מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת משקולותנתנאל22/08/2007
שלום רב,
אני בן 15 וחצי ואני מרים משקולות בכל יד 6 קילו.
רציתי לדעת האם צפוייה לי פגיעה בעקבות כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש גורלי
עמית קליין23/08/2007נתנאל אם כוונתך לתרגיל כפיפת מרפקים בישיבה בעזרת משקולות אזי הסר חשש מליבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון אינטרוולים/הפוגותדניאל מדר21/08/2007
מפאת עצימות אימון הפוגות אירובי שנמשך חצי שעה.. האם יש הגבלה למספר פעמים בשבוע?
הבנתי שמומלץ להגביל סוג זה של אימון לפעמיים בשבוע ובימים ללא אימון אנאירובי..
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון הפוגות
עופר קיס21/08/2007מסכים באופן עקרוני, תלוי בעצימות ובמשך ההפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בעת תרגילים לשרירי בטןרייצ'ל21/08/2007
אני בת 25, בריאה, למעט כאבי גב קלים בעקר לאחר הליכה או עמידה ממושכת.
בעשר השנים האחרונות עשיתי באופן קבוע כמעט, פעילות גופנית, בעקר אירובי ולאחרונה התמקדות ב'עיצוב'-תרגילים לחיזוק שרירים ופחות באירובי.(כפעמיים בשבוע לאחרונה-שעה כל פעם)
בשנים האחרונות אני סובלת מכאבי גב בעת תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. אני מאד מודעת לאופי התרגיל ולחשיבות שבהפעלת שרירי הבטן בלבד ולא בגב, אולם כנראה אני בכל מקרה מפעילה לחץ על הגב.
מדריכות הכושר שאצלן התעמלתי לאורך השנים, אמרו לי דברים שונים:חלקן אמרו שהבעיה היא ששרירי הבטן חלשים מדי ולכן הכאבים וחלקן אמרו ההיפך- שמאחר והבטן חזקה, אני מבצעת את התרגילים ביתר מאמץ ומפעילה עומס על הגב...אולם לא מצאתי דרך למנוע את כאבים בעת הפעילות
אני חוששת שכאבים אלו יחמירו גם מחוץ לשעת הפעילות הגופנית הממוקדת
ואני מעוניינת להמשיך לבצע תרגילי בטן.
היכן ניתן לקבל הדרכה ממוקדת?
האם יש לכם עצות/תרגילים מיוחדים שבהם אוכל ללמוד כיצד להתמקד בבטן ולא בגב ולמנוע את הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בעת תרגילים לשרירי בטן
עופר קיס21/08/20071. לכי לשעורי פילטיס או CORE
2. נסי את הדבר הבאים
א. על תעלי גבוה בזמן כפיפות בטן
ב. בירידה על תרפי
ג. אם כאבי הגב לא מתחילים מייד אלא בהדרגה, בצעי תרגילים עד להתחלת הכאבים
ד. מתחי לאחר התרגילים את הגב - ברכיים כפופות לחזה
ה. חזקי את שרירי הגב : במגוון תרגילי פילטיס/CORE
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותדניאל מדר21/08/2007
היום עשיתי אימון הפוגות בן חצי שעה בערך..
התחלתי ב-5 דקות חימום (הליכה נמרצת, ריצה קלה) לאחר מכן 2 דקות ספרינט ומיד אחר כך 2 דקות פעילות באינטנסיביות נמוכה.. כמו בחימום.
לאחר מכן התחלתי מחזוריות של ריצה בת חצי דקה ומנוחה בת חצי דקה במשך 4 פעמים.
לקראת הסוף עשיתי ספרינטים של 10 שניות עם מנוחה של פעילות באינטנסיביות נמוכה של דקה בין הספרינטים.
לבסוף 5 דקות קול דאון.
עד לכאן האימון שלי להיום..
מה שאכלתי לאחר מכן.. כמובן שהתקלחתי קודם, אבל תוך כדי ההליכה למקלחת אכלתי חופן ענבים.. ולאחר 20 דקות אכלתי 5 יחידות פתית שיפון עם כמעט חבילה שלמה של טונה במים + 2 חלבוני ביצה עם ירקות חתוכים (2 מלפפונים, עגבניה אחת וגזר).
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
עופר קיס21/08/2007אימון מוזר אך נחמד, הייתי מוסיף עוד פחמימות
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותאחד21/08/2007
שלום לכולם! אני מתאמן בחדר כושר!
אני בן 16 ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת שיק חלבון? ואם לא למה?
ואם אני לא לוקח שיק חלבון אז יהיו לי פחות שרירים?
ואם עושים בהליכון שיפוע של 7 האם זה דופק את הברך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמישהו בבקשה יענה!
אחד21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות למספר שאלות
עופר קיס21/08/2007אין צורך לקחת שיק חלבון כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון
עודף חלבון עלול לפגוע בכליות (בעיקר אם לא שותים מספיק - דבר שצעירים רבים עושים)
וכן עלול לפגוע בספיגת סידן.
שיפוע 7 בהליכון למשך פרקי זמן קצרים ובאופן הדרגתי אינם בעיתיים אך למשך זמן רב עלולים לקצר את גיד האכילס בעקב, לקצר את שריר המותן כסל ולהעמיס על הגבץ יתכן וגם הברכיים
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות במכון כושר על הליכוןרוניG20/08/2007
שלום רב
אני מתמן במכון כושר, לפי הנתונים על צג ההליכון ההליכה בקצב של 5 ק"מ בשיפוע של 5 מעלות שורפים יותר קלריות לשעה מאשר בריצה במהירות של 7 ק"מ (ההליכון מציג כמה קלריות נשרפים לשעה) מה עדיף ? לרוץ במהירות של 7 ק"מ או ללכת במהירות של 5 בשיפוע של 5 ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות על הליכון
עופר קיס21/08/2007החוכמה באימונים היא לגוון על מנת למנוע שריפה פיזית ומנטאלית
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי בטןשרון20/08/2007
אני במשך חודשיים עובדת על שרירי הבטן שלי, התחלתי עם יום כן יום לא, כל פעם אותם 2 תרגילים:
1. התרגיל הזה שלמשל רגל שמאל ישרה באוויר מעל הרצפה ורגל ימין כפופה עם הברך בכיוון לראש, וצריך לגעת עם המרפק השמאלי בברך הימנית, ואז להחליף רגליים, ככה 35 פעמים (לשתי הרגליים יחד) ו-3 סטים, מנוחה של כ-20 שניות בין סט לסט.
מנוחה של 2-3 דקות, ואז התרגיל השני:
2. פשוט כפיפות רגילות, לשכב על הגב, כפות הרגליים על הרצפה, ידיים מאחורי העורף והמרפקים ממש לצדדים ולא לצידי הראש, ואז לעלות בעזרת הבטן עליה קטנה , להישאר למעלה איזה שניה ואז שוב וככה גם 35 פעמים, 3 סטים.
כשאני עושה את זה אני ממש מרגישה את הכאב בבטן, ואני מרגישה שהשרירים עובדים, ואני גם רואה תוצאות, אבל אני לא בטוחה בקשר לכמה דברים:
1. האם אני עושה מעט מדי/יותר מדי? יש משהו שהיית מציע לי לשנות?
2. האם זה בסדר לרדת ל-3 פעמים בשבוע במקום יום כן יום לא (יוצא בערך 4 פעמים בשבוע), זה לא יחליש את השרירים? והאם אפשר להוריד את מספר החזרות ל-30 בכל סט? בהתחשב בכך שאני לא רוצה ריבועים או משהו אני רק רוצה בטן שטוחה מתוחה ומעוצבת.
3. האם אני צריכה באיזה שלב להעצים את האימון,ז"א לעשות יותר חזרות או יותר סטים או יותר תרגילים? אם כן תוך כמה זמן ואיך בדיוק לעשות את זה?
4. תוך כמה זמן בד"כ רואים תוצאות, כי אני עובדת בקביעות כבר חודשיים והבטן שלי מעט השתטחה אבל נורא בקטנה...
ועליי לציין שאני מקפידה על תזונה נכונה וחר כושר 2-3 פעמים בשבוע.
וסליחה על האורך של ההודעה זה פשוט נורא חשוב לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט
עופר קיס20/08/20071. התרגילים טובים ומספקים
2. תורידי את כמות החזרות בסט ל 20 אך תורידי את קצב הביצוע
3.אפשר לרדת ליום כן יום לא
4.תורידי סט מכל תרגיל ולסיום הגעיע למצב של שכיבת סמיכה של בנים אך על האמות
הכניסי אתהבטן מעט וישרי את הגוף - על תתני לתחת לרדת או לעלות. המשיכי לנשום רגיל
והחזיקי את המנח למשך 15-20 שניות כפול שני סטים
5. לא לשכוח למתוח את הגב (לחבק ברכיים כפופות לחזה) ומותן כסל ( להביא ברך לחזה על הגב כאשר רגל שנייה ישרה על הריצפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופניעדן20/08/2007
שלום,בוקר טוב.
אני נער בן 16 אני במשקל ממוצע יש בטן קצת לא יותר מז'ה.
אני רוצה גוף שרירי ויש הרבה שמועות וביקורות שזה לא בריא בגיל כזה להתחיל
מבחינת עומד וגיל וגובה והתפתחות
עם אני לא עושה שום כושר ואני לא רוצה להעמיס על הגוף ממה מתחילים ?
והאם כדרי להתחיל להתאמן במכון כושר או בבית
עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני לנוער
עופר קיס20/08/2007רק בחדר כושר ורק במקום עם מדריכים טובים שעברו הסמכה לעבוד עם קטינים (נוער כלול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות אירובית ...אורטל19/08/2007
שלום...
רציתי לדעת האם ניתן לקפוץ בדילגית במקום ריצה כהתעמלות אירובית ?
וכמה סטים אני צריכה לעשות בדילגית על מנת להגיע לתוצאות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגית כפעילות אירובית
עופר קיס20/08/2007דלגית היא פעילות אירובית נהדרת ובפרוש תתכן במקום ריצה
הבעיה היא שקשה לבצע פעילות בדלגית לאורך זמן כמו פעילויות אירוביות אחרות וצדקת שצריך לבצע סטים.
כמות הסטים וזמני המנוחה ביניהם תלויה ביכולת הגופנית העכשוית שלך
אם את יכולה לקפוץ במשך דקה שלמה מבלי להתעלף המשיכי ב30 שניות מנוחה תוך כדי צעידה במקום וחזרי על פעולה זו 4-6 פעמים. לאחר מכן נוחי 2 דקות שלמות ובצעי עוד 4-6 סטיםץ
המטרה להגיע לפחות ל 20 דקות נטו של קפיצה לא כולל מנוחות. כמובן שאם הזמן העלי את משך העבודה. (יחס עבודה למנוחה שכתבתי פה 1:1/2 יעיל למטרה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקלפלג19/08/2007
שלום
שמי פלג ואני בן 13
ואני נורא רזה יחסית לגובה ולגיל
אני עובד בחדר כושר כבר חודשיים+
במהלך החודשיים האלה העלתי אחוז וחצי של שומנים
והתחזקתי בשרירים, גם רואים וגם מרגישים
אך לא עליתי במשקל
אני יודע שאני לא אוכל מספיק כנראה, אבל העלתי שומן ושרירים ואני לא עולה?!
מה קורה ומה אני צריך לעשות בשביל לטפל בזה?
האם כל השייקים למיניהם מתאימים גם לגיל שלי (13)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל
עופר קיס20/08/2007פלג שלום
איך אתה יודע שהעלת שומן ושריר אם אתה טוען שלא עלית במשקל
ידוע שעליה בשריר קשורה לרמות הורמון גברי שאמורות לעלות בגיל ההתבגרות.
אם אתה עדיין לא מפותח יהיה לך קשה לעלות מסת שריר למרות שהגיוני שתתחזק עקב אימוני כוח.
אם אתה כן בתחילת גיל ההתבגרות, אז סבלנות. בצע אימוני כוח, פעילות אירובית, אכול נכון ומסודר
והתוצאות יבואו במוקדם או במאוחר.
אל תתיאש,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לעשות לפני כשבוע אימונים עלמישהי18/08/2007
האופניים בבית, ורציתי לשאול אם זה משנה אם אני עושה למשל 10 דקות בבוקר ואז עוד 10 דקות בערב?זה משפיע איכשהו?מה עדיף?
אני מעוניינת להוריד 5 קילו, אני לא אוכלת כל כך הרבה..זאת אומרת רגיל, כמו בן אדם נורמלי..רק לפעמים אני משתגעת כמו כולם חחח...אתה חושב שיספיק אם אני אמשיך לאכול כרגיל וגם להתאמן למשל 30 דקות ביום על האופניים?
סליחה על החפירה, תודהה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה לשאול עוד משהו
מישהי20/08/2007אני עושה חצי שעה בבוקר ..ושאלתי היא מה כדאי לאכול לפני ואחרי?שמעתי שזה חשוב...
לפני אני אוכלת ברנפלקס עם חלב ....ואחרי פרי ...
כמה זמן לפני ואחרי צריך לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה המכושרליאל17/08/2007
כבר למעלה מחודשיים שאני הולכת למכון כושר 2-3 פעמים בשבוע כל פעם 45 דקות עד שעה ,שמתי לב שמאז שאני הולכת למכון כושר עליתי בערך 2 קילו מה שאני לא מבינה זה שמה שאני עושה במכון כושר זה רק ללכת בהליכון כפיפות בטן ועבודת רגלים ,האם יש סיכוי שבגלל אימון כזה אפשר לעלות במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל
עמית קליין17/08/2007ליאל ערב טוב
אחת התופעות הנפוצות בחדר כושר היא אכן עליה במסת השריר.
מתיאור תוכנית האימון שלך ובנוסף לעובדה שאת בחורה ופרק הזמן שאת מתאמנת הוא קצר (חודשיים) קשה לי להאמין שהעלייה במשקל היא כתוצאה מעליה במסת השריר
הייתי ממליץ לך לבדוק את התזונה שלך ולראות האם עקב ההצטרפות למכון כושר ופעילות גופנית צרכת יותר מזון מהרגיל.
בכל מקרה יש היום כמעט בכל מכון מכשיר מדויק שקובע את הרכב המשקל כך תוכלי לעשת מעקב טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף?אחד17/08/2007
האם כדאי לי לעשות 40 דקות הליכון או 40 דקות אלפיטי או חצי חצי???
אני אגיד לכם מה ההתלבטות שלי שאני עושה באלפיטי נניח 20 דקות הוא רושם רק 100 קלוריות וכאני עושה בהליכון 20 דקות הוא כותב לי 200 קלוריות
איך זה יכול להיות הרי אומרים שהאלפיטי שורף יותר???
תודה לכל מי שעונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיפות למתאמן לא למכשיר
עופר קיס17/08/2007אליפטי והליכון שורפים את אותה כמות הקאלוריות (הבדל זניח)בדפקים זהים ובקושי יחסי דומה( תחושת מאמץ של המתאמן).כיוון שקשה להשוות את הספק המכשירים, עבוד לפי דופק לב.
חוץ מזה ההמלצה תמיד לחלק את הפעילות האירובית למספר מכשירים בכדי לשמור על רמת מוטיבציה ולהוריד עומס אורטופדי נקודתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עופר קיס-אתה מרצה מ-ע-ו-ל-הsomebody17/08/2007
ממש כיף ומעניין איתך בשיעורים
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיליה
עופר קיס17/08/2007אני שמח שאתה נכנס לפורום. מקווה שקורא את התשובות של כולם. יש פה לעיתים ידע בסיסי וחשוב
תודה , נשמה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כך
somebody18/08/2007פורום בהחלט מעניין.
העברתי את הכתובת גם לחבריי...אכן אפשר להעשיר פה את הידע
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאלה בנושא כושר גופני:אחד16/08/2007
אני התחלתי ליפני כחודש להתאמן בחדר כושר בממוצע בדקתי הייתי 3 פעמים בשבוע ובכל פעם עשיתי לפחות 40 דקות אירובי + אימון כוח + לפחות 100 כפיפות בטן והמטרה שלי כמובן היא לפתח שרירים ולהורדי ממשקלי כי יש לי כרס והתוצאה לאחר חודש עליתי ב 2 ק"ג את זה ממש לא הבנתי!
איך יכול להיות שעליתי?? האם זה הגיוני? האם זה שומן או מסת השריר?? איך אני יכול לדעת מה זה?? מה אפשר לעשות???
אני על סף יאוש מה עושים??????.
בבקשה תנו לי עצה איך להמשיך בחדר כושר????
תודה רבה לכל מי שעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מהירה
עופר קיס17/08/20071. יתכן ועלית בשריר
2.בקש מחבר לקחת סרט מדידה של תופרת ולהקיף את בטנך עם הסרט ולקחת מדידה.
חובה שסרט המדידה ישב ישר בצורה אופקית ולא באלכסון. קח שאיפה רגילה- תנשוף החוצה קלות
ואז תגיד לחבר למדוד את היקף הבטן בצורה מדוייקת באיזור הפופיק.
3. המשך את שגרת אימוניך כאשר אתה מקפיד על תזונה נכונה למשך חודש
4. לאחר חודש בצע את תהליך המדידה שוב. אם הייתה ירידה בהיקף - ירדת בשומן. אם נשאר אותו דבר לא ירדת בשומן. ואם עליתה במשקל ללא עליה בשומן- הרי עלית בשריר ומה שעליך לעשות עכשיו זה להוריד כמויות מזון או להוריד כמות שומן מתזונתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת!
אחד17/08/2007האם זה נכון שאם אני אעשה שרירים יהיה לי יותר קשה להרזות??
ולגבי החודש שעבר אין שום אפשרות לדעת האם עליתי בשומן?
אני שוקל להפסיק את אימון הכוח כדאי?
תודהה רבה רבה לך אני ממש מודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני מחכה לתשובה
אחד19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אליהו
somebody19/08/2007אין שום קשר בין עלייה במסת השריר לבין קושי בהרזיה.
כמובן, לבצע כל אחת בנפרד, יביא לך יותר תוצאות בתחום הספציפי, אך עלייך לזכור, שהאירובי יותר מיועד לטווח המיידי ועלייה במסת השריר מבטיחה לך עלייה בחילוף חומרים ולפיכך הרזיה לטווח הארוך.
מומלץ ביותר לשלב בין האירובי לאנאירובי, יש עדיפות בלבצע קודם אימון משקולות ואחריו אימון אירובי.
ההשקעה והסבלנות ישתלמו לך בסופו של דבר.
בהצלחה ושבוע טוב
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיליה כנס דחוף!
אחד21/08/2007מה הכוונה אחרי?
כאילו אני צריך להתחיל באימון כוח ורק אחרי זה לעבור לאירובי??
מה זה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עופר קיס20/08/2007מנסיון שיש לאמריקאים ולנו בנושא של ירידה במשקל, ברור שאימוני כוח משפרים את הירידה באחוזי השומן, אולי לא בחודש הראשון, אך בעיקר בהמשך התהליך.
אין אפשרות לדעת עם עלית בשומן בחודש שעבר. מה שהיה לא חשוב, כעת אתה יודע שצריך לקחת מדידות של משקל והיקפים על מנת לוודא שהירידה במשקל היא של שומןץ
אני ממליץ לך בצורה נחרצת להמשיך באימוני הכוח על מנת לעזור לך לרדת באחוזי שומן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה עופר
אחד21/08/2007בכל זאת שהתחלתי להתאמן המטרה הייתה ברורה לרדת ועליתי וזה נורא מאכזב!
אם בן אדם עובד על שרירים זה אומר שהוא מעלה במשקל אז איך אפשר לרדת????
בבקשה תעשה לי סדר בדברים!
והאם זה טיבעי שכשמתחילים להתאמן אז עולים במשקל?????..
אני מעריך את זה שאתה עונה לי תודה רבה לך אתה מלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני מחכה לתשובה
אחד21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עופר קיס21/08/20071. לא
2. נכון
3. ממש לא
הפסקת אימוני כוחאיינה דבר הגיוני בזמן ירידה באחוזי שומן - תשאל את נדב מ - לרדת בגדול
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)