מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להשטיח את הבטןנועה29/08/2007
כיצד ניתן להשטיח את הבטן - שתרד הנפיחות - מה תדירות של האימונים ואלו סוגי אמונים עוזרים להשטיח את הבטן (בטן שטוחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השטחת בטן
עופר קיס02/09/2007לא ניתו להשטיח באמת את הבטן. ניתן להוריד את השומן מעליה על ידי תזונה נכונה ופעילות גופנית.
לגבי תדירות- יום כן יום לא .
תרגיל ראשון - מצב שכיבת סמיכה בנים עם גב ישר - להחזיק 10 שניות ולנוח 10 שניות כפול 3-5
תרגיל 2 - כפיפת בטן חלקית ( לא עולים גבוה ולא יורדים נמוך. עבודה איטית 2-3 כפול 12
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפיתוח גוףישראל29/08/2007
אני גבוהה ורזה מאוד.
עכשיו אני רוצה למלא קצת את גופי..
להרחיב כתפיים.
להגדיל את עצמי [לא ליהיות שמן ולא מלא]
אני דקיק
אני רוצה ליהיות שרירני..
מלא קצת
אבל לא שמן!
עכשיו אני שואל איזה תרגילים אני צריך לעשות במכון כושר
ואיזה מאכלים לאכול בשביל פיתוח הגוף
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו [ומה אם תשובה??????????]
ישראל30/08/2007אני בן 15
גובה-1.75 מ'
משקל- 55 ק"ג
תענו לי בבקשה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדני28/08/2007
יש לי כמה שאלות שאני עושה בהליכון אם אני נשען בצדדים זה בסדר? וכשאני לא נשען זה יותר קשה ואני צריך להוריד עמס האם עדיף לי להישען או לא ?
ואני בן 15 וחצי ואני עושה אימון כוח האם אני לא אצמח לגובה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
דני02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לרמות
עמית קליין05/09/2007סדר בדברים:
לגבי ההליכון הרי שברגע שאתה נשען על הידיות הארוכות בצדדים כמובן שהעומס על הגוף מופחת משמעותי שכן הוא מקבל מעין עזרה.
היתי ממליץ לכך להאט את הקצב ולהשתחרר מהאחיזה בצדדים גם בשל העובדה שכך תוכל גם להפעיל את זרועותיך .
אימוני כוח לא אמורים להשפיע על הצמיחה מלבד מספר תרגילים מצומצם הייתי ממליץ לך להעזר במדריך במכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה ....בקשר לאבקת החלבון ו..שי28/08/2007
שלום אני מתאמן כבר קרוב לשנה וחצי בחדר כושר וצורך אבקת חלבון על בסיס מי גבינה קרוב ל שמונה חודשים , אני הגדלתי בצורה משמעותית את מסת השריר שלי, וכרגע אני רוצה אך ורק לעצב לא להתנפח יותר...האם אני צריך להפסיק את צריכת אבקת החלבון ולהישאר במשקלים אותם אני מרים עכשיו בלי להגדיל אותם בהדרגה כמו שעשיתי עד היום?
יש לציין שתוכנית האימונים שלי פרוסה על 3 פעמים בשבוע כול יום קבוצות שרירים אחרות אני עושה 4 סטים כול תרגיל עם חזרות של 10-12 פעמים נאמר לי שתוכנית זאת עובדת על עיצוב האם להמשיך את התוכנית הזאת ללא הגדלת משקלים? וללא אפקת החלבון?
אני צריך תשובה דיי דחוף כדי לדעת איך אני ממשיך מכאן
תודה ענקית מראש......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי!
דני29/08/2007שלום לך שי!
אני בן 15 וחצי ואני מתעניין לקחת אבקת חלבון רציתי לדעת אם זה עשה לך תופעות לוואי או פגע לך במשהו מהגוף?? האם כדאי לי לקחת?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש לא....ההפך
שי31/08/2007בעזרת אבקת החלבון בניתי בסיס מצויין להמשך ......הבסיס קיים כרגע...ועכשיו אני מעוניין לא להתנפח יות אלא רק לעצב..אבקת חלבון עושה רק טוב לגוף....תקליק בגוגל ותקרא קצת מידע על האבקות...זה לא פוגע בשום דבר בגוף הההפך הוא הנכון זה מונע ממך דלקות שרירים וכאבים מיותרים...ובונה את השריר במקסימום....אני אשמח עם מומחה יענה לשאלה שלי...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לשאלתי למעלה..
שי03/09/2007אפשר תשובה בבקשה לשאלתי ?
עופר? גיל? עמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב
עמית קליין05/09/2007שי ערב טוב
חיטוב גוף הוא פונקציה של דבר אחד בלבד-אחוז שומן נמוך בגוף.ברגע השגוף מכיל אחוזי שומן נמוכים מתקבל מראה ויזואלי מעוצב.
כדי להגיע לאחוזי שומן נמוכים/ חיטוב יש קודם כל להקפיד על תפריט תזונה מדוקדק נטול מאכלים המכילים שומן.
לגבי תוכנית האימון וצריכת אבקות החלבון הרי שאם מטרתך היא לשמור על מסת שריר הרי שאתה צודק בכך שבחרת להישאר עם אותם משקלים.הייתי ממליץ לכך רק לגוון תרגילים.
לגבי צריכת אבקות חלבון הרי שזה דבר מומלץ אך לא יקרה שום דבר אם את צריכת החלבון תשיג מעתה ממזון
זה לבטח לא יפגע בחיטוב של הגוף בהנחה שתקפיד על תזונה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שי07/09/2007תודה עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב ולא ניפוח
עופר קיס07/09/2007שי שלין
אם אינך רוצה לגדול יותר :
1. תוריד את כמות המחזורים ל 2
2. על תעלה משקלים
3. אתה יכול להמשיך לצרוך אבקת חלבון אך בעיני אין טעם
4. בצע פעילות אירובית מתונה 3 בשבוע 30 דקות כל פעם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר
שי07/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיליםרינה ח27/08/2007
שלום לכם
אני אישה נשואה בת 29 עם 2 ילדים היום אני 7 חודשים אחרי לידה . לפני שהתחתנתי הייתי במשקל 58 -59 גובהה 170 . הבעיה שלי שאני רזה בפנים . היום אני שוקלת 68 ובגלל תת פעילות בבלוטת התריס אני לא יורדת למרות שאני מרגישה שבבגדים אני כן ירדתי אבל כשאני שוקלת את עצמי אני לא ירדתי גרם וגם לא עליתי גרם - מה אפשר לעשות ?
בעיה נוספת שאני סובלת ממנה שאפילו כשהייתי במשקל 58 או 59 הידיים שלי שמנות יחסית לגוף אף פעם לא היה לי ידיים כמו שרציתי - לציין שזה בתורשה אמא שלי ככה למרות שיש לה גוף יפה הידיים שלה שמנות - האם ניתן לעשות משהו וגם לגבי הרגליים איזו תרגילים כדאי לעשות כדי שיהיה חטובות יפה
האם ישנם תרגילים שאני יכולה לעשות כדי לרדת במשקל ואולי במקביל לא לרדת בפנים
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים
עופר קיס27/08/2007רינה שלום
1.האם את מטופלת בנושא בלוטת התריס
2. קבלי אישור מרופא כולל הנחיות ספציפיות לגבי פעילות גופנית עם תתפעילות של הבלוטה(רופא ספורט דרך הקופה)
3.ידיים שמנות זו בעייה - תוצאות של פעילות גופנית מוגבלות
4. אני מניח שאת תרדי בכל הגוף קודם ובפנים בסוף, עליך להתחיל פעילות מאורגנת של אירובי
ואימוני משקולות. המלצה חמה - רק בחדר כושר עם מדריכים שילמדו אותך איך לבצע נכון ויתנו השגחה כללית בזמן ביצוע הפעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף?דני27/08/2007
שלום לכולם יש לי שאלה מה עדיף לי לעשות האם הליכון בשיפוע או אלפיטי??? אני מעוניין לשרוף כמה שיותר ההליכון מראה על הצג שאני שורף יותר קלוריות מהאלפיטי!
והאם 40 דקות כל פעם 3 פעמים בשבוע מספיק?
תודה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיפות למי?
עופר קיס27/08/2007במקרה זה הדופק יכריע - היכן שהדופק יותר גבוה והתחושה של ביצוע העבודה פחותה - ישרוף יותר קאלוריות
3 פעמים כפול 40 דקות נשמע נחמד מאדץ אם תעלה ל5 פעמים יהיה נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
דני27/08/2007תוך כדי האימון אני מודד את הדופק ואם הדופק יותר גבוה נגיד בהליכון אז עדיף הליכון נכון?
אתה אמרת עדיך איפה שפחות מאמץ נראה לי התבלבלת!
3 פעמים בשבוע של 40 דקות לא מספיק? אז 3 פעמים של 45 דקות בשבוע מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנה?
עופר קיס27/08/2007תגיע לאותו קושי לפי תחושה בשני המכשירים (בוא נאמר "די קשה" ותסתכל על הדופק באותו הזמן
המכשיר בו הדופק גבוה יותר הוא פחות יעיל לגביך ותבחר לבצע פעילות במכשיר השני - בו תאכל להיות בדפקים נמוכים יותר אך ברמת קושי גדולה יותר - קצת מסובך אבל מעניין.
אני הצעתי לך לעלות את תדירות האימון, אם הינך יכול להעלות רק את משך האימון - עשה זאת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכושר ובטןדוד27/08/2007
אני די רזה(לא תת משקל אבל הbmi שלי הוא 19 עכשיו לפי מה שהבנתי לאדם רזה אין מספיק שומן בבטן או בשאר הגוף שיכול להתפתח לשרירים/ריבועים רציניים בבטן וככה בכל מקרה זה אצלי.
מה כדאי לעשות, קודם להשמין ואז לעשות ספורט, או לעשות ספורט ולנסות להגדיל מסה תוך כדי? בינתיים אני מנסה את האופציה השניה ועדיין הקוביות לא נראות רחבות אני לא עולה הרבה במשקל וגם רואים לי ממש את העצמות מתחת לחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הדוקטור עונה לכולם חוץ ממני?
דוד27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרהניסו25/08/2007
היי
אני רצתי לדעת כמה שורפים קלוריות בשיעור אירוב במשך של 30-45 דקות.
ואים מכשרים של הספורט מגדלים שרירים אצל נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות
עופר קיס27/08/2007תלוי בקושי ובמשקל המתאמן בערך 250-400 קלוריות
שרירים אצל נשים גדלים אך מעט. בין 1-1.5 ק"ג ב 3 חודשיםשל אימוני התנגדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עופר תעזור לי בבקשהאסף24/08/2007
אני מתאמן אם תוכנית אימונים שהרכבתי לעצמי שאני לא בטוח כמה היא טובה אבל אני יודע שבניתי אותה לפי חלקים בגוף אותם אני רוצה לחזק לחטב ולגדל בהקדם כמו כן התוכנית מתחשבת בכך שאני חייל שאת רוב ימיו נמצא בבסיס והחדר כושר פתוח בשבילי מיום ראשון עד חמישי ולכן בתוכנית שלי אני עובד כל יום מבלי לתת מנוחה לשריר למרות שאני מודע שהשריר גודל במנוחה וביום חמישי הוא מנוחה מוחלטת באימונים ובימי שישי ושבת אני רץ כ20 דקות ויש לי משקולות בחדר ואני יכול להמשיך לעבוד איתם על- יד קדמית ,אחורית גב, בטן, חזה ,כתפיים,אני יודע שאני קצת חופר לך אבל זה רק מפני שאני מודע שאני כותב למומחה כמוך אז זו הזדמנות בשבילי לשפוך הכל (מתנצל על החפירה) , בקשתי תכלס למצוא את התוכנית האפקטיבית בשבילי על רגל אחת , כאשר אני יכול לנצל מתוך ה 4 ימים בשבוע שיש לי בחדר הכושר את המקסימום לגירוי השרירים, כמה ימי מנוחה אני צריך מבלי שיעבור זמן רב מדי מאימון על חלק בגוף עד לאימון על אותו חלק בגוף....?( ואני יכול לעבוד על כל השרירים גם כשהחדר כושר סגור יש לי משקולות וספת משקולות מתכווננת) אז זוהי התוכנית שלי:
יום ראשון- 5 דקות חימום על ההליכון +מתיחות, בטן ,יד קדמית, חזה,
וריצה כ-15 -20 דקות בסוף אימון.
שני-5 דקות על הליכון+חימום,כתפיים, יד אחורית , גב ,בטן,
ושלישי- כמו ביום ראשון
רביעי- כמו ביום שני,
חמישי- מנוחה
שישי- ריצה 20 דקות+חצי מיום ראשון(כל שריר סוג 1 של תרגילים במקום 3 או 4)
שבת-ריצה 20 דקות+חצי מיום שני
ודרך אגב קניתי מהאתר ישראל בודי אבקת חלבון בטעם בננה שאותה אני צורך מיד אחרי אימון ומיד כשאני קם בבוקר.
אז איך אני יכול להפוך את התוכנית ליעילה יותר אם אפשר לשלב גם רגליים ולנצל את רוב ימי השבוע ולכסות את כל הגוף? בתודה רבה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעול תכנית
עופר קיס24/08/2007פשוט מאד
א.תכנית 1 (שווה ליום ראשון שלך)
ב.תכנית 2 (שווה ליום שני שלך)
ג.מנוחה
ד.תכנית 1 (שוב שווה ליום ראשון שלך)
ה.תכנית 2 (שווה ליום שני
ו.ריצה בלבד
ש.ריצה בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר אתה שפיץ על
אסף25/08/2007תודה עופר אתה שפיץ על אין עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני רק שאלה24/08/2007
תשמע, אני ממש רוצה לעשות ספורט כדי להיות בכושר להרזות קצת..ניסיתי אופני כושר וזה ממש לא הולך, זה פשוט משעמם אותי מוות!!!אני עושה בבית וזה משעמם..ובעצם כבר הפסקתי..שוב, זה משעמם.
חשבתי על ריקוד, אבל השאלה...האם זה טוב בכלל?מומלץ?מה יותר טוב מבין השניים?
זה יותר מעניין. על מה הריקוד עובד ומה גורם לנו יותר להרזות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליתר דיוק
אני רק שאלה24/08/2007מחול אירובי.........
אפששר לעשות את זה לבד בבית?כאילו ברור שאפשר...אבל איך כדאי להתחיל מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה באימונים שמחה בתוצאות
עופר קיס24/08/2007תעשה מה שגורם לך הנאה והנעה אחרת אתה תפסיק אחרי חודש
עופ]ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים וכובד ב 20 הדקות הראשונותאבי23/08/2007
אני מתאמן בהליכה-ריצה ושחיה כ 50 דקות ביום. בעשרים דקות הראשונות קשה לי לנשום עמוק ואני מרגיש מוגבל וכבד ממש, רק שהדופק מתחיל לטפס מעל 120 (אחרי 20 דקות) מתחיל להיות לי קל ואז אני מרגיש שאני יכול להמשיך עוד ועוד. דופק מקסימאלי 140 ותוך דקה מסיום הכושר הדופק יורד ב 25 פעימות. אני בן 55. האם זה נורמלי? מצביע על בעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כובד נשימה התחלתי
עופר קיס24/08/2007אבי שלום
אם אתה בן 55 אני מקווה שעברת בדיקת לב במאמץ ב2-3 שנים אחרונות. אם לא אז יאללה
יתכן ויש לך בעייה במערכת הנשימה , ומה לגבי דופק מקסימאלי נמוך יחסית.
העובדה שישנה ירידה של 25 פעימות בדקה הראשונה להתאוששות מעודדתץ
להלן המלצותי
בקש בקופה מן הרופא שלך לעשות בדיקת מאמץ בשם CPET
CARDIO-PULMONARY EXERCISE TEST בדיקה זו היא בדיקת מאמץ מקסימאלית הנעשית
בד בבד עם בדיקת מערכת הנשימה על ידי הכנסת פיה לפה במשך הבדיקה. בסיום הבדיקה תדע מה הדופק המקסימאלי האמיתי שלך, מה הסיבה לכבדות בתחילת הפעילות, מה רמת הכושר הגופני שלך ובאיזה דופק להתאמן ולסיום אם יש בעיות במערכת הלב הריאות, כלי הדם והשרירים שפעלוץ
אם יש לך שאלות נוספות בבקשה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשרירים ושאלה לגבי המשקלצחי23/08/2007
ביום שלישי נרשמתי לראשונה לחדר כושר ולפי תכנית זמנית שהמאמן שם בנה לי, עבדתי.
הגיע הבוקר של אתמול, והרגשתי כאבים בכל השרירים שעבדתי עליהם באימון.
השרירים הם:
1. בין המרפק לכתף.
2. שרירי החזה.
3. שרירי הבטן.
4. שוקיים וירכיים (באלה הכאב כמעט עבר לגמרי).
אז רציתי לשאול, איך אני משחרר את השרירים האלו?
והשאלה השנייה, לגבי המשקל:
אני בן 15, 1.72 מטר, בדיאטה, מנסה להגיע למשקל המתאים.
איך יכול להיות שלפני האימון שקלתי 73.3, ובבוקר שלאחריו (כמובן ששתיתי מים, אבל בבוקר דאגתי שהגוף שלי יהיה נקי מאוכל וכו', בשביל להשקל במשקל האמיתי שלי) שקלתי 73.9, איך זה אפשרי ולמה זה קורה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאוששות מאימון קשה
עופר קיס24/08/20071. האימון שעשית היה קשה מדי, אין צורך להתפס כך על מנת להשתפר, - הורד את קושי האימון
2. להתאוששות לך הליכה קלה של 15-20 דקות . בצע מתיחות קלות לשרירים ואם הכאב הוא נורא קח כדור נגד כאבים.וודא שאתה שותה מספיק ואוכל נכון
3. יתכנו הבדלים של אפילו 1-2 קג בין יום אחד למשנהו שקשורים למאגרי הסוכר בגוף והמיים שמצטרפים אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריריםאלין23/08/2007
שלום רב!
אני בת 18 ויחסית רזה ,משקלי הוא 50 קילו וגובהי 170 ס"מ.
מידי יום אני מסובבת חישוק כחצי שעה ,עושה 100 קפיפות בטן כל יום ובעניין התזונה לא אוכלת דברי קמח ומתוקים.
מתחת לשכבת השומן באזור הבטן אני מרגישה קוביות וברצוני שהקוביות יהיו ניתנות לראיה.
אני רוצה לקבל גוף שרירי וחטוב . כיצד אוכל להוריד את שכבת השומן מהבטן? ,ואם לשם כך דרושה פעילות גופנית מאומצת אשמח לקבל לינק של אתרים בהם ניתן לראות תרגילי ספורט במצב וידיאוני.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר עם תרגילים
עופר קיס24/08/2007EXRX הוא האתר הרלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבניית תוכנית ABאסף23/08/2007
אני אסף , מתאמן כבר בערך שנה ואני בזמן האחרון מתעסק אם תוכנית אימונים AB רק דבר אחד משגע אותי - איזה קבוצות שרירים הכי אפקטיבי שיעבדו באותו אימון בכדי שבאימון הבא B לא יעבדו בתור שריר משני כי צריך שהם ינוחו, יש מליון קומבינציות לדוגמא אחת
אימון A (חזה +כתפיים +יד אחורית+ בטן)
אימון B (גב + רגליים +יד קדמית+ בטן)
אני רוצה לדעת מה השילוב הכי יעיל מבחינת מנוחה לשריר והמבחינה שכשאני עובד על שריר מסויים שהשריר האחר באותו אימון לא יהיה עייף מידי, בקיצור מה אתם ממליצים????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמת אחת
עופר קיס24/08/2007אין אמת אחת
נסה, כתוב את התוצאות והאימון במשך חודש ואז שנה קצת ותראה מה יותר יעילחודש לאחר מכן,
רק קח בחשבון שקבוצות שרירים גדולות תמיד לפני קטנות
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכותחסוי23/08/2007
שלום,רציתי לדעת עם זה טב ללכת להרזות והאם זה מחטב ? וקשור לצבע העור?
כמהזמן צרך ללכת ועם משנה ללכת עם ג'ינס
ולגבי האוכל והשתיה לני או אחרי? הסר מלא על הליכות בקיצור חחח.
תודה רבה,עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודות ההליכה
עמית קליין23/08/2007העלת מספר שאלות
האם הליכון עוזר בחיטוב הגוף-פעילות אירובית כגון הליכה מאפשרת לגוף לנצל את מאגרי השומן של הגוף לאנרגיה ולכן מסייעת בירידה במשקל אך חשוב לזכור שאם התזונה שלנו רוויה במאכלים עתירי שומן אזי לא עשינו דבר.
רצוי בתור התחלה ללכת כחצי שעה 3 פעמיים בשבוע בקצב בליכה נוח עבור כל אחד.חשוב בהמשך להגביר אט אט את הקצב.
לפני הליכה חשוב לאכול ארוחה שמכילה פחמימות כגון לחם מלא או קורנפלקס ואחרי ההליכה לאכול
ארוחה שמכילה פחמימה עם חלבון לדוגמא לחם מלא עם גבינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)