מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההחמצה שבחייםדפידפ15/10/2008
הבעיה שלי די מורכבת התחתנתי צעירה בת 21 אתה לאחר חודשיים הכרות עים בעלי לאחר שנה נולדה ילדתנו כיום בת 7 וילדנו בן 5 השנה הראשונה היתה מאוד קשה חוויתי אלימות מילולית היינו פרודים עקב מריבות על כספים שהיה עול כבד על בעלי לפרנס אותי ואת ביתנו שרק נולדה חווינו בגידה משני הצדדים ואף היינו פרודים חצי שנה והיינו בגישור התוודנו והחלטנו ל פתוח דף חדש . כיום אנחנו נשואים 7 שנים אך אני מרגישה שהחמצתי אין לנו חיי זוגיות חיי שיגרה סתמיים ואין לבעלי שום רצון לנסוע לבד כי אנחנו כבר לא נהנים לבד אלה רק עים הילדים . מאוד חסרה לי התשוקה הגבר בבית החזק ודמות להעריץ מרגישה שהחיים עוברים להם פשוט לפי זמן ללא הנאה במין זוגיות רק עים הילדים שוקלת להתגרש האים זה נכון? הוא אבא נפלא אך יש בינינו קרירות וזה ממש מציק לי אני זקוקה לחום אני רק בת 30 ומרגישה מאוד זקנה בבקשה תיעצו לי לעשות את הדבר הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסו להשיב את השמחה לחייכם
יהודית ברגמן16/10/2008דפידפ יקרה,
ראשית, חשוב מאוד שתעלי בפתיחות את הנושא בפניו כפי שהעלית פה ותשוחחו יחד על הבעיה. העיקר זה להציף את הנושא, לדבר מהלב. לא לקטר – אלא לשתף זה את זו מה מטריד, מה חסר ומה מציק. אולי גם הוא לא מרוצה מהמצב בדיוק כמוך וגם אותו מטרידים החוסרים בקשר. חשוב ללמוד לתקשר הכל. לדבר על הכל ולהיות קשובים אחד לשני. אם הצלחתם לעבור את קשיי העבר, אזי יש סיכוי לזוגיות שלכם. לפני מחשבות על וויתור, שווה לנסות לצאת מהשגרה השוחקת, לבנות ולהעשיר את הזוגיות על ידי השתתפות בסדנאות להתפתחות אישית וזוגית ואולי תגלו זה את זו מחדש. אולי תגלי שהאיש איתו התחתנת הינו לא רק אבא נפלא, אלא יכול להיות גם גבר מקסים, חם ומפנק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתיעל15/10/2008
אני בת 18 וחבר שלי בן 19 אנחנו שנה ביחד. השבוע חבר שלי יצא לרגילה וזה הפעם הראשונה שאני רואה אותו לתקופה ארוכה מאז התגייס. שמתי לב שהוא השתנה והוא כאילו "שכח" את התקופה שלפני שהתגייס בה למדנו להכיר אחד את השני לדעת איך לכבד אחד את השני ומה לעשות כדי שלצד השני יהיה טוב. זה מתבטא בדברים רבים שדיברתי עליהם איתו אבל הוא אומר שאין לו שליטה על הדברים. למשל כשאני עצבנית עליו אני יושבת מדברת איתו ומסבירה לו ואח"כ ממשיכה הלאה כי חשוב לי לנצל את הזמן המעט שיש לנו כשהוא חוזר מהצבא. אבל כשהוא עצבני הוא כועס לא מסביר ולפעמים אפילו לא מדבר איתי יום שלם או מתעלם ממני. דיברתי איתו על זה והוא אומר שפשוט אין לו שליטה על זה, ואני שואלת אתכם איך זה הגיוני?? מה זה אין שליטה?? שהרי בבצבא הוא שולט טוב מאוד במעשים שלו מה זה פתאום לא שולט?? לדוגמא כשדיברנו לפני שהגיע לבסיס (שם הוא לא יכול לדבר עד הלילה) הוא היה צריך לנתק אבל אז בדיוק הוא החליט שעיצבנתי אותו (ואני אפילו לא יודעת למה) אז הוא פשוט אמר לי "טוב ביי" אז אמרתי לו שכשהוא מדבר ככה הוא נותן לי הרגשה שרעה לכל היום שיתגבר על העצבנות ויאמר לי שלום יפה..אז הוא אמר לי שהוא לא יכול שהוא עצבני והוא לא יכול להתנהג אחרת אלא אם אני רוצה שהוא יהיה מזויף! אז כןןן אם העצבנות זו שגורמת להרגשה רעה שיהיה מזוייייף עד שהעצבנות תעבור לו!!! אני כ"כ סובלת מההתנהגות הזאת! אמרתי לו שמבחינתי אם הוא לא מכבד אותי ואם לא אכפת לו שכל ההתנהגות שלו משרה בה הרגשה רעה ותיסכול איך זה שהוא לא משנה את זה? איך זה שלא חשוב לו שיהיה לי טוב אם הוא באמת אוהב אותי? אולי הוא לא באמת אוהב אותי? התשובה שלו היתה שכן, הוא כן אוהב אותי, אני כן חשובה לו...אבל.....הוא לא שולט!!!!! עוד פעם השליטה הזאת! אני פשוט מתוסכלת מיואשת ורע לי אני לא יודעת מה לעשות כבר אחרי כל הדיבורים שלא עוזרים..ואני אוהבת אותו אני לא רואה ברירות מה ניתן לעשות בעניין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחתו מפתרון מיידי אינה מדד לאהבתו
יהודית ברגמן15/10/2008יעל יקרה,
חבר שלך נמצא בצבא לא הרבה זמן, בסביבה חדשה ולוחצת וההתמודדויות קשות גם כך. אל תוסיפי לו לחצים משלך. נסי להבין ולקבל אותו ולהתאזר בסבלנות לימים אחרים. אין ספק שאם חוסר ההתחשבות שלו ימשך לאורך זמן, תחשבי אז איך לפתור את הבעיה. בשלב זה הרפי ממנו.
מה שאת מבקשת ממנו בעצם זה שיוותר על האמת והכנות שבו, ישלוט בתחושותיו, יוותר על הספונטניות, ישחק ויזייף מצבי רוח בכדי שמצבי רוחך שלך לא יטולטלו. אין זה נכון לחיות כך בזיוף. יחד עם זאת, עליכם כן לתקשר וללבן את הדברים שגרמו לך או לו לכעס ולא לברוח ממציאת פתרון או להתעלם ולחזור זה לזו כשנרגעים כאילו דבר לא קרה. את צודקת שצריך לפתור את הבעיות אך לא בהכרח תמיד בתוך הסערה ובשעת לחץ, אלא לשוחח כשנרגעים. בכל מקרה את צריכה להיות חזקה ומספיק בטוחה בעצמך כדי שבין המפגשים מצבי רוחך לא יהיו תלויים באינטונציות של מילות הפרידה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעהטל14/10/2008
אני גבר בן 50 נשוי עם ילדה. אשתי אוהבת ונהנת מהתעסקות עם תשבצים. הסיפור של התשבצים נהפך לחולני אצלה לדוגמא בכל רגע פנוי אצלה היא מתעסקת עם התשבצים , יוצאת איתי לחופשה עם התשבצים , נכנסת למיטה לפני יחסי מין ואחריו עם התשבצים .רואים סרט בסלון עם התשבצים עין בסרט ועין בתשבצים .שותה קפה איתי וממלא תשבצים . מצחצחת שיניים עם מברשת חשמלית וממלא תשבצים , זה לא חולני ? אומנם כל אדם זקוק לתחביבים שלו ולשקט שלו ולרגיעה שלו ולפינה שלו אבל אצלה נראה לי שזה חולני וכרוני . שוחחתי איתה על הנושא וביקשתי שתפסיק או תוריד במינון אני נפגע שלפני יחסי המין היא מתעסקת בתשבצים ובסיום חוזרת לתשבצים זו לדעתי חוסר התיחסות וזלזול בי . יתכן ואיבדה ענין בי והיא בורחת לעולם התשבצים ששם היא נהנת יותר ? אולי לאחר אותה שיחה הייתה הפסקה ולאחרונה "המחלה" חזרה שוב באותה עוצמה . חשבתי לעצמי שבזמן שהיא מתעסקת עם התשבצים אני אראה סרטים כחולים בסלון או בחדר שינה מה שכמובן יפריע לה אולי תבין אז את הבעיה ותבקש ממני להפסיק ואז הכדור יוחזר למגרש שלה . יש למשהו הצעה אחרת ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבואסת
בר14/10/2008אני מבינה אותך מעניין בת כמה בת זוגתך, עם אפשר לדעת? ומה היה בחייך עד עכשיו? האם היא תמיד התנהגה אלייך בכבוד? אולי היא מנסה לגרום לך גם להבין משהו? אבל יש נשים שהבעל שלהם טוב מדי אליהם והם לא יודעות להעריך אותו נכון אני בת 29 נשואה 4 שנים עם שני בנים קטנים אחד בן 3 והני בן 4 חודשים הבעיה שלי שבעלי במצב דומה לאישתך אבל אוהב מחשבים מרגע שמגיע מהעבודה אין עם מי לדבר רק מחשב לא מקדיש לי ולילדיי יחס גם לפני החתונה היה אותו דבר אבל אמרו לי יהיו ילדים הכל ישתנה. אני אוהבת אותו אבל נמאס לי הוא גם עונה לי לא יפה לילד הילדים מרים את הקול שלו ולא יודע לדבר בנימוס כלפיי כשאני יורדת למטה בבניין כל הנשים מסתובבות עם הבעלים אני תמיד לבד יש לו אהבה גם למצלמות אז הוא לא יורד לטייל בלי מצלמה מתרכז רק בעצמו ואני בקיצור בודדה אין לי מה לומר זה לא נגמר בזה אבל נמאס לי מה תאמר לי לעשות? גבר יכול לקחת את הרגליים ולהתחיל עם מישהי אני אוהבת אותו ולא אבגוד בחיים אבל כמה אפשר להמשיך בבדידות הוא היה הראשון שלי מכל הבחינות עזור לי אולי תבין אותי אני מחכה לתשובה ביי בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהתמכרויות
יהודית ברגמן15/10/2008בר ומנחם יקרים, התמכרות לאינטרנט, פתירת תשבצים או כל התמכרות אחרת , פוגעת באורח חיים תקין ובריא וניתן לטפל בה רק עם עזרה מקצועית ובתנאי שהלוקה בה מודע לבעייתו ומוכן ברצינות לשתף פעולה ולהפסיק. אבל כשיש נטייה להתמכרויות, יציאה מהתמכרות ספציפית בכוחות עצמיים ללא טיפול מקצועי, סביר שבמהרה הלוקה יישאב להתמכרות חליפית.
מומלץ לפנות במקרה שלכם לפורום התמכרויות:
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=182* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לנהוגטל12/10/2008
היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שאשלים עם כך. אותי החזה מאוד מגרה ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנה את שאלתך לפורום מין וסקסולוגיה
יהודית ברגמן12/10/2008
[a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]פורום מין וסקסולוגיה[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתפנטזיונרית10/10/2008
אני רווקה + ילד בת 43. לפני חדשים ספורים התחדש קשר עם גבר שהיה חבר שלי לפני 23 שנה. הוא התגרש לא מזמן ויש לו ילדה בגיל של הבן שלי. הקשר הינו על בסיס של ידידות ללא שום נופח רומנטי. אתמול נפגשנו והוא הציע לי לבוא איתו לסו"פש בחו"ל. ההצעה, כמו הקשר, הגיעה ממקום ידידותי בלבד. אלא שאני מרגישה שאני רוצה לנסות להעביר את הקשר לפסים יותר אינטימיים. מאחר ואינני קולטת ממנו מסרים בכיוון הזה, אני מתלבטת אם להענות להצעה. אני חוששת שהרצון שלי בקשר אינטימי איתו, יחבל בהנאה שלי במהלך החופשה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספונטניות לתוך הפנטזיה
יהודית ברגמן12/10/2008מתלבטת יקרה,
אם הקשר שהתחדש הינו על בסיס של ידידות בלבד ובמהלך החופשה בחו"ל יקבל גם נופח רומנטי אינטימי – תרוויחי שתי ציפורים במכה. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה במטרה להנות
פנטזיונרית12/10/2008החלטתי שאני נוסעת והמטרה היא להנות. מכאן.... אני בטוחה שאהנה. וכמו שאמרת מה שיקרה בנוסף על הידידות הוא בונוס. תודה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא. תיהני ותודה על העדכון.
יהודית ברגמן13/10/2008ונשמח לשמוע חוויות כשתחזרי :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה עדכון נוסף (-:
פנטזיונרית14/10/2008החופשה המתוכננת התבטלה מכיוון שהדיל שאותו רצינו נגמר. אז נכון לעכשיו- לא נוסעים. הבחור התאכזב מאוד ( ללא שום קשר אלי..) ואילו אני, הרגשתי סוג של הקלה. מאמינה שמה שצריך לקרות קורה וכנראה שלא איתו אני אמורה לנסוע לחופשה...(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה......א10/10/2008
שלום דורית,גמר חתימה טובה ושנה טובה. שמי אור,בת 33 נ+1. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי. תמיד שאני בזוגיות,ויש לי יציבות עם הבן זוג,לאחר בערך כשנה או יותר, אני יוצרת קשרים גם עם גברים אחרים כמובן לא לקשר רציני ולמטרה רצינית אלא בתור ידידים. כרגע בנישואיי,התחלתי להיות בקשר עם גבר באופן קבוע מחוץ לנישואים. הוא וגם אני לא מעוניינים בקשר אמיתי. ומצד שני יש לי יציבות בבית. אני לא רוצה לעזוב את בעלי. מצד שלישי אני חשה ריגשות אשם כבדים כלפיי בעלי,וגורמת לעצמי להשמין בכוונה. היתה תקופה שלא היה לי טוב עם בעלי,ובקיום קשר מחוץ לנישואים הרגשתי שאני נוקמת בו, עכשיו הוא שיפר יחסו אליי, אבל כבר היתרגלתי להיפגש עם הגבר האחר. אני אקדמאית תואר שני בחינוך מיוחד, אני אשה דיי הגיונית,ואני לא יודעת מה לעשות? כמו כן,אני חייבת לציין שבבית הוריי קיבלתי חינוך נוקשה מאוד בכל הקשור לגברים, מאבא שלי, כמו כן החינוך הנוקשה מאבי היה מלווה במכות בתודה -א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאי את הזוגיות בתוכן ואל תברחי
יהודית ברגמן17/10/2008א יקרה, את אישה הגיונית וכנראה מבינה שקיום קשר מחוץ לנישואין מסכן את כל מה שיש לך, ובמקום להעמיק ולצמוח יחד בתוך הקיים, את פועלת לריחוק והרס עצמי. לא חבל?! אם את באמת רוצה להמשיך לחיות את חייך עם הגבר לו נישאת, במקום לברוח ולבזבז אנרגיה בחיפוש אחר ריגושים זמניים ברומנים מחוץ למסגרת הנישואין, שמובילים לריק, מפחי נפש, יסורי מצפון , שעמום, בדידות ותסכול גדולים יותר, שתפי אותו בתהיות שלך, מקדי את האנרגיה בך ובבן זוגך ומצאו דרך משותפת להתפתחות מינית וזוגית בכלל. השקיעי בחיי הנישואין שלך. פשוט תאספי את עצמך, טפחי את עצמך, במקום להשמין ולהזניח את מראך, השיבי את החיוניות שבך וחיי את החיים בתוכן ובעוצמה. ואולי במקום לתרום לשעמום ורדידות בחייך, מצאי סיפוקים בדרך שונה. הכניסי רומנטיקה וריגושים לחייכם המשותפים. העשירו יחסיכם בזמן איכות, שיחות ובילויים משותפים ויחד תגיעו להעצמה.
הפסיכולוגית דורית כהן- מנהלת הפורום- כתבה גם על נושא זה באתר: http://www.zugiut.net/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יהודית על תשובתיך,
א17/10/2008אך האם זה הגיוני שבן אדם 1 יהייה עם בן אדם אחר, כל החיים........ ולא ירצה קשרים וריגושים עם אנשים אחרים, האם הפחד הוא זה שמנחה אותנו, ולא הרצון להגשמה עצמית ולמיצוי הפוטנציאל שטמון בנו גם בפן המיני??????? הודה לך על תשובתיך א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי לתהות.קיבלת תשובה-הבחירה בידיך
J18/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מתמשכתטוהר10/10/2008
אני בת עשרים ויש לי חבר כבר שנה, יש לי אמא קשה ופרימיטיבית. חבר שלי רוצה שאנחנו נישן ביחד הרבה ואמא שלי לא מסכימה לכך בתענה כי " זה לא מכובד " עשרות שיחות עשיתי איתה בנושא וכלום לא עוזר. אני ישנה אצלו מידי פעם - רק מתי שאני צריכה להיות מאוד יצירתית להמציא משהו בלתי שיגרתי בשביל שהיא תסכים. חבר שלי לא מוכן לקבל את זה והוא מתעצבן מזה כי " כל זוג נורמאלי ישן ביחד" אני נחצת לשניים מצד אחד אמא שלי ומצד שני הוא. תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות. טוהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כשאני הייתי בגילך אמא שלי התנהגה
מישהי11/10/2008לא הרשת לי לישון אצל החבר עם החבר ולא רק לפעמים אלה אף פעם, אז קודם כל תתנחמי שאמא שלך מרשה לך רק לפעמים. לדעתי- ומנסיון שלי, את כבר בחורה גדולה, יש לך בן זוג קבוע, תעשי מה שאת רוצה!!! לא יצא לך מזה כלום אם תקשיבי לאמא שלך עם מי ומתי לשכב אמא שלך בסופו של דבר תתרגל, אולי תכעס, אולי תאיים, אבל בסופו של דבר תתרגל! אלו השנים שהכי נהנים מיחסי מין, אחכ שמתחתנים ,,,,הריון,,,,ילדים זה כבר לא אותו דבר, עד שהם גודלים קצת. את לא בת 15 שלא יודעת מה שאת עושה, ואת לא קופצת מבחור לבחור, יש לך חבר, תהני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גירושין-רוצה להשלים בחזרה!ec09/10/2008
שלום. אני בת 24, אמא לילדה בת שנה וחודשיים. אני ובעלי לשעבר היינו נשואים 4 שנים. הוא מבוגר ממני ב-7 שנים. בהתחלה הכל היה נהדר. גם לפני הנישואים ההינו שנתיים ביחד. במהלך הנישואים היינו גרים בי"ם. אך תמיד רציתי לעזוב את העיר ולחזור בחזרה לחיפה - לא אהבתי את העיר.. והוא תמיד סירב על כך.. גם אמא שלו לא אהבה אותי.. והיו בשל כך הרבה מריבות וסיכסוכים.. לאחר 3 שנים ילדתי ילדה. בעלי היה נוכח בלידה. הכל עבר בשלום.. גם לאחר מכן.. בזמן ההריון נודע לי שאבא חולה סרטן.. ולא נותר לו לחיות הרבה זמן.. הוא נפטר לפני 3 חודשים.. חודש לפני שאבא נפטר.. לא יכלתי לסבול את החוסר איכפתיות מצידו כלפי האבא וההורים לא היה לו איכפת מכלום.. כאילו זה לא הייתה המשפחה שלי... אמרתי לו להתגר היה ביננו סיכסוך ונפרדנו.. הוא ניסה להשלים ביננו דרך מגשרת - אך סירבתי...לאחר בדיוק חודשיים התגרשנו.. אני עברתי לחיפה.. והוא נשאר בי"ם. אני רוצנה להשלים בחזרה? האם יש סיכוי לזה? האם ישנם זוגות כשמשלימים בחזרה, הם פותחים דף חדש או שתמיד יהיו להם זכרונות מתקופת מהלך הגירושין ואחריו? תעזרו לי בבקשה.. לא יודעת מה לעשות. אני מאדו מתגעגעת אליו, אני יודעת שעשיתי טעות חמודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה חשובה על מה שקרה
דורית כהן10/10/2008בוקר טוב לך,
את שואלת האם ניתן לפתוח דף חדש בלי שהזכרונות יפריעו. אני מאמינה שאנשים לומדים מטעויות העבר. כמובן נשאלת קודם כל השאלה האם יש לו עדיין רגשות חזקים כלפייך. כי יש אנשים שכאשר בני זוגם עוזבים אותם הם נפגעים מאוד וזה גורם להם להיסגר רגשית מפני זה שפגע בהם, כדי לא לעבור שוב את אותו דבר, הם שומרים כבר על עצמם.
אם הוא עדיין אוהב אותך, אני מאמינה שזה ניתן, בתנאי שמבררים היטב איך כל אחד הרגיש ומה עבר עליו בתקופת המשבר, ובשיחה הזאת כל אחד אומר לשני מה הוא חושב שהוא עצמו טעה (כלומר - לקיחת אחריות על הצד שלי, על התרומה שלי למה שקרה, בלי קשר לתרומה של השני. כי כל אחד מכם עשה טעויות בדרך), על מה הוא מצטער, ומה הוא מעריך ואוהב אצל השני. כדי להתקדם הלאה צריך לחחת אחריות על מה שקרה ולסלול דרך חיובית, מלאת תקווה ופרגון. אי אפשר ר לעבור הלאה בלי ללהתייחס בצורה בוגרת למה שקרה.
הזכרונות תמיד יישארו, אבל זה תלוי בשניכם האם תצליחו להבין מה עבר על כך אחד מכם שגרם לו להתנתקות, כדי להרגיש יותר בטחון שזה לא יקרה שוב. רצוי להיעזר באיש מקצוע לניהול שיחה גורלית כזאת, לדעתי, כדי שזה לא יעבור להאשמות והטחות ויתנפץ שוב. אם לא תנהלו שיחה כזאת ורק תחליטו לחזור זה אל זו ולשים את הכל בעבר - אני מבטיחה לכם שבכל משבר קטן בעתיד - התכנים הללו יצוצו שוב, ויחד איתם הכעסים והרגשות בכל עוצמתם...
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקמה*מעיין07/10/2008
אני בת 36 ואני עוברת משהוא מאוד קשה והוא כך: הכרתי באתר הכרויות גבר חרדי גרוש פלוס 3 ילדים. בכרטיס הוא רשם שהוא ללא ילדים ובפגישה השניה גילה לי את האמת, אני מסורתית ולכן לא ממש התאמנו מבחינה דתית אך בכל זאת המשכתי להיפגש איתו גם כי הרגשתי בודדה וגם כי הוא מאוד השקיע והראה נכונות לבוא כל יום. הקשר נמשך 3 חודשים והיה מאוד אינטנסיבי והיו בו יחסי מין וקשר נפשי חזק, בכל אופן כך הרגשתי. לא ממש רציתי להתחתן איתו אבל כן ראיתי את העתיד שלי איתו, כלומר רציתי להמשיך להיפגש ואולי להתחתן. מה שקרה לפני חודש וחצי הוא שביוזמת האח של הגרושה וכמה רבנים החליטו להחזיר בינהם כי הילדים היו עצובים והיא לא הסתדרה לבד. מאותו רגע התחיל הסיוט של חיי, נהפכתי עצבנית ועצובה כי הוא עומד לעזוב אותי, רק השבוע נודע שזה סופי שהם חוזרים ובכל הזמן הזה המשכנו להיפגש ומה שקרה שמרוב תיסכול וקינאה התקשרתי למשפחה שלה וסיפרתי שהיה איתי (זה ממש לא נהוג בעולם החרדי), בכיתי לו, צרחתי וקיללתי ואפילו הרמתי עליו יד לפני יומיים ששמעתי שזה סופי. אני ממש מתוסכלת ולא משלימה עם זה, הוא טען אז שהוא חוזר רק בגלל הילדים אבל זה לא נראה לי נכון אני אכולת קינאה שאולי הוא אוהב אותה. מאז היו טלפונים ובלאגן והוא כמובן שונא אותי שניסיתי להרוס לו. דרך אגב הוא התגרש על זה שהרביץ לה והיום הוא לוקח ציפרלקס אז הוא כבר לא אלים ובאמת שאלי הוא התייחס יפה ובעדינות. מה עושים? למה אני ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הניחי לו ופני בהקדם לעזרה מקצועית.
יהודית ברגמן08/10/2008מעיין יקרה,
הקשר איתו מלכתחילה הוביל למקומות לא טובים לך ולו. הניחי לו ותני לו לחיות את חייו בשקט וחיי את את חייך שלך. ישנן דרכים טובות יותר להפיג את הבדידות מאשר נקמה חסרת טעם ומזיקה. מוטב שתוותרי לגמרי על רעיון היחסים ביניכם ותשלימי עם העובדה שהוא לא טוב לך ולעולם לא יהיה שלך ומוטב שכך. דומה שאינך מסוגלת להתגבר על הקשר שלך איתו בכוחות עצמך – פני בהקדם לעזרה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעיין09/10/2008כרגע אני נמשכת אליו אז אני מגיבה כך וגם מעולם לא היה לי גבר שבא כל יום והשקיע. הוא טען לפני כל הטלפונים והבלאגן שנשמור על קשר טלפוני מידי פעם להתעדכן כי ידע שאולי הנישואים לא יעלו יפה בגלל העבר בינהם ובשיחה האחרונה אמר לי להיות בקשר איתו עוד חצי שנה, ברור שאני לא אחכה אבל בגלל טיב הקשר יש לי איזו תקווה כלפיו. אני טיפה יותר רגועה מלפני כמה ימים אבל אם לא אמצא מישהוא זה הגיוני שניפגש אם הוא יתגרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך ל"נקמה"
יהודית ברגמן12/10/2008מעיין, אם את מוכנה להיות הברירת מחדל שלו והוא מוכן יהיה לקשור חייו אתך למרות שהתגלית כאשה אלימה ונקמנית - כנראה שאתם ראויים זה לזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה בסה"כ 7 חודשיםיפית06/10/2008
היי, אני נשואה מזה כ7 חודשים אין עדין ילדים בתקופה אני ובעלי רבים המון על כל מיני שטויות אני מרגישה שהוא לא התבגר והוא מרגיש שאני שוטרת הוא עדין בקטע של לצאת לבלות לשתות וגם לי אין בעיה עם זה רק שלפעמים בעלי מגזים הוא רוצה לצאת כל שבוע רוב המריבות שלנו זה על זה הוא רואה שתיה וחברים וזהו נגמר הסיפור הוא טוען שאני יותר מידי קשה ורוצה לשלוט עליו אבל זה לא נכון בנוסף הוא לא עובד כבר כמה חודשים ואני מתוסכלת מזה כי ברגע שהוא נכנס לעבודה הוא עובד חודש חודשיים ואז מתייאש לא תמיד זה באשמתו אבל לרוב אנחנו גרים אצל ההורים שלי ביחידת דיור ונראה לי שהוא מנצל קצת את המצב וההורים שלי מאוד פרימיטיבים אז זה בכלל לא ניראה להם לעין כל הסיפור אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים והוא כבר הבטיח אבל זה כל פעם חוזר על עצמו בסה"כ הוא בן אדם מדהים הוא בעל טוב ואני מאוד אוהבת אותו אבל בבקשה תעזרו לי אני כבר חושבת על פרידה כי אני לא יכולה להמשיך ככה אני לא בנויה לזה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי שהוא יתבגר עלייך להרפות...
דורית כהן07/10/2008יפית היקרה, ראשית, אני שמחה שאת פונה לעזרה בשלב כה מוקדם. הדאגה שלך מוצדקת. אתם נכנסתם בזוגיות שלכם למערכת תפקידים שבה הוא הילד המורד, שמרשה לעצמו לעשות שטויות, לא לוקח את עצמו ברצינות, ו"זוכה" לשטיפות ממך.
את לקחת על עצמך, בעיקר מאז הנישואין, את תפקיד האמא, ה"שוטרת", כמו שאת כתבת. את כועסת עליו, מאוכזבת ממנו, ביקורתית כלפיו.
עכשיו, שימי לב:
ככל שאת לוקחת על עצמך יותר את התפקיד הזה - כך הוא יישאר תקוע ולא יתבגר! כי כרגע חלק מהשטויות שהוא עושה הן בגלל הצורך שלו להתמרד כנגדך. את כותבת: "הוא טוען שאני יותר מידי קשה ורוצה לשלוט עליו". את טוענת שזה לא נכון, אבל כך הוא מרגיש, ומשהו בו מתמרד כנגד הביקורתיות שלך.
עליכם לעבור לפאזה אחרת, שבה הוא ייקח אחריות בלעדית על החיים שלו כבוגר. כרגע, בגלל הנטיות הילדותיות שלו את נטלת לידייך את המושכות ואת מנסה לשים לו גבולות. זה לא יעבוד, זה רק יחמיר את המצב! הוא צריך לשים לעצמו את הגבולות בכל התחומים, כי רק אז הוא יוכל לקבל החלטות בוגרות, כאשר יהיה לו ברור שאת לא מתערבת, לא עוזרת לו, לא מגנה אותו ולא מצילה אותו., לא מעמידה אותו במקום. האחריות לכל מעשה שלו - בילוי, עזיבת מקום עבודה, אי הבאת משכורת הביתה - היא עליו.
עליך לתת לו להתבגר ע"י שתפסיקי לבקר אותו. רצוי לערוך איתו שיחה קודם, כדי שהדברים יהיו ברורים. אני גם מציעה להתחיל את כל השינוי בעזרת ייעוץ מקצועי קצר מועד, כדי שהעקרונות עליהם כתבתי לך יהיו לו ברורים ומשמעותיים, כי אני בטוחה שאי שם זה מציק לו והוא לא מרוצה מתפקיד הילד שיש לו בחיים, והוא אינו מרוצה מעצמו, אלא שהוא נגרר לשם כי זה היה לו טבעי ונוח.
דבר נוסף שכדאי להבהיר: אתם טיפוסים שונים, והוא אף פעם לא יהיה כמוך, עליו למצוא את הדרך להתבגר שתתאים לאישיות שלו ולצרכים שלו, וזה ייקח זמן, וזה דורש ממך סבלנות ואמונה. אני מאמינה שאם נותנים מרחב של חופש אמיתי - כל אדם יכול לצמוח ולהתבגר ולקחת אחריות על החיים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי שהוא יבגוד בי ?מישל06/10/2008
בגדתי בבעלי, סיפרתי לו והחלטנו להתחיל מחדש- התחלנו לפרוח בחזרה עד שיום אחד שמתי לב שהוא חזר ממכרה שלו שמח במיוחד ומתנהג מוזר, יום אחרי הוא יצא החוצה ודיבר בטלפון בלי לשים לב שראיתי אותו לא יודעת עם מי הוא דיבר אבל מחק את השיחה לפני שחזר... האם אלה סימנים או שהכל אצלי בראש? האם יש סיכוי שהוא יבגוד בי בחזרה? ואם כן אני אמורה לסלוח לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. יש חשש לבגידות חוזרות
יהודית ברגמן06/10/2008מישל יקרה, לשאלתך, כן. יש חשש שבעלך בוגד בך, לא כנקמה, אלא כי יש חסר. משהו לא פתור ולא שלם במערכת היחסים ביניכם. ההחלטה המשותפת להתחיל מחדש לאחר בגידה, כאילו הכל כשורה, וללא עזרה מקצועית, בחינה וטיפול יסודי במקור הבעיה ביניכם, עשויה להיות זמנית ולהכשל במהרה. הרי היתה סיבה לבגידתך בו וכעת לבגידתו בך. הנושא מצריך טיפול יסודי ומקצועי... הדבר דומה להנחת פלסטר על פצע מדמם מבלי לחטאו תחילה ומבלי לרפאו. על פניו ייראה כאילו הוא מטופל, אבל סביר שהריפוי לא יהיה מושלם ויעורר חשד ופחד תמידי מהחמרה והשארת צלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משכנעים אותו לבוא לטיפול??????
מישל06/10/2008יש בכלל מקום לטפל בבגידה כפולה? איזו מין מערכת יחסים דפוקה זאת?
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לאתר הבעיה במערכת הזוגית..
יהודית ברגמן06/10/2008מישל יקרה, ברור שיש בעיה במערכת הזוגית שלכם. רק איש מקצוע יוכל לתת לכם את הכלים לאתר אותה ומענה כיצד באמת להפריח את הזוגיות מחדש. ברור גם שהתקשורת ביניכם לא עובדת. צרי שיחה ויידעי אותו בדבר החשדות שלך ומה שגילית, ללא הטלת דופי או האשמה ותאמרי לו שאת מאוד רוצה לטפל בבעיה המשותפת ושאת מבינה, מאחר שניסיתם, שלבד לא תוכלו לשקם את הנישואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבוי סתוםjul05/10/2008
שלום, אני נשואה כ10 שנים. הכלליות, אני יכולה להגדיר שבן זוגי הוא אב טוב, חבר נאמן ואיש משפחה מסור שטובת בני הבית היא מעל הכל. הבעיה העיקרית הנה עם קיומן של התפרצויות זעם שבאות לידי ביטוי באלימות מילולית ולעיתים רחוקות גם פיזית ( דחיפה, לפיתה, זריקת חפץ). מעולם לא האמנתי שאוכל להגיע לסיטואציות מהסוג הזה בקשר האישי שלי. תמיד החשבתי את עצמי כבעלת איטואיציות מפותחות ואינטלגנציה שהנה מעל הממוצע. מה גם שכל חיי הייתי מחוזרת וחונכתי להאמין שסיפורים וסצנות מהסוג שעוברים עלי בבית קיימים בסדרות טלויזיה או אצל לכל היותר אצל שכנים. מקור לכעס בא בשילוב עם ביקרותיות על העשיה שלי בבית או על ההתנהלות הכספית שלי. חשוב לציין כי אני אקדמאית בעלת תואר שני שעובדת לפרנסתי מהיום הראשון לנישואינו. זאת ועוד בתקופות בהן בעלי היה בין עבודות אני זו ששימשתי כתשתית לבטחון הכלכלי של המשפחה. בני המשפחה המוחרבת נמצאים בסוד העניין , משום שחשץי שזה הוא עול גדול מידי לשאת את המצב לבד וגם משום שאני חוששת לילדיינו ( 3 ו8) אשר נוכחים בכל. אני חסרת אונים... אני בטוחה שהוא מודע לכך שההתנהגות שלו בעייתית והוא אף מגדיר עצמו כחם מזג. אך לדעתי מדובר באובבסיביות אשר מחייבת טיפול- דבר שהוא אינו מוכן שלמוע עליו ובתגובה להצעה או לדרישה מאשים אותי ואת חסרונותי במצב הקיים. האם יש פתרון לסיטאציה מסוג זה או שמה לא נשארת ברירה מלבד פירוק החבילה. תודה וחתימה טובה JUL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית- אודה אם תתיחסי לפנייתי.
jul06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהמבוי סתום - פונים לעזרה מקצועית
יהודית ברגמן06/10/2008JUL יקרה, גם אם יש לו ביקורת על העשייה שלך בבית וההתנהלות הכספית, חשוב שתיעשה עם שליטה עצמית ויחס מכבד. מדבריך ברור שאת מודעת לחומרת הבעיה ולהתנהגותו המחייבת טיפול. לפני שאת נכנסת לסחרור של מחשבות על פירוק החבילה, נסי קודם להציג זאת בפניו כבעיה משותפת, חסרונותיך בניהול הבית, ההתפרצויות שלו – איתן את לא מוכנה להתמודד יותר לבד ואם הינכם רוצים זוגיות טובה, כי כך לא נכון לך להמשיך יחד, את מבקשת ל כ ם עזרה מקצועית. אולי כך ישתף פעולה ויסכים ש"תקבלו" טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נעשה המאמץ. אחלי לי בהצלחה
jul07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :)) ושתהיה לכולנו שנה נהדרת
יהודית ברגמן08/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתרי הכרויותשי28/09/2008
שלום רב, אני מנוי באתרי הכרויות רבים,שמתי תמונה וטקסט אישי, אך משום מה לא הצלחתי להוציא משם אפילו דייט אחד...לא ברור לי מה בדיוק הבעיה. אשמח לעצות, שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי?....
שני28/09/2008תנסה לשכתב את הטקסט שלך. תתבל אותו בקצת חוש הומור. תקפיד על שגיאות כתיב ועברית רהוטה, אל תדבר רק על עצמך (אני ואני ואני ואני) בחורות לא אוהבות את זה. תהיה ענייני. חוץ מזה תנסה לפנות וליזום פניות אל בחורות באתר ואל תחכה שהן יפנו אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון חיי נישואיןמישל28/09/2008
האם ניתן לשקם מערכת יחסים גם לאחר בגידה,כמובן לאחר וידוי של הבגידה בכוחות עצמנו ללא צורך בטיפול או יעוץ? כמובן שעם הרבה רצון טוב והמון אהבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשקם לבד מערכת יחסים לאחר בגידה?
יהודית ברגמן02/10/2008רויטל יקרה, פיקחי עינייך, תסתכלי מסביב. הרבה מפנטזים להיות עם אחרים בתוך ים הפיתויים. ויש מתפתים. מאלו שמימשו, יש שמצליחים ויש כאלה שלא מצליחים לתקן ולהחיות את הזוגיות אחרי בגידה. יש המתקשרים מאוויים, ויש שמסתירים מבני זוגם ונכנסים למגירות סודיות ומעצימים פערים. החוכמה להסתכל קדימה. מה רוצים בזוגיות ומבן הזוג, כמה אוהבים, כמה מבינים... וכמה רוצים את הביחד. ועד כמה התקשורת ביניכם עובדת בשבילכם ומה הלקחים שתסיקו בכוחות עצמכם. לפי ניסוח השאלה, נראה לי שמאוד תצליחו לשמר ואפילו לצמוח מתוך מה שקרה בעזרת הרבה רצון טוב והמון אהבה, אבל רצוי שתשקלו כן להעזר ביעוץ לקבלת תוספת כלים לבחינת המקרה ולהעשרת הקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מישל02/10/2008עודדת אותי מאוד - אכן יש בינינו תקשורת המון רצון והמון המון אהבה אחד לשני -הבגידה הייתה חד פעמית ונבעה מהזנחה ותיסכול ויש כאן הבנה וסליחה ואפילו סוג של פריחה מחודשת והשקעה במערכת היחסים עם תשומת לב על ביחד ועל לדבר כל הזמן-מאחר ואחד מאיתנו מסרב לדבר עם "זרים" על החיים האישיים נאלץ לעשות את זה בכוחות עצמנו, אני מאמינה שנצליח! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחור חדש שהכרתיחסוי26/09/2008
אני בת 22 לפני כחודש הכרתי בחור חדש דרך אתר מקושרים בן 26 ...דיברנו בטלפון ולאחר שבוע ניפגשנו...בפגישה הוא הפגין אלי רגשות חזקים כל הזמן פירגן לי והחמיא מאוד והיה ניראה שמצאתי חן בעיניו יותר מאשר שהוא מצא חן בעיני...השיחות בינינו המשיכו כרגיל ואפילו התחלנו לדבר על קשר רציני על העתיד ומבחינתו ניחשבנו כחברים. בפגישה השניה המשכנו לשבת ולדבר והכל היה מצויין...בפגישה השלישית והרביעית שכבנו, יום אחרי הפגישה הרביעית דיברנו בטלפון כרגיל..ויום אחרי הבחור נעלם לי..לא עונה לי להודעות במחשב לא ל-SMS לא לשיחות מחסוי ולא לשיחות ממני. מצד אחד אני לא מבינה מה גרם להעלמות הזאת שלו כי הכל בינינו היה מצויין ולא רבנו על שום דבר ואם הוא היה רוצה לנתק ממני קשר אני מאמינה שהוא היה אומר לי ולא היה מתחמק ממני...ומצד שני אני לא רוצה להיות כ"כ תמימה ואני מפחדת שהכל היה משחק והצגה גדולה שלו, נכון לכתיבת שורות אלו לא דיברתי איתו 3 ימים. האם את חושבת שקרה לו משהו?יכול להיות שבמשך ה-3 ימים האלו הוא לא מצא שום דרך ליצור איתי קשר? או שאולי זאת צורת ההתחמקות שלו ממני?מה עלי לעשות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תהיי נאיבית...
שני27/09/2008איזה גבר מדבר על קשר רציני ומחוייבות בפגישה הראשונה? אחד כזה שמשמיע לבחורה מה שהיא רוצה לשמוע והכל כדי להשכיב אותה. אל תהיי תמימה ואל תחשבי שאת היחידה שזה קרה לה. לכולנו קרה שאיזה מנייק שיחק אותה, זיין אותנו וברח. תהיי חזקה. אל תהיי עצובה. אני מאמינה שזה יבוא לו בבומרנג וזה יקרה גם לו.הלוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)