מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי, אני חייבת עצהיעל17/01/2010
אני בת 14, ויש לי חברה ממש טובה שלדעתי כבר בשלב די מתקדם של אנורקסיה.
בחופש הגדול אני גיליתי שהיא מקיאה המון- זה התחיל מ3-4 פעמים בשבוע והתדרדר לעוד הרבה..
לדעתי בתחילת השנה הזו בערך היא הפסיקה עם ההקאות, ואז נכנסה לאטרף של ספורט.
היא הבטיחה לי שהיא לא יורדת יותר מלמשקל 58 (היא בגובה 1.74) וזה כמובן לא קורה.
היום היא סיפרה לי שהיא כבר במשקל 55, ושכבר היא חודשיים לא קיבלה מחזור.
אמא שלה לא יודעת מה לעשות- היא מתחילה ללכת לרופא עוד מעט.
אני מאוד מודאגת וממש אכפת לי ממנה ואני לא רוצה שהיא תיפגע.
סיפרתי למורה לספורט- שכבר חשדה בזה, אבל לא סיפרתי לה הכל- רק שיכול להיות שהיא בהפרעת אכילה.
היום היא לא נתנה לה להשתתף בשיעור,
אני כבר לא יודעת מה לעשות.
הקטע הוא שהיא מודעת לזה, ורוצה את זה.
האם לדבר איתה עוד פעם?
עם אמא שלה?
היועצת?
תודה רבה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה ליעל
אפרת לוי17/01/2010שלום יעל,
קודם כל חברותך ורגישותך ראויה להערכה. אני מבינה שאת מאוד מודאגת, וקשה לשאת את הדאגה שלך לבד, כדאי שתשתפי יותר אנשים מבוגרים הקרובים לחברתך ( במקרה הנוכחי שיחה שלך עם חברתך פחות תועיל שכן במקרים של הפרעות אכילה 'שכנועים' פחות עוזרים ובד'כ גם אינם נשמעים)
אני ממליצה לך להביע את דאגתך העמוקה בשיחה עם הוריה ( תני להם להחליט אם לערב את היועצת) . נסי להבין עד כמה הם מודעים לעומק הבעיה של בתם ( למשל: בררי האם הם יודעים שנפסק לה המחזור?)
חשוב שתדעי שזו אינה אחריות שלך, מבוגרים אחרים צריכים להיות אחראים עליה, אך בהחלט את יכולה להיות הגורם שמיידע אותם על כך.
בהצלחה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אורflower120916/01/2010
הימים חולפים וזה מרגיש שהכאב והאובדן רק מתחזקים..
הריקנות משתלטת עוד ועוד וזה נדמה כאילו היא מאיימת לבלוע אותי.
מרגישה שנפלתי לתוך חור שחור .
איך יוצאים מכאן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירני אהובה,
קרן אור18/01/2010מבינה אותך,מבינה מאוד את תחושת האובדן הקשה.תני לעצמך את השהות להתאבל,אבל דעי אח"כ לקום משם ולזכור שיש עוד חיים ואנשים אחרים בחוץ,שאפשר שתהיה לך חויה אחרת איתם.
איך יוצאים מכאן??אוחזים בידיים שמושטות לעברך,נתמכים בפסיכולוגית שלך,בהורים,בפורום.תני לעצמך לבוא ולדבר על הרגשות האלו,לא לפחד מהם,להבין שהם חלק מהסל שנקרא חיים ,וזיכרי שלא תמיד זה יהיה קשה כ"כ.
מה שאני מנסה להגיד לך זה שאני איתך בתחושות האלו,ואני כאן תמיד בשבילך.
חיבוק גדול,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום קרן אור!חיה14/01/2010
שלום קרן אור יקרה, רציתי לבקש לעצתך או סתם לדבר עם מישהי שתבין אותי.
כרגע אני נערה בת 16 שלומדת בתיכון. אני סובלת מבולמיה קצת פחות משנה נכון להרגע אני רוצה להחלים אך מאוד מפחדת מהשמנה, אני פשוט אובדת עצות!
:זה התחיל כי הייתי ילדה קנאית.
קנאית ותחרותית וגם דכאונית..
יש בכול בן אדם צד אפל, לעיתים הוא יותר מוחצן ולעיתים פחות, אני חושבת שאצלי הוא הלך וגדל
מה זה בעצם הפרעות אכילה. כולן מדברות על זה כול היום ואומרת שהן לא יכנסו לזה "שלהן זה לא יקרה"
גם אני תמיד אמרתי את זה..אפילו עכשיו אני די מתכחשת לזה
אבל בעצם ככל שאני חושבת על זה יותר ויותר אני מבינה שכן
אני נכנסתי לעולם שאין ממנו דרך מוצא
אני חולה בנפש
בגוף
ברגש
ואין לי אף אחד לחלוק איתו את המועקה
עם מי אני כבר ידבר על זה?
עם ההורים? הם לא מבינים
עם חברות? יותר גרוע
עם אין אני לי אז מי לי אמר המשפט וזה באמת נכון.
כרגע אני סומכת אך ורק על עצמי ולא על אף אחד אחר
אני לא יודעת מה לעשות אני פשוט צריכה עזרה
אולי תמיכה
אבל אני יודעת שאני יכולה לעשות זאת רק בכוחות עצמי..רק אני לבדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חיה
נטע14/01/2010חיה מתוקה.
קראתי את הדברים שכתבת אני חייבת להגיד לך שאת נראת בחורה מאד מאד חכמה ועם הרבה חכמת חיים:-)
אני מאד מזדהה אם המצב שלך וחשוב לי להגיד לך שאת לא לבד. וזה שאת מודעת למצב שלך וזה שאת רוצה לצאת ממנו זה כבר חצי הדרך....
אני מבינה שאין לך גיבוי ותמיכה מהורייך,משום שהם לא מודעים למצב שלך?או כי את דוחה אותם?
אני מסכימה איתך שלא תמיד שיחה עם חברים שלא מבינים בהפרעות אכילה, הם הכתובת לפתיחות כי הם נוטים לראות את הדברים בפורפורציות שונות מהממציאות.
וכך בדיוק -" אם אין אני לי , מי לי". המשפט הזה כל כך נכון. רק את תצליחי להוציא את עצמך מהבוץ רק את בעצמך תוכלי לשנות את החיים שלר ולצאת מהחושך לאור.
אבל כמובן שאת צריכה עזרה ותמיכה מהסביבה. אז קודם כל שתדעי שיש לך פה מקום לכתוב 24 שעות ביממה.... קרן אור תמיד תדברים חכמים מאירים ומרגיעים ואני בטוחה שתמצאי אצלה בית חם ותומך.
כמובן שאת יכולה ללכת לרופא ילדים שלך בקופת חולים ולבקש ממנו טיפול במרפאה להפרעות אכילה. או שהוא יפנה אותך לטיפול אצל דיאטני או פסיכולוגי זה תלוי ברקע שלך ובמצב הכללי שלך.
כמובן אני מציעה לך לשתף את הורייך להיות גלויה אל תשקרי אותם ואל תכחישי כי חבל עלייך, את יודעת שאנחנו נוטות לשקר ולעבוד על כווווולם בעינים שאנחנו אוכלות טוב ואנחנו לא אשמות ואנחנו בריאות ו"הכל טוב ויפה"....במרחאות...את רואה.חבל על החיים שלך.את עוד צעירה את צריכה להיות בריאה וחזקה זה לטובתך וגם בשביל הדברים הקטנים שלך בעתיד כמו להגיע כשירה לשירות צבאי את צריכה לעמוד בפרופיל הולם. ברגע שתהיי אמיתית הדברים יתנהלו אחרת ומינסיון אישי- את תרגישי בוגרת ואחראית על חייך.
אני מקווה שעזרתי לך במשהו:-) מציעה לך כבר מחר ללכת לרופא שלך ולבקש טיפול ויותר טוב יהיה אם תשתפי את ההורים והם אפילו יטפלו בזה.
את תמיד יכולה לכתוב פה.
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע תודה לך!
חיה17/01/2010נטע תודה לך את פשוט מקסימה, הצלחת לרומם לי את מצב הרוח ואני מקווה שתמשיכי להכנס לפורום ואני ימשיך לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייייייייייייף:-)
נטע17/01/2010בכייף..... תמשיכי לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חיה22/01/2010שלום זו שוב חיה!
היה לי שבוע די טוב קיבלתי מחזור אחרי ארבע חודשים של "יובש".
ועליתי במשקל בשתי קילו וזה לא נראה לי כה נורא כעט
מקוה לחזור ולהיות נורמלית שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיה יקרה,
קרן אור18/01/2010זעקתך נשמעת למרחוק.אני חושבת שהפרעת אכילה אינה מתפתחת מקנאה אלא ממה שאת מרגישה כלפיי עצמך,ברבדים העמוקים יותר שלא תמיד קל לנו להודות או להתמודד איתם,ולכן ה"א היא מן סוג של בריחה.(גרועה אומנם,אבל עדיין בריחה).וזה נכון שבגלל זה הדרך החוצה היא מאוד קשה לבד,ועם כל הסתירות במה שכתבת,היכן שהוא בתוך תוכך את יודעת שזה לא אפשרי.
מה עם טיפול??אני מודעת לכך שאת עדיין קטינה וטיפול אומר לערב את ההורים,אבל אני חושבת שזה חיוני ומראה דווקא על בגרות ועל רצון לקחת אחריות ושליטה אמיתית על חייך.
את מוזמנת לכאן תמיד כדי לחלוק ולשתף,אבל זה לצערי לא יכול להיות תחליף לטיפול אמיתי,פנים אל פנים.
אני כאן אם יש לך שאלות נוספות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי לככככככככככככככככככל הבנותנטע14/01/2010
הי לכל הבנות המדהימות!!!!
קרן אור שירן תקווה מיקי וכו...
מה שלומכן? קרן אור שלי, יש לך ד"ש חם מגל :-)
אני ממש מתגעגעת אלייכן. איך אתן שורדות את החורף?
שירן- מה חדש עם החבר?
תקווה- איך בצבא?
אצלי הכל בסדר בינתיים, החיים ממשיכים. לא קלים אבל חיים את החיים.
מקווה שאצלכן הכל בסדר סליחה שלא עניתי הרבה זמן
אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע היקרה!!
תקווה16/01/2010מה שלומך חמודה?! איך את מרגישה? איך ההתמודדות? אני מקווה שהכל הולך לך טוב ושאת ממשיכה עם ההתמודדות רק כמו שאנחנו יודעות...
אצלי הולך יחסית סבבה- הייתי במסיבת גיוס של חברה ממש טובה שלי וראיתי את כל הבנות שלמדתי איתם בתיכון זה עורר בי רגשות מוזרים למדי- כל אחת באה ואמרה לי ולחברה ממש טובה שלי שבאנו ביחד שלום ודי מהר נגמרו לנו נושאי השיחה המשותפים... בכל אופן שמחתי לראות את ההודעה הזו שלך- את חסרה לי ואני מתגעגעת אליך, לאוזן הקשבת ולפינה החמה.. אני משתדלת בכל פעם שיש לי גישה למחשב בשירות להכנס ולבדוק מה שלום כולם אז בע"ה אני גם מקווה להיכנס השבוע ואשמח לשמוע ממך!
תמיד כאן בשבילך, תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה מאמי
נטע16/01/2010הי מתוקה. כ"כ כיייף לשמוע ממך. איך את מרגישה?
מבינה את ההרגשה שלך שאין שיחה משותפת עם החברות. פתאום כל אחת בדרך שלה עם החברים שלה והחברות שלה....ככה זה שגומרים תיכון וכל אחד פונה לדרכו החדשה. גם אצלי זה ככה.... אין לי קשר עם החברים כמו שהיה לי בעבר.
אני שמחה שהולך לך סבבה.
אצלי- אני משתדלת שילך סבבה:-)
אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה יקרה,
קרן אור18/01/2010וחוץ מלהתעדכן..מה שלומך את??מעבר לצבא??איך את מסתדרת עם ענייני האוכל,עם עצמך??
את יודעת שתמיד תהיה לך כאן פינה חמה ואוהבת,ואת מוזמנת לשתף כאן תמיד.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה שאת,
קרן אור18/01/2010מה שלומך??מתי גל חזר לחו"ל??אשמח לשמוע איך עברה עלייך השהות שלו כאן.הוא באמת מקסים,ואני שמחה מאוד בשבילך.מסרי לו ד"ש חוזר ממני.
ברור לי שקשה לך,אבל יחד עם זאת,אני גם שומעת שאת לא מוותרת וממשיכה להלחם.ואני רוצה לומר לך שאני מאוד מעריכה את ההתמודדות שאת עושה.יותר מאשמח,אם תשתפי מעט יותר.נראה לי שלפעמים את לא נותנת לעצמך באמת להוציא בזמן אמת ולהביא לכאן את הקשיים שלך,ולמה לא??מה מפחיד אותך כ"כ??
בכול אופן,אני כאן בשבילך,את יודעת את זה, נכון??ואשמח תמיד לשמוע את מה שתרצי להשמיע.
חיבוק,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור שלי
נטע18/01/2010הי קרן אור שלי.
מה שלומך יקרה???
באמת, איך את מרגישה?
גל חזר שבוע שעבר. כמובן היה לנו מאד כיייף ביחד ובזמן שהוא היה פה אפשרתי לעצמי הרבה מאד....
אני מקווה שגל יחזור קבע בשנה הקרובה. אנחנו מאד רחוקים בקילומטרים אבל המרחק בין הלב שלנו והקשר אפילו לא מילימטר אחד:-)
ההתקדמות אצלי היא בהרבה תחומים וכולל במידות המכנסיים . כמובן שזה קשה לי לראות את עצמי במימדים שונים אבל אני נאבקת עדיין על כל קלוריה. אני דואגת לקבל את כל התוספים שאני זקוקה להם וכמובן שאני גומרת מהצלחת את כל הארוחה שלי וזה עדיין בכפייה עצמית אבל אני מצליחה לכפות על עצמי פשוט כי אני שבעה מהתקופות הקשות שעברתי ולמדתי לקח שהמערכת החיסון שלי לא עומדת בכל החסכים האלו וכמובן שהרזון לא שווה את המוות!!! ואני פשוט רוצה לחיות ולא רק למען עצמי....
אוהבת אותך ומחכה לשמוע מה שלומך
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה,
קרן אור19/01/2010שמחה תמיד לשמוע עדכונים ממך.ברור לי שזאת תקופה לא קלה עבורך,אבל אני מקווה שאת מרגישה מחוזקת יותר פיזית ומבינה שזאת הבחירה הנכונה ביותר עבורך.
עובר זמן מה עד שאפשר באמת לאכול מתוך הנאה,אבל חשוב לי כן להזכיר לך שזה קורה.ועד אז,אין ברירה אחרת אלא לאכול לפי השעון גם אם לא תמיד רעבים וגם אם קשה,עד אשר תלמדי להרגיש ולזהות את התחושות האלו בעצמך,באופן טבעי.להיות קשובה לצרכים שלך.
ונשמע שיש לך עבור מה!
לגביי- לא קל לי כ"כ בתקופה האחרונה.אני עובדת קשה מאוד כדי לשקם את עצמי,ולפעמים אני גם מוותרת מעייפות, מתשישות,אבל למחרת קמה שוב להתמודדות,מזכירה לעצמי שיגיעו גם תקופות טובות יותר,שניצחתי את הגידול כרגע,ואחרי שאשקם את כל תופעות הלוואי של הניתוחים,הקרינה,התרופות,ארגיש יותר טוב,מחוזקת יותר.
מזכירה לעצמי בדיוק את אותם הדברים שאני כותבת לך כאן.
הרי כל השינויים הגדולים ביותר,נעשו בצעדים קטנים,לא מורגשים כמעט..
המשיכי לכתוב,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי קרן אוראנונימית14/01/2010
תודה על התגובה...
אני מאוד ישמח אם תפני אותי או תיתני לי כיוון מאיפה להתחיל.
לפני שלוש שנים התחלתי טיפול,משהו כמו שלושה מפגשים אבל הוא היה מאוד יקר והיום,באמת שאין לי את התקציב הדרוש.
אני חייבת לעזור לעצמי,אני יודעת,המצב רק הולך ומחמיר.
אני לא יוכל לממן משהו פרטי.
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית יקרה,
קרן אור14/01/2010אני רוצה לומר לך שאני מאוד מעריכה את הרצון הכנה והכן שלך לקחת אחריות על חייך ולפנות לטיפול.
קיימים גם מוסדות מסובסדים(או אפילו "חינמיים") שלא נופלים ברמתם מאלו הפרטיים.אבל נשמע שהכי חשוב עבורך זה לפנות למרפאה להפרעות אכילה שם ינתן לך מענה כוללני לה"א מכל היבטיה(פסיכולוגי-רפואי-תזונתי).יש למעלה שימושון לכל המרפאות הקיימות ברחבי הארץ.אבל אם את צריכה עזרה ספציפית יותר אנא כיתבי את איזור מגורייך ואני אנסה להפנות אותך למרפאה הקרובה ביותר .
כך או כך כך,נשמע שקיבלת את ההחלטה הנכונה.
חיזקי ואימצי!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה:)גל13/01/2010
היי קרן אור,
התייעצתי איתך פעם לגביי נושא כלשהו והמלצת לי ללכת לטיפול. לפני כן כבר הייתי דיי מיואשת מטיפולים (כי כבר ניסיתי קודם), אבל פעלתי כעצתך ובאמת כרגע נראה שהטיפול ממש עוזר לי. אז רק רציתי להגיד לך תודה!! ותרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך מישהי!
קרן אור14/01/2010אני שמחה להיות חלק גם מתקופות טובות,ואני רוצה להודות לך על שחזרת לספר לי על זה!
כמובן שאשמח אם תרצי ותוכלי לספר לבנות כאן על דרכי ההתמודדות שלך,זה יכול לעזור.
בכול אופן,נשמע שאת בדרך הנכונה וכל הכבוד!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת חייםשרית12/01/2010
שלום לך קרן שמי בת-אל אני בת 26 אני אנורקסית מגיל 14 עד היום שאני בת 26 אני שוקלת 35 קילו והגובה שלי הוא 1.60 אני כול הזמן שוקלת את עצמי במשקל שלי עושה המון המון ספורט הלחץ דם שלי מאוד נמוך להורים שלי לא אכפת מימני חוץ מחבר שלי לאף אחד לא אכפת מימני אני לא יודעת מה לעשות כי הייתי בכמה אישפוזים אפילו יותר מדי אך זה לא עזר לי אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה למות אני כול הזמן סגורה בחדר אין לי כוח לכלום ואין לי חשק לשום דבר בבקשה אני מתחננת שתעזרי לי חבר שלי הוא עורך דין והוא הגיע למצב שהוא אמר לי שאם אני לא יעשה משהו בנידון הוא יוציא לי צו מבית משפט ואני לא רוצה עוד אשפוז תודה מראש בת-אל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בת אל,
קרן אור13/01/2010אני זוכרת שהתכתבנו בנושא לפני כמה חודשים,תשובתי לא השתנתה מאז.לצערי,אני לא יכולה לעזור לך אלא רק להפנות אותך לאשפוז חוזר.וגם הוא יכול שלא להיות יעיל אם לא תגיעי אליו הפעם ממקום שמבין שאת צריכה את זה כדי להציל את עצמך.
את כותבת שלאף אחד לא איכפת ממך,שלהורים שלך לא איכפת ממך ושאלתי אלייך היא-האם לך איכפת מעצמך??
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לא להיאבק עם חבר שלך על אשפוז כפוי,אלא לגייס את הכוחות והאנרגיות שלך למלחמה האמיתית והיא על חייך.
נשמע שהדבר שהכי יכול להועיל עבורך כרגע,וביחוד לאור המצב הפיזי מסכן החיים בו את נמצאת,הוא אשפוז.אבל כזה שיגיע ממקום נכון.וברצון.אין ספק שאשפוז הוא חוויה לא פשוטה,אבל אם תרשי לעצמך תגלי כמה תמיכה תקבלי מהצוות הטיפולי שם כדי לעזור לך להחלים.הגיע הזמן ,לא??
אני כאן אם את צריכה עזרה נוספת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרן אור היקרה:תקווה11/01/2010
מה שלומך? איך את מרגישה בימים אלו?אני מקווה ששלומך טוב ואפילו יותר!
אני כרגע כותבת לך מהשירות מהמחשב בסדנא אחרי שעבדתי איזה שעתיים כמעט על השיעור שלי לשבוע הבא שעדיין לא גמור...
רציתי רק להודות לך מקרב לב על כל מה שאת עושה..
וכמובן גם לדרוש בשלמך..
אני נהנת מהשירות שלי (ב"ה!) העבודה קשה אבל אני משתדלת להנות תמיד וגם השבוע היה לי שבוע די סטלה- ביום ראשון- עד שהגעתי בשיא הלחץ- התבטלו לי 2 השיעורים הראשונים אז היה לי שיעור רק ב-12:00 ואז שכחו לבוא לקחת אותי למועדון אז נחתי בדירה.
היום בבי"ס היה לי משוב עם המנחה שלי ואיך שיצאתי מבי"ס קיבלתי את ההודעה שהיום לא פותחים את המועדון ובגלל זה אני כאן בסדנא עכשיו..
בכל אופן הולך וממש למדתי פה המון דברים על עצמי ועל העולם בכלל..
בכל אופן אני מקווה שהכל טוב ואני אשתדל להכנס לכאן כמה שיותר אז תמיד אשמח לשמוע מה קורה...
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור13/01/2010אני מרגישה טוב יותר,מתאוששת לאט לאט.תודה רבה על ההתעניינות והקופלימנטים.
אני שמחה לשמוע על שבוע קל ורגוע יותר עבורך,ומקווה שזה חל גם בענייני האוכל..
טוב תמיד לשמוע ממך,המשיכי לעדכן.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור שליflower120910/01/2010
נראה כי החיים לא מקלים עלי.. נפרדתי מהחבר..
אני מרגישה נורא..אין לי כוחות להמשיך ולהתמודד עם כ"כ הרבה.. קושי נערם על עוד קושי וככה זה תמיד.
הפעם פגע בי המון. אפילו העז ללגלג על הפרעת האכילה שלי. למרות שתמך בי המון בכל הקשור אליה אך אתמול הופתעתי ונפגעתי עמוקות לראות כי הוא משתמש במידע ובפחדים שלי כנגדי ומעז ללגלג עליהם..
אין לי אמון באף אחד יותר. וכואב לי מדי . לא יודעת איך אוכל להמשיך בלימודים כעת כשאני רוויה בכ"כ הרבה כאב ואובדן.
אני לא מעכלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירני מקסימה,
קרן אור13/01/2010צר לי לשמוע על עוד חוויה לא נעימה שעוברת עלייך.ולצערי,זה חלק מהחיים.אם יש משהו מעודד בכך אני רוצה לומר לך שאני מעריכה מאוד את הניסיון שלך,ואני יודעת שמבחינתך את עשית הכול כדי שהקשר הזה יצליח.ולפעמים זה לא מספיק.לפעמים צריך להבין ולקבל את העובדה שיש הרבה דברים שלא תלויים בנו.תשמרי רק את החוויה והטוב שהקשר הזה עשה לך.ודעי להמשיך,כי אפשר שהקשר הבא יהיה פורה והדדי יותר עבורך.אין אף אחד שאני מכירה שהאהבה הראשונה שלו נמשכה לנצח.זאת אומנם תהיה תמיד האהבה המיוחדת(והכואבת) ביותר,אבל ממש לא אחרונה.אז זה כואב עכשיו,ואני מבינה את ההרגשה של חוסר אמון כללי שזה יוצר,אבל זאת לא סיבה להאמין שכל הקשרים הבאים יראו או יסתיימו בקולות צורמים שכאלו.
מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאני מבינה אותך,ואני איתך בקושי הזה.
חיבוק גדול!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימית10/01/2010
אני נואשת,אני הולכת לאיבוד בעולם הזה,אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם החיים ועם הבולימיה הזאת,היא הרבה יותר חזקה ממני.
אין לי חשיבה נורמלית,אני חיה בין הסופר לבין האכילה האובססיבית הזאת ובנוסף מגדלת לבד את שתי בנותי,כל האנרגיות שלי מבוזבזות על אכילה והקאה ואני לא יודעת איך יוצאים מזה.
אני כבר בת 33 ,קרוב ל-13 שנים אני במערבולת הזאת שבשבע שנים האחרונות אין יום שאני לא מקיאה...
אני זקוקה לעזרה ,אני מודה,אף אחד לא יודע מזה חוץ מבעלי שנמצא בבית סוהר בחו"ל לעוד הרבה מאוד זמן
אני לא יכולה להרדם בלי שאני מקיאה לפני...שנים שאני נרדמת רק ככה
אני חולה,אני מודה
הצילו ,אני בוכה,הבכי כל כך עמוק,הכל כל כך כואב,הכל כל כך לא מובן...
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית יקרה,
קרן אור13/01/2010היי בטוחה שהכאב שלך נשמע בעוצמתו.הלוואי והיה ביכולתי יחד עם ההודעה לשלוח לך קובץ של כוחות שיעזרו לך להרים את עצמך..אבל לצערי היכולת הויטואלית שלי מצומצמת.
אין ספק שאת צריכה עזרה ,כי לבד זה בלתי אפשרי.ואני חושבת שהיום,יותר מתמיד,את מבינה את זה.אז למה לא לפנות לטיפול??למה לא לגייס את כל האנרגיות שלך (שכרגע מתבזבזות על בולומוסים והקאות)לעזרה לעצמך??ואני יודעת שזה קשה,וגם אם לא למענך כרגע,עשי את זה למען הבנות שלך שזקוקות לאמא שתהיה שם עבורן,ולא רק פיזית.בייחוד שאבא כבר לא בתמונה,דבר שוודאי יוצר עוד קושי עבורן ועבורך.הן צריכות אותך,וצריכות אותך בחיים.
אם את צריכה הפניה למסגרת טיפולית,עדכני אותי.
אשמח לשמוע מה חשבת.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור היקרהflower120904/01/2010
מה שלומך אהובה?
זאת שירן למקרה שתהית. החלפתי כינוי פשוט.
לא נכנסתי לכאן הרבה זמן. אבל חשוב לי לבוא ולעדכן מדי פעם ולשאול לשלומך כמובן!
אני בסדר. אפשר לומר..
התחלתי את קורס הפסיכומטרי בשבוע האחרון, אני לחוצה, מפוחדת.. לא יודעת מה יהיה עלי..
הכל נורא חדש לי פתאום. הגיוס כוחות הזה לשבת וללמוד, הלחץ הזה, הציפיות שלי מעצמי, ההתמודדות החדשה הזו שנדרשת ממני, התמרון בין מה שקורה בבית, לזוגיות ללימודים.. הכל נורא מפחיד..מאיים אפילו.
אני מרגישה בסוג של חבל דק ואני מאד אבל מאד לא רוצה ליפול ממנו.. מבחינת המחלה אני מרגישה אותה הרבה מאחוריי.. יש שיפור עצום..ואני שואפת לעוד עד לניצחון הסופי כמובן, שהוא כבר לא כזה רחוק ממני.. אני ממש יכולה כבר להרגיש אותו..<מקווה שאני לא טועה הפעם..>
זאת דרך חדשה בשבילי עכשיו. אני מרגישה בסוג של מלחמה- להחזיר לעצמי את שירן של פעם..שיכלה ללמוד, להיות נתונה לסמכות, למצבי לחץ מתמשכים, לעמוד במטלות, בציפיות..
לא קל לעשות זאת כשבפנים אני די מרגישה חלשה ומרוסקת..
אבל אני מקווה שהזמן יוכיח לי את ההיפך.
מה איתך יקרה? איך מצבך הבריאותי?
שלך,
שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך פרח,יקרה,
קרן אור05/01/2010חייבת לציין שיש בכינוי החדש שבחרת לעצמך משהו מאוד חיובי,הרי פרח הוא שובה לב,בשיא פריחתו וצבעוניותו.ואני מניחה שזה מסמל את מה שאת חשה היום כשאת יותר משוחררת מכבלי המחלה ומרשה לעצמך להביא לידי ביטוי את שירן האמיתית והפורחת.
לגביי הפסיכומטרי-אני חושבת שהחשש שלך הוא טיבעי ומובן.הרי כל שינוי גורר חוסר בטחון,פחד להכשל,ולא רק אצלך אלא כמעט אצל כולם זה כך.מצד שני,אם נותנים לפחד לשתק אותנו ולהניע אותנו מלנסות,לא מצליחים להתקדם.אני בטוחה ביכולת שלך היום,יותר מתמיד,להצליח בכל מה שתפני אליו.זוכרת כשהתחלת להחלים כמה כל שינוי הפחיד אותך וראי איך היום זה נעשה נסבל יותר וקל יותר.מעצם טבעם של דברים החשש מההתחלה ואיך שזה יהיה מתחיל להתפזר כשנכנסים לתוך עובי הקורה ומבפנים מבינים כמה זה פתאום הופך להיות קל יותר,לא מאיים.
תני לעצמך להתנסות.אל תפחדי .אני חושבת שלמרות שאת מרגישה כרגע חלשה ומרוסקת,יש בך כוחות עצומים שגילית לעצמך בשנה האחרונה.
אני בסדר.יש לי ימים בהם אני מרגישה לא טוב ובקושי מסוגלת לקום מהמיטה,ויש ימים שאני מרגישה בשיא האנרגיה ומשתדלת למצות אותם עד תום,עד כמה שניתן..אבל המגמה היא חיובית.אני רק צריכה להתחזק.בכ"ז עברתי ניתוחים,אישפוזים,גידולים והקרנות.זאת טראומה לגוף אבל הוא יתאושש (נשמע לך מוכר,נכון??).
תודה על ההתעניינות.
תמשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה !!
flower120906/01/2010את תמיד יודעת לומר את המילים הנכונות!
שמחה שמצבך התאושש קצת, אין לי ספק שתחלימי בסוף. את גיבורה!!!
את יודעת את זה נכון???
יש הרבה מה ללמוד ממך.
אמשיך לעדכן ,
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירני יקרה שאת,
קרן אור07/01/2010אני שמחה שאת מוצאת עידוד ונחמה במילותיי,זה מאוד מחמם את הלב!
ותודה גם על הרוח החמה שנושבת מכיוונך אליי.
שמחה תמיד לשמוע ממך,ובהחלט תמשיכי לעדכן!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרן אור היקרה:תקווה03/01/2010
מה שלומך? איך את מרגישה?
לצערי אני צפופה מאוד מבחינת זמנים אז אגש ישר לעניין - היום אחרי מסעי הארוך הגעתי לאשקלון (שמשם כל המפקדים אוספים את הטירונים של בסיס ניצינים - המקום שבו אני גם עשיתי טירונות..)
בכל אופן כשירדתי מהרכבת ראיתי את המפקדת הישירה שלי מהטירונות זה היה כזה הזוי..
לא היה ביננו שבירת דיסטאנס כי זה היה טירונות קצרה של 3 שבועות, אז ראיתי אותה נבהלתי קצת והמשכתי לתחנת האוטובוס שלי כדי להמשיך בדרך.. בכל אופן שחיכיתי לאוטובוס היא פתאו ניגשת אלי ושואלת אותי עם אני זוכרת אותה..- בטח שכן אני ממש מעריכה אותה עד היום היא בנאדם מדהים אבל ממש היה לי מוזר שהיא דיברה איתי.. היא בעקרון שאלה אותי איך הולך- אמרה לי גם שבסדר להגיד לה שלום- די לא ידעתי מה לעשות עם עצמי- נראה לי שהיא ראתה שהיה לי מאוד לא נוח אז היא איחלה לי בהצלחה ועזבה..
מאז כל היום שלי היה קצת משובש כאילו העובדה שעדיין אכפת לה ממני כ"כ היה לי מוזר והפתיע אותי שזה שיבש לי את כל היום, ועוד יותר השותפה שלי חוזרת רק מחר בבוקר אז אני צריכה ללכת לישון במקום אחר ועדיין לא ידוע לי מה אני אעשה..
בכל אופן אשמח גם לשמוע קצת מה קורה איתכם...
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור03/01/2010ככול שאת מרשה לעצמך יותר להיות,להתחבר,לאהוב,את מגלה כמה אנשים בסביבתך מוכנים לתת,להיות,ולרצות בחברתך.זה מעגל חיוני ואנושי שמזין את עצמו.ובעצם למה לא??לפעמים נראה לנו מוזר ולא ברור מה אנשים מוצאים בנו,אבל מסתבר שאנחנו היחידות שמבקרות את עצמנו וניזונות ממחשבות שליליות.הצעד הבא עבורך הוא להבין את זה ,להבין שאת ראויה לכל זה ולא בחסד,אלא בזכות.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכוללללללללללללללללללם שנה טובהנטע31/12/2009
הי. בנות יקרות!! ובנים אם יש פה כרגע....
מה שלומכן?
קרן אור שלי תודה רבה לך על הכל!!! את נותנת לי המון כוח ותודה שאת תמיד מתיחחסת אלינו מכל הלב. עוד מעט אני חוגגת שנה לשהות שלי פה בפורום המדהים הזה ...:-) אני משתקמת עכשיו לאט לאט אין חדש חוץ מזה שגל ואני חזרנו להיות ביחד עכשיו לתקופה קצרה אבל בלתי נשכחת... ואני עדיין ממשיכה כרגיל לעבוד על עצמי ולהפיק לקחים מהטעויות הבלתי הפיכות. ומה שלומך מאמי?
מאחלת לכם שנה טובה וחיים מאושרים וטובים!
אוהבת אותכן
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה,יקרה שאת,
קרן אור03/01/2010גם אני רוצה לאחל לך שנה אזרחית טובה יותר.שנה בה תוכלי לקבל ולחיות בשלום עם עצמך.
שמחה לשמוע על ההתמודדות שלך,ולהיות חלק מתהליך כ"כ משמעותי בחייך,זה כבוד גדול!
שלך באהבה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכל בנות הפורום..:(שני30/12/2009
מה שלום כולכן?אני רואה לא מעט את ההתכתבות שלכן כאן...יש הודעות מחממות ומעודדות ויש הודעות של כאב וצער שאני מיזדהה איתו המון...
אני הרבה קופצת לי מפורום לפורום...החלטתי לשפוך..לשתף..כי אני לא יכולה יותר..
סתם רציתי לספר לכולכן שרע לי...שאני בתחתית...נפשית ובריאותית כאחד!
אני ניגמרת מהפרעת האכילה!היא מחסלת אותי!איבדת את עצמי...איבדת כל שפיות וכל צלם אנוש|!ושלא נדבר על מה שההקאות והבולמוסים עושים מבחינה נפשית ופיזית...אז אמרתי שמכאן יש 2 בררות..לנחות הכי למטה שאפשר או לעלות!וכן אני מנסה!וכן..אחרי כל כך הרבה ספקות ותהיות של מה קרה לי ולמה קרה יש תשובות!אבל מה!?!מה קורה!?!?אז מה אם קיים הרצון!והמודעות!
וכן אני מנסה...אבל רק נופלת לשפל שבשפלים...מנסה...ואין לא מצליחה שוב לחוות אושר...נורמה..העיניים רואות שונה מהשאר...הנשמה מרגישה אחרת מכולם...למה?:(
מנסה ליהיות חברה של האוכל..רוצה אותו כל כך!אך לא בדרך הזו שהוא הבריחה שלי....
אני לא אחזיק מעמד עוד הרבה זמן...לאחר כמה שנים..לאחרונה זה השיא...אני פשוט ניגמרת ניגמרת ניגמרת...אבל ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקי המתוקההההההה
נטע31/12/2009מיקי יקרה. אני ממש התרגשתי שקראתי את מה שכתבת אני כל כך מבינה אותך...
כל הכבוד לך יקרה. תמשיכי להתמודד ואת תנצחי.
איך הולך לך בחיי היומיום? הולכת לטיפול??? עובדת? או לומדת?
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע מקסימה,
קרן אור31/12/2009מחמם את הלב לקרוא כמה את תומכת ומנסה לעזור לבנות אחרות,אבל מה שלומך??איך את??
אולי תספרי קצת יותר??
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטע
שני02/01/2010קודם כל תודה..
ולגבי טיפול?
אממ..הפסקתי אותו..כלום לא מצליח לי..זו הסיבה...:(
אני כבר לא יכולה יותר אבל את מבינה?
הגוף שלי והנפש שלי לא עומדים בזה יותר!
כואבבבב לי....הגוף כל כך:(
אני בדיכאון עמוק....
לא יכולה יותר עם העשרות הקאות ביום האלו!עשרות!
פעם זה עוד היה נסבל!2 עד 3 הקאות ביום....
ועכשיו הכול על הפנים...אפילו החבר שלי כבר לא רוצה אותי בגלל כל הבעיות..:(
ואת??ספרי על עצמך קצת יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי יקרה,
קרן אור31/12/2009אני כ"כ מבינה את הכאב,את תחושת אפיסת הכוחות ,אך יחד עם זאת,אני גם שומעת את הקול הבריא בתוכך שרוצה להחלים,שרוצה לחיות,שרוצה שתספקי לו את הצרכים המינימליים שהוא זקוק להם כדי לחיות.
יקרה,מה עם טיפול???אני יודעת שהרבה אומרים לנו שהכול עניין של כוח רצון,של מודעות ושמתוך כל זה יגיע הפתרון .ואני לא אומרת שזה לא נכון,אבל לעיתים בחיים מגיעים למצב שכבר לא מצליחים להאחז בכלום,שהכול נראה גדול עלינו ושלבד זה קשה מידי וכואב מידי להתמודד עם הפחדים.זה לא אומר כלום לגבינו,אלא רק שאנחנו אנושיות ,שאנחנו צריכות אנשים כמו כל ייצור חברתי.מה עוצר אותך מלפנות לטיפול??למה עכשיו שאת במקום אחר מבחינת הבגרות והבבנה שלך את הדברים,לא ללכת צעד אחד קדימה ולהביא את השינוי??לפעמים כל שצריך כדי שזה יקרה הוא יד מכוונת,מישהו שתדעי שיהיה שם ברגעים הקשים יותר כדי לתמוך בך במקרה שתמעדי(בניגוד לליפול) ויזכיר לך למה ואיך.
אשמח לשמוע עלייך יותר,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן אור,תודה..
שני02/01/2010טיפול...ניסיתי..ולא רק פעם אחת...
והפסקתי..כי אין פשוט לא עוזר לי כלום...
ונכון קיים בי הקול הבריא איי שם..בתוך תוך תוך המפלצת שחונקת את גרוני!ולא נותנת ליחיות...
מה אני יעשה עכשיו קרן אור??
אני באמת רוצה...למרות שישנם רגעים שהמחלה משתלטת וגורמת לי לרצות ליפול
אבל אני כן רוצה יותר מלא רוצה מבינה?
בעיקר היום...כבר לא מעט זמן שההקאות הפכו למשהו איום ונורא
הבולמוסים ניהיו אדירים כמו שלא ניתן להסביר במילים!הכמויות אדירותתתתתתתת=\
והקאות...אלוהים ישמור....פעם זה היה בקטנה..פעמים בודדות ביום...והיום עשרות על גבי עשרות פעמים!
ודיייי הכול כואב לי
הנפשששש
הגוףףףףףףף
אני יודעת שאני לא יחזיק מעמד ככה....
הנשמה שלי כבר לא עומדת בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה,
קרן אור03/01/2010לא מספיק ללכת לטיפול,כדי שהוא יצליח צריך להגיע אליו ממקום שרוצה בשינוי,שמבין שהחלקים הבאים בפאזל של חיינו הם בידינו ולהעזר באנשי המקצוע כדי לשבור את הדפוסים השליליים שעוצרים אותנו מלהגיע לשם.
אל תתני לשום טיפול שלא עלה יפה לקחת ממך את הרצון ,שאולי היום בוער יותר מפעם,להחלים.מה לעשות??להכנס שוב לטיפול,הפעם ממקום אחר,מבגרות ומודעות אחרת,ולא לפחד מעבודה קשה.כי אני מבטיחה לך שהתגמול עולה עשרות מונים על כל הקשיים בדרך.
אם את רוצה בזה כ"כ,פעלי להשיג זאת.אל תוותרי לעצמך, על עצמך.נשמע שהיום את בשלה לטפל בעצמך,אולי יותר מתמיד.סיכמנו כבר שלהפסיד אין לך ,מכאן את יכולה רק לעלות.
אל תכלי את האנרגיות שלך במלחמות עם עצמך,נווטי אותם למלחמה בפחדים שלך כדי שתוכלי להיות מי שנועדת להיות,ואני בטוחה שתגלי שהיא הרבה יותר טובה ושיש לה הרבה להציע בחיים.
אני איתך,ואשמח לשמוע מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..טופז28/12/2009
היי..
אני מקווה שמישהי ערה כי נמאס לי..
אני מתוסכלת וכ"כ מייואשת ופגועה.
נמאס לי ואני לא עומדת בזה.
אני בסך הכל רוצה חיבוק אילם.
רק חיבוק ללא מילים..ואפילו את זה אין ממי לבקש ולקבל..
עייף לי כואב לי ולא נעים לי.
אני רוצה לישון ולא להתעורר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופז יקירה,
קרן אור29/12/2009צר לי שלא יכולתי להיות כאן אתמול אבל אני כאן היום..איך עבר הלילה??
אני יכולה להבין שלפעמים כ"כ קשה,עד כדי כך שנראה כי המוות הוא המפלט היחיד..אבל הוא לא.הפתרון הוא טיפול,ומהר!
יקרה,קוראת אותך כאן וליבי מתכווץ..יעזור לך אם אומר שעוררת את סקרנותי לגבייך ואת רצוני לתקווה עבורך??
שולחת לך חיבוק אמיתי וכנה,בתקווה שיעטוף ויחמם אותך,ויעזור לפזר מעט את ערפילי הכאב.
את לא לבד,אני כאן איתך,גם אם באופן מעט מצומצם.
המשיכי לכתוב,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור
טופז30/12/2009הלילה עבר זוועה כמו תמיד..וזה כן הפתרון היחיד..
אין כבר תקווה.התייאשתי כמו כולם.
תודה לך קרן אור אהובה אך יותר מכל אני זקוקה לחיבוק.
כואב לי כ"כ ועצוב לי..
את לא כאן עכשיו,נכון?:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאוש
גילי30/12/2009היי טופז, הכל בסדר? מה קרה לך? למה את כל כך מיואשת?
אולי אני יכולה לעזור , אני הייתי באותה סירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.אני באמת מייואשת.
טופז31/12/2009אין לי כוח..הכל כואב לי ומגעיל לי..
אני רק רוצה חיבוק..
אני קמה בבוקר וחושבת לעצמי בשביל מה אני קמה..הרי אין טעם..אני לא יוצלחת.
אני עייפה ועצוב לי ובודד לי..
הרמתי ידיים .
ושוב אני פה עם עצמי..
תודה על הכל יקירות.
מקווה שהלילה שלכן יעבור בשלווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש
גילי31/12/2009את לא מבינה עד כמה אני מבינה אותך, עד לפני ממש לא הרבה זמן הייתי על סף ייאוש.....
ייאוש מוחלט, המחלה גמרה אותי!!!!!לקחה ממני הכל
אבל חישבי על המשפחה שלך שאווהבת אותך באמת , ןאני בטוחה שגם חברייך
וקרן אור שרק עכשיו הכרתי פשוט מקסימה כל כך דואגת ומפיחה תקווה , אני מרגישה את האנרגיות מרחוק , מהמחשב
אני אשמח שנדבר אם בא לך בסקייפ
מה קרה לך?
אל תתייאשי באמתתתתתתתתתתת אם את צריכה חיזוק, או סתם חיבוק
בטוחה שהרב ישמחו לעשות זו , כנ"ל אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז וגילי
נטע31/12/2009הי טופז וגילי יקרות!!!
בוקר אור ! מה שלומכן?
איך עבר עליכן הלילה??? אני רואה שבקושי ישנתן....:-) תמשיכו להיות חזקות וגיבורות!!!!
כל הכבוד לכן. מעריכה אותכן ואוהבת אותכן
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז יקרה,
קרן אור31/12/2009לפעמים נראה לנו בתוך כל השחור והסבל שאין תקווה,שרק המוות יביא איתו את השקט המיוחל,אבל ברור לך שזה רק השדה ראיה הצר שלנו כרגע שלא מאפשר להראות לנו כמה יש תקווה תמיד ובכול מצב,גם כשהכול נראה אבוד(דוגמה חיה לכך תמצאי במצבי היום-עברתי כמה גידולים בכמה מקומות בגוף,נתנו לי שמונה חודשים לחיות,והיני אני כאן כבר שנתיים,תוצאות הבדיקות שלי מראות שהגידולים הוסרו במלואם.ואם אתוודה אספר לך שגם אני מצאתי את עצמי לא אחת אומרת בדיוק את אותם המשפטים שאת כותבת כאן היום).
עצם העובדה שאת כותבת כאן מעודדת אותי קצת,כי זה מראה לי שלא ויתרת על עצמך לגמריי.לא ניתקת את עצמך סופית מהסביבה וכל שאת רוצה זה רק תקווה,הכלה והבנה.וכן,חיבוק.כמה מוכר לי הרצון במישהו שיהיה שם ורק יעטוף ויהיה איתך בדממה הכואבת הזאת..ואני בטוחה שסביבך ישנם כמה אנשים כאלו לפחות שאם תאפשרי להם לראות ולהיות איתך,הם יעשו זאת בשמחה.
ראי כמה אהדה את מקבלת מהבנות כאן בפורום,ולא סתם,וכל זאת מבלי להכיר אותך בכלל!
יקרה,שולחת לך חיבוק גדול.
ואני כאן כדי לשמוע מה שתרצי להשמיע.
אל תעלמי,תני לעצמך לפחות את המקום הזה להיות.
שלך,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי נטע וקרן-אור המדהימות
טופז01/01/2010תודה לכן יקירות על התמיכה וההבנה אך כבר מאסתי מעצמי.
אני שונאת את עצמי וכל יום שעובר השנאה שבי לעצמי גדלה.
אני חושבת שהמוות הוא אכן הפיתרון האולטימטיבי..כך גם אחסוך סבל,כאב,דאגה וכו' למעטים שאכפת להם.
אני באמת מנסה להבין וחושבת עם עצמי מהי הסיבה שלי להתעורר בבוקר וללכת לבית הספר.(כן,אני קטינה לצערי הרב..)הרי לאף אחד שם לא איכפת עם אני באה או לא ועם אני נכנסת לשיעור או לא ובתכלס,אפשר להגיד שזה טוב למרות שמסתכלים עלי ממש מוזר ומתלחשים ובאים ושואלים (החסרי טקט למינהם שלא חסרים כאלה בימינו..)
אני עייפה מאוד,כולם באים בתלונות ואני כבר לא יכולה לסבול את זה.
כואב לי וקר לי ומאוד עצוב לי ורע לי..
ובאמת שאין לי ממי לבקש ולקבל חיבוק-כי אני מעמסה גדולה(כמו גופי הגדול.)
מחשבותי על האוכל הולכות וגוברות ואני מתפתלת מכאבים כאשר מכריחים אותי לאכול וגם כאשר אינני אוכלת הבטן כואבת אך פחות.
אני רוצה לישון ולא להתעורר..
גילי,אשמח לדבר איתך אך לצערי אין לי סקייפ.יש לך מסנג'ר או פייסבוק\מקושרים?
סופ"ש מיוחד בדיוק כמוכן.
אוהבת ושולחת חיבוק מחמם אוהב ודואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז יקירה,
קרן אור03/01/2010אני אגיד לך מה הסיבה-הסיבה שאת כאן היא כי לא ויתרת,כי היכן שהוא בתוך תוכך את יודעת שקיימים חיים אחרים,טובים יותר,שאפשר שתחיי אותם באושר.(נסי להזכר,זה לא תמיד היה כך נכון??).
מי שמוותר מנתק את עצמו מהסביבה,לא מחפש תמיכה והבנה.ואני שמחה שאת לא במקום הזה.אני מבינה את הסבל והכאב,נורא ואיום.כואבת גם ההלקאה העצמית שלך שמשרתת את השנאה וההרסנות העצמית.אבל יחד עם זאת את צעירה,כל החיים לפנייך,אף פעם לא מאוחר לקום ולשנות.נכון זה קשה,אפילו בלתי נסבל,אבל זאת הדרך היחידה שקיימת כדי לחיות באמת.ותאמיני לי שלא רק שהחיים חזקים מהכול,אלא החיים שווים הכול.
שולחת לך מקבץ של כוחות וחיבוק גדול ואוהב!
המשיכי לכתוב,אני כאן בשבילך,ואת ממש לא מעמסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקירה,
טופז21/01/2010אני ויתרתי והויתור הולך ומתעצם.נכון,פעם הייתי מאושר ושמחה אך כיום אין טעם ואין אפשרות..
האנשים החשובים בחיי כבר אינם ולא ישובו.
אני מנתקת את עצמי מהסביבה..בגלל זה אני מגיבה כך(באיחור..)
נכון שאני צעירה ושכל החיים עוד לפניי ומה עם איני רוצה בכך?אני מייואשת עד כדי טירוף..
ושונאת את עצמי כ"כ.
את צודקת שאף פעם לא מאוחר לקום ולשנות וברור שזה לא קל אבל כוחותיי אזלו ואוזליםץ
עדיין לא קיבלתי חיבוק כמו שרציתי..כי כמו שאמרתי..אין ממי לבקש(אולי כיאני מתביישת) ולקבל..
לילה קסום וסופ"ש מקסים,מיוחד,רגוע ,שלוו ומהנה לכולכן אהובות.
מקווה שכולכן בסדר.
אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז יקרה,
קרן אור21/01/2010מאוד עצוב לקרוא את מה שאת כותבת. אין לי אלא לכבד את החלטתך כרגע,כי אני לא יכולה להיות זאת שהולכת לטיפול ונלחמת עבורך.אך יחד עם זאת,חשוב לי שתזכרי,שאפשר גם אחרת.
אני מקווה שיגיע יום שתביני שאת רוצה לחיות באמת,שמגיע לך יותר.ואני אהיה כאן כשתחליטי בכך,כדי ללוות אותך.
ועד אז..
שולחת לך חיבוק חם ועוטף,בתקווה שיוכל להגיע להיכן שאת צריכה כרגע ולתת לך כוח להמשיך.
להבין שלבקש,להעזר ולהזדקק הם לא חולשה,אלא צורך טיבעי ואנושי של כולנו.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)