מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תהיות לגבי זוגיותמירית29/10/2008
היי הסיפור שלי הוא ארוך ומורכב אבל אני אפרט כאן בקצרה אני נמצאת במערכת יחסים כחצי שנה אני בשנות העשרים לחיי (במחצית השניה) אני מאוד אוהבת את החבר שלי, לא חושבת שאהבתי כך לפני כן בחודש הראשון הכל היה כמו בחלומות...האהבה פרחה.. הוא יצא בהצהרות של אהבה (יש לציין כי אני החברה ה"רצינית" הראשונה שלו) לפני כן יצא עם בחורות לתקופות קצרות אחר כך הגיעו הבעיות..הוא מאוד נלחץ מהקשר הזוגי וזה מתבטא בדרכים שונות הביא כמה פעמים כמעט לידי פרידה אבל מאחר והוא אוהב אותי אנחנו נשארים יחד היתה גם הצעה לעבור לגור איתו..שאחרי זמן מה היא "נלקחה חזרה" והוא התחרט, שוב נלחץ אני מאוד אוהבת אותו ולכן אנחנו נשארים יחד, יש הרבה רגעים טובים ועם זאת לאחרונה התחילו מריבות קטנות ...אני מתארת לעצמי שזה הבסיס למריבות אשמח לעצה איך מתמודדים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא ברורה. למה רבים. ממה מפחד
נבון29/10/2008את לא ברורה. על מה רבים. ממה מפחד לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יהודית שלום,לילך28/10/2008
אני רוצה לנתק איתו את הקשר לפי הצעתך, אך אינני יודעת איך הכי נכון לעשות זאת? אתמול הוא צלצל אלי אולי 5 פעמים ולא עניתי ואז בפעם השישית נשברתי ועניתי, דיברתי רגיל... האם לא לענות לטלפונים בכול פעם שמתקשר ועד שיבין, או שלהגיד לו באופן ישיר שאני מעוניינת לנתק את הקשר? יש לי דילמה מאוד מאוד קשה, כי הוא מאוד קשור אלי, הוא רוצה לבוא שוב עם חברתו אלינו הביתה, כעט אני מנסה להתחמק, אך מאוד קשה לי לראות אותו מנסה שוב ושוב... באיזה דרך אבחר? איך הכי נכון לעשות זאת? הוא מתקשר כול יום לשאול לשלומי, מספר על יחסו עם חברתו, אך בכול סיום שיחה עימי אומר כמה הוא אוהב אותי/ מת עלי וכו'.... די מוזר ומבלבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר פשוט מלהיות ישירה וברורה?!
יהודית ברגמן28/10/2008נויה יקרה, אל תלכי סחור סחור. היי ברורה. אישית, אינני מאמינה בשיחות סחור סחור מרומזות אלא בתקשורת ישירה נקיה ובהירה. כפי שאינך מעיזה לשוחח עם בעלך באופן גלוי על החיטוטים שלו באף שדוחים אותך ואת רק אומרת לו ב"חצי צחוק" או מתפרצת בזעם במקום להפנות אותו באופן גלוי לטיפול, כך את מתחמקת, לא עונה לטלפונים, מצפה ממחזרך ההזוי שיבין את הרמז ואינך אומרת לו באופן ישיר פשוט וברור, שאת מנתקת את הקשר עימו. עיצרי את הבילבול ובאופן הכי ברור תאמרי לו שהקשר לא בריא לך, נגמר וזהו. תם ונשלם. לך זה לא מתאים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות מבט שונות על פרטיותאני27/10/2008
בן הזוג שלי כתב קטע ספרותי על ההיכרות בינינו, שכולל את בין היתר תיאורים מפורטים ומיניים. אחרי שהקריא לי את הסיפור (כתוב באמת באופן מדהים ומרגש), הוא סיפר שהוא עומד להקריא את הקטע במפגש עם שני חברים קרובים ובנות הזוג שלהם. הקטע מאד מחמיא ומעיד על אהבתו הגדולה אלי וכו', אבל בכל זאת...זה לא הזוי??? זה יביך אותי מאד... כלומר, לא הייתה לי בעיה שיקריא את זה לפני חבר או שניים קרובים וגם אמרתי לו את זה... אבל לא בפורום הכולל עם בנות הזוג, כשכולם יושבים ומאזינים ביחד כאילו זה איזה קטע בידור.. אפילו שהוא כתב את זה, וזה שלו - הרי שיש שם פרטים הכי אינטימיים שכוללים גם אותי, שהם שלי... פרצה מריבה על העניין והוא אמר ש"אני משתלטת לו על החיים" כי אני קובעת לו מתי להקריא את זה ולמי ושזה שלו בלבד וכתוב מנקודת מבטו. אשמח לשמוע את דעתכן בנושא. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות מבט שונות על פרטיות
יהודית ברגמן28/10/2008אני יקרה, תשמחי שבן זוגך יצרי יצירתי וגם מוכשר. הוא גאה בכישורי הכתיבה היצירתית וביצריות שלו ורוצה לשתף. נסי לברר מדוע את מוכנה שישתף את חבריו ומדוע מכעיס ומביך אותך שיקריא גם בפני בנות זוגם בפורום רחב יותר. אולי טיב יחסיך עם הבנות לא הבשיל לכדי חשיפה שכזו. יתכן שאחרי שתחשבי ותבררי לעצמך – זה לא ירגיז אותך עוד. נסי להגיע איתו להסכמה בפני מי להקריא מתוך הידברות ולא מתוך כעס. יחד עם זאת, עליו להיות רגיש ולכבד אותך ואת רצונך שלך בפרטיות ואינטימיות שהרי לא רק את עצמו וכתיבתו הוא חושף אלא גם את פרטיותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנאה בפורנולי26/10/2008
שלום שמי לי ואני בת 20,אני גרה כבר כשנה עם בן זוגי,אנחנו אוהבים אחד את השני עד מאוד,דואגים אחד לשני, ומתגעגעים בכל הזדמנות.לאחרונה הבן זוג שלי התוודה לפני שהוא לא יכול בלי סקס או בלי אוננות לפחות פעם ביום,לכן הוא נגרר לאתרי פורנו סרטים ובחורות עירומות.מה שמכעיס אותי בטירוף מהרגע שהתחלנו לצאת.מילא בצבא הוא עושה את זה ומסתכל על זה אבל מתי שהוא בבית?ואני איתו?! הוא אמר שהוא מתגבר וכבר הפסקתי לבדוק ולעקוב אחריו כי סמכתי עליו והאמנתי לו,אבל מסתבר שזה יותר חזק ממנו. מה לעשות ואיך להתנהג?אני אובדת עיצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה בפורנו
יהודית ברגמן27/10/2008לי יקרה, זו לא בושה ואין שום רע באוננות וגיוון בכניסה לאתרי פורנו בתנאי שזה לא התמכרות ובא כתחליף משמעותי ליחסים אינטימיים ביניכם. במקום להיות מודאגת וחוששת שהוא איננו מסתפק ביחסים איתך וזקוק לגירויים נוספים, הסתכלי על הצדדים החיוביים. על כך שהוא מיני מאוד וכנה וישר ביחס אליך ולא מסתיר את נטיותיו ממך, אלא נוהג לשתף אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם כמה עצות
הייתי שם06/11/2008דבר ראשון בצבא ממש קשה שלא ליפול בזה היצר המיני שם זה סוג של שיחרור...... אבל שיש לך חברה ואתה בבית ועדין מאונן אז אתה מתחיל לפתח אובססיה למשהו חדש ואני מדבר מנסיון והייתי בסרט הזה ויצאתי ממנו..... בקיצור אני לא בא לתת לך כאן הסבר אך הראש שלנו הגברים עובד בקטע מיני כי זה לא אפשרי.... התשובה שלי בשבלך זה שתבהירי לו שזה או את או הוא והמחשב..... ותסבירי לו שזה פוגע בך ופוגע בקשר וביחסים באהבה במשיכה בקיצור בהכל ואם זה לא מזיז לא אזזז תשמעי אני לא וורדה רזיאל אבל אני ממליץ לך ואני אומר לך את זה בתור גבר שהיה באותה בעיה ורק אחרי שחברה שלי זרקה אותי הבנתי שהייתי צריך להפסיק עם כל מני פורנו מחשב וכאלה ....... אז או שתמשיכי הלאה ותמצאי משהו שמעדים יחסים אמתיים ולא פורקן וירטואלי ........או שתעמידי אותו במקום .......... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל ניסיון
cucus30/12/2008הייתה לי בעיה דומה מהצד השני. גם אחרי שקיימתי יחסי מין (בהחלט לא חפוזים) פעמיים באותו יום עם חברתי דאז (50, 48!) הרגשתי צורך לראות זוגות שמציגים את עצמם live או שולחים סרטונים לאתר מסויים. אני מודה שהיה בזה ריגוש של משהו חדש כיון שלא תמיד ידעתי מה יתחדש באתר, מי יציג, מה. בהתחלה חברתי נפגעה, אבל בחוכמתה, בקשה להצטרף לצפייה והיא עצמה יזמה צפיה משותפת. יחסי המין שלנו הפכו להיות "ארנביים" מבחינת הכמות ועל הגיוון והאיכות זה ממש לא המקום לדבר, ולא צריך הרבה דמיון. אל תשכחי שבזמן שהוא יצפה בגוף יותר חטוב מזה שלך, גם את תצפי בגבר עם נתונים שאולי אין לו. בסיכומו של דבר, בפועל שניכם תמצאו סיפוק בדבר הממשי , בעצמכם. ובמילים אחרות, בואי לו "בהפוך על הפוך" וכל המוסיף גורע. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבקשת עזרה,מאיה24/10/2008
אני נשואה +1 לפני כחצי שנה הכרתי בחור רווק שצעיר ממני בעשור, היינו רק בקשר טלפוני ולא נפגשנו מעולם ביחדיות, שנינו נמשכנו אחד לשני אך לא רציתי לבגוד בבעלי, בהתחלה הוא שכנע אותי ורצה מאוד שנפגש, אך אני לא הסכמתי לבגוד בבעלי, נתקנו לא פעם את הקשר, אם ביוזמתי ואם ביוזמתו, אך בסופו של דבר חזרנו לקשר טלפוני כול פעם מחדש. לפני כחודשיים אני רציתי שנפגש, רציתי לשוחח איתו ולסגור את כול הסיפור בינינו והוא לא רצה, הוא אמר שהוא לא מסוגל לעשות זאת לביתי.בעקבות כך שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא יתקשר אלי יותר, למחרת בבוקר הוא שלח לי הודעה, הוא היה נסער והוא לא הבין למה אני כועסת, אני בקשתי שוב שיכבד את בקשתי ולא יתקשר יותר. נפגשנו לא פעם באקראי ואני לא דיברתי איתו, מבחינתי העניין היה סגור, אך לפני כחודש נסעתי עם ביתי באוטו והוא ראה אותי, אחרי 10 דקות הוא התקשר מטל' חסוי ואני עניתי, הוא אמר שהוא רוצה לבקש סליחה, הוא אמר שיש לו אהבה חדשה, יש לו עבודה חדשה, החל ללמוד, הכול לכאורה טוב, אך לא טוב לו בלעדי, הוא אמר שהוא אוהב אותי והוא לא מסוגל שאצא לו מהחיים, הוא אמר שאלוהים רצה שנפגש וכך זה צריך להיות, שאני משלימה לו חלק בחיים והוא משלים לי...הוא אמר שכול פעם שהוא רואה אותי ליבו דופק חזק.. הוא ביקש לבוא אלינו לקפה הביתה עם חברתו החדשה הוא שאל איך היחסים שלי עם בעלי? האם הם השתפרו? אני אמרתי שהכול בסדר והוא אמר שהוא שמח על כך ושעכשיו נוכל להיות כמו אח ואחות. שבוע שעבר הוא וחברתו הגיעו אלינו הביתה, אני החמאתי לו על החברה המקסימה (היא באמת מקסימה), צחקנו, דיברנו, שיחקו עם ביתי והכול היה בסדר.. הוא מתקשר אלי כול יומיים בערך ואומר לי כמה הוא אוהב אותי, קורא לי אחותי, באחת השיחות הוא אמר לי: זהו, את ואני זה לנצח, אני מאוהב בך.. לא הבנתי למה הוא התכוון כי הרי אנחנו אח ואחות.. מה עושים במצב כזה? האם זה הגיוני כול הקשר הזה? אני קצת מבולבלת, מצד אחד די מרחמת עליו כי הוא ממש רוצה להיות איתי בקשר וחברתו התאהבה בי ומתקשרת אלי, ולא נעים לי לאכזב אותו, מצד שני נראה לי שהוא משחק איזה משחק כדי להיות איתי בקשר, או שאני טועה? מבקשת את דעתכם בעניין... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לציין עוד כמה נקודות
מאיה25/10/2008לעיתים אני מרגישה שאין לי כלל רגשות אליו, לדוגמא שהגיע עם חברתו אלינו הביתה, לא הרגשתי שום רגש וקנאה, חברתו נערה נחמדה מאוד וחביבה, שוחחנו, דיברנו, צחקנו, החמאתי לה בנוכחותו ולאחר מכן בשיחה טל' אישית עימו אמרתי לו שהיא מקסימה וכו', הוא אמר שהוא הבהיר לה כמה אני חשובה לו ואמר שאנחנו אחים ובאותה הנשימה אמר: " אין, אני מאוהב בך" אני קצת מבולבלת, מעולם לא נקלעתי לסיטואציה כזאת, באופן עקרוני אנחנו לא ממש מכירים, אומנם מכירים כחצי שנה, אך כול זה כלל שיחות טלפונים והרבה ניתוקים באמצע, לא מבינה איך הוא מרגיש כול כך קשור אלי שלא מסוגל לנתק את הקשר וממש מתחנן שנהיה בקשר? אני קצת חוששת כי ברגע שהוא לא מתקשר יום אחד זה קצת מפריע לי למרות שכשאנחנו מדברים אני לא מרגישה כפי שהרגשתי בעבר, מצד שני אני מאוד מרחמת עליו ולא מסוגלת להגיד לו שננתק את הקשר כי כשחברה שלו מגיעה אליו לשבת הם באים אלינו, גם היא מאוד אוהבת אותי.. לכן כול זה מסובך לי כול כך... אתמול חברתו היתה בדרך אליו והוא צלצל לשאול לשלומי ואמר שרק רצה לראות אם הכול בסדר ולהגיד לי שהוא אוהב אותי... אני לא ממש מבינה מה קורה כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתקי את הקשר איתו
יהודית ברגמן27/10/2008נויה יקרה, למרות שאינך אוהבת אותו, את פוחדת לנתק את הקשר איתו ומוצאת לכך תירוצים שונים ומשונים. חשבי על עצמך ועשי לעצמך טובה – נתקי את הקשר איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנתקי איתו את הקשר
i38207/11/2008הוא נשמע לי כמו מישהו שרוט וככל שתתני לו עוד מעצמך הוא ירצה יותר איך את יכולה לתת לו לשחק עם הבת שלך? תפסיקי לדבר איתו עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי, אתם לא תמשיכו לדבר עד שכלום לא יקרה אתם תמשיכו לדבר עד שמשהו יקרה ואז לא תוכלי לחזור אחורה וזה ידפוק לך ולבעלך ולבת שלך את החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב דורית........אור23/10/2008
יש לי בעיה מאוד רצינית, כל גבר שאני רואה ומושך אותי, אני רוצה איתו אקט מיני. הדבר מאוד מציק לי מכיוון שאני באמת רוצה מערכת יחסים אחת וטובה. אבל קשה לי, ממש כל, כל גבר שאני רואה ומושך אותי בעבר גם הייתי ניכנסתי כך לקטעים מיניים. יש לציין שאני בחורה מאוד מאוד "שקולה" אקדמאית ועומדת לסיים תואר שני. כרגע אני במערכת יחסים יציבה ואני מאוד לחוצה מהרצון להיות עם גברים אחרים. כמו כן, יכול להיות שזה ביגלל חינוך נוקשה שקיבלתי בבית??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה גם ליהודית וגם לדורית
אור24/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאת הגבר הנכון
יהודית ברגמן27/10/2008אור יקרה, אין לי יכולת לדעת ממה נובעת התנהגותך. בכל אופן- רצונות מיניים מוגברים אינם בגדר חיסרון בתנאי שאת שומרת על עצמך. אני בטוחה שכשתפגשי בגבר הנכון שישלב גם מיניות כשלך וגם תכונות אחרות שמתאימות לך ותאהבו – חייך יסתדרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יהודית איידע אותך לגביי איזוש
אור28/10/2008איזושהי היתפתחות משמעותית בחיי הזוגיים ושוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמריה23/10/2008
שלום. יש לי חבר כבר שנתיים (אני בת 26 עוד מעט והחבר בן 29 עוד מעט גם כן), ויש בינינו אהבה גדולה ומערכת יחסים טובה . הבעיה היא, שכל אחד מאתנו רואה את חייו בעתיד באופן שונה לחלוטין, ואף מנוגד. למשל: הוא רוצה לחזור למושב בו גדל אשר נמצא באחד הקצוות של הארץ, ולהמשיך לעבוד ברפת של אביו. המושב הזה מאוד מרוחק מכל מה שאני מכירה ואוהבת, ובאופן כללי מאוד מרוחק מהכול. אני, לעומת זאת טיפוס מאוד מאוד עירוני, סולדת מחיי כפר, וחשוב לי לחיות באיזור המרכז, בייחוד משום שהתחום שבו אני רוצה לפתח קריירה נמצא רק באזור המרכז. ישנם עוד הבדלים רבים ברצונות של שנינו, שהם בסיסיים במידה דומה, וגם כן מנוגדים. השאלה שלי- האם זוג כזה יכול להחזיק מעמד? אנחנו מדברים על נישואין אבל אני מאוד חוששת, ואני לא רוצה לבזבז לא את הזמן שלו ולא את הזמן שלי על בן זוג שלא מתאים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניגוד בתפישת החיים
יהודית ברגמן27/10/2008מריה יקרה, אל תבזבזי את זמנך על בן זוג לא מתאים. את בעצמך מציינת שאינכם מתאימים ברצונותיכם ותפישת אורח החיים בעתיד שונה לגמרי. לכן לא נראה שליחסים כאלה יש סיכוי להחזיק לאורך זמן. אך אם בכל זאת אתם רוצים לקשור חייכם, עדיף לנסות קודם חיים משותפים כתקופת מבחן ורק אם אתם מסתגלים אחד לשני עם כל השוני – תוכלו לחשוב על חתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר לא שגרתימלי23/10/2008
שלום, אני בת 26 רווקה חילונית. אני יוצאת אם כך אפשר לקרוא לזה עם בחור בן 28 כבר כ-3 שנים. בחור נאה, אינטליגנטי עוסק במחשבים. הבעיה היא כזאת אף פעם לא קיימנו יחסי מין מכיוון שהוא מתחמק, לא התנשקנו אפילו (פעם אחת ניסיתי וקיבלתי נשיקה יבשה עם שפתיים אטומות). כמה פעמים ניסיתי לדבר אתו והוא מתחמק. כמה פעמים נפרדנו ל-4 חודשים, אחר כך ביקש סליחה וחזרנו. היינו ביחד חצי שנה שוב ניסיתי לדבר כתוצאה מכך הסתגר ונפרדנו לחודשיים. שוב יצר אתי קשר במשך כמה חודשים חיזר אחרי עד שלא נכנעתי וחזרנו לחצי שנה ושוב אותו סיפור - לא מוכן לנשק, לא מוכן לחבק מה שכן אוהב לשחק עם כפות הרגליים שלי, לעשות עיסוי ולחדור עם האצבעות לתוך הנרתיק. לי הוא מרשה לשחק עם הפין שלו עם כפות הרגליים. בזה הכל מסתיים. כמה פעמים נשאר אצלי ללילה ולא התקדמנו מעבר למה שהיה לפני. עקב כל זה הפסקתי את הקשר ביוזמתי במיוחד אחרי שהוא אמר לי שנוסע בלילה למרכז הארץ עם חברים ויש משהו שהוא עושה מדי פעם עם אנשים והוא לא מוכן לספר ואף אחד לא יודע מזה. אך אין לי ממה לחשוד. אני בטוחה שהוא בטול ולדעתי הוא נוסע אולי למועדוני חשפנות או משהו בסגנון. אחרי השיחה הזו נפרדנו לחודש ושוב חזרנו ראיתי שהוא מצטער. כרגע נראה לי המצב חוזר הוא היה בקשר איתי במהלך השבוע היה בנינו מגע מיני מהסוג שתארתי מקודם. עכשיו הוא נעלם לכמה ימים בטענה שיש לו הרבה עבודה. אולי כדאי לציין שבמקרים שהוא נעלם אני מרבה להתקשר אליו, להתלונן על זה שהוא נעלם, לדבר על היחסים, לאיים שאני אזרוק אותו. בדרך כלל הוא עונה לי שהוא לא בסדר והוא מצטער. אני יודעת שלא טוב לעשות את מה שאני עושה אבל אין לי כבר כח להתנהג בהגיון. לאחרונה אני משתדלת לא להתקשר אליו בכלל כך שיוזמה תהיה שלו בלבד כדי שירגיש שהוא בשליטה. אני הייתי במערכת יחסים נורמלית לחלוטין מכל הבחינות במשך 5 שנים עם מישהו אחר. עכשיו יש לי הרגשה שאני זקוקה לכדורים כדי לצאת מהקשר הזה. אני אוהבת אותו רוצה להיות איתו אבל יש לי הרגשה שאני הולכת להשתגע. יש להוסיף אולי שאף פעם לא הזמין אותי לביתו ונורא לא אוהב כאשר אני שואלת אותו על משפחתו. אני יודעת ממקורות אחרים מהי משפחתו ואין לו מה להסתיר כי הכל בסדר. הוא לא מספר לי אפילו באיזה אזור בעיר הוא גר. ואני יודעת שמשפחתו תמיד פתוחה לאורחים ושאותו ספציפית מנסים להכיר לבחורות. כך הכירו אותנו גם חבר המשפחה שלו. אני יודעת שהוא נמשך לבחורות ולא לבחורים, ראיתי באחד האתרים חברתיים את הדף שלו יש לו שם כ-30 בחורות מכל רחבי העולם אמנם אפשר לצרף לחברים גם את הגברים. מצטערת על המכבת הארוך והסברים מפותלים. מכחה לתשובתך ועצה כלשהי. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתקי קשר פתטי - ולכי לייעוץ מקצועי
יהודית ברגמן27/10/2008מלי יקרה, היחס שלך אליו פתטי. את מבזבזת את זמנך ותהרסי את חייך אם תמשיכי את הקשר איתו. עשי לעצמך טובה ולכי לייעוץ אישי מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהוא הומו
מישהי17/11/2008ואת זה רק כיסוי לחיים הכללים שלו כי הוא עדיין לא יצא מהארון תבדקי טוב מה הוא עושה עם החברים שיוצא לבלות איתם,,,,,,,, אל תיהיה תמימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת עזרה באופן דחוףמאיה23/10/2008
אני נשואה +1 4 שנים, אנחנו בשנות ה- 30+, בעלי הוא אדם נפלא, איש טוב, מכבד, עוזר, דואג לבית ולילד, ממש יד ימיני, מזה כשנה התחיל אצלו הרגל מגונה של לחטט באף ולהכניס לפה... (מבקשת לא לצחוק ולהתייחס ברצינות להודעתי) בהתחלה נורא התביישתי להעיר לו, לא היה לי נעים להביך אותו, אחרי תקופה מה הערתי לו בחצי צחוק, הוא כמובן היה נבוך , אך אחרי מס' שעות עשה זאת שוב, לפני כ- 9 חודשים בערך שוחחתי איתו ברצינות על הנושא, הסברתי לו כמה זה מגעיל אותי, כמה זה גורם לי סלידה אליו וזה משפיע עלי מאוד, הוא שוב היה נבוך ולא אמר יותר מידי, הפסיק ליום יומיים, ושוב חזר, מאז אני מעירה לו מידי פעם, לפני מס' חודשים התפרצתי ולא יכולתי יותר, צעקתי עליו ואמרתי לו שהוא חולה נפש, שאני לא יכולה להסתכל עליו יותר, שזה מגעיל אותי, אפילו אמרתי לו שאם יש לו בעיה אני מוכנה לעזור לו לטפל בה, שילך לפסיכולוג או משהו...גם הפעם הוא היה נבוך.. אני לא יודעת מה לעשות עם ההרגל הזה, בערב חג חזרנו מהמשפחה ובאוטו הוא שוב עשה זאת מולי, שוב התפרצתי וכמעט שהתפוצצתי.. הוא אמר שהוא רגיל, אני אמרתי לו שהוא חולה נפש, ושיש לו בעיה חמורה וכו'... אני ממש לא יודעת מה לעשות? ניסיתי את כול הדרכים האפשריות להגיד לו שזה מגעיל אותי והוא חוזר על זה בלי לשים לב... זה גורם לי לראות אותו בעיין שונה, זה מתסכל אותי, הרי הוא אדם מבוגר, ביקשתי, הסברתי, למה הוא עושה זאת שוב ללא מודע? מה עושים במצב כזה? זה פוגע לי בזוגיות, אני לא מסוגלת להסתכל עליו וחבל לי... אנא אמרו לי מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא לא עושה זאת במודע
יהודית ברגמן23/10/2008לילך יקרה, אין לך מה לכעוס עליו כיוון שהוא לא עושה זאת במודע או בכוונה להרגיז אותך. לכן - בקשי ממנו, שילך לטיפול לברר ולפתור את הבעיה, כי זה מאוד מפריע לך ואת רוצה לשמור על הנישואין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית תודה, שאלתי היא...
מאיה23/10/2008איך אדם בגיל ה- 30 + עושה דברים כאלה ללא מודע? האם זה מצביע על בעיה כלשהי? הרי ילדים קטנים עושים כאלה דברים ולהם אנו מעירים מס' פעמים ומסבירים שזה לא נעים/ מגעיל וכו' אז אדם מבוגר לא מפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מבינה לליבך
פנטזיונרית24/10/2008גם אותי הדבר היה דוחה. אהבה בין גבר לאישה איננה "אהבה שלא תלויה בדבר". היא מושפעת ממעשים ומאמירות של בן הזוג שלנו ואין זה מובן מאליו שנקבל אותם בכל תנאי. חבל שבן זוגך אינו משכיל להבין זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה באמת צריך זוגיות?עדן22/10/2008
אני ברחתי המון שנים מזוגיות ואינטימיות, וכיום כשאני מגיעה לרגע האמת (להתנסות-התחלתי לצאת עם בחורים, תוך השתדלות להיות רצינית ולא לברוח) ואז,אני חושבת ביני לבין עצמי מה הסיבה שאני רוצה זוגיות, האם זה בשביל למלא את הזמן?, בגלל הבדידות?בכדי להיות כמו כולם? או שזאת סיבה אחרת שאני לא מצליחה לעלות עליה בשל הפחד מהזוגיות, בעייתי היא (אני בת 29) שכשאני מנסה להתנסות בכך אני כ"כ בלחץ שאני שוכחת את הסיבה שרציתי למצוא בן זוג .... האם תוכלו לרענן את מחשבתי למה כדאי (ולא מסיבות אנוכיות).... אני יודעת שאני נשמעת די מבולבלת אבל, זאת האמת, אחרי כ"כ הרבה שנים שאת רגילה להיות לבד, להסתדר לבד, זה קשה לחשוב אחרת, וכל דבר נראה מוזר וגם קצת מחניק. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשום אופן לא חייבים זוגיות
שני23/10/2008לפעמים נדמה לי גם שזוגיות זה תכתיב חברתי. אם נח לך איך שאת - דייך! יש הרבה אנשים שחיים בזוגיות ומקנאים באלה שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בזוגיות אסור לאבד את האני העצמי
יהודית ברגמן23/10/2008עדן יקרה, אני נוטה להסכים עם שני. אין תשובה אחת נכונה לכולם וחיים בזוגיות לא מתאימים לכל אחד. בפרט לבנים/נות להורים גרושים שעברו טראומת פרידה בילדותם ובזה צריך לטפל. יחד עם זאת זוגיות היא צורך בסיסי של תחושת שייכות. (טובים השניים מן האחד). היא טובה רק בתנאי שיש אהבה, משיכה, התאמה, פירגון, רצון וכבוד הדדיים, שהם בסיס טוב מזין ומפרה הדדית להגשמה עצמית ושיתוף ובתנאי שאינו מחניק. זוגיות נכונה ומאוזנת, מכבדת ונותנת מקום גם ללבד שלנו. קודם כל חשוב להיות שלם כיחיד. צריך לתת מרחב מחייה האחד לשני, צריך לתת לצמוח, ולכבד את רצונות בן/בת הזוג ולתת מקום להתפתחות אישית לצד הזוגיות כדי לא להגיע למצב של מחנק, שהרי בן זוג אחד לא יכול לתת מענה לכל הצרכים שלנו כבני אדם. כל אחד מאתנו זקוק קודם כל לשלמות, אהבה עצמית ולחיים עצמאיים. כשכל אלה מתקיימים ומיושמים בתוך הזוגיות המשלימה – דיינו. ולזכור שגם בריקוד הזוגיות ההכי טובה, בתוך רגעי האושר ביחד, ישנם רגעים אחרים פחות נוחים, אותם צריך לתקשר להזין ולעבד ביחד - למען ביחד מעצים. אז אם וכשתמצאי אהבה בגבר האחד הנכון לך, תוכלו ליישם יחד את כל אלה יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודית
עדן25/10/2008היי, הצלחתי השבוע לצאת עם בחור לדייט נוסף מבלי לברוח, ולהימנע מלענות לטלפון, אני יודעת שמרוב לחץ ובריחה מהתמודדות עם זוגיות והדחקה מרובה שכחתי והדחקתי למה אני צריכה זוגיות ולכל סיבה שאני מעלה יש לי פתרון שהוא לדעתי רק תירוץ לבריחה. אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה ללכת לטיפול J
ערן29/10/2008למרות שכבר הוצע לך: פסיכולוג טוב יודע לחטט. יעזור לך לגלות את הסיבה לפחד. כשתדעי לּמה - תדעי גם איך. תדעי איך - תדעי גם לחיות ביחד. כשיימצא הגבר המתאים לך כמובן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחיות חיים שלמים ומלאים
פנטזיונרית24/10/2008בלי זוגיות. זה כרוך בויתור על תא משפחתי נורמאטיבי. זה לא כרוך בויתור על הבאת ילדים. לזה ישנן היום פתרונות ולא צריך את כל הפרה בשביל כוס חלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעצהyamo1921/10/2008
אבי התאלמן ולאחר זמן מסויים הכיר בת זוג לפרק ב' בחיים. המשפחה של בת זוגתו גדולה ולכן הם מוזמנים לארועים משפחתיים רבים שלה. מצד שני המשפחה של אבי קטנה מאוד וכמעט שאין ארועים. האם אבי אמור לשלם על עצמו בכל אירוע של בני משפחתה ? מה מקובל לעשות במצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולשת יקרה.......
אור22/10/2008אביך "ילד גדול" הוא לבטח ולבטח , יודע מה לעשות. אם החליט לשלם או לא, זה דעתו הוא. לא להיתערבות, כן לחשיבה החופשית.............. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פשוט לא יודעת מה לעשותסיוון19/10/2008
היי אני נמצאת עם חבר שלי כבר שנתיים ופשוט קשה לי,אני מרגישה שהוא לא מבין אותי ולא מנסה להבין אותי,אני כל הזמן באה אליו בטענות ואני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא יודעת אם הבעיה היא בי שאני לוקחת הכל ללב או שזה הוא שבאמת כזה אדיש וקר. נפרדנו לאיזה חודש ואז הוא החליט שהוא רוצה לחזור אלי, אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד אבל לא מפסיקים לריב.אנחנו גרים רחוק ונפגשים רק בסופ"שים ופשוט קשה לי, כל הזמן אני אומרת לו שאני מתגעגעת ואוהבת והוא פשוט מחזיר לי זה אף פעם לא בא ממנו.הוא כל הזמן נפגש עם חברים שלו והשיחות טלפון שלנו קצרות ואם הן ארוכות אז זה בגלל ריבים.יכול מאוד להיות שהדבר הכי טוב בשבילנו זה להיפרד אבל אף אחד מאיתנו לא מוכן לשלב הזה וקשה לנו מאוד בקשר הזה.אני אפילו התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי לנסות לשנות דברים בי,דברים שהם רעים ומזיקים לקשר כמו קנאה אבל אני לא מרגישה שהטיפול עוזר לי במשהו.אחרי כל ריב אני מרגישה רע ובוכה כל הזמן ונמאס לי מהמצב הזה כבר.אני בקושי יוצאת והעבודה שלי נורא משעממת ואני כל הזמן חושבת עליו ורוצה להיות איתו כשהחיים שלו כ"כ מלאים ואין לו זמן להתגעגע אלי וזה פוגע בי מאוד.והיתה לנו שיחה שהוצאנו הכל וזה באמת נראה שלי יש יותר טענות כלפיו ואני כבר לא יודעת אצל מי הבעיה אצלי שאני לא מפסיקה להתלונן ושום דבר לא טוב לי או אצלו שפשוט לא איכפת לו.אני מרגישה כאילו הכל חשוב לו יותר ממני והוא אומר שזה לא נכון ושהוא מנסה להשתנות ואולי יש דברים שהוא באמת מנסה להשתנות בהם אבל יש דברים אחרים שמפריעים.פשוט רע לי ואני לא מאושרת ואני לא מאמינה להרבה דברים שיוצאים לו מהפה אבל אני אוהבת אותו ורוצה להיות וקשה לנו ואני פשוט לא יודעת מה לעשות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשתצאי מהשעמום - הכל יסתדר
יהודית ברגמן19/10/2008יעל יקרה, האם יתכן שהוא עבורך הכל ואילו את בעבורו שעשוע של סופי שבוע? אין ספק שיחסיכם לא טובים עבור שניכם. אין הדדיות בקשר הזוגי. הוא מסופק בחייו ואילו את משועממת וכל יומך, מחשבותיך תחושותיך תלויים בו. את חייבת למצוא לך חיים מלאים מעניינים ומספקים, כי אם לא טוב לך עם עצמך, כשאת פועלת מתוך חוסר הערכה עצמית, חוסר סיפוק אישי, ריק, תלותיות ושעמום – כשלך לא טוב איתך, לאף אחד אחר לא יהיה חשק להשתעמם במחיצתך ולשמוע רק טענות ומענות לאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל-כשתצאי מהשיעמום
סיוון20/10/2008הוא בשבילי באמת הכל אבל אני לא חושבת שאני בשבילו שעשוע רק בסופ"שים. את צודקת בכל מה שאת אומרת ואני מבינה את הדברים האלה אבל אני פשוט לא מצליחה לשנות אותם, כאילו משהו חוסם אותי ואני צריכה איזה כוח שידחוף אותי לעשות את השינוי והכוח הזה לא מגיע ואני רק שוקעת ושוקעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי ליצור שינוי- נדרשת פעולה
יהודית ברגמן21/10/2008יעל יקרה, הלוואי ואת צודקת לגבי השאלה אם את רק שעשוע עבורו בסופי שבוע. לגבי השאלה אם הוא הכל בשבילך ענית ללא היסוס שכן. השיממון והחידלון שנתקעת בו מטריד לא רק לגבי יחסיכם, אבל מה תעשי כשיום אחד הפער ביניכם כל כך יגדל, הוא ימאס בך ולא ירצה בך יותר? וזה סביר לאור העובדה שבך אין התפתחות, את תקועה. את לא מרוצה, משועממת, מרירה, מתלוננת המון, ושוקעת. עד מתי? הכנסי לפעולה עכשיו. לא מחר. יעל, חישבי איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד חמש ועשר שנים? הכוח שידחוף אותך לעשות פריצת דרך ולהיות בפעולה צריך להיות רק בך. את היום אחראית לעצמך ואת הבחירות של עצמך רק את צריכה לעשות ולא לסמוך שאחרים יעשו בשבילך. תתחילי במעשה אחד שמעניין אותך. אחד. תירשמי ללימודים/לחוג/סדנא/קורס/ספרייה..תתחילי במשהו. תלמדי שהחיים נותנים מתנות לאלו שיודעים לקחת, כמילות השיר: קחי את העולם כמו פרי- קחי כל מה שאפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי וחשקו המיניאישה18/10/2008
רציתי לשאול .....בעלי שותה אלכוהול כפעמיים שלוש בשבוע וויסקי כ7 כוסיות יחד עם בוטנים וכאלה...הוא לא משתכר לגמרי אך מרבה להתלונן על כאבי בטן ....החשק המיני שלו מועט ביותר ולא מביע כלל אהבה לאשתו.....רק פעם בחודש וגם אז ממש עושה טובה....כנל הוא לוקח סרוקסט ומסרב להחליף אותה באחר או להמעיטה.....מאוד מאוד קשה לי עם חוסר הבעת האהבה והמשיכה שלו כלפיי.....אנחנו מאוד צעירים וזוג טרי מאוד......וזה כבר שנה ללא שינוי ואפילו עכשיו יחסי מין נהיו פעם בחודש וחצי......האם האלכוהול גרם לחוסר חשק? מתחילת יחסינו זה היה ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון, התמכרות לאלכוהול וחוסר חשק
יהודית ברגמן19/10/2008אישה יקרה, מכיוון שמאז היכרותכם הוא היה במצב הזה אי אפשר לדעת אם האלכוהול אחראי ליחסו כלפיך או לא. ידוע שדיכאון, נטילת תרופה מסוג זה שציינת ושתייה מרובה של אלכוהול פוגעים ביצר המיני ובתפקוד היומיומי בכלל. לי נראה שהבעיה יותר נרחבת ולא מדובר רק בחשק מיני וביחס שלו אליך. בעלך חייב לטפל בבעיות השתייה והדיכאון שלו ואז סביר שתפקודו בכל התחומים וגם ביחס אליך יהיה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאבי18/10/2008
מה עושים במקרה של חוסר ביטחון בלהתחיל עם בחורות ? פעם הייתי נועז יותר בתחום הייתי יוזם פגישות וכו' היה הרבה יותר דייטים אבל עם הזמן המצב קצת השתנה אני קצת חושש מסירוב מהצד השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא תנסה- לא תדע
יהודית ברגמן19/10/2008טק יקר, חשש מדחייה גורם לפעמים לוויתור מראש. ומי שלא מנסה מפסיד מראש. אחד סיפר שכשהיה צעיר, ללא כסף, לא חכם גדול וגם לא נראה מי יודע מה, הלך והתייעץ עם חבר מצליחן. החבר אמר לו שהסיכוי שלו להצליח עם בחורה הוא אחד למאה. הלך והתחיל עם מאה בחורות והיום הוא אפילו נשוי באושר לאחת מהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה + 3 מבולבלת ומתוסכלת-אולי משהאושרית16/10/2008
אני בת 34 נשואה + 3 (חמודים) התחתנתי עם בעלי אחרי שנה וחצי של היכרות כשנכנסתי להריון אבל הוא הציע לי לפני אני אהבתי אותו מאוד בגלל שהיה קצת חנון קצת שמנמן אדיש לא מדבר "על שטויות" . בשש שנים הראשונות ניסיתי למצוא את היחס ממנו אהבה מילה -בכל דרך השקעה בביתף בבישול, לתת לו המון חום מאחר והוא בא מבית מאוד קר בקיצור הבנתי שכלום לא יילך ובתהליך איטי מצאתי את עצמי הפכתי לאישה עם מודעות עצמית שיפרתי את היכולות שלי המקצועיות בקיצור הפכתי לאישה אחרת תוך 4 שנים- הוא טוען שבחרתי להפוך לגבר שהוא דווקה לא מתייחס אליי כי אני מנסה להיות גבר "אז בבקשה"- אני אציין שאני ניראית ממש טוב מתחילים איתי תמיד וחושבים שאני בת 20 ו- ולא 30 ו.. לפני שנה ניסיתי להכיר מישהו והחלטתי שאחרי 12 שנות אני רוצה להרגיש... נישקתי אותו ומלמחרת הרגשתי גרוע נהייתי חולה ולאט לאט נכנסתי לדכאון הפסקתי לעבוד כחודשיים מאז ועד היום אני לא ממש חזרתי לעצמי. עזבתי את העבודה וניסיתי להיות אישה שמבשלת וכו' אבל ניסיתי לדבר איתו על הסקס פעמיים שאני אוהבת אותו אבל צריך להשקיע צריך קירבה הוא צרח ואמר שאני צריכה להפסיק לחשוב, ואף אחד לא יוכל לחיות איתי. אני יותר בולטת חברתית יותר תוססת והקצב שלו בכל רבדי החיים שיבש לי את החיים אני עצובה ומשתדלת לא להגיד כלום אי אפשר לדבר איתו- אולי הוא לא אשם השוני פשוט גדול מידיי. הגיוני להתגרש או שזוהי בריחה?? אנא עזרי לי-אם משוחחים איתו הוא אומר -מה רע? יש בית הולכים למסעדות יש סקס 3 פעמים בשבוע הוא לא חושב שיש בעיה (כרגע כשכבר אנחנו במריבות אז הוא קולט שמשהו לא הולך לנו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשי למען עצמך ופני לעזרת איש מקצוע
יהודית ברגמן17/10/2008אושרית יקרה,
ברור שגירושין בשלב הזה הם בריחה שלא תביא אותך לכלום. לא בטוח שהנשיקה היא זו שהביאה אותך לדיכאון, יכול להיות שהיו סיבות נוספות. בכל מקרה לי נראה שבמצב שבו את נמצאת את חייבת לפנות לעזרת איש מקצוע שיקשיב לך, יעזור לך לצאת מהדיכאון ויעזור לך להבין את המצב שבו את נמצאת בשלב זה של חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)