות ואפונה וזיתים ****הרבה ירקות ביניים פרי וארוחת ערב מעדן ****במקום מעדן - לבן 1.5% עם חתיכות פרי טרי או יבש או קוטג' או מרק שעועית עם אורז לחם או עדשים ואחרי זה עוד פרי ****בארוחת ערב גם סלט ירקות. הלחם והאורז צריכים להיות מלאים. בימים האחרונים אכלתי יותר מדי הרבה עוגיות וממתקים שוקולדים וג'אנק פוד אני מרגישה מאוד כבדה ואני שמה לב שהבטן שלי גדלה יותר ממה שהייתה *****את מסבירה בעצמך למה שמנת. אכלנו, שילמנו! כשהייתי אצל הדיאטנית היא נתנה לי כמה תרגילים לבטן והתפריט היא אמרה שהוא בסדר. אבל זה לא עוזר ******חשוב מאוד לעשות תרגילי בטן נכונים ובמינון אפקטיבי. זה מחזק את השרירים אבל לא מוריד את השומן באופן נקודתי. רק הרזיה כללית משפיעה גם על שומן הבטן. כמו כן צריך פעילות אירובית אפקטיבית שעה ביום. בבקשה תעזררו לי .. מה אני צריכה לשנות?!?!? ******את שלי כבר עשיתי, עכשיו זה התור שלך! עדכני אותי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העשרת תזונה בזמן הנקההילה14/08/2008
שלום אני אחרי לידה ומניקה את התינוקת שלי ורציתי לדעת איזה מזונות ממולצים להעשרת החלב? וממה כדאי להמנע? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה והנקה
רחל גרנות16/08/2008שלום לך,
עקרונית, התזונה בהנקה צריכה לכלול את כל קבוצות המזון. כלומר, צריכה לכלול ירקות, פירות, פחמימות, חלבונים ושומנים. כדאי כמובן, לצרוך מזונות איכותיים. וחשוב לא פחות היא השתייה, כמובן.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל עודף, ספורט ותפריט אישיavi14/08/2008
שלום אני עוסק בכדורסל כ4-5 פעמים בשבוע, כל פעם שעתיים בערך המשקל שלי הוא 97 והגובה שלי 1.91, יש לי עודף משקל שהייתי רוצה להוריד האם אתה יכול לרשום לי תפריט בסיסי (לפי מה שהבנתי אני צריך לצרוך כ3000 קלוריות ביום תקן אותי אם אני טועה), של ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, אחרי האימון, ערב ועוד איזה 2 ארוחות ביניים.. וככה אני ידע פחות או יותר לנווט את עצמי. לפי מה שהבנתי אני צריך על כל 2 קילו גרם חלבון, ככה שאני צריך נראה לי 48 גרם חלבון ביום, שאת הרוב אני יצרוך אחרי האימון. תודה רבה ד"א בן 14.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי, המסקנה נכונה
אהרון14/08/2008אמנם, אתה צריך לרזות. עבור הגיל שלך יש לך עודף לא קטן. בכדי לרזות הייתי מציע לך לאכול אפילו פחות מ 3000 קק, אבל לא בהרבה. בהתחשב שאתה עדיין בתהליך גביהה וגם עושה ספורט, הייתי מציע לך 2500 קק ליום ולעקוב אחרי המשקל על ידי שקילה פעם בשבוע. כמובן שכמות הקלוריות עשויה להשתנות לפי ההתקדמות. אתה מתאמן שעתיים ביום אבל אינני יודע כמה זמן אתה נמצא נטו בתנועה בזמן האימון , לכן לא פשוט להעריך כמה קלוריות אתה שורף. לגבי החלבון, אתה טועה. מה שאתה אומר לא מספיק אפילו למבוגר שלא עושה ספורט. אתה צריך לפחות 1.5 גר לכל ק"ג גוף. אתה לא צריך לצרוך את הרוב אחרי האימון אלא לאכול זמן קצר אחריו ארוחה קלה עם פחמימות מורכבים וחלבון. תפריט צריך להתאים באופן אישי בהתחשב בהעדפות, שנאות ומיגבלות אחרת קשה להתמיד. אני לא אציע לך תפריט אבל אהיה מוכן לתת את דעתי לתפריט הנוכחי שלך במידה ותפרט אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תפריט שהכנתי
avi14/08/2008אז ככה, כתבתי בערך מה הייתי רוצה לאכול אך מכיוון שאני חדש בכל העסק הזה, אין לי בעיה שתוסיף לי דברים או תחליף לי, ויש מקומות שכתבתי לך להמליץ לי על משהו במקום.. בקיצור זה התפריט הבסיסי נראה לי, עכשיו בבקשה תעזור לי לשפר אותו ככה שיצא 2500-600 קלוריות.. תודה רבה לך ארוחת בוקר: 4 פרוסות לחם עינן, קוטג' 3 אחוז שומן, עגבניה / מלפפון או כוס דגנים מלאים + חלב 1 % ביניים: פרי, תפוח או אגס, מעדן חלב 0 % שומן ארוחת צהריים: עוף דל שומן / חזה עוף / דג, כוס אורז / משהו אחר שתמליץ לי לפני אימון: חטיף אנרגיה אחרי אימון: סלט ירקות (עגבניה, מלפפון, בצל), 2 כפות שמן זית, חביתה 2 ביצים או קופסת טונה בשמן (או שיותר עדיף במים?) ארוחת לילה: הייתי מעדיף שתמליץ לי (לפני כל ארוחה 2-3 כוסות מים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה דברים
avi14/08/2008בקיץ האימונים שלי בצהריים לכן אני אוכל את הארוחת צהריים כאחרי האימון, אבל במהלך השנה האימונים יהיו לקראת הערב כך שהארוחת ערב תהיה אחרי האימון. שמעתי שצריך לאכול פחמימה זמינה ישר אחרי האימון, שמעתי על סוכר ענבים וכל מיני דברים.. על מה אתה ממליץ והאם יש את זה בחטיף, או באיזשהו פרי? אשמח לעוד טיפים לדיאטה ולגבי הספורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
אהרון14/08/2008לא צריך סוכר ענבים (הוא סוכר לכל דבר). אני גם נגד חטיפים אלא אם אתה מאוד אהב. תמיד עדיף פרי או לבן עם חתיכות פרי טרי או יבש (שאתה תכין לעצמך). מומלץ להוסיף גם כף שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי, הערות לתפריט
אהרון14/08/2008אז ככה, כתבתי בערך מה הייתי רוצה לאכול אך מכיוון שאני חדש בכל העסק הזה, אין לי בעיה שתוסיף לי דברים או תחליף לי, ויש מקומות שכתבתי לך להמליץ לי על משהו במקום.. בקיצור זה התפריט הבסיסי נראה לי, עכשיו בבקשה תעזור לי לשפר אותו ככה שיצא 2500-600 קלוריות.. תודה רבה לך ארוחת בוקר: 4 פרוסות לחם עינן, קוטג' 3 אחוז שומן, עגבניה / מלפפון או כוס דגנים מלאים + חלב 1 % ******יותר ירקות. דגנים טבעים ללא תוספת סוכר וחומרים אחרים. ביניים: פרי, תפוח או אגס, מעדן חלב 0 % שומן *****במקום מעדן - לבן 1.5% ארוחת צהריים: עוף דל שומן / חזה עוף / דג, כוס אורז / משהו אחר שתמליץ לי ****אורז מלא, סלט גדול עם כפית שמן ומיץ לימון, פרי לפני אימון: חטיף אנרגיה ****עדיף בננה או פרי יבש (לא מסוכר) אחרי אימון: *****פסטה מקמח מלא עם גבינה בולגרית 5 % או אחרת עד 5% *****ארוחת ערב: סלט ירקות (עגבניה, מלפפון, בצל), 2 כפות שמן זית, חביתה 2 ביצים או קופסת טונה בשמן (או שיותר עדיף במים?) *****להוסיף חסה ופילפל אדום. 2 כפיות (לא כפות) שמן, טונה במים, ביצים קשות או על טפלון. *****ארוחת לילה: פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנת קורנפלקס=הפתיתים+החלב יחד?,אוס.12/08/2008
שכותבים ש30 גר' זה נגיד 90 קלוריות,זה לא כולל את החלב עצמו,ואת כמות החלב צריך לחשב בניפרד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בנפרד
אהרון12/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, כל דבר מחשבים בנפרד
ד''ר רוני חרמון13/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאה במשקל בזמו מחזור.מזי12/08/2008
שלום לכם, אני חדשה בפורום המדהים מדהים הזה! זה ופורום כושר גופני שהיתוודעתי אליהם לפני מספר ימים. בת 42, גובה 1.6 מטר. שוקלת 60 ק"ג. אני יותר מחצי שנה בתהליך של הרזיה. תזונה נכונה + שילוב פעילות גופנית. הליכה-ריצה על הליכון, ואימון באליפטיקל. ירדתי כבר 15 ק"ג. השאלה שלי אם באמת כמו שטוענות חברותיי, בתקופת המחזור יש עליה במשקל. האם זה נכון? שלא נדבר על זה גם שבתקופה זו התיאבון גובר... ולאחרונה אני קצת תקועה במקום. כנראה ההתלהבות הראשונית של תהליך ההרזיה קצת דעך, יש פחות חשק. האם יש פיתרון קסם לחזור להיתלהבות? מאוד רוצה להוריד עוד 5 ק"ג. תודה רבה לכם, מזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקילוגרמים האחרונים האלה....
אהרון12/08/2008ברכות הל ההרזיה המבורכת. עשית את זה בקצב המתאים ובדרך הנכונה. רק שיפור אחד אני מציע: הוסיפי גם פעילות בונה שריר לצורך שימור מסת השרירים שהולכת וקטנה עם הגיל. זאת הסיבה העיקרית של ירידת קצב המטבוליזם, דבר שמוביל להשמנה. המחזור החודשי הוא אחד מהגורמים שמקשים על הדיאטה. אצל רוב הנשים העליה במישקל היא דווקא לפני המחזור ולא במהלכו, אבל לרוב זאת צבירת נוזלים ולא שומן אמיתי. גם הגברת התאבון, לפעמים בלתי נשלט היא תופעה נפוצה לפני ובזמן המחזור. זה נובע משינוים ברמות האסטרוגן והסרוטונין בתקופה הזאת. ההפחתה בסרוטונין גורמת להגברת החשק לפחמימות ובעיקר למתוקים. לצער כולנו אין פתרונות קסם. ירידה בקצב ההרזיה עם התקדמותה היא תופעה נורמלית ומוסברת. אסור להתייאש, בעיקר שאת בדרך הטובה. אם את בכל זאת רוצה קצב מוגבר, הגדילי את מכסת הפעילות הגופנית ועם הרבה התמדה וסבלנות תצליח ללא ספק. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מזי12/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מזל
ד''ר רוני חרמון13/08/2008לאור הנתונים שראיתי משקלך תקין.
עליה במשקל בתקופה שלפני המחזור נובעת מצבירה של נוזלים בשל שינוי הורמונאלי שניגרם בתקופה הקדם וסתית. נוזלים אלה מופרשים ביתר שאת בתקופת סוף המחזור כך שבסה"כ המשקל לאורך זמן לא עולה אלא רק עולה לתקופה קצרה ואחר כך מתאזן.
לגבי ההתלהבות תסתכלי על התמונה שלך לפני ואחרי וזה יעשה את העבודה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה..סיוון11/08/2008
שלום, קוראים לי סיוון, אני בת 19, גובה 170 ס"מ, שוקלת 79 ק"ג לפני שבוע לערך כתבתי פה הודעה בנוגע לירידה במשקל, המלצתם לי להתעמל יותר ולאכול יותר. העליתי את מס' האימונים מ-5 ל-6 פעמים בשבוע, אבל לא הצלחתי להעלות את הקלוריות שאני אוכלת ביום עקב לו"ז צפוף בצבא שלא מאפשר לאכול דבר מלבד שטויות (שכן אני לא אוכלת פירות וירקות, לא מסוגלת..) ולכן אני מוותרת על אוכל, מה שיצא זה שאני מתאמנת יותר (ספינינג, שריפת שומנים, חיטוב, סקי וכו') ואוכלת פחות (קורנפלקס, מרק ותפו"א ביום) אבל הירידה במשקל נעצרת. אני לא מבינה, זה כבר השבוע ה-3 לדיאטה ובשבוע החולף לא ירדתי בכלל במשקל, בעוד ששבועיים הראשונים ירדתי 3 ק"ג. מה אני יכולה לעשות כדי כן להצליח ולרדת במשקל? העובדה שאני תקועה על אותו משקל כבר כמעט שבוע מאוד מורידה לי את המוטיבציה להמשיך ולהתמיד ואני לא רוצה שיקרה מצב שאני אפסיק הכל. זקוקה לעזרתכם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סיוון
ד''ר רוני חרמון12/08/2008דיאטה מוצלחת היא דיאטה שעושים אותה לאורך זמן חודשים ושנים ברצף וללא הפסקהץ את בדרך הנכונה תשתי הרבה ותמשיכי לשלוט גם בפעילות הגופנית וגם בכמות הקלוריות הנכנסות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
אהרון12/08/2008את שואלת מה את יכולה לעשות כדי להמשיך לרדת. התשובה פשותה: לקיים את ההמלצות מתאריך 2.08 במלואן ואני מבטיח לך שההרזיה תתחדש. אם לא תפסיקי לאכול "שטויות" במקום ירקות ופירות הסיכוי להצליח אינו רב בעקר שאת חסרת סבלנות. אף אחד לא רודף אחריך! העיקר הוא ההתמדה ולא קצב ההרזיה. הפ"ג שלך טובה ומספקת אבל התזונה על הפנים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי להעזר בדיאטה החדשה הזו שנקראת
surraia13/08/20082diet . היא מבוססת על סיבים שמעכבים ספיגת פחממות וסופחים חלק מהשומנים. הם גם מורידים את החשק למתוק. ביחד עם אימון תורידי 3-4 קג בחודש הראשון ואחר כך תראי איך זה נמשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאהרון-שאלה חשובהמיכל11/08/2008
אני מעוניינת לעבור לאכול לחם קל, לפני כן רציתי להתייעץ איתך, אמרו לי שבלחם קל בגלל שיש בו סיבים תזונתיים נגרמת ספיגה גדולה יותר של מים ולכן יש פחות קלוריות יותר מים ואז אם עושים מהלחם הקל טוסט או קולים אותו בתנור אז בעצם מאדים את המים בלחם הקל ואז כל הערך של לחם קל הולך לאיבוד ואז אוכלים בעצם לחם בעל קלוריות של לחם רגיל. האם זה נכון? האם ישנו לחם קל שכן ניתן לעשות ממנו טוסט וכמות הקלוריות לא תיגדל? ואשמח אם תוכל להמליץ לי גם על שם של לחם קל אמין שבאמת הקלוריות שלו הכי נמוכות כיוון ויש המון סוגים ולא כולם באמת מופחתים בקלוריות. תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם קל - כשמו כן הוא
אהרון11/08/2008יש בו יותר אוויר ומים מאשר בלחם רגיל, כלומר כל פרוסה גם שוקלת פחות וגם יש בה פחות חומר פעיל. אם עושים טוסט, המים מתאדים והפרוסה תשקול פחות אבל לא יהיו בה יותר קלוריות באופן גלובלי. אין הבדל משמעותי בין יצרנים שונים, כולם מרמים מבחינת מספר הקלוריות שמופיע באריזה. לפי בדיקה שפורסמה בטלוויזיה ובעיתון לפני כשנה, למעשה בכל פרוסה יש עד 30% יותר קלוריות אבל עדיין פחות מהרגיל יחד עם זאת, עדיף לחם קל על הרגיל בעיקר בשביל כריכים. הוכח במחקר שמי שאוכל לחם קל אוכל פחות בגלל האפקט הוויזואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה אחרי לידה - דחוף!מירי11/08/2008
שלום, אני בת 39, חודשיים וחצי אחרי לידה. האם אפשר להתחיל את דיאטת הלחם ולראות תוצאות? עליתי במשקל קרוב ל 30 קילו. עכשיו אני צריכה להוריד לפחות 15... בגלל המשקל אני מדוכדכת, לא יוצאת בכלל מהבית, עצבנית ומתוסכלת... מה לעשות? אני יודעת שזה לוקח זמן, אני מודעת להכל, זהו הריון שלישי... כבר ירדתי אחרי ההריונות הקודמים, אבל במקרה הזה אני מרגישה שהמשקל לא זז בכלל...הבעיה המרכזית שזה פוגע בי נפשית ואני מסוגרת בבית. כמו שאמרתי, לא יוצאת לשום מקום. חופש גדול, הילדים הגדולים רוצים לצאת, יש מתח בבית, אני עייפה בגלל חוסר שינה וכל מה שמטריד אותי זה המשקל.! איך יוצאים מהמצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר רוני חרמון12/08/2008דיאטה מצליחה רק אם עושים אותה ברצף ולאורך זמן. את יכולה לחשב קלוריות ולהוסיף הליכה של 5 ק"מ בשעה שלוש פעמים בשבוע, את יכולה לעשות כל דיאטה אחרת או לבחור את אחד מהקליניקות המצליחות בהצלחה ולא להתייאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה בהריוןאורלי11/08/2008
היי אני בת 26 גובה 168 ומשקל 69 יש לי עוד משקל של כ 10 קילו בערכ ואני לא כולכך מתמידה אני משתדלת לעשות הליכה (5 קילומטר בחצי שעה )כמה פעמים בשבוע ולא אוכלת שטויות ומשתדלת לאכול ירקות ודברים שלא משמינים אני עובדת כל היום בבית אז חוץ מההליכה ואולי לפעמים אני עולה ויורדת מדרגות אני לא עושה שום פעילות עכשיו אני מתחילה הריון ואני מפחדת לעלות במשקל יותר מדיי ושאהיה ענקית ולא אוכל להוריד אותם אני לא מתכוונת לאכול בשביל 2 אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לאכול פחות וההריון יהיה תקין התפריט שלי הוא בדרככלל כזה(חוץ מימים שיש אירוע או משהו בסגנון) בבוקר נס קפה עם לחמניה וריבה או 2 עוגיות אחרי שעתיים שוב כוס נס בצהרים או סלט עם טונה ותירס וכמה סוגי ירקות עם פרוסת לחם או מה שמבשלים באותו היום אחרי צהרים פרי בערב אם אין איזה אירוע אז או סלט או סנדביץ או כמה עוגיות או קרונפלקס עם יוגורט ונס אני משתדלת לשתות ביום ליטר וחצי או יותר( המינימום הוא ליטר) אשמח אם תתין לי הכוונה שאוכל לרדת במשקל במשך ההריון או לפחות לא לעלות יותר ממה שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
אהרון11/08/2008ההריון אינו הזמן הכי מתאים להתחיל דיאטת הרזיה. צריך להקפיד על תזונה נכונה ועל היגינת האוכל במיוחד. לאורך ההריון יש להימנע מאכילת ארוחות גדולות היוצרות עומס על מערכת העיכול וכן ממאכלים "סוכריים" כגון עוגות, גלידות עתירות סוכר, ממתקים וכמובן לא לשתות משקאות ממותקים . מצב של יתר סוכר עלול לגרום לסכרת הריון ולעליה בהפרשת האינסולין בגוף, אבל גם לא לצרוך תחליפי סוכר לאורך ההריון לכן חשוב מאוד להקפיד על איזון. באופן נורמלי עבור הגובה שלך, עולים במהלך ההריון עד 15 ק"ג אבל אם כבר יש לך עודף משקל, רצוי פחות מזה. לאישה עם משקל נורמלי ויציב לפני ההריון מומלץ תפריט המכיל 200-300 ק יותר מהרגיל. כמה הערות לתפריט שלך: **** מומלץ להפחית בשתית הקפה עדיף טבעי. ****את לא אוכלת מספיק מוצרי חלב. בכלל ובהריון בפרט, נחוצה הספקה של סידן לפחות 1000 מ"ג ליום. ****את צריכה להוסיף לתפריט גם עוף\בקר רזה צלוי ופעם בשבוע כבד עוף צלוי. בבוקר נס קפה עם לחמניה וריבה או 2 עוגיות ***** במקום עוגיום - דייסת שיבולת שועל עם חלב 1% אחרי שעתיים שוב כוס נס *****פרי (אפשר לוותר על נס) בצהרים או סלט עם טונה ותירס וכמה סוגי ירקות עם פרוסת לחם או מה שמבשלים באותו היום ***** הוסיפי גם גבינה 3% או בשר (אם לא טונה) או דג טרי צלוי. אחרי צהרים פרי ****וגם לבן בערב אם אין איזה אירוע אז או סלט או סנדביץ או כמה עוגיות או קרונפלקס עם יוגורט ונס אני משתדלת לשתות ביום ליטר וחצי או יותר( המינימום הוא ליטר) ******בלי עוגיות, תמיד סלט, תמיד יוגורט או גבינה, אפשר לוותר על נס בעיקר בערב. פעילות גופנית ************* למי שעשתה פעילות גופנית לפני ההריון מומלץ להמשיך ואם יש צורך,להוריד את העצימות וההקף עם התקדמות ההריון. גם למי שלא עשתה קודם, מומלצת הליכה ובעיקר שחיה בלי להתאמץ יותר מדי. הריון מוצלח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורלי
ד''ר רוני חרמון12/08/2008ברור לך שאת לא בדרך הנכונה. דיאטה צריכה להיות מתוכננת ובריאה וצריך להיות במעקב של מומחה לדבר. בהריון הדבר יותר מורכב ויובר בעייתי ולכן תפני ליעוץ ואני מבטיח לך שלא תעלי יותר מעשרה קילו בכול ההריון. בהריון לא צריך לאכול בשביל שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ......ספיר10/08/2008
שלום, אני בת 15, גובה 1.71, משקל 51.5. לפני 3 חודשים הלכתי לדיאטנית בגלל הפסקה במחזור של 8 חודשים. אז שקלתי 48, ובעקבות תפריט שהיא הביאה לי עליתי 3.5 ק"ג. לפני חודש וחצי קיבלתי מחזור, ואז שקלתי 50, הדיאטנית אמרה לי להמשיך בתפריט ולראות אם כדאי לאמץ את התפריט הזה או להוריד ממנו דברים (אם אני ממשיכה לעלות במשקל). אני מרגישה לא טוב בגלל שעליתי יותר מ"משקל המחזור" שלי. מה לעשות ??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר, טוב שהבעיה נפתרה
אהרון10/08/2008ולא מעט בזכות הדיאטנית. אמנם את על גבול תת משקל, אבל אם מבנה הגוף שלך צר במיוחד זה לא צריך להדאיג אותך. אני מניח שהתפריט שלך מאוזן ובריא ואם טוב לך אתו, לא הייתי מציע לך לדלל אותו בשלב זה. ייתכן שאת עוד תצמחי לגובה, אבל ללא קשר את צריכה לחזק את הגוף שלך דיו על מנת למנוע את חזרת התופעה. לעומת זאת, אני מציע לך פעילות גופנית שיעשה רק טוב לגוף ולנפש. אם בכל זאת תראי שקצב העליה במשקל אינו סביר, אז תעשי שינוים בתפריט, רצוי עם ייעוץ מקצועי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ספיר
ד''ר רוני חרמון11/08/2008משקלך נמוך בכול קריטריון ולכן בשלב זה תמשיכי בתפריט שקיבלת אבל תוסיפי פעילות גופנית מתוכננת ובנוייה הייטב כך שמסת השריר שלך תעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקבל פידבק על התפריט היומי שליקרן09/08/2008
שלום שמי קרן, גובהי הוא 170 ס"מ ומשקלי נע בין 63-64 קילוגרם , יש לציין שבעבר עשיתי דיאטה וירדתי כ-15 קילוגרם ומזה כבר כמה זמן שאני שומרת על המשקל שלי בעזרת התפריט הנ"ל.. אשמח לדעת ראם צריך להוסיף לתפריט דברים או להוריד ולקבל קצת טיפים על אכילה מאוזנת ובריאה. להלן התפריט, א. בוקר 2 פרוסות לחם מלא 1 כף קוטג \גבינה 3% ירק קפה ללא סוכר \ שוקו - חצי כפית קקאו +סוכרזית (הרבה מים מעט חלב [1\8 כוס חלב] א. צהריים כוס אורז\פסטה\בורגול\קינואה\ 2 פרוסות לחם מלא כרעיים \100 גרם פסטרמה דלה \קופסת טונה במים\ קופסת סרדינים סלט כרוב + כפית שמן א. ביניים תפוח +קפה ללא סוכר (הרבה מים מעט חלב) א. ערב 2 פרוסות לחם 1. כף חומוס לסירוגין - ביצה קשה - לפעמים אוכלת לפעמים לא. כוס חד פעמית של ברנפלקס - 78 קלוריות ל30 גרם קפה ללא סוכר \ שוקו - חצי כפית קקאו +סוכרזית הרבה מיים חמים ומעט חלב . האם משהו חסר. ? לפעמים בסופיי שבוע מרשה לעצמי קינוח שוקולדי במסעדה \ גלידה \ פרוזן יוגורט. לפעמים לפחות פעם בשבוע עושה ספינינג של שעה לא עוסקת בספורט מסויים מבנה גופי רחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערות לקרן
אהרון09/08/2008כללי: ***** יותר מדי קפה. זה מפריע לקליטת וויטמין A, חלק מוויטמינים B וכמוכן ברזל ומתכות אחרות.. אין מספיק סידן. מומלץ להוסיף גבינה עד 5% , עדיף 3% א. בוקר 2 פרוסות לחם מלא 1 כף קוטג \גבינה 3% ירק קפה ללא סוכר \ שוקו - חצי כפית קקאו +סוכרזית (הרבה מים מעט חלב [1\8 כוס חלב] א. צהריים כוס אורז\פסטה\בורגול\קינואה\ 2 פרוסות לחם מלא *****פחמימות מלאות בלבד כרעיים \100 גרם פסטרמה דלה \קופסת טונה במים\ קופסת סרדינים *****כרעיים ללא עור ושומן (לפני הבישול) סלט כרוב + כפית שמן ****סלט גדול מורכב ממגוון ירקות א. ביניים תפוח +קפה ללא סוכר (הרבה מים מעט חלב) א. ערב 2 פרוסות לחם ****אם גם בצהריים אכלת לכם, וותרי. *****בכל מקרה לא צריך גם לחמ גם ברנפלקס 1. כף חומוס ****מדי פעם לוותר על החומוס לטובת סלט מגוון ירקות. בכל מקרה צריך גם ירקות. לסירוגין - ביצה קשה - לפעמים אוכלת לפעמים לא. *****אם לא ביצה, קופסת גבינה\קוטזג' 3%, אחרת להוסיף רק חצי קופסה . כוס חד פעמית של ברנפלקס - 78 קלוריות ל30 גרם *****מוצר מתועש מלא סוכר, מומלץ להחליף בשיבולת שועל לפחות מדי פעם. קפה ללא סוכר \ שוקו - חצי כפית קקאו +סוכרזית הרבה מיים חמים ומעט חלב . האם משהו חסר. ? לפעמים בסופיי שבוע מרשה לעצמי קינוח שוקולדי במסעדה \ גלידה \ פרוזן יוגורט. ****מותר, אך במידה. לא לאבד את הרסן. לפעמים לפחות פעם בשבוע עושה ספינינג של שעה *****לא מספיק פעם בשבוע, צריך להוסיף לפחות עוד פעם. אפשר גם ריצה או הליכה מהירה לא עוסקת בספורט מסויים מבנה גופי רחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מתאים
רחל גרנות10/08/2008שלום לך,
ראשית, כל הכבוד לך, ירדת בצורה משמעותית ואת מצליחה לשמור על ההישג לאורך זמן. זה מראה שאת מצליחה לשמור עם התפריט הזה ואת חיה איתו בשלום.
נראה לי שאת חוששת מהשינוי. אולי פוחדת שכל שינוי יערער במשהו את שיווי המשקל בו את נמצאת ויעלה אותך במשקל?
המטרה כרגע, לדעתי, היא להוריד במעט את החששות שמלוות אותך.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אכן צודקת
קרן10/08/2008רחל, יש משהו בשינוי שמרתיע אותי כיוון שאני חושבת שארוחה אחרת כמו קורנפלקס וחלב לא תשביע אותי כמו 2 פרוסות לחם וגבינה אך מצד שני בא לי לגוון ולשנות את התפריט או לפחות לדעת שאני בדרך הנכונה ושאני אוכלת את כל הדברים הנחוצים כי פרט לדברים שציינתי בתפריט לא נכנס לגוף שלי משהו אחר מזה, ואני לא רוצה לגרום לנזק בריאותי בעתיד. כמו כן הבנתי מדברייך שכל עוד אני מסתדרת עם התפריט ואת כן צודקת אני שומרת על התפריט שלוש שנים בערך. יש לציין שאני בת 19. (לא ציינתי פשוט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
קרן10/08/2008ראשית כל תודה על הערות אך נראה לי שלא הבנת כל כך כמה מהדברים 1. קפה בקושי יוצא לי לשתות אני שותה יותר קקאו 2. אני אכן לא עושה הרבה ספורט אבל אני לא חושבת שאם אני אעשה יותר ספורט זה יועיל לי מבחינה דיאטה כי אינני מעוניינת לאכול יותר [ספורט זה פשוט לא הכי בשבילי-פשוט לא נהנת מזה ] 3. אני יודעת שאני לא אוכלת הרבה גבינה אבל יש את החלבון ואת הסרדינים שיוצא לאכול וגם את הכרוב שאני אוכלת כל יום (שלדעתי יש בו סידן) 4. ברנפלקס יש בו אמנם סוכר אבל הוא מחיטה מלאה . 5. מה רעי בלאכול 7 מנות לחם ביום (בניהם מנת הברנפלקס) לפי מה שאני יודעת אוכחלים בין 6-11 מנות פחמימה ביום? 6. ירקות אני אוכלת מספיק מהבחינה הזאת אין מה לדאוג , אולי באמת לא נתתי לזה מספיק נפח בתפריט כי מהבחינה הזאת אני לא מודאגת. אלו הם ההבהרות שלי , ואשמח אם תגיב לי עליהם בחזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
אהרון10/08/2008בין מאות הדיאטות יש רק דיאטה אחת טובה. איזוהי? זאת שהאדם יכול להתמיד בה לאורך זמן ולא גורמת נזק. לא מתווכחים עם מבחן התוצאה. מה יכול להיות יותר משכנע מזה שאת מתמידה 3 שנים והתוצאות בהתאם? ראשית כל תודה על הערות אך נראה לי שלא הבנת כל כך כמה מהדברים 1. קפה בקושי יוצא לי לשתות אני שותה יותר קקאו ***** אם אין לך בעית עצירות, שתיה מתונה של קקאו זה בסדר 2. אני אכן לא עושה הרבה ספורט אבל אני לא חושבת שאם אני אעשה יותר ספורט זה יועיל לי מבחינה דיאטה כי אינני מעוניינת לאכול יותר [ספורט זה פשוט לא הכי בשבילי-פשוט לא נהנת מזה ] *****ספורט שעושים אותו נכון תמיד זה דבר חיובי ללא קשר להרזיה. את חייבת לשמור על השרירים ולחזקם, זה הכרחי בין היתר למניעת ירידה בקצב חילוף החומרים עם ההתקדמות בגיל 3. אני יודעת שאני לא אוכלת הרבה גבינה אבל יש את החלבון ואת הסרדינים שיוצא לאכול וגם את הכרוב שאני אוכלת כל יום (שלדעתי יש בו סידן) ****אמנם בסרדינים יש הרבה סידן וגם נקלט טוב. גם בכרוב יש וגם בירקות אחרים (בעיקר ירקות עלים) אבל הקליטה יותר בעיתית מאשר ממוצרי חלב (דרוש אחוז שומן מינימלי). מומלץ 1000 מ"ג סידן ביום, אפילו יותר. את יכולה לחשב בעצמך אם את מגיעה לכמות זו. 4. ברנפלקס יש בו אמנם סוכר אבל הוא מחיטה מלאה . ****אם את מאוד אוהבת המשיכי. אני באופן עקרוני נגד מוצרים מתועשים כל עוד יש תחליפים טבעים עם ערך תזונתי עדיף 5. מה רעי בלאכול 7 מנות לחם ביום (בניהם מנת הברנפלקס) לפי מה שאני יודעת אוכחלים בין 6-11 מנות פחמימה ביום? *****זה לפי פירמידת המזון שהיית מאוד באופנה בשנות השמונים והתשעים. זה מתייחס למי שאין לו בעית השמנה. יחד עם זאת הוכחת שזה מתאים גם לך. דרך אגב יש גם ביקורת על המודל הזה. 6. ירקות אני אוכלת מספיק מהבחינה הזאת אין מה לדאוג , אולי באמת לא נתתי לזה מספיק נפח בתפריט כי מהבחינה הזאת אני לא מודאגת. *****מצויין שאת אוכלת הרבה ירקות, אפשר אפילו חופשי. (5 הצבעים) אלו הם ההבהרות שלי , ואשמח אם תגיב לי עליהם בחזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
קרן10/08/2008תודה רבה לך קיבלתי את הערותייך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםפרידה09/08/2008
רציתי לבקש מכם תוכנית לדיאטה של 1,200 קלוריות . בתודה מראש, פרידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט של 1200 קלוריות
רחל גרנות10/08/2008שלום פרידה,
התפריט צריך להיות מותאם לך לא רק מבחינת קלוריות, אלא, לאורח החייםמ שלך, סדר יום, העדפות והאהבות. יש אנשים שצריכים מעט ארוחות, אבל כל ארוחה צריכה לכלול יחסית הרבה אוכל. יש כאלה שזקוקים להרבה ארוחות קטנות. יש כאלה שזקוקים ליותר פחמימות ואחרים שרק ארוחה שיש בה בשר משביעה. יש כאלה שפירות מהווים את המקור למתוק ואחרים שצריכים משהו מתוק יותר.
החוכמה היא שתבני את התפריט שמתאים לך. אם תשלחי לי דוגמא של תפריט שנראה לך שאפשר לחיות איתו בשלום, אשמח לחוות את דעתי.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיציק09/08/2008
האם נכונה המשוואה>הוצאת יותר אנרגיה=שריפת שומנים=ירידה במשקל? ככה פשוט? אני שואל כי אני חושב שכשאני מוציא יותר אנרגיה (הליכה/ריצה קלה/עבודות פיזיות בבית או בחוץ וכו') אני גם רעב יותר.. ואז אוכל יותר ואז הגוף לוקח את האנרגיה הזאת מתוספת האוכל ולא מפרק שומנים קיימים. אני טועה כאן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשוואה נכונה על תנאי
אהרון09/08/2008והוא, יצירת מאזן אנרגיה שלילי. לא חשוב כמה אנרגיה אתה מוציא על ידי פעולות מכניות, אם אתה מקזז על ידי הכנסת אנרגיה (אכילה) לא תרזה. יכול להיות אפילו מצב יותר גרוע: למרות פעילות גופנית אינטנסיווית ונרחבת, אפשר עדיין להשמין אם תאוכל יותר ממה ששרפת. מי שרוצה לרזות, בלי קשר לשיטה חייב ליצור גרעון קלורי כאשר כל ק"ג רקמת שומן גוף = 7700 קק. במציאות לא רק רקמת השומן משתתפת לכיסוי הגרעון אלא גם השרירים תןך הקרבת חלק מן המסה שלהם, להן זה חיוני לשמור עליהם על ידי פעילות בונה שריר ובעיקר לא לעשות דיאטה חריפה מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איציק
ד''ר רוני חרמון09/08/2008המשואה ממש נכונה ובתנאי שתתרחש באותם תנאים אם התצרוכת שלך הקלורית היומית היא 1500 קלוריות ותשמור על מצב זה אם תעשה יותר פעילות גופנית תרד יותר מהר במשקל ובתנאי שלא תוכל יותר קלוריות ליום מהתצרוכת היומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איציק11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)