מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית במשפחהרות29/12/2012
היי,
אני נורא מבולבלת ואובדת עצות והחלטתי להעלות לכאן את מה שמעיק עליי בתקווה להבין כמה דברים ולסדר לעצמי את המחשבות בראש..
אני בת 21 עוד מעט באה ממשפחה חרדית (היום כבר לא).
כשהייתי ילדה הייתי גרה אצל סבתי, אח של אימי שהוא גדול ממני בעשר שנים בערך היה מטריד אותי מינית.
אני לא זוכרת בדיוק באיזה גיל, משערת שבין 7-9, הוא היה כביכול משחק איתי משחק שבמהלך המשחק הוא היה נשכב מעליי מנשק אותי מתחכך בי ולבסוף במגיע לסיפוקו...
באותו זמן לא הייתי חשופה כ"כ לנושא המין ולא כ"כ ידעתי מה זה אומר אבל הבנתי שמשהו לא בסדר, מצד שני לא התנגדתי להטרדות שלו, זה נתפס מבחינתי כמשחק.
בסביבות גיל 12 זה עבר שלב אחד קדימה, זה הגיע למצב שהוא כבר הראה לי את איברו וגרם לי ליגוע בו, באותה תקופה כבר הבנתי שזה לא בסדר אבל לא יודעת למה לא התנגדתי. בשלב מסויים הוא התארס ובאותה תקופה הוא ניסה שוב ואמרתי לו שזה לא פייר כלפי כלתו לעתיד וביקשתי שיפסיק. מאז חדלו כל ההטרדות...
אני המשכתי הלאה ומשום מה לא היה בי כעס כלפיו.
היום אני נמצאת במערכת יחסים כבר חצי שנה לפני כחודש סיפרתי לבן זוגי על המקרה (יש לציין שאף אחד מהמשפחה לא מודע לסיפור). חבר שלי קיבל את זה נורא קשה זה מאד הרתיח אותו והוא לא מוכן לסלוח ורוצה לנקום באותו דוד.
אני איכשהו קברתי את הנושא הזה אבל נראה לי שאין מנוס מלעשות עם זה משהו...
אני לא יודעת אם אני רוצה לפתוח את הנושא, אם אני עושה את זה בשביל עצמי או עבור חבר שלי (שלטענתו הוא לא יוכל לחיות בעתיד ב"שלום" עם אותו אדם)...
אני מאד מפחדת מהמצב שזה ייצור במשפחה, מעגמת הנפש שתיגרם לאשתו וילדיו..
מצד שני מפחידה אותי המחשבה שאולי הוא עושה את אותו דבר לביתו הקטנה?
האם במקרה כזה חל חוק התיישנות?
תייעצו לי מה לעשות, אני כבר ממשששש מבולבלת..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית במשפחה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך30/12/2012רות שלום
ליבי איתך, עדיין אין התיישנות ויש הרבה מה לעשות.
הסיבה לעשות עם זה משהו, צריכה להיות קודם כל מתוך חוב שלך כלפי עצמך, יש כמובן הרבה סיבות נוספות וטובות.
אוכל לתת לך ייעוץ ספציפי רק לאחר שאשמע את כל הפרטים וכל זה כמובן אינו אפשרי באמצעות הפורום.
אשמח לעזור לך אבל באפשרותך כמובן לפנות לכל עו"ד אחר המתמחה בתחום זה.
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצהרה למניעת הטרדה מיניתאבנר24/12/2012
שלום רב.
מחפש אמנה/הצהרה קצרה להחתמת מטופלים אצל רופאת שיניים בכדי שלא יטרידו אותה מינית.
האם קיים דבר כזה מוכן ומובנה או שמא עלינו "להמציא" כזאת לבדינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרה למניעת הטרדה מינית - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך25/12/2012שלום
אינני מכיר משהו מובנה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא נשים שליסתם פציינטית19/12/2012
אני קרובה לגיל 40, נשואה + 2 ילדים . חברה אומרת שאני "מלכת הקרח" אולי כי חיצונית יפה אך לא נותנת לאף אחד סיבה להתקרב אלי ואפילו לחשוב על כך. אבל זה לא מנע מרופא נשים שלי מזה 11 שנים לנסות לחזר אחריי. בהתחלה זה היה בדיחות בסגנון "איך המאהב שלך ? אולי את צריכה מאהב?" לא התייחסתי לזה ברצינות.לאט לאט בביקורים אחרונים אצלו הרגשתי אי-נוחות בקרבתו , במבטו .אני מבינה שביקור אצל רופא נשים זה תמיד לא נעים , מביך אפילו אך זה לא רק זה .הוא ניסה להתקרב ולנשק , הבדיקה היא שונה ... בקיצור אני לא מסוגלת לתאר את הכול. באחד הביקורים שאל : "איך זה שאנחנו מכירים כבר הרבה שנים ואת אף פעם לא נתת לי? " לא ידעתי איך להגיב והשתדלתי לא לחשוב על זה אך אתמול בביקור האחרון הוא ביקש לנשק אותי. לא סתם לנשק ... הוא היה קרוב מדי אליי מיד לאחר הבדיקה שהדלת נעולה,שם את שתי ידיו מסביבי על שולחן הבדיקה וניסה לנשק. אני כותבת ורועדת מכעס עליו ובעיקר על עצמי. הייתי צריכה לעצור את זה עוד בבדיחות הלא מצחיקות שלו אבל גם הוא ,אין לו שום זכות להתנהגות כזאת . הסיטואציה הזאת כל הזמן מסתובבת לי בראש , אני לא מצליחה להרדם בלילה , לא יודעת מה לעשות. חשבתי על תלונה עליו אבל אני לא יכולה להוכיח כלום , זה מילה שלי מול שלו . מה עושים ? איך מתמודדים עם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא נשים שלי - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך19/12/2012שלום
צר לי לשמוע מה שאת עוברת.
היחסים בין הרופא לבינך הינם יחסי מרות בין מטפל למטופל ומה שאת מתארת הינו ניצול אסור של מרות ובמילים פחות עדינות: הטרדה מינית, תקיפה מינית ועוד.
האפשרויות החוקיות שבפנייך מגוונות ואם הענין יטופל נכון, לא תהיי במצב של מילה מול מילה אלא במצב שיאפשר לך לקבל החלטות ולקחת יוזמה.
ייעוץ ספציפי יותר אפשרי כמובן, אך בהתייחס לנושא - ראוי לעשות זאת באופן אישי ולא באמצעות הפורום.
באפשרותך לפנות כמובן לכל עו"ד אחר אך ודאי לפני כן שהוא מתמצא היטב בתחום זה.
בכל מקרה אל תכעסי על עצמך, את לא הגורם הרע בפרשה הזו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרדהחגית17/12/2012
האם סבא מנשק את נכדתו יותר מדי והנכדה אומרת לו להפסיק והוא לא מפסיק האם זההטרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך17/12/2012שלום רב
על מנת שזו תיחשב הטרדה ההתנהגות צריכה להיחשב כמעשה מגונה (מעשה לצורך גירוי סיפוק או ביזוי מיני) או כהתייחסות המתמקדת במיניותך או כהתייחסות מבזה ומשפילה באשר למיניותך.
לא נראה שמדובר באחת מאלה והדרך המומלצת להפסיקה הינה להגיד לו באופן אסרטיבי וברור שזה מפריע לך מאד ושאת מבקשת ודורשת שהוא לא יחזור על זה. אם אין ברירה, שיקלי להפעיל בן משפחה שיאמר לו את זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובתך
חגית17/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?נורית16/12/2012
בעקבות הטרדה מינית שעברתי מצד עובד זמני בחברה שלנו קיבלתי פיצוי כספי ממעסיקי ואף טיפול פסיכולגי על חשבונו. אני מרגישה שאני לא זקוקה לטיפול אבל אם הוא מציע בחינם אולי כדאי לקחת שמא יתעורר משהו בעתיד. העניין הוא שהוא סגר טיפול עםפסיכולוג שגם בעיר הסמוכה אבל אין לי אוטו והוא לא מוכן לתת לי ללכת לפסיכולוג אחר. האם יש לי זכות לדרוש או כדאי לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך16/12/2012הי נורית
צריך לבדוק את מהות וגובה הפיצוי שקיבלת מהמעסיק. מימון הטיפול הפסיכולוגי אינו יכול לבוא במקום פיצוי מלא על הפגיעה בך. כמו כן מה עם פיצוי מהמטריד?
חשוב שעו"ד המצוי היטב בתחום זה ישמע ממך באופן ישיר את כל הפרטים הספציפיים וישקף בפנייך את ההיבטים החוקיים הנוספים של הענין ואת זכויותייך.
חשוב גם לבדוק היטב את האופן בו המעסיק נהג כלפייך על מנת לשלול אפשרות שיש כאן מצידו ניסיון לכאורה להשתיק את הפרשה ולמזער נזקים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לאליבי05/12/2012
מדברים עדיין על פרשת ורדה רזיאל ז'קונט והתגובה שלה למישהי שביקשה את עצתה לגבי "כמעט אונס". מה דעתכם על המקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא - תגובה
צביה כפיר M.S.W05/12/2012שלום ליבי.
אינני יודעת על מה את מדברת, לא שמעתי את ורדה או מה היא אמרה. לכן אינני יכולה להתייחס.
צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך05/12/2012שלום
לא שמעתי את השיחה ואני יכול להסתמך רק על כתבה באינטרנט. במלוא הזהירות אגיד שאם הדברים שיוחסו לכאורה לורדה רזיאל ז'קונט אכן נאמרו כפי שמפורט באותה כתבה, אני יכול להבין את הביקורת שהופנתה כלפי הדברים.
אני מייצג הרבה נפגעות תקיפה מינית/הטרדה מינית ובמקרים שאני שומע ממישהי דברים כפי שמתואר בכתבה, אני מגלה הרבה אמפתיה ומחפש את האשם בפוגע ולא בנפגע.
את דעתי על תופעת/מגפת ההטרדה המינית את מוזמנת לקרוא במאמרים רבים בנושא זה המופיעים באתר שלי.
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופה ביותר!!!אנונימי!!22/11/2012
שלום, אני במצב מיואש ואני לא יודעת מה לעשות!!..אני באה ממשפחה דתית לאומית אם אפשר לומר מאוד מאוחדת ומלוכדת והכל בחיים דיי בדרך שמחה ומאושרת..אחותי נשואה פלוס ילדה זוג צעיר מאוד וגיסי הוא אדם חם ונחמד..גיסי היה מחוץ לביתו כמה ימים ואני הייתי אצל אחותי כמה זמן לאחר שחזר הביתה נכנסתי להתקלח אצלם ולקראת סוף המקלחת גיליתי שהפלאפון שלו במקלחת מתחת לכיור בזווית מאוד מוזרה לקחתי את הפלאפון שלו לפני שיצאתי וגיליתי שזה היה על וידאו וכל המקלחת שלי הייתה מתודעת!!עכשיו במבט לאחור אני נזכרת שהרבה פעמים שהייתי אצלם הפלאפון שלו היה במקלחת כשהייתי שם אך לא ייחסתי לזה חשיבות!!..אני נואשת ולא יודעת מה לעשות...הם זוג צעיר (23)מקסים ומאוהב
אנחנו אוהבים אותו במשפחה..אני פשוט בשוקקק מכל העניין ולא יודעת איך לאכול אתזה..בבקשה בבקשה צריכה עזרההה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה ביותר!!! - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך22/11/2012שלום לך
צר לי לקרוא מה שאת מספרת.
המעשה שאת מתארת הינו "מעשה מגונה" המהווה עבירה פלילית וכן עוולה אזרחית. מבחינה משפטית עומדות לרשותך אפשרויות שונות, אולם אני מניח שהקרבה המשפחתית מעמידה בפנייך דילמות קשות, וזוהי משוכה שעלייך לעבור לפני ההחלטה באילו צעדים לנקוט.
אני מניח שלהיבטים הלא משפטיים תתייחס חברתי לניהול הפורום.
היי חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות דחופה ביותר!!! - תגובה - תגובה
צביה כפיר M.S.W23/11/2012שלום לך.
מאוד עצוב לי לשמוע מה קרה לך
אכן הסיטואציה המשפחתית מאוד מסובכת, אולם עליך לחשוב על עצמך בראש וראשונה.
אינני מציעה לנקוט שום צעדים אופרטביים לפני שאת מתייעצת וחולקת את הסיפור עם אנשים שיכולים לתמוך בך. האם מישהוא מלבדך יודע?
שלב ראשון הוא לא להישאר לבד עם הסיפור, חפשי דמויות תומכות בסביבתך וחלקי עימן את הסיפור
אינני יודעת מאיזה אזור את בארץ, הייתי ממליצה על מפגש טיפולי קצר עם מטפלת המבינה בפגיעות וגם שייכת למגזר הדתי לאומי, ויש כאלה.
מפגשים איתה יוכלו לסדר את הדברים מבחינתך, להקל על הבדידות, להבין את הסיטואציה שבה את נמצאת ולחשוב ביחד מה יכול להיות הכי נכון לך.
אם תכתבי לי באתר מאיפא את בארץ אולי אוכל גם להמליץ על מטפלת
לבי לבי אליך.בהצלחה צביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביה שלוםיונית21/11/2012
עקב רשלנות רפואית של רופא אחד שחתך את איבר המין שלך הילדה שלי
ורופאים שלקחתי אותה משיכו בזה
שלוחת לך תמונה איך זה נראה
התמונה שהילדה בת שנה ושלוש חודש
כיום הילדה בת שלוש מחצי
וזה סגור על השפתיים הגדולות
אף רופא לא רוצה לטפל בה
ולא פרטי
מפנים אותי מרופא לרופא
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביה שלום - תגובה
צביה כפיר M.S.W21/11/2012שלום יונית.
המראה קשה לצפיה ואני רק יכולה לחשוב כמה קשה לך בתור אימה של בתך להתמודד עם זה.
לצערי אני אינני יודעת מה להמליץ לך, אני חושבת שעו"ד ויינריך אולי יכול לעוץ עצה משפטית.
יש פה כמה התלבטויות, אחת היא פיצויית כלכלית על הנזק. שניה היא תפקודית לעתיד, רק רופא מוסמך לענות על זה. האחרת היא לגבי התמודדות נפשית של הילדה בעתיד אם חס וחלילה לא יתוקן הנזק, אבל זה לא מתאים לשלב הנוכחי בחייה.
אישית, נראה לי שכל הדברים שווים תביעה משפטית אבל זו דעת הדיוט לא מומחה.
מצטערת שאינני יכולה לעזור יותר.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביה שלום - תגובה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך21/11/2012שלום
המקרה נדון בשיחה אישית ואינו ענין לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביה שלום
יונית26/11/2012צביה תודה על הרגישות
אבל את יודעת מה הכי מדהים אותי
שאני פונה לאנשים מומחים ,שזה התחום שלהם
ואף לא עוזר לי בעינין
רק מפנים אותי לאחד אחר
וכול אחד כותב שהוא מומחה בנושא
בעל עשר שנים נסיון ומעלה
מה קורה פה?
אני רוצה למישהו יטפל בילדה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביה שלום - תגובה
צביה כפיר M.S.W26/11/2012שלום יונית.
ליבי ליבי אליך, אך דרך האתר לא ניתן לעזור לך יותר ממה שכבר נאמר או נכתב.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להסביר לי מה כתוב ?
יונית27/11/2012פורום תקיפה מינית - פגיעה מינית הוא המקום לספר, להתייעץ ולקבל תמיכה בנושא הטרדה מינית. פורום תקיפה מינית - פגיעה מינית יעסוק ב: תקיפה מינית, הטרדה מינית, מעשה מגונה, מעשה מגונה בקטין, תלונה על אונס, פגיעה מינית ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להסביר לי מה כתוב ? - תגובה
צביה כפיר M.S.W27/11/2012שלום לך שוב יונית.
מה שכתוב הוא ההסבר למה יכולים להיות תכנים להתייחסות בפורום.
אני מבינה מפנייתך החוזרת כי אינך מצליחה למצוא תשובות ומענים למצוקה שלך.
לצערי, כמו שכבר כתבתי לך בעבר לא ניתן דרך הפורום לעזור לך יותר.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אני19/05/2013הילדה בת 4 ללא טיפול,וולא שירות מקופת חולים.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
עו``ס שירלי קורין19/05/2013תפרטי במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
אני19/05/2013יש תמונה של הבת שלי לפני כמה שנים מצב נשאר כך
ללא טיפול וללא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב - תגובה
עו``ס שירלי קורין26/05/2013שלום לך
לא ברור לי על מה את מדברת. אם קשה לך דרך הפורום את יכולה ליצור קשר, אענה לך בשמחה. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כתוב בהודעות למעלה
אני23/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניצול והטרדה מיניתאנונמי19/11/2012
כשהייתי בת 12 הוטרדתי מינית ע"י ידידי הטוב ביותר.
סיפרתי על ההטרדה שנה לאחר מכן לחברותיי והן סיפרו לבית הספר אך לעולם לא שיתפתי במה שקרה לי שם.
היום (אני בת 14) אני עדיין חושבת על המקרה,אני בדיכאון במרבית מהזמן ואני פשוט מרגישה שבורה.
אני כבר לא יודעת מה לעשות אם עצמי יותר.
אף אחד לא באמת מבין אותי,חברות שלי לא מביינות באמת כמה רע וקשה זה ואמא שלי אומרת שאני צריכה להתרכז יותר בלימודים.
אבל אני פשוט לא יכולה לתפקד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זה בא ולא הולך לשום מקוםלירי12/11/2012
לפני יותר מ 5 שניםהייתי בסיטואציה מאוד לו נעימה.
הייתי יו"ר קלפי והכרתי את x כנציג אחד המפלגות.
אני לא זוכרת ששדרתי לו שום דבר מעבר ליחסי העבודה.אך דיברתי על יח"צ ועל כמיהתי להשתדרג ולהצליח בתחום.
אבל בגלל המומנטום היות ולמדתי יח"צ ודוברות אמר שיש מקום לעזרה
במציאת עבודה לאחר הבחירות.
דיברנו כמה פעמים בטלפון ואף נפגשנו פעם אחת לצהריים במקום הומה אדם.
בפעם השנייה קבענו מתחת למשרדו בבית קפה .השיחה לא הראתה שום סימנים למה שהולך להתרחש.אך הוא התעקש שהעבור למשרדו לשם קבלת אישור יציאה מהחנייה.
אני לא רוצה לפרט על דף זה את מה שעברתי בחדרו(שמחוץ לחדר היו המון אנשים שלא הנידו עפעף)
אבל הוא הכריח אותי לגעת בו בכוח -למרות התנגדותי ובכי מצידי -נעילת דלת ובסוף -"את עלובה.(לא היו יחסי מין -אך הכאב שנשאר משם לא עוזב אותי לא משאיר לי נחמה.אני כועסת -פגועה וכואבת
ניסיתי לכתוב לו פעם אחת -לשמוע סליחה טעיתי אך קיבלתי שטיפה וכמובן הכחשה
האיש הזה מתקדם לו אי שם ברזי הפוליטיקה ואני כואבת.
עזבתי את יח"צ .המשכתי בחיי אך זה לא נותן לי מנוח כל פעם שאני רואה תמונה שלו
או שומעת את השם שלו.והסיטואציה לא עוזבת אותי ,לא משאירה לי מנוח ...
אני חשבתי שאתגבר אבל זה לא עוזר שוב ושוב עולות בי התמונות
הרגעים המביישים האלה המחשבות מקוננות.המשכתי בחיי אך זה רודף אותי
מרגישה שצריכה עזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
לירי12/11/2012מה הכוונה מצבי מתאים לי היום?
אני בסביבות גיל ה30
סיפרתי למכרי והם הביעו הזדהות
אני מרגישה שהייתי רוצה לעבור לשלב אחר
לתבוע את הבחור או להגיש עליו תלונה
הכאב שלי לא עוזב אותי לא משתחרר
ניסיתי וזה לא עובד
כתבתי לו מכתב
חיפשתי מעט סליחה
אבל הוא צוחק עלי בריש גלה
אפילו נראה לי שלא מבין במה הוא טעה
ואם בכלל הוא זוכר מי אני ואת האירוע
כי ז\ה לא מצטייר ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
צביה כפיר M.S.W13/11/2012שוב שלום לירי.
במילותי, שלא הובנו, התייחסתי להאים מתאים לך היום כלכלית או אחרת ללכת לטיפול.
אני מבינה כעת יותר את מצבך, אני משערת שבמהלך היום גם עו"ד ויינריך יגיב לדבריך, הוא הכתובת לתשובות מדוייקות ואמינות לגבי התביעה שאת מדברת עליה.
תביעה לפעמים מאוד עוזרת, לפעמים היא לא מספיקה ולכן טיפול יכול לתת תמיכה נכונה גם בזמן שמתבצעת התביעה.
רק ימים טובים צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך13/11/2012לירי שלום
באפשרותך להגיש תלונה במשטרה וזו תחקור וככל שתגיע למסקנות שיש מקום להעביר המלצה לפרקליטות להגיש כתב אישום- תעשה כן.
באפשרותך גם להגיש תביעה אך עדיף להיכנס אליה לא במצב של גרסה מול גרסה אלא במצב שאפשר להוכיח ויש ראיות.
בד"כ אפשר גם להגיע לפתרונות לגיטימיים מחוץ לכותלי ביהמ"ש אולם גם הם תלויים בראיות ובאפשרות להוכיח.
האמור לעיל נכתב ברמה העקרונית ומבלי להכיר את פרטי המקרה.
אוכל לייעץ באופן יותר ספציפי רק לאחר פגישה אישית ושמיעת כל הפרטים.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונה
דני19/11/2012שלום רב, אני לא מצליח להבין למה את לא מתלוננת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונה - תגובה
צביה כפיר M.S.W19/11/2012שלום דני.
קשה להבין למה לא מתלוננים, זה נראה קלי קלות מהצד וחשוב שיקרה,
אולם להתלונן אינו תהליך רגשי פשוט, יש שלב של חקירות, התמודדות מול התוקפן, הצפה של החויה הקשה ועוד.
חשוב להיות מחוזקים רגשית ובעלי תמיכה לפני שמתלוננים. גם אז המחיר הרגשי לעיתים אינו שווה את הגשת התלונה.
צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ד''ר שיר דפנה-תקוע ?ריקי09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איפה ד''ר שיר דפנה-תקוע ? - תגובה
צביה כפיר M.S.W09/11/2012ד"ר שיר דפנה תקוע פרשה מניהול האתר כבר לפני מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל....
ריקי09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעשה מגונה בקטינה והתיישנותאנונימי07/11/2012
שלום , כשהייתי בגיליי 9-15 דוד שלי נהג לגעת בי במקומות אינטימיים באופן שיטטי במשך כל השנים הללו, כל השנים למדתי להדחיק את המיקרים הנוראים ול”התמודד” עם הדברים כיום ההנני בת 33 והחלטתי לא לשתוק יותר ולהתמודד מול המפלצת הזו , אינני יודעת מה עלי לעשות ? האם אני יכולה להתלונן על כך ? האם יש ענישה ?
שמח אם תייעצו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעשה מגונה בקטינה והתיישנות - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/11/2012שלום לך
צר לי לשמוע את אשר עבר עלייך ואני מאד משבח את החלטתך שלא לשתוק יותר.
מדובר בהטרדה מינית ובתקיפה מינית .
בנסיבות המיוחדות של המקרה המתואר טרם חלפה תקופת ההתיישנות ויש הרבה מה לעשות עם זה - הן מבחינת החוק הפלילי והן מבחינת החקיקה אזרחית.
לאחר שמיעת פרטים מדויקים אוכל לתת לך ייעוץ ספציפי יותר וזה כמובן אינו אפשרי באמצעות הפורום.
אני מקווה שתטפלי בענין בהקדם האפשרי, לא מאוחר מידי למצות את הדין עם אותו דוד על כל מה שעולל לך.
בהצלחה!!
עו"ד דורון ויינרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדת קטינה
אנונימי07/11/2012תודה רבה על תגובתך המהירה, מתי אוכל להתייעץ עימך ? האם ניתן לרשום לך במייל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדת קטינה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/11/2012שלום
בודאי. את גם יכולה להתקשר לטלפון המפורט כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתך-ניצול מיניר04/11/2012
תודה על התשובה. בהמשך לתשובתך אני בת 27 מסורתית ומלכתחילה הבהרתי לו שאני רוצה לחכות עד החתונה לא כל כך ברור לי המצב כי היינו חברים וגם אם בכיתי לפעמים באותם רגעים לפני או אחרי לא היה עליי איום פיזי ממשי ומצד אחד גם נהנתי אז המצב די מבלבל. מהי הגדרה של פגיעה מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך-ניצול מיני - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך05/11/2012שלום
המצב שאת מתארת אינו חד משמעי והמפתח הוא אם היתה או לא היתה כאן הסכמה חופשית (נטל השכנוע של ביהמ"ש הינו עלייך) וככל שלא היתה כאן הסכמה כזו - האם היה כאן מעשה מגונה (מעשה לצורך גירוי סיפוק או ביזוי מיניים). ישנן עוד אפשרויות אולם לא ניתן לפתח אותן ולהגיע למסקנות באמצעות שיחה פומבית בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-ניצול מיני - תגובה
צביה כפיר M.S.W05/11/2012שלום ר.
תודה לך על תוספת האינפורמציה ומקווה שתשובתו הברורה של עו"ד ויינריך עונה לך על שאלתך.
אני מגיבה שוב כי חשוב לי שתביני, שלא חשוב אם היתה תקיפה מינית או לא על פי החוק, אם את עברת חויה שמטרידה אותך, חשוב שלא תישארי איתה לבד.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי האם היה פה ניצול מיניר03/11/2012
שלום
לפני כמה חודשים היה לי חבר כחודשיים חשוב לציין שהוא לא איים עלי בסכין או משהו כזה אבל כשהוא רצה להתקדם מבחינה מינית (לא שכבנו אך התקדמנו קצת) הוא הלחיץ וצעק ופעם הוא אפילו שאל אם הוא צריך לשבור משהו כדי שדברים יתחילו לזוז מאז נפרדנו אנחנו לא מדברים אבל אני עדיין חושבת עליו ובוכה מידי פעם לפניו אף אחד לא נגע בי בצורה כזו האם זו פגיעה מינית, ניצול ואם כן כיצד אני יכולה לטפל בזה? אני לא רוצה ללכת לפסיכולוג כי אני לא רוצה שזה ירשם לי. בנוסף, היה מקלל אותי, הוא מודה שיש לו נטייה לאלימות ואפילו אמר לי שאצתרך להפסיק לדבר עם אמא שלי אם יבקש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צריכה עזרה כנה מאיש מקצועא27/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מנסה להעלות את התוכן של ההודעה
א27/10/2012ואני לא מצליחה! :,(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עכשיו זה יתפרסם
א27/10/2012אז ככה, עברתי לפני כמה חודשים מקרה מוזר עם בחור שלא אופייני לעצמי בכלל, אני לא יודעת איך נגררתי למצב הזה אפילו אני לא יכולה לספק תשובה לעצמי,
התחיל איתי בחור זר והפעיל עלי מניפולציה כנראה הייתי במצב רוח רגיש או מעופף והסכמתי שיגע בי אבל לא קיימנו יחסי מין מלאים אבל לא רציתי לעשות גם את זה,מאחר וגם ככה מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים עם גבר ואני בת 22 וחצי,זה לא אופייני לי ואני מרגישה שהוא חדר למרחב האישי שלי ואני לא באמת רציתי את זה הוא לא ממש אפשר לי להתנגד הוא ניסה לשכנע אותי שאני אגע לו באיבר מין אז רק רציתי שזה יגמר אז הסכמתי ועשיתי את מה שהוא רצה והוא נגע לי בחזה ולא הרגשתי טוב עם זה ואחרי זה הוא הלך ולא שמעתי ממנו יותר והרגשתי שעברתי סוג של תקיפה ואף אחד לא יודע מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)