פורום כושר גופני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות הגוף
    איתי
    20/06/2007

שלום לך אני בן 16 אני החלטתי שאני מתאמן רציני בחופש (חודשיים וחצי) טוב אז התחלתי לעשות ככה: שכיבות שמיכה 15 חזרות כפול 4
    כפיפות בטן 40 חזרות כפול 4
    מתח 5 כפול 4
    משקולות של 4 קילו עושה כמה סוגים
    1תוכל לתת לי חוות דעת על האימון ?
    2.האם יראו שינויים קיצוניים מאיך שאני עכשיו (עכשיו אני מפותח חלקית בבטן בחזה ויידיים
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות הגוף

הוספת תגובה

• עלייה במסת השריר

גיל גרנות
    20/06/2007

היי גבריאל,

המלצתי מאז ומתמיד לאדם הרוצה לראות "שינוי קיצוני" בוגפו היא להתאמן באופן מסודר בחדר הכושר.
    אין ספק שאימון ביתי כפי שאתה עושה יכול להוות תחליף נהדר בתור התחלה, אך בשלב כלשהו גופך "ישתעמם" מחוסר הגיוון והגירוי וזאת מאחר ואינך יכול להעזר במשקלי עבודה כבדים מעבר למשקל הגוף

בנוסף, בכדי להביא לשינוי בהרכב הגוף - מסת שריר / שומן. יהיה עליך להקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת המכילה את כל אבות המזון. על מנת שלגופך יהיה מקור אנרגיה לאימונים וכמו כן "אבני בניין" להתפחות השרירים.

לסיכום,
    אימונים נכונים תחת פיקוח ותפריט תזונה מסודר ומותאם אישית יעזרו לך להגיע לתוצאות מירביות בצורה הבריאה והבטוחה ביותר.
    מקווה שעזרתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים הם יכולים להיות חיוביים או

אחד
    22/06/2007

שליליים.
    אם אתה עובד נכון ומתמיד ואוכל כמו שצריך (חלבון) אז אתה תראה שינויים חיוביים. במידה וקל לך לעשות את התרגילים שהזכרת, תעלה את מספר החזרות לסט או את מספר הסטים.
    תזכור, חלבון צריך לאכול עד 45 דקות מהאימון לתיקון מהיר של נזקי השריר, וביום למחרת חלבון צורכים בשביל פיתוח השריר. תאכל מנת חלבון יום יומית לארוחת ערב, כמו 2 ביצים עם לחם, ביצה אחת עם קופסת טונה ולחם, ביצה אחת, טונה וקוטג' , וכדומה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימונים?
    דנה
    20/06/2007

אני בת 17 הגובה שלי הוא 150 ואני שוקלת 50
    מאז שבועות אני נישארת אותו משקל ולא מצליחה להוריד את המשקל פחות מ50.אני רוצה לשנות לפחות 46-7 מה אני צריכה לעשות?
    אילו תרגילים?אימונים?

לקביעת תור
    סגירה
    אימונים?

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דנה
    20/06/2007

גם אני רוצה לציין שאני ממש עצלנית בקשר לספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף-לא יודעת מה לעשות
    שרון
    18/06/2007

אני בחורה בת 30. שוקלת 59 - 60 . גובה 1.73.
    אני עצלנית לא חובבת ספורט אבל מאוד מעוניינת לרדת במשקל. חשבתי על הליכות. יש לי מבנה גוף רזה וחטוב כל חיי שקלתי 50 רק בחצי שנה האחרונה עליתי במשקל וזה הורס אותי...האם הליכות יעזרו לי לרדת קצת אם אתמיד כל יום בספורט הזה?(זה הספורט היחיד אגב שבעבר הייתי עושה אבל לא לעיתים קרובות בערך פעמיים בשבוע הליכה של 40 דק' בערך.) אשמח לתשובה מיידית...

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף-לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• ועוד שאלה...

שרון
    18/06/2007

האם יש הבדל בין הליכה בחוץ לבין הליכה בבית על הליכון..? מבחינת שריפת הקלוריות וכאלה...מה יותר עדיף??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה

עי
    23/06/2007

עדיף ללכת בחוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריפת שומנים
    אביב
    17/06/2007

שאלה:
    מהי הדרך הטובה והמהירה ביותר להורדת אחוזי השומן בגוף (רק תרגיל אחד המומלץ ביותר - אופניים/ריצה/שחייה וכו)
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומנים

הוספת תגובה

• כיצד אתה שורף שומן...

גיל גרנות
    20/06/2007

היי אביב,

בכדי להפטר משומן עודף יהיה עליך להפחית את הצריכה הקלורית שלך. משמע, לאכול פחות ממה שאתה מבזבז(שורף). ובכך להגיע לגרעון קלורי.

המסקנה הנובעת מכך, שלא משנה באיזה פעילות גופנית תבחר, העיקר הוא שתבזבז בה כמה שיותר קלוריות על מנת ולהגיע לאותו גרעון קלורי.

כמו כן, אסור לשכוח את נושא התזונה, שהרי בתהליך ההרזיה, התזונה שלך מהווה כ 70% מכלל הירידה במשקל. ולעיתים, לא משנה כמה תתאמץ על האופניים, עדיין לא תצליח לרדת במשקל.

מקווה שעזרתי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון הרבה יותר טוב

אחד
    22/06/2007

במקום לעשות דיאטה, אפשר פשוט לאכול בצורה נורמלית אבל עם שילוב של ספורט (חדר כושר).
    בבוקר - דגני בוקר, משהו בסיגנון.
    עשר - איזה 2 פרוסות לחם עם משהו ביניהם, העיקר לא להיות רעב.
    צהריים - משהו בשרי עם אורז או פסטה.
    ערב - אחרי חדר כושר, ארוחה חלבונית, למשל 2 ביצים ו2 פרוסות לחם, קצת סלט בשביל הטעם.
    אין צורך להפסיק את אכילת הממתקים לגמרי, זה לא יתן כלום.
    ברגע שעושים דיאטה ומפסיקים איתה, כל השומן ששרפת מוחזר לגוף במהירות.
    הכי טוב זה לרוץ בחדר כושר ולפתח שריר.
    שריר מפתח רקמה מטבולית שהיא שורפת שומן גם במנוחה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת אחוז השומן

מתן
    22/06/2007

לד"ר שלום
    אין ברצוני להוריד אפילו קילו אחד (גובהי 175 משקלי 60) אני לא מעוניין לעשות דיאטה רק להוריד את אחוז השומן על מנת להבליט את שרירי הבטן, השאלה היא איזה פעילות תביא אותי הכי מהר לשם ?
    או אם בכלל פעילות אחת, כי שמעתי שריבוי פעילויות אירוביות עדיפות (על מנת שהגוף לא יסתגל - למען שריפה מקסימלית) אם כן אילו פעילותיות אחרות קיימות פרט לריצה ואופניים ? (שניתן לעשות ללא השקעה כספית מוגזמת).

תודה מראש
    מתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון וכדו'
    אורן
    12/06/2007

שלום אני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון או דברים דומים
    אם אפשר פה הסבר על ההשפעות של אותה אבקה ודברים דומים ואיך משתמשים בזה בעצם כדי להוציא מזה את המיטב ומתי לקחת אחרי אימון או לפני?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון וכדו'

הוספת תגובה

• תוספי מזון

גיל גרנות
    20/06/2007

אורן שלום,

ראשית, צריך לבדוק מהי מטרתך? עלייה במסה? חיטוב? שמירה ?

כאשר מדובר באבקה חלבון, אנו בעצם מדברים על חלבון מי גבינה המגיע אלינו מתעשיית המזון.
    חלבון זה מזוקק ומופרד מהסוכרים,שומנים ורכיבים אחרים שאינם רצויים לנו בתזונה. כך שלבסוף אנו מקבלים את החלבון בצורת אבקה טהורה.

לחלבון מי הגבינה הוא בעל ערך ביולוגי גבוה מחלבונים אחרים ופרופיל חומצות האמינו שלו מועשר בחומצות אמינו החשובות לתזונתם של ספורטאים.

זכור, אבקת החלבון אינה אבקת קסמים, אך היא יכולה להקל עליך ולעזור לך בהשלמת צריכת כמות החלבון היומית שלך.

ההמלצה הטובה ביותר היא לשתות מנת חלבון ( בתוספת פחמימות ) מיד לאחר אימון ולעיתים מנה נוספת. בבוקר.

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל לגבי בתגובה לאבקת חלבון שנתת לי

אורן
    25/06/2007

המטרה שלי היא חיטוב בעצם השאלה שלי האם זה כדאי מבחינת לפתח שריר
    יותר מלאכול חלבונים אחרים כדוגמת ביצים ואורז כלומר אני מתלבט אם להתיחל לקחת אבקת חלבון כי לפתח את השריר או להמשיך לאכול כמות נכבדת של חלבונים ועוד שאלה: אתה יכול להמליץ על מאכלים מסוימים בלעי ריכוס גבוה של חלבונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבונים וחיות אחרות

גיל גרנות
    26/06/2007

היי אורן.

אבקות חלבון הן בהחלט לא קסם. אולם יכול הספיגה שלהן וערכן הביולוגי לרוב גבוה מזה של אוכל רגיל. לדעתי האישית, מיד לאחר אימון משקולות ואירובי אינטנסיבי די קשה לאכול טונה במים מאשר לשתות שייק חלבון בטעם פירות.

המלצתי כרגע היא לשלב את שייק החלבון אך ורק לאחר האימון, לאורך כל היום הקפד על מזון רגיל.
    להלן טבלת ערכים תזונתיים של מזונות עשירים בחלבון- [a href=http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=304&CategoryID=96&Page=1 id=link]מאתר IsraelBody.org[/a]

אם תזדקק לעזרה נוספת תוכל ליצור קשר גם במייל.
    לשרותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקות

אחד
    22/06/2007

יש אבקת חלבון ויש אבקה לעליה במשקל שהיא מכילה אחוזים נכבדים של חלבון.
    אני ממליץ לך על אבקה לעליה במשקל, היא לא כוללת בתוכה רק חלבון אלא גם פחמימות ועוד הרבה דברים חיוניים לפיתוח שריר.
    שותים אותה כל בוקר וכל ערב, וביום של מכון כושר שותים אותה בבוקר ואחרי המכון (אם אני לא טועה).
    אבקת חלבון לא תעלה אותך במשקל, אך היא גם לא תפתח לך את השריר ביעילות המרבית כמו אבקה לעלייה במשקל.
    אבקה לעלייה במשקל יכולה להעלות אותך 3 קילו בחודש, קילו או קילו וחצי מזה הולכים למסת שריר. אין צורך להבהל מעליה במשקל, מן הסתם התוצאה מהשתיה תביא לעליה במשקל.
    אבל כמו שאומרים - פיתוח שריר בא קודם, חיטוב אח"כ.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה דאס שאתם מזכירים פה?
    ...
    10/06/2007

לקביעת תור
    סגירה
    מה זה דאס שאתם מזכירים פה?

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה...

...
    27/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה דאס

עופר קיס
    29/06/2007

אני חדש.
    מי הזכיר ובאיזה הקשר"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעמלות לאחר לידה וגב כפוף
    אסנת
    10/06/2007

שלום רב,
    אני היום 3 חודשים לאחר לידה לא קלה אשר לקח לי זמן רב להתאושש ממנה.
    קצת לפני ההריון ובתחילתו התעמלתי בחוג פילאטיס מכשירים, אך לא הרגשתי תוצאות משמעותיות.
    בעבר התעמלתי בביתי עם קלטות וידאו של עיצוב הגוף.
    הייתי רוצה לחזור להתעמל עם דגש על "הורדת" הבטן שנשארה לי מההריון וישור הגב - אני הולכת עם כתפיים שמוטות קדימה.
    כמובן שאני חייבת להתאים את ההתעמלות לחיים עם עבודה ותינוקת, אחרת לא אצליח להתמיד...
    איזה סוג של התעמלות הייתם ממליצים לי לעשות?
    האם יש לכם המלצות לתרגילים אשר עוזרים ליציבה נכונה?
    תודה מראש!

הוספת תגובה

• חזרה לגזרה לאחר לידה !

אייל ברוכים
    10/06/2007

אסנת שלום,
    ע"מ להשיג את מטרותייך עלייך לסגל לעצמך אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית יומיומית: פעילות אירובית, תרגילי חיטוב ועיצוב ותרגילי יציבה עם דגש על חיזוק שרירי הבטן והגב, ובהדרגה לעלות את משך ועצימות האימונים כל שבוע וכמובן שמירה על תזונה נבונה - כך תוכלי לזכות בגוף בריא ומעוצב בעל אחוז שומן נמוך לאורך זמן.
    פעיליות ממולצות:
    אירובי - הליכה, שחייה, אופניים , ריצה קלה עדיין לא פעילויות הכוללות בתוכן קפיצות כמו קיקבוקס.
    חיטוב ועיצוב- ישנם שלל תרגילים לחיטוב ועיצוב אותם את יכולה לבצע 3 פעמים בשבוע ולעלות בהדרגה - את יכולה להעזר בכתבות של אוצר תרגילים באתר וינגייט.
    יציבה- כנ"ל עם דגש על חיזוק שרירי הבטן וגב תחתון + עליון.
    בנוגע לכתפיים עלייך לחזק את שרירי רצועת הכתפיים עם דגש על שריר הטרפז - בין השכמות ולבצע המון תר' גמישות.
    בנוסף אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה שלי "לנשים לאחר לידה" באתר BeOK שם תוכלי למצוא תרגילים ייעודיים לנשים לאחר לידה וחומר עזר.
    בהצלחה. . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה...
    סילבי
    09/06/2007

אני עוסקת בפעילות גופנית קבועה כבר כמה שנים. אני הולכת כשלוש פעמים בשבוע לחדר כושר, והכושר הגופני שלי הוא ברמה יחסית גבוהה. לאחרונה שמתי לב, שבסוף שיעור אירובי\ספינינג\ריצה אני מרגישה הרבה פחות "סחוטה", הרבה פחות עייפה ולא מרגישה כאילו התאמצתי כפי שהייתי מרגישה בעבר. ואני כן משתדלת להעלות את רמת הקושי, אך עדיין זו פשוט לא אותה הרגשה. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה...

הוספת תגובה

• העלאת עצימות האימונים

אייל ברוכים
    10/06/2007

מאיה שלום,
    אני ממליץ לך קודם כל להתאמן עם מד דופק ואז האימון שלך יהיה יותר מדוייק מבחינת העצימות שלו ותוכלי להציב לעצמך מטרות לכל אימון - טווחי דופק וכד' . . .
    בנוסף את יכולה לשנות את סוג האימון ולהתאמן בתוכנית אימונים הכוללת אימוני "איכות" כגון : אינטרוולים,הפוגות,עליות וכד'. . . ולשלב בין האימונים לדוגמה: 45 דק' ספינינג + 30 דק' סטפר + 10 דק' ריצת שחרור ומתיחות.
    את יכולה גם לגוון הפעילויות האירוביות שאת עושה ולשנות את סוג הפעילות - אופניים,שחייה,דאס,קיקבוקס . . . במצב בו הגוף אינו רגיל לסוג הפעילות הוא משקיע יותר אנרגיה באימון וביחס ישיר גם העצימות.
    בהצלחה. . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!
    רותם אטיאס
    09/06/2007

שלום! אני בת 13 ואני לא ממש עוסקת בספורט...
    בתקופת הקיץ אני רוצה להגשים את החלום שלי-לחטב את הגוף והיראות כמו מליון דולר!
    אבל כל הזמן כשחברה שלי מציעה לי לעשות איתה הליכה אני פתאום מרגישה עייפה ואיןן לי כח.

1.למה זה ככה? איך אפשר להעלים את תחושת העייפות?
    2. אם אני רוצה לךהיכנס לחדר כושר.. על מה כדאי לי להיות כדי לא להרוס את עצמי?

מחכה לתשובה מהירה בבקשה!! זה מאוד דחוף!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• התמדה ! ! !

אייל ברוכים
    10/06/2007

רותם שלום,
    קודם כל ע"מ שתשיגי את מטרותייך עלייך לרצות מספיק גם אם זה אומר לעשות את הפעילות הגופנית היומית גם כשעייפים ואין חשק,למה? כי צריך ואת החלטת לגבי מטרה מסויימת ואת תשיגי אותה. - זו צריכה להיות הגישה שלך ! ! !
    אני ממליץ לך לשלב בתוכנית האימונים שלך בין פעילות אירובית- הליכה,ריצה,אופניים,דאס. . . לבין תרגילי חיטוב ועיצוב ולעלות את רמת האימונים ואת משך האימונים בהדרגה כל שבוע.
    וכמובן לשמור על תזונה נבונה.
    במידה ואת מתאמנת בחדר כושר עלייך להתייעץ עם מאמן מוסמך באילו מכשירים אסור לך להתאמן ובאילו כן.
    בהצלחה . . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רותם אטיאס
    11/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עושים כפיפות בטן אלכסניות?
    מלי
    09/06/2007

איך עושים כפיפות בטן אלכסניות?
    תמיד אני שומע ואף פעם לא מבין

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה!

אורי
    09/06/2007

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שעושים רגיל רק שכשעולים...

...
    09/06/2007

אז עושים פניות קלות... פעם פנייה לצד ימין ופעם פנייה וצד שמאל וחוזר חלילה
    אם אתה חושב על זה אז הפנייה הזאת יוצרת מעין אלכסון בבטן...
    הבנתוס?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן שטוחה
    עינת
    08/06/2007

יש לי מבנה גוף רזה אבל הבטן שלי לא שטוחה כמו שאני רוצה אני הולכת למכון כושר אבל אין שינוי איך אפשר להשיג בטן שטוחה ויפה?

לקביעת תור
    סגירה
    בטן שטוחה

הוספת תגובה

• בטן שטוחה ומהודקת ..

יורם אילת
    08/06/2007

"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
    עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
    בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן.
    *אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
    *מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה
    אורי
    07/06/2007

אז ככה אני אחרי מתיחת בטן כבר 4 חודשים (אפדומינו פלסטי) הרופא אמר לי להתחיל בספורט לחיזוק השרירים ולבנות אותם התחלתי בכפיפות בטן אני שם את הרגליים בצורת ריש (ר)על משטח כמו ספסל לדוגמא כמה זמן אקח לי בכדי שאתחיל לראות תוצאות? יש לציין שמעולם לא עשיתי כפיפות בטן אני עושה 3 סטים כל סט 20 כפיפות בטן, עם רגליים ישרות אני לא מצליח להגיע עד הסוף לרמה של לקום בלי עזרה של ידיים האם כפיפות בטן כאלו יעזרו לי? איך אני יכול לבנות את השרירים של הבטן (בבית) הכי טוב יש דברים מסויימים שאני צריך לאכול או לעשות??? תודה על התשובות וסליחה על מטר השאלות אשמח לקבל תשובות לכל השאלות

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל תשובה

הוספת תגובה

• עבודה רבה על הבטן

יורם אילת
    08/06/2007

"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
    עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
    בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן.
    *אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
    *מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט
    ...
    07/06/2007

שלום.. כמה שאלות לי אליכם אשמח מאוד אם תענו...
    רציתי לדעת לגבי פעילות גופנית באופן כללי...
    1. מתי רצוי לעשות אותה?
    2. כמה זמן?
    3. האם צריך לאכול אחרי הפעילות הגופנית (גם אם מסיימים את הפעילות הגופנית בשעה מאוחרת..)?
    בתשובתכם אשמח אם תתייחסו לריצה ושחייה
    (ריצה אני בדרך כלל עושה במשך איזה 20 דקות..)

תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

• ספורט

יורם אילת
    08/06/2007

אין הבדל מבחינת ההוצאה האנרגטית ("שריפת קלוריות") בין אם הפעילות מתבצעת בבוקר או בערב . אבל , יש זמן אופטימלי מבחינת מוכנות הגוף לפעילות גופנית . שהוא בין הצהריים לערב ..
    לסוג הפעילות הנבחרת יש חשיבות מועטה לעומת עצימות ואיכות הפעילות הגופנית אשר לה יש משמעות גדולה יותר . יש להתאמן בדופק מתאים שנקבע ע"י איש מקצוע , לפי המטרה .
    גם אם מסיימים את הפעילות בשעה מאוחרת מומלץ לאכול , אם זה ממש סמוך לשינה אז עדיף ארוחה לא גדולה . בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה
    שלומית
    06/06/2007

כמה קלוריות שורפים בהליכה די מהירה של 40 דקות? אם אכלתי בבוקר והלכתי בערב עדיין אוכל לשרוף את הקלוריות או שיש צורך בהליכה מיידית?

לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות ..

יורם אילת
    08/06/2007

כמות הקלוריות הנשרפת תלויה בכמה מדדים שמשתנים מאדם לאדם , לכל אדם יש הוצאה אנרגטית שונה .
    דיאטה צריכה להיות הדרגתית איכותית ומבוקרת . מומלץ להגיע להפחתת צריכה אנרגטית של לא יותר מ 500 קלוריות ביום . כדי שהגוף יקבל את מה שהוא צריך לתפקוד תקין .
    גם לעצימות ולאיכות הפעילות הגופנית יש משמעות , יש להתאמן בדופק מתאים שנקבע ע"י איש מקצוע , לפי המטרה . בהצלחה .
    * אין צורך בפעילות מיידית לאחר הארוחה . בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט בבית
    ליאת
    06/06/2007

שלום,
    יש לי שאלה..
    אם אני עושה הליכה במקום בקצב די מהיר כמו באירובי זה נחשב לפעילות גופנית
    טובה כמו הליכה מחוץ לבית שהיא לא בעמידה באותו מקום?

אני פשוט עושה את זה במקום לא לעשות בכלל כשאין לי כוח לרדת מהבית ומכייון שאין מקום בבית ללכת הלוך חזור אז אני עושה את זה בעמידה באותו מקום אבל בקצב סבבה בערך 40 דקות רצוף.

האם זה שורף קלוריות כמו בהליכה בחוץ? ןמפתח סיבולת לב ריאה??

מודה לתשובתכם,
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט בבית

הוספת תגובה

• לסוג הפעילות הנבחרת יש חשיבות מועטה

יורם אילת
    08/06/2007

לסוג הפעילות הנבחרת יש חשיבות מועטה לעומת עצימות ואיכות הפעילות הגופנית אשר לה יש משמעות גדולה יותר ( אם המטרה היא הרזייה) יש להתאמן בדופק מתאים שנקבע ע"י איש מקצוע , לפי המטרה . בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה