מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשקשחר22/09/2009
לפני כחודשיים התחלתי לקבל פלוטין כיוון שאובחנתי כסובל מחרדות. בזמן האחרון אין לי בכלל חשק מיני (יש לציין שלפני שהתחלתי לקחת את התרופה היה לי חשק תמיד), מה שמאד פוגע ביחסים ביני לבין אשתי. היא לא מבינה מה קורה לי, גם כשאני מסביר שזו רק תופעת לוואי של התרופה, זה לא עוזר. היא מרגישה דחויה ולא נאהבת, וזה גורם לי להרגיש נורא.
איך אפשר להחזיר לעצמי את החשק? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
הילה23/09/2009לדעתי הפתרון הקל והמהיר ביותר הוא פשוט להחליף תרופה. אין כל סיבה להישאר עם תרופה שגורמת לך לתופעות לוואי כאלוף במיוחד יש תרופות כמו ויפאקס למשל שלא גורמות לתופעות לוואי ממין זה. התייעץ עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של תרופות נגד חרדה
דורית כהן29/09/2009שחר יקר, עליך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה. ידוע שאחת מתופעות הלוואי של תרופות נוגדות חרדה היא על התשוקה, ולפעמים אף גורמת לעיכוב ולקושי בגמירה אצל הגבר. יש תרופות שונות ושווה לנסות כמה מהן על מנת להגיע לזו שמתאימה לך עם כמה שפחות תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהטלי22/09/2009
שלום,
נמצאת בזוגיות כ-7 שנים. כבר תקופה ארוכה שמציקה לי העובדה שבן זוגי שונה ממני מהותית בכל הקשרו לראייה הכלכלית שלו. הוא אינו מייחס את אותה החשיבות לחסכון, לקיצוץ בהוצאות ובכלל מביט קדימה הרבה פחות ממני. הוא מתרכז בעיקר בלהנות מרגע, חוסך מעט אבל בעיקר "בשבילי". הדבר גורם לנו לחיכוכים רבים, שנפתחים ביוזמתי...בהתאם לראייה הזו הוא גם בחר שלא לצאת ללימודים גבוהים, והוא אינו שאפתן- אם כי עובד בעבודות קשות פיזית.
אני אוהבת אותו מאוד אך קשה לי עם הנושא הזה מאוד כבר תקופה ארוכה ואינני יודעת מה לעשות.
אני לא יודעת אם טיפול יכול לעזור הרי מדובר באופי שונה...אני פשוט מתלבטת אם להשקיע אנרגיה בלחיות עם זה או פשוט לפרק זוגיות ומגורים משותפים ופשוט לחפש מישהו יותר באופי שלי..יותר שאפתן, אבל שכמובן יתן לי את המרחב והעצמאות שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנהל את המחלוקות ולשמור על האהבה
דורית כהן23/09/2009טלי היקרה,אינני יכולה להגיד לך מה נכון לעשות.
בעיני זה לא רע שאתם כל כך שונים, בתנאי שתלמדו דרכים לנהל את המחלוקות הללו בלי שזה יביא לפיצוצים ביניכם ולעוגמת נפש. בסך הכל כאשר אנחנו עם מישהו שונה מאיתנו - יש הרבה מה ללמוד ממנו (מי יודע מי יותר צודק בטווח הרחוק?...)
האתגר הזה - לחיות עם מישהו כה שונה ממני - זה יכול להפוך לך לנכס רגשי, כי אם תלמדו לעבור בשלום את החיכוכים - שניכם תרכשו כלי חשוב מאוד לחיים בכל התחומים - היכוטלת לקבל שאת לא יכולה לשנות כל דבר בחיים שלך ולהתאים אותו לנורמות ולצרכים שלך. יש בחוץ עולם שלם שאינו זהה למי שאת, ויש בו מקום לכולם.
את עלולה לעזוב אותו ולמצוא מישהו מאוש מתאים לך אבל הרגש איתו יהיה חלש יותר, או המשיכה המינית תהיה קטנה, וזה יעשה אותך אומללה. לדעתי יותר קל ללמוד לחיות עם השוני מאשר לחיות עם חוסר אהבה ומשיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דורית, תודה על התשובה !
טלי24/09/2009תודה רבה על התשובה המהירה !
האמת ששימחה אותי התשובה כי אני מאוד רוצה להישאר איתו, אבל העניין הוא שהתפיסות הכלכליות שלי הן ה"רציונליות" או ה"נכונות חברתית", ואילו אלו שלא הן אלו שגוררות תמיד תגובות שליליות מכולם- דבר שמשפיע גם עליי... הרבה לא מבינים למה הוא לא חושב לטווח רחוק, למה לא שם לנגד עיניו מטרות בחיים, למה הוא לא לומד, למה הוא לא שואף להתקדם...
נוצרה אצלי התחושה, גם בעקבות החברה וגם בגלל המצוקה הכלכלית מבית הוריי, שהגישה שלי "נכונוה" ושלו מוטעית ואני צריכה לשנות אותה - אחרת עתידנו יהיה בסכנה. סך הכל הוא לא חסך עד היום כמעט כלל, בניגוד אליי שאני רואה בכך עניין מאוד מהותי. הוא פחות מוכן לעשות ויתורים בהווה בשביל "יום סגריר" ממני...הרבה חברות אומרות לי שזה דבר קריטי, ועוד בלימודים למדתי בפסיכולוגיה שנשים דבר ראשון מחפשות בגבר שלהם בטחון כלכלי...
מה גם שהדבר החל להציק לי בשנה שנתיים האחרונות. אני מאוד רוצה לגשר על זה אבל אם לא הצלחנו עד עכשיו, למה שמשהו ישתנה? למרות הרצון, אולי אלו פערים גדולים מידיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישואים קשיםליה22/09/2009
היי,
אני בת 33 ובעי בן 35 וחצי הסיפור שלי הוא ממש ארוך אבל אשתדל לקצר..
אנחנו נשואים 5 וחצי שנים מההתחלה הזוגיות שלנו הייתה דפוקה.
יש
לנו בת מקסימה בת שנתיים שהיא האור שי והיא ממלאת לי את החיים, הילדה הגיעה אחרי טיפול הזרעה ראשון.
אני ובעלי לא מתקשרים בכלל כל הזמן קללות וצעקות בבית, אין ביננו כלום.
הוא כל יום נרדם בסלון בדרך קבע, אין ביננו מגע מיני שנה +8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני כשבוע הוא הגיע באמצע הלילה לידי והתחיל להתחכך בי ועוד רגע הרגשתי שאני מתפוצצת וביקשתי שישכב איתי ברגע שהתחלנו הוא ביקש להפסיק.
חוויתי את ההשפה של חיי, אני פשוט שונאת אותו.
הוא לא בוגד וזה בוודאות פשוט אין לו צורך לאומת זאת אני מאוד מינית.
אני רוצה להתגרש ממנו ומפחדת מההתחלה, אני לא עובדת בגלל שביתי נולדה קטנה ואני צריכה להיות איתה בבית אין לי שום חיסכונות אומ ששהו בשביל להתחיל, מה אני עושה?
הילדה סובלת מהצעקות ואני לא הבאתי לעולם ילדה בשביל לסבול אלה בשביל לגדל אותה בנחת ואהבה.
אני הגעתי לשלב שאני שונאת אותו וזה לא מגיע מתוך כעס אני לא מסוגלת להיות ולראות אותו, אני סובלת מהנוכחות שלו.
יש לו ראייה דפוקה של החיים, כולם דפוקים וכמה חרא לו ורחמים עצמיים ומרוכז רק בעצמו.
בבקשה תעזרו לי.
סליחה על אריכות דבריי ותודה מראש על התייחסוכם.
העקרבית המתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה להתייחסות
ליה22/09/2009שמתי לב שאולי לא בכוונה פשוט פסחו על ההודעה שלי אז אים אפשר להתייחס...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיניב21/09/2009
שלום אני בן 16,
רוצה להתחיל עם בנות מהשיכבה שנמוכה ממני ויש לי ביטחון עצמי וגם ניסיון {קראתי גם את הספר אמנת הפיתוי}אבל בכל זאת אני ניתקל בבעיה שהיא אני לא יודע איך ליפנות לבת שהיא לבד או לבת מסוימת שהיא עם חברות שלה בהפסקה.
הייתי רוצה כמה טיפים .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזור והשקעה
דורית כהן23/09/2009חסוי יקר, לצערי אינני בקיאה בנושא זה, ואני מקווה שיהיו כאן אחרים שיוכלו לעזור לך יותר ממני.
מה שאני יכולה להוסיף לך אולי, הוא שכאשר אתה שקוע ב"איך אני נראה, מה היא תחשוב עלי, האם אחרים מסתכלים עלי כרגע..." - כלומר אתה שקוע בעצמך ובתחושותיך - הרבה יותר קשה להתרכז בבת אליה אתה רוצה לגשת, כי אתה בעצם מרוכז בעצמך.
אם תצליח "לצאת" מן הפוקוס עליך ולהעביר את הפוקוס אליה, אתה יכול למשל לחשוב מה מעניין אותה, ולפתח שיחה בנושאים שנראה לך שהיא מתעניינת בהם. לפני שאתה ניגש למישהי שמוצאת חן בעיניך, כדאי שתשלח בכיוונה מבטים של התענייניות, ותראה מה היא עושה עם זה. יש בנות שיחזירו לך מבטים ויש כאלו שיסתכלו הצידה ויימנעו לפגוש את מבטיך. אלו שמחזירות - זה יורת בטוח לגשת אליהן. אלו שמתחמקות - או שהן ביישניות או שהן לא מעוניינות. אם הן ביישניות - אל תוותר, והמשך לנסות. נבות אוהבות שמחמיאים להן על הופעתן, אוהבות שנותנים להן משהו קטן, סימלי שמראה שאתה חושב עליהן, אוהבות שמשקיעים בהן. הן רוצות לדעת שאתה חשוב עליהם גם כאשר אתה לא נמצא לידן.
חפש נושאים לשיחה כמו סרט, ספר, להקה אהובה, מסיבה. אתה יכול כאילו להתייעץ עם הבת בנושאי לבוש, נניח שהוזמנת למסיבה ואתה זקוק ממנה לטיפים מה ללבוש.
זהו - אין לי יותר רעיונות...מי יכול לעזור כאן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לספר לילדים?בתיה21/09/2009
החלטנו להתגרש,בלב שלם יש לומר והרצון הוא הדדי וההליך נעשה בצורה מכובדת.
הילדים כבר החלו להפגין "תסמינים" שהם שמים לב למתרחש,בעלי,עדיין, מתגורר בבית ויעזוב לאחר שהתהליך יושלם.כיצד ניגשים אל הילדים? איך מסבירים להם את מה שהולך להיות מעתה ואילך שגרת חיינו? מדובר בילדים בני 6 ושלוש וחצי.
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית.
האם כדאי לגשת לייעוץ או לפסיכולוג ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית אווירה ידידותית בפועל
דורית כהן23/09/2009בתיה יקרה, ראשית אומר, שככל שאתם יותר שלמים עם ההחלטה להתגרש, והתהליך הוא ידידותי ביניכם, כך יש סיכוי שגם הילדים יקבלו זאת יותר בטבעיות.
אני מציעה להגיד לילדים שאתם ממשיכים להישאר ההורים שלהם, ולהישאר משפחה, ומה שמשתנה הוא שאתם לא תהיו יותר זוג אוהבים, לא תישנו יותר באותה מיטה, ואבא יעבור לגור בדירה אחרת, וגם להם יהיה שם חדר וצעצועים.
אני מציעה שאת והילדים תלכו יחד עם אבא לקנות חלק מן הדברים לדירה החדשה, כי חשוב לא רק לדבר אלא גם להראות שאתם ביחד בעניין הזה ועוזרים אחד לשני.
תהיו עם היד על הדופק בבית הספר ובגן, כי כל ילד עובר את השינוי בצורה אחרת, יש רגישים יותר ויש רגישים פחות, ואם תראו שיש שינוי בילדים, בתפקוד שלהם, בהתנהגות שלהם, אל תהססו להיעזר בייעוץ פסיכולוגי.
שיהיה בהצלחה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האקסית של החבראני20/09/2009
שלום רב ושנה טובה.
אתחיל בכך שהכרתי בן אדם מקסים שאוהב אותי ואוהב את הילדים
אנחנו ביחד כ-3 חודשים שנראה לשנינו כאילו אנחנו כמה שנים ביחד.
ביום שישי(ערב חג)
הוא בא אלי בבוקר והתנצל בפני שהוא לא קנה לי מתנה לחג והוא גם לא טוב בזה, אמרתי לו שזה בסדר כי גם אני לא קניתי לו.
אחרי חצי שעה הוא קרא לי ואז הוא אמר לי "לא קניתי לה מתנה"שאלתי אותו למי ואז הוא אמר לאקסית שלו אני הייתי לרגע המומה ואמרתי לו שאני לא חושבת שהוא צריך לקנות לה מתנה אם הוא נמצא במערכת יחסים אחרת ,אז הוא אמר לי אולי לבת שלה.אמרתי לו שלא אולי לאמא שלה?שוב אמרתי לו שלא.ואז ממש כעסתי ואמרתי לו איך אתה חושב לקנות להם מתנה שלי אמרת שאתה לא טוב בזה?אז הוא התנצל ואמר לי שאני צודקת,אני לא יכולתי להמשיך להסתכל לו בעיניים מאוד כעסתי וכאב לי,אמרתי לו שהוא צריך להחליט איפה הוא נמצא כאן או כאן?
הוא בתגובה אמר לי אל תאיימי עלי ואמרתי לו שאני לא מאיימת וזה מה שאני חושבת,הוא הלך ואני עדיין כעסתי עליו הוא התקשר והתנצל והסברתי לו שאם לא הייתי אוהבת אותו לא הייתי מגיבה כך.
השאלה שלי:האם צדקתי בתגובה שלי?
והאם נראה לך שהוא בקשר עם האקסית שלו?
אני יודעת בוודאות שהוא בקשר עם הבת שלה כי היא התקשרה לאחל לו חג שמח וכל הזמן היא כותבת לו הודעות שהיא אוהבת אותו ומתגעגעת אליו.
מה אני יעשה?
כשהוא התחיל לצאת איתי הוא נפרד ממנה חודשיים או שלוש לפני והוא לא הכחיש אז שיש לו עדיין רגשות עזים כלפיה,הבנתי את זה והיום קצת קשה לי לקבל.
האם אני לא בסדר?
אשמח לתשובתך בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה עקרונית אך לא עם הניסוח
דורית כהן23/09/2009אני יקרה, אני מסכימה איתך בעקרון שיש בעייה עם ההתכוונות שלו לתת מתנות למשפחת האקסית שלו, כאשר הוא אינו משקיע במתנות לך ולמשפחתך. הייתי משנה רק את הסגנון שלך, עובדה שזה עורר אצלו בעייה.
את יכולה להגיד לו את אותו המסר בלי לצוות עליו שיחליט לכאן או לכאן.
את יכולה להגיד לו שזה פוגע בך שהוא משקיע במתנות לאקסית ולך לא. נראה לי שחשוב להבהיר לו איך את מרגישה ולסמוך עליו שיסיק את המסקנות. אני חושבת שמפריע לאנשים לקבל פקודות מבן הזוג. זה מקומם. זה נותן את ההרגשה של כפייה, של חוסר חופש בחירה, של מחנק, וזה מקומם.
כן חשוב לשתף אותו איך זה גורם לך להרגיש, אבל לסמוך עליו שיעשה את הבחירה הנכונה. ואם לא יעשה את הבחירה הנכונה - את יכולה להבין מכך איפה הוא מרגיש חזק יותר, עד כמה הוא אוהב אותך ומתחשב בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נגמר
אני25/09/2009היי דורית.
תודה רבה לך
אבל המערכת יחסים הזו נגמרה
מסתבר שבזמן שהוא יצא איתי הוא חזר לאקסית שלו
זה התגלה לי ממישהו שקרוב מאוד אליו
לא יודעת למה אבל הרגשתי הקלה מסויימת שזה קרה כך
דבר אחד כאב לי שהוא ישב בחג עם המשפחה שלו וגם לפני החג ולכלך עלי דברים שפשוט הייתי בשוק ששמעתי,זה נורא מעליב לא התעמתתי איתו אלא פשוט התעלמתי מהטלפונים שלו
וזה שגע אותו כי הוא התקשר ואמר לאותה נשמה טהורה שטרחה לספר לי"היאאאא לא תענה לי"?אין מצב.ואז הבנתי איפה היתה הטעות שלי,שתמיד הייתי עונה לו עוזבת הכל וזמינה בשבילו
המערכת יחסים הבאה אם בכלל אני אדע איך להתנהג.
דבר אחד משגע אותי עד היום:הוא כל כך טרח והתאמץ להכיר אותי לחברה בעבודה ולמשפחה
וללכת לאירוע משפחתי מצדו לקנות ולטרוח כל יום להיות אצלי להפתיע אותי בעבודה
אז מה קרה פה?
יש לציין שאותו אדם שדבר איתו הוא גיסו והוא הכיר בינינו רק שהוא ידע מה קורה אחר כך, וזה הפריע לו מאוד לכן היה חשוב לו שאני ידע למרות שהיתה לי הרגשה ותחושה שזה עומד להגמר
היה לי יומיים קשים אבל התאוששתי די מהר.
אני צוחקת,שמחה ומעבירה את הזמן בתחושת הקלה מסויימת שירד לי אבן מהלב.
עוד פרט מאוד חשוב:אליה הוא היה הולך בשביל סקס ועדיין (5 פעמים בשבוע)ואיתי 1 לשבועיים שלוש כל הזמן הוא היה עייף למרות שכל יום הוא היה איתי
פעם אחת הוא בא אלי לעבודה ולא יכולתי להיות זמינה בשבילו והוא נפגע מזה היום בדיעבד אני שמחה הייתי צריכה להמשיך כך תקופה ארוכה אבל לא נורא מטעויות לומדים.
יומיים לפני שנפרדתי ממנו הוא שאל אותי אם אני רוצה לנסוע לאילת אמרתי לו שאני לא יודעת אני יברר בעבודה על ימי חופש.אולי באילת הוא רצה לסיים את זה?
בהתחלה היינו הולכים למסעדות פעם אחת בשבוע אחר כך הילדים הצטרפו אלינו
וב-3 שבועות האחרונים זה ירד.
הוא גם שיקר לי וסיפר סיפורים.
היה וטוב שנגמר.
גמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה!
שירית25/09/2009הבן אדם לא היה פנוי רגשית אלייך ולכן לא התאהב בך והקשר לא התפתח.
אז תפסיקי להגיד לעצמך שאם היית עושה כך או אחרת התוצאה היתה שונה. את מפנה את האכזבה כלפי עצמך. כלומר מאוכזבת מעצמך כאילו שאם היית נוהגת אחרת זה היה שונה.
יש מצבים בחיים שאינם בשליטתינו וצריך לקבל את זה עם כל האכזבה. ומה לעשות בדרך למציאת זוגיות יש גם תסריטים כאלה.
המשיכי הלאה בלי לחפש טעויות ,זה לא קרה כי זה לא קרה...
שנה טובה וכל טוב, שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי+ילדה בת 5 ומאוהב במישהי אחרתאלון20/09/2009
שלום, אני בן 34 נשוי מזה 7 שנים+ילדה בת 5.מעולם לא אהבתי ולא נמשכתי לאישתי, התחתנתי איתה כי חשבתי שלא אמצא מישהי טובה כמוה. שהיא תיהיה עקרת בית ואמא טובה.לא חשבתי על משהו אחר מעבר לזה.הייתי טיפש. לפני כחצי שנה הכרתי במקום העבודה שלי בחורה בת 22, מדהימה. זו תישמע קלישאה אבל אהבתי אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה.בחורה שכל חיי חיפשתי אני אפילו לא יודע לתאר את הרגש החזק אליה מהיום הראשון שראיתי אותה.אנחנו במערכת יחסים כיום ומאוהבים עד לב השמיים, אני מנהל חיים כפולים ולא מסתדר עם אשתי, אציין שכבר ניסינו בעבר ייעוצים זוגיים(עוד לפני כניסתה של בחורה זו לחיי) אך ללא הצלחה.איננו מקיימים יחסי מין ורבים המון גם ליד הילדה,עד כדי כך שיום אחד היא התעוררה מהצעקות ואמרה שהיא פוחדת ממני,מאבא שלה, המון צעקות,וויכוחים,קללות ולפעמים נזרקים חפצים באוויר,מצידי. אני ואשתי כמעט ולא מדברים בתוך הבית,לפעמים מתכתבים בהודעות SMS כשכל אחד בחדר אחר. פעמים רבות לאחר מריבה היא לוקחת את הילדה ונוסעת לישון אצל ההורים שלה. פעמים רבות היא איימה בגירושים אך היא מפחדת מה יגידו עליה. אציין עוד שתמיד בגדתי באישתי,והיום אני כבר לא יכול לראות אותה.לא אכפת לי ממנה. איננו מנהלים חיי זוגיות נורמליים כלל אני לא מאושר איתה ורוצה להתגרש בכדי לחיות לצד האישה שאני כל כך אוהב אך אני מפחד לעזוב בגלל הילדה. אני כל הזמן חושב על אהובתי ובקשר מתמיד איתה,אנחנו מתראים ומקיימים יחסי מין ומנהלים מערכת יחסים,אומנם כואבת אבל קשה לי להתנתק כי אני רוצה להיות איתה,לחיות לצדה. אני פוחד מאוד והסיבה היחידה שאיני מתגרש זה רק בגלל ההתחשבות בילדה. תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,איך לקבל אומץ ולעזוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קשור אומץ ??
שירית20/09/2009במצב הקיים ישנם 4 אומללים. אתה, אישתך, הילדה ואהובתך. פרידה תביא לאושר של 4 .
אתה תוכל לממש את אהבתך .
אישתך תוכל להמשיך בחייה ואולי למצוא זוגיות טובה ובריאה.
אתה כותב שאתה לא עוזב מתוך התחשבות בילדה. איזה טובה אתה עושה לה בדיוק כשאתה נשאר נשוי לאימה? הילדה רואה זוגיות מחורבנת, זלזול, שנאה, קללות...
אתה חושב שזוהי סביבה בריאה לגדול בה?
אין שום סיבה שהילדה תסבול כי אתם לא אוהבים ולא מתאימים...והיא לא צריכה לשלם על הטעות הזאת.
אני בתור אמא לא הייתי רוצה שהבן שלי יגדל כך. זה מתכון בדוק לבעיות ריגשיות קשות אצל ילדים ואח"כ בתור מבוגרים.
ואם זה עדיין לא משכנע אותך שאתה צריך לעזוב אז באמת חבל...
שנה טובה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזוב ואל תפחד
נושי22/09/2009זה יעשה טוב לכולם
תשב עם אישתך ותדברו על זה
ותגיד לה בדרך לא פוגעת כל מה שאתה מרגיש
ושאתה חי בתסכול ,ותמשיך הלאה.
גם לילדה זה יעשה יותר טוב
אבא שלה יהיה מודל טוב יותר כשיהיה לו טוב יותר
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תשובותnewlife19/09/2009
אנחנו יחד 13 שנים. בעלי עזב את הבית לפני 7 חודשים. טען שאין לו אף אחת, שפשוט הוא כבר לא אוהב. מסתבר שהייתה לו מישהי. הם היו יוצאים יחד בציבור. סיפר לכולם סיפורים ושקרים על כך שהוא לא מרוצה מהחיים איתי, ושאני לא זה ולא ככה, ולא ולא ולא....ושהוא רוצה להיות בן 16, לבלות,להרגיש.....
לפני כמה ימים דיברנו והוא אמר שהוא רוצה לחזור. שהם כבר חודשיים לא ביחד. אמר שהוא הגיע למסקנה שהתא המשפחתי שלנו הכי חשוב לו (יש לנו ילדה בת 2).
לפני החג הוא שלח לי סמס שהוא אוהב אותי (מה שלא נאמר עד עכשיו) ושהוא מצטער. וקנה לי מתנה לחג.
אני עכשיו נמצאת בדירה שכורה (עם הילדה), בניתי לעצמי חיים, אף אחד לא יכול לפגוע בי.
מצד אחד אני מפחדת לנסות שוב, אם זה לא יצליח- אני שוב אתרסק, שוב אפגע. ושוב להתחיל לבנות את חיי מאפס.
מצד שני- הדבר הנכון הוא לנסות שוב, לתת הזדמנות שניה למשפחה שלי...להלחם על המשפחה שלי.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, מפחדת שוב להפגע, להתרסק.
מחפשת תובנות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאחל לך בהצלחה
דודלי19/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תשובות
sk21/09/2009שלום לך,
הייתי רוצה להגיד לך מה דעתי למרות שאני לא פסיכולוגית, אך כל אחד מאיתנו הוא פסיכולוג לעצמו... מה שהייתי עושה במקומך זה קודם כל הייתי שואלת את עצמי אם את אוהבת אותו ללא שום קשר למה שהוא מרגיש או לא מרגיש וללא שום קשר למה שצריך או לא צריך לעשות. אם לא, התשובה היא ברורה - להמשיך להיות את הייך ולהיות מאושרת במקום אחר, עם מישהו אחר וכו'. אם התשובה היא כן, גם לא הייתי רצה אליו בחזרה אלה הייתי ממשיכה ביחסים איתו "בשלט רחוק". זאת אומרת, אפשר להיפגש, לדבר, בכל זאת יש לכם ילדה, לנסות להבין למה קרה לו מה שקרה כי לדעתי הוא רוצה לחזור עכשיו כי זה נוח, נעים, הוא מכיר אותך ואת זה כנראה לא קיבל במקום אחר. אך לא נראה לי שהוא אוהב אותך באמת, מקווה שאני טואה.. רק אני בעד יחסים פתוחים כאשר הכל ברור לשני הצדדים... ברור עד הסוף, וזה לא המצב אצלך כרגע... בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבנות מחדש עם יותר דרגות חופש
דורית כהן23/09/2009שלום לך, גם אני חושבת שמה שחשוב ביותר הוא האם את באמת אוהבת אותו. אם את אוהבת אותו - לכי על זה אבל נצלי את הרצון שלו לחזור כמנוף לקבוע ביניכם דברים חדשים שחשובים לך (אבל גם לו - אני אסביר זאת בהמשך), כי זה שהוא שיקר לך לגבי יחסיו עם מישהי אחרת - אפשר להבין זאת, אבל שקר הוא שקר.
זה קורה הרבה שגבר יוצא החוצה, חווה את החוויות שלו, ומגיע למסקנה שהוא מעדיף לחזור לחיק המשפחה. בעיני זה לא סוף העולם.
אני מבינה את הצורך (בעיקר של גברים) - לחוש צעירים וחופשיים לקראת גיל הארבעים, כי העול הכלכלי, האחריות על המשפחה - כל אלו גובים מחיר והרבה אנשים מסתובבים בתחושת החמצה, חוסר שמחת חיים. חשוב גם לעשות בדק בית ביחסים שלכם ולראות האם היה משהו שגרם לו להרגיש לא חופשי, כבול, עד כדי כך שהרגיש את הצורך להשתחרר וממש לצאת מן הבית. כי אם לא תשנו זאת, זה עלול לקרות לו עוד פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיותחלי19/09/2009
דוירת
שנה טובה וחג שמח
תודה תודה לתגובתך,
האם תוכלי להמליץ לי על מטפל/ יועץ בנושא זוגיות או כל גוף שיכול לעזור לי
באזור מגורי דרך הקופה חולים בדקתי אין רק פסיכולוג - קופת חולים לאומית
באזור באר שבע
בתודה מקרב לב
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אפשרות להמליץ
דורית כהן22/09/2009חלי היקרה, לצערי איננו יכולים להמליץ על אנשי מקצוע דרך האתר. מאחלת לך שתמצאי מישהו מתאים עבורכם! בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת....נטלי16/09/2009
שלום!!!
אני בת 25 וחבר שלי בן 23 אנחנו יוצאים כבר שנתיים ושלושה חודשים. במשך כל הזמן שיצאתי איתו שאלתי את עצמי האם הוא הגבר בישבילי כי אני מאמינה שאם משקיעים במערכת יחסים זה כדי שהיא תמשיך ותגיע לנישואים בסופו של דבר. יש לי כמה בעיות בנושא:
אני רוצה להתחתן מקסימום עוד שנתיים והוא רוצה רק בתום הלימודים כלומר עוד 5 שנים לפחות
אני הבחורה הראשונה שלו ואני דואגת שפתאום הוא יחליט שהוא רוצה לנסות להיות עם בנות אחרות ואז מה יהיה על כל השנים וההשקעה שלי בו?
והבעייה העיקרית שלי- הוא בחור ממש טוב ואנחנו מסתדרים אבל הוא לא "הגבר שהייתי רוצה בישביל עצמי" מבחינת האופי שלו או תחומי ההתענינות שלו אנחנו מאוד שונים. מה שאני כן אוהבת בו זה שהוא עוזר בבית ויש לו תכונות שטובות לחיים ביחד ולזוגיות בריאה הבעיה העיקרית שלי נוצרה כי פגשתי לא מזמן גבר שיש בו את כל התכונות שהייתי רוצה בגבר ,ואני גם מרגישה שאותו גבר נמשך אלי ועכשיו אני בלבטים כי אני מצד אחד במערכת יחסים שהיא טובה לי(הכוונה גם מינית כי אני כן נמשכת לחבר שלי והמין ביננו טוב מאוד) ומצד שני אני פוגשת מישהו שמאוד הייתי רוצה שיהיה הגבר שלי
הבלבול נובע מכך שבמשך כל הזמן הזה הרגשתי שעשיתי פשרה מסוימת כשבחרתי להיות עם החבר שלי כי האמנתי שהסיכוי לפגוש מישהו שיתאים לי בידיוק כמו שהייתי רוצה הוא קלוש ופתאום אני פוגשת מישהו כזה.....
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת על הכי טוב בשבילך!
דורית כהן17/09/2009מבולבלת יקרה, מכיוון שמן ההתחלה היו לך ספקות באשר לחברך הנוכחי ולא היית בטוחה שהוא הגבר איתו את רוצה להקים משפחה - אני חושבת שעליך להישמע לצו ליבך, להיפרד צן החבר הנוכחי ולתת צ'אנס לחדש. נכון שאת לוקחת כאן סיכון שתפסידי את הנוכחי, אבל ככה זה בחיים - אם את רוצה ללכת על בטוח, הישארי, אבל כל חייך ילווה אותך הספק הזה, והמחשבות - למה לא בדקתי עם הגבר השני, ויתכן שכעבור כמה שנים יופיע גם גבר שלישי ורביעי כל עוד אינך ממש מאוהבת ויש לך ספקות.
את עוד צעירה מאוד, ובגיל הזה עושים המון טעויות שיפוט, והרצון להתחתן ולהתמסד גורם לחלק גדול מן הטעויות הללו.
נראה שאת די יודעת מה חשוב לך - אופי. תחומי התעניינות, סקס טוב, עוזר בבית ועוד, אז את יכולה, יחסית, לסמוך על עצמך שתפעילי את שיקול הדעת שלך גם מול האדם החדש וגם מול אחרים. נסי לא להסתנוור, אבל הרשי לעצמך ללכת על הטוב ביותר עבורך. דבר אחד של זהירות: האם כאשר פגשת לראשונה את החבר הנוכחי - האם גם לגביו חשבת שהוא הגבר האידיאלי עבורך? ואחר כל למדת להכיר אותו והתאכזבת? כי כמעט אין בעולם "גבר אידיאלי" - כל אדם כאשר מכירים אותו לעומק מגלים כמה תכונות שאינן מושלמות, אבל אפשר להמשיך לאהוב אותו כמו שהוא, עם הטוב והפחות טוב שיש בו. הרי גם את לא מושלמת, אני מניחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריב טריאלון16/09/2009
שלום.. יש לי בעיה ורציתי להתייעץ,אני נשוי כבר שנה ו 3 חודשים.. כן כן.. זוכר טוב כמה עבר
כי עבר הרבה.. על שנינו,אין ספק שזו אחת השנות הקשות,רבים על הכול מהכול... עולמות קצת שונים
אבל..עבר... מתפשרים,מוותרים... ומחפשים את האיזון.
אני בעבר הייתי שר.. אני זמר ומלחין בין היתר .. היא לא כל כך אהבה את זה.. וזה דעך קצת
היום כאשר אנחנו ממש אחרי זה ולא השקעתי בזה מאמץ הרבה זמן אני מרגיש שיש לי הרבה מחסומים... מהאישה כמובן.. היא ממש נגד זה שאני יכנס לזה שוב וינסה להתפרסם
אני מרגיש שמאז שהתחתנתי בעצם ויתרתי על כל מה שאני רוצה לעשות ורוצה להגשים?
על כל האהבות האחרות..
האם כולם מרגישים ככה?.. מרגישים כל הזמן שיש הפסדים וויתורים בנישואין
זה בסדר להכנע ללחצים כאלה,לסוג של תבוסה וניצחון של הצד השני?
אין ספק שאהבה לאשתי יש..וגדולה,הערכה רבה אחד לשני במיוחד בתקופה האחרונה
אך כשצץ הרעיון הזה פשוט התחיל ויכוח שלא נגמר טוב..
קשה לי להיות זה שרק תומך ומתחשב ונותן... ושלא זוכה לקבל צ'אנס להצליח
ניסיתי להסביר יפה להראות לה שהיא חשובה לי ושאני גם רוצה להגשים חלום
היא בשלה.. לא מוכנה לשמוע ,תוקפנית.. והכי גרוע במצב של ריב מסוגלת לזרוק לי אם אתה תלך על זה אתה תשאר עם זה בלבד! רמיזה לגרושין {לא שמאמין שהיא מסוגלת}
אם אני הולך בקו שלה החיים דבש.. אם אני מתעקש יש ריבים,ויכוחים... ואת השאר אתם יודעים
ובסך הכל היא כן דואגת לי,מבשלת לי,אוהבת אותי,עושה בשבילי?... אז מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון היקר
דבש16/09/2009למה קשה לה לראות אותך מאושר ומגשים את חלומותיך ?
תנסה לברר איתה מה קשה לה בזה ?
כל זמן שהחלום אותו אתה רוצה להגשים לא פוגע בה ,אין שום סיבה שהיא לא תעודד אותך
ותעזור לך להגשים את מה שטוב לך ..
חבל שאתה צריך לדכא את מה שטוב לך .
תנסה להעלות את הנושא בצורה שונה ובסבלנות .
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
אילנה20/09/2009אני לא חושבת שזה נכון לא לתת לבן זוג את חופש לעשות מה שהוא רוצה.
ניראה לי שאתה צריך להיות כאן חכם, ובצורה חכמה להתעסק במה שאתה אוהב, בלי להרוס יחסים עם אישתך (כי אם הורסים יחסים עם האישה, זה יכול לעלות יקר, היא לא תוותר).
כשאנו התחתנו, אני זוכרת שגם ניסיתי כמה פעמים לכרום לבעלי להפסיק להתעסק שמה שהוא אהב, אבל הוא היה עקשן. לא התוכח איתי על שום דבר, פשוט המשיך בעקשנות לעשות מהש שהוא רוצה, ולא ויתר. אני כמובן, כשראיתי שהוא לא מוותר, הפסקתי לשגע אותו. אבל הוא זה שהמשיך בשלו בצורה חכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל פי "חיה ותן לחיות" :))
יואב20/09/2009להתחתן - אין פירושו לקחת בעלות על חיי האחר, אלא לקבל אותו ולתת לו לפרוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות צריכה לאפשר ביטוי עצמי
דורית כהן23/09/2009אלון היקר, צריך לזכור כל הזמן שאתה מדבר על השנה וחצי הראשונה של הנישואין שלכם. מה שמסתמן הוא שאתה כל הזמן מוותר ובא לקראתה על פי דרישותיה, מחשש לאבד את אהבתה (הדבש, כמו שאתה קורא לכך).
זה לא יעבוד לאורך זמן. כבר עכשו אתה מרגיש שהדברים החשובים לך מתחילים להיעלם - כי היא לא מרשה.
זוגיות טובה מאפשרת לכל אחד מבני הזוג לבטא את עצמו.
יתכן ששירתך מאיימת עליה במובנים הבאים: אפשרות אחת היא שהיא חוששת שכלכלית זאת עלולה להיות נפילה אם תתמסר לכך במקום עבודה מסודרת. אפשרות שניה היא שהיא מרגישה לא נוח עם דימוי הזמר, כאילו יש בכך משהו שאינו מכובד בעיניה. ואולי יש לה התנגדות לסטטוס המיוחד הזה של זמר שיוצא להופעות מאוחר בלילה וחוזר לפנות בוקר, וואלי יש לו מעריצות צעירות - אולי זה מה שמאיים עליה. תבקוד איתה מה מאיים לעיה. מה מעורר את ההתנגדות שלה, ותראה אם אתה יכול להרגיע אותה בנקודות ספציפיות. אבל אל תוותר על החלום שלך בגללה, (זכותך להחליט בשלב מסויים, לאחר שמיצית את הנושא, שמקצוע זה אינו מתאים לך, אבל זו צריכה להיות החלטה שלך ולא שלה) כי אחרי זמן מה אתה תכעס עליה בשל כך וזה יפגע ביחסים שלכם מכיוון אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה שמנהלת רומן עם גבר נשוייעל15/09/2009
שלום ..
אולי שה ישממע מוזר
חברה שלי שלמעשה היא כבר לא חברה בגלל הסיבה הזאת למעשה התרחקתי ממנה לאט לאט
זה פשוט ממש לא מוצא חן בעיני , היא מנהלת רומן כבר כמעט שנה עם גבר נשוי שאני גם מכירה אותו ( מהעבודה () ויצא לי לראות את אישתו וילדיו בכמה הזדמנויות - בעצם זה לא ממש קשור לעניין
אבל כל כך בא לי לרמוז איךשהוא לאיששתו על העניין
כל פעם אני שמה את עצמי במקום אישתו ומרגישה שהייתי שמחה לדעת אם חס וחלילה זה היה קורה
הכי מעצבן- שהם מנהלים סקס לא מוגן- , מילא בוגד באישתו אבל גם יכניס לבית מחלות
זו בעיקר הסיבה שבא לי ליידע את אישתו!!
מה אתן אומרות ????? אם בעלכם היה בוגד בכם - הייתם רוצות לדעת ?<.....כבר שנה אני מתלבטת , אבל אני מרגישה ייסורי מצפון וקשה לי לטמון יותר מידי את הראש בחול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך הרבה מה לעשות
מימי16/09/2009הי רוית,
לדעתי, עדיף לך במקרה הזה לשתוק, זה לא עניינך ואינך יודעת לאן יוביל "הגילוי" שלך.
האם תיהי מוכנה לקחת אחריות על כך שאישתו של הבוגד תחליט לפרק את המשפחה? לקחת את הילדים? אני לא רוצה לחשוב על מקרים גרועים יותר כמו להזיק לעצמה,לבעל וכו'.
אולי היא בכלל יודעת? אולי הוא בוגד סידרתי וגם את זה היא יודעת ומעדיפה להתעלם?
את לא יכולה לדעת מה העניינים שם, ומה גם- הנבגדת אינה חברה קרובה שלך כך שבאמת אין לך מה לספר כלום לאף אחד כי אין לך סנטימנטים.
אני מבינה שזה מפריע לך,
אז אין לך ברירה אלא פשוט לשמור מרחק ולשכוח מהרכילות.
אל תקחי אחריות על מה שלא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לספר
אילנה20/09/2009גם אני חושבת, שאין צורך לקחת אחריות כל כך גדולה.
אתה אף פעם לא יכול לדעת מה קורה באמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם פה למעלה ...
דוריאל20/09/2009אומרות את מה שאתן אומרות כי אתן בגדתן והייתן במערכת כזאת בעצמיכן ?
או נמצאות כרגע בכזאת?
תתיבשו לכן ותשאו בתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמון בין בני זוג עד כמה?חיים15/09/2009
דורית שלום
אני מתגורר בחיפה ועובד בתל אביב, יום יום אני נוסע וחוזר לבית,
נשוי מזה כ 35 שנים ולנו שלושה ילדים בוגרים, מאושר וטוב לי
לפני כחודש קיבלתי הודעה אנונומית באימייל שלי, שמור על אשתך, מצמיחה לך קרניים,
הייתי נסער, וכתבתי לאשתי באימייל (סערת רגשות רגעית ) אני רוצה להתגרש.( טעות איומה שלי )
אתו מטורף אלמוני, כתב לי אימייל נוסף שאני נאיבי ואתעורר ואז הזכיר שם של חבר טוב של אישתי שמנהלת איתו רומן, (לאשתי יש גישה לאימייל שלי בידיעתי) בשיחה בנינו על הנושא, היא הכחישה הכל, לדבריה הוא חבר טוב שלה והיא מכירה כבר 26 שנים, אני לא מכיר אותו כלל,
היא מתחמקת מלדבר על הנושא בהרחבה, ומה שאמרה שאם אין בנינו אמון ושאני לא מאמין לה ושאנו לא צריכים להיות ביחד.
בשיחה נוספת היא אפילו יזמה שאדבר איתו, נרגעתי ואף הכל הסתדר,
אותו כותב אלמוני לא הרפה ושלח אימייל נוסף שבו צירף
סרט וידאו פונגרפי קשה, שהחבר של אישתי שלח לאשתי וכן התכתבויות של אותו חבר שלה איתה, וכן אימייל שבו שהחבר שלה שלח כנראה לחבר שלו ומתרברב שהיה עם אישתי,
לי ולה היו ימים קשים, יזמתי שיחה עם אשתי וטענתי בפניה:
,שחברים טובים ככל שיהיו לא שולחים סרט פונוגרפי קשה לצפיה לאישה נשואה ( אישתי גם סולדת מסרט כחול בכלל ) זה לא מכובד, הבנתי החבר שלה שולח גם לכל התפוצה של החברים/ת שלו, לטעמי האדם הזה סוטה,
וכן אותה התרברבות של החבר שלה בפני החבר שלו" כך כתב, "מניסיון שלי, היא לא יותר מתנוחה מיסיונרית"
אשתי כמובן הגנה עליו, שהוא לא כזה וכנראה מישהו מלכלך עליו,
" תשובתה מאד נחרצת יש לי הרבה חברים" אם אתה לא מאמין אין לך מה לעשות איתי" ובזה הייתה קוטעת את השיחה בנינו על הנושא,
הייתה לנו שיחה נוספת פתוחה , שפכתי את כל מה שכאב אותי והיא כמובן ומאז נרגעו הענינים בנינו
הייתי מאד רוצה שלמוע את דעתך
תודה חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק יכולה לקוות
דורית כהן17/09/2009חיים היקר, צר לי מאוד על מה שעברת.
לצערי, אין לי יכולת במצב הזה להביע דעה. אתה מן הסתם רוצה שארגיע אותך ואכעס יחד איתך על האלמוני שלכלך, אבל מכיוון שכבר היו דברים מעולם, ובני ובנות זוג קיימו יחסים ארוכי טווח עם מישהו מן הצד והכחישו זאת נמרצות - אין לי כל דרך לדעת מהי האמת במקרה שלכם. אני מקווה בשבילך שאשתך דוברת אמת, ושתוכל לחזור ולהאמין בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליחת סרטי סקס לנשים נשואות
חיים19/09/2009דורית
האם לשלוח סרטי סקס לנשים נשואות זה נורמלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות..חלי15/09/2009
לדורית שלום רב!
הייתי מבקשת את עזרתך בבקשה, ובכן אני נשואה 36 שנה +4 ילדים 3 נשואים והקטן 24 עזב בימים אלה את הבית. לפני כחודשיים וחצי הנושא התחיל, לפתע ללא סיבה בעלי התחיל לצאת את הבית בבוקר וחוזר רק בחצות לא מדבר, עזב גם את החדר שינה ווישן בחדר אחר בבית. עלי לציין שהוא משנת 1990 הוא מהמר כפיתי, ויש מועדון שם הוא מבלה את השעות הרבות.לא מוכן לטיפול, אווירה בבית מאוד מתוחה, ביקשתי אז לפני חודשיים הסבר להתנהגות , ולא עונה לי. הילידים איתי ואדרבא אומרים לצאת לבלות לחוגים וכו' התחלתי ליישם זאת, וכנראה שזה מפריע לו.
לפתע אתמול,אמר, שאני לא מפנקת , לא בסדר בנושא סקס, מאד הופתעתי מהתירוץ,
והסברתי כיצד אני יכולה להיות בסדר אם אתה כך מתנהג. אבדתי את האימון בו, לפרק חבילה לא הייתי רוצה,
הוא פשוט רואה אותי כמובנת מאיליו, ועכשיו דבר חדש נושא הסקס אני מרגישה פגועה, ערכה עצמית נמוכה.
אציין לפני 4 שנים היה אותו סיפור רק אז ביקש חלק מכספי הפיצויים שקיבלתי, והוא רוצה להתגרש לא היה סיפור של הסקס.
בבקשה עצתך, אני אובדת עצות איני יודעת כיצד להתנהג ובמיוחד עכשיו תקופת החגים.
תודה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים טיפול
דורית כהן17/09/2009חלי היקרה, צר לי על מה שאת עוברת.
המצב אותו את מתארת אינו פשוט, ואני חוששת שלא אוכל לייעץ לך בצורה כזאת, דרך האתר. אם הוא אינו מוכן לטיפול - לפחות תלכי את בעצמך, או תפעילי עליו שכנוע שלך ושל הילדים כדי שיסכים להגיע לטיפול, כי אי אפשר לעזור רק דרך הפורום.
טיפול מוצלח יאפשר לכל אחד מכם להגיד לשני בצורה לא מאיימת ולא מלחיצה, ולא ביקורתית - מהם הצרכים שלו, החששות שלו, מהם הדברים שחשובים לו, ולקבל כלי תקשורת שיאפשרו כמה שיותר להגשים את הצרכים של כל אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במצוקה נואשת לעצהדורית14/09/2009
ניהלתי קשר עם גבר נשוי מזה כשנה. לפני שלושה חודשים הוא התוודה בפני אישתו על כך ועזב את הבית. הצהרות על חתונה וילדים היו. תוכניות לעתיד משותף נרקמו בכל רגע עם כל הקשיים שבדרך.
אפילו כבר "יצאנו מהארון" והסביבה הכירה בנו.
ביום אחד בהיר. הוא נעלם, תפס מרחק. ניסיתי לדבר איתו וכששמעתי אותו הוא בכה ולא היה מסוגל להסביר מה קרה.
כעבור מס' ימים הודעה שמיידעת כי הוא במצב נפשי ופיזי מרוסק ושהוא רוצה לעבור את התהליך לבד ואינו יודע כמה זמן דרוש לכך אך אם נשרוד זאת דרכנו תהיה קלה יותר.
ניסיתי בכל זאת להיפגש אך הוא נמנע מכך.
לצערי הגעתי לטירוף של חוסר וודאות כאשר התחלתי לחפש אותו כשגיליתי את הרכב שלו מס' פעמים בשעות לא רגילות בבית של אישתו. חשבתי אולי בגלל הילדים... אבל בסוף נשברתי ושלחתי הודעות נאצה על השקר והולכת השולל. אבל גם לזה הוא לא הגיב. פשוט נעלם.
אני יודעת שתאמרו מה חשבת לעצמך? גבר נשוי!!! אבל מבטיחה לכם שמדובר באדם טוב שלקח החלטה אמיצה על חיים לא מאושרים ואהבת אמת ופתאום חוזר אחורה???
אני משתגעת מאי הידיעה מה הוביל אותו לזה? ממש לא ראיתי את זה מגיע!!!
אני מנסה למצוא דרך לקבל תשובות אבל לא מוצאת....
האם לדעתכם הוא באמת צריך זמן לעצמו והתשובות יגיעו או שפשוט עליי להודות באמת ולוותר עליו?
האם ייתכן שפיספסתי כאן משהו?? הרי אני מאמינה לו שהוא באמת במשבר ובדכאון ורוצה לתת לו קרדיט של זמן אבל אני כמהה לאינפורמציה.
איך ממשיכים הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופו של קשר עם גבר נשוי
יהודית ברגמן15/09/2009דינה יקרה, הוא באמת צריך זמן לעצמו והתשובות יגיעו. עלייך לוותר עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת....
אסנת15/09/2009כתבתי מכתב שטרם שלחתי וטרם החלטתי אם אשלח. מכתב שמבקש כן למצוא את הדרך לומר לי מה הוא החליט על חייו, על חיינו. אני לא יכולה להישאר תלושה באויר.
כמובן שאספר כיצד זה התקדם....
שאלה נוספת? אני מנסה לא להיאחז בזה אבל אני לא יכולה שלא.
האם ניתן באמת להחזיר את הגלגל אחורה, לחזור לאישה שאינו אוהב, לחזור לסביבה שהוקיעה את מעשיו, להתכחש לרגשות האהבה שלו כלפיי?
זה נשמע לי הזוי אבל מעולם לא היה לי דבר כזה שאיני יודעת מה בדרך כלל יכול לקרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתארי לעצמך
נושי15/09/2009אם היית נשואה והיית עוברת משבר כלשהו עם בעלך
אז זה לא אומר שנגמרה האהבה
ואז איזו מישהי הייתה נכנסת לתמונה והייתה מנהלת עם בעלך רומן מהצד שנה
והיה נודע לך פתאום ...
איך היית מגיבה ?
לא נכנסים למערכת כזאת והורסים משפחות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משנה מה הסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
נושי15/09/2009ולא משנה מה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושי יקירה
אסנת15/09/2009לא אני הרסתי משפחה.
אני לא מחפשת אשמים. אני האמנתי לו שהוא אמר שהוא כבר לא אוהב אותה. אני האמנתי לו שהוא אמר שהוא באמת מצא מישהי (אותי) והבין שאני המיועדת שלו. אני התיקון שלו. הוא היה במצב שבוא היה חייב לבחור. לחיות בשקר או לקחת החלטה כואבת למען האושר הפרטי שלו.
הוא בחר לעזוב את הבית.
כנראה שההתמודדות שלו עם אובדן כל הסביבה המוכרת, העוינות מצד המשפחה, הסלידה מהמעשה ובעיקר הניתוק מהילדים הביא אותו למצב שהוא בורח חזרה ... העיקר להרגיש שהוא לא אדם רע.
אני באמת חושבת שגבר שבוגד הוא גבר שעושה מעשה דוחה וכי תמיד יש דרך לעצור לפני ולהחליט קודם אם אתה רוצה לפרק את מה שבבית. אבל את לא מכירה לא אותי, ולא אותו כך שזה לא הוגן לכנות אותי בכינוי גנאי.
באם הוא החליט לחזור והיא מוכנה לקבל אותו למרות הכל אז אאחל להם בהצלחה.
המצוקה שלי היא שלא קיבלתי הסברים.
זה שהיתה לי מערכת יחסים עם גבר נשוי לא אומר שאני צריכה להיענש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נושי15/09/2009בואי נאמר כזה דבר
אני אישית ,וזאת אני ,משתדלת לעשות החלטות מוסריות כי זה בראש החשיבות בעניי כאדם
וזה מבחן שתמיד מוכיח את עצמו מאוחר יותר
אם גבר נשוי יתחיל איתי ,ולא משנה כמה הוא מדהים ,אני לא אפתח את זה כי הוא נשוי .
נקודה !
לא חסרים גברים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
מימי15/09/2009אני מציעה לך להתמקד באיך את ממשיכה מכאן, ופחות לשים דגש על דעות עויינות בשל טיב הקשר שלך עם הגבר הנשוי, ברור הרי שכל מקרה הוא לגופו ואנחנו כולנו אנשים שמדי יום נתקלים בסיטואציות שמנווטות אותנו לכיוונים שונים, וזו טעות להכליל ולעשות השוואות שרירותיות וחסרות רגישות, אז בבקשה דלגי הלאה.
גם אמא שלי לקחה החלטה גורלית על חייה וכשהיתי צעירה עזבה עם גבר אחר שגרם לה להיות מאושרת (עד היום), כמו הגבר שלך שניסה להוביל את השינוי אך כפי שנראה נתקע בהוצאה לפועל.
אני מכירה את הרגשת החוסר ודאות הזות שיכולה להרוג מבפנים, גם בשבילי הכי קשה זה לא לדעת, עם האמת הרבה יותר קל להתמודד גם אם היא כואבת.
אני חושבת שמכתב הוא רעיון הגיוני והוא יכול לשפוך מעט אור על המציאות במידה והבחור יענה, למרות שעל פי התנהלותו עד עכשיו נראה כי הוא ויתר עליכם, חטף רגליים קרות ועשה פנית פרסה חזרה למקום החשוך ממנו הוא ניסה לברוח,בני האדם מטבעם בורחים משינויים בכל תחומי החיים.
במקומך, היתי בורחת מהסיטואציה ומשקמת את עצמי למרות שאני מאמינה שבאיזשהו שלב הבחור שלך ינסה ליצור איתך קשר שוב כשיבין שהוא לא מאושר היכן שהוא נמצא, אני מקוה שעד אז כבר תיהי במחוזות אחרים.
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה חדשה תודה לך דברייך חיזקו אותי
אסנת15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
מימי15/09/2009אני מציעה לך להתמקד באיך את ממשיכה מכאן, ופחות לשים דגש על דעות עויינות בשל טיב הקשר שלך עם הגבר הנשוי, ברור הרי שכל מקרה הוא לגופו ואנחנו כולנו אנשים שמדי יום נתקלים בסיטואציות שמנווטות אותנו לכיוונים שונים, וזו טעות להכליל ולעשות השוואות שרירותיות וחסרות רגישות, אז בבקשה דלגי הלאה.
גם אמא שלי לקחה החלטה גורלית על חייה וכשהיתי צעירה עזבה עם גבר אחר שגרם לה להיות מאושרת (עד היום), כמו הגבר שלך שניסה להוביל את השינוי אך כפי שנראה נתקע בהוצאה לפועל.
אני מכירה את הרגשת החוסר ודאות הזות שיכולה להרוג מבפנים, גם בשבילי הכי קשה זה לא לדעת, עם האמת הרבה יותר קל להתמודד גם אם היא כואבת.
אני חושבת שמכתב הוא רעיון הגיוני והוא יכול לשפוך מעט אור על המציאות במידה והבחור יענה, למרות שעל פי התנהלותו עד עכשיו נראה כי הוא ויתר עליכם, חטף רגליים קרות ועשה פנית פרסה חזרה למקום החשוך ממנו הוא ניסה לברוח,בני האדם מטבעם בורחים משינויים בכל תחומי החיים.
במקומך, היתי בורחת מהסיטואציה ומשקמת את עצמי למרות שאני מאמינה שבאיזשהו שלב הבחור שלך ינסה ליצור איתך קשר שוב כשיבין שהוא לא מאושר היכן שהוא נמצא, אני מקוה שעד אז כבר תיהי במחוזות אחרים.
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)