פורום יחסים, זוגיות ונישואין - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר רגש.
    יקירה
    19/10/2009

אני נשואה 7 שנים. +2 ילדים.
    בתחילת הקשר ואחרי הנישואים אהבתי אותו, נמשכתי. והוא מצידו היה קר חסום ולא משתף פעולה. הרבה פעמים הוא דחה. ( הדחיה היתה אחרי הנישואים). מה שקרה שאני נסגרתי ואטמתי את עצמי. היום הוא נפתח ומנסה להשתפר ולתת, הבעיה היא שאני אטומה. לא יכולה לאהוב אותו. ולא יכולה להפתח. למרות שניסיתי. הלכנו לייעוץ. אני פשוט לא יכולה להפתח אליו. הוא אבא טוב לילדים. מסה להשתפר ולכפר על כל השנים שעברו. אבל אני קפואה. מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רגש.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן להחיות את האהבה?

דורית כהן
    19/10/2009

יקירה, כמה זמן הייתם בייעוץ? האם הרגשת שקורים שינויים תוך כדי? אצלך? אצלו? האם ניסיתם להתנהג אחרת בבית? לא תמיד מוצאים את הייעוץ הנכון והמתאים לכם וחשוב לחפש עוד קצת ולתת לכך צ'אנס בגלל שיש לכם ילדים משותפים.
    יחד עם זה - אם הייתם הרבה זמן בייעוץ, ושניכם ניסיתם לשנות התנהגויות, ולמרות זאת את אטומה ומנותקת רגשית ממנו - יש מצב שזהו זה, שנגמרה האהבה וכבר לא ניתן להחיות אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר רגש

sk
    19/10/2009

שלום לך,
    אני נמצאת במצב זהה לחלוטין (!). 8 שנים של נישואים, 2 ילדים קטנים ואין שום רגש או אהבה כלפיו. הוא טואן שכן אוהב אותי אך אין לזה משמעות רבה כאשר זה לא הדדי. עוד לא הלכנו לייעוץ, אך בכל מקרה אני ילא כולה להפתח אליו בדיוק כמוך ואני בספק רב אם הייעוץ יעזור. כשחשבתי לעומק, החוסר רגש הזה התחיל מזמן אך כנראה היה הדרגתי ולא חשוב מספיק כאשר היה צורך לגדל שני ילדים קטנים (ויש עדיין......). השאילה היא - מתי ומה בדיוק פספסנו, האם עם "חוסר רגש" הראשוני היינו צריכים לרוץ לייעוץ?...... הרי זה גם מגוחך כאשר יש בית, עבודה, חיי יום-יום וילדים קטנים....... בהצלחה בכל מקרה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לsk ולדורית

יקירה
    25/10/2009

בהצלחה גם לך.
    ואכן החוסר רגש התחיל לאט לאט..בלי לשים לב עד שהגיע למצב שפשוט לא אכפת לי ממנו. לא אכפת לי עם מי הוא יוצא או נפגש. לא מזיז לי שהוא עם אחרות. כאילו אנחנו זרים. דיברנו על גירושים כמה פעמים אבל כל פעם זה יורד בגלל הילדים...והוא אבא מקסים.
    לא יודעת איך זה יימשך. אני אדישה לחיים.
    (ולדורית עברנו אצל כמה יועצים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך טלפון אחד קטן מעורר שוב ......
    זוהר
    19/10/2009

אני לא יודע איך להתחיל , אבל אתחיל מאיפשהו ....
    אני וחברה שלי נפרדנו לפני שנתיים מהרבה סיבות , היום קבענו להיפגש לאחר שלא דיברנו בכלל בכל התקופה הזו חוץ מכמה מיילים לא הכי זורמים ......

אני יודע שאני והיא לא מתאימים ובכל פעם שאני רק מנסה לחשוב עליה בתור חברה , אני עושה טעויות , מתנהג אחר , פוגע בה ואחרי זה ממש מצטער ....

גם היום היה כך כשנפגשנו , ניסיתי לנשק תוך כדי שהחזקנו ידיים וליטפנו אחד את השני , היא בתגובה הטיחה בי מה אתה עושה , רק אח"כ הבנתי ששברתי את האמון שהיה בינינו שגם ככה היה ממש שביר ....

האמת אני כל כך מבולבל שמקטע שרציתי להיות איתה ולפתח את זה לידידות מצאנו עצמנו מתלטפים....

לא רוצה לאבד אותה , היא יותר מדי יקרה לי , מצד שני נראה לי שגם את הסליחה ממני היא לא רוצה לשמוע , פשוט לשכוח ממני ואולי לקבור אותי בארכיון הזכרונות המבלבלים ולא טובים ....

מה עושים ?? אני לא רואה מצב שאיני רואה אותה עוד , מצד שני יש עוד מישהי בצד השני , שנפגעת ממני וסופגת כל הזמן ......

הוספת תגובה

• תשובה לחננה

מורן
    19/10/2009

יקירי,

אני חושבת שאתה צריך לשאול אתה עצמך האם אתה עדין אוהב אותה? האם יש משהו שיכול להציל את הזוגיות הזו?

תסלח לי אבל אחרי קשר של שנתיים אתה לא יכול לצפות לידידות במצב הזה זה או הכל או כלום.

תעשה חושבים אם עצמך ותחליט לאיזה צד אתה שייך אל תפגע במישהי האחרת היא לא אשמה!

עפ"י הניסוח שלך "אני יודע שאנחנו לא מתאימים" הבנת שאתה צריך להמשיך הלאה לא?

אל תסתכל אחורה, מה שהיה שייך לעבר תתרכז בעתיד במה שיהיה ... ויהיה טוב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה דחוף
    אלון
    16/10/2009

שלום,פרסמתי מודעה לפני כחודש ימים שנקראת "נשוי+ילדה בת 5 ומאוהב באחרת. החלטתי שאני רוצה להתגרש אך אני חושש מאוד,אינני יודע בכלל מאיפה מתחילים בכדי להתגרש? מה עליי לעשות ולמי לפנות בראש ובראשונה. אני פוחד וצריך עזרה בדחיפות. תודה,אלון

לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף

הוספת תגובה

• בראש ובראשונה

שירית
    16/10/2009

עלייך לחפש פסיכולוג/ית על מנת לברר האם אתה שלם עם החלטתך ולברר ממה אתה פוחד.
    זה יתן לך את הכלים והכח להתמודד עם התהליך שלקראתו אתה הולך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבוד וכואב.... צריך עזרה!
    שייקה
    16/10/2009

אני ינסה לספר בקיצור.... אני נשוי 3 שנים ויש לי לנו תינוקת בת שנה וחצי.
    המצב התחיל 2 חודשים לפני החתונה החלטתי לספר לה משהו מהעבר כדאי להרגיש טוב וזה מאוד היה לי חשוב להיות כנה! לאחר שסיפרתי לה שאלתי אותה מה היא מרגישה עכשיו כלפי? היא ענתה לי שמי+1 נהייתי -(מינוס) 1. הרגשתי מאוד פגוע ונסער.אבל החלטתי בכל זאת להמשיך את המערכת הייחסים ולהתחתן איתה.היה לנו המון מריבות, ובכל פעם שהינו רבים היא הייתה מקללת אותי או פוגעת בי נורא ואומרת כל מיני משפטים מאוד פוגעים .וגם דברים שסיפרתי לה הפך להיות ירידה נגדי או גיחוך.וכל שעבר זמן והתינוקת נולדה הבית הפך להיות יותר קשה המון מריבות וצעקות וקללות מצידה. (עם יד על הלב לעולם לא קיללתי אותה בחזרה אני לא כזה! הייתי צועק וזהו).כל פעם אמרתי לה והיא ידעה שאני מאוד רגיש ופגיע וזה פשוט לא היה מזיז לה היא בשלה והעיקר שיעשו מה שהיא רוצה.הזמן הבר והתחלתי להרגיש שאני לא אוהב אותה פתאום ולא נמשך אליה יותר קשה להסביר את זה אבל הייתי מסתכל אליה ורואה שזו לא אותה אחת שהתחתנתי איתה.
    לפני 4 חודשים היה ריב מאוד קשה והיא התחילה לקלל ואמרה לי אתה כלב מסריח הסתכלתי עליה ואמרתי לעצמי זהו היא עברה כול גבול ערכי ומוסרי. הכבוד חלף מעליה כמו צעיף ברוח.שום כבוד מינמלי לבעלך החלטתי שאני רוצה להתגרש ישבנו ודיברנו. היא הייתה מופתעת מהבקשה שלי להתגרש.איך יכול להיות שאתה מוותר ,ויש לנו ילדה קטנה בבית ואתה כזה חלש חשבתי שאתה גבר וכו בבקשה בוא נלך לטיפול וננסה להציל משהו. הסכמתי לתת לנו "צאנס" . התחלנו טיפול זוגי במשך
    3 חודשים היו עליות ומריבות כמובן ואז..... הגיע "הפצצה" אתה בן זונננננהה...ראיתי שחור בעיינים לא מאמין למשמע אוזני.לא אמרתי מילה ומאז כשבוע אני נמצא בהרגשה חרא ופגוע ואבוד.החלטתי להתגרש אבל אני נורא מפחד ואני לא יודע אם אני עושה צעד נכון. אני מפחד על הילדה שלי אני מפחד על עצמי וכל הזמן שואל האם שווה לסבול????? העיקר שיהיה לילדה אבא בבית.היא לעולם לא תשתנה מה יהיה כשהילדה תגדל ותשמע אותנו רבים וכמובן קללות.אלוהים למה זה מגיע לי.מה עשיתי רע? הייתי כול כך טוב אליה מבשל,מנקה ,מפנק,דואג להכול למה למה???
    בבקשה אני באמת אבוד וסובל נפשית תעזרו לי .........(וזה היה בקיצור)

לקביעת תור
    סגירה
    אבוד וכואב.... צריך עזרה!

הוספת תגובה

• בחור נחמד

ננה
    16/10/2009

כואב לי מאוד עלייך ואני מצטערת כ"כ שאתה סובל.
    להתגרש מאישה כזו עם ילדה זה לא קל.
    סביר להניח שהיא תפעיל מניפולציות משפטיות והגירושין יהיו לא קלים איתה.
    המריבות באמת כ"כ קשות? אתם רבים הרבה או פעם ב...?

בעיקרון הייתי ממליצה לך להתגרש אם אתה אומלל,
    גם אם תהיה תקופה קשה, אחריה תהיה תקופה קלה יותר,
    אולי אפילו תתחתן עם אישה טובה יותר.
    אבל תתכונן לתקופה קשה באם תתגרש שאחריה תבוא תקופה טובה יותר.

לפני כן אולי כדאי שתלך ליעוץ לבד, תהיה סגור על החלטה- בכל דרך שתבחר.
    הלוואי שתצליח, אתה "נשמע" איש טוב ואני באמת מחזיקה לך אצבעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ננה. תשובה משייקה

שייקה
    17/10/2009

היי.
    לשאלתך התשובה היא כן אנחנו רבים הרבה וזה הפך להיות שאנחנו רבים על כל דבר קטן...
    וזה לא רק הבעייה הזו.אני פגוע ממנה מאוד מבחינה אישית ופנימית.
    אני יודע שבכל מערכת יחסים יש ריבים ויש בעיות וזה בסדר מבחינתי(כמובן עם גבול מסוים).
    אבל... ואמרתי גם לה זה שאת אומרת לי כלב, חרא,זבל,לך תלמד לכתוב, לך תלמד לדבר,אין לך אפילו חברים,תראה איך אתה נראה ואתה בן זונה...זה פגיעה אישית בי ולא חלק מריב במערכת יחסים.נכון?????
    איך אני יכול לאהוב אותה?
    איך אני יכול לשכב איתה???
    איך אני יכול לגדל ילדה שתשמע קללות מצד אמא שלה???? ותגדל ותשאל מזה "בן זונה"
    איך אני יכול לספר לה על החיים שנורא סבלתי מהם????
    איך אוהבים אישה כזו??????

שייקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי האישית

ב
    16/10/2009

אני לא מכיה אותך ואותה אין לי שמץ של מושג מה סיפרת לה וזה מאוד חשוב לדעת י אולי זה שופך אור על התמונה.
    לדעתי אתם רק בהתחלה וחבל לוותר האם אתה אוהב אותה אני בטוחה שיש בה הרבה דברים טובים יכול להיות שהיא באה מבית כזה והי לא יודעת להתנהג לכו לייעוץ ולו למען הילדה ואם אתם אוהבים אז בכלל שווה לכם לנסות.
    אני בטוחה ששהתנהגות שלה לא מרוע והיא פשוט צריכה עזרה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי דעתי..

חושבת
    17/10/2009

יש מקום להמשיך בייעוץ ובמידה והייעוץ לא עוזר, אולי לשנות יועץ??..
    אם כל אלה לא יעזרו ושוב, הכל יחזור לקדמותו ותמשיכו לריב.. כמובן גם לפני הילדה, כי כך זה יוצא..,
    אני מציעה מכל הלב(אבל רק אחרי שניסיתם באמת הכל), להיפרד, משום שהילדה שלכם תהיה הרבה יותר מוצלחת, שלווה ומאושרת, אם היא תגדל בבית ללא ריבים, לעומת ילדה הגדלה בבית רווי ריבים. וחקרו את העניין הזה, כך שאני מדברת על דברים מוכחים.
    הרבה הורים חושבים שייטב לילדיהם אם רק יישארו ביחד, לא משנה המחיר והמריבות- והם טועים.
    למריבות ביניכם ולעובדה שהיא גדלה בבית לא שקט, יש השלכות על כל האספקטים בחיים שלה ועל הפוטנציאל שלה לחיות חיים טובים ומלאים בעתיד.

אז זוהי רק המלצה,
    נסיון נוסף בייעוץ מתאים.. אולי אפילו תלך למספר פגישות עם אותו יועץ או יועץ אחר-לבד,
    ואם לא עוזר..
    זאת ההחלטה שלך, אך תחשבו על הילדה קודם.

המון הצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שייקה

בתאל
    18/10/2009

כמובן שהכי פשוט לאור מה שסיפרת להגיד לך היא אישה שלילית וככה לא מתנהגים ותתגרש ועם הזמן תכיר מישהי חדשה וכו' וכו' , אבל אנ חושבת שזה הרבה יותר עמוק תבדוק עם עצמך למה זימנת לחייך אישה כזאת? תבדוק עם עצמך עד כמה אתה מעריך ומכבד את עצמך?... יכול מאוד להיות שלא סתם התחתנת איתה, אני חושבת שעם תעשה קודם כל עבודה פנימית עם עצמך תגלה גם באמת ובתמים גם את התכונות שלך שיש מה לשפר, אני חושבת שכדאי שתלך לקאוציר למודעות עצמית שם גם תצא למסע להכיר את עצמך ותקבל כלים איך להתמודד או/ו לשפר את חיי נישואיך, רק אז תשלים את התיקון שלך, כי כשיש לבן אדם תיקון והוא לא עושה אותו הוא סוחב את זה איתו לקשר הבא, מאחלת לך עבודה עצמית פוריה ותנסה לראות את מה שקורה לך כשיעור שאתה הולך להטיב ללמוד ממנו, ממצב כזה אתה תצא רק מחוזק, בהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסוד שכל כך השפיע על הכל???

יוסי
    18/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשייקה

מורן
    19/10/2009

שייקה שלום,

מהשאלה שלך ניתן לראות שעברת הרבה בחיים וכי ציפית להקיים משפחה ולהיות מאושר בתא המשפחתי הקטן שלך, אך הגורל רצה אחרת עבורך.
    האם ניסיתים לדבר על העבר שלך ?מה הסוד הדרמטי שסיפרת לה לפני החתונה?האם הוא גורם להתנהגות שלה כלפייך?

קל מאוד לייעץ לך לקום ולהרים ידים אבל לדעתי אתה צריך לתת עוד הזדמנות לטיפול זוגי על מנת שתדע שאתה עשית את המקסימום בשביל הילדה שלך!

אין ספק שלילדה הכי טוב לגדול בבית אוהב וחם שמבוסס על כבוד והערכה אחד כלפי השני ולא בבית שבו רבים ומקללים אחד את השני ללא ערכים וכו'.

תן עוד הזדמנות להציל את חיי הנישואים שלך אני חושבת שאם תסתכל אחורה תמצא את הדברים שבזכותם התאהבת באישתך ורצית אותה לצידך לכל חייך .... תשאיר את הכעס העילבון והתסכול בצד ותצא למלחמה בשביל המשפחה שלך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם גבר לא פנוי
    ari
    16/10/2009

גבר לא פנוי מנהל עמי מערכת יחסים כבר כעשר שנים. אני נפרדת ממנו ותמיד הוא חוזר מהדלת האחורית. כנראה שמכיר בחולשתי ,אני אוהבת אותו. מה עושים.? מאוד טוב לי עמו בסקס. לאחרונה הפסקתי להיות מתוסכלת מהמצב ואני זורמת עם מה שקורה נהנית מהרגעים היפים שלנו. ללא מלחמות וויכוחים. השאלה הנשאלת היא, מדוע גבר מנהל יחסים עם אישה כעשר שנים ואינו עושה שינוי ומציע לה זוגיות.?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם גבר לא פנוי

הוספת תגובה

• יקירתי

שירית
    16/10/2009

מהמעט שכתבת קיבלתי את הרושם שהקשר הזה מושתת על סקס בעיקר. לא מדובר פה במערכת יחסים עמוקה וריגשית. לפחות לא מבחינתו. הוא חוזר אלייך שוב ושוב א. כי את מאפשרת לו ב. כי גם הוא נהנה איתך במיטה.
    למה הוא לא רוצה איתך זוגיות? או שאינו אוהב אותך מספיק או שפשוט לא רוצה מסיבותיו האישיות שאין לי מושג מהן.
    ואם את מסכימה למצב כפי שהוא אין לו שום סיבה לפרק את מה שיש לו. הוא נהנה מכל העולמות. מה רע לו?
    צר לי, אך זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה פסיכולוג?
    מאיה27
    16/10/2009

שלום לכולם,
    יש לי בעיה שאני מודעת אליה כבר שנים, אבל רק לאחרונה הבנתי עד כמה היא באמת מפריעה לי.
    אני בחורה בת 27, מעולם לא הייתי בקשר שארך יותר מחצי שנה.
    מתחילים איתי לא מעט, ככה שעד כה היו לי המון הזדמנויות לקשר.
    יצאתי עם יחסית הרבה גברים, אבל רק עם מעט באמת פיתחתי מערכות יחסים.
    הבעיה שלי מתחילה לרוב אחרי כמה חודשים.
    זה פרק הזמן שלוקח לי ל"התפכח" ופתאום לא להבין מה מצאתי עד כה בבן אדם שמולי.
    בהתחלה אני מתלהבת ומאוהבת לגמרי, ובאמת שמרגישה בעננים, אבל אז זה פשוט נפסק.
    עד עכשיו שייכתי את זה לתחושה של שעמום, שכבר אין לי את הריגוש של תחילת הקשר ואז אני לא מסוגל לסבול את ההמשך ופשוט חותכת.
    אבל אני כבר לא בטוחה שזה קשור לשעמום... לאחרונה אני מרגישה שזה מין פחד שאני מפסידה משהו יותר טוב בחוץ.. לא משנה כמה מדהים הבן אדם שאני איתו בקשר, אני תמיד מרגישה אחרי חודש חודשיים שאולי יש מישהו בחוץ שאיתו אני ארגיש יותר ויותר טוב... וזו הרגשה מתסכלת!
    כאילו שום דבר לא מספיק לי...
    אני חייבת ציין שאני סובלת מחוסר בטחון ככה שזה לא נובע מהתנשאות או משהו בסגנון.
    אני לא יודעת אם זו באמת בעיה פסיכולוגית שלי או שעד כה זה פשוט לא היה הגבר הנכון...
    מה אתם אומרים?

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה פסיכולוג?

הוספת תגובה

• יתכן שעדיין לא נתקלת בגבר הנכון לך

יהודית ברגמן
    17/10/2009

מאיה יקרה,
    קרוב לוודאי שפשוט לא נתקלת בָאחד. קחי בחשבון שתמיד יהיו בחוץ יותר חכמים, יותר יפים, יותר מפרגנים.. אבל כשתתקלי בגבר הנכון לך - פשוט תדעי שזה הוא/זהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיוני לטפל בחוסר הבטחון שלך

דורית כהן
    19/10/2009

מה שיהודית כתבה הוא צד אחד של המטבע. יתכן שזה נכון שעדיין לא פגשת מישהו מתאים ומדהים עד כדי כך.
    אפשרות נוספת שעלייך להביא בחשבון מסתמכת על הדברים שכתבת בסוף מכתבך - שאת חסרת בטחון.
    בהקשר לכך אכתוב לך עכשו משהו "פסיכולוגיסטי": כאשר אתה חסר בטחון, אתה לא מצפה שמישהו יאהב אותך בצורה רצינית ועמוקה, אתה חושב לעצמך שברגע שהוא יכיר אותך טוב - הוא יגלה כמה אתה לא באמת שווה ואז הוא ירצה לעזוב אותך.
    אז מה שאת עושה הוא - להקפיד לעזוב אותם לפני שהם עוזבים אותך מחשש שאם יקרה ההיפך - זה יפגע בך קשות. אז את לא מרשה לעצמך להתקשר עמוק למישהו פן באמת תירצי אותו מאוד והוא - יימאס לו ממך כי את לא באמת שווה...
    או בהמשך לאותו רעיון - את חושבת לעצמך - אם הגבר הזה מאוהב בי - יש בו משהו דפוק, כי איך אפשר באמת לאהוב אותי. אז אם יש בו משוה דפוק - עדיף לעזוב אותו לחפש מישהו יותר מושלם.
    בקיצור - חוסר בטחון הינה מלכודת בלתי אפשרית...מה שעליך לעשות הוא להתחיל לטפל בחור הבטחון שלך. יש כל מיני דרכים לעשות זאת - טיפול פסיכולוגי, סדנאות צמיחה אישית, וכמו כן - הזמן עושה את שלו ועם ההצלחות בחיים נירכש גם בטחון, אלא שזו דרך איטית מאוד, ועדיף לקצר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה עדיף..

מאיה27
    06/11/2009

לחשוב שבאמת עוד לא פגשתי את האחד (ואז מי יודע מתי זה יקרה ואם זה יקרה..) או שזו בעיה פסיכולוגית שלי שצריך לעבוד עליה...
    בכל אופן, אני חוששת שלחוסר בטחון שלי אכן יש כאן השפעה.
    לא ציינתי שאולי בדומה לרוב האנשים/נשים, אני מאוד מאוד מאוד רוצה את אלו הקשים להשגה, המניאקים, אלו שלא רוצים אותי... לא יודעת אם זה מזוכיזם או סתם רצון באתגרים, אבל עם כל הרע שזה עושה לי- אני מכורה לריגוש שביחסים כאלו.
    אני נהנית "להשיג" וברגע שהשגתי (זה בדרך כלל בשלב שבו מתפתחים רגשות בצד השני או שמערכת היחסים מתבססת)- אני מאבדת עניין.
    ואוף כמה שזה מתסכל אבל אני לא יודעת איך לצאת מזה.

בכל אופן, אני מעדכנת שאכן התחלתי השבוע טיפול פסיכולוגי שאני מאוד מאוד מקווה שיעזור לי להתגבר על זה, כי באמת שאני רוצה זוגיות ואני רוצה לאהוב ...

תודה על ההתייחסות,
    מאיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מרגישה כמוך

צ
    07/11/2009

קראתי את מה שרשמת וממש הבנתי אותך כי גם אני כזו שמחפשת ריגושים וחושבת תמיד שיש מישהו יותר טוב שאולי אני מפסידה וגם אני אוהבת את הטיפוסים המניאקים יותר למרות שבתת מודע שלי אני יודעת שאלה לא הטיפוסים שמתאימים לי אבל זה מה שמושך אותי. ובקשר לחוסר בטחון שאמרת אני לא חושבת שזו הסיבה העיקרית למה שקורה לך, גם לי אין הכי "בטחון שבשמיים" אבל אני כן יודעת שמגיע לי משהו באמת טוב איכותי ומה שהפסיכולוגית כאן רשמה לך שאולי זה קשור לזה שאת לא מעריכה את עצמך לא בטוחה שזה נכון.
    בכל מקרה מקווה שתמצאי את אהבת חייך וגם אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הוא רציני כלפיי?
    שני
    15/10/2009

היי
    אני יוצאת כבר כמעט חודש עם בחור מאד נחמד, הקשר ביננו התחיל בצורה זורמת ולא מחייבת, אנחנו יוצאים לבארים או סתם יושבים לדבר ומאד כייף וזורם לי איתו.
    העניין הוא שהוא רוצה לגעת בי (מה שברור..) בהתחלה זה היה בליטוף עדין כז\ה, שדווקא היה נעים ולא נרתעתי, והמשיך עד שהרגשתי פתוחה גם.
    מה שאני לא יודעת זה אם הוא רוצה סתם לנסות עוד משהי עד שנגיע למיטה או שאני באמת מעניינת אותו???
    אני לא רוצה לשאול אותו, ואני מנסה לברר, יש לציין שהוא כל פעם בא ממרחק וברור שהוא רוצה.
    אנחנו בני 21+, לא שאלתי אותו על מערכת יחסים אחרת, למרות שלי היה קשר ארוך מאוד עד לפני כחצי שנה.
    כמו כן, בתחילה הוא היה מתקשר פה ושם, אבל עכשיו בכלל ולא, אני גם לא מתקשרת חזרה ולא מראה לו שהוא הדבר היחיד בחיי....רוב אלו שמכירים אותו אמרו שהוא לא מתקשר לאפאחד(???)
    עכשיו למשל הוא לא היה בקשר כמה ימים. מה זה אומר? מה לעשות? לדבר איתו על זה? לחכות עד שיתקשר ואז לדחות אותו? הוא מוצא חן בעייני ויש סיכוי מעולה לקשר טוב.

נ.ב
    בפגישה האחרונה זרמנו בכיף, והוא רצה שנתנשק וניסה בעדינות וברמז, לא רציתי כי הרגשתי שאני לא בטוחה בקשר הזה.

אשמח מאד לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם הוא רציני כלפיי?

הוספת תגובה

• היי שני

שירית
    15/10/2009

אני אנסה לעזור לך מקווה שאצליח.
    קצב ההתקדמות בעיניין הסקס אינו תמיד זהה בין שני המינים. לפעמים הגבר רוצה את זה מהר יותר ולפעמים האישה. אם הרגשת שאת עוד לא מוכנה ועוד לא מרגישה בטוח, אני חושבת שפעלת נכון בכך שלא הסכמת לכך.
    בנושא הטלפונים , את אומרת שהוא לא התקשר מס. ימים. אני לא בעד משחקים של אגו וכבוד.
    אם את מרגישה צורך לדבר איתו, תתקשרי אליו ,דברי איתו. תקשורת טובה היא דבר חשוב בקשר. את בהחלט יכולה לשאול אותו בצורה ישירה מה דעתו על הקשר ביניכם. תבקשי תשובה כנה. התחמקות פירושה -לא.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    15/10/2009

היי שירית,
    לא שאני נגד סקס אבל מבחינתי זה בהחלט דבר שאפשר לחכות איתו שלא נדבר על זה שזה, בא בשלבים מאוחרים וכמובן רק אם אני יודעת שיש מה לאהוב בבן הזוג, כך הרגשתי בקשר הראשון שלי והיחיד שהיה לי סקס.
    ככה שלפי תחושת הבטן שלא מטעה אותי כמעט רוב הפעמים, לא נשיקה ולא סקס באים בחשבון.

בואי נאמר שרק עכשיו הוא התקשר וסיננתי. אחכ שלח אסאמאס וחזרתי אליו כעבור שעה. הוא "רואה משחק" ויחזור אליי.
    אם לא הייתי חושבת שזה עתידי וחשוב לא הייתי מתאמצת לשאול ולחשוב על זה באופן כזה בכלל.
    אם את אומרת שעליי לשאול אותו ישירות אפי' שיש בכך את סיכון התשובה השלילית או המתחמקת כנראה שזה מה שעליי לעשות.
    אני לא בחורה לסטוצים, יזיזים, סקס חפוז, או כל מה שמשתמע מכך...

תודה בכל אופן, נקווה לטוב :)
    שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציני או לא

תמיר
    16/10/2009

היי שני,
    קודם כל אני אישית תמיד תומך בגישה לדבר פתוח,בצורה נוחה נעימה והכי גלויה .
    כמובן לא הכל מהכל אבל בהחלט אם זה קשור למערכת היחסים שלך .
    מערכת יחסים טובה ומוצלחת לדעתי מבוססת בעיקר על שיתוף ואי אפשר מבלי לדבר עם הבחור.

יש כמה שאלות שאני היית שואל או מנסה לדעת :
    למה הוא לא מתקשר אליך ?
    האם הוא אמר וציין את הרגשות שלו אלייך ?
    דיברתם על הקשר ? האם אחד מבינכם אמר מה הציפיה שלו מהקשר ?

ושאלה לי אליך-
    מה הפריע לך להתנשק איתו ?

שאלה נוספת-
    האם את יוצאת עם הבחור ושלמה לגמרי שזהו הבחור שאת רוצה לבנות איתו מערכת יחסים
    או שמא זה לא בהחלטה שלמה לגמרי ?

מקווה שעזרתי מעט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחורה
    תמיר
    15/10/2009

הכרתי בחורה ודיברנו בטלפון קרוב לשבועיים שלמים.היו שני מקרים בהם היינו צריכים להפגש ואני לא יכולתי.דחינו את זה להמשך.עבוד 3 שבועות .רציתי לפגוש אותה והיא התעקשה שאגיע לאסוף אותה בעצמי .ראיתי זאת כעקשנות קשה לדעתי .

נוסף על כל זה היא אמרה לי שהיא תתן לי תשובה אם נפגש אתמול והיא לא חזרה.
    אני לא חזרתי אליה.
    למה זה נגרר ככה? למה היא לא חזרה ? איפה הלכו כל ה3 שבועות האלה ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בחורה

הוספת תגובה

• בתשובה...

שני
    15/10/2009

לדעתי מניסיון רב, שיחות ארוכות בטלפון לא כ'כ מקדמות את היחסים, גם מכיוון שאין לכם את הקשר עין, ואפילו אתה לא יודע במה מדובר, דבר שני , בטלפון הכל הרבה פחות אמיתי ומוריד מהרצינות שבדבר (שוב לדעתי )

היא כנראה רוצה לבדוק איתך עד כמה אתה מסוגל להגיע רחוק עד אליה, יכולה להיות שבשיחה הכל זורם פיקס אבל בתכלס אתם מפשלים וחבל.
    תהיה החלטי לגביה, ותפגשו חבל על הזמן שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר אחר
    ב
    14/10/2009

כתבתי בפורום הזה מ"ס פעמים בנוגע לגבר שעובד איתי ואנחנו מאוהבים מאוד.
    שנינו נשואים ודי שמרנים לא רוצים לפגוע במסגרת אנחנו עובדים מאוד צמוד ואין לנו דרך להתנתק .
    ניסינו לא מעט פעמים לנתק את הקשר הקשר הוא ריגשי בלבד אין מגע או פגישות שמעבר לעבודה.
    לדעתי הוא היה הולך עם זה הלאה גם מינית אבל אני לא רוצה להיכנס לפלונטר הזה אני בשום פנים ואופ ן לא אתן את עצמי לגבר אחר.
    אבל אני לא רוצה להתנתק מימנו.
    בנוגע לבעלי לא התאהבתי בבעלי שהתחתנתי איתו או לפני חשבתי שהוא גבר טוב ואני רצתי להתחתן אז התאים לי - לא פרפרים לא ריגוש - בהחלט איכפתיות ומשיכה מינית.\
    במשך החיים שלנו אהבתי והיה לי אכפת יותר אך יש בנינו ניגודים שמעיבים על הקשר: אמא שלו בעניי הוא ילד של אמא ואני שונאת את זה בעניי הייתי צריכה להיות הכי חשובה לו אני לא מרגישה ככה.
    בכל מה שנוגע לכספים אנחנו מנהלים שני חשבונות נפרדים הוא לא מתנהל כספית נכון בעניי הוא תמיד מוציא יותר מימה שיש והוא תמיד צריך הלוואות והחיים איתו די בלחץ כספי.
    אני מנהלת לבד חשבון אנחנו יודעים כל אחד מה קורה אצל האחר.
    הוא עצלן וכל הזמן צריך לתת לו הוראות וזה די מעייף אותי .
    בנוגע לחינוך של הילדים יש חילוקי דעות הוא לא מציב גבולות בכלל והורס כל הזמן.
    וז יש מריבות וחילופי מילים ליד הילידם קשה לי במשפחתיות הזו.
    יש סקס יש איכפתיות – זה בנוגע לחיים שלי.
    הוא מחזר אחרי בכל מה שנוגע למי הוא מאוד נמשך אלי ן אבל הוא לא איש של מילים ופינוק ופירגון.
    בנוגע לגבר האחר אני לא מצליחה לוותר עליו פשוט לא מצליחה – לא יודעת מה לעשות עיזרו לי?
    אני מרגישה שיש בנינו חיבור מדהים ויש תשוקה והתאהבות- והרבה תסכול- שאי אפשר לממש.

לקביעת תור
    סגירה
    גבר אחר

הוספת תגובה

• ב

ננה
    14/10/2009

עד כמה את באמת מכירה את ה"אחר"?
    יתכן שאם הקשר יהפוך מפנטזיה למציאות, הוא יתגלה כלא כ"כ מספק כמו שחשבת?
    את צריכה לחשוב טוב טוב, באם את חושבת על פירוק המשפחה.
    כמה ילדים יש לך, בני כמה הם? עד כמה הם קשורים לאבא?
    האם יש סיכוי לדבר עם הבעל ולנסות לשפר את הקשר?
    בעלך נמצא בעמדת נחיתות בכך שאת מכירה טוב את חולשותיו וזה לא פייר.
    אל תשכחי גם את הדברים הטובים, אתם שותפים לחיים, יש לכם ילדים משותפים,
    עם זאת, לא בכל מחיר, לא על חשבון האושר שלך.
    את נמצאת במצב קשה, את נלחמת עם עצמך- הרגש נלחם בהיגיון.
    תחשבי טוב לפני כל מהלך שלך.
    יש לי הרגשה שלא עזרתי לך ממש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחה לפנטזיות

דורית כהן
    19/10/2009

ב היקרה, כל הדברים שאת כותבת כיום על בעלך - הן תופעות מצויות אצל הרבה זוגות. אחרי שמתחילים לחיות יחד ולהקים משפחה, עם כל מה שכרוך בכך - כלכלה, חינוך, יחסים מול המשפחה המורחבת - רק אז מתגלים כל ההבדלים בגישות, בתרבות, במנהגים, בהרגלים, וכמובן באישיות. זה קורה עם כל בן זוג בשלב הזה, גם כאשר יש אהבה מאוד גדולה בהתחלה. אהבה מאוד גדולה או משיכה מינית חזקה עוזרת לשמן את הגלגלים של כל ה"מרכבה" המסובכת הזאת של הקמת משפחה חדשה.
    לדעתי ההתאהבות הזאת מאפשרת לך לברוח מן המציאות ולשקוע בפנטזיות "מה היה קורה אילו". היי מודעת לכך ובמקום לשקוע בפנטזיות הללו - קחי עצמך בידיים וטפלי בבעיות של הזוגיות שהן לא יוצאות דופן כלל, וניתנות בדרך כלל לשיפור רב ע"י ייעוץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אישית חושבת

לין
    19/10/2009

שאת לא צריכה להיות הכי חשובה בשבילו.....
    הכי חשוב זה ההורים קודם
    את לא רואה מה קורה בזמננו? איך אחרי שאימא יולדת בסבל רב ומגדלת בסבל ילדים זורקים אותה לאיזה םפיליפיני שיתעלל בה וישה לה מעשים מגונים ומה לא?
    תתביישי בעצמך!!!!!!!11 גם את יום אחד תהיי סבתא ויזרקו אותך לפיליפינים......לא תהיי צעירה כל חייך.
    תפסיקו כבר לחשוב כמו חיות רק על הדחפים המיידים שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה לבן זוג נפלא אך לא מרוצה
    לולה
    13/10/2009

שלום רב.
    אני בת 31 נשואה מזה כשנתיים וחצי (בזוגיות כבר 6 שנים). במהלך הזוגיות שלנו נוכחתי לדעת כי יש לנו בעיה מינית. אני צרה ויש לי וסטיבוליטיס והוא גדול ורחב בעל דחף מיני גדול. מעטים הפעמים בהם היה לנו סקס רגיל. במהלך כל התקופה תמיד הסתדרנו מבחינת הנאות אם כי הוא סופק הרבה יותר ממני עקב הבעיה שיש לי וגם מתוך רצון שלי לספק אותו וחוסר רצון שלי בלעשות סקס. כל המשברים שהיו לנו, היו סביב סקס ואיכשהו תמיד נפתרו. אני חייבת לציין שפעם אחת (לפני כמה שנים, חוויתי סקס לא כואב, סטוץ, אומנם לא הגעתי לאורגזמה אך הסקס לא כאב). מערכת היחסים שלנו מורכבת מחברות מאוד טובה וקרובה.

לפני כמה שבועות התחיל איתי בחור בגילי (בן זוגי קטן ממני ב4 שנים). זה התחיל במחמאות ורק כשהבנתי שהוא מתחיל איתי הוא גילה שאני נשואה. המשיכה ביניינו הייתה הדדית אך לא היה מגע. התחלנו לתקשר דרך האינטרנט ובאחת השיחות הגענו לסייבר סקס. במהלך ארבעה ימים אחר כך הרגשתי בשיאי, הרגשתי שהנשיות שבי פורצת והרגשתי משהו שמעולם לא חוויתי. רציתי סקס. ורק סקס שמתאים לי. שאר השיחות ביניינו תמצתו את העובדה שהוא רוצה אותי (לא דובר על רגשות) ואני לא יכולה.

במהלך אותם ימים שהפכו כבר לשבועיים נוצר נתק ביני ובין בן זוגי. בשיחות נועזות הגענו למסקנה שאנחנו לא מתאמים מינית ולכן עלינו להפרד. יחד עם זאת אחרי כל שיחה כזאת היינו מבינים שמה שיש ביניינו - כלומר החברות הנפשית זה משהו נדיר ושעל הסקס אנחנו צריכים לעבוד.

לפעמים התחושה שלי היא שאין כוח להתחיל לעבוד על סקס שוב, כי במהלך כל השנים אני זאת עם הבעיה ואילו רק בימים האחרונים הוא הודה שגם אצלו איבר המין יצר בעיה (זה לא משהו שהוא שיתף אותי לפני כן) בנוסף באחת השיחות התוודתי על הקשר הוירטואלי שלי - מה שהוביל אותו להתוודות על קשר זהה שהיה לו כשנה לפני שהתחתנו.

בשיחה האחרונה שלי עם בן זוגי, ממש כבר הוחלט על פרידה. מכיוון שאני זאת שצריכה לעזוב את הדירה ולהסתגל למצב כלכלי אחר לגמרי נכנסתי קצת להלם. הראש עבד בקדחתנות אין סופית והרגשתי שאני חייבת לנקות את הראש. נפגשתי עם אותו בחור. שתינו קפה אך לא היה מגע. הוא רצה.. אני לא.

שוב אני ובן זוגי שוחחנו והוחלט לנסות וללכת לסקסולוג.
    לפעמים יש בי כוח ולפעמים לא. אני עדיין נודדת במחשבות לאותו אחד שהתחיל איתי אך מחזיקה את עצמי לא ליצור איתו קשר. בן זוגי עם המון אופטימיות ומוטיבציה ואילו אני ממש פחות ממנו. אני לא יודעת למה אני לא יכולה גם להיות טוטלית כמוהו. אני יודעת שאני מאוד רוצה. זה היה הופך דברים להרבה יותר פשוטים. אני פשוט מרגישה את עניין הגיל ואת הנושא הכלכלי מרחפים מעל ראשי. אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד שנה תוהה אם הייתי צריכה לעזוב אז... בדיוק כמו שאני תוהה עכשיו אם לא היינו צריכים להפרד במשברים קודמים...

אני זקוקה לעצה.

הוספת תגובה

• בעל נפלא?

sk
    16/10/2009

שלום לולה,
    אני במקומך לא הייתי חושבת פעמיים כי עובדה שסקס כן חשוב לך וכן עושה לך את זה....אם היית אומרת שיש לך בעיה ולא בא לך אפילו לחשוב על סקס, המצב היה שונה. ולגבי החברות, אם היא באמת כל כך טובה ואמיתית, למה לא לשמור אליה גם אחר כך? גם אם תהיי נשואה למישהו אחר וגם אם לא? במיוחד אם אין שם סקס, אין שום בעיה כלפי גבד אחר בעתיד......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בעצם...

לולה
    16/10/2009

הי
    תודה על תגובתך.
    אז העצה שלך היא פשוט לחפש פרטנר אחר שיהיה מתאים מבחינה מינית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתייעץ עם סקסולוג/ גיניקולוג

דורית כהן
    19/10/2009

לולה יקרה, לדעתי לא נכון להחליט החלטות לפני שאתם מתייעמים עם סקסולוג, לדעתי רצוי שיהיה גם רופא גניקולוג כדי שיכול לבדוק רתכם ולהעריך עד כמה הבעייה הפיזית היא משמעותית. כי יש דרכים להתגבר על וסטיבוליטיס, יש נוזלי סיכה, יש תנוחות פחות מכאיבות, ולאורך השנים ככל שמקיימים יחסים יותר פעמים - עם הזמן יש התרחבות והגמשה של הנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעקבות תשובתך..

לולה
    21/10/2009

היי דורית,

תודה על תגובתך.

אני מכירה בעל פה את כל הטיפולים... אני כבר 10 שנים עם ווסטיבוליטיס... אני עוד מהבנות שניסו
    דיאטה דלת אוקסלטים.. וכסא אלקטרו מגנטי. . .ביו פידבק (בנימה מצחיקה - אני כבר יכולה להיות נערת פטפונג מרוב שליטה בשרירים שם..) בקיצור עברתי את כל הטיפולים האפשריים חוץ מניתוח ולידה... העניין הוא שפעם לפני כמה שנים כן חווית סקס ללא כאבים עם בחור שגודל איבר מינו כנראה התאים לגודל שלי.

מכיוון שנעלמה לי התשוקה לבן זוגי דברים החלו להיות מסורבלים ומאוד קשים. משם הירידה כבר היתה תלולה מאוד...

לאחר שיחה - הבנו שבאמת יהיה חבל לוותר על זוגיות שלנו, אנחנו החברים ממש טובים.

פגישה עם סקסולוג/ית היא בהחלט הצעד הבא שאנחנו חייבת לעשות.

יש לי 2 שאלות :
    1. אמרת שניתן לבדוק התאמה מינית - איך הדבר מתבצע?
    2. האם באפשרותך להמליץ על סקסולוג/ית?

תודה מקרב לב,
    לולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה

דורית כהן
    28/10/2009

היי לולה, צר לי שזה נמשך כל כך הרבה שנים. לא מפתיע אותי שאין לך משיכה מינית כלפיו אם מתלווים לכך כל הזמן כאבים וחשש מכאבים. זה יכול "להרוג" את התשוקה מהר מאוד...
    אינני יודעת באופן ספציפי איך בודקים התאמה מינית, אבל זה שייך לתחום הסקסולוגיה. איננו נוהגים להמליץ על אנשי מקצוע.
    אם תרצי להרים לי טלפון אוכל להפנות אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך?
    אני
    13/10/2009

שלום אני בת 19 ויש לי חבר
    אני יודעת שהוא צופה בסרטוני סקס אבל זה לא מפריע לי כלל..
    אבל לאחרונה אני מאוד מפקפקת במיטה.. אני לא יודעת אם הוא נוגע בי הוא באמת חושב עלי ומפנטז עלי..
    או שביכלל על מה שהוא ראה..
    איך אני יכולה לדעת??
    שהוא נימצא איתי ולא חושב על אחרות בזמן הסקס..
    אשמח לתשובה .. תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    איך?

הוספת תגובה

• תקשורת בסקס

דורית כהן
    19/10/2009

אריאלה היקרה, תודה על השאלה שלך, כי היא מאפשרת לי להאיר על תחום נדיר, שבדרך כלל לא מתייחסים אליו:
    אפשר לעשות סקס בכל מיני דרכים. הרבה פעמים שני אנשים מקיימים יחסי מין והם כמו "שני קווים מקבילים": כל אחד מהם עוצם את עיניו רוב הזמן ומתרכז בתחושות הגוף שלו ומחפש את העונג שלו כמה שיותר.
    לדרך הזאת אני קוראת - פוקוס על עצמך. זה לא רע, אתה קשוב לגוף שלך ולחושים שלך, ודואג להגיע למקסימום עונג רוב הזמן, ולצמצם את התחושות הפחות נעימות.
    דרך אחרת היא להתרכז בגוף של השני - לחקור אותו, להקשיב לתגובות שלו על כל מיני דברים שאני עושה לו, למוד אותו, לענג אותו. זה "פוקוס על האחר".
    ואפשר גם וגם!!! בעיני - לשם צריך לשאוף, וזו החווייה העמוקה יותר והיא יוצרת חיבור חזק יותר. הדרך הזו דורשת המון תקשורת כל הזמן - מילים, קולות, אנחות, בקשות, מחוות בשפת הגוף. וכאן אני מגיעה לשאלתך: ככל שיש יותר תקשורת ביניכם בזמן הסקס, כך את יכולה להיות יותר בטוחה שהוא איתך ואת איתו. אם אתם שותקים כל הזמן ולא משמיעים קולות ולא מתאימים את תגובותיכם לקולות ולבקשות - כל אחד מתעטף בעולם הפנטזיות הפרטי שלו, ואין גישה, ואין דרך לדעת אם הוא איתך בראש שלו או עם מישהי אחרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אני
    21/10/2009

אז ככה .. יש קולות של גניחות כמו שאמרת..
    כמובן שאני עושה כי אני ממש נהנת והוא הוא קצת כזה .. אני לא יודעת איך להסביר
    אולי רק שהוא עומד ליגמור ושהוא גומר ככה באמצע הסקס הוא בחיים לא השמיע קולות אולי חלשות אני מיסתכלת על הפנים שלו ..
    אבל נגיד אנחנו נוגעים אחד בשני קודם אז אם אני יורדת לו אז הוא עושה קולות
    בזמן הסקס הוא גם נוגע בי בחזה ומנשק אותי בגוף אבל ליפעמיים אני לא מרגישה שהוא נימצא איתי ..
    וזה מתחיל להוריד לי
    האמת .. היחסים בנינו פעם היו קורים הרבה היום זה ממש פחות כי אני מאוד מפקפקת שהוא איתי במיטה וליפעמיים טיפה ניגעלת מהמחשב שהוא מיסתכל על המחשב ועושה מה שעושה ..
    אבל אני בכל זאת מצליחה באיזה שהיא דרך להבליג על זה ..
    בכל אופן אני לא מצליחה למצוא תשובה לכל זה אני מבינה מה שאמרת אבל עדיין זה נורא מבלבל אותי ..
    הוא גם הראשון שלי אז ככה שאני ביכלל לא מודעת מזה עם גברים אחרים ..
    אבל מה את אומרת ??..

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליזום שיחה איתו

דורית כהן
    22/10/2009

אריאלה יקרה, נסי לשוחח איתו על הרגשותייך - ללא נימה של תלונה - זה חשוב! אמרי לו מה חשוב לך, אל תקטרי על ההתנהגויות שלו. סקס הינו תחום מאוד רגיש לביקורת, ואם תעשי זאת ע"י ביקורתיות את עלולה לסגור אותו מפני שיחות נוספות על סקס. הזמיני אותו לשיחה לא תוך קיום היחסים ולא מייד לאחריהם - כדי שזה לא ייתפס כהפקת לקחים וכביקורת. אמרי לו ששי נושא חשוב שאתם לא נוהגים לשוחח עליו, כי הוא מאוד אישי ואינטימי, אבל את היית רוצה להתחיל להיות מסוגלת לדבר איתו על הנושא, כדי להגדיל את תחושת האינטימיות שלכם כזוג. חכי לתשובה שלו. תראי איך הוא מגיב להזמנה שלך. יכול להיות שזה יביך אותו. גלי כאן הבנה, אל תהיי כבדה, נסי להפוך את השיחה למשהו קליל, נעים, עם הומור, לא משהו גורלי. הרי שניכם לא מומחים גדולים ולא יודעים בדיוק "את התורה", אז אתם יכולים לתמוך זה בזו כדי ללמד איש את רעותו מה חשוב לכם בסקס, מה נעים לכם ומה פחות נעים, ונסי לתת לו "טיפים" מה יגרום לך להרגיש שהוא יותר מחובר אליך. כמו קשרעין תוך כדי, לדבר, לשאול, להציע, לבקש ועוד.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי ולא פעם אחת ..

אין שם
    23/10/2009

ניסיתי לדבר ולא פעם אחת והוא יודע שזה מפריע לי ומגעיל אותי אבל הוא עדיין ממשיך כי הוא חושב שאני לא רואה ... ולא מבינה ..
    אבל הוא נותן הרגשה מגעילה ..
    כאילו אני לא צריך אותה כי עשיתי כבר
    ולנסות להסביר לו את זה אי אפשר
    ניסיתי אלפי פעמיים הוא מיתעצבן עלי ממש וזה רק מראה כמה שזה נכון ..
    והוא אומר שהוא לא עושה כלום אבל כל הסימנים מראים שכן
    וזה די מבאס אותי ..
    אז מה את ממליצה לעשות?
    וניסיתי לדבר ברוגע בהומור דווקא צחקתי על זה וזרמתי איתו בקשר לזה ניסיתי לא להיות עלוקה וכבדה
    אבל שום דבר לא עזר..
    הוא גם שאל אם אני יודעת לעשות איזה תנוחה שהוא ראה וזה ממש ממש הוריד לי ... ממש אבל ..
    כאילו מה הוא חושב שהוא עושה?!
    הוא לא רואה שזה לא במקום?!...
    אז אני נורא מבולבלת.. מה בכל זאת את אומרת לעשות.?

תודה רבה!!
    ערב טוב :):)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם ניסיתי שוב ..

אני
    25/10/2009

ניסיתי הפעם והוא הקשיב ודווקא לא היתעצבן אבל הפעם עשה מיזה צחוק
    ומהרבה דברים הוא עושה צחוק וזה לא בוגר ביכלל ..
    הוא גם בא אלי בקטע של " או שתתמודדי עם זה .. " " או שתגידי לי שאת לא יכולה עם זה ואת רוצה לחתוך .. "
    כאילו .. מה אתה מנסה להגיד פה ביכלל?!
    רציתי לדבר איתך על עוד משהו ..
    תיראי .. אין אחת שלא הייתה רוצה שחבר שלה יפרגן לה ויגיד לה כמה שהיא יפה ואם היא קנתה בגד אז להגיד שהוא יפה ..
    אז מה שרציתי להגיד..
    זה שהוא לא אומר לי שנאי יפה ואם אני מיתאפרת ומיתארגנת הוא בא במשפט " את כמו ילדה קטנה מנסה שאנשים יסתכלו עלייך .. " או " את סתם מנסה להיות יפה זה לא יעזור לך בחיים " כי הוא אומר שאני תמיד מיתעסקת בזה ולא בחיים באמת.. וזה ממש לא נכון ..
    אבל הוא בלי סוף ילך איתי למקומות ויגיד שזאת יפה וזאת יפה וזאת יש לה גוף יפה אין לו תקת וזה מפריע לי מאוד..
    ואם אני מדברת איתו על זה הוא אומר לי מה לעשות להסתיר את העיניים?!
    איפה הכבוד שלו אלי ביכלל?
    זה ממש פוגע בי וגם מפריע לי מין הסתם .. אני לא יודעת מה לעשות עם כל זה .. זה פשוט מייאש כבר!
    הוא בא ואומר לי שחבר שלו הכיר מישהי מזה יפה אומר לי ככה " יפה רצח ! " ושהיא מזכירה לו מישהי שפעם הוא אהב ...
    אז למה בעצם אתה אומר ככה על כולן יפות ולי פעם לא מחמיא או מין הדברים האלה
    הוא לא נותן שום יחס.. רק מעליב ..
    מה אני עושה?
    תודה רבה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפתי

שירית
    25/10/2009

תעיפי אותו. הוא לא שם עלייך. חבל על כל האנרגיה שאת משקיעה בלתקן ,להבין, לשנות.
    חפשי מישהו שיאהב ויעריך אותך. ותפסיקי לסבול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מוקדמת
    אמינימי
    13/10/2009

שלום רב,
    אני רווק בן 33, עד לאחרונה בתול.
    ב-3 חודשים האחרונים אני יוצא עם מישהי ואנחנו מקיימים יחסי מין רק שהבעיה היא שאני גומר מהר...
    לוקח לי משהו כמו 20-30 שניות מרגע החדירה ועד הגמירה.
    אני די מיואש מהעניין וגם לחברה שלי זה מפריע.
    כמובן שאני עוזר לה לגמור בדרכים אחרות אבל אני אשמח לעזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מוקדמת

הוספת תגובה

• לא הפורום הנכון

דורית כהן
    19/10/2009

אני מציעה שתתעניין בפורומים של יחסי מין בקשר לבעייה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפת גוף
    מישהי
    13/10/2009

החבר שלי ואני כבר שנתיים יחד ומתחתנים בקרוב. בשבועות האחרונים הוא התחיל להתנהג מוזר וכל פעם שוא מסתכל לי על העיניים או לכיוון הפנים הוא מחייך ומנסה להסתיר את החיוך. הוא טוען שהוא לא יודע מה הסיבה שזה קורה. זה מדאיג אותי מאוד. האם יש לך מושג מדוע זה קורה?
    הוא רוצה לטפל בזה ולא מצליח. ד"א זה בשבוע האחרון קורה לו עם עוד אנשים אבל בעיקר איתי.
    אודה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    שפת גוף

הוספת תגובה

• תופעה שתיעלם

יהודית ברגמן
    17/10/2009

מישהי יקרה,
    ישנן בחיינו תופעות של תגובות אינסטינקטיביות לא רצוניות שכל התייחסות אליהן גורמת למודעות מוגברת ומעצימה אותן. אל תתייחסי והתופעה תיעלם מאליה. תשמחי שהוא מחייך, מה רע לשמוח ולהתרגש קצת לפני חתונה ? :))
    שיהיה במזל טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה קשרים
    רונן
    12/10/2009

הי.אני בן 23 .אני יוצא עם המון בחורות.יש לי הרבה ידידות.אין לי אהבה.
    אין לי רגש אמיתי למישהי.אני כן רוצה להרגיש את הרגש ואת הרצון להיות ביחד עם מישהי.
    העניין,אני נסחף תמיד אחרי קשרים לא מובילים לכלום מלבד סקס וסקס ....

לא יודע כיצד להגיע לאחת ,ולהפסיק עם "המשחקים "

אשמח לשמוע .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הרבה קשרים

הוספת תגובה

• רונן

ננה
    12/10/2009

היי רונן,
    מצד אחד הייתי מציעה לך להמשיך לעשות חיים, אתה עוד ילד (רק תגן על עצמך ועל בנות זוגך).
    יהיה לך הרבה זמן לבלות עם האחת.

אם בכל זאת אתה רוצה להכיר את האחת, כל שעלייך לעשות הוא לא למהר למיטה עם בחורות שאתה מכיר, נסה להכיר את האישיות שלהן- אחת מהן תמצא את הדרך ללב שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פשוט מגעיל אותי ..
    אני
    12/10/2009

שלום.. יש לי חבר 9 חודשיים
    אנחנו כיתה יב'
    הרי בנים בגילים האלה עוד מיסתכלים על פורנו .. ואת ההמשך אנחנו יודעים ..
    הוא ביקש ממני להעיר אותו בבוקר אבל הוא קם הרבה לפני אמרתי לו שאני באה אז תכף כי קמתי בישבילו במיוחד מוקדם.. ועכשיו אני סתם ערה ..
    אז הוא אמר לי לאאאאאא הפריעו לי לישון אני רוצה ללכת לישון!!
    אז לא לבוא תבואי ב9 וחצי חשבתי שהוא הלך באמת לישון
    אז באתי בערך ב9 בבוקר והדלת הייתה נעולה מלמעלה..
    דפקתי דפקתי וראיתי אותו מיסתכל בעינית מי בדלת אבל לא פותח..
    ושוב.. כי הוא מאוד "עסוק"
    הוא יודע שזה מגעיל אותי כל כך ! אבל הוא יראה לי את כל הסימנים האלה שהוא עושה
    אז למה הוא שיקר לי בעצם?
    ואני דווקא כן מספקת אותו ..
    אז למה????????
    חזרתי הביתה בעצבים כעסתי כל כך שהוא גם מיסתכל בדלת ולא פותח לי
    אני יודעת שעכשיו אני לא ירצה לתת לו ביכלל! כי זה רק יגעיל אותי
    אבל למה זה ככה?!?

לקביעת תור
    סגירה
    זה פשוט מגעיל אותי ..

הוספת תגובה

• אה ועוד משהו ..

אני
    12/10/2009

אחרי זה הוא דיבר איתי וחושב שבאתי ביגלל זה !! בכוונה ואז הוא כועס עלי הוא כועס עלי?!?!!?
    זה מתיש אותי כבר .. אני אשמח לעצה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה