מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושרשרון,1909/05/2007
שלום,אני בת 18,מתאמנת בחדר כושר ורצה קרוב ל4 שנים,בזמן האחרון שמתי לב שהשיער שלי גדל במקומות מסוימים באופן מואץ ....אני לא שעירה בכלל,וגם במשפחה אצלי אין שעירים.רציתי לדעת אם זה שהשיער שלי גדל כל כך מהר קשור לספורט,אני מתאמנת כמעט כל יום במשך שעתיים ולא לוקחת תרופות בכלל.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש שקיים קשר בין הפעילות
יורם אילת11/05/2007הגופנית שאת מבצעת לבין הצמיחה המוגברת של השיער . אבל הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לך אולי תרגילים שאני יעשה בביתירון09/05/2007
יש לך אולי לתת לי כמה תרגילים לעשות בבית כדי להוריד את החזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ לך להיפגש עם מאמן מוסמך
יורם אילת11/05/2007שיענה על הצרכים שלך. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לעבוד על החזהירון09/05/2007
שמע יש לי בעיה אני גבר קצת שמן והציצי שלי מאוד גדול ונפוח איך אפשר להוריד אותו קצת כי כולם צוחקים עלי שיש לי ציצי של בחורה איך אפשר תעזור לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח חיים בריא
אייל ברוכים09/05/2007זה שאיזור החזה שלך מאופיין ביותר תאי שומן זה יכול להיות גנטי, אבל תמיד יש מה לעשות:
כדי לראות תוצאות של ממש אתה צריך להשקיע מעט מעצמך ע"י שמירה על תזונה נבונה ושילוב של אימונים מסודרים אירובים ואנאירובים.
כך תוכל לשמור על אורך חיים בריא ולהוריד בצורה איטית ומבוקרת את אחוז השומן בגוף ולעלות את אחוז השריר ולבסוף לקבל גוף חטוב ומעוצב..
במידה ואתה לא יודע איך להתחיל אני ממליץ לך להיפגש עם מאמן מוסמך שיענה על צרכים שלך.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן מעל שרירי הבטןמורן07/05/2007
איך מורידים את השומן שמעל שרירי הבטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות לקיץ
יורם אילת11/05/2007על ידי הקפדה על 3 דברים
תזונה נכונה-להמעיט במוצרים עתירי שומן
פעילות אירובית-3 פעמים בשבוע פעילת כגון ריצה או הליכה או שחיה לשך 45 דקות
בהתאם ליכולתך
פעילות חיזוק-3 פעמיים בשבוע תרגילים לחיזוק כל שריר הגוף כדי לעלת מעט את מסת שרירי הגוף ובכך לשרוף יותר קלוריות גם במנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסת משקלNo Name07/05/2007
איך אפשר לדעת אם וכמה המשקל כולל מסת שריר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שריר
יורם אילת11/05/2007ישנם מכשירים שנועדו לכך כמו מכשיר הINBODY שנמצא ברשת גו אקטיב ובאפשרותו לתת
אינפרמציה אמינה לגבי מסת שריר ושומן הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח שריריםאיתי06/05/2007
אני מעוניין לפתח שרירים בכל הגוף, אבל אני די רזה
אז רציתי לדעת מה עדיף?- קודם להשמין ואז ללכת למכון או פשוט ללכת למכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן לא יכול להפוך לשריר ולהיפך !
אייל ברוכים07/05/2007איתי שלום,
עובדה: שומן לעולם לא יהפוך לשריר ולהיפך - מדובר ברקמות שונות בגוף לכן הם לעולם לא יוכלו להחליף זה את זה.
אני כן ממליץ לך לקבל תוכנית אימונים מותאמת לך אישית בשילוב תזונה ממאמן מוסמך.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקולותיותם05/05/2007
שלום, אני בן 16 (176 ס"מ, 57 ק"ג) ומתאמן כבר 4 וחצי חודשים בחדר כושר. עברתי מס' תוכניות אימונים ועכשיו אני כבר משלב תרגילים עם משקולות. אני מרים משקולות במשקל 6 ק"ג 30 חזרות על 4 סטים.
השאלה שלי היא אם זה יכול לפגוע לי בצמיחה, שאלתי את המאמן האישי שהתאמנתי איתו והוא אמר לי שלא, אבל בכל מקרה זאת שאלה שמטרידה אותי. אני אשמח לדעת אם תוכל לענות לי על השאלה כי אני מודאג קצת בקשר לזה. תודה..ואם החסרתי איזה פרט תשאל ואני אענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר תוכנית האימונים
יורם אילת05/05/2007מבוקרת ע" מאמן מוסמך וההתקדמות היא הדרגתית ומתאימה לא אמורה להיות בעיה .
יש לשים לב לכאבים , ושאול את המאמן האם הוא הוסמך לאימון קטינים . בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומן בגוףיותם05/05/2007
רציתי לדעת איך ניתן להוריד אחוז שומן בגוף, כי אני שם לב שלמרות שיש לי קוביות יש לי "צדדים" קטנים וזה מאוד מפריע לי ואני כמעט בטוח שזה קשור לאחוז השומן כי אני רזה (57 ק"ג). אז אני אשמח לדעת איך ניתן להוריד את אחוזי השומן בגוף מבלי להוריד במשקל וגם איזה תרגילים אני יכול לבצע על מנת לחזק את המותניים ואת שרירי הבטן הצדדיים..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיזור רקמות השומן
יורם אילת05/05/2007בגוף היא משהו תורשתי ואצל כל אדם היא שונה , אחוזי שומן ניתן להוריד ע"י פעילות גופנית אירובית ובעיקר תזונה מתאימה . חיזוק שרירים בלבד לא ייתן את המענה לעניין . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להרזות בלי לנפח את השריריםשקד04/05/2007
אני רוצה להרזות לפחות 5 קילו בחודש
ופוחדת שאם אני אעשה יותר מידי כושר למשל עם משקולות אז יתפנחו לי השרירים בידיים
ושאני בכלל רוצה להוריד את ה''מדלדל'' מהידיים.
מה עושים כדי להוריד 5 קילו במהירות
ואיך לא מנפחים שרירים
ואם אני צריכה ללכת להתייעץ עם דיאטנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזייה צריכה להיות
יורם אילת05/05/2007"איכותית" , מה שחשוב הוא הרכב הגוף (אחוזי שומן ) . לבחורות חסר ההורמון הגברי שגורם לעלייה גדולה במסה השרירית לכן לא " תתנפחי " הסירי דאגה מליבך . חשוב מאוד לשלב אימון אירובי אנאירובי ותזונה נכונה . דיאטות שנעשות לבד ללא ידע מתאים "דיאטות כאסח" גורמות נזק רב לגוף ופוגעות בקצב חילוף החומרים . מומלץ מאוד להתייעץ עם דיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור לגזרה לאחר לידהלין03/05/2007
שלום , אני חודש ושבוע לאחר לידה . נותרו לי עוד 4 קילו גרמים עודפים אך במראה אני נראית נפוחה מאוד , והבגדים כלל לא עעולים עליי , מה שמותיר אותי עם בגדי ההריון. לפני הלידה הייתי רזה מאוד
לבשתי מידה 34 בג'ינס. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שאצליח לשוב לגזרה? ואם כן איזו פעילות ספורטיבית מומלצת להתחלה ? (כיוון שדיאטה לא באה בחשבון היות ואני מניקה )
מצפה לתשובה
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לגזרה ! ! !
אייל ברוכים03/05/2007לין שלום, - (אחלה שם )
הסיכוי שתחזרי לגזרתך המקורית לאחר לידה הוא גבוה, כל מה שעלייך לעשות הוא להקדיש בערך שעה ביום לאימון גופני - כל פעילות שאת מתחברת אליה הכוללת גם אירובי וגם תרגילי חיטוב ועיצוב (דגש על האירובי וחיזוק שרירים מייצבים) ולהקפיד על תזונה נבונה ולא לאכול מאכלים שהערך התזונתי שלהם הוא יותר מ - 5% שומן.
בעזרת השילוב של התזונה הנבונה והאימון הגופני תוכלי לזכות באורח חיים בריא ואיכותי שיביא לתוצאות מדהימות.
סוד ההצלחה הוא - התמדה ונחישות ! ! !
אני ממליץ לך לעיין בכתבה שכתבתי לאתר BeOK בנושא "נשים לאחר לידה" שם תוכלי לקבל תרגילים והמלצות כיצד עלייך לנהוג לאחר לידה.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילים לחיזוק ומיצוק הישבןרונן02/05/2007
מהם התרגלים המומלצים לחיזוק ומיצוק הישבן שיהפכו אותו לשרירי יותר ?
האם אפשר לעשות אותם גם בבית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב ועיצוב ישבן
אייל ברוכים02/05/2007רונן שלום,
בגדול כל תרגיל של פשיטת ירך וכיווץ ישבן יחזק את השרירים אך ממולץ לשלב גם פעילות אירובית (קיקבוקס/ריצה/אופניים וכו' . . .) בנוסף לתרגילי החיטוב ועיצוב.
אני ממליץ לך להכנס לכמה אתרי כושר גופני ולחפש הדגמות לתרגילים בייתים.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון גוףדני01/05/2007
האם זה בסדרק לעבוד על אימון משקולות על אותו שרירי 4 פעמים בשבוע כי יוצא יום שבת וראשון יום אחרי יום או שעדיף שלא מבחינת פיתוח השרירים זה יעזור יותר לגודל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה באימונים
אייל ברוכים02/05/2007תלוי בסוג וברמה של תוכנית האימונים, בד"כ לא צריכה להיות בעיה אלא אם אתה מתאמן מתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי בטן וחזהגלעד30/04/2007
אני בן 16 משקל 63 אני מטר 75
אני רוצה לדעת אזה תרגילים אפשר לעשות בבית(ללא מישקולות)
בישביל לחזק ולהגדיל את הנפח של החזה
וגם אזה תרגילים אני אפשר לעשות בישביל לחזק ולהגדיל את שרירי הבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לסטים
גלעד08/05/2007אני עושה כל יום:
5 סטים של25 חזרות כפיפות בטן ( אם מהפסקה בין כל סט של 25 )
ואחרי זה אני עושה 3 סטים של 20 חזרות של שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה
(אם הפסקה של 30 שניות בין כל סט)
האם כדי לי להמשיך להיתאמן ככה כל יום או להוריד את מיספר האימונים בשבוע?
ועוד משהוא כדי לי לעשות 5סטים של 25 חזרות בתרגיל הבטן או לעלות את מיסר החזרות ולהריד את מיספר הסטים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוח וחיזוק הגוף
אייל ברוכים02/05/2007תרגילים לפיתוח החזה ללא משקולות:
1. מקבילים - לעבוד לפי סטים וחזרות.
2. שכיבות שמיכה - בכמה זוויות ( רוחב כתפיים, יהלום, רחב מרוחב כתפיים, פסיעה , שיפוע עם הרגליים למעלה, יד אחת).
ע"מ לחזק את שרירי הבטן עלייך לעבוד בכמה זוויות ושיפועים (לפחות 3 סטים בתור התחלה) ע"ב
יומי.
אני ממליץ לך להוסיף גם תרגיל מתח(גב+יד קידמית) גם בכמה זוויות(רוחב כתפיים רחב,צר,ראש קדימה,אחיזה עילית/הפוכה צר/רחב/רוחב כתפיים) ע"מ ליצור פרופורציה בגוף.
בכל התרגילים עלייך להקפיד על הדרגתיות ולהעלות את העומס בהדרגה.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיראה מה שרשמתי למעלה בקשר לסטים
גלעד08/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל תיראה מה שרשמתי בקשר לסטים!!!!
גלעד12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה אתם לא נותנים לי תשובה????
גלעד13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמתי לך את זה מחדש פה שתיראה!!!
גלעד13/05/2007
אני עושה כל יום:
5 סטים של25 חזרות כפיפות בטן ( אם מהפסקה בין כל סט של 25 )
ואחרי זה אני עושה 3 סטים של 20 חזרות של שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה
(אם הפסקה של 30 שניות בין כל סט)
האם כדי לי להמשיך להיתאמן ככה כל יום או להוריד את מיספר האימונים בשבוע?
ועוד משהוא כדי לי לעשות 5סטים של 25 חזרות בתרגיל הבטן או לעלות את מיסר החזרות ולהריד את מיספר הסטים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת חלבונים..עידן30/04/2007
האם כדי להתפתח כדאי לקחת לאחר אימון כושר אבקת חלבונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחה טבעית
אייל ברוכים02/05/2007עידן שלום,
תלוי באיזה עצימות ורמה אתה מתאמן, אבל אני בד"כ ממליץ לאכול ארוחה טבעית עד שעה לאחר האימון הכוללת בתוכה שילוב פחמימיה מורכבת וחלבון ע"מ שהחלבון ייספג טוב יותר בשריר.
חשוב שהחלבון לא יהיה בשר או משהו שלוקח לו הרבה זמן לפרק את החלבון בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירכיים .. דחוף .חסוייה . ? (:30/04/2007
איזה תרגילים אפשר לעשות [ בבית ! ] להורדת שומן מהירכיים ?
חוץ מהליכות וריצות .
[ אני בת 14.5 , גובה 1.59 משקל 50 .. אם אתה צריך את הפרטים .. ]
זה דיי דחוף , מקווה שתענה ..
תודה מראש. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוז שומן בגוף
אייל ברוכים02/05/2007קודם כל חשוב שתביני שאנחנו לא יכולים להחליט מהיכן הגוף ישרוף שומן,
ע"מ להוריד את אחוז השומן בגוף עלייך להקפיד על תזונה נכונה ומופחתת שומן (עד 5%) בשילוב של אימונים אירובים יומיומיים ובנוסף לבצע תרגילי חיטוב ועיצוב אך חשוב שתביני שהתרגילים לא מורידים שומן.
* יש להעזר בסבלנות תהליך זה אינו מיידי.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)