מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיתקרן06/04/2010
הי קרן אור
אני גרה בבת ים והייתי שמחה אם היית מפנה אותי לטיפול באיזור.
אני בולימית כבר 12 שנים וסוף סוף החלטתי לטפל בעצמי. אני בת 33 אמא ל-2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
אפרת לוי11/04/2010האם את מעוניינת במסגרת טיפול פרטית או ציבורית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,
קרן אור12/04/2010מצטערת על האיחור בתשובתי...לשאלתך למיטב ידעתי,המענה הציבורי הכי קרוב לאזור בת ים הוא המרפאה לה"א בבי"ח איכילוב.או מכון אגם,שנמצא בת"א.
ישנה גם האופציה לפנות לטיפול פרטי,אבל יש צורך לשלב אותו עם טיפול תזונתי ומעקב רפואי(בייחוד לאחר 12 שנים של הפרעה פעילה).
לא כתבת האם היו לך תקופות טובות יותר או האם היית בעבר בטיפול כלשהו.
אשמח לחשוב יחד איתך על אופציות נוספות,
מחזקת את ידייך בהחלטתך לפנות לטיפול,יהיה אשר תבחרי.
עדכני,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת שאחזור לזה...Cookie06/04/2010
אני בת 21, ומאז כיתה י"א התפתחה אצלי אט אט הפרעות אכילה מטורפות שגרמו לירידה של 10 קילו שגרמה לבעיות רפואיות כגון התעלפות, בעיות במעי וכהנה... אני תפסתי את עצמי בערך כלפני שנה ואט אט בשילוב טיפול תרופתי מצבי מאוד השתפר.
אך כעת, כבר עליתי במשקל קצת יותר מן הרצוי, וחוששני שאינני עוסקת בפעילות גופנית ומכאן שאני חשה את הכמה קילו המיותרים לא בחיובי.
אניודעת שספורט כלשהו ישפר את המצב, אבל איכשהו אנילא מצליחה להביא את עצמי למצוא ספורט כלשהו לעסוק בו, אפילו פעם בשבוע איזה חוג!
מצאתי את עצמי כמה וכמה פעמים בשבועות האחרונים רוצה להקיא, הצלחתי לעצור את עצמי ואז שלשום כמעט ולא אכלתי, כמו בימים הטובים, בהם הרגשתי ריקה, והריקנות היא הרגשה מדהימה מבחינתי... זה קסם לי. לאחר מכן הכרחתי את עצמי לאכול.
אבל שתי הדרכים ההלו אינן נכונות! לאכול כי אני מכריחה את עצמי כהרגל - והבנתי שזה מה שעשיתי בשנה האחרונה זה לא טוב...
אני מאוד טרודה ומפחדת ובקיצור... קצת אבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום cookie
אפרת לוי06/04/2010את מזהה נכון ששתי הדרכים אינן טובות עבורך, הכפיה לאכול מול ההרעבה וההמנעות מן האוכל.
הרבה פעמים העיסוק באוכל מבטא תכנים נפשיים/רגשיים עמוקים. כך למשל (השערה בלבד)ההנאה שלך מתחושת הריקנות יכולה לבטא פחד שלך מתלות . ( אינך רוצה להיות תלויה בשום דבר וכידוע אנחנו תלויים באוכל מיום היוולדנו) ועל כן את נהנת מכך שאינךתלויה בכלום, באף אחד.
זו למשל השערה שניתן לברר אותה במסגרת של טיפול פסיכולוגי. הבנתי שנעזרת בטיפול תרופתי, האם היית בטיפול פסיכולוגי?
אשמח לשמוע את תגובתך
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת ממתוקיםהי05/04/2010
שלום,
אני בת 21 1.63 51 ק"ג.
אני כבר 4 שנים אוכלת מאוד מאוד מסודר ובריא ועושה ספורט. הייתי אנורקסית בעבר וכיום כל תקין ואני בריאה ואני במעקב אצל דיאטנית. אך אני 4 שנים לא מכניסה דברים מתוקים לגוף חוץ מפירות אפילו לו ביס מעוגה ,עוגיה או קוביית שוקולד.
בחודש האחרון הגעתי להחלטה שאני רוצה לחזור למתוקים האלו אך כמובן עם הרבה מאוד שליטה ובמינון המתאים. הפחד שלי הוא לעלות במשקל מה גם שעכשיו אני מפסיקה לעשות ספורט בתדירות קבועה אגב לו"ז צפוף.
השאלה שלי,ממה כדי להתחיל?..(חטיפי מיני למיניהם כמו מקופלת ופסק זמן, עוגיה) ובאיזה מינון?..כל יום?, פעם בשבוע?
אשמח לדעת כי חשוב לי להוציא את הקטע של הפחד מהראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת ממתוקים
אפרת לוי06/04/2010שלום ,
אני חושבת שהרצון שלך לאכול מתוקים הוא רצון מבורך, להיות פתוחה למגוון נוסף של טעמים והנאות ולא להצטמצם כפי שתיארת. באופן עמוק יותר, יתכן וזה מבטא רצון לחיות.
השאלה לדעתי היא לא שאלת המינון ובמה להתחיל ( הדרכה כזו את יכולה לקבל מהדיאטנית שמלווה אותך, כמויות ואיזה סוגי מתוקים) אלא הפחד שלך ממתוקים, הפחד לעלות במשקל. האם את יודעת למה את כל כך מפחדת מעליה במשקל?
אשמח לשמוע את תגובתך, וכן תגובות של גולשות אחרות בפורום שיכולות לתרום מנסיונן.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור ונטע אהובות..flower120903/04/2010
מתנצלת שלא יצא לי להגיב כאן הרבה זמן.. לקח לי זמן לעכל את הרבה דברים שעוברים עלי לאחרונה.
לשמחתי ארוחת החג עברה הכי טוב שאפשר!! נהניתי מאד אני חייבת לציין שגם הרבה זמן שלא נהניתי ככה..!
הרגשתי חופשייה, משוחררת, הרשיתי לעצמי הכל.. לא מנעתי מעצמי דבר שרציתי וזה מבחינתי ניצחון.
גם מבחינת יחסיי עם האוכל- אני מרגישה שלאט לאט הם נהיים יותר ויותר שלווים..<אני מחכה כבר לרגע שיהיו שלווים תמיד בלי כל מיני טלטלות וספקות!!>
אני נהנית מהחופש שיש לי עכשיו עד כמה שאפשר, סה"כ מתמודדת יפה מאד ואני גאה בעצמי. מרגישה שעברתי את ה"מכשול" הראשוני שהייתי צריכה לעבור ועכשיו נותר לי רק לפרוץ החוצה, להתקדם, להמשיך קדימה לעבר עתיד טוב יותר שמגיע לי. עכשיו נותר רק להתנתק מכל אותם כבלים רופפים של המחלה שעדיין מחזיקים בי.
אני מגלה את עצמי מחדש בהרבה דברים, שלשום יצאתי לעשות ספורט וגיליתי בעצם כמה השתניתי..שפתאום הדחף הזה לספורט נבע ממניעים נפשיים ולא "חולים", שלא הייתי מודעת לגוף שלי במשך כל העשייה הזו, שפשוט הרגשתי אני.
סוף סוף.
קרן אור- אני שמחה לשמוע שאת מתאוששת! ושמחה לשמוע שחזרת לעבודה שלך אין לי ספק שבסופו של דבר את תחלימי לגמרי ותחזרי לחיים תפקודיים ומלאים כמו שהכרת או לפחות דומה לשהכרת!
למיטב הבנתי, המחלה שלך עכשיו בנסיגה??
דבר נוסף שאני רוצה לבקש ממך אם זה בסדר מצידך- זה את כתובת המייל שלך. אני רוצה לשאול אותך משהו ואיני מרגישה בנוח לעשות זאת כאן.
אז אם תוכלי אני אשמח .
נטע יקרה- איך עבר עליך החג? איך את מסתדרת?
החלטת כבר מה התוכניות שלך? שוב, אומר לך שאל תמהרי לגבי לימודים או עבודה, אני בשלב שלך הקדשתי כל כולי להחלמה <לפחות שנה> עד שהרגשתי שאני מסוגלת למשהו גדול יותר.
אשמח לשמוע ממך!
אוהבת אתכן מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירני יקרה,
קרן אור04/04/2010אני מאוד מאוד שמחה לשמוע.
כתובת המייל שלי מופיעה למעלה, מצפה לשמוע ממך.
חג שמח,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יקרות שלי,קרן אור01/04/2010
ואוו!! כמה שמחתי לשמוע על השינוי לטובה אצל כולכן.
נטע-שאפו,יקרה שאת! אני שמחה שהצלחת להנות מחברת האנשים בליל הסדר,וכן מהאוכל עצמו.נשמע גם שיש מסביבך אנשים שכ"כ דואגים לך ועוטפים אותך באהבה,המשיכי להרשות לעצמך להתעטף בה.
ואני מאחלת לך סופשבוע כייפי וחמים באילת,רק בזהירות עם הצלילות!!
תקווה יקרה-נשמע שגם אצלך הידיים מלאות,ואני מעריכה את יכולתך לקום ולעשות,ולנצל כל טיפה של זמן פנוי לבילוי עם חברות.אני מקווה שאת מצליחה גם להנות ושענייני האוכל לא עוצרים אותך.רק חשוב לשים לב שהפעילות הזאת ומילוי הזמן לא נועדו כדי להמנע מרגע של שקט,ושאת מאפשרת לעצמך בתוך כל זה לדאוג ולטפל בעצמך(ואת הרי יודעת שהתירוץ של "לא היה לי זמן להגיע לרופאת נשים" לא באמת תופס נכון??אני לא חושבת שיש לך מה לחשוש מהביקור הזה.תאמיני לי שרופאי הנשים רואים מיקרים כאלו כמעט כל יום,חוץ מזה,מה איכפת לך מה היא תחשוב עלייך הרי זה לא שאת מכירה אותה בכלל!)
שירני-נעלמת מאז ערב הסדר.אשמח לשמוע שהיעדרותך נובעת מסיבות משמחות.אבל גם אם לא,אני כאן...את יודעת כבר,נכון??
ולגביי-אני מרגישה הרבה יותר טוב.מנצלת כל טיפה של זמן פנוי לבילוי עם הילדים.היינו בתיאטרון אתמול,ראינו כמה הצגות מושקעות.היום אנחנו הולכים לפארק עם חברים ואח"כ לסרט תלת מימד שהבטחתי כבר הרבה זמן.קצת מעייף,בכ"ז מדובר בשני היפריים שדורשים תעסוקה ופעילות כל היום,אבל אני שמחה שאני בבית ושיש ביכולתי לבלות איתם.
מאחלת לכולנו מועדים לשמחה,
שלכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיכונת
Luna19/04/2010אני מתגעגעת אלייך קרן אור יפה שלי.
מה שלומך?
מאחלת לך מקסימה ולכל בנות הפורום הגיבורות חג עצמאות שמח.
תחגגו ותהנו לכן הרבה הרבה.
ושיהיה לכולנו חופש מצויין!!!
אוהבת המון המון
לונה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה מקסימה,
קרן אור20/04/2010תמיד שמחה להכנס לכאן ולראות הודעה ממך.אני בסדר,מתאוששת מהליך רפואי לא פשוט,ובתקופה של הקרנות.
ואת??מה קורה איתך??אשמח אם תספרי יותר.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כלכך אוהבת אותך
Luna21/04/2010אני שולחת לך את כל הבריאות שאני יכולה והמון אנרגיות החלמה!
אני בטוב מאוד. חייה את חיי ונהנית ממה שיש להם להציע לי.
שמחה מרירה לעיתים ויפה מאין כמוה.
החיים מכילים כלכך הרבה דברים בהם, קל מאוד להשתגע. אני מתכוונת במובן החיובי.
כל עוד אני כאן אני מודה על כך.
זה לא מובן לי מאליו. אני אמנם בת 20 אבל חיי שבריריים ועדינים כמו של כל אדם אחר בכל גיל אחר.
והפחד הזה דוחף אותי בחיים ומולו שום דבר הוא לא גדול מספיק כדי לדכא את תאבוני לחוויות היום יום המרתקות שלי.
ובהקשרי תאבון למזון. הלכתי לתזונאית לאחרונה- זה תחום שמאוד קל לך לוותר לעצמך בו. אבל המזון הוא מה שמאפשר לנו להנות מהחיים. אין מנוס מהעובדה שאם לא תתן לגוף שלך את המזון שהוא צריך- אתה לא תחווה דברים אותו הדבר, החיים משתנים ברגע שהגוף מסופק, מבחינת מזון, שתייה, מנוחה. ואם הוא גם מסופק נפשית- שום דבר לא יוכל לעצור בעדך.
אז שמרי על עצמך יקירתי, תנוחי ותהני מהמתנות הרבות שסביבך.
אין קץ להערכתי אלייך קרן אור שלי! את מדהימה מדהימה ואני בחיים לא אשכח אותך.
שיהיה לך יום מצויין ושהשמש תאיר, תלטף, תחדיר בך בריאות, חום וכוחות.
שלך,
לונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה יקירה,
קרן אור21/04/2010כל פעם כשאני קוראת את דברייך אני נדהמת מהכוחות שיש בך ומעריכה מאוד את היכולת שלך
לראות את הצד המלא של החיים.
ואני שמחה גם לקרוא שאת לא מוותרת לעצמך במקומות שהכי קל לנו לוותר לעצמנו בהם.
כל הכבוד!
ותודה על האיחולים.
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה:
תקווה19/04/2010מה שלומך? איך את מרגישה? איך 2 הילדים והבית? אני מקווה שהכל טוב ושיום העצמאות הוא באמת עצמאי בשבילך ובשביל כולם...
בשירות הולך טוב יחסית- הגיעה אלינו חיילת 3 שקצת סיבכה את העניינים ושוב גרמה לי לזכור עד כמה חשוב לי לעמוד על שלי בשביל עצמי...
ושהייתי באחד המושבים שלי שוב גיליתי עד כמה שאם רק נותנים יש אנשים שבאמת רוצים רק לעזור לך להגיע למקום הכי טוב שאפשר..כל זה הביא אותי למסקנה שאשתדל לדבר אם הקצינה שלי כמה שיותר מהר והלתיעץ איתה לגבי האפשרויות שעומדות לפני, אני רק מקווה שיהיה לי מספיק אומץ לעשות את זה.
היום בבוקר הלכתי לפקוד קבר של חייל שנפל השארתי שם נר זכרון דלוק ומכתב זכרון שכתבתי בשבילו,ועמדתי ליד הקבר שךו בצפירה מתוך רגשי כבוד והוקרה חשובים..
עכשיו החלטתי שהערב (עד כמה שזה קצת צולע להשאר בבית ולא לצאת לחגוג עם חברות..) אני צריכה זמן לעצמי ושאשאר בבית לבד ואהיה עם עצמי קצת..(מתוך תקווה שגם יהיה לי את האומץ לאכול מפאי התפוחים שאמא שלי הכינה ועד עכשיו לא היה לי תעוזה לאכול ממנו..)
אשמח לשמוע ממך,
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה יקרה,
קרן אור20/04/2010יקרה,יום העצמאות אכן היה יום של חופש עבורי.הרגשתי טוב,וביליתי בחברת חברים קרובים והמשפחה(את יודעת,הפרופורציות משתנות אחרי "שמבלים" הרבה ימים בבי"ח מול קירות לבנים..).מה אפשר לבקש יותר??!
אני שמחה לקרוא כמה את יודעת,בניגוד לעבר,מה את רוצה ומוכיחה שאת גם מסוגלת לעמוד על כך.ואני חושבת שהשינוי הזה הוא שינוי מאוד מבורך ובריא.ונכון,לא תמיד מה שנגיד ימצא חן בעיני אנשים,אבל הנקודה החשובה היא לדעת תמיד להשאר נאמנים לעצמנו.כי הבן אדם היחיד שאנו חייבות לו דין וחשבון הוא אך ורק לעצמנו.ובדרך הזאת אולי נאבד כמה חברות,אבל נגלה מהצד השני כאלו שבאמת רוצים להיות שם בשבילנו,וחשוב שנדע לאפשר זאת.מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאני מחזקת את ידייך,ומקווה שתאחזי בידיים המושטות לעברך מצד הקצינה שלך.
ולגביי להשאר בבית-אני חושבת שכל אדם צריך גם לדעת להיות עם עצמו לבד,וזה ממש לא צולע,אלא הכרחי לעיתים.כך שאין לך מה להילחם בזה.
נו אז ספרי,איך היה הפאי תפוחים??
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג חירות שמח לכל גולשי הפורום!קרן אור28/03/2010
לכבוד חג הפסח שבא לטובה, רציתי לאחל לכם דבר ברכה:
כמו שמתחילה הפריחה באביב וכבר עכשיו הכל צבעוני מסביב,
שחייכם יהיו מלאים בצבעים של שמחה ושלל חיוכים מופלאים,
שייפתחו שערי הברכה והפרנסה ויתמלא ביתכם אושר ואהבה.
שתשמעו תמיד רק בשורות טובות ויישמעו מפיכם למעלה התפילות.
שנזכה השנה להרבה חירות ושנזכור כי העצמאות היא לא רק בגוף...
חג שמח,
שלכם,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח!!!
נטע29/03/2010אהלן לכולם!!! שיהיה לכולנו חג שמח ואביב זורח:-)
אוהבתותכם נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה
flower120929/03/2010חג שמח יקירה!!!
התגעגעתי אליך מאד! מה שלומך? את מתאוששת.??
איך הולך עם החזרה לעבודה?
שיהיה חג שמח לכולנו- שנשתחרר כל אחת ואחת מאיתנו מכבלי הפרעת האכילה ונצא לחירות אמיתית!
אמן!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירני ונטע מקסימות!
קרן אור30/03/2010איך עבר עליכן החג??היכן חגגתן??האם יש תכנונים לחול המועד??
אשמח לשמוע עוד עידכונים...
שירני-אני התאוששתי כבר.חזרתי לעבודה במשרה חלקית,וזה נותן לי סיפוק רב,קצת לצאת מתוך עצמי,מכבלי המחלקה שאימת המוות כל הזמן באוויר ובהרגשה,ולזכור שיש חיים אחרים בחוץ,שהיו שלי פעם,ואני בטוחה שעוד אחזור לחיות אותם.
הידיעה הזאת מאירה לי ימים לא קלים.
גם אני התגעגעתי,אשמח אם תשתפו יותר.
שלכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטע היקרה,תקווה27/03/2010
מה שלומך? כבר מזמן שלא שמעתי ממך והתחלתי לתהות מה קורה איתך.. אז אשמח לשמוע!
השבוע אני נכנסת לרגילה שלי,השניה מסוגה מאז שהתגייסתי..
השבוע היינו בטיול פסח עם המועצה היה דווקא כיף למרות שקצת חששתי ממנו לפני שיצאנו, זה גרם לי להרגיש לאותם יומיים קצרים שאני כן עושה משו שהילדים האלה מרגישים בו..
ובאמצע הטיול פתאום גילינו, אני והשותפה שלי- אנחנו רק 2 חיילות בדירה, שחיילת תגיע אלינו אחרי פסח- מישהי שהתחילה בשירות לאומי התחרטה ואח"כ התגייסה ושיבצו אותה להיות איתנו.. ברור שבהתחלה ממש שמחנו אבל איזה שנייה אחרי ישר התחלנו לדאוג- מה יקרה אם לא נסתדר איתה? הרי אנחנו צריכות לגור איתה.. אני מבלה יותר זמן עם השותפה שלי לדירה מאשר עם החברות שלי מהבית או המשפחה שלי (אני והשותפה שלי חברות טובות אבל כל זה אחרי שחילת נוספת שהיתה אתנו עברה לקרית גת- מישהי מדהימה שפשוט לא הצלחנו לחיות איתה ביחד ומכאן מקור הדאגה- אני מקווה מאוד שיותר מאוחר אוכל להסתקל אחרוה ולצחוק על עצמי:)
בכל אופן אני שמחה לקצת חופש אחרי כ"כ הרבה עבודה, למרות שאני עדין לא כ"כ בטוחה מה אעשה עם עצמי.., אולי אני וחברות שלי מהצבא נצא לטייל איפשהו בצפון אבל שום דבר לא סגור עדין,אז נחיה ונראה..
בקיצור אני מקווה שיהיה לכולנו חג שמח, חג שיהיה בו חירות פנימית בנוסף לכל (לדעתי זה הכי חשוב!)
מקווה שאמשע ממך בקרוב-תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה מדהימה שלי
נטע27/03/2010הי תקווה שלי איזה כייף לי לשמוע ממך.
מה שלומך?
שמחה שאת בהפוגה ובחופשה קצרצרה...
מה איתך ככה?
אצלי בסדר.....לאט לאט משתפרת ומתייצבת.
עוד לא סיפרת איך היה אצל הרופא נשים. מקווה שעבר לך בטוב.
אני שמחה לשמוע שטוב לך עם החברה -החיילת בדירה ושככיף לכן, ומקווה שהחיילת לעתיד החדשה לא תשבור לכם את האהבה ולא תציק לכם..ואני עוד יותר מקווה שיהיה לכם כיייף ביחד למרות שיותר קשה להסתדר עם 3....
תעדכני איך היא.
ומה חדש ככה? איך את מרגישה עם החיים?
תעשיחיים בחג ותהניייייייי
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע וקרן אור היקרות,
תקווה30/03/2010מה שלומכן? איך החג? יש לכן תוכניות מיוחדות לחול המועד?
אישית אני עכשיו בין טלפונים עם החברות- מנסה לראות איך ומתי אפשר לראות כל אחת- למען האמת אין לי כ"כ חשק.. אולי זה פשוט בגלל שאני קצת עייפה , זה בטח יעבור לי..
לגבי הרופאת נשים היה עם זה קצת בלגן (זה נשמע עלוב אני יודעת..) ובנתיים עוד לא יצא לי לקבוע תור לזה , נראה לי שאני פשוט מפחת קצת יותר מדי מלקבוע תור..
זה גם לא עזר במיוחד שאני ואמא שלי חזרנו היום להתמקח- אם את לא מתכונת לאכול ציפס' עם ארוחת ערב אז את צריכה לאכול חתיכה אחת של מצה, אנחנו בערך הכי אשכנזים שיש אז אנחנו לא אוכלים קטניות מה שלא משאיר יותר מדי אבל זה פשוט קשה לאמא שלי עדין קשה עם העובדה לא יעזור לה שום דבר זה מחוץ לידים שלה, אין לה כל שליטה על העניין..
בכל מקרה אני אשמח לשמוח קצת יותר משתיכן- קרן אור - איך את מרגישה?
איך בעבודה?
ונטע- מה קורה איתך- אשמח לעדכון..
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור שירן ותקווה אהובותי
נטע31/03/2010היייי קרון או ר שירן ותקווה יקרות שלי !!! מה שלומכן ???
תודה רבה על כל הברכות חג שמח וכו....
איך עבר עליכן ערב ליל הסדר? איך הרגשתך בטקס? אצלי עבר ממש בסדר יותר טוב ממה שציפתי... הצלחתי לאכול הכל!!! כן, אפילו מצה העזתי לאכול:-) והינו בליל הסדר עם כל המשפחה המורחבת אצל סבתא שלי. למרות שמאד חששתי שכולם יהיו ולא ידעתי איךזה יעבור עלי אבל דווקא נהנתי ושמחתי לראות את כולם.
עכשיו הבית שלי שוקק חיים 24 שעות ביממה הדלת נפתחת כל הזמן יש חברים וחברות של אחי...אחי סטודנט לרפואה בחו"ל והגיע לחג. זה כל כך כייייייף!!! כבר מלא זמן שאני לא ראיתי את אחי .הקשר שלנו רק בטלפון אימלים פה ושם דשים מההורים וזהו. עכשיו אני סוף כל סוף רואה אותו ומרגישה אותו כאח אמיתי... ורופא שאת כל הרפואה יודע בעלפה:-)חחחח...
כבר הוא הספיק להסביר לי חלק ממנגנון ההפרשה -הכליות הגלומרוס איך שאומרים הטובולים וה....נשברו לי השינים . הוא ניסה להסביר לי כמה חשוב להקפיד על אורח חיים בריא אוכל תוספים תרופות וכו...הסביר לי על מאזן מים שאנחנו מאבדים בלי לשלוט כמו נשימה וכו.
התכנונים שלנו לחול המועד- מחר אני לא יודעת מה אנחנו עושים כנראה יבואו חברים ונעשה מנגל -משו בסיגנון יום העצמאות.ווכל סופשבוע אנחנו נוסעים לאילת כולל 2 צלילות (אבל אני רק עד 6 מטר מתחת לפני המים)
ומה התוכניות שלכן יקרות? ? ?
קרן אור שלי- את מלאךךךךךךךךךךך מאד שמחתי שחזרת למשרה חלקית... זה מאד מעודד:-)
שירן-אני גאה בך על הכל.את גיבורה.!!!
תקווה שלי גם לך כל הכבוד -ואל תפחדי מרופא נשים הוא לא יבלע אותך...
אוהבתותכןןןןןן ואני גם כן מצטרפת לברכות שהלוואי שנזכה לחרות אמיתית ולצאת מההפרעות..
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבים תזונתייםניסן19/03/2010
שלום רב
יש לי הפרעת אכילה שגרמה לי להגיע למשקל של 46 קילו על גובה1.63 מטר. יש ימים בהם אני אוכל כ200-300 גרם של סיבים תזונתיים ובהם אני הולך לנוחיות במידה רבה יותר ואפילו אם אני אוכל באותו יום כ8000 קלוריות אני לא משמין ורציתי לדעת איך זה קורה שלמרות שאני אוכל הרבה רק בגלל שאני אוכל המון סיבים אני רזה והאם זה פוגע לי במערכת כלשהי בגוף.
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניסן,
קרן אור20/03/2010סיבים תזונתיים הם חלק מתפריט בריא ונכון,אבל כמו בכול דבר בריא אפשר להגזים בו ואז מחטיאים את המטרה.המינון היומי של סיבים המומלץ לגבר הינו 35-40 גרם ליום.המינון אותו אתה צורך הוא פי 6-7 יותר.כמובן שסיבים גורמים לריצות תכופות לשירותים,אבל גם גורמים לחוסר ספיגה של הויטמינים והמינרלים מהמזון,דבר שיכול לגרום לתת תזונה,שישפיע על המערכות בגוף.
לי נשמע שחשוב כי תפנה לדיאטנית ,מומחית בה"א,שתעזור לך לבנות תפריט יומי בהתאם לנתונים ולצרכים שלך וכן לטפל בהפרעת האכילה ממנה אתה סובל,שהיא הבסיס לבעיתיות אותה אתה מעלה כאן.בהמשך ניתן יהיה לשקול פניה לטיפול נפשי.
בהצלחה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 13 עזרה דחוףף!!ספיר16/03/2010
שלום קוראים לי ספיר אני בת 13אני צריכה שתעני על השאלה לפני כמה זמן בערך בתחילת שנת הלימודים התחלתי דיאטה בסדר הייתי מלאה והרזתי ממש אבל אכשיו כל מה שאני אוכלת אני חושבת שהשמנתי ואז יום למחרת בבוקר אני אני עושה צרכים וזה כל בוקר ואני לא יודעת מה זה אני חושבת שהגוף שלי לא רגיל לאכול וכולם אומרים שאני צריכה להשמין וכל הדודים שלי אומרים לי שהרזתי יותר מידי אבל לא משנה מה שאני רוצה לאכול למשל קוראסון אני לוקחת ביס ואז אני יורקת אותו אני לא מקיאה אני יורקת שהוא כבר בפה שלי ואני לועסת ואז אני יורקת כי המוח שלי מגיבי בתגובה של לא אל תאכלי זה משמין הוא שאני חוזרת אחרי הבית ספר ולא אכלתי כלום אני מכינה לי שניצל אבל אז אני לא אוכלת אותו למה אני אומרת לעצמי לא נורא איאפשאר להשמין ביום אחד אז נאכל ואז אני לא אוכלת את זה אבל אני עצמי רוצה אבל זה במוח שלי המוח שלי אומר לא אל תאכלי ואני מקשיבה לא ואני לא יודעת מה לעשות אני מיצטערת שהרזיתי אני רוצה לחזור למה שאני הייתי את יודעת אני כיתה ז אני מטר ארבעים וחמש אני שוקלת שלושים וחמש ושקלתי ארבעים ושבע בבקשב תעזרי לייי ) וזה לא טוב אני לא רוצה להיות ככה אף בגד לא מתאים ליי :כל הבגדים שלי גדולים עליי אני קונה סקיני במידה אפס ואז מה הוא גדול ממש אני רוצה לחזור להיות כמו שהייתי מיתחננת תעזרי לייי ואף אחד לא מבין את זה במישפחה ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ספיר
אפרת לוי16/03/2010מה שהכי בולט לי בפנייתך היא הבדידות בה את נמצאת. את עסוקה באופן מייסר במחשבות בלתי פוסקות על אוכל-השמנה וחוזר חלילה. על מנת לשבור את המעגל הזה את חייבת לשתף את הורייך, כדי שיוכלו לעזור לך ולהפנות אותך לקבלת עזרה, אם יהיה צורך.
האם ניסית לשתף אותם? אם כן כיצד הגיבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש מזכירה לי את עצמי בגיל 13
דר אדית דניאל18/04/2010שלום ספיר
זה בדיוק איך שהפרעת האכילה התחילה אצלי -סתם בצורה כאילו של דיאטה
הייתי שמנמונת בעיקר בבטן רציתי דיאטה להוריד את השומן העודף ואז
כול המחשבות התחילו להתנהג ככה כפיש את מתארת עם כול ביס
זה בהחלט ההתחלה של אנורקסיה ובולמיה ככה הן מתנהגות -זה מתחיל בדיאטה
וזה עובר להפרעה במחשבות ורגשות והתנהגות שחוזרת על עצמה
לי עזרה ההומאופתיה להחלים לגמרי מזה -אני ביליתי 10 שנים מחיי במצב שאת מתארת
ולכן חשוב לי שתדעי שישיפתרון אז אל תבהלי - זה משהו שניתן לפתור יחסית בקלות
בפרט אם זה התחלתי ואת מודעת לכך שזה לא בסדר
יד בנות שלא מודעות שזה לא בסדר -ואז מצבן קשה יותר כי קשה להביא אותן לטיפול כול סוג
אבל את מודעת ולכן את בדרך הנכונה ועצם זה שאת פונה לבקש עזרה זה ממש כול הכבוד
בברכה
דר אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה,אני נורא מודאגת.שליו14/03/2010
שלום...
אני בת 19 ואני כבר שנתיים וחצי בערך בולמית.
כל הלילה היו לי כאבי בטן נוראיים והרגשתי את הבטן שלי מעכלת שם דברים.
התעוררתי היום בבוקר עם שילשולים והבחנתי בדם על הנייר וגם באסלה.(ואני לא במחזור)
ואני לא יודעת מה זה אומר.
מה אני צריכה לעשות?,האם עליי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
אפרת לוי14/03/2010שלום שליו,
כדאי לפנות לרופא. אם הדימום הוא מאיבר המין - לגניקולוג,
אם הדימום מפי הטבעת לפנות לרופא משפחה והוא כבר יפנה לבדיקות וינחה אותך הלאה.
כאשר את פונה לרופא חשוב שתצייני שאת בולמית.
בהצלחה,
אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור יקרהflower120910/03/2010
הרבה זמן שלא כתבתי כאן. והרגשתי צורך. הבטן שלי מתהפכת רק מלחשוב על כל מה שאני רוצה להגיד. מנסה לסדר את המילים הנכונות שיוכלו לתאר את מה שאני מרגישה....
אני עדיין בתקופת הלימודים, וזה עוד החלק הטוב לעומת הדברים הקשים שעברו עלי בחודשים האחרונים. פרידה נוספת מהחבר -שוב בתקופת הלימודים, שוב טלטלה בחיי..שוב לחוות את תקופת האבל הבלתי נסבלת הזאת שנראית כאילו ייקח לה שנים להסתיים..
שוב הדמעות והאובדן מכה בי שוב, דורש ממני את כל האנרגיות להתמודד, להילחם ואין לי.. מרגישה שכבר אין לי..
אני מרגישה כאילו רוקנו אותי..והמחלה שלי שכבר מזמן לא הקדשתי לה "תשומת לב"..בגלל כל מה שעבר עלי..נעצרתי בתהליך..כך לפחות אני מרגישה.אין לי ההזדמנות כרגע להיחשף ולעבור את אותם דברים עמוקים שיושבים בתוך הבסיס הבעייתי הזה. ויש בבסיס הבעייתי הזה עוד הרבה דברים שאני צריכה לטפל בהם. עוד הרבה "חוקים" שהמחלה יצרה עבורי שאני צריכה לשבור..עברו עלי כ"כ הרבה דברים שאני מרגישה שאין לי זמן פתאום להתייחס לאותם חוקים. למרות שאני מרגישה היום במקום הרבה יותר טוב.. הרבה יותר משוחרר, הרבה יותר אני..אך אני יודעת שזה לא הסוף. אני יודעת ומרגישה שהיא עדיין שם. ולעיתים אני מתחילה לתהות האם אי פעם באמת אוכל לצאת ממנה לחלוטין...רק המחשבה הזו מעציבה אותי מאד. ומייאשת..
הדרך עוד ארוכה..ואני מרגישה שמצפים לי דברים קשים אף יותר בהמשך..אחרי הלימודים אצטרך להשתלב במסגרת עבודה חדשה, שוב התמודדות שוב להילחם בעצמי בכל הכוח כדי להשתקם לחלוטין מנזקי המחלה.
מרגישה שהחיים שלי הם מאבק אינסופי, עבור דברים כ"כ בסיסיים...
למה זה צריך להיות כך עבורי תמיד?....
......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה,
קרן אור13/03/2010אני מבינה כמה לא פשוט לך לכתוב כאן,אני יודעת איך זה מרגיש שרוצים להגיד כ"כ הרבה ולא יודעים מהיכן להתחיל,אבל אני גם חושבת שדווקא כאן יש לך את המקום והבמה לכתוב הכול,בלי לצנזר,בלי לפחד מאיך שזה ישמע,ויש בכך משהו מאוד מרגיע ומנחם.
ברור לי שעוברת עלייך תקופה לא פשוטה,תקופה בה הלחץ בשיאו ואת מרגישה צורך לקבל החלטות שעד היום לא היית צריכה כ"כ להתחבט בהם,אך יחד עם זאת,ומתוך כך שהייתי עדה לכל התהליך והשינויים שעברת ועודך עוברת,אני בטוחה יותר מתמיד ביכולת שלך להתמודד גם עם הדברים האלו.
ואת יודעת,אף אחד לא ממש רודף אחרינו.עשי את הדברים בקצב שלך,ממקום שמתחשב אך ורק במה שנכון כרגע עבור עצמך,וכמו עם האוכל,לאט לאט תתחילי להיחשף ותגלי שבחיים לפעמים אנחנו נמצאים למעלה ולפעמים למטה,וזה לא אנושי לצפות להיות כל הזמן רק למעלה..לכולנו יש את התקופות שלנו,כולנו מובלים לא אחת בידי הפחד שלנו בגלל חוויות קודמות או פחד מכישלון..אבל את יודעת מה דעתי על החיים והיא שזה לא משנה באמת לאן הגעת בחיים.הצלחה ,לטעמי,היא מה היית צריך לעבור בדרך כדי להגיע לאותו מקום בו את נמצאת.ובמובן הזה,שירן,את מנצחת!
המשיכי להילחם על הדברים החשובים בחייך,זה לא תמיד יהיה קשה כ"כ..אבל אין ספק שההתחלות הן קשות יותר.המשיכי בתהליך המדהים של הבנייה שהתחלת,הרי היכן שמושקעת אנרגיה תמיד חייבת להיות תוצאה.
ואני כאן,מרגישה את הקושי,אבל בטוחה ביכולתך לעמוד בו,גם הפעם.
חיבוק,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה באזור חיפה והקריותקרין08/03/2010
שלום לכולן,
הייתה שמחה לדעת אם מישהי יכולה להגיד לי איפה קיימות קבוצות תמיכה באזור חיפה והקריות לבנות שסובלות מאנורקסיה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות תמיכה
אפרת לוי09/03/2010שלום קרין,
למיטב ידיעתי בית החולים רמב"ם ביחידה להפרעות אכליה מקיים גם קבוצות תמיכה או קבוצות טיפוליות. מס' הטל' של המזכירות: 04-8543143 תשאירי שם ומס' טל' ויחזרו אליך.
בהצלחה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת גם לי עכשיו..
רוצהלהיותרזה10/03/2010גם אני מחפשת בדיוק את אותו הדבר...אז תודה..אני באמת אתקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ונהפוך הוא....נטע28/02/2010
הי .פורים שמח לכוווולם.
אני מתרגשת להיות כאן אחרי למעלה מחודש שלא היתי פעילה כאן. כמו שכתבתי "בקפיצה הקצרה" שלי שעברתי תקופה קשה ,ועכשיו אני מתאוששת ומבריאה.
אני מתרגשת שיום פורים היום - וזה לא בגלל שהלבשתי מסכה אלא בגלל שהורדתי את המסכה. עד לפני כמה ימים היתי נתמכת במסכת חמצן. עברתי מסלול מפרך שבאמצע הדרך היו הרבה פרחים ואנשים טובים. יחד עם הרבה קשיים וקוצים.
אז אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב טפו טפו אני מאד חלשה אבל מרגישה אדם חדש בבית עם קירות ותמונות ולא קירות ווילונות ....
בהזדמנות הזו אני באמת רוצה להגיד תודה לכל הארגונים שמשמחים ילדים וחולים ולכל הליצנים שמנסים להצחיק שמחלקים ממתקים ובלונים, כל הכבוד!!!
זהו, זה הסיפור שלי להערב.
אני מאחלת לכווווווולם שתמשיכו לכייף :-)
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע יקרה,
קרן אור01/03/2010צר לי מאוד לשמוע שעברת עוד ארוע חירום.אבל אני שמחה שזה מאחורייך ושמתוך זה למדת והבנת כמה אנשים רוצים לעזור,רוצים רק שיהיה לך טוב...אני בטוחה שאת רוצה זאת גם למען עצמך,ואני יודעת שאת מתמודדת וההתמודדות לא אחת בוודאי לא קלה.אני איתך במאבק הזה ואני מקווה שתוכלי לאפשר לכל החום והאהבה סביבך לחלחל לתוכך ושמתוך כך תוכלי לאהוב קצת את עצמך.האחזי בידיים המושטות לעברך הן ממשיות ואמיתיות יותר ,מאשר כל הכזבים והאשליות שה"א מנסה "למכור" לך.אני יודעת שאת יכולה,האמיני בכך!
חיבוק ותקווה לימים טובים וקלים יותר,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור שלי
נטע01/03/2010לקרן אור אהובתי!!!
מה שלומך????
איך את מרגישה????
כ"כ כייף לקרוא את ההודעה שלך את כל החום התמיכה והאמונה שלך בי. אני גאה בך!
ודווקא הפעם- האשליות והקולות האנוריקטיים הם לא אלו שהצליחו להפיל אותי , אני מרגישה שעבר עלי תקופה מוזרה שמצד אחד היתי רחוקה מה'א כלומר הקולות לא דיברו אלי בכלל... ומצד שני מרוב שהיא חלק ממני אני לא חשה אותה...
כל מה שעבר עלי היה חלום רע ו מוזר, כשהתעוררתי בטיפול נמרץ היה נדמה לי שנפלתי מהענן לא הבנתי איפה אני (כשהגעתי למיון הרגשתי סבבה,הגעתי לבית חולים באוטו עם הורי ואת זה אני זוכרת מעולה גם את ההמתנה ואת הבדיקות דם אני זוכרת אפילו זוכרת שפגשתי את המורה שלי מכיתה י ורק לאחר פרוצידורה שביצעו בי פתאום חלה החמרה ואז איבדתי הכרה) ניזנתי בזונדה ולא בגלל שלא רציתי לאכול השיקולים היו רפואים יותר מאשר נפשיים, לכן גם לאחר מיכן לא הועברתי" לאגף סגור" (כמו שפיחדתי) בסופו של דבר! אבל אין ספק שבלי הא לא' היתי מגיעה למצב הזה.. .אבל יחד עם זה לא הא' היא זו שגרמה לכך...הסבירו לי שזה תכונות אופי של גוף והתגובה שלו במצבים לא רגילים כמו במצבי סטרס. והגוף שלי במיילא הוא חלש ולכן התגובה החיסונית היתה כה מהירה וחריפה.
שולחת לך נשיקות והמשך ערב טוב:-)
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,נטע!
קרן אור05/03/2010צר לי שלא הייתי כאן כמה ימים,היו לי ימים מעט עמוסים...
בכול אופן,איך את מרגישה היום??איך היה לך לחזור למרפאה,ומה אומרים שם על מצבך??
עדכני,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום
נטע05/03/2010הי קרן אור שלי!
מה שלומך?
תודה על ההתענינות...אני בסדר מרגישה משוחררת.
היה מאד מועיל בטיפול...קיבלתי הרבה כוח. במיוחד נהנתי לחזור לראות את כולם הם קיבלו אותי מאד יפה...אפילו הקירות חיכו לי עם בלונים:-)
אני מקווה שהימים העמוסים שלך הם רק מסיבות טובות.
אני הולכת ומשתפרת. הבדיקות דם במגמת שיפור אבל יש עדיין צורך באיזון..
אוהבתותך שיהיה שבת שלום וסוף שבוע כיייייייף.
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע,
קרן אור13/03/2010שמחה לשמוע על מגמת שיפור,ומחזיקה לך אצבעות שמגמה זאת תמשך.
המשיכי לעדכן ולכתוב,אני איתך,
שיהיה שבוע מקסים,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שבוע טוב!!!!
נטע14/03/2010קרן אור המדהימה!!!
שבוע טוב.מה שלומך???? אבל באמת איך את מרגישה?
בדיוק שבת שעברה מאז שכתבתי את ההודעה הקודמת שלי.ומאז עברו הרבה מאד דברים. אני גאה בעצמי על ההחלטות החדשות שקיבלתי ואכן התקדמתי הרבה השבוע גם מבחינת המשקל כבר התקדמתי המון עד כדי כך שאני לא יכולה ללבוש את הבגדים שלי מלפני שלוש חודשיים!!!! כן זה אמיתי...אם זה עצוב או משמח לא אני לא יודעת כי קשה לי מצד אחד לעזוב את הבגדים שלי אבל מצד שני זה כייף לי לראות את ההתקדמות שלי במוחשי.!אז השבוע נסענו לירושלים לקניון ממילא (ליד העיר העתיקה) ולמלחה בשביל לקנות בגדים ,הרגשתי שזה ארוע מעורבב רגשות משמח ומאכזב ביחד אבל בסוף יצאתי מרוצה כי ההורים שלי עשו לי את זה כל כך כייף ומשעשע.את הבגדים הישנים שלי שהם די חדשים כבר ארזנו והעפנו מהבית ועל הקרטון כתבתי -"זכרונם לברכה".... אחר כך אבא שלי אמר אולי צריך לעשות תיקון ולכתוב "זכרונם לקללה"....חחח
וזהו , בינתיים כמעט כל בוקר אני אצל סבתי והיא ממשיכה לעשות לי בי'צפר תעסוקתי:-)
ויש לי תור לאבחון מקצועי של ביטוח לאומי ותור לעו"ס. לאחרונה פתאום נהיה לי קשר עם הע"וס של ביטוח לאומי ולא תאמיני היא באה אלי לבית חולים!!!!
זהו, אני עכשיו בשלב רגיעה כזה שאני חושבת ברצינות על המשך החיים שלי. . .ולגבי הקיץ יש לי כבר תוכניות -אני נוסעת לגל ולכן יש לי גם מוטיבציה גבוהה להתגבר לחלוטין.
וגם אני רוצה ללמוד כי זה חשוב לי , עד שנה שעברה חרשתי וטחנתי לימודים ואהבתי את זה. אני לא אכחיש שאני גאון במתמטיקה הוצאתי 100 ב 5 יחידות . אבל בחיים אני ממש לא מתקרבת להיות 100 וגם לא חמישים אז לפחות עם המתמטיקה שלי אני רוצה לעשות משהו.... אז מה את מציעה לי???? דרך אגב גם בביולוגיה וכימיה אני טובה. רק לא בחיייייייים....
אוהבת וחושבת עלייך
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה,
קרן אור20/03/2010נשמע שעם כל הקושי,את עושה צעדים מאוד משמעותיים ובריאים.וזה ראוי להערכה!
נשמע גם שהיום יותר מתמיד את מוכנה לצאת לדרך חדשה וזה כולל זוגיות ולימודים.לגביי הלימודים-אני חושבת שאם יש מקצוע שאת נהנית ללמוד,לכי תלמדי אותו.מגוון האפשרויות של עיסוק בתחומי המדעים הוא רחב טווח,ואני בטוחה שאחרי הלימודים ותוך כדי חשיפה שלך למגוון המקצועות, ודאי תמצאי תחום שיותר קרוב אלייך ותרגישי שכיף לך לעבוד בו.
שמחה לשמוע על הידוק היחסים בינך לבין גל,ובטוחה שהחופשה איתו,כרגיל,תעשה לך רק טוב!
תמשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות יקרות,תקווה לבנה27/02/2010
בנות יקרות,
מה שלומכן?
מדי פעם אני עוברת פה, מציצה ורואה מה שלומכן..
ישנן כאלו שכבר פה זמן מה, וישנן כאלו חדשות, המתחלפות..
איך אתן?
אני קצת בתקופה כזו, משתדלת להחזיק את עצמי ולוקחת המון אוויר לריאות, למלא אותן לחזור חזרה לשגרת החיים המלחיצה והלחוצה.
מאחלת לעצמי להגיע אל האור אותוו אני רואה, זה שהאמנתי שתמיד מחכה לי שם...אגב, מדי פעם אני אף נוגעת בו, ומדי פעם רק עוברת ליידו, ולפעמים האור מתחבא מעיניי..או שאולי זו רק אני שמנסה לחפש את ההגיון בתקופות מסויימות וכמובן ששם האור לא מופיע.
מישהי כאן זוכרת אותי?
גם אם לא, לגמריי מבינה ולא נעלבת, שהרי באמת הרבה זמן לא הייתי פעילה כאן.
קרן אור-
מקווה שאת ישנה לך כעת בנעימים, באמת מקווה, וכמובן עבור עצמי גם מקווה שברגע שאכנס למיטה ארדם, אמן אמן אמן!
מאחלת לכולכן שבוע טוב, כמובן חג שמח....
שלכן באהבה,
תקווה לבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה לבנה יקירה,
קרן אור28/02/2010שמחה מאוד למצוא אותך כאן שוב,בבית המופלא הזה שהיית עדה לכל שלבי הקמתו.ושאת מוצאת בו מקום לחזור.
יקרה,מותר לנו לעיתים לנוח,להרפות(להבדיל מלוותר..),כדי לצבור כוחות להמשיך.לא קלה היא דרכנו,כדברי המשורר,אבל יחד עם זאת,אני בטוחה ביכולתנו לשרוד גם את התקופות הפחות פשוטות,שעם כל הכאב וזה שלעיתים לא יכולים לראות זאת,הם אלו שבנו אותנו, והאמיני לי רק לטוב.
אז קחי נשימה עמוקה,נוחי מעט,השעני כשצריך (על מי שבאמת נמצא וכאן כדי להשאר),והמשיכי.כי האור נמצא שם ואני מאמינה שלא הגענו עד לכאן כדי לוותר.אפשר שנוכל לחיות אחרת.
במובן הזה את הרי יודעת שאני לא ממש שונה ממך.
חג פורים שמח,ואולי צריך לאחל לנו שדווקא מהיום נדע להוריד את המסיכות בפני החשובים לנו,
ונבין שאנחנו מספיקות כמו שאנחנו.או כפי שהגדרת זאת עוד מזמן:"פשוט אני".פשוט,ונכון.
חיבוק גדול!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה היקרה:
תקווה28/02/2010מה שלומך?! איך את מרגישה?
קודם כל ברור שאני זוכרת אותך, אני לא יודעת עם את זוכרת אותי אבל אני כן זוכרת אותך- בהתחלה הופתעתי קצת כי הכינויים שלנו די דומים וזה עורר בי הרגשה קצת מוזרה אח"כ אני זוכרת אותך כמישהי כמו כולנו כאן שנתמכת ותומכת, אני זוכרת אותך כמישהי שמרגישים את החמימות בתגובות שלה אני זוכרת אותך כמישהי שלמרות שלא תמיד ברור לי מה סיפור חייה ברור לי שהיא נמצאת במקום הנכון,
אז שיהיה לך חג שמח ושבמקרה שלנו באמת יקיים "ונהפוכו"
שנדע להרגיש שאנחנו מספיקות כאנחנו ושאין צורך בשום דבר נוסף
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה לבנה ותקווה
נטע28/02/2010הי תקווה לבנה ותקווה היקרות.
מה שלומכן?
תקווה לבנה- לא היית פה המון זמן.איך את מרגישה?
אני גם כן זוכרת אותך ולא יודעת אם את זוכרת אותי....
תקווה- איך היה אצל הרופא נשים?לא שוכחת אותך.... חושבת עלייך.איך בצבא ככה?
חג פורים שמח:-)
אוהבת נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרות!!!!
תקווה לבנה01/03/2010בנות יקרות,
צר לי על השעה, בעיקר בפני עצמי...
קרן אור היקרה- דברייך, אמן שנדע להוריד את המסיכות בפני הקרובים אלינו, מאמינה שאני כבר עושה זאת אגב, לאט לאט מצליחה להסיר מעלי את ההגנות ומאמינה אמונה מוחלטת, פשוט כך, ועדיין אני פשוט אני, ועם זאת יודעת כמה לא פשוט, אך כבר לא מנסה לשנות זאת, ולמרות כל ההסתייגויות שעולות לא פעם, לקבל את החיים שפשוטם, לא קל לומר ולא קל לבצע, כמובן עבודה יומיומית ואף ממש רגעית.
תקווה ונטע היקרות-
אני בסדר, מאמינה שתמיד במקום יותר טוב מהמקום הקודם שהייתי בו, מאמינה שאצלי זה תמיד יהיה ככה, תמיד אהיה במקום יותר טוב מהעבר שקדם להיום, אם כי לא תמיד מרגישה זאת.
במקרה שלי אין לאן לחזור אחורה, תמיד קדימה, אסור לי בהחלט לחזור אחורה, ה"אחורנית" אצלי מאוד מסוכן, ועל כן משאירה את עצמי באיזשו מקום שנותנת לעצמי לא פעם להתנדנד, אך עדיין באותו המקום, לא חוזרת אחורנית..רק קדימה, למרות הקושי, מקווה שתוכלי להבין....
לא תמיד קל, אבל בהחלט לא חוזרת אחורנית, זה לא משהו אפשרי בכלל עבורי.
ומה שלומכן אתן? אשמח לשמוע..
נטע, איך את? ותקווה יקרה, האם את כבר בטיפול? איך את מרגישה?
חיבוק ענק לשלושתכן, יקרות!!
ומקווה שאתן במיטותכן כבר, ישנות וצוברות אנרגיה למחר..
ואמן שיהיה לנו יום פחות סוער, בשמיים ומכל הבחינות.
שלכן באהבה ואיחולי לילה טוב,
תקווה לבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה!
קרן אור01/03/2010אני רוצה לומר לך שאני יודעת כמה להוריד את המסיכות הוא לא מעשה קל,ובייחוד שכל החיים המסיכות האלו שירתו והיוו את חומות ההגנה שלנו.ולכן אני מעריכה מאוד את יכולתך לעשות זאת.גם כשברור לי שלא קל לך,גם כשלעיתים פשוט רוצים לוותר ולהניח את כלי המלחמה בצד.את ממשיכה ומההיכרות איתך בשנתיים האחרונות אני יכולה לומר לך שלא אחת אני מוצאת את עצמי נפעמת לנוכח הכוחות והאמונה איתם את ממשיכה.ואני יודעת שלא היית רוצה בהם,שהיית מוותרת עליהם,אבל יחד עם זאת,כוחות מתגלים לנו רק במצבים משבר.אני יודעת שאת מסוגלת להם.ואני בטוחה ביכולתך להתקדם לכיוון השאיפות והחלומות שלך,וזה משהו שאף אחד לאיכול ולא יוכל לקחת ממך לעולם!.את צודקת,אין טעם להסתכל לעבר,כי כשמסתכלים אחורה מאוד קשה ללכת קדימה.אם יש משהו שלמדתי ממך הוא שאפשר לנצח אפילו את נסיבות החיים!
מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאני איתך ,ושאני שולחת לך מקבץ של כוחות,שאולי לא יכולים לעזור באמת,אבל משקפים את הרצון הכנה והאמיתי להקל עלייך.
חיבוק גדול וכנה!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקירתי
לונה02/03/2010"לנצח את נסיבות החיים", קרן אור יקרה....את צודקת, משפט מוכר לי, אמן, אמן, אמן, שאוכל לומר עוד הרבה שנים גם שניצחתי את נסיבות החיים, עד כה ניצחתי? שואלת בחצי סימן שאלה, נוטה להאמין שכן...כמובן, הרי ברור, אבל לפעמים את יודעת...הראייה המשובשת, גורמת לנו לראות את ה"כאן ועכשיו" דווקא ברגעים שלא צריך להתמקד בכך...כי ה"כאן ועכשיו" שלי לא תמיד מעיד על התמונה כללית.
קיבלתי כוחות רבים מתגובתך, ממילותייך, את הרי יודעת אני קוראת בשקיקה כל מילה ומילה, נותנת להן לחלחל לתוכי.
וגם במילים יש כוחות רב, שלא תמיד ניתן להסבר...אבל אני מצאתי ים של כוחות במילים, כוחן מבחינתי הוא כמעט בלתי נגמר, משום שזה כמעט הדבר שהכי עובד אצלי אפילו ברגעים הזוועתיים שרק יש רצון לחפור בחול ולהטמין את ראשי, שם המילים מצליחות לעבוד, וזה מראה על כוחן הרב!
מצטערת על הימים העמוסים, התגעגעתי...אוטוטו זה נגמר....
חיבוק גדול אוהב ואמיתי
שלך
תקווה לבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה שאת,
קרן אור05/03/2010אז עכשיו כשהלחץ כבר מאחורייך,ואחרי שהטענת מעט את המצברים(...),כבר אין תירוצים...חחח..
אני שמחה שאת שואבת ממילותיי כוחות,אמונה וחום,כי אלו הן כוונותי ואני שמחה שזה מצליח לעבור אלייך באופן ובצורה שהייתי רוצה.
אין ספק שבמצבי משבר אנחנו מתנהלים בכאן ועכשיו ולא פנויים לראות את התמונה הכללית,ואולי גם האמונה מעט קטנה,הרצון הופך למעט לא ברור יחד עם העייפות, משחקים כאן תפקיד.אבל אם יש משהו שאני מעריכה אצלך זה את היכולת לקום מיד אחרי ולהזכר למה .אני תמיד אומרת שאין כוח יותר חזק מכוח הרצון(אפילו לא טעם השנאה העצמית,שמנסה להדחף ולעיתים מצליחה..),וזה משהו שלאף אחד אין יכולת לקחת מאיתנו.אני מתייחסת לכל התפאורה מסביב כרעשי רקע.לפעמים חזקים יותר ולפעמים פחות .אבל אם תחשבי על זה,הם לא באמת קיימים,הם לא אלו שמשפיעים עלינו כמו הכוחות המנוגדים בתוכנו..שם צריכה להתבצע עיקר העבודה.
מאחלת לך,ולי,שנוכל תמיד לזכור למה,שנביט לתוך נפשנו ונקשיב למה שהיא רוצה לומר לנו,ושמתוך כך נשאב תמיד את האמונה והכוח לעבור יום ועוד יום,ולנצח גם את נסיבות החיים.
אני בטוחה שזה אפשרי,
חיבוק חזרה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תקווה לבנבנה...
נטע01/03/2010הי תקווה לבנה !
מה שלומך?
כייף לשמוע ממך...מה שלומך יקרה?
אך החיים?איזה שלב את בחיים? סורי שאני לא זוכרת...
אני בשלב סימן שאלה לא בתיכון ולא בצבא.בדיוק ככה תקועה בין לבין...בינתיים נידודי בית חולים ביקורות טיפולים מעקבים...ומקווה כבר לסיים ולהתחיל שנה הבאה שנה חדשה ויפה.
באשפוז האחרון שלי התברר שאני סובלת מבעיה בכליה ולכן כל המצב שלי התדרדר דרסטי אז הכל הפך לכואב עוד יותר אבל אני מנסה להתגבר ,
מבחינת הטיפול-אני די הרבה זמן לא הלכתי למטפלים שלי פשוט כי היתי בבית חולים.אבל לקראת סוף האשפוז קיבלתי טיפול קצר מהמטפלים שהגיעו לבקר :-) ובנוסף- קיבלתי טיפול על ידי עובד סוציאלי דרך הבי"ח.
את גם לא ישנה בלילה? הכל בסדר אצלך?
המשך יומטוב
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע היקרה!
לונה02/03/2010נטע יקרה,
איך עבר היום? איך את מרגישה?
לגביי שאלתך, אני אכן לא ישנה בלילה, מתקשה מאוד..מרגישה כעת את כל העייפות הזו, ומתפללת להרדם הלילה....כי אני יודעת שהיום הגוף שלי מאוד עייף פיזית, ואני חייבת לאפשר לו את המנוחה הזו, החלטתי הפעם שגם אם לא ארדם, לא אזיז את עצמי מהמיטה...לא אכתוב ולא כלום, פשוט אשאר במיטה.
מצטערת לשמוע על מה שעברת בתקופה האחרונה, מקווה שכעת את בהתאוששות, שמחה לדעת שהייתה חזרה למטפלים, ואף מרגישה ממך איזו הקלה בעיניין...אני צודקת? מדהים שהצליחו להקל עלייך, שמחה לדעת ואיזה יופי שאת מאפשרת לעצמך!!
בריאות בריאות בריאות, כמה זה חשוב...אסור לנו לפגוע בעצמנו יותר, זכרי, אנו משלמות את המחיר אחה"כ, ולפעמים הוא כואב מדי וקשה מדי..
צר לי להגיד לך שאין לי ממש תיאור של תקופה כעת..בעיקר עמוסה ומעייפת
וכעת אני באמת אפרוש למיטה, כמו שהבטחתי.
מאחלת לך שינה נעימה ושקטה,
ומחר יום טוב ורגוע.
תקווה לבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילה בוקר
נטע02/03/2010הי יקרה!
שמחה לשמוע ממך ועוד יותר שמחה שאת במיטה...כולי תקווה שאת חורפת ושקועה בחלום התשיעי..
איך עבר עלי היום, בסדר גמור! ואיך עבר אצלך? אני שמחה וכן,בהחלט מרגישה הקלה , מכל הבחינות! מחר אני הולכת לטיפול!
אני מבינה שאת ב"שום תקופה"....העיקר שטוב לך ותקחי את הזמן שלך להחלים...
כמה שנים את נאבקת? ואו אני לא מאמינה שאני כבר 3 שנים כמעט במערבולת הזו!!!
מחר אני הולכת לטיפול! ווווי ואני מרגישה מוווווווווזר...מרגישה שמחר אתחיל דף חדש.כאילו מחר זה יום חתונתי:-) חחח כי אני יודעת שמחכים לי כבר הרבה זמן שאחזור...
אני ממש רוצה להתחיל חיים חדשים, אני שבעה מכל הקולות האנוריקטים ומהחיים האלו מההרעבה העצמית והנפשית . אני רוצה חיים חדשים ובריאים רוצה לחיות בבית שלי עד 120 בריאה ושמחה כמו שנבראתי....
היום זו אני שפותחת בהודעה את היום וסוגרת את אתמול.
אז מאחלת לך ולכוווווולם חלומות פז
ו----בוקר טוב!
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
תקווה לבנה01/03/2010וכמובן שאני זוכרת את שתיכן!!!! איזו שאלה בכלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור היקרה?תקווה24/02/2010
מה שלומך? איך את מרגישה בימים אלו?אישית אני כותבת אליך מהשירות עם צינון מעצבן- גם כואבות לי האוזניים מה שלא קרה לי מאז שהייתי קטנה (מאז שנולדתי היו לי בעיות עם האוזניים-וכשגדלתי פשוט יצאתי מזה, כנראה כחלק מתהליך ההתבגרות....)
אני חייבת לציין שאני סוג של גאה בעצמי כי ניסתי לקבוע תור לרופאת נשים ברעננה, אמרו לי שהיא לא מטפלת בחיילות נכון לעכשיו אז בלי נדר אתקשר לרופאת נשים אחרת ואנסה לקבוע תור, פשוט לוקח לי זמן כי אני מפחדת מזה קצת- מפחדת מהידיעה שאני יודעת שאם אהיה כנה עם עצמי לגמרי אני יודעת בדיוק לאיפה זה מוביל..
בזמן האחרון אני משתדלת לאכול נכון אבל יש לי סוג של מחסום כזה שאני שונאת להודות בו אבל בתוך תוכי יודעת שהוא קיים- למרות המשקל הנמוך שלי אני לא כזה רוצה להשמין אני אוהבת את עצמי כמו שאני, אני פשוט לא בטוחה עם אני אוהבת את הדבר הנכון או לא...
בכל אופן אשמח לשמוע מה קורה עם כולן...
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור25/02/2010ראשית,רוצה לשלוח לך איחולי החלמה מהירה ולברך אותך על הצעד הראשוני בטיפול בעצמך.מה עם לעשות בדיקות דם ובדיקות הורמונים ולהגיע איתם לרופא??החשש שלך מובן לי,אבל את יודעת,זה שלא מדברים על משהו או מתמודדים איתו שחור ע"ג לבן,לא גורם לו לא להתקיים.את הרי יודעת בתוך תוכך שמשהו לא תקין,אל תתני למצב הזה להידרדר עוד יותר.
בשורות האחרונות שלך אני שומעת את הקולות האנורקטיים עולים שוב,ואני חושבת שאם כבר מדברים על כנות עם עצמך,כדאי לפנות לטיפול.אני חושבת שדחית את זה מספיק,תהינה הסיבות מוצדקות ככל שתהינה,בריאותך קודמת לכל.
נשמע גם שהסיבה לאמנוראה שלך נעוץ בתת משקל שלך,זאת הדרך של הגוף שלנו לאותת לנו שכמה שננסה להתכחש לזה,הגוף משקף לנו את מה שהראש מסרב לקלוט.אבל את זה את כבר יודעת,נכון??
מה עם טיפול?????????
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)