מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מנסה דיאטה ואין דיאטה בלי כושרחסוי17/07/2007
שלום,
הקיץ התחלתי דיאטה, לאחר שהבנתי שלשקול 82 קילו זה יותר מידי בשביל מישהי בגילי אני בת 14 וגובהי ניסא ל- 1.75
הדיאטה די טובה, אני נשארת ולא עולה.
אבל אני צריכה פעילות גופנית יומית שאוכל לעשות, משהו שלא יקח לי יותר מידי זמן.
אני רוצה לעבוד בעיקר על: ידיים, וירחיים וישבן וגם קצת בטן (האמת שזה בערך הכל)
בתודה רבה,
אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעירונת
עמית קליין17/07/2007עניתי לך למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מנסה דיאטה ואין דיאטה בלי כושרחסוי17/07/2007
שלום,
הקיץ התחלתי דיאטה, לאחר שהבנתי שלשקול 82 קילו זה יותר מידי בשביל מישהי בגילי אני בת 14 וגובהי ניסא ל- 1.75
אבל אני צריכה פעילות גופנית יומית שאוכל לעשות, משהו שלא יקח לי יותר מידי זמן.
אני רוצה לעבוד בעיקר על: ידיים, וירחיים וישבן וגם קצת בטן (האמת שזה בערך הכל)
בתודה רבה,
אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעירונת
עמית קליין17/07/2007עניתי למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מנסה דיאטה ואני צכה גם כושר!חסוי17/07/2007
שלום,
הקיץ התחלתי דיאטה, לאחר שהבנתי שלשקות 82 קילו זה יותר מידי בשביל מישהי בגילי.
אבל אני צכה פעילות גופנית יומית שאוכל לעשות, משהו שלא יקח לי יותר מידי זמן.
אני רוצה לעבוד בעיקר על: ידיים, וירחיים!
בתודה רבה,
אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
ליאל22/07/2007היי, מה נשמע?
כתבת שענית לי למעלה ואני לא יודעת איפה זה למעלה?
תודה, אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשלןח פעם אחת וזה מגיע
עמית קליין22/07/2007נשלחו ממך מספר הודעות עם אותה שאלה ועניתי על אחת מהם אנא שוטטתי באתר ותראי
את תשובתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מנסה דיאטה ואני צכה גם כושר!חסוי17/07/2007
שלום,
הקיץ התחלתי דיאטה, לאחר שהבנתי שלשקות 82 קילו זה יותר מידי בשביל מישהי בגילי.
אבל אני צכה פעילות גופנית יומית שאוכל לעשות, משהו שלא יקח לי יותר מידי זמן.
אני רוצה לעבוד בעיקר על: ידיים, וירחיים!
בתודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון ביתייוני17/07/2007
שלום אני עוד מעט בן 14 אני מתאמן כבר כמעט שנה
אני יכול לקבל תוכנית אימונים טובה לכל הגוף
ויש לי משקולת 3 קילו
אז אתם יכולים בבקשה לתת לי תכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה.
חסוי17/07/2007היי, גם אני בת 14 ואין לי ניסיון רב כל כך.
אך הייתי יכולה להמליץ לך לקנות קלטת וידאו!
גם אני הייתי שמנה והשתמשתי באת שמחלקת ת'שיעורים לכל חלקי הגוף.
(וגם יש כאלה לחיזור שרירים)
שיהיה לך בהצלחה, אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
יוני18/07/2007חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לך שאני שמןן אני בן 14 1.62 שוקל 45 אזז שקטט
ופשוט אני רוצה תכנית אימונים לכל הגוף בגלל שאני רוצה לחזק את כל הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מצתערת
ליאל21/07/2007דבר ראשון- זה אנונימית לא אלמונית.
דבר שני אני מאוד מתצתערת שקראתי לך שמן.
זה היה בטעות ולא הייתה לי שום סיבה לפגוע בך!
ביקשת עזרה באתי לעזור..
לא רוצה לא צריך..
אבל הקשבת לרעיון אם הקלטות? יש ממש מעולים בשביל שרירים. החבר שלי משתמש בזה ויש אצלו שיפור ענק, אם אתה רוצה אני יכולה לנסות להשיג לך שמות.
אבל זה דבר די פשוט!
שיהיה לך בהצלחה, אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר??שרון17/07/2007
האם ארוחה של פרוסת לחם עם קוטג' + סלט ירקות עם כפית שמן זית היא ארוחה טובה לאכול ישר אחרי אימון? יש צורך לשנות בזה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאבון
עמית קליין17/07/2007יעל ערב טוב
בעיקרון מיד אחרי אימון גופני רצוי לאכול פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוהה כלומר פחמימה שמתפרקת מהר בגוף ומשחררת סוכר שחיוני מאד לגוף בסיום האימון לכן חשוב לצרוך לדוגמאתמר יבש אחד או מעט ענבים.בנוסף חשוב לאכול כמה דקות אחרי כן פחמימה מורכבת כמו הלחם שציינת ומנת חלבון כמו גבינת קוטג במידה והאימון היה אינטנסיבי אז הייתי ממליץ שהכמות תגדל כלומר 2 פרוסות לחם וחצי קופסת גבינה עד 3% שומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לחטב רק איזור מסויים בגוף?נדב16/07/2007
הרבה אמרו לי שלא אבל פעם שהתחלתי לרכוב הרבה מאוד על אופנים כמעט ולא היה לי שומן על הרגלים
והיתי שמן מאוד ולפני זה היה לי שומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה!
חסוי17/07/2007בטח שאפשר לחטב חלק מסויים מין הגוף.
אם עושים הרבה הליכות ואופניים- בעיקר הרגלים מתאמצות ולכן בהם יהיה השינוי העיקר.
אם עושים הרבה כפיפות בטן- הבטן היא האחת שמתאמצת ולכן היא האחת שתרד יותר
ואם עושים הרבה כפיפות שמיכה ומשקולות- הידיים הם החלק שמתאמץ ביותר, והוא החלק שההורדה בו תהיה הניקרת ביותר.
בהצלחה!
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אי אפשר
מישהוא שיודע18/07/2007אם תנסי נניח רק את איזור הבטן לחטב תגלי שכל איזור ושומן בגוף יעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל21/07/2007היי, אתה אכן צוד שגם בשאר הגוף תרד מעט.
אך המקום שהכי יראה להעין זהו המקום שעליו את עובד- למשל כמו במקרא שלך, אם נסעים על אופניים הרבה (או הולכים הרבה) אני דיי בטוחה שתרד בעיקר ברגלים. כי הם האיבר שהכי פועל באימון זה!.
אני למשל עיתי דיאטה ועשית הרבה מאוד הליכות, עכשיו אני הרבה יותר רזה ברגליים, והחלק העליון- ע-נ-ק!.
אני מקווה שיהיה לך בהצלחה, אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב נקודתי
עופר קיס22/07/2007לא מוחלט. אין הורדה נקודתית של שומן בגוף . לראייה- שחקני טניס חד צדדיים עם אחוז שומן זהה בשתי הידיים.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שרירי החזה הגב והידייםרפי16/07/2007
כיצד עליי לחזק את שרירי החזה את שרירי הגב והידיים? הבנתי שאם אני עושה שכיבות שמיכה אז אני מחזק את כל השרירים האלה אך אילו עוד תרגילים מומלצים כדי לחזק שרירים אלה? אני לא הולך לחדר כושר... האם יש תרגילים מומלצים לחיזוק השרירים האלה חוץ משכיבות שמיכה?
אני עושה שכיבות שמיכה כל יום. האם זה פוגע בשרירים? כדאי לעבור ולעשות שכיבות שמיכה פעם ביומיים?
כאשר אני עושה תרגילים לחיזוק הבטן, אני יכול לשלב גם שכיבות שמיכה או שכאשר אני עושה תרגילים לחיזוק הבטן באותו יום זה צריך להיות אך ורק תרגילי בטן נטו?
כיצד אני מפתח גמישות? אילו תרגילים עליי לעשות ובאיזו תדירות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על חיזוק וגמישות
עמית קליין17/07/2007רפי ערב טוב
חיזוק גוף או היפרתרופיה (לשון מקצועית) מושג על ידי כך שאנחנו מאתגרים את השריר מול התנגדות כלומר אם אני רוצה לפתח את שרירי הגב או החזה או הידיים אותם שרירים צריכים לעבוד מול עומס מסוים אפקטיבי.באימון ביתי מאד קשה לאתגר את השריר בצורה שתגרום לו לגדול שכן אנחנו מחוסרים באמצעים. בחדר כושר יש לנו תחנות כוח ובהם אני יכול לברור לעצמי את העומס המתאים ובכך לחזק את השריר ובכל אימון ואימון אף להגדיל את העומס ובכך להשיג כל פעם תוצאות ויזואליות טובות יותר.
לכן במידה ואתה עושה שכיבות שמיכה דע לך שאתה משיג חזוק מינימלי ולא מעבר לכך לכן אין לזה משמעות לתדירות ואתה יכול לשלב גם בטן מיד אחרי כן
לגבי שאלת הגמישות הרי שעל גבי האתר לא אוכל להדגים לך כיצד לבצע אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישבןליאל16/07/2007
אני רזה אך יש לי ישבן מאוד "מדלדל" איך אני יכולה למצק אותו וגם את הבטן מה ההמלצה כמה ביום וכמה לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק ישבן ובטן
עמית קליין18/07/2007ליאל ערב טוב
כדי לחזק את שרירי הגוף רצוי להתאמן בתחילה 3 פעמיים בשבוע על כל שרירי הגוף שכל שריר מקבל 2 תרגילים בעבודה של 3 סטים לכל תרגיל ו12 חזרות עם משקל קל בתחילה אך חובה יהיה להגדיל אט אט את העומס מכיוון שהבסיס למיצוק השריר היא עבודה של השריר מול התנגדות אפקטיבית.
תרגילים טובים לחיזוק הישבן הם SQUAT ומכרעיים אך חובה שהם יבצעו בפיקוח מדריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוטריינרכרמלית16/07/2007
האם אתם מכירים את השעון הזה? שעון שמודד כמה קלוריות נשרפו?
יש המלצות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוטריינר
עמית קליין16/07/2007הי כרמלית
לא שמעתי על השעון
מצטער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למספר חזרות,משקלים וניפוחנדב16/07/2007
שלום לכם
השאלה שלי היא כזאת:
נתנו לי לעשות תוכנית של 3 סטים
אחד 15 חזרות,2 של 12 חזרות
3 עד כישלון (אמור להתקרב ל-11)
התוכנית הזאת תעזור לי להתנפח?
ומה צריך להיות המשקל שלי בכל סט יחסית לסט השני?
נגיד אני עושה בחזה פעם אחת 125 מקסימום
אז הראשון 40 קילו או 75? (ואז יוצא שאני בקושי עושה 100 בסוף.. )
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרמידה
עמית קליין16/07/2007נדב ערב טוב
יש מספר שיטות רבות לעבוד על היפרטרופיה כלומר הגלת מסת השריר אחת מהם היא שיטת הפרמידה כאשר אתה מתאר את שיטת הפרמידה העולה.
מאד קשה לאמוד את המשקל ההתחלתי אך בכל זאת :
סט ראשון 15 חזרות 55 קג
סט שני 12 חזרות 70 ק"ג
סט שלישי 3 חזרות 90 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוף חלש בנתייםון15/07/2007
עשיתי ספורט במשך שבועיים והשקעתי הרבה אנרגיה! כיוון שגופי לא עמד בעומס ברכי נחלשו, אני עומד אבל בקושי, כפות הרגליים שלי החלו להשטתח ,אני מרגיש חיכוכים בעצמות שלי. עכשיו אני שוחה שם קרח על הברכיים לאחר השחייה , נעזר יותר בכיסאות וכו'
האם יש לך/לכם משהו להמליץ שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ון15/07/2007אני רוצה לחזור ולשפר ל/את מה שהייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגזמת
מישהוא שיודע18/07/2007צריך לעשות 3-4 פעמים בשבוע ורק עד 45 דקות יותר מיזה זה מסוכן מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים מסביב למותן וגב עליוןmulata15/07/2007
נו מעושים? אני מתאמלת הרבה גם בחדר כושר ובקבוצה. אבל לא זז שום דבר. אני לא שמנה אולי 5 קילו יותר אבל איזה תרגילים אתה ממליץ. תודה מריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי קסם
עמית קליין16/07/2007מריה ערב טוב
הייתי ממליץ על 3 דברים:
תזונה נכונה(להפחית מוצרים בעלי אחוז שומן גבוה) רצוי לבנות תפריט עם דיאטנית.יתכן ואת מתאמנת כהלכה ושורפת קלוריות אך מחזירה אותם לגוף על ידי צריכת מזון שמן
חיזוק הגוף-עבודה כנגד משקולות תורמת לעלייה במסת שריר דבר שעוזר בשיפור קצב חילוף החומרים ובירידה במשקל.התרגילים המומלצים הם תרגילים בסיסים לחיזוק כל שרירי הגוף כאמור כדי לייצור מצב של עליה כללית במסת שריר הגוף
פעילות אירובית תורמת לשריפת תאי שומן כמקור לאנרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומני ירכייםדנה15/07/2007
שלום ,
רציתי לדעת איך ניתן להוריד את שומני הירכיים ?
בחלק הפנימי של הירך...
איזה תרגילים יש לבצע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחתוך בשומן
עמית קליין16/07/2007דנה ערב טוב
אחוז שומן בגוף ניתן להוריד על ידי הקפדה על 3 דברים .
חשוב מאד לדעת שירידה במסת השומן היוא דבר הדרגתי ובטח לא מקומי כלומר אנחנו לא נקבע עבור גופנו מאיזה מקום השומן יירד לכן יש להקפיד על 3 דברים בצורה הדרגתית עד שנראה את חיטוב גופנו בין היתר איפה שרצינו.
תזונה נכונה על ידי צריכת מזון נטול או מופחת שומן-רצוי לבנות תפריט עם דיאטנית
חיזוק גוף -בנית מסת שריר על ידי עבודה עם משקולות תגרום למיצוק השריר ובכך ניצור לגופנו מראה מוצק ולא רפוס וכן גוף מוצק הוא גוף שחילוף חומריו גבוה ואף גוף שרירי יותר הוא גוף שצורך הרבה אנרגיה במנוחה כדי לתחזק את עצמו ובכך תוכלי להפחית משומן הגוף
פעילותאירובית תגרום לאיבוד תאי שומן כמקור לאנרגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוף רפוייליאל13/07/2007
אני בחורה רזה אך מה שמפריעה לי הוא שהעור שלי רפויי ולא מוצק ,אני רוצה גוף מוצק כמו של הדוגמניות יש אפשרות להגיע לזה על ידי ספורט והמנעות ממאכלים מסוימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדוגמניות
עמית קליין16/07/2007ודאי ליאל
עליך להקפיד לבצע 3 דברים:
לשמור על תזונה נכונה (כמות שומן הנצרכת מהמזון מינימלית) מומלץ לבנות תפריט בעזרת דיאטנית
כך תשמרי על אחוזי שומן תת עורי נמוכים ןלמעשה על גוף מוצק
דבר שני הוא חיזוק הגוף בעזרת משקולות כך תוכלי למצק את שריריך
ולבסוף הקפידי לבצע פעילות אירובית כדי לנצל את תאי השומן ליצירת אנרגיה
לגבי שתי האחרונים הרי שמומלץ לעשות זאת בחדר כושר בפיקוח מדריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן
סיגל17/07/2007אני בת - 35 ויש לי בטן קטנה(כרס),הגובה שלי 1.65 ואני שוקלת 55 קילו
השאלה שלי איך אני יכולה להוריד את הבטן?לא רק בכפיפות בטן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי17/07/2007היי,
יש הרבה אירובי שעוסק בבטן.
למשל 'סופר WOMEN' זה כאשר עצבעות הרגלים והמרפקים היחידים שנמצאים על הרצפה. צריך להחזיק כך למשך זמן מה וזה מאוד מחטב את הבטן, ואף עוזר לשרירי הידיים.
בהצלחה.
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)