מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הדרך הכי טובה לירידה במשקלאנונימי28/07/2007
היי אני יקיר נער בן 17 שוקל 99 ק"ג וגובהי הוא 1.72 מטר השאלה שלי היא כזאת מה הדרך הכי טובה יעילה ומהירה להורדה במשקל ועוד דבר מה עושים כדי לא לגרום לשרירים להתעכל על ידי הגוף בזמן דיאטה ואימון גופני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "טובה, יעילה ומהירה" לא הולכים ביחד
גיל גרנות29/07/2007כמובן שגם לא בשילוב עם מניעת איבוד מסת השריר.
בכל מקרה, לא ידוע לנו מהי הדרך הטובה ביותר לירידה במשקל, ואני אפילו אסתייג ואומר שהיא לא קיימת. דיאטה טובה תלויה לא רק במשתנים פזיולוגים (מה השילוב התזונתי שהכי מתאים לירידה יעילה), אלא גם במשתנים גנטיים, סוציולוגים, פסיכולוגים, ועוד...
על קצה המזלג, ישנן המלצות כלליות וכללי יסוד חשובים שניתן להמליץ עליהם בפורום הזה, אך ה"אופטימליות", או השאיפה לכיוון שלה, תדרוש פגישה פנים אל מול פנים עם תזונאי. אז בגדול, כדי "לחטב" (לשמור על השריר ולרדת בשומן) אנו צריכים לשים דגש על חלבונים, ולקצץ מהפחמימות והשומנים ביחסים המתאימים להעדפות אישיות ולמשתנים שונים שאני מעדיף שלא להכנס אליהם. צריך להגיע למחסור קלורי מסויים (לא חייבים לספור) שיתן ירידה אופטימלית מבחינת שמירה על מסת השריר, שזה לרוב כחצי קילו בשבוע, אך זה תלוי בהרבה משתנים (ככל שאתה יותר שמן אתה יכול לרדת ביותר שומן). ואסור לשכוח את ההפסקות מדי כמה זמן, או\ו החזרת הפחמימות לגוף, שיאזנו את ההסתגלות שלו לדיאטה.
אימוני התנגדות גם חשובים כאן, כמובן, כאשר אין צורך לשים דגש מיוחד על פרמטר כזה או אחר ברוב המקרים, לעומת אימונים למטרת עלייה במסת השריר. צריך את אותו הגירוי הכבד בטווחי ההיפרטרופיה (6-12 בדר"כ), בדיוק כמו בעלייה. אירובי גם יכול לעזור, אם זה לשלבים שקשה לשרוף בהם שומן, או באופן כללי בסיוע מכל מיני בחינות. תדאג לבנות את האירובי בהדרגה, ולא לנסות להפוך לאיזה אצן מרתון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מתאריך:16/7/07קצולרו עוזי27/07/2007
שלום
אני מבקש תשובה לשאלתי מתאריך 16/7/07.
תודה עוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור פיזיקל
עמית קליין28/07/2007עוזי בוקר טוב
עיינתי שבשאלתך איך היא לא ברורה ...
מה כוונתך בפירוט יורד אחד ומעלה שניים אחרי ההתאוששות מהפעילות....
אנסה לתת מענה לשאלה בדבר הנזק ללב
בעיקרון לא מומלץ בגילך לעבוד על דופק שהוא 80% מהדופק המירבי
אשמח לענות לשאלתך ביתר הרחבה אם תצרף מספר נתונים:
דופק מנוחה שלך (דופק הנמדד בסמוך לשעת היקיצה כלומר מיד כשאתה מתעורר)
עבר ספורטיבי
משקל
וכאמור אנא פרט בבהירות את שאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..חווה27/07/2007
קוראים לי חווה,ואני בת 16 וחצי ,אני רוצה לפחות ביום לשרוף 1000 קלוריות,באילו דרכים אני יכולה וכמה שורף כל פעילות?אני שוקלת 57 והגובה שלי מטר 56
בברכה...חווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחרי מטרה ראלית
גיל גרנות29/07/2007זה לא יהיה כלכך פשוט לשרוף 1000 קק"ל מהגברת הפעילות היומית, לאדם הממוצע שהוא אינו ספורטאי סיבולת. כמובן גם שלא ניתן לעמוד בזה יום אחר יום, ללא גרימת יותר נזק מתועלת, ועל אחת כמה וכמה כשהגוף בסטטוס של דיאטת הרזיה (אני מניח שזו המטרה).
מנטרת "כל המרבה הרי הוא משובח" הינה בעייתית בתחום הזה, הגוף לא מגיב לדברים בצורה לינארית ועל כן אנו תמיד נעדיף לפעול בהדרגתיות (הגוף עושה עבודה מצויינת בהסתגלות לתהליכים קיצוניים, למשל - הורדת קצב חילוף החומרים). אין סיבה ברוב המקרים לשאוף לכזו הוצאה אנרגתית מהוספת פעילות, כדי לרדת במשקל.
לגבי ההיבט המעשי של העניין, כל פעילות מוגברת החל מריצה ועד לרכיבה על אופניים תהיה מתאימה. "כמה תשרפי" זה כבר שאלה שהמענה עליה הוא יותר מסובך, ויצמד בצורה די מדוייקת לדופק שאליו תגיעי בשכלול עם משך זמן הפעילות. אל תתעסקי בזה יותר מדי, תבני את הכושר בהדרגה, ואל תנסי על ההתחלה לדחוף את עצמך לגבולות שלך. כמו שאמרתי, לשאוף להדרגתיות ולא לקיצוניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה מפעילות גופנית..שרון26/07/2007
האם זה בסדר לעשות הפסקה של כשבוע מפעילות גופנית כמה באיזה כמה חודשים? האם זה פוגע בגוף באיזשהיא צורה? כי אני משתדלת להתעמל קבוע בדרך כלל אבל לפעמים אני מאד עסוקה ולא יוצא לי להתעמל לתקופה של שבוע בערך. אחרי השבוע הזה אני חוזרת להתעמל כרגיל.
(ואני שואלת בלי שום קשר לירידה במשקל, השאלה שלי היא לגבי בנאדם שמטרתו היא בעיקר לשמור על גזרה וכושר ולהתחטב...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה מפעילות גופנית
עופר קיס26/07/2007כל כמה חודשים קחי הפסקה של שבוע מבלי לחוש רגשות אשם ותהני לך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ביום צריך לעשות התעמלות.לינה26/07/2007
שלום,קוראים לי דיאנה,אני לא מזמן פתחתי בשבילי התעמלות מחדש(מגיל 10-15,עכשיו אני בת23),אני מאוד אוהבת התעמלות וכבר מתחילה לראות תוצאות,אני יותר חטובה ייפה,אני עושה התעמלות בבית,ככה זה יותר נוח לי.אני שאלתי כמה אפשר לעשות כושר ביום ,ובשבועה,משהו אמר לי עד שאני ירגיש עייפה,משאו אמר לי45 דקות,אבל כמה בדיוק אני לא יודעת,אז רציתי לשאול כמה התעמלות ביום ,ובשבועה צריך לעשות,למתרת להוריד משקל,כי אני מאוד אוהבת כושר ומכונה לעשות אותו כל יום ,רק אני מפחדת ש זה מסוכן להשות כושר יותר ב שעתיים ,אני גם לא יודעת עים צריך לעשות כושר יותר משעתיים.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה התעמלות ביום
עופר קיס26/07/2007לינה שלום
ספורטאים מקצועיים מתאמנים פעמיים ביום במשך כמה שעות, אך לוקח שנים להגיע לנפח אימונים כזה
ההמלצה לפי ארגון בריאות מוביל בעולם לבצע חצי שעה של פעילות מתונה כל יום או רוב ימות השבוע ועוד 2-3 אימוני כוח בשבוע.
תבני את התכנית שלך כך שאת עושה פעילות אירובית כל יום ומשקולות 2-3 בשבוע, כאשר את מוסיפה כל שבוע עוד 10% או זמן בפעילות האירובי או מרחק, כל זאת מבלי להגיע לכאבים או לתחושה של תשישות(עייפות קשה).
תשמרי על תזונה נכונה ומאוזנת ותזהרי מעומס חום של הקיץ
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בביתלי26/07/2007
אני רוצה להתאמן בבית ולחטב את הגוף.
אני רוצה להרזות בבטן הצדדים וביריכיים.
אנא המליצו לי על אימוני כושר שאפשר לעשות בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בבית
עמית קליין26/07/2007לי ערב טוב
כדי לחטב את הגוף יש לבצע 3 דברים
תזונה נכונה-חשוב להתייעץ עם דיאטנית אך בגדול יש להפחית מכמות השומן שאנו צורכים
פעילות אירובית-חשוב לבצע 3 פעמיים בשבוע-הליכה או ריצה קלה בהתאם לכושרך
חיזוק-פעילות של חיזוק שרירי גופני תורמת למראה מוצק יותר והעלאת מסת שריר דבר שמשפר את חילוף החומרים הבסיסי של גופנו ויוצר לנו יתרון בדרך לחיטוב הגוף.פעילות של חיזוק צריכה להעשות על ידי הפעלת עןמס על שריר לכן תצטרכי לקנות משקולת או גומייה ולבצע כ7 תרגילים שיפעילו את שרירי גופך-רגליים ,חזה ,גב ,כתפיים ,יד אחורית קדמית ובטן כל תרגיל 3 סטים של 12 חזרות
לגבי איזה תרגילים ואיך לבצע הרי שקשה להעביר זאת על גבי האתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעופר!אנונימי26/07/2007
אהלן עופר זה אני שאמרתי לך שהתחלתי כושר ליפני שבועיים משהו כזה וחליתי ועכשיו ברוך ה' הבראתי!
אבל הרגליים כואבות מה אפשר לעשות עם זה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
עופר קיס26/07/2007האם הרגליים כואבות במנוחה?
האם הם כואבות בהליכה קלה?
האם הן כואבות במאמץ קשה או לאחריו?.
אם התשובה חיובית לאחת או שתי השאלות הראשונות - לך לרופא
אם התשובה חיובית לשאלה השלישית, הורד את קושי האימון
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
אנונימי27/07/2007לאחר האימון כואב הרגליים וגם החזה וגם הראש וזה למרות שהורדתי מהעומס!
אולי התכנית אימון גדולה עליי! אני אפרט לך את האימון שלי: 20 דקות הליכון ואז אימון כוח שזה 2 לחזה 2 לגב 2 לרגליים (אני חושב) בשבוע ראשון סט אחד שבוע שני שתי סטים שבוע שלישי 3 סטים וגם שבוע רביעי כמובן של 15 ואז אני עושה 3 של 30 כפיפות בטן ואז 35 דקות עד 40 של הליכון של רמה 7
האם זה הרבה לבן אדם שלא היה ליפני כן בכושר ושוקל 65 לגיל 16 כמעט??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
עופר קיס27/07/2007תתחיל בחימום של 5 דקות ותבצע רק שני מחזורים מכל תרגיל , למעט רגליים רק מחזור אחד ואז בצע 20 דקות פעילות אירובי בקושי שנעים לך ותודיע לי אם זה הוריד את הכאבים.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה.אביב24/07/2007
שלום אני כבן 12 ומתחיל לעשות כושר ז"א שאני לא מומחה כזה..
שנה שעברה נסיתי וזה לא כ"כ הצליח...
והשנה אני מנסה וגם לא מצליחח אני מנסה לעשות כפיפות בטן ואני לא מצליח להתרומם עד הסוף/חצי אולי יש לי בעיה בגב?
ובנסוף אשמח למדריך קטן לאימון לבני 12.
ד"א משקלי הוא 55 ק"ג.
תודה לעזור.
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
עופר קיס25/07/2007אביב שלום
תכנית כושר לאביב
ריצה קלה דקה , הליכה דקה, ריצה קלה 2 דקות הליכה דקה, ריצה קלה 3 דקות, הליכה 2 דקות,
אם קל תעלה את זמן הריצה , עד שתגיע ל 20 דקות.
לאחר מכן תשב על הריצפה ותעשה קצת מתיחות שלמדת בשעור התעמלות.
לאחר מכן בצע מחזור של מספר שכיבות סמיכה בטכניקה טובה, תנוח כמה שניות ושכב על הגב
ברכיים כפופות ותעלה את הראש והחזה לכפיפת בטן - עד לאן שאתה יכול לעלות ותחזור חזרה למטה, אך לא כל הדרך. בצע זאת מספר פעמים עד שתרגיש את הבטן. נןח קצת ושוב שכיבות סמיכה
ולאחריהן שוב בטן.
כאשר סיימת את המחזור האחרון של הבטן, שכב על הגב, תפוס את הברכיים ותביא אותם אל החזה.
תרגיל זה ימתח לך קצת את הגב, כיוון שיתכן ששרירי הגב שלך קצת קצרים.
תספר איך הלך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהד24/07/2007
רציתי לדעת לאחר כמה זמן ניתן לשכב על הבטן, אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח ועדיין קשה לי ולא נח לי לשכב על הבטן, אשמח אם זה נורמלי וגם לדעת לאחר כמה זמן זה יחזור להיות כמו קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
עופר קיס25/07/2007לא ברור לי מה הקשר לחזה, אך לגבי שכיבה על הגב. אם אתה אחרי ניתוח, אתה צריך להתיעץ עם הרופא הכללי שלך ואם הוא לא יודע, לבקש הפנייה לפיזיוטרפיה דרך קופת החולים שלך.
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני עצמותמתן23/07/2007
לכל המבין שלום רב
לאחר מאמצים רבים כבר אפשר לראות 4 קוביות די בבירור כשאני עושה שריר בבטן
הבעיה שלי שבנוסף לשרירים ניתן לראות באופן ברור סמנים של עצמות בית החזה
מה אני יכול לכשות על מנת להעלים את סמני העצמות (האם יש שריר שאפשר לפתח
באזור או שיטה מומלצת אחרת?)
בתודה מראש
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני עצמות
עופר קיס24/07/2007תהנה מגופך, אחוז שומן נמוך ובריא -גם יפה וגם בריא
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להתחטב...=\מור23/07/2007
שלום..אני בת17 מתאמנת כבר שנה ברצף בלי הפסקות..אני מרימה משקולות(לפי תכנית אימונים) ועושה אירובי חמש פעמים בשבוע..התזונה שלי היא מאוד מדויקת ומשולב בה חלבון בכמות טובה, ואני לא אוכלת שטויות בכלל..ועדיין ..אני לא רואה את התוצאות שציפיתי להם יחסית לאיך שאני מתאמנת ואוכלת..מה אני צריכה לעשות אחרת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושלמת
עמית קליין23/07/2007מור ערב טוב
לא ציינת בשאלה מה התוצאות להם את שואפת
אם רצונך בחיטוב או באחוזי שומן נמוכים מאד אזי ייתכן וצריך להמשיך עוד פרק זמן מסויים כדי להשיג תוצאה איכותית יותר או לעבוד בקפדנות על תפריט תזונה דל שומן ופחמימות
אם רצונך בחיזוק השרירים צריך כמובן לבדוק את תוכנית האימונים שלך וההתנגדויות שעליהם עובדים שריריך במהלך האימון
אם רצונך לשפר סיבולת אזי גם צריך לבדוק את תוכנית האירובית שלך שכן אולי היא עצימה מבחינת התדירות שלה אך לא מבחינת הדופק/עומס במהלך כל אימון
אנא פרטי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית..ביקשת לפרט אז אני מפרטת..
מור24/07/2007התוצאות שאני שואפת אליהם הם גבוהות- רמה של חיטוב עם אחוז שומן נמוך מאוד ושיבלוט כול שריר בגוף שלי אני מטר שבעים ושלוש,ושוקלת 61...אני מבינה שזה יקח לי זמן ושזה אפילו עניין של שנים,אני אפרט יותר...
אני הולכת חמש פעמים בשבוע לחדר כושר מתוכם שלוש עד ארבע ימים עובדת על השרירים ומשלבת עם זה אירובי(או ריצה של שעה,או סטפר-45 ד'ק עם התנגדות גבוהה 8-10)
המשקולות שאני מרימה הם יחסית גבוהות למה שמרימות נשים אחרות ככה שאני יודעת בוודאות שאני מאוד מתאמצת..הדיאטה שלי היא: בבוקר: ביו 0% עם קצת ברנפלקס,או חביתה רק מהחלבון ופרוסת לחם.
בביניים: קופסת טונה/שוב ביו.
צהריים: חזה עוף/עוף כול בשר שהוא לא שמן עם ירקות ומשתדלת לא להוסיף פחמימות
לפני אימון:אנרגי' או פרי.
ואחרי האימון:זה טונה עם פרוסת לחם וירקות/חלבון מי גבינה עם שני תמרים.
אני לא אומרת שאין תוצאות בכלל כי יש..אבל לא גבוהות..וזה קצת מתסכל=\\אולי אני צריכה לשנות תזונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית..ביקשת לפרט אז אני מפרטת..
מור24/07/2007התוצאות שאני שואפת אליהם הם גבוהות- רמה של חיטוב עם אחוז שומן נמוך מאוד ושיבלוט כול שריר בגוף שלי אני מטר שבעים ושלוש,ושוקלת 61...אני מבינה שזה יקח לי זמן ושזה אפילו עניין של שנים,אני אפרט יותר...
אני הולכת חמש פעמים בשבוע לחדר כושר מתוכם שלוש עד ארבע ימים עובדת על השרירים ומשלבת עם זה אירובי(או ריצה של שעה,או סטפר-45 ד'ק עם התנגדות גבוהה 8-10)
המשקולות שאני מרימה הם יחסית גבוהות למה שמרימות נשים אחרות ככה שאני יודעת בוודאות שאני מאוד מתאמצת..הדיאטה שלי היא: בבוקר: ביו 0% עם קצת ברנפלקס,או חביתה רק מהחלבון ופרוסת לחם.
בביניים: קופסת טונה/שוב ביו.
צהריים: חזה עוף/עוף כול בשר שהוא לא שמן עם ירקות ומשתדלת לא להוסיף פחמימות
לפני אימון:אנרגי' או פרי.
ואחרי האימון:זה טונה עם פרוסת לחם וירקות/חלבון מי גבינה עם שני תמרים.
אני לא אומרת שאין תוצאות בכלל כי יש..אבל לא גבוהות..וזה קצת מתסכל=\\אולי אני צריכה לשנות תזונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להתחטב
עופר קיס25/07/2007אינני יודע אם הציפיות שלך ריאליות או לא.
אם אין בעיית חילוף חומרים, את אמורה לרדת באחוזי שומן , להעלות קצת שריר ותןך כדי כך להתחטב.אם זה לו קורהתבדקי שוב את עצמך, כמות קלוריות נכנסת. כמות קאלוריות יוצאת.
עצימות באירובי, עצימות במשקולות. ארוחות קטנות ומאוזנות במרווחים קבועים של 3-4 שעות.
תוודאי גם שכמות הקלוריות לא נמוכה מדי ומדכאת את חילוף החומרים
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי אימון בחדר כושר.הילה23/07/2007
האם יש לכם המלצה מה לעשות קודם כלומר איך לתכננן את האימון שלי שמשכו כ- שעה וחצי..
אשמח עם תמליצו לי על אימון שיכלול עבודה על רוב השרירים
כי אני ממש לא יודעת כיצד להתחיל..
תודה רבה הילה..!!=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך צלחה
עמית קליין23/07/2007עניתי לך למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי אימון בחדר כושר.הילה23/07/2007
האם יש לכם המלצה מה לעשות קודם כלומר איך לתכננן את האימון שלי שמשכו כ- שעה וחצי..
תודה רבה הילה..!!=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך צלחה
עמית קליין23/07/2007עניתי לך למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי אימון בחדר כושר.הילה23/07/2007
עמית קליין23/07/2007הילה ערב טוב
עבודה בחדר כושר יכולה לכלול מספר רחב ומגוון של תוכניות
כל לקוח שמגיע לחדר כושר נבנית עבורו תוכנית בהתאם למטרותיו
לא צינת מה מטרותיך בחדר הכושר אך אני מסיק בין היתר שאת מעוניינת בחיזוק
על כן התחילי בתוכנית של 3 פעמיים בשבוע (יום אימון ויום מנוחה) בכל אימון עבדי בהתחלה תרגיל אחד לכל קבוצת שריר-רגליים גב חזה כתפיים יד אחורית קדמית ובטן בכל תרגיל בצעי 3 סטים של 12 חזרות בעומס נוח אך מאימון לאימון הגברי קלות את ההתנגדות .בסוף אימון כזה שלוקח שעה אם רצונך לשפר סיבולת הלכי כ30 ד על ההליכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה אחרי לידההההה23/07/2007
אני אחרי לידה שניה (2 קיסריים)
ונישארה לי בטן
אני לא יכולה ללכת למכון כושר כי בעלי עובד המון שעות ואין לי מי שישמור על הילדים
איך אני מורידה את הבטן שמציקה לי מאוד....
אודה לעזרתכם
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לאחר לידה
עופר קיס23/07/20071. להוצי יותר קלוריות משאת מכניסה- על ידי פעילות גופנית ואכילה נכונה
2. תרגילי בטן בעיקר תרגילים לשרירי בטן פנימיים:
א.עמידת 6 הכנסת הבטן פנימה(שאיבה)ללא קימור בגב למשך 5 שניות . 5 שניות מנוחה
לבצע כל יום , להתחיל עם 5 מחזורים ולהעלות כל יום מחזור אחד עד ל 10.
יום מנוחה ולבצע שוב 5 מחזורים הפעם 10 שניות כיווץ (להמשיך לנשום למרות הכנסת הבטן)
עם 5 שניות מנוחה. לאחר שמגיעים ל 10 מחזורים , יום מנוחה.
ב. לאחר מכן להתחיל עם 3 מחזורים של 10 ש' עבודה ו 5 מנוחה ולהוסיף את התרגיל הבא:
שכיבה , ברכיים כפופות מעט , כפות רגליים על הריצפה, הראש והשכמות באויר, להחזיק את הבטן בפנים. - תוך כדי הוצאת אויר לעלות מעט את הראש והשכמות למעלה על ידי כיווץ הבטן
ולרדת למטה תוך כדי שאיפת אויר מבלי לשחרר את הבטן. לבצע 3-5 חזרות , לנוח ולבצע שוב.
להוסיף כל יום חזרה אחת. לבצע לאט, לאט. להתחיל עם שני מחזורים ולהעלות כל שבוע מחזור
עד לביצוע של 10-15 עליות 3-4 מחזורים , 4 פעמים בשבוע
תשליחי מייל איך מתקדם
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתאמן בבית
עופר קיס24/07/2007מסכים
בעיקר לאחר לידה, מאמן עם ניסיוןבתחום
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)