פורום יחסים, זוגיות ונישואין - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר סקס
    לילית
    12/11/2009

אני אישה שגרה שנה עם החבר שלה ...גרושה אחרי נישואים וגירושים קשים..
    הבחור החדש הוא חלומה של כל אישה אוהב עוזר מכבד מפנק ...אבל. הוא לא בחור מיני ..
    אני זקוקה לסקס כל יום והוא פעם בשבוע שבועיים.
    הוא צריך לקיים אהבה ואני צריכה סקס ..הוא בחור מאוד עדין ומיוחד לבגוד בו איני רוצה כי הוא ממש סקסי ובא לי עליו תמיד ..והוא עייף ..משתשמש בתירוצי האישה: אני עייפה , כוא , לא בא לי ....
    ניסיתי לדבר איתו ולהסביר שמה שאין בבית מחפשים בחוץ...ועדין כלום לא השתנה ..
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יצר מיני נמוך

דורית כהן
    15/11/2009

צר לי, לילית היקרה, שאין לי בשורות טובות. מצאת לך מישהו רגיש ועדין שהדחף המיני שלו נמוך. יש אנשים כאלה. אני חושבת שאם זה מפריע לך עכשו - זה יפריע לך עוד יותר בעתיד. זה לא משהו שניתן לשנות אצלו, עובדה שהערת וביקשת וזה לא שינה. זה משהו בתכנות הפנימי שלו - אם ברמה הרגשית ואם ברמה הביולוגית. שאלה: האם כאשר זה כן קורה ביניכם זו חגיגה? נפילה? בינוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימאס לי ..
    אני
    11/11/2009

אז ככה שמי ענבל ויש לי חבר ..
    הוא ממש לא מפרגן לי ולא אומר לי אף פעם " איזה יפה את היום " ושאר המישפטים הדומים .
    מה שהכי מציק לי שעוברת בחורה ברחוב שניראה טוב הוא נועץ בהמבטים
    ואם אפילו מסובב את הראש אלייה וליפני שאנחנו מיתקרבים אלי אני סופרת בלב בול חמש שניות והוא שורק ואני אם אני רואה את הגבר הכי מדהים אני לא מיסתכלת ולא כלום אני מכבדת אותו ..
    אפילו שאני לבד אני לא מצליחה להיסתכל על אחרים ..
    נכון שזה טיבעי להיסתכל וניסיתי לדבר איתו אז הוא מיתעצבן ישר ..
    ומקום עבודה שאני עובדת מלא בחורים מתחילים איתי מבקשים את הטלפון אבל לא נותנת ולא כלום!
    מזכירה אפילו את זה שיש לי חבר..
    וזה ממש ניהיה בלתי ניסבל כי זה אוכל אותי מבפנים ואני אפילו מקנא ושואלת את עצמי " מה רע בי?! "
    ואני ניראת טוב מטפחת את עצמי הכל בסדר בי ..

אשמח לעצה מה אני יעשה עכשיו.?
    תודה ,
    ערב טוב ..

לקביעת תור
    סגירה
    נימאס לי ..

הוספת תגובה

• נמאס לך ובצדק

זאב בודד
    12/11/2009

קודם כל התקשורת ביניכם לא תקינה אם את מעירה לו והוא ישר מתעצבן.
    זה טיבעי להסתכל קצת על בחורות יפות בסביבה אבל לא לנעוץ מבטים ובטח שלא לשרוק להם.
    האם חוץ מזה הוא מכבד אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ..

ענבל
    12/11/2009

לא נתתי לו אף פעם גבולות אני לא אוהבת להישתלת על בנאדם אבל אני חושבת שהוא אמור להבין את זה שצריך לכבד ..
    בוא נגיד שיש עוד דברים שהוא לא מכבד אותי וזה די מציק לי..

דורית כהן אני אשמח אם את תעני לי גם ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שירית
    12/11/2009

גבולות אינם השתלטות על האחר!
    גבולות הן המקום שבו את עומדת על הכבוד העצמי שלך.
    ואם את לא מכבדת את עצמך למה שחברך יכבד אותך?
    זה לא מובן מאליו שיכבדו אותך אלא אם את מכבדת את עצמך קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה ..

אני
    13/11/2009

אני כן מעריכה את עצמי וזה כן מפריע לי שהוא לא מעריך אותי!
    נכון שגבולות צריך אבל אני לא עשיתי את זה מההתחלה והיום אני כבר לא מצליחה ..
    אם אני עושה גבולות אז הוא מיתעצבן ואומר שאני מאוד כובלת אותו וזה לא נכון ..
    והוא לא רואה שזה ביכלל הפוך

ורציתי לדבר על עוד משהו
    אני גם מתחילה להרגיש שהוא מנצל אותי כשהוא רעב או כשמעמם לו ..
    כשהוא מרגיש אחד מהם אז הוא מצלצל מהר ישר..
    אבל אם לא אז הוא מיתעסק בדברים אחרים ואז אומר לי שאני משועממת כי אין לי מה לעשות!
    זה נימאס עלי ! אני כן מעוניינת לעצור את כל זה אני גם בנאדם ולא פחות ממנו וכניראה שהוא לא מבין את זה כל כך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה קשה
    פגועה
    11/11/2009

שלום רב,
    לפני כ6 שנים התגרשתי מבעלי הראשון ונישאתי שוב לפני שלוש שנים.
    מהבעל הראשון יש לי 2 ילדים וילד משותף כרגע עם הנוכחי.
    בעלי מאוד דואג לילדיי והיחסים ביננו מאוד טובים בדרך כלל..
    לאחרונה הגענו להחלטה לקנות בית במקום בו אנו גרים. ובשיחה על התוכניות.. בעלי אמר לי שהוא מתכוון לרשום את הבית על שמו בלבד מאחר שהוא רוצה שהבית ישאר לבנו היחיד כאשר נלך לעולמנו.

אני ממש נאלמתי דום ולא ידעתי איך לקבל את העובדה הזו. נפגעתי מאוד.. אני מרגישה שהוא הוציא אותי מהזוגיות הזו בשניה אחת.

מבחינה אחת הוא המפרנס העיקרי זה נכון אבל לי נראה שכזוג אנחנו קונים "יחד" בית ולכן הבית אמור להרשם על שם שנינו.. כל העניין נראה לי לא הגיוני בכלל.
    היום כשאנו בסידורים לקראת לקיחת משכנתא אני ממש לא מרגישה רצון והתלהבות לעשות את הצעד וכל העניין גורם לנו למתח רב בבית.
    האם יש משהו שיוכל לעזור לי להגיע להחלטה מה לעשות?
    אשמח לעזרה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה קשה

הוספת תגובה

• אפשר לפתור

זאב בודד
    12/11/2009

עינייני חלוקת רכוש זו בעיה רצינית שקורעת הרבה משפחות, לדעתי אפשר לרשום את הנכס נגיד שליש שלך ושני שליש שלו, או להגיע לפשרה בעיניין.
    השאלה אם דיברת איתו ואיך הוא מגיב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאב בודד

פגועה
    12/11/2009

תודה על תגובתך..

כמובן ששוחחנו על כך, הוא לא מבין איך אני לא מבינה אותו.. (?!)
    הוא טוען שהוא המפרנס העיקרי ולכן הוא זה שצריך להיות רשום על הנכס..
    חשבון הבנק שייך לשנינו ואת ההלוואה והמשכנתא הוא רוצה לקחת משם..
    ואני לא מבינה איך הוא לא מבין שאי אפשר לבקש ממני לחתום על הלוואות לשם הנכס ולנכס לא יהיה שום קשר אלי...

האמת היא שקיבלתי החלטה לא להיות מעורבת בזה בכלל.. בשום דרך.
    אני יודעת שיהיו עוד מכשולים בדרך.. אבל אופטימית להצלחה.
    תודה שוב זאב בודד..
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי זה ממש לא צודק

דורית כהן
    15/11/2009

פגועה יקרה, צר לי אבל קשה לי לקבל את ההחלטה שלו. הרי אילו היית בזוגיות ראשונה והייתם מחליטים לקנות בית ולהיכנס למשכנתא - לא היה ספק שהייתם רושמים את שניכם. יוצא שבגלל שאת בזוגיות שנייה - את יוצאת מופסדת! את נשארת נשואה לבעל השני, עובדת לפרנסתך, משקיעה גם בבית, השנים חולפות ולא נרשם שום דבר לזכותך מבחינה רכושית. זה לא תקין לדעתי. זה כאילו שרק אם תתנתקי ממנו יש לך סיכוי תיאורטי שיהיה לך אי פעם בית על שמך. לגעתי יש צורך להתעמת איתו על הנושא שוב, לא לנתק מגע ולהתעלם, כי זה נושא שילווה אותך כל השנים ויעציב אותך ואף ידאיג אותך. חשוב לא לטמון את הראש בחול ולא להעביר הלאה.
    נכון שכאשר יש חילוקי דעות זה יוצר מתח ואי נעימות, אבל תחשבי שאם לא תפתרו את הבעייה בצורה צודקת - התחושה הזאת תלווה אותך ועלולה להרעיל את היחסים גם מבלי שתתעמתי איתה...
    איזרי עוז, העלי שוב את הנושא. יתכ שההצעה של "זאב בודד" היא אחד הפתרונות האפשריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד תקוע על האקסית
    זאב בודד
    11/11/2009

שלום לכל חברי הפורום זו הפעם הראשונה שלי פה סתם כי בא לי לשתף.
    לפני שנה וחצי הכרתי אישה נפלאה שהייתה טוטלית ונתנה לי ים של אהבה.
    היינו ביחד חצי שנה ואפילו גרנו ביחד, אני נתתי לה יחס של כבוד אבל לא אהבה, כי לא הרגשתי שום רגש כלפיה.
    לאחר חצי שנה בצדק רב היא ביקשה להפרד, בהתחלה הרגשתי שיורדת לי אבן מהלב, ושאני יוצא לחופשי דיי שמחתי על ההחלטה שלה.
    אחרי שבוע בערך הבנתי כמה טעיתי וכמה הרגשות שלי עצומים כלפיה, הייתי נותן הכל בשביל שהיא תחזור אלי, ובאמת התחננתי אליה כמה פעמים, אבל התשובה שלה היא שהיא מעריכה אותי כבן אדם אבל לא כבן זוג.
    בינתים אני בזוגיות כבר 4 חודשים ולאחרונה עברנו לגור ביחד, אבל אני לא מצליח לאהוב אותה כמו את האקסית, אני מסתכל לפעמים על האישה שלצידי ורואה מלאך יפה, זה לא נתפס שאני לא מתאהב בה.
    כל החברים שלי אומרים לי שהפעם נראה שתפסתי את האחת שמתאימה לי באמת, אז אני זורם עם זה ומשקר להם ולעצמי ועונה שנכון, אבל בלב הקודמת יושבת ולא רוצה לצאת.

לקביעת תור
    סגירה
    תמיד תקוע על האקסית

הוספת תגובה

• היי זאב בודד

שירית
    11/11/2009

תודה על השיתוף.
    מה שאתה אומר בעצם זה שאת מעריך את מה שיש לך רק אחרי שהוא אובד לך.
    שאתהמרגיש אהבה למה שיש לך רק אחרי שאין לך אותו.
    זה ברמה הריגשית.
    היות ואתה מודע לתופעה הזאת אצלך , זה מצריך התערבות של השכל.
    האם אתה יכול להסתכל כרגע על מה שיש לך וללמוד להעריך ,להוקיר ולאהוב ?
    נסה להתחבר לרגש שיתעורר בך אם הנוכחית תקום ותעזוב אותך...
    נסה להתחבר לתחושת האובדן ,הכאב והפספוס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירית

זאב בודד
    12/11/2009

המחשבה הזאת עברה לי בראש, והאמת שבקשר הנוכחי אני מתחיל לפתח רגש עוד לפני שאני מאבד אותו, ומקווה שזה יתעצם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה!

שירית
    12/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוע לגביי קשר הרסני
    גברת כהן
    10/11/2009

שלום,
    אשמח לקבל המלצה/הכוונה/סיוע כלשהי. להלן הבעיה:
    יש לי חברה מאוד טובה בת 50. נראית מצוין!! עם אנרגיות טובות, אישה טובה.
    היא גרושה והכירה לאחרונהבן זוג. הוא שואב ממנה אנרגיות ומתיש אותה נפשית עם בעיות שלו. הוא אינו מפנק אותה ןודואג לה וגם כאשר עושה משהו מוציא לה את כל החשק.
    מה עליה לעשות? שהרי אוהבת אותו אך הקשר מזיק לה.
    היא מאוד חשובה לי...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סיוע לגביי קשר הרסני

הוספת תגובה

• את לא יכולה לעזור לה!!

שירית
    11/11/2009

היא תשתחרר ממנו רק כשהיא תרצה ותחליט שהיא לא מוכנה לסבול יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר נישואין
    אורן
    10/11/2009

שלום אני ואשתי במשבר נישואין קשה מאוד היא הגישה תביעה לגירושין לפני 3 חודשים
    ואחרי כל התלאות שעברנו כל החודשים הללו כולל צו הרחקה מהבית היא הסכימה ללכת לייעוץ זוגי
    אבל כל הזמן דוחה את מועד הפגישה כאילו היא מנסה להרוויח זמן
    רציתי לדעת אם למישהו יש איזו השערה למה היא עושה את זה?
    והאם טיפול שכזה יכול להועיל במקרה שלנו?
    וכמובן למה היא כל הזמן משנה את דעתה בנוגע לגירושין? מצפה לתשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    משבר נישואין

הוספת תגובה

• אולי היא חוששת שתחזור הביתה?

דורית כהן
    15/11/2009

אורן היקר, מכיוון שלא התייחסת לפרטים מסויימים כמו מה גרם לצו ההרחקה, מהן התלונות של אישתך - לא ניתן לתת לך תשובה רצינית.
    על פניו זה נראה שהיא בעצם רוצה להתגרש, כי אם לא היתה רוצה - היתה עם מוטיבציה רבה יותר להתחיל את הייעוץ.
    השערה אחרת - אולי היא חוששת שבייעוץ יגידו לה שעליך לחזור הביתה וזה מאוד מפחיד אותה? אולי אם תגיד לה שאפשר להתחיל ייעוץ כאשר שניכם גרים בנפרד - זה ירגיע אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אורן
    15/11/2009

תודה הדורית על העצה אני אציע את זה אצל המטפלת הזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אורן
    17/11/2009

בקשר להצעתך שנתחיל את הטיפול הזוגי שאני עדיין מחוץ לבית ההצעה הזאת עלתה מצד המטפלת אבל היא אמרה לאשתי שבאיזשהו שלב אני אצטרך לחזור הביתה בכדי ליישם את הדברים יותר טוב .
    והתשובה מצד אישתי הייתה שהיא רוצה לחשוב על זה והיא לא מעונינת כרגע להתחיל טיפול כלשהו
    אז המטפלת אמרה לה שנקבע פגישה למועד אחר ופגישה הזאת היא תצטרך להגיד אם יש לה נכונות להתחיל איזשהו טיפול לשיקום הנישואים.
    בקשר לצו הרחקה הוא הוצא בטענה שאיימתי עליה ואין לו כל הצדקה.
    ומה טענותייה ?היא אומרת שהיא כבר לא מרגישה אליי כלום ושכל הזמן מנעתי ממנה לעשות דברים בחיים ונתתי לה להרגיש קטנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי אובד עצות
    אביב
    10/11/2009

שלום
    היום אחרי 10 שנות נישואין ו - 3 ילדים מקסימים (10,6, 3) אני עושה את הצעד הראשון כדי לטפל בבעיות במערכת היחסים שלי עם אשתי
    אני צריך פשוט עזרה מגורם אוביקטיבי שיציב לי מראה מול הפנים כדי לדעת אם מה שאני מרגיש משותף להרבה גברים נשואים במצבי או שישנה בעיה רצינית היחסים שלי עם אישתי

להלן הבעיות:

1. אשתי לא מגלה עניין / רצון לדבר איתי, לנהל שיחה, אפילו של 5 דקות בסוף היום כדי לשתף / לתמוך / לעודד וכו'. שיחות הנפש הם תמיד ביוזמתי וגם אז היא עושה טובה שהיא מדברת, או שהיא מתחמקת, או שפשוט אומרת לי שהיא עייפה ולא "בא לא לדבר." - עשיתי ניסוי, ולא יזמתי איתה שיחה במשך 10 ימים. היא שתקה ערבים שלמים ובהתה בטלויזיה.
    2. מקיימת איתי יחסי מין רק כשהיא רוצה, (פעם בשבוע במקרה הטוב) ובתדירות פחותה בהרבה ממה שאני היית רוצה (פעמיים שלוש בשבוע) - אין בעיה של סיפוק מיני מהצד שלה, ואילו אני מסתובב בתחושה של חוסר סיפוק תמידי
    4. ברוב הלילות אני נכנס למיטה בשעה סבירה לבד, היא מתחמקת מלבוא ולישון איתי / להתחבק / שלא לדבר על פינוק / מסג' / יחסי מין וכו', במקום זה יש תמיד עוד כביסה לקפל, הכנות ליום המחר, משהוא בטלויזיה וכו'
    5. בגלל שהיא לרוב דחתה את ניסיונות החיזור שלי והרצון לקירבה, הגעתי למצב שאני כבר לא מנסה ליזום איתה יחסי מין ופשוט ממתין שהגברת תואיל בטובה (כשבה לה) לקיים איתי יחסי מין, כמובן שאני קופץ על הזדמנויות הפז המועטות האלו ונענה ברצון.
    6. אני לא בוגד, אבל מתוסכל מינית, מבחינתי בגידה היא תחילת פירוק הנישואין ואני לא רוצה להגיע למצב הזה
    7. אני כמעט בטוח ב - 100% שאין לה מאהב.
    8. הסיבות שלה למצב הם עייפות רבה, ילדים, עומס וכו'
    9. אני גם עובד קשה, וגם עוזר בבית, עושה את המקסימום שאני יכול, - אבל התמורה שאני מקבל בינונית עד עלובה

אני פשוט אובד עצות, מתוסכל

מה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    נשוי אובד עצות

הוספת תגובה

• הימנעות מאינטימיות

דורית כהן
    15/11/2009

אביב היקר, היטבת לתאר את הזוגיות שנכנסה לשיגרה שהינה מאוד מצוייה אצל הרבה זוגות.
    אני אשים כותרת אחרת מעל כל התופעות שאתה מתאר -
    "הימנעות מאינטימיות"
    זה נשמע מוזר, אבל בשלב מסויים של הנישואין הרבה אנשים מרגישים שאינטימיות רבה מדי - גופנית ורגשית - מעמיסה עליהם ודורשת מהם יותר מדי תעצומות נפש ואנרגיות. זה מצריך להיות רגיש וקשוב לצרכים של בן הזוג ולהיענות לרובם, ופעמים רבות ההיענות לא תואמת את השעון הביולוגי והאנרגטי של הצד השני. אז לפעמים מה שעושים הוא ליצור מרחק, לא להקשיב, לא להתעניין, לא להסתכל לכיוון, כדי שלא יופיע הצורך לתת מענה, לפנות זמן, להיענות להזמנה לסקס.
    תוסיף על מה שכתבתי את קיומם של הילדים שהם מאוד תובעניים, ובאמת דורשים המון אנרגיות ותשומת לב - עד שלא נשארת רזרבה, לא לעצמי ולא לבן הזוג...
    לכן כל מה שאתה מתאר הוא מאוד מצוי וניתן להבנה. יחד עם זה אין ספק שזה מאוד מאכזב ומתסכל.
    לפעמים אפשר - ע"י ייעוץ קצר מועד - להבין את התהליך שתיארתי לפניך ולמצוא דרכים להחזיר את תחושת הזוגיות האינטימית מבחינה רגשית וגופנית.
    הרבה פעמים היוזמה לייעוץ במצב הדברים הזה באה מצד הגבר, כי התסכול המיני כל כך חזק שזה מניע אותו לפעולה. רוב הנשים מסוגלות להיות ללא סקס זמן רב לפני שזה מתסכל אותן בצורה מודעת, מה גם שאתה כותב שאשתך יוזמת כאשר בא לה כך שאצלה אין תסכול מסוג זה
    אני מנחשת שאתב גם מתוסכל מזה שלה נוח להישאר במצב הזה ורק אתה בבעייה. ואכן, לפעמים נוצרת "חלוקת תפקידים" שכזאת, בה האישה נעשית אחראית על תחום הילדים והגבר בלית ברירה נעשה אחראי, או "ראש גדול" בכל הנוגע לתחום הזוגיות והמיניות.
    אני מקווה שנתתי לך פתח כלשהו. ממליצה כמו כן לקנות את סיפרה של אסתר פרל - אינטליגנציה ארוטית" העוסק בתשוקה המינית אצל זוגות נשואים. מאלף ועוזר מאוד. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר לא בא לו
    רות
    10/11/2009

שלום, אני בת 32 נשואה ואם ל3 ילדים. מאז הלידה השלישית בעלי לא ממש מתקרב אליי או נוגע בי. לציין כי ההריונות ההנקות והלידות גרמו זוועות לגוף שלי (צניחה טוטאלית של החזה והגדלת הנרתיק) אני כנראה כבר לא מושכת בעיניו. האם יש דרך לשנות את המצב?

לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא בא לו

הוספת תגובה

• תחזרי להיות כמו ביום של החתונה שלכם

יוסי
    11/11/2009

הרמת חזה והצרת נרתיק
    אם לא תעשי שינוי לא יעבור זמן והוא יבגוד בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב או לא אוהב?
    גבר לב שבור
    10/11/2009

שלום, אני מאוד מבולבל בחודשיים האחרונים..
    הייתי בקשר עם האקסית בערך שנתיים ונפרדנו, מאז אני חושב עליה הרבה ומתקשר ומנסה לחזור אליה.
    העניין הוא כשאני נשאר לבד עם עצמי אני חושב אם בכלל אני אוהב אותה? או שזו רק משיכה?
    אני מאוד מבולבל אני לא יודע איזה שאלות לשאול את עצמי כדי להגיע למסקנה הזו.
    אני רוצה לשכוח אותה אבל אולי יש סיכוי שנחזור..ככה שבעצם אני מתנדנד עם המחשבות אם לוותר או לא. היא בחרה להיפרד ממני..היינו רבים ואחרי שנפרדנו הייתי עם מישהי אחרת..אח"כ חזרנו והיא הייתה מתוסכלת מהעניין עד שבחרה לחתוך.
    הגעתי למסקנה שאני צריך להתנתק ממנה. אם היא תרצה היא כבר תיצור איתי קשר.
    בבקשה אני חייב לדעת את זה..מרוב הבלבול אני כבר לא יודע מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה
    אוהב או לא אוהב?

הוספת תגובה

• הי מבולבל

shir.
    10/11/2009

באמת נשמע שאתה לא ממש יודע מה אתה מרגיש. לפעמים חוויית הדחיה, ומעבר לזה- חוויית הבדידות והריקנות שיש לאחר שנתיים של יחד ושל זוגיות- גדולות בהרבה מההיגיון ומהשכל הבריא, שבדרך כלל צריכים אותו במצבים כאלה. כשאתה לבד עם עצמך וחושב- אני בכלל אוהב אותה?- אני מרגישה שברגעים האלה אתה מנסה להיות כן עם עצמך ובאמת לברר מאיפה אתה פועל- מאותה תחושה של בדידות ושל געגועים לביחד, לזוגיות, לאינטימיות (לאו דווקא געגועים אליה), או האם אתה פועל אכן מרגש ברור ומוצק- שאתה אוהב אותה ולא יכול בלעדיה.

לי יותר מרגישה נכונה האופציה הראשונה. אני חושבת שאם אכן היתה פה אהבה אמיתית, לא היית עסוק בשאלה בינך לבין עצמך.

עם זאת, תמיד אפשר לנסות את הביחד הזה שוב, ללמוד לקחים מהעבר ולנסות להיכנס לקשר עם תובנות חדשות ואולי התחלה חדשה שתוביל לזוגיות בריאה יותר. אין פה מה להפסיד, במקרה הפחות טוב- שוב תגיעו למסקנה שזה לא זה.

מה שחשוב שתבדוק מול עצמך- מאיפה אתה מוּנע, מרגש ברור אליה, או מהגעגועים לביחד ולזוגיות, לאו דווקא איתה. במילים אחרות- תנסה לפרק לגורמים למה בדיוק אתה מתגעגע בה, באותה חברה לשעבר, תנסה לדייק ולצמצם את האינפורמציה והבלבול לשורה תחתונה אחת.

בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה חשובה

shir.
    10/11/2009

כתבת שאתם חודשיים לאחר הפרידה- זה זמן מאוד קצר (למרות שזה מרגיש הרבה), על מנת לפעול מתוך שיקול דעת "קר" יותר, ולא מתוך רגשות שעלו ושעולים במהלך העיכול הזה של הפרידה.

אני חושבת שלזמן יש פה משקל גדול. כדאי לחכות עוד, להמשיך את החיים, ולבדוק מול עצמך את מה שהצעתי בהודעתי הקודמת. רק חשוב להדגיש שחודשיים זה זמן נורמלי וטבעי עדיין לתהות על קנקנה של הפרידה הזאת, אבל אני לא בטוחה שזה זמן מספיק לפעול ולהחליט מתוך רציונל מאוזן עם רגש. כרגע אני חשה מהודעתך שאותו בלבול הוא כתוצאה מרגשות שעלו ומתוך תחשושות הבדידות, ופחות מתוך החלטה מושכלת שהיא האחת שלך.

שוב בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושבת שאנחנו זקוקים לייעוץ

דנה 25
    11/11/2009

אנחנו מאוהבים בטירוף ובעלי מעריץ אותי ברמה שכל החברות שלי מקנאות בי,
    הבנתי את הטעויות שלי שפגעתי בו סתם והוצאתי עליו את כל הלחצים שלי...
    ברוך ה הכל הסתדר(טפו טפו טפו) ודיברנו הבנו את הטעויות והסקנו מסקנו ותודה לאל עלינו על דרך המלך..!!!!
    תודה רבה על העזרה כשראיתי את הדברים כתובים הבנתי בגיוק כמה טעיתי וכמה פגעתי סתם בבעל היקר שלי!!!
    תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שיר

גבר לב שבור
    16/11/2009

לנסות את ה"ביחד" הזה כמו שכתבת לא תלוי בי..היא מרגישה נבגדת ואני לא מאשים אותה..האמת שאני יודע מה אני רוצה..אותה..אני פשוט לא מסוגל לקפל את הזנב בין הרגליים ולשכוח..היא כל עולמי..לרגע אחד לא הייתי איתה סתם..אני מאמין שאולי השוק הזה שנגרם עקב הפרידה לא נותן לי מחשבה צלולה..תודה על ההודעה שכתבת מאוד אהבתי איך שהשקעת..
    נ.ב: כמה זמן אני צריך לתת לה לחשוב עם עצמה? מה בערך הפרק זמן הנחוץ כדי שהיא תבין בעצמה אם היא רוצה אותי או לא??..ותבין סופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחוף .. מרגישה רע :(
    אין שם
    08/11/2009

אז ככה .. אני בת 17 עוד מעט ויש לי חבר בן 17 וחצי ..
    שכבנו .. אנחנו חברים כבר קרוב לשנה ושכבנו ממזמן ..
    לפני שנתיים ככה הוציאו סירטון על ילדה בת 12 ששכבה עם חבר שלה הוא צילם אותם ומראים הכל יש אור ורואים הכל הכל .. וזה ממש ממש דוחה ..
    איך שראיתי את זה ניבהלתי אני מרגישה עם עצמי פיתאום חרא ואומרת לעצמי איך נתתי לו ככה?
    ואני רואה את זה וזה זוועה .. והוא מיסתכל על זה כל פעם בלי סוף
    אני יודעת שהוא לא יעשה כזה דבר יצלם ויפרסם בחיים לא אני סומכת עליו בעיניים עצומות
    אבל למה אני ביכלל מרגישה ככה? הוא נוגע בי יש לי צמרמורות מרגישה רע בנפשששששששששש!!!
    והוא לא עשה לי בחיים שום דבר בכוח לא איים עלי לספר לחברים לא צילם אותי כלום אבל אני רואה את הילדה ההיא מיסכנה אבל בכל זאת זה זוועה שהיא ידעה שהוא מצלם אבל לא מדברת עליהם זה לא אכפת לי
    אבל אני אשיתי מרגישה לא בסדר שבא לי ליבכות ואומרת לעצמי שכל הכבוד שלי ירד לריצפה!
    שונאת את עצמי וניגעלת ..
    אני מאוד אוהבת את החבר שלי אני לא יודעת למה זה בא לי ככה פיתאום..
    הייתי עושה את זה הרבה איתו ונהנת אפילו לא הייתה לי שום בעיה ..
    מה אני עושה מזה אומר ביכלל?!

אשמח לתשובה מהירה ..
    תודה , לילה טוב !

לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחוף .. מרגישה רע :(

הוספת תגובה

• השפעות מתוך ה"לא מודע"

דורית כהן
    15/11/2009

אין שם יקרה, הסרטון ההוא גרם לך לחשוב מחדש על יחסי המין ביניכם ולפקפק האם את עושה איתו את מה שנכון לך.
    קורה לפעמים שאנחנו פועלים בכיוון מסויים, בלי לחשוב...זורמים... ורק אחר כך קורה משהו שגורם לנו להרהר במעשינו. אני חושבת שהעובדה שיש לך כאלו צמרמורות ומחשבות קשות מעידה שאת לא לגמרי שלמה עם קיום יחסי המין עם חברך. לפני שראית את הסרטון - לא הקדשת לכך מחשבה אלא זרמת עם החבר שלך. אבל הצפייה בסרטון הציפה מחשבות וספקות שהיו שם כנראה גם קודם אלא שהם היו ב"תת מודע" שלך ועכשו עלו למודע. לפעמים נוח לנו להדחיק דברים שאינם נעימים או דברים שגורמים לנו מעצורים או עימותים. אבל הדברים שאנחנו מדחיקים הם בדרך כלל חזקים מאיתנו ולא נשארים הרבה זמן בהדחקה הזאת. והנה מחשבותייך פרצו לקידמת הבמה וזה מציק לך ומפריע לך.
    יכול להיות שספגת בבית גישה שמרנית ליחסי מין והמערכת המוסרית שספגת בבית עכשו יוצאת לאור.
    מה שאני מציעה לך הוא לבחון מול עצמך - מה את חושבת על יחסי מין בגיל שלך, עד כמה את סומכת על חברך, איך את מרגישה פיזית ורגשית עם יחסי המין, האם אתם נזהרים ומשתמשים באמצעים נגד הריון ומחלות מין. אם את רואה שיש לך רגשות מעורבים וכי אינך באמת שלמה עם קיום יחסי מין איתו או בכלל - עלייך להיות נאמנה לעצמך, שלמה עם עצמך קודם כל. אחר כך תראי מה את עושה מול חברך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות
    ה
    08/11/2009

אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי

אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• תחשבי מה בכל זאת חסר ומה את מחפשת

יואב
    08/11/2009

איזה ריק הוא ממלא אצלך ?
    הישמרי, אם את רוצה לשמר את נישואיך
    כדאי גם שתשוחחי עם בעלך כשתביני מה חסר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה ךעשות

אורלי
    08/11/2009

כניראה שאינך יודעת להעריך מה שיש לך בבית אחרת לא היית מחפשת בחוץ תחשבי על ילדייך ואולי גם על ילדיו שלו במוקדם או במאוחר הדבר יתגלה ולדברייך יש לך מה להפסיד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לייעוץ

דורית כהן
    15/11/2009

ה היקרה, מה לומר לך?...הסתבכת קשות. מצד אחד נשבית בהתאהבות קסומה שמאפשרת לך בריחה למקום מאושר וחסר דאגות, אך לא מציאותי, ומצד שני את מפחדת לשלם את המחיר אם זה יתגלה - להפסיד את כל מה שבנית בחיים, עם בעל מדהים ומקסים שאת אוהבת!
    תראי, אילו היית קצת מקטרת על בעלך ועל הקשיים בחיים שלך, הייתי יותר מבינה את ההיאחזות שלך במאהב, אבל במקרה שלך יש לך כל כך הרבה מה להפסיד ואת מסכנת זאת לגמרי.
    אני חושבת שעלייך לבדוק - אולי בעזרת ייעוץ פסיכולוגי אישי, ללא בעלך - מה באישיות שלך או בנסיבות החיים שלך הביא אותך למעידה הזאת, ווייעוץ כזה יכול לתת לך תמיכה לקראת הצעדים שעלייך לעשות. חשוב שיהיה לך מקום בו תרגישי בטוחה לשוחח על מה שקורה איתך, ואז להגיע להחלטות. בלי לנתח ולשוחח על מה שקורה לך - אולי תצליחי להתנתק הפעם אבל יש להניח שהתופעה הזאת עלולה לחזור, או הגעגועים אליו לא יניחו לך, ותיצרי איתו שוב קשר. לכן חשוב לעבד את מה שקורה לך עם פסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה לזוגיות
    מיכל
    07/11/2009

שלום
    אני מיכל בת 22,
    אני ובן זוגי בשנה האחרונה הכרנו בטיול בחו"ל, כחצי שנה טיילנו יחד וחזרנו יחד לארץ.
    בחודשים הראשונים הכל היה בסדר ועכשיו היחסים מתחילים קצת להדרדר...
    אני מודעת למספר דברים שאינני אוהבת בו, אך גם מודעת לכך כי אני אוהבת אותו מספיק בשביל להתמודד עם הדברים האלו. אך לצערי לאחרונה נראה כי התכונות הרעות שלו מחריפות.
    הוא בחור בן 23 אינטליגנטי ביותר עם אהבה רבה מידי לכסף. חשבתי שהכל בסדר כל עוד הוא אוהב אותו פחות ממני, אבל בזמן האחרון זה לא מרגיש ככה. הוא סטודנט ובנוסף עובד בלילות בהיקף של משרה מלאה - מה שיוצר זמן מועט ביותר יחד. כשהזכרתי את העיניין שאני כמעט ולא רואה אותו ומתגעגעת, הוא הסביר לי כמה חשוב לו כסף כרגע ואיך הוא מתכוון לקחת משמרות נוספות כדי להגיע למשכורות מפוארות יותר... ששאלתי אותו על מה זה יבוא הוא פשוט הסביר שהוא לא רוצה לאבד אותי אבל זה מה שהוא צריך כרגע...
    כאשר אנחנו מדברים על העתיד הוא מצייר לי תמונות של בית וילדים ומרעיף עלי אהבה, אבל שחיים יחד ביום יום הוא מראה לי תמונה אחרת לגמרי, תמונה מנוכרת יותר שבה כסף חשוב יותר ממני ו"תמיכה אחד בשני היא לא ערך עליון" (במילים שלו).
    חשוב לי מאוד אהבה ותמיכה, ומנגד אני לא בן אדם שאוהב כסף.
    אני מקבלת את העובדה שהוא לא הגבר כי מפנק בעולם אבל אני לא יודעת אם אני צריכה לקבל את העובדה שאולי אני מספר שתיים במערכת יחסים הזאת.
    אני אוהבת אותו באמת, יצאתי עם גברים בעבר ומעולם לא הרגשתי ככה לאדם, מרגע שידעתי שאני אוהבת אותו גם ידעתי שהוא הבן אדם שאני רוצה לחיות איתו ולגדל איתו ילדים...
    לצערי התמונה המושלמת שציירתי לעצמי קצת מתפוררת לי כרגע מול העיניים ואני פשוט לא יודעת מה לעשות... להעמיד אותו במקום? למען האמת שאני קצת פוחדת שאם אני ישאל אותו מה אתה מעדיף כסף או אני, הוא יבחר בכסף...

לקביעת תור
    סגירה
    עצה לזוגיות

הוספת תגובה

• אתם בשלבים שונים

דורית כהן
    15/11/2009

מיכל היקרה, ראשית, סליחה על העיכוב בתשובה. אני חושבת שמה שיצא לאחרונה לאור ביחסים שלכם הוא משמעותי ואי אפשר להתעלם ממנו.
    כרגע, (ויש להניח שגם בשנים הקרובות) - נושא צבירת הכסף והצלחה חומרית מאוד חשוב לבן זוגך והוא משקיע את כל מירצו וזמנו הפנוי בכך. לא תוכלי לשנות זאת, ואם תתלונני על כך מולו - (בין אם באמירה מפורשת ובין אם בתלונה מרומזת של טון דיבור, הערה פה ושם או סתם פרצוף מאוכזב) - אני מאמינה שזה יגרום ליותר מתח ביניכם, ואף להתעקשות שלו על זכותו להשקיע במה שחשוב לו.

שניכם עדיין מאוד צעירים. אל תתעלמי מכך. לדעתי הוא עדיין איננו בשלב שהוא שוקל להתמסד, וזה בסדר גמור. הוא רק בן 23!!! ואני קולטת שאת כבר כן חושבת על בן זוג איתו תוכלי להקים משפחה ולהביא ילדים. הביאי בחשבון שזה לא מתאים לו בשלב בו הוא נמצא בחיים.
    אם אינך יכולה לפרגן לו את מה שחשוב לו - אל תישארי איתו כי את זקוקה למישהו שנמצא בשלב אחר של חייו, מישהו יותר בשל להקמת משפחה. בדקי עם עצמך אם את באמת מוכנה לחכות, בלי ללחוץ עליו, ולאפשר לו למצות את השלב הזה בחיים, וכל זאת בלי לדעת האם בסוף תישארו יחד או לא? את יכולה לעמוד בכך? לתת לו את הספייס הזה ואת הרשות להיות "הוא עצמו", וללכת בכיוון שונה מן הכיוון שלך? כי בעיני זו א ה ב ה ב ו ג ר ת - לא להיצמד למישהו אלא לפרגן לו שילך ויממש את עצמו בכיוון שנראה לו. מה שאת צריכה לראות זה האם הצרכים שלך באהבה ובתשומת לב יתממשו איתו בהנחה שתתני לו ללכת בדרך שלו. כי אם לא - זה לא יעבוד ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת אם זה המקום.. אבל בכל זאת
    מאיה
    07/11/2009

עשיתי משהו שאני מרגישה איתו ממש לא טוב..
    זה לא כזה נורא.. אני חושבת אבל אני מרגישה שאני חייבת לשתף רק כדי לשמוע חוות דעת אם זה באמת נורא

אז ככה.. אני יוצאת עם מישהו שבועיים (אציין שאני מכירה אותו המון שנים.. מחברה משותפים) וביום שישי בבוקר סבא שלו נפטר.
    כמובן שבערב באתי לנחמו.. ואז הוא ביקש שאני אשאר לישון אצלו.
    ואני למרות שידעתי לאן זה יוביל (סקס) הסכמתי..
    אני מרגישה חרא לא בגלל ששכבנו אחרי שבועיים (שזה יחסית מהר), אלא בגלל זה שסבא שלו נפטר רק בבוקר ובערב כבר... אני מרגישה זוועה ואני מפחדת שיחשוב שאני לא מוסרית.

מה אתם חושבים?

הוספת תגובה

• לא עשית את זה איתו בכפייה.

יואב
    08/11/2009

לא עשית את זה איתו בכפייה.
    אז אולי הוא - הלא מוסרי ?!
    תחשבי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל לתת משמעות שלילית למשהו חיובי

דורית כהן
    15/11/2009

דנה יקרה, קודם כל המסר העיקרי בעיני: סקס יכול להיות נחמה נהדרת, אמצעי לשכוח צרות ולהרגיע, ומאוד יתכן ששניכם ייחלתם לכך כאשר הוא הציע שתישארי ללילה ואת הסכמת. עד כאן - אין בכל שום דבר רע.
    הבעייה עלולה להתחיל רק אם מתלווה למעשה רגש אשמה כלשהו.
    אם הוא ירגיש אי נוחות מכך שבערב מותו של הסבא הוא התענג מינית - רגשות האשמה שלו עלולים "להתיישב" אסוציאטיבית על רגשותיו כלפייך ולקלקל משהו ביחסו אלייך.
    אם את מרגישה אשמה דומה - על "המתירנות" שלך - זה עלול לקלקל עבורך את היחס כלפיו.
    אבל באותה מידה את יכולה לקחת זאת רק לכיוון החיובי: יש משיכה מינית, סקס הוא כיף גדול, וזה שסבא מת - החיים לא נפסקים. זה לא אומר שהוא לא עצוב או שהוא "חסר לב".
    לפעמים יש לנו, בני האדם, נטייה לייחס משמעויות כבדות מדי לדברים פשוטים. אני מאלחת לך שתוכלי לפתוח איתו את הנושא בצורה שקופה, ולברר איתו איך הוא מרגיש ביחס למה שקרה. שתפי אותו שיש לך רגשות מערבים ונראה מה הוא יגיד. יתכן שהוא יצחק ויגיד לך שרק את הסתבכת עם המחשבות האלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג מסתכל
    טליה
    05/11/2009

שלום לך
    בת 35 נמצאת בזוגיות עם גרוש פלוס ילדה שנינו רוצים פרק ב'
    יש אהבה ואף סקס מעולה
    יש לי רק בעיה בזה שהוא לא מפסיק להתסכל על נשים זה נורא פוגע בי יש לציין שאני יפה וסקסית
    והוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי אני החיים שלו ושאני משנה לו את החיים לטובה וגם המשפחה שלומעידה על כך
    זה אוכל אותי שזה קורה כי זה ממש חוסר כבוד
    יש לציין שנבגדתי מהגרוש שלי וכיום אני לא בוטחת ויודעת שכמעט כל גבר בוגד כי נשים נורא מפתות
    אין לי כח לזה ולא בא לי להפגע מה עושים?
    אשמח לתשובתך תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג מסתכל

הוספת תגובה

• דעתי...

אילנה
    06/11/2009

אני חושבת שאת צריכה לשים לב לדברים נוספים כשאת רואה שהוא מסתכל על נשים אחרות.
    כגון איך הוא מתייחס אלייך וכו'

ניראה לי שאצל גברים זה הטבע. כשעוברת אישה יפה, הוא יסובב את הראש. השאלה היא האם יעשה את זה ממש בגלוי, או כך שאת לא תשימי לב לזה. וזה כבר עניין של האינטלגנציה של הבחור.

לא ניראה לי שיש גבר שלא יסובב את הראש לעבר אישה יפה עם חצאית קצרה ורגליים יפות... אם הוא לא יעשה זאת, אז יכול להיות שיש לו בעיה.
    אם הוא כן עושה זאת, אני חושבת שזה אומר שיש לידך גבר בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פשוט בהלם .. מיואשת ..
    אין שם
    05/11/2009

שלום שמי רונית ואני בת 23 יש לי חבר ..
    יש לי בעיה איתו שמאוד מפריעה לי זה סירטוני סקס..
    מאוד מאוד מפריע הוא יודע.. אבל לא שם עלי ביכלל ..
    אחרי תקופה מאוד ארוכה הצלחתי לעבור על זה .. ולהיתגבר על זה ..
    הייתי אצלו והוא ישב במחשב .. אז הוא בא אלי ביציאה כזאת .. " אפשר להיכנס לאתר סקס..? "
    ואני לידו והוא יודע שאני כוסעת מיזה אז למה אתה עושה לי את זה???
    אז אמרתי לו " אתה רוצה אולי שאני יצא מהחדר אולי אני מפריעה?!?! .. "
    אז הוא אמר לי .. " צאי סגרי את הדלת רק .. "
    חשבתי הוא צוחק יצאתי.. חזרתי אחרי כמה דק' פיתאום אני רואה אותו מיסתכל ..
    זה פגע בי שרציתי ליבכות באותו שנייה ..
    והיסתכלתי על המחשב הרגשתי תחושה של גועל נפש!
    והוא משחק אותה כאילו יוצא מיזה מהר מהר .. ואז הוא אומר לי שנייה ומיסתכל על מה שהוא פתח ..
    הרגשתי מבפנים כאילו הכל מיתהפך לי הרגשתי לא טוב כבר..
    לא מבינה איך הוא ביכלל מסוגל?<?
    אני דווקא מספקת אותו ונותנת לו אז מה הבעיה שלו??..
    מה אני אמורה לעשות עכשיו??..

תודה , יום טוב..

לקביעת תור
    סגירה
    אני פשוט בהלם .. מיואשת ..

הוספת תגובה

• קצת הגזים

זאב בודד
    15/11/2009

לרוב הגברים יש סירטוני סקס במחשב, גם לאלה שבמערכת יחסים.
    לראות ליד החברה זה בסדר אם זה מדליק את שני בני הזוג ומוביל לאינטימיות ביניהם.
    אם החבר חשוב לך תנסי לגרום לו לשתף אותך כשהוא רואה פורנו ובטח שלא לבקש מימך לצאת מהחדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה?

אני
    20/11/2009

כי הוא נותן לי להרגיש שרק שאין לו אפשרות לזה הוא יהיה איתי.. ויעשה איתי ..
    ולצערי זה באמת ככה ..
    הוא לא פתוח איתי לגבי זה כי הוא העדיף שאני יצא מהחדר..
    אבל הצלחתי להיתגבר ולהבין את כל זה..
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה