מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה/הליכהא01/10/2007
אני בת 48 עושה די הרבה ספורט עד לפני 3 חודשים רצתי 6 פעמים בשבוע בין 30-60 דקות במשך כ-4 שנים. אני ב"משבר" בריצה פשוט לא מסוגלת להביא את עצמי לרוץ, מחסום "פסיכולוגי". במקןם אני צועדת שעתיים בהליכה מהירה או לחילופין שעה על סטפר בחדר כושר ושעה וחצי של צעידה בחוץ. האם צעידה מהירה של שעתיים עונה על "הדרישות" לשמור על כושר פיזי וסיבולת לב ריאה - ע"מ שאוכל לחזור ולרוץ בעתיד הקרוב. האם יש ערך ספורטיבי וקלורי לשעתיים צעידה מהירה באוויר החופשי ?תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה והליכה
עופר קיס02/10/2007כל דבר יעזור.
אפשר להתחיל בהפוגות של ריצה והליכה לסרוגין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות ?קרן30/09/2007
כדי לרזות חמש עשרה קילו כמה זמן צריכים לאכול בצורה אחרת והאם 600 קלוריות ביו במשך חודש תגרום לי לרזות 10 קילו?
תיתנו לי תובה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר קלוריות
עופר קיס01/10/2007ק"ג שומן בגוף שווה בערך ל 7500 קלוריות
מומלץ להיות במאזן קאלורי שלילי של כ 500 קלוריות ביום(מתזונה וספורט ביחד)
תכפילי ותקבלי את משך הזמן התקין והראלי לרדת את השומן שרצית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות כדי לרזות ?-זה חשובקרן30/09/2007
אני בת 14 ואני שוקלת 65 כל הזמן אני מעלה ומורידה במשקל שקלתי 55ועליתי ל-60 ואז ל65 ואז ל60 ועכשיו שוב פעם ל65 אני לא יודת איך לרזות הבעיה שלי היא שאין לי שעות ארוחות שבה לי אני אוכלת ואננ נוהגת לאכול המון פרות וירקות ולנשנש.
אני בגובה 1.60 ואני מאוד רוצה לרזות ובזמן קצר מה לעשות אם אתם יכולים להגיד לי בבקשה איך צריך להיות לי סדר היום בקשר לארוחות ולכושר גופני בבקשה .
אני מנסה לאכול כמה שפכותצ ואני לא הוכל המון אני פשוט בלי שעותצ הכילה ומתי שבלה לי משעמום ולא כי אני רעבה ..אני עושה פה ושם כושר גופני .
מה חלעשות בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כדי לרזות
עופר קיס01/10/2007מספר כללים
כל 3-4 שעות ארוחה קטנה ומאוזנת
לא לאכול הרבה שטויות - רק קצת לנשמה
לאכול מוצרי חלב דלי שומן בבוקר ובערב
לאכול ירקות ומעט פירות(בגלל הסוכר שבהם)
לא לאכול מאוחר בערב
להשגיח בסוף שבוע
כאשר משעמם לאכול חצי סנדויץ
פעילות גופנית על בסיס קבוע
כוחחחחחחחחחחחחחח רצון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן איפה את גרה?
לימור03/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על 'איך להתאמן כדי לרזות'or30/09/2007
רשמת בכתבה, שבשביל לרזות חשוב להוריד את הקלוריות, השאלה שלי, מה עם הפחממות,חשוב גם אותם להפחית כדי לרזות, פחות שומן, ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון להרזיה
עופר קיס01/10/2007כן.
פחמימות חשובות אך עודף הופך לשומן
לאכול יותר ארוחות קטנות ופחות ארוחת גדולות למניעת הפיכת פחמימות לשומן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצריכה אחרי אימוןבן30/09/2007
בגלל שאני משלב באימון אירובי וכוח ביחד,אז אני מעדיף שלא לאכול אלא לשתות משהו או משהו מולץ אחר..
אז מה שאני רוצה לדעת בעצם מה מומלץ לצרוך אחרי אימון כוח שלא יפריע אחר כך לבצע אימון אירובי (הטווח מנוחה בין האימונים כרבע שעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאימוןמ משולב
עופר קיס01/10/2007למי שבאמת חשוב. לאחר אימון הכוח לשתות משקה ספורט ולקחת חומצות אמינו או שייק חלבון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להפטר?אבי29/09/2007
אני גבר.
איך אפשר להיפטר משומנים באזור החזה ולבנות חזה גברי שיראה כמו חזה גברי ולא כמו חזה נשי?
בעבר סבלתי משומנים עודפים בכל הגוף וכיום אני סובל רק משומנים באזור החזה. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפטר משומן בחזה
עופר קיס01/10/2007זו בעיה לא פשוטה
צריך לרדת באחוזי שומן עד שהשומן בחזה יתחיל לרדת. משומן גנטי באזור מסויים קשה להיפטר
כיוון שהוא יהיה האחרון לרדת
סבלנות
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיל בטן עם משקולת 2 קילו.הילה29/09/2007
שלום,
לפני כמה ימים בחדר כושר החלטתי לעשות כפיפות בטן מה שבדך כלל אני עושה רק בבית,
אני שמה את המשקולת על הבטן אני מרגישה שזה עוזר יותר ויותר קשה גם,
המאמן ראה אותי ואמר לי שזה מזיק לרחם
ושאני לא אעשה את זה שוב
ומאז הפסקתי..
לא בדיוק שאלתי אותו שאלות,פשוט הפסקתי, מה יכול לגרום לי? האם אני צריכה ללכת לרופא כי אני עשיתי את זה באופן קבוע,
בכל אופן, בבקשה תענו לי תעזרו לי הנני יודעת מה לעשות מה בדיוק הוא התכוון??
???
תודה
הילה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן עם משקולות
עופר קיס01/10/2007לא שמעתי על דבר כזה ואין גם הנחיות לא לשים משקל על הבטן אלא אם את הרה.
אם הבטן מוחזקת ניתן לשים עליה משקל, מה גם שמשקולת של 2 ק"ג היא ממש קלה.
אך יש טכניקות יעילות יותר כמו משחק עם מנח הידיים על מנת להעלות את הקושי.
בקשי מהמאמן בחדר כושר תרגילים אגרסיביים יותר אם את באמת זקוקה להם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!סרי28/09/2007
שלום לכולם, אני בשנות ה20 המוקדמות שלי, בריאה. מאד הייתי רוצה להתחיל להתאמן, ואני מעדיפה לעשות זאת במועדון מסודר, כדי שאתמיד. הבעיה עם מועדוני כושר היא שאין שיעורי ניסיון, או לפחות תקופת ניסיון וההתחייבות היא החל מחצי שנה ומעלה. שני המועדונים שמעניינים אותי, ונמצאים קרוב למקום מגוריי (גורם חשוב ) הם : - ליידיס פיטנס - זאוס
הייתי מאד שמחה לשמוע כמה שיותר על שניהם . מודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון נסיון
עופר קיס01/10/2007תשלמי עבור כניסה חד פעמית אך תסגרי איתם שאם את נרשמת שיורידו את הסכום מהתשלומים שלך
SORRY לצערי לא מכיר. אגב כמו מלמעלה כנל לגבי חודש נסיון. בקשי חודש נסיון במחיר יקר כאשר אם את נרשמת אחרי כן לשנה שיורידו לך את הסכום ששילמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי שלום!
לימור03/10/2007אני לא ממש מכירה את זאוס, אבל מה שאני יודעת עליו הוא שזה מועדון כושר יוניסקס(כלומר גם לגברים וגם לנשים). אני מכירה חברה שמתאמנת בליידיס פיטנס סניף רמת גן, והיא יותר ממרוצה. היא מספרת לי שהם הצמידו לה מדריכה בתחילת הדרך שמלווה אותה עד כה ומודדת אותה אחת לחודש ובודקת שהיא מגיעה לאימונים. היא גם מספרת שהיא הרבה פעמים מקבלת אימונים אישיים בחינם כי גם כשהיא לבד על הרחבה של המכשירים המדריכה קשובה לה ומפנקת אותה בתרגילים בהתאם לצורך שלה. וזה גם הכי נוח לה כי זה רק לנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהההה !!טל28/09/2007
הי קודם כל :]
ממ יש לי מבנה צר ורזה ואני נחשבת לתת משקל לא מרצון ...זה גנים ... הבעיה מרוב שאני לא עושה פעילות גפונית זה פוגע בי .. אם אני יעשה פעילות גופנית כלשהי יש מצב זה יעזור לי לעלות במשקל ?? ואם כן מה אתה ממצליץ ?
תודה מראש ! :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירנית לעתיד
עמית קליין28/09/2007פעילות גופנית לחיזוק מסת השריר בהחלט תתרום לעלייה במשקל.פעילות זו היא פעילות שבה אנחנו מאמנים את שרירי גופנו מןך התנגדות מסוימת -משקלות,מכשירי כוח שונים ,גומיה וכו'
פעילות כזו יעילה בשעה שמבצעים אותה 3 פעמיים בשבוע כ9-10 תרגילים שכל תרגיל מבוצע ב3 סטים 12 חזרות וכמובן בעומס אפקטיבי-עומס קל באימון הראשון אך מאימון לאימון יש לעלות קמעה את ההתנגדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיליםרינת27/09/2007
שלום
לפני כמה ימים כתבתי לכם שאני עושה תרגילים פשוטים בידיים ורגליים . ושאלת אותי אם אני עושה במקביל דיאטה אכן אני עושה דיאטה קשה מבוססת על ירקות ופירות המהלך היום.
שאלה ראשונה רציתי לדעת :
כמה קלוריות שורפים בעליה וירידת מדרגות בתוך הבית 20 מדרגות עולה ויורדת במהלך היום משהו כמו 20 פעם .
ושאלה נוספת האם כשאני עושה למשל כפיפות בטן בבקר בין 30-40 ואחרי צהריים גם כן האם זה בסדר או שזה לא שווה בגלל שזה לא ברצף. זה גם מיוחס לכל מיני תרגילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תץרגילים - המשך
עופר קיס27/09/2007תזהרי מאד מדיאטות חריפות - הם מורידות את חילוף החומרים ובנוסף פוגעות בבריאות.
אינני יודע מה ההוצאה הקאלורית של המדרגות - אולי זה בסביבות מאה.
לגבי הבטן - תרגילי בטן לא מורידים את הבטן. בצעי את התרגילים פעם ביום ויום כן יום לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמהליאל24/09/2007
אני בחורה רזה אך יש לי בטן רפוייה ,שאלתי היא כמה כפיפות בטן אני צריכה לעשות כל יום כדי לראות תוצאות מהירות ,אחרי כמה זמן נראהלך שאוכל לראות תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה בטן
עופר קיס25/09/20071. לשריר רגיל לוקח לפחות חודש עדשהוא מתחיל לגדול
2. מומלץ לבצע תרגילי בטן יום כן , יום לא. להתחיל בתרגילים קלים ולהעלות בהדרגה.
3. יש לקחת בחשבון שתרגילים שמעמיסים יותר על הבטן, עלולים להעמיס גם על הדיסקים בגב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בכשר לאימון מורכבבן24/09/2007
אני בן 15 וחצי ומתחיל תוכנית במכון כושר:
יום ראשון אימון
יום שני אימון
שלישי מנוחה
רביעי אימון
חמישי אימון
שישי שבת מנוחה.
אין לי זמן לשלב בהפרש אימון אירובי ומשקולות בנפרד לכן אני משלב ביניהם באותם הרכבי שעות.
אז השאלה שלי היא כזאת:
הרי אחרי אימון משקולות רצויי להחזיר לגוף חלבון וסוכר קל,אך אם אני אוכל אותם לא אוכל לבצע פעילות אירובי ישר אחרי זה.
אז מה שרציתי בעצם לדעת זה, אם אני אבצע את הפעילות האירובית (כ50 דקות)
לפני האימון משקולות:
1. היעילות של האימונים תרד?
2.יהיה לי כח אחרי האירובי להרים משקולות?
מקווה שתבין מה ניסיתי להגיד,
אני ממש צריך את הייעוץ וההסבר הזה .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לפניי מי
עופר קיס25/09/2007כאשר מבצעים אימון משולב, הכלל הוא שמה שחשוב יותר נעשה קודם. הבעיה עם התזונה לאחר אימון משקולות היא ידועה. למי שמאד חשוב אימון המשקולות, שיבצע אותו קודם אפשר לשתות תוך כדי משקה ספורט ולקחת חומצות אמינו ולהמשיך ישירות לאירובי
אפשרת שנייה - להתחיל פעם עם אירובי מקוצר ופעם לסיים עם אירובי מקוצר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה משקה?
בן25/09/2007אילו משקאות לדומגא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על הגזרהשרה23/09/2007
אני רוצה לשמור על הגזרה ולכן רוצה להתיעץ עם דיאטן/ית שגם מומחה לספורט כך שיוכל לומר לי כמה לאכות ביום ואיזה פעילות לבצע- כך שאהיחה שקטה שאני בחיים לא אעלה במשקל.
אל מי אני יכולה לפנות? אתה מכיר משהוא שיכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונאית
עופר קיס25/09/2007תתקשרי למועדון גרייט שייפ במרינה בהרצליה ותשאירי לי הודעה עם הטלפון שלך ואני אחזור אליך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות של פגישה עם תזונאית ספורט
עופר קיס01/10/2007בין 200-280
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
ניר19/06/2011חברים - ניראה לי ירדתם מהפסים. 200 - 280 שקל?!
זה כ"כ יקר!!!
מחיר סביר לשעה צריך להיות סביב ה 150 ש"ח וגל מי שגובה יותר בסופו של יום מפסיד קליינטים שיכלו להגיע אם הוא לא היה כ"כ יקרן!
תחזרו לכדור הארץ, המצב הכלכלי לא משהו ועם כל הכבוד לכם (ויש כבוד, באמת), 200 שקל לשעת עבודה זה יותר מדי.
אנחנו מצביעים ברגליים.
ניר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר קיס
שרה30/09/2007השארתי לך הודעה במועדון שבמרינה בהרצליה אך אתה לא חוזר א ליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לעופר
עופר קיס01/10/2007אני אהיה במשך השבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרה!
לימור03/10/2007ישנה רשת מועדוני כושר לאימון נשים בלבד שקוראים לה "ליידיס פיטנס" תתקשרי:
1700700167 . מודדים אותך, שוקלים אותך, יש לך מדריכה שמלווה אותך, דיאטנית ועוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגוף בוגד בי?שרה23/09/2007
אני בת 24 גובה 1.68 ששוקלת 52. עושה 5 פעמים בשבוע על מכשיר האליפטיקל הביתי כ- 45 דקות כל פעם .
מה עליי לאכול לפני אימון ואחרי אימוןם כדי לשמור על המשקל שלי. אני מאוד אוהבת את אייך שאני ניראת ולא רוצה להשמין.
כמה קלוריות בחורה בגילי עם מימדים כשלי צריכה לאכול ביום כדי לא להשמין?
האם זה נכון שכדי לא להשמין עליי להימנע מפחמימות?
אני אוכלת המון ירקות ביום כדי לא לחוש רעב (כ-6 קילו מלפפונים + 3 עגבניות + כרוב לבן)- האם כמות כזו של ירקות נחשבת למנת פחמימות מכובדת?
האם יש בדיקה שתוכל לומר לי כמה קלוריות הגוף שלי שורף ביום- בלי לעשות פעילות גופנית?
האם אני מגזימה עם הפילות שלי בהנחה שאניח אוכל ביום-
בבוקר-
ביצה+ גביע קוטג 1;/2%
נס בלי סוכר
בצהריים-
שניצל מחזה הודו לא מטוגן אלא מבוןשל בלי שמן+ 3 כפות אורז מלא+|ירקות
ערב-
כף חומוס + ירקות + גביע קוטג 1/2%
האם כמות כזו של קלוריות עם התעמלות של 5 פעמים בשבוע 45 דק' כל פעם על מכשיר אליפטיקל ביתי זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידת הגוף?
עופר קיס25/09/2007ישנה בדיקה כזאת RMR בחברת MEDIX ששם יש גם תזונאית ספורט טלפון :036482333
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיליםרינת21/09/2007
שלום לכם
אני בת 29 ואם לשני ילדים ברצוני להוריד משקל .
אני גובה 170 משקל 68 )המשקל לפני הלידה הייתי נעה בין 59-61)
עכשיו לא מזדמן לעשות הליכה של עשה או ללכת לחדר כושר מאתמות רק התחלתי לעשות כמה תרגילים בבית רציתי לדעת האם הם טובים בעיקר תריגילים של הידיים כי יש לי ידיים שמנות .
האם לעשות תרגילים במשקולות כל אחד 1.5 ק"ג (50 תרגילים )
1. תרגילי כשאני פותחת את הידיים כלפי חוץ מורידיה ומעלה )
אחד כשהידיים מאחורה מורידה כלפי הגב- תרגילי הידיים 50-60 תרגיל.
30 כפיפות בטן
30-40 תרגילים לרגליים מעלה ומורידה וגם תרגילים שמבצעים אותם כאשר הנשים בהיריון שאתה יורד והגב שלך ישר
האם תריגים אלו טובים ועוזרים להפחית מהשומן אם לא על אלו תרגילים אתם ממליצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לבית
עופר קיס21/09/2007רינת שלום. בלי פעילות אירובית תצטרכי לסמוך רק על שינוי תזונתי לסייע לך לרדת במשקל
לגבי התרגילים אז ככה:
התרגיל הראשון והשני הם בסדר, אך המשקל נמוך. על מנת לחזק צריך משקל שאי אפשר לסיים 15-20 חזרות.
כפיפות בטן בסדר אם הן נעשות לאט ולא גבוה
תרגילי הרמת והורדת הרגליים עלולים להיות מסוכנים ולגרום לכאבי גב
לא מכיר את תרגיל ההריון. תנסי להסביר שוב
התרגילים הללו לא יורידו שומן בבטן ובידיים אלא רק יחזקו אותם - דבר שהוא כשלעצמו חשוב מאד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)