מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתגברים עליו?רינת14/09/2010
היינו 4 שנים ביחד. עבר כבר חודש מאז שנפרדנו
ואני לא מצליחה לצאת מהדיכאון, גם בפעמים שאני מגיעה למצב שאני מחזיקה מעצמי יותר ואומרת דברים נכונים עליו (מה שהוא טעה בקשר) בערב אני נכנסת שוב פעם לדיכאון
לא משנה מה אני עושה, איפה אני נמצאת, או עם מי אני נמצאת אני חושבת עליו
הוא לא יוצא לי מהראש ומהלב...
אני לא נרדמת כל הלילה אני מרגישה שאני עוברת גיהנום! הגעתי כבר למצב של תת תזונה..
הוא לא שינה סיסמא באיזה אתר חברתי ונכנסתי לחשבון שלו וראיתי שהוא סיפר לחבר שלו שאתמול הוא היה עם מישהי, ואני רואה את כל השיחות שלו שבהן הוא מתחיל ומפלרטט עם בנות
אני יודעת שזאת טעות להיכנס אבל " הסקרנות שהרגה את החתול" עכשיו הרגה אותי
אני עדיין מאוהבת בו ולא מוצאת מנוחה,, אני לא מבינה איך הוא הולך עם בנות כל כך מהר
אחרי שהוא אמר שהוא מאוהב בי והראה את זה איך?
אין לו רגשות? בשניות הוא מחק את כל מה שהיה ביננו?
איך זה זה יתכן שאני סובלת וחיה כבר חודש בסיוט ואצלו הכל בסדר?
אפילו לא הספקתי לעכל את זה שנפרדנו וכבר אני צריכה לעכל את העובדה שהוא המשיך הלאה בחיים שלו.......
אני מרגישה שאני נמצאת בירידה שלא נגמרת
הייתי מתנחמת מהעובדה שגם הוא סובל ולא קל לו, אבל זה נראה ההיפך הגמור
אני כל כך רוצה לשמוע אותו, לדבר איתו, להיות איתו , אני פשוט מתגעגעת אליו מאוד והוא חסר לי ואני יודעת ובטוחה שזה לא מתוך הרגל
מאז שנפרדנו לא דיברנו והוא לא יצר איתי קשר.ואני?כל הזמן מקווה שהוא יתקשר , ואין סיכוי בעולם שאני יתקשר אליו כדי שנדבר גם אם זה יהיה תלוי בחיים שלי ולא מתוך גאווה מתוך ידיעה שאם אני זאת שמתקשרת הוא יתנהג ביהירות והאגו שלו יעלה
אומנם זה לא נגמר בריב אבל זה גם לא נגמר יפה, זה נגמר דרך הטלפון
איך אני יכולה לעזור לעצמי? חודש לא מספיק? כמה אני צריכה עוד לסבול בשביל להתגבר עליו?
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
א14/09/2010תמחקי את כל הגישה אליו את הטלפון ומספר הסלולרי שלו גם משרשימת השיחות נכנסות ויוצאות את המייל את המסנג'ר ה icq בפייס בוק תחסמי הכול של יהיה קיים רחוק מהעין רחוק מהלב. זה מה שאני עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת !!!!!
מיואשת15/09/2010רינתי נשמה אני כל כך מבינה לליבך ואני יתן לך עצה
תרעילי את עצמך נגדו כל הזמן תשימי נגד עינייך את החסרונות שלו אל תחשבי על היתרונות שהיה לך בקשר תחשבי על הדברים הלא טובים אם לא היה לך טוב בקשר הזה אז תגידי לעצמך עם כל האהבה שלך אליו שטוב שזה נגמר דברי עם עצמך תכתבי כל מה שאת מרגישה על דףי הכל אני עושה את זה וזה מאוד עוזר לי. תיסתכלי על עצמך במראה ותגידי לעצמך שאת שווה יותר ומגיע לך יותר
ובואי אני יגלה לך סוד.. הוא יהיה עם אלף בנות!!! ורק אחרי שהוא יעבור 4 5 בנות הוא יבוא ויגיד לך שאין כמוך ושהוא רוצה לחזור אבל את כבר תמשיכי הלאה ולא תרצי אותו תפסיקי לחכות לטלפון שלו נשמה תחשבי על מה שיש ולא על מה שאין תהיה חזקה אם הוא אחרי חודש הולך עם בחורה אחרת אז שיהיה בריא הוא לא שווה אותך . את היית מסוגלת לנגוע במישהו אחר? לא !! כי את אוהבת אותו! שילך שיהנה אל תעשי את זה לעצמך מתוקה אל תתעללי בעצמך תעצרי את עצמך מלהישתגע כי בסופו של דבר את תפליי חזק ואף אחד לא יוכל לעזור לך לקום. תעצרי את זה מלכתחילה!! אל תיתני לעצמך להישבר אל תגיעי למצב שאת פורצת בבכי!! תעצרי את עצמך ותאמיני בעצמך
ואת יודעת מה אני כל כך מבינה אותך אני עברתי לפני כמה זמן ניתוח וסבלתי מכאבי תופת ראיתי כוכבים שבוע היתה לי החלמה מאוד קשה וכשאני וחבר שלי נפרדנו לפני שבועיים אמרתי שאני מוכנה לעבור שוב את הכאבים של הניתוח כי זה בהרבה פחות כואב מלב שבור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתגברים עליו?
מיכל פאטל15/09/2010היי רינת,
מתןך דברייך עולה שאת עוברת תקופה לא קלה לאחר הפרידה, אך לא ברור מאיזו סיבה נפרדתם?
מה קרה שהביא לפרידה לאחר 4 שנים? ומדוע זה נעשה דרך הטלפון ולא באופן אישי כפי שראוי בין אנשים בוגרים?
בהתייחס למה שכן העלית , אכן - אין כל סיבה שתמשיכי לסבול . במידה ואת חושבת שנכון עבורך/עבורכם ליזום שיחה פתןחה וגלויה ולברר האם יש מקום לשקם את מע' היחסים- עשי זאת.
במידה ולא - עלייך להמשיך בחייך, כלומר להיות בין חברים/ות, לבלות, להיות עסוקה בעבודה, או בתחביבים שונים וכל מה שגורם לך לתחושה טובה וחיונית.
רינת, לעיתים מערכות יחסים שהיו טובות לזמן מסויים- מסתיימות ויש לקבל זאת ןלהניח להן.
בהצלחה!!!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לפרידה
רינת19/09/2010היא שהגעתי למסקנה שאי אפשר להמשיך את המערכת יחסים באותה מתכונת , והגענו לנק' שבה צריך לבחור מה עושים עם הקשר כי אני לא רוצה בסופו של דבר למצוא את עצמי אחרי 7 שנים של זוגיות ובגיל 27 להתחיל לחפש את הכיוון שלי בחיים אחרי כל כך הרבה שנים עם מישהו שהוא רק חבר . האופציות שעמדו בפניו היו להתחתן ולהתחיל לבנות את החיים שלנו או שפשוט כל אחד ילך לדרכו.
ומעולם לא אמרתי את זה בתור אולטימטום, פשוט הסברתי לו מה הסיבה שבגללה אני אומרת שחייבים לבחור.
אני זאת שהעלתה את הנושא , לצערי הוא זה שבחר באופציה שהקשר צריך להיגמר כי הוא לא רוצה להתחתן....
אין לי מושג למה הוא בחר לסיים את הקשר בטלפון ולא פנים מול פנים כמו 2 אנשים בוגרים, אני רק יכולה להניח שמתי שהוא לא נמצא מולי הוא הרבה יותר "קשוח" וכך הוא לא יזוז מהחלטתו....
אני לא רואה טעם ליצור איתו קשר ולנסות לפתור את הבעיות כי אז זה רק יחזק אותו ואת ההחלטה שלו (וזה לא בגלל שיש לי גאווה) מעבר לזה שהוא לא השאיר אופציה לחזור אם אני ירצה....
לפני יום כיפור הוא שלח לי הודעה שלא קל לו עם המצב והוא יודע שגם לי לא קל והוא מבקש סליחה אם פגע בי ומאחל לי הרבה אושר!
הוא דיי מבלבל אותי כי אם הוא סיים קשר של 4 שנים דרך הטלפון למה לו לטרוח ולבקש סליחה? מה זה משנה אם אני יסלח לו או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין צעיריםחסוי11/09/2010
שלום
אני התחתנתי לפני פחות משנה, ואיננו מסתדרים כלל... אנו רבים ומתווכחים על כל דבר. היינו יחד המון שנים כמעט 7 לפני החתונה. הגעתי למצב שאני כמעט לא יכולה לחיות יותר ככה, אני מדוכאת עצובה, שוחחנו על כך, אך כל פעם המצב חוזר להיות כמו שהיה. הפחד שלי מפרידה היא להיות לבד, הרי לא הייתי כמעט מעולם ללא בן זוג....מה אתם ממליצים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ זוגי
אני11/09/2010וגם להבין שעכשיו אתם סטטוס שונה שכנראה משפיע ולהתרגל אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין צעירים
דליה שוורץ12/09/2010חסוי שלום,
לא לגמרי ברור לי מה את מעדיפה, לחיות במערכת זוגית שלא טוב לך בה או לא להיות לבד..
עומדת בפנייך האפשרות לפנות לייעוץ זוגי כדי לנסות להבין מה לא עובד בזוגיות שלכם ולפתור את הבעיה, אך לפני זה אתם צריכים להחליט שאתם מעונינים לשקם את הזוגיות כדי להשאר יחד.
בהצלחה, אשמח לסייע באופן אישי,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידותאני11/09/2010
שלום לכל הפורום
אתם קולטים באיזה עולם אנחנו חיים?! יש פורום על בגידות?! יש פה אנשים שמחפשים פרטנרים?!
מה קרה לקשר לאהבה לאמון
לצערי גם בגלי הצעיר מכירה 2 שבגדו בהן,מה הבעיות שלכם?!
עם בן זוגי לשעבר היה ברור חד משמעית שלעולם לא נבגוד
וגם בקשר בחיתוליו זה הדבר הראשון -אין דבר כזה
מה זו ההערכה העצמית הנמוכה כ"כ של הבוגדים שהם לא יכולים לשפר את היחסים בבית אז הולכים החוצה?!
ואני אתייחס לקלישאה שאני שונאת-אוהבים את מה שיש בבית אבל רוצים לאכול גם בחוץ... אז "תתבלן " את מה שיש בבבית ,תלכו לקנות כלים חדשים-ייעוץ שיחות ,אם אתם ביחד תהיו ביחד תבדקו מה קורה מה קרה מה אפשר לשפר
אם רואים שהיחסים במיטה כל-כך משפיעים על היחסים בין שניכם אז תפרדו!
ואז אפילו סליחה על הבטות תזיינו בכל מקום ואת כל מי שבשוק הרווקות ,אבל לבגוד זה הדבר הכי שפל שיש!
ואל תעזו לומר לי את עוד צעירה כנראה את תראי דברים אחרת,לא ..זה עניין של הגינות ומוסר
דבר שכנראה יותר ויותר חסר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשת חייל מי ימצא !!!!!!!!!!!
רון11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אתך, רון.
סלעית25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבה שהתפרסמה היום מוכיחה את טענתי
סלעית25/09/2010שהעולם השתגע והגבולות היטשטשו!!!! אמצעי התקשורת הרבים מידי משמשים קרקע פוריה לבגידות!!! ציטוט: "מה עושה הפייסבוק לזוגיות שלנו?... הרשתות החברתיות, ובראשן הפייסבוק, שינו את הדרך בה אנו מגדירים את החברים שלנו, את מקומות הבילוי ואפילו את הזוגיות שלנו. המהפכה חדרה גם את כותלי בתי המשפט, והיא מחייבת אותנו לבחון את ההשפעה המכרעת שלה על התא המשפחתי.
"אם פעם בגידה הייתה להיכנס למיטה עם מישהו אחר, היום כשיש לכל אחד 200 חברים בפייסבוק המסלול הוא הרבה יותר קצר", מסביר ליאור (שם בדוי) שנפרד מאשתו לאחר שניהל מערכת יחסים ברשת חברתית. "לקרוא למישהי חברה אפשר גם בלי לשבת איתה שעות בבתי קפה", הוא מוסיף.
עולם הרשתות החברתיות משנה סדרים חברתיים, מניב קשרים מסוג חדש, אבל לעיתים גם מביא לקריסת מערכות יחסים. "ככל שהחיים האינטרנטיים הופכים להיות יותר ויותר מרגשים, כך החיים בבית נראים ונחווים ויותר ויותר אפרוריים", מסבירה הפסיכולוגית נגה נבארו. "זה מחליף את ריקודי העם של פעם. את הזדמנות לפגוש אנשים, קל מאוד להכיר אנשים ולהציג את עצמך כרווק", מוסיף עו"ד לענייני גירושים יצחק קרט מניסיונו..." ממליצה לצפות בכתבה המלאה של ערוץ 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני קולטת באיזה עולם אנו חיים
עטיה25/09/2010לצערי אני קולטת באיזה עולם אנו חיים
העולם הוא עולם של גברים שמזדקנים ומחפשים את הימים של צעירותם ולא רוצים להקדיש לנשותיהם. הפרוד שלי תמיד אמר לי "אישה אפשר להחליף" היו לו בכלל אמרות כנף, שלא מהעולם הזה.
ואני שואלת גם, איפה הגינות, היושר האמון, כבר פס מן העולם? איפה הניסיון להביט אל עצמך במראה, ולשאול, אם גם אתה אשם, במה שקורה. הרי, אדם מרגיש חזק יותר אם הוא מצליח לשקם את מה שהוא מכיר מזה שנים. זו משפחה, מסגרת, חויות, וכו.
מי תעזור לו בזקנתו, הצעירה שזקוקה למפרנס? או אשתו שחייתה איתו , ילדה לו ילדים, הקשיבה למצוקותיו, ניסתה לעזור לו, עזרה לו בשעה שהחלי, הלוך ושוב שותפויות, עזרה לו במצוקות הכספיות שלו. כלום!!!!!
והוא היה אלים מילולית
ונתן לזה דרור וביטוי בכל צעד
שמרתי על מסגרת חולנית. לא היה מגיע לו אותי.
אבל, עכשיו נפרדנו. לא יאומן קשה לי. אבל אני יותר רגועה , אומנם בתקופהת אבל. על מה אני לא יודעת. על הכבוד שלי. איך נתתי לזה לקרות. ולא הפסקתי יחסים אלה בתחילתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעטיה נתתי לו הכל ולא עזר מבינה אותך
יעל30/09/2010אני לא בחורה מכוערת להפך יפה עדינה נקיה אישה של בית מבינה לא צועקת הכל רגוע והייתי אומרת אפילו סקסית בשבילו, בעלי כנראה לא יכול לעמוד בפני השתדלתי להבין אותו אולי משבר גיל ה 50+ ולוותר ללכת לפי הראש שלו, לא לחצתי שלא יהייה לחוץ ממני, כל כך רציתי אותו לצידי אבל הוא תמיד משחק את העייף הזקן אבל כשהוא יוצא בחוץ כמו פנטר .בושם על כל הגוף ומשקיע המון בעצמו. הייתי בשבילו כמו גיישה והוא היה כמו מלך הכל מסודר נקי בית חם ילדים הכל מתוקתק שלא יחסר דבר אבל כנראה הוא חיפש לבדוק עד כמה הוא שווה גם בחוץ.אהבתי אותו הערכתי התחשבתי ויתרתי אבל דיי נגמר לי התחלתי לשאול את עצמי בשביל זה באתי לעולם ?בשביל זה התחתנת להיות פיליפינית שפחה של מישהו דיי נגמרו הימים ההם של האישה הטובה של גבר אחד כנראה.דיברתי איתו כמה פעמיים שיבוא אלי וכמה קשה לי ושאני צריכה אותו לידי אבל זה היה בדיוק ליום אחד בלבדיומיים וחוזר חלילה,במקום להעריך אישה כזאת ולתת לה הכל הוא עשה לי את הגרוע מכל , היום בשבילי לאחר שנתפס הוא לא שווה אני יותר צעירה אלוהים ברך אותי ביופי בחן בחוכמה ובביטחון והכוחות על להראות לו כמה אני שווה יותר ממנו, אני אהבתי התרגלתי אליו אבל את אהובי אני אוהבת יותר כי הוא זה שמרגיע ושאיכפת לו מה שלומי ואך אני מרגישה באמת ונותן לי את הכל דברים שלא היו קיימים בכלל אצלי ואצל בעלי.מרגיש ישר אם כואב לי משהו או מציק לי למה אהובי צריך לבוא ולתת לי מעל ומעבר ובעלי לא בגלל שאני נשואה לו ויש לי ילדים ואין מצב שאעשה שטיות כמוהו לא לא. זה כבר לא תופש היום הכל שווה ושווה. עין תחת עין כמו שהגבר לא מפחד מכלום ככה גם האישה . אני רק בוכה על דבר אחד אך הייתי כזאת נאיבית איתו ולא הרגשתי דבר.ושבזבזתי המון שנים יפות בהשליה שהוא רק שלי למרות שהחסיר ממני המון דברים בחיים. טוב שעזבת ,אני עדיין לא עזבתי. אני נהנת בדיוק כמוהו ויותר טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני היום זה להיט מי שלא טוב לו בוגד
יעל30/09/2010לצערנו ככה זה היום העולם השתגע במקום לדבר מה מציק אבל הגברים זבל היום לא כולם רובם. זה אחלה תרוץ טוב בשבילהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר דיסקרטי...נגה11/09/2010
הכרנו לפני מס' חודשים, אנחנו בשנות ה- 30+ הוא המוקדמות ואני המאוחרות יותר, לכל אחד יש משפחה. התאהבות ענקית. אני כבר בהתחלה הייתי מאוד פתוחה , הוא ידע את שם משפחתי לרבות פרטים נוספים, אולם סרב לומר לי את שם משפחתו (גם כשדיברתי על אולי על ניתוק בעקבות כך)שכן אמר והיה והדבר יתגלה, החוקי שלי יכול לאלץ אותי לחשוף פרטים. מבחינתי זהו דבר אלמנטרי, מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתי ?
רון11/09/2010דעתי שאת אישה ארורה ומסכנה ללא שום תכלית בחיים שהבטחון העצמי שלה שואף לביצה השמאלית שלי !!
אה ועוד דבר......שבדרך כלל אני מאחל לבוגדת כמוך שאם ירצה השם שגם בילדיך יבגדו הבעלים/נשים שלהם/ן
אישה נחותה שכמוך, בגלל נשים כמוך שמן של הנשים מתעוות
להקיא עליך טינופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
נגה11/09/2010לא ארד לרמה הנחותה שלך. לא לקחתי בחשבון תגובות בסגנון זה, צר לי עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחותה ?
רון11/09/2010רמה נחותה ?!?!?!
הרמה שלך היא נחותה אישה קטנה שכמוך
צר לי עליך אישה "ואימא" נחותה אני משוכנע שהילדים/משפחה שלך בזים ומתביישים בך !!
אפס מאופס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ירון11/09/2010אני לגמרי מסכימה עם מה שנכתב על ידך, כאישה שעברה בגידה
ללא ספק מה שכתבת על נגה הן מילים כדרבנות !!
את מביישת את העם הנשי !!!
שאפו רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אביבית !!
רון11/09/2010לשם שינוי אישה שמבינה עניין ואת התנהלות העניינים.
בגלל נשים כמו העילגת, "אימא" נגה, החברה הישראלית נראת כמו שהיא נראת.
חבל שנשים כמוה מכתימות את המין הנשי
שבת מבורכת אביבית !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה.....
ירון11/09/2010כנראה שחברי הפורום מבינים כמה שהאישה זניחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר דיסקרטי
דליה שוורץ12/09/2010נגה שלום,
את אומרת שמבחינתך זה דבר אלמנטרי ולכן זה מה שחשוב שיקרה. כל אחד קובע לעצמו את הגבולות ואת הדברים החשובים לו ביותר ואם את הגדרת זאת כמשהו כ"כ בסיסי אז עלייך ללכת עם הגבולות שלך...
נסי להבין למה זה כ"כ חשוב לך ואם יש לך תשובה שמצדיקה זאת אז אל לך לוותר.. אם את מגלה שזה סתם עקרון ללא תוכן אמיתי אז עליך לשקול לוותר על זה....
בסופו של דבר זאת תיהיה החלטה שלך.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה שלום,
נגה12/09/2010אני מודה לך על תשובתך, סידרת לי את הדברים בראש.
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבילית.....
רון12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לדעת שיש עוד גברים כמוך שמביעים
שחף13/09/2010שאט נפש גדולה כ"כ מבגידה ,אני מקווה שההתייחסות שווה גם לגברים שבוגדים,אני מרגישה שיש יותר מדי סלחנות כלפי העניין והגיע הזמן לומר את זה ,בגידה היא דבר בזוי ונתעב,אל תנסו לתרץ תירוצים!!
נ.ב. לא חייבים להיות בוטים מדי כדי להמחיש את גודל השפלות של מי שבוחר/ת לבגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה
שמחה14/09/2010צר לי עליך לא אכתוב כמו רון אבל אומר לך כן שאת משחקת באש את פוגעת בבעלך
פוגעת בילדיך ופוגעת גם בעצמך.
יום אחד הסרט הזה יגמר מסיבה זו או אחרת ואת תצטרכי ללמוד לחיות במצב חדש שילך איתך כל החיים.
את לא רק מאוהבת בגבר אחר את גם פוגעת את בוגדת את עושה דברים שאין עליהם סליחה
אומנם את טיפוס בוגדני אבל גם חברך החדש כזה וברגע שישבר לו ממך הוא ימצא קורבן אחר
עבורו את בסך הכל אוביקט שפותח רגליים בשביל לקבל כמה מילים יפות.
פתחי את הדברים עם בעלך וחזרי לדרך הישר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע לא עונים לי?דליה10/09/2010
בגידה אחרי 40 שנה,שקרים, גניבת כספים,עלמנת לשלם לנערת ליווי 600שקל+ שטרות של 100דולר מתנה ,כשפעם שאלתי אף פעם לא אמרתה שאתה אוהב נפלט מפיו בצרורות אני מת עליך והמשיך בנסיעה כמו רובורט .מעולם לא השתמשנו בסיגנון דיבור כזה, אנא תענו אפילו אם זה מיה או שניים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל בוגד עם נערת ליווי
דליה שוורץ12/09/2010דליה יקרה,
בעלך בחר להיות עם נערות ליווי ולהוציא עליהן סכומים לא מבוטלים של כסף.. הבחירה שלך עדיין לא ברורה... את צריכה להחליט אם את מעוניינת להשאר במערכת היחסים הזאת או לא... אם כן אז גשו באופן דחוף לייעוץ זוגי כדי לפתור את הבעיות אם את לא מעוניינת אז יש דרך אחת לסיים את זה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידת בעל אחרי 40 שנות נישואין עםדליה09/09/2010
באיח ור של 10 שנים גיליתי שבעלי מבלה את לילותיו,עם נערת ליווי קבועה,כוללימים שלמים נעדר מעבודתו באמצע היום הכל כמובן באישור הממונה עלו.נעשה מכור לחלוטין עד כדי זילזול בי לחלוטין. עד שגיליתי שכספים,נעלמו,יחסי מין השתנו היתרגל לנערה הצעירה אבל אני עדיין ישנתי וחשבתי על עבודה ושקרים שלו שאנחנו בעובר כל הזמן. הכל מתוך אהבה ,נאמנות טוטלית.עברו 4 שנים הכל ניסינו עדיין אומר שאני בחלום .היינו אצל פסיכיאטר,סקסולוג,מכונת אמת בהתאם לרצונו. לאחר שמצאתי בבית נירות ספוגים בהפרשות זרע, אודם, ששלחתי לבדיקה פטולוגית ובבדיקה חד משמעית נאמר הכל . כולם מבינים ,כולל עקבות במחשב שהאיש משקר.אינני מסוגלת לבלוע את הרעל הזה עוד.אושפזתי בעקבות הטרגדיה הקשה .אחרי הפסקה של שנה חזרתי לעבודה ,אבל אין סוף ליסורי. הייתי בטיפולים הכל שטויות כי אני יותר מידי מודעת למה קורה,אין לי מנוח .הייתי רוצה לדעת איך לפגוש את הנערה ? כיהוא עדיין מכחיש אפילו הראתי לו את המקום בו הוא שוכב איתה באופן קבוע. אנא תעזרו לי לצאת מהבוץ הטובעני הזה כי האיש חולה במצב קשה .לי ממליצים כדורים המדינה השתגעה. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה-
בני12/09/2010אני מאחל שנה טובה שתצליחי לצאת מהמחשבות ומהצורך לדעת כל פרט,
מומלץ לך לצאת לעשות משהו עם עצמך לפניי שתשתגעי כמו "המדינה",,,
הוא צריך טיפול גמילה כמו לשתייה או סמים כו',
אבל מי שחשוב כאן זו את, תחזירי לעצמך את החיים כמה שיותר מהר,
אין לך שום קשר למה שקרה איתו, זו לא אשמתך,
ההכחשה שלו יותר גרועה מהמעשה עצמו, ולכן אני בספק אם יוכל להשתקם,,,
תתדאגי לנפש שלך, תתחזקי, ואז תבחני אם את מסוגלך לסייע בידו לעבור את התהליך הארוך הזה, ובתנאי שהוא משתף פעולה מרצון,
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהצד השניאמיתי09/09/2010
אני יכול להעיד מהצד של הבוגד,
החיים מסריחים גם ככה, אתה סובל מאוד כי אתה אוהב מישהי אחרת.
וזה לא שלא היינו בטיפול זוגי וניסיונו.
ומי שיגיד לי למה אתה לא מתגרש, זה כי אני לא רואה אותי מתחתן עם המאהבת שלי,
ולא רואה את הילדים שלי עם אבא אחר.
אני נפרדתי מהמאהבת והיא שבורה, וכולם סובלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה
נגה10/09/2010אני מזדהה איתך, מאותו הצד...
כיצד אתה מתמודד כעת עם הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהצד השני
דליה שוורץ12/09/2010אמיתי שלום,
נכון לכל סיפור יש שני צדדים ואין צודקים בסיפור הזה.. בסופו של דבר כולם נפגעים... ולכן על כל זוג להחליט מה הוא עושה ואיך ממשיך.. אם בחרת לעזוב את המאהבת שלך בכדי לשמור על שלום הבית אז כנראה שהבית יותר חשוב מהמאהבת... אין דרך אחרת להסתכל על זה. כל דבר בחיים הוא בחירה ואתה בחרת. החכמה היא לבחור את מה שנכון ומתאים לכל אחד... ועלייך לבדוק עם עצמך האם בחרת נכון...
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבעלי או בעלות ניסיון ?אביב09/09/2010
אני גבר בן 53 ואשתי בת 50 לאחרונה כחצי שנה היא איבדה את החשק לסקס אני לעומתה מרגיש צורך בסקס ובימים אלו עולות בי מחשבות של בגידה או לחלופין להכיר לי אשה שגם היא במצב דומה .שאלתי היא האם יש למצב כזה השלכות שליליות ואם כן איזו אלטרנטיבה נוספת יש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתגבר
אביב10/09/2010ואני לתומי חשבתי שיהיו כאלה שייעצו מנסיונם טוב אני מניח שאתגבר על הדילמה בכוחות עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני11/09/2010היי אביב
אומנם אני צעירה ממך בהרבה וכמובן לך יש הרבה יותר ניסיון מאשר לי
אבל ,ברור שיש לזה השלכות שליליות -אתה בעצם רוצה לבגוד באשתך אם הבנתי נכון
וגם אם תדברו על זה וגם אם היא "תסכים" שתך לאישה אחרת איפה הזוגיות פה
אתה חי ונשוי למישהי תהיה רק איתה ,אולי תלכו ליעוץ מיני זוגי
אל תזרוק הכל בגלל חצי שנה ..דבר איתה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אביב11/09/2010ראשית אני מעריך את התייחסותך . ושנית אני באמת שלא מעוניין בבגידה רק כמפלט אחרון אחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני11/09/2010אולי אני נאיבית,אבל זה ממש לא מלפט האחרון, אם יהיה עד כדי כך רע וכל הניסיונות לא יעזרו
תתגרש אבל אל תבגוד!
כך תוכל לסיים את הפרק הזה בחיך בצורה ראויה לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות של בגידה..
סיגלית גלאי12/09/2010שלום אביב,
אשתך נמצאת בגיל של שינויים הורמונליים, אני מציעה שתשתף אותה בתיסכול שלך בנושא המיניות ביניכם ותעודד אותה ללכת לרופא נשים כדי לנסות לפתור את הבעיה, בימינו הרפואה מתקדמת ויש שפע של תרופות מתאימות לנושא (אתה יכול להצטרף אליה אם היא תסכים)
בנוסף לכך כדאי שתחשבו על דרכים נוספות להגביר את ההנאה שלכם יחד.
בכל אופן, בגידה אינה פתרון! היא רק פתח לצרות גדולות יותר. אני משערת שבמשך השנים יצרתם לכם זוגיות טובה גם בתחומים נוספים, האם כדאי לך לאבד אותם בעקבות בגידה או אישה נוספת שתיכנס ביניכם?
מאחלת לכם שנה טובה ובהצלחה
סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית ולאני !
אביב13/09/2010שוב אני מודה לכן על ההתיחסות מסתבר לי (לפי דעתכן ולדעת רבים כאן ) שבגידה לא תפתור את הבעיה אלה רק תחמיר את המצב למרות מצבי הוכחי המתסכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה ותוצאהירון06/09/2010
קראתי פה כל מיני מודעות ותגובות בעיקר של נשים בנושא בגידות. תמיד דובר על התוצאה שהיא הבגידה אבל כמעט ואף אחת לא דיברה ולא ציינה מהי הסיבה שהביאה את בעלה לבחור בדרך שהוא בחר, להכיר מישהי אחרת ולבגוד.
האם אתן הנשים לא צריכות להסתכל על עצמכן במראה ולהגיד איפה נעוצה סיבת השורש אשר גרמה לבעל שלכן לקום ולבגוד בכן. כמו לכל דבר בחיים לכל תוצאה יש סיבה ואולי אתן לא הייתן מספיק ערות לעלות על הבעיה ולפתור אותה מבעוד מועד. יש גם נשים אשר מודעות לבעיה אך לא נוקטות בשום אמצעי לשיפור המצב בדעה שלהן זה לא יקרה.
דבר נוסף שאיני מבין זה שאם כבר בגדו בכן ואתן ממשיכות לחיות עם הגבר אז לפחות צריך לנסות לפתוח דף חדש ולא להישאר ולגרום לכל הצדדים להמשיך ולסבול.
נשים יקרות תפסיקו לנפנף בזה שאתן עובדות ואתן אמהות ותתחילו להשקיע קצת יותר בקשר האישי שלכן עם בן זוגכן, קראתי עצה של סקסולוגית שפנתה לנשים ואמרה להן לתת לבעלים שלהן סקס ויחס גם אם הן עייפות כי אם הן לא תתנה מישהי אחרת כבר תיתן.
בתחום האיכות ישנו מושג שנקרא פעולה מונעת, למנוע את הדבר לפני שהוא מתרחש אם לא תתנו לגבר את הסיבה לבגוד רוב הסיכוים שהוא לא יבגוד בכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון---
בני06/09/2010---
תבקש סליחה מהנשים שמתפקדות כמו מכונה, גם יולדות, גם מיניקות, מבשלות, קמות בלילה, מכבסות מגהצות, מתלבשות מתאפרות, הולכות לעבודה, חוזרות לנקות ולמרק את הבית כדי שתוכל אתה להביא חברים ותגיד וואווו איזה אשה נפלאה יש לי,,,הם גם מתקשרות לוודא שהאוכל שלך לא נשרף, דואגות להכין לך מטעמים שאתה אוהב,,,שומרות על הילדים כמו בייביסיטר כשאתה מבלה במשחק כדור רגל, או סתם מגרד באף,-
איך אתה רוצה שיהיה להם עוד כוח להתחנחן אליך בסוף היום ?
דאגת לעוזרת שתנקה את הבית ?
אתה קם בלילה כדי לתת לה קצת כוחות למחר בבוקר ?
אתה בא בצהריים לשמור על הילדים כדי שהיא תנוח ?
אתה בא לקלח את הילדים בערב ?
תנסה פעם לבצע את כל המטלות הללו ליום אחד ! ואז תגיב,
דרך אגב אני ניסיתי-- וקרסתי, מאז אני מעריץ את אשתי, ובא הביתה בכל הזדמנות ושם כתף בכל דבר שהיא מרשה כמובן,,,חחח---
איך , איך רוצים שאשה אחת קטנה ושברירית תעשה את כל זה בלי להתמוטט ?
החיים תובעניים, כולם רוצים שיהיה להם הכל מהכל, ושוכחים את הפנים מאחוריי המכונה,
גבר צריך לתמוך באשתו, ולעשות הכל כדי שהיא תהיה מרוצה,
איך אומרים > "אם אתה לא אוהב את מה שאתה מקבל תבדוק מה אתה נותן !"
איכס איזה מילה זו נותנת,,,- מה אתה ילדון ?
תתבגר,
אתם שותפים לכל דבר ועניין, ותעשו הכול כדי שהמפעל שבניתם יצליח, וכשיש קשיים ויש ! כמו ש"אין דג ללא עצמות כך אין בית בלי צרות," אז מתגייסים לעזרה במה שרק ניתן,
ואם האשה לא מבחינה ושוכחת את הצרכים שלך, עליך מוטלת האחריות להעיר את עינייה בדרכיי נועם בלבד, ולא באיומים וסצנות,
וכשאין ברירה ויש כבר נתק או פער בציפיות אז הולכים למומחה ללבן עיניינים,
זה הכול !
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בני ילד רע
ירון11/09/2010בני שלום,
למה לקח לך כל כך הרבה זמן לעשות את מטלות הבית ועקב כך להעריץ את אישתך?
אני יכול לציין שאני את מטלות הבית עושה שווה בשווה עם אישתי אם לא יותר מזה.
אני אוסף את שלושלשת ילדיי ממוסדות החינוך שלהם ונמצא איתם עד שאישתי אשר לקחה אותם בבוקר מגיעה.
אני עושה את הקניות לבית וכן אני זה שמבשל לאישתי את האוכל שהיא לוקחת לעבודתה.
אני מקלח את הילדים ואף מספיק לתלות את הכביסה שהכנסתי לפני כן למכונה.
צדקת בדבר אחד, לאחר כל מטלות הבית שאני עושה ודאגה לילדים (בתוספת לעבודה בבוקר במשרה מלאה) אני מרשה לעצמי אחת לשבועיים ללכת למשחק כדורגל.
אני חושב שאם יש שותפות מלאה מלכתחילה אזי לא מגיעים למצב שבו אני צריך להעריץ אותה על מה שהיא עושה.
עדיין בהקשר ליחסים אני עדיין חושב שהרבה תלוי בגישה של האישה כלפי יחסי המין.
בהצלחה לך במטלות הבית
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון-
בני12/09/2010טוב אז כעת אני גם מעריץ אותך------
ממך ילמדו וכך ייעשו, אשרי האשה שזכתה לבעל אוהב שכזה,
אבל כפי שאתה רואה ושומע, העולם הולך להקצנה יותר ויותר, ומה שיה פעם ברור מאילוי, נעשה היום פתוח לכל הכיוונים,,, הנה תראה מעליך סבא חביב אחד, שסחב את העגלה עד גיל 50 ופתאום יש פער בניהם ביחסים אז הוא שואל האם לבגוד, וציפור קטנה לחשה לי שמי ששואל אז כנראה כבר בגד ורוצה לקבל כאן קצת חיזוקים, אבל עזוב לא חשוב הגיל אומרים לנו תמיד,,, ואני שואל אשתך בשר מבשרך, נמצאת במשבר הורמונלי, לא תבוא לקראתה ? בשביל מה כרתת ברית עם אחד ויחידה ? לא בכדי שתעזרו אחד לשני ותתמכו זה בזה לאורך כל השנים ?
ואם בארזים נפלה שלהבת,,, האיש הוא מהדור הישן, אז איך נבוא בטענות לצעירים שחונכו על תן לי הכל כאן ועכשיו אחרת אני חותך אותך לשניים,,,
-
ולשאלתך מדוע התחלתי להעריץ את אשתי,
כשאתה קם בבוקר בחתיכה אחת אתה לא שם לב למכלול החלקים שבאים איתך ללא בעיות, אבל כשאתה מבלה שלשה ימים בבית חולים כי התנפחה לך היד ולא יודעים על מה ולמה, אז אתה מתחיל להעריך כל איבר ואיבר בגוף שלך,,,
הרי לכולנו ברור גם בשנות 2010 שלאשה יש תפקידים מסויימים, ולכן קשה להבחין עד כמה היא משקיעה באופן מיוחד רק בשבילך, וכל הגברים שכבר כן עושים משהו בבית, דואגים ליחצן את עצמם כל הזמן, משמע זה לא טבעי, עיין ערך שמשון הגיבור ואריה,,,
לכן אם אתה עושה את זה מתוך האהבה נטו , ושלא על מנת לקבל פרס,,,
> אז ממילא אתה לא מאוכזב כשהיא לא "נותנת" לך בלילה,,,------------
אני מקווה שהבנת את השורה האחרונה,
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון לחלק מהמקרים
שחף06/09/2010זה באישיות של האדם ולא משנה כמה ננסה למנוע,לרוב זה סתם "עיניים גדולות",צורך בריגושים,להרגיש שעדיין "יש לי את זה",תחושת הכיבוש ועוד כהנה וכהנה סיבות שאינן תלויות בהתנהגות האישה,במראה החיצוני שלה או בהשקעה שלה .יש גברים עם מח של ציפור ,מה לעשות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פשוט צודקת.
יעלי26/09/2010אז מה הפתרון לעשות את אותו הדבר או להמשיך להיות המפגרת של הבעל הדפוק? להמשיך ולפנק אותו אין בעיה לעשות לו טוב מה עוד? לדעתי לעשות לו אותו הדבר שירגיש רע בדיוק כמונו. ואת צודקת בכל זה עיניים גדולות זאת סטיה זה הכל שישקיעו את הכל בבית ןלא בחוץ מתנות כסף סקס הכל הם משקיעים בחוץ גם את הנשמה על חשבון הבית והילדים הכל קורהבגלל שהאישה תמימה וטובה לרוב אם היא רעה ומפחידה הוא יפחד ממנה. לאן הדרדרנו היום זה פשוט מגעיל באיזה חברה אנחנו חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעלי
שחף06/10/2010גם אני שואלת את עצמי לאן הגענו,פשוט עולם הפוך,כשיש להם אישה טובה בבית ,נאמנה ,מסורה,הם מזלזלים ומחפשים ריגושים עם נשים ביצ'יות.אבל לאמיתו של דבר העולם לא הפקר ומי שפגע וזלזל בסוף חוטף את המכה,צריך רק סבלנות,ובנוגע להחזיר להם באותה מטבע אני לחלוטין לא מסכימה , בגידה ובוגדנות בכלל זה דבר רע,בזוי ושפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה ותוצאה
דליה שוורץ12/09/2010שלום ירון ושלום גם לכל המגיבים להודעה של ירון..
אין ספר חוקים למערכות יחסים ואין כללים אחידים לכל הזוגות ולכן כל מה שאמרתם הוא נכון אבל לא בהכרח מתאים לכל זוג...
יש זוגות שעם שיתוף פעולה בכל מה שקשור בבית יוכלו להנות אחד מהשני בלי לבגוד. יש זוגות שהסקס עם אותו/ה בן/בת זוג במשך הרבה שנים גורם לשיעמום בלי שום קשר לאהבה ולשיתוף פעולה. יש נשים שגם אחרי יום שלם של עבודות מסוגלות לתת לבעל שלהן את תשומת הלב שהוא צריך וזה מספיק ויש כאלה שלא.. ולכן, כל זוג כדאי שיקבע לעצמו את הכללים והחוקים שלו. כל אישה צריכה להסביר בבירור איזה שיתוף פעולה היא צריכה ועל כל גבר מוטלת האחריות לתת כתף בצרכים של אישתו ולהגיד מה הוא צריך בשביל להיות מאושר.... ברגע שבני הזוג יתקשרו אחד עם השני וילמדו להסביר את הצרכים של כל אחד מהם יהיה קל יותר לשמור את שנהם מרוצים מהזוגיות.
בהצלחה לכל הזוגות שבוחרים בדרך המבוססת על תיקשורת, ושתיהיה שנה טובה!
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
מאיה13/09/2010כל מילה חצובה בסלע. לצערי הנשים מתבכיינות לאחר מעשה ולא רואות את הסופה המתקרבת והורסת את הזוגיות. כפי שרובנו יודעות גברים שונים מנשים בעניין המיניות ובמידה והזוגיות חשובה לנו אנו צריכות להתאמץ יותר במיטה, במידה ולא הגבר יחפש סקס במקום אחר. הברירה בידנו, חדר המיטות הפרטי שלנו יכול להפוך לסקסי מהנה ומענג לשני בני הזוג ולא רק חדר שינה. לתשומת לב הנשים שמקטרות שנבגדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה אני מצטערת אבל דעתך לא נוחה לי
יעלי26/09/2010כי גם אם אני הנימפומית של בעלי כן ושאני מעבר לזה אמא טובה אישה טובה וחמה הוא יבגוד בי כי היום מי שבוגד הוא קול ולא רק זה זה היצר הגברי לבדוק עוד ה יש בחוץ אני לא מצדיקה אותך כי הגברים השתנו היום משיחה עם גברים לא צריכה להיות סיבה אני לא צריכה להיות המשוגעת במיטה איפה הצניעות של פעם איפה הגבר המחזר היום הכל הפוך אז לידיעתך לדעתי בחורה צריכה לעשות לו אותו הדבר שירגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולשייט אחד גדול
פעם ראשונה10/10/2010והנה אני מוצאת את עצמי מגיבה לך מאיה היקרה:-)
אני אחת שבודאות יודעת שסיפקתי את בעלי מינית שיכלית וריגשית
ואם אני אהיה כנה אין דבר שהוא לא קיבל, אין פנטזיה שלא הוגשמה עבורו
אם אני לא הייתי זונה במיטה אז אני לא יודעת זונה מה היא.....
והנה היום גם אני מגיעה לפורום הזה בגלל פאקינג פייסבוק
ופאקינג לא יודעת מה שהוא חיפש.....
יש גברים שקשה להבין אותם וזה ממש אבל ממששששש לא תלוי בבת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם על פייסבוק דיברת...
רוי10/10/2010אז גם אני כאן מהודעה אחת קטנה ומטופשת שבעלי שלח לזונה שלו:מתגעגע אליך...אל תכתבי בפייסבוק דברים אישיים כי יש מישהו שיכול לראות...לשים עין...פאקינג פייסבוק.
מכאן הכל להתחיל...
אני בדיוק כמוך יפה וסקסית ועשיתי לזבל הכל רק שפשוט זה לא הגיע לו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון יקר
עטיה26/09/2010אדון יקר
אף אחד לא מנפנפת במה שהיא תורמת.
אולי אני יכולה לנפנף במה שהוא לא תרם. מצ'ו ישראלי טיפוסי. תמיד מקטר, אימא שלו ואחותו תמיד יותר טובות, לא מעריך את מעשי, את תרומתי, ואף את תרומתי לארוח ילדיו מנישואין ראשונים על דעת עצמי, אלטרואיסטית. והוא מבקר, מקטר, לא מעריך את מה שקיבל חינם (דירה, ריהוט). הכל מובן מאליו. מחמאות ממנו אי אפשר היה לקבל, אי אפשר היה לנגוע במכונית שלו, אלימות מילולית של מ'צו טיפוסי, שבכל מקרה תמיד משך אליו את רחמי הסביבה, בכל מקרה. היפוכונדר מוחלט.
אל לך למהר להכליל. הגבר שלצידי, הפר את האמון, כאשר הרשה לידידותיו לשלוח אסאמאס בימי שישי בערב אליו לנייד. והוא שיקר וטען שהשותף, שלו לעסקים שלח אליו אסאמאס.
חיבוק ממנו או בקשה למילה טובה, (בקשה עדינה שנעשתה ברוך) הסתיים תמיד ב "לא עכשיןו, לא ככה, לא באילוצים, למה עכשיו..." אוצר שלא מהעולם הזה. מתי הוא התחיל לדחות אותי, כאשר היה צועק, ובערב פתאום היה במיטה מתעורר לחיים. ביקש לשחק בקורבנו, בואפן טוטלי.
זה גבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה ותוצאה
דליה שוורץ26/09/2010ירון היקר.
אני מסכימה עם מה שאתה כותב. לכל דבר יש סיבה ואחת הסיבות שגברים בוגדים היא אישה ששמה רק עצמה ואת רצונותיה במרכז, אישה ששוכחת שיחסי מין נועדו גם עבורה. אני מסכימה באמת עם כל מה שכתבת אבל על הגבר להרים דגל אדום ולהתריע בפני אישתו שהוא לא מרוצה ממערכת היחסים, שהוא אינו מסופק מיחסי המין שמתקיימים מעט מדי. לצערי ברוב המקרים הגברים נמנעים מלנהל שיחה עם האישה שלהם ובוחרים בדרך הרבה יותר פשוטה...לחפש אישה אחרת.
שימו לב נשים וגברים כאחד'. אם יש לכם קושי בזוגיות, דברו עליו ונסו להגיע לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעולה מונעת
שימחה10/10/2010כן ידידי שוב מישהו פישל ובמקום לעשות פעולה מונעת ולא לאפשר לחכמולוגים כמוך
לכתוב כאן שוב נתנו לאוד אידיו...ט לכתוב שטויות.
ובמידה ואבא שלך היה משתמש בפעולה מונעת היה בעולם קצת יותר אויר לאנשים וקצת פחות שטויות ממך...
אתה בסך הכל עוד אחד שמחפש להצדיק את עצמו .
בתקווה שאותך אישתך זרקה אחרי שתפסה אותך מאחר וזה מה שבאמת מגיע לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב להחזיר את ארוסתי אליתומר06/09/2010
ביום בהיר, ללא התראה מוקדמת לאחר כמעט 3 שנים של זוגיות נפלאה. היא ניגשת אלי ואומרת לי שהיא נוסעת כמה ימים לאחותה לחשוב, כדי להיות בטוחה לפני שאנחנו עושים את הצעד הגדול. לאחר כמה ימים נפגשנו והיא החזירה את הטבעת בגלל סיבות לא ברורות ולא כלכך משקפות את מה שהיה. בשבועיים הבאים אח"כ פינינו את הדירה ותקשרנו בסמסים רק בנושא הזה ואחרי שסגרתי את כל הדברים שם התקשרתי וביקשתי להיפגש ולדבר. במהלך השבועיים האלה אני מרוסק וגם שומע מאנשים שהיא על הפנים ולא מפסיקה לבכות. וכשנפגשנו באמת ראיתי את האישה שאני כל כך אוהב, רזה, שבורה נראת לא טוב ובמצוקה. דיברנו ואמרתי לה את כל הדברים שאני מרגיש וחושב על מה שהיה ובעיקר למה היא לא אמרה כלום ולמה היא בחרה פשוט לקום וללכת ולא לנסות לפתור.
היא אמרה שזה נכון והיא החזיקה הרבה דברים בבטן והיא עשתה את זה בצורה כזאת כי זו הדרך היחידה שהיא יכלה לעשות זאת. לא היה לה את האומץ לדבר ולהגיד לי כי היא פחדה שאפגע. היא שמה אותי תמיד במקום הראשון בחיים שלה (ולא היה אף אחד כזה אף פעם) ועשתה המון ויתורים בשבילי והיו רגעים שהיא לא הרגישה שאני שם אותה גם בעדיפות ראשונה (מה שלא נכון היא הכל בשבילי). שנינו בכינו והיא אמרה שהיא לא איבדה פרור מאהבתה אלי ואני עדיין הכל בשבילה ואם היא לא הייתה רוצה להתחתן איתי היא לא הייתה מדברת עם אימא שלי כדי שנעשה ארוחת אירוסין עם הוריה. אבל היא חושבת שהיא עשתה את ההחלטה הנכונה עכשיו והיא צריכה לחזור לעצמה ולהתמקד בעצמה וקשה לה לסגור איתי את הדלת. היא לא יכולה להגיד לי כמה זמן זה יקח "אולי חודשיים, שלוש חצי שנה". אני ביקשתי שתשקול לפתוח דף חדש ונשכח ממה שהיה אמרתי לה שאני לא מוכן לוותר עליה ועל הקשר הזה כי באמת היינו משהו מיוחד ואהבנו והיה לנו טוב. שאלתי אותה אם היא מאמינה בנו והיא אמרה שכן. נפרדנו לשלום בחיבוקים חזקים ודמעות ואמרתי לה שאשתדל לא להתקשר ושתקח את הזמן ואני מצפה לטלפון ממנה. היא אמרה שהיא מעריכה את זה שאני לא אתקשר. מאז עבר שבוע וחצי ולא דיברנו. הבנתי שהיא מסננת את כל החברות שלה והיא מדברת רק עם שתיים מהן והן לא מספרות כלום. אני מרוסק אוהב אותה מאוד וחייב להחזיר אותה אלי. ולא מבין אם יש אהבה כזאת למה היא עשתה את זה??? אודה לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר-
בני06/09/2010אתה רוצה---
לא חייב !
אם אתה רוצה לאכול אז תאכל, אבל אם אתה רוצה לצרף עוד מישהו אז תבקש יפה, ירצה יופי, לא ירצה לא נורא, תמשיך הלאה,
אלא אם אתה בקטע שיעשו לך טובות, שזה נחמד, אבל לא כולם אוהבים שייעשו להם טובות, אז תבקש תפציר תתחנן, ובסוף ייעשו לך טובה, קח בחשבון שיכול לקרות שיום אחד, יזכירו לך את זה שעשו לך טובה, ותרגיש לא נעים,
-
אולי היא עשתה משהו שהיא מרגישה שכעת היא לא ראויה לך, תתכונן גם לזה,
-
למרות שזה מאוד קשה, תן לה את הזמן, תשדר לה שאתה אוהב אותה ללא תנאי, אבל אל תרדוף !
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
תומר07/09/2010הי בני, תודה על עצתך. אתה צודק אני לא חייב ולא צריך טובות. אני מאוד רוצה ומאוד אוהב אותה ואני יודע שהיא אוהבת אותי. וקשה לי לתפוס את העניין הזה ששני אנשים אוהבים אחד את השני והזוגיות הייתה טובה ולא היה איזה פיצוץ או ריב שהוביל לפרידה. אז למה לא להיות ביחד.
גם אני לא מצליח לחשוב על משהו שבגללו היא מרגישה שהיא לא ראויה לי.
איך אני אמור לשדר לה אהבה ללא תנאי? אני חושש להתקשר או לדבר כדי לא להלחיץ ולהרחיק אותה עוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר-
בני07/09/2010תודה
תאמין שזה לא בשליטתך,
יש דברים שאין לנו שליטה עליהם, אתה יודע, מתי ניוולד, אצל מי, מי יהיו ההורים שלנו, מתי נמות וכו',
אז תוסיף גם את זה, נכון יש קליק, וכימייה, ומתמטיקה, (צוחק,,,).
אבל מה שמכתוב למעלה ^ זה מה שיהיה בסופו של דבר,
אתה ע"פ מה שרשמת עשית את כל מה שביכולתך והשתדלת עד מאוד,
כעת הכדור בידיים שלה,
תהייה שלם ע"ע לקבל כל החלטה שלה,
כך תוכל לקבל את המצב יותר בקלות,-
ולשאלתך מה לעשות,
שוב אני לא הייתי עושה שום דבר, מלבד לכסוס ציפרניים, או לעשות ספורט, או כל דבר אחר שמרגיע אותך,
ואהבה ללא תנאי-
כוונתי שאתה מוכן לקבל אותה ללא תנאים מוקדמים, ונותן לה את החופש שלה,
ברגע שהיא תרגיש שזה בא מתוך שלימות אמיתית מצידך, זה יעזור לפתור את הבעייה לכאן או לכאן,
-
אז זכור ---
אין לך שליטה על מה שקורה ובטח לא עליה,,,
אתה מוכן לקבל אותה בכל רגע נתון,
ודבר שלישי,
אתה משתחרר, ופתוח להצעות חדשות, איי זה כואב אני יודע, אבל הייתי חייב להוסיף
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה כואבת
סיגלית גלאי07/09/2010תומר שלום,
אם היא מאמינה בכם ואתם הכל אחד בשביל השני, כדאי שתתקשר שוב כדי להציע לה שתלכו יחד לייעוץ זוגי, במטרה להבין כיצד ניתן לפתור את הקשיים שהיא חשה בשותפות שלכם, שאתה אולי
לא היית ער להם. אולי היא תצליח לראות באמצעות הטיפול עם אדם שלישי ואובייקטיבי את הדברים קצת אחרת וגם אתה תקבל תשובות ברורות יותר למצב.
במידה והיא תסרב להצעה, כל שנותר לך לעשות הוא להישאר נאמן לרגשות שלך ולא להיכנס למצב של "אגו", להמשיך ולגלות סבלנות, לתת לה את הזמן הדרוש לה לקבל החלטה. עד שתרגיש שאתה רוצה ובוחר להמשיך הלאה.
בהצלחה ושנה טובה
גלאי סיגלית -ייעוץ זוגי/ אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת ש...
מיכל07/09/2010שיש לה מישו אחר בראש אני אישה ואם הייתי מיתנהגת בצורה כזאת אז זה מנקיפות מצפון..והיא פשוט לא רוצה ליפגוע בך..תברר את זה חב שתיפגע..ב ה צ ל ח ה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס מהבעליפה06/09/2010
הי,
אני נשואה כבר 23 שנים ובעלי יצא לפנסיה וחוגג בנסיעות לחול ועכשו כבר נמאס, אך קשה לי להתקדם קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה-
בני06/09/2010אין לך דרכון ?
תסעי לחו"ל תפגשו שם,
תעשי משהו ע"ע, החיים שלך ניתנו לך כדי לחיות אותם, כל יום שעובר את מפסידה,
אם יש לך ילדים שזקוקים לעזרתך, זה כבר עניין אחר,
תצטרכי לנהל איתו שיחה של שותפים, או לגשת לייעוץ והכוונה, ואפי' לבדך,
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשותמובך מאוד05/09/2010
לא יודע מה לעשות. זה נשמע מאוד בנאלי ואולי בהמי אבל.... אישתי אינה מוכנה לעשות סקס יותר מפעם אחד בחודש אפילו פחות מזה אם אני ממש לא לוחץ. הראש שלה פשוט לא בזה. מאז שנולדו ילדים - אין סקס מעניין אותה יותר.
זה גורם לי סבל כי סקס אינו רק צורך מיני אלא גם ריגשי ואני מרגיש ריחוק גדול מאוד.
דיברנו על זה המון - היא אומרת , סלחו לי על המילים: תעשה ביד - לך לאתרי פ'...זה דוחה מאוד אפילו לחשוב על זה במיוחד כי אני בא מרקע דתי.
בנוסף היא אומרת שאני לא מציאותי כי זוגות עם ילדים עושים אפילו בתדירות פחותה מזאת.
אבל העיניין הזה גורם לי פשוט להפסיק לאהוב אותה כי זה כבר 6 שנים ככה ואין לי יותר כוח.
חבריי אומרים לי למצוא משהו בצד אבל איני בנוי כך ולא כך חונכתי. פרייאר:)
אני מרגיש שנתגרש בזמן נראה לעין.
מה לעשות? האם באמת אני מבקש משהו בלתי סביר?
למה שאשא אשמה שילדים יגדלו במשפחה חסרה כי אבא רוצה יותר סקס???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
בני05/09/2010מאחר וחצי נשמה שלך נמצאת במצוקה (הכוונה לאשתך כמובן). עליך מוטל האחריות לרומם את האהבה ולחדש את הקשר הרגשי והפיזי כאחד,
הפתרון בהישג ידך, עם קצת השקעה וסבלנות,
לך קודם לבדך ליעוץ מיני או זוגי, ותעשה הכל, אבל הכול ! כדי שהזוגיות שלכם תהייה כפי שהיא צריכה להיות,
אמרת רקע דתי,,,
אלוקים הוא זה שהנדס את היצורים כאן, ו"סקס" דרך אגב זה רעיון יצירתי שרק הוא יכל להמציא,,,
אין דבר יותר טהור יפה ומושלם,,, מסקס עם אותה אשה שאוהבים,,,---.
אז כל הכבוד על הנאמנות, הגיע הזמן לשנס מותניים ולגרור אותה לדברים הטובים באמת.
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ---?05/09/2010
שלום לכולם.
אני בחורה בת 16 שמאוהבת בגבר מבוגר ונשוי.יש בינינו כמעט 25 שנה.
הוא חושב שאני מאוד מיוחדת ובוגרת לגילי.מצאנו שפה משותפת ויש לנו פנטזיות משותפות ואנחנו מתים להגשים אותם יחד.אבל מצד שני הוא בוגד באשתו המון ונערות חטובות צעירות וביישניות עושות לו את זה.אז המחמאות שלו לא שוות יותר מדי.
אבל אני חסרת בטחון עצמי ולא חושבת שיהיה עוד אחד כזה שיחשוב שאני "מיוחדת".אז אני מרגישה שאני מפספסת אותו.הוא לא מבטיח לי שלא יזרוק אותי אחרי שנשכב והוא אוהב את אשתו וטוב לו במשפחה שלו.הוא רק מחפש קצת להתרגש.הוא אומר "מים גנובים מתוקים יותר".
אני גם לא רוצה שמשפחה תהרס בגללי.אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי.
אני אוהבת אותו ואני יודעת שהקשר הזה יעשה לי רע מאוד.אבל אני לא מצליחה להתנתק ממנו כי כמו שאמרתי אני מרגישה שאני מפספסת אותו כי לא יהיה עוד אחד שיחשוב שאני יפה ומיוחדת.
אז אני לא יודעת מה לעשות.
אני אשמח לקצת עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
בני05/09/2010מה את מצפה שייכתבו לך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה
מרי05/09/2010חמודה את התשובה את כבר יודעת.
את לא צריכה עזרה מאף אחד תעשי חשבון נפש אמיתי עם עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה יקרה
דליה שוורץ05/09/2010לינה שלום,
את בחורה צעירה וגבר נשוי עם ביטחון עצמי רב יכול להיות מאוד מבלבל ומאוד כובש. אבל את נערה צעירה שכל החיים עוד לפנייך, הוא גבר נשוי עם משפחה שמחפש ריגושים ואומר שיש סיכוי שיזרוק אותך אחרי שתשכבו.... עכשיו את צריכה להחליט אם את רוצה להמשיך איתו את הקשר או לא...ההחלטה כנראה ברורה לך אך קשה לך לבצע אותה ולכן אני מציעה לך בחום לפנות לייעוץ אישי למטפל / מאמן שעובד עם נערים ונערות מתחת לגיל 18כדי שתוכלי לקבל עזרה בכל נושא הביטחון העצמי שלך וכדי להבין מדוע את מוכנה להתנאים שלו....
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכבוד שלךךךךךךך??
מיכל07/09/2010תקשיבי טופשה קטנהה אם את תיגרמי לגבר ליבגוד אישתו את תיהי מיסכנהה הגלגל חוזר חמודה ואחרי שהוא יזיין אותך הוא יטיס אותך לאלף עזעזאל בחייאת מה את זונה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
לינה08/09/2010אתן כאלה מתוסכלות.
את במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה!
אני08/09/2010לבת ה-16 יקירתי!
תתרחקי משם!
מתוקה את צעירונת את ילדונת ,סליחה אבל את כן!אני גדולה ממך רק ב5 שנים ואני בעצמי עוד ילדה!
חמודה תעזבי ומהר!
גם ילד בגילך שהיה שוכב עם בחורות אחרות אין לך מה לעשות שם
עוד יותר גבר בן 40 ונשוי!
את ילדה עוד מה זה השטויות האלה על סקס?! ואם כבר עם בן גילך פחות או יותר
ומאהבה!מקקשר מחברות ,מתוקה זה דבר של פעם בחיים אם הסקס ירקם מחברות וקשר וקרבה זו הרגשה מדהימה שונה לגמרי,אני שכבתי "רק" בגיל 19 וחצי,אחרי שמגיל 16 בחורים רצו אותי,אבל ידעתי שאני מחכה,כן מכחה! לבחור שיהיה איתו קשר וקרבה ואהבה,מתוקה את צעירה מאוד!
איך את יכולה לחשוב בכלל לקחת כאופציה את זה שמישהו שתשכבי איתו יזרוק אותך אחרי הסקס-אל תתני לו להתקרב אליך אפילו!
אני לא מכירה אותך אז אני לא אומר עליך שאת בטח מתוקה וחכמה ויפה אבל תגלי את בעצמך את מעלותייך ותעריכי את עצמך!
תכירי ותהיי עם חברות ידידים תקראי תעשי ספורט תתענייני במשו לכי לחוגים תתנדבי ,יקירתי תחיי בפני עצמך,ןכאשר תכירי בחור בסיבות גילך שיהיה ביניכם קשר טוב אז תשכבי ויתר מזה תעשי אהבה, יש לך את כל החיים לבחורים וגברים
אז קדימה חמודה תחתכי משם מ-ה-ר!
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה
ירון08/09/2010תתרחקי משם כי בעוד כמה שנים מי יודע אולי תופיעי שוב בפורום נערות ליווי, פאק איזה דור מסריח יש לנו טיפשה אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנערה בת ה--16
אביב09/09/2010כל עוד לא נכנסת לחיי הגהנום אני מייעץ לך לנוס בשיא המהירות( אגב אני מבטיח לך שיהיו הרבה נערים ובחורים שיראו בך אשה או נערה מיוחדת וכל זאת עם קצת סבלנות שנה טובה ובהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשות!אבי04/09/2010
שלום חברים.
אני נשוי כ10 שנים אפשר לומר באושר יש לי שני ילדים, עובד ומפרנס בכבוד את משפחתי.
לפני כמה חודשים נודע לי שאשתי בגדה בי עם ידיד משותף שלנו, "בגדה" נהלה רומן של 3 שנים .
לאחר ברור עם אשתי אכן כן רומן זה התברר כנכון והיא אמרה לי שהיה עוד ידיד משותף שלנו שגם איתו היה לה סטוץ אחד... שאני כותב ידיד משותף הכוונה שהם היו ידידים שלה ודרכה הכרתי אותם(עבדו ביחד). כל הסיפור "הנחמד" הזה היה לפני כשבע שנים, לפני שנולדו לנו הילדים.
אני מרגיש מאוד פגוע ולא יכול לסלוח לה, בשלושה חודשים האלו עזבתי את הבית ואני חי חיי הוללות מטורפים!! לא שזה עושה לי טוב אבל גם זה דרך להתגבר.
אני פוגש את הילדים כמעט כל יום, וגם את אשתי ואנו לפעמים מנהלים שיחות על מה שהיה, לטענתה מקרים אלו היו ליפני הרבה שנים ועכשיו היא בן אדם אחר.....
אני לא יכול לסלוח לה על דברים אלו, אבל מאוד קשה לי להתגרש רק בגלל הילדים...
בשנים האחרונות אני מבוסס כלכלית טוב מאוד חי מעל הממוצע, ויכול להיות שקשה מאוד לאשתי להיפרד מימני בגלל מצבי הכלכלי הטוב... ולכן היא בוכה לי שאני לא יעזוב את הבית ושאני יסלח לה.
בבקשה מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מיכל05/09/20103 שנים ניהלה רומן מאחורי הגב שלך?!?!אם אתה לא אוהב אותה אל תישאר קח את הרגליים שך ועוף ממנה..זה לא היה סטוץ..הלב שלה 3 שנים היה עם גבר אחר אתה קולט??אל תישאר בגלל הילדים זאת טעות חמורה..אם אין אהבה אין לי שום ספק שאתה צריך לחתוךך שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
רון05/09/2010אהייה קצר וקורקטי !!
תברח יטיפש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליט
דליה שוורץ05/09/2010אבי שלום,
ןלא לגמרי ברור אם שני המקרים היו לפני כמה שנים או שרק המקרה השני עליו סיפרת.. בכל מקרה אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות וההחלטה שלך לא צריכה להיות קשורה לסיבות שהיא רוצה להשאר יחד.אם אתה מרגיש שאין לך את היכולת להתקדם הלאה ולסלוח על רומן שהיה לפני 7 שנים... אז לא בטוח שכדאי לך להשאר כי יהיה רע לשניכם. אם אתה רוצה לסלוח ומוכן להשקיע כי שהיא חשובה ואתה רוצה את הקשר אז גשו לייעוץ זוגי וטפלו בבעיה...
אתה חי עכשיו חיי הוללות ואתה יכול לנצל אתהזמן הזה כדי לבדוק מה יותר טוב לך, איתה או בלעדיה.. היא אמרה שהיא רוצה להשאר יחד עכשיו אתה צריך להיות זה שלוקח את ההחלטה ומוציא אותה לפועל.
ממליצה בחום על תהליך ייעוץ זוגי כדי לפתור את הכעסים והמשקעים..
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולם אותו הדבר.......רינת02/09/2010
לפעמים אני כותבת פה ורוצה לשמוע עצות של אחרים ,מה כדאי לעשות וכו'
הפעם שנכנסתי כדי לכתוב קראתי את ההודעות, ואחרי שקראתי סיפורים ובעיות של אחרים אני מבינה עד כמה הבעיות שלי קטנות ומצומקות לעומת בעיות של אחרים.
היה לי חבר במשך 4 וחצי שנים אני בת 24 והוא בן 29, לאחרונה עלה הנושא שהוא לא רוצה להתחתן
אז נתתי לו את ההזדמנות לבחור מה הוא רוצה לעשות עם הקשר כי הקשר לא מתקדם לשום מקום
ההחלטה שלו הייתה להיפרד כי הוא לא רוצה להתחתן
בימים הראשונים קיבלתי את זה ממש קשה אבל ככל שהזמן עובר אני כועסת ומאוכזבת יותר, מעצבן אותי שהוא תמיד אמר "אני מאוהב בך ואם אני לא יתחתן איתך אני לא יתחתן בחיים" אז איך פתאום שאתה צריך לקבל החלטה אתה קם והולך?איפה כל האהבה שלך? ,אני כועסת על עצמי וגם עליו כי נלחמתי עם כל כך הרבה אנשים כדי להיות איתו (עם אמא שלו, חברים שלו, אבא שלי ועוד הרבה) והוא לא מוכן להילחם עלי פעם אחת מסכנה!!! אם באמת הוא היה אוהב אותי כמו שהוא טרח להשמיע את כולם ולהגיד לי כל הזדמנות, הוא לא היה מוותר עלי כל כך בקלות...
אני לא חושבת שאפשר להכריח מישהו להתחתן אבל למה משכת את הקשר כל כך הרבה זמן אם אפילו לא הייתה לך כוונה?
הגעתי למסקנה לאור כל מה שעובר עלי וכל מה שקראתי פה בפורום : שעדיף להתחתן ולא כשמאוהבים באותו אדם אלא אוהבים אותו, כי אז אולי עוצמת הפגיעה תהיה פחות כואהבת!!!
מהיום אין אצלי מושג כזה אהבה,אהבה זה שם נרדף לכאב לב!!
הייתי רוצה להאמין שהוא יחזור אבל מה הסיכוי שזה יקרה?! אני חושבת שקלוש.
גברים זה עם מכוער מבפנים!!! הם רקובים מהשורש, ולמצוא כאלה שלא רקובים זה לא קל.
הם בוגדניים, אנוכיים, וכל ההמעלות הרעות שיכולות להיות באדם נמצאות אצל הגברים.
מקווה למצוא את המקום שיהיה לי בו שקט נפשי ואושר ומאחלת את זה לכל אישה שהתחתנה/ יצאה עם בהמה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם אותו הדבר את צודקת
צביה03/09/2010יש משפט שאני תמיד אומרת: אין אמונה בגבר עד הקבר.
יש הבדל בין מלים למעשים להגיד אני אוהב אותך אבל לא באמת להתכוון לזה זה באמת פוגע. ואנשים שבאמת אוהבים אותנו לא אמורים לפגוע בנו.
גם אני נפגעתי בחיים הרבה פעמים מגברים והתאכזבתי
אומרים שהזמן מרפא את הפצעים מאחלת לך ולי ולכל הבחורות שנפגעו מגברים שאהבו שלא ניפגע יותר ונתאכזב למרות שזה לא נראה לי מציאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לאיחולים
שחף06/09/2010שנה טובה,בריאות ,אושר ,שכל פצעי העבר יגלידו ומהמשברים והאכזבות שחווינו נקום יותר חזקים,שנלמד לאהוב אחד את השנייה אהבת אמת,אהבה שאינה תלוייה בדבר,אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מאהבה
סיגלית גלאי03/09/2010לילך שלום,
4 שנים של השקעה בקשר הם בהחלט זמן לא מבוטל וכשהציפיות לא מתממשות מרגישים כעס
כאב ואכזבה. חשוב שלא תתני לרגשות האלה לגרום לך להאמין שכל הגברים הם אותו דבר.
אל תאבדי את האמונה בכוחה של אהבת אמת בגללו, כנראה שלגביו לא הצלחת לראות את מה שהאנשים הקרובים לך ראו, ובכל זאת תמיד עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
נסי לראות את חצי הכוס המלאה, למרות פער הגילים ביניכם את זאת שגילית בגרות והחלטת
לקבל החלטה אמיצה לאן הקשר מתקדם. עכשיו את יודעת שעלייך להסתכל קדימה, להאמין בכוחותייך להתגבר עליו, את צעירה חשבי באופן אופטימי על כך שאת ראויה להכיר אדם שהאהבה ביניכם תהיה הדדית ותוביל לקשר של מחוייבות מרצון, ככל שתהיי נחושה לרצות בזה תצליחי.
בהצלחה,
סיגלית גלאי
ייעוץ אישי וזוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)