מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדי לי להמשיך ככה?גלעד15/05/2007
אני בן 16 גובה 174 מישקל 63
אני עושה כל יום:
5 סטים של30 חזרות כפיפות בטן ( אם מהפסקה בין כל סט של 25 שניות)
ואחרי זה אני עושה 3 סטים של 20 חזרות של שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה
(אם הפסקה של 30 שניות בין כל סט)
האם כדי לי להמשיך להיתאמן ככה כל יום או להוריד את מיספר האימונים בשבוע?
ועוד משהוא כדי לי לעשות 5סטים של 25 חזרות בתרגיל הבטן או לעלות את מיספר החזרות ולהריד את מיספר הסטים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהוא
גלעד17/05/2007את הסטים של הכפיפות בטן אני עושה בשיפועים שונים.
תודה גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב בין פעילות אירובית לכוח
אייל ברוכים19/05/2007גילעד שלום,
אתה יכול להמשיך להתאמן כל יום עם התרגילים האלו אבל אני ממליץ לך לעלות את מספר החזרות בתרגילים בהדרגתיות ולשלב אימונים אירובים - ריצה, אופניים, שחייה וכד' . . .
ובנוסף אתה יכול להוסיף תרגילי מתח ומקבילים שבעזרתם תוכל להגיע לתוצאות טובות יותר ולחטב את הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר ברגלNo Name15/05/2007
לפני כמה זמן גדל לי השריר ברגל (בשוק) וכתוצאה מזה ההיקף\הגודל של השוק גם גדל טיפה בגלל בשרירים... איך אני יכולה להקטין אותו בחזרה בלי לפגוע בשרירים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר גדול ?
אייל ברוכים19/05/2007במידה וזה באמת שריר את יכולה להפסיק לתקופה מסויימת את החיזוק הספציפי של שריר זה אבל לא להפסיק את שאר הפעילויות האירוביות והכוח.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי כושר בביתענבר15/05/2007
שלום,
אני מעונינת לעשות תרגילי כושר בבית , יש לציין שאף פעם לא עסקתי ממש בספורט ועל כן הידע שלי בנושא הוא מועט
איזה תרגילים ובאיזה אופן עלי לבצע על מנת לחטב את הגוף : רגליים, ידיים, בטן, חזה, סנטר (אם אפשר..)
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים מותאמת אישית
אייל ברוכים19/05/2007שרון שלום,
ישנם אתרים המדגימים תר' כושר ביתיים שאת יכולה להעזר בהם
כמובן אני ממליץ לך להיפגש עם מאמן מוסמך פגישה או שניים ע"מ שתוכלי להבין טוב יותר ולמנוע פציעות לא רצויות עקב אימון לא נכון.
בהצלחה. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים צמיגים?No Name15/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הורדת אחוז שומן בגוף
אייל ברוכים19/05/2007עי" שילוב בין תזונה נכונה ופעילות אירובית (ריצה,שחייה,אופניים וכד'. . . ) ואנאירובית (כוח)
כשהדגש הוא לשמור על מאזן קלורי שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי פעילות גופנית.בעיה14/05/2007
אני מבצעת פעילות גופנית פעמיים בשבוע במשך שעה בערב. כשאני חוזרת הביתה בערך בשעות 9,10 בלילה אני רעבה. מצד אחד זה מאוחר, ואני לא רוצה להחזיר את הקלוריות שהורדתי, אבל שמעתי שזה גם לא בריא להישאר בבטן ריקה. מה עלי לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר * ועוד משהו.
בעיה14/05/2007כמה זמן אחרי הפעילות רצוי שאוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעדה להורדת משקלויוי14/05/2007
שלום שמי ויוי ואני בת 42, לפני שנה התחלתי לסבול מפריצת דיסק והפסקתי להתאמן בחדר כושר. המשקל שלי עלה ב-3 קילו כיום אני שוקלת כ-55.3 ק"ג למרות שהצלחתי להוריד כ- 1 1/2 על ידי הליכה מתונה כל יום של שעה, יש עדיין את הבטן שלא מצליחה להוריד דבר שמאוד מפריע לי. אני פוחדת לחזור לחדר כושר ולהתאמן במכשירים, מצד שני אני לא מסוגלת לעשות כפיפות בטן בגלל הפריצה אז מה אני עושה?? האם הזמן וההליכות היומיומיות יעזרו לי להוריד את הבטן? האם יש איזה תרגיל שאפשר לעשות? אשמח לקבל תשובה ויוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעדה לשם הורדת משקל
ויוי21/05/2007למה אף אחד לא מתייחס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימונים מותאמת אישית
אייל ברוכים21/05/2007ןיןי שלום,
ע"מ להוריד את אחוז השומן בגוף עלייך לשלב בין תזונה נכונה ופעילות גופנית יומיומית.
חשוב שתביני שמבחינה פיזיוליוגית באיזור הבטן ישנם יותר תאי שומן וזה משתנה גנטית מאדם לאדם.
בנוגע לפעילות גופנית יש מגוון של תרגילים ופעילויות שאת יכולה לבצע אך לעולם אל תפסיקי לחלוטין את הפעילות הגופנית, להיפך הפעילות תעזור לך להבריא ולחזק את שרירי הגב.
אני ממליץ לך להיפגש עם תזונאית בנוגע לבניית תפריט תזונה מסודר ובנוגע לפעילות גופנית גם
עם מאמן מוסמך שיודע לבנות תוכנית מותאמת אישית למתאמנים הסובלים מפריצות דיסק.
בגדול הכיוון האירובי שעליו את צריכה לתת דגש הוא שחייה,הליכה,אופניים ללא פעילויות עם קפיצות כמו אירובי מדרגה קיקבוקס וכד' . . .
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט יומידנה14/05/2007
שלום,
אני בת 20, גובה 1.68, משקל 53 ומתאמנת בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע.
ברצוני לדעת האם התפריט היומי שלי הוא תקין.
ארוחת בוקר: צלחת מלאה של דגני ברנפלקס עם חלב 1%.
ארוחת ביניים: פרי (תפוח או תפוז)
ארוחת צהריים: 2 קציצות סויה של טבעול וסלט ירקות.
ארוחת ביניים:פרי (תפוח או תפוז)
ארוחת ערב: סלט ירקות וכמה כפות גדושות של גבינה לבנה 1/2 %.
לקינוח פרי עם יוגורט 0% וכמה אגוזי מלך.
*ברצוני לציין שאני מגוונת בתפריט אך הוא מייצג את רוב ימות השבוע.
תודה מראש,
דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ממש רזה! והתפריט שלך
...17/05/2007נראה ממש כאילו את עושה דיאטה
למה???????
אני לא מומחית אבל הוא נראה לי בהחלט לא תקין...
תרשי לעצמך את רזה... ואת עוד הולכת לחדר כושר מה השתגעת??
הייתי אומרת שאת אנורקסית..
אני 1.67 ואני שוקלת איזה 60 ו... (אני רוצה לרדת) ואני נראית רזה כאילו כולם אומרים שאני רזה... קיצר אני חושבת איך את נראית?!
התפריט שלך מאוד מסודר את בטוח עושה דיאטה... למה?!
0% שומן- הכי לא בריא שיכול להיות מכניסים לך לשם חומרים ממש לא בריאים.. אני ממליצה לך לשנות את התפריט לדברים יותר בריאים אפילו אם הם יהיו קצת יותר משמינים... בריאות יותר חשוב
למה את לא אוכלת פחמימות?? זה חשוב... בעיקר אם את הולכת לחדר כושר גם.. הן נותנות אנרגיה...
שיהיה בהצלחה.. ותתחילי להינות מהאוכל!!! את לא צריכה דיאטה...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מאוזן
אייל ברוכים19/05/2007דנה שלום,
התפריט שלך בסדר גמור אבל אני ממליץ לך להוסיף קצת פחמימות מורכבות כשאת אוכלת מוצרי חלבון ע"מ שהחלבון יוכל להיספג טוב יותר בגוף.
כל הכבוד ובהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ביצים באמת מפתחים שרירים ?אורן13/05/2007
יש סטיגמה כזאת שביצה עוזרת בגלל החלבונים שבתוכה רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא איזה פירות או מאכלים אחרים כי יש בהם חלבונים רבים והם עוזרים .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים
אייל ברוכים13/05/2007אורן שלום,
בזמן אימון נוצר תהליך של הרס בשריר ולאחר אימון השריר נבנה וחשוב לאכול חלבון בשילוב של פחמימה מורכבת ע"מ ליעל את תהליך הבניה.
ישנם כמה מקורות של חלבון שכדאי לקחת לאחר אימון כמו: טונה/כל דג אחר, גבינה, ביצה קשה.
כשבביצה הקשה יש את החלבון המועדף מבחינת הספיגה שלו בשריר אבל לא בהכרח בכמות החלבונים.
חשוב שתקפיד על השילוב בין פחמימה וחלבון לאחר אימון עד שעה מתום האימון.
בהצלחה. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן
זיו14/05/2007אתה אומלל חחחחחח יא לאטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בברךקובי13/05/2007
שלום אייל אני סובל מכאבים בברך כחמישה חודשים אחרי בדיקות וצילומים הבעיה היא בפיקה אמרו לי שאני צריך לחזק את הרגל את הארבע ראשי...אילו תרגילים יעזרו לי להיפתר מהכאבים שיש לי כול יום??? תודה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שרירי הרגליים
אייל ברוכים13/05/2007קובי שלום,
עלייך להקפיד על כמה כללים בתקופה הקרובה:
1. הורדת עומס מהברכיים- הימנע מעמידה ממושכת.
2. המנע מנעילה ויישור מלא של מפרק הברך בעמידה ובכלל.
3.הימנע מכפיפה בזווית כזו שהברכיים עוברות את קו האצבעות ואז יש עומס גדול על הפיקה.
4.הימנע מריצה עצימה ופעילויות אינטנסיביות.
5. שמור על תזונה נכונה ועשירה בסידן.
6. את אימוני הרגליים יש לעלות בהדרגתיות.
תרגילים לחיזוק הרגליים:
1. סקווט- כפיפה לאחור עד לזווית של 90 מעלות ועלייה עד לכמעט יישור מלא של הרגליים.
2. לאנ'צ / מכרע קידמי - פסיעה עם הרגל לפנים עד למצב שהברך האחורית כמעט נוגעת בקרקע
וחזרה בצעד אחד לאחור(תרגיל זה נועד גם לחיזוק היציבה ושיווי המשקל)
שני התרגילים הם תרגילים מובחרים והכי טובים לחיזוק שרירי הרגלים : ארבע ראשי, ישבן , דו - ראשי ירכי ותאומים.
אני ממליץ לך לעיין באתרים שמציגים תרגילים אלו בסירטו/ תמונה ע"מ שתבין יותר טוב איך מבצעים ותמנע נזק נוסף עקב אימון לא נכון.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם הבטן שלא רוצה לרדת!!!!אלינור12/05/2007
אני בת 32 אמא ל 3 ילדים קטנים, ילדתי לפני כשנתיים וחצי ומאז ירדתי במשקל 25 קילו אני המון זמן תקוע ואין לי מוטיבציה. אני לא אוכלת הרבה ואני יודעת שבשביל לרדת במשקל צריך לאכול כל שלוש שעות. יש לי בטן שהיא לא ממש ענקית אבל היא בטן שמתחילה ממש מהצלעות כלפי מטה
הכל ירד רק הבטן נשארה מה עושים עם זה .אשמח לקבל טיפ או שתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקועה במשקל ?
אייל ברוכים12/05/2007אלינור שלום,
קודם כל זה טבעי לגמרי שאת "תקועה" באותו משקל לכמה זמן זה קורה לכולם.
שנית אני ממליץ לך לעסוק בפעילות גופנית אירובית ואנאירובית ( תרגילי חיטוב ועיצוב) בשילוב עם קבלת תוכנית תזונה מתזונאית/מאמן מוסמך.
הפעילות הגופנית תעצים את תהליך שריפת השומנים בגוף.
חשוב גם שתדעי שבאיזור הבטן ישנם יותר תאי שומן פיזיולוגית.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב הבטןלימור12/05/2007
אני אחרי לידה 6 חודשים אני שוקלת 50 קג' וגובהי 1.62 כרגע אני עושה הליכות וכפיפות בטן ועדיין יש את השומן בצדדים שמאוד מפריעים לי
מה עוד אפשר לעשות כדי שהבטן תיהיה ישרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח חיים בריא
אייל ברוכים12/05/2007לימור שלום,
קודם כל חשוב שתביני שלא ניתן להחליט מאיפה הגוף יוריד שומן.
באיזור הבטן ישנם יותר תאי שומן פיזיולוגית.
ע"מ להעצים את שריפת השומנים בגוף ולחטב אותו אני ממליץ לך להוסיף תרגילי חיטוב ועיצוב בנוסף לפעילות האירובית שאת מבצעת (לעלות בהדרגה עד לפחות 45 דק' 3 פעמים בשבוע) וכמובן לשמור על תזונה נכונה.
ולימור את צריכה להיות סבלנית זהו תהליך שלוקח קצת זמן אבל כל עוד תשמרי על הכללים את תצליחי.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להוריד שומןירון12/05/2007
כדי להוריד את השומן אמרתה שאפשר הליכה רציה אפשר גם אופנים ואם כם במשך כמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מאזן קלוריות שלילי"
אייל ברוכים12/05/2007ירון שלום,
ע"מ לשרוף קלוריות ושומן אתה יכול לעשות כל פעילות אירובית כמו: ריצה, אופניים , שחייה , הליכה . . . .
תתאים את משך וסוג הפעילות לפי מטרותיך כמובן בשילוב של תזונה נבונה.
בהצלחה. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי בטן.ת.11/05/2007
א- מהי תוכנית האימונים לפיתוח שרירי בטן במהירות לנער בן 13?
ב- כמה זמן לוקח לגרום לשרירי בטן שיראו תוצאות?
ג- אל תשלח אותי לשום רופא או משהו כזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות
יורם אילת11/05/2007שרירינ הבטן הם שריר לכל דבר על כן אימון אזור זה פעמיים בשבוע על ידי 2-3 תרגילים של 3 סטים 20-25 חזרות יחזקו את השריר
התרגילים המומלצים הם כפיפות בטן בשכיבה על מזרון וכפיפות אלכסונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייNo Name10/05/2007
שלום ,
רציתי לדעת כמה דברים..
איזה תרגילים יכולים להוריד מהיריכיים ואילו מהאיזור המלא של היריכיים?
ואיזה תרגילים יכולים להוריד מהבטן?
ואיך אפשר לדעת אם וכמה המשקל כולל מסת שריר??
וזה נכון שכשמתאמנים בחדר כשר אז זה עוצר את הגובה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן
יורם אילת11/05/2007"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן.
*אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
*מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.
- מדדים כמו אחוזי שונן או מסה שרירית אפשר לדעת רק בעזרת מכשור מתקדם .
-אימון בחדר כושר לא עוצר את הגדילה כמובן שיש חשיבות לתוכן האימון .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים ושומן
חנין01/06/2008איך שהבנתי, שתרגילים לא מורידים שומן, אלא אני צריכה לעבוד אירובית,אז במה בדיוק התרגילים נועדו חוץ מלשפר את המראה והחיצוני והחיטוב? כלומר,מה עם האנרגיה וכל ההזעה בזמן ביצוע תרגילים בין האם זה לחיטוף בטן,ישבן ירכיים???
אני לומדת במכללת וינגייט לתואר ראשון,אני עושה כמעט את שניהם והבעיה שאני לא יורדת במשקל ואני אוכלת מסודר בלי הגזמות ושומר,למרות שאני לא כזאת כלכך שמנה,יש לי 22%שומן, לא יאומן לאיך שאני נראית כי אני שוקלת 51 ק"ג וגובה 155.
ויש לי שומן יותר באזור הריכיים,והישבן קצת בבטן??? מה אני עושה איתם, ואיך אני יכולה לבדוק בין האם זה שומן או שריר?כי אני קצת לא לגמרי שרירית
סליחה אם התרחבתי בנושא....האמת זה עוד כלום
אשמח לקבל תשובה בחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!מימי09/05/2007
אני בחורה די צנומה בחלק העליון של גופי, אך החלק התחתון שלי רחב בצורה ממש לא פרופורציונלית. מה שמפריע לי בעיקר הוא הישבן, הוא די "מורם" (כלומר, הוא לא נפול), אבל הוא מאוד גדול ובולט.
שאלתי היא, האם ניתן לפחית את *גודלו* של הישבן? ואם כן, איזו פעולות יפחיתו את *גודלו*?
תודה מראש ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית ל
יורם אילת11/05/2007עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן , פיזור תאי השומן בגוף הוא משהו גנטי ומשתנה אצל כל אדם . בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)