מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקות או לא??דניאל23/07/2007
שלום,
אני בן 22 התחליתי להתאמן לפני חודשיים במכון כושר, שקלתי 64 ק"ג על 1.75.
כיום עליתי ל 67 ק"ג אני משתדל לאכול נכון, חזה עוף, טונה,ירקות מנסה להגיע לחצי ממנת החלבון הרצויה ביום שהיא 107 בשבילי.
אני שוקל לזרז תוצאות ע"י השלמת התפריט היומי בעזרת אבקות, יש לציין שאני לא מעוניין להיות איזה "בודי בילדר"
ולא מעוניין להגיע למצב שבו אהיה "גדול מדיי"אלא מעוניין בגוף חטוב שמתאים למידותיי.
יש לציין שאני מתאמן 4 ימים בשבוע ומשקיע המון באימון וכמעט שלא אוכל אוכל שהוא לא בריא.
אני עדיין נראה קצת רזה אך עם שיפור קל.
רוצה להעלות נטו שריר.
האם יש צורך לשקול שימוש באבקות? ואם כן על איזו סוג של אבקה אני צריך לבחור? יש המון סוגים עם רכיבים שונים וזה רק מבלבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקות או לא
עופר קיס23/07/2007דניאל שלום , לפי דעתי אינך צריך אבקות אך יתכן שחסרות לך קאלוריות ובעיקר של פחמימות
הוסף עוד ארוחת ביניים הכוללת בנוסף לחלבון פחמימות(פסטה/אורז/ת'א)
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקולותרפי22/07/2007
אני בן 15וחצי שוקל 60 1:78 השאלה שלי היא האם בגילי, בגיל ההתבגרות כאשר אני עוד גובה ומתפתח האם הרמת משקולות של 2 קילו תשפיע על גדילתי ו/או עלולה לעכב אותה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקולות
עופר קיס22/07/2007לא. אין שום אפשרות שמשקולת כה קלה תפריע להתפתחותך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת חלבוןאמא של22/07/2007
בני בן ה-14.5 164/54 מבנה גוף רזה ,מתאמן באופן עצמאי ומבוקר רוצה להוסיף לתזונתו גם אבקת חלבון כמרכיב חשוב בתפריטו. אני מודה לא מבינה גדולה אך האינסטינקט האמהי אומר לי שלא כדאי עקב גילו הצעיר מה לדעתך נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת חלבון
עופר קיס22/07/2007אינטואיציה של אימא נכונה במקרה זה. אין צורך באבקת חלבון. 5-6 ארוחות מאוזנות
מתוכן 3 יותר גדולות יספקו לילדך את כל אבות המזון להם הוא זקוק , כולל אימונים.
אבקות חלבון מעמיסות על הכליה ודורשות תוספת שתיה וכן עלולות להפריע למאזן הסידן בגוף.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מרכיבים מותנאים?????.אורר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
??????
עופר קיס22/07/2007שאלה לא ברורה , נסח מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת מותניים
עופר קיס25/07/2007עכשיו הבנתי.
אי אפשר להרחיב מותניים, כיוון שרוחב המותניים תלוי ברוחב עצמות האגן, שאותן לא ניתן להרחיב.
השמנה בכל הגוף תוסיף גם שומן באיזור המותניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרך לגוף שרירי..דניאל21/07/2007
שלום,
אני בן 22 התחליתי להתאמן לפני חודשיים במכון כושר, שקלתי 64 ק"ג על 1.75.
כיום עליתי ל 67 ק"ג אני משתדל לאכול נכון, חזה עוף, טונה,ירקות מנסה להגיע לחצי ממנת החלבון הרצויה ביום שהיא 107 בשבילי.
אני שוקל לזרז תוצאות ע"י השלמת התפריט היומי בעזרת אבקות, יש לציין שאני לא מעוניין להיות איזה "בודי בילדר"
ולא מעוניין להגיע למצב שבו אהיה "גדול מדיי"אלא מעוניין בגוף חטוב שמתאים למידותיי.
יש לציין שאני מתאמן 4 ימים בשבוע ומשקיע המון באימון וכמעט שלא אוכל אוכל שהוא לא בריא.
אני עדיין נראה קצת רזה אך עם שיפור קל.
האם יש צורך לשקול שימוש באבקות? ואם כן על איזו סוג של אבקה אני צריך לבחור? יש המון סוגים עם רכיבים שונים וזה רק מבלבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה??
דניאל22/07/2007??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בבוקרשרון21/07/2007
מה עליי לאכול לפני אימון אם אני מתעמלת בבוקר (בערך שעה אחרי שאני מתעוררת) ומה אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה
עמית קליין21/07/2007נושא התזונה לפני האימון ואחרי האימון חשוב ביותר לביצוע יעי של פעילות גופנית
על כן בבוקר הייתי ממליץ לך לאכול רוסת לחם קל +מעט גבינה כחושה או ברנפלקס+יוגורט דל שומן
ומי אחרי האימון תמר יבש או מעט ענבים ומעט אחרי כן סוג של פחמימה מורכבת לדוגמא פריכיות אורז ומנת חלבון (גבינה ,ביצה,טונה,יוגורט ,חלב )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
שרון21/07/2007תודה רבה על התשובה, יש לי עוד כמה שאלות:
1. האם אפשר לפני האימון ברנפלקס עם חלב 3% במקום עם היוגורט? זה משנה?
2. האם אפשר אחרי האימון במקום פריכיות אורז ומנת חלבון לאכול ארוחת צהריים מלאה, לדוגמה חזה עוף עם פסטה/אורז/תפו"א מעט קטניות וסלט ירקות? זו גם ארוחה עם פחמימה מורכבת וחלבון לא?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצו של יוד
עמית קליין22/07/2007בהחלט אפשר לאכול ברנפלקס עם 3% אך קחי בחשבון את כמות השומן שצרכת שהיא מיותרת כי יש מוצרי חלב דלי שומן והם כמובן עדיפים
לגבי שאלתך השנייה קודם כל לא לשכוח את מנת הפחמימות עם אנדקס גליקמי גבוהה (מתפרקת מהר בגוף קרי תמר או ענבים או דבש)ולגבי הארוחה קחי בחשבון שפסטה +קטניות הם כמות פחימות לא מבוטלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב19/07/2007
אני בת 21 ושוקלת 54 על 1.63
אני רוצה לעצב את הגוף וראיתי לא מזמן קלטת לבית של עיצוב וחיטוב.
האם כדיי לעצב את הגוף באופן מושלם אתה ממליץ על מכשירים או שקלטת וידאו של כושר ביתי יכולה לעשות את עבודתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב
עמית קליין21/07/2007מירב ערב טוב
חיטוב הגוף הוא תוצר של עבודה מתמשכת ב3 פרמטרים:
תזונה נכונה
פעילות אירובית
חיזוק הגוף-הדרך הטובה לחזק את הגוף היא דרך מכשירי כוח שבהם אפשר לברור את העומס המתאים לנו כדי להתחיל ולהגביר את ההתנגדות מאימון לאימון ובכך לחזק את שרירי הגוף ולהקנות לנו מראה מוצק.
אינני יודע מה קלטת הוידאו שראית מכילה אך אם היא מסבירה כיצד לבצע תרגילי כוח שונים ומלמדת אותנו כיצד להגביר עומס ולהקשות מאימון לאימן אזי היא יכולה להתאים למטרותיך.
וכמובן לא לשכוח שחיטוב גוף כולל כאמר את השילוב של תזונה ופעילות אירובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך :))
אביב21/07/2007אני חושבת שהקלטת עוסקת יותר באירובי ופילאטיס ובאמת הגיוני שכדיי לחזק את השריר הוא צריך התנגדות מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון אחרי לידהגלית19/07/2007
שלום,
ילדתי לפני ארבעה חודשים ואני מעוניינת לחזור להתאמן.
יש לי בבית אלפטיקל ורציתי לדעת באיזה דופק עלי להתאמן, במשך כמה זמן צריכה להיות הפעילות וכמה ימים בשבוע.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון לאחר לידה
עופר קיס19/07/2007הנחייה בסיסית 220-גיל כפול 65-70 אחוזים לאדם בריא לא מאומן
חימום קל 4 דקות. חלק עיקרי לפי דופק מטרה מלמעלה או לפי תחושת מאמץ 5-6 מ10 (עבודה בינונית) למשך 10-15 דקות. חלק התאוששות 3 -4 דקות קל
3-4 פעמים בשבוע. להעלות זמן בחלק עיקרי 1-2 דקות כל אימון .
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח גוףאנונימי19/07/2007
שלום רציתי לשאול מאיז גיל מותר להתאמן עם כוח משקה חלבון חטיפי חלבון וכדומה ובאיזה כמות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח גוף
עופר קיס19/07/2007אימון כוח ניתן לבצע בכל גיל, אך עיקר המסה מתחילה להצטבר בגיל ההתבגרות(אישי).
סוג האימון ודרך ביצועו חייב לפי חוק להתבצע על ידי מדריך שעבר הדרכה באימון קטינים( בחדר כושר).
לגבי תוספי חלבון - הם מעמיסים על הכליות ומונעים קליטת סידן מן העצמות - אתה בודאי לא רוצה להסתבך עם זה. ניתן לקבל את כל החלבון הדרוש למתאמן על ידי תזונה הרגילה עם כמויות נורמאליות של חלבון (עוף, דגים, קטניות, מוצרי חלב, סויה וכו'). בוני גוף כן מתשמשים בהם, אך אלו אנשים מבוגרים שיודעים איך לבצע זאת נכון ולוקחים לעיתים גם סיכונים.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון19/07/2007
האם ריצה של רבע שעה על 10 קמ"ש מספיקה לפעילות גופנית או שצריך לרוץ יותר?? אם המטרה שלי היא לרזות ולשפר את הכושר שלי....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספיק בקושי
עמית קליין19/07/2007ערב טוב יעל
אם המטרה שלך לרזות הרי שריצה בפרק זמן שציינת שורפת כ150 קלוריות .
ברור שככל שנגדיל את משך הפעילות יחד עם תזונה נכונה נוכל לראות תוצאות יותר משמעותית.
גם אם המטרה שלך היא לשפר את הכושר הרי ש15 דקות הוא פרק זמן קצר
כדי להשיג שיפור יעיל צריך להקפיד על 3 פרמטרים
משך הפעילות-רצוי 30 דקות לפחות
משך התדירות-3 פעמיים בשבוע
עומס-הפעילות חייבת להיות בעצימות גבוהה או בינונית לצורך כך חשוב לעבוד על פי דופק מטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופה!אנונימי19/07/2007
אהלן!
אני התחלתי שבוע שעבר להתאמן בחדר הכושר אני בן 15 שוקל 67 בערך!
והספקתי לעשות 3 אימונים (שזה כולל:תחילה 20 דקות חימום ולאחר מכן אימון כוח ולאחר מכן 30 עד 35 דקות הליכון ברמה 7)
וביום שני אחרי האימון כבר לא הרגשתי טוב ואתמול יום שלישי עלה לי החום וכאבים בחזה ובשרירי הבטן וכאבי ראש וסחרחורות אגב אחרי כל אימון כאב לי הראש!
אז השאלה שלי ממה זה נבע?????
והאם יש בעיה בתכנית האימון שלי?
ומתי אני צריך לחזור להתאמן???
והאם אני צריך לקחת תוספים?????????
מחכה לתשובה.... תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
אנונימי19/07/2007זה רק תופעת לאווי מהאימון הראשון זה ככה תמיד אל תיקח תוספים בנתיים אלה עם כן אתה רוצה להגדיל את מסת השריר אבל תיתיעץ אם מישהו מומחה יותר טוב אבל תיזהר לתוספים יש תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דחופה
עופר קיס19/07/20071. אם אחרי כל אימון כואב לך הראשעשה את הדברים הבאים
א. תשתה לפני האימון, תוך כדי ולאחריו
ב. תאכל שעתיים לפני האימון ארוחה לא כבדה מדי (אפשר עוף, פסטה וירקות מבושלים)
ג. תפריד בין אימון הכוח והחלק האירובי (אפשר בוקר ערב או יום כוח ויום שלאחריו אירובי
ד. תוריד את עצימות האימון - משקלים וסטים ובאירובי את הקושי
2. יתכן וחטפת איזה וירוס קטן שקשור או לא קשור לאימון. בכל מקרה לעולם לעולם על תתאמן
עם חום. חכה עד שתרגיש טוב יותר ואזי תתחיל עם ההנחיות שכתובות למעלה
3. אחרי אימון קשה יש כאבי שרירים ששיאם עלול להיות אחרי 48 שעות. כאבי שרירים שנמשכים מעל
3-4 ימים מעידים עלאימון לא מתאים מבחינת קושי.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי משהו...
אנונימי19/07/2007תודה הבנתי את התשובה שלך אבל לא הבנתי מה ז"א להפריד בין אימון הכוח לאירובי?????
מה שאני מתכנן לעשות בחדר הכושר זה 3 פעמים בשבוע ואחרי כל אימון זה לפחות 48 שעות הפרש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - המשך
עופר קיס19/07/20073 אפשרויות
בוקר כוח/אירובי ערב - הפוך .יום כן יום לא
6 ימי אימון יום כוח יום אירובי
אירובי /כוח מנוחה , מתיחות ובטן במשך 15-20 דקות בננה/פירות יבשים ואז החלק השני של האימון
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
אנונימי20/07/2007תודה רבה הבנתי!
אבל אם לא מסתדר לי לעשות את זה כי זה נורא בעייתי אין לי מספיק זמן לעשות 6 ימים למרות שזה אותו זמן אימון אבל זה קשה לי ללכת פעמיים!
יש אפשרות לעשות באותו פעם את אימון הכוח והאירובי???
כי אולי הבעיה היא שהרמתי משקל גבוה בישבילי!
ועוד שאלה תוספים כדאי לקחת????? מה זה נותן???ובערך מה המחירים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני מחכה לתשובה
אנונימי20/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה חשובה
עופר קיס20/07/20071. כן, ניתן לבצע יחידה אחת עם שניהם
2. הורד קושי בשנייהם
3. קח מנוחה קטנה ובננה ביניהם
4. תוספים מומלצים לאנשים שמתאמנים קשה מאד, לאנשים שלא אוכלים נכון או עם בעיות ספיגה
ולאנשים שיש באפשרותם לקנות
אם אתה אוכל נכון ולא מעשן עבור שלושה אימונים שבועיים לא הייתי מייעץ לקחת תוספים - אלא אם יש חשיבות קריטית לעליה במסה- אזי הייתי ממליץ על שייק חלבון מייד אחרי האימון וארוחה תוך שעה לאחר מכן.
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושוב פעם אני מנסהעמי18/07/2007
לפני מספר ימים קניתי הליכון לי ולאישתי, רציתי לדעת איזה תוכנית אימונים מתאימה לנו כשהמטרות הן - בניית כושר גופני, חיטוב הגוף וגם הורדת משקל.
אני בן 35 גובהי 165 משקלי 69 ק"ג.
אשתי בת 31 גובהה 162 ומשקלה 63 ק"ג (אשתי חודשיים לאחר לידה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון נוסף
עופר קיס18/07/2007התחילו ללכת על ההליכון במהירות שנוחה ובטיחותית לכם . אם יש צורך יש להחזיק קלות בידיות.
האימון בנוי מחימום, חלק עחיקרי והרפיה.
2-4 דקות הליכה קלה לחימום.
10 דקות הגבירו מהירות כך שתרגישו שאתם מעט מתאמצים
2-4 דקות הורידו את קצב ההליכה למהירות נמוכה מאד
אם בסיום ההליכה אתם מרגישים סחרחורת יש להמשיך ללכתעוד מספר דקות
יש לבצע את האימון יום כן , יום לא , כאשר בכל אימון אתם מעלים את זמן החלק העיקרי
בדקה עד שתיים.
כל אימון שלישי ניתן להעלות את המהירות בחלק העיקרי אך לא להגיע למצב של התנשפות קשה
או קושי נשימתי או כאב מקומי בשרירי הרגליים.
מומלץ לבצע מתיחות לאחר האימון
מתיחה ראשונה לכפוף את הברך ,לתפוס את העקב ולהביא קלות לכיוון הישבן.
מתיחה שניה בשכיבה- להרים רגל ישרה (קצת כפופה) לתפוס מתחת לברך ולהחזיק
כל מתיחה תערך למשך 20 שניות כל צד. לא להגיע לכאב
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומןליאל18/07/2007
כמה אחוזי שומן צריך להיות לי בגובה 1.70 ומשקל 52
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה רזה
עמית קליין18/07/2007אחוז השומן בגוף:
משקל גופנו מורכב ממסת גוף רזה (הכוללת בין היתר שרירים) ומסת השומן
אחוז השומן הרצוי לבחורה בגילך הוא בין 18%-28%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון ביתייוני18/07/2007
אני בן 14 ואני רוצה תכנית אימונים טובה
לכל הגוף אבל בלי מתח
יש לי משקולת 3 קילו אז עדיף לעבוד איתה בתכנית או שלא??
תודה רבה יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם יכולים לענות
יוני18/07/2007בבקשה תענו כמה שיותר מהר
אני כל כך רוצה שתהיה לי תכנית אימונים ביתית
תענו לי בבקשהה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה עצה
מישהוא שיודע18/07/2007תן לאישתך לעשות אך ורקה אם היא רוצה מאוד לעשות הליכה עד הליכה מהירה ואם אתה בשיא הכושר תעשה מריצה קלה ועד ריצה
ואם אתה לא אז עשה טיפה יותר קשה מאישתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מנסה דיאטה ואין דיאטה בלי כושרחסוי17/07/2007
שלום,
הקיץ התחלתי דיאטה, לאחר שהבנתי שלשקול 82 קילו זה יותר מידי בשביל מישהי בגילי אני בת 14 וגובהי ניסא ל- 1.75
הדיאטה די טובה, אני נשארת ולא עולה.
אבל אני צריכה פעילות גופנית יומית שאוכל לעשות, משהו שלא יקח לי יותר מידי זמן.
אני רוצה לעבוד בעיקר על: ידיים, וירחיים וישבן וגם קצת בטן (האמת שזה בערך הכל)
בתודה רבה,
אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעירונת
עמית קליין17/07/2007לאלמונית
ציינת שאת מעוניינת לרזות והתחלת בדיאטה טובה אך המשקל לא יורד-ייתכן והדיאטה לא נכונה
אחרת היית צריכהלרדת במשקל.הייתי ממליץ לך לפנות לדיאטנית בנושא
לגבי פעילות גופנית הדרך הטובה ביותר היא להירשם למכון וכך לעשות את העבודה הגופנית בצורה מבוקרת ויעילה
במידה והדבר לא מתאפשר אז הייתי ממליץ לך להתחיל בפעילות אירובית 3 פעמיים בשבוע (הליכה קלה ובהמשך להגביר את הקצב במידה והגוף מתרגל לעומס) וכן להתחיל במספר תרגילים שאפשר לבצע בבית לחיזוק הגוף כמו כפיפות בטן ועבודה עם משקוליות קלות לחיזוק יתר שרירי הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)